ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN"

Transcriptie

1 ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN Algemeen De woningen worden gebouwd volgens het Bouwbesluit en de Modelbouwverordening, voorschriften van de nutsbedrijven, de bepalingen van Woningborg, zoals deze ten tijde van de aanvraag van de omgevingsvergunning gelden. Ongeacht hetgeen in deze technische omschrijving is bepaald, gelden onverkort de regelingen, reglementen en standaardvoorwaarden, gehanteerd en voorgeschreven door Woningborg. In geval enige bepaling in deze technische omschrijving daarmee onverenigbaar mocht zijn ofwel nadeliger mocht zijn voor de verkrijger, prevaleren steeds de bovengenoemde bepalingen van Woningborg Garantie- en waarborgregeling Afwijkingen Het is mogelijk dat tijdens de uitvoering geringe afwijkingen ten opzichte van deze omschrijving of tekeningen worden aangebracht na goedkeuring van de directie. Deze afwijkingen zullen nooit afbreuk doen aan de kwaliteit van het werk. Verrekening ten gevolge van bovenbedoelde wijzigingen is niet mogelijk. Werkterrein Op het werkterrein zullen tijdens de bouw de benodigde opslagloodsen en schaftlokalen worden geplaatst. De ontwikkelaar, aannemer en zijn onderaannemers zijn gerechtigd een reclamebord te plaatsen. Het is voor u als koper niet toegestaan om tijdens de bouw van de woning zich op het bouwterrein te begeven, met uitzondering van de kopersdagen. Deze worden georganiseerd om u toch een beeld te kunnen geven van uw woning tijdens het bouwproces. Voorzieningen omtrent de uitvoering en de bouwstoffen Zie hiervoor U.A.V. 1989, Bouwbesluit 2012 (met aanvullende ministeriele regelingen, zoals van toepassing bij de omgevingsvergunning) en o.a. de Arbeidsomstandighedenwet.

2 DE VERKOOPBROCHURE Bouwbesluit Dit project wordt gerealiseerd volgens de geldende eisen en regelingen van het Bouwbesluit op 1april In het bouwbesluit worden de benamingen van de verschillende vertrekken anders genoemd dan in de verkoopbrochure en tekeningen. Om begripsverwarring te voorkomen is daarin onder meer bepaald dat alle vertrekken in een woning eenduidig en naar het karakter van het vertrek worden benoemd. Begrippen als woonkamer of hal worden in het bouwbesluit niet gehanteerd. Daarvoor in de plaats wordt er gesproken van verblijfruimte, verkeersruimte of onbenoemde ruimte. Benaming op tekening Woonkamer / keuken / slaapkamer Entree / gang / hal Bijkeuken / inpandige berging / kast / zolder Toilet of wc Badkamer Benaming volgens Bouwbesluit Verblijfsruimte Verkeersruimte Onbenoemde ruimte Toiletruimte Badruimte Voorbehoud illustraties en tekeningen De illustraties in de verkoopbrochure geven een impressie. De kleuren van de toegepaste materialen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De op de woningplattegronden aangegeven inrichting, keuken, sanitair, apparatuur en eventuele interieursuggesties, alsmede de tuin en/of terrassen en dergelijke zijn slechts indicatief en behoren niet tot de standaarduitrusting. Aan de illustraties kunnen uitdrukkelijk op geen enkele wijze rechten worden ontleend. De juiste informatie wordt vastgelegd in de contractstukken. Hieraan wordt de specifieke verkooptekening en technische omschrijving van uw woning toegevoegd. Gespiegelde woningen Waar typebenamingen zijn gebruikt, wordt ook de gespiegelde uitvoering bedoeld. Wijzigingen Deze verkoopdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, verstrekt door Nutsbedrijven, gemeentelijke diensten, architect, constructeur en adviseurs van het plan. Desondanks moet er een voorbehoud worden gemaakt ten aanzien van architectonische, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, alsmede eventuele afwijkingen die voort kunnen komen uit nadere eisen en wensen van overheden en/of Nutsbedrijven. Eveneens wordt het recht voorbehouden om wijzigingen aan te brengen in materialen en afwerkingen zonder dat een en ander afbreuk doet aan de kwaliteit. De op tekening ingeschreven maten zijn circa -maten en hebben geen bewijskracht. Maten ten behoeve van meubilair, gordijnen etc. dienen derhalve na uitvoering op de bouw te worden genomen. Over- of ondermaat van de perceelvlakte is niet verrekenbaar.

3 Situatietekening De situatietekening is bedoeld om een indruk te geven van de ligging en situering van de bouwkavels in het bouwplan. De schaal van deze situatietekening is niet bindend. De inrichting van de openbare ruimte (aanleg van wegen, inrichting en infrastructuur, groenvoorzieningen, parkeerplekken, speelvoorzieningen etc.) is slechts een impressie, deels ontleend aan de beschikbare gegevens van de gemeente. U dient er rekening mee te houden dat deze nog kunnen wijzigen. Voor specifieke gebiedsinformatie en informatie over omliggende toekomstige c.q. bestaande bebouwing verwijzen wij u naar de gemeente Oss. Voor eventuele (toekomstige) wijzigingen kan de ondernemer geen verantwoordelijkheid op zich nemen en/of aansprakelijkheid aanvaarden. Meer- en minderwerk U ontwikkelt samen met de makelaar en kopersbegeleider uw eigen woning. Wanneer de koop gesloten is, ontvangt u een unieke inlogcode waarna u op een speciaal voor u ingerichte afgestemde site van ons informatie ontvangt en tevens meer- en minderwerk keuzes kenbaar kunt maken. PROCEDURE BIJ AANKOOP EN VERDERE BIJZONDERHEDEN Algemeen U heeft u koopbeslissing genomen en samen met ons uw woning samengesteld. Wij zullen ons maximaal inspannen om het vertrouwen dat u ons geeft waar te maken. Wij willen binnen de afgesproken prijs een zo goed mogelijk product leveren. Onderstaand geven wij inzicht in de gang van zaken volgend op het tekenen van de koopakte met aannemingsovereenkomst. Koop- en aannemingsovereenkomst Bij deze akte gaan koper en verkoper een overeenkomst aan, waarbij de koper zich onder meer verplicht tot betaling van de koopprijs en de verkoper zich verplicht tot de bouw van de woning en de levering van de onderliggende c.q. daarbij behorende grond. Nadat u deze koop- en aannemingsovereenkomst hebt getekend, ontvangt u op korte termijn van de makelaar een door de ondernemer mede ondertekend kopie. De originele akte wordt naar de notaris gezonden, die dan de notariële eigendomsoverdracht kan voorbereiden. Notaris De notariële eigendomsoverdracht van de te bouwen woning met bijbehorende grond geschiedt door middel van een akte van transport bij de notaris. Ruim voor de datum van het notarieel transport ontvangt u van de notaris een afrekening waarop het totaal op die datum verschuldigde bedrag is aangegeven (inclusief de bijkomende kosten). De uitnodiging om deze akte te ondertekenen volgt zodra de notaris de koop- en aannemingsovereenkomst en uw stukken met betrekking tot de financiering van uw woning in goede orde heeft ontvangen.

