Nieuwjaar Het team wenst alle kinderen en hun ouders/verzorgers een gezond 2017.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwjaar Het team wenst alle kinderen en hun ouders/verzorgers een gezond 2017."

Transcriptie

1 Weekbrief 9 januari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Voor het volgen van de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen in groep 1 en 2 wordt gewerkt met het systeem Kijk en voor groep 3 t/m 8 werken wij met het systeem Kijk op sociale competentie. De leerkrachten van groep 1 t/m 8 vullen twee keer per schooljaar deze lijsten in en de leerlingen van groep 6 t/m 8 vullen deze lijsten ook twee keer per schooljaar in. De resultatenweergave vindt plaats op kindniveau, groepsniveau en schoolniveau. Bij bijzonderheden op kindniveau wordt u hiervan op de hoogte gebracht door de leerkracht van uw kind(eren). De resultaten op groepsniveau en schoolniveau zijn 80% of hoger. Daar zijn we trots op! Nieuwjaar Het team wenst alle kinderen en hun ouders/verzorgers een gezond Hoofdluiscontrole Maandag 9 januari worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school.

2 TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Sidney en Emma: We gooien onze papiertjes en pakjes netjes in de prullenbak. Op zoek naar Schaatstalenten Het District Hoekse Waard van de KNSB is op zoek naar serieuze Schaatstalenten. Kinderen in de leeftijd van groep 3 t/m 8 kunnen zich aanmelden voor een proefles. Deze wordt gehouden op zaterdag 21 januari 2017 op de Schaatsbaan in Dordrecht. Er kunnen maximaal 25 kinderen mee, waarvan de ouders lid zijn of worden van de Strijense IJsclub. Na de introductie is er de mogelijkheid om voor 20,- nog 3 proeflessen te volgen. Mochten jullie beslissen om daarna een abonnement te nemen dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op het abonnementsgeld voor het resterende deel van het seizoen. Er zijn wat spelregels: - Aan de introductieles zijn geen kosten verbonden; - Kinderen waarvan de ouders lid zijn of worden van de Strijense IJsclub; - Maximaal 25 kinderen kunnen deelnemen 21 januari 2017; - De persoonsgegevens (naam, geb. datum, telefoon en adres) moeten bekend zijn bij het District Hoekse Waard KNSB, dit invullen op de lijst op school; - Kinderen mogen met de bus, deze vertrekt zaterdags om 8.20 uur bij Reedijk Wonen aan de Edisonweg. ouders zijn ook welkom maar met eigen vervoer; - Zorg zelf voor (geslepen) schaatsen (noren); - Handschoenen en muts zijn verplicht. Kijk ook eens op de website Opgeven kan, tot uiterlijk 13 januari 2017, door je gegevens in te vullen op het aanmeldingsformulier, welke op school aanwezig is. Voor inlichtingen: A.P. Overwater en Chris Reedijk

3 1/2 groepen We starten met het project winter en het boekenpretboek kikker in de kou. De kinderen mogen spullen meenemen die met de winter te maken hebben. De letter -w (uitspraak -wuh) wordt aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van de letter -w De kinderen mogen spulletjes voor de lettermand meenemen die met de letter -w beginnen. Ook wordt het cijfer -9 aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van het cijfer -9 Op de volgende data komt de logopediste bij ons op school om de kinderen van groep 2 te screenen. Als u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit aangeven bij de juf. Maandag 16 en 23 januari 2017 Dinsdag 17 en 24 januari 2017 Maandag 9 januari 2017 krijgen de oudste kleuters een brief van de logopediste mee naar huis. Aardig- netjes rustig Groep 1/2 a, b, c, d : We staan met z n allen netjes en rustig in de rij te wachten bij het draaitoestel. Dit doen we met z n allen erg goed!!

4 Groep 3a Weekbeurt: Quincy en Stasz Net voor de vakantie zijn we met kern 6 begonnen. In kern 6 worden de g en de f en laatste tweetekenklinkers aangeboden; au, ui en ei. Eerder leerden de kinderen al de oe, ij, eu, ie en ou. Omdat het iets meer tijd kost om deze goed te onthouden en toe te passen, lassen wij af en toe een herhaaldag in. Goed leren lezen is (lees)kilometers maken. Leest u met uw kind in de vakantie ook mee? Met rekenen zijn we getallen tot 20 aan het splitsen. Splitsen is niet zoiets als samen delen, alleen hoeft het niet eerlijk-delen te zijn. In deze periode van winter komt het voor dat het buiten vriest. Je kunt dan overal ijs op vinden. Ook op de glijbaan. Dat wordt dan lastig glijden. Gelukkig zijn er een paar goede helpers op school die de glijbaan voor ons netjes schoonmaken. Bedankt jongens! Erg netjes en aardig! Groep 3b Weekbeurt: Nina en Merle Net voor de vakantie zijn we met kern 6 begonnen. In kern 6 worden de g en de f en laatste tweetekenklinkers aangeboden; au, ui en ei. Eerder leerden de kinderen al de oe, ij, eu, ie en ou. Omdat het iets meer tijd kost om deze goed te onthouden en toe te passen, lassen wij af en toe een herhaaldag in. Goed leren lezen is (lees)kilometers maken. Leest u met uw kind in de vakantie ook mee? Met rekenen zijn we getallen tot 20 aan het splitsen. Splitsen is niet zoiets als samen delen, alleen hoeft het niet eerlijk-delen te zijn. Mariska, Susan, Amelia, Menno, Liane en Jeanet, heel hartelijk bedankt dat jullie de kinderen wilden helpen met kerstkoekjes bakken. 3x in de week werken we aan de notebooks en Ipads. De kinderen kunnen dit ongelooflijk rustig en geconcentreerd doen, terwijl bij iedereen gewoon het geluid zachtjes aan staat. Wat een kanjers zijn dit toch!

5 Groep 4 Weekbeurt: Dean en Evy Huiswerk groep 4: Spelling: Na de vakantie gaan wij starten met blok 5 en gaan we gedurende een aantal weken oefenen met de volgende woorden: beer, eend, muisje. We zullen na de vakantie hier meer informatie over geven. gaan we weer aan een nieuw blok beginnen. Isa loopt door de klas en loopt stoot tegen iemand zijn spullen aan. Ze zegt keurig sorry. Netjes gedaan. Robin ruimt uit zichzelf de kapstok op. Dank je wel. Tijdens de judo les zitten de kinderen rustig op een rij. Groep 4/5 Weekbeurt: Sjoerd en Lotte Huiswerk groep 4: Spelling: Na de vakantie gaan wij starten met blok 5 en gaan we gedurende een aantal weken oefenen met de volgende woorden: beer, eend, muisje. We zullen na de vakantie hier meer informatie over geven. gaan we weer aan een nieuw blok beginnen. Huiswerk groep 5: Spelling: Na de vakantie gaan wij starten met blok 5 en gaan we gedurende een aantal weken oefenen met de volgende woorden: spinnetje, molen, mollen, geit, pauw. We zullen na de vakantie hier meer informatie over geven. gaan we aan een nieuw blok beginnen. De kinderen van groep 4 en 5 werken zelfs zo vlak voor de vakantie nog keurig rustig. De juffen vinden dat erg knap!

6 Groep 5 Weekbeurt: Naomi en Jente. Huiswerk groep 5: Spelling: Na de vakantie gaan wij starten met blok 5 en gaan we gedurende een aantal weken oefenen met de volgende woorden: spinnetje, molen, mollen, geit, pauw. We zullen na de vakantie hier meer informatie over geven. gaan we aan een nieuw blok beginnen. Ik wil iedereen een heel gelukkig nieuwjaar wensen! De kinderen van groep 5 kunnen heel rustig op de computers op de gang werken. Zelfs als de juf in de klas bezig is, kunnen ze dat! Goed hoor! Groep 6 Weekbeurt: Suzanne en Guusje Huiswerk: Spelling: Herhalen W2 De persoonsvorm in de tegenwoordige tijd Voorbeeld : Vergeten Ik vergeet, een ander vergeet, meer vergeten Lopen ; Ik loop, een ander loopt, meer lopen Rekenen : We leren om sommen uit te rekenen met een rekenmachine We hebben heel veel en gezellig geknutseld voor de kerst Alles is weer keurig netjes opgeruimd voor het nieuwe jaar Bedankt allemaal

7 Groep 7 Weekbeurt: Shaniqua en Ruby Huiswerk: Vrijdag 13 januari: spreekbeurt Tessa Spelling: Deze week sluiten wij blok 4 af en herhalen we stof van de afgelopen blokken. Na de vakantie starten we in blok 5. Afgelopen maandag hebben we kerststukjes gemaakt. Sommige kinderen die zelf al klaar waren, boden andere kinderen hun hulp aan. Nick en Faas hebben Koen geholpen. Koen blij, Nick en Faas blij en de juf blij. Top mannen! Dat is nog eens aardig! Op dinsdag 17 januari gaan we naar Klein Profijt in Oud Beijerland om braakballen te pluizen. Welke ouders willen er deze dag rijden naar Oud Beijerland? We vertrekken gelijk om half 9 en we zijn rond 11 uur weer terug. Aanmelden graag bij de juf. We zijn er een beetje vroeg bij maar op donderdag 6 april hebben de kinderen verkeersexamen. Hiervoor zoeken we 7 ouders die deze middag willen helpen. Dat zal de hele middag zijn. Als u wilt helpen dan graag even doorgeven aan de juf. Groep 8 Weekbeurt: Andras en Yoica Huiswerk Spelling: Na de vakantie starten we met blok 5. We leren dan woorden met trema schrijven. Als je in een woord twee klinkers samen verkeerd kunt lezen(klinkerbotsing), zet je een trema op de tweede klinker. Bijvoorbeeld: ruïne Maandag 19 december hebben de kinderen kerststukje gemaakt. Het was heel leuk om te zien hoe de kinderen spullen van elkaar en met elkaar deelden. Dat is super aardig van jullie. En zo hebben alle kinderen een heel mooi kerststukje kunnen maken. Donderdag 19 januari staat er voor de kinderen van groep 8 een natuurpad in Oud-Beijerland op het programma. Ook hiervoor zijn we weer opzoek naar ouders die ons willen rijden. We vertrekken om 8.30uur vanaf school en zijn rond uur weer terug. U kunt zich aanmelden bij juf Ingrid of juf Jacqueline

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu Weekbrief 26 september 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 8 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 8 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 8 mei 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Leerlingenraad Woensdag 12 april zijn de kinderen van de leerlingenraad voor het eerst bij elkaar gekomen om kennis met elkaar te maken. De leerlingen

Nadere informatie

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld Weekbrief 19 september 2016 Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld gemiddeld rapportcijfer ouders/leerlingen ouders 8 81% 18%

Nadere informatie

Weekbrief 29 augustus 2016

Weekbrief 29 augustus 2016 Weekbrief 29 augustus 2016 Algemene mededelingen 1 e schooldag Maandag 22 augustus zijn alle leerlingen en hun ouders/verzorgers feestelijk ontvangen met een rode loper en slingers bij de ingangen. In

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie.

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Weekbrief 2 november 2015 Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering.

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering. Weekbrief 11 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid dinsdag 12 januari De ouders/verzorgers die zich voor de kerstvakantie hebben opgegeven voor deze ouderavond hebben 4 januari

Nadere informatie

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag!

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Weekbrief 29 maart 2016 Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Tot dinsdag 29 maart!!! TSO en aardig, netjes, rustig Deze week is de regel van Kim en Jennifer uit groep 8: We zijn

Nadere informatie

Deze maand ontvangt u per mail een tevredenheidspeiling over onze school.

Deze maand ontvangt u per mail een tevredenheidspeiling over onze school. Weekbrief 14 januari 2019 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Tevredenheidspeiling Deze maand ontvangt u per mail een tevredenheidspeiling over onze school. Cito toetsen Vanaf maandag 14 januari worden

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond Weekbrief 1 februari 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achter kant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbrief 28 september 2015

Weekbrief 28 september 2015 Weekbrief 28 september 2015 Algemene mededelingen Dank je wel Hierbij willen we alle kinderen en ouders/verzorgers hartelijk bedanken voor de prachtige tekeningen en kaarten die we ontvangen hebben voor

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij!

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij! Weekbrief 14 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond 7 september Graag horen wij uw mening over de informatieavond van 7 september. Positieve punten, verbeterpunten, wij horen het graag. Er

Nadere informatie

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Kinderopvang Met ingang van 1 maart 2015 zal Stichting Kinderopvang Cromstrijen (SKOC) zich met een kinderdagverblijf gaan vestigen in OBS de Meerwaarde.

Nadere informatie

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen Weekbrief 8 februari 2016 Algemene mededelingen Op vrijdag 22 april zijn er weer Koningsspelen! Wilt u deze datum misschien alvast noteren? Op deze dag kunnen wij uw hulp en belangstelling goed gebruiken!

Nadere informatie

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan.

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan. Weekbrief 27 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig,netjes,rustig Nieuws van Jennifer en Emma: We delen de spullen zodat we aardig met elkaar binnen en buiten kunnen spelen. Rapport groep 3 t/m

Nadere informatie

Weekbrief 25 januari 2016

Weekbrief 25 januari 2016 Weekbrief 25 januari 2016 Algemene mededelingen De Meerwaarde Excellente School Op de website van onze school vindt u de foto s die gemaakt zijn tijdens de uitreiking van het predicaat Excellente School

Nadere informatie

In groep 1/2 zijn we aardig voor elkaar, hier helpen we elkaar:

In groep 1/2 zijn we aardig voor elkaar, hier helpen we elkaar: Weekbrief 12 januari 2015 Algemene mededelingen 1/2 groepen We zijn begonnen met het boek Kikker in de kou. De letter w wordt aangeboden. De kinderen mogen spulletjes meenemen die met de letter w beginnen.

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag.

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag. Weekbrief 25 mei 2015 Algemene mededelingen Schoolreis Maandag 8 juni gaan de kinderen van groep1/2 op schoolreis naar het Plaswijckpark. De kinderen van groep 3 t/m 7 gaan maandag 22 juni naar Drievliet.

Nadere informatie

Weekbrief 15 februari 2016

Weekbrief 15 februari 2016 Weekbrief 15 februari 2016 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 19 februari is er voor de groepen 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen voor tussen de middag iets te eten en

Nadere informatie

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne.

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Weekbrief 21 september 2015 Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Studiedag 23 september Woensdag 23 september zijn alle leerlingen vrij. Er is een studiedag voor de

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbrief 14 mei 2018

Weekbrief 14 mei 2018 Weekbrief 14 mei 2018 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken.

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken. Weekbrief 7 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond Maandag 7 september van 18.30-19.30 uur is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers en alle leerlingen. U heeft hiervoor inmiddels

Nadere informatie

Weekbrief 4 april 2016

Weekbrief 4 april 2016 Weekbrief 4 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april wordt onze school bezocht door de onderwijsinspectie. De inspecteur zal verschillende groepen bezoeken, gesprekken houden met

Nadere informatie

Weekbrief 26 oktober 2015

Weekbrief 26 oktober 2015 Weekbrief 26 oktober 2015 Algemene mededelingen!!!muziekactie start in november, zorg dat je er bij bent!!!! Op donderdag 5 november 2015 start muziekvereniging Na Lang Streven in Klaaswaal een nieuwe

Nadere informatie

Weekbrief 6 februari 2017

Weekbrief 6 februari 2017 Weekbrief 6 februari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Ouderavond aardig, netjes, rustig Dinsdag 7 februari is er een ouderavond over het hoe en waarom van aardig, netjes, rustig op De Meerwaarde.

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Weekbrief 13 juni 2016

Weekbrief 13 juni 2016 Weekbrief 13 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis groep 3 t/m 7 Maandag 13 juni gaan alle leerlingen van groep 3 t/m 7 naar Toverland. De bussen vertrekken om half negen. Kibeo in de vakantie Kom

Nadere informatie

Inspectierapport Op onze website staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie.

Inspectierapport Op onze website  staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie. Weekbrief 12 september 2016 Algemene mededelingen Jumbo sparen Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten

Nadere informatie

Weekbrief 18 mei 2015

Weekbrief 18 mei 2015 Weekbrief 18 mei 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. MR Woensdag

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek.

Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek. Weekbrief 29 mei 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek.

Nadere informatie

Weekbrief 14 maart 2016

Weekbrief 14 maart 2016 Weekbrief 14 maart 2016 Algemene mededelingen Open Dag Woensdag 16 maart is er een open dag in het gebouw van De Meerwaarde. U kunt u een kijkje nemen in de groepen en informatie krijgen over de werkwijze

Nadere informatie

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters Weekbrief 23 mei 2016 Algemene mededelingen 1/2 groepen De kinderen vinden het superleuk om aan het ridder en jonkvrouwen project te werken. In de klassen zijn al aardig wat kastelen, ridderhelmen en zwaarden

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar.

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. Weekbrief 29 juni 2015 Algemene mededelingen Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. groep 1/2a

Nadere informatie

Weekbrief 18 april 2016

Weekbrief 18 april 2016 Weekbrief 18 april 2016 Algemene mededelingen School op Seef Vrijdag 8 april heeft wethouder Dhr. van Tilborg het bordje uitgereikt voor het behalen van het School op Seef label. Alle kinderen werden getrakteerd

Nadere informatie

1/2 groepen We werken nog over kikker in de kou en winter. De letter d (uitspraak duh) en het cijfer -9 worden aangeboden.

1/2 groepen We werken nog over kikker in de kou en winter. De letter d (uitspraak duh) en het cijfer -9 worden aangeboden. Weekbrief 21 januari 2019 Algemene mededelingen 1/2 groepen We werken nog over kikker in de kou en winter. De letter d (uitspraak duh) en het cijfer -9 worden aangeboden. De kinderen mogen spulletjes meenemen

Nadere informatie

Vanaf volgende week wordt onze school weer omgetoverd in de gezellige kerstsfeer.

Vanaf volgende week wordt onze school weer omgetoverd in de gezellige kerstsfeer. Weekbrief 7 december 2015 Algemene mededelingen Dag Sinterklaas, Hallo Kerstman Wij bedanken Sinterklaas en de pieten voor het bezoek aan De Meerwaarde. Het was een gezellig feest. Vanaf volgende week

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie

Algemene mededelingen Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu

Algemene mededelingen Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu Weekbrief 3 oktober 2016 Algemene mededelingen Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu Donderdag 13 oktober is er een

Nadere informatie

Weekbrief 19 december Algemene mededelingen Schoolapp Vanaf heden kunt u onze schoolapp downloaden.

Weekbrief 19 december Algemene mededelingen Schoolapp Vanaf heden kunt u onze schoolapp downloaden. Weekbrief 19 december 2016 Algemene mededelingen Schoolapp Vanaf heden kunt u onze schoolapp downloaden. Kerstfeest Woensdag 21 december vieren wij op school weer het kerstfeest. De kinderen mogen vanaf

Nadere informatie

Weekbrief 12 december 2016

Weekbrief 12 december 2016 Weekbrief 12 december 2016 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Lestijd Onze school werkt s morgens en s middags met een inlooptijd van 10 minuten. Dit doen we om iedereen rustig de tijd te geven om op

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Weekbrief 13 februari 2017

Weekbrief 13 februari 2017 Weekbrief 13 februari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Vriendjes/vriendinnetjes dag Dinsdag 14 februari (Valentijnsdag) wordt er in alle groepen op een creatieve manier aandacht besteed aan vriendjes

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

hier ziet u de schrijfrichting van de letter h hier ziet u de schrijfrichting van het cijfer -6

hier ziet u de schrijfrichting van de letter h hier ziet u de schrijfrichting van het cijfer -6 Weekbrief 29 oktober 2018 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Hoofdluiscontrole Maandag 29 oktober worden alle groepen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar

Nadere informatie

Een kleuter vroeg netjes aan Puck: wil je alsjeblieft mijn beker openmaken? En toen maakte Puck zijn beker open. Dat is aardig!!!

Een kleuter vroeg netjes aan Puck: wil je alsjeblieft mijn beker openmaken? En toen maakte Puck zijn beker open. Dat is aardig!!! Weekbrief 30 januari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg TSO en aardig, netjes, rustig: nieuws van Shamira en Puck Een kleuter vroeg netjes aan Puck: wil je alsjeblieft mijn beker openmaken? En toen

Nadere informatie

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen Weekbrief 11 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april heeft de inspectie van onderwijs onze school bezocht. De inspecteur heeft gesproken met de directie, leerkrachten, leerlingen

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Weekbrief 1 juni 2015

Weekbrief 1 juni 2015 Weekbrief 1 juni 2015 Algemene mededelingen Uitslag tevredenheidpeiling De uitslag van de tevredenheidpeiling van de ouders en de leerlingen kunt u vinden op de website van onze school (www.obsdemeerwaarde.nl)

Nadere informatie

Weekbrief 3 december 2018

Weekbrief 3 december 2018 Weekbrief 3 december 2018 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Ouderpanel Woensdag 21 november is er een ouderpanel geweest over het Kunstkabinet. Wij bedanken de twee ouders die daarbij aanwezig geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Algemene mededelingen Verrassing op het schoolplein Maandagmiddag 31 oktober om uur wordt er een verrassing

Algemene mededelingen Verrassing op het schoolplein Maandagmiddag 31 oktober om uur wordt er een verrassing Weekbrief 31 oktober 2016 Algemene mededelingen Verrassing op het schoolplein Maandagmiddag 31 oktober om 13.15 uur wordt er een verrassing onthuld op het schoolplein. Alle kinderen zullen daarbij aanwezig

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

22 december Nieuwsbrief 375. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, nieuwe leerkracht.

22 december Nieuwsbrief 375. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, nieuwe leerkracht. Nieuwsbrief 375 RKBS St. Catharina Haastrecht 22 december 2016 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, nieuwe leerkracht Activiteiten en data Donderdag 22 december: s Middags vrij, s avonds Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Weekbrief 2 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 2 februari Algemene mededelingen Weekbrief 2 februari 2015 Algemene mededelingen Aanvullen schoolbieb/leeslokaal Een wens van onze school is een fijne schoolbieb/leeslokaal. Een bieb met een flinke kinderboekencollectie en mooie presentatiematerialen.

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag gaan de leerlingen van groep 8 op kamp. Wij wensen de kinderen en de begeleiding heel veel plezier.

Schoolkamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag gaan de leerlingen van groep 8 op kamp. Wij wensen de kinderen en de begeleiding heel veel plezier. Weekbrief 22 september 2014 Algemene mededelingen Kinderpostzegelactie Woensdag 24 september is de jaarlijkse kinderpostzegelactie. De leerlingen van groep 7 mogen om 12.00 uur naar huis om te starten

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 februari 2018

Nieuwsbrief groep 3 februari 2018 Nieuwsbrief groep 3 februari 2018 Nieuws uit de groep: Afgelopen maandag leerden de kinderen de laatste letter de ei. Zij kennen nu alle 34 letters en krijgen daarom een letterdiploma. De volgende 6 kernen

Nadere informatie

Weekbrief. Extra bouwdagen wegens enorm succes! Komen jullie weer helpen?? Iedereen is welkom!

Weekbrief. Extra bouwdagen wegens enorm succes! Komen jullie weer helpen?? Iedereen is welkom! Vrijdag 27 januari 2017 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 februari Carnaval op school 17 t/m 19 februari Oud papier container 18 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Aardig-netjes-rustig Groep 1/2 a: De kinderen zeggen netjes dank je wel als iemand wordt geholpen.

Aardig-netjes-rustig Groep 1/2 a: De kinderen zeggen netjes dank je wel als iemand wordt geholpen. Weekbrief 20 februari 2017 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 24 februari draaien de kinderen van groep 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen iets te eten en drinken mee moeten

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 20 dec no. 422 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 20 dec no. 422 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 20 dec. 2016 no. 422 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - In deze Adventstijd gedenken we hoe God de wereld niet aan haar lot overliet, maar Zijn Zoon stuurde

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 december 2016

Nieuwsbrief. 23 december 2016 Nieuwsbrief 23 december 2016 CBS Het Talent Achterdijkshoorn 9 2635 MK Den Hoorn tel: 015-2626285 E: info@cbshettalent.nl W: www.cbshettalentdenhoorn.nl directeur: M. Faber Beste ouders/verzorgers, Dit

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Riemslootnieuws 770 14-02-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Afgelopen maandag was het helaas zover en hebben we toch een groep naar huis

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Wij zijn: sjoerd - esmee - jindy - jace - seline - ilja - yelle - tijn - laura - tessa

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 14 december tot vrijdag 18 december Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe jaar van start.

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

Jumbo spaaractie De tussenstand voor onze school: 661 punten! U kunt nog blijven sparen t/m 11 oktober. Hartelijk dank voor uw punten!

Jumbo spaaractie De tussenstand voor onze school: 661 punten! U kunt nog blijven sparen t/m 11 oktober. Hartelijk dank voor uw punten! Weekbrief 10 oktober 2016 Algemene mededelingen Projectweek Donderdag 13 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand schema brengen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Maart 2013 Beste ouders, Wat is er de afgelopen weken weer veel gebeurd! We hebben een fantastische start gemaakt in ons nieuwe gebouw. Zowel leerkrachten en leerlingen lijken zich helemaal op hun gemak

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 23 oktober worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 23 oktober worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 23 oktober 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Tevredenheidspeiling U heeft via de email een vragenlijst ontvangen. Vriendelijk verzoek of u deze lijst in wilt vullen. Uw mening is belangrijk

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie