met garage en oprit met plaats voor meerdere auto s.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "met garage en oprit met plaats voor meerdere auto s."

Transcriptie

1 uime vrijstaande woning op een royaal perceel GERARD BRUNINGSTRAAT 7, EINDHOVEN Ruime vrijstaande woning op royaal perceel op een prachtige woonlocatie in de wijk Goudkust met garage en oprit met plaats voor meerdere auto s.

2 GERARD BRUNINGSTRAAT 7, EINDHOVEN Op een prachtige woonlocatie in de Goudkust ligt op een royaal perceel deze ruime vrijstaande woning met garage en oprit voor meerdere auto s. Deze ruime woning beschikt over een sfeervolle living, een ruime, tuingerichte eetkamer, een voortuin en een zonnige, privacy biedende zij- en achtertuin en een riante multifunctionele ruimte op de begane grond (met eigen ingang). De woning heeft een centrale ligging, grenzend aan natuurgebied Genneper Parken met voorzieningen zoals veel sportaccommodaties, nabij winkels, basisen middelbare scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen (A2 en A67). Algemene informatie Soort woning: vrijstaande villa Bouwvorm: bestaande bouw Bouwjaar: 1962 Perceeloppervlakte: 968 m 2 Woonoppervlakte: 310 m 2 Oppervlak garage/berging 29 m 2 Inhoud: m 3 Aantal kamers: 8 kamers Aanvaarding per: in overleg Bijzonderheden De woning is voorzien van dubbele beglazing. De woning is aan de voorzijde op de begane grond en 1e verdieping en bij de keuken aan de achterzijde voorzien van elektrisch bedienbare zonwering. De woning is voorzien van een alarminstallatie. De woning is uitstekend afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen. De master bedroom is voorzien van airco.

3 BEGANE GROND OPRIT ROYALE OPRIT MET AANGELEGDE VOORTUIN EN VOLOP PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN TERREIN. VANUIT HIER HEEFT U TOEGANG TOT GARAGE, KANTOOR-/WERKRUIMTE ALSMEDE TOT DE OVERDEKTE ENTREE VAN DE WONING.

4 ENTREE / HAL RUIME ONTVANGSTHAL MET GARDEROBERUIMTE, FRAAIE TRAPPARTIJ NAAR DE 1E EN 2E VERDIEPING EN KELDER, METERKAST EN LUXE TOILETRUIMTE MET WANDCLOSET EN FONTEINTJE. DE HAL IS VOORZIEN VAN EEN GETROMMELD MARMEREN VLOER, DE WANDEN EN HET PLAFOND ZIJN VOORZIEN VAN GLAD STUCWERK EN GEEFT TOEGANG TOT WOON- EN EETKAMERGEDEELTE VAN DE VILLA. METERKAST MET ZEER UITGEBREIDE, MODERNE ELEKTRISCHE INSTALLATIE. LIVING VANUIT DE ONTVANGSTHAL TE BEREIKEN ROYALE LIVING MET OPENSLAANDE DEUREN NAAR DE ACHTERTUIN EN SCHOUW VOORZIEN VAN OPEN HAARD EN OP MAAT GEMAAKTE KAST. DE LIVING IS VOORZIEN VAN EEN FRAAIE VISGRAAT PARKETVLOER, DE WANDEN EN HET PLAFOND HEBBEN GLAD STUCWERK EN INBOUWSPOTS. DE GEHELE LIVING GENIET EEN ZEER PRETTIGE LICHTINVAL DOOR DE VELE GROTE RAAMPARTIJEN.

5

6 EETKAMER VANUIT DE ONTVANGSTHAL TE BEREIKEN ROYALE EETKAMER, IN HALF OPEN VERBINDING MET DE KEUKEN, VOORZIEN VAN OPENSLAANDE DEUREN NAAR DE TUIN, OP MAAT GEMAAKTE KASTEN EN EIKEN HOUTEN VLOER. DE WANDEN EN HET PLAFOND ZIJN VOORZIEN VAN GLAD STUCWERK EN INBOUWSPOTS. VANUIT DE EETKAMER IS ER TOEGANG TOT DE KANTOOR-/WERKRUIMTE EN DE GARAGE. EN MET RUIMTE VOOR EEN EETTAFEL.

7 KEUKEN HALF OPEN KEUKEN MET PARKETVLOER EN DEUR NAAR DE ACHTERTUIN. LUXE KEUKENINRICHTING IN U-OPSTELLING VOORZIEN VAN GRANIETEN AANRECHTBLAD MET 1½ SPOELBAK, INGEBOUWDE KOOKPLAAT (INDUCTIE), RVS AFZUIGKAP, HETELUCHTOVEN, STOOMOVEN, MAGNETRON, VAATWASMACHINE, KOELKAST EN DIVERSE LADEN EN OPBERGKASTEN. DE WANDEN EN HET PLAFOND ZIJN VOORZIEN VAN GLAD STUCWERK EN INBOUWSPOTS. PORTAAL SEPARATE INGANG T.B.V. KANTOOR-/WERKRUIMTE DIE TEVENS VANUIT DE EETKAMER BEREIKBAAR IS, MET DEUR NAAR OPRIT, GARAGE/BERGING, TOILETRUIMTE EN TECHNISCHE RUIMTE VOORZIEN VAN OPSTELLING CV-KETELS (2 STUKS).

8 KANTOOR / WERKRUIMTE RUIME KANTOOR-/WERKRUIMTE MET LICHTKOEPEL EN SCHUIFPUI NAAR OVERDEKT TERRAS. DE RUIMTE IS MULTIFUNCTIONEEL EN GESCHIKT VOOR VELE DOELEINDEN ZOALS WERKKAMER, SPEELKAMER, ATELIER OF KANTOOR AAN HUIS. TEVENS BIEDT HET TOEGANG TOT DE GEKOELDE RUIMTE GESCHIKT VOOR BIJV. WIJN, GROENTE ETC.

9 EERSTE VERDIEPING OVERLOOP / MASTER BEDROOM VIA FRAAIE TRAPOPGANG TE BEREIKEN OVERLOOP MET EIKEN HOUTEN VLOER. DE WANDEN EN PLAFOND ZIJN VOORZIEN VAN GLAD STUCWERK EN INBOUWSPOTS. LICHT BETEGELDE TOILETRUIMTE MET WANDCLOSET EN FONTEINTJE IN MEUBEL. LUXE EN ROYALE MASTER BEDROOM MET DIRECTE TOEGANG TOT EEN WALK-IN-CLOSET EN BADKAMER 1. DE SLAAPKAMER IS VOORZIEN AIRCO EN FRAAIE OP MAAT GEMAAKTE KASTEN, DE WANDEN EN HET PLAFOND ZIJN VOORZIEN VAN GLAD STUCWERK EN INBOUWSPOTS.

10

11 BADKAMER 1 MODERNE EN LUXE BADKAMER VOORZIEN VAN VLOER- EN (GEDEELTELIJK) WANDBETEGELING MET RUIME INLOOPDOUCHE MET REGENDOUCHEKOP EN THERMOSTAATKRAAN, MODERN BADKAMERMEUBEL MET TWEE FRAAIE WASKOMMEN. DE WANDEN EN HET PLAFOND ZIJN VOORZIEN VAN GLAD STUCWERK.

12 SLAAPKAMER 2 AAN VOORZIJDE GELEGEN, RUIME SLAAPKAMER MET VASTE KASTEN, WASTAFEL EN DEUR NAAR HET BALKON. DE WANDEN EN HET PLAFOND ZIJN VOORZIEN VAN GLAD STUCWERK. BADKAMER 12 MODERNE LICHT EN BETEGELDE LUXE BADKAMER BADKAMER VOORZIEN VOORZIEN VAN VAN VLOER- LIGBAD EN (GEDEELTELIJK) (MET DOUCHEGELEGENHEID, WANDBETEGELING THERMOSTAATKRAAN MET RUIME INLOOPDOUCHE EN HANDDOUCHE) MET REGENDOUCHEKOP EN BIEDT TOEGANG EN THERMOSTAATKRAAN, VIA SCHUIFPUI NAAR MODERN PLAT DAK. BADKAMERMEUBEL HET PLAFOND MET IS TWEE VOORZIEN FRAAIE VAN WASKOMMEN. GLAD STUCWERK DE WANDEN INBOUWSPOTS. EN HET PLAFOND ZIJN VOORZIEN VAN GLAD STUCWERK.

13 TWEEDE VERDIEPING OVERLOOP / SLAAPKAMER 3 OVERLOOP MET TOEGANG TOT BERGING. SLAAPKAMER MET ZIJGEVELRAAM, WASTAFEL EN AFGESLOTEN BERGRUIMTEN IN DE SCHUINTE VAN HET DAK.

