Van den Endelaan 64 Hillegom

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van den Endelaan 64 Hillegom"

Transcriptie

1 Van den Endelaan 64 Hillegom Fraai, luxe en gestoffeerd 3 kamer appartement m royale "pent-house-living" van ca. 35 m2 en toegang naar zonnig dakterras

2 Hoofdstraat ER Hillegom. Tel.:

3 Hoofdstraat ER Hillegom. Tel.:

4 Van den Endelaan 64, 2181 EL Hillegom Vraagprijs : 850,00 excl. g/w/e Algemene objectgegevens Soort woning : Appartement Type woning : Portiekflat Bouwjaar : 1995 Huidige : wonen bestemming Aantal kamers : 3 Aantal : 2 Slaapkamers Inhoud : 300 m³ Grondoppervlakte : 0 m² Woonoppervlakte : 90 m² Ligging : In centrum, Vrij uitzicht Technische gegevens Isolatie : Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Verwarming : C.V.-Ketel Verwarming : C.V.-Ketel keteltype : CV-kombiketel bouwjaar : 1995 Warmwater : C.V.-Ketel Tuin Tuin : zonneterras Tuin diepte : 3 Tuin breedte : 5 Achtertuin : m² Ligging : Zuid, West Kwaliteit tuin : geen Garage, schuur Soort garage : geen garage Info : Soort schuur : Info : Kadastrale gegevens Gemeente : Hillegom Hoofdstraat ER Hillegom. Tel.:

5 Van den Endelaan 64, 2181 EL Hillegom Omschrijving Fraai, luxe en gestoffeerd 3 kamer appartement met vrij, weids uitzicht over een parkachtige omgeving en een verkeersplein. Bouwjaar 1995; vanuit de bouw optimaal geïsoleerd, vv vloer-, muur-, en dakisolatie; tevens geheel vv dubbel glas. Moderne luxe keuken vv div. inbouwapparatuur. Gunstig gelegen ten opzichte van het NS station. Uitstekende ligging in het directe centrum, op loopafstand van alle winkels. Groot zonneterras aanwezig op het westen (ca. 5 x 3 mtr). Een grote parkeergarage is direct achter de woning gelegen voor het parkeren van uw auto. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van het NS station met o.a. treinverbindingen naar Haarlem en Leiden. Afgesloten entree met intercom. Ind: entree, royale hal, 2 grote slaapkamers, moderne luxe keuken v.v. diverse inbouwapparatuur wo. vaatwasser (nieuw), keramische kookplaat, oven, afzuigkap, modern betegeld toilet, aparte moderne geheel licht betegelde badkamer met ligbad/douche, 2 kasten, was-/stookruimte met CV-opstelling en extra vriezer. 2e et: zeer royale en aparte ""penthouse-living""van ca 35 m2 met ruim uitzicht over het park en toegang naar zonnig dakterras. Inpandige berging aanwezig. Grote honden worden niet toegestaan! Huurprijs inclusief glazenwasser buitenzijde en onderhoud c.v. ketel Hoofdstraat ER Hillegom. Tel.:

6 Hoofdstraat ER Hillegom. Tel.:

7 Hoofdstraat ER Hillegom. Tel.:

8 Hoofdstraat ER Hillegom. Tel.:

9 Nadere informatie en vragen De woning bezichtigen De woning vind ik wel interessant, hoe kan ik bezichtigen? Koppers Makelaardij nodigt u graag uit voor het maken van een afspraak voor bezichtiging van de woning. Het is om kennis te maken met de woning en het verplicht u uiteraard tot niets. We zullen u rondleiden en zoveel mogelijk informatie verstrekken welke voor u van belang is om een goede beslissing te kunnen nemen. U heeft géén interesse De woning is niet helemaal wat u zoekt. Wat nu? Dat is jammer, de volgende keer misschien beter. Wij zouden het op prijs stellen als u ons dit wilt laten weten. De eigenaar van het pand is ook benieuwd naar uw reactie. Hoe vindt u een andere woning Het is lastig om te vinden wat u zoekt, hoe komt u aan al het aanbod? U wilt graag een woning kopen, wij willen graag een woning verkopen. Wij zijn u als makelaarskantoor dus graag van dienst bij het zoeken naar een woning. Wij zijn daarin gespecialiseerd en hebben de middelen. Via een computer online-verbinding met de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en daardoor met de collega s in Nederland hebben wij dagelijks up-to-date wat er te koop wordt aangeboden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid via internet. Funda ( is een website van de NVM makelaars en heeft een bijzonder groot aanbod van woningen door heel Nederland. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks op onze eigen website kijken: U heeft interesse U heeft de woning bekeken en heeft wel interesse. Wat nu? Neemt u contact met ons op voor nader overleg. U heeft misschien nog vragen of wilt graag meer informatie over de woning. Is de woning nog wel vrij? Wat is de oplevering? Misschien wilt u voor een tweede keer de woning bekijken. Of misschien wilt u in onderhandeling treden en een bod doen. U wilt een bod doen U wilt de woning wel kopen. Hoe kunt u er op bieden? Neemt u contact met ons op voor nader overleg. Op dat moment kunnen wij aangeven of wij vrij zijn om uw bod te ontvangen. Wij willen graag zaken met u doen. Een bod kan telefonisch, schriftelijk of we maken een afspraak voor een gesprek. U kunt de onderhandeling ook via uw eigen makelaar laten lopen. Moet u nog nadere condities aangeven bij uw bod Heeft u nog aanvullende wensen bij het bod? b.v. financieel? Meestal is het verstandig om een ontbinding van de overeenkomst te vragen indien de hypotheek niet rondkomt. Zo kunnen er meer wensen/eisen zijn bij het uitbrengen van uw bod. Kijk daar dus goed naar of schakel uw eigen makelaar in. Wat moet u betalen voor de woning Is de woning de vraagprijs wel waard en wilt u dat betalen? Koppers Makelaardij heeft goede kennis van de plaatselijk markt en doet reeds vele jaren met veel succes begeleiding bij verkoop en aankoop van woningen. Ons kantoor bestaat reeds 50 jaar! Dat hebben wij alleen kunnen bereiken door ons werk goed te doen. Dat wil Hoofdstraat ER Hillegom. Tel.:

10 ook zeggen dat u er van uit mag gaan dat we een juiste inschatting doen van de verwachte opbrengst. Of u dat bedrag ook voor de woning wilt (of kunt) betalen kunt u alleen zelf beantwoorden. Het gevoel moet goed zijn en in overeenstemming met uw enthousiasme voor de woning. Kunt u het betalen Wat voor hypotheek heeft u nodig en kunt u dat krijgen? Belangrijk bij de transactie is natuurlijk de financiële kant. Er zijn maar weinig mensen die de aankoopsom zo uit hun zak betalen. Daarom is het voor ons en u dus noodzakelijk dat er een goed hypotheekadvies gegeven wordt. Dat is een van de redenen dat wij u graag uitnodigen voor een gesprek bij de hypotheekadviseur waarmee wij samenwerken. Graag onderzoeken zij samen met u uw financieringsmogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op zodat wij - geheel vrijblijvend - een afspraak voor u kunnen maken. Het verplicht u tot niets en is geheel vrijblijvend. Wél weet u direct waar u financieel aan toe bent. Is het niet voor deze woning dan wel voor een volgende. Het is rondgekomen Het bod is geaccepteerd. Gefeliciteerd! Wat nu? Nu voelt u zich gelukkig. Maar ook beseft u dat er nog veel geregeld moet worden om eigenaar te worden en de hypotheek af te wikkelen. Ook daar is Koppers Makelaardij natuurlijk voor. We zullen er voor zorgen dat de hele transactie keurig wordt afgewikkeld. We zullen dat in gezamenlijk overleg verder met elkaar regelen en bespreken. En verder nog In onderhandeling Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt en aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Voorbehoud Hoewel we getracht hebben de beschikbare gegevens zo nauwkeurig mogelijk te inventariseren, moet er van uitgegaan worden dat de brochure slechts indicatief is. De gegevens zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. Aansprakelijkheid Wij hebben ons uiterste best gedaan deze brochure zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen. Wij, noch de eigenaar van het pand, aanvaarden enige aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens. Koopovereenkomst Behoudens nadere afspraken gelden de standaardregels zoals ze voorkomen in de modelkoopakte, die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Eventueel door de koper te maken voorbehouden worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn afgesproken. Onderzoeksplicht koper De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem/haar van belang zijn, en kan nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. Koppers Makelaardij kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Gunnen door verkoper De verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Hoofdstraat ER Hillegom. Tel.:

11 Informatie over Koppers Makelaardij Ons makelaarskantoor is gevestigd op een herkenbare locatie in het directe centrum van Hillegom. De koper en verkoper kan hierdoor goed worden begeleid in het gehele aan- en verkoopproces. Koppers Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoedadviseurs (NVM). Ons kantoor heeft veel ervaring in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen en bedrijfspanden, zowel in de bestaande bouw als in de nieuwbouw. Verder bestaat ons makelaarskantoor reeds ruim 50 jaar en hebben wij gelukkig een goede naam opgebouwd in Hillegom en directe omgeving. Dit heeft ons in staat gesteld om een groot marktaandeel in Hillegom te verwerven. Belangrijke opdrachtgevers voor ons zijn o.a. de Woningbouwstichting, de gemeente, aannemers, projectontwikkelaars, ondernemers en particulieren. Wij houden de ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten zodat wij onze strategische keuzes in de bedrijfsvoering tijdig kunnen aanpassen. Op deze wijze zorgen wij ervoor ook voor de toekomst onze plaats in de markt te behouden en eventueel uit te breiden. U kunt bij ons ook terecht voor een taxatierapport. Wij werken voor veel opdrachtgevers zoals hypotheekadviseurs, banken e.d. Onze taxaties voldoen aan allen doorvoor gestelde normen en worden door alle financiële instellingen geaccepteerd. Ook voor de eventuele financiële begeleiding van de kopers/geïnteresseerden wordt gezorgd. Via onze contacten kan er een goed hypotheekadvies gegeven worden. Dat is een van de redenen dat wij u graag uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek bij de hypotheekadviseurs waarmee wij samenwerken. Graag onderzoeken zij samen met u uw financieringsmogelijkheden. Wij hopen u tot zover voldoende te hebben geïnformeerd en indien gewenst zijn wij graag bereid nadere toelichting te geven. Wij willen u ervan verzekeren dat wij aan alle opdrachten de grootst mogelijke zorg zullen besteden en dat onze medewerkers deze met vol enthousiasme en grote inzet zullen behandelen. Wij hopen ook uw gewaardeerde opdracht tegemoet te mogen zien. Met vriendelijke groet en hoogachting, KOPPERS MAKELAARDIJ HILLEGOM Directie en medewerkers Hoofdstraat ER Hillegom. Tel.:

12 Koppers Makelaardij Hoofdstraat ER Hillegom Postbus AA Hillegom (t) (f) (e)

Haarlemmerstraat 21 Hillegom

Haarlemmerstraat 21 Hillegom Haarlemmerstraat 21 Hillegom Unieke kans op deze bouwkavel van ca. 1.300 m2! voor een vraagprijs van 349.000,-- k.k. Haarlemmerstraat 21, 2182 HB Hillegom Vraagprijs : 349.000,-- k.k. Algemene objectgegevens

