Nieuwsbrief augustus 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief augustus 2013"

Transcriptie

1 Beste ouders en leden, Door middel van deze Nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Zodra er nieuwtjes zijn die het vermelden waard zijn, zal op de site deze nieuwsbrief verschijnen! Wil je reageren of heb je zelf een melding voor deze Nieuwsbrief? Stuur dan een naar de redactie via: Club van 50 De Club van 50 is in het leven geroepen om onderhoud en verbouwingen aan onze accommodatie te financieren. Gezien de financiële situatie binnen onze vereniging is het niet mogelijk om dit van de huidige begroting te doen. Afgelopen jaar is de kantine verbouwd van deze middelen. Ook komend seizoen zal er weer onderhoud nodig zijn aan bijv. de kleedkamers. De Club van 50 gaat daarom ook volgend seizoen verder, mét een aantal nieuwe aanmeldingen! Wij zijn blij met deze enthousiaste donateurs die onze vereniging een warm hart toedragen. De nieuwe leden zijn: Tom Hartman, Fam de Bruin, Rene Dijkstra, Fam van Zanten, Fabian v.d. Velden, Fam van Hal, Ouders HAJ, Marian Polman, Jacques v.d. Berg en Kornet MGT & advies. Binnenkort zullen ook hun namen bij de bestaande Club van 50-leden in de kantine worden opgehangen. Wil je je ook aanmelden voor de Club van 50? Het inschrijfformulier kun je vinden op onze site onder het tabblad 'Club van 50'. Opzeggingen Helaas hebben wij toch nog een drietal afmeldingen ontvangen voor het volgend seizoen. Ook Sander en Yasmiena (D-jeugd) en Tessa (DS) gaan onze vereniging verlaten. Wij wensen jullie veel plezier bij een eventuele andere sport die jullie gaan doen en hopelijk zien we jullie nog eens terug in het Wipperspark!

2 Invulling van de vacatures Zoals jullie in de vorige nieuwsbrief hebben kunnen lezen, hebben wij bij Unitas een flink aantal vacatures voor allerlei functies. Gelukkig zijn er inmiddels een aantal vervuld. De volgende functies zijn inmiddels ingevuld: penningmeester (Nina Kok), wedstrijdsecretariaat (Marjolein Bergen), wedstrijdzaken (Sandra Feelders) en coach MC (Kees-Jan van der Velden). Hieronder stellen zij zich voor: Wedstrijdsecretariaat: Marjolein Bergen Mijn naam is Marjolein Bergen, moeder van Anne (D-jeugd) en Roan (E-jeugd) en vanaf komend seizoen zal ik het wedstrijdsecretariaat van Annette Hartman overnemen. De afgelopen jaren heb ik al een aantal dingen gedaan bij Unitas 63, zoals het coachen van E-jeugd en de afgelopen jaren de MC. Ook was ik betrokken bij de organisatie van het jeugdkamp. Nu ik aan het einde van dit seizoen gestopt ben met coachen, is er tijd voor wat nieuws. Ik heb er veel zin in om mijn nieuwe taak op te pakken en hoop op een goede samenwerking met coaches, trainers, spelers en bestuur van Unitas 63. Groeten, Marjolein Bergen Let op: Dit houdt in dat de wedstrijdboekjes en -formulieren met ingang van het nieuwe seizoen moeten worden ingeleverd bij Marjolein, Röntgendreef 27 te Maassluis. Afschrijvingen kunnen per mail worden gedaan via het vertrouwde mailadres: Wedstrijdzaken: Sandra Feelders Ik ben Sandra Feelders, ik woon samen met mijn kinderen, Quincy en Bibi Rigters. We zijn allen spelend lid bij Unitas. Ik zelf speel al een jaar of 32 handbal en het blijft nog steeds leuk. Momenteel speel ik bij de dames recreanten en mag af en toe invallen bij DS1. Hopelijk zal ik wat aan mijn handbalervaring hebben in de nieuwe functie van wedstrijd zaken. Ik ben volgend jaar teambegeleidster van de JC en met mijn team regelen we de activiteiten. En daarnaast zal ik dus in het bestuur komen voor wedstrijdzaken. Verder werk ik bij AH Koningshoek, inmiddels ook al weer 23 jaar (voorheen Konmar). Ik ben daar teamleider van de afdeling Verkoop. De meeste tijd gaat zitten in werk en handbal, maar daar naast hou ik van spelletjes, varen, gezelligheid, uit eten en onder de mensen zijn. Allemaal een fijne vakantie en tot langs de velden in september. Maar, we zijn er nog niet! We zijn nog steeds op zoek naar een een trainer voor de DS Recreanten. Daarnaast zou het fijn zijn als we ook een vervanger kunnen vinden voor René Dijkstra als trainer van de HS Recreanten. René heeft aangegeven graag zelf mee te gaan trainen/spelen, maar zolang er geen andere trainer beschikbaar is blijft hij nog even aan als trainer. Kortom: heb je interesse, neem dan contact op met een van de bestuursleden voor meer informatie.

