Beste ouders/verzorgers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders/verzorgers"

Transcriptie

1 Schooljaar oktober t/m 04 november Agenda: Ma - Di - Wo Appelflappen bakken groep 3-4 van uur Do - Vr - Prikbord Beste ouders/verzorgers Niet vergeten... vanavond gaat de wintertijd weer in. Gemeenschapstaken in de school Het is onderdeel van het beleid van de school dat kinderen taken binnen de school vervullen. De gemeenschap die de klas vormt, biedt kinderen de gelegenheid om te groeien als toekomstig verantwoordelijk lid van de samenleving. We willen dat leerlingen een betrokkenheid op de gemeenschap ontwikkelen. Dit wordt gestimuleerd door het krijgen van taken en verantwoordelijkheden voor de dagelijkse gang van zaken in de groep, tijdens overblijf en in de school. Hoe meer verantwoordelijkheid zij mede dragen, hoe groter hun gevoel van betrokkenheid en de groei van gemeenschapszin. Bovendien vinden kinderen het vaak gewoon heel leuk om een bijdrage te leveren, en leren de leerlingen elkaar van meer verschillende kanten kennen. Zo wordt op een vanzelfsprekende manier aan meer sociale cohesie in de groep en in de school gewerkt. TIP: Vraag uw kind u te vertellen wanneer hij/zij hulpje is van de week. De taakjes worden dan meestal na schooltijd gedaan. U weet dan waarvoor u staat te wachten. TIP voor thuis: Uw kind kan vast heel goed de vaatwasser inruimen of de tafel dekken! Ouderbijdrage Volgende week krijgt u weer de schoolfondszakjes mee voor de ouderbijdrage. Zoals u weet kan de ouderbijdrage, 16,- per kind, nu ook overgemaakt worden op bankrekeningnummer van: O.B.S. De Blokstoeke: St. vrienden van de Blokstoeke, NL67RABO Graag duidelijk de naam en groep van uw kind(eren) vermelden. Met de ouderbijdrage worden bijvoorbeeld activiteiten als Sinterklaas, kerst- en paasvieringen, excursies en andere activiteiten gerealiseerd. Mogen we zo spoedig mogelijk op u rekenen.

2 Goede doelen actie SCHOENMAATJE Elk jaar zetten we ons als school in voor een goed doel. Vorig jaar was het de Pepernoten actie voor de Voedselbank Twenterand. Dit jaar gaan we actie Schoenmaatje doen. Iets over deze actie; met actie Schoenmaatje vullen kinderen in Nederland een schoenendoos voor een kind in een arm land. Als Schoenmaatje laat je weten dat je aan een vriendje ver weg denkt. De basisinhoud kan bestaan uit schriften, pennen, kleurpotloden, knuffels, tandenborstel, tandpasta en zeep. Je kan de doos verder vullen met; schoolspullen kleinspeelgoed, en toiletartikelen. WIJ DOEN OOK MEE, Onze schoenendoos maakt straks een verre reis naar een leeftijdgenootjes in Albanië, Moldavië, Irak of Ghana. Met de schoenendozen die gevuld zijn door de leerlingen van onze school, helpen we veel andere kinderen en maken we ze blij met een onvergetelijk cadeau. Het mooie van deze actie is dat kinderen van alle leeftijden betrokken worden, bewust gemaakt worden en actief meedoen. Als team proberen wij zoveel mogelijk machtigingsformulieren in te vullen. Als ouder kan u ook een formulier invullen (hoe meer hoe beter). Vanaf volgende week staat er in de hal van de school een actiedoos waar u een formulier uit kan nemen en invullen. (Machtigingsbedrag is 6 Euro) Wij wensen u een fijn weekend! Met vriendelijke groet, Team 'De Blokstoeke' Als we weten hoeveel dozen we kunnen vullen, gaan de leerlingen zelf in alle groepen samen aan de slag. In overleg met u als ouder worden de materialen van het verlanglijstje meegenomen naar school. Dit gebeurt in de week van 14 tot 21 november. De dozen worden daarna versierd, gevuld en uiteindelijk weggebracht naar een inzamelpunt. Voor ons is dit DXL in HENGELO (vrijdag 2 december). Daar hoort u t.z.t. meer over. Nieuws uit de groepen Groep 1-2 We werken de komende weken over het thema herfst. Maandagmorgen hebben we een mooie herfstwandeling gemaakt in de buurt van school. We hebben materialen verzameld voor de themaboom, en we hebben het weer bekeken. We hebben gezien dat vogels overvlogen naar het zuiden om te overwinteren en we konden al goed voelen dat het herfst was bbrrr het was best koud, maar zeker de moeite waard.

