GEMEENTE VA EKENS W AARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEMEENTE VA EKENS W AARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2."

Transcriptie

1 V VERZONDEN GEMEENTE VA EKENS W AARD 3 1 AÜG, 2016 BESLUIT Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.18 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet bestuursrecht en behoudens rechten van derden, aan Motorsport Stichting Valkenswaard, de gevraagde omgevingsvergunning voor het kappen van 5 wilgen op het perceel Victoriedijk 6 (Eurocircuit) te Valkenswaard, kadastraal bekend gemeente Valkenswaard, sectie H nummer 275 te verlenen. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de bijbehorende stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteit: "het vellen of te doen vellen van een houtopstand" zoals bedoeld in artikel 2.2, eerste lid, onder g van de Wabo. Het vellen betreft: 5 wilgen op het perceel Victoriedijk 6 te Valkenswaard, kadastraal bekend gemeente Valkenswaard, sectie H, nr Procedure De besluitvormingsprocedure is uitgevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.7 van de Wabo. De aanvraag is voor de activiteit "het vellen of te doen vellen van een houtopstand" getoetst aan artikel 2.18 van de Wabo en artikel 4.11 en 4.13 van de Algemene Plaatselijke Verordening, Voorts is de aanvraag getoetst aan het Besluit omgevingsrecht (Bor) en de Ministeriele regeling omgevingsrecht (Mor). Gebleken is dat uw aanvraag hieraan voldoet en daarom verlenen wij u de gevraagde omgevingsvergunning. Overige bijgevoegde documenten De volgende documenten maken onlosmakelijk onderdeel uit van dit besluit: o Aanvraagformulier omgevingsvergunning, d.d. 1 juni 2016; e Kadastrale situatie, 1 juni 2016; Luchtfoto wilgen, 1 juni 2016; Obliekfoto met aanduiding situatie 5 wilgen, d.d. 1 juni 2016.

2 In het kader van digitaal werken wordt alleen nog het besluit op de aanvraag omgevingsvergunning op papier naar u verzonden. Documenten die onlosmakelijk bij het genomen besluit horen zijn door u te downloaden via U gaat via 'actueel' en vervolgens 'bekendmakingen' naar de van toepassing zijnde rubriek. Bijzondere termijnen De beslissing op uw aanvraag is op 19 juli 2016 verdaagd met een termijn van 6 weken. De beslistermijn wordt verlengd in verband met een zorgvuldige besluitvorming. Voorschriften en overwegingen Voor een activiteit die onderdeel uitmaakt van deze vergunning zijn voorschriften opgesteld en liggen overwegingen ten grondslag. De voorschriften en overwegingen zijn op de volgende pagina's terug te vinden en maken onlosmakelijk onderdeel uit van de vergunning.

3 V GEMEENTE VALKE N SWAARD Activiteit: Het vellen van een houtopstand Inleiding De omgevingsvergunning moet worden geweigerd indien de activiteit als bedoeld in artikel 2.2, eerste lid, onder g van de Wabo, niet voldoet aan de in artikel 4.11 en 4.13 van de Algemene plaatselijke verordening gestelde toetsingsaspecten. Een toetsing aan deze aspecten heeft plaatsgevonden. Voorschriften Aan deze vergunning verbinden wij het volgende voorschrift: Algemeen De omgevingsvergunning treedt pas inwerking na afloop van de bezwaartermijn (ofwel 6 weken na bekendmaking). Overwegingen Kapverbod i.r.t Boswet De houtopstand staat als gevolg van het besluit tot vaststellen van de bebouwde komgrens in het kader van de Boswet, buiten de bebouwde komgrens Boswet gezien hun standplaats aan de Victoriedijk 6. Dit houdt in dat op de 5 wilgen de Boswet van toepassing is. Echter, gelet op artikel 15, derde lid in relatie met artikel 5, tweede lid van de Boswet geldt voor de 5 wilgen toch het kapverbod uit de Algemene Plaatselijke Verordening. Algemene Plaatselijke Verordening (APV) Op grond van artikel 4.11 van de APV is een omgevingsvergunning vereist indien de te vellen houtopstand een omtrek heeft groter dan 100 cm op een hoogte van 1.30 meter. Bij de 5 wilgen bedraagt de omtrek van de stam op een hoogte van 1,3 meter meer dan 100 cm. Om die reden is het kappen van de 5 wilgen omgevingsvergunningsplichtig. Echter, de 5 wilgen waren op 24 mei 2016 al gekapt. Op die dag hebben wij de situatie ter plaatse onderzocht. Na onderzoek kwamen wij tot het volgende: o De 5 wilgen waren aangetast door de Watermerk ziekte;

4 De 5 wilgen, met name de grote zware gesteltakken, waren zodanig door de Watermerk ziekte aangetast dat snoeien geen doeltreffende maatregel meer was; Door het kappen van de 5 wilgen zijn er in het kader van de Flora en faunawet geen inheemse diersoorten verstoord of inheemse planten verwijderd; Doordat de 5 wilgen ziek waren en geen andere maatregelen de wilgen nog konden redden is er geen of nauwelijks sprake van een economische waarde van de wilgen. Het is daarom niet reëel, zeker niet omdat op deze locatie de ziekte tot uiting is gekomen en opnieuw besmetting mogelijk is, om nieuwe wilgen terug te planten en de gemaakte kosten hiervan terug te vorderen bij Motorsport Stichting Valkenswaard. Conclusie Gelet op de omstandigheden komen wij tot de conclusie dat de weigeringsgronden uit artikel 4.13 van de APV in dit geval geen grond(en) opleveren om de omgevingsvergunning met de activiteit "het vellen of te doen vellen van een houtopstand" te weigeren. Behandeling zienswijzen De volgende zienswijzen zijn kenbaar gemaakt en worden als volgt weerlegd: 1. Zienswijze Indiener is het niet eens met de voorgestelde herplant van eventueel berken. De herplantplicht dient in verhouding te zijn tot de natuurwaarde en economische waarde van de gekapte wilgen. Doordat de 5 wilgen ziek waren en geen andere maatregelen de wilgen nog konden redden is er geen of nauwelijks sprake van een economische waarde van de wilgen. Het is daarom niet reëel, zeker niet omdat op deze locatie de ziekte tot uiting is gekomen en opnieuw besmetting mogelijk is, om nieuwe wilgen of andere bomen terug te planten en de gemaakte kosten hiervan terug te vorderen bij MSV. Daarnaast is het opleggen van herplant o.g.v. artikel 4.15 van de APV een bevoegdheid van het college en geen verplichting. Het college heeft besloten om bij deze situatie geen herplantplicht op te leggen.

5 V GEMEENTE VALKENSWAARD 2. Zienswijze De aanvraag betreft het kappen (inmiddels gekapte) 5 wilgen welke een omtrek zouden hebben van 20 tot 90 cm. Uit bijgaande foto's blijkt overduidelijk dat de gekapte wilgen een omtrek hadden van minstens 3,5 tot 4 meter. Indien u meer foto's als bewijsmateriaal wilt hebben dan zijn die beschikbaar. Door diverse personen zijn de kapwerkzaamheden en gekapte wilgen geconstateerd en zijn foto's ervan gemaakt. Mensen zijn dezelfde dag en de dag erna ter plekke geweest. Bij navraag is door de aanvrager aangegeven dat de maatvoering in het aanvraagformulier abusievelijk de doorsnede van de wilgen betreft en niet de omtrek. Neemt niet weg dat voor het kappen van de 5 wilgen een vergunningsplicht geldt. 3. Zienswijze Er wordt gesteld dat de wilgen ziek waren en een gevaar voor de veiligheid vormden. Een rapportage omtrent de mate van ziek zijn ontbreekt, alsmede de noodzaak om tot kap over te gaan. Snoei-ingrepen waren mogelijk om de betreffende ziekte te kunnen verhelpen. Kap was niet noodzakelijk voor de veiligheid. Indien zulks aanwezig, ontvangen wij graag het rapport van de deskundige welke ter plaatse is geweest en op grond waarvan de ziektediagnose is gesteld. Door medewerkers van team Bor is geconstateerd dat de 5 wilgen de Watermerk ziekte hadden. De grote zware gesteltakken waren al zodanig aangetast dat snoeien geen zin meer had. Hierdoor was er een reële mogelijkheid op het afbreken van zware takken of zelfs het omvallen van bomen. Dit vormt bij activiteiten op het Eurocircuit gevaar voor coureurs en publiek. Er was dus wel degelijk noodzaak om de 5 wilgen te kappen. Een rapport van een deskundige heeft u inmiddels ontvangen.

