aertery privacy statement 1 januari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "aertery privacy statement 1 januari 2016"

Transcriptie

1

2 1. Algemeen Aertery is verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens van haar Gebruikers. In dit Privacy Statement wordt beschreven op welke manier de gegevensverwerking geschiedt en voor welke doeleinden de persoonsgegevens worden verwerkt. Door de Producten en/of Diensten van Aertery te gebruiken, gaat een Gebruiker akkoord met alle voorwaarden uit dit Privacy Statement die daarop van toepassing zijn. Indien een Gebruiker niet met dit Privacy Statement akkoord gaat, wordt de Gebruiker verzocht de Producten en/of Diensten niet te gebruiken en dit direct te melden aan Aertery. 2. Definities In dit Privacy Statement hebben de volgende begrippen met een beginhoofdletter de navolgende betekenis: - Aertery : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de statutaire naam Aertery B.V., gevestigd te Rotterdam en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Aertery is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens in het kader van haar Producten en/of Diensten. Onder Aertery vallen ook alle aan haar gelieerde vennootschappen; - Apps : alle (web)applicaties en platforms van Aertery waaronder BeFince.com. - Bezoekgegevens : de bij een bezoek aan de Websites of bij gebruik van de Apps opgeslagen informatie, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, datum en tijd van het bezoek. - Gebruikers : iedere (potentiële) gebruiker van de Producten en/of Diensten. Dit zijn alle opdrachtgevers c.q. klanten van Aertery. - Google : zoekmachine van Google Inc. - Privacy Statement : dit Privacy Statement van Aertery. - Producten en/of Diensten : alle Producten en/of Diensten die Aertery levert of verleent aan een Gebruiker, zoals nader omschreven in de algemene voorwaarden van Aertery. Klik hier voor de algemene voorwaarden. Aertery behoudt zich het recht voor de Producten en/of Diensten te allen tijde aan te passen. Onder Producten en/of Diensten vallen ook alle Websites en Apps van Aertery. - Social Media : alle sociale media waaronder maar niet beperkt tot LinkedIn van LinkedIn Corporation, Facebook van Facebook Inc., Twitter van Twitter Inc. en YouTube van YouTube LLC. - Websites : alle websites waarvan Aertery eigenaar is, die Aertery op enige manier controleert of exploiteert of waarvan de onderliggende domeinnaam op naam van Aertery staat is, waaronder maar niet beperkt tot Aertery.com, Aertery.nl, BeFince.com, BeFince.nl, Voorkomincasso.nl en Voorkomincasso.com. 3. Doelstellingen gegevensverwerking Aertery verwerkt persoonsgegevens die de Gebruikers ten behoeve van de Producten en/of Diensten aan Aertery verstrekken. Aertery verwerkt persoonsgegevens in het kader van: - Haar primaire doelstelling om namens de Gebruikers geldvorderingen te incasseren zowel direct als indirect. Daartoe schrijft Aertery de debiteuren van de Gebruikers aan, opdat de debiteuren achterstallige geldvorderingen verkleinen of direct voldoen;

3 - Haar personeel en salarisadministratie ten behoeve van onder meer de (wettelijke) verplichtingen jegens het UWV en de Belastingdienst; - Een bezoek aan de Websites of Apps; - Het gebruik van een persoonlijk account in verband met de Producten en/of Diensten; - Een verzoek om (nadere) informatie; - Betaling van Producten en/of Diensten door Gebruikers; - Het aanmelden voor de nieuwsbrief van Aertery; - Haar Gebruikers op de hoogte te stellen van Producten en/of Diensten of activiteiten die voor de Gebruiker interessant zouden kunnen zijn. Indien de Gebruiker hiertegen bezwaar heeft, kan de Gebruiker contact opnemen met Aertery via - Gebruik van Bezoekgegevens en andere persoonsgegevens van Gebruikers voor statistische analyses en rapportages van het bezoek-, klik- en gebruiksgedrag op haar Websites en Apps; - Het analyseren en verbeteren van gebruik van de Websites en Apps; en/of - Het plaatsen van een bestelling of het aanschaffen van (overige) Producten en/of Diensten. De verstrekte persoonsgegeven worden door Aertery uitsluitend verwerkt ten behoeve van de uitvoering van de dienstverlening en in het bijzonder voor het expliciete doel waarvoor deze persoonsgegevens zijn verzameld. 4. Typen gegevensverwerking Op basis van artikel 3 worden bijvoorbeeld de volgende persoonsgegevens verwerkt: - Om een bestelling van Producten en/of Diensten te plaatsen bij Aertery, verplicht de Gebruiker zich om contact- en adresgegevens en financiële gegevens te verstrekken, zoals naam van de (tekeningsbevoegde) persoon, adres, telefoonnummer en/of bankrekeningnummer. Aertery ontvangt van de Gebruikers ook persoonsgegevens ten aanzien van de debiteuren, zoals bankrekeningnummers en paspoortgegevens. De debiteuren kunnen bestaan uit zowel bedrijven als natuurlijke personen. De namen van de debiteuren worden schriftelijk of digitaal (via of het webportal van Aertery) overhandigd aan Aertery; - Bij een bezoek aan de Websites of bij gebruik van de Apps slaan de servers automatisch de Bezoekgegevens op; - Voor een verzoek om (nadere) informatie en/of het aanmelden voor de digitale nieuwsbrief verwerkt Aertery de daarvoor door de Gebruiker verstrekte persoonsgegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer en/of adres; - Voor uitbestedingsopdrachten in verband met debiteurenbeheer, verwerkt Aertery lijsten waarop debiteuren staan vermeld. De persoonsgegevens op deze lijsten kunnen bestaan uit NAW-gegevens, bankrekeningnummers en telefoonnummers. De persoonsgegevens kunnen behalve analoog ook digitaal worden verwerkt;