14 EXTERIEUR SLAAPKAMER 4 / SLAAPKAMER 5 / WASRUIMTE SLAAPKAMER 4 MET ZIJGEVELRAAM, WASTAFEL EN AFGESLOTEN BERGRUIMTEN IN DE SCHUINTE VAN HET DAK. SLAAPKAMER 5 MET DAKKAPEL EN WASTAFEL. PRAKTISCHE WASRUIMTE MET VLOER- EN WANDBETEGELING EN AANSLUITING VOOR DE WASAPPARATUUR, VOORZIEN VAN STORTBAK EN DOORSTROOMAPPARAAT TEN BEHOEVE VAN WARMWATERVOORZIENING. BADKAMER TUIN 1 MODERNE WONING EN BESCHIKT LUXE BADKAMER OVER EEN VOORZIEN GROENE, VAN PRIVACY VLOER- BIEDENDE EN (GEDEELTELIJK) VOOR-, ZIJ- WANDBETEGELING EN ACHTERTUIN MET OVERDEKT RUIME INLOOPDOUCHE TERRAS, DIVERSE MET REGENDOUCHEKOP ZONNETERRASSEN, GROOT EN THERMOSTAATKRAAN, GAZON, VIJVER EN MODERN DIVERSE VOLWASSEN BADKAMERMEUBEL BEGROEIING MET EN TWEE BEPLANTING FRAAIE WASKOMMEN. VRIJSTAANDE WANDEN STENEN EN BERGING HET PLAFOND (VOORZIEN ZIJN VAN ELEKTRA). DE TUIN IS VOORZIEN VAN VAN EEN GLAD SPROEI- STUCWERK. EN BEREGENINGSINSTALLATIE. VANUIT DE VOORZIJDE IS ER VIA DE ZIJKANT TOEGANG MIDDELS EEN AF TE SLUITEN POORT NAAR DE ACHTERTUIN.

15

16

17 OVERDEKT TERRAS HET OVERDEKTE TERRAS IS VOORZIEN VAN HOUTEN VLONDERS, EEN LICHTKOEPEL EN EEN SFEERVOLLE HAARD. HET PLAFOND IS VOORZIEN VAN INBOUWSPOTS. OP DEZE PLEK GENIET MEN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE ACHTERTUIN.

18 GARAGE VANUIT BINNEN EN BUITEN TE BEREIKEN GARAGE MET ELEKTRISCHE ROLDEUR, ELEKTRA EN VERWARMING. VOORZIEN VAN EEN AANRECHTBLOK MET SPOELBAK. VANUIT DE GARAGE TOEGANG TOT SEPARATE BERGING. STRAATBEELD DE WONING IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT, GRENZEND AAN NATUURGEBIED GENNEPER PARKEN EN OP KORTE AFSTAND VAN SPORTACCOMMODATIES, SCHOLEN, WINKELS EN UITVALSWEGEN (A2/A67).

19 KADASTER GERARD BRUNINGSTRAAT 7, EINDHOVEN SITUATIEKAART GERARD BRUNINGSTRAAT 7, EINDHOVEN

20 Slippens Vermeer makelaars Of het nu gaat aan om de aan- of verkoop van een woning of om een gedegen advies over een vastgoedvraagstuk. De makelaars van Slippens Vermeer Wonen weten steeds door te dringen tot de kern van de zaak. Door alle ins and outs van uw vraag te kennen. Door een verfrissende en onderscheidende werkwijze. Gedreven, correct en kleinschalig en dus flexibel. Altijd met oprechte aandacht voor het belang van de klant. En dat weten onze klanten te waarderen. Pascal Vermeer is geregistreerd en gecertificeerd makelaar en is binnen Slippens Vermeer verantwoordelijk voor de aan- en verkoop en het taxeren van woningen. Hij kan varen op een jarenlange ervaring in de onroerend goed markt in de regio Eindhoven. Chanell van Os is kandidaat makelaar en is binnen Slippens Vermeer verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van woningen. Zij studeerde Vastgoed en Makelaardij aan Fontys Hogescholen en studeerde daar in 2007 af. Daarnaast is zij in 2011 als Stadsgeograaf afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Deze brochure geeft u een indruk van het woonhuis en vormt slechts een uitnodiging tot bezichtiging. De plattegronden in deze brochure zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker kan dit gemakkelijk voor u verzorgen. Tussentijdse verkoop voorbehouden. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u ons na een bezichtiging op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) hier dan over informeren. Deze woning is ook te vinden op internet:

21 Pastoor Harkxplein 4, 5614 HX Eindhoven T F info@slippensvermeer.nl Kijk voor ons complete woningaanbod op

met royale garage en fantastische tuin rondom.

met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL, EINDHOVEN Op een van de mooiste locaties van Sterksel onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL Op een

Nadere informatie

Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst m²

Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst m² MARTEN FRANS ELKERBOUTLAAN 10, EINDHOVEN Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst 1.910 m² met royale inpandige garage. MARTEN FRANS ELKERBOUTLAAN 10, EINDHOVEN Op fraaie

Nadere informatie

SAMBEEKSEWEG 12A, BOXMEER. Onder architectuur gebouwde villa met prachtig aangelegde tuin rondom. op loopafstand van natuurgebied de Maasheggen

SAMBEEKSEWEG 12A, BOXMEER. Onder architectuur gebouwde villa met prachtig aangelegde tuin rondom. op loopafstand van natuurgebied de Maasheggen SAMBEEKSEWEG 12A, BOXMEER Onder architectuur gebouwde villa met prachtig aangelegde tuin rondom op loopafstand van natuurgebied de Maasheggen SAMBEEKSESTRAAT 12A, BOXMEER Op een ruim perceel van maar liefst

Nadere informatie

LEEGHWATERSTRAAT 248, EINDHOVEN. Zeer centraal gelegen sfeervol en modern appartement. met ruim balkon en vrij uitzicht

LEEGHWATERSTRAAT 248, EINDHOVEN. Zeer centraal gelegen sfeervol en modern appartement. met ruim balkon en vrij uitzicht LEEGHWATERSTRAAT 248, EINDHOVEN Zeer centraal gelegen sfeervol en modern appartement met ruim balkon en vrij uitzicht LEEGHWATERSTRAAT 248, EINDHOVEN Het betreft hier een sfeervol en modern 2 kamerappartement,

Nadere informatie

IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE.

IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE. Celeborn 12 Geldrop CELEBORN 12, GELDROP IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN RUIM PERCEEL (539

Nadere informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie Parklaan 13 Waalre PARKLAAN 13, WAALRE OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES IN WAALRE, TEN MIDDEN VAN DE BOSSEN IN VILLAWIJK LISSEVEN LIGT AAN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE MODERNE, VRIJSTAANDE VILLA MET EIGEN OPRIT

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. GARONNELAAN 34 EINDHOVEN Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. De woning wordt gekenmerkt door een

Nadere informatie

Albertina van Nassaustraat 25 Eindhoven

Albertina van Nassaustraat 25 Eindhoven Albertina van Nassaustraat 25 Eindhoven ALBERTINA VAN NASSAUSTRAAT 25, EINDHOVEN OP EEN PRACHTIGE WOONLOCATIE IN HET VONDERKWARTIER LIGT DEZE KARAKTERISTIEKE JAREN 30 TUSSENWONING MET BERGING EN ACHTEROM.

Nadere informatie

Ministerlaan 39 Eindhoven

Ministerlaan 39 Eindhoven Ministerlaan 39 Eindhoven MINISTERLAAN 39 EINDHOVEN IN DE GROENE EN GEWILDE VILLAWIJK KOUDENHOVEN LIGT DIT VRIJSTAAND WOONHUIS MET BUITENZWEMBAD. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN PRACHTIG HOEKPERCEEL EN

Nadere informatie

Urkhovenseweg 101 Eindhoven

Urkhovenseweg 101 Eindhoven Urkhovenseweg 101 Eindhoven URKHOVENSEWEG 101 - EINDHOVEN OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN EINDHOVEN, IN EEN LANDELIJKE OMGEVING GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET ROYALE GARAGE (CA. 40 M2). DIT VRIJSTAAND

Nadere informatie

Jan van Eyckgracht 101 Eindhoven

Jan van Eyckgracht 101 Eindhoven Jan van Eyckgracht 101 Eindhoven JAN VAN EYCKGRACHT 101 - EINDHOVEN OP GEWILDE LOCATIE GELEGEN, SFEERVOL EN KEURIG ONDERHOUDEN VRIJSTAAND GESCHAKELD WOONHUIS MET INPANDIG TE BEREIKEN RUIME BERGING. DE

Nadere informatie

Kraanven 30 Eindhoven

Kraanven 30 Eindhoven Kraanven 30 Eindhoven KRAANVEN 30 - EINDHOVEN IN DE GEWILDE WOONWIJK GIJZENROOI GELEGEN, VOLLEDIG GEMODERNISEERDE EN KEURIG ONDERHOUDEN TWEE-ONDER-ÉÉN KAP WONING. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN PRACHTIG

Nadere informatie

Burghplein 1 Eindhoven

Burghplein 1 Eindhoven Burghplein 1 Eindhoven BURGHPLEIN 1, EINDHOVEN OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET GEWILDE WITTE DORP LIGT DEZE, ONDER ARCHITECTUUR VAN DUDOK GEBOUWDE, ZEER RUIME, UITSTEKEND ONDERHOUDEN JAREN 30 HERENWONING (RIJKSMONUMENT).

Nadere informatie

SINT LEONARDUSSTRAAT 1

SINT LEONARDUSSTRAAT 1 SINT LEONARDUSSTRAAT 1 EINDHOVEN Op prachtig hoekperceel in het gewilde Witte Dorp ligt deze, onder architectuur van Dudok gebouwde, zeer ruime jaren 30 woning (Rijksmonument). Deze karakteristieke hoekwoning

Nadere informatie

Van Maanenstraat 22 Eindhoven

Van Maanenstraat 22 Eindhoven Van Maanenstraat 22 Eindhoven VAN MAANENSTRAAT 22, EINDHOVEN HET BETREFT HIER EEN MODERNE EN KEURIG ONDERHOUDEN HALF VRIJSTAANDE WONING MET PARKEERPLAATS OP HET, ACHTER DE WONING GELEGEN, AFGESLOTEN GEZAMENLIJK