4 Als u voor de woning een hypotheek heeft aangevraagd, tekent u tijdens deze afspraak ook de hypotheekakte. Deze maakt de notaris, op verzoek van de geldgever (meestal de bank), op. Voor de datum van het passeren van de akte ontvangt u een concept van beide akten en de nota van de afrekening. Op de afrekening staat het totaalbedrag, dat u op die datum verschuldigd bent (inclusief bijkomende kosten, zie hieronder). Op de opleveringsdatum worden in de meeste gevallen twee akten getekend, te weten: 1. De akte van eigendomsoverdracht (akte van levering) van de grond en de woning van de verkoper aan de koper. 2. De hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldgever ontvangt. Wanneer gaat u betalen Na ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst wacht u gewoon af tot wij een factuur sturen, waarop wij de reeds vervallen termijnen in rekening brengen: 1. Indien u over eigen geld beschikt betaalt u de factuur. 2. U heeft geen eigen geld : als u de hypotheekakte nog niet heeft getekend, betaalt u niet. Volgens de koop- en aannemingsovereenkomst heeft u dan automatisch uitstel van betaling. Over de verschuldigde, maar niet betaalde termijnen, wordt de overeengekomen rente berekend, dan later bij de notariële eigendomsoverdracht met u wordt verrekend; - Na ondertekening van de eigendomsoverdracht ontvangt u telkens, wanneer de bouw weer zover is gevorderd dat er een termijn is vervallen, een verzoek tot betaling. Het origineel zendt u zo spoedig mogelijk, voorzien van uw handtekening naar uw geldgever, die dan voor de betaling zorg draagt zodra de eigendomsoverdracht heeft plaatsgevonden. Als datum van betaling geldt de datum waarop wij het geld hebben ontvangen. Voor de termijnen die vervallen na de datum van overdracht, moet u zelf op toezien dat uw geldgever er voor zorg draagt dat het factuurbedrag binnen 14 dagen na factuurdatum op onze bankrekening is bijgeschreven. Wij adviseren u erop toe te zien dat deze periode niet overschreden wordt. Zo voorkomt u, dat wij rente in rekening brengen. Vrij op naam (v.o.n.) De koopsommen van onze woningen zijn vrij op naam, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Vrij op naam wil zeggen dat de hieronder genoemde kosten, die met verwerven van een eigen woning zijn gemoeid, in de koopsom zijn begrepen, te weten: a. De grondkosten. b. De bouwkosten. c. CAR-verzekering. d. Honorarium van architect en constructeur. e. Notarishonorarium inzake transportkosten. f. Makelaarscourtage. g. Kosten garantiecertificaat Woningborg. h. De gemeentelijke leges, betreffende de bouwvergunning en welstandsbeoordeling. i. BTW dan wel overdrachtsbelasting (eventuele wijzigingen worden conform wettelijke voorschrift doorberekend).

5 j. Kadastrale rechten. k. Verscheidene aansluitkosten (gas, water, elektra, riolering) l. Eventuele loon- en prijsverhogingen (deze worden dus niet doorberekend). Niet in de koopsom begrepen zijn de kosten met betrekking tot de financiering van uw woning, zoals: a. Het eventuele renteverlies over de grond (datum conform de koop- en aannemingsovereenkomst. b. De rente over eventueel reeds vervallen termijnen (koop- en aannemingsovereenkomst. c. De notariskosten voor het beschrijven van de hypotheekakte. d. De servicekosten. Voorts zijn niet inbegrepen: a. De aansluitkosten inzake de centrale antenne (CA)) en telefoon (KPN). b. Eventuele droogstookkosten van de woning. De v.o.n.-verkoopprijzen worden door de makelaar aan u verstrekt. De met u in de koop- en aannemingsovereenkomst overeengekomen totale koopsom staat vast met uitzonderingen van wijzigingen in het BTW-tarief. Loon- en materiaalkostenstijgingen tijdens de bouw zijn voor rekening en risico van de ondernemer. De zogenaamd risicoregeling is dus uitgesloten. De 5%-regeling De wettelijke 5% regeling geeft u als koper zekerheid dat geconstateerde gebreken bij de oplevering van uw woning verholpen zullen worden. Deze regeling werkt als volgt: u dient bij de oplevering van uw woning alle betalingstermijnen (inclusief het saldo van eventueel meerof minderwerk) te hebben overgemaakt. Voor deze laatste 5% van de aanneemsom verstrekt de ondernemer een bankgarantie aan de notaris. Dat geeft u de zekerheid dat wij de geconstateerde onvolkomenheden c.q. gebreken zullen verhelpen. Deze moeten in het algemeen binnen een termijn van drie maanden zijn opgelost. Pas dan wordt de 5% regeling of wel bankgarantie opgeheven. Volgorde bij de uitvoering De volgorde bij de uitvoering wordt in nader overleg met u en de gemeente bepaald. Opleveringsprognose Op het moment van verkoop wordt een globale opleveringsprognose gegeven. Omdat het bouwen van een woning veel, door het weer beïnvloedbaar, werk met zich meebrengt, moeten wij daarbij de nodige reserve in acht nemen. Als het hard vriest, kan er niet gemetseld worden, als het regent kan er niet geschilderd worden etc. In een later stadium van de bouw kunnen we een nauwkeurigere prognose geven. Daarnaast kan het zijn dat de start van de bouw afhankelijk is van gemeentelijke en/of provinciale procedures. Op het moment van verkoop van de woning kan het zijn dat er nog bestemmingsplan- en/of bouwvergunningsprocedures lopen.

6 Op de doorlooptijd van deze procedures, alsmede de mogelijke wijzigingen die dit tot gevolg heeft, hebben wij geen invloed. In geval van een opzegtermijn van een huurwoning raden wij u aan de grootst mogelijke voorzichtigheid te betrachten. Wacht u onze opleveringsbrief af, alvorens uw definitieve maatregelen treft. Natuurlijk wordt er naar gestreefd de prognose voor de oplevering zo nauwkeurig mogelijk te bepalen. Echter, tal van omstandigheden kunnen een verschuiving veroorzaken, zeker als de bouw op het moment van de aankoop nog niet is begonnen. Om vervelende miscommunicaties te voorkomen geldt dat alle afspraken met onze verkoopbegeleider zoals de betaling, wijzigingen, etc. slechts geldig zijn na onze schriftelijke bevestiging hiervan. Strikt juridisch genomen is het in de koop-en aannemingsovereenkomst vermelde aantal werkbare werkdagen bindend ten aanzien van het opleveringstijdstip. Over het algemeen is deze juridisch vastgelegde termijn ruim genomen. Uitvoeringsduur en oplevering Wanneer uw woning gereed is, krijgt u een uitnodiging om samen met een eventuele door uzelf ingeschakelde deskundige en de aannemer uw nieuwe woning te inspecteren. De uitvoeringsduur en de oplevering van de woningen zullen plaatsvinden binnen een termijn welke nader in de koop-en aannemingsovereenkomst zal worden genoemd. Niet eerder dan Minimaal twee weken voor oplevering wordt u als koper schriftelijk op de hoogte gesteld van de definitieve datum en tijdstip waarop opgeleverd zal worden. De gehele woning wordt bezemschoon opgeleverd, behalve het sanitair, het tegelwerk en beglazing; deze worden schoon opgeleverd. Bij deze oplevering worden de eventueel geconstateerde onvolkomenheden vastgelegd in een proces verbaal van oplevering. Ook wordt u geïnformeerd over de toegepaste materialen, het gebruik van aanwezige apparatuur en installaties en het onderhoud daarvan. Als u aan alle financiële verplichtingen heeft voldaan, met als laatste de eindafrekening, ontvangt u nu ook de sleutels van uw woning (juridische oplevering). Eventuele geconstateerde onvolkomenheden worden, indien mogelijk, binnen drie maanden hersteld (met uitzondering van het buitenschilderwerk in bepaalde perioden en bestellingen /leveranties). Hierna zet u uw definitieve handtekening voor de oplevering. Behoudens verborgen gebreken, welke na de oplevering worden geconstateerd, kunnen later geen bemerkingen meer in behandeling worden genomen, welke niet zijn vastgesteld in de opleveringsverklaring. Tevens zullen wij onze onderhoudsbrochure Woningonderhoud 2010 verstrekken. In deze brochure staan voor een aantal onderdelen onderhoudsvoorschriften omschreven, teneinde uw woning in goede conditie te houden en aanspraak te kunnen blijven maken op garantie. Opleveringsvolgorde Het bouwplan van uw woning maakt deel uit van een groter geheel, waardoor het bouwproces van een individuele woning wellicht niet altijd continue zal verlopen. De verkrijger kan derhalve geen rechten ontlenen aan een voorgenomen opleveringsvolgorde.

7 Opruimen en schoonmaken Zoals eerder aangegeven, wordt de woning bezemschoon opgeleverd. Stickers, verf- en cementresten en dergelijke worden verwijderd. Het uit de bouw afkomstig afvalmateriaal wordt afgevoerd. Verzekering Uw woning is gedurende de bouw tot aan de datum van oplevering door de aannemer verzekerd tegen een groot aantal risico s. Vanaf de dag van oplevering dient u voor eigen rekening zelf een verzekering af te sluiten voor uw woning. Liberalisering elektriciteit- en gasmarkt Het bouwbedrijf zal bij de eigenaar/beheerder van het elektra- en gasnetwerk uit de regio vóór oplevering de aansluiting van elektriciteit en gas aanvragen, zodat dit bij oplevering van uw woning aan u beschikbaar is. Vanaf 1 juli 2004 heeft iedere consument in Nederland het recht om zelf een leverancier voor elektriciteit en gas te kiezen. U bent daarom vanaf de opleveringsdatum zelf verantwoordelijk om een leveringscontract af te sluiten met een energieleverancier naar eigen keuze, onder de voorwaarden die door het door u gewenste energiebedrijf worden gesteld. Indien u dit niet tijdig doet, zal de levering van energie na oplevering worden stopgezet. Onderhoudstermijn De onderhoudsperiode duurt drie maanden na de oplevering. Tijdens deze periode kunt u schriftelijk melding maken van eventuele onvolkomenheden waarna zo spoedig mogelijk tot herstel zal worden overgegaan. Voor overige zaken geldt de garantietermijn zoals voorgelegd in de garantievoorwaarden Constructie Een nieuwbouwwoning heeft in de eerste periode van bewoning een hoge vochtigheidsgraad. Wij raden u aan in deze periode goed te ventileren en niet te hard te stoken. Ondanks dat blijft het mogelijk dat er krimpscheuren ontstaan door het werken van materialen. Het is daarom mogelijk dat er bijvoorbeeld in de hoeken van het stucwerk haarscheurtjes ontstaan. Dat is niets ernstigs; ze worden veroorzaakt door wegtrekkend vocht. Deuren kunnen gaan klemmen, omdat hout moet wennen aan een andere temperatuur en vochtigheidsgraad. Deze kleine dingen kunnen nooit worden voorkomen. Tegelvloeren, grindvloeren, natuursteenvloeren etc. kunnen niet zonder meer op de afwerkvloer worden aangebracht. Door droging en werking van de onderliggende constructie alsmede van de afwerkvloer, ontstaan krimpscheuren die doorgegeven worden aan de tegel-, grind- en natuursteenvloer. Speciale voorzieningen in de afwerkvloer zijn in dit geval vereist. Wij raden aan uw leverancier van uw harde vloerbedekking hierover te informeren.

8 Woningborg Garantie- en waarborgregeling Via de Woningborg Garantie- en waarborgregeling heeft u de garantie, dat in de eerste plaats uw woning voldoet aan de toepasselijke eisen voor nieuwbouw conform het Bouwbesluit. De garantie- waarborgregeling is een extra aanvulling op de verplichtingen die de ondernemer vanuit de met u gesloten koop- en aannemingsovereenkomst. Het geeft u namelijk extra rechten en zekerheden. Een van de zekerheden is, dat uw woning wordt afgebouwd en dat de garantieverplichtingen worden nageleefd. De volledige Garantie- en waarborgregeling is opgenomen in de betreffende brochure die u bij ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst ontvangt. De Garantie- en waarborgregeling is gekoppeld aan de woning, zodat u bij verkoop binnen de garantietermijn de rechten uit de Garantie- en waarborgregeling automatisch overgaan op de nieuwe eigenaar. Uitsluitingen Niet onder het gewaarborgde van de Woningborg Garantie- en waarborgregeling vallen: het bouw- en woonrijp maken, de aanleg van infrastructurele voorzieningen, groenvoorzieningen, grondwerken, bestratingen, eventuele drainage, de aanleg en kwaliteit van waterkeringen, paal (draad) constructies, wadi s,, eventueel verplichting oeverbeschoeiing alsmede alle voorzieningen buiten en los van de woning vallen niet onder het gewaarborgde van de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Veiligheid tijdens de uitvoering Binnen de huidige Arbeidsomstandighedenwet ( Arbowet ) is het uitvoerend bouwbedrijf tijdens de uitvoering van het project verantwoordelijk voor de veiligheid van iedereen die zich op het bouwterrein bevindt. Dit betekent dat het bouwbedrijf ook civiel rechtelijk aansprakelijk is voor letsel aan personen op het bouwterrein. Zij zal dan ook alleen ter zaakkundig personeel van het bedrijf zelf of van onderaannemers op het bouwterrein toe kunnen laten. Alleen deze personen vallen dan ook binnen de verzekering van het bouwbedrijf. Daarom is, in het belang van de persoonlijke veiligheid van u zelf, niet toegestaan het bouwterrein vrijelijk te betreden. Om de kopers toch de mogelijkheid te geven hun toekomstige woning te bezichtigen, eventueel opmetingen te verrichten en foto s te nemen en dergelijke zullen er kijkdagen worden georganiseerd. Alleen op deze kijkdagen is het bouwterrein, op eigen risico, toegankelijk. De kopers zullen via onze website op de hoogte worden gesteld.

BEWUST SAMEN BOUWEN LITH OOST

BEWUST SAMEN BOUWEN LITH OOST BEWUST SAMEN BOUWEN LITH OOST BEWUST SAMEN BOUWEN: LITH OOST BEWUST SAMEN BOUWEN LITH OOST Laat uw woonwensen uitkomen. Kies voor bewust samen bouwen Aan de rand van Lith realiseert van der Maazen Duurzame

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN

ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN Om te beginnen: mocht u na het lezen hiervan nadere toelichting wensen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Zeeman Makelaars. Zij beantwoorden uw vragen

Nadere informatie

ALGEMENE OMSCHRIJVING. Nijmegen Koningsdaal Fase herenhuizen en 38 stadsvilla s

ALGEMENE OMSCHRIJVING. Nijmegen Koningsdaal Fase herenhuizen en 38 stadsvilla s ALGEMENE OMSCHRIJVING Nijmegen Koningsdaal Fase 10-17 herenhuizen en 38 stadsvilla s Aan deze artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend Inhoudsopgave 1. Projectgegevens... 3 2. Algemeen...

