Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems"

Transcriptie

1 Cocon in het kort: speciaal ontwikkeld voor glasvezel, helder overzicht netwerk, snel iedere gewenste informatie, automatische routering en budgettering, werken in heden en toekomst, projectmatig werken, managen capaciteit netwerk, talloze invoer- en exporteeropties, ook in versies webbased, lokaal en remote desktop, snel wegwijs dankzij intensieve Cocon training. Cocon Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk Speer IT Speer IT glass fiber registration systems glass fiber registration systems

2 Zou die storing hier zitten? VOORDELEN Cocon, de standaard WIE WERKEN ER MET COCON Cocon is specifiek ontwikkeld voor glasvezel- IN DE TOEKOMST WERKEN netwerken en biedt daardoor een aantal Het glasvezelnetwerk groeit dagelijks en wordt Cocon kent vele toepassingen en daardoor is deze belangrijke voordelen: Een belangrijk en uniek voordeel van Cocon is steeds complexer. Dankzij Cocon houdt u het overzicht over de meest ingewikkelde netwerk- multi-user applicatie geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Cocon wordt vooral gebruikt door: Snel een compleet overzicht dat u inzicht heeft in de huidige èn toekomstige situatie van uw netwerk. U kunt namelijk alle structuren. Invoeren, muteren, routeren, raad- netwerkbeheerders- en ontwerpers, netwerkelementen middels kleuren voorzien plegen, analyseren... Snel en gebruiksvriendelijk, managers en capaciteitsplanners, Hoe complex het netwerk ook is, Cocon geeft van een huidige of toekomstige status. terwijl de mogelijkheden zeer uitgebreid zijn. aannemers, een helder overzicht en zorgt dat u snel over alle Hierdoor is bij ieder netwerkelement direct te Cocon is zonder twijfel de standaard in Neder- salesmedewerkers, gewenste informatie beschikt. Zo ziet u bijvoor- zien of het al aanwezig is of nog aangelegd moet land. Maar ook internationaal wordt Cocon sitebeheerders, beeld met één muisklik het gebruik van een worden. Uiteraard is het toekomstige status- toegepast door grote telecom-organisaties. NMC/NOC medewerkers. kabel, inclusief alle verbindingen, vezeltypes, netwerk ook uit te zetten. lassen, patches, vergunningen en (klant)- contracten. En dat allemaal binnen fracties van seconden. Bovendien schakelt u simpel tussen een geografische en niet-geografische weergave.

3 Autorisatie Projectmatig werken Fysieke EN niet-fysieke elementen Voorkeursopties Cocon is door uw hele bedrijf inzetbaar, want u U kunt alle gegevens per project invoeren en In de Cocon database stelt u talloze gegevens kunt gebruikers op verschillende niveaus, zowel projectmatig werken. Bij het bouwen van een nieuw Cocon registreert en verbindt alle fysieke en niet- vooraf in en geeft hierbij uw voorkeuren aan. individueel als per groep, autoriseren. netwerk of verbinding ondersteunt Cocon het fysieke elementen op logische wijze met elkaar. Denkt u hierbij aan kabeltypes met bijbehorende Uitgebreide invoeropties gehele proces, van plannen tot en met de complete documentatie. U krijgt dus een compleet bouw- Dus bijvoorbeeld alle glasvezelverbindingen en aansluitingen, maar ook alle klant- en contract- specificaties, maar ook naamgeving van frames, dempingsfactoren, etc. pakket van uw project. gegevens of storingsincidenten die hier bij horen. Er zijn veel verschillende soorten gegevens in te Een compleet overzicht dus, met één druk op voeren in de Cocon database. Uiteraard de de knop. standaard zaken als buizen, kabels of boringen. Maar ook gebouwen, vergunningen of bijvoor- beeld geblokkeerde gebieden waar niet mag worden gegraven. En voor een levensecht overzicht is alles zichtbaar in een geografische interface.

4 Wat zijn de aanlegkosten? Geplande onderbrekingen managen Automatisch aansluitingen budgetteren Eenheid en structuur in documentatie Status netwerkcomponenten Werkzaamheden of storingen worden feilloos U wilt een verbinding van punt A naar punt B en Eenheid in benamingen binnen een netwerk is De status van ieder netwerkcomponent (bijvoor- geregistreerd door Cocon. En vanzelfsprekend vervolgens direct zien wat dit bij benadering kost. cruciaal. Cocon kan alle componenten auto- beeld gereed of nog te bouwen ) is snel te dienen alle klanten die gebruik maken van het Dit weet u binnen een paar seconden, dankzij de matisch een juiste en unieke naam geven. herkennen dankzij het gebruik van verschillende netwerk tijdig te worden geïnformeerd. Cocon intelligente software van Cocon. Maar dat niet alleen. Cocon zorgt ook voor een kleuren. houdt alle betrokkenen automatisch op de optimale structuur van de documentatie. Zeg hoogte via s. Capaciteitsmanagement maar, een perfect geordende bibliotheek die toegankelijk is via Cocon. Iedereen binnen uw Cocon geeft u een perfecte kijk in de voorraad- organisatie kan hier het gewenste project of kast van uw netwerk. Waar heeft u nog capaciteit document uit halen, bijwerken en controleren. En over of waar zitten de knelpunten? De basis voor bij storing of andere incidenten is de gewenste belangrijke beslissingen. informatie direct voorhanden en kan deze worden doorgestuurd.

5 Externe interfaces, navigatiesystemen en BAG OfflinE werken Automatische rapportage Betrouwbare database U kunt ook werken met Cocon zonder een U wilt natuurlijk continu op de hoogte blijven van Ieder moment van de dag werken met de juiste Alle geografische gegevens van Cocon zijn ook te netwerkaansluiting. Eenvoudigweg door een alles wat er binnen uw glasvezelnetwerk speelt. gegevens is natuurlijk zeer belangrijk voor een bekijken in Google Earth, Streetview en Cyclome- kopie te maken van de applicatie, ondersteunende Daarom rapporteert Cocon u automatisch. applicatie als Cocon. dia. En met één vingerbeweging exporteert u de bestanden en database. Hoe vaak, waarover en naar wie, bepaalt Speer IT monitort en controleert regelmatig de bestanden voor het gebruik in navigatiesystemen. Zo vinden uw medewerkers snel de weg naar Importeren bestanden u helemaal zelf. Zo heeft u regelmatig inzicht in bijvoorbeeld de hoeveelheid kabel en groei of functionele en technische integriteit van uw Cocon database (u bepaalt zelf de frequentie ieder gewenst object. Ook BAG (Basisregistratie gebruik van uw netwerk. hiervan). De resultaten hiervan ontvangt u Adressen en Gebouwen) is in Cocon zichtbaar. Eigen gegevens importeren in Cocon? Geen desgewenst per . probleem. Cocon herkent moeiteloos de meest gebruikte bestandstypen.

6 Waar ligt de concurrentie? ANDERE TOEPASSINGEN Cocon The Web CoconLine Workonfield Integratie met Klicon, Workon De populaire webversie van Cocon is overal Cocon via een remote desktop omgeving. De Nieuwe verbindingen in uw netwerk plannen, De toch al vele mogelijkheden van Cocon ter wereld te gebruiken Deze vereenvoudigde ideale oplossing wanneer uw bedrijf niet over deze fysiek realiseren en vervolgens ter worden nog eens extra uitgebreid, wanneer applicatie werkt zeer gebruiksvriendelijk en eigen servercapaciteit beschikt of daarin wil plekke met de laptop realtime bevestigen in u deze koppelt met twee andere applicaties snel. Op elke gangbare browser, op zowel PC s, investeren. Gebruikers werken met Cocon via een het systeem. Het kan dankzij Workonfield. Deze van Speer IT: laptops, ipad s en andere tablets. De toegang speciaal ingerichte server van Speer IT. innovatieve applicatie zorgt voor een wel Klicon, voor een automatische afhandeling van wordt bepaald door een vooraf gedefinieerde Dit betekent geen zorgen voor uw netwerk- heel effectieve en efficiënte werkwijze. En de graafmeldingen, autorisatie en verificatie via . beheerder, want alle IT-zaken (o.a. database mogelijkheden van Workonfield zullen alleen Workon, het platform waarmee u inzicht heeft beheer, back-ups, aanmaken gebruikers) worden maar gaan toenemen. in alles wat er binnen uw organisatie en lopende door Speer IT uitgevoerd. projecten speelt.

7 Zijn hier aan sluitingen mogelijk? TRAININGEN Trainen met Cocon VIEW TRAINING MUTEER TRAINING SALES TRAINING Het is belangrijk dat uw medewerkers zo snel Kennismaken met Cocon en alle basis- Cocon voor gevorderden en start met de Speciaal ontwikkeld voor uw salesafdeling. mogelijk en op de juiste wijze kunnen werken met features. Door middel van oefenopdrachten View Training. Deze training duurt drie Hierin staat het maken van projectgeografie Cocon. Gebruikers kunnen hiervoor intensieve is de gebruiker aan het einde van de dag dagen en gaat dieper in op de verschillende centraal, evenals de trajectrouteringstool. trainingen volgen bij Speer IT. vertrouwd met de belangrijkste functies van functionaliteiten en het wijzigen van data De View Training geldt als noodzakelijke basis Cocon. binnen Cocon. voor de Sales Training.

8 Contact De wereld van glasvezel Glasvezel is de ader van onze digitale Wilt u meer weten over ons? Kijk dan op toekomst. Razendsnel internetten, cloudcomputing, 3D-TV... de mogelijkheden groeien met de dag. Net als het glasvezelnetwerk zelf. Tientallen miljoenen kilometers kabel liggen al ondergronds. Dit roept natuurlijk vragen Voor een kennismaking belt u of u mailt naar op. Wie ligt waar, waar zit de storing of waar zijn nieuwe aansluitingen mogelijk? Om dit immense netwerk beheersbaar te houden is een perfecte registratie cruciaal. En Bezoekadres: Bonairelaan VH Hilversum dàt is de missie van Speer IT; het ontwikkelen en leveren van software voor hoogwaardige glasvezelregistratie-systemen.

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems Cocon in het kort: speciaal ontwikkeld voor glasvezel, helder overzicht netwerk, snel iedere gewenste informatie, automatische routering en budgettering, werken in heden en toekomst, projectmatig werken,

Nadere informatie

Perfecte kijk op de wereld van glasvezel

Perfecte kijk op de wereld van glasvezel Perfecte kijk op de wereld van glasvezel Speer IT Speer IT glass fiber registration systems glass fiber registration systems Waar ligt de concurrentie? Producten De wereld van glasvezel Missie van Speer

Nadere informatie

Cocon. Controlled Consistent Networks Glasheldere netwerkadministratie. Het geografisch georiënteerd glasvezel-registratiesysteem

Cocon. Controlled Consistent Networks Glasheldere netwerkadministratie. Het geografisch georiënteerd glasvezel-registratiesysteem Cocon Controlled Consistent Networks Glasheldere netwerkadministratie Het geografisch georiënteerd glasvezel-registratiesysteem Glashelder Cocon Met Cocon kunt u snel en gebruiksvriendelijk alle informatie

Nadere informatie

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl oaltijd n l ien n overal e g eactuele b o u gebouweninformatie we n b e h e e r Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl Margrietstraat 1 Postbus 4 5400 AA Uden telefoon 0413 26 04 55

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014 White Paper - Quality as a Service & Common Questions CeneSam, Februari 2014 Executive Summary Een voordeel van Cloud computing is dat software en gegevens in datacenters staan die beheerd worden door

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

flexibele onderhoudsprogrammatuur

flexibele onderhoudsprogrammatuur flexibele onderhoudsprogrammatuur Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl Margrietstraat 1 Postbus 4 5400 AA Uden telefoon 0413 26 04 55 fax 0413 25 20 40 Homerun for Windows: dé software

Nadere informatie

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management Tijd om grenzen te verleggen. Sommige industrieën accepteren bestaande tekortkomingen als onveranderbaar. Maar om echt te kunnen voorzien

Nadere informatie

TEAM TOGETHER... CAD TEAM ...ACHIEVE MORE. Company Profile. Team Together - Achieve More

TEAM TOGETHER... CAD TEAM ...ACHIEVE MORE. Company Profile. Team Together - Achieve More Company Profile Wie zijn wij? Wij zijn CADTEAM, een Team van specialisten die alles weten wat er te weten valt van CAD oplossingen. Bovenstaande uitspraak kunt u bestempelen als een zeer boute uitspraak,

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 management 12 16 inzicht

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Stabiliteit, eenvoud en gemak Uw ICT vanaf 2015. Zo simpel is ICT-beheer

Stabiliteit, eenvoud en gemak Uw ICT vanaf 2015. Zo simpel is ICT-beheer Stabiliteit, eenvoud en gemak Uw ICT vanaf 2015 1A First Alternative 1A First Alternative levert ICT diensten aan het MKB in Nederland via gecertificeerde 1A partners. Deze ICT diensten zijn speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Applicatie Integratie in de zorg: implementatie tips uit de praktijk

Applicatie Integratie in de zorg: implementatie tips uit de praktijk Applicatie Integratie in de zorg: implementatie tips uit de praktijk Veel zorginstellingen geven aan informatievoorziening te willen verbeteren. Om bijvoorbeeld de cliënt meer centraal te stellen of Het

Nadere informatie

DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB

DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB Binnen ondernemingen gaat het onderdeel communicatie een steeds grotere rol spelen naarmate het aantal personeelsleden toeneemt en/of de structuur van het bedrijf

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

OpenIMS 4.2 Content Management Server (CMS)

OpenIMS 4.2 Content Management Server (CMS) OpenIMS 4.2 Content Management Server (CMS) Inhoudsopgave 1 OpenIMS Content Management Server (CMS)... 3 2 Waarom OpenIMS Content Management Server... 4 3 Content management... 5 3.1 Beheer via webbrowser...

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Service Manager

UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 MULTIVERS Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet

Nadere informatie

Enabling Mobile. Een whitepaper over het ontsluiten van data en systemen voor gebruik met en door mobiele applicaties

Enabling Mobile. Een whitepaper over het ontsluiten van data en systemen voor gebruik met en door mobiele applicaties Enabling Mobile Een whitepaper over het ontsluiten van data en systemen voor gebruik met en door mobiele applicaties Door Rutger van Iperen Mobile Developer bij AMIS Services Introductie Het gebruik van

Nadere informatie

Informatieset. Informatieset. Act! CRM

Informatieset. Informatieset. Act! CRM Informatieset Act! CRM Een relatiedatabase toegespitst op uw bedrijfsomgeving, die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is en altijd en overal benaderbaar, waar u ook bent. Dat is de wens van velen.

Nadere informatie

Eenvoud, kracht en snelheid

Eenvoud, kracht en snelheid OpenIMS Open Informatie Management Server Eenvoud, kracht en snelheid Document Management Server Whitepaper Open Informatie Management Server www.openims.com OpenSesame ICT BV www.osict.com INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering Oculus Suite Oog voor uw automatisering Inhoud Oculus De standaardoplossing van Pantheon 5 Oculus Suite 7 Oculus Portal 8 Oculus i Opener 9 Oculus ERP 11 Oculus CRM 17 Oculus WMS 18 Oculus DMS 19 Oculus

Nadere informatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Inhoudsopgave Tijd om het beter te doen! 3 1. Optimale bereikbaarheid 5 2. Beter samenwerken 7 3. Veiligheid 9 4. Kosten & beheersbaarheid

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor not-for-profitinstellingen

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor not-for-profitinstellingen PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor not-for-profitinstellingen AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Brochure Coachview.net

Brochure Coachview.net Brochure Coachview.net Dé nieuwe manier van samenwerken Oktober 2012 Verzorgt u opleidingen, trainingen, workshops of seminars? Dan weet u vanuit de praktijk hoe lastig het is om beschikbare locaties,

Nadere informatie

Ultimo Infra Asset Management

Ultimo Infra Asset Management Ultimo Infra Asset Management Ultimo Infra Asset Management Ultimo Infra Asset Management is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk Asset Management Systeem (AMS). Zet Ultimo in voor ondersteuning van verschillende

Nadere informatie