Stafmedewerker. Niveau: Adjunct van de directeur Standplaats: Phoenixgebouw, Koning Albert II-laan 19 bus 5, 1210 Brussel Vacaturenummer:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stafmedewerker. Niveau: Adjunct van de directeur Standplaats: Phoenixgebouw, Koning Albert II-laan 19 bus 5, 1210 Brussel Vacaturenummer:"

Transcriptie

1 Stafmedewerker Afdeling: Beheer Niveau: A1 Graad: Adjunct van de directeur Standplaats: Phoenixgebouw, Koning Albert II-laan 19 bus 5, 1210 Brussel Vacaturenummer: FUNCTIECONTEXT Het agentschap Onroerend Erfgoed is een entiteit van de Vlaamse overheid. We inventariseren en beschermen waardevolle gebouwen, landschappen, archeologische sites en varend erfgoed. We ondersteunen bovendien het onroerenderfgoedbeheer en voeren beleidsgericht onderzoek uit. Een park, een fabriekspand, een muurschildering of een scheepswrak. Het is allemaal onroerend erfgoed en het is er voor iedereen. Vandaag, en ook in de toekomst. We ondersteunen de bevoegde minister bij het uittekenen van een gefundeerd en actueel beleid voor het onroerend erfgoed in Vlaanderen. Onroerend erfgoed is veelzijdig en zorgt voor een kwalitatieve leefomgeving om te wonen, werken en te ontspannen. Daarom willen we een gedragen beleid om de zorg voor erfgoed voor iedereen vanzelfsprekend te maken, om samen onze maatschappij vorm en kleur te geven. Om zijn kerntaken uit te voeren heeft het agentschap ongeveer 300 personeelsleden. Deze zijn onderverdeeld in diverse functiegroepen, waarvan de erfgoedconsulenten en de erfgoedonderzoekers de grootste zijn. Andere functiegroepen zijn o.a. de beleidsmedewerkers, de communicatiemedewerkers en de depotmedewerkers. In het agentschap Onroerend Erfgoed zorgt de afdeling Beheer voor o.m. het adviseren van ruimtelijke planningsprocessen en vergunningsaanvragen, het geven van toelatingen voor werkzaamheden aan beschermd onroerend erfgoed, het opvolgen van archeologisch onderzoek bij ruimtelijke ontwikkelingen, het toezicht op werkzaamheden aan beschermd onroerend erfgoed, het voorbereiden van beroepen, het opmaken van beheersdoelstellingen voor beschermingsdossiers, het begeleiden van de opmaak en uitvoering van beheersplannen, het erkennen van onroerenderfgoedactoren en het behandelen van premie- en subsidiedossiers. Om deze taken goed uit te voeren en zowel de bereikbaarheid voor de klanten als de aanwezigheid op het terrein te verzekeren, werkt de afdeling Beheer met decentrale teams aangestuurd door de directeur. De decentrale diensten worden ondersteund door het centraal werkende team Back Office Beheer. De afdeling Beheer werkt nauw samen met de afdelingen Onderzoek en Bescherming, Erfgoedbeleid en Informatie en Communicatie en met Inspectie RWO.

2 JE TAKENPAKKET Als stafmedewerker maak je deel uit van het management van de afdeling Beheer. Je ondersteunt en adviseert het afdelingshoofd op vlak van de werking van de afdeling (organisatie, strategie en processen). Je onderhoudt contacten met sleutelpersonen binnen het agentschap, belanghebbenden en externe klanten. Je detecteert mee de noden of verbetermogelijkheden voor de afdeling Beheer (op vlak van IT, processen, projecten, ) en je legt verbanden met de andere afdelingen van het agentschap voor zowel de ontwikkeling, bijsturing, aanpassing van systemen, de uitbreiding ervan, het onderhoud en voor de communicatie en informatieborging en archivering. Je bewaakt mee de kwaliteitsvolle verzameling van data en informatie. Op basis van die data en informatie maak je kwaliteitsvolle analyse voor de optimalisatie van de werking van de afdeling en het agentschap. Je bent binnen de afdeling Beheer verantwoordelijk voor beleidsmonitoring op de processen die binnen de afdeling worden uitgevoerd. Je rapporteert daarover aan het afdelingshoofd en werkt daarvoor nauw samen met de andere afdelingen van het agentschap. JE PROFIEL DEELNEMINGSVOORWAARDEN JE DIPLOMA Je bent in het bezit van een master of gelijkwaardig. JE ERVARING Je hebt al ervaring binnen een overheidscontext met klantgerichte processen en diensten te analyseren, behoeften te detecteren en door te vertalen naar procesoptimalisatie. JE GEDRAGSCOMPETENTIES - Verantwoordelijkheid nemen niveau 2: je handelt in het belang van de organisatie - Initiatief niveau 1: je neemt het initiatief om binnen je takendomein actie te initiëren (reactief en ad hoc) - Communiceren niveau 2: je verzorgt de interactie - Analyseren niveau 2: je legt verbanden en ziet oorzaken - Klantgerichtheid niveau 1: je reageert vriendelijk, adequaat en correct op vragen van belanghebbenden - Oordeelvorming niveau 1: je trekt logische conclusies op basis van de beschikbare gegevens en formuleert een hypothese