Nadere informatie

ALGEMENE OMSCHRIJVING. Project Megenseind te Afferden (Gld.)

ALGEMENE OMSCHRIJVING. Project Megenseind te Afferden (Gld.) ALGEMENE OMSCHRIJVING Project Megenseind te Afferden (Gld.) Datum: 03-12-2012 / Pagina 1 van 10 Inhoudsopgave 1. Projectgegevens... 3 2. Algemeen... 4 3. Koopsom Vrij Op Naam (VON)... 4 4. Een woning met

Nadere informatie

Algemene verkoopinformatie

Algemene verkoopinformatie Algemene verkoopinformatie 1 Ter inleiding Bij het kopen van een appartement moeten de nodige stappen worden gezet voordat u zich eigenaar mag noemen. Wij verduidelijken u in deze wegwijzer wat u kunt

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE

ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE Project: de Haverhof 28 eengezinswoningen Mariahoeve in Den Haag ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE 1 ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE Een woning met zekerheid De woningen worden verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat

Nadere informatie

Een huis kopen in Kerckebosch Zeist. Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis voelt.

Een huis kopen in Kerckebosch Zeist. Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis voelt. maart 2013 Een huis kopen in Kerckebosch Zeist Zeisteroever 1, 3704 GB Zeist T 030 69 40 200 www.seysterveste.nl Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis

Nadere informatie

Algemene koopinformatie

Algemene koopinformatie Algemeen Op het Verbreepark in Benthuizen, op een zichtlocatie langs de N209, realiseert ontwikkelende aannemer Thunnissen uit Heemstede GARAGE XL. GARAGE XL biedt plaats aan ruime en betaalbare opslag-

Nadere informatie

Koop- en aannemingsovereenkomst Hypotheek Notaris Betaling bouwtermijnen Kopersopties

Koop- en aannemingsovereenkomst Hypotheek Notaris Betaling bouwtermijnen Kopersopties Deze informatie is dusdanig samengesteld om je zoveel mogelijk op weg te helpen in het lezen van de stukken en tekeningen. Wij kunnen ons voorstellen dat er dan nog vragen zijn. Geen enkel probleem, daarvoor

Nadere informatie

KOOPINFORMATIE VRIJ OP NAAM HET TEKENEN VAN DE KOOP- EN AANNEEMOVEREENKOMST. Project : Meer Wonen Datum : september 2014 Documentnr.

KOOPINFORMATIE VRIJ OP NAAM HET TEKENEN VAN DE KOOP- EN AANNEEMOVEREENKOMST. Project : Meer Wonen Datum : september 2014 Documentnr. KOOPINFORMATIE Project : Meer Wonen Datum : september 2014 Documentnr. : 3 VRIJ OP NAAM De prijs van de basiswoning is vrij op naam, hetgeen wil zeggen dat de hieronder genoemde kosten die met het verwerven

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl DE BAKKERIJ 176-178 TE ZUNDERT Koopsommen vanaf : 195.000,00 v.o.n. Woonoppervlakte vanaf : ca. 78 m².

www.vanhasselmakelaars.nl DE BAKKERIJ 176-178 TE ZUNDERT Koopsommen vanaf : 195.000,00 v.o.n. Woonoppervlakte vanaf : ca. 78 m². DE BAKKERIJ 176-178 TE ZUNDERT Koopsommen vanaf : 195.000,00 v.o.n. Woonoppervlakte vanaf : ca. 78 m². Algemeen: 14 appartementen gelegen in het appartementen complex De Bakkerij. Het appartementencomplex

Nadere informatie

Per bouwnummer is voorzien in een inpandige berging op de begane grond.

Per bouwnummer is voorzien in een inpandige berging op de begane grond. Prijslijst De Tuin van Rembrandt 34 appartementen te Bleiswijk april 2017 De koopsommen op de volgende pagina s zijn vrij op naam () en in de koopsom is begrepen: de grondkosten (eigen grond op basis van

Nadere informatie

index Laat je verrassen! 4 Situatie 6 De Benedenkerkstraat 8 Wooncomfort 9 Plattegronden 10 Waarom kopen in dit project? 14

index Laat je verrassen! 4 Situatie 6 De Benedenkerkstraat 8 Wooncomfort 9 Plattegronden 10 Waarom kopen in dit project? 14 index Laat je verrassen! 4 Situatie 6 De Benedenkerkstraat 8 Wooncomfort 9 Plattegronden 10 Waarom kopen in dit project? 14 Opties en uitbreidingsmogelijkheden 16 Koopwijzer 18 Aan de Benedenkerkstraat,

Nadere informatie

Geffen... appartementen

Geffen... appartementen Geffen... Uw eigen nieuwbouwwoning in het centrum van Geffen kan nu werkelijkheid worden. Het project is gelegen aan de Dorpstraat. Deze straat leidt u direct naar een compact centrum met een volwaardig

Nadere informatie

Algemene kopersinformatie www.wonenindefliertbuurt.nl ALGEMENE KOPERSINFORMATIE Koop-aannemingsovereenkomst en notariële akten De koop-aannemingsovereenkomst heeft betrekking op de aankoop van de grond

Nadere informatie

PRIJSLIJST VRIJSTAANDE WONINGEN GROENENDAAL d.d VRIJSTAANDE WONINGTYPES (SFEER B)

PRIJSLIJST VRIJSTAANDE WONINGEN GROENENDAAL d.d VRIJSTAANDE WONINGTYPES (SFEER B) PRIJSLIJST VRIJSTAANDE WONINGEN GROENENDAAL VRIJSTAANDE WONINGTYPES (SFEER B) kavel m² land m² water m² totaal bijdrage stichting per maand 1 6 7 8 9 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 TYPE

Nadere informatie

Bijlage. Prijslijst Voorwaarden

Bijlage. Prijslijst Voorwaarden Bijlage Prijslijst Voorwaarden 2 Een appartement huren Appartement Verdieping Woonoppervlak Huurprijs B1 Begane grond 80 m 2 875,00 B2 Begane grond 83,3 m 2 895,00 B3 Begane grond 75 m 2 845,00 B4 Begane

Nadere informatie

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN FASE 1 HAVERLIJ d.d WONINGTYPES (SFEER B) bijdrage aan stichting per

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN FASE 1 HAVERLIJ d.d WONINGTYPES (SFEER B) bijdrage aan stichting per PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN FASE 1 HAVERLIJ WONINGTYPES (SFEER B) bijdrage aan stichting per kavel m² land m² water m² totaal maand 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10A 10B 11 1 1.004 m² 33 m² 1.037 m² 78 TYPE

Nadere informatie

Starterappartementen Blaricum Bijvanck

Starterappartementen Blaricum Bijvanck Starterappartementen Blaricum Bijvanck Bijlage Het kopen van een nieuwbouwappartement Oktober 2012 Het kopen van een nieuwbouw appartement Koop-/aannemingsovereenkomst Met het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst

Nadere informatie

inschrijfformulier verkoop

inschrijfformulier verkoop inschrijfformulier verkoop Met dit formulier kunt u uw interesse voor de koop van één van de woningen kenbaar maken. U kunt het ingevulde formulier inleveren bij Bremmer Makelaars, bij voorkeur via e-mail

Nadere informatie

VOORST Kervelstraat, type A1

VOORST Kervelstraat, type A1 Kervelstraat, type A1 Bieze Makelaars Veilingstraat 22, 7391 GM Twello Telefoon 0571-274494 Fax 0571-271915 E-mail twello@bieze-makelaars.nl Homepage www.bieze-makelaars.nl Midden in Voorst worden door

Nadere informatie

Ook zijn in de koopsom de kosten voor het aansluiten op de openbare voorzieningen inbegrepen: riolering; warmte en koude; water; elektra.

