stelt u voor: Budapest Ontdekking van de stad en haar omgeving met Nederlandstalige lokale gids Tel Tel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "stelt u voor: Budapest Ontdekking van de stad en haar omgeving met Nederlandstalige lokale gids Tel Tel"

Transcriptie

1 stelt u voor: Budapest Ontdekking van de stad en haar omgeving met Nederlandstalige lokale gids

2 Budapest, de hoofdstad van Hongarije, schittert aan de Donau. Met een skyline op de lijst van het UNESCO-Werelderfgoed, is Budapest één van de mooiste hoofdsteden uit Midden-Europa. Deze stad is vermaard om haar geneeskrachtige baden, koffiehuizen en een rijke architectuurmix van de 13de tot de 21ste eeuw: neobarok, Ottomaans, art nouveau, gotiek,... Negen bruggen waaronder de prachtige Kettingbrug, verbinden de stadsdelen Buda en Pest met elkaar. In het heuvelachtige Buda spreekt vooral de burchtwijk met het koninklijk paleis en de Matthiaskerk tot de verbeelding: u waant zich hier in een middeleeuws decor met kasseistraatjes en gaslantaarns. Een totaal ander beeld biedt de vlakke benedenstad Pest, met brede lanen, mooie art-nouveaugevels en moderne boetieks. Een mix van jong en oud, historische rijkdommen en ultramoderne uitspattingen, dat is Budapest. DAG 1 vrijdag 15 april 09.40u Vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Malev naar Budapest met aankomst om 11.35u Welkomstdrink bij Gellert Hill waar we voor een eerste keer genieten van het prachtige uitzicht over de lager gelegen Pest-zijde van de stad, met aansluitend lunch in de stad. Nadien transfer naar het hotel voor check in. Tijdens ons verblijf in Budapest verblijven we in de deluxe kamers van het luxueuze Corinthia Grand Hotel Royal *****. Achter de indrukwekkende gevel, in het hart van Budapest, is het oude Grand Hotel Royal omgebouwd tot een fantastisch modern hotel. Het nieuwe hotel heeft het kwaliteitsniveau waaraan een luxe 5 sterrenhotel behoort te voldoen. Het hotel biedt ook een luxueuze spa met een uitgebreid scala aan faciliteiten en verscheidene therapeutische behandelingen en massages.

3 Na een korte rustpauze starten we onze eerste wandeling door de oude binnenstad. Via Andrassy en de Kettingbrug wandelen we naar de St-Stephens Basilica die een bezoekje waard is. De sierlijke Kettingbrug is het ontwerp van de Hongaarse stadsvernieuwer István Széchenyi en de Schot Adam Clark. Het was in 1849 de eerste vaste brug die Buda met Pest verbond. De constructie van de neoclassicistische Basiliek van Sint- Stefanus begon in De instorting van de koepel in 1868 vertraagde de voltooiing van dit monument in Pest, tot De rechterhand van Sint Stefanus wordt als relikwie in de Szent Jobb-kapel bewaard. We beëindigen onze wandeling aan het restaurant voor een casual diner met Hongaarse specialiteiten. Nadien naar het hotel. Dag 2 zaterdag 16 april Met de tram en de oude metro rijden we naar de Vorosmarty Square van waaruit we naar het Castle District aan de overzijde wandelen. Via de Funicular komen we boven aan bij het Royal Castle, de Matthiaskerk en het Vissersbastion. Per funicular is zonder twijfel de leukste manier om op de Kasteel-heuvel te geraken. Oorspronkelijk werd dit transportmiddel in 1870 geopend en was hoofdfunctie in het voorzien van goedkoop transport voor de lokale arbeiders. Ondanks dit nobele streven heeft de kabeltrein niet erg veel geluk gehad. Zo werden de 2 kleine cabines verwoest door de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog. Pas in 1986 werden de cabines weer in operationele dienst genomen. Tegenwoordig worden er replica s gebruikt die elektrisch aangedreven worden in plaats van met stoom. Vanuit de cabine krijg je geleidelijk aan een schitterend uitzicht over Pest. Het merendeel van de bezienswaardigheden in Budapest is te vinden in het Castle District, zoals het Koninklijk Paleis en de Matthias Kerk. Elke straat eindigt in een hoogtepunt of je komt er een