3 Mevrouw Prenger Afgelopen maandagmorgen is onze voorlees oma mevrouw Prenger (92) overleden. Ze kwam om de week op woensdag bij ons om met een groepje kinderen uit onze klas voor te lezen. Na voorlezen dronk ze altijd een kopje koffie als wij het pauzehapje aten. De kinderen hebben genoten van haar verhalen en daarnaast kon ze ook prachtig zingen. We gaan haar missen! Appelmoespotjes en appels Over twee weken gaan we appelmoes maken samen met de bewoners van het Haarhuus. We zijn nog op zoek naar kleine glazen potjes voor de appelmoes. En heeft u nog appels over of weet u iemand die ze kwijt wil; wij willen ze graag! Workshop creatief schrijven Woensdag kwam er een echte dichter op school; Heleen. Ze heeft met ons een beeld bekeken waarover de kinderen moesten vertellen. Het was heel opmerkelijk hoeveel onze leerlingen over het beeld konden vertellen. We hebben samen een gedicht gemaakt over; Ik ben Veer. Daarna hebben we zelf een verhaal getekend over wat we zelf aan extra s zouden willen hebben zodat sommige dingen makkelijker gaan. Lange haren om een potlood te vangen, reuzenvoeten en reuzenarmen om snel te lopen en grote dingen te kunnen pakken, erg leuke ideeën die vanuit de kinderen zelf kwamen.

4 Groep 3-4 Kringgesprek Afgelopen maandag zijn we in de kring begonnen. Damian heeft samen met de juffen kunnen vertellen over de afgelopen periode. Alle kinderen luisterden betrokken. Er kwamen ook vragen los die Damian (met juf) heeft beantwoord. Na het voorlezen van het boek "kikker en het vogeltje" mochten die kinderen over hun eigen ervaringen tekenen. Workshop: Mijn arm is een trompet Afgelopen woensdag hebben we een workshop creatief schrijven gehad. Met juf Heleen hebben we een mooi verhaal gemaakt naar aanleiding van een dia. Daarna moesten de kinderen zelf aan de slag. De opdracht was: Teken jezelf met een bijzonder lichaamsdeel. Het resultaat ziet er prachtig uit.

5 Appelflappen We zijn voor het MI thema herfst nog een aantal mensen nodig die ons willen en kunnen helpen met het bakken van appelflappen. Je werkt dan met een groepje van 5 kinderen in de keuken. Het gaat om de volgende data: woensdag 2 nov, maandag 7 en woensdag 9 november van tot uur. Gym Vanaf nu gymmen we elke donderdag in de gymzaal van de Klaampe. Zou u ervoor willen zorgen dat uw kind dan gymkleding en gymschoenen mee heeft. Groep 5-6 Bibliotheekbezoek Op dinsdag 25 oktober hebben we een bezoek gebracht aan de bibliotheek. Hier kregen we uitleg over hoe we boeken kunnen zoeken. Ook kregen we opdrachten die we alleen of in tweetallen mochten uitvoeren. Het was een soort speurtocht door de bieb, waarbij we vragen moesten beantwoorden. Het was een leerzame middag.

6 Start MI-thema 'Oma's tijd' Deze week zijn we gestart met het MI-thema 'Oma's tijd'. Dit thema gaat over de geschiedenis van ongeveer 100 jaar geleden. We hebben het over hoe het vroeger was op school en hoe het nu is. Ook leren we over de spelletjes en het speelgoed van vroeger. Daarnaast maken we ook nog een kijktafel met oude voorwerpen en apparaten. We hebben onder andere al een oude spoel en een oude koffiemolen staan. Graag zouden we onze kijktafel nog verder willen uitbreiden met meer voorwerpen en apparaten die vroeger werden gebruikt. Dus als u thuis nog iets heeft staan, zou het dan de komende drie weken een plekje bij ons in de klas mogen hebben? Op donderdag 10 november sluiten we dit thema af d.m.v. de 5 toetsvragen. Schaatsles IJsbaan Twente Op dinsdag 8 november is onze groep uitgenodigd voor een gratis schaatsles op IJsbaan Twente in Enschede. De les duurt van tot uur. De kinderen komen die dag gewoon op de normale tijd naar school. Kinderen die zelf schaatsen hebben moeten deze meenemen. Kinderen die geen schaatsen hebben kunnen daar schaatsen lenen. Ook is het dragen van een muts en handschoenen verplicht. Het is 8 graden op de ijsbaan, dus het is belangrijk dat de kinderen meerdere laagjes kleding aantrekken, zodat ze nog iets kunnen uittrekken als ze het warm krijgen. We vertrekken om 9.30 uur bij school en zullen rond uur weer terug zijn. We zijn nog op zoek naar ouders die ons met de auto naar Enschede willen brengen. U kunt zich opgeven bij juf Laura via de mail: l.spanjersberg@deblokstoeke.nl, of u kunt een briefje meegeven aan uw kind. Alleen bij voldoende auto's gaat de schaatsles door, dus wij hopen dat dit gaat lukken. Ouders die meerijden, mogen zelf ook schaatsen (wel eigen schaatsen meenemen). Als u geen schaatsen heeft kunt u deze bij de ijsbaan huren. Groep 7-8 Mi We hebben het thema Middeleeuwen (geschiedenis) afgesloten met een toets. Komende week kunnen de kinderen hun 'kwak' zalfje e.d. meenemen naar huis. We gaan verder met biologie: Paddenstoelen. Hierover later meer. Spreekbeurten De intekenlijst hangt in de klas. Veel kinderen hebben hierop al ingevuld wanneer en waarover hun spreekbeurt gaat. De juffen bekijken of het gekozen onderwerp kan. De kinderen in de klas moeten er natuurlijk wel wat (nieuws) van opsteken.

7 High Tea/ Breek de maandshow Een zeer geslaagde dag voor groep 7-8. Voor de groepsvorming hadden we eerst een heerlijke high tea. Daarna onze breek-de-maand-show met als thema 'voor altijd jong'. En als afsluiting de bekendmaking en uitreiking van de gouden griffel voor Thijs en het gouden penseel voor Britt. Samen met onze voorleeskampioen Elin op de foto.

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 28 november t/m 02 december Agenda: Ma - Di - Gr.8 8.20 uur - Meeloopdag Noordik Vroomshoop Wo - Gr.3-4 13.15 uur - Optreden Breek de maand show Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Sinterklaas

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 14 t/m 18 november Agenda: Ma - Di - Wo - Do - Vr - Prikbord Beste ouders/verzorgers Juffrouw Gerlinde is afgelopen dinsdag geopereerd en deze operatie is goed verlopen. Ze wordt vervangen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 24 t/m 28 oktober Agenda: Ma - Iedereen weer naar school Di - Wo - Breek de Maand Show en High Tea gr. 7 en 8 Fietscontrole: herkeuring Luizencontrole Do - Oud papier Vr - Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

Ik wens u en de kinderen een heel fijne herfstvakantie toe en we hopen iedereen maandag 24 oktober weer te mogen ontmoeten.

Ik wens u en de kinderen een heel fijne herfstvakantie toe en we hopen iedereen maandag 24 oktober weer te mogen ontmoeten. Nieuwsbrief nr.: 5 Datum: 12 oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Vanuit het team Activiteiten komende periode Kinderboekenweek Contactmoment november 2016 kinderwoorddienst Commissies Achterban avond OPR

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 11 t/m 15 september Agenda: Ma - Di - t/m vandaag opgeven voor Schoolkorfbaltoernooi Wo - Groep 1 / 4 - Rijksmuseum Twente in Enschede Do - Groep 5 / 8 - Rijksmuseum in Amsterdam Vr

Nadere informatie

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 11 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Jumbo spaaractie: Sparen voor je school Afgelopen woensdagmiddag hebben

Nadere informatie

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 activiteiten in november

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 activiteiten in november nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 Actie Schoenmaatjes Onze school zal gaan meedoen aan actie Schoenmaatjes van Edukans. De moeder van Thomas en Julia Bruins heeft de organisatie hiervan

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Schoenendoosactie Kinderen van groep 5b zijn echte schoenmaatjes Studiedag Mededeling betaling overblijf Surprise groep 5 t/m 8 Schoenendoosactie Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 46

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 46 Inhoud SCHOOL INFORMATIE... 2 Onderwerp: De Josefschool stopt met het inzamelen van oude materialen!... 3 OVERIGE INFORMATIE... 4 Onderwerp: Edukans Schoenmaatjes... 5 Onderwerp: Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 2, 2014-2015 2 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? Agenda:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 12 t/m 16 september Agenda: Ma - Di - Wo - Informatie avond groep 7 en 8 Do - Sportcarrousel groep 3-4 van 8.45 11.30 uur Sportcarrousel groep 5-6 van 12.30 ong. 15.00 uur Vr - Sportcarrousel

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 30 januari t/m 03 februari Agenda: Ma - Groep 1-2 gaat naar het Haarhuus gr. 8 begeleid Di - Wo - Open Huis van 9.00-12.00 u. Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Woensdag is het zover:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum Week 47 Vrijdag 21 november 2008 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Berichten van Groep geel Groep paars Groep goud Groep oranje Groep rood Belangrijke data: 5 december

Nadere informatie

Weeknieuws nr.6 4 oktober 2019

Weeknieuws nr.6 4 oktober 2019 AGENDA Datum Activiteit 2-13 oktober Kinderboekenweek 18 oktober Voorstelling groep 5 en 7 21 oktober Start herfstvakantie Weeknieuws nr.6 4 oktober 2019 Opening Kinderboekenweek 3 oktober Donderdag 3

Nadere informatie

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten.

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten. NOVEMBER 2016 Beste ouders en/of verzorgers, Wat hebben wij genoten van de Daliweken en de afsluitende presentatie op donderdag voor de herfstvakantie. Wat leuk dat u met zovelen kwam kijken naar alles

Nadere informatie

ROFFELTJE. Greet Brokerhof-van der Waa

ROFFELTJE. Greet Brokerhof-van der Waa ROFFELTJE > Trouw Dat is een woord dat je vaak in liedjes hoort. Kostbaar iets. Een mooi idee. Maar trouw zijn, écht trouw zijn, trouw zijn valt niet mee. Trouw is de vriend die op je wacht en die jou

Nadere informatie

Open huis gemist of nog een keer komen kijken???

Open huis gemist of nog een keer komen kijken??? Schooljaar 2016-2017 13 t/m 17 februari Agenda: Ma - Groep 3 Overstap Di - Groep 3 Overstap Groep 3-4 naar Bibliotheek Wo - Do - Vr - Groep 5-8 vrij i.v.m. Studiedag leerkrachten Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuws vanuit de leerlingenraad

Nieuws vanuit de leerlingenraad Schooljaar 2017-2018 02 t/m 06 oktober Agenda: Ma - Di - Wo - Vergadering leerlingenraad Beste ouders/verzorgers Denkt u eraan! Donderdag 5 oktober a.s. hebben alle kinderen vrij. Dit i.v.m. de landelijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 november 2014 nr. 5 -------------------------------------------------------

NIEUWSBRIEF. 6 november 2014 nr. 5 ------------------------------------------------------- IN DEZE NIEUWSBRIEF: NIEUWSBRIEF 6 november 2014 nr. 5 ------------------------------------------------------- Stand van zaken Muziekfrieks: Komt dat horen, komt dat zien! Bewegingsonderwijs Beweegwijs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 4 17 oktober 2016 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Medezeggenschapsraad 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 23 november 2018 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 26/11 Studiedag team; Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 12-2016/2017 AGENDA 13 februari Contactavond groep 1 t/m 8 Rooster is toegestuurd Gesprekken groep 8 is voor

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Groepsgids. Groep 5/6

Groepsgids. Groep 5/6 Groepsgids Groep 5/6 Wie werken er in de groepen 5-6: Jessica van Kempen Simon van Nieuwland Marijn Schraa j.vankempen@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl m.schraa@dezonnepoort.nl De Boomhut

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd.

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd. Periode zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november 38 e jaargang nr. 10 ALGEMEEN NIEUWS: Voorleesontbijt - Nationaal Schoolontbijt : Woensdag 8 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Kerst! 1. schooljaar aflevering 05. In deze Nieuwsflits: Bosdag. Sinterklaas

Kerst! 1. schooljaar aflevering 05. In deze Nieuwsflits: Bosdag. Sinterklaas schooljaar 2016-2017 aflevering 05 Bosdag Bosdag Sinterklaas Kerst Schoolontbijt Financieel overzicht Schoenendoosactie Nieuws voor groep 6/7/8 In deze Nieuwsflits: De Bosdag was weer een groot succes.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

BEDANKT VOOR HET INVULLEN VAN HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK!!!

BEDANKT VOOR HET INVULLEN VAN HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK!!! schooljaar 2017-2018 DE JARIGEN t/m 10 november 2017 24 oktober Kiona Kooijman groep 8 2 november Isa van Ballegooijen groep 5 24 oktober Louka Som de Cerff groep 5 3 november Caner Karapinar groep 8 26

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 21 t/m 25 november Agenda: Ma - Di - Groep 8 Doedag Erasmus iedereen om 7.50 op school Wo - Alle kinderen om 13.00 uur vrij i.v.m. Pietenspektakel Do - Vr - Groep 4 kent de tafels

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Ouderkamer > Operajaar start met Opera in je klas! > Ouderbijdrage 2017-2018 > Schoolkalender in de

Nadere informatie

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 Week 36: ma 31 aug., di 1 sept.1 e oudergesprekken Week 37: vrij 11 sept. gr 1 t/m 3 vrij Week 38: geen bijzonderheden Week 39: geen bijzonderheden

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs.

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs. HERFSTVAKANTIE: ma. 17 t/m vr. 21 oktober 15 oktober 2016 VOORLEESKAMPIOEN 2016-2017 van Beste lezer, De afgelopen 10 dagen stond in het teken van de Kinderboekenweek. De opa s en oma s kleurden de school

Nadere informatie

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt Oktober 2014 Branding Babbels Inleiding: Al zijn we pas 8 weken onderweg met elkaar, we hebben u weer veel te vertellen. In deze Branding Babbels willen we u op de hoogte houden van de zaken die spelen

Nadere informatie

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel , donderdag 27 oktober 2016

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel ,  donderdag 27 oktober 2016 www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, donderdag 27 oktober 2016 Stamgroepen en O4NT Bij de invoering van O4NT gaan we werken in stamgroepen.

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 05 t/m 09 september Agenda: Ma - Infoavond groep 1-2 18.30 20.00 uur Di - Gr. 7/8 project dag Jagersvereniging op De Tolplas - Hoge Hexel Infoavond groep 3-4 Wo - Infoavond groep 5-6

Nadere informatie

Mailadres Leerkrachten

Mailadres Leerkrachten Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 4/5. Uiteraard bent u altijd welkom om in de klas te komen kijken. Dit kan bijvoorbeeld goed na schooltijd. Uw kind zal vast en zeker

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 21 augustus 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer:

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer: DE NIEUWSBRIEF A.J. Schreuderschool SO. Guido Gezelleweg 24 3076 EB Rotterdam tel. (010) 4196849 Postbus 91031 3007 MA Rotterdam Interessante informatie: Woensdag 2 november zijn alle leerlingen vrij i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 Ter herinnering Deze nieuwsbrief komt eerder dan in de kalender staat aangegeven. Dit omdat er anders wel een hele lange periode tussen de twee nieuwsbrieven zit De herfstvakantie

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 23 t/m 27 januari Agenda: Ma - Di - Wo - Volgende ronde Damtoernooi! Do - Oud Papier Vr - Beste ouders/verzorgers De voorbereidingen voor de Winterfair zijn in volle gang. Dit mag

Nadere informatie

Aan de ouders / verzorgers van de leerlingen van de groepen 1 tm. 8. Nieuwsbrief 7 30 november 2015

Aan de ouders / verzorgers van de leerlingen van de groepen 1 tm. 8. Nieuwsbrief 7 30 november 2015 Aan de ouders / verzorgers van de leerlingen van de groepen 1 tm. 8. Nieuwsbrief 7 30 november 2015 Banketstaven Vrijdag 27 november werd de banketstavenactie afgesloten. Er zijn 604 verkocht. Dat zijn

