GROOTSTE EDUCATIEVE SCHOOLREISJE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GROOTSTE EDUCATIEVE SCHOOLREISJE"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Nummer OBS "Roxenisse" Julianaweg AN Melissant info@obsroxenisse.nl Schoolreis op 10 maart Liliane Fonds Trek aan de bel naar de Beekse Bergen Donderdag 10 maart vertrekken we om 8.30 uur met alle kinderen naar Hilvarenbeek om op schoolreis te gaan. Deze schoolreis hebben de kinderen verdiend omdat ze al drie jaren achtereen mee hebben gedaan aan de actie Trek aan de bel van het Lilianefonds. Hiermee werd aandacht geschonken aan en geld opgehaald voor gehandicapte kinderen in derde wereldlanden. De kinderen met een handicap in die landen hebben recht op onderwijs en een toekomst met kansen. Vandaag (vrijdag 4 maart) hebben we de laatste aanwijzingen en materialen ontvangen van het Lilianefonds over die bijzondere dag. Hieronder vragen we uw aandacht voor organisatorische aanwijzingen vanuit school. Bijgevoegd vindt u ook de laatste brief van het Lilianefonds zelf. GROOTSTE EDUCATIEVE SCHOOLREISJE SAFARIPARK BEEKSE BERGEN, 10 MAART 2016 groep ROOD ALGEMEEN PROGRAMMA 10:00 uur Aankomst bij Safaripark Beekse Bergen 10:00-10:30 uur Voorprogramma Presentator: Gaston Starreveld Gasten: Wijnand Stomp, Sonia Eijken, ranger Joke Priester, Djambo (mascotte Beekse Bergen)

2 welkomstwoord mr. Anansi Popsong demonstratie/uitleg over sjaaltje/tube Liliane Fonds oefenen liedje Liliane Fonds & bijbehorende gebaren ranger Joke en Djambo 10:30-10:45 uur Officieel programma Presentator: Gaston Starreveld Gasten: Wijnand Stomp, Kees van den Broek, Tako Rietveld, Sonia Eijken, ranger Joke Priester welkomstwoord kort interview met directeur Liliane Fonds, Kees van den Broek zingen liedje Liliane Fonds vragen aan Tako Rietveld uitleg over 1 minuut herrie maken / Wij Trekken Aan De Bel 1 minuut herrie maken! informatie over recordpoging Guiness Book of Records uitleg over verdere programma van de dag PROGRAMMA OBS Roxenisse-Melissant 10:45 uur Vertrek vanaf evenemententerrein naar tribune roofvogelshow (per touringcars Betuwe Express) 11:30-11:45 uur Educatief moment (locatie: tribune roofvogelshow) Educatief moment wordt verzorgd door Wijnand Stomp en de valkenier van Safaripark Beekse Bergen 13:00-13:45 uur Bussafari (vertrekpunt: touringcarparkeerplaats bij Kongo-restaurant) Leerlingen van de volgende scholen kunnen hieraan deelnemen: 14:00-14:15 uur Voederpresentatie olifanten (locatie: tribune buitenverblijf olifanten; onder voorbehoud i.v.m. zwangerschap olifant) 15:30 uur Vertrek terug naar school (vertrekpunt: parkeerplaats safaripark) Tussen bovengenoemde programmaonderdelen door kan gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten van Safaripark Beekse Bergen. Er zijn veel leuke dingen te zien en te doen op de wandelsafari (dierenverblijven, speeltuinen, horeca en souvenirshops). De bootsafari bestaat uit 2 boten; de bussafari bestaat uit 10 of 11 bussen in totaal. Het zal onmogelijk zijn om per school helemaal bij elkaar te blijven. Bij het instappen moeten de instructies van de schippers en rangers ter plaatse worden opgevolgd; zij bepalen de capaciteit en de verdeling. Voor de voorjaarsvakantie hebben we u uitgenodigd om de kosten voor bus en versnaperingen 12,50 per leerling over te maken naar de penningmeester. De entree voor de grote landelijke feestelijke actie en het educatieve programma is gratis. Omdat nog niet iedereen aan het betalingsverzoek heeft voldoen wordt ook dat schrijven hierbij herhaald.

3 Schoolreis betaling Op donderdag 10 maart gaan we met de hele school op reis naar de Beekse Bergen. Omdat de entree gratis is hoeven we alleen de bus kosten en een kleine versnapering te betalen. De onkosten hiervoor bedragen 12,50 per leerling. Het bedrag kunt u overmaken op rekening NL83RABO t.n.v. OBS Roxenisse graag onder vermelding van Schoolreis, naam van uw kind en de groep. LET OP!! Het bedrag dient voor de schoolreis betaald te zijn, uiterlijk dinsdag 8 maart. Met vriendelijke groeten Corina Veerman Penningmeester OBS Roxenisse Schoolreis Wij worden opgehaald door twee bussen om 8.30 uur op donderdag 10 maart. In de eigen klas verzamelen tussen 8.15 en 8.20 uur. In de bus krijgen alle kinderen van de begeleiders een rood bandje met daarop de belangrijke gegevens van school en de leerling. De begeleiders van onze groepjes (ruim 20) kinderen krijgen vooraf van de leerkrachten de nodige instructies. De begeleiders bestaan uit (oud) collega s, stagaires die door ons zijn gevraagd (om misverstanden te voorkomen hebben we bewust geen ouders hiervoor benaderd). Er is ons nadrukkelijk verzocht om gemiddeld voor 6 leerlingen begeleiding te vragen. Wij kiezen er tevens voor om bij de onderbouw kleinere subgroepjes te maken dan bij de bovenbouw. De leerkrachten zijn steeds aanwezig bij de groepen. Wilt u: De kinderen een lunchpakketje meegeven in een rugzakje dat ze makkelijk zelf kunnen dragen? Naar aanleiding van het weerbericht gepaste kleding meegeven? Of reserve ivm toiletbezoek? Geen geld meegeven? Kinderen die foto s willen nemen met een telefoon/camera vertellen dat wij als begeleiding niet aansprakelijk zijn voor verlies/ schade of diefstal? Ieder kind een klein instrumentje ( fluitje, belletje, ratelaartje ) meegeven wat in de tas past om herrie te maken voor de actie van het Lilianefonds. Wij hopen rond uur weer terug te zijn op school te zijn. Schoolvoetbal op 16 maart Het programma voor het voetbal is binnen. De zeventallen van groep 5/6 gaan naar Dirksland. In Melissant spelen het jongens en meisjes team van groep 7/8. Via de coaches worden de spelers op de hoogte gebracht van vervoer, programma en tenue. Groep 5 Op vrijdagmiddag 18 maart komt Jos Hendriks van de Dijkwacht GO op bezoek. Hij neemt ons mee op pad naar de dijken van Melissant. Willen alle kinderen een fiets meenemen die middag? Heeft één van de ouders misschien ook een fiets te leen voor juf Marijn?

4 Voortgangsgesprekken groep 1 t/m 7 Begin maart hebben we de rapport- / voortgangsgesprekken. U heeft de uitnodigingen al ontvangen. Vrijdag 17 maart gaan de rapporten met de kinderen mee (groep 3 t/m 8). De week van het Openbaar Onderwijs Van 21 maart t/m 25 maart: is er de landelijke De week van het Openbaar Onderwijs. Dit jaar zullen we daar met een paar leuke activiteiten op alle SOPOGO scholen aandacht aan besteden. Het thema van deze week Voor elkaar sluit mooi aan bij de verbinding die we maken met de RGO, de Regionale Scholengemeenschap Goeree-Overflakkee. Naast de onderwijsinhoudelijke aansluiting hebben we ook hier de samenwerking gezocht en trekken we SAMEN op. In deze week en leerlingen van groep 7/8 van alle SOPOGO-basisscholen met de oud-leerlingen die nu in de brugklas zitten van de RGO. De leukste wisselingen worden gepubliceerd. In de week van het Openbaar Onderwijs doen alle SOPOGO-scholen mee aan de Regionale Opschoondag op maandag 21 maart. Ook de RGO organiseert in die week een schoonmaakactie, tijdens het mentoruur van een van de klassen. In het mentoruur van de brugklassen en op de basisscholen (in alle groepen) wordt er ook aandacht besteed aan het thema Mensenrechten en Kinderrechten. De werkgroep is verder bezig een interessante gastspreker uit te nodigen die op de RGO komt spreken over het thema Mensenrechten. Alle ouders van SOPOGO en de RGO worden voor deze avond uitgenodigd. Informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk. Ingezonden stukje Paaseiland-workshop voor kinderen Momenteel gonst het op Goeree-Overflakkee over het beeldje van Paaseiland (gevonden in 1978 in Ouddorp) dat vanaf 19 maart a.s. wordt tentoongesteld in het Streekmuseum Goeree- Overflakkee in Sommelsdijk. De expositie in het Streekmuseum Goeree-Overflakkee en ook alle andere activiteiten die rondom dit thema worden georganiseerd (zoals een lezing over Paaseiland door prof. J. Boersema op dinsdag 12 april) worden vormgegeven door Het Streekmuseum Goeree- Overflakkee, Historische vereniging de Motte en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Kinderworkshop Om kinderen ook bij deze bijzondere vondst te betrekken worden er diverse workshops beeldjes maken gegeven in de Bibliotheekvestigingen in Ouddorp, Middelharnis en Oude- Tonge. Het plan is dat al deze beeldjes vanaf 19 maart ook geëxposeerd worden in Het Streekmuseum in Sommelsdijk. Tijdens de workshop wordt eerst het verhaal over het beeldje van Paaseiland aan de kinderen verteld. Aansluitend gaan de kinderen aan de slag met klei. Kinderen die hun beeldje achterlaten voor de expositie in het Streekmuseum ontvangen een kortingsvoucher voor het Streekmuseum zodat ze hun eigen beeldje (en natuurlijk ook de rest van de expositie) met korting kunnen bekijken. Meer info en reserveren: of aan de balie in de Bibliotheek. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta toegang 2,50p.p. Aanmelden via / aan de balie in de Bibliotheek

5 Paasfeest 23 maart Woensdag 23 maart vieren we met de gehele school ons paasfeest. Deze dag gaan de kinderen natuurlijk paaseieren zoeken, maar we doen nog veel meer deze dag. De kinderen krijgen in hun eigen klas een tekenopdracht. Een paar klassen gaan werken met ecoline, het is dus verstandig om uw kinderen deze dag geen nieuwe kleding aan te laten trekken. Na de tekenopdracht mogen de kinderen even lekker buiten spelen. De klassen worden dan gereedgemaakt voor de brunch van deze ochtend. Willen jullie de kinderen op dinsdag 22 maart daarvoor het volgende meegeven naar school; - Bord - Bestek - Beker - Eventueel een eierdopje De kinderen van groep 1 t/m 4 kunnen gewoon om 11.45uur opgehaald worden op school. De kinderen uit groep 5 t/m 8 helpen dan nog even mee opruimen en mogen om uur naar huis. Agenda Donderdag 10 maart Schoolreis naar de Beekse Bergen Vakanties en vrije dagen Goede Vrijdag 2 e Paasdag Studiedag personeel Vrijdag 22 april 2016 Meivakantie 2 e Pinksterdag Studiedag personeel Vrijdag 8 juli 2016 Zomervakantie vrijdag 25 maart 2016 maandag 28 maart 2016 dinsdag 29 maart 2016 s middags vrij maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei 2016 maandag 16 mei 2016 dinsdag 17 mei 2016 s middags vrij maandag 11 juli t/m vrijdag 19 augustus 2016 personeel van OBS Roxenisse

Nieuwsbrief. Maart: Jarig in maart: Jaargang 22, nummer 7, 18 februari 2016. Schoolmaatschappelijk Werk (SMW)

Nieuwsbrief. Maart: Jarig in maart: Jaargang 22, nummer 7, 18 februari 2016. Schoolmaatschappelijk Werk (SMW) Nieuwsbrief Jaargang 22, nummer 7, 18 februari 2016 Maart: 2 maart: luizencontrole. inzameling voedselbank. 4 maart: studiedag voor het team, alle leerlingen vrij. 7 t/m 11 maart: verkeersweek. 29, 30

Nadere informatie

Nummer

Nummer NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 16 09-03-2018 Schoolnieuws Gezelschapsspel/ Dammen: Vrijdag 9 maart hebben niet alleen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nummer 21A 07-06-2016. De kinderen geven op 23 juni om 17.00uur een spetterende dansvoorstelling in de schuur op de camping van de fam. Kardux.

Nummer 21A 07-06-2016. De kinderen geven op 23 juni om 17.00uur een spetterende dansvoorstelling in de schuur op de camping van de fam. Kardux. NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 21A 07-06-2016 Roxenisse feest op donderdag 23 juni Op 23 juni FANTASIE feest op de

Nadere informatie

Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016

Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016 INFO Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016 Algemeen Zo vlak voor de vakantie de nieuwsbrief van maart. Afgelopen donderdag 18 februari is juf Linda begonnen in groep 7/8. Zij vervangt juf Isabelle

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Programmaboekje KVW 2019 Circus

Programmaboekje KVW 2019 Circus Programmaboekje KVW 2019 Circus Maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2019 KVW 2019 De zomervakantie staat weer voor de deur! Dat betekent dat het kindervakantiewerk weer in zicht komt. We willen jullie uitnodigen

Nadere informatie

Bovenstaande pictogrammen verraden al iets over de inhoud. NIEUWSBRIEF. OBS "Roxenisse" Julianaweg AN Melissant

Bovenstaande pictogrammen verraden al iets over de inhoud. NIEUWSBRIEF. OBS Roxenisse Julianaweg AN Melissant NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 27 19-06-2017 Schoolnieuws algemeen: Juf Conny Juf Conny gaat een nieuwe uitdaging

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2019

Nieuwsbrief April 2019 Nieuwsbrief April 2019 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Dinsdag 2 april, gastles Jan Peter Robijn gr 7b - week van het geld Dinsdag 2 april, theatervoorstelling Diekhuus, groepen

Nadere informatie

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas Jaarkalender schooljaar 2018-2019 ouders- versie 28 juni Augustus 2018 September 2018 27 Eerste schooldag Deze week luizenpluis 3 Deze week kennismakingsgesprekken 29 8.30 u Inloop ouders van zij-instromers

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

INFO maart 2016. OBS het Startblok van Halenstraat 1 3255 BN Oude Tonge telefoon 0187-642001 fax 0187-642133 E-mail info@het-startblok.

INFO maart 2016. OBS het Startblok van Halenstraat 1 3255 BN Oude Tonge telefoon 0187-642001 fax 0187-642133 E-mail info@het-startblok. OBS het Startblok van Halenstraat 1 3255 BN Oude Tonge telefoon 0187-642001 fax 0187-642133 E-mail info@het-startblok.nl INFO maart 2016 De week van het Openbaar Onderwijs Van 21 maart t/m 25 maart: is

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2019

Nieuwsbrief Februari 2019 Nieuwsbrief Februari 2019 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 13 februari, schrijver in de klas - gastles voor groep 5 en 4 / 5 Dinsdag 19 februari, gastles Sempre Crescendo

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Jaargang 14, nummer 12, januari 2017

Jaargang 14, nummer 12, januari 2017 De Insel 23, 6442 AJ Brunssum Tel. 045-525 11 83 Carnavalsviering Groepen 1 en 2 De groepen 1 en 2 vieren carnaval op donderdag 23 februari in de kleine gymzaal op school. De leerlingen lunchen deze dag

Nadere informatie

A L G E M E E N Koningsspelen

A L G E M E E N Koningsspelen A L G E M E E N Koningsspelen Op donderdag 26 april worden de Koningsspelen gehouden samen met de andere openbare scholen van Barendrecht. Na de centrale warming-up om 8.30 uur, zal er op ludieke wijze

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Op donderdag 22 maart is de Archipel personeelsdag. Op deze dag zijn alle kinderen vrij.

Op donderdag 22 maart is de Archipel personeelsdag. Op deze dag zijn alle kinderen vrij. Nieuwsbrief maart 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van maart. Leerlingen nieuws Vienna Leijnse, Pim Köther en Tamia van Gend worden in maart 4 jaar. Michelle Lamper is gestart in groep

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5. 10 minutengesprekken. Anti-pest morgen week van het respect

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5. 10 minutengesprekken. Anti-pest morgen week van het respect Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5 10 minutengesprekken Vorige week heeft u via uw kind / kinderen een brief gehad over de tijden van de 10-minutengesprekken. We hebben

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 SCHOOLREIS 2015 Zoals u al eerder in de Weekbert hebt kunnen lezen, gaan we op woensdag 20 mei op schoolreis!!! De kinderen uit de groepen 1 t/m 3 gaan speelboerderij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Avondvierdaagse. Schoolfotograaf. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Avondvierdaagse. Schoolfotograaf. In dit nummer: 17 mei 016 Nieuwsbrief In dit nummer: Avondvierdaagse Van maandag 3 mei t/m donderdag 6 mei a.s. wordt de Avondvierdaagse gehouden in Brielle. Ouders kunnen natlijk met een groep of een klas inschrijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Lachen is fijn, uitlachen doet pijn.

Lachen is fijn, uitlachen doet pijn. Info 17 15 april 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: Lachen is fijn, uitlachen doet pijn. Team nieuws Juf Mariët Juf Mariët

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2014 2015 Nummer 18 18 juni 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende en laatste HC Actueel van dit schooljaar verschijnt op donderdag 9 juli. De kopij zonder

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 51 2018-2019 Agenda 17 december Bord en bestek mee naar school 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 26, nummer mei 2019

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 26, nummer mei 2019 Nieuwsbrief ALGEMEEN Agenda 21 mei: MJW nr. 17; groep 1-2B in de ochtend naar De Maashorst 23 mei: 13.00 uur Bogaviering 24 mei: ochtend: groep 1-2A naar De Maashorst 27 mei: start toetsweek t/m 14 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2019

Nieuwsbrief Maart 2019 Nieuwsbrief Maart 2019 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Vrijdag 8 maart, rapporten mee Week 11, rapportgesprekken Dinsdagochtend 12 maart, ouderbijeenkomst, 8.30u.-9.30u. locatie

Nadere informatie

Jaarplanning 2014-2015

Jaarplanning 2014-2015 Jaarplanning 2014-2015 Versie 14 juli 2014 Vakanties/vrije dagen schooljaar 2014-2015 Prinsjesdag : dinsdag 16 september 2014 Herfstvakantie : maandag 20 oktober t/m vrijdag 24 oktober 2014 Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje theorie gingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s de S C H O O L Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s Bijbelrooster Week 16 14/04-20/04 Dit is geen einde Marcus 15:22-47 en 16:1-8 Zó kan

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 9 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 9 schooljaar Beste wensen Allereerst willen wij u een heel goed en gezond 2019 toewensen. We hopen dat u heeft genoten van de vakantiedagen. Ze zijn zomaar weer voorbij! Nu zijn we dan alweer in de tweede helft van

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Rosmalen, 12 maart 2015. Beste ouders/ verzorgers, Op vrijdagochtend 24 april staat onze jaarlijkse sportdag gepland op sportcomplex De Groote Wielen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Agenda. 9 maart Oudergesprekken groep 1 t/m 7 11 maart

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7

HUISWERK AGENDA GROEP 7 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Kijk ook op onze website 11 april Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  11 april Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl 11 april 2014 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda Donderdag

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 28ste jaargang nr februari Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF. 28ste jaargang nr februari Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 21 6 februari 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 8-2 Robine, groep 6 9-2 Dèven, groep 6 11-2 Gijs, groep 1A

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 12 / 20 maart Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 12 / 20 maart Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 12 / 20 maart 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij!

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij! DE LUSTRUM-FEESTWEEK Lustrum-flits 2 juni 2019 De Vlashof 50 jaar Alle dagen op een rij: Maandag 10 juni 2019 2e Pinksterdag: school gesloten! Dinsdag 11 juni 2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 14 donderdag 13 april 2017 Beste ouders, Vorige week traden de groepen 3, 5 en 7 op in het Ludens theater te Voorburg in het

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school en hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli 2015. Jaargang 21, nummer 15, 25 juni 2015. 1 juli: Inzameling producten voor de Voedselbank.

Nieuwsbrief. Juli 2015. Jaargang 21, nummer 15, 25 juni 2015. 1 juli: Inzameling producten voor de Voedselbank. Nieuwsbrief Jaargang 21, nummer 15, 25 juni 2015 Juli 2015 1 juli: Inzameling producten voor de Voedselbank. 3 juli: Studiedag voor alle leerkrachten. Vandaag zijn alle kinderen vrij. 7 juli: Uitreiking

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 8 2016-2017 Sinterklaasfeest 2016 Afgelopen vrijdag hebben Sinterklaas en Piet een bezoek gebracht aan onze school. Hieronder een kleine impressie van deze gezellige ochtend. We willen

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9 23-04-2018 In deze nieuwsbrief: Reminder ouder enquête Loes Hengelo AvondWandel4Daagse Zing 2018 Vanuit de MR Welkom op De Hunenborg Teken en eikenprocessierups Schoolvoetbal

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Facebook: @ECTheoThijssen

Facebook: @ECTheoThijssen Facebook: @ECTheoThijssen Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: nieuwsbrief MEI 2016 Studiereis Verkeersexamen Facebook Koffie/thee middag Betaling schoolreis/ kamp Ontdekdag Gezinscoach Studiereis

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

De Nationale Daltondag

De Nationale Daltondag Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 09 maart 2015 Pagina 1: De Nationale Daltondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 20 mei 2015 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Tel: 053 431 43 01 Locatie Veldkamp Tel: 053 436 14 44 Administratie t.vorgers@skoe.nl Kalender: Wilt u wijzigingen en/of

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2016

STAPSTIENNIJS. april 2016 april 2016 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Zelfstandig 4 tot en met 22 april: Inhoud: Zonder leider verder gaan; zelfstandig en zelfbewust in nieuwe situaties handelen

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2017-2018 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 21-08 Zomervakantie Dinsdag 22-08 Zomervakantie Woensdag 23-08 Zomervakantie Donderdag 24-08

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 5 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 5 schooljaar Juf Geeske In de week van 12 november zal juf Geeske worden geopereerd aan haar kruisbanden. Door deze operatie zal zij een aantal weken niet op school kunnen zijn. Zodra bekend is hoe de vervanging geregeld

Nadere informatie