3 JE TECHNISCHE COMPETENTIES - Je kent de thematieken en methodieken voor organisatieontwikkeling, in het bijzonder die voor procesmanagement, projectmanagement, strategische planning, informatiemanagement en organisatiecultuur. - Je kan organisatiebehoeften detecteren en analyseren, digitaliseringsprojecten definiëren en leiden en je hanteert de begrippen die gebruikt worden in informatica en softwareontwikkeling. - Je beheerst de rapportagemethodiek van plannen, monitoren, evalueren en bijsturen. - Je kent de regelgeving in verband met het ter beschikking stellen van data (Onroerenderfgoeddecreet, privacy-wetgeving, openbaarheid van bestuur ). - Je kent de onroerenderfgoedregelgeving. RESULTAATSGEBIEDEN Behoefteanalyse Analyseren van de behoeften van de organisatie en interne klanten teneinde een correct beeld te krijgen van de opportuniteiten en de noden. Dienstverlening uitbouwen Op basis van het beleid en de behoefteanalyse definiëren, implementeren en bijsturen van de dienstverlening binnen het functionele domein teneinde de interne klant en de organisatie op de best mogelijke manier te ondersteunen. Werkinstrumenten Ontwikkelen of aanpassen van concepten, systemen, methoden en technieken in nauw overleg met de interne klant teneinde door algemeen toepasbare of maatgerichte producten en diensten de gedefinieerde dienstverlening te kunnen uitvoeren. Adviesverlening Zowel op vraag als proactief interne klanten adviseren vanuit het functionele domein teneinde deskundige oplossingen aan te bieden voor vraagstukken of problemen. Kwaliteitsborging Opvolgen, evalueren en eventueel bijsturen van de voortgang of resultaten van processen, projecten en dienstverlening teneinde een optimale kwaliteit en efficiëntie te garanderen conform de afspraken, richtlijnen en regelgeving. Communicatie en contacten Opbouwen van contacten met collega s binnen en buiten de afdeling en klanten en belanghebbenden teneinde via samenwerking optimalisatie-initiatieven tot een goed einde te brengen.

4 Communiceren aan het afdelingshoofd en de leidinggevenden binnen en buiten de afdeling teneinde via dialoog de werking van de afdeling te optimaliseren. Communiceren aan de collega s binnen en buiten de afdeling over de behoeften en de resultaten van de afdeling, over de processen, afgesproken procedures en gehanteerde kwaliteitsstandaarden, en over de lopende projecten en verbeterinitiatieven teneinde een congruente werking en een doorgedreven samenwerking mogelijk te maken. Projectdeelname Leiden of deelnemen aan (deel)projecten teneinde bij te dragen aan de realisatie van de afgesproken projectdoelstellingen. Kennis over het vakgebied Actief bijhouden en uitwisselen van kennis en ervaring over het vakgebied teneinde de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren. Optimalisatie van de dienstverlening Organiseren van overleg over de dienstverlening / werkprocessen teneinde ervoor te zorgen dat de dienstverlening zo optimaal mogelijk is. HOE SOLLICITEREN? De Vlaamse overheid draagt gelijke kansen en diversiteit hoog in het vaandel. Je wordt aangeworven op basis van competenties. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend ongeacht geslacht, afkomst of handicap. Personen met een handicap krijgen de nodige faciliteiten indien zij hierom verzoeken. Als je wilt solliciteren voor deze vacature, vul het sollicitatiesjabloon in en stuur het voor 28 augustus 2016 naar vacatures@onroerenderfgoed.be. Je kandidatuur is enkel geldig als het sollicitatiesjabloon volledig ingevuld is voor 28 augustus en je voldoet aan de deelnemingsvoorwaarden. SELECTIEPROCEDURE - CV-screening: je cv wordt zorgvuldig vergeleken met de gevraagde ervaring en de gevraagde technische en persoonsgebonden competenties (timing o.v. week van 29 augustus) - Interview met case: er wordt een gestructureerd interview gehouden waarin zowel je motivatie, je ervaring en de gevraagde competenties worden bevraagd (timing o.v. week van 5 september) - Psychotechnische proeven (timing o.v. week van 12 september)

5 WERFRESERVE Bij deze aanwerving wordt een werfreserve aangelegd van 2 jaar. Deze termijn kan verlengd worden door de leidend ambtenaar van het agentschap. ONS AANBOD - Een contract van onbepaalde duur. - De werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie: zo bieden wij je 35 dagen vakantie per jaar en een systeem van glijdende werktijden. Tijdens de schoolvakanties is er in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Gent en Brugge) een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar. - Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie en die een permanente verbetering van de dienstverlening nastreeft. - Je krijgt ruime mogelijkheden wat vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICTmiddelen betreft. - Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en je hospitalisatieverzekering zijn gratis. - Alle personeelsleden ontvangen maaltijdcheques (van 7 euro per gewerkte dag). - Je wordt aangeworven in de graad van medewerker (rang A111) met de bijbehorende salarisschaal. Je aanvangssalaris is minimaal 1920,02 euro (netto maandsalaris, aangepast aan de huidige index), reglementaire toelagen niet inbegrepen. - Relevante erkende beroepservaring in de openbare sector kan volledig in rekening gebracht worden. Erkende ervaring in de private sector kan in rekening gebracht worden. MEER WETEN? Wil je graag wat meer inhoudelijke informatie over deze functie, dan kan je contact opnemen met Gonda Callaert ( ) (gonda.callaert@rwo.vlaanderen.be). Wil je graag wat meer informatie over de arbeidsvoorwaarden, dan kan je contact opnemen met Bart Lippens ( ) (bart.lippens@rwo.vlaanderen.be).

Erfgoedconsulent back office beheer (M/V)

Erfgoedconsulent back office beheer (M/V) Het agentschap Onroerend Erfgoed werft aan in tijdelijk contractueel verband: Erfgoedconsulent back office beheer (M/V) Afdeling: Beheer Niveau: A111 Graad: Adjunct van de directeur Standplaats: Phoenixgebouw,

Nadere informatie

Projectmedewerker verhuis VAC de Meander (M/V)

Projectmedewerker verhuis VAC de Meander (M/V) Het agentschap Onroerend Erfgoed werft aan in tijdelijk contractueel verband: Projectmedewerker verhuis VAC de Meander (M/V) Afdeling: Informatie en Communicatie Niveau: A111 Graad: Adjunct van de directeur

Nadere informatie

Erfgoedconsulent bouwkundig erfgoed (M/V)

Erfgoedconsulent bouwkundig erfgoed (M/V) Het agentschap Onroerend Erfgoed werft aan in contractueel verband: Erfgoedconsulent bouwkundig erfgoed (M/V) Afdeling: Beheer Niveau: A111 Graad: Adjunct van de directeur of deskundige Standplaats: Gent

Nadere informatie

2 specialisten erkennen en subsidiëren. Phoenixgebouw, Koning Albert II-laan 19 bus 5, 1210 Brussel Vacaturenummer:

2 specialisten erkennen en subsidiëren. Phoenixgebouw, Koning Albert II-laan 19 bus 5, 1210 Brussel Vacaturenummer: 2 specialisten erkennen en subsidiëren Afdeling: Beheer Niveau: A1 Graad: Adjunct van de directeur Standplaats: Phoenixgebouw, Koning Albert II-laan 19 bus 5, 1210 Brussel Vacaturenummer: 201604 04 FUNCTIECONTEXT

Nadere informatie

Erfgoedconsulent industrieel en varend erfgoed (M/V)

Erfgoedconsulent industrieel en varend erfgoed (M/V) Het agentschap Onroerend Erfgoed werft aan in contractueel verband (onbepaalde duur): Erfgoedconsulent industrieel en varend erfgoed (M/V) Afdeling: Beheer Niveau: A Graad: Adjunct van de directeur Standplaats:

Nadere informatie

Projectmedewerker centralisatie DEPOT (M/V)

Projectmedewerker centralisatie DEPOT (M/V) Het agentschap Onroerend Erfgoed werft aan in tijdelijk contractueel verband: Projectmedewerker centralisatie DEPOT (M/V) Afdeling: Onderzoek en Bescherming Niveau: A111 Graad: Adjunct van de directeur

Nadere informatie

Informaticus (M/V) Standplaats: Phoenixgebouw, Koning Albert II-laan 19 bus 5, 1210 Brussel Vacaturenummer: 201414

Informaticus (M/V) Standplaats: Phoenixgebouw, Koning Albert II-laan 19 bus 5, 1210 Brussel Vacaturenummer: 201414 Het agentschap Onroerend Erfgoed werft aan in tijdelijk contractueel verband: Informaticus (M/V) Afdeling: Informatie en Communicatie Niveau: A1 Graad: Informaticus Standplaats: Phoenixgebouw, Koning Albert

Nadere informatie

Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinck-gebouw, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Vacaturenummer:

Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinck-gebouw, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Vacaturenummer: Agentschap Onroerend Erfgoed zoekt een Specialist Infopunt Erfgoed Afdeling: Informatie en Communicatie Niveau: A111 Graad: Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinck-gebouw, Havenlaan 88 bus

Nadere informatie

Adjunct van de directeur Standplaats: Regio Oost: Dirk Boutsgebouw, Diestsepoort 6, bus 94, 3000 Leuven Vacaturenummer:

Adjunct van de directeur Standplaats: Regio Oost: Dirk Boutsgebouw, Diestsepoort 6, bus 94, 3000 Leuven Vacaturenummer: Agentschap Onroerend Erfgoed zoekt een erfgoedconsulent bouwkundig erfgoed Afdeling: Beheer Niveau: A111 Graad: Adjunct van de directeur Standplaats: Regio Oost: Dirk Boutsgebouw, Diestsepoort 6, bus 94,

Nadere informatie

DESKUNDIGE: ORGANISATOR EXAMENS (HORIZONTALE MOBILITEIT AHOVOKS)