4 prachtig gebouw tegen. Door de grote culturele waarde van het gehele district heeft UNESCO besloten het gehele gebied te erkennen op de Wereld Erfgoed lijst. De neogotische kerktoren, gargouilles en de veelkleurige Zsolnay-tegels van de eclectische Matthiaskerk op de Burchtheuvel, weerspiegelen het turbulente verleden van Budapest. Ooit was het een moskee, maar sinds koning Mátyás hier tweemaal getrouwd is doet het dienst als een exclusieve trouwlocatie. Lunch in de labyrintkelders van het kasteel. Het Vissersbastion bestaat uit 7 ronde torens. Elke toren symboliseert één van de 7 Magyar stammen die 1000 jaar geleden Hongarije hebben gevormd. Volgens de traditie bevond zich in de Middeleeuwen een vismarkt achter de kerk, wat daarmee ook meteen de naam Vissersbastion verklaart. In de namiddag maken we ons klaar voor een verrassingsrit naar het lager gelegen Pest met een sightseeing tour doorheen de stad. Tijdens de rondrit komen we aan Heroes Square of het Heldenplein. Het monument werd gebouwd in 1896 en ligt aan het eind van de Andrássy út. Ruiterstandbeelden van de stamhoofden die in de 9de eeuw de Hongaarse staat hebben gesticht, worden geflankeerd door andere Hongaarse helden. De centrale 36 meter hoge pilaar is vanuit heel Budapest zichtbaar. Onze rit eindigt aan het hotel voor een moment van rust en opfrissing. Transfer naar het avondrestaurant voor een diner met Jazz muziek op de achtergrond. Dag 3 - zondag 17 april s Ochtends vertrekken we voor een dag buiten de stad. De heenrit leidt ons naar het verste punt van vandaag, Esztregom, ten noordwesten van Budapest. Esztergom is een stad met ruim inwoners in het noorden van Hongarije, op ongeveer 50 km van Budapest en gelegen aan de Donau, die hier tevens de grens met Slowakije vormt. Het is een van de oudste steden van Hongarije die sinds de 11 de eeuw de zetel van het Aartsbisdom huisvest. In deze bisschoppelijke hoofdstad van Hongarije staat dan ook de grootste kerk van het land.

5 Bij aankomst in Esztergom bezoeken we de Basilica. Deze dom, gebouwd tussen 1822 en 1869, heeft een 72 meter hoge koepel die door 24 zuilen wordt gedragen. Tegen het zuidelijke deel van de kerk is in de 19e eeuw de Bakócz-kapel gebouwd. Deze oude kapel die uit dateert, werd na 1822 steen voor steen afgebroken, genummerd en op haar huidige plaats - 20m verder dan de oorspronkelijke plaats - weer opgebouwd. Ze is de meest waardevolle restant uit de renaissance. Zowel in deze schatkamer als in het museum voor Christelijke kunst, dat in het Aartsbisschoppelijk paleis is gevestigd, wordt een veelvoud van waardevolle kunstwerken bewaard. Na het bezoek aan de Basilica rijden we verder richting Visegrád. Deze kleine stad, eveneens aan de Donau gelegen, is voornamelijk bekend vanwege de blootgelegde resten van een koninklijk paleis. Na de lunch in Visegrád, vervolgen we onze terugweg, om opnieuw halt te houden, nu in Szentendre. We situeren ons inmiddels ongeveer 20 km ten noorden van Budapest, op de rechteroever van de Donau. De naam van de stad is afgeleid van de Sint-Andreaskerk die hier in de Middeleeuwen werd gebouwd. Aan het Fő tér staan alle gebouwen op de monumentenlijst. Ze vormen een bonte verzameling van stijlen en kleuren met op het plein een bewerkt smeedijzeren kruis uit de 18e eeuw. In de huizen eromheen, de meeste met één verdieping, woonden welvarende kooplieden en handwerkers, nu zijn er winkels, boetiekjes en cafés gehuisvest. Na de gegidste wandeling kan U genieten van wat vrije tijd om Szentendre verder te ontdekken. Bij aankomst te Budapest is er opnieuw tijd om u te verfrissen, waarna we culinair verwend worden bij een diner in de stad. Na een korte metro-verplaatsing gaan we aan boord van de riviercruiser Legend voor een korte impressie van Budapest-by-night dat dan op een sprookjesachtige manier verlicht is. We varen langsheen de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, een waar fotomoment. Na deze goedgevulde dag keren we per taxi terug naar het hotel voor een welverdiende nachtrust. Dag 4 maandag 18 april Vandaag verkennen we de binnenstad van Pest met een eerste exclusief bezoek aan het Parlementsgebouw, veruit het meest imposante gebouw. Bij de oplevering in 1902 was dit het

6 grootste bouwwerk ter wereld, met maar liefst 691 kamers, 20 kilometer aan gangen en een centrale koepel van 96 meter hoog. Het interieur is rijkelijk versierd met marmer, goud en schitterend meubilair. Met de tram en de oude metrolijnen verplaatsen we ons richting Opera. De bewoners van Budapest zijn trots op de muziek uit hun land. Het is heel knap voor zo`n klein land om 2 van de grootste 20ste-eeuwse componisten, Zoltán Kodály en Béla Bartók voort te brengen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat klassieke muziek en de opera hier floreren. We genieten hier van een privaat concert. Na de lunch in de binnenstad, maken we een korte wandeling richting Synagoge. De Grote Synagoge van Budapest, ook wel de Synagoge aan de Dohány-straat genoemd, is de grootste van Europa en de op één na grootste Synagoge ter wereld; er is namelijk plaats voor drieduizend personen. Het gebouw is 75 meter lang en 27 meter breed en werd tussen 1854 en 1859 in Moorse stijl gebouwd, naar het plan van de architect Ludwig Förster. We bevinden ons op dat moment in de voormalige Joodse wijk, waar nog steeds een aanzienlijk aantal Joden wonen. Na een uitgebreid bezoek aan de Joodse faciliteiten, vervolgen we onze wandeling richting de Great Market Hall. Alles wat Hongarije te bieden heeft op culinair gebied is in deze enorme markthal te vinden. Dit is dé plek om kennis te maken met het scala van Hongaarse specialiteiten, waaronder de Tokaji Aszú wijn. Hongaren noemen dit ook De wijn der koningen of is het misschien De Koning der wijnen? Oordeelt u zelf... Er bevinden zich zo'n 200 winkels in de grote hal, een unieke ontmoeting met het echte Boedapest en haar inwoners! Na het bezoek aan de Great Market Hall keren we via het autovrije shoppingparadijs Vasi Utca terug naar het hotel, waar we na een opfrissing opnieuw afspreken voor het diner.