4 - Bij het aannemen van nieuw personeel verwerkt Aertery persoonsgegevens, zoals NAW-gegevens en bankrekeningnummers. Aertery verwerkt deze persoonsgegevens ook in Loket. Dit is het portal van de accountant van Aertery, waartoe enkel de eigenaren van Aertery en het hoofd van de administratie toegang heeft. - Om een persoonlijk account aan te maken voor de Websites of Apps, dient een Gebruiker verplicht zijn (volledige) naam, adres, adres en wachtwoord te verstrekken. 5. Minderjarigen In sommige gevallen vraagt Aertery expliciet om toestemming om bepaalde persoons gegevens te kunnen gebruiken. Als de Gebruiker jonger is dan 16 jaar, heeft de Gebruiker in die gevallen de toestemming van zijn of haar ouder of voogd nodig om de persoonsgegevens te verstrekken aan Aertery. De ouder of voogd kan in dat geval ook altijd aan Aertery verstrekte gegevens aanpassen of verwijderen. 6. Doorgifte aan derden Behoudens het hierna bepaalde, hebben enkel de personen die door Aertery zijn geautoriseerd om persoonsgegevens te beveiligen, anderszins te bewerken en/of IT-onderhoudswerkzaamheden uit te voeren toegang tot de persoonsgegevens van Gebruikers. Aertery heeft voor de in dit Privacy Statement opgesomde verwerkingsdoeleinden een bewerker ingeschakeld, met wie Aertery een overeenkomst heeft gesloten die erop ziet dat de bewerker voldoende waarborgen biedt ten aanzien van technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met betrekking tot de te verrichten verwerkingen. Voor het overige zal Aertery de persoonsgegevens van haar Gebruikers niet aan derden verstrekken, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van haar dienstverlening, op grond van een wettelijke voorschrift of in een noodgeval, voor zover dat naar het redelijke oordeel van Aertery in het belang van haar Gebruikers is. 7. Cookies Aertery maakt gebruik van zogenaamde cookies en andere vergelijkbare technieken voor onder meer analyse en verbetering van het gebruik van de Websites en Apps, haar dienstverlening aan haar Gebruikers, afhandelen van informatieverzoeken of bestellingen, reclame door advertenties op de Websites en Apps en Social Media. Cookies zijn kleine tekstbestanden die een computer opslaat als de Producten en/of Diensten, waaronder Websites en Apps, worden gebruikt. Een cookie onthoudt wat de Gebruiker invult in verband met de Producten en/of Diensten voor een volgend bezoek, zodat de inhoud van de Producten en/of Diensten op de desbetreffende Gebruiker kan worden afgestemd en het niet nodig is dat persoonsgegevens opnieuw worden ingevuld. Meer informatie over het in- en uitschakelen van cookies vindt u in de instructies of met behulp van de Help-functie van uw browser. Sommige functies op de Websites en Apps werken mogelijk niet meer indien een computer geen cookies kan ontvangen. Indien een Gebruiker hierover meer informatie wenst, kan de Gebruiker contact opnemen via 8. Google Analytics en Social Media Aertery maakt gebruik van Google Analytics voor analyse en verbetering van het gebruik van de Websites en Apps. Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google.

5 Op of in de Producten en/of Diensten, waaronder de Websites en Apps, zijn buttons opgenomen, zodat informatie kan worden gedeeld op Social Media. Deze buttons werken op basis van codes die van de Social Media zelf afkomstig zijn. Door middel van deze codes worden cookies geplaatst. Aertery is daarvoor niet verantwoordelijk. Aertery adviseert Gebruikers om de s van de Social Media, die regelmatig kunnen wijzigen, goed te bestuderen om te zien op welke wijze en voor welke doeleinden zij persoonsgegevens verwerken. Google en de Social Media mogen de via hun cookies verzamelde informatie aan derden verschaffen, indien zij hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens (een van) hen verwerken. De informatie wordt overgebracht naar en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google en de Social Media stellen zich te houden aan de aldaar geldende privacyregelgeving. Dit houdt in dat sprake zou zijn van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens. Aertery is hiervoor niet verantwoordelijk en sluit alle aansprakelijkheid hieromtrent uit. 9. Websites derden Op de Producten en/of Diensten, waaronder de Websites en Apps, kunnen links naar websites van derden zijn opgenomen. Wanneer Gebruikers deze websites van derden bezoeken, zijn de s van deze derde partijen van toepassing. Aertery is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop door derden mogelijk met persoonsgegevens van Gebruikers wordt omgegaan dan wel voor de cookies die worden gebruikt op deze websites van derden. Aertery is hiervoor niet verantwoordelijk en sluit alle aansprakelijkheid hieromtrent uit. 10. Inzage en correctie De Gebruiker heeft het recht op grond van de Wet Bescherming Persoonsgegevens om zijn of haar verzamelde persoonsgegevens in te zien en zo nodig aan te passen, aan te vullen en/of te (doen) verwijderen. Een Gebruiker kan hiertoe een verzoek doen aan Aertery via Gebruikers kunnen zich afmelden van de nieuwsbrief van Aertery door een te zenden aan 11. Bewaartermijn Aertery bewaart persoonsgegevens van haar Gebruikers niet langer dan noodzakelijk is voor de uitvoering van haar dienstverlening, tenzij Aertery op grond van wettelijke bepalingen verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren. 12. Beveiliging Aertery heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van Gebruikers te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking, waaronder opslag van die gegevens in een beveiligde database met versleutelde wachtwoorden en beveiligde back-ups, toegang tot de eigen gegevens via een persoonlijk account door een unieke gebruikersnaam en wachtwoord en \ betaling(sopdracht)en aan Aertery via een encryptie-protocol (SSL, TLS of vergelijkbaar). Ondanks het feit dat Aertery alle mogelijke beveiligingsmaatregelen heeft genomen en zal nemen, zijn aan de verwerking van persoonsgegevens via het internet risico s verbonden, die inherent zijn aan het internetgebruik in het maatschappelijk verkeer. 13. Wijzigingen Aertery behoudt zich het recht voor dit Privacy Statement te allen tijde wijzigen. Aertery adviseert Gebruikers dit Privacy Statement regelmatig te controleren. Voortdurend gebruik van de Producten en/of Diensten houdt in dat Gebruikers akkoord gaan met het gewijzigde Privacy Statement.

