Inspiratiedagen La Verna. 3 tot 5 november Is er meer tussen hemel en aarde?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inspiratiedagen La Verna. 3 tot 5 november Is er meer tussen hemel en aarde?"

Transcriptie

1 Inspiratiedagen La Verna 3 tot 5 november Is er meer tussen hemel en aarde? Is ons leven een aaneenschakeling van toevalligheden of zijn we deel van een groter plan? Is er een mysterieuze andere wereld die ons leidt en waar we contact mee kunnen maken? Verschillende sprekers getuigen, elk vanuit hun invalshoek, en begeleiden ons naar een dieper begrijpen van het Leven.

2 Inspiratiedagen 2011 Is er meer tussen hemel en aarde? In de Bijbel lezen we hoe een engel aan Maria verscheen, hoe een ster wees waar een bijzonder kind werd geboren, hoe verklarende of waarschuwende dromen richting gaven, hoe je na de dood verder kan leven,... Deze verhalen waren eeuwenlang een bron van inspiratie voor kunst en cultuur, voor ons mensbeeld en ons godsbeeld. Zijn deze verhalen volledig verleden tijd? Of kunnen we ze opnieuw verstaan? Zijn wij nog bereid en in staat 'tekens' te zien en erin te geloven? Of worden wij gedomineerd door een rationele cultuur die enkel gelooft wat wetenschappelijk bewezen kan worden? Of is er een weg waarop wetenschap en intuïtie hand in hand kunnen gaan? Is ons leven een aaneenschakeling van toevalligheden of zijn we deel van een groter plan? Is er een blauwdruk die we in de loop van ons leven op het spoor kunnen komen? Zit er een bedoeling achter ons bestaan? Is er een mysterieuze andere wereld die ons leidt en waar we contact mee kunnen maken? Het besef groeit dat enkel rationaliteit onze zienswijze dusdanig versmalt dat er een ontmenselijking plaatsvindt. De vele crisissen zijn daar een teken van. Verschillende sprekers zullen, elk vanuit hun invalshoek, getuigen en ons begeleiden naar een dieper verstaan van het Leven. PROGRAMMA DONDERDAG 3 NOVEMBER 2011 Voormiddag (9.30 u u.): Sigiswald en Marleen Kuijken-Thiers 'Pelgrimeren naar het oneindige' Voor Sigiswald en Marleen is spiritualiteit in de breedste zin de voedingsbodem van alle cultuur. Vanuit deze optiek zijn zij actief. In hun boek Op de Jacobsweg (Lannoo, 2007) beschrijven ze hoe ze het thema spiritualiteit verbinden aan hun eigen ervaringen als Compostela-gangers en vooral hoe ze dit integreren in het leven van elke dag. De mystiek van alle tijden en culturen verwijst voor hen naar het Ene waar het om gaat. Onze tijd heeft dit verbindende dringend nodig. Deze getuigenis wordt afgewisseld met enkele korte muzikale intermezzo s. Sigiswald Kuijken (1944) en Marleen Thiers (1945) zijn bekend uit de muziekwereld, waar zij met 'La Petite Bande' en 'Het Kuijken Strijkkwartet' een grote internationale bekendheid verwierven. Naast gedreven topmusici zijn zij levenskunstenaars met een heel eigen en authentiek verhaal.

3 Namiddag (15 u. 18 u.): Eva Van Havere De rol van astrologie in het bewustwordings- en genezingsproces van mens en maatschappij Het stellen van existentiële vragen maakt deel uit van het menselijke bestaan. Vroeg of laat worden we geconfronteerd met de vraag naar de zin van een bepaalde gebeurtenis. Een astrologische duiding benadert het persoonlijk verhaal vanuit een hoger perspectief dat alle aspecten van het 'Zijn' omvat: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Zo'n duiding activeert vaak een bewustwordingsproces. Ook op maatschappelijk vlak is het belangrijk het collectieve verleden te onderzoeken en te begrijpen om in staat te zijn de toekomst te herschrijven. Eva Van Havere (1973) studeerde rechten en musicologie. Haar astrologische opleiding volgde ze aan het Centrum voor Humanistische en Transpersoonlijke Astrologie (CHTA). Sinds 1999 studeert, spreekt, tolkt en vervolmaakt zij zich in de taal van de Harmonie der Sferen. Eva heeft een zelfstandige adviespraktijk voor persoonlijke ontwikkeling en zingeving en is verbonden aan de multidisciplinaire groepspraktijk van het Open Therapeuticum Leuven. Last but not least inspireert zij de UpTune! - nieuwewereldsymfonie. Avond (20 u. 22 u.): Thea Spanjers Het ontwaakte hart: de 5 ritmes dansen in contact met je hart Het vraagt moed om met een open en stromend hart in de wereld te staan, zeker in moeilijke of pijnlijke situaties. We hebben ons hart vaak afgesloten als afscherming voor de pijn van het leven of van de wereld. Dat pantser is ooit nodig geweest, maar daardoor missen we het contact met onze kern die liefde is. Door het dansen van de 5 ritmes van Gabriëlle Roth laten we ons pantser smelten. In ieder ritme maken we contact met de vrijgekomen hartkwaliteiten. We dansen het kwetsbare en het tedere hart, het bittere en het vergevingsgezinde hart, het boze en het gepassioneerde hart, het gesloten en het gebroken hart, het speelse hart en het liefdevolle Zijnshart. Thea Spanjers (1951) is erkend 5 ritmes docent, Zijnsgeoriënteerd begeleidster en mindfulness trainer. De Zijnsvisie heeft haar het diepe besef gebracht dat het altijd mogelijk is contact te maken met een liefdevolle en vrije dimensie in onszelf. Het dansen van de 5 ritmes is voor haar een voortdurende herinnering aan de waarheid van deze visie. Haar leven is een dans in het Nu, waarin ze alles wat op haar levenspad komt in verbinding brengt met haar hart.