Nadere informatie

Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl

Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl Sixlaan 7 Hillegom Majestueuze vrijstaande (dokters)villa met een bijzondere woonsfeer v.v. imposante en karaktervolle stijlelementen daterend uit 1911. Sixlaan 7, 2182 AA Hillegom Vraagprijs : 549.000,--

Nadere informatie

Hooge Werf 15 Hillegom

Hooge Werf 15 Hillegom Hooge Werf 15 Hillegom Hooge Werf 15, 2181 ET Hillegom Vraagprijs : 325.000,-- k.k. of 950,= per maand Algemene objectgegevens Soort woning : Appartement Type woning : Portiekflat Bouwjaar : 2005 Huidige

Nadere informatie

Willem de Rijkelaan 10 Hillegom

Willem de Rijkelaan 10 Hillegom Willem de Rijkelaan 10 Hillegom Fijne starterswoning met goede basis. Hardhouten kozijnen, gedeeltelijk dubbel glas. Zonnige tuin op het zuiden. Willem de Rijkelaan 10, 2181 TB Hillegom Vraagprijs :

Nadere informatie

Meidoornstraat 19 Hillegom

Meidoornstraat 19 Hillegom Meidoornstraat 19 Hillegom Verrassend leuke eengezinswoning met grote vrijstaande berging van 20 m2 en zonnige achtertuin Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl Hoofdstraat

Nadere informatie

Prins Bernhardstraat 38 Hillegom

Prins Bernhardstraat 38 Hillegom Prins Bernhardstraat 38 Hillegom Sfeervolle jaren 30 Woning in directe centrum Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl

Nadere informatie

Van der Duyn van Maasdamlaan 7 Hillegom. Verrassend royale HOEKwoning met 4 slaapkamers gelegen aan waterpartij en grote Z-vormige woonkamer

Van der Duyn van Maasdamlaan 7 Hillegom. Verrassend royale HOEKwoning met 4 slaapkamers gelegen aan waterpartij en grote Z-vormige woonkamer Van der Duyn van Maasdamlaan 7 Hillegom Verrassend royale HOEKwoning met 4 slaapkamers gelegen aan waterpartij en grote Z-vormige woonkamer Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl

Nadere informatie

Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl

Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl Maurick 54 Hillegom Representatieve geschakelde twee-onder-een-kapwoning v.v. een oprit, carport alsmede een grote brede zonnige achtertuin op het westen v.v. privacy! Maurick 54, 2181 LC Hillegom Vraagprijs

Nadere informatie

Venneperweg 681 Nieuw-Vennep. Unieke kans! 2/1 kap woning met zeer grote grond kavel van 562 m2 (!) voor handige klusser.

Venneperweg 681 Nieuw-Vennep. Unieke kans! 2/1 kap woning met zeer grote grond kavel van 562 m2 (!) voor handige klusser. Venneperweg 681 Nieuw-Vennep Unieke kans! 2/1 kap woning met zeer grote grond kavel van 562 m2 (!) voor handige klusser. Venneperweg 681, 2152 CD Nieuw-Vennep Vraagprijs : 245.000,-- k.k. Algemene objectgegevens

Nadere informatie

Beverveen 264 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Beverveen 264 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 169.900,-- k.k. Omschrijving Beverveen 264 - Spijkenisse Ruime 5-kamereengezinswoning in de gewilde wijk Waterland v.v. een nette badkamer. De woning ligt op loopafstand van winkels,

Nadere informatie

Willem Alexanderlaan 12 Poortugaal Vraagprijs 319.900,-- k.k.

Willem Alexanderlaan 12 Poortugaal Vraagprijs 319.900,-- k.k. Poortugaal Vraagprijs 319.900,-- k.k. Omschrijving Willem Alexanderlaan 12 - Poortugaal Fraai in het groen gelegen geschakelde royale 5 kamer-bungalow met garage en eigen oprit. Dit sfeervolle huis ligt

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat appartementen Nummer 16, 38 + 60 te Hillegom

Prins Hendrikstraat appartementen Nummer 16, 38 + 60 te Hillegom Prins Hendrikstraat appartementen Nummer 16, 38 + 60 te Hillegom Nieuw en modern 3-4 kamer appartement met tuinterras op begane grond en vaste parkeerplaats in souterrain Een uitgebreide project brochure

Nadere informatie

Krochtstraat 8 Hillegom. Verrassend royale sfeervolle woning met 5 slaapkamers gelegen in het directe (winkel)centrum van Hillegom

Krochtstraat 8 Hillegom. Verrassend royale sfeervolle woning met 5 slaapkamers gelegen in het directe (winkel)centrum van Hillegom Krochtstraat 8 Hillegom Verrassend royale sfeervolle woning met 5 slaapkamers gelegen in het directe (winkel)centrum van Hillegom Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl Hoofdstraat

Nadere informatie

Prins Bernhardstraat 20 Hillegom

Prins Bernhardstraat 20 Hillegom Prins Bernhardstraat 20 Hillegom Een karakteristieke en sfeervolle jaren 30 woning in de aantrekkelijke Prins Bernhardstraat met tuin op het zuiden! Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482

Nadere informatie

Regenvlietweg 9 De Zilk

Regenvlietweg 9 De Zilk Regenvlietweg 9 De Zilk Representatieve 2/1 kap woning met lange oprit, vrijstaande stenen GARAGE alsmede een zonnige achtertuin met zonneterras op het zuid-westen Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.:

Nadere informatie

Else van der Banstraat 55 Spijkenisse

Else van der Banstraat 55 Spijkenisse Else van der Banstraat 55 Spijkenisse Ruime 5 kamereengezinswoning met dakterras (20m2) in de gewilde wijk Maaswijk op loopafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen en groengebied Vraagprijs 209.900,--

