Opel Astra Sports Tourer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opel Astra Sports Tourer"

Transcriptie

1 Opel Astra Sports Tourer

2 Alle ruimte is voor u. Met zijn gestroomlijnde profiel is de Opel Astra Sports Tourer niet alleen buitengewoon stijlvol en dynamisch, maar biedt hij u ook alle ruimte en veel zijdigheid die u maar kunt wensen.

3

4

5 Superieure wegligging. Zodra u wegrijdt, merkt u meteen dat de Opel Astra Sports Tourer heer en meester is over de weg. Neem plaats achter het stuur en geniet van zijn sublieme prestaties!

6

7

8

9

10

11 Hij voelt net zo goed als hij eruit ziet. Kwaliteit is hier tastbaar. Van de vloeiende lijnen van de cockpit tot de kleinste details in de afwerking.

12 Opel Astra Sports Tourer Essentia De nieuwe Opel Astra Sports Tourer ten voeten uit. Met een royale uitrusting, aantrekkelijke kleuren en een schitterend interieur is de Essentia gemaakt om volop te genieten en te blijven genieten. Standaard onder meer: Buitenspiegels elektrisch bedienbaar en verwarmbaar, in koetswerkkleur Deurgrepen in koetswerkkleur Zwarte dakrails Verchroomde koplampen Daytime running lights Instrumenten met verchroomde sierringen Elektrisch bedienbare ruiten vooraan Centrale vergrendeling met afstandsbediening Leeslampjes voorin 12 V-aansluiting in bagageruimte Snelheidsafhankelijke stuurbekrach tiging Antiblokkeersysteem (ABS) Elektronische Stabiliteitscontrole (ESP Plus ) Middenconsole met 2 bekerhouders en open opbergvak 60/40 gedeelde leuning voor achterzetels Dubbele laadvloer, 3 posities (icm Infinity Sound System: 2 posities) Airbag en zijairbag voor bestuurder en passagier vooraan Pedal Release System Bevestigingshaken in bagageruimte 16-duims stalen velgen met wieldop Op de illustraties zijn ook opties afgebeeld.

13 Essentia/Enjoy Opel Astra Sports Tourer Enjoy Ruime mogelijkheden voor persoonlijke wensen. Zoals FlexRide, Adaptive Forward Light ing (AFL), sportonderstel, ergonomische comfortzetels of een zonnedak, om maar een paar voorbeelden te noemen. Standaard bovenop Essentia: Luxe bekleding en dashboard afwerking Actieve hoofdsteunen vooraan Airconditioning met pollenen geur filter Radio CD 400 met stuurwielbediening, MP3-aansluiting en 7 luidsprekers Gordijnairbags Cruise Control Regensensor Automatische koplampen Opbergtassen aan de rugleuning van de voorzetels 9 Op de illustraties zijn ook opties afgebeeld.

14 Opel Astra Sports Tourer Sport Voor liefhebbers van een sportieve rijstijl. De Sport is in elk opzicht dynamisch. Van de optionele lederen bekleding tot tal van sportieve extra's om uw Opel Astra Sports Tourer Sport volledig naar uw hand te zetten. Standaard bovenop Enjoy: Sportzetels vooraan Exclusieve bekleding en tweekleurig dashboard Donker getinte koplampen en achterlichten Zilverkleurige dakrails Dorpellijsten bij voordeuren Instrumenten met doorschijnende accentverlichting Elektronische klimaatregeling FlexFold-achterzetels met elektrisch neerklapbare rugleuning Verstelbare armsteun vooraan Elektrisch bedienbare handrem Hill Start Assist Boordcomputer met checkcontrol-functie 12 V-aansluiting in middenconsole achteraan Lederen sportstuurwiel 17-duims lichtmetalen velgen, 5 spaken Verlaagd sportonderstel Mistlampen vooraan Op de illustraties zijn ook opties afgebeeld.