4 VRIJDAG 4 NOVEMBER 2010 Voormiddag (9.30 u u.): Adriaan van Zelst Wie ben ik en wat is de zin van wat ik meemaak? Adriaan van Zelst legt op een interactieve wijze uit hoe je de zelfgekozen rode draad in je leven kan herkennen. Wat is je levensopdracht? Hoe kan je daaraan werken? Hoe is dat in je leven tot nu verlopen en hoe kan je, als je dat wilt, hier verandering in brengen? Ook wordt belicht hoe we de eigen beleving vanuit een breder perspectief kunnen bekijken en begrijpen. Vriendelijkheid en aanvaarding van jezelf is het uitgangspunt. Adriaan van Zelst (1942) heeft steeds op twee sporen geleefd. Meer dan dertig jaar werkte hij in het bedrijfsleven. Toen hij in 1999 op pensioen ging, was hij Algemeen Directeur bij het Hoofdkantoor en Voorzitter van het Crisiscomité van KBC. Daarnaast werd hij als esotericus ingewijd in verschillende broederschappen. Hij werkt nu al 35 jaar als esoterisch therapeut en geeft op een heldere en diepgaande wijze voordrachten, cursussen en workshops over bewustzijnsgroei, kosmische wetten, de symbolentaal en andere esoterische onderwerpen. Namiddag (15 u. 18 u.): Pim van Lommel Eindeloos bewustzijn In deze lezing legt dr. Pim van Lommel uit hoe mensen die klinisch dood zijn een bijnadoodervaring kunnen hebben. Zijn betoog wordt doorspekt met verhalen van mensen die zo n ervaring hebben meegemaakt en daardoor blijvend veranderd zijn. Volgens van Lommel is de heersende, materialistische visie van artsen, filosofen en psychologen op de relatie tussen hersenen en bewustzijn te beperkt om het verschijnsel te kunnen duiden. Er zijn echter goede redenen om aan te nemen dat ons bewustzijn ook los van ons lichaam ervaren kan worden. Pim van Lommel (1943) is een Nederlands cardioloog, onderzoeker en schrijver die bekend werd door zijn boek Eindeloos Bewustzijn (Ten Have, 2007). Voor dat boek deed hij twintig jaar wetenschappelijk onderzoek naar bijna-doodervaringen bij patiënten die een hartstilstand hadden overleefd. Sinds de publicatie van zijn boek, dat in verschillende talen werd vertaald en waarvan ook een dvd is verschenen, is Pim van Lommel een graag geziene spreker met internationale bekendheid. Avond (20 u. 22 u.): Catherine Delasalle en Thomas Noël Ellil: een muzikale reis vol herinnering en transformatie Catherine Delasalle (een Franse chanteuse die in Vlaanderen is aanbeland) en Thomas Noël (eveneens een grote trekvogel) brengen een muzikale reis onder de bescherming van Ellil, de god van de bezieling, de inspiratie en de wind. Liefhebbers van chansons zullen verleid worden door de melodieën en de warme stem van Catherine, liefhebbers van poëzie door de teksten. Thomas geeft het geheel ritmische adem en kleur door middel van gitaar, klavier, melodica en percussie en verbindt ook zijn stem aan die van Catherine. Met z n tweeën brengen ze een dialoog op gang, een spel waarin tederheid en humor elkaar afwisselen, en creëren ze een muzikaal landschap waarin het mogelijk is je te verliezen in je eigen verbeelding.

5 ZATERDAG 5 NOVEMBER 2010 Voormiddag (9.30 u u.): Herbert van Erkelens Transformatie naar een hoger bewustzijn en de alchemie van de graancirkels De jaren zijn de poort naar de Gouden Tijd. Deze periode is bedoeld om de balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke principe op aarde te herstellen. Individueel gaat dit proces gepaard met vallen en opstaan. Het is confronterend om de nieuwe energie te gebruiken en je eigen werkelijkheid te creëren. De uitdaging is om voor jezelf te kiezen, je passie te vinden en je angsten onder ogen te zien. Inmiddels gaat de kosmos vrolijk door met steeds hogere frequenties naar de aarde te sturen. Dat kan je zien aan de ontwikkeling van graancirkels door de jaren heen. Er spoelen hele golven van bewustzijn over ons heen. We gaan naar de hemel op aarde toe! Herbert van Erkelens (1952) is werkzaam vanuit het raakpunt tussen wetenschap, mythe en spiritualiteit. Hij studeerde wiskunde, natuurkunde en sterrenkunde. Later wijdde hij zich aan de relatie tussen moderne natuurkunde en dieptepsychologie. Hij werkte mee aan de tvdocumentaires Passions of the Soul over het leven en werk van C.G. Jung. Sinds 1999 verdiept hij zich in het aanbreken van de Nieuwe Tijd. Hij schreef verschillende boeken, o.a. De dertien tonen van de schepping. Thans onderzoekt hij aan de hand van graancirkels de weg die de Bijbelse belofte van nieuwe schepping waar zou kunnen maken.