Nadere informatie

Van der Duyn van Maasdamlaan 6 Hillegom

Van der Duyn van Maasdamlaan 6 Hillegom Van der Duyn van Maasdamlaan 6 Hillegom Ruime, goed verzorgde eengezinswoning, ruime stenen berging, ruime slaapkamers Van der Duyn van Maasdamlaan 6, 2181 XD Hillegom Vraagprijs : 199.000,-- k.k. Algemene

Nadere informatie

Orchideestraat 16 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Orchideestraat 16 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 89.900,-- k.k. Omschrijving Orchideestraat 16 - Spijkenisse Scherp geprijsd 3-kamer appartement op de begane grond met voor en achtertuin. Centraal gelegen nabij winkelcentrum, scholen,

Nadere informatie

Wilhelminalaan 33 Hillegom

Wilhelminalaan 33 Hillegom Wilhelminalaan 33 Hillegom Verrassend grote vrijstaande woning gelegen aan doorgaand vaarwater met schitterend uitzicht aan achterzijde over waterpartij en de bollenvelden. Wilhelminalaan 33, 2182 CA

Nadere informatie

Slakkenveen 344 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Slakkenveen 344 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 159.900,-- k.k. Omschrijving Slakkenveen 344 - Spijkenisse Ruime 4-kamerhoekeengezinswoning voorzien van dubbel glas, de bovenverdieping geheel v.v. kunststof kozijnen en gelegen

Nadere informatie

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 425.000,-- k.k. Omschrijving Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 - Spijkenisse Ideale vrijstaande woning met ouderslaapkamer, ruime badkamer, garage op de begane grond. Gelegen aan een

Nadere informatie

STRAMPROY Klutjesstraat 17

STRAMPROY Klutjesstraat 17 STRAMPROY Klutjesstraat 17 Vraagprijs 239.000,-- k.k. Royaal uitgebouwd aangepast hoekhuis nabij de dorpskern van Stramproy. Deze woning biedt de mogelijkheid tot het creëren van een slaapkamer en een

Nadere informatie

WEERT Nazarethsteeg 9

WEERT Nazarethsteeg 9 WEERT Nazarethsteeg 9 Vraagprijs 165.000,-- k.k. Royaal luxe en volledig instapklaar appartement met twee slaapkamers en een eigen parkeerplaats gelegen in het stadscentrum van Weert! Locatie: De Nazarethsteeg

Nadere informatie

MAATMAKELAARS. MAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475)

MAATMAKELAARS. MAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) MAATMAKELAARS MAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) 35 19 70 Swalmerstraat 22, Roermond Vraagprijs: 227.500,- k.k. Indeling: Souterrain Gewelfde bergkelder. Begane grond Royale entree

Nadere informatie

Stalpaertstraat 44 Rotterdam Vraagprijs ,-- k.k.

Stalpaertstraat 44 Rotterdam Vraagprijs ,-- k.k. Rotterdam Vraagprijs 139.900,-- k.k. Omschrijving Stalpaertstraat 44 - Rotterdam TURN-KEY WONING!!! Dit ruime 4-kamerappartement op de 1e etage is geheel verbouwd in 2015. De woning is voorzien van een

Nadere informatie

Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl

Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl Himera 56 Hillegom UNIEKE KANS: WONING MET 15% KORTING! Modern en sfeervol driekamer appartement met schuifpui naar breed en zonnig balkon op het zuiden. Himera 56, 2182 RG Hillegom Vraagprijs : 144.500,--

Nadere informatie

Stroeslaan 91 HILVERSUM

Stroeslaan 91 HILVERSUM Stroeslaan 91 HILVERSUM Vraagprijs 132.500 k.k. Omschrijving: Stroeslaan 91 te HILVERSUM OPEN HUIS VRIJDAG 18 DECEMBER AS VAN 14:00 TOT 14:30 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! In Hilversum-Noord,

Nadere informatie

TE KOOP. Laaressingel 53, 7514 EL Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Laaressingel 53, 7514 EL Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Laaressingel 53, 7514 EL Vraagprijs 109.000,- k.k. Omschrijving Op zeer gunstige locatie nabij het centrum van gelegen! Ruim en zonnig balkon! Dit 3-kamer appartement ligt aan de rand van het centrum,

Nadere informatie

Joep Nicolasstraat 200 te Roermond

Joep Nicolasstraat 200 te Roermond Joep Nicolasstraat 200 te Roermond Huurprijs: 725,- per maand Midden in het Roermondse stadscentrum, naast het theaterhotel De Oranjerie, bevindt zich dit keurig onderhouden appartement met een eigen berging

Nadere informatie

WEERT Graafschap Hornelaan 32 f

WEERT Graafschap Hornelaan 32 f WEERT Graafschap Hornelaan 32 f Vraagprijs 995.000,-- k.k. Luxe Penthouse op toplocatie! Gelegen nabij het centrum van Weert, voorzien van ruim dakterras rondom en een eigen garage in de parkeerkelder

Nadere informatie

ITTERVOORT Concordiastraat 11

ITTERVOORT Concordiastraat 11 ITTERVOORT Concordiastraat 11 Vraagprijs 145.000,-- k.k. Halfvrijstaand woonhuis met royale uitbouw, met onder meer een badkamer en slaapkamer op de begane grond en zwembad in de royale achtertuin georiënteerd

Nadere informatie

NOORDWIJK ZWARTEWEG 39

NOORDWIJK ZWARTEWEG 39 NOORDWIJK ZWARTEWEG 39 NOORDWIJK ZWARTEWEG 39 Type : Royale kantoorruimte van 138m², inclusief 70m² algemene ruimte. Dit luxe, in 2002 onder architectuur gebouwde gebouw is zeer hoogwaardig afgewerkt.

Nadere informatie

WILGENDAM 5 (3 BOUWKAVELS)

WILGENDAM 5 (3 BOUWKAVELS) NOORDWIJK WILGENDAM 5 (3 BOUWKAVELS) NOORDWIJK WILGENDAM 5 ( 3 BOUWKAVELS) Kadastraal : Gedeelte van kadastrale percelen gemeente Noordwijk, sectie O, perceelnummer 156 en 170. De exacte maat en ligging

Nadere informatie

Vraagprijs 239.000,-- k.k.

Vraagprijs 239.000,-- k.k. SWALMEN RIJKSWEG NOORD 29 Winkelpand met bovenwoning recentelijk gerenoveerd Winkelruimte 47m² en opslagruimte 66 m² Luxe opstelling en badkamer Vraagprijs 239.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Aan doorgaande

Nadere informatie

NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1

NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1 NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1 . NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1 Type : Zeer ruime hoekwoning met zonnige voortuin, garage en carport. Bouwjaar : 2002. Kadastraal : Gemeente Haarlemmermeer, sectie AF, perceelnummer

Nadere informatie

VOGELENZANG VOGELENZANGSEWEG 77-4. Vraagprijs: 449.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

VOGELENZANG VOGELENZANGSEWEG 77-4. Vraagprijs: 449.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. VOGELENZANG VOGELENZANGSEWEG 77-4 Stijlvol en lommerrijk gelegen drie-kamer (parterre) appartement met zonnige terrassen op het zuid-westen. Het appartement maakt onderdeel uit van een fraai appartementencomplex

Nadere informatie

Gitaarstraat 14 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Gitaarstraat 14 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 149.900,-- k.k. Omschrijving Gitaarstraat 14 - Spijkenisse Goed onderhouden 2-laagse eengezinswoning gelegen in de gewilde wijk Vogelenzang. De woning is centraal gelegen nabij uitvalswegen,

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat 44 Hillegom

Prins Hendrikstraat 44 Hillegom Prins Hendrikstraat 44 Hillegom Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.:

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND SCHEPEN FABRITIUSSTRAAT 21 Volledig onderkelderd tussenliggend woonhuis Aan een rustig woonerf gelegen 3 Slaapkamers Vaste trap naar tweede verdieping Mooi uitzicht aan de achterzijde Eigen achteringang

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. In een oase van rust ligt deze geheel gemoderniseerde carréboerderij. Het geheel is vanaf 2003 verbouwd tot boerderij/ woonhuis met galerie/ expositieruimte. De carréboerderij is gebouwd omstreeks 1834

Nadere informatie

Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k.

Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k. Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k. Kuijs Reinder Kakes Valkenburgerstraat 67 a + b 1011 MG, Amsterdam Tel: 020-6265361 amsterdam@krk.nl www.krk.nl Omschrijving Centraal

Nadere informatie

Hoogstraat 19 HILVERSUM

Hoogstraat 19 HILVERSUM Hoogstraat 19 HILVERSUM Vraagprijs 149.500 k.k. Omschrijving: Hoogstraat 19 te HILVERSUM OPEN HUIS ZATERDAG 2 APRIL AS VAN 11:45 TOT 12:15 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! In een rustig straatje

Nadere informatie

T.B. Huurmanlaan 63 BUSSUM

T.B. Huurmanlaan 63 BUSSUM T.B. Huurmanlaan 63 BUSSUM Vraagprijs 99.500 k.k. Omschrijving: T.B. Huurmanlaan 63 te BUSSUM De starterslening maakt het mogelijk! Op een groene en ruimtelijke locatie in Bussum-zuid, nabij natuur en

Nadere informatie

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) Achter de Cattentoren 57, Roermond

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) Achter de Cattentoren 57, Roermond MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) 35 19 70 Achter de Cattentoren 57, Roermond Vraagprijs: 175.000,- k.k. Op een historische locatie in Roermond - op een markante locatie, waar

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. BAEXEM TIENDENHOF 8 Rustige ligging met vrij uitzicht Royale en instapklare woning Ideale starterswoning Goedkoper dan huren Lage maandelijkse energielasten Eventueel met garage Vraagprijs 105.000,-- k.k.

Nadere informatie

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475)

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) 35 19 70 Minister Bongaertsstraat 22 G, Roermond Vraagprijs: 200.000,- k.k. Indeling: Begane grond Entree / hal Entree in de ontvangsthal, waar

Nadere informatie

Kloosterlaan 175 HILVERSUM

Kloosterlaan 175 HILVERSUM Kloosterlaan 175 HILVERSUM Omschrijving: Kloosterlaan 175 te HILVERSUM Op een rustige kindvriendelijke locatie gunstig ten opzichte van scholen, winkels en uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht gelegen,

Nadere informatie

Banckertlaan 225 HILVERSUM

Banckertlaan 225 HILVERSUM Banckertlaan 225 HILVERSUM Vraagprijs 134.500 k.k. Omschrijving: Banckertlaan 225 te HILVERSUM OPEN HUIS VRIJDAG 26 FEBRUARI AS VAN 15:30 TOT 16:00 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! In een rustige

Nadere informatie

Geert Grootelaan 101 HILVERSUM

Geert Grootelaan 101 HILVERSUM Geert Grootelaan 101 HILVERSUM Vraagprijs 139.500 k.k. Omschrijving: Geert Grootelaan 101 te HILVERSUM De starterslening maakt het mogelijk! In een rustige en kindvriendelijke woonwijk in Kerkelanden,

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. ROERMOND ABDIS ELISABETHSTRAAT 1 Instapklare woning met garage In kindvriendelijke wijk Hammerveld Prachtige keuken met alle apparatuur Mooi aangelegde tuin 4 Slaapkamers Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Koomansstraat 44 HILVERSUM

Koomansstraat 44 HILVERSUM Koomansstraat 44 HILVERSUM Vraagprijs 197.500 k.k. Omschrijving: Koomansstraat 44 te HILVERSUM OPEN HUIS VRIJDAG 22 JANUARI AS VAN 15:30 TOT 16:00 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! Volledig gemoderniseerde

Nadere informatie

WEERT Drieslagstraat 20

WEERT Drieslagstraat 20 WEERT Drieslagstraat 20 Vraagprijs 245.000,-- k.k. Vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, aanbouw, garage gelegen op een royaal perceel op een keurige locatie in de kindvriendelijke woonwijk Leuken, op

Nadere informatie

Rijksstraatweg. Bennebroek22 a

Rijksstraatweg. Bennebroek22 a Rijksstraatweg Bennebroek22 a www.heemborgh.nl 3 www.heemborgh.nl 5 www.heemborgh.nl 7 www.heemborgh.nl 9 www.heemborgh.nl Bennebroek, Rijksstraatweg 22 a Ruim gestoffeerd bovenhuis met zicht op de

Nadere informatie

Schapenstraat 11 HILVERSUM

Schapenstraat 11 HILVERSUM Schapenstraat 11 HILVERSUM Vraagprijs 117.500 k.k. Omschrijving: Schapenstraat 11 te HILVERSUM De starterslening maakt het mogelijk! In het centrum van Hilversum gelegen 2-kamer appartement met privé achtertuin

Nadere informatie

Jacob Marislaan 38 Hillegom

Jacob Marislaan 38 Hillegom Jacob Marislaan 38 Hillegom Bijzonder ruime hoekwoning aan brede laan met plantsoen voor de woning Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.: 0252-515482 www.koppers.nl Hoofdstraat 194 2182 ER Hillegom. Tel.:

Nadere informatie

Laan 1940-1945 189 HILVERSUM

Laan 1940-1945 189 HILVERSUM Laan 1940-1945 189 HILVERSUM Vraagprijs 122.500 k.k. Omschrijving: Laan 1940-1945 189 te HILVERSUM OPEN HUIS VRIJDAG 19 FEBRUARI AS VAN 15:30 TOT 16:00 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! Aan een

Nadere informatie

Vraagprijs 299.000,-- k.k.

Vraagprijs 299.000,-- k.k. SWALMEN KERKWEG 17 Zeer royale vrijstaande woning Prachtig aangelegde tuin met vijverpartij Kantoorruimte op begane grond Rustige ligging in bosrijke omgeving Slapen en baden op de begane grond na verbouwing

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. THORN CUNEGONDISSTRAAT 19 Sfeervol vrijstaand woonhuis met garage Mooie woonkamer en separate keuken 4 Slaapkamers Grote fraaie tuin met vrij uitzicht Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Sfeervol

Nadere informatie

WEERT Bocholterweg 96

WEERT Bocholterweg 96 WEERT Bocholterweg 96 Vraagprijs 315.000,-- k.k. Riante vrijstaande woning met bijgebouw (royale werkplaats met garage en berging), gelegen op een riant perceel (bijna 2.000 m2!) nabij de woonkern van

Nadere informatie

Dillenburg 12 te Halfweg

Dillenburg 12 te Halfweg Dillenburg 12 te Halfweg Object: Omschrijving: Indeling: Dillenburg 12 te Halfweg In het oude centrum van het dorp gelegen, in een autoluw wijkje met een eigen speelplaatsje, een ruime (5 slaapkamers!)

Nadere informatie

TE KOOP. de Wilmskamp 211, 7552 GZ Hengelo. Vraagprijs 89.500,- k.k.

TE KOOP. de Wilmskamp 211, 7552 GZ Hengelo. Vraagprijs 89.500,- k.k. TE KOOP de Wilmskamp 211, 7552 GZ Vraagprijs 89.500,- k.k. Omschrijving Heerlijk licht en luxe afgewerkt 2-kamer appartement met een ruime inpandige berging/werkruimte, gelegen op de derde verdieping.

Nadere informatie

OSS. Lisztgaarde 4. Oostwal 241, 5341 KN Oss T: F:

OSS. Lisztgaarde 4.  Oostwal 241, 5341 KN Oss T: F: OSS Lisztgaarde 4 Oostwal 241, 5341 KN Oss T: 0412-40 50 22 F: 0412-40 50 24 oss@vandenheuvel.nl www.vandenheuvel.nl OBJECTGEGEVENS Bouwjaar 1972 Inhoud woning 220 m³ Perceeloppervlak 0 m² Woonoppervlak

Nadere informatie

Tol Makelaardij. Zuiddijk 136 Zaandam

Tol Makelaardij. Zuiddijk 136 Zaandam Zuiddijk 136 Zaandam Algemene omschrijving: RUIME VRIJSTAANDE DIJKWONING MET ACHTERGELEGEN GROTE BEDRIJFSRUIMTE EN TWEE GARAGES. Gelegen aan de Zuiddijk, op loopafstand van het centrum van Zaandam. Een

Nadere informatie

HEEMSTEDE. Scholtenlaan 100 HEEMBORGH BENNEBROEK NVM WONEN. T

HEEMSTEDE. Scholtenlaan 100 HEEMBORGH BENNEBROEK NVM WONEN.   T HEEMSTEDE Scholtenlaan 100 HEEMBORGH BENNEBROEK www.heemborgh.nl T 023-584 52 65 NVM WONEN HEEMSTEDE Scholtenlaan 100 Goed onderhouden - eigentijds gestoffeerd - tweekamerappartement met balkon op

Nadere informatie

HUNSEL Groelsstraat 3

HUNSEL Groelsstraat 3 HUNSEL Groelsstraat 3 Vraagprijs 273.000,-- k.k. Vrijstaande woning met riant bijgebouw bereikbaar via de achtertuin. Deze woning is gelegen op een rustige locatie te Hunsel. Begane grond: Entree aan voorgevel,

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ITTERVOORT MARGARETHASTRAAT 7 Royale vrijstaande woning 250 m² bijgebouwen Perceel van maar liefst 1.261 m² Voor diverse doeleinden geschikt zowel bedrijfsmatig als hobbymatig Vraagprijs 349.000,-- k.k.