6 4. Zienswijze De wilgen bevonden zich niet alleen in het midden van het terrein maar ook in de buurt van het toiletgebouw. Weerleaaina Op 24 mei 2016 zijn alleen de 5 wilgen zonder vergunning gekapt. Daarvoor is ook onderhavige omgevingsvergunning aangevraagd. Bomen die in het verleden mogelijk zijn gekapt, zijn nu niet aan de orde. 5. Zienswijze Er wordt wei erg lichtvaardig voorbij gegaan aan een op grond van Wet op de economische delicten strafbaar feit. Zelfs hoeft niet te worden overgegaan tot herplant en/of is er sprake van financiële compensatie. Gelet op het feit dat de 5 wilgen ziek waren en er geen middelen meer waren om ze nog te redden is het niet reëel om over te gaan op herplant of financiële compensatie.we hebben MSV met klem erop geattendeerd om in de toekomst bij dergelijke situaties bij ons informatie op te vragen of een omgevingsvergunning aan te vragen, zodat wij op een zorgvuldige wijze informatie kunnen verstrekken of een besluit kunnen nemen. 6. Zienswijze Ook krijgen wij een heel ander beeld uit de ons ter beschikking staande foto's. Ook de eerste foto uit het constateringsverslag van 13 april 2016 van de heer Senders (waarschijnlijk een fout want de kap was op 24 mei 2016) roept vragen of het wel om een van de op 24 mei gekapte bomen gaat, gezien de omgeving, de kenmerken van de gekapte boom, de luchtatmosfeer, en gezien de ons ter beschikking staande foto's, etc. De foto's in het constateringsrapport zijn allemaal op 24 mei 2016 genomen. De gekapte bomen met onderhavige locatie zijn duidelijk waarneembaar. Conclusie Aangezien de ingebrachte zienswijzen geen gevolgen hebben op de toetsing van onderhavige aanvraag aan artikel 4.13 van de APV, vormen de zienswijzen geen aanleiding om de omgevingsvergunning niet te verlenen.

7 V GEMEENTE VA EKENS W AARD Bezwaarclausule Indien u het niet eens bent met het door ons genomen besluit dan kunt u tegen dit besluit, op grond van de Algemene wet bestuursrecht, binnen 6 weken na de dag dat het besluit aan u is bekendgemaakt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en bevat ten minste uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar. Indien u bezwaar instelt dan kan nog het besluit gewoon worden uitgevoerd. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Om werking van het besluit te schorsen kunt u een verzoek om voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank 's- Hertogenbosch, t.a.v. sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's- Hertogenbosch. U kunt ook digitaal een verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Indien u een verzoek om voorlopige voorziening aanvraagt bent u griffierecht verschuldigd. Meer informatie over bezwaar en beroep kunt u vinden in de brochure: Rechtsmiddelen (bezwaar en beroep) tegen beslissing overheid. De brochure is digitaal beschikbaar en op te vragen bij team Klantcontact Omgeving (KCO), tel Valkenswaard, 30 augustus, namens burgemeester en wethouders van Valkenswaard, B. van Asten team Klantcontact Omgeving

8

V \ \ \ GEMEENTE VAL KEN SWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, et inachtneming van artikel 2,18,

V \ \ \ GEMEENTE VAL KEN SWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, et inachtneming van artikel 2,18, V \ \ \ GEMEENTE VAL KEN SWAARD VERZONDEN 7 NOV 2016 BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2016.0209 Burgemeester en wethouders besluiten, et inachtneming van artikel 2,18, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

GEMEENTE VALKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VALKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. V VERZONDEN GEMEENTE VALKENSWAARD 2 3 OKT, 2017 BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0254 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.18 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

GEMEENTE VA EKEN SWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV

GEMEENTE VA EKEN SWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV V VERZONDEN GEMEENTE VA EKEN SWAARD 3 0 MEI 2017 \ \ BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0112 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.18, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

GEMEENTE VA EKEN SWAAR D BESLUIT. Omge ingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VA EKEN SWAAR D BESLUIT. Omge ingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. V VERZONDEN GEMEENTE VA EKEN SWAAR D 19 SEP, 2017 \ \ BESLUIT Omge ingsvergunning OV 2017.0242 \ \ Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

GEMEENTE VA EKEN SWAAR D BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VA EKEN SWAAR D BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. V VERZONDEN VA EKEN SWAAR D 1 AUG 2017 BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0174 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.18 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo),

Nadere informatie

GEMEENTE VALKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VALKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. V VERZONDEN GEMEENTE VALKENSWAARD \ 2 ü NOV, 201? BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0289 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.18, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

GEMEENTE VA EKEN SWAAR D BESLUIT. Omgevingsvergunning OV

GEMEENTE VA EKEN SWAAR D BESLUIT. Omgevingsvergunning OV VERZONDEN 31 OKT, GEMEENTE VA EKEN SWAAR D BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2016.0241 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.18 en 2.2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

\ VERZONDEN 11 MEI 2017

\ VERZONDEN 11 MEI 2017 GEMEENTE VA L K E N S WAARD VERZONDEN 11 MEI 2017 BESLUIT Omgev ngsvergunning OV 2017.0108 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.18, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

\ Omgevingsvergunning OV

\ Omgevingsvergunning OV \ \ V \ GEMEENTE VA EKEN S W A AR D VERZONDEN 2 0 OKÏ, 2017 BESLUIT \ Omgevingsvergunning OV 2017.0216 \ Burgemeester en wethouders besluiten, et inachtneming van artikel 2.2 en 2.18 van de Wet algemene

Nadere informatie

VERZONDEN 21 DEC. 21)1?

VERZONDEN 21 DEC. 21)1? V GEMEENTE VA EKENS W AARD VERZONDEN 21 DEC. 21)1? BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0293 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

Omgevingsvergunning OV van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet

Omgevingsvergunning OV van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet Omgevingsvergunning OV 18069 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet bestuursrecht en behoudens rechten

Nadere informatie

GEMEENTE VA EKENS W AARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VA EKENS W AARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. V GEMEENTE VA EKENS W AARD BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0256 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene

Nadere informatie

VERZONDEN 01 NOV. 20lg

VERZONDEN 01 NOV. 20lg V GEMEENTE VA LKENSWAARD VERZONDEN 01 NOV. 20lg BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2016.0240 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

Voorwaarden U dient te voldoen aan de algemene voorschriften zoals opgenomen in het vergunning blad Voorschriften

Voorwaarden U dient te voldoen aan de algemene voorschriften zoals opgenomen in het vergunning blad Voorschriften .. Zaak: 344135 Dossier: OV16180 Documentnummer: 344135BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 27 december 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het vellen of

Nadere informatie

VERZONDEN 1 9 jam 2017

VERZONDEN 1 9 jam 2017 V GEMEENTE VA EKEN SWA A R D VERZONDEN 1 9 jam 2017 BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2016.0320 \ Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.12, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

gemeente VERZONDEN 17 MEI 2017

gemeente VERZONDEN 17 MEI 2017 V gemeente VERZONDEN 17 MEI 2017 VALKE N SWAARD BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0092 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

VERZONDEN 0 3 M I 2017

VERZONDEN 0 3 M I 2017 V GEMEENTE VA EKENS W AARD VERZONDEN 0 3 M I 2017 BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0066 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet

van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 \ van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet bestuursrecht en behoudens rechten van derden, aan R.J.M.

Nadere informatie

GEMEENTE VA LKENSWAARD BESLUIT. Omgev ngsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VA LKENSWAARD BESLUIT. Omgev ngsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. V VERZONDEN GEMEENTE VA LKENSWAARD 6 MRÏ 2017 BESLUIT Omgev ngsvergunning OV 2017.0003 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

GEMEENTE VALKENSWAARD BESLUIT. Omge ingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VALKENSWAARD BESLUIT. Omge ingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. V VERZONDEN GEMEENTE VALKENSWAARD 16 AUG, 2017 BESLUIT Omge ingsvergunning OV 2017.0209 \ \ Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 339696 Dossier: OV16160 Documentnummer: 339696BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 15 november 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het uitvoeren

Nadere informatie

VERZO DE 0 8 ö C. 201?

VERZO DE 0 8 ö C. 201? VERZO DE 0 8 ö C. 201? BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0312 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 366312 Dossier: OV17139 Documentnummer: 366312BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 11 augustus 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

GEMEENTE VALKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VALKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. V ERZONDEN VALKENSWAARD '12 FEB 2018 BESLUIT Omgevingsvergunning OV 18031 \ \ Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo),

Nadere informatie

GEMEENTE VAL KENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VAL KENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. V GEMEENTE VAL KENSWAARD BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0245 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene

Nadere informatie

VERZONDEN 2 Z JUN 2017

VERZONDEN 2 Z JUN 2017 V GEMEENTE VA LKENSWAARD VERZONDEN 2 Z JUN 2017 BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0127 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 en artikel 2.12, van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

VERZONDEN 0 9 JU 2017

VERZONDEN 0 9 JU 2017 V GEMEENTE VA LKENSWAAF D V \ \ \ VERZONDEN 0 9 JU 2017 BESLUIT Omgevingsvergunn ng OV 2017.0095 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

GEMEENTE VA LKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VA LKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. V VERZONDEN GEMEENTE VA LKENSWAARD 2 NOV, 201? BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0297 \ \ Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

BESLUIT. Omge ingsvergunning OV 18073

BESLUIT. Omge ingsvergunning OV 18073 BESLUIT Omge ingsvergunning OV 18073 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 en 2.12, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet bestuursrecht

Nadere informatie

\ VERZONDEN (12 FEB, 201?