6 PRAKTISCH Wanneer: Van donderdag 3 november om 9.30 uur tot zaterdag 5 november 2011 na het middagmaal. Op woensdagavond vanaf 19 uur onthaal en toewijzing van de kamers. Er is geen avondmaal voorzien. Wie dat wenst, kan broodjes bestellen. Op donderdag vanaf 9 uur onthaal en toewijzing van de kamers (een- of tweepersoonskamer naar keuze). Waar: Centrum Groenhove, Bosdreef 5, 8820 Torhout Inschrijven: Door het inschrijvingsformulier (achteraan in dit tijdschrift) in te vullen en op te sturen of te mailen en het gepaste bedrag over te schrijven met vermelding Inspiratiedagen Bijdrage: 240 voor de driedaagse, met volledig pension, vanaf woensdagavond op een eenpersoonskamer 210 voor de driedaagse, met volledig pension, vanaf woensdagavond op een tweepersoonskamer 210 voor de driedaagse, met volledig pension, vanaf donderdagmorgen op een eenpersoonskamer 190 voor de driedaagse, met volledig pension, vanaf donderdagmorgen op een tweepersoonskamer 160 voor de driedaagse, met middag- en avondmaal, zonder overnachting en ontbijt 67 voor de volledige donderdag of vrijdag, met middag- en avondmaal 28 voor de zaterdag, met middagmaal 55 voor een overnachting met ontbijt op een eenpersoonskamer 45 voor een overnachting met ontbijt op een tweepersoonskamer 13 voor een middagmaal 9 voor een avondmaal 15 per afzonderlijke activiteit Info: Betalen alleen is niet voldoende. Laat ons ook weten waarvoor je inschrijft. Het aantal kamers is beperkt. Schrijf dus tijdig in. De kamers worden toebedeeld in volgorde van inschrijving en betaling. Lakens zijn in de prijs inbegrepen. Maaltijden en overnachtingen moeten ten laatste op vrijdag 21 oktober worden besteld. Het is mogelijk dieetmaaltijden of vegetarische maaltijden te bestellen. Wie enkel een lezing wil volgen, hoeft niet vooraf in te schrijven. Voor bijkomende inhoudelijke informatie kan je terecht bij Kristin Vanschoubroek, laverna@telenet.be of Voor praktische informatie en inschrijving kan je terecht bij Pat Pollefeyt, secretariaatlaverna@telenet.be of Inschrijven kan bij Patricia Pollefeyt, Jules Destreelaan 11, 9050 Gentbrugge of secretariaatlaverna@telenet.be. Vermeld je naam, adres en telefoon, plus de titel van de activiteit waarvoor je inschrijft. Het bedrag stort je op rekeningnummer van vzw La Verna, 9840 De Pinte. Op de website vind je meer informatie over La Verna.

Onze Veertien Lichamen

Onze Veertien Lichamen Onze Veertien Lichamen We bestaan uit de volgende 14 lichamen: 11: Cel Lichaam 10: DNA Lichaam 9: Universeel Lichaam 8: Sterre Lichaam 7: Kosmisch Lichaam 6: Spiritueel Lichaam 5: Gezamenlijk Lichaam 4:

Nadere informatie

Overzicht lezingen & workshops

Overzicht lezingen & workshops Overzicht lezingen & workshops Door Sander Videler Lezingen spiritualiteit ~ De ziel en het ego: Belle & het Beest ~ De ziel: Sneeuwwitje, Doornroosje, Belle & Assepoester tegelijk ~ Het pad van je hart

Nadere informatie

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie begeleid door een ervaren vakspecialist Monique Leurink spiritueel astroloog samen met. jou - als mens word je twee keer

Nadere informatie

LIEFDE VERANDERT ALLES!

LIEFDE VERANDERT ALLES! LIEFDE VERANDERT ALLES! De 4 sleutels naar liefdevol leven en werken ROELIEN DEKKER Auteur: Roelien Dekker 2017 Ontwerp kaft en binnenwerk: Roelien Dekker Uitgeverij: Paris Books Website auteur: www.liefdevolorganiseren.nl

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten Laurence Brian spiritueel lichaamswerker en Monique

Nadere informatie

Kunsttraject Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen

Kunsttraject Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen Kunsttraject 2018-2019 Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen Nieuw kortdurend creatief traject 5 lesbijeenkomsten o.l.v. Drs. Loucas van den Berg Start maandag 19 november Kunst heeft te maken met de

Nadere informatie

PROGRAMMA SPIRITUALITEIT EN ZINGEVING VARSSEVELD WERKGROEP BALANS VOOR LEZINGENAANBOD

PROGRAMMA SPIRITUALITEIT EN ZINGEVING VARSSEVELD WERKGROEP BALANS VOOR LEZINGENAANBOD PROGRAMMA WERKGROEP BALANS VOOR SPIRITUALITEIT EN ZINGEVING VARSSEVELD LEZINGENAANBOD Voorjaar 2013 ZONDAG 3 FEBRUARI 2013 om 10:30 Harm Knoop leef je eigen mythe ZONDAG 3 MAART 2013 om 10:30 Walter de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNGACADEMIE NEDERLAND ZOMER 2016

NIEUWSBRIEF JUNGACADEMIE NEDERLAND ZOMER 2016 NIEUWSBRIEF JUNGACADEMIE NEDERLAND ZOMER 2016 WELKOM! bij de Zomer Nieuwsbrief van JUNGacademie Nederland! Weet u nog wat u het liefste deed als kind? Ik wel. Ik speelde het liefst buiten. Ik scharrelde

Nadere informatie

STUDIE- EN ONTMOETINGSDAGEN. verzorgd door de erkende vormingsscholen van de Yoga Federatie. 18 en 19 oktober 2008

STUDIE- EN ONTMOETINGSDAGEN. verzorgd door de erkende vormingsscholen van de Yoga Federatie. 18 en 19 oktober 2008 STUDIE- EN ONTMOETINGSDAGEN verzorgd door de erkende vormingsscholen van de Yoga Federatie 18 en 19 oktober 2008 Europees Centrum La Foresta Prosperdreef 9 3054 Vaalbeek (Oud Heverlee) zaterdag 18 oktober