15 Sport 11

16

17 Cosmo Opel Astra Sports Tourer Cosmo Het summum van comfort en stijl. De elegante nieuwe Opel Astra Sports Tourer Cosmo geeft iedere rit extra glans. Standaard bovenop Enjoy: Morrocana-bekleding en luxe tweekleurig dashboard Donker getinte achterlichten Zilverkleurige dakrails Dorpellijsten bij de voordeuren Instrumenten met doorschijnende accentverlichting Elektronische klimaatregeling FlexFold-achterzetels met elektrisch neerklapbare rugleuning Verstelbare armsteun vooraan Elektrisch bedienbare handrem Hill Start Assist Boordcomputer met checkcontrol-functie 12 V-aansluiting in middenconsole achteraan Lederen stuurwiel 17-duims lichtmetalen velgen met dubbele spaken Park Pilot achteraan Elektrisch bedienbare ruiten achteraan Mistlampen vooraan 13 Op de illustraties zijn ook opties afgebeeld.

18 In de bestuurderszetel van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer is het uitstekend toeven. Sfeerverlichting, superieur zitcomfort, een eenvoudig, vanaf het stuurwiel te bedienen infotainmentsysteem, bedieningselementen perfect binnen handbereik, goed afleesbare instrumenten en displays met heldere informatie... Kortom: alles om met een goed humeur achter het stuur te zitten. Maar er is nog veel meer. Stap in en ontdek het zelf! Ergonomische comfortzetel. Welke uw rijstijl ook is, hoe ver u ook rijdt, comfortabel zitten is een eerste vereiste. In de nieuwe Opel Astra Sports Tourer zit u ook wat dat betreft goed. De ergonomisch ontworpen comfortzetel is in 6 richtingen verstelbaar en voorzien van een 4-voudig verstelbare lendensteun, zodat u de zetel volledig aan uw voorkeuren kunt aanpassen. Ook de lengte van het zitgedeelte is verstelbaar, om uw bovenbenen ontspannen te ondersteunen. Het summum van luxe biedt de bestuurderszetel bekleed met geperforeerd leder en voorzien van zetelverwarming. Geeft u de voorkeur aan een zetel met stoffen bekleding, dan biedt die hetzelfde ergonomische comfortniveau. Elektronische klimaatregeling. Via het menu op het display kunnen bestuurder en passagier vooraan eenvoudig hun ideale temperatuur invoeren. Verstelbare actieve hoofdsteunen 4-voudig verstelbare lendensteun Instelbare helling van de rugleuning Instelbare hoogte Zonnedak. Bij mooi weer genieten van de zon en bij minder mooi weer van natuurlijk licht, terwijl de kou buiten blijft. Dit elektrisch bediende glazen zonnedak maakt het u gemakkelijk. Instelbare helling zitgedeelte Verstelbare lengte zitgedeelte Verwarmd, verstelbaar stuurwiel

19 Comfort 15

20 Adaptive Forward Lighting (AFL). s Nachts rijden leidt vaak tot stress. Het ingenieuze AFL-systeem van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer is ontwikkeld om in iedere situatie de weg optimaal te verlichten zonder anderen te verblinden, en maakt automatisch een keuze uit negen lichtfuncties. Het resultaat: minder stress, meer veiligheid. LED-dagverlichting. Trekt de aandacht van andere weggebruikers, bij een lager brandstofverbruik dan dimlicht. Woonwijkverlichting (tot 30 km/h). Een bredere lichtbundel (8 graden extra naar links en rechts) zorgt dat u gevaarlijke situaties sneller opmerkt. Stadsverlichting (30 55 km/h). Een bredere en lager gerichte lichtbundel, geactiveerd door de snelheid van de auto in combinatie met de straatverlichting. Verlichting voor secundaire wegen ( km/h). Bredere en fellere lichtbundel dan conventioneel dimlicht. Reikt 70 m ver zonder anderen te verblinden. Snelwegverlichting (boven 100 km/h). Reikt 140 meter ver, met een hogere, fellere lichtbundel dan conventioneel dimlicht, zonder anderen te verblinden. Slecht-weer-verlichting (tot 70 km/h). Wordt geactiveerd door de ruitenwissers of regensensor. Verbetert het zicht bij slecht weer. Grootlicht-assistent (elke snelheid). Schakelt automatisch over van grootlicht op dimlicht bij tegenliggers of verkeer vóór de auto. Dynamische bochtverlichting (elke snelheid). Geactiveerd door stuurhoek en rijsnelheid zwenken de koplampen in de bocht tot 15 graden naar links of rechts. Statische hoekverlichting (tot 40 km/h, ook bij achteruitrijden). Verlicht 90 graden links of rechts van de auto, voor beter zicht naar opzij.

21 Veiligheid 17

22 Opel Communicatiecentrale. Verkeersinformatie ontvangen, uw navigatiesysteem inschakelen, naar de radio of muziek uit uw MP3-speler luisteren... Het gaat allemaal even gemakkelijk met het geïntegreerde infotainmentsysteem van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer. DVD 800 Navi heeft een 7 inch kleurendisplay met overzichtskaarten. De navigatie-dvd voor meer dan 30 Europese landen bevat ook een uitgebreide reisgids met foto s. De gegevens kunnen, voor extra snelle toegang, worden opgeslagen op het interne 2 GB flashgeheugen. Verkeersberichten (TMC) worden automatisch weergegeven en kunnen op ieder moment in de route worden verwerkt. Daarnaast biedt dit systeem 4 x 20 W audio, 7 hoogwaardige speakers, externe stereo-ingang en USB-aansluiting voor mobiele telefoons of MP3-spelers, handig geplaatst in het opbergvak in de middenconsole. CD 500 Navi heeft dezelfde audiospecificaties, maar is voorzien van een Benelux CD voor navigatie en 1 GB flashgeheugen. CD 400 is speciaal ontwikkeld voor veeleisende muziekliefhebbers: 7-bands grafische equalizer, digitale geluidsverwerking, 80 W, 7 speakers, externe audio-ingang en als optie een USBaansluiting. CD 300 biedt MP3-afspeelmogelijkheid, 3 x 6 voorkeuzezenders, 4 x 20 W vermogen en 4 speakers. Heldere navigatie. Het 7-inch kleurendisplay (CD 500 Navi/DVD 800 Navi) ligt goed in het zicht en biedt een volmaakt heldere weergave, bij DVD 800 Navi eveneens met overzichtskaarten. Het display ligt verzonken in het dashboard, beschermd tegen direct zonlicht. Mobile Phone Portals. Keuze uit een Bluetooth aansluiting of een geïntegreerd systeem met een telefoonhouder, waarin uw telefoon tevens wordt opgeladen; te bedienen vanaf het stuurwiel of via Voice Control. Infinity Sound System. Voor absoluut subliem geluid kunt u in de nieuwe Opel Astra Sports Tourer als optie kiezen voor het Infinity Sound System. Dit systeem met 9 hoogwaardige speakers biedt een direct vermogen van 7 x 45 W. Het audiosignaal wordt gedigitaliseerd en geoptimaliseerd via digitale geluidsverwerking (DSP), voor een ongeëvenaard scherpe en natuurlijke weergave.

23 Infotainment 19

24 FlexFold-achterzetels. De achterbank neerklappen is nu gemakkelijker dan ooit. De knoppen voor de ontgrendeling van de rugleuningen zijn goed bereikbaar geplaatst in de zijwanden achterin de bagageruimte. Door één druk op de knop wordt de rugleuning van de achterzetels volledig automatisch en vanop afstand neergeklapt. Praktisch tot in de details. Het 4-delige Easy Access afdekscherm voor de bagageruimte opent en sluit u in een handomdraai. En hebt u het niet nodig, dan bergt u het gemakkelijk en netjes op onder de vloer (niet in combinatie met Infinity Sound System of volwaardig reservewiel). Extra ruimte onder de vloer. Voor zaken die u wel nodig hebt, maar die u uit het zicht wilt opbergen, is er een handig extra opbergvak met een inhoud van 73 liter onder de opklapbare vloer van de bagageruimte. Maak meer van uw ruimte. In een paar seconden klapt u de zittingen en de leuningen van de achterzetels naar voren. U hoeft zelfs de hoofdsteunen niet te verwijderen. Zo beschikt u in een oogwenk over een lange, vlakke laadvloer en tot liter ruimte voor bagage. Kan het nog handiger? Omdat de voorzetels van de Opel Astra Sports Tourer over de grootste lengte in zijn klasse verstelbaar zijn, hebben we het extra gemakkelijk gemaakt om de zittingen van de neergeklapte achterzetels te verwijderen. Aan u de keuze: extra bagageruimte of extra beenruimte?

25 Gemak/opbergen 21

26

27 Kleuren Olympic White Royal Blue Power Red Technical Grey Fresco Silky Shadow Silver Lake Sovereign Silver Waterworld Black Sapphire 23

28 Essentia: Cordoba/Atlantis, zwart Afwerking: Dark Pearl Enjoy: Scene/Atlantis, zwart Afwerking: Silver Dust Enjoy: Scene, Spice Red/ Atlantis, zwart Afwerking: Silver Dust Enjoy: Scene, Ocean/Atlantis, zwart Afwerking: Silver Dust Sport: Lace/Atlantis, zwart Afwerking: tweekleurig Liquid Palladium/Piano Black Cosmo: Ribbon/Morrocana, zwart Afwerking: tweekleurig Liquid Palladium/Dark Matrix Cosmo: Ribbon, Cocoa/ Morrocana, Choccachino Afwerking: tweekleurig Liquid Palladium Warm/Warm Matrix Cosmo, ergonomische comfortzetel: leder, Cocoa Afwerking: tweekleurig Liquid Palladium Warm/Warm Matrix Ergonomische comfortzetel: Lace/Atlantis, zwart Afwerking afhankelijk van het gekozen model. Ergonomische comfortzetel: leder, zwart Afwerking afhankelijk van het gekozen model.

29 Model Essentia Enjoy Sport Cosmo Bekleding Cordoba/ Atlantis Scene/ Atlantis 6 Lace/ Atlantis 1,2 Lace/ Leder 1,2,4 Ribbon/ Atlantis 3 Morrocana 6 Lace/ Atlantis 1,2 Leder 1,2,4 Bekleding Kleur bekleding Zwart/ zwart Zwart/ zwart Spice Red/ zwart Ocean/ zwart 7 Zwart/ zwart Zwart/ zwart Zwart Zwart/ zwart Cocoa/ Choccachino 5,7 Zwart/ zwart Zwart Cocoa 7 Basiscarrosseriekleur Olympic White Royal Blue Briljante carrosseriekleur 1 Power Red Tweelagige metallic carrosseriekleur 1 Technical Grey Fresco Silky Shadow Silver Lake Sovereign Silver Tweelagige mica carrosseriekleur 1 Waterworld Black Sapphire Afwerking/middenconsole Dark Pearl Silver Dust Liquid Palladium/Piano Black Liquid Palladium/Dark Matrix Liquid PalladiumWarm/Warm Matrix = Leverbaar = Niet leverbaar Optie. Alleen in combinatie met Seat Comfort Pack I. Standaard sportzetel, ergonomische comfortzetel optioneel. Lederen bekleding, contactvlakken uitgevoerd in leder Met TopTec-coating. Niet te verkrijgen in combinatie met Seat Comfort Pack I. Produktiestart nog niet gekend. 25

30 Stalen velg met wieldop, 6,5 J x 16, bandenmaat 205 (215)/60 R 16 (PWM). Standaard op Essentia en Enjoy. Stalen velg met wieldop, 7 J x 17, bandenmaat 215 (225)/50 R 17 (PWP). Standaard op Enjoy in combinatie met FlexRide of verlaagd chassis. Designvelg, 7 J x 17, 5 spaken, bandenmaat 215 (225)/50 R 17 (PWT). Optie op Enjoy. Lichtmetalen velg, 7 J x 17, 5 spaken, bandenmaat 215 (225)/50 R 17 (PWX). Standaard op Sport, optie op Enjoy. Lichtmetalen velg, 7 J x 17, 10 spaken, bandenmaat 215 (225)/50 R 17 (PGQ). Standaard op Cosmo, optie op Enjoy. Lichtmetalen velg, 7,5 J x 18 en 8 J x 18, 5 dubbele spaken, bandenmaat 225/45 R 18 of 235/45 R 18 (PZV/PZJ). Optie op Enjoy, Sport en Cosmo. Lichtmetalen velg, 7,5 J x 18 en 8 J x 18, 5 dubbele spaken, bandenmaat 225/45 R 18 of 235/45 R 18 (PZW/PZK). Optie op Enjoy, Sport en Cosmo. Lichtmetalen velg, 8 J x 19, 5 spaken, bandenmaat 235/40 R 19 (PZS). Optie op Enjoy, Sport en Cosmo.

31 Velgen 27

32 Stel de wagen van uw dromen samen en bewonder hem op uw pc dankzij de Opel Car Configurator: Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van General Motors Belgium nv. In deze Europese catalogus kunnen illustraties voorkomen met kleuren of details die in België en/of het groothertogdom Luxemburg niet verkrijgbaar zijn. De constructeur behoudt zich het recht voor technische kenmerken, uitrusting en prijs van zijn producten zonder voorafgaande verwittiging te wijzigen. De onderdelen, waarmee Opel voertuigen zijn uitgerust, werden volgens de kwaliteitsnormen van Opel door diverse productievestigingen van Opel of buitenshuis vervaardigd. Uw Opel Verdeler kan u alle specifieke technische gegevens bezorgen. Bij hem kunt u ook terecht voor een vlotte financiering via GMAC Financial Services en voor verhuring op lange termijn via Opel Lease. General Motors Belgium NV RPR Augustus 2010 McCann momentum Pefc/ PEFC gecertificeerd Deze brochure is gedrukt op papier afkomstig van duurzaam bosbeheer en gecontroleerde bronnen. BENL/MY11.25

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Opel Astra Sports Tourer Alle ruimte voor jou. Met zijn gestroomlijnde profiel is de Opel Astra Sports Tourer niet alleen buitengewoon stijlvol en dynamisch, maar biedt hij ook alle ruimte en veelzijdigheid

Nadere informatie

GEMAAKT OM UW LEVEN MEER INHOUD TE GEVEN.

GEMAAKT OM UW LEVEN MEER INHOUD TE GEVEN. OPEL ZAFIRA TOURER GEMAAKT OM UW LEVEN MEER INHOUD TE GEVEN. Met de Zafira Tourer haalt u in alle opzichten méér uit uw dag. Dankzij de panoramische voorruit, de boemerang -vorm van de koplampen en het

Nadere informatie

Preview. Rijdynamiek 30 31. Uitrusting 14 21. Accessoires 46 47. Kleuren en bekledingen 22 23. Veiligheid 32 37. OPC Line 48 49.

Preview. Rijdynamiek 30 31. Uitrusting 14 21. Accessoires 46 47. Kleuren en bekledingen 22 23. Veiligheid 32 37. OPC Line 48 49. Opel Astra Preview Uitrusting 14 21 Kleuren en bekledingen 22 23 Velgen 24 25 Zorg voor het milieu 26 27 Motoren en transmissies 28 29 Rijdynamiek 30 31 Veiligheid 32 37 Veelzijdigheid 38 41 Comfort 42

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Uitrusting 16 23 Kleurenenbekledingen 24 25 Velgen 26 27 Zorgvoorhetmilieu 28 29 Motorenentransmissie 30 31 Dynamiek/Onderstel 32 33 Veiligheid 34 39 Gemak/FlexFix

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ.

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. opel astra GTC GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. De GTC: indrukwekkend vanaf de eerste seconde. Slank en gespierd, met geprononceerde schouders en het brede, lage postuur van een echte sprinter. De

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT.

ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT. OPEL Combo ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT. Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo heeft er de ruimte voor. En dankzij zijn extra brede schuif- en achterdeuren neemt u alles

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAANBREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één KEER opladen 1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

OPEL MAGAZINE WELCOME BACK ADRENALINE ONTDEK HET X-GAMMA VAN OPEL. DE NIEUWSTE SUV S VAN HET AUTOSALON.

OPEL MAGAZINE WELCOME BACK ADRENALINE ONTDEK HET X-GAMMA VAN OPEL. DE NIEUWSTE SUV S VAN HET AUTOSALON. OPEL MAGAZINE WELCOME BACK ADRENALINE ONTDEK HET X-GAMMA VAN OPEL. DE NIEUWSTE SUV S VAN HET AUTOSALON. DE NIEUWE GRANDLAND X WELKOM TERUG, HARTSLAG. Ga op ontdekkingsreis met de Grandland X. Sta oog in

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

DE NIEUWE opel INSIGNIA

DE NIEUWE opel INSIGNIA DE NIEUWE opel INSIGNIA INSPIRATIE MET INHOUD WIJST DE WEG NAAR DE ABSOLUTE TOP Voor de nieuwe Opel Insignia schieten woorden tekort. Zijn voorganger brak met meer dan 40 onderscheidingen al alle records

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 07/2017

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Opel Corsavan. Max. laadvermogen tot 475 kg. Max. lengte laadvloer 1,26 m. Max. laadvolume 0,92 m3. Anti-lock Braking System

Opel Corsavan. Max. laadvermogen tot 475 kg. Max. lengte laadvloer 1,26 m. Max. laadvolume 0,92 m3. Anti-lock Braking System OPEL Corsavan Opel Corsavan Z n sportieve look met duidelijk afgetekende stijl is op maat gemaakt van elke handelszaak die geeft om haar imago. De Opel Corsavan is met z n kleine afmetingen zeer geschikt

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010 30/04/07 21:33:47 3 De Nieuwe Saab Sedan Prijslijst Geldig vanaf 13 januari 2010 Standaarduitrusting op alle modellen Saab 9-5 Sedan Bestuurdersomgeving Night Panel functie Multifunctionele boordcomputer

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit SX4 S-Cross 4x2 Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit Zeer ruime kofferruimte: inhoud 430 liter Maximale score op botsveiligheid (Euro NCAP) 7 airbags en voetgangersbescherming 5 jaar garantie

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels Chrysler Grand Voyager speciale reeks 25 th Anniversary 2.8L CRD Automaat Bovenop de rijkelijke basisuitrusting: 7-zitplaatsen Stow n Go, ABS, TCS, ESP, ERM, airconditioning zonder cfk en met 3 zones,

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL 2017 VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 06/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

DYNAMIEK OP ZIJN MOOIST.

DYNAMIEK OP ZIJN MOOIST. OPEL INSIGNIA OPC DYNAMIEK OP ZIJN MOOIST. KRACHT EN DYNAMIEK. De Insignia OPC oogt niet alleen uiterst sportief, maar maakt de verwachtingen die zijn design schept volledig waar. Zijn aerodynamische

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Sport 1.6i - 120 PK - 88 kw 5v Euro 4 17 000 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw 5v Euro 4 17 250 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw met DPF 5v Euro 4 17 800

Sport 1.6i - 120 PK - 88 kw 5v Euro 4 17 000 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw 5v Euro 4 17 250 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw met DPF 5v Euro 4 17 800 Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief BTW Versie Motor Transm. Emissie 3 Deuren 5 Deuren 1.25i - 60 PK - 44 kw 5v Euro 4 12 000 12 500 1.25i - 82 PK - 60 kw 5v Euro 4 12 800 13 300 1.4 TDCi - 68

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

ŠKODA FABIA CLEVER. Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,-

ŠKODA FABIA CLEVER. Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,- ŠKODA FABIA CLEVER Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,- De FABIA Clever nu vanaf 18.490,- (Combi vanaf 19.390,-) ŠKODA maakt het rijden in de FABIA nog bijzonderder dan het al was. De FABIA Clever is

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

Uitrusting februari 2009

Uitrusting februari 2009 februari 2009 Design Passagiersstoel opklapbaar met verstelbare rugleuning Hoofdsteunen in de hoogte regelbaar Vloerbekleding in vast tapijt Verwarming/ontdooiing met 3 snelheden Dubbele, geforceerde geluidsisolatie

Nadere informatie

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn.

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. OPEL FLEET Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. www.opel.be Rij helemaal in lijn met uw business. Bij Opel vinden we dat uw onderneming moet kunnen focussen op haar

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs Samenvatting Configuratie Technische Kenmerken

Grand Vitara 3 deurs Samenvatting Configuratie Technische Kenmerken Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.6 VVT Benzine 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E

Nadere informatie

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) ABS

Nadere informatie

De nieuwe Kia. www.kia.com

De nieuwe Kia. www.kia.com De nieuwe Kia www.kia.com UITRUTING NEW oul EV VERNELLINGBAK Warmtepomp, energierecupererende remmen, lage rolweerstandbanden Voorverwarming interieur: verwarming of airconditioning Oplaadpunt vooraan

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V90 D4 D4 GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - DAB+ - FULL LED - MODEL Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V90 D4 D4 GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - DAB+ - FULL LED - MODEL Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V90 D4 D4 GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - DAB+ - FULL LED - MODEL 2018 VERKOCHT Model: V90 D4 Modeljaar: 2018 Bouwjaar: 08/2017 Brandstof:

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

Configuratie. Vitara 5 deurs 4x2. Samenvatting

Configuratie. Vitara 5 deurs 4x2. Samenvatting Vitara 5 deurs 4x2 Opmerkelijk design Gemiddeld verbruik vanaf 4,0l/100 km Ook beschikbaar als 4x4 Geavanceerde veiligheidsfuncties Maximale score op botsveiligheid (Euro NCAP) 5 jaar garantie en assistance

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia de nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia Grand Sport en Sports Tourer tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn hoogwaardige design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG V A N 1 7 T O T 3 1 M E I 2 0 1 6 ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG FIESTA Titanium FORD FIESTA TREND BUSINESS CLASS 1.0i / 80PK / 3D / 5V Standaarduitrusting Aanbevolen catalogusprijs Fiesta Trend 1.0i

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Avensis Touring Sports 2.0 D-4D (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Comfort & pack 50+

Avensis Touring Sports 2.0 D-4D (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Comfort & pack 50+ Toyota code SkzIqD2GW Avensis Touring Sports 2.0 D-4D (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Comfort & pack 50+ Model Avensis Touring Sports 2.0 D-4D Vanaf 36.190 (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Vanaf

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia De nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn atletische design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende voorsprong op andere auto s in

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Parking Distance Control voor en achter. Sunset (getint glas achter) Lichtmetalen velgen 17 inch Trius. Afneembare trekhaak. Chromen raamomlijsting

Parking Distance Control voor en achter. Sunset (getint glas achter) Lichtmetalen velgen 17 inch Trius. Afneembare trekhaak. Chromen raamomlijsting pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Stationwagen, 5 deurs Zilver (Brilliant silver) (Metallic) Grijs (Stof Fly)

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

24.12.2014 Nl FORD ECOSPORT PRIJSLIJST. Prijslijst nr. B14/P45 Datum: 24/12/2014 In voege: 24/12/2014 Vervangt: 15/01/2014 www.ford.