6 14. Melding Aertery heeft haar gegevensverwerking aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens, onder meldingsnummer Contact In geval van vragen, suggesties of klachten over dit Privacy Statement of andere aspecten van de dienstverlening, kan contact worden opgenomen met Aertery via of per post (Westblaak 96 te (3012 KM) Rotterdam).

Is een merk van: CashWijzer B.V

Is een merk van: CashWijzer B.V Is een merk van: CashWijzer B.V. - 1 - Cashwijzer Algemeen Privacy statement Dit is het Privacy Statement van Cashwijzer B.V. Wij zijn verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens van onze

Nadere informatie

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver.

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver. Privacy Policy Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden niet ongevraagd met derden gedeeld en je kunt zelf beslissen welke gegevens je wel of juist niet online wilt delen. Benieuwd naar alle

Nadere informatie

Makelaar in Grond gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de navolgende doeleinden:

Makelaar in Grond gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de navolgende doeleinden: Privacybeleid I. Algemeen Op deze pagina treft u als gebruiker van de website www.makelaaringrond.nl het privacybeleid aan van Makelaar in Grond respectievelijk Grond Registratie Services. Makelaar in

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES

PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES 1. Algemeen De website www.livelylives.com en alle daaraan gerelateerde websites, applicaties, diensten en tools (hierna te noemen: de Website ) behoren toe aan LivelyLives

Nadere informatie

privacy statement WerkvoorWerk.nl Privacy Statement aandachtig door te nemen. De schuin geschreven gebruiksvoorwaarden van WerkvoorWerk.nl.

privacy statement WerkvoorWerk.nl Privacy Statement aandachtig door te nemen. De schuin geschreven gebruiksvoorwaarden van WerkvoorWerk.nl. privacy statement WerkvoorWerk.nl WerkvoorWerk.nl neemt de privacy van haar gebruikers zeer serieus en zal informatie over u op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit document wordt het Privacy

Nadere informatie

Privacyverklaring ViopTo

Privacyverklaring ViopTo Privacyverklaring ViopTo Voor ons is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT OUDERMATCH.NL

PRIVACY STATEMENT OUDERMATCH.NL PRIVACY STATEMENT OUDERMATCH.NL Oudermatch neemt uw privacy zeer serieus en zal informatie over u op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om uw privacy te waarborgen, handelt Oudermatch altijd in

Nadere informatie

Coachgezocht.nu is onderdeel van SPMG Web Services B.V. geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer:

Coachgezocht.nu is onderdeel van SPMG Web Services B.V. geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer: Privacy Statement Hoewel er geen daadwerkelijke coachingtrajecten via Coachgezocht.nu lopen erkent Coachgezocht.nu dat er wel degelijk gevoelige informatie gedeeld wordt via de Website. We nemen uw privacy

Nadere informatie

Dit Privacystatement is van toepassing op alle producten en diensten van BlueNovius B.V., waaronder MedKey en Poh- educa.

Dit Privacystatement is van toepassing op alle producten en diensten van BlueNovius B.V., waaronder MedKey en Poh- educa. Dit Privacystatement is van toepassing op alle producten en diensten van BlueNovius B.V., waaronder MedKey en Poh- educa. MedKey is een single sign- on dienst waarbij medische professionals na eenmalige

Nadere informatie

Privacyverklaring Amsio BV

Privacyverklaring Amsio BV Privacyverklaring Amsio BV Via de website en de diensten van hostingbedrijf Amsio BV (www.amsio.com en www.netwerkstatus.nl) worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Amsio bv

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT LISTR December 2014

PRIVACY STATEMENT LISTR December 2014 PRIVACY STATEMENT LISTR December 2014 Listr neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om je privacy te waarborgen, handelt Listr altijd in

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT Inspiration 360 B.V.

PRIVACY STATEMENT Inspiration 360 B.V. PRIVACY STATEMENT Inspiration 360 B.V. Dit privacy statement informeert u over de wijze waarop Inspiration 360 B.V. ( hierna: I360 ) uw gegevens verwerkt door middel van uw gebruik van de website www.inspiration360.nl

Nadere informatie

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten.

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten. VOORWAARDEN Over de adverteerder Ter kennismaking wordt het Kwebbels Boekenpakket gratis aangeboden, u betaalt alleen de administratie- en verzendkosten van 6,95. Na de kennismaking betaalt u de normale

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT ACCORD

PRIVACY STATEMENT ACCORD PRIVACY STATEMENT ACCORD Accord neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Accord altijd in overeenstemming

Nadere informatie

Privacyverklaring ThePerfectWedding

Privacyverklaring ThePerfectWedding Privacyverklaring ThePerfectWedding Voor ons van ThePerfectWedding, onderdeel van WebLab.nl B.V., is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. De persoonlijke gegevens waar wij de beschikking

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING DRIFT OM TE DANSEN

PRIVACYVERKLARING DRIFT OM TE DANSEN PRIVACYVERKLARING DRIFT OM TE DANSEN Artikel 1 Defnities Drift om te Dansen: Bezoeker: Evenement: Website: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Drift om te Dansen B.V. alsmede in het

Nadere informatie

2013 MemoMedic - Haion BV Ι info@memomedic.nl Ι www.memomedic.nl Ι KvK 54760607

2013 MemoMedic - Haion BV Ι info@memomedic.nl Ι www.memomedic.nl Ι KvK 54760607 1. Algemeen 1.1 Haion B.V. ( Haion ) is verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens die u als Gebruiker via de website www.memomedic.nl (de Website ), het daarop beschikbare (fax-) aanmeldformulier

Nadere informatie

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN 1. Algemeen 1.1 Reikwijdte De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM (NVM/Wij/Ons) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT STUDYFLOW

PRIVACY STATEMENT STUDYFLOW PRIVACY STATEMENT STUDYFLOW StudyFlow neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om je privacy te waarborgen, handelt Studyflow altijd in overeenstemming

Nadere informatie

De verantwoordelijke voor het verzamelen van persoonsgegevens via deze website (www.timo.nl) is:

De verantwoordelijke voor het verzamelen van persoonsgegevens via deze website (www.timo.nl) is: PRIVACY STATEMENT en COOKIE POLICY Verantwoordelijke De verantwoordelijke voor het verzamelen van persoonsgegevens via deze website (www.timo.nl) is: CRH Bouwmaterialenhandel Nederland B.V. Stationsweg

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT DITISONZEWIJK.NL

PRIVACY STATEMENT DITISONZEWIJK.NL PRIVACY STATEMENT DITISONZEWIJK.NL DitIsOnzeWijk.nl B.V. (hierna: Ditisonzewijk.nl ) verzamelt via haar Websites en Applicaties persoonsgegevens over jou (hierna: Informatie ). We vinden het belangrijk

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT WHAPPBOOK

PRIVACY STATEMENT WHAPPBOOK PRIVACY STATEMENT WHAPPBOOK Whappbook neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Whappbook altijd in

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT DEKMANTEL

PRIVACYSTATEMENT DEKMANTEL PRIVACYSTATEMENT DEKMANTEL Artikel 1 Definities DEKMANTEL: Bezoeker: Evenement: Social Media: Website(s): de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEKMANTEL BV, statutair gevestigd in Amsterdam,

Nadere informatie

Privacy Statement Snippit

Privacy Statement Snippit Privacy Statement Snippit Imagine IC neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Imagine IC altijd in

Nadere informatie

Privacy Statement WeHelpen.nl

Privacy Statement WeHelpen.nl Privacy Statement WeHelpen.nl WeHelpen hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. In dit privacy statement vindt u belangrijke informatie over welke persoonsgegevens WeHelpen verwerkt, op welke

Nadere informatie

(C) Uw gegevens worden geanalyseerd om de informatie en aanbiedingen zo veel mogelijk op uw interesse af te stemmen.

(C) Uw gegevens worden geanalyseerd om de informatie en aanbiedingen zo veel mogelijk op uw interesse af te stemmen. Privacy en cookie policy Dit is de privacy en cookie policy van Linked2Work B.V. Linked2Work is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via deze website. Verwerkte

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die VraagHugo uit jouw antwoorden verkrijgt, bestaat uit de volgende informatie:

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die VraagHugo uit jouw antwoorden verkrijgt, bestaat uit de volgende informatie: PRIVACY STATEMENT De Diensten van VraagHugo zijn gericht op ondernemingen en ondernemers. Toch worden er persoonsgegevens verwerkt, van jou als zelfstandig ondernemer of van jou als contactpersoon namens

Nadere informatie

Wij zorgen steeds voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens, waaronder verzending van je bankgegevens via een beveiligde verbinding.

Wij zorgen steeds voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens, waaronder verzending van je bankgegevens via een beveiligde verbinding. Privacy Statement Onze principes zijn openheid, eerlijkheid en transparantie. Dat geldt natuurlijk niet voor jouw persoonsgegevens. De gegevens die wij over jou verwerken en opslaan, gebruiken wij alléén

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT LEPELTJE LEPELJE

PRIVACY STATEMENT LEPELTJE LEPELJE PRIVACY STATEMENT LEPELTJE LEPELJE Artikel 1 Definities LEPELTJE LEPELTJE: Evenement: Bezoeker: Social Media: Website(s): de vennootschap onder firma LEPELTJE LEPELTJE VOF, gevestigd en zaakdoende in (3811

Nadere informatie

Privacyverklaring FMdesk bv

Privacyverklaring FMdesk bv Privacyverklaring FMdesk bv Deze privacyverklaring heeft betrekking op www.fmdesk.nl, www.support.fmdesk.nl en de klantensites die onder het label FMdesk aan klanten ter beschikking worden gesteld. Via

Nadere informatie

PRIVACY BELEID. Versie januari 2017

PRIVACY BELEID. Versie januari 2017 PRIVACY BELEID Versie 0.2 1 januari 2017 Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Dit privacy beleid is van

Nadere informatie

VIMN (hierna ook wij, ons en onze ) is onderdeel van Viacom International Inc.

VIMN (hierna ook wij, ons en onze ) is onderdeel van Viacom International Inc. PRIVACYBELEID Laatstelijk aangepast op 1 november 2016: we hebben het document aangepast waarnaar wordt verwezen in de laatste alinea van de paragraaf Hoe we jouw informatie verzamelen en gebruiken, waarin

Nadere informatie

PRIVACY- & COOKIEVERKLARING PAYCONIQ

PRIVACY- & COOKIEVERKLARING PAYCONIQ PRIVACY- & COOKIEVERKLARING PAYCONIQ Via Payconiq worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Payconiq acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

Doeleinden van gebruik Cookies

Doeleinden van gebruik Cookies PRIVACY POLICY Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst geldt onderstaand privacybeleid. Onder en worden alle webshops bedoeld die vallen onder de en het label. Doeleinden van gebruik verwerkt uw

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Dit is de privacy- en cookieverklaring van de websites www.werkenbijdebrauw.nl en www.businesscoursethedeal.nl (Websites). Deze privacy- en cookieverklaring verschaft informatie

Nadere informatie

Privacy Verklaring Definities Toegang tot Innerview

Privacy Verklaring Definities Toegang tot Innerview Privacy Verklaring Dit is de Privacy Verklaring van Pearson Assessment and Information B.V. (hierna te noemen: Pearson of wij ) te Amsterdam (Postbus 78, 1000 AB). In deze verklaring wordt uiteengezet

Nadere informatie

Privacy Statement Taste of Summer. Artikel 1 Definities

Privacy Statement Taste of Summer. Artikel 1 Definities Privacy Statement Taste of Summer Artikel 1 Definities Taste of Summer: de Organisatie Taste of Summer (hierna: Taste of Summer) die zich onder meer bezighoudt met het verlenen van diensten op het gebied

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING Passie voor Stickers Augustus 2017

PRIVACYVERKLARING Passie voor Stickers Augustus 2017 PRIVACYVERKLARING Passie voor Stickers Augustus 2017 Wij respecteren de privacy van onze gebruikers. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT WOO HAH

PRIVACY STATEMENT WOO HAH PRIVACY STATEMENT WOO HAH In dit Privacy Statement wordt omschreven hoe de organisator van WOO HAH, Mojo Concerts A Live Nation Company (hierna: Mojo), omgaat met persoonlijke informatie, zoals persoonsgegevens

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die Facturis uit uw antwoorden verkrijgt, bestaat onder andere uit de volgende informatie:

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die Facturis uit uw antwoorden verkrijgt, bestaat onder andere uit de volgende informatie: PRIVACY STATEMENT De Diensten van Facturis zijn gericht op ondernemingen en ondernemers. Toch worden er persoonsgegevens verwerkt, van jou als zelfstandig ondernemer of van jou als contactpersoon namens

Nadere informatie

Paul Rensen Verzekeringen

Paul Rensen Verzekeringen Privacy- en cookiebeleid Privacy beleid Paul Rensen Verzekeringen respecteert uw privacy en stelt alles in het werk om deze te beschermen. Hieronder leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring Drebbl versie 1 maart 2016

Privacyverklaring Drebbl versie 1 maart 2016 Privacyverklaring Drebbl versie 1 maart 2016 Via de Drebbl app, dienst en/of website worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Drebbl acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens

Nadere informatie

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht.

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht. Privacybeleid Zoek en Vind Algemeen Zoek en Vind maakt voor de exploitatie van haar website en diensten gebruik van persoonsgegevens. Ter bescherming van de persoonsgegevens van de gebruiker heeft Zoek

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT A. ALGEMENE BEPALINGEN

PRIVACY STATEMENT A. ALGEMENE BEPALINGEN PRIVACY STATEMENT A. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Definities Woorden in enkelvoud hebben tevens betrekking op het meervoud en andersom. Daar waar hij/hem staat, dient tevens zij/haar te worden gelezen.

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING Via de website (www.parkinson-vereniging.nl) en het platform, waar u een Persoonlijk Parkinson Dossier kunt aanmaken, van De Parkinson Vereniging worden privacygevoelige

Nadere informatie

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen Privacybeleid Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens wij verzamelen

Nadere informatie

Fitnessscout verwerkt persoonsgegevens (zoals naam, adres, woonplaats, adres, afgenomen diensten) voor de volgende doeleinden:

Fitnessscout verwerkt persoonsgegevens (zoals naam, adres, woonplaats,  adres, afgenomen diensten) voor de volgende doeleinden: Privacy Statement Uiteraard hecht u grote waarde aan uw privacy. Daarom vindt de verwerking van uw persoonsgegevens plaats volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Verwerking en gebruik van persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring solvo.nl

Privacy- en cookieverklaring solvo.nl Privacy- en cookieverklaring solvo.nl Via de website www.solvo.nl en de applicatie (app) van Solvo B.V. (hierna: Solvo ) worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Solvo vindt

Nadere informatie

Privacy Policy Oude Dibbes

Privacy Policy Oude Dibbes Privacy Policy Oude Dibbes 22-08-15 pagina 1 van 6 Inhoudopgave 1 Privacy Policy... 3 1.1 Oude Dibbes en derden... 3 1.2 Welke informatie wordt door Oude Dibbes verwerkt en voor welk doel?... 3 1.2.1 Klantgegevens...

Nadere informatie

Privacy Policy

Privacy Policy Stramark B.V. Zekeringstraat 17 1014 BM Amsterdam 020 71 65 411 www.stramark.nl Privacy Policy www.stramark.nl Dit is de Privacy Policy van Stramark B.V. (hierna te noemen Stramark, "wij," "ons" of "onze").

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT INTO THE WOODS

PRIVACY STATEMENT INTO THE WOODS PRIVACY STATEMENT INTO THE WOODS Artikel 1 Definities INTO THE WOODS: Evenement: Bezoeker: Social Media: Website(s): de vennootschap onder firma INTO THE WOODS B.V., gevestigd en zaakdoende in (3811 HA)

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT ABSOLUTELY FRESH

PRIVACY STATEMENT ABSOLUTELY FRESH PRIVACY STATEMENT ABSOLUTELY FRESH Artikel 1 Definities ABSOLUTELY FRESH: Evenement: Bezoeker: Social Media: Website(s): de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Absolutely Fresh BV, gevestigd

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT LEPELTJE LEPELTJE

PRIVACY STATEMENT LEPELTJE LEPELTJE PRIVACY STATEMENT LEPELTJE LEPELTJE Artikel 1 Definities NACHTBRIGADE: de vennootschap onder firma NACHTBRIGADE VOF, gevestigd en zaakdoende in (3811 HA) Amersfoort aan de Zuidsingel 16, met KvKnummer

Nadere informatie

Privacy Beleid Internet KPMG Meijburg & Co

Privacy Beleid Internet KPMG Meijburg & Co Privacy Beleid Internet Referentie 5703/IK/- pagina 2 Inleiding Deze website wordt geëxploiteerd door en B.V. gevestigd te Amsterdam, en, voorzover van toepassing, mede ten behoeve van Special Services

Nadere informatie

KOETS/WELBOREN FINANCIEEL ADVISEURS PRIVACYVERKLARING. Koets/Welboren Financieel Adviseurs

KOETS/WELBOREN FINANCIEEL ADVISEURS PRIVACYVERKLARING. Koets/Welboren Financieel Adviseurs KOETS/WELBOREN FINANCIEEL ADVISEURS PRIVACYVERKLARING 1 INLEIDING De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geeft regels ter bescherming van de privacy van consumenten. De Wbp geeft de consumenten bepaalde

Nadere informatie

Vertrouwelijkheidsbeleid

Vertrouwelijkheidsbeleid Vertrouwelijkheidsbeleid Planet Parfum respecteert en beschermt je privéleven. Daarom stellen wij je dit vertrouwelijkheidscharter ter beschikking zodat je op onze e-shop een positieve ervaring beleeft

Nadere informatie

Dit is de privacy- en cookie policy van Sportaneous B.V. [i.o] ("Sportaneous"). Sportaneous is de

Dit is de privacy- en cookie policy van Sportaneous B.V. [i.o] (Sportaneous). Sportaneous is de Privacybeleid Sportaneous B.V. [i.o] Algemeen Dit is de privacy- en cookie policy van Sportaneous B.V. [i.o] ("Sportaneous"). Sportaneous is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens

Nadere informatie

Sinterklaas Privacy statement

Sinterklaas Privacy statement Sinterklaas Privacy statement Sinterklaasgedichten.net respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt

Nadere informatie

PRIVACY POLICY WANAGOGO

PRIVACY POLICY WANAGOGO PRIVACY POLICY WANAGOGO Alvorens Wanagogo te gebruiken dien je deze privacy policy aandachtig te lezen. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan heb je toestemming nodig van één van je ouders of van je wettelijke

Nadere informatie

PRIVACY REGLEMENT CLARO B.V.

PRIVACY REGLEMENT CLARO B.V. PRIVACY REGLEMENT CLARO B.V. AdviseerMe & OnsHuys zijn concepten en merknamen van CLARO B.V. CLARO B.V. faciliteert een beveiligde website, die u de mogelijkheid biedt een online dossier aan te maken,

Nadere informatie

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op Privacy verklaring Via de site van hostingbedrijf https://www.hostingw.nl/ worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. HostingW acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl

Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl In dit privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de website van Wijzorg, te

Nadere informatie

Privacy statement. Nederlandse Veiligheidsgroep BV

Privacy statement. Nederlandse Veiligheidsgroep BV Privacy statement Nederlandse Veiligheidsgroep BV Artikel 1. Definities 1.1. In dit privacy statement worden de volgende definities gebruikt, tenzij uit de context anders blijkt: a. NVG: de gebruiker van

Nadere informatie

Voordekunst heeft de verwerking van de persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Voordekunst heeft de verwerking van de persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. De diensten onder de naam voordekunst worden aangeboden door Stichting voordekunst (hierna: voordekunst ). De bepalingen in dit gelden voor de gebruikers (onder wie Projectmakers en Donateurs) van de diensten

Nadere informatie

Privacy policy. DoctorPill.com 2016

Privacy policy. DoctorPill.com 2016 Privacy policy DoctorPill.com 2016 Inhoudsopgave Algemeen Doeleinden van gebruik Privacy op internet en cookies Beveiligde server Vragen Privacy policy Algemeen Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst

Nadere informatie

Wij maken op onze site, gebruik van cookies. Hieronder lees je alles over deze cookies en over ons privacy beleid.

Wij maken op onze site, gebruik van cookies. Hieronder lees je alles over deze cookies en over ons privacy beleid. Cookies en Privacy Wij maken op onze site, gebruik van cookies. Hieronder lees je alles over deze cookies en over ons privacy beleid. Wanneer je onze site bezoekt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIE BELEID ALDA

PRIVACY- EN COOKIE BELEID ALDA Privacy- en cookie policy Deze Privacy- en cookiepolicy ziet op de wijze waarop ALDA Holding B.V en haar gelieerde ondernemingen (Alda) de informatie van gebruikers (individueel: "Gebruiker", gezamenlijk:

Nadere informatie

2013 Vakcollege Groep B.V. 26 07 2013 PRIVACYSTATEMENT

2013 Vakcollege Groep B.V. 26 07 2013 PRIVACYSTATEMENT PRIVACYSTATEMENT Artikel 1 Algemene Gebruikersvoorwaarden 1. Op elke toegang tot het internetportaal van Vakcollege Groep, ook wel genaamd Vakcollege Community en/of elk gebruik van Vakcollege Community

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app

Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app versie april 2016 Deze gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de software "mijndoomijn". Lees deze goed door. Zodra u de gebruikersvoorwaarden

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT PAR-T

PRIVACYSTATEMENT PAR-T PRIVACYSTATEMENT PAR-T Artikel 1 PAR-T: Evenement: Bezoeker: Definities de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAR-T BV, tevens handelend onder de namen Reboot Music, Event Regisseurs

Nadere informatie

Privacy & Cookies Ubermart B.V.

Privacy & Cookies Ubermart B.V. Privacy & Cookies Ubermart B.V. Laatst bijgewerkt: 31 juli 2015 COOKIE VERKLARING Deze Cookie Verklaring van Ubermart beschrijft van welke cookies Ubermart gebruik maakt via haar Websites en Applicaties

Nadere informatie

Deze website wordt geëxploiteerd door fashion4home GmbH, Köpenicker Straße, 10179 Berlijn (Duitsland).

Deze website wordt geëxploiteerd door fashion4home GmbH, Köpenicker Straße, 10179 Berlijn (Duitsland). Privacybeleid Deze website wordt geëxploiteerd door fashion4home GmbH, Köpenicker Straße, 10179 Berlijn (Duitsland). De bescherming van uw persoonlijke informatie vinden wij zeer belangrijk. Wanneer we,

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING Via de website (www.parkinson-vereniging.nl) en het platform, waar u een Persoonlijk Parkinson Dossier kunt aanmaken, van De Parkinson Vereniging worden privacygevoelige

Nadere informatie

Dit is het privacy statement van Decipher Industries (hierna ook: Decipher of we, wij en

Dit is het privacy statement van Decipher Industries (hierna ook: Decipher of we, wij en PRIVACY STATEMENT Dit is het privacy statement van Decipher Industries (hierna ook: Decipher of we, wij en ons ). Je vindt onze contactgegevens helemaal onderaan dit privacy statement. Wanneer je de website

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT A. ALGEMENE BEPALINGEN

PRIVACYSTATEMENT A. ALGEMENE BEPALINGEN PRIVACYSTATEMENT A. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Definities In dit Privacystatement worden de volgende begrippen met een hoofdletter aangeduid. Deze begrippen hebben de navolgende betekenis. 1. Privacystatement:

Nadere informatie

Privacyreglement Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Verstrekken persoonsgegevens Artikel 3 Doeleinden gebruik

Privacyreglement Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Verstrekken persoonsgegevens Artikel 3 Doeleinden gebruik Privacyreglement Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Dit Privacyreglement is van toepassing op de verwerking van alle persoonsgegevens die op enigerlei wijze aan Pappenheim Re-integratie & Outplacement zijn

Nadere informatie

Privacy Statement Eindhoven Airport N.V.

Privacy Statement Eindhoven Airport N.V. Privacy Statement Eindhoven Airport N.V. Wij respecteren de privacy van bezoekers van deze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Nadere informatie

Cookiebeleid: Privacybeleid:

Cookiebeleid: Privacybeleid: Cookiebeleid: Om je meer service te bieden bij het bezoeken van websites maken de meeste sites gebruik van cookies. Dat zijn handige technieken die informatie verzamelen en gebruiken. Websites worden daardoor

Nadere informatie

Cookiestatement Beveiligde server Vragen?

Cookiestatement Beveiligde server Vragen? Cookiestatement Een cookie is een klein tekstbestand dat bij jouw bezoek aan een website naar jouw computer wordt gestuurd. Zowel Hotel Booker B.V. als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Met behulp

Nadere informatie

!!!! Privacyverklaring Hosting on Demand B.V. - NAW gegevens. - Telefoonnummer. - Factuuradres. - adres. - Betalingsgegevens

!!!! Privacyverklaring Hosting on Demand B.V. - NAW gegevens. - Telefoonnummer. - Factuuradres. -  adres. - Betalingsgegevens Onze Privacy Policy Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Website on Demand van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Stadsnaam onder nummer 01340455. Ongeautoriseerd

Nadere informatie

Privacy beleid. Algemeen

Privacy beleid. Algemeen Privacy beleid Algemeen In dit Privacy beleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de websites van JaMa Media, zoals Mijnkoopwaar

Nadere informatie

FASTNED PRIVACY BELEID

FASTNED PRIVACY BELEID FASTNED PRIVACY BELEID Fastned neemt de privacy van haar gebruikers zeer serieus en zal informatie over haar gebruikers op een zorgvuldige manier verwerken en gebruiken. In dit document wordt het Privacy

Nadere informatie

Privacy statement. Waarom verwerken we jouw gegevens?

Privacy statement. Waarom verwerken we jouw gegevens? Privacy statement Dit is het privacy statement van Hiiper Nederland B.V. (hierna ook: Hiiper of we, wij en ons ). Je vindt onze contactgegevens helemaal onderaan dit privacy statement. Wanneer je de website

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST BIJLAGE BIJ DE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VEILINGDEURWAARDER.NL INZAKE HET ONDER VERANTWOORDELIJKHEID VAN CONTRACTANT VERWERKEN VAN PERSOONSGEGEVENS VIA DE WEBSITE In het kader van

Nadere informatie

MIJN WENS EN LEVEN PRIVACY POLICY

MIJN WENS EN LEVEN PRIVACY POLICY MIJN WENS EN LEVEN PRIVACY POLICY VAN DER SPEK UITVAART B.V. ( VDS ) verzamelt in het kader van haar dienstverlening per- soonsgegevens van haar klanten en bezoekers van haar websites. VDS gaat zorgvuldig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Paiq.nl

Algemene voorwaarden Paiq.nl Algemene voorwaarden Paiq.nl d.d. 2013 10 31 Uitgever paiq.nl is een website van Paiq BV. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Paiq BV houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring Doeleinden van de gegevensverwerking Klikgedrag en bezoekgegevens Google Analytics Gebruik van cookies

Privacyverklaring Doeleinden van de gegevensverwerking Klikgedrag en bezoekgegevens Google Analytics Gebruik van cookies Privacyverklaring Privacyverklaring Wij respecteren privacy van bezoekers van website en dragen er zorg voor dat persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behanld. Verwerking van

Nadere informatie

2. Welke gegevens verzamelen we? En waarvoor gebruiken we die?

2. Welke gegevens verzamelen we? En waarvoor gebruiken we die? Privacyverklaring Wij nemen je privacy serieus. We doen er alles aan om jouw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te behouden. Daarom houden we ons aan de Wet bescherming

Nadere informatie

Algemene voorwaarden m.b.t. dienstverlening abonnees, ondersteuning via Webshop en ondersteuning via het 0900 service nummer.

Algemene voorwaarden m.b.t. dienstverlening abonnees, ondersteuning via Webshop en ondersteuning via het 0900 service nummer. Algemene voorwaarden m.b.t. dienstverlening abonnees, ondersteuning via Webshop en ondersteuning via het 0900 service nummer. Artikel 1 0900 servicenummer 1.1 Wanneer u belt naar ons 0900 servicenummer,

Nadere informatie

KvK 54992060. Orlyplein 89 (4e verdieping) www.bunq.com. Versie: 10-09-2015. 1043 DS Amsterdam +31(0) 20 205 1337.

KvK 54992060. Orlyplein 89 (4e verdieping) www.bunq.com. Versie: 10-09-2015. 1043 DS Amsterdam +31(0) 20 205 1337. www.bunq.com +31(0) 20 205 1337 Orlyplein 89 (4e verdieping) 1043 DS Amsterdam KvK 54992060 Versie: 10-09-2015 Privacy Statement Inhoudsopgave PERSOONSGEGEVENS Inleiding 3 1 Welke gegevens verzamelt bunq?

Nadere informatie

De Basis voor Succes

De Basis voor Succes De Basis voor Succes Privacy Policy Kees van Dijk Voorwoord De Privacy Policy die hieronder genoemd wordt mag jij gebruiken voor je webwinkel. De Privacy Policy is uiterste zorg opgesteld en heeft betrekking

Nadere informatie

2. VERZAMELEN EN/OF VERWERKING

2. VERZAMELEN EN/OF VERWERKING PRIVACY STATEMENT 1. ALGEMEEN Met de hierna gebruikte u als aanspreekvorm wordt gebruiker/koper/opdrachtgever bedoeld. Onderstaand wordt de omgang van Kaan s Kaashandel. met uw persoons- en bedrijfsgegevens

Nadere informatie

Concept Privacy Statement Hartstichting 17 oktober 2017

Concept Privacy Statement Hartstichting 17 oktober 2017 PRIVACYVERKLARING De Nederlandse Hartstichting (de Hartstichting ) strijdt tegen hart- en vaatziekten. Als u de Hartstichting helpt of gebruikmaakt van de informatie die de Hartstichting biedt of van andere

Nadere informatie

Artikel 1 Inleiding. Artikel 2 Algemene Gebruikersvoorwaarden

Artikel 1 Inleiding. Artikel 2 Algemene Gebruikersvoorwaarden Artikel 1 Inleiding 1. Dit privacystatement is van toepassing op alle persoonsgegevens die Gebruikers van de Site en/of diensten van Ziezzo aan Ziezzo verstrekken. 2. Ziezzo hecht het grootste belang aan

Nadere informatie

Q-APPLICATIE PRIVACYBELEID. B. Welke persoonlijke informatie verzamelen we en waar gebruiken we het voor?

Q-APPLICATIE PRIVACYBELEID. B. Welke persoonlijke informatie verzamelen we en waar gebruiken we het voor? Q-APPLICATIE PRIVACYBELEID A. Waar gaat dit privacybeleid over? Binnen Fossil Group, Inc. ("Fossil", "wij" of ons ) waarderen en beschermen wij uw privacyrechten. Dit privacybeleid beschrijft - welke persoonlijke

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING INLEIDING

PRIVACYVERKLARING INLEIDING PRIVACYVERKLARING INLEIDING De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geeft regels ter bescherming van de privacy van consumenten. De Wbp geeft de consumenten bepaalde rechten, zoals het recht om te weten

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT JOUW PRIVACY GERESPECTEERD

PRIVACYSTATEMENT JOUW PRIVACY GERESPECTEERD JOUW PRIVACY GERESPECTEERD PRIVACY STATEMENT ZEKER.ME Zeker.Me neemt jouw privacy zeer serieus. Tijdens je gebruik van de Dienst zal Zeker.Me informatie over jou verwerken. Dat doen we altijd op een veilige

Nadere informatie

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u:

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u: MEDICAL BOOKING GARANDEERT UW PRIVACY PRIVACYBELEID ALGEMEEN Vertrouwen en veiligheid is erg belangrijk voor Medical Booking. Wij zijn, hoewel we een gepersonaliseerde dienst aanbieden, vastbesloten om

Nadere informatie

PRIVACY REGLEMENT FINDESK B.V.

PRIVACY REGLEMENT FINDESK B.V. Artikel 1: Definities In dit Privacy Reglement wordt verstaan onder: PRIVACY REGLEMENT FINDESK B.V. 1. Betrokkene, Bewerker, Persoonsgegevens, Verwerking van Persoonsgegevens en Verantwoordelijke: de begrippen

Nadere informatie