Nadere informatie

Distelstraat 25 Eindhoven

Distelstraat 25 Eindhoven Distelstraat 25 Eindhoven DISTELSTRAAT 25, EINDHOVEN In het gewilde stadsdeel Stratum ligt in een rustige straat deze gemoderniseerde, sfeervolle en karakteristieke jaren 30 tussenwoning. De woning wordt

Nadere informatie

Emmastraat 11 Waalre

Emmastraat 11 Waalre Emmastraat 11 Waalre EMMASTRAAT 11 - WAALRE OP CENTRALE LOCATIE, AAN EEN RUSTIGE STRAAT LIGT DEZE RUIME, GEHEEL GEMODERNISEERDE HOEKWONING. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN HOEKPERCEEL EN WORDT GEKENMERKT

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k. Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: 500.000 k.k. Gildetrom 1 Instapklaar te betrekken, zeer verrassend en speels ingedeeld ruim vrijstaand herenhuis (ca. 766m3) met 4/5 slaapkamers, garage en mogelijkheid voor

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

Bergeijk: Kleine Broekstraat 8 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Kleine Broekstraat 8 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Kleine Broekstraat 8 Vraagprijs: 679.000 k.k. Kleine Broekstraat 8 In het centrum van Bergeijk gelegen op een mooi perceel van 1083 m2 luxe afgewerkte royale villa met kantoor/praktijkruimte

Nadere informatie

Dr. Schaepmanlaan 4, Eindhoven

Dr. Schaepmanlaan 4, Eindhoven Dr. Schaepmanlaan 4, Eindhoven Dr. Schaepmanlaan 4, Eindhoven Zeer royale stadsvilla gelegen op een perceel van 893 m 2 in de Elzent! Vooroorlogse, zeer royale (ca 1.400 m3), statige stadsvilla met o.a.

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Waterfront 41 Eindhoven

Waterfront 41 Eindhoven Waterfront 41 Eindhoven WATERFRONT 41, EINDHOVEN AAN DE RAND VAN MEERHOVEN, IN WATERRIJK (HOLLANDS LICHT), LIGT DEZE RUIME EN MODERNE WONING MET INPANDIGE BERGING EN EEN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE PARKEERGARAGE.

Nadere informatie

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin.

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Ligging : Schweitzerlaan 30, Eindhoven. Aanvaarding : In overleg Perceel

Nadere informatie

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE Prachtig gesitueerd aan de mooie, lommerrijke Willibrorduslaan een speels ingedeeld en in moderne architectuur uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met oprit met carport,

Nadere informatie

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON Fraai gesitueerd in de jonge, kindvriendelijke woonomgeving t Zand een onder moderne architectuur gebouwde semi-bungalow, uitgevoerd in landhuisstijl, met o.a. oprit, carport,

Nadere informatie

TE KOOP DE HAZELAAR 26, VALKENSWAARD

TE KOOP DE HAZELAAR 26, VALKENSWAARD TE KOOP DE HAZELAAR 26, VALKENSWAARD Alleen een bezichtiging geeft de juiste indruk van dit verrassende, tijdloze object! Prachtig gesitueerd op absolute toplocatie in villawijk De Hazelaar een zéér ruim

Nadere informatie

Zandhoen 53, Eindhoven

Zandhoen 53, Eindhoven Zandhoen 53, Eindhoven Zandhoen 53, Eindhoven Stijlvolle, zeer royale (866 m³), vrijstaande bungalow met o.a. 3 slaapkamers, 2 luxe badkamers, moderne keuken en fraai aangelegde tuin, gelegen op mooi,

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

Kantoorruimte/kinderkamer Separate ruimte, voorzien van dubbele openslaande glasdeuren, gesitueerd aan de voorzijde van de woning.

Kantoorruimte/kinderkamer Separate ruimte, voorzien van dubbele openslaande glasdeuren, gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Omschrijving PRACHTOBJECT IN MISSCHIEN WEL DE MOOISTE STRAAT VAN VALKENSWAARD! Karakteristiek, gemoderniseerd en hoogwaardig afgewerkt, vrijstaand landhuis met royale inpandige garage op een markant perceel

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE Een karakteristiek uitgevoerd, uitstekend onderhouden en royaal uitgebouwd, halfvrijstaand herenhuis met oprit en tuinhuis. De woning is gelegen op een zéér ruim bemeten

Nadere informatie

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, TE KOOP Breda Heilaarpark 21 LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, bij voorkeur een woning gelegen in Breda-West. Vrij en schitterend gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa

Nadere informatie

WITVEN 7 - EINDHOVEN. algemene informatie

WITVEN 7 - EINDHOVEN. algemene informatie Witven 7 Eindhoven WITVEN 7 - EINDHOVEN VRIJSTAAND WOONHUIS GELEGEN OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN EINDHOVEN, IN PLAN PUTTEN, EEN NIEUWE WIJK AAN DE RAND VAN DE STAD GRENZEND AAN BESCHERMD DORPSGEZICHT