\ VERZONDEN (12 FEB, 201? \ VERZONDEN (12 FEB, 201? GEMEENTE VA LKENSWAAR.D BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2016.0321 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikelen 2.10 en 2.12, van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

VERZONDEN 0 7 SEP. 2016

VERZONDEN 0 7 SEP. 2016 V GEMEENTE VA LKENSWAARD VERZONDEN 0 7 SEP. 2016 BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2016.0165 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikelen 2.1 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 362494 Dossier: OV17113 Documentnummer: 362494BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 2 juli 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen van

Nadere informatie

GEMEENTE VA EKEN SWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV

GEMEENTE VA EKEN SWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV V VERZONDEN GEMEENTE VA EKEN SWAARD 2 1 OV 2016 \ \ BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2016.0258 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10,artikel 2.18, van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 1041749 Dossier: OV 19121 Documentnummer: 1041749BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 20 juni 2019 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

VERZONDEN 1 7 NOV 2016

VERZONDEN 1 7 NOV 2016 V GEMEENTE VA EKEN SWAARD VERZONDEN 1 7 NOV 2016 BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2016.0260 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 362335 Dossier: OV17111 Documentnummer: 362335BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 28 juni 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

Zaak: Dossier: OV16027 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning

Zaak: Dossier: OV16027 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning .. Zaak: 314205 Dossier: OV16027 Documentnummer: 314205BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 21 februari 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Rockwool B.V. te Roermond. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Rockwool B.V. te Roermond. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteiten uitvoeren van een werk en het vellen of doen vellen van een houtopstand Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2016-0059

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Born. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Born. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand Consortium Grensmaas B.V. te Born Zaaknummer: 2016-602653 Kenmerk: 2017/3657

Nadere informatie

GEMEENTE VALKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VALKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. V VERZO GEMEENTE VALKENSWAARD DEN 2 5 OKI, 2017 BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0253 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Sittard-Geleen. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Sittard-Geleen. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Consortium Grensmaas B.V. te Sittard-Geleen Zaaknummer: 2016-0039 Kenmerk: 2016/27473d.d.7 april 2016 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit

Nadere informatie

Zaak: Dossier: OV17148 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning

Zaak: Dossier: OV17148 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning .. Zaak: 367433 Dossier: OV17148 Documentnummer: 367433BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 26 augustus 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

Zaak: Dossier: OV17205 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning

Zaak: Dossier: OV17205 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning .. Zaak: 398047 Dossier: OV17205 Documentnummer: 398047BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 15 november 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. PQ Silicas B.V. te Maastricht. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. PQ Silicas B.V. te Maastricht. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit vellen en of doen vellen van een houtopstand PQ Silicas B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2016-601087 Kenmerk: 2016/80928

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 998650 Dossier: OV 19072 Documentnummer: 998650BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 4 april 2019 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor condensor AH Heeze.

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 1062718 Dossier: OV 19143 Documentnummer: 1062718BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 23 juli 2019 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor Het (ver)bouwen

Nadere informatie

gemeente %a" Zoetermeer : gemeente Zoetermeer de heer A. M. Kroon : Stadhuisplein 1, 2711EC Zoetermeer; : het kappen van 3 bomen;

gemeente %a Zoetermeer : gemeente Zoetermeer de heer A. M. Kroon : Stadhuisplein 1, 2711EC Zoetermeer; : het kappen van 3 bomen; - gemeente %a" Zoetermeer 4 JAN. 2O1 OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 7 januari 2016; dossiernummer : WB20160007; van : gemeente Zoetermeer

Nadere informatie

GEMEENTE VA EKENS W AARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV \

GEMEENTE VA EKENS W AARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV \ V VERZONDEN GEMEENTE VA EKENS W AARD \ 18 JUL 201/ BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0163 \ Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 en artikel 2.12, van de Wet algemene

Nadere informatie

GEMEENTE VA LKENSWAAR.D BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VA LKENSWAAR.D BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. A LKENSWAAR.D BESLUIT Omgevingsvergunning O 18085 \ Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet bestuursrecht

Nadere informatie

Zaak: Dossier: OV16158 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning

Zaak: Dossier: OV16158 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning .. Zaak: 339494 Dossier: OV16158 Documentnummer: 339494BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 11 november 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

GEMEENTE TILBURG VERZONDEN 26 NOV 20(3. Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

GEMEENTE TILBURG VERZONDEN 26 NOV 20(3. Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning) VERZONDEN 26 NOV 20(3 Gemeente : Tilburg Datum : 22 november 2018 Kenmerk : Z-HZ WABO-2018-04084 DIT BESLUIT, OF EEN KOPIE HIERVAN,

Nadere informatie

1M1.1 Zoetermeer OMGEVINGSVERGUNNING

1M1.1 Zoetermeer OMGEVINGSVERGUNNING 41>, gemeente 1M1.1 Zoetermeer 3 _ 2-0 I? 1 6 DEC. 2016 OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 15 november 2016; dossiernummer : WB20160693;

Nadere informatie

Zaak: Dossier: OV17206 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning

Zaak: Dossier: OV17206 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning .. Zaak: 698042 Dossier: OV17206 Documentnummer: 698042BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 15 november 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning brandveilig gebruiken van een kinderdagverblijf brandveilig gebruiken van een kinderdagverblijf Beschikking 258437 *16.136896* 16.136896 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 258437 Uitgebreide procedure