Nadere informatie

STUDIE- EN ONTMOETINGSDAGEN verzorgd door de erkende vormingsscholen van de Yoga Federatie 21 en 22 oktober 2006

STUDIE- EN ONTMOETINGSDAGEN verzorgd door de erkende vormingsscholen van de Yoga Federatie 21 en 22 oktober 2006 STUDIE- EN ONTMOETINGSDAGEN verzorgd door de erkende vormingsscholen van de Yoga Federatie 21 en 22 oktober 2006 Programma Zaterdag 21 oktober 2006 Europees Centrum La Foresta Prosperdreef 9 3054 Vaalbeek

Nadere informatie

Het ontstaan van Breathfulness

Het ontstaan van Breathfulness Het ontstaan van Breathfulness Het is een intensieve reis om deze nieuwe weg in te slaan, alles mag er zijn om de weg van Breathfulness te realiseren: een weg naar een verruimd leven. Een weg om de harmonie

Nadere informatie

STUDIE- EN ONTMOETINGSDAGEN verzorgd door de erkende vormingsscholen van de Yoga Federatie 13 en 14 oktober 2007

STUDIE- EN ONTMOETINGSDAGEN verzorgd door de erkende vormingsscholen van de Yoga Federatie 13 en 14 oktober 2007 STUDIE- EN ONTMOETINGSDAGEN verzorgd door de erkende vormingsscholen van de Yoga Federatie 13 en 14 oktober 2007 Programma Zaterdag 13 oktober 2007 Europees Centrum La Foresta Prosperdreef 9 3054 Vaalbeek

Nadere informatie

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh 6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh Voorbij Tijd & Ruimte, realiseer je eigen Meesterschap. 2016/2017 1ste deel Cyclus: 1e activiteit Vrijdagavond 14 oktober, Introductieavond: Realiseer je

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

HEEL en Evolutie Mededelingen HEEL en Evolutie HEEL leven

HEEL en Evolutie Mededelingen HEEL en Evolutie HEEL leven HEEL en Evolutie Mededelingen Op woensdag 7 december is er weer een vragenuurtje via skype. Aanmelden via skype door een contactverzoek te sturen naar mies.kloos te Roosendaal met de vermelding dat je

Nadere informatie

ALCHEMIE ALS LEVENSKUNST

ALCHEMIE ALS LEVENSKUNST ALCHEMIE ALS LEVENSKUNST E - BOOK IN VIER STAPPEN NAAR ZELFREALISATIE ANITA MARIA VAN DEN EERENBEEMT Alchemiealslevenskunst In4stappennaarzelfrealisatie AnitaMariavandenEerenbeemt Alchemie(als(levenskunst(

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 21 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Bijna Dood Ervaringen

Bijna Dood Ervaringen Bijna Dood Ervaringen Een korte introductie Niecky Fruneaux en Edith Bertrand Algemeen geestelijk verzorgers Inleiding De inlossing van een belofte aan een cliënt: meer mensen vertellen over dit soort

Nadere informatie

Groeien in liefde en tederheid Vriendschap

Groeien in liefde en tederheid Vriendschap Alleen dan pas! in nood leren we delen bij gevaar elkaar bij te staan moet eerst een halve wereld vergaan om met elkaar te kunnen leven dan pas samen te kunnen vechten voor een beter bestaan! Groeien in

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum

Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum Witte Buffelvrouw Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum Ik heb vrije toegang tot de wijsheid en de kennis van de voorouders die voor mij op deze aarde waren. Ganesha

Nadere informatie

Is een Europese islam mogelijk?

Is een Europese islam mogelijk? Brahim Laytouss Imam, islam theoloog Is een Europese islam mogelijk? De islam is steeds prominenter aanwezig in de Europese samenlevingen, zoveel is duidelijk. Maar islamitisch extremisme en religieus

Nadere informatie

Met beide benen op de grond

Met beide benen op de grond Met beide benen op de grond God ontdekken in je levensverhaal 4 FEBRUARI 2015 Spiritualiteit Alle mensen ervaren eindigheid. De wereld en het leven zijn begrensd. Allen kennen het verlangen naar onbegrensdheid.

Nadere informatie

Zo ver weg, zo dichtbij

Zo ver weg, zo dichtbij Brief van een engel Sinds de dag dat ik mijn lichaam heb verlaten Heb ik geen woorden meer Enkel een gevoel dat geen lied kan vertalen Ik zal er altijd zijn voor je, in de wolken die je zullen vergezellen

Nadere informatie

1. Heer, leven volgens uw wil is een moeilijke opdracht. Heer, ontferm U over ons.

1. Heer, leven volgens uw wil is een moeilijke opdracht. Heer, ontferm U over ons. Beste familieleden. Jullie kunnen de onderstaande teksten gebruiken om een eigen inbreng in de uitvaart te doen. Bespreek steeds vooraf met de voorganger (v/m) welke teksten jullie hebben gekozen of aangepast

Nadere informatie

Een innerlijke reis naar bewustwording en groei

Een innerlijke reis naar bewustwording en groei ONENESS AWAKENING Een innerlijke reis naar bewustwording en groei WAAROM DEZE TRAINING Omdat ieder mens gelukkig en succesvol wil zijn en je dit bereikt door te groeien in bewustzijn. De tweedaagse Oneness

Nadere informatie

Leven. Akasha. vanuit je. Een workshop in boekvorm. Thorsten Weiss. Uitgeverij Akasha

Leven. Akasha. vanuit je. Een workshop in boekvorm. Thorsten Weiss. Uitgeverij Akasha Leven vanuit je Akasha Een workshop in boekvorm Thorsten Weiss Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 1 Wacht niet op 2012 9 2 Volg de stem van je hart 15 2.1 Oefening: Je grote visioen 20 3 Activeer je

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 91

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 91 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 91 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 63

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 63 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 63 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Deze week is bedoeld om die vraagtekens vanuit een ander perspectief te ervaren.