Nadere informatie

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01)

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01) Nr. 7 schooljaar 2018-2019 PBS Sollicitatieronde gestart Edukans Voorleeskampioen Sinterklaas Oud papier Wachtplek bij uitgang grote plein Groep 7 en 8 naar ontdekhoek Zwolle Kind op maandag Week Periode-overzicht

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Agenda 26 oktober tot 27 november Alles-in-1 project (5 weken) Groep 5/6: thema Dieren Groep 7/8: thema Afrika/Azië 2 t/m 13 nov Toetsweken zorgleerlingen en

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - 24 januari t/m 3 februari: Nationale Voorleesdagen - 25 t/m 31 januari: Week van de poëzie - Week van 5 t/m 11 februari: Gezin-School-Kerkweek, met op 11 februari de afsluiting in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

GROEP 2. Even voorstellen. Hetty Galle (ondersteuning) Groep 1-2 Berenklas Groep 3

GROEP 2. Even voorstellen. Hetty Galle (ondersteuning) Groep 1-2 Berenklas Groep 3 GROEP 2 Even voorstellen Groep 2/3 Milon van Dommelen (ma, di, wo, vrij) Pamela Plasmeijer (do) Hetty Galle (ondersteuning) Groep 1-2 Giraffenklas Inge Hoekstra(ma en di) Danielle Jeurissen(wo, do en vr)

Nadere informatie

In dit nummer o.a.: Thema De Bakker Nieuwe leerlingen Liederen. Beste ouder(s)/verzorger(s),

In dit nummer o.a.: Thema De Bakker Nieuwe leerlingen Liederen. Beste ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015-2016 Groep 1a/1i vrijdag 28 oktober 2016 Nr. 4 Groepsm@il Beste ouder(s)/verzorger(s), Na de herfstvakantie kwamen de kinderen weer nieuwsgierig de klas binnen. Nu gaan we over de bakker

Nadere informatie

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn Informatieavond groep 3 de kikkers 2015-2016 basisschool Prins Constantijn Foto klas Foto klas Foto klas 2013-2014 Voorstellen Ingrid Zelle werkt op de maandag en dinsdag. Carla Potters werkt op woensdag

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

Groepsgids Groep 7-8

Groepsgids Groep 7-8 Groepsgids 2017-2018 Groep 7-8 Wie werken er in de groepen 7/8: Monique van Gemert Simon van Nieuwland m.vangemert@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl De Bruggenbouwers maandag dinsdag (gymdag)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Als Sint jouw schoentje vult, vul jij dan een schoenendoos voor een vriendje ver weg? Alles over Edukans. www.heutink.nl

Als Sint jouw schoentje vult, vul jij dan een schoenendoos voor een vriendje ver weg? Alles over Edukans. www.heutink.nl Als Sint jouw schoentje vult, vul jij dan een schoenendoos voor een vriendje ver weg? Alles over Edukans www.heutink.nl 2 4 9 7 6 2 www.heutink.nl 1 1 2 Schoenmaatjes Een initiatief van Edukans Schoenmaatjes

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

PRIKBORD 6 3 september 2014

PRIKBORD 6 3 september 2014 PRIKBORD 6 3 september 2014 Week 9, 1 maart 2018 Schooljaar 2017-2018 AGENDA Donderdag 1 maart Prikbord 6 MR-vergadering Woensdag 21 maart Vrijdag 16 maart Zaterdag 17 maart Inloop ochtend van 08.30-12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Klassennieuws oktober

Klassennieuws oktober Klassennieuws oktober Beste ouders/ verzorgers, De eerste weken van het schooljaar 2016-2017 zitten er al weer op. We hebben veel over graan, brood en de bakker geleerd. We zijn op bezoek bij de molen

Nadere informatie

Nr november 2018

Nr november 2018 Nr. 06 02 november 2018 Inhoud Nr. 06 02 november 2018... 1 ALGEMEEN... 1 Nationaal schooltonbijt... 1 Stagiaires Sport en Spel... 1 Voorbereiding Sint en Kerst... 2 Hoofluisvrij!... 2 ParnasSys... 2 OPROEP*****OPROEP*****OPROEP*****...

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie