Concept d.d. 17 november Uitsluitend bestemd voor discussiedoeleinden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Concept d.d. 17 november Uitsluitend bestemd voor discussiedoeleinden"

Transcriptie

1 1 STATUTENWIJZIGING JURIDISCHE FACULTEIT DER AMSTERDAMSCHE STUDENTEN Heden, [*], verscheen voor mij, mr. Cornelia Holdinga, notaris te Amsterdam: [*]. De comparant verklaarde ter uitvoering van een besluit genomen in de op [*] te Amsterdam gehouden algemene ledenvergadering van Juridische Faculteit der Amsterdamsche Studenten, een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid, gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende Oudemanhuispoort 4, 1012 CN Amsterdam, ingeschreven in het handelsregister onder nummer (de "vereniging"), in welke vergadering hij tevens tot het verlijden van deze akte is gemachtigd, de statuten van de vereniging te wijzigen. Een uittreksel uit de notulen van de voornoemde vergadering zal aan deze akte worden gehecht. De comparant verklaarde de statuten bij dezen geheel te wijzigen als volgt: 1. NAAM, ZETEL 1.1. De vereniging draagt de naam "JURIDISCHE FACULTEIT DER AMSTERDAMSCHE STUDENTEN" en kan verkort worden aangeduid met "JFAS" De vereniging heeft haar zetel te Amsterdam en is gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam De vereniging is opgericht op achttien april negentienhonderdelf en duurt voort voor onbepaalde tijd. 2. DOEL Het doel van de vereniging is: (a) (c) het bevorderen van de belangstelling van rechtenstudenten voor de praktijk en theorie van het recht; het behartigen van de belangen van alle studenten gelieerd aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en haar leden in het bijzonder; het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande in verband staat of daaraan bevorderlijk kan zijn, in de meest ruime zin genomen.

2 2 3. LEDEN 3.1. Zij die op enigerlei wijze als student ingeschreven zijn bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam, worden toegelaten tot het lidmaatschap Het Bestuur beslist, met inachtneming van artikel 1 van de Grondwet en de doelstellingen der vereniging, omtrent de toelating tot het lidmaatschap van iedere persoon die op enige andere wijze dan genoemd in het voorgaande lid, gelieerd is aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid Het lidmaatschap duurt voort zolang het lid voldoet aan de eisen voor toelating tot het lidmaatschap, maar ten hoogste voor een periode van vijf (5) jaar. De leden zijn de vereniging voor de duur van het lidmaatschap een eenmalige geldelijke bijdrage verschuldigd, die wordt vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering. Op verzoek van het lid is na afloop van deze termijn steeds een verlenging van een (1) jaar mogelijk, waarvoor eveneens een geldelijke bijdrage is verschuldigd De vereniging kent donateurs. Donateurs zijn diegenen die zich bereid hebben verklaard de vereniging te steunen met een bijdrage. Het Bestuur dient melding te maken van donaties aan de vereniging in de Algemene Ledenvergadering Het lidmaatschap eindigt: (a) (c) (d) Door de dood van het lid. Door opzegging door het lid. Een opzegtermijn behoeft niet in acht te worden genomen. Door opzegging namens de vereniging. Opzegging namens de vereniging geschiedt door het Bestuur. Door ontzetting. Ontzetting geschiedt door de Algemene Ledenvergadering. (e) Door verloop van de lidmaatschapstermijn, genoemd in lid BESTUUR 4.1. Het Bestuur bestaat uit minimaal drie (3) leden en kent ten minste de drie (3) gescheiden functies van voorzitter, secretaris en penningmeester De bestuursleden worden in functie benoemd door de Algemene Ledenvergadering. De benoeming geschiedt uit de leden De benoeming van bestuursleden geschiedt uit één of meer bindende voordrachten, echter door een besluit van de Algemene Ledenvergadering kan het bindend karakter aan een voordracht worden ontnomen. Tot het opmaken van een bindende voordracht is bevoegd het Bestuur of, indien deze is ingesteld, de sollicitatiecommissie. De voordracht wordt bij de oproeping voor de vergadering meegedeeld.

3 Uit het Bestuur kan een Dagelijks Bestuur gevormd worden bestaande uit ten minste de onder lid één genoemde functies Het Bestuur is belast met het besturen van de vereniging en het formuleren en coördineren van het beleid van de vereniging De vereniging wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de voorzitter, tezamen met de secretaris of de penningmeester. Bij ontstentenis van de voorzitter wordt de vereniging vertegenwoordigd door de secretaris en de penningmeester tezamen Ook indien het Bestuur niet voltallig is, blijft het bevoegd Bij tussentijdse vacatures vindt zo spoedig mogelijk een Algemene Ledenvergadering plaats, indien ten minste twee (2) leden van het Bestuur of ten minste tien (10) leden, niet zijnde bestuursleden, dit nodig achten. In alle andere gevallen benoemt het Bestuur een vervanger voor het aftredende bestuurslid. Het Bestuur mag echter geen door de Algemene Ledenvergadering geschorste of ontslagen persoon benoemen De bestuursleden krijgen een vergoeding zoals gebruikelijk is aan de Universiteit van Amsterdam Het Bestuur behoeft de voorafgaande goedkeuring van de Raad van Toezicht voor: (a) uitgaven boven de tienduizend euro ( ,00); overige handelingen die nauwkeurig omschreven aan het Bestuur worden opgegeven. 5. ALGEMENE LEDENVERGADERING 5.1. Het Bestuur roept de Algemene Ledenvergadering bijeen indien het dit nodig oordeelt of dit door ten minste tien (10) leden, niet zijnde bestuursleden, wordt verzocht Bijeenroeping vindt uiterlijk zeven (7) dagen voor de Algemene Ledenvergadering plaats door middel van bekendmaking aan de leden. De reden van de bijeenroeping wordt daarbij vermeld Om besluiten te kunnen nemen, dient te Algemene Ledenvergadering bijgewoond te worden door ten minste vijf (5) leden, niet zijnde bestuursleden De leden hebben stem- en spreekrecht in de Algemene Ledenvergadering Stemmen bij volmacht is niet toegestaan De Algemene Ledenvergadering kan besluiten om het stemrecht van een lid ten aanzien van een onderwerp te ontnemen in verband met belangenverstrengeling.

4 4 6. RAAD VAN TOEZICHT De vereniging kent een Raad van Toezicht De leden van de Raad van Toezicht worden door het bestuur benoemd, telkens voor een periode van een (1) jaar De Raad van Toezicht bestaat uit ten minste drie (3) personen, te weten: (a) (c) Een persoon gelieerd aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam. Een bestuurslid van het voorgaande bestuursjaar. Een persoon die gelieerd is aan de vereniging en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid De Raad van Toezicht wordt ten minste twee (2) keer per jaar geraadpleegd De Raad van Toezicht staat het Bestuur met raad en daad bij en houdt in het bijzonder toezicht op de begroting en het beleidsplan Volgens artikel 4 lid 10 kunnen bepaalde besluiten aan goedkeuring van de Raad van Toezicht worden onderworpen Het Bestuur stelt een reglement vast met al die aangelegenheden die nadere uitwerking behoeven en die de Raad van Toezicht betreffen. Het reglement behoeft de goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering. 7. BOEKJAAR Het boekjaar loopt van één augustus tot en met éénendertig juli van het opvolgende jaar. 8. STATUTENWIJZIGING, ONTBINDING 8.1. Besluiten van de Algemene Ledenvergadering tot wijziging van de statuten of de ontbinding van de vereniging, behoeven ten minste twee/derde van de uitgebrachte stemmen. Wanneer een lid zich onthoudt van stemming, telt dit echter wel mee voor het quorum In geval van ontbinding van de vereniging dient bij de Algemene Ledenvergadering waar de ontbinding wordt uitgesproken ten minste twee/derde van de leden aanwezig te zijn In geval van ontbinding van de vereniging wordt het batig saldo uitgekeerd aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam. 9. HUISHOUDELIJK REGLEMENT 9.1. De Algemene Ledenvergadering kan een Huishoudelijk Reglement vaststellen. Dit besluit behoeft ten minste twee/derde van de uitgebrachte stemmen.

5 Wijziging van het Huishoudelijk Reglement kan geschieden bij besluit van de Algemene Ledenvergadering. Ook dit besluit behoeft ten minste twee/derde van de uitgebrachte stemmen Het Huishoudelijk Reglement mag niet in strijd zijn met de wet, ook waar deze geen dwingend recht bevat, noch met de statuten In het Huishoudelijk Reglement wordt in ieder geval opgenomen het vergaderreglement van de vereniging Behoudens het bepaalde in lid 3 en 4 staat de Algemene Ledenvergadering de invulling van het Huishoudelijk Reglement geheel vrij Tenzij bij de wet anders is bepaald kent het Huishoudelijk Reglement een zelfde rechtsgeldigheid als de Statuten. 10. JAARVERSLAG, JAARREKENING EN KASCONTROLECOMMISSIE Het Bestuur brengt op een Algemene Ledenvergadering binnen een termijn van zes (6) maanden na afloop van het boekjaar, behoudens verlenging van deze termijn met ten hoogste drie (3) maanden door de Algemene Ledenvergadering, een jaarrekening en een jaarverslag uit over de gang van zaken in de vereniging en over het gevoerde beleid. Vanaf de oproep voor de Algemene Ledenvergadering legt het Bestuur deze stukken ter inzage voor de leden ten kantore van de vereniging Het Bestuur legt de jaarrekening, dat wil zeggen de balans en de staat van baten en lasten met een toelichting ter goedkeuring aan de Algemene Ledenvergadering over. Deze stukken worden ondertekend door de bestuurders en commissie als bedoeld in lid 4; ontbreekt de ondertekening van een of meer hunner, dan wordt daarvan onder opgave van redenen melding gemaakt. Na verloop van de termijn kan ieder lid van de gezamenlijke bestuurders in rechte vorderen dat zij deze verplichtingen nakomen De jaarrekening wordt vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering, die het Bestuur uiterlijk een maand na afloop van de termijn als bedoeld in lid 1 doet houden De Algemene Ledenvergadering benoemt jaarlijks een commissie - de kascontrolecommissie - van ten minste twee (2) leden, niet zijnde bestuursleden. De commissie onderzoekt de stukken bedoeld in lid 2, en brengt aan de Algemene Ledenvergadering verslag van haar bevindingen uit. Het Bestuur is verplicht de commissie ten behoeve van haar onderzoek alle door haar gevraagde inlichtingen te verschaffen, haar desgewenst de kas en de waarden te tonen en de boeken, bescheiden en andere gegevensdragers van de vereniging voor raadpleging beschikbaar te stellen De begroting en het beleidsplan voor het te voeren beleid kunnen tijdens de eerste Algemene Ledenvergadering van het nieuwe boekjaar worden gepresenteerd of, anders zo spoedig mogelijk.

6 6 De begroting en het beleidsplan behoeven niet door de Algemene Ledenvergadering te worden goedgekeurd door middel van stemming. 11. COMMISSIES De Algemene Ledenvergadering kan commissies instellen In ieder geval stelt de Algemene Ledenvergadering een kascontrolecommissie in, zie artikel 9 lid RAAD VAN ADVIES Door de Algemene Ledenvergadering kan een Raad van Advies worden ingesteld. Dit is een onafhankelijk orgaan, dat kan bestaan uit oud-bestuursleden en/of leden, niet zijnde bestuursleden. Dit orgaan kan door het Bestuur om advies worden gevraagd over lopende zaken Indien een sollicitatiecommissie als bedoeld in artikel 13 van het Huishoudelijk Reglement is ingesteld, kan een lid van de Raad van Advies daarin plaatsnemen. 13. ONVOORZIENE GEVALLEN SLOT In alle gevallen waarin de statuten, de wet of de reglementen van de vereniging niet voorzien, beslist het Bestuur, behoudens besluiten van de Algemene Ledenvergadering. Deze akte is heden verleden te Amsterdam. De inhoud van deze akte is aan de verschenen persoon zakelijk meegedeeld en toegelicht. De verschenen persoon verklaarde geen volledige voorlezing te verlangen, van de inhoud van de akte te hebben kennisgenomen en daarmee in te stemmen. Deze akte is vervolgens beperkt voorgelezen en onmiddellijk daarna ondertekend door de verschenen persoon en mij, notaris.

Statuten en Huishoudelijk reglement der Bachelor Students of International Studies

Statuten en Huishoudelijk reglement der Bachelor Students of International Studies Statuten en Huishoudelijk reglement der Bachelor Students of International Studies Algemene bepalingen Artikel 1. - Naam De vereniging draagt de naam: Bachelor Students of International Studies (afgekort

Nadere informatie

Satuten van het Broederschap der Notariële Studenten te Leiden

Satuten van het Broederschap der Notariële Studenten te Leiden Satuten van het Broederschap der Notariële Studenten te Leiden Naam, Zetel en Doel. Artikel 1. De vereniging draagt de naam: 'Broederschap der Notariële Studenten te Leiden' en is opgericht op twintig

Nadere informatie

tweeduizend twaalf, verscheen voor mij, mr. Laurina Christina Klein, notaris te Amsterdam:

tweeduizend twaalf, verscheen voor mij, mr. Laurina Christina Klein, notaris te Amsterdam: 1 Statutenwijziging Machiavelli ER/LCK/36795/1 Heden * tweeduizend twaalf, verscheen voor mij, mr. Laurina Christina Klein, notaris te Amsterdam: * De comparant gaf te kennen: - door de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING VOOR STUDENTEN PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGIEK AAN DE VRIJE UNIVERSITEIT.

1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING VOOR STUDENTEN PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGIEK AAN DE VRIJE UNIVERSITEIT. Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING VOOR STUDENTEN PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGIEK AAN DE VRIJE UNIVERSITEIT. De verkorte naam is: VSPVU. 2. De vereniging heeft haar zetel in Amsterdam. 3.

Nadere informatie

OPRICHTING VERENIGING

OPRICHTING VERENIGING OPRICHTING VERENIGING Op negentwintig oktober negentienhonderdzevenennegentig zijn voor mij, Mr Robert Albert Vegter, notaris ter standplaats Middelburg, verschenen: De comparanten hebben verklaard een

Nadere informatie

Mr M.J. MEIJER c.s. CONCEPT 9 april rjc/lkr/ik/ /

Mr M.J. MEIJER c.s. CONCEPT 9 april rjc/lkr/ik/ / Mr M.J. MEIJER c.s. NOTARISSEN Keizersgracht 695-699 1017 DW Amsterdam Postbus 1556 1000 BN Amsterdam rjc/lkr/ik/9-4-2015/2014.000132.01 1 CONCEPT 9 april 2015 STATUTENWIJZIGING VERENIGING Vereniging Vrienden

Nadere informatie

Statuten Bestuurdersvereniging ChristenUnie Ingaande 4 juli 2013

Statuten Bestuurdersvereniging ChristenUnie Ingaande 4 juli 2013 ChristenUnie Ingaande 4 juli 2013 NAAM EN ZETEL. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam Bestuurdersvereniging ChristenUnie. 2. De vereniging heeft haar zetel in de gemeente Amersfoort. 3. In deze statuten

Nadere informatie

DOEL Artikel 3 De verenging stelt zich ten doel door middel van het beoefenen van de budosport het lichamelijk en geestelijk niveau te bevorderen.

DOEL Artikel 3 De verenging stelt zich ten doel door middel van het beoefenen van de budosport het lichamelijk en geestelijk niveau te bevorderen. STATUTEN BUDO VERENIGING ASAHI NAAM EN ZETEL Artikel 1 De vereniging draagt de naam en is gevestigd te Assen. DUUR Artikel 2 De vereniging is opgericht op negen september negentienhonderd tweeënzestig

Nadere informatie

VOORBEELD STATUTEN VERENIGING VAN HUURDERS Heden, [datum], verschenen voor mij, [notaris],

VOORBEELD STATUTEN VERENIGING VAN HUURDERS Heden, [datum], verschenen voor mij, [notaris], VOORBEELD STATUTEN VERENIGING VAN HUURDERS Heden, [datum], verschenen voor mij, [notaris], 1. [naam], [functie], wonende te [adres], [postcode en plaats], geboren te [geboorteplaats] op geboorte[datum];

Nadere informatie

rjc/phr/ / CONCEPT AKTE VAN OPRICHTING Vereniging Heerlijkheid Berkenrode Mr M.J. Meijer c.s., notarissen

rjc/phr/ / CONCEPT AKTE VAN OPRICHTING Vereniging Heerlijkheid Berkenrode Mr M.J. Meijer c.s., notarissen 1 CONCEPT AKTE VAN OPRICHTING Vereniging Heerlijkheid Berkenrode 2 Heden, @, verschenen voor mij, mr Rudolf Jan Cornelis van Helden, notaris te Amsterdam: 1. @ 2. @De comparanten verklaarden bij deze een

Nadere informatie

Statuten Roller Derby Vereniging Parliament of Pain

Statuten Roller Derby Vereniging Parliament of Pain Statuten Roller Derby Vereniging Parliament of Pain Artikel 1 Naam en zetel 1.1. De naam van de vereniging is Den Haag Roller Derby League The Parliament of Pain. 1.2. De vereniging is gevestigd in de

Nadere informatie

STICHTING Strategische Board Stedendriehoek

STICHTING Strategische Board Stedendriehoek STICHTING Strategische Board Stedendriehoek Heden, @ tweeduizend dertien verscheen voor mij, mr. Jan-Hein Brummelhuis, notaris te Deventer: @ De verschenen persoon verklaarde een stichting op te richten,

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE VERENIGING NEDERLAND-NOORWEGEN

STATUTEN VAN DE VERENIGING NEDERLAND-NOORWEGEN STATUTEN VAN DE VERENIGING NEDERLAND-NOORWEGEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: ''VERENIGING NEDERLAND - NOORWEGEN". 2. Zij is gevestigd te Utrecht. DUUR Artikel 2 De vereniging

Nadere informatie

S T A T U T E N Naam Artikel 1 Artikel 2 DOEL EN MIDDELEN Artikel 3 Artikel 4 LEDEN Artikel 5

S T A T U T E N Naam Artikel 1 Artikel 2 DOEL EN MIDDELEN Artikel 3 Artikel 4 LEDEN Artikel 5 S T A T U T E N Naam Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Nederlandse Vereniging van Poststukken- en Poststempelverzamelaars, bij afkorting genaamd: Po & Po. De vereniging is gevestigd te Amsterdam.

Nadere informatie

STATUTEN NAAM EN ZETEL DOEL BOEKJAAR LIDMAATSCHAP

STATUTEN NAAM EN ZETEL DOEL BOEKJAAR LIDMAATSCHAP NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: STUDENTENPARTIJ ASAP. De verkorte naam van de vereniging luidt: asap. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Nijmegen. DOEL Artikel 2 1. Het doel

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING VERENIGING

STATUTENWIJZIGING VERENIGING Zaaknr.: 44404GV 10-04-2013MN Pagina 1 STATUTENWIJZIGING VERENIGING Heden, *, versche*en voor mij, mr *Geert Venema, notaris te Enschede: * handelend als schriftelijk gemachtigde van het bestuur van de

Nadere informatie

statutair gevestigd te Amsterdam,

statutair gevestigd te Amsterdam, 1 DOORLOPENDE TEKST van de statuten van de vereniging: Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO), statutair gevestigd te Amsterdam, akte van statutenwijziging d.d. 3 februari 2011 verleden

Nadere informatie

VASTSTELLING STATUTEN. Heden, de éénentwintigste maart negentienhonderd negentig, verschenen voor mij, Mr. Ernst Olof Faber, notaris te Amsterdam:

VASTSTELLING STATUTEN. Heden, de éénentwintigste maart negentienhonderd negentig, verschenen voor mij, Mr. Ernst Olof Faber, notaris te Amsterdam: - 1 blad - VASTSTELLING STATUTEN Heden, de éénentwintigste maart negentienhonderd negentig, verschenen voor mij, Mr. Ernst Olof Faber, notaris te Amsterdam: 1. de heer Dr. San Tjiang Boen, geboren te Batavia

Nadere informatie

Statuten en huishoudelijk reglement van Haarlemse Sportvereniging De kampioen

Statuten en huishoudelijk reglement van Haarlemse Sportvereniging De kampioen Statuten en huishoudelijk reglement van Haarlemse Sportvereniging De kampioen Opgericht 26 juli 1905. Naam en zetel. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam: Haarlemse Sportvereniging De Kampioen. 2.

Nadere informatie

Statuten Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS

Statuten Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS Statuten Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS I. Algemene bepalingen Artikel 1: Naam, zetel en duur De vereniging draagt de naam HLB Van Daal/DS, verder te noemen HLB Van Daal/DS, zij is gevestigd te Den

Nadere informatie

Artikel 3 De vereniging stelt zich ten doel het beoefenen en promoten van de volleybalsport zodat men in teamverband tot samenwerking kan komen.

Artikel 3 De vereniging stelt zich ten doel het beoefenen en promoten van de volleybalsport zodat men in teamverband tot samenwerking kan komen. Statuten Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam V.C. t Aogje Zij is gevestigd te Breda. Duur Artikel 2 Doel 1. De vereniging is opgericht te Breda op 1 november 2012 en is aangegaan voor

Nadere informatie

Conceptstatuten Vereniging LOVUM. Naam, zetel en rechtsbevoegdheid. Artikel 1

Conceptstatuten Vereniging LOVUM. Naam, zetel en rechtsbevoegdheid. Artikel 1 Conceptstatuten Vereniging LOVUM Naam, zetel en rechtsbevoegdheid Artikel 1 Duur 1. De vereniging is genaamd Landelijk OVerleg Universitaire Medezeggenschap LOVUM), hierna te noemen: de vereniging. Zij

Nadere informatie

NAAM EN ZETEL Artikel 1. DEFINITIES Artikel 2. Zelfbeheerorganisatie: Medebeheerorganisatie : Werkgebied: Algemene Ledenvergadering: DOEL Artikel 3.

NAAM EN ZETEL Artikel 1. DEFINITIES Artikel 2. Zelfbeheerorganisatie: Medebeheerorganisatie : Werkgebied: Algemene Ledenvergadering: DOEL Artikel 3. NAAM EN ZETEL Artikel 1. 1. De vereniging van Utrechtse zelfbeheerorganisaties draagt de naam: Vereniging Dwarsverband en wordt verder in deze statuten genoemd: de vereniging. 2. De vereniging is gevestigd

Nadere informatie

Statuten Genkse vereniging van Boekbinders &

Statuten Genkse vereniging van Boekbinders & Statuten Genkse vereniging van Boekbinders & Artikel 1. Naam, zetel en duur 1. De vereniging draagt de naam Genkse vereniging van boekbinders & en wordt in de statuten en het huishoudelijk reglement nader

Nadere informatie

VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND

VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND STATUTEN Artikel 1 Naam, zetel, oprichtingsdatum en verenigingsjaar 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging van Kledingbanken in Nederland (VKN), Zij 2. De vereniging

Nadere informatie

Bridgeclub IMP Statuten. STATUTEN Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van 15 oktober 2007

Bridgeclub IMP Statuten. STATUTEN Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van 15 oktober 2007 STATUTEN Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van 15 oktober 2007 Artikel 1 Naam en zetel 1. De vereniging draagt de naam BRIDGECLUB "INSPANNING MET PLEZIER". 2. Naar buiten treedt de vereniging

Nadere informatie

Duur Artikel 3 1. De vereniging is aangegaan voor onbepaalde tijd. 2. Het boekjaar van de vereniging is het kalenderjaar.

Duur Artikel 3 1. De vereniging is aangegaan voor onbepaalde tijd. 2. Het boekjaar van de vereniging is het kalenderjaar. STATUTEN LVO - Landelijke Vereniging van Operatieassistenten Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Landelijke Vereniging van Operatieassistenten. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente

Nadere informatie

STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging Zelfstandigen Zonder Personeel Houten (met als verkorte naam "Vereniging

STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging Zelfstandigen Zonder Personeel Houten (met als verkorte naam Vereniging STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging Zelfstandigen Zonder Personeel Houten (met als verkorte naam "Vereniging ZZP Houten"). 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente

Nadere informatie

Statuten van Volleybalvereniging PQV

Statuten van Volleybalvereniging PQV Statuten van Volleybalvereniging PQV Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam Volleybalvereniging PQV. De naam is afgeleid van Pijlslag, Quintus en Vollier. Zij is gevestigd In de gemeente

Nadere informatie

STATUTEN UVV HONK- & SOFTBAL

STATUTEN UVV HONK- & SOFTBAL STATUTEN UVV HONK- & SOFTBAL Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam Honk- & Softbalvereniging Uvv. Zij is gevestigd te Utrecht. Duur Artikel 2 1. De vereniging is opgericht te Utrecht op

Nadere informatie

ledenvergadering gehouden te Utrecht op twaalf december tweeduizend-

ledenvergadering gehouden te Utrecht op twaalf december tweeduizend- Statuten 50Plus 2015 De algemene ledenvergadering van de vereniging heeft in een algemene ledenvergadering gehouden te Utrecht op twaalf december tweeduizend- vijftien besloten de statuten van de vereniging

Nadere informatie

Op veertien oktober negentienhonderd acht en tachtig verscheen voor mij, mr Cornelis Casper Jurphaas van Rietschoten, notaris ter standplaats

Op veertien oktober negentienhonderd acht en tachtig verscheen voor mij, mr Cornelis Casper Jurphaas van Rietschoten, notaris ter standplaats . ' blad l MDr/2.08.88.2585/6028T/dg VERENIGING Op veertien oktober negentienhonderd acht en tachtig verscheen voor mij, mr Cornelis Casper Jurphaas van Rietschoten, notaris ter standplaats Àmsterdam:----------------------------------------------------

Nadere informatie

a. WHW: Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (van 8 oktober 1993, te raadplegen op

a. WHW: Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (van 8 oktober 1993, te raadplegen op STATUTEN VMH Artikel 1: Begripsbepalingen In deze statuten wordt verstaan onder: a. WHW: Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (van 8 oktober 1993, te raadplegen op www.overheid.nl/bwbr00005682);

Nadere informatie

Numismatische Kring Bloembollenstreek e.o. STATUTEN Vastgesteld door de algemene ledenvergadering op 9 oktober 2007

Numismatische Kring Bloembollenstreek e.o. STATUTEN Vastgesteld door de algemene ledenvergadering op 9 oktober 2007 Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Numismatische Kring Bloembollenstreek en omgeving, en is opgericht op 10 oktober 1972. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Lisse. Doel Artikel

Nadere informatie

Statuten B.C. Rolde. Naam en zetel. Oprichtingsdatum en verenigingsjaar. Doel. Leden en begunstigers. Statuten

Statuten B.C. Rolde. Naam en zetel. Oprichtingsdatum en verenigingsjaar. Doel. Leden en begunstigers. Statuten B.C. Rolde. Naam en zetel. Artikel 1. 1. de vereniging draagt de naam Bridgeclub Rolde. zij wordt in deze statuten verder aangeduid als de vereniging. 2. zij heeft haar zetel te Rolde. Oprichtingsdatum

Nadere informatie

STATUTEN 04 10 04 / MW

STATUTEN 04 10 04 / MW 1 Doorlopende tekst voor de vereniging: Vereniging Overleg van Certificatie- Instellingen, gevestigd te Driebergen-Rijsenburg, laatstelijk gewijzigd bij akte de dato zevenentwintig september tweeduizend

Nadere informatie

Statuten HV Internos 24 augustus 1978

Statuten HV Internos 24 augustus 1978 Heden, de vier en twintigste augustus negentien honderd acht en zeventig, verschenen voor mij JOANNES CANISIUS MARIA SCHREURS, Notaris ter standplaats OUDENBOSCH 1. de heer JOHANNES HENDRIKUS KRAAN, area

Nadere informatie

Nieuwe statuten ChristenUnie Utrechtse Heuvelrug

Nieuwe statuten ChristenUnie Utrechtse Heuvelrug Nieuwe statuten ChristenUnie Utrechtse Heuvelrug overeenkomstig het model dat is vastgesteld op het Partijcongres van 13 juni 2015 NAAM, LANDELIJKE ORGANISATIE, ZETEL EN NAAMGEBRUIK. Artikel 1. 1. De vereniging

Nadere informatie

Statuten Leiden Lions

Statuten Leiden Lions Leiden Lions Inhoudsopgave Artikel 1...3 Doel...3 Artikel 2...3 Duur...3 Artikel 3...3 Lidmaatschap...3 Artikel 4...3 Artikel 5...3 Artikel 6...4 Geldmiddelen...4 Artikel 7...4 Bestuur...5 Artikel 8...5

Nadere informatie

STATUTEN Naam en Zetel: Artikel De vereniging is genaamd: Volleybal Club Oegstgeest V.C.O.. 2. Zij is gevestigd te Oegstgeest.

STATUTEN Naam en Zetel: Artikel De vereniging is genaamd: Volleybal Club Oegstgeest V.C.O.. 2. Zij is gevestigd te Oegstgeest. STATUTEN Naam en Zetel: Artikel 1. 1. De vereniging is genaamd: Volleybal Club Oegstgeest V.C.O.. 2. Zij is gevestigd te Oegstgeest. Duur: Artikel 2. 1. De vereniging is opgericht te OEGSTGEEST op 1 september

Nadere informatie

STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Lets Zwolle. 2. Zij heeft haar zetel te Zwolle. Doel Artikel 2 1.

STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Lets Zwolle. 2. Zij heeft haar zetel te Zwolle. Doel Artikel 2 1. STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Lets Zwolle. 2. Zij heeft haar zetel te Zwolle. Doel Artikel 2 1. Het doel van de vereniging is om via een platform dienstenruil aan te

Nadere informatie

AKTE HOUDENDE VASTSTELLING STATUTEN Volleybalvereniging WIJHKO 2005A5070

AKTE HOUDENDE VASTSTELLING STATUTEN Volleybalvereniging WIJHKO 2005A5070 AKTE HOUDENDE VASTSTELLING STATUTEN Volleybalvereniging WIJHKO 2005A5070 1 Heden, veertien december tweeduizend vijf (14-12-2005), verschenen voor mij, Mr JOHANNES GERHARDUS GIJSBERT THEODOOR STOTIJN,

Nadere informatie

Burgerlijk wetboek - boek 2 - rechtspersonen

Burgerlijk wetboek - boek 2 - rechtspersonen Burgerlijk wetboek - boek 2 - rechtspersonen Arikel 30 Vereniging kan geen registergoederen verkrijgen 1.Een vereniging waarvan de statuten niet zijn opgenomen in een notariële akte, kan geen registergoederen

Nadere informatie

DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN Studievereniging FLEX, statutair gevestigd te gemeente Deventer.

DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN Studievereniging FLEX, statutair gevestigd te gemeente Deventer. DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN Studievereniging FLEX, statutair gevestigd te gemeente Deventer. Per 13 februari 2018. STATUTEN Naam en zetel Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam: Studievereniging

Nadere informatie

STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Algemene Senioren Vereniging Houten, afgekort: ASVH. 2. Zij heeft haar zetel in de

STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Algemene Senioren Vereniging Houten, afgekort: ASVH. 2. Zij heeft haar zetel in de STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Algemene Senioren Vereniging Houten, afgekort: ASVH. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Houten. Doel Artikel 2 1. Het doel van de vereniging

Nadere informatie

INTERNE SPELREGELS STATUTEN

INTERNE SPELREGELS STATUTEN Vervangt: Versie 1 INTERNE SPELREGELS Vervangen door: Grondslag: Bestuurs- en Algemene Leden Vergadering Doc./Versie-nr.: 3.1.1/2 STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 De vereniging is genaamd: NEDERLANDSE

Nadere informatie

- 1 - STATUTENWIJZIGING VERENIGING 2002A12688 (ON422)

- 1 - STATUTENWIJZIGING VERENIGING 2002A12688 (ON422) - 1 - STATUTENWIJZIGING VERENIGING 2002A12688 (ON422) Heden, *, verschenen voor mij, mr. *, notaris te *: * te dezen handelende in hun hoedanigheid van respectievelijk * en * van na te melden vereniging.

Nadere informatie

Artikel 6 Lid van de vereniging kan zijn iedere natuurlijk persoon die instemt met het doel van de vereniging.

Artikel 6 Lid van de vereniging kan zijn iedere natuurlijk persoon die instemt met het doel van de vereniging. Statuten Zoals vastgesteld door het Congres bijeen op 16 december 1990 te Wageningen; waarna verleden in een akte houdende de oprichting van de vereniging, op 4 januari 1991 te Amsterdam; en voor het laatst

Nadere informatie

Brugdocument. Artikel 1: Naam. Artikel 2: Zetel. Artikel 3: Doel. Artikel 4: Leden. Artikel 5: Einde van het lidmaatschap

Brugdocument. Artikel 1: Naam. Artikel 2: Zetel. Artikel 3: Doel. Artikel 4: Leden. Artikel 5: Einde van het lidmaatschap Brugdocument Algemeen In alle artikelen wordt bestuur vervangen door directeur/bestuurder, tenzij anders voorgesteld. Artikel 1: Naam Artikel 2: Zetel Artikel 3: Doel Artikel 4: Leden Artikel 5: Einde

Nadere informatie

Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo.

Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. 1 Doorlopende tekst van de statuten van Volleybalvereniging Gemini Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. www.berkelstede.nl Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt

Nadere informatie

Jonge Socialisten in de PvdA

Jonge Socialisten in de PvdA Statuten Jonge Socialisten in de PvdA Statuten Versie derde congreskrant najaarscongres 2015 (bij evt. verschillen gaat de tekst van de notariële akte voor. ) Naam en zetel... 1 Doel... 1 Duur... 1 Lidmaatschap...

Nadere informatie

Voorstel wijziging Statuten:

Voorstel wijziging Statuten: Voorstel wijziging Statuten: Artikel 1 lid 1 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: "1. De Vereniging draagt de naam: Vereniging Industriële Raad voor de Olie- en Gasindustrie en Offshore Renewable

Nadere informatie

STATUTEN VAN VOLLEYBALVERENIGING VIOS EEFDE

STATUTEN VAN VOLLEYBALVERENIGING VIOS EEFDE STATUTEN VAN VOLLEYBALVERENIGING VIOS EEFDE NAAM EN ZETEL Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Volleybalvereniging VIOS Eefde en is gevestigd in de gemeente Gorssel. DOEL Artikel 2 2.1 De vereniging

Nadere informatie

Dossiernummer Statutenwijziging. Heden, de veertiende januari tweeduizend elf, verscheen voor mij, mr Leendert Stanley van der MEIJ, notaris

Dossiernummer Statutenwijziging. Heden, de veertiende januari tweeduizend elf, verscheen voor mij, mr Leendert Stanley van der MEIJ, notaris Dossiernummer 5629. Statutenwijziging. Heden, de veertiende januari tweeduizend elf, verscheen voor mij, mr Leendert Stanley van der MEIJ, notaris met plaats van vestiging (Grijpskerk), gemeente Zuidhorn:--------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

STATUTEN (per 10 januari 2012) Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging van Eigenaren "De Zandput". 2.

STATUTEN (per 10 januari 2012) Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging van Eigenaren De Zandput. 2. STATUTEN (per 10 januari 2012) Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging van Eigenaren "De Zandput". 2. Zij heeft haar zetel te Zoutelande, gemeente Veere. Doel Artikel 2 1. Het

Nadere informatie

doen wat voor de beoefening van het bridgespel nuttig kan worden geacht. STATUTEN Naam en zetel Art. 1 Lidmaatschap

doen wat voor de beoefening van het bridgespel nuttig kan worden geacht. STATUTEN Naam en zetel Art. 1 Lidmaatschap STATUTEN Naam en zetel Art. 1 1. De vereniging is genaamd Buitenveldertse Bridge Club, hierna te noemen de vereniging. Zij heeft haar zetel in de gemeente Amsterdam. 2. De vereniging bezit volledige rechtsbevoegdheid.

Nadere informatie

2789/DJ/OZ/n263,1394,5255/ AKTE VAN OPRICHTING

2789/DJ/OZ/n263,1394,5255/ AKTE VAN OPRICHTING 1 2789/DJ/OZ/n263,1394,5255/140505 AKTE VAN OPRICHTING Vandaag dinsdag vier en twintig mei tweeduizend vijf, verschijnen voor mij, Mr Dirk Johan Lucius Blok, notaris met plaats van vestiging Gouda: 1.

Nadere informatie

STEREL C.S. Notariaat, Estate planning & Mediation

STEREL C.S. Notariaat, Estate planning & Mediation STEREL C.S. Notariaat, Estate planning & Mediation CONCEPT 25 maart 2014; UITSLUITEND VOOR BESPREKINGSDOELEINDEN Zaaknummer: 18988DE STATUTENWIJZIGING VERENIGING Heden, *, verscheen voor mij, mr. Jan Hens

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING. Notariskantoor De Stigter Ref: 2008.000171.01/DS. : Stichting Rechtswinkel Rotterdam

STATUTENWIJZIGING. Notariskantoor De Stigter Ref: 2008.000171.01/DS. : Stichting Rechtswinkel Rotterdam Notariskantoor De Stigter Ref: 2008.000171.01/DS STATUTENWIJZIGING van gevestigd te : Stichting Rechtswinkel Rotterdam : Rotterdam Heden, verschenen voor mij, Mr Simon Wilhelmus de Stigter, notaris te

Nadere informatie

VOOR KOPIE. Blad 1. De Waard & Wagener Notariskantoor

VOOR KOPIE. Blad 1. De Waard & Wagener Notariskantoor Blad 1. De Waard & Wagener Notariskantoor VOOR KOPIE OPRICHTING STICHTING versie: 4 d.d. 29 mei 2009 in behandeling bij: mr J.H.A. Wagener/77637.01/rm/18947 Heden, dertien juni tweeduizend negen (13-06-2009),

Nadere informatie

STATUTEN TVR: Zetel. Artikel 2.

STATUTEN TVR: Zetel. Artikel 2. STATUTEN TVR: Naam. Artikel 1. De vereniging, opgericht op één en twintig november negentienhonderd twee en zeventig, draagt de naam: Tennisvereniging "de Rackets". Zetel. Artikel 2. Zij heeft haar zetel

Nadere informatie

2. Opzegging door de vereniging geschiedt door het bestuur. Royement geschiedt door het bestuur. 3. De vereniging kan het lidmaatschap opzeggen:

2. Opzegging door de vereniging geschiedt door het bestuur. Royement geschiedt door het bestuur. 3. De vereniging kan het lidmaatschap opzeggen: Statuten Artikel 1 Naam en vestigingsplaats 1. De vereniging draagt de naam Belangenorganisatie Charloisse Lagedijk [BOCL], hierna te noemen: de vereniging. 2. De vereniging is gevestigd te Rotterdam.

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE VERENIGING PROMOTIE INFORMATIE TRADITIONEEL BIER PINT.

STATUTEN VAN DE VERENIGING PROMOTIE INFORMATIE TRADITIONEEL BIER PINT. VAN DE VERENIGING PROMOTIE INFORMATIE TRADITIONEEL BIER PINT. Heden de veertiende oktober negentienhonderd tachtig, verschenen voor mij, Mr. Nicolaas Marie Gerard Niest, notaris ter standplaats Amsterdam:

Nadere informatie

Doel Artikel 2 1. Het doel van de vereniging is. 2. Zij tracht dit doel te bereiken met gebruikmaking van alle wettige middelen.

Doel Artikel 2 1. Het doel van de vereniging is. 2. Zij tracht dit doel te bereiken met gebruikmaking van alle wettige middelen. Model statuten vereniging 1 Naam en Zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam:... 2. Zij is gevestigd in de gemeente:. Doel Artikel 2 1. Het doel van de vereniging is. 2. Zij tracht dit doel te bereiken

Nadere informatie

STATUTEN SVN. NAAM EN ZETEL: Artikel 1. De vereniging draagt de naam: S.V.N. (Studentenvereniging voor Neerlandici) en is gevestigd te Nijmegen.

STATUTEN SVN. NAAM EN ZETEL: Artikel 1. De vereniging draagt de naam: S.V.N. (Studentenvereniging voor Neerlandici) en is gevestigd te Nijmegen. STATUTEN SVN Heden, de zes en twintigste januari negentienhonderd twee en tachtig, verschenen voor mij, DIRK WILLEM ACKERMAN, notaris ter standplaats Nijmegen: 1. EVERARD REGINALD THEODOOR VERMEULEN, student,

Nadere informatie

STATUTEN BWW de Eem, vastgesteld in de algemene ledenvergadering van 14 april 2012 (notariële akte van 20 april 2012).

STATUTEN BWW de Eem, vastgesteld in de algemene ledenvergadering van 14 april 2012 (notariële akte van 20 april 2012). 1 STATUTEN BWW de Eem, vastgesteld in de algemene ledenvergadering van 14 april 2012 (notariële akte van 20 april 2012). Naam Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Baarnse Watersportvereniging de Eem

Nadere informatie

Oprichting stichting mr. F. de Vries mr. R.J.B. Caderius van Veen prof. mr. H.E. Bröring Naam, Zetel en Duur

Oprichting stichting mr. F. de Vries mr. R.J.B. Caderius van Veen prof. mr. H.E. Bröring Naam, Zetel en Duur 1 Oprichting stichting Heden, de tweeduizend zes, verschenen voor mij, mr. T.J. de Vries, notaris te Groningen: 1. de weledelgestrenge heer mr. F. de Vries, wonende te; 2. de weledelgestrenge heer mr.

Nadere informatie

STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: STRANDWERKGEMEENSCHAP. 2. Zij heeft haar zetel te Leiden. Doel Artikel 2 1.

STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: STRANDWERKGEMEENSCHAP. 2. Zij heeft haar zetel te Leiden. Doel Artikel 2 1. STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: STRANDWERKGEMEENSCHAP. 2. Zij heeft haar zetel te Leiden. Doel Artikel 2 1. Het doel van de vereniging is het bevorderen onder de leden

Nadere informatie

Ontwerp-akte van wijziging van de statuten van Ondernemersvereniging MKB Duiven

Ontwerp-akte van wijziging van de statuten van Ondernemersvereniging MKB Duiven Ontwerp-akte van wijziging van de statuten van Ondernemersvereniging MKB Duiven Vandaag, tweeduizendelf, verscheen voor mij, Mr. Hendrikus Aalbert van Ramshorst, notaris te Duiven: * De verschenen persoon

Nadere informatie

Statuten gebruikers vereniging Meesters met Magister

Statuten gebruikers vereniging Meesters met Magister Statuten gebruikers vereniging Meesters met Magister Naam en zetel Artikel 1 1. De naam van de vereniging is Meesters met Magister. 2. De vereniging is gevestigd te Sneek, gemeente Sneek. Doel Artikel

Nadere informatie

STATUTEN Van de vereniging: Federatie van Assurantieclubs na statutenwijziging d.d. 13 december 2004

STATUTEN Van de vereniging: Federatie van Assurantieclubs na statutenwijziging d.d. 13 december 2004 NAAM, ZETEL EN DUUR STATUTEN Van de vereniging: Federatie van Assurantieclubs na statutenwijziging d.d. 13 december 2004 Artikel 1. 1.1. De naam van de vereniging is Federatie van Assurantieclubs. In deze

Nadere informatie

VERENIGING DORPSBELANGEN S-HEERENBROEK STATUTEN. NAAM, ZETEL EN DUUR.

VERENIGING DORPSBELANGEN S-HEERENBROEK STATUTEN. NAAM, ZETEL EN DUUR. VERENIGING DORPSBELANGEN S-HEERENBROEK STATUTEN. NAAM, ZETEL EN DUUR. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING DORPSBELANGEN S-HEERENBROEK. 2. De vereniging is gevestigd te s-heerenbroek.

Nadere informatie

STATUTEN BVA. Statuten BVA

STATUTEN BVA. Statuten BVA STATUTEN BVA Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: BVA bond van adverteerders. Verkorte naam: BVA. 2. De vereniging is gevestigd te Amsterdam. Duur Artikel 2 De vereniging, welke is

Nadere informatie

Stichting Administratiekantoor van aandelen Telegraaf Media Groep N.V.

Stichting Administratiekantoor van aandelen Telegraaf Media Groep N.V. Doorlopende tekst van de statuten van Stichting Administratiekantoor van aandelen Telegraaf Media Groep N.V., gevestigd zoals deze luiden na het verlijden van de akte houdende partiële statutenwijziging,

Nadere informatie

volledig bij de persoon zelf, of daar waar het minderjarigen betreft, bij hun ouders. Toegelaten worden alle leden van de gemeente, alsmede gelovigen

volledig bij de persoon zelf, of daar waar het minderjarigen betreft, bij hun ouders. Toegelaten worden alle leden van de gemeente, alsmede gelovigen 2 volledig bij de persoon zelf, of daar waar het minderjarigen betreft, bij hun ouders. Toegelaten worden alle leden van de gemeente, alsmede gelovigen die geen lid van deze gemeente zijn; zie 1 Corinthiërs

Nadere informatie

STATUTEN NETWERK VROUWELIJKE ONDERNEMERS - DRENTHE

STATUTEN NETWERK VROUWELIJKE ONDERNEMERS - DRENTHE STATUTEN NETWERK VROUWELIJKE ONDERNEMERS - DRENTHE Naam en Zetel. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam: Netwerk Vrouwelijke Ondernemers - Drenthe (NVO-Drenthe). Zij wordt in deze statuten verder

Nadere informatie

Statuten E.H.B.O. vereniging St. Christophorus

Statuten E.H.B.O. vereniging St. Christophorus Statuten E.H.B.O. vereniging St. Christophorus Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam: E.H.B.O. vereniging St. Christophorus, opgericht 18 februari 1954 te Heemskerk Doel Artikel 2 Het doel

Nadere informatie

JW/ OMZETTING VERENIGING IN STICHTING / VASTSTELLING STATUTEN

JW/ OMZETTING VERENIGING IN STICHTING / VASTSTELLING STATUTEN JW/16873.01-1 - OMZETTING VERENIGING IN STICHTING / VASTSTELLING STATUTEN Heden, [passeerdatum], verscheen voor mij, mr. Jeroen van der Weele, notaris te Lelystad: *** De comparant verklaarde: - dat de

Nadere informatie

Statuten buurtvereniging Oprichting en statuten van Buurtvereniging Molenhoek

Statuten buurtvereniging Oprichting en statuten van Buurtvereniging Molenhoek Statuten buurtvereniging Oprichting en statuten van Buurtvereniging Molenhoek De vereniging heeft de navolgende statuten. Artikel 1: Naam De vereniging draagt de naam Buurtvereniging Molenhoek en is opgericht

Nadere informatie

AKTE VAN STATUTENWIJZIGING STICHTING PRIORITEIT ORDINA GROEP

AKTE VAN STATUTENWIJZIGING STICHTING PRIORITEIT ORDINA GROEP 1 AKTE VAN STATUTENWIJZIGING STICHTING PRIORITEIT ORDINA GROEP Heden, [ ] tweeduizend veertien, verscheen voor mij, mr. Marcel Dirk Pieter Anker, notaris te Amsterdam: [ ]. De comparant verklaarde dat

Nadere informatie

NAAM EN ZETEL. Artikel 1. De vereniging draagt de naam: BEWONERSVERENIGING HEVEADORP. Zij is gevestigd te Heveadorp, gemeente Renkum.

NAAM EN ZETEL. Artikel 1. De vereniging draagt de naam: BEWONERSVERENIGING HEVEADORP. Zij is gevestigd te Heveadorp, gemeente Renkum. STATUTEN van de vereniging BEWONERSVERENIGING HEVEADORP te Heveadorp, gemeente Renkum DOORLOPENDE TEKST van de statuten van de vereniging, genaamd: BEWONERSVERENIGING HEVEADORP, gevestigd te Heveadorp.

Nadere informatie

Concept. Statuten, Verenigde Taxibedrijven Nijmegen (VTN)

Concept. Statuten, Verenigde Taxibedrijven Nijmegen (VTN) Concept Statuten, Verenigde Taxibedrijven Nijmegen (VTN) Artikel 1 NAAM en ZETEL 1. De vereniging draagt de naam: Verenigde Taxibedrijven Nijmegen (VTN) 2. De vereniging is opgericht voor onbepaalde tijd.

Nadere informatie

Vereniging Aziatische Sporten Arashi, te Enschede

Vereniging Aziatische Sporten Arashi, te Enschede Vereniging Aziatische Sporten Arashi, te Enschede Naam, zetel, duur Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging Aziatische Sporten Arashi, en is gevestigd te Enschede. 2. De vereniging is opgericht

Nadere informatie

Wijz. Statuten wijkstichtingen Oss

Wijz. Statuten wijkstichtingen Oss 1 VOORSTEL VOOR WIJZIGING STATUTEN WIJKSTICHTING Oss-Zuid Heden, DATUM, verschenen voor mij, mr. NAAM NOTARIS, notaris te Oss: 1. VOORNAMEN ACHTERNAAM VOORZITTER, wonende ADRES, geboren GEBOORTEDATUM te

Nadere informatie

2004B4458JB VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING PRIORITEITSAANDELEN EUROCOMMERCIAL PROPERTIES

2004B4458JB VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING PRIORITEITSAANDELEN EUROCOMMERCIAL PROPERTIES 2004B4458JB VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING PRIORITEITSAANDELEN EUROCOMMERCIAL PROPERTIES STATUTEN Naam en zetel Artikel 1. De stichting draagt de naam: Stichting Prioriteitsaandelen

Nadere informatie

Duur Artikel 3 1. De vereniging is aangegaan voor onbepaalde tijd. 2. Het boekjaar van de vereniging is het kalenderjaar.

Duur Artikel 3 1. De vereniging is aangegaan voor onbepaalde tijd. 2. Het boekjaar van de vereniging is het kalenderjaar. STATUTEN 1 Op @ zijn voor mij, mr. Eveline Schot, notaris te Amsterdam, verschenen: 1. de heer Johannes Petrus Dekkers, 2. de heer Aaldrik Johannes Zaaiman, 3. de heer René Valensa, te dezen handelend

Nadere informatie

Heden, * verscheen voor mij, Mr. Peter Alexander Kroes, notaris te Diemen: *

Heden, * verscheen voor mij, Mr. Peter Alexander Kroes, notaris te Diemen: * dossiernr: 31424 PK/IK (IK) 1 STATUTENWIJZIGING Heden, * verscheen voor mij, Mr. Peter Alexander Kroes, notaris te Diemen: * ten deze handelend als * van de vereniging Amsterdamse Studenten Vereniging

Nadere informatie

Tekst van de STATUTEN van kracht sinds 10 juli 2012 Blad 1 van 5

Tekst van de STATUTEN van kracht sinds 10 juli 2012 Blad 1 van 5 Tekst van de STATUTEN van kracht sinds 10 juli 2012 Blad 1 van 5 Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Historische Vereniging Sint-Pancras. 2. Zij heeft haar zetel in Sint Pancras, gemeente

Nadere informatie

Artikel 3 DOELSTELLING 1. Het doen beoefenen en het bevorderen van de klaverjassport in al zijn verschijningsvormen;

Artikel 3 DOELSTELLING 1. Het doen beoefenen en het bevorderen van de klaverjassport in al zijn verschijningsvormen; STATUTEN Artikel 1 NAAM Artikel 2 ZETEL Artikel 3 DOELSTELLING Artikel 4 LEDEN Artikel 5 DONATEURS Artikel 6 TOELATING Artikel 7 EINDE VAN HET LIDMAATSCHAP Artikel 8 EINDE VAN DE RECHTEN EN VERPLICHTINGEN

Nadere informatie

STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Buurtvereniging Dillenburg. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Heusden.

STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Buurtvereniging Dillenburg. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Heusden. STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Buurtvereniging Dillenburg. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Heusden. Doel Artikel 2 1. Het doel van de vereniging is het contact

Nadere informatie

A F S C H RIF TEN DEP 0 N E RIN G S G E G E VEN S. Naam. Referentie. Dossiers/ Subd. Naam/ Documenttype. Vervaldatum. Aant. Pag's

A F S C H RIF TEN DEP 0 N E RIN G S G E G E VEN S. Naam. Referentie. Dossiers/ Subd. Naam/ Documenttype. Vervaldatum. Aant. Pag's A F S C H RIF TEN DEP 0 N E RIN G S G E G E VEN S Aanvraag Debiteur Naam Referentie nummer nummer 14087 Dossiers/ Subd Naam/ Documenttype Boek jaar Registr. datum Vervaldatum Aant. Pag's 28095495 r=>.

Nadere informatie

CONCEPT STATUTEN van STICHTING OBLIGATIEHOUDERS OLD LIQUORS INVEST

CONCEPT STATUTEN van STICHTING OBLIGATIEHOUDERS OLD LIQUORS INVEST CONCEPT STATUTEN van STICHTING OBLIGATIEHOUDERS OLD LIQUORS INVEST Artikel 1 - Naam en zetel De Stichting draagt de naam: Stichting Obligatiehouders Old Liquors Invest. Zij is gevestigd te Breda. Artikel

Nadere informatie

STATUTEN VELO VOLLEYBAL

STATUTEN VELO VOLLEYBAL Naam en Zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Volleybal Vereniging VELO. Zij is gevestigd te Wateringen. Duur Artikel 2 1. De vereniging is opgericht te Wateringen op 22 maart 1972; is aangegaan

Nadere informatie

Artikel 14. In gevallen waarin deze statuten niet voorzien beslist het bestuur, met inachtneming van artikel 5 lid 1.

Artikel 14. In gevallen waarin deze statuten niet voorzien beslist het bestuur, met inachtneming van artikel 5 lid 1. STATUTEN van de Bewonersvereniging Vegetarisch Woonpark Ommershof, gevestigd te Oosterbeek, gemeente Renkum. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

KAART BOND NEDERLAND - STATUTEN

KAART BOND NEDERLAND - STATUTEN KAART BOND NEDERLAND - STATUTEN NAAM Artikel 1 De vereniging draagt de naam KAART BOND NEDERLAND, hierna te noemen KBN. ZETEL Artikel 2 Zij heeft haar zetel te Arnhem. DOELSTELLING Artikel 3 1. De vereniging

Nadere informatie

b. het voeren van politieke, maatschappelijke en culturele actie;

b. het voeren van politieke, maatschappelijke en culturele actie; STATUTEN der LIBERTARISCHE PARTIJ Aangenomen op 28 november 2015 Artikel 1 De vereniging De vereniging draagt de naam Libertarische Partij en zal hierna worden aangeduid als de partij. De naam van de partij

Nadere informatie

2. mevrouw Freya Verhulsdonk

2. mevrouw Freya Verhulsdonk STATUTEN VERENIGING KOPIE C.21095 Heden, achtentwintig december tweeduizend tien, verschenen voor mij, mr. Jeroen Maria Arthur van Rooij, notaris te Amsterdam:-------------------------- 1. mevrouw Nathal

Nadere informatie

Vereniging van Gepensioneerden DuPont Nederland Statuten

Vereniging van Gepensioneerden DuPont Nederland Statuten Naam, zetel en rechtsbevoegdheid Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: "Vereniging van Gepensioneerden DuPont Nederland" (bij afkorting genaamd VGDN). Zij heeft haar zetel in de gemeente Dordrecht.

Nadere informatie

Blad 1 Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Oud-Zeilend-Hout 2. Zij heeft haar zetel te Slochteren Doel Artikel 2 Het doe

Blad 1 Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Oud-Zeilend-Hout 2. Zij heeft haar zetel te Slochteren Doel Artikel 2 Het doe Blad 1 Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Oud-Zeilend-Hout 2. Zij heeft haar zetel te Slochteren Doel Artikel 2 Het doel van de stichting is a. Het zeilen met oude houten,

Nadere informatie