Deze week is bedoeld om die vraagtekens vanuit een ander perspectief te ervaren. Deze 6 daagse retreat, midden in de prachtige bergen van Transsylvanië, heeft als thema de integratie van jouw Goddelijke talenten hier op aarde. Je wilt een (door)start maken met iets nieuws, meer duidelijkheid

Nadere informatie

Grijp niet naar de rivier, je kunt haar niet pakken

Grijp niet naar de rivier, je kunt haar niet pakken Rust in Zijn Zijn is het Hart van alle verschijnselen in binnen- en buitenwereld. Rust in de oneindige, roerloze presentie daarvan. Laat alles verschijnen zoals het wil en weer oplossen in Zijn. Jij hoeft

Nadere informatie

Dominique Antiglio. Adem in, adem uit. De kracht van sofrologie: het nieuwe mediteren

Dominique Antiglio. Adem in, adem uit. De kracht van sofrologie: het nieuwe mediteren Dominique Antiglio Adem in, adem uit De kracht van sofrologie: het nieuwe mediteren HOE SOFROLOGIE JE LEVEN VERANDERT Verbind je met je ademhaling met de rust en het geluk in jezelf Haal adem en maak contact

Nadere informatie

HET ULTIEME CIRKEL VAN VERVULLING ASSESSMENT

HET ULTIEME CIRKEL VAN VERVULLING ASSESSMENT WIE ZIT HIER ACHTER? WIE ZIT HIER ACHTER? IK BEN SANDRA DERKSEN EN AUTEUR VAN AFVALLEN ALS SPIRITUELE OEFENING LESSEN VOOR EEN LICHT EN VERVULLEND LEVEN EN FOOD FOR THOUGHT. Ik ben de bedenkster van de

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 137

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 137 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 137 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Joanne van Wijgerden. Vitaal hartsbewustzijn

Joanne van Wijgerden. Vitaal hartsbewustzijn Vitaal hartsbewustzijn Joanne van Wijgerden In deze lezing wil ik graag een kader geven voor vitaal hartsbewustzijn vanuit het functioneren en de mogelijkheden van het menselijk lichaam. Voor mijzelf is

Nadere informatie

Boek en workshop over het verlies van een broer of zus. Een broertje dood. Door Corine van Zuthem

Boek en workshop over het verlies van een broer of zus. Een broertje dood. Door Corine van Zuthem Het overlijden van een broer of zus is een ingrijpende gebeurtenis. Toch wordt het onderwerp in de rouwliteratuur doodgezwegen. Tot verbazing van Minke Weggemans. De pastoraal therapeute schreef er daarom

Nadere informatie

Wie iets van de diepe lagen van het Johannesevangelie wil begrijpen, moet goed lezen en goed luisteren.

Wie iets van de diepe lagen van het Johannesevangelie wil begrijpen, moet goed lezen en goed luisteren. Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Ik vind het evangelie volgens Johannes een moeilijk evangelie. Soms moet ik 2, 3 keer lezen wat er staat en dan nog vraag ik me af of ik er iets van

Nadere informatie

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 Health Balance Group Generaal Eisenhowerweg 4, 5056 CR Berkel-Enschot, Nederland T: +31 6 11424494 - I: www.healthbalance.nu - E: info@healthbalance.nu Voorwoord Je

Nadere informatie

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN IK WIL MENSEN IN BEWEGING BRENGEN HANNEKE MOUW Ik stel me graag aan je voor Ik ben geboren in 1970. Ik vind vertrouwen, authenticiteit en

Nadere informatie

TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we.

TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we. TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN Become a better me and we. TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we. Leer hoe je als leidinggevende bij jezelf en je team energie aanwakkert, zodat jullie

Nadere informatie

Geschapen om te dienen

Geschapen om te dienen Bijbelstudie 1 Geschapen om te dienen Genesis 2:4-25 Welke zin heeft het leven? Je wordt geboren. Je leeft een aantal jaren op aarde. Daarna sterf je. Wat is de zin ervan? Op die vraag geeft de Bijbel

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met je spirituele geboortehoroscoop als leidraad

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met je spirituele geboortehoroscoop als leidraad weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met je spirituele geboortehoroscoop als leidraad met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Terugblik inspiratiedagen Is er meer tussen hemel en aarde? Annemie Van Laeken

Terugblik inspiratiedagen Is er meer tussen hemel en aarde? Annemie Van Laeken Terugblik inspiratiedagen Is er meer tussen hemel en aarde? Annemie Van Laeken Het is de laatste oktoberdag van 2011 en ik ben met Els, onze jongste, net toegekomen in Torhout. We hebben het mooie vooruitzicht

Nadere informatie

Rivieren van levend water zullen stromen uit het hart van wie in mij gelooft (Joh. 7:3 8)

Rivieren van levend water zullen stromen uit het hart van wie in mij gelooft (Joh. 7:3 8) - Identiteit - Hogeschool Viaa heeft als grondslag de Bijbel. Zij erkent deze als het betrouwbare en geïnspireerde Woord van God, zoals dat verwoord is in het gereformeerde belijden en zij beschouwt de