24.12.2014 Nl FORD ECOSPORT PRIJSLIJST. Prijslijst nr. B14/P45 Datum: 24/12/2014 In voege: 24/12/2014 Vervangt: 15/01/2014 www.ford. 24.12.2014 Nl FORD ECOSPORT PRIJSLIJST Prijslijst nr. B14/P45 Datum: 24/12/2014 In voege: 24/12/2014 Vervangt: 15/01/2014 www.ford.be Prijslijst 5 deuren Versie en motor Transm. Emissie Code Prijs in excl.

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive 28.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Kenteken: 7ZJX80 Merk: BMW Model: 2 Serie Kilometerstand: 26.788 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 51.994 42.970 + 21% BTW Model: XC90 D5 Modeljaar:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS MY12, 1 JANUARI 2012 ONSUMENTENPRIJS ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 19.89,00.978,00 1.917,00 12.3,29 AT 21.9,00 22.69,00 2.79,00 16.381,00

Nadere informatie

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties Hyundai IONIQ Hybrid Specificaties UITVOERINGEN IMOTION COMFORT FIRST EDITION PRIJS (incl. 21% btw, bpm) 21.995 n.n.b. n.n.b. Exterieur 15inch lichtmetalen velgen Michelin Energy Saver 195/65/R15 91T Twotone

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

P R I J S L I J S T BELGIË - JANUARI 2016

P R I J S L I J S T BELGIË - JANUARI 2016 PRIJSLIJST BELGIË - JANUARI 2016 Subaru XV AWD 1.6i Intro 84 114 9 151 1.500 16.524,79 19.995,- Premium 84 114 9 151 1.500 21.070,25 25.495,- Premium Lineartronic CVT 84 114 9 146 1.200 22.309,92 26.995,-

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport 53.835 U BESPAART: 6.612 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: wit Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

Verrrrfrissende aircodeals.

Verrrrfrissende aircodeals. Verrrrfrissende aircodeals. De verleidelijkste airco op de baan. SEAT Altea Reference 1.6l 102 pk : 16.390 Altea afgebeeld met opties. Tijdelijke promotie GRATIS AIRCO! * Internationale jury onderscheidt

Nadere informatie

Volkswagen Golf TSI 150pk DSG-7 Highline NIEUW. Algemene informatie

Volkswagen Golf TSI 150pk DSG-7 Highline NIEUW. Algemene informatie VOORRAAD NIEUW Volkswagen Golf 1.5 TSI 150pk DSG-7 Highline NIEUW 34.995 U BESPAART: 6.197 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Volkswagen Model: Golf Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 4-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 4-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -EURS 3 SEPTEMBER 2012, MOELJAAR 12 PRIJZEN* ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 20.9,00 6.02,00 1.3,00 12.221,01 22.69,00 23.89,00 27.39,00 28.79,00

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting Swift Sport 3 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Ontdek het volledige Swift gamma Samenvatting Swift Sport

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD D5 AWD GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - 20" VELGEN - FULL LED - MODEL 2018

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD D5 AWD GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - 20 VELGEN - FULL LED - MODEL 2018 CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD D5 AWD GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - 20" VELGEN - FULL LED - MODEL 2018 VERKOCHT Model: XC90 D5 AWD Modeljaar: 2018 Bouwjaar:

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL ASTRA. SPORTS TOURER VAN

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL ASTRA. SPORTS TOURER VAN CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL ASTRA. SPORTS TOURER VAN Per 20 februari 2014 OPEL ASTRA SPORTS TOURER VAN Vermogen (kw/pk) CO 2 uitstoot (gr/km) excl. BTW/BPM BTW BPM incl. BTW/BPM DIESEL 1.6 CDTi ecoflex

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12.

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12. Swift 5 deurs Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe Airco 12.199,00 * Bright Red Swift 0,00 * Standaardinterieur Swift @ttitude 0,00 * Standaardvelg

Nadere informatie

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR 1 december 2015 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking De nieuwe Hyundai i10 Jouw leven. Jouw stad. Jouw auto. Maak kennis met de stadsauto die het straatbeeld vult met een ongekende stijl

Nadere informatie