voor overige zaken :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl"

Transcriptie

1 t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 3 13 februari t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, Internet: Aanleveren kopij: via onze website of mail naar : voor overige zaken : Indien U stukken heeft, die geplaatst moeten worden, lever deze dan uiterlijk vóór zondagavond uur aan. Bij voorkeur via onze website zie bij info en dan bij aanleveren kopij. Alle kopij moet ALTIJD zijn voorzien van naam en telefoonnummer. Anonieme en te laat ingeleverde kopij worden niet geplaatst. De redactie behoudt het recht op het niet plaatsen van artikelen Abonnement: De kosten hiervan bedragen 11,50 per jaar. Voor abonnees in Hilvarenbeek en Diessen 14,00. Bankrekening-nummer: Rabobank (vermeld postcode en huisnummer). Bij gebruik maken van een machtiging geldt een korting van 1,50. Voor vragen hierover kunt u terecht bij het redactieadres. Opzeggingen:Vóór 1 oktober voor het nieuwe abonnementsjaar. Ook adreswijzigingen dienen tijdig door gegeven te worden Advertenties: Kleine advertenties (klepperkes) kunt u afgeven en betalen bij het redactieadres. Kosten vanaf 3,00. Voor bedrijfsadvertenties: zie het redactieadres Bezorging: Indien u geen Kleppermenneke heeft ontvangen, terwijl u wel abonnee bent, bel dan het redactieadres Illustratie voorkant: William van Eekelen. Tekeningen binnenwerk: kleppermenneke archief

2 Agenda 13 feb Inzamelen restafval 13 feb Lezing Brouwerij 19 feb Praatcafe 21 feb Inzamelen gft-afval 21 feb Karnevalskuzzert 23 feb Karnevalskuzzert 26 feb Inzamelen kunststofafval 19 mrt Gemeente raadsverkiezingen 21 mrt Kledinginzameling Reshare BS de Wingerd 29 mrt Lichtjestocht MTB Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 27 feb. Kopij aanleveren voor zondagavond 23 feb uur. Felicitaties 13 feb Jo Bruurs 13 feb Simone Hermans 13 feb Maaike van Gestel 13 feb Jacqueline Gerritsen 15 feb Joke Wijten 15 feb Niek Snels 15 feb Lieneke Schellenkens 16 feb Jens Hesselmans 16 feb Suus Nouwens 19 feb Yvonne van Ostaden 21 feb Kiki Huijbregts 23 feb Fleur v Gurchom 23 feb Ilse Persoons 25 feb Monica Damen 25 feb Kaylee Bosmans 25 feb Lette Soetens 27 feb Lieke Lambregts 27 feb Sarah Oerlemans Van harte gefeliciteerd allemaal!!!

3 Wie wordt de nieuwe Prins der Haaikneuters? Beste Haaikneuters en Haaikneuterinnen, Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk weer zover. Dan barst het Carnavalsgebeuren in Esbeek voor de 50e keer weer in alle hevigheid los. Het Prinsenbal wordt wederom gehouden in de gymzaal van sportpark den Hondsbosch. De zaal is vanaf uur open voor het publiek. Op deze avond zullen De Mokkels om uur onze nieuwe Prins Carnaval onthullen. Ze hebben al heel veel werk gemaakt van diverse filmpjes die je op hun Facebookpagina kunt vinden. Na de onthulling van onze Dorstlustige Hoogheid is er van tot uur gelegenheid om hem en zijn Adjudant te feliciteren met hun uitverkiezing. Naast uiteraard alle Haaikneuters ontvangen wij op deze avond ook de bevriende Carnavalsverenigingen van de Pinnekleuvers uit Biest- Houtakker, Peperbussen uit Lage Mierde en de Pezerikken uit Hilvarenbeek. De band STOOT zal een spetterend optreden gaan verzorgen. Ze zijn met veel personen en zijn van alle markten thuis. En natuurlijk zal onze DJ Ruben niet ontbreken. Ook wij moeten de wetgeving in acht houden en daarom is alcohol onder de 18 vanaf dit jaar niet toegestaan. Vanaf 18 jaar krijgt iedereen een bandje. Zonder dit bandje geen Alcohol! Dit jaar gaan we gebruik maken van wegwerp bekers. Hiervoor staan in de zaal tafels met afval bakken eronder waar je ze in kunt gooien als ze leeg zijn. We verwachten een bomvolle avond en willen alle Haaikneuters uitnodigen voor ons Openingsbal.

4 Carnavalskrant Na het Prinsenbal ontvangt u de jaarlijkse editie van onze Carnavalskrant gratis in de bus. Dit jaar is hij maar liefst 80 pagina's dik. Hij staat vol met leuke verhalen, foto's en alles wat met Carnaval te maken heeft. Ook staan hier al onze sponsors in. Zij leveren een belangrijke bijdrage zodat wij Carnaval kunnen blijven organiseren. Kaartverkoop 34e Kletsaovend Op zondag 16 februari wordt in café Schuttershof weer gestart met de kaartverkoop voor onze Kletsaovend. De verkoop vindt plaats van tot uur. Er worden alleen maar kaarten verkocht aan mensen boven de 16 jaar. Dit jaar gaan we het zo inrichten dat ook geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt!! We hebben net als andere jaren aparte kaarten voor staanplaatsen en zitplaatsen! We hebben een beperkt aantal zitplaatsen die als eerste zijn bestemd voor de ouderen en voor degene die niet zo lang kunnen staan. Men koopt dus een kaart voor een staanplaats en indien nodig een zitplaats. Dit moet je zelf bij de kaartverkoop aangeven. Kaarten kosten net als vorig jaar 6,- Het is ook mogelijk om alvast consumptiebonnen te kopen. Zoals jullie gewend zijn bieden we deze tegen het gereduceerde tarief van 1,60 per stuk aan. Dat voorkomt dringen in de zaal bij de bonnentent. Ook op deze avond geldt dat we geen alcohol schenken onder de 18! Per persoon kunnen maximaal 4 kaarten worden gekocht!!!!! Meestal zijn alle kaarten binnen de kortste keren uitverkocht, dus zorg ervoor dat je er op tijd bent. Het telefonisch bestellen van kaarten is niet mogelijk. Dus val het personeel van Schuttershof daar niet lastig mee.

5 Garderobe Ook dit jaar zal de garderobe tijdens het Prinsenbal en Kletsaovend worden bemand door leden van de Debberkes. Voor een euro kun je dan je jas veilig weghangen. De opbrengst gaat naar natuurlijk volledig naar Peuterspeelzaal de Debberkes. 55+ Aovend Op vrijdagavond 21 februari houden we voor de oudere jeugd onder ons de 55+ Aovend in onze residentie Schuttershof. Deze begint om uur. Het is de laatste jaren gezellig druk, kom daarom op tijd om zeker te zijn van een goede plek. We hebben weer een aantal Tonpraoters weten te contracteren. Daarnaast zullen ook de bekende onderdelen op deze avond niet ontbreken. Tevens hebben we nog enkele verrassende optredens in petto. Het belooft een bijzondere avond te worden, dus noteer deze datum al vast op de kalender. Kletsaovend Één week voor Carnaval begint, houden wij traditioneel onze Kletsaovend. Dit jaar wordt dit festijn gehouden op zaterdag 22 februari. Deze avond is één van de hoogtepunten van de Carnaval. Ook dit jaar belooft het weer een spektakel te worden. Zoals ieder jaar hebben we ook dit jaar weer 5 Kletsers. We proberen ieder jaar een debutant in de Ton te krijgen maar dit jaar hebben we zelfs twee debutanten! En natuurlijk allemaal weer Kletsers uit Esbeek of daaraan verwant. Dat wordt weer lachen geblazen. Deze hele avond wordt natuurlijk muzikaal omlijst door Zuutjes Aon. Ook de tussennummers zorgen weer voor een fantastische aanvulling, zodat deze avond wel moet slagen. Natuurlijk zal ook onze Dorstlustige Hoogheid op deze avond aanwezig zijn. Alle Haaikneuters die een kaartje hebben kunnen bemachtigen mogen zich gelukkig prijzen op onze Kletsaovend. Het belooft weer een succes te worden. De organisatie van deze avond is daar al vrij zeker van. Toch willen wij ons enthousiaste publiek nog wijzen op het volgende:

6 Nacht van Esbeek met DJ Batlle Na afloop van de Kletsaovend begint om uur de Nacht van Esbeek. Het is te hopen dat iedereen nog een tijdje blijft, om na te praten en een voorproefje te nemen op het naderende Carnavalsfeest. In de hal hebben we weer een bar ingericht voor degene die rustig willen nakletsen en in de zaal zal de muziek zal worden verzorgd door dj Ruben. Hij zal in een echte Battle de dj strijd aangaan met dj Vandal. Gedurende twee keer drie kwartier zal het publiek uit gaan maken wie de beste dj is! Ziekenbezoek Een van de eerste officiële gebeurtenissen met Carnaval is de aandacht voor onze zieken. Stelt u het als zieke op prijs dat onze Prins bij u langs komt, dan dient u dit door te (laten) geven aan de Adjudant. Als u dit tijdig doorgeeft dan kunnen onze Prins en zijn Adjudant met een delegatie van de Raad van Elf de route uitstippelen. De bezoeken worden afgelegd op vrijdagavond 28 februari en zaterdagmorgen 1 maart. Optocht Besef wel dat het over ruim twee weken al Carnaval is. Dus als je nog moet beginnen, dan wordt het de hoogste tijd om van start te gaan. Vele deelnemers hebben zich al opgegeven en zijn druk doende om er weer een geweldige Optocht van te maken. Zij die ondertussen weten wat het gaat worden, kunnen zich middels het inschrijfformulier aanmelden bij Mark van den Borne. Website De site van de Haaikneuters is weer aangepast met de nieuwste foto's en daarom het bezoeken waard. Ook hebben we een eigen facebook pagina met de laatste nieuwtjes. Schroom niet om daar een bericht achter te laten. Je kunt je ook via de site opgeven voor de optocht. Veel succes met de voorbereidingen! De Raad van Elf.

7 Inschrijfformulier Optocht Naam van de groep: Motto: Aantal personen: Contactpersoon: Adres: Woonplaats: Telefoonnummer: Dit formulier kan worden ingeleverd bij: Mark van den Borne Lowerik GL ESBEEK tel: (013) Opgeven via kan ook!! Tevens willen wij iedereen er op attenderen dat ook de groepen die alleen op maandagmiddag meedoen aan de Kinderoptocht zich op moeten geven.

8 vrijdag 21 februari + 55 Aovend met naast de gebruikelijke onderdelen optredens van diverse tonpraters en live muziek aanvang 20:00 uur zaal Schuttershof

9 Aan De Keukentafel Harrie van Hoof Harrie van Hoof (60) maak je niks wijs over vrachtwagens en transport. Zijn transportbedrijf stamt uit Opa Peer van Hoof is de oprichter. Harrie is geboren en getogen in Hapert en woont 13 jaar in Esbeek, samen met zijn vriendin Joke Clemens. Eigenlijk ben ik per ongeluk in Esbeek terecht gekomen. Ik kreeg een mailtje dat duidelijk niet voor mij was bestemd. Het ging over vrouwendingen en of ik mee ging naar de Ikea. Afzender: dikke kus Joke. Ik antwoordde daarop en eindigde met 'dikke kus Harrie'. We mailden wat heen en weer en uiteindelijk gingen we elkaar zien, maar waar moest ik naar toe? Dat kon in heel Nederland zijn. Bleek het in Esbeek te zijn! Harrie houdt zich bezig met nationale en internationale verhuizingen en internationale beursgoederentransport. Hij heeft te maken met studenten- en werkverhuizingen maar ook veel met emigranten. Harrie was in beeld bij het tv programma 'Ik vertrek', een emigratie naar Tsjechië. Eens in de veertien dagen reist hij af naar een voornamelijk Europees land. Dat kan variëren van Denemarken naar Portugal, van Spanje naar Zwitserland en van Italië naar Noorwegen. Weet je dat de afstand tussen Oslo en bovenin Noorwegen 2600 km is en tussen Esbeek en Oslo maar 1300? Ik heb nu een offerte lopen voor naar de Filippijnen. Mensen die emigreren vinden het vaak te druk in Nederland of België. Ik zie er evengoed ook terugkomen. Vrij recent nog. Na twee maanden beviel het toch niet in Zuid Frankrijk. Ouderen komen vaak terug omdat ze in verzorging en begeleiding meer op Nederland vertrouwen. Huisdieren vervoer ik niet, want ik ben geen veetransport. Hoewel ik laatst toch zes katten bij me had.

10 Harrie maakt van alles mee: een vorige bewoner die zijn hele inboedel nog in huis had staan, emigranten die niets hebben ingepakt (dan mag Harrie meehelpen), diesel die wordt gestolen, pogingen tot inbraak en ook oplichting komt op zijn pad. Ik kwam in Spanje aan en de emigranten kregen de sleutel niet, want het huis dat ze dachten te hebben gekocht was niet van hun. De spullen konden weer mee terug. Erg sneu, ik hou dan wel rekening met de prijs. Voor een complete verhuizing voor een gezin met twee kinderen moet je rekenen op 3500 euro. Harrie is getuige van vele verkeersongevallen. Zelf is hij er gelukkig minimaal bij betrokken geweest. Hij heeft veel menselijk leed gezien en zegt daarin te zijn gehard. Ik zal zeker hulp verlenen en er als eerste bij zijn, maar ik ben ook diegene die als eerste weer vertrekt. Johnny Cash en Roger Whittaker zijn Harrie's favorieten op de weg. Hij kiest voor 'Ring of fire' van Johnny Cash (te beluisteren op

11 Coöperatie Nieuws Glasvezel Vorig weekend is bij iedereen de folder van coöperatie Hilverglas bezorgd. In de folder vindt u alle informatie over de coöperatieve aanleg van glasvezel, inclusief een inschrijfformulier. Coöperatie Esbeek en Stichting Gemeenschappelijke Antenne Inrichting Esbeek vinden de aanleg van glasvezel in Esbeek van groot belang voor de leefbaarheid van ons dorp. De kans om een glasvezelnetwerk in eigen beheer aan te leggen in de gehele gemeente komt maar één keer voorbij. Door nu allemaal mee te doen kunnen we er voor zorgen dat het deelnamepercentage van 50% in de gemeente Hilvarenbeek wordt gehaald. Dit percentage is nodig voor Hilverglas om de aanleg van glasvezel in de gehele gemeente inclusief de buitengebieden, te kunnen financieren en te kunnen starten met aanleggen. Door het netwerk zelf aan te leggen zijn we niet afhankelijk van een commerciële netwerkbeheerder. Omdat het netwerk eigendom van de coöperatie wordt bepalen de leden zelf welke nieuwe diensten op het netwerk worden toegelaten, bijvoorbeeld voor zorg, onderwijs en beveiliging. Hilverglas heeft een overeenkomst gesloten met Canal Digitaal voor het aanbieden van diensten. U kunt meedoen door in te schrijven via het inschrijfformulier in de folder of via de website van Hilverglas. Als u zich inschrijft sluit u een abonnement af voor televisie, internet en of telefonie en wordt u daarmee lid van coöperatie Hilverglas. Door mee te doen met de actie Een tientje voor een vriendje kunt u de Esbeekse jeugd steunen. Dit doet u door het inschrijfformulier te deponeren in de bus bij de pinautomaat in Schuttershof of digitaal te sturen naar:

12 Coöperatie Nieuws Excursie naar bassischool St Plechelmus in Hengelo Met een gezelschap van negen personen hebben we afgelopen zaterdag de tot school verbouwde Heilige Hart kerk van Hengelo bezocht. Het gezelschap bestond uit: Yvonne Musaers, Rinel Vriens, Rachel Rijnen, Merel van den Nieuwegiessen, Martje Verhoeven- Hutten, Liesbeth Klessens, Steef Luijten (architect), Ad van de Wouw en Piet Verhoeven. Het doel was om een duidelijker beeld te krijgen van de herbestemming van onze kerk tot brede school. Het was een zeer informatieve excursie. De tot school verbouwde kerk heeft een heel bijzonder karakter. De kerk die een stuk groter is dan de Esbeekse kerk heeft twee verdiepingsvloeren gekregen. Er zijn als het ware twee grote dozen in de kerk geplaatst waarin de lokalen zijn gebouwd. Meerdere elementen van de kerk zijn behouden gebleven zonder dat je het gevoel hebt dat je in een kerk bent. Het geeft het geheel wel een bijzondere sfeer. De architect heeft dan ook niet voor niks samen met de opdrachtgever in 2010 De Gouden Piramide gewonnen met dit ontwerp. Het bezoek heeft de groep een heleboel inspiratie gegeven voor het ontwerp van onze nieuwe brede school in de Esbeekse kerk.

13 Jijband Met Carnaval vindt er dinsdagmiddag 4 maart vanaf uur een uniek optreden plaats van de JijBand. Jij bent de artiest van deze middag, daar zorgt de JijBand voor. Samen met het publiek gaan ze een spetterend optreden verzorgen. Meer dan 250 nummers kun je live meezingen en meebeleven. De JijBand is beter dan de Voice op Holland, de JijBand ben JIJ!! En alleen op dinsdagmiddag in onze eigen Residentie Schuttershof. Praatcafé De Vereniging Hooggevoelig Nederland organiseert in de regio Noord Brabant een HSP-praatcafé over Hoog Sensitiviteit. Het HSP praatcafé vindt plaats op woensdag 19 februari van uur. Het praatcafé wordt gehouden bij De Meidoorn, Timorstraat 3A, Tilburg Interesse? Aanmelden: mail naar (aanmelding vooraf is noodzakelijk). Eventueel kunt u voor meer informatie bellen: Eva Maassen, of kijk op de website

14 CONCORDIA GOI DUN HORT OP! Voor de eerste keer vindt het Karnevalskuzzert in Cultureel Centrum Elckerlyc plaats! Dit gegeven en het feit dat de harmonie in 2014 jarig is en met haar 175 lentes een van de oudste verenigingen van Hilvarenbeek, is een goede reden om er eens op auit te trekken dun hort op om het zo maar eens te zeggen. Een Karnevalskuzzert met verrassende elementen een oude bekende keert terug een solist die prachtig muziek kan maken zonder muziekinstrument een dirigent die hoog nodig moet uitleggen wat een dirigent zoal doet antwoord op de vraag of Elvis nog leeft de doventolk uit Zuid-Afrika uiteraard zullen Prins Roel d'n Irste met Adjudant Willem niet ontbreken! Sterker nog ze zullen aanwezig zijn op vrijdagavond 21 februari EN zondagmiddag 23 februari net als Nold en Groef, de winnaars van het Liekesfist. Voor het eerst zal de harmonie het Karnevalskuzzert twee keer uitvoeren; zoals gebruikelijk op de vrijdagavond en als extra een matineevoorstelling op de zondagmiddag. Met in ieder geval op vrijdagavond na afloop van het kuzzert de gezellige afterparty met medewerking van de Ron&Nie show. Kortom; een carnavalesk concert, vol muzikale grappen en grollen en veel licht verteerbare mooie muziek! Cultureel Centrum Elckerlyc, vrijdag 21 februari uur en zondag 23 februari uur. Entree tot 16 jaar 5,00, vanaf 16 jaar 10,00. Voorverkoop: zondag 16 februari van tot uur in de Gouden Carolus in Hilvarenbeek. Daarna bij de Gouden Carolus, Boekhandel Peter Swaanen en Cultureel Centrum Elckerlyc. Gevonden Sleutel Er is een huissleutel gevonden bij de Lowerik tegenover het voetbalveld. Af te halen bij Marion Welten.

15 HOI werkt met grote lijst aan de toekomst De lokale Hilvarenbeekse partij HOI Werkt gaat met 41 kandidaten de verkiezingen in. Op de eerste vijf plaatsen staan kandidaten die ook nu al actief zijn als raads- of commissielid. Lijsttrekker is de huidige fractievoorzitter Gon Boers. Ook de HOIraadsleden Bart Elbers (3) en Sanne Abrahams (5) stellen zich weer kandidaat. Johan Tameris, nu PvdA, staat op nummer 2 en Diessenaar André Fouchier, nu 6KB, staat als nummer 4 op de lijst. Nieuwkomers op de lijst zijn Rian van de Schoot (6) en Jozef van der Maas (7) uit Hilvarenbeek en Pieter van den Biggelaar(9) uit Esbeek. De jongste kandidaat op de lijst is de 19-jarige Marie-Noëlle Kruijswijk. Peer Verkuijlen wethouderskandidaat De huidige wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling en Volkshuisvesting Peer Verkuijlen is wethouderskandidaat voor HOI Werkt. Met Peer Verkuijlen kiest HOI Werkt nadrukkelijk voor continuïteit in het bestuur. Wij selecteren een wethouder op kwaliteit, deskundigheid en ervaring. De afgelopen jaren hebben we kunnen zien dat een onafhankelijke en objectieve wethouder goed is voor Hilvarenbeek. Ook bij de kandidatenlijst hebben we gekeken naar ervaring en kennis. De komende jaren komen er heel grote onderwerpen op ons af op het gebied van jeugdzorg, zorg en werk. Dan is het belangrijk dat je raadsleden hebt die weten waarover het gaat en hoe de procedures lopen. We hebben als HOI vier jaar met heel veel plezier het raadswerk gedaan en zijn nu erg blij met de versterking van ervaren mensen als Johan en André. Daarnaast vinden we het belangrijk dat het allemaal mensen zijn die middenin de samenleving staan. Ambitie om te groeien Vier jaar geleden startte HOI als nieuwe partij. Toen deed HOI (Helder Open Integer) voor het eerst mee met 14 kandidaten. Nu doet de partij onder de naam HOI Werkt mee met 41 kandidaten. Deze versterking past bij de ambitie van de partij om te groeien. HOI Werkt gaat de verkiezingen in met het thema 'Samen bouwen aan de toekomst'. Daarmee geeft HOI Werkt aan een vooruitstrevende partij te zijn die werkt aan oplossingen voor de toekomst op het gebied van wonen, zorg en milieu. Kleinschaligheid, leefbaarheid en duurzaamheid blijven bij HOI Werkt ook de komende vier jaar de uitgangspunten waaraan de partij haar besluiten toetst.

16 Leefbaarheid in alle kernen! Cees van Hoof weer lijsttrekker Gemeenschapslijst Tijdens de algemene ledenvergadering is Cees van Hoof uit Biest- Houtakker gekozen als lijsttrekker van de Gemeenschapslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Cees is in de lopende raadsperiode ook fractievoorzitter van de Gemeenschapslijst en is nu voor de tweede keer lijsttrekker. Drie raadsleden van de huidige fractie zijn wederom verkiesbaar en daardoor blijft enorm veel kennis en ervaring behouden. De kandidatenlijst is uitgebreid met een aantal nieuwkomers. De Gemeenschapslijst heeft hen gekozen vanwege de kennis en ervaring die deze kandidaten bezitten op belangrijke onderwerpen die de volgende raadsperiode aan de orde komen. Kandidaten Gemeenschapslijst voor Esbeek Voor Esbeek staat er een nieuwkomer op de lijst: Margret Hesselmans- Abrahams. Zij staat op nummer 5 is 44 jaar. Margret heeft na haar opleiding tot Psychiatrisch Verpleegkundige vijftien jaar binnen de psychiatrie gewerkt. Momenteel is ze werkzaam bij Kompaan en De Bocht in Goirle. Naast deze drukke baan heeft ze recent een opleiding voor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond. De maatschappelijke betrokkenheid is haar met de paplepel ingegoten door haar ouders. Zij wil zich nu graag namens de Gemeenschapslijst in gaan zetten voor Zorg en Welzijn binnen de gemeente. Ik word met de dag enthousiaster om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Daarnaast wil ik me vol overgave in gaan zetten voor de belangen van alle inwoners van gemeente Hilvarenbeek. Luisteren, geraakt worden en handelen zijn kernwaarden die zeker betrekking hebben op mij! Ik ben in staat om 'out of the box' te denken. Daarnaast ben ik een gedreven en enthousiaste aanpakker. Ik heb er zin in!

17 Margret Hesselmans-Abrahams is niet de enige vertegenwoordiger van Esbeek namens de Gemeenschapslijst. Vanuit Esbeek zal zij ondersteund worden door maar liefst zes enthousiaste dorpsgenoten die ook op de verkiezingslijst staan. Deze dorpsgenoten zijn: Jeroen Oerlemans (nummer 12), Rachel Rijnen (nummer 17), Marga Hesselmans (nummer 19), Guus Verschueren (nummer 22), Mariëtte Souwen-Van de Wouw (nummer 23) en Piet Hesselmans (nummer 30). Thema: Leefbaarheid in alle kernen. Met dit thema gaat de Gemeenschapslijst de verkiezingen in. De komende raadsperiode zal dit voor de Gemeenschapslijst dan ook het belangrijkste thema vormen. Dat betekent voor alle kernen onder andere het behoud van basisscholen en sportvoorzieningen, lokale zorgverlening, voldoende woningbouw en een bloeiend verenigingsleven. 'Tilburg verliefd: Valentijnsconcert' In 2012 is in het Tilburgse het orkest "L'Aventure Musicale" ontstaan; een vernieuwend orkest op niveau, dat projectmatig verschillende kunstvormen samenbrengt middels de blaasmuziek. 'Tilburg verliefd: Valentijnsconcert' dat op zaterdag 15 februari speelt in de Tilburgse Concertzaal. "Tilburg verliefd; Valentijnsconcert' is een initiatief en productie van het orkest "L'Aventure Musicale", waarvoor de leden en meewerkende artiesten zich thans enthousiast voorbereiden. Voor gedetailleerde informatie kunt u zich richten tot Annemarie Eversdijk: Namens orkest L'Aventure Musicale, Ed van de Walle

18 Programma Korfbalvereniging Tuldania Wedstrijd Aanvang Thuis team Uit team Accommodatie Plaats :25 Tuldania 1 Spoordonkse Girls 1 Hercules DIESSEN :10 Tuldania 2 Klimroos 4 Hercules DIESSEN :05 SDO '99 A1 Tuldania A1 Sporthuis Reusel REUSEL :10 Tuldania B1 Rosolo B2 Hercules DIESSEN :00 Rosolo B3 Tuldania B2 Sporthuis Reusel REUSEL :00 De Weebosch C1 Tuldania C1 De Stap LUYKSGESTEL :00 Tuldania D1 De Korfrakkers D2 Hispohal HILVARENBEEK :10 Tuldania E1 Klimroos E1 Hercules DIESSEN :30 ZIGO MW1 Tuldania MW1 T-Kwadraat TILBURG :00 Roka 1 Tuldania 1 De Schans REUVER :45 DDW 3 Tuldania 2 Sporthuis Reusel REUSEL :10 Tuldania A1 BIO A1 Hercules DIESSEN :00 NeCa B1 Tuldania B1 Eureka HAPERT :10 Tuldania B2 Celeritas (S) B1 Hercules DIESSEN :10 Tuldania C1 Bladella C3 Hercules DIESSEN :00 NeCa D1 Tuldania D1 Eureka HAPERT :00 SVOC '01 E1 Tuldania E2 De Wetteling VENRAY :30 Tuldania MW1 EDN '56 MW1 T-Kwadraat TILBURG :00 Rooi MW2 Tuldania MW1 De Streepen SINT-OEDENRODE :00 NeCa MW1 Tuldania MW1 D'n Anloop HOOGELOON OPROEP Enthousiaste jongens gezocht vanaf 14 jaar Om onze wedstrijden veilig te laten verlopen zijn we op zoek naar baancommisarissen (vlaggers) De wedstrijden worden gehouden op het circuit in de Pikoreistraat in Reusel Voor meer info en wedstrijddata: Martijn van der Heijden (na 18 uur)

19 Heemkundige Kring Hilvarenbeek en Diessen UNIEK FILMMATERIAAL UIT DE JAREN '20 Een bijzondere lezing op donderdag 13 februari in Museumbrouwerij De Roos in Hilvarenbeek. Hans van der Haring, uitbater van Partycentrum De Nieuwe Hoef op Gorp aan de Leij, vertelt over de familie Hubert van Beusekom, die van 1894 tot 1939 eigenaar was van Gorp en daarna nog van Gorp aan de Leij. Uniek filmmateriaal uit het archief van de familie Hubert van Beusekom toont beelden van de Vrijthof bij gelegenheid van het huwelijk van jongeheer Hubert van Beusekom met ene mevrouw Van de Bosch. Beelden van de Vrijthof dus, maar ook van 't Jachthuis, 't Jagershuis, hun bewoners waaronder Anna Poulissen en Kee van Iersel. In zijn smeuïge verteltrant laat Hans de figuur Marinus Becanus, waarover schrijfster Anna Hubert van Beusekom geschreven heeft, tot leven komen. We leren de geschiedenis kennen van De Nieuwe Hoef en zijn prachtige omgeving. Landgoed Gorp aan de Leij en het helaas door de bliksem getroffen en tot de grond toe afgebrande Café in 't Aardsparadijs waarvan alleen het bijzondere uithangbord nog rest. D'n ezel die voor de kar gespannen werd om de familie Hubert van Beusekom in Tilburg van het station af te halen. Als ze Goirle passeerden riepen ze daar: Kek daor gao d'n ezel! De lezing wordt georganiseerd door Heemkundige kring Hilvarenbeek en Diessen 'Ioannes Goropius Becanus'. Museumbrouwerij De Roos, donderdag 13 februari uur, gratis toegang. Adrianus Geloofsgemeenschap Zondag 23 februari om 10.00u Gebedsdienst in den Doel bij Schuttershof. Ingang via Gerrit Kuijperspad. Laus Deo zal de zang verzorgen. Er is een intentie voor Jac Broeckx vanwege het jaargetijde. Intenties zijn gratis en kunnen worden opgegeven bij Ellen van Gerven, tel of voor aanvang van de dienst ter plaatse.

20 Gemuts (van onder de muts) Terwijl ik dit zit te bedenken Leeft Nederland in een euforie De schaatsheren deden het perfect: Ze werden weer eens een-twee-drie. Ook Irene maakte haar favorietenrol waar En haalde meteen haar eerste goud binnen Door in een prima geschaatste race De 3 kilometer in een mooie tijd te winnen. Even later gingen de alarmbellen Van mijn Facebook ineens volop aan: Het eerste van onze Esbeekse korfbalclub Had het kunstje weer eens gedaan: Een week eerder dan verwacht Zijn ze al kampioen geworden Waarna ze met gezwinde spoed Terug naar hun eigen Schutterhof snorden Om daar alvast een voorproef te nemen Op wat er komende zondag gaat gebeuren: Eerst de verplichte wedstrijd in Diessen En dan openen daar in ons café de receptiedeuren Voor, alweer, een prachtig feest Dat een mooi vervolg zal zijn Op dat van de avond ervoor in de gymzaal: De aftrap van het carnavalsfestijn. Als deze prinselijke onthulling zo spannend wordt Als de voorbodes doen vermoeden op onze website Dan zal de komende Esbeekse Prins Door de rest van de mannen flink worden benijd. De Muts

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Drieëndertigste Jaargang nr.: 3 12 februari 2015.

Drieëndertigste Jaargang nr.: 3 12 februari 2015. t Kleppermenneke ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 12 19 juni 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2014 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 6 27 maart 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015

Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015 Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015 04-12 Groep 2 vrij 09-12 Algemene Ouderbijeenkomst 18:45 21:00 uur 16-12 Kerstviering (Avond) 21-12 t/m 01-01 Kerstvakantie Irene van Gurp Liselotte Hommel Wiep Bakker Montana

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 13 3 juli 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel*

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel* In deze derde nieuwsbrief worden alle activiteiten voor de maanden januari, februari en maart aangekondigd. Zo lees je welke activiteiten er in deze maanden op de zaterdagavond en zondagmiddag plaatsvinden,

Nadere informatie

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 De eerste bijeenkomst met de deelnemende dorpen ligt alweer een paar weken achter ons. Ook het 11/11 feest is achter de rug en de datum voor het Keinderkupkesfestival

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer 1 JAARGANG 2014/2015 NUMMER 11 Nieuwsbrief 27 maart 2015 In dit nummer Peuteropvang Etten 1 Peuteropvang Etten 2 Kivada 3 Spamfilter 4 Sponsortocht AOC 5 Verkeersouder gezocht! 6 Verkiezing MR 7 Paasviering

Nadere informatie

KLOCpost. Plan schoolplein. Informatieavond: Moderne Media. Basisschool Coninxhof. Donderdag 1 oktober 2015. Nummer 3.

KLOCpost. Plan schoolplein. Informatieavond: Moderne Media. Basisschool Coninxhof. Donderdag 1 oktober 2015. Nummer 3. Nummer 3 Donderdag 1 oktober 2015 Basisschool Coninxhof In dit nummer: Plan schoolplein 1 Informatieavond: Moderne Media Bezoek ixperium 2 Kledingaktie 3 IVN Herfstvakantie Belangrijke data: 1 4 Kiendermök

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

Rapport en oudergesprekken... 2 Open dagen en informatieavonden Voortgezet Onderwijs 2015... 2 'Ok ier op reis' Carnavalsfeest op de Wingerd...

Rapport en oudergesprekken... 2 Open dagen en informatieavonden Voortgezet Onderwijs 2015... 2 'Ok ier op reis' Carnavalsfeest op de Wingerd... Rapport en oudergesprekken... 2 Open dagen en informatieavonden Voortgezet Onderwijs 2015... 2 'Ok ier op reis' Carnavalsfeest op de Wingerd... 2 SEEF: Veilig oversteken... 4 Nieuws van de peutergroep...

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 24 november. Kopij aanleveren voor zondagavond 20 november 19.00 uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 24 november. Kopij aanleveren voor zondagavond 20 november 19.00 uur. t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 20 10 november 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Schooljaar 2012-2013 Jaargang 21, nummer 23 Van harte gefeliciteerd! 22 februari David Bettonvil groep 1-2b 22 februari Merel Cevaal groep 5 22 februari Nikita van Kuik groep 6 25 februari Nathan Fokkema

Nadere informatie

KWAKKELKRAANT. - februari 2015 - Verkiezing van het Sterrebos drietal. Beste Sterrebos Tullepetaonen, ALAAF!

KWAKKELKRAANT. - februari 2015 - Verkiezing van het Sterrebos drietal. Beste Sterrebos Tullepetaonen, ALAAF! - februari 2015 - DEZE KRANT IS EEN UITGAVE VAN DE AFDELING VRIJE TIJD EN EVENEMENTEN S&L ZORG. CONTACTPERSOON: JOOP VERKERK, TEL. 06 41 72 40 28. OPLAGE 200 STUKS Beste Sterrebos Tullepetaonen, Kend t

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Jeugdschaatsen 2014-2015

Jeugdschaatsen 2014-2015 Jeugdschaatsen 2014-2015 www.ijsverenigingwoubrugge.nl www.ijsclubhoogmade.nl Algemene inleiding Welkom bij De ijsvereniging Woubrugge en de IJsclub Hoogmade. Bij ons kun je leren schaatsen gewoon omdat

Nadere informatie

Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@gmail.com. t Dreeske. April 2014.

Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@gmail.com. t Dreeske. April 2014. Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@gmail.com t Dreeske April 2014 Activiteiten Koningsdag Schutterij Melick bondsschuttersfeest Schutterij Koningsvogelschieten

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

23 oktober 2015 Nummer 4

23 oktober 2015 Nummer 4 23 oktober 2015 Nummer 4 Inhoud: Deelname Europees schoolfruitprogramma Ingekomen stuk: onthulling jeugdprins Informatieavond groepen 8 verzet Speculaasactie Ingekomen stuk: werkgroep eerste heilige communie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 13 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje Beste ouders, verzorgers, Schilderwerk: Het

Nadere informatie

Lemborgher. Carnaval op de Lemborgh. Jeugdprins Marco d n Eesjte. Jaargang 20 31 januari 2012

Lemborgher. Carnaval op de Lemborgh. Jeugdprins Marco d n Eesjte. Jaargang 20 31 januari 2012 Lemborgher Jaargang 20 31 januari 2012 Jeugdprins Marco d n Eesjte Op 15 januari is Marco Lebens uit groep 8 uitgeroepen als jeugdprins van VV De Doale. Onze hartelijke felicitaties gaan uit naar Marco

Nadere informatie

Leekerweide. Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking. www.leekerweide.nl

Leekerweide. Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking. www.leekerweide.nl Leekerweide Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking www.leekerweide.nl Logeren en opvang voor kinderen/jongeren met een beperking Inhoud Doordeweekse

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 16 22 april 2013 Belangrijke data 23 april viering groepen 1 en 2 24 april verjaardagendag groepen 3 t/m 6 29 april t/m 10 mei meivakantie alle kinderen zijn vrij 15 mei hoofdluiscontrole 16 mei

Nadere informatie

Programma 24 Oktober - 2 November

Programma 24 Oktober - 2 November Programma 24 Oktober - 2 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Talent. voor de Toekomst! Informatie Saenredam College

Talent. voor de Toekomst! Informatie Saenredam College Talent voor de Toekomst! Informatie Saenredam College 201 4 5 /201 Inhoudsopgave Dit hebben we speciaal voor jou geschreven 2 Openbare school Open avond VMBO bij het Saenredam College 3 Onderbouw Nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

De PAAZ, wat is dat? Informatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar

De PAAZ, wat is dat? Informatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar De PAAZ, wat is dat? Informatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar De afgelopen weken was het niet zo leuk bij Pim thuis. Zijn moeder lag de hele dag in bed. Ze stond niet meer op, deed geen boodschappen

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september Twee wekelijkse uitgave van sc O.M.C. Sportcomplex De Corridor Visserstuin 5 3319 LL Dordrecht Tel. 078-6165811 Fax 078-6226426 Jaargang: 14 Nummer: 02 Datum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Fris van start

Nieuwsbrief 10. Fris van start Nieuwsbrief 10 september 2014 In dit nummer: Fris van start 1 Activiteiten 1 Oud Papier 2 Hieperdepiep 2 Wist je dat.. 2 mededelingen 3 Uniformen en instrumenten actie 3 De Peel in Brand 4 Leden / Familiedag

Nadere informatie

4 september 2015 Extra Nummer

4 september 2015 Extra Nummer 4 september 2015 Extra Nummer Inhoud: Toch alvast een Polderik Inloopavond Campina schoolmelk Typecursus Centrum Jeugd en Gezin Heilig Hartkoor zoekt leden Try out sports Toch alvast een Polderik Vanwege

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam.

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Wij hopen u op deze pagina s, alle duidelijkheid te geven over de ouderraad. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien wij graag uw

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012 Inleiding Het seizoen 2011-2012 is met de afsluitende week van de JeugdSportPas (JSP) tot een einde gekomen. Dat betekent dat het bestuur even gas kan terugnemen en iedereen een welverdiende vakantie geniet,

Nadere informatie

Voorleesontbijt in pyjama (zelf ontbijt meenemen) woensdag 21 jan. 2015 Schoolschaken finale reserves ( Koet 2 )

Voorleesontbijt in pyjama (zelf ontbijt meenemen) woensdag 21 jan. 2015 Schoolschaken finale reserves ( Koet 2 ) De Koetkrant 16-01-2014 Schooljaar 2014-2015 Verschijnt 2-wekelijks Belangrijke data woensdag 21 jan. t/m zaterdag 31 jan. 2015 woensdag 21 jan. 2015 Voorleesdagen Voorleesontbijt in pyjama (zelf ontbijt

Nadere informatie

Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet.nl

Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet.nl Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet.nl Activiteiten Kerstconcert Harmonie Concordia 17.00 uur 14 december Opluistering Heilige Mis Kerstmis- 10.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Zechstein Zwemtoernooi

Zechstein Zwemtoernooi Nieuwsbrief Zechstein Zwemtoernooi Nr. 2 Laatste nieuws: Indeling sporthallen Aankomst en vertrek Veiligheid tijdens het Vrijdag disco- avond Laatste nieuws 2015! Laatste informatie Nog een paar dagen

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Drieëndertigste Jaargang nr.: 16 24 sept 2015. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief van muziekcentrum Harlekijntje. Februari 2015

Nieuwsbrief van muziekcentrum Harlekijntje. Februari 2015 Nieuwsbrief van muziekcentrum Harlekijntje Februari 2015 De winter doet nog wat zwakke pogingen, over 2 weken begint de voorjaarsvakantie en misschien het voorjaar ook wel! Daarna beginnen in Bennekom,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De kalender deze weken: Vrijdag 20 maart 2015

Nieuwsbrief. De kalender deze weken: Vrijdag 20 maart 2015 Nieuwsbrief Vrijdag 20 maart 2015 De kalender deze weken: 21 maart Merel van Oosterwijk(11) 22 maart Noortje Vermeer (5) 22 maart Lars Winde (11) 23 maart Wieke van Roessel (9) 23 maart Gijs Prinsen (12)

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag.

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 21 21 HOOFDSTUK 2 Te laat! WOORDEN 1 Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 2 Ron,! De bus komt bijna! 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 4 We komen

Nadere informatie

PR-team, stand van zaken

PR-team, stand van zaken Beste deelnemer, Ditmaal ontvang je een update van het PR-team. Deze update staat voornamelijk in het teken van de kaartverkoop ten behoeve van ons thuisconcert op 24 mei a.s.. We vragen je deze dan ook

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MAART 2014 NR. 379

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MAART 2014 NR. 379 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MAART 2014 NR. 379 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD BLOEMSCHIKKEN 4 BILJARTEN 5 BREEDBAND INTERNET 6 CONTRIBUTIE 7 VERJAARDAGEN 8 ADRESSEN AGENDA MAART 2014 nr.

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen. t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 4 3 oktober 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 5 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Januari 2015 Beste ouders, verzorgers Het is zover. Onze stichting SKBO en stichting SKOMeN zijn gefuseerd. De naam van de nieuwe stichting is LIJN 83. U kunt op internet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 108 uitgave 28 april 2010 Deze nieuwsbrief bevat informatie over de volgende onderwerpen:

Nieuwsbrief 108 uitgave 28 april 2010 Deze nieuwsbrief bevat informatie over de volgende onderwerpen: BASISSCHOOL DE BLOKKENBERG KERKRADE Postbus 2001, 6460 CA Kerkrade, telefoon 045-5453704 Directeur: Dhr. R. Könings Hoofdlocatie: Akkerheide 19, 6463 DC Kerkrade Dislocatie: Vincent van Goghplein 1 6464

Nadere informatie

Deelname formulier jeugd

Deelname formulier jeugd Deelname formulier jeugd Roois Beachsoccer - Pinksterweekend Zaterdag 23 juni 2015 Deelname formulier jeugd Beach Soccer Rooi Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag 23, 24 & 25 mei,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF18. Wij stáán er voor VAN HET BESTUUR NIEUWE LEDEN: www.sgpgeldermalsen.nl 4/2015. Voor in uw agenda: NAJAARSVERGADERING 25 NOVEMBER

NIEUWSBRIEF18. Wij stáán er voor VAN HET BESTUUR NIEUWE LEDEN: www.sgpgeldermalsen.nl 4/2015. Voor in uw agenda: NAJAARSVERGADERING 25 NOVEMBER VAN HET BESTUUR Het zomerreces is weer voorbij. Als u deze nieuwsbrief leest zijn de eerste commissievergaderingen en raadsvergaderingen al weer achter de rug. Er is veel wat aandacht vraagt, de zondagsontheiliging

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 18 januari 2016

Schooljaar 2015-2016 Maandag 18 januari 2016 INFOOTJE NR. 09 Schooljaar 2015-2016 Maandag 18 januari 2016 Agenda Maandag 18 januari OR-vergadering Woensdag 20 januari Rekenopleiding Juf Els Zaterdag 23 januari Oud Papier Kinderbontemiddag 13:30 tot

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

SPAAR EN DRINK MET MATE(N) voor jouw favoriete band of DJ! Klik hier

SPAAR EN DRINK MET MATE(N) voor jouw favoriete band of DJ! Klik hier SPAAR EN DRINK MET MATE(N) voor jouw favoriete band of DJ! Klik hier HOME HOE WERKT HET? POLL SCORE PRESENTATIE AGENDA 11 oktober 2013 Giel Beelen t Juupke, Veldhoven Metallica de Koffer, Roermond Kings

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 16 7 JANUARI 2016 Inhoud: De allerbeste wensen voor 2016! Hulpouders bedankt! Voorbereiding Vormsel Vakantierooster 2016-2017 Agenda en bijlagen Informatieblaadje Basisschool

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

We haole alles uit de kaast!

We haole alles uit de kaast! Pieregeblèr 2016 Deelnemersboek We haole alles uit de kaast! 1 Introductie We gaan weer richting carnaval en zoals de laatste twintig(!) jaar gebruikelijk was, is er ook dit jaar weer het Pieregeblèr.

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Eenendertigste Jaargang nr.: 14 15 augustus 2013. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

KWIZUT 2015 SPELAVOND

KWIZUT 2015 SPELAVOND 1/20 KWIZUT 2015 SPELAVOND WAT VERWACHTEN WE VAN DE 5 e EDITIE KWIZUT? Circa 130 teams hebben zich aangemeld; Hetgeen betekend circa 3.400 deelnemers op de kwizavond; en circa 2750 gasten op de feestavond

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

Handboek Politiek. Derde Kamer der Staten-Generaal

Handboek Politiek. Derde Kamer der Staten-Generaal Handboek Politiek Derde Kamer der Staten-Generaal Hallo Kamerlid van de Derde Kamer der Staten-Generaal, Gefeliciteerd! Deze week ben jij een politicus. Je gaat samen met je klasgenoten discussiëren over

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Januari 2013 Humanitas Bergweg Bergwegplantsoen 10, Rotterdam Woensdag 02 jan Salon Humanitas Groep 65-14.00-17.00 uur Woensdag 09 jan Salon Humanitas Groep 65-14.00-17.00 uur Woensdag 16 jan Salon Humanitas

Nadere informatie

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013 Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013 "Het is te gezellig in de letteren, dat kan nooit goed zijn. Gerrit Komrij Om te beginnen Nu alle colleges weer volop bezig zijn, is een dag waarop

Nadere informatie

Cursus Klantgericht denken en handelen NUMMER 93, 20 MAART 2015

Cursus Klantgericht denken en handelen NUMMER 93, 20 MAART 2015 NUMMER 93, 20 MAART 2015 IN DIT NUMMER Cursus Klantgericht denken en handelen lees verder Molen zoekt molenaar (m/v) lees verder Maand van de geschiedenis 2015 lees verder Officiële aftrap Knoal! lees

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Informatieavond. Nummer 3: 25-09-2015. Jaargang 2015-2016

Wingerdbericht. Agenda. Informatieavond. Nummer 3: 25-09-2015. Jaargang 2015-2016 Wingerdbericht Nummer 3: 25-09-2015 Jaargang 2015-2016 Agenda 26 september Klusploeg 7 oktober Start kinderboekenweek raar maar waar 9 oktober Studiedag team (KIVA), alle leerlingen vrij 14 oktober Inloopmiddag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer: 10 In dit nummer: Musical BB: maandag 13 juli om 19.00 uur dinsdag 14 juli om 13.00 en 19.00 uur Afscheids- viering

Schooljaar 2014-2015 Nummer: 10 In dit nummer: Musical BB: maandag 13 juli om 19.00 uur dinsdag 14 juli om 13.00 en 19.00 uur Afscheids- viering Schooljaar 2014-2015 Nummer: 10 De Lispel Van de directie Het aftellen is begonnen...nog 3 weken en dan verlaten 24 groepers 8 onze school en verlaat ik de Lispeltuut. De fase van afscheid nemen is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

JAARGANG 17 NR. 24 6 maart 2014

JAARGANG 17 NR. 24 6 maart 2014 JAARGANG 17 NR. 24 6 maart 2014 TERUGKOPPELING OUDERPEILING CONTINUOOSTER Naar aanleiding van vragen en opmerkingen van ouders tijdens de informatieavonden aan het begin van het schooljaar heeft de SR/MR

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 2 t/m 15 mei Meivakantie 10 mei Moederdag

Nadere informatie

Acties & Nieuws Archief

Acties & Nieuws Archief Acties & Nieuws Archief - Juni 2014 Uitnodiging: Open huis bij BC De Drukkerij, Voortsweg 204 in Enschede YourStyle is al sinds januari 2014 gevestigd op deze mooie locatie, maar nu gaan we dit ook samen

Nadere informatie

FLITS World s sexiest lifestyle magazine

FLITS World s sexiest lifestyle magazine FLITS World s sexiest lifestyle magazine Voorwoord Na alweer een geweldige editie van Jungle Love komt stilaan het besef dat we steeds dichter en dichter bij het einde van het schooljaar komen, maar niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 22, nr. 11 6 maart 2015. Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 22, nr. 11 6 maart 2015. Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Nieuwsbrief Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Jaargang 22, nr. 11 6 maart 2015 In dit nummer: Hij was er echt! 1 Kaartverkoop WOWdag 2 Limonadeconcert 2 Plastic soep; vervolg. Klimboom

Nadere informatie

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen,

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 24 No. 34 29 mei 2015 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl E-mail: directie@paulus-school.nl inforedactie@paulus-school.nl

Nadere informatie