Nadere informatie

de Preekstoel Gerard Bodifee Koen Geens Kenny Brack Egbert Rooze Ann Verscuren Kristien Spooren Malou Eelen Leen Nuyts Marijn Devalck

de Preekstoel Gerard Bodifee Koen Geens Kenny Brack Egbert Rooze Ann Verscuren Kristien Spooren Malou Eelen Leen Nuyts Marijn Devalck de Preekstoel Gerard Bodifee Koen Geens Kenny Brack Egbert Rooze Ann Verscuren Kristien Spooren Malou Eelen Leen Nuyts Marijn Devalck 01/7 08/7 15/7 22/7 29/7 05/8 12/8 19/8 26/8 elke dinsdagavond van

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 78

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 78 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 78 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 259

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 259 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 259 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Tussen Hemel en Aarde

Tussen Hemel en Aarde Tussen Hemel en Aarde Praktijk voor Rouw & Rituelen Karel Seclefstraat 2 2180 Ekeren - Antwerpen 0474/28.60.23 katrien@tussenhemelenaarde.be www.tussenhemelenaarde.be Facebook: TussenHemelEnAarde Lid van:

Nadere informatie

zondag 1 mei 2016 in het Kruispunt

zondag 1 mei 2016 in het Kruispunt zondag 1 mei 2016 in het Kruispunt lezing oude testament (lector) Joël 2, 21-27 lied Liedboek 678, 1. 2. 3. 4. Vrees niet, gij land... lezing nieuwe testament (lector) Johannes 14, 23-29 lied Liedboek

Nadere informatie

6 daagse reconnecterend energetische yoga retreats.

6 daagse reconnecterend energetische yoga retreats. In samenwerking Yébo holistic academy en Surya. Stellen voor, 6 daagse reconnecterend energetische yoga retreats. Alle retreates zijn op basis van 8 dagen 7 nachten(check-in en uit tijden inbegrepen),met

Nadere informatie

leerplandoelen derde cyclus 1 Dit overzicht lijst alle leerplandoelen van de derde cyclus op.

leerplandoelen derde cyclus 1 Dit overzicht lijst alle leerplandoelen van de derde cyclus op. Dit overzicht lijst alle leerplandoelen van de derde cyclus op. Je kan dit overzicht gebruiken om je jaarplan godsdienst op te bouwen. Op de bijhorende gele blaadjes van het leerplan lees je concreet welke

Nadere informatie

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com)

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com) Als de Grootmoeders worden gehoord, wordt de aarde geheeld. (een Hopi profetie) Met deze voorspelling werd bedoeld, dat er een tijd aan zou breken, waarin de wijsheid zou gaan prevaleren boven het verstand

Nadere informatie

KERK EN SCHOLENDIENST 22 mei 2016 in de tuin van Het Wooldhuis. Opnieuw beginnen

KERK EN SCHOLENDIENST 22 mei 2016 in de tuin van Het Wooldhuis. Opnieuw beginnen KERK EN SCHOLENDIENST 22 mei 2016 in de tuin van Het Wooldhuis Opnieuw beginnen voorganger: ds. Hans van Solkema i.s.m. de Linde, de Springplank en de Gouden Emmer begeleiding: Ons Genoegen ONTMOETEN welkom

Nadere informatie

ZÉxw a xâãáuü xy. Nr. 70 oktober 2018

ZÉxw a xâãáuü xy. Nr. 70 oktober 2018 ZÉxw a xâãáuü xy Nr. 70 oktober 2018 De Goed Nieuwsbrief is een uitgave van Roelof Tichelaar en heeft als doelstelling: - de verspreiding van christelijke spiritualiteit - het informeren over geestelijke

Nadere informatie

Energetisch Gezond Zijn 90 De Pijnappelklier 95 Het Harapunt 104 The Living Light Breath 109 Hoe Het Werkt 114

Energetisch Gezond Zijn 90 De Pijnappelklier 95 Het Harapunt 104 The Living Light Breath 109 Hoe Het Werkt 114 Inhoud Introductie 7 Waarom Ben Ik Hier Op Aarde? 9 Onderbewuste Patronen 15 Het Collectieve Bewustzijn Transformeren 18 Persoonlijke Kracht 20 Keuzes 24 Liefde en Licht Sturen 27 Energetische Lussen 32

Nadere informatie

Aartsengel Raguël - Spirits of Colour. Aartsengel Raguël. B114 - Mid koraal/diep magenta. Geboren om 11:11 GMT op 11 november / 6

Aartsengel Raguël - Spirits of Colour. Aartsengel Raguël. B114 - Mid koraal/diep magenta. Geboren om 11:11 GMT op 11 november / 6 Aartsengel Raguël B114 - Mid koraal/diep magenta Geboren om 11:11 GMT op 11 november 2015 1 / 6 De belangrijkste focus van B114 is menselijke relaties, de manier waarop we met elkaar omgaan. Er zijn zo

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke Amethist Herinner jij je contact met de Machtige Spirit? Neem je de moeite om te bidden en vraag je om hulp? Spreek nog vaker liefdevolle gebeden uit en focus je nog meer op vrede voor jezelf en de wereld.

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Het is een overbekend verhaal, dat verhaal over de 3 wijzen uit het oosten. Een verhaal dat tot de verbeelding spreekt: drie wijzen, magiërs of koningen:

Nadere informatie

Over eenheid Tim Boyd

Over eenheid Tim Boyd Over eenheid Tim Boyd Tim Boyd is International President van The Theosophical Society (Adyar). Dit artikel verscheen in The Theosophist onder de titel On Unity. Er zijn verschillende manieren waarop we

Nadere informatie

VRIJHEID HEID IN ZIJN

VRIJHEID HEID IN ZIJN JHEID IN ZIJN RIJHEID IN ZIJ JHEID IN ZIJN RIJHEID IN ZIJN VRIJHEID IN ZIJ VRIJHEID HEID IN ZIJN OP PAD NAAR INNERLIJK EVENWICHT EN VERVULLING TRAINING IN GROEI EN BEGELEIDING jaartraining: inhoud van