Nadere informatie

De Scheifelaar 228 te Veghel

De Scheifelaar 228 te Veghel De Scheifelaar 228 te Veghel Vraagprijs 895.000,=, NU TIJDELIJK 35.800,= KORTING OP DE OVERDRACHTSBELASTING! Moderne, van binnen en van buiten goed onderhouden, riante vrijstaande villa met mogelijkheid

Nadere informatie

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 EINDHOVEN, ZANDHAGEDIS 18 RIANTE, ONDER MODERNE ARCHITECTUUR GEBOUWDE VRIJSTAANDE WONING, FRAAI GELEGEN OP EEN RUSTIGE WOONLOCATIE IN DE JONGE

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? U.N.O.-weg GS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? U.N.O.-weg GS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP U.N.O.-weg 1 5708 GS Helmond 685.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 685.000 k.k. Postcode 5708 GS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

LIGGING : EINDHOVEN, KOSMOSLAAN 7 Gelegen in gewilde wijk t Luytelaer met blijvend vrij uitzicht.

LIGGING : EINDHOVEN, KOSMOSLAAN 7 Gelegen in gewilde wijk t Luytelaer met blijvend vrij uitzicht. Vrijblijvende informatie. O N D E R A R C H I T E C T U U R G E B O U W D E S F E E R V O L L E R O Y A L E V I L L A P R A C H T I G G E L E G E N I N W I J K L U Y T E L A E R. Z E E R F R A A I B L

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP HEERKENSVELD 4 EINDHOVEN Rustig gelegen tussenwoning met berging en zonnige privacy biedende achtertuin. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing, moderne badkamer

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd, midden in de natuur, grenzend aan het mooie beschermde Riel, een karakteristiek uitgevoerd en sfeervol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis met

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Bergeijk: Vaandelruiter 5a Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Vaandelruiter 5a Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Vaandelruiter 5a Vraagprijs: 550.000 k.k. Vaandelruiter 5a Onder architectuur gerealiseerde moderne ruime vrijstaande villa (inhoud ca. 970 m3) met garage, kantoor- cq. praktijkruimte/ atelier

Nadere informatie

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN Karakteristieke gemoderniseerde bovenwoning, type maisonnette, met drie woonlagen en eigen toegang. Mooie hoekligging op gewilde woonlocatie Tuindorp nabij het

Nadere informatie

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST Perfect onderhouden, karakteristiek uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare garage en mooie achtertuin op

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie.

Vrijblijvende informatie. Vrijblijvende informatie. R O Y A L E S F E E R V O L L E W O O N B O E R D E R I J M E T V R I J S T A A N D B I J G E B O U W. U I T E R M A T E G E S C H I K T V O O R D U B B E L E B E W O N I N G

Nadere informatie

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST Prachtig gesitueerd in de landelijke woonomgeving Vleut een prima onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis, gelegen op een ruim bemeten perceel met privacy biedende

Nadere informatie

Valkenswaard: Luikerweg 89 Vraagprijs: k.k. Luikerweg 89

Valkenswaard: Luikerweg 89 Vraagprijs: k.k. Luikerweg 89 Valkenswaard: Luikerweg 89 Vraagprijs: 1.095.000 k.k. Luikerweg 89 Omschrijving OOK TE HUUR. Prachtige en uiterst stijlvolle, riante en grootse villa voorzien van een luxe en hoogwaardige afwerking. Deze

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP HOSTALAAN 6, WAALRE

TE KOOP HOSTALAAN 6, WAALRE TE KOOP HOSTALAAN 6, WAALRE Zeer ruim bemeten, fraai uitgevoerd en uitstekend onderhouden, halfvrijstaand herenhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, riante achtertuin en garage. De woning

Nadere informatie

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST Een zéér ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd en prima onderhouden herenhuis met o.a. voortuin, oprit, garage en grote achtertuin met fraai overdekt terras. Jonge, gewilde

Nadere informatie

Bergeijk: Kleine Broekstraat 8 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Kleine Broekstraat 8 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Kleine Broekstraat 8 Vraagprijs: 699.000 k.k. Kleine Broekstraat 8 ROYALE SFEERVOLLE LUXE VILLA MET HOOGWAARDIG AFWERKINGSNIVEAU MET AANGESLOTEN BIJGEBOUW VOORZIEN VAN EIGEN OPGANG TE GEBRUIKEN

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 WAALRE, WILLIBRORDUSLAAN 47 ZEER RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL IN GEWILDE WOONOMGEVING,

Nadere informatie

Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven

Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven HERMAN GORTERLAAN 93-95, EINDHOVEN IN STADSDEEL STRATUM BEVINDT ZICH IN HET APPARTEMENTENCOMPLEX KORTONJO DIT UNIEKE, ROYALE, INSTAPKLARE HOEKAPPARTEMENT (CA. 110 M2)

Nadere informatie

De Uilenburg 26, Veldhoven

De Uilenburg 26, Veldhoven De Uilenburg 26, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

O N D E R B I J Z O N D E R F R A A I E A R C H I T E C T U U R ( Prof. Dr. Ir. M.F.T.