3 Uitnodiging seizoensopening met BBQ Voor wie? *leden *ouders van leden *trouwe supporters Wanneer: 31 augustus 2013 Vanaf: uur Waar: Unitas Kosten 5,00 p.p. Aanmelden bij: Kees vink Sandra Feelders opgeven voor: 25 augustus (opgeven is betalen en vergeet niet aan te geven met hoeveel mensen je komt) Tijdens de BBQ worden de nieuwe tenues uitgereikt. Hopelijk tot de 31 ste Nieuwe tenue's Zoals jullie in de uitnodiging voor de seizoensopening met bbq al hebben kunnen lezen, worden de nieuwe tenues 31 augustus uitgereikt. Zoals gebruikelijk zijn de shirts en broekjes aangeschaft via het leaseplan; ieder lid betaalt per kwartaal een kleine extra bijdrage (dit zit al in je huidige contributie verwerkt) en op die manier sparen we om de shirts en broekjes na een aantal jaar weer te kunnen vervangen door nieuwe sets. De shirts en broekjes blijven eigendom van de vereniging. Dit geldt niet voor de trainingspakken. Deze worden voor eigen kosten aangeschaft. Om onze (ouders van) leden niet direct op hoge kosten te jagen is besloten dat middels een verhoging van de contributie van 7,50 per kwartaal per persoon deze trainingspakken worden 'afgelost'. Na vier kwartalen is het pak volledig betaald en is het je eigendom. Mocht je hier vragen over hebben kun je terecht bij een van de bestuursleden. We kijken er naar uit om alle teams in deze mooie tenues op het Wipperspark te zien handballen!

4 Opbrengst inzamelingsaktie mobiele telefoons Een lange tijd heeft er een inzameldoos in de kantine gestaan waar je oude mobiele telefoons kon inleveren. Deze zijn naar een organisatie gegaan die deze deels zelf opknapt en voor een klein prijsje doorverkoopt in arme landen. Een groot aantal toestellen echter is niet meer te repareren en hebben door ouderdom of beschadiging geen waarde meer. Deze toestellen worden gerecycled. De totale opbrengst van deze aktie bedraagt euro 40,40 voor onze vereniging! Iedereen die toestellen Toernooi EHC 1 september Wij openen het nieuwe seizoen met een barbecue op 31 augustus. Dan worden ook de nieuwe tenues uitgereikt. De dag daarna, zondag 1 september doen ALLE teams van Unitas mee met het toernooi bij EHC. De exacte speeltijden en wedstrijdschema's zijn nu nog niet bekend. Deze worden via de coaches verspreid en op de site gezet zodat we hier meer over weten. Maar reserveer dus vast zondag 1 september in je agenda! We maken er dan een leuke en sportieve dag van met de hele vereniging! Eerste inkomsten Sponsorkliks! Sinds afgelopen mei kun je via onze website en Facebook pagina doorklikken naar de site van Sponsorkliks. Indien je daarna doorklikt naar de webshop van je keuze dan steun je met alle aankopen die je daar doet onze vereniging, zonder dat het je iets extra's kost! Makkelijk en handig dus. We zien een flinke stijging in het gebruik van deze link, super goed! In mei hebben we 0,75 verdiend, in juni 9,60 en in juli staat de teller nu al op 18,41. Totaal hebben we dus al een bedrag van 28,76 opgehaald. Maar... dat kan nog veel meer zijn denken wij! Een greep uit de sites die aangesloten zijn op Sportlink: Wehkamp, Bol.com, Zalando, V&D, Blokker, Hema, Aktiesport, BCC, KLM, Otto, Bon Prix, Leen Bakker, Halfords, Neckermann, Bruna, Expedia, Adidas, Itunes... Kortom: te veel om op te noemen. Dus online shoppen: even via Sponsorkliks doorklikken en onze vereniging profiteert gratis en voor niks mee.

5 Coach DS Recreanten Peter van Wurmond heeft enige tijd geleden aangegeven door te gaan met het trainen/coachen van de HAJ, maar te stoppen met het trainen/coachen van de DS Recreanten. Peter heeft het concept 'stoppen op je hoogtepunt' goed begrepen, want met de DS Recreanten is hij kampioen geworden en dat is voor een coach toch wel het hoogst haalbare! Gelukkig hebben wij een nieuwe enthousiaste coach gevonden die hem wil opvolgen: Sonja de Wit (inderdaad, de zus van Nancy Schwencke!). Hieronder stelt zij zich voor aan 'haar' team maar natuurlijk ook aan alle andere Unitassers. Hallo meiden, De meeste van jullie hebben al gehoord dat ik vanaf september bij jullie op de bank zit en niet om in te vallen (helaas) maar om jullie bij te staan! Dit is voor mij een moeilijke opgave na zo'n "goede" T/C als Peter, maar ik ga mijn best doen om een goede maar zeker ook een gezellig prestatie met jullie neer te zetten! Voor degene die mij nog niet kennen zal ik mezelf even voorstellen: Ik ben Sonja de Wit, 45 jaar en woon in Barendrecht. Ik werk bij CityTec (straatverlichting) als werkvoorbereider. Ik ga graag shoppen, wat drinken met vriendinnen en op vakantie. Vanaf me 9e ben ik ook op handbal gegaan en ja hoor jullie raden het al bij Unitas, maar helaas na vele blessures (knie) moest ik er op mijn 25ste op dokter advies mee stoppen. Wat ik nog steeds erg jammer vindt en vandaar dat ik jullie nog regelmatig met m'n pa kom aanmoedigen. Toen mij de vraag gesteld werd om jullie c te worden en jullie hele spontane reacties hoefde ik er niet lang over na te denken om het te doen! Ik hoop dat jullie me wat beter hebben leren kennen we gaan er iets leuks van maken!!! En als jullie vragen hebben of tips of leuke ideeën laat het weten. Tot de 12e en voor degene die ik dan niet zie een hele fijne vakantie en tot 1 september op het openings teornooi. Groetjes Sonja Herhaalde oproep: barpersoneel gezocht voor de trainingsavonden! Wij zijn nog druk op zoek naar aanvulling van de bestaande bardienst-groep voor de dinsdag- en donderdagavond. Dus heb je wat uurtjes over op een van deze avonden en vind je het leuk om in onze kantine wat drankjes te schenken? Geef je dan op bij onze accommodatiebeheerder Kees Vink via accomodatiebeheer@unitas63.nl. Bedankt!

6 Aanvang trainingen In de week van 26 augustus zullen alle trainingen weer beginnen, TENZIJ de trainer van jouw team dit anders aangeeft. De nieuwe trainingstijden worden tijdig op de site gepubliceerd. Oproep: trainers voor de DSR en HSR gezocht! Voor zowel de DSR als de HSR zoeken wij nog enthousiaste trainers! Ben je of ken je iemand die die wil doen? Neem dan even contact op met Sandra Feelders via Trainingstijden en trainers De trainingen starten in de week van 26 augustus, tenzij de trainer anders aan geeft. Dinsdag: uur F/E/MD, trainers Patrick, Sanne, Denise, Bjorn, Sven uur JC, trainers Marvin, Ramon uur, MB/DS1, trainster Christel uur, HAJ, trainer Peter van Wurmond uur, DSR, trainer VACATURE uur, HSR, trainer VACATURE (Tijdelijk René). Donderdag: uur, MD, trainsters Sanne, Denise uur, JC, trainers Marvin, Ramon uur, MB/DS1, Christel uur, HAJ, Peter v W.

7 Nieuwe leden Zoals jullie weten gaan we volgend jaar ook met een heren recreantenteam van start in de competitie. De heren trainen al een tijd en na een paar oefenwedstrijden zijn zij nu klaar voor het echte werk! De volgende nieuwe leden mogen wij verwelkomen: Sander de Zeeuw, Peter Bastiaans, Jan-Peter Schipper, Timen den Oudsten, Jasper Tappel, Kees Vink, Peter Poot, Kees-Jan vd Velden en Robert Bransen. Welkom allemaal en veel (handbal)plezier bij onze vereniging! Nieuwe bestuursleden PR Fleur Groenewegen en Marieke Vroegop gaan samen deze functie van Public Relations vervullen. Wij heten Fleur en Marieke (nieuw lid bij de DS recreanten) van harte welkom in het bestuur en wij wensen hen natuurlijk veel succes met hun werkzaamheden. Hieronder stellen zij zichzelf verder voor: Marieke Vroegop is sinds aankomend seizoen nieuw lid. Direct heeft zij de functie van PR voor Unitas op zich genomen samen met teamlid Fleur Groenewegen. Beide hebben een eigen onderneming vanuit de binnenstad van Maassluis. Fleur runt Fleurs Feestjes, een cateringbedrijf met als expertise de aankleding van diverse feesten. Marieke is naast creatief therapeut de eigenaar van Compania Maria en ontwerpt en creëert originele slippers en armbandjes. Samen gaan zij de PR voor Unitas verzorgen. Unitas evenementen/activiteiten agenda: Zaterdag 31 augustus: seizoensopening met bbq en uitreiking tenues Zondag 1 september: EHC toernooi, hele vereniging Vrijdag 6 september: Klaverjassen, uur in de kantine

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

MAART Beste Unitassers,

MAART Beste Unitassers, Beste Unitassers, MAART 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen!

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen! Beste Unitassers, SEPTEMBER 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. We willen jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief,

Nadere informatie

DECEMBER 2013. Beste Unitassers,

DECEMBER 2013. Beste Unitassers, Beste Unitassers, DECEMBER 2013 Jullie ontvangen alweer de laatste nieuwsbrief van dit bijzondere jubileumjaar waarin we ons 50-jarig bestaan hebben gevierd. Ondanks dat we een wat kleinere vereniging

Nadere informatie

JANUARI 2015. Vacatures Momenteel hebben we de volgende vacatures: Voor in de agenda. Zondag 31 mei * recreantentoernooi bij Unitas 63

JANUARI 2015. Vacatures Momenteel hebben we de volgende vacatures: Voor in de agenda. Zondag 31 mei * recreantentoernooi bij Unitas 63 Beste Unitassers, JANUARI 2015 Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar! Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar jeugdzaken@unitas63.nl. Nieuwe leden We hebben er

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

SEPTEMBER 2015. Beste (ouders van) leden en vrijwilligers,

SEPTEMBER 2015. Beste (ouders van) leden en vrijwilligers, Beste (ouders van) leden en vrijwilligers, SEPTEMBER 2015 Hierbij de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2015/2016. We hopen weer op een gezellig en sportief handbaljaar! Nieuwe leden We hebben er weer

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

JANUARI 2014. Beste Unitassers,

JANUARI 2014. Beste Unitassers, Beste Unitassers, JANUARI 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit jaar, waarmee we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief,

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

DECEMBER 2014. Beste leden,

DECEMBER 2014. Beste leden, Beste leden, Ondanks een teleurstellend aantal afmeldingen heeft onze ledenvergadering op 1 november plaatsgevonden. Allereerst mijn hartelijke dank naar al die leden en ouders die er natuurlijk wel waren.

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN!

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief FFF Nummer 1. Hoi Allemaal,

Nieuwsbrief FFF Nummer 1. Hoi Allemaal, Nieuwsbrief FFF 03-09-2017 Nummer 1 Hoi Allemaal, Na 3 lange maanden zonder basketbal gaan we gelukkig komende dinsdag weer beginnen!! Tenminste... mijn kids zijn erg blij dat het seizoen eindelijk weer

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Dinsdag Donderdag :30-20:15 G 19:30-20:30 A sportzaal

Dinsdag Donderdag :30-20:15 G 19:30-20:30 A sportzaal Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 11-1-2018 De trainingstijden in de zaal zijn vanaf dinsdag 13-11-2018 als volgt: Dinsdag 13-11-2018 Donderdag 15-11-2018 Tijd Campus MFC 18:00-19:00 FED

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief G voetbal. Broekster walden. 1e jaargang nr.2 juni t/m juli en augustus Terugblikken en vooruitblikken

Nieuwsbrief G voetbal. Broekster walden. 1e jaargang nr.2 juni t/m juli en augustus Terugblikken en vooruitblikken Nieuwsbrief G voetbal Broekster walden 1e jaargang nr.2 juni t/m juli en augustus 2017 Terugblikken en vooruitblikken Beste sperlers/speelsters en trainers voor jullie ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen.

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. VELONIEUWS SEIZOEN 2016/17 21-28 AUG START NIEUW SEIZOEN Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. Met een zinderende Olympische Spelen

Nadere informatie

Ook veel leden en familie van leden namen de ballen gretig af. Tevens s avonds bij oudleden de ballen langs gebracht.

Ook veel leden en familie van leden namen de ballen gretig af. Tevens s avonds bij oudleden de ballen langs gebracht. Nummer 21 31 december 2015 In deze Eye Catcher o.a. Nieuwjaarsreceptie De Olieballen Dakreparatie Campagne groot succes Kledingbeurs Technische commissie honkbal SV&HV Schiedam Definitieve reglementswijzigingen

Nadere informatie

Voor u ziet u weer de laatste uitgave van de nieuwsbrief van onze vereniging van dit seizoen, veel leesplezier en vooral een fijne zomer vakantie.

Voor u ziet u weer de laatste uitgave van de nieuwsbrief van onze vereniging van dit seizoen, veel leesplezier en vooral een fijne zomer vakantie. Juli 2017, Beste leden, ouders van leden, belangstellenden, sponsoren, Voor u ziet u weer de laatste uitgave van de nieuwsbrief van onze vereniging van dit seizoen, veel leesplezier en vooral een fijne

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 2016-04 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2016 De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters

Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters HV Minor De Ping 26 6361 AS Nuth Tel. 045 5245332 2e jaargang, nummer 5 Onze nieuwsbrief verschijnt 2 tot 4 keer per jaar en wordt via onze website verspreidt. Veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier korfbalvereniging Vitesse

Aanmeldingsformulier korfbalvereniging Vitesse Aanmeldingsformulier korfbalvereniging Vitesse Opgericht 5 september 1909 Kantine Op Dreef Eursingerweg 5, 9411 BA te Beilen www.vitessebeilen.nl Welkom bij korfbalvereniging Vitesse! Wij zijn blij dat

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2015 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

De Bikkels van de B speelden de laatste veldwedstrijd op de Botreep. Het was frisjes, maar met een lekkere zon nog goed toeven op de Botreep.

De Bikkels van de B speelden de laatste veldwedstrijd op de Botreep. Het was frisjes, maar met een lekkere zon nog goed toeven op de Botreep. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 04-11-2018 Uitslagen afgelopen week Nikantes B1 - Vriendenschaar B2 5-13 De Bikkels van de B speelden de laatste veldwedstrijd op de Botreep. Het was frisjes,

Nadere informatie

Volleybalvereniging AMstelveen

Volleybalvereniging AMstelveen Nieuwsbrief Jaargang: 3, Nr. 20-2 Mei 2014 De Nieuwsbrief verschijnt elke 2 weken en wordt gestuurd naar (jeugd)leden die competitie spelen en ouders van jeugdleden. Wil je deze Nieuwsbrief ook ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 2, 1 april Recycling levert geld op! Bent u al begonnen met de voorjaarsschoonmaak? Oude kleding kan je gedurende het gehele seizoen naar Vido brengen. Deze wordt verzameld

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

Mix-editie Voorzitter Bestuur en contactadressen Vertrouwenspersonen Robert Moes 06-21439944 Pierre Withagen 06-38590023 voorzitter@scheldevogels.nl Ellie Van de Graaf 0164-257125 Secretaris Trainers /

Nadere informatie

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017 Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief www.tigaleek.nl September 2017 Van de bestuurstafel Het afgelopen jaar is een jaar geweest met veranderingen. We hebben helaas afscheid moeten nemen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen!

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! Algemeen De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! De eerste speelavond voor de jeugd is woensdag 26 augustus van 18.30 tot 20.00. De laatste speelavond voor de jeugd is op

Nadere informatie

17 oktober 2016 nr. 29

17 oktober 2016 nr. 29 17 oktober 2016 nr. 29 We zijn na de zomervakantie goed gestart met alle lessen en in deze korte periode waren er al diverse activiteiten. U leest hierover in deze Nieuwsbrief, met hierin een terugblik

Nadere informatie

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden Pagina 1 van 5 Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2017-2018 Ja, ik wil graag lid worden van ASC Najaden en lever dit formulier in bij de secretaris, samen met het incassomachtigingsformulier,

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 2016-03 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2016 De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild

Nadere informatie

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 augustus 2014 BV SQUIRRELS Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 Van de voorzitter Hallo allemaal, Nog eventjes en dan is de vakantie weer voorbij. Natuurlijk hoop

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen??

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen?? De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: géén Muis ontvangen??? belangrijke oproep m.b.t. zaalhockey competitie eerste trainingen weer

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 Maandag 25 maart: Dinsdag 26 maart: Woensdag 27 maart: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 19.00 uur: TOCO 19.00 uur: Regiocup NKC 51 - Butenboel 19.30 uur: Training SNO 09.00 uur:

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd Beste MNC'ers, Er staat ons weer een mooi poloseizoen te wachten. Komend weekend hebben we een vol programma. We vragen speciale aandacht voor een vernieuwd heren 1 waar veel jeugdspelers hun opwachting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING

NIEUWSBRIEF MAART 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING Beste leden van OZV, Het voorjaar is gestart en we hebben al wat mogen genieten van de zon!! Tijd om al die overtollige kilo s eraf te voetballen tijdens de wedstrijden die er nog staan voordat het seizoen

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING T HE SETFIGHTERS D IPLOMA S SCHEIDSRECHTERS N IEUWE CLUBLIJN

NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING T HE SETFIGHTERS D IPLOMA S SCHEIDSRECHTERS N IEUWE CLUBLIJN NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING T HE SETFIGHTERS Inhoud: Diploma s scheidsrechters Nieuwe clublijn Voorstellen D3 Verjaardagen Belangrijke data Nieuwe sponsoring Enquête Gratis meetrainen Vacatures 2-2016

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi NIEUWSBRIEF Hoeksche Waardse Volleybalvereniging BeneVia Mei 2017 Einde seizoen De laatste wedstrijden zijn gespeeld. De resultaten van het seizoen zijn als volgt: Heren 1-9e (22 wedstrijden - 51 punten)

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Seizoen 2014 / 2015 Clubblad nummer 21 dinsdag 2 juni één. Hoofdsponsors

Seizoen 2014 / 2015 Clubblad nummer 21 dinsdag 2 juni één. Hoofdsponsors dinsdag Samen één 2 / 7 Algemeen bestuur Naam Functie Telefoon Johan Bloothoofd Voorzitter 072-5044424 Michel Konijn Penningmeester 075-6413663 Djamilja Timmer Secretaris 075-6411802 Karin Koek-Bloemendaal

Nadere informatie

Gezocht Sponsoren!!!!!!

Gezocht Sponsoren!!!!!! juni 2015 nummer:2 Het seizoen is ten einde alle teams zijn nu klaar met de competitie en toernooien en iedereen kan genieten van een fijne vakantie en een periode zonder handbal. Als eerste willen wij

Nadere informatie

Voor onze competitiespringers is er de trainingspak die we op training en wedstrijd dragen.

Voor onze competitiespringers is er de trainingspak die we op training en wedstrijd dragen. f Sleins Skip Nieuwsbrief oktober 2017 1. START NIEUW SEIZOEN Beste skippers, beste ouders, Ons nieuw seizoen is reeds enkele weken aan de gang. We namen een goede start met 24 nieuws skippers. We willen

Nadere informatie

Presteren vanuit Plezier! Presentatie van het nieuwe Bestuur van Alvoco Seizoen 2015-2016

Presteren vanuit Plezier! Presentatie van het nieuwe Bestuur van Alvoco Seizoen 2015-2016 Presentatie van het nieuwe Bestuur van Alvoco Seizoen 2015-2016 Programma 1) Alvoco 2018 2) Voorstellen bestuursleden + inrichting Bestuur 3) Organisatie + structuur vereniging 4) Speerpunten voor dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 1, 24 februari Recycling levert geld op! Heb jij thuis nog oude kleding, oud ijzer of oud frituurvet? Lever dit in op de club. Je oude kleding kan je gedurende het buitenseizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015.

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015. Oktober 2015. In deze nieuwsbrief: Uitnodiging algemene ledenvergadering. Jubileumfeest. Nieuwe kleding. Sponsoring. Opmerking. Zaalwacht. Uitnodiging ledenvergadering!!! Wie kent hem niet, de welbekende

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4. NIEUWSBRIEF Nummer 48, 06 april 2019 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4 Van het bestuur Het einde van het seizoen is

Nadere informatie

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER Dag allemaal! Het seizoen loopt al weer ten einde. De spannendste dagen van het seizoen kwamen eind juni; fantastisch dat onze dames 1 de enige wildcard bemachtigden voor de

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

De Vollantier

De Vollantier De Vollantier 2017-2018 Inhoudsopgave Bestuurssamenstelling 3 Mededelingen ledenadministratie 4 Overzicht trainer/coaches 5 Trainingstijden 6 Competitieprogramma 7 Jeugdrubriek 8 Activiteitenkalender 9

Nadere informatie

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *)

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Naam: Roepnaam: M/V Voornamen: Adres: Postcode: Woonplaats: Geb.Datum: Telefoonnr: IBAN-nummer: Huisarts: Tel Arts: Email-adres: Medische bijzonderheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier!

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Nieuwsbrief Februari 2018 Beste sportvrienden, Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Bart Verhaeghe Voorzitter

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website:

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website: Hoi Ars vrienden, Weer een nieuw jaar, weer een nieuw clubblad, hoeveel jaar houden wij dit nog vol? Hebben jullie enig idee hoelang het Ars clubblad bestaat en welke uitgave dit is. Het antwoord is in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Beste scheidsrechter, Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Rooster Het rooster wanneer jullie mogen fluiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 Het zwemseizoen loopt al bijna weer op zijn einde. Met het maken van deze nieuwsbrief staan er nog enkele wedstrijden voor de deur, maar gelukkig ook nog tal van activiteiten!

Nadere informatie

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2017

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2017 ATLANTIS NIEUWS - EDITIE 1-2016/2017 VOORWOORD Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Iedereen is weer hard aan het trainen en de eerste wedstrijden zijn al geweest. We willen natuurlijk dit jaar

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 09-09-2018 Uitslagen zaterdag 08-09-2018 Thuisteam Uitteam Uitslagen Nikantes 1 ZKV (Zu) 1 12-4 Nikantes 3 DeetosSnel 8 7-8 Seolto A1 Nikantes A1 18-8 Nikantes

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016 Pagina 1 van 5 Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016 Ja, ik wil graag lid worden van ASC Najaden en lever dit formulier in bij de secretaris, samen met het incassomachtigingsformulier,

Nadere informatie

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 6, 24 december Met de feestdagen voor de deur wensen wij iedereen heel fijne dagen en een gelukkig, gezond en sportief 2017. Wij zien u graag op onze nieuwjaarsreceptie,

Nadere informatie