7 Dag 5 dinsdag 19 april U kan genieten van een vrije dag om tal van mogelijkheden om op uw tempo te ontdekken. Het Holocaust museum, het Városliget park met zijn indrukwekkende Széchenyi baden, talrijke monumenten en musea in de binnenstad of shopping. U kan ook het Memento park opzoeken, dat iets buiten de stad gelegen is en een verzameling communistische beelden herbergt. In de late namiddag maken we afspraak in het hotel voor transfer naar een fine-dinning restaurant voor een gastronomisch pre-theatre diner. Aansluitend worden we naar het Danube Palace Theatre gebracht, waar we een voorstelling van zang en folklore bijwonen. Dit Neobarok gebouw dateert uit 1885 en huisvest inmiddels The Hungarian State Folk Ensemble (Budai Vigado), The Danube Folk Ensemble and The Rajko Folk Ensemble, 3 van de beste Hongaarse Folk-dansgroepen met een jarenlange traditie. U maakt er kennis met authentieke choreografieën, hun muziek en de rijke costumage-geschiedenis van Hongarije. Dag 6 woensdag 20 april Ochtendlijke check out om onze laatste dag aan te vatten. Deze staat in het teken van de Puszta, de Hongaarse grassteppe. De Grote Hongaarse Laagvlakte, een steppelandschap met een hoog grondwaterpeil, is gelegen ten zuidwesten van de stad en het Slavische Puszta betekent letterlijk leegte. Van oudsher werd de Puszta gebruikt voor extensieve veeteelt en tegenwoordig is het gebied grotendeels ontgonnen voor de akkerbouw. De laatste resten van de originele Puszta, wordt als natuurreservaat beschermd en herbergt de typische waterputten, kuddes grijze runderen, schapen met gedraaide hoorns en de langharige Hongaarse herdershonden. Na de rit richting Kecskemét brengen we een kort bezoek aan dit stadje temidden van Hongarije, ongeveer halverwege Boedapest en Szeged op de Grote Hongaarse Laagvlakte. Kecskemét ligt in een belangrijk fruitteeltgebied en is bekend om zijn abrikozenbrandewijn. Daarnaast is de het ook de geboorteplaats van de componist Zoltán Kodály, naar wie in Kecskemét een belangrijk muziekpedagogisch instituut en een 2-jaarlijks muziekfestival zijn genoemd. Centraal in de stad ligt het imposante Kossuth-plein met brede wandelboulevards en tal van bekende gebouwen, zoals het gemeentehuis met de geglazuurde dakpannen, de mooie bloemfiguren en de prachtige secco s in de feestzaal. We rijden verder richting Puszta waar men ons verwelkomt en per koets naar Csarda brengt. De Hongaarse cowboys trakteren ons op een spectaculaire paarden- show en een wervelend spektakel.

8 Nadien genieten we van een lokale lunch begeleid door zigeunermuziek. Transfer naar de luchthaven van Budapest voor check in u Retourvlucht per rechtstreekse lijnvlucht van Malev naar Brussel 19.45u Einde van prachtige verwenreis!

9 PAKKETPRIJS PER PERSOON Op basis van een deluxe kamer voor 2 personen Op basis van een 1-bedroom suite met 2 badkamers, voor 3 personen Op basis van een deluxe kamer voor 1 persoonsgebruik Kinderen in deze kamertypes 1.995,00 pp 1.995,00 pp 2.395,00 pp op aanvraag INBEGREPEN IN DE PRIJS - De lijnvluchten van/naar Brussel met Malev in economy met lichte maaltijd aan boord - 5n Corinthia Grand Hotel Royal ***** in deluxe kamers - Alle maaltijden volgens programma, met uitzondering van de lunch op de vrije dag - Alle toegangsgelden voor de bezoeken zoals vermeld in het programma - Nederlandstalige Moments & More reisleiding van Brussel tot Brussel - Alle diensten van een lokale Nederlandstalige gids - Alle vermelde lokale transfers in een comfortabele autocar met airco of andere vermelde transporten - Fooien voor gidsen, chauffeurs en bagagedragers - Een reisgids - Btw, luchthaven- en veiligheidstaksen en brandstoftoeslagen tem 01/12/ Groepsreis berekend en gegarandeerd op een minimum aantal van 14 deelnemers NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS - Alle niet vermelde maaltijden en dranken - Persoonlijke uitgaven - Verzekeringen VERZEKERINGEN De klant is verplicht tot het onderschrijven van een volwaardige annulatieverzekering met indekking van de volledige reissom, evenals een verzekeringspolis bijstand, bagage, ongevallen met indekking van de ganse reissom en een Europese bijstandsdekking. Indien geen correcte polis tijdig kan voorgelegd worden, zal automatisch een polis uitgeschreven worden door onze kantoren en toegevoegd worden aan de eindafrekening. REISFORMALITEITEN Alle reizigers dienen in het bezit te zijn van een geldige identiteitskaart. Inschrijvingen zijn onderhevig aan de algemene en bijzondere voorwaarden van Moments & More, ter beschikking bij ondertekening van het reiscontract.