DESKUNDIGE: ORGANISATOR EXAMENS (HORIZONTALE MOBILITEIT AHOVOKS) De afdeling Hoger Onderwijs van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS) zoekt een statutaire DESKUNDIGE: ORGANISATOR EXAMENS (HORIZONTALE MOBILITEIT

Nadere informatie

Applicatiebeheerder. Standplaats: Phoenixgebouw, Koning Albert II laan 19 bus 5, 1210 Brussel Vacaturenummer:

Applicatiebeheerder. Standplaats: Phoenixgebouw, Koning Albert II laan 19 bus 5, 1210 Brussel Vacaturenummer: Applicatiebeheerder Afdeling: Informatie en communicatie Niveau: A Graad: Informaticus Standplaats: Phoenixgebouw, Koning Albert II laan 19 bus 5, 1210 Brussel Vacaturenummer: 201609 FUNCTIECONTEXT Het

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Dries Van Den Broucke Datum + handtekening Naam functiehouder Datum +

Nadere informatie

Niveau: Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 80 bus 5, 1000 Brussel Vacaturenummer:

Niveau: Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 80 bus 5, 1000 Brussel Vacaturenummer: Agentschap Onroerend Erfgoed zoekt een Projectmedewerker Afdeling: Staf en Secretariaat Niveau: A1 Graad: Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 80 bus 5, 1000 Brussel

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen. Vacaturenummer 2014_046

SELECTIEREGLEMENT. Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen. Vacaturenummer 2014_046 SELECTIEREGLEMENT Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen Vacaturenummer 2014_046 Entiteit Afdeling Rang Graad Plaats van tewerkstelling Agentschap voor Landbouw en Visserij

Nadere informatie

JURIDISCH MEDEWERKER (M/V)

JURIDISCH MEDEWERKER (M/V) /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Vlaams Energieagentschap van de Vlaamse overheid

Nadere informatie

Vacature. Jurist GO! Technische gegevens vacature. Doel van de functie. Jobinhoud

Vacature. Jurist GO! Technische gegevens vacature. Doel van de functie. Jobinhoud Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Vacaturenummer 2014_047. Agentschap voor Landbouw en Visserij. Markt- en inkomensbeheer

SELECTIEREGLEMENT. Vacaturenummer 2014_047. Agentschap voor Landbouw en Visserij. Markt- en inkomensbeheer SELECTIEREGLEMENT Contractuele functie Controleagent Vacaturenummer 2014_047 Entiteit Afdeling Rang Graad Plaats van tewerkstelling Agentschap voor Landbouw en Visserij Markt- en inkomensbeheer B1 Deskundige

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 2.3 Organisatie-ondersteunend

FUNCTIEFAMILIE 2.3 Organisatie-ondersteunend Doel van de functiefamilie Interne klanten bijstaan via ontwikkeling en uitbouwen van specifieke dienstverlening die verband houdt met één of meer functionele domeinen ertoe bij te dragen dat de organisatie

Nadere informatie

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers realiseert

Nadere informatie

DESKUNDIGE PLANNING EN ORGANISATIE (CONTRACT VAN 1 JAAR, MET MOGELIJKHEID TOT VERLENGING)

DESKUNDIGE PLANNING EN ORGANISATIE (CONTRACT VAN 1 JAAR, MET MOGELIJKHEID TOT VERLENGING) De afdeling Naric & Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen zoekt voor het team Examencommissie secundair onderwijs een contractuele DESKUNDIGE

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt een Collega met sterke interesse

Nadere informatie

Projectmanager Infrastructuur

Projectmanager Infrastructuur Vacature In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers

Nadere informatie

GRIFFIEMEDEWERKER (M/V)

GRIFFIEMEDEWERKER (M/V) De Raad voor Vergunningsbetwistingen werft aan in contractueel dienstverband met een contract van 3 jaar: GRIFFIEMEDEWERKER (M/V) Niveau: Graad: Standplaats: C Medewerker Koning Albert II-laan 35, 1030

Nadere informatie

BELEIDSONDERSTEUNER LANDBOUWSTATISTIEK (M/V)

BELEIDSONDERSTEUNER LANDBOUWSTATISTIEK (M/V) De afdeling Monitoring en Studie van het departement Landbouw en Visserij werft aan in contractueel dienstverband: BELEIDSONDERSTEUNER LANDBOUWSTATISTIEK (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

JURIST (M/V) Het Agentschap Zorginspectie werft aan voor een tijdelijk contract: FUNCTIECONTEXT JE TAKENPAKKET

JURIST (M/V) Het Agentschap Zorginspectie werft aan voor een tijdelijk contract: FUNCTIECONTEXT JE TAKENPAKKET Het Agentschap Zorginspectie werft aan voor een tijdelijk contract: JURIST (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Diensten van de Administrateur-generaal Welzijn, Volksgezondheid en

Nadere informatie

FUNCTIE STAFMEDEWERKER BEHEER EN KWALITEITSCONTROLE BIJ NARIC

FUNCTIE STAFMEDEWERKER BEHEER EN KWALITEITSCONTROLE BIJ NARIC De afdeling NARIC en Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen zoekt een contractuele STAFMEDEWERKER BEHEER EN KWALITEITSCONTROLE BIJ NARIC

Nadere informatie

Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed. Adviseur Phoenixgebouw, Koning Albert II laan 19 bus 2, 1210 Brussel

Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed. Adviseur Phoenixgebouw, Koning Albert II laan 19 bus 2, 1210 Brussel De managementondersteunende diensten van het ministerie Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed gaan via de interne arbeidsmarkt over tot aanwerving of bevordering in de graad van HR-ADVISEUR

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke

Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving.

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving. SELECTIEREGLEMENT Controleur teeltmateriaal specialist (M/V) statutaire functie, rang C1 graad Technicus met standplaats Leuven Afdeling ALV Productkwaliteitsbeheer Agentschap voor Landbouw en Visserij

Nadere informatie

Flanders Investment and Trade, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, werft aan in statutair dienstverband:

Flanders Investment and Trade, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, werft aan in statutair dienstverband: Vlaaaamssee oovveerrhheei idd Flanders Investment and Trade, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, werft aan in statutair dienstverband: AREAMANAGER (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Graad:

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiefamilie organisatie ondersteunende functies 1 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt een Beleidsmedewerker Contractueel,

Nadere informatie

4 ADMINISTRATIEVE MEDEWERKERS RENOVATIE- VERBETERINGS- EN

4 ADMINISTRATIEVE MEDEWERKERS RENOVATIE- VERBETERINGS- EN / type document De afdeling Tegemoetkomingen van het Intern Verzelfstandigd Agentschap Wonen-Vlaanderen werft aan in contractueel dienstverband: 4 ADMINISTRATIEVE MEDEWERKERS RENOVATIE- VERBETERINGS- EN

Nadere informatie

MEDEWERKER CREATIEF EUROPA DESK MEDIA (M/V)

MEDEWERKER CREATIEF EUROPA DESK MEDIA (M/V) Het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media werft aan in contractueel dienstverband: MEDEWERKER CREATIEF EUROPA DESK MEDIA (M/V) Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Cultuur, Jeugd, Sport en Media

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt 30 bemiddelaars Servicelijn Contractueel Niveau: B Rang: B1 Graad: deskundige Met standplaats: Brugge, Gent, Brussel,

Nadere informatie

Medewerker personeel (M/V)

Medewerker personeel (M/V) Het ministerie Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed werft aan in statutair dienstverband: Medewerker personeel (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Management ondersteunende

Nadere informatie

CONSULENT FINANCIEEL MANAGEMENT EN JURIDISCHE ONDERSTEUNING (M/V)

CONSULENT FINANCIEEL MANAGEMENT EN JURIDISCHE ONDERSTEUNING (M/V) Ruimte en Erfgoed afdeling Agentschapsbeheer werft aan in statutair dienstverband: CONSULENT FINANCIEEL MANAGEMENT EN JURIDISCHE ONDERSTEUNING (M/V) Afdeling: Agentschapsbeheer Beleidsdomein: Ruimtelijke

Nadere informatie

VERANTWOORDELIJKE 3D-ONTWERPEN (M/V)

VERANTWOORDELIJKE 3D-ONTWERPEN (M/V) Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband: VERANTWOORDELIJKE 3D-ONTWERPEN (M/V) Afdeling: Waterbouwkundig laboratorium Beleidsdomein: Mobiliteit en Openbare

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT EN FUNCTIEOMSCHRIJVING

SELECTIEREGLEMENT EN FUNCTIEOMSCHRIJVING Selectiereglement SELECTIEREGLEMENT EN FUNCTIEOMSCHRIJVING Selectieverantwoordelijke statutaire functie, niveau B rang B1 graad deskundige met standplaats Brussel Agentschap voor Overheidspersoneel, Beleidsdomein

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst werft aan in contractueel dienstverband voor een periode van 6 maanden:

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst werft aan in contractueel dienstverband voor een periode van 6 maanden: VVl laaaamssee oovveerrhheei idd Het agentschap Vlaamse Belastingdienst werft aan in contractueel dienstverband voor een periode van 6 maanden: 1 DOSSIER- EN GEGEVENSBEHEERDER INNING & INVORDERING (M/V)

Nadere informatie

14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE)

14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE) Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin in BRUSSEL zoekt 14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE) Contractueel onbepaalde duur Functieomschrijving Heb je interesse

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT Functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap Overheidspersoneel zoekt een Teamverantwoordelijke (HR-)

Nadere informatie

De Afdeling NARIC en Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS

De Afdeling NARIC en Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS De Afdeling NARIC en Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS AHOVOKS) zoekt een COÖRDINATOR TOETSING VOOR DE EXAMENCOMMISSIE CONTRACTUEEL

Nadere informatie

de cel departementaal management van het Departement Onderwijs en Vorming werft aan Ankerpunt organisatiebeheersing

de cel departementaal management van het Departement Onderwijs en Vorming werft aan Ankerpunt organisatiebeheersing www.onderwijs.vlaanderen.be de cel departementaal management van het Departement Onderwijs en Vorming werft aan Ankerpunt organisatiebeheersing Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Departement Onderwijs

Nadere informatie

Meer informatie over de afdeling Applicaties en de positionering in het Vlaams ministerie Financiën en Begroting vind je op fin.vlaanderen.be.