Ook zijn in de koopsom de kosten voor het aansluiten op de openbare voorzieningen inbegrepen: riolering; warmte en koude; water; elektra. kopers- informatie Kopersinformatie Een nieuwbouwappartement kopen is meer dan het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. U krijgt met uiteenlopende zaken te maken. Hoe zit het met de betaling?

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE APPARTEMENTEN

ALGEMENE INFORMATIE APPARTEMENTEN ALGEMENE INFORMATIE APPARTEMENTEN Om te beginnen: mocht u na het lezen hiervan nadere toelichting wensen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Zeeman Makelaars. Zij beantwoorden uw vragen

Nadere informatie

Prijslijst Cluster two & three

Prijslijst Cluster two & three commercieel - 0 - Waterfront Park geen extra hoog plafond op begane grond 4m 32 The Large 1-11,0 Waterfront Park 5,5 plafondhoogte 2,9m THE MANOR 33 The Little 1-11,0 Waterfront Park 4,5 plafondhoogte

Nadere informatie

Prijslijst Cluster two & three

Prijslijst Cluster two & three commercieel - 0 - Waterfront Park geen extra hoog plafond op begane grond 4m Verkocht - 32 The Large 1-11,0 Waterfront Park 5,5 plafondhoogte 2,9m Verkocht - THE MANOR 33 The Little 1-11,0 Waterfront Park

Nadere informatie

Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: ,- k.k.

Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: ,- k.k. Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: 149.000,- k.k. Omschrijving Ruim, woon- en/ of winkelpand in de binnenstad van Hoorn In de binnenstad van Hoorn nabij diverse voorzieningen bieden wij u dit woon-/

Nadere informatie

Algemene koopinformatie

Algemene koopinformatie Algemeen GARAGE XL is centraal gelegen nabij Lisse, Teylingen, Noordwijkerhout, Hillegom en Nieuw-Vennep, optimaal bereikbaar via de N208 en 24/7 bereikbaar. De units zijn van hoogwaardige kwaliteit, representatief,

Nadere informatie

Indeling begane grond

Indeling begane grond Terreinplan Indeling begane grond Indeling verdieping Legenda IMPRESSIES Prijzen (inclusief BTW) 1. Casco afwerking (omschrijving op volgende pagina): 310.000,-- 2. Complete afwerking (omschrijving op

Nadere informatie

Algemene kopersinformatie

Algemene kopersinformatie Koopovereenkomst, aannemingsovereenkomst en notariële akten De koopovereenkomst heeft betrekking op de aankoop van de grond en wordt gesloten tussen de koper en de ontwikkelaar. De aannemingsovereenkomst

Nadere informatie

Algemene koop en huurinformatie

Algemene koop en huurinformatie Algemene koop en huurinformatie Algemeen Thunnissen realiseert nabij de N201, aan de Bennebroekerdijk 247 in Cruquius, Garage XL N201. Garage XL biedt plaats aan ruime en betaalbare opslag- en bedrijfsunits

Nadere informatie

Kopersinformatie. ontvangt u een kopie van de door beide partijen ondertekende overeenkomst. De getekende originele koop-/aannemingsovereenkomst

Kopersinformatie. ontvangt u een kopie van de door beide partijen ondertekende overeenkomst. De getekende originele koop-/aannemingsovereenkomst De aankoop van een nieuwbouw wappartement is meer dan een koop-/ aannemingsovereenkomst tekenen. Nadat u de beslissing tot koop heeft genomen, krijgt u met een aantal uiteenlopende zaken te maken die betrekking

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Ceintuurbaan 33 te Huizen Vraagprijs 395.000,-- k.k. Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Bijlagen Bijlagen: Kadastrale kaart Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject VOOR-OORLOGSE

Nadere informatie

Zomerkade 136 te Huizen

Zomerkade 136 te Huizen Zomerkade 136 te Huizen Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Plattegrondtekeningen Bijlagen Bijlagen: Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject APPARTEMENT DIREKT AAN HET GOOIMEER Zoekt

Nadere informatie

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE. Gouden Podium 37 WONINGEN TE BERKEL EN RODENRIJS

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE. Gouden Podium 37 WONINGEN TE BERKEL EN RODENRIJS ALGEMENE KOPERSINFORMATIE Gouden Podium 37 WONINGEN TE BERKEL EN RODENRIJS VERSIE: 27-06-2017 PAGINA 1 VAN 8 1. DE KOOPOVEREENKOMST EN AANNEMINGSOVEREENKOMST Als u een nieuwbouwwoning koopt worden uw rechten

Nadere informatie

DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad

DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad Sato B.V. is een projectontwikkelaar in bedrijfsunits, die zich onderscheid op het gebied van het realiseren van toonaangevende en betaalbare bedrijfsruimten.

Nadere informatie

PARK VAN BUIJSEN F1 Toelichting Pagina 1 van 8

PARK VAN BUIJSEN F1 Toelichting Pagina 1 van 8 Toelichting belangrijke momenten en belangrijke stukken PARK VAN BUIJSEN F1 Toelichting 13-06-2019 www.heijmans.nl Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave Toelichting koop-/ aannemingsovereenkomst 3 Toelichting facturen

Nadere informatie

TE KOOP. Vinkel, Brugstraat 52a. Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning

TE KOOP. Vinkel, Brugstraat 52a. Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning TE KOOP Vinkel, Brugstraat 52a Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning Object Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. De bouwkavel heeft een oppervlakte van 1.075 m². Vinkel Aan een

Nadere informatie

Algemene verkoopinformatie. Cruquius 2.2 B, 2.2 C en 2.2 F Sigma koopwoningen

Algemene verkoopinformatie. Cruquius 2.2 B, 2.2 C en 2.2 F Sigma koopwoningen Algemene verkoopinformatie Cruquius 2.2 B, 2.2 C en 2.2 F Sigma koopwoningen 2 Algemene verkoopinformatie Het kopen van een woning is geen alledaagse bezigheid. Daarom vinden wij het raadzaam enige aspecten

Nadere informatie

Algemene verkoopinformatie

Algemene verkoopinformatie Algemene verkoopinformatie Cruquius 1.2 koopappartementen 2 Algemene verkoopinformatie Het kopen van een appartement is geen alledaagse bezigheid. Daarom vinden wij het raadzaam enige aspecten onder uw

Nadere informatie

Kavel of klusser. Maasdijk 78 Aalst. Vraagprijs ,= KK

Kavel of klusser. Maasdijk 78 Aalst. Vraagprijs ,= KK Kavel of klusser Maasdijk 78 Aalst Vraagprijs 239.000,= KK Waterstraat 23-5301 AH Zaltbommel - tel: 0418 680300 - fax: 0418 680302 E-mail: info@vankesselsmit.nl - internet: www.vankesselsmit.nl Het kavel

Nadere informatie

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k.

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k. Schaarweg 6 te Huizen Vraagprijs 235.000,-- k.k. Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Tekeningen Bijlagen Bijlagen: Kadastrale kaart Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject RUIME

Nadere informatie

Projectomschrijving voor het plan ZANDSEHOF.NL te Huissen. fase 1 Blok 2 15 appartementen. fase 2 Blok 1 12 appartementen

Projectomschrijving voor het plan ZANDSEHOF.NL te Huissen. fase 1 Blok 2 15 appartementen. fase 2 Blok 1 12 appartementen Projectomschrijving voor het plan ZANDSEHOF.NL te Huissen fase 1 Blok 2 15 appartementen fase 2 Blok 1 12 appartementen Versie 24 april 2013 Zandsehof.nl Projectomschrijving v20130424 blad 1 Betrokken

Nadere informatie

www.waterschouw.nl 40 Ruime ééngezinswoningen Kuijs Reinder Kakes HKL Projectontwikkeling Provincialeweg 1, 1561 KK Krommenie Telefoon (075) 6426010

www.waterschouw.nl 40 Ruime ééngezinswoningen Kuijs Reinder Kakes HKL Projectontwikkeling Provincialeweg 1, 1561 KK Krommenie Telefoon (075) 6426010 WONEN IN plan Waterschouw, Assendelft Informatie en verkoop Ontwikkeling Kuijs Reinder Kakes HKL Projectontwikkeling Provincialeweg 1, 1561 KK Krommenie Telefoon (075) 6426010 www.krk.nl www.waterschouw.nl

Nadere informatie

GOED GEINFORMEERD. Informatievoorziening tijdens de bouw

GOED GEINFORMEERD. Informatievoorziening tijdens de bouw GOED GEINFORMEERD Natuurlijk wilt u weten hoe het met de bouw van uw nieuwe woning is gesteld. Tijdens het bouwproces houden wij u op verschillende manieren op de hoogte van de stand van zaken. Digitaal

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. ALGEMENE INFORMATIE & INDIVIDUELE AANPASSINGEN 1 mei 2014 14 KADEWONINGEN EN (2-ONDER-1-KAP) HERENHUIZEN 1

ALGEMENE INFORMATIE. ALGEMENE INFORMATIE & INDIVIDUELE AANPASSINGEN 1 mei 2014 14 KADEWONINGEN EN (2-ONDER-1-KAP) HERENHUIZEN 1 ALGEMENE INFORMATIE Milieumaatregelen Bij het ontwerpen van de woningen in het nieuwbouwproject t Schootsveld Woonleefhart, de keuze van materialen en de werkzaamheden tijdens de bouw, wordt er uiteraard

Nadere informatie

Wegwijzer bij de aankoop van uw woning

Wegwijzer bij de aankoop van uw woning Wegwijzer bij de aankoop van uw woning Een woning koopt u niet dagelijks. Het is een belangrijke stap in uw leven. Wij vinden het daarom van groot belang om duidelijk te zijn over de gebruikelijke procedures

Nadere informatie

Toelichting overeenkomst(en)

Toelichting overeenkomst(en) OVER DE KOOPOVEREENKOMST EN DE AANNEMINGSOVEREENKOMST Inleiding Met het ondertekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst verplicht de verkrijger / koper zich tot het betalen van de koopprijs terwijl de

Nadere informatie

DSL24 DUURZAAM WONEN IN HOOGRAVEN Bouwnummers 1 t/m 8

DSL24 DUURZAAM WONEN IN HOOGRAVEN Bouwnummers 1 t/m 8 DSL24 DUURZAAM WONEN IN HOOGRAVEN Bouwnummers 1 t/m 8 UITLEG KOPERSKEUZES EN KEUKENSHOWROOM GOED VOORBEREID OP WEG NAAR JE NIEUWE APPARTEMENT IN UTRECHT Inhoudsopgave 1. Goed voorbereid op weg naar je

Nadere informatie

Algemene kopersinformatie

Algemene kopersinformatie Algemene kopersinformatie Koop/ aannemingsovereenkomst en notariële akten De koop / aannemingsovereenkomst heeft betrekking op de aankoop van de grond en woning en wordt gesloten tussen de koper en de

Nadere informatie

Tros 28, Stadskanaal STADSKANAAL. 169.500 v.o.n.

Tros 28, Stadskanaal STADSKANAAL. 169.500 v.o.n. Tros 28, Stadskanaal STADSKANAAL 169.500 v.o.n. Begane grond Entree/hal; trapopgang; toilet; meterkast; woonkamer (30,5m²); keuken (13m²); garage (21m²). 1e verdieping Overloop; trapopgang; badkamer; 3

Nadere informatie

RUUSBROECSTRAAT 57 TE ZWOLLE

RUUSBROECSTRAAT 57 TE ZWOLLE RUUSBROECSTRAAT 57 TE ZWOLLE Fotopresentatie Ruusbroecstraat 57 8022 EB ZWOLLE Fotopresentatie Ruusbroecstraat 57 8022 EB ZWOLLE Omschrijving Ruusbroecstraat 57 8022 EB ZWOLLE Kadastrale gegevens Gemeente

Nadere informatie

P R I N S E S I R E N E S T R A A T STADSHOFASSEN.NL STADSHOFASSEN.NL

P R I N S E S I R E N E S T R A A T STADSHOFASSEN.NL STADSHOFASSEN.NL P R I N S E S I R E N E S T R A A T STADSHOFASSEN.NL STADSHOFASSEN.NL Ontwikkeling en informatie Woonconcept Vastgoed Blankenstein 120 7943 pe Meppel 0522 23 85 50 verkoop@woonconceptvastgoed.nl www.stadshofassen.nl

Nadere informatie

WEGWIJZER BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING

WEGWIJZER BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING WEGWIJZER BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING Een woning koopt u niet dagelijks. Het is een belangrijke stap in uw leven. Wij vinden het daarom van groot belang om duidelijk te zijn over de gebruikelijke procedures

Nadere informatie

Tevens is niet inbegrepen de (door u) verschuldigde rente. Dit zal in het volgtende hoofdstuk nader worden toegelicht.