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV Budapest Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010 Debreceni VSC - PSV Budapest, de hoofdstad van Hongarije, telt 1,7 miljoen inwoners. De Donau splitst de stad in twee delen; het heuvelachtige Buda en Pest,

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

BOEDAPEST. OZ Groepsreizen 2016 UNESCO. Parel aan de Donau 24 t.e.m. 27 mei een slimme zet

BOEDAPEST. OZ Groepsreizen 2016 UNESCO. Parel aan de Donau 24 t.e.m. 27 mei een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 UNESCO BOEDAPEST Parel aan de Donau 24 t.e.m. 27 mei 2016 Boedapest is de ruim tweeduizend jaar oude hoofdstad van Hongarije. De stad ligt centraal in Europa en heeft zijn naam te

Nadere informatie

Riviercruise op de DONAU

Riviercruise op de DONAU Riviercruise op de DONAU Van WENEN TOT WENEN WENEN - DURNSTEIN - MELK BRATISLAVA - ESZTERGOM - BUDAPEST - WENEN EENMALIG VERTREK : 21 SEPTMBER 2020 -PLUS De Donau, de bakermat van de Habsburgse geschiedenis,

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty M & MORE MENTS New York Door de ogen van Lady Liberty Groepsreis van 19 tot 24 augustus Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Aanvullende Nederlandstalige gidsen ter plaatse M & MENTS MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

Stadswandeling door Boedapest

Stadswandeling door Boedapest Stadswandeling door Boedapest Boedapest is een prachtige stad, maar ook een grote stad. Deze wandelroute leidt u langs de meest bezienswaardige en authentieke gebouwen, kerken en plekjes in Boedapest.

Nadere informatie

Hongarije. De deelnemers sluiten aan bij een bestaande groep. AKC-leden vormen in onderling overleg een groepje.

Hongarije. De deelnemers sluiten aan bij een bestaande groep. AKC-leden vormen in onderling overleg een groepje. Hongarije In samenwerking met Aucostreizen biedt de Adria Kampeerauto Club haar leden een Hongarije-reis aan met korting. Leden van de Adria Kampeerauto Club kunnen deelnemen voor een bedrag van 519,-

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Donau Wenen Boedapest 8 dagen per trein

Donau Wenen Boedapest 8 dagen per trein Donau Wenen Boedapest 8 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 769 Langs de oevers van de Hongaarse Donau Een prima fietsreis met een uitstekende combinatie van de natuur langs de Donau en de cultuur

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Reisverslag Boedapest 2015 Deel 2 [1]

Reisverslag Boedapest 2015 Deel 2 [1] Gepubliceerd op Willem-Jan van der Zanden (http://www.wjvanderzanden.nl) Home > Reisverslag Boedapest 2015 Deel 2 Reisverslag Boedapest 2015 Deel 2 [1] Door wjvanderzanden[2]op vr, 07/24/2015-13:29 Tags:reizen

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september KRAKAU, de Poolse parel der steden 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september De collectie Vlaamse wandtapijten in de Wavel-burcht is alom bekend. Maar de stad herbergt ook de meeste kerken

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

MENTS. Berlijn anno 2009. 20 jaar na de val van de muur

MENTS. Berlijn anno 2009. 20 jaar na de val van de muur M & MORE Berlijn anno 2009 20 jaar na de val van de muur Groepsreis van 18 tot 22 juli 2009 Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Nederlandstalige professionele gids ter plaatse M & MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Budapest vr 29 jan 2016, 10:23

Budapest vr 29 jan 2016, 10:23 Budapest vr 29 jan 2016, 10:23 Even lekker ontspannen... De beste spa s van Boedapest In zijn satire X sprak de Romeinse dichter Juvenalis van 'een gezonde geest in een gezond lichaam'. Met zo n 130 thermale

Nadere informatie

BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018. Romeinse baden en statische landhuizen OZ GROEPSREIZEN Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon.

BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018. Romeinse baden en statische landhuizen OZ GROEPSREIZEN Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon. OZ GROEPSREIZEN 2018 BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018 Romeinse baden en statische landhuizen Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon. We ontdekken er eeuwenoude Romeinse thermen, de prachtige landhuizen

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 UMBRIE HET GROENE HART VAN ITALIE De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Dag 1 BRUSSEL - ROME - ORVIETO - PERUGIA Afspraak op de luchthaven van Zaventem voor onze vlucht naar Rome. Na aankomst rijden

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

KRAKAU, EEN CULTURELE WERELDSTAD

KRAKAU, EEN CULTURELE WERELDSTAD KRAKAU Het Firenze van Polen 11-13/11/2016 13/11/2016 EEN CULTURELE WERELDSTAD KRAKAU, EEN CULTURELE WERELDSTAD Meer dan vijf eeuwen was Krakau de koninklijke hoofdstad van Polen. Vandaag is dat niet langer

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY ONGEKEND ROME De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016 Rome verveelt nooit. Tijdens deze reis maken we kennis met enkele minder bekende musea, vaak echte pareltjes. We bezoeken

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Budapest mei Programma boekje

Budapest mei Programma boekje Budapest 28-30 mei 2015 Programma boekje Budapest Budapest is de hoofdstad van Hongarije. De stad is het economisch en cultureel centrum van het land. De stad is een samensmelting van de twee steden Buda

Nadere informatie

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare.

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. 25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. Bezoek Filpisu-Mare en 4 daagse Rondreis Roemenië Van Donderag 21 Juni 2018 tot Zaterdag 30 juni Dag1 : donderdag 21 juni Deze dag vertrekken per vliegtuig vanaf

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië CCC Reis 2013 Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië van 3 juni t/m 4 juli 2013 De coördinatoren hadden weer een prachtige en gevarieerde tocht uitgezet. Onze eerste camping was bij Dillenburg,

Nadere informatie

Ontdek het prachtige Dubai en het Louvre. Culturele rondreis Dubai - Abu Dhabi november 2019

Ontdek het prachtige Dubai en het Louvre. Culturele rondreis Dubai - Abu Dhabi november 2019 Ontdek het prachtige Dubai en het Louvre te Abu Dhabi Culturele rondreis Dubai - Abu Dhabi 20 25 november 2019 Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen het uitzicht

Nadere informatie

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE V LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels Airlines

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ GRAND ZIMBABWE Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ Ontdek de magie van Zimbabwe tijdens een safari door dit adembenemend mooie land. Trek naar de beroemdste

Nadere informatie

CITYTRIP Berlijn & Potsdam

CITYTRIP Berlijn & Potsdam CITYTRIP Berlijn & Potsdam Foto: shutterstock DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Herzlich willkommen Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Berlijn. Korte rit

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019 Reisprogramma Brussel 11-13 oktober 2019 Brussel is de hoofdstad van België en wordt tevens vaak als de hoofdstad van Europa gezien. Deze rol heeft Brussel te danken aan het feit dat het het bestuurlijk

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Moments & More stelt u voor : 5-daagse citytrip Praag. Stad met vele facetten

Moments & More stelt u voor : 5-daagse citytrip Praag. Stad met vele facetten Moments & More stelt u voor : 5-daagse citytrip Praag Stad met vele facetten 10/04/10 14/04/10 Praag is de hoofdstad van Tsjechië met de oppervlakte van 496 m² en 1 200 000 bewoners. Het jaar 870, waarin

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 05/08-09/08/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 05/08-09/08/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 COTSWOLDS 05/08-09/08/2018 In de voetsporen van Shakespeare De Cotswolds ligt in het hartje van Engeland en staat bekend om zijn mooie glooiende heuvels en zijn idyllische dorpjes

Nadere informatie

KENT. OZ Groepsreizen Prachtige kastelen in een groene omgeving 17 t.e.m. 21 juli & 11 t.e.m. 15 september 2016.

KENT. OZ Groepsreizen Prachtige kastelen in een groene omgeving 17 t.e.m. 21 juli & 11 t.e.m. 15 september 2016. OZ Groepsreizen 2016 NATUUR/ CULTUUR KENT Prachtige kastelen in een groene omgeving 17 t.e.m. 21 juli & 11 t.e.m. 15 september 2016 Welkom in Kent, ook wel de Garden of England genoemd, omwille van het

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

BOEDAPEST en GÖDÖLLÖ

BOEDAPEST en GÖDÖLLÖ 4-daagse vtbkultuur-citytrip BOEDAPEST en GÖDÖLLÖ ter gelegenheid van het lentemuziekfestival Do 16 t/m Zo 19 april 2020 Bonheiden & Keerbergen Programma Boedapest is één van de mooiste steden van Europa.

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE sevilla dag 1 2013 Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven en meet & greet met een officiële Sevilla gids. We vangen aan met een city tour langs de mooiste delen van Sevilla en de belangrijkste highlights

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 23/07-27/07/ /08-17/08/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 23/07-27/07/ /08-17/08/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 NATUUR/CULTUUR COTSWOLDS 23/07-27/07/2017 In de voetsporen van Shakespeare 13/08-17/08/2017 De Cotswolds ligt in het hartje van Engeland en staat bekend om zijn mooie glooiende heuvels

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Budapest (15-20 oktober 2016) Ø Begeleiders Ø Persoonlijke gegevens Ø Bagage Ø Reis Ø Programma Ø Site en Facebook Ø Diversen Ø Vragen

Budapest (15-20 oktober 2016) Ø Begeleiders Ø Persoonlijke gegevens Ø Bagage Ø Reis Ø Programma Ø Site en Facebook Ø Diversen Ø Vragen Budapest (15-20 oktober 2016) Ø Begeleiders Ø Persoonlijke gegevens Ø Bagage Ø Reis Ø Programma Ø Site en Facebook Ø Diversen Ø Vragen Budapest Hoofdbegeleider: Jeroen Segers Begeleiders: Marc Gorissen

Nadere informatie

ONTDEK MILAAN MET BRUNO

ONTDEK MILAAN MET BRUNO ONTDEK MILAAN MET BRUNO VAN 29 APRIL 2018 01 MEI 2018 Het hoofd van het koele noorden met het temperament van het hete zuiden. Milaan, de economische metropool, het modeparadijs, de mediahoofdstad. In

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS OECUMENISCH PATRIARCHAAT ORTHODOX AARTSBISDOM VAN BELGIE EN EXARCHAAT VAN NEDERLAND EN LUXEMBURG PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS 4-10 mei 2016 Smyrna Ter gelegenheid van het

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Mysterieus en culinair Marrakech

Mysterieus en culinair Marrakech Mysterieus en culinair Marrakech 25/05 tot 29/05/2018 5 dagen, 4 nachten Beleef tijdens deze citytrip de sprookjesachtige Arabische sfeer van duizend-en-eennacht. Geen betere plaats om kennis te maken

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Op donderdag 16 september 2010 wordt de reis voorgesteld aan de leerlingen zodat zij weten wat zij kunnen verwachten (zie bijlagen).

Op donderdag 16 september 2010 wordt de reis voorgesteld aan de leerlingen zodat zij weten wat zij kunnen verwachten (zie bijlagen). Kapelle-op-den-Bos 16 september 2010 Beste ouders Beste leerlingen Traditiegetrouw plannen wij tijdens de Paasvakantie een reis voor de laatstejaars naar een waardevol cultuurland. Dit jaar is er slechts

Nadere informatie

CITYTRIP Madrid & Toledo

CITYTRIP Madrid & Toledo CITYTRIP Madrid & Toledo DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Madrid is de hoofdstad van Spanje en ligt op de heuvels van de centrale Spaanse Hoogvlakte. Het is de hoogstgelegen hoofdstad van Europa, met zo n drie

Nadere informatie