Meer informatie over de afdeling Applicaties en de positionering in het Vlaams ministerie Financiën en Begroting vind je op fin.vlaanderen.be. SELECTIEREGLEMENT Deskundige Functionele Ondersteuning (M/V) Statutaire functie, rang B1 Graad: deskundige Departement Financiën en Begroting Afdeling Applicaties Standplaats Brussel Selectienummer 20597

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist Doel van de functiefamilie Vanuit de eigen technische specialisatie voorbereiden en opmaken van plannen, ontwerpen of studies en de uitvoering ervan opvolgen specialistische

Nadere informatie

Projectmanager PPS Infrastructuur

Projectmanager PPS Infrastructuur Vacature Selectiereglement In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities.

Nadere informatie

STUDIE-INGENIEUR STABILITEIT(M/V)

STUDIE-INGENIEUR STABILITEIT(M/V) Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband met een contract van onbepaalde duur : STUDIE-INGENIEUR STABILITEIT(M/V) Beleidsdomein: Afdeling: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

EEN PROGRAMMEUR (M/V)

EEN PROGRAMMEUR (M/V) Het Intern Verzelfstandigd Agentschap Wonen-Vlaanderen werft aan in contractueel dienstverband: EEN PROGRAMMEUR (M/V) Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Ruimtelijke ordening, woonbeleid en onroerend

Nadere informatie

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): NAUTICUS

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): NAUTICUS Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): NAUTICUS Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: VLOOT dab Mobiliteit en

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar

Nadere informatie

In de afdeling Markt- en Inkomensbeheer werk je in teamverband mee aan de administratieve behandeling van steunaanvragen en andere dossiers.

In de afdeling Markt- en Inkomensbeheer werk je in teamverband mee aan de administratieve behandeling van steunaanvragen en andere dossiers. SELECTIEREGLEMENT Dossierbehandelaar (M/V) statutaire functie, rang C1 graad medewerker met standplaats Antwerpen Afdeling ALV Markt- en inkomensbeheer Agentschap voor Landbouw en Visserij Selectienummer

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement CONTRACTBEHEERDER (M/V)

Functiebeschrijving en selectiereglement CONTRACTBEHEERDER (M/V) Functiebeschrijving en selectiereglement CONTRACTBEHEERDER (M/V) Statutaire functie Rang B1, graad deskundige Beleidsdomein Bestuurszaken, Agentschap voor Overheidspersoneel, GVDC Standplaats: Brussel

Nadere informatie

Juridisch raadgever (M/V)

Juridisch raadgever (M/V) Contractuele functie EV Vacaturenummer Juridisch raadgever (M/V) EV/2017/011/CD Entiteit Eigen Vermogen - Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek Afdeling Centrale diensten Rang A111 Graad

Nadere informatie

Bevorderingsprocedure naar een hoger niveau Departement Lanbouw en Visserij zoekt een Deskundige rapportering

Bevorderingsprocedure naar een hoger niveau Departement Lanbouw en Visserij zoekt een Deskundige rapportering functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure naar een hoger niveau Departement Lanbouw en Visserij

Nadere informatie

CONSULENT RUIMTELIJKE ORDENING DISCIPLINECOACH (M/V)

CONSULENT RUIMTELIJKE ORDENING DISCIPLINECOACH (M/V) Ruimte en Erfgoed van het beleidsdomein Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed werft aan in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur: CONSULENT RUIMTELIJKE ORDENING DISCIPLINECOACH

Nadere informatie

Als deskundige HVAC zal je worden ingeschakeld binnen de afdeling Infrastructuur en wordt het volgende van je verwacht :

Als deskundige HVAC zal je worden ingeschakeld binnen de afdeling Infrastructuur en wordt het volgende van je verwacht : 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

EXPLOITATIEVERANTWOORDELIJKE ITS-SYSTEMEN

EXPLOITATIEVERANTWOORDELIJKE ITS-SYSTEMEN Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): EXPLOITATIEVERANTWOORDELIJKE ITS-SYSTEMEN Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

POLYVALENTE ADMINISTRATIEF ONDERSTEUNER

POLYVALENTE ADMINISTRATIEF ONDERSTEUNER Het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaat over tot de contractuele aanwerving (onbepaalde duur) van een POLYVALENTE ADMINISTRATIEF ONDERSTEUNER (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau en rang:

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT ARTS ZORGTOESLAG Wervingsprocedure A1 - Contractueel

SELECTIEREGLEMENT ARTS ZORGTOESLAG Wervingsprocedure A1 - Contractueel Centrale administratie SELECTIEREGLEMENT ARTS ZORGTOESLAG Wervingsprocedure A1 - Contractueel Kind en Gezin wil op korte termijn de functie van arts zorgtoeslag contractueel invullen met een wervingsprocedure

Nadere informatie

MEDEWERKER RUIMTELIJKE ORDENING (M/V)

MEDEWERKER RUIMTELIJKE ORDENING (M/V) Ruimte en Erfgoed afdeling Antwerpen werft een medewerker aan in contractueel dienstverband van onbepaalde duur. MEDEWERKER RUIMTELIJKE ORDENING (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Beleidsthemabeheerder patrimonium- en gebouwenbeheer GO!

Beleidsthemabeheerder patrimonium- en gebouwenbeheer GO! Vacature In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt een vakexpert bouw Contractueel: contract onbepaalde duur Niveau: A Rang: A Graad: TPAD (Technisch pedagogisch adjunct

Nadere informatie

Het Bloso werft aan in statutair dienstverband. Cultuur, Jeugd, Sport en Media. Niveau:

Het Bloso werft aan in statutair dienstverband. Cultuur, Jeugd, Sport en Media. Niveau: Het Bloso werft aan in statutair dienstverband EEN HR-MEDEWERKER (M/V) Afdeling: Beleidsdomein Niveau: Graad: Standplaats: Personeel Cultuur, Jeugd, Sport en Media A Adjunct van de directeur Arenberggebouw,

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Product owner

Functiebeschrijving: Product owner Functiebeschrijving: Product owner 1. Context van de functie 1.1. Missie en waarden VREG De Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) staat in voor de regulering, controle en bevordering

Nadere informatie

MEDEWERKER RUIMTELIJKE ORDENING (M/V)

MEDEWERKER RUIMTELIJKE ORDENING (M/V) Ruimte en Erfgoed, met name de afdelingen Ruimte en Erfgoed Antwerpen en Ruimte en Erfgoed Oost-Vlaanderen, werven aan in statutair dienstverband: MEDEWERKER RUIMTELIJKE ORDENING (M/V) Afdeling: Beleidsdomein:

Nadere informatie

APPLICATIEBEHEERDER (M/V)

APPLICATIEBEHEERDER (M/V) Het intern Verzelfstandigd Agentschap Centrale Accounting werft aan in contractueel dienstverband: APPLICATIEBEHEERDER (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Systeemexploitatie Financiën

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL EN COMMUNICATIE

BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL EN COMMUNICATIE Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL EN COMMUNICATIE Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad:

Nadere informatie

ADJUNCT REGIOMANAGER CENTRUM (M/V) (ONBEPAALDE DUUR, NIVEAU B)

ADJUNCT REGIOMANAGER CENTRUM (M/V) (ONBEPAALDE DUUR, NIVEAU B) ADJUNCT REGIOMANAGER CENTRUM (M/V) (ONBEPAALDE DUUR, NIVEAU B) Facilitair management, jouw ding? In deze gevarieerde functie word je de rechterhand van de regiomanager. Je biedt ondersteuning bij het implementeren

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING en SELECTIEREGLEMENT

FUNCTIEBESCHRIJVING en SELECTIEREGLEMENT FUNCTIEBESCHRIJVING en SELECTIEREGLEMENT Goederenbeheerder (M/V) statutaire functie, rang A1, graad adjunct van de directeur beleidsdomein Bestuurszaken, Agentschap Facilitair Bedrijf, Afdeling Centrale

Nadere informatie

1 polyvalent ondersteuner

1 polyvalent ondersteuner Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan : 1 polyvalent ondersteuner Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Entiteit Agentschap voor Onderwijsdiensten Afdeling Stafdienst Niveau B Graad

Nadere informatie

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): STAFMEDEWERKER

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): STAFMEDEWERKER Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): STAFMEDEWERKER Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Stafdienst Mobiliteit

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Functiebeschrijving en selectiereglement / Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt Dossierbeheerder Contractueel Niveau: B Rang: B1 Graad: deskundige Met standplaats: Arenbergstraat 9, 1000 Brussel /

Nadere informatie

Kennismanager Infrastructuur

Kennismanager Infrastructuur Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

/ vacature /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

/ vacature ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// / vacature Het Agentschap Zorg en Gezondheid werft aan in contractueel dienstverband (contract van bepaalde duur tot en met 31/12/2016): Medewerker Tegemoetkoming Hulp aan Bejaarden Beleidsdomein Niveau

Nadere informatie

Teamhoofd communicatie (m/v)

Teamhoofd communicatie (m/v) Teamhoofd communicatie (m/v) Beleidsdomein: Bestuurszaken Entiteit: Agentschap Facilitair Bedrijf Afdeling: Stafdiensten Graad: Adviseur Aantal vacante betrekkingen: 1 Standplaats: Brussel 1 DEEL 1: CONTEXTINFORMATIE

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt een Java Ontwikkelaar contractueel

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting

Nadere informatie

De Afdeling School- en Studietoelagen van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS MOBILITEIT

De Afdeling School- en Studietoelagen van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS MOBILITEIT De Afdeling School- en Studietoelagen van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS AHOVOKS) zoekt een statutaire PROCES MONITOR SCHOOL CHOOL- EN STUDIETOELAGEN

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin zoekt één STAFMEDEWERKER

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Facilitair Bedrijf zoekt Teamhoofd Klantenbeheer Statutair Niveau:

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER ALGEMENE EN PSYCHIATRISCHE ZIEKENHUIZEN (M/V)

BELEIDSMEDEWERKER ALGEMENE EN PSYCHIATRISCHE ZIEKENHUIZEN (M/V) Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid werft aan in contractueel dienstverband BELEIDSMEDEWERKER ALGEMENE EN PSYCHIATRISCHE ZIEKENHUIZEN (M/V) Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Welzijn, Volksgezondheid

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER STRATEGISCHE ADVIESRAAD

BELEIDSMEDEWERKER STRATEGISCHE ADVIESRAAD De Strategische adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media werft aan in contractueel dienstverband (startbaan): BELEIDSMEDEWERKER STRATEGISCHE ADVIESRAAD (M/V) Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

VLAAMSE LANDMAATSCHAPPIJ ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER

VLAAMSE LANDMAATSCHAPPIJ ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER / VLAAMSE LANDMAATSCHAPPIJ ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER PROCESCOÖRDINATOR MESTVERWERKING EN PRODUCTIE Contract van onbepaalde duur Niveau A Ingenieur Brussel / De Vlaamse Landmaatschappij, met als missie

Nadere informatie

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER Projectleider Natuurbeleving (M/V) Duurtijd: onbepaalde duur Expert - A11 Ferrarisgebouw,

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een straffe Projectcoördinator Contractueel (80%): 12 maanden: 1 september 2017 31 augustus 2018 Niveau: A Rang: A1 Graad: Adjunct van de directeur (A111) Met standplaats:

Nadere informatie

ADVISEUR INTERNATIONAAL ONDERNEMEN REGIO ROESELARE-IEPER-DIKSMUIDE-VEURNE (M/V)

ADVISEUR INTERNATIONAAL ONDERNEMEN REGIO ROESELARE-IEPER-DIKSMUIDE-VEURNE (M/V) Vlaaaamssee oovveerrhheei idd Flanders Investment and Trade, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, werft aan in statutair dienstverband: ADVISEUR INTERNATIONAAL ONDERNEMEN REGIO ROESELARE-IEPER-DIKSMUIDE-VEURNE

Nadere informatie

2 TECHNISCH RAADGEVERS -

2 TECHNISCH RAADGEVERS - Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband (contract bepaalde duur tot 31 december 2016): 2 TECHNISCH RAADGEVERS - GOEDKEURING VOERTUIGEN (m/v) Beleidsdomein:

Nadere informatie

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): HR-MANAGER

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): HR-MANAGER Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): HR-MANAGER Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: VLOOT dab Mobiliteit

Nadere informatie

ADJUNCT TEAMHOOFD SCHOONMAAK & CATERING (M/V) (CONTRACT BEPAALDE DUUR, NIVEAU B)

ADJUNCT TEAMHOOFD SCHOONMAAK & CATERING (M/V) (CONTRACT BEPAALDE DUUR, NIVEAU B) ADJUNCT TEAMHOOFD SCHOONMAAK & CATERING (M/V) (CONTRACT BEPAALDE DUUR, NIVEAU B) Facilitaire dienstverlening, iets voor jou? De Vlaamse overheid heeft meerdere kantoorgebouwen in Vlaanderen en Brussel.

Nadere informatie

1 ICT-DESKUNDIGE DATAWAREHOUSE EN RAPPORTERING (M/V)

1 ICT-DESKUNDIGE DATAWAREHOUSE EN RAPPORTERING (M/V) Het Departement Financiën en Begroting werft aan in contractueel dienstverband: 1 ICT-DESKUNDIGE DATAWAREHOUSE EN RAPPORTERING (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Stafdiensten-ICT

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER MACRO-ECONOMIE (M/V)

BELEIDSMEDEWERKER MACRO-ECONOMIE (M/V) Het departement Economie, Wetenschap en Innovatie werft aan in contractueel dienstverband: BELEIDSMEDEWERKER MACRO-ECONOMIE (M/V) Afdeling: Ondernemen en innoveren Beleidsdomein: Economie, Wetenschap en

Nadere informatie

Het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaat over tot de contractuele aanwerving (onbepaalde duur) van een JURIST (M/V)

Het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaat over tot de contractuele aanwerving (onbepaalde duur) van een JURIST (M/V) Het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaat over tot de contractuele aanwerving (onbepaalde duur) van een JURIST (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau en rang: Graad Standplaats Strategie en

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt Selectieverantwoordelijke

Nadere informatie

1 FUNCTIECONTEXT 2 TAKENPAKKET. functiebeschrijving en selectiereglement. Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen (M/V)

1 FUNCTIECONTEXT 2 TAKENPAKKET. functiebeschrijving en selectiereglement. Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen

Nadere informatie

architect - projectbegeleider

architect - projectbegeleider 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Laborant

Functiebeschrijving: Laborant Functiebeschrijving: Laborant Functiefamilie Themaspecialist 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie die daadkrachtig anticipeert

Nadere informatie

managementassistent afgevaardigd bestuurder

managementassistent afgevaardigd bestuurder 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): SUPERINTENDENT

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): SUPERINTENDENT Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): SUPERINTENDENT Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: VLOOT dab Mobiliteit

Nadere informatie