Nadere informatie

Info: Froukje van der Zwaag 0519-29 76 41 Website: www.stichting-wijzer.nl Email: stwijzer@stichting-wijzer.nl

Info: Froukje van der Zwaag 0519-29 76 41 Website: www.stichting-wijzer.nl Email: stwijzer@stichting-wijzer.nl Lieve mensen, WijzeR Voor spirituele N i e u w s b r i e f S t i c h t i n g 8e jaargang, nummer 1, september 2010 groei en bewustwording Info: Froukje van der Zwaag 0519-29 76 41 Website: www.stichting-wijzer.nl

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Het zijn wonderlijke verhalen, de verhalen rond de geboorte van Jezus: Maria, die zwanger is door de heilige Geest, Jozef, die in een droom een engel

Nadere informatie

In gesprek met George Kohlrieser

In gesprek met George Kohlrieser Mens, kom tevoorschijn Vanaf onze geboorte tot en met onze dood komen we in aanraking met een oneindige reeks gewenste en ongewenste levensveranderingen. Hoe ontdekken of ontwikkelen we de veerkracht die

Nadere informatie

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider?

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? LEVENDAAL 11, 6715 KJ EDE - TELEFOON 06 21 24 22 55 leidjew@xs4all.nl - www.leidjewitte.nl SPIRITUALITEIT De aangeboren menselijke behoefte

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten Laurence Brian spiritueel lichaamswerker en Monique

Nadere informatie

ZÉxw a xâãáuü xy. Nr. 15 januari 2013

ZÉxw a xâãáuü xy. Nr. 15 januari 2013 ZÉxw a xâãáuü xy Nr. 15 januari 2013 De Goed Nieuwsbrief is een uitgave van Roelof Tichelaar en heeft als doelstelling: - de verspreiding van de boodschap van een spiritueel christendom - het informeren

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 113

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 113 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 113 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO 6 t/m 12 oktober 2019 Rust in de natuur Reflectie Ruimte voor jezelf Bewustwording De rust van de natuur geeft ruimte voor wat er ten diepste in mij leeft.

Nadere informatie

Via-U. De weg naar succes. Ga bewust jouw unieke weg met de universele kennis van Via-U.

Via-U. De weg naar succes. Ga bewust jouw unieke weg met de universele kennis van Via-U. Via-U. De weg naar succes. Ga bewust jouw unieke weg met de universele kennis van Via-U. 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding... pagina 3 2 Mijn visie... pagina 4 3 Wat is Via-U... pagina 5 4 Theorie U... pagina

Nadere informatie

DERDE LES: DIA1: Wie is God? Volgens christenen is Hij drie-een. Dit is moeilijk te begrijpen voor ons. Daarom is het ook juist geloofwaardig: dit zou

DERDE LES: DIA1: Wie is God? Volgens christenen is Hij drie-een. Dit is moeilijk te begrijpen voor ons. Daarom is het ook juist geloofwaardig: dit zou DERDE LES: DIA1: Wie is God? Volgens christenen is Hij drie-een. Dit is moeilijk te begrijpen voor ons. Daarom is het ook juist geloofwaardig: dit zouden we zelf namelijk niet zo snel verzonnen hebben.

Nadere informatie

Preek op 5 januari 2014 Driekoningen

Preek op 5 januari 2014 Driekoningen Preek op 5 januari 2014 Driekoningen Sommige bijbelverhalen hebben volop de verbeelding van mensen in gang gezet. De Driekoningen tekst uit Mattheüs is zo n verhaal. De sobere vertelling van de evangelist

Nadere informatie

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN Het doel van het drie weken plan van Follow the Honey is een dagelijkse gewoonte op te bouwen van naar binnen gaan, met je aandacht bij Jezelf zijn*. Binnen is bij je hart,

Nadere informatie

Ontmoetingskerk - Laren NH - 20 april 2014 - Pasen Mattheüs 28: 1-10

Ontmoetingskerk - Laren NH - 20 april 2014 - Pasen Mattheüs 28: 1-10 Ontmoetingskerk - Laren NH - 20 april 2014 - Pasen Mattheüs 28: 1-10 Zondagsnacht, terwijl soldaten op wacht staan bij het graf, komt er een luide stem uit de hemel. Ze zien hoe de hemelen zich openen

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 30

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 30 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 30 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Sherborne Developmental Movement

Sherborne Developmental Movement Sherborne Developmental Movement Internationale Verdiepingscursus Advanced Practitioners Course (APC) georganiseerd door de Sherborne Vereniging België vzw 2 tot 4 juli 2015, Brugge, België "Movement experiences

Nadere informatie

Spirituele zorg Wat kun je ermee? Carlo Leget

Spirituele zorg Wat kun je ermee? Carlo Leget Spirituele zorg Wat kun je ermee? Carlo Leget Palliatieve zorg Palliatieve zorg is een benadering die de kwaliteit van het leven verbetert van patiënten en hun naasten die te maken hebben met een levensbedreigende

Nadere informatie

POSITIEVE GEZONDHEID WAT IS HET EN WAT KUN JE ERMEE?

