Het Chiro Tiptoefke!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Chiro Tiptoefke!"

Transcriptie

1 Jaargang Nummer 1 (september) Het Chiro Tiptoefke! Hét blad voor de echte chirovriend. Een uitgave van Chiro-Sint Katrien Steenhuize In dit nummer: Verslag kamp Erezée! Het nieuwe jaarthema: Chirocycle! De nieuwe leidingsverdeling! Mattentaartenverkoop!

2 Afscheidswoord van de groepsleiding... 3 Verslag Kamp Kalender... 5 Jaarthema: Chirocycle!... 8 Opdrachtje!... 9 Mattentaartenverkoop Chiro Steenhuize stelt voor: De leiding! Wij gaan jullie missen! Christus Koning Wist je datjes... 15

3 Afscheidswoord van de groepsleiding Het Woord van de groepsleiding wordt eenmalig vervangen door het Afscheidswoord van de groepsleiding Na een jaar / enkele jaren van hard werken, gevolgd door bloed, zweet en tranen geven ze er met twee de brui aan. Runa en Mets vonden het hoog tijd de fakkel door te geven, en leggen bij het ingaan van het nieuwe werkjaar hun ambt van groepsleiding dan ook naast zich neer. Ze zijn iedereen die hen hielp meer dan dankbaar, en Mets wou dan ook even afscheid nemen van zijn favoriete rubriek. Een eer en een genoegen, dat omschrijft zo wel wat het gevoeld dat de afgelopen jaren me gegeven hebben. Een eer dat iedereen het drie jaar lang elke keer opnieuw goed genoeg vond om nog een jaar met mij voort te doen. Een genoegen om te zien waar je met goede voorbereiding en sterkt teamwerk overal kan geraken. Drie jaar waar ik altijd met plezier op zal terugkijken en waar ik nu dan ook met een dubbel gevoel afscheid van neem. Gelukkig is de opvolging verzekerd. Drie jaar lang heb ik er gelukkig nooit alleen voor gestaan. Hulp kon ik krijgen waar ik het vroeg. Zo stond Bram mij telkens opnieuw met raad en daad bij, en kreeg ik het laatste jaar Runa naast mij, waardoor ik heel wat meer op mijn lui gat heb kunnen zitten dan de jaren voorheen. Ook kreeg ik hulp van onze mensen die meer verstand hebben van financiën allerhande, zoals Tim en Jaana en werden de lasten voor het kamp meer door kampverantwoordelijken (Bert, Peter, Jasper, Nick) en kookploeg (Do, Seppe, ) gedragen dan door mijzelf. Drie jaar lang stond ik op de eerste rij en nu niet meer. Maar dan toch nog zeker op de tweede! Chiro zal voor altijd mijn passie blijven en voorlopig ook nog mijn hobby nummer één. Ik ben nog niet klaar met leiding geven! We geven er weer een lap op!

4 Verslag Kamp 2016 Aspirant Marcel schreef voor ons een verslagje over hoe hij zijn kamp beleefde. Dit jaar reisden we af naar het mooie Wallonië. Prachtige natuur, een super-de-luxe kampplaats, een zalige sfeer en megacoole activiteiten zorgden alweer voor een schitterend kamp! De tito s, keti s en aspi s stonden op vrijdag 29 juli al vroeg aan het station van Zottegem om een lange reis naar het verre Érezée te maken. Een flinke treinrit en een heuse wandeltocht later kwamen ze toe op onze geniale kampplaats, de sfeer zat al helemaal goed! Na 3 dagen harde arbeid waren alle tenten opgezet, de sloepie s, speelclubs en rakwi s konden met open armen ontvangen worden. Na een lange busrit en een uitvoerige fouillering door de stoere bivakpolitie mocht (gelukkig) iedereen binnen. Het kamp kon officieel beginnen! De kookploeg zorgde voor heerlijke maaltijden, de leiding voor fantastische activiteiten (waaronder toffe groepspelen helemaal in thema!) en wij, wij zorgden voor de zalige sfeer (de leiding ook een beetje natuurlijk). Maaaaar het sprookje kon niet blijven duren. De weergoden besloten om ons te trakteren op enkele dagen regen. Drie dagen lang zagen we geen zonneschijn; gelukkig schenen de zonnetjes in ons midden wel. Het terrein werd een klein moeras, de rakwi s en speelclubs werden geëvacueerd, maar we hielden stand. Na wat wel een eeuwigheid van regen leek te zijn, kwam er op een heerlijke zomerochtend zonneschijn. En van die eerste zonnestralen genoten we volop. Ondertussen werd de vliegende Hollander (een soort gigantische schommel) afgewerkt en begonnen de tito s onder het toeziend oog van technicus Peter een brug te bouwen over het riviertje vlak naast het kampterrein, waar ook al meerdere malen op werd gevaren. Er werd gespeeld, gelachen, gegrapt en gesmuld. De platte rust werd zelfs gevuld met lokale, muzikale talenten die ons keer op keer verrasten met hun goddelijk gitaarspel. Maar helaas, het n het magische kampvuur was aangebroken, de laatste echte dag van het kamp te Érezée. We zagen veel verdrietige gezichtjes, maar dat was maar voor eventjes want de stoere jongens en meisjes van chiro Steenhuize staken de hoofden bij elkaar voor nog 1 opdracht: toneeltjes!

5 Elke groep bracht die avond zijn eigen uniek creatief werk naar voor. De een wat vreemder dan de ander, maar dat zijn we nu eenmaal gewoon van sommige dit jaar spectaculair. Het werd aangestoken via een te gekke constructie (zie FB) en een griezelige ceremonie uitgevoerd door de leiding. Er werden heerlijk frietjes en verfrissende drankjes voorzien door de kookploeg. Al gauw vielen de oogjes van de sloepie s (en leiding) toe en was het tijd om naar bed te gaan. De volgende ochtend was iedereen (ongeveer) uitgerust en konden we allemaal samen het kampterrein klaarstomen voor de ontvangst van ouders, familie en vrienden. Er werd gesmuld van de heerlijke barbecue bereid door de lieftallige kookploeg. Na de barbecue was het tijd voor de toneeltjes en de laatste, afsluitende kampdans. Al gauw werd er volop afscheid genomen, en gingen de eersten naar huis. De leiding en aspi s bleven nog enkele dagen langer, maar ook zij moesten uiteindelijk met pijn in het hart afscheid nemen van de vertrouwde kampplaats. Bedankt aan de kookploeg, kampverantwoordelijken en leiding voor de inzet. Het was een meer dan geslaagd kamp als je t mij vraagt! Veel liefs, je kapoen Marcel Bedankt, kapoen Marcel, voor dit prachtige verslag! Voor meer foto s kunnen jullie terecht op de website!

6 Kalender Zondag 2 oktober Zondag 9 oktober Zondag 16 oktober Zondag 23 oktober Zaterdag 29 oktober Zondag 30 oktober Zaterdag 5 november Zondag 6 november Zondag 13 november Zondag 20 november Chiro Chiro Chiro Chiro Mattentaartenverkoop (zie verder) Chiro Chiro Geen chiro Geen chiro (de leiding is op weekend) Christus-Koning (zie verder) Voor de verdere kalender kan u terecht op onze website!

7 5

8 Jaarthema: Chirocycle! Waarom Chirocycle? Omdat onze planeet het waard is! De Chiro is geen eiland, we maken deel uit van een samenleving. Een Chirogroep komt elke week bijeen in de buurt, het dorp, de stad waarop we betrokken zijn. We geven mee vorm aan die samenleving en doen dat op een zo verantwoord mogelijke manier. Het jaarthema wordt dit jaar begeleid door Paul Severs! Hij stak speciaal voor de chiro zijn grote hit Zeg eens meisje in een nieuw jasje.

9 Opdrachtje! We hebben op de redactie besloten de spelletjes te vervangen door iets actiever, waarvoor onze leden hun best zullen moeten doen. Dus bij deze: opdrachtjes! Hieronder vinden jullie de eerste opdracht van het nieuwe werkjaar. Het lid dat als eerste de twee schoenen van leider Robin bij leider Mets brengt, zal een snoepje winnen!

10 Mattentaartenverkoop Ook dit jaar verkoopt onze VZW heerlijke mattentaarten en zalige snoepjes! Dit alles om voort te bouwen aan onze droom van een groter lokaal. Zeker bestellen dus! Om nog efficiënter te werken is besloten dat nu ook online kan besteld worden. Dit kan via de volgende link.

11 Chiro Steenhuize stelt voor: De leiding! Sloepies Nick Yara Sander Anne Speelclubs Tuur Sarah Glenn Rakwi s Fien Benjamin Robin

12 Tito s Jaana Mets (Tom) Keti s Jasper Félix Aspi s Peter Laurien Heeft u graag de contactgegevens ( , telefoonnummer) van de leiding van uw kind? Vraag maar gerust aan de poort!

13 Wij gaan jullie missen! Deze leiding verlaat ons. Ze zullen stuk voor stuk gemist worden op de chiro! Gelukkig zullen wij hen nog geregeld terug zien. BEDANKT VOOR JULLIE JARENLANGE INZET! JULLIE WORDEN NOOIT VERGETEN! Pieter! Runa! Bram!

14 Christus Koning Op 20 november is het opnieuw Christus-Koning. Dit is een echte chirofeestdag! Daarom geven we een hele dag chiro! We gaan op naar het park van Breivelde in Grotenberge! Tito s, Keti s en aspiranten gaan met de fiets, de jongere groepen met de auto! Ouders die taxi willen spelen, zijn welkom! Kindjes die liever rechtstreeks gaan, mogen dat als ze dit laten weten aan de groepsleiding. Fietsers vertrekken om 9u30; auto s om 9u45 zodat we daar allen om 10u zijn. Om 16u45 keren we terug naar Steenhuize. Vergeet je lunchpakket niet! Wij zorgen voor lekkere chocomelk! Tot dan! De leiding.

15 Wist je datjes Wist je dat leiders Nick, Sander, Tuur, Jasper, Félix en Peter samen naar Estland zijn gegaan? ze daar geen beren zijn tegengekomen? dit jaar niemand van de leiding nog in het middelbaar zit? leider Tuur volgend jaar naar het middelbaar mag? de redactie zich een beetje schaamt dat het zolang geduurd heeft sinds de laatste editie? (Redactie: OEPS!) bezemstelen levensgevaarlijk zijn? het bijna (5 november) dropping is? Allemaal komen!!! het de maand daarop (3 december) quiz is? springkastelen gewoon zalig zijn? Estland saai is? Petite Suisse saaier is? je altijd wist-je-datjes in het oor van leider Mets mag komen fluisteren? je voor foto s van de startdag binnenkort hopelijk op onze website terecht kan? je de kalender altijd kan bekijken op

Het Chiro Tiptoefke!

Het Chiro Tiptoefke! Jaargang 2016-2017 Nummer 2 (april) Het Chiro Tiptoefke! Hét blad voor de echte chirovriend. Een uitgave van Chiro-Sint Katrien Steenhuize www.chirosteenhuize.be In dit nummer: Het woord van de groepsleiding!

Nadere informatie

Inhoudstafel. Belangrijke data Speelclub Rakwi Tito Keti Aspi

Inhoudstafel. Belangrijke data Speelclub Rakwi Tito Keti Aspi Inhoudstafel Belangrijke data Speelclub Rakwi Tito Keti Aspi BELANGRIJKE DATA Zaterdag 25 mei vanaf 17u30: De aspi s gaan voor het laatst op kamp dit jaar. En om er een knaller van te maken dit jaar organiseren

Nadere informatie

Januari-februari 2017

Januari-februari 2017 Voorwoord Januari-februari 2017 24-26 februari: Groepsweekend! Voorwoord Beste ouders & leden 2016 vloog voorbij, het was een jaar met een succesvolle spaghettiavond, Mexico Mexico, een bangelijk kamp,

Nadere informatie

Welkom. Beste chirovrienden,

Welkom. Beste chirovrienden, Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Binnenkort is het weer zover. De zondag waar je al een heel jaar naar uitkijkt. Zeker de oudere afdelingen weten al waarover we het hebben, binnenkort is het

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 KRABBELS MEI JUNI Inhoudstafel Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 2 Hallo chirowieten en ouders, Gekrabbeld Hier zijn we al met de voorlaatste krabbels

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - 14u @PZ Tongerlo Inhoud Þ Bonte dagen Þ Een terugblik Þ Algemene info Þ Recreatie Þ Agenda Bonte dagen Bijna is het weer

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 18de jaargang 2014-2015

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM!

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Verhaal- CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Onze chiro bestaat uit twee groepen: de meisjes- en de jongenschiro We willen jullie graag dit boekje aanbieden. Het is een gelegenheid

Nadere informatie

t Slagske Oktober, 27e jaargang

t Slagske Oktober, 27e jaargang t Slagske Oktober, 27e jaargang Kalender 2017-2018 Zaterdag 7 oktober Barbecue Zaterdag 3 februari Pasta-avond 2 tot 4 maart Speelclubweekend Rakwiweekend Titoweekend Zaterdag 14 april Groepsfeest Kamp

Nadere informatie

Paashopsadeke

Paashopsadeke Paashopsadeke 2017 1 Voorwoord Dag allerbeste Chirowietjes, Na de jaarlijkse winterstop zijn we er weer onmiddellijk ingevlogen. De koude en de regen hielden jullie niet tegen en er is waarschijnlijk nog

Nadere informatie

Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel!

Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel! Maart 2018 Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel! De paasvakantie staat voor de deur en dan gaan Keti, Aspi en leiding (of sympathisanten) op wandel met de rolstoelbewoners van WZC De Stichel. Zo brengt

Nadere informatie

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Mei-juni 2017 2 juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Beste ouders & leden De laatste maanden van het Chirojaar zijn gestart, het kamp komt steeds dichter en dichter bij! Wie heeft er al zin in? Spaghetti-avond

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Chiro Jomokri en Komverdrom. Kadol

Chiro Jomokri en Komverdrom. Kadol Chiro Jomokri en Komverdrom Kadol Hallo Chiro vriendjes! Groot feest, want Chiro Jomokri en Komverdrom vliegen er weer in! Ook dit jaar staat er een knotsgekke leidingsploeg voor jullie klaar met nog gekkere

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart Chiro Bloemendaal Programma januari tot maart Hallo aller-coolste Chiroleden van de hele wereld (en ouders)! Ook deze paar maanden staan er weer heel wat super leuke en spannende dingen op het programma,

Nadere informatie

Stelt voor: 7 e jaargang Driejaarlijkse uitgave Maart 2015

Stelt voor: 7 e jaargang Driejaarlijkse uitgave Maart 2015 Stelt voor: 7 e jaargang Driejaarlijkse uitgave Maart 2015 We hebben nu ook een kalender op de website! Belangrijke data Zondag 15 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 19 april Geen chiro; we zetten

Nadere informatie

Welkom. Data. Opendeurweekend jongenschiro

Welkom. Data. Opendeurweekend jongenschiro Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Na een lange vakantie met veel goed weer en een supertof kamp is jammer genoeg het schooljaar terug begonnen. Maar niet getreurd, want dat betekent natuurlijk

Nadere informatie

Enthousiast oktober november

Enthousiast oktober november Enthousiast oktober november Ribbels: oktober en november Zaterdag 06 oktober Je kan lekkere spaghetti komen eten op de chiro om 17.30u of om 19u. Voor of na het eten kan je ook naar de foto s van het

Nadere informatie

Inhoudstafel. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inhoudstafel. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inhoudstafel Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie en weetjes 26 Januari: Vandaag kan je de Chiro

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Enthousiast april mei

Enthousiast april mei Enthousiast april mei Ribbels: april en mei Zondag 07 april: Vandaag gaan we lekkere paascakejes maken. Het is dus niet nodig om een vieruurtje mee te nemen. Neem 2 euro mee. Zondag 14-21-28 april: vrolijk

Nadere informatie

CHIROTELEX september 2017

CHIROTELEX september 2017 CHIROTELEX september 2017 Hallo allemaal Oef, mijn eerste schooldag is alweer voorbij gevlogen. Al mijn vriendjes en vriendinnetjes zag ik weer en we hebben alles netjes klaar gemaakt opdat we maandag

Nadere informatie

Als je t ons vraagt: Diep in de ZEE. Klein Bivak 2019 van vrijdag 15 tot zondag 17 februari.

Als je t ons vraagt: Diep in de ZEE. Klein Bivak 2019 van vrijdag 15 tot zondag 17 februari. Als je t ons vraagt: Diep in de ZEE Klein Bivak 2019 van vrijdag 15 tot zondag 17 februari www.chirozuienkerke.be 16 Lieve Chirowietjes en ouders Tijdens het weekend van 15-16-17 februari trekken we met

Nadere informatie

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia t lotusgazetje Periodieke uitgave van basisschool De Lotusbloem Zomerstraat 27, 2590 Berlaar - tel. 03 / 482.12.60 - fax. 03 / 482.43.34 Meer informatie kan u vinden op www.bsdelotusbloem.be nummer: juni

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Maart & april t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be 2

Nadere informatie

't trezebeesje 2015-2016 10

't trezebeesje 2015-2016 10 't trezebeesje 2015-2016 10 Neem zeker ook eens een kijkje op www.debanier.be voor tof knutselmateriaal en Chirospulletjes! Geef Kleur is het jaarthema van dit Chirojaar. Vind jij de 6 figuurtjes? 2 Inhoud

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden.

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Evenementenblaadje Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Wij beginnen 2012 alvast met toffe activiteiten! 1 januari mag

Nadere informatie

Programmaboekje September Oktober November

Programmaboekje September Oktober November Programmaboekje September Oktober November Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand

Nadere informatie

F L U P K E D E C E M B E R

F L U P K E D E C E M B E R F L U P K E D E C E M B E R I N H O U D S T A F E L SNOEPVERKOOP HAMBURGERAVOND PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA KETI PROGRAMMA ASPI VRAAG VAN DE MAAND

Nadere informatie

Jaargang 2014-2015 Nr. 1 Oktober 2014

Jaargang 2014-2015 Nr. 1 Oktober 2014 Jaargang 2014-2015 Nr. 1 Oktober 2014 1 Inhoudstafel Dankwoord van de groepsleiding... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Leidingsverdeling 2014-2015... 4 Kampverslag... 7 Jaarthema: Chiromantiek... 9

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108 België Belgique P.B. P.P. 1190 VORST SINT DENIJS BC 30108 BLUB. Verschijnt 5x/jaar. BLUB is een uitgave van CHIRO H2O VORST jaargang 17 V.U. Gaëtan Dufour, Vuurstraat 10, 1190 Vorst Afgiftekantoor: 1190

Nadere informatie

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Check ook nog regelmatig onze site voor extra informatie! Zondag 23 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 20 april Geen chiro Vrijdag 25 april

Nadere informatie

KKOSSERKE. september - oktober

KKOSSERKE. september - oktober KKOSSERKE september - oktober Dag allertofste KKOSsers, Nu het kamp achter de rug is en er een nieuw school- en KKOS-jaar is gestart. Is het weer tijd om jullie KKOS-uniform elke week boven te halen. De

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig zorgen.

Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig zorgen. Sikamberke Januari Beste ouders, leden en chirosympathisanten, Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig

Nadere informatie

t 3-maandelijkse Chirokrantje van Chiro Gruitrode - jaargang 9 - nummer 2 januari, februari, maart & april 2016

t 3-maandelijkse Chirokrantje van Chiro Gruitrode - jaargang 9 - nummer 2 januari, februari, maart & april 2016 t 3-maandelijkse Chirokrantje van Chiro Gruitrode - jaargang 9 - nummer 2 januari, februari, maart & april 2016 Lieve leden, beste ouders, Sinterklaas is op bezoek geweest en de kerstvakantie is begonnen.

Nadere informatie

CHIRO HOFSTADE. Chiro hofstade

CHIRO HOFSTADE. Chiro hofstade 1 CHIRO HOFSTADE 2 Voorwoord Beste kinders, ouders en sympathisanten, We beginnen de maand september na twee maanden vakantie. We zijn in de maand Juli op een bangelijk kamp geweest waar iedereen heel

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

Ik zeg u geen vaarwel mijn vriend

Ik zeg u geen vaarwel mijn vriend Ik zeg u geen vaarwel mijn vriend Beste ouders en sympathisanten, Alweer een dag voorbij. t Einde van dit schitterend kamp nadert voor ons met rasse schreden. Maar voor sommige onder jullie blijkt de tijd

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December Chiro Bloemendaal Programma 1: September December Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is begonnen en daarbij hoort natuurlijk een kei

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Schribbel. Contact JRK. D e. jrkharelbeke.be. Adres van ons lokaal t Of Veldstraat 179-8530 Harelbeke

Schribbel. Contact JRK. D e. jrkharelbeke.be. Adres van ons lokaal t Of Veldstraat 179-8530 Harelbeke Contact JRK Adres van ons lokaal t Of Veldstraat 179-8530 Harelbeke Hoofdleider contactadres Andreas Werbrouck Beeklaan 34 Harelbeke Tel. 0495/67.10.49 E: jeugd@rodekruisharelbeke.be Site: www.jrkharelbeke.be

Nadere informatie

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Maart Xaverius-St.Rita A21/46G

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Werkjaar Januari-Juli

Werkjaar Januari-Juli Werkjaar 2009-2010 Januari-Juli Hallo Hier zijn we weer, na een lange kerstvakantie hebben we er weer veel zin in en gaan we weer van start met allerlei fantastische activiteiten. In dit boekje staan de

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Peeïkske april. Beste ouders, leden en sympathisanten,

Peeïkske april. Beste ouders, leden en sympathisanten, Peeïkske april Beste ouders, leden en sympathisanten, April staat weer voor de deur en daarom hebben wij een mooi, fris en lenteachtig peeikske voor jullie gemaakt! April is de maand van... De lente: hopelijk

Nadere informatie

Chirokamp, Westouter: een reis door de tijd

Chirokamp, Westouter: een reis door de tijd Nieuws van Chirokamp tot de overgang! Chirokamp, Westouter: een reis door de tijd De Chiro begint weer, samen met het nieuwe schooljaar, en dan begin je wel eens terug te denken aan de voorbije vakantie.

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot - België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 1 Voorwoord Vijf, vier, drie, twee, één, KNAL! Het startschot voor het nieuwe scoutsjaar is gegeven! De hele leiding heeft samen de batterijen

Nadere informatie

JRKRANT Juli en augustus 2016

JRKRANT Juli en augustus 2016 JRKRANT Juli en augustus 2016 KAMP 2016 Deze maand in onze JRKRANT KAMP 2016 1 Nieuw concept vanaf september Heimweedag 2 Startactiviteit 3 Ontbijtactie 3 Tekstje van een lid 4 Voor extra informatie mogen

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop.

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop. Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 3 : April Juni

Chiro Bloemendaal. Programma 3 : April Juni Chiro Bloemendaal Programma 3 : April Juni Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Wauw, dit jaar is weer voorbij gevlogen want we zijn aan het laatste programmaboekje gekomen. Natuurlijk

Nadere informatie

t Ludiekske In dit exemplaar: Cafe Ludiek Vlaamse kermis - Kamp -Afdelingstekstjes En nog veel meer...

t Ludiekske In dit exemplaar: Cafe Ludiek Vlaamse kermis - Kamp -Afdelingstekstjes En nog veel meer... t Ludiekske In dit exemplaar: Cafe Ludiek Vlaamse kermis - Kamp -Afdelingstekstjes En nog veel meer... 2 Inleiding Dag beste Ludiekers en ouders, Joepie, t Ludiekske is er weer! In deze editie van het

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Januari & Februari t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2017-2018 Ook dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, er speciale events plaatsvinden niet langer enkel per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen om

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 3: April - Juni

Chiro Bloemendaal. Programma 3: April - Juni Chiro Bloemendaal Programma 3: April - Juni Dag iedereen!! Voor de echte planners onder ons vind je hieronder de belangrijke data voor het hele jaar. Over belangrijke data/ evenementen volgen zeker ook

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Kapoenen Beertjes. Seppe

Kapoenen Beertjes. Seppe Kapoenen Beertjes Dag kapoenen en ouders, dit is het eerste Huberke van het nieuwe scoutsjaar. Om de eerste vergaderingen een beetje gemoedelijker te laten verlopen zullen we ons kort voorstellen. Wij

Nadere informatie

Chirojaar Beste ouders

Chirojaar Beste ouders Chirojaar 2009-2010 Beste ouders Beste leden Eindelijk! Het is zover! Onze chiro is verhuisd naar Koningslo. We zijn de eerste zondag van dit chirojaar eens op bezoek geweest in alle groepen en het was

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 18 mei 2008

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 18 mei 2008 Pampa Modelfighters - Knuffelvliegen (2de editie) Davy Carmans Op zondag 18 mei was het weer zover. Pampa Modelfighters organiseerde voor de tweede keer zijn Knuffelvliegen op hun terrein in Helchteren

Nadere informatie

-

- -Www.chirozuienkerke.be20 2 19 Met dank aan onze sponsors Lieve Chirowietjes en ouders Het eerste semester van ons 8 ste werkjaar is voorbij gevlogen! Ons nieuw lokaal De Chalet werd officieel geopend

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw adres door te sturen naar

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw  adres door te sturen naar De Kapoenen Lieve kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie het kamp in de Pinte een super leuke week en zijn jullie klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen. We verwelkomen niet enkel nieuwe

Nadere informatie

24e jaargang, uitgave 3; VU Lodewijk en Lotte

24e jaargang, uitgave 3; VU Lodewijk en Lotte Liefste leden Welkom in het allerlaatste chiraske, ongelooflijk hoe snel het chirojaar gaat. Dit is waarschijnlijk te danken aan de zotte, leuke, onvergetelijke momenten en zoals het spreekwoord luidt

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen!

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! HET CIRCUS HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! Lees snel verder voor meer informatie. Dit jaar zetten we onze

Nadere informatie

t Kletserke December 2014

t Kletserke December 2014 t Kletserke December 2014 Voorwoord December, de maand van zowel de sint als de kerstman! De sint is in het land en dat is altijd feest! Iedereen kent het fenomeen wel: uren wakker liggen om te luisteren

Nadere informatie

Kersthopsadeke

Kersthopsadeke Kersthopsadeke 2017-2018 1 Voorwoord Hallo allerliefste Chirowietjes! Het Chirojaar is alweer goed begonnen. De eerste twee maanden zijn zoals gewoonlijk voorbijgevlogen. Dit betekent dus, zoals jullie

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Jaarthema. Iedereen chirnonaut

Een nieuw jaar! Jaarthema. Iedereen chirnonaut T FIKSKE 2017-2018 Inhoud Inhoud Een nieuw jaar!... Jaarthema... Nieuwe leiding... Nieuwe VB Wat is Chiro? Afdelingen Uniformen Inschrijvingen Ouderraad Terugblik... Chirokamp 2017... Chirofeesten 2017

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: Januari Maart

Chiro Bloemendaal. Programma 1: Januari Maart Chiro Bloemendaal Programma 1: Januari Maart Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is nu al een tijdje bezig en we hebben al een heleboel

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

CHIRO WERCHTER NIEUWSBRIEF SPECIAL: CHIROKAMP

CHIRO WERCHTER NIEUWSBRIEF SPECIAL: CHIROKAMP CHIRO WERCHTER NIEUWSBRIEF SPECIAL: CHIROKAMP IN JUNI EN AUGUSTUS WAS HET JAMMER GENOEG GEEN CHIRO; DE LEIDING HEEFT IN IEDER GEVAL GOED GESTUDEERD VOOR DE EXAMENS Het kamp 11 tot 21 juli 2016 Voor de

Nadere informatie