Tevens is niet inbegrepen de (door u) verschuldigde rente. Dit zal in het volgtende hoofdstuk nader worden toegelicht. INFORMATIE OVER DE AANKOOP Voorwoord Voor u ligt een document met de kopersinformatie. In dit document wordt uitleg gegeven over de gesplitste koop- en aannemingsovereenkomst, de samenstelling van de v.o.n.-prijs,

Nadere informatie

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN GASVRIJ d.d PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d. 04-04-19 bijdrage straat kavel m² land m² water m² totaal stichting per maand type Dunn type Clark type Davis type Johnson type Fowler type Stenson type

Nadere informatie

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN GASVRIJ d.d PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d. 19-03-19 bijdrage straat kavel m² land m² water m² totaal stichting per maand type Dunn type Clark type Davis type Johnson type Fowler type Stenson type

Nadere informatie

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN GASVRIJ d.d RODERVELD KLAVERWEIDE HAGENDUIN II HAGENDUIN I GROENENDAAL VENNENDAL PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d. 08-02-19 bijdrage straat kavel m² land m² water m² totaal stichting per maand type

Nadere informatie

Eemplein 12 te ALMERE

Eemplein 12 te ALMERE Eemplein 12 te ALMERE Marktmeesterstraat 53, 1315GB Almere Telefoon: 036-5480870 Fax: 036-5480879 E-Mail: info.almere@de4linden.nl Internet: www.de4linden.nl Omschrijving: Let op deze woning wordt aangeboden

Nadere informatie

Wegwijzer bij aankoop 24 Prachtige Hofwoningen d.d. 07-11-2015

Wegwijzer bij aankoop 24 Prachtige Hofwoningen d.d. 07-11-2015 Wegwijzer bij aankoop 24 Prachtige Hofwoningen d.d. 07-11-2015 Indien u besluit een woning van ons te kopen, kunt u er van overtuigd zijn dat wij alles in het werk stellen om het vertrouwen dat u ons geeft

Nadere informatie

TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht

TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-23 67 000 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht Dit ruime, lichte, drie kamerappartement van ca. 67

Nadere informatie

Sleeuwijk nabij Rijksstraatweg 180 Koopsom 318,-- per m² k.k.

Sleeuwijk nabij Rijksstraatweg 180 Koopsom 318,-- per m² k.k. Sleeuwijk nabij Rijksstraatweg 180 Koopsom 318,-- per m² k.k. Zelf bouwen wilt u misschien al jaren! Maar wanneer is er grond te koop? Hier doet zich een prachtige kans voor. Op een locatie bij de entree

Nadere informatie

DIEVER RUIM WONEN IN EEN GROENE OMGEVING

DIEVER RUIM WONEN IN EEN GROENE OMGEVING RUIM WONEN IN EEN GROENE OMGEVING DIEVER HALFVRIJSTAAND WONEN IN DE GROENRIJKE OMGEVING VAN KALTERBROEKEN TE DIEVER Kalterbroeken is een nieuwe woonwijk in het noordwesten van Diever. Diever ligt in een

Nadere informatie

Algemene verkrijgersinformatie Halfvrijstaande- en vrijstaande villa s Om de Haenen Teteringen, Breda

Algemene verkrijgersinformatie Halfvrijstaande- en vrijstaande villa s Om de Haenen Teteringen, Breda Algemene verkrijgersinformatie Halfvrijstaande- en vrijstaande villa s Om de Haenen Teteringen, Breda Het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst Indien u een keuze heeft kunnen maken uit een villa

Nadere informatie

Houtrib 20 te Huizen

Houtrib 20 te Huizen Houtrib 20 te Huizen Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Plattegrondtekeningen Bijlagen Bijlagen: Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject MIDDENWONING met DIEPE TUIN Deze woning

Nadere informatie

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN GASVRIJ d.d PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d. 17-06-19 straat kavel m² land m² water m² totaal VENNENDAL GROENENDAAL HAGENDUIN I HAGENDUIN II KLAVERWEIDE RODERVELD VD 1 VD 2 VD 3 VD 4 VD 5 VD 6 VD 7

Nadere informatie

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn.

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. OMSCHRIJVING Wat een unieke kans! Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. Kortom, zoekt u een ruime kluswoning met kantoorruimte,

Nadere informatie

Betreft: planpresentatie project Thuishaven te Stellendam Waar thuiskomen nog écht als thuiskomen voelt Beste geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in ons project Thuishaven te Stellendam.

Nadere informatie

Koopsom v.o.n.

Koopsom v.o.n. Wadloper 0ong te KAMPEN Koopsom 231.500 v.o.n. Meentweg 1, 8224 BP Lelystad Telefoon: 0320-237120 Fax: 0320-237129 E-Mail: info.lelystad@de4linden.nl Internet: www.de4linden.nl Omschrijving: DE VERKOOP

Nadere informatie

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper.

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper. Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda Vraagprijs 124.500,00 kosten koper www.langegroenendaal106b.nl Omschrijving Schitterend gelegen 2 kamer appartement op de tweede verdieping in het historische centrum

Nadere informatie

27 Starterswoningen. nabij het centrum van Oosterhout. www.loevepark.nl. Volg ons ook via

27 Starterswoningen. nabij het centrum van Oosterhout. www.loevepark.nl. Volg ons ook via 27 Starterswoningen nabij het centrum van Oosterhout Volg ons ook via www.loevepark.nl 27 Starterswoningen nabij het centrum van Oosterhout Voor het eerst de sleutel krijgen van uw eerste woning geeft

Nadere informatie

19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede

19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede 19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede Hier ga ik wonen Wonen aan het water in het groene hart van De Engk Op steenworp afstand gelegen van het centrum van Wijk bij Duurstede, wordt in de wijk

Nadere informatie

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n.

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n. Bouwkavels 530 m2 voor 148.500 v.o.n. Beste heer / mevrouw, Is een woning bouwen ook uw droom? In de prachtige nieuwe wijk Stadszicht II Tholen worden ruime kavels aangeboden. Op deze kavels kunt u uw

Nadere informatie

SCHEPENDOMLAAN 18 NIJMEGEN

SCHEPENDOMLAAN 18 NIJMEGEN SCHEPENDOMLAAN 18 NIJMEGEN Koopsom 239.000,= v.o.n. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Nieuw te realiseren sfeervol 3-kamerappartement op geliefde locatie in de wijk Hees. Winkels, cultuur en het centrum van

Nadere informatie

Prijslijst. Aangenaam Legmeer fase 3, Uithoorn. Bouw Woningtype. GBO (m 2 ) Koopsom (incl. eigen grond) Tuin ligging. Perceeloppervlakte

Prijslijst. Aangenaam Legmeer fase 3, Uithoorn. Bouw Woningtype. GBO (m 2 ) Koopsom (incl. eigen grond) Tuin ligging. Perceeloppervlakte Prijslijst Aangenaam Legmeer fase 3, Uithoorn Bouw nr. Woningtype GBO (m 2 ) Perceeloppervlakte (m 2 ) Tuin ligging Koopsom (incl. eigen grond) 105. Hoek 6m XL 169 248 Z-O 530.000 106. Tussen 6m 147 159

Nadere informatie

HOBBESTEEG 24 BEVERWIJK

HOBBESTEEG 24 BEVERWIJK HOBBESTEEG 24 BEVERWIJK Zeestraat 66 1942 AS Beverwijk 0251-272726 info@grasmakelaardij.nl www.grasmakelaardij.nl IBAN NL47INGB0657340723 KvK 34136202 BTW no. 8089.11.326.B01 BEVERWIJK HOBBESTEEG 24

Nadere informatie

Algemene kopersinformatie

Algemene kopersinformatie Algemene kopersinformatie Koopovereenkomst, aannemingsovereenkomst en notariële akten De koopovereenkomst heeft betrekking op de aankoop van de grond en wordt gesloten tussen de koper en de ontwikkelaar.

Nadere informatie

3 kamer appartement, ± 50 m2 + direct daarboven een zolder van 25 m2!!!! Vraagprijs: 174.500,- V.O.N.

