afbraak van 4 woningen + voormalige feestzaal nieuwbouw van 5 woningen, 3 appartementen, 15 garages + 1 berging

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "afbraak van 4 woningen + voormalige feestzaal nieuwbouw van 5 woningen, 3 appartementen, 15 garages + 1 berging"

Transcriptie

1 project: afbraak van 4 woningen + voormalige feestzaal nieuwbouw van 5 woningen, 3 appartementen, 15 garages + 1 berging Won 1: 4 slaapk, tuin + garage Won 2: 4 slaapk, tuin + garage Won 3: 2 slaapk, dakterras (boven doorrit) + garage Won 4: 4 slaapk, tuin + garage Won 5: 4 slaapk, tuin + garage App 6: 2 slaapk, tuin + garage (gelijkvloers) App 7: 2 slaapk, dakterras achteraan + garage (duplex eerste verd) App 8: 2 slaapk, dakterras vooraan links + garage (duplex tweede verd) 7 supplementaire garages (te verhuren) Gemeenschappelijke fietsenberging ontwerper: ir. en archbureau Bruno Callaert - Puurs

2 Het project ligt centraal in Puurs, vlakbij alle voorzieningen als winkels, gemeentehuis, scholen, markt, cultureel centrum, station, bushalte

3 Het project Schuttershofstraat omvat vijf woningen (vier met tuin + één met terras boven de doorrit) en 3 appartementen (gelijkvloers met tuin en twee duplexen met dakterras). Alle woongelegenheden hebben een privégarage langs een gemeenschappelijke doorrit onder woning 3 (vier rechtstreeks te bereiken vanuit de tuin), met automatische poort en stopcontact (mogelijkheid voor elektrische wagen). De Schuttershofstraat wordt ter plaatse van de school afgesloten voor doorgaand autoverkeer en heeft bijgevolg een rustig karakter. De voet- en fietsdoorgang zorgt wel voor een snelle doorsteek naar station en Dorpshart. Het nieuwe project is achteruitgeschoven tov de afgebroken woningen. De 4 vierkamerwoningen hebben een grote vide en het gelijkvloers appartement een extra hoge woonkamer. In combinatie met de terugliggende inplanting en de hoge verticale ramen zorgt dit ervoor dat zelfs in de winter de zuiderzon diep in de leefruimten binnenvalt (zie foto rechts). Dwarse accenten in een gele plaat zorgen voor een fris straatbeeld. Alle gelijkvloerse woongelegenheden hebben een kleine tuin. Alle woongelegenheden op de verdieping een dakterras.

4 Alle woningen en appartementen, alsook gemeenschappelijke delen en garages, zijn gebruiksklaar, met inbegrip van elektrische installatie, sanitair, verwarming en ventilatie. Ook binnendeuren en vestiairekasten zijn voorzien. Enkel vloeren, faiencetegels, keuken en schilderwerken in de privé-ruimten werden niet voorzien, zodat dit door de kopers naar eigen smaak kan worden ingericht. De tuinen zijn afgescheiden door tuinmuren en groen hekwerk, reeds beplant met klimop zodat de privacy snel kan gegarandeerd worden. Een terrasvoer in tegels is wel voorzien op de drie dakterrassen, maar niet in de vijf tuinen. De gevelmaterialen werden gekozen om hun tijdloos karakter en met het oog op een minimaal onderhoud en mooie veroudering. De lichte kleuren met speels accent brengen licht in de straat. - Gevels in gevelsteen uit gebakken klei - gevelbeplating in onderhoudsvrije platen; op het gelijkvloers bovendien behandeld met een anti-graffiticoating - terrastegels onderhoudsvrije sierbetontegels (lichtgrijs) - keramische pannen - leien voor de scheigevel die boven de aanpalende woning links uitsteekt - pvc-ramen in lichtgrijs - boordplanken en bakgoot appartement in onderhoudsvrij plaatmateriaal in bijpassend lichtgrijs De gemeenschappelijke traphal van het appartement is afgewerkt, inclusief vloeren, traptreden, deurbekledingen en schilderwerken wanden en plafonds. Fundering op volle grond op een gewapende funderingsplaat zonder kelder. De buitengevels zijn traditionele spouwmuren, opgebouwd uit snelbouwsteen, 10 cm hoogwaardige PIRisolatie, luchtspouw en gevelsteen uit gebakken klei: Vandersanden Quartis (lichtgrijs). Cellenbeton ter plaatse van bouwknopen. Gele Cembrit-platen tpv bepaalde dwarse stukken in de voorgevel. Alle scheigevels uit 2 volledig afzonderlijke dragende muren, thermisch en akoestisch gescheiden door 3 cm glaswol. Speciale akoestische isolatiestrippen tussen muren van boven elkaar liggende woongelegenheden. Ook de muur tussen traphal en appartementen bestaat uit 2 afzonderlijke muren die niet in contact staan met elkaar: snelbouw / geïsoleerde spouw / snelbouw.

5 Vloeren van het gelijkvloers en tussen 2 woongelegenheden geïsoleerd met polystyreen spuitisolatie. Alle vloeren in gewapend beton. Vloeren tussen de appartementen hebben een supplementaire akoestische spuitisolatie. Gescheiden rioleringsstelsel vuilwater schoon (regen-)water. Het regenwater wordt opgevangen in 5 regenwaterputten in de 5 tuinen, met regenwaterpomp voor de bijhorende woningen en het gelijkvloerse appartement. De regenwaterput is uitgerust met een zeer makkelijk uitneembare en spoelbare filter. De praktijk zal uitwijzen of deze éénmaal of meerdere keren per jaar even moet afgespoeld worden. Hellend dak met donkergrijze keramische dakpannen (Cembrit) en leien op de scheigevel, geïsoleerd met 16 cm glaswol. Platte daken in bitumen, geïsoleerd met 12 cm polyurethaan. Goten en afvoerpijpen in zink. Boordplanken en oversteken aan de goten in onderhoudsvrij plaatmateriaal (rockpanel). Ramen en buitendeuren van de woningen in pvc (Deceuninck Zendow lichtgrijs). Alle ramen hebben superisolerende beglazing (k-waarde 1,1) en gelaagd indien lager dan 90 cm boven vloerniveau. Sleutels met veiligheidscilinders, passend in een sleutelplan