POSITIEVE GEZONDHEID WAT IS HET EN WAT KUN JE ERMEE? POSITIEVE GEZONDHEID WAT IS HET EN WAT KUN JE ERMEE? Corien van der Sluijs Suzanne Schellekens KBO-avond 9 april 2019 POSITIEVE GEZONDHEID Gebaseerd op onderzoek door voormalig huisarts Machteld Huber

Nadere informatie

Psycho-oncologisch therapeut

Psycho-oncologisch therapeut Psycho-oncologisch therapeut Neem een leeg blad A4 Teken jouw eigen innerlijk huis Wat is het eerste dat jij laat zien, wat het laatste, wat niet? Wat kenmerkt jouw kamer, keuken, zolder, garage, etc Wat

Nadere informatie

LEERGANG BRONNEN VAN LEIDERSCHAP

LEERGANG BRONNEN VAN LEIDERSCHAP LEERGANG BRONNEN VAN LEIDERSCHAP oktober 2016 - april 2017 www.ellla.nl Ervaring is niet wat een mens overkomt; het is wat een mens doet met wat hem overkomt. Aldous Huxley LEERGANG BRONNEN VAN LEIDERSCHAP

Nadere informatie

Mindfulness op het werk

Mindfulness op het werk Mindfulness op het werk Mindfulness op het werk Werken vanuit rust en aandacht Veel mensen ervaren hun werk als een plek waar nooit rust is, met een doorlopende activiteit aan lijstjes die af moeten, mensen

Nadere informatie

BEWUSTZIJN IN BEDRIJF,

BEWUSTZIJN IN BEDRIJF, BEWUSTZIJN IN BEDRIJF, leiderschap aan de nieuwe wereld Informatiepakket training 2010-2011 Trainers: Jaap Vermuë en Peter Toonen Start 24 november 2010 Inleiding Momenteel staan veel bedrijven onder druk.

Nadere informatie

Even stilvallen, samen veerkrachtig!

Even stilvallen, samen veerkrachtig! MEER WETEN OVER Even stilvallen, samen veerkrachtig! 3-daagse in het Karmelitaans centrum Het rustpunt in Gent, in vol pension en met eigen vervoer. Dit weekend is een idee van Femma-Vrouwenreizen Datum:

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 3

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 3 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 3 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Groeien vanuit de innerlijke grondhouding

Groeien vanuit de innerlijke grondhouding Groeien vanuit de innerlijke grondhouding Succesvolle ondernemers maken bewust of onbewust gebruik van eeuwenoude universele spirituele wetmatigheden. Hierdoor beschikken ze over een transformationele

Nadere informatie

Beroepsopleiding 2015

Beroepsopleiding 2015 Beroepsopleiding 2015 School of Life is een gecertificeerd opleidingsinstituut voor toegepaste spiritualiteit en energetische Levenstherapie. De part-time beroepsopleiding van vier jaar, plus een stage

Nadere informatie

Materie en geest. Grenzen aan het fysische wereldbeeld. Gerard Nienhuis. Universiteit Leiden. Workshop Conferentie SCF, 20 januari 2018

Materie en geest. Grenzen aan het fysische wereldbeeld. Gerard Nienhuis. Universiteit Leiden. Workshop Conferentie SCF, 20 januari 2018 Materie en geest Grenzen aan het fysische wereldbeeld Gerard Nienhuis Universiteit Leiden Workshop Conferentie SCF, 20 januari 2018 Natuurwetenschap: Natuurwetenschap is basis van wereldbeeld geworden.

Nadere informatie

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016:

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016: Mankind Mens & Organisatie gelooft in de kracht van dromen en drijfveren in relatie tot ondernemerschap en leiderschap. Dromen en drijfveren vormen de grond waarop ambitie kan groeien. Passie zorgt vervolgens

Nadere informatie

Liederen voor kinderen. 20 liederen voor tijdens de eredienst

Liederen voor kinderen. 20 liederen voor tijdens de eredienst Liederen voor kinderen 20 liederen voor tijdens de eredienst 3 Lied van Franciscus God wij danken U voor een kring van dagen. Voor broeder Wind, voor de stilte en storm. Voor zuster Water zo zuiver en

Nadere informatie

COMBINATIE REMEDIES. Bloesem Remedies Nederland

COMBINATIE REMEDIES. Bloesem Remedies Nederland COMBINATIE REMEDIES Bloesem Remedies Nederland COMBINATIE REMEDIES Combinaties voor de ziel. Er is een nieuwe serie combinaties, die te maken hebben met de verbinding, groei en ontplooiing van de ziel.

Nadere informatie

Preekschets voor 26 mei 2013 Trinitatis. Lezingen : Spreuken 8:22-31 en Johannes 3:1-13

Preekschets voor 26 mei 2013 Trinitatis. Lezingen : Spreuken 8:22-31 en Johannes 3:1-13 Preekschets voor 26 mei 2013 Trinitatis Lezingen : Spreuken 8:22-31 en Johannes 3:1-13 De teksten gelezen De twee schriftlezingen geven twee manieren van kijken naar God : Spreuken (het lied van de wijsheid)

Nadere informatie

Focus Group Seminar Versterk je persoonlijke balans en effectiviteit Zaterdag 23 Januari 2016

Focus Group Seminar Versterk je persoonlijke balans en effectiviteit Zaterdag 23 Januari 2016 Focus Group Seminar Versterk je persoonlijke balans en effectiviteit Zaterdag 23 Januari 2016 olv Annemieke Meurs en Saskia van Wijngaarden Focus Group Seminar Focus Group is een workshop gefocust op creatieve

Nadere informatie

De kracht van rust. Author : Paul De Blot. Date : 17 mei 2016

De kracht van rust. Author : Paul De Blot. Date : 17 mei 2016 De kracht van rust Author : Paul De Blot Date : 17 mei 2016 Wim Lips toont zijn liefde voor planten als een spirituele beleving. Hij laat zien hoe planten hun eigen taal spreken en en leert ons in zijn

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen

Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen Martha Veerbeek Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen Boodschappen voor vrouwen van nu Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 9 Welkom 11 Vrije wil 14 Onvoorwaardelijke liefde 18 De hemel op aarde 26 Het

Nadere informatie