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning brandveilig gebruiken van een gebouw brandveilig gebruiken van een gebouw Beschikking 275333 *17.057311* 17.057311 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 275333 Uitgebreide procedure Het College van

Nadere informatie

Zaak: Dossier: OV17181 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning

Zaak: Dossier: OV17181 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning .. Zaak: 607805 Dossier: OV17181 Documentnummer: 607805BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 16 oktober 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 323573 Dossier: OV16070 Documentnummer: 323573BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 27 mei 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen van

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 310959 Dossier: OV16006 Documentnummer: 310959BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 18 januari 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

GEMEENTE VALKE NSWAARD

GEMEENTE VALKE NSWAARD De heer CJ.M. van Os Dorpsstraat 81 5556 VL VALKENSWAARD GEMEENTE VALKE NSWAARD de Hofnar 15 PostbusMOlOO 5550 GA Valkenswaard T (040) 208 34 44 F (040) 204 58x90 gemeente@valkènswaard.nl www.valkenswaardsnl

Nadere informatie

VERZONDEN 3 t AUG, 20t6

VERZONDEN 3 t AUG, 20t6 V VERZONDEN 3 t AUG, 20t6 GEMEENTE VALKENSWAARD BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2016.0187 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 en artikel 2.12, van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 328749 Dossier: OV16100 Documentnummer: 328749BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 18 juli 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt,

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt, Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk 1 4053 JB IJZENDOORN T" Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Datum Verzonden d.d. 18 februari 2016 16uit10451 28 april 2016 29 april 2016 Onderwerp: Behandeld door Telefoonnummer

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2107728/3365174 op een aanvraag voor een omgevingsvergunning ex artikel 2.2, lid 1, onder g (houtopstand te vellen of

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 484803 Dossier: OV17133 Documentnummer: 484803BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 26 juli 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het gebruiken van

Nadere informatie

GEMEENTE TILBURG. Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT VERZONDEN 24 OKI 2010

GEMEENTE TILBURG. Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT VERZONDEN 24 OKI 2010 WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT VERZONDEN 24 OKI 2010 Besluit omgevingsrecht(vergunning) Gemeente : Tilburg Datum : 24 oktober 2018 Kenmerk : Z-HZ_WABO-2018-O3731 DIT BESLUIT, OF EEN KOPIE HIERVAN,

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Beschikking Omgevingsvergunning Aanvrager : Waterschap Groot Salland Aangevraagde activiteiten : Het kappen van twee bomen Locatie : Spoolderenkweg 1 te Zwolle Datum

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het maken van een uitweg. Dienst Stadsbeheer te Maastricht

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het maken van een uitweg. Dienst Stadsbeheer te Maastricht Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor het maken van een uitweg Dienst Stadsbeheer te Maastricht Zaaknummer: 2013-0213 Kenmerk: 2013/21381 d.d. 11 april 2013 Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Inleiding Dit voorstel gaat over het verlenen van een vergunning voor het kappen van 26 sierkersen in de Van Limburg Stirumlaan in Vlijmen.

Inleiding Dit voorstel gaat over het verlenen van een vergunning voor het kappen van 26 sierkersen in de Van Limburg Stirumlaan in Vlijmen. Zaaknummer: 00403030 Onderwerp: vergunning kappen 26 sierkersen Van Limburg Stirumlaan Vlijmen Collegevoorstel Inleiding Dit voorstel gaat over het verlenen van een vergunning voor het kappen van 26 sierkersen

Nadere informatie

GEMEENTE VALKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV

GEMEENTE VALKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV VERZONDEN 1 AUG. 2017 GEMEENTE VALKENSWAARD \ \\ BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0201 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van arti el 2.10,artikel 2.18, van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning voor de activiteit uitvoeren van een werk

Omgevingsvergunning voor de activiteit uitvoeren van een werk Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit uitvoeren van een werk Locatie Hoensbroek kavel A 5193 te Heerlen Zaaknummer: 2012-0812 Kenmerk 2013/569 d.d. 3 januari

Nadere informatie

GEMEENTE TILBURG. verzonden n dec ïuïo. WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning)

GEMEENTE TILBURG. verzonden n dec ïuïo. WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning) verzonden n dec ïuïo Gemeente : Tilburg Datum : 19 december 2018 Kenmerk : Z-HZ WABO-2018-04506 DIT BESLUIT, OF EEN KOPIE HIERVAN,

Nadere informatie

(REGULIER) Burgemeester en wethouders besluiten de gevraagde vergunning te verlenen voor de volgende activiteit: Bouwen