3 kamer appartement, ± 50 m2 + direct daarboven een zolder van 25 m2!!!! Vraagprijs: 174.500,- V.O.N. VAN GENTSTRAAT 27-2 3 kamer appartement, ± 50 m2 + direct daarboven een zolder van 25 m2!!!! Vraagprijs: 174.500,- V.O.N. NU TIJDELIJK MET GRATIS KEUKEN TER WAARDE VAN 6.000,- OF EEN EENMALIGE KORTING

Nadere informatie

Westkade 35 te Huizen

Westkade 35 te Huizen Westkade 35 te Huizen Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Plattegrondtekeningen Bijlagen Bijlagen: Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject Op loopafstand van winkelcentrum De Oostermeent

Nadere informatie

Heythuysen Koppelstraat 13

Heythuysen Koppelstraat 13 ALGEMEEN: Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven door fraaie natuurgebieden, zoals het Leudal en de loof-naaldhoutenbossen, en men vindt op een steenworp afstand de

Nadere informatie

Vondellaan 61 Groningen

Vondellaan 61 Groningen Vondellaan 61 Groningen Heresingel 30, 9711 EV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de voorwaarden vastgesteld door de Vereniging

Nadere informatie

Elzenblad 5 - Oostvoorne Vraagprijs 385.000,= v.o.n. Omschrijving In rustige wijk (alleen bestemmingsverkeer) gelegen levensloopbestendige patiobungalow met carport en inpandige berging. Woonkamer met

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie

Objectinformatie Grevelingenstraat 4 3522 PR, Utrecht

Objectinformatie Grevelingenstraat 4 3522 PR, Utrecht Objectinformatie Grevelingenstraat 4 3522 PR, Utrecht ERA Makelaardij Van der Meer Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635 Geachte Woningzoekende,

Nadere informatie

Koopsom v.o.n.

Koopsom v.o.n. Bouwnummer 38 0ong te KAMPEN Koopsom 224.500 v.o.n. Meentweg 1, 8224 BP Lelystad Telefoon: 0320-237120 Fax: 0320-237129 E-Mail: info.lelystad@de4linden.nl Internet: www.de4linden.nl Omschrijving: Het is

Nadere informatie

Wegwijzer bij aankoop

Wegwijzer bij aankoop Wegwijzer bij aankoop 29 september 2015 De koop Een woning kopen doet u niet dagelijks. Daarom is het van groot belang helder te zijn over de gebruikelijke procedures en voorwaarden bij de koop van een

Nadere informatie

Objectinformatie ADRIAEN VAN OSTADELAAN 155 3583 AG, UTRECHT

Objectinformatie ADRIAEN VAN OSTADELAAN 155 3583 AG, UTRECHT Objectinformatie ADRIAEN VAN OSTADELAAN 155 3583 AG, UTRECHT ERA Makelaardij Van der Meer & De Bree Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635

Nadere informatie

TE KOOP Dorpsstraat vo Steenstraat 32 a te De Bilt

TE KOOP Dorpsstraat vo Steenstraat 32 a te De Bilt VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-23 67 000 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl TE KOOP Dorpsstraat vo Steenstraat 32 a te De Bilt Op een fantastische gelegen locatie in De

Nadere informatie

C2sp. C1sp C1sp C bouwkundige afscheiding hoogte 1.80 meter. C1sp 3007 C C2sp. C1sp C1. Dsp. opstelplaats containers

C2sp. C1sp C1sp C bouwkundige afscheiding hoogte 1.80 meter. C1sp 3007 C C2sp. C1sp C1. Dsp. opstelplaats containers AAT FSTR O H IER EB PAKK C2sp C2 3028 3027 C AAN TOLL C1 3025 T RAA DST C1sp 3026 O SCH VEL ONE C1sp C1 3015 3016 bouwkundige afscheiding hoogte 1.80 meter D 3008 C2 Dsp C1 3002 3001 C1sp 3003 3004 C2sp

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Lithoijen Bouwkavel Stuwstraat ong Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Koopsom : Stuwstraat ong. te Lithoijen

Nadere informatie

FASE III

FASE III www.wonenaandemeander.nl FASE III 2 Inhoud 201 210 211 212 213 O type N1-N2 O1-O2 Hoekwoning drie- en vier-onder-één-kap Bouwnummers 207, 209, 210 Pagina 17 202 203 M N type M1 204 205 206 209 208 207

Nadere informatie

Emmahof Soestdijk. Brochure meer- en minderwerk

Emmahof Soestdijk. Brochure meer- en minderwerk Emmahof Soestdijk Brochure meer- en minderwerk Datum: 9 april 2019 Voorwoord Beste koper, Allereerst van harte gefeliciteerd met de koop van uw nieuwe woning in het project Emmahof Soestdijk. Tijdens het

Nadere informatie

Vraagprijs ,00 kosten koper

Vraagprijs ,00 kosten koper Ree 23 3, 2811 HD Reeuwijk Vraagprijs 385.000,00 kosten koper Dupree Makelaars o.g. Reeuwijk Zoutmansweg 12 2811 ES, REEUWIJK Tel: 0182-394200 Fax: E-mail: reeuwijk@dupree.nl Omschrijving Op een prachtige

Nadere informatie

Omschrijving koopproces: Toren Hoorn

Omschrijving koopproces: Toren Hoorn Document 11 5 2017 Deze omschrijving koopproces maakt onderdeel uit van de contractstukken en behoort bij de koop /aannemingsovereenkomst TOREN Hoorn. Appartement met bouwnummer Omschrijving koopproces:

Nadere informatie

16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord

16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord 16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord Een woningbouwprogramma voor alle doelgroepen met ééngezinswoningen, tweekappers en bouwkavels voor vrijstaande woningen. 16 Fraaie tweekappers In Noord

Nadere informatie

10 royale statige woningen en 5 praktisch ingedeelde eengezinswoningen gelegen in het historische centrum van Oud Delfgauw. www.hetkastanjehof.

10 royale statige woningen en 5 praktisch ingedeelde eengezinswoningen gelegen in het historische centrum van Oud Delfgauw. www.hetkastanjehof. 10 royale statige woningen en 5 praktisch ingedeelde eengezinswoningen gelegen in het historische centrum van Oud Delfgauw 2 I N H O U D S O P G A V E 4 Voorwoord 5 Situatie 4 Impressieplattegronden 15

Nadere informatie

Te koop - Rijksstraatweg 180 Vraagprijs 275.000,- vrij op naam

Te koop - Rijksstraatweg 180 Vraagprijs 275.000,- vrij op naam Te koop - Rijksstraatweg 180 Vraagprijs 275.000,- vrij op naam Te koop! Solide vrijstaande woning bij de entree van het dorp Sleeuwijk. Dit aanbod maakt zijn opwachting op een van de meest vooraanstaande

Nadere informatie

LAGE VUURSCHEWEG 27 LAREN

LAGE VUURSCHEWEG 27 LAREN LAGE VUURSCHEWEG 27 LAREN Lage Vuurscheweg 27 1251 TS Laren 619.000,-- k.k. ca. 427 m 2 ca. 153 m 2 ca. 484 m 3 www.voorma-walch.nl Inhoudsopgave c c c c Objectomschrijving Fotopresentatie Tekeningen Bijlagen:

Nadere informatie