O N D E R B I J Z O N D E R F R A A I E A R C H I T E C T U U R ( Prof. Dr. Ir. M.F.T. Vrijblijvende informatie. O N D E R B I J Z O N D E R F R A A I E A R C H I T E C T U U R ( Prof. Dr. Ir. M.F.T. Bax) G E B O U W D E B U N G A L O W M E T D U B B E L E I N P A N D I G E G A R A G E.

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST Een recent luxe gemoderniseerd, uitstekend onderhouden en courant ingedeeld, vrijstaand-geschakeld woonhuis met o.a. voortuin, oprit met carport voor minimaal 2 auto s, garage,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k.

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 2981 AE Ridderkerk 375.000 k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 - Ridderkerk Vraagprijs: 375.000 k.k. Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt

Nadere informatie

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen.

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen. Moonslaan 22a - Maarheeze De Moonslaan is een fraaie laan met aan weerszijden prachtige villa s en volgroeide bomen. De winkelstraat, scholen, het Medische Centrum, het cultureel centrum de Smeltkroes,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Finisterelaan 26 5627 TD Eindhoven 475.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Postcode 5627 TD Ligging Aan

Nadere informatie

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Tommel 24 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.029 m² Inhoud: circa 920 m³ (inclusief garage) Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 495.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Tivoli 16 Stiphout, Helmond

Tivoli 16 Stiphout, Helmond info@vanderpas-partners.nl www.vanderpas-partners.nl Tivoli 16 Stiphout, Helmond J.P. van der Straten Gistel 1 5707 GT Helmond 0492 521896 06 54783555 Soort woning : Vraagprijs : Perceel : Inhoud : Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN Perfect afgewerkte tussenwoning met mooie overkapping, berging en royale aangelegde tuin. Fraai afgewerkt met kunststof kozijnen met HR++ beglazing, strakke moderne

Nadere informatie

TE KOOP SCHOOREIND 11, BEST

TE KOOP SCHOOREIND 11, BEST TE KOOP SCHOOREIND 11, BEST Recent gerealiseerd, modern en luxe uitgevoerd, vrijstaand geschakeld woonhuis, optimaal geïsoleerd, met fraai dakterras op het zuidwesten, voortuin, oprit, garage en achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST In mooie, ruim opgezette wijk met veel variatie in woningtypes, aan achterzijde uitgebouwd, ruim bemeten en uitstekend onderhouden woonhuis. Type tweeonder-één-kap met voortuin,

Nadere informatie

M E R E L L A A N 2 3, L E E N D E

M E R E L L A A N 2 3, L E E N D E Vrijblijvende informatie. O N D E R B I J Z O N D E R F R A A I E A R C H I T E C T U U R ( P R O F. D R. I R. M. F. T. B A X ) G E B O U W D E B U N G A L O W M E T D U B B E L E I N P A N D I G E G A

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP MILES DAVISLAAN 12 EINDHOVEN Royaal opgezette vrijstaande bungalow van maar liefst 180 m2, zeer goed onderhouden, met dubbele garage (14 m diep), prachtige aangelegde tuin rondom, eigen oprit voor

Nadere informatie

Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G

Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G Vrijblijvende informatie. Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G P E R C E E L M E T E E N F

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 2.250,- excl. Aantal kamers: 8 Aantal slaapkamers: 7 Woonoppervlakte: 0 m² Borgsom: 2.

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 2.250,- excl. Aantal kamers: 8 Aantal slaapkamers: 7 Woonoppervlakte: 0 m² Borgsom: 2. Kenmerken Mierloseweg 5707AR Helmond Huurprijs p/mnd 2.250,- excl. Huurprijs p/mnd: 2.250,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 8 Aantal slaapkamers: 7 excl. Mierloseweg 5707AR Helmond

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Haakakker EZ Mierlo k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Haakakker EZ Mierlo k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Haakakker 23 5731 EZ Mierlo 725.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 725.000 k.k. Postcode 5731 EZ Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eindbeemden NZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eindbeemden NZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Eindbeemden 2 5706 NZ Helmond 449.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 449.000 k.k. Postcode 5706 NZ Ligging In woonwijk

Nadere informatie

Brugweg 33 Waddinxveen Vraagprijs 495.000,-- k.k.

Brugweg 33 Waddinxveen Vraagprijs 495.000,-- k.k. Brugweg 33 Waddinxveen Vraagprijs 495.000,-- k.k. Schitterend aan het water in een gewilde woonomgeving gesitueerde halfvrijstaand woonhuis met kantoor/praktijkruimte. Bijzonderheden: Riante inpandige

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

Te koop in Geldrop, Emopad 92

Te koop in Geldrop, Emopad 92 Emopad 92, Geldrop Te koop in Geldrop, Emopad 92 Vrijstaande villa met kantoorruimte aan huis en meer dan voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op een perceel van maar liefst 1041 m2. Deze

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN Bijzonder charmant uitgevoerd en uitstekend onderhouden, rietgedekte woonboerderij met een eveneens rietgedekt bijgebouw. Het sfeervolle geheel is gelegen op een prachtig,

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie.

Vrijblijvende informatie. Vrijblijvende informatie. O N D E R B I J Z O N D E R F R A A I E A R C H I T E C T U U R G E B O U W D E R O Y A L E S F E E R V O L L E V I L L A M E T I N P A N D I G E D U B B E L E G A R A G E E N

Nadere informatie

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk) Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk) Aan één van de mooiste lanen van Dierdonk gelegen luxueuze en fraai afgewerkte vrijstaande villa met een royale living, mogelijkheid tot 5 ruime slaapkamers, een

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL //

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL // DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES DOLDERSEWEG 3 C TE HUIS TER HEIDE VRAAGRPRIJS 475.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 116M2 INHOUD CIRCA 462M3

Nadere informatie

De Uilenburg 38, 5502 RK Veldhoven Vraagprijs ,- k.k.

De Uilenburg 38, 5502 RK Veldhoven Vraagprijs ,- k.k. De Uilenburg 38, 5502 RK Veldhoven Vraagprijs 525.000,- k.k. Omschrijving De Uilenburg 38, 5502 RK Veldhoven Gemoderniseerde uitgebouwde robuuste 2-onder-1-kapwoning met garage, 5 slaapkamers en zonnige

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Romanovhof 62 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Uitstekend onderhouden, luxe vrijstaande woning met verwarmd zwembad, garage

Nadere informatie

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST Prima onderhouden, karakteristiek vormgegeven en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare grote garage en fraai aangelegde

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs 398.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs 398.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GASPELDOORN 1 GELDROP Zeer fraaie en royale, onder architectuur gebouwde, helft van dubbele villa op ruim bosrijk hoekperceel (1134 m2!!). Prachtige natuurlijk aangelegde privacy biedende tuin

Nadere informatie

TE KOOP LAAN DOOR DE VESTE 37 HELMOND. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP LAAN DOOR DE VESTE 37 HELMOND. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP LAAN DOOR DE VESTE 37 HELMOND Modern afgewerkte royale herenwoning met maar liefs 4 woonlagen en een extra bergvliering. Bijzonder fraai gelegen aan karakteristieke autoluwe laan met privé parkeergelegenheid

Nadere informatie

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven Rijnstraat 57- Eindhoven Het kerkdorp Acht is een bijzondere wijk in de gemeente Eindhoven. Met de charme en sfeer van een Brabant dorps, de allure van een villawijk en het gemak van alle stadse voorzieningen

Nadere informatie

Groeskuilen 121, Gemert

Groeskuilen 121, Gemert Groeskuilen 121, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 375.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Vraagprijs 439.000,- k.k. Omschrijving Op uitstekende locatie in de wijk Westerpark gelegen twee onder een kapwoning met diepe garage en een royale oprit met de mogelijkheid

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 2.100,- excl. Aantal kamers: 6 Aantal slaapkamers: 4 Woonoppervlakte: 240 m² Borgsom: 3.

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 2.100,- excl. Aantal kamers: 6 Aantal slaapkamers: 4 Woonoppervlakte: 240 m² Borgsom: 3. Kenmerken Twickel 5655JJ Eindhoven Huurprijs p/mnd 2.100,- excl. Huurprijs p/mnd: 2.100,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 6 Aantal slaapkamers: 4 excl. Twickel 5655JJ Eindhoven

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Schutsboom KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Schutsboom KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Schutsboom 16 5706 KH Helmond 995.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 995.000 k.k. Postcode 5706 KH Ligging In woonwijk,

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs 289.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs 289.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GEN. BOTHASTRAAT 6 EINDHOVEN In mooie groene en rustige woonomgeving gelegen sfeervolle vrijstaande woning met royale garage, serre en fraaie aangelegde tuin rondom. De woning is prima onderhouden

Nadere informatie

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 695.000 k.k. Aangeboden sinds 21-07-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

LIGGING : BOXTEL, ST.LAMBERTUSWEG 1 Rustige ligging in het buitengebied van Boxtel.

LIGGING : BOXTEL, ST.LAMBERTUSWEG 1 Rustige ligging in het buitengebied van Boxtel. Vrijblijvende informatie. Z E E R R O Y A A L O P G E Z E T T E V I L L A I N L A N D H U I S S T I J L M E T S L A A P V L E U G E L O P D E B E G A N E G R O N D, V R I J S T A A N D E C A R P O R T

Nadere informatie