(REGULIER) Burgemeester en wethouders besluiten de gevraagde vergunning te verlenen voor de volgende activiteit: Bouwen Project: nr. W 25130 Olo nr: 2720817 TIJDELIJKE OMGEVINGSVERGUNNING (REGULIER) BESLUIT Burgemeester en wethouders van de gemeente Oss hebben op 22 december 2016 van het St. Sebastiaan Gilde, Kromstraat

Nadere informatie

GEMEENTE VA LKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VA LKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. V \ GEMEENTE VA LKENSWAARD BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2016.0276 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.1, artikel 2.18, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo),

Nadere informatie

Gemeente Leiden. t.a.v. S Berg Stationsplein AJ LEIDEN. Geachte mevrouw, heer,

Gemeente Leiden. t.a.v. S Berg Stationsplein AJ LEIDEN. Geachte mevrouw, heer, Gemeente Leiden t.a.v. S Berg Stationsplein 107 2312 AJ LEIDEN Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden 071-5165165 bodvs@leiden.nl

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit uitvoeren van een werk

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit uitvoeren van een werk Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit uitvoeren van een werk Locatie Nieuwenhagen kavel A 1299, 3879 en 2725 te Landgraaf Zaaknummer 2012-0814 Kenmerk 2013/3889

Nadere informatie

2 3 JULI 2015. gemeentes LUIS. Aan Aannemersbedrijf Van der Poel B.V. T.a.v. de heer R.M. van Pamelen. Postbus 116 4530 AC TERNEUZEN

2 3 JULI 2015. gemeentes LUIS. Aan Aannemersbedrijf Van der Poel B.V. T.a.v. de heer R.M. van Pamelen. Postbus 116 4530 AC TERNEUZEN gemeentes LUIS Postadres: Postbus 27 4500 AA Oostburg Aan Aannemersbedrijf Van der Poel B.V. T.a.v. de heer R.M. van Pamelen Postbus 116 4530 AC TERNEUZEN Bezoekadres: Nieuwstraat 22 4501 BD Oostburg Telefoon

Nadere informatie

O m g e v i n g s v e r g u n n i n g Weigering kandelaberen, verlenen kap

O m g e v i n g s v e r g u n n i n g Weigering kandelaberen, verlenen kap Besluit d.d. 19 november 2018 O m g e v i n g s v e r g u n n i n g Weigering kandelaberen, verlenen kap Wij weigeren de omgevingsvergunning voor het kandelaberen van 2 lindebomen. Maar verlenen de omgevingsvergunning

Nadere informatie

V, VERZONDE ' 2 9 MRT 2010

V, VERZONDE ' 2 9 MRT 2010 V, VERZONDE ' 2 9 MRT 2010 GEMEENTE VA EKEN SWAAR D \ \ BESLUIT Omgevingsvergunning OV 18014 \ Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikelen 2.10 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. VERZONDEN 25 JAN 2018 Onderwerp Datum Brief bij besluit 24 januari 2018 Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZ_WABO-2017-04263 3337275 NSI N.V Afdeling Algemeennummer T a v De heer J. van Wijk Dienstverlening, Vergunningen

Nadere informatie

GEMEENTE TILBURG VERZONDEN 30 OKI Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

GEMEENTE TILBURG VERZONDEN 30 OKI Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning) VERZONDEN 30 OKI 2018 Gemeente : Tilburg Datum : 29 oktober 2018 Kenmerk : Z-HZ_WABO-2018-03502 DIT BESLUIT, OF EEN KOPIE HIERVAN,

Nadere informatie

Omgevingsvergunning

Omgevingsvergunning Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders van Teylingen hebben een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van: aanvrager : Gemeente Teylingen adres : Wilhelminalaan 25 plaats : 2171 CS Sassenheim

Nadere informatie

gemeente Peel en Maas

gemeente Peel en Maas Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders hebben op 26 augustus 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor de aanleg van een regenwaterbuffer aan de Bloemendaalseweg te Meijel op

Nadere informatie

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. VERZONDEN 24 MEI 2017 Onderwerp GEMEENTE TILBURG Datum Brief bij besluit 23 mei 2017 Ons kenmerk Z-HZ_WABO-2017-01506 OLO kenmerk Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant Afdeling Doorkiesnummer Tav Mevrouw

Nadere informatie

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd Onderwerp Datum Brief bij besluit 16 november 2017 Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZWABO-2017-03566 3217235 De heer J G W. Versteijnen Afdeling Doorklesnummer Juristenlaan 21 Dienstverlening, Vergunningen 013-542

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning brandveiliggebruiken van een schoolgebouw brandveiliggebruiken van een schoolgebouw Beschikking ZD19.003570 *19.462917* 19.462917 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 316580 Uitgebreide procedure

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit vellen of doen vellen van een houtopstand