Nadere informatie

Vraagprijs 124.000,-- k.k.

Vraagprijs 124.000,-- k.k. KERKRADE BIRGITTA-GRACHT 32 Kindvriendelijke woonwijk Perfecte staat van onderhoud Onderhoudsvriendelijke woning Instapklaar Nieuwe kozijnen 4 Slaapkamers Vraagprijs 124.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN

Nadere informatie

Oudiestaete 98 te Alkmaar Kennemerstraatweg 181 1814 GH, Alkmaar Tel: 072-5141000 alkmaar@vanderborden.nl

Oudiestaete 98 te Alkmaar Kennemerstraatweg 181 1814 GH, Alkmaar Tel: 072-5141000 alkmaar@vanderborden.nl Oudiestaete 98 te Alkmaar Kennemerstraatweg 181 1814 GH, Alkmaar Adres Oudiestaete 98, 1825 MP Alkmaar Aanvaarding In overleg. Vraagprijs 178.500,- kosten koper Omschrijving Zeer fraai gelegen 3-kamer

Nadere informatie

WEERT Stellingmolen 73

WEERT Stellingmolen 73 WEERT Stellingmolen 73 Vraagprijs 529.000,-- k.k. Schitterende villa met vier slaapkamers en een provisiekelder, gelegen in de populaire wijk Molenakker. Dit zeer luxe uitgevoerde object ligt nabij diverse

Nadere informatie

Kortenaerlaan. Bennebroek15

Kortenaerlaan. Bennebroek15 Kortenaerlaan Bennebroek15 www.heemborgh.nl 3 www.heemborgh.nl 5 www.heemborgh.nl 7 www.heemborgh.nl 9 www.heemborgh.nl 11 www.heemborgh.nl 13 www.heemborgh.nl 15 Bennebroek, Kortenaerlaan 15 Royale,

Nadere informatie

Vraagprijs 164.000,-- k.k.

Vraagprijs 164.000,-- k.k. HERTEN GIJS VAN AARDENNESTRAAT 62 Prima onderhouden 4 slaapkamers Nabij basisschool Vaste trap naar tweede verdieping Achteringang tuin Vraagprijs 164.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN In kindvriendelijke

Nadere informatie

Vraagprijs 224.500,-- k.k.

Vraagprijs 224.500,-- k.k. Vraagprijs 224.500,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving In de woonwijk Stadshagen, op rustige locatie,

Nadere informatie

Orchideestraat 14 c Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Orchideestraat 14 c Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 84.900,-- k.k. Omschrijving Orchideestraat 14 c - Spijkenisse Staters opgelet!!!! Scherp geprijsd 3-kamerappartement v.v. 2 balkons dus altijd verzekerd van zon. Het appartement

Nadere informatie

Huurprijs 890,-- per maand

Huurprijs 890,-- per maand ROERMOND Mgr. Savelbergstraat 4 Verrassend ruim Zeer royale garage 4 Slaapkamers Dakterras Op loopafstand van het centrum Alle voorzieningen in directe nabijheid Huurprijs 890,-- per maand OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Vraagprijs 439.000,-- k.k. POSTERHOLT KLUISWEG 3 Geheel gerenoveerd, prachtig woonhuis Gelegen in het buitengebied op riant perceel Royale woonkamer en tuinkamer 4 Slaapkamers Tuin met optimale privacy Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Nadere informatie

Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM

Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM Vraagprijs 175.000 k.k. Omschrijving: Hertog Aelbrechtstraat 81 te HILVERSUM OPEN HUIS VRIJDAG 8 JANUARI AS VAN 14:00 TOT 14:30 UUR. De starterslening maakt het mogelijk!

Nadere informatie

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen Vraagprijs 379.000,- k.k. Moderne bungalow met 3 slaapkamers, bioscoop, inpandige garage en fraaie, zonnige achtertuin. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103

Nadere informatie

Colijnsplaat: Beatrixstraat Koopsom vanaf ,- v.o.n.

Colijnsplaat: Beatrixstraat Koopsom vanaf ,- v.o.n. Colijnsplaat: Beatrixstraat Koopsom vanaf 169.500,- v.o.n. Omschrijving: 3 nieuw te bouwen woningen midden in het vissersdorp Colijnsplaat. Het betreft ruime (circa 340 m³) woningen met onder meer een

Nadere informatie

Brochure. Amerstraat 16 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Amerstraat 16 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Amerstraat 16 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP AMERSTRAAT 16 TE WINTERSWIJK Ruime HOEKWONING gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Beukinkstraat 42, 7511 RN Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Beukinkstraat 42, 7511 RN Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Beukinkstraat 42, 7511 RN Vraagprijs 225.000,- k.k. Omschrijving Op loopafstand van centrum gelegen, in een rustige woonomgeving met brede groenzones, uitstekend onderhouden 4-kamerappartement

Nadere informatie

Vraagprijs 134.000,-- k.k.

Vraagprijs 134.000,-- k.k. SWALMEN HERTOG ARNOLDSTRAAT 30 Hoekwoning gelegen in een rustige straat Goed onderhouden 3 Slaapkamers Vrijstaande berging en onderhoudsarme tuin Starterswoning Vraagprijs 134.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie

Blekershoek 20+PP BUSSUM

Blekershoek 20+PP BUSSUM Blekershoek 20+PP BUSSUM Vraagprijs 120.000 k.k. Omschrijving: Blekershoek 20+PP te BUSSUM OPEN HUIS VRIJDAG 6 NOVEMBER AS VAN 16:45 TOT 17:15 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! In het gezellige

Nadere informatie

Reinwardtstraat 204, 1093 HP Amsterdam Vraagprijs 175.000,- v.o.n.

Reinwardtstraat 204, 1093 HP Amsterdam Vraagprijs 175.000,- v.o.n. Vraagprijs 175.000,- v.o.n. Omschrijving Bij deze bieden wij aan: Een super gaaf 3-kamer appartement van 69 m² g.b.o. met ruim balkon op het zonnige zuiden, in de gezellige Dapperbuurt! Het appartement

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND KAPELLERLAAN 156 Nabij centrum gelegen Rustige woonomgeving Luxe keukenopstelling Moderne badkamer Vraagprijs 149.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Dit keurige appartement is gelegen op de begane

Nadere informatie

Huurprijs 835,-- per maand

Huurprijs 835,-- per maand HELDEN VALKAPPEL 8 Volledig geïsoleerd, dus energiezuinig Leuke keuken met apparatuur 3 Slaapkamers op de verdieping Vaste trap naar zolder Op het zuiden gelegen achtertuin Huurprijs 835,-- per maand OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Beryldijk 14 Roosendaal

Beryldijk 14 Roosendaal Beryldijk 14 Roosendaal Vraagprijs: 179.500,= k.k. RE/MAX Woon Wens Makelaars Dunantstraat 2 4701 GZ Roosendaal Tel. 0165 52 02 95 / 06 12 29 88 81 www.remax.nl/johnnymijs RE/MAX Makelaar Johnny Mijs Voorwoord

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. HEYTHUYSEN GRAAF VAN HORNELAAN 46 Royaal halfvrijstaand woonhuis Garage Ruime aanbouw 4 Slaapkamers Mooie keuken Complete badkamer Vraagprijs 229.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Deze royale halfvrijstaande

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3037 CB Rotterdam Vraagprijs 172.500,- k.k. Omschrijving Aan een leuk pleintje gelegen zeer netjes onderhouden 2-kamer appartement op de begane grond met een heerlijke

Nadere informatie

TE KOOP. Westerdok 652, 1013 BV Amsterdam. Vraagprijs 345.000,- k.k.

TE KOOP. Westerdok 652, 1013 BV Amsterdam. Vraagprijs 345.000,- k.k. TE KOOP Westerdok 652, 1013 BV Vraagprijs 345.000,- k.k. Omschrijving 3-kamer appartement op een fijne locatie op 10 minuten lopen van het Centraal Station. Met lift, een aparte berging en een gemeenschappelijke

Nadere informatie

Dorpsstraat 362 te Wormer

Dorpsstraat 362 te Wormer Dorpsstraat 362 te Wormer Dorpsstraat 362 te Wormer Vraagprijs 275.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

Wisseloordlaan DM Hilversum. Vraagprijs ,- k.k.

Wisseloordlaan DM Hilversum. Vraagprijs ,- k.k. Hilvertsweg 74 Hoek Gijsbrecht van Amstelstraat 1214 JJ Hilversum 035-6252070 info@vanvulpenroozenburg.nl www.vanvulpenroozenburg.nl Wisseloordlaan 185 1217 DM Hilversum Vraagprijs 600.000,- k.k. Op fraaie

Nadere informatie

Kloetinge: Koningin Wilhelminastraat 3 Vraagprijs 279.000,- k.k.

Kloetinge: Koningin Wilhelminastraat 3 Vraagprijs 279.000,- k.k. Kloetinge: Koningin Wilhelminastraat 3 Vraagprijs 279.000,- k.k. Omschrijving: Op een uitstekende locatie gelegen twee onder een kapwoning (circa 468 m³) met garage (spouw, circa 8,40 x 3,80 mtr) en royale

Nadere informatie

Groeseindstraat 71 D Tilburg

Groeseindstraat 71 D Tilburg vraagprijs 165.000 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Dit penthouse is gelegen in de wijk

Nadere informatie

Vraagprijs 198.000,-- k.k.

Vraagprijs 198.000,-- k.k. VLODROP BERGERWEG 9 Karakteristieke jaren 30 woning Authentieke elementen nog aanwezig Gelegen in de dorpskern 3 Ruime slaapkamers Vaste trap naar de tweede verdieping Vraagprijs 198.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

WEERT Sint Hubertusstraat 8

WEERT Sint Hubertusstraat 8 WEERT Sint Hubertusstraat 8 Vraagprijs 325.000,- k.k. Wonen op toplocatie in deze charmante woning, op loopafstand van het stadscentrum! Deze woning is vanaf 2008 volledig gerenoveerd en beschikt over

Nadere informatie

WEERT Stationsplein 15E

WEERT Stationsplein 15E WEERT Stationsplein 15E Vraagprijs 400.000,-- k.k. TE KOOP: ONE-OF-A-KIND penthouse in het centrum van Weert met 215 m2 woonoppervlakte, 2 balkons en een serre en 4 slaapkamers. Dit appartement is ideaal

Nadere informatie

TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8. VRAAGPRIJS : 198.500 k.k.

TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8. VRAAGPRIJS : 198.500 k.k. TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8 VRAAGPRIJS : 198.500 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Heerlijk compleet uitgevoerde hoekwoning met garage. Deze woning ligt in de kindvriendelijke wijk De Goese Polder. U fietst

Nadere informatie

Huurprijs 760,-- per maand incl. servicekosten

Huurprijs 760,-- per maand incl. servicekosten ROERMOND MARIAGARDESTRAAT 113 Huurappartement (maisonnette) In centrum Roermond gelegen In uitstekende staat van onderhoud Moderne keuken en badkamer 2 slaapkamers Huurprijs 760,-- per maand incl. servicekosten

Nadere informatie