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit vellen of doen vellen van een houtopstand Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit vellen of doen vellen van een houtopstand Consortium Grensmaas B.V. te Born, het kappen van bomen binnen de inrichting

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Berkel-Enschot

Mixed Hockey Club Berkel-Enschot WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning) VERZONDEN 6 FEB 2019 Gemeente : Tilburg Datum : 4 februari 2019 Kenmerk : Z-HZ_WABO-2018-04784 DIT BESLUIT, OF EEN KOPIE HIERVAN,

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor het maken, hebben, of veranderen van een uitweg. Rockwool B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor het maken, hebben, of veranderen van een uitweg. Rockwool B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor het maken, hebben, of veranderen van een uitweg Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer 2012-0544 d.d.23 augustus 2012. Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 316610 Dossier: OV16048 Documentnummer: 316610BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 16 maart 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

GEMEENTE TILBURG VERZONDEN 20 JUN Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

GEMEENTE TILBURG VERZONDEN 20 JUN Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning) VERZONDEN 20 JUN 2018 Gemeente : Tilburg Datum : 19 juni 2018 Kenmerk DIT BESLUIT, OF EEN KOPIE HIERVAN, MOET OP LOCATIE AANWEZIG

Nadere informatie

Kenmerk. Z-HZ WABO

Kenmerk. Z-HZ WABO WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning) VERZONDEN 20 SEP 2018 Gemeente Tilburg Datum : 19 september 2018 Kenmerk. Z-HZ WABO-2018-02990 DIT BESLUIT, OF EEN KOPIE HIERVAN,

Nadere informatie

GEMEENTE VA LKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikelen 2.

GEMEENTE VA LKENSWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikelen 2. V GEMEENTE VA LKENSWAARD VERZONDEN 7 JUL 2017 BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0110 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikelen 2.10 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

Omgevingsvergunning OV

Omgevingsvergunning OV Omgevingsvergunning OV 20180094 Aanvraag Op 30 mei 2018 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van de heer C.W. Salimans voor het plaatsen van een erfafscheiding op het adres Rietdekker

Nadere informatie

verzenddatum 21 september 2011 Dossier D Zaaknummer / Ons kenmerk / MW Behandeld door mevrouw A.

verzenddatum 21 september 2011 Dossier D Zaaknummer / Ons kenmerk / MW Behandeld door mevrouw A. Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid WA m WA Gemeente Dordrecht Stadsbeheer t.a.v. de heer G.C. Bas Postbus 8 3300 AA DORDRECHT Noordendijk 250 Postbus 550 3300 AN Dordrecht T [078] 770 85 85 F [078] 770

Nadere informatie

GECORRIGEERD EXEMPLAAR OMGEVINGSVERGUNNING. GemHG/UIT/48301 Zaaknummer: O 2017/131

GECORRIGEERD EXEMPLAAR OMGEVINGSVERGUNNING. GemHG/UIT/48301 Zaaknummer: O 2017/131 gemeente Hardinxveld-Giessendam GECORRIGEERD EXEMPLAAR OMGEVINGSVERGUNNING GemHG/UIT/48301 Zaaknummer: O 2017/131 Gezien het verzoek ingekomen op 5 september 2017 van de Stichting Buitenhof, p/a Van Asperenstraat

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand Consortium Grensmaas B.V. te Sittard-Geleen en Echt-Susteren Zaaknummer:

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning afwijken van het bestemmingsplan voor het uitbreiden van een parkeerterrein (naast de CSU), bouwen van een veldschuur en aanleggen van compensatie groen afwijken van het bestemmingsplan

Nadere informatie

Op 12 juli 2018 heeft u een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor het realiseren van een tijdelijke proefterp nabij De Weel - Markermeerdijken.

Op 12 juli 2018 heeft u een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor het realiseren van een tijdelijke proefterp nabij De Weel - Markermeerdijken. Boskalis Nederland BV T.a.v. de heer P.D. Mulder Postbus 4234 3006 AE ROTTERDAM Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Datum 12 juli 2018 SXO20951759V 31 augustus 2018 Onderwerp Contactpersoon Bijlage(n)

Nadere informatie

GEMEENTE TILBURG. Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

GEMEENTE TILBURG. Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning) Gemeente : Tilburg Datum : 29 oktober 2018 Kenmerk : Z-HZ WABO-2018-03441 DIT BESLUIT, OF EEN KOPIE HIERVAN, MOET OP LOCATIE AANWEZIG

Nadere informatie

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. Onderwerp Datum Brief bij besluit 12 april 2018 Gemeente Tilburg T.a.v Mevrouw A Bakker - van Boxtel Postbus 90155 5000 LH TILBURG Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZ_WABO-2018-00725 3511207 Afdeling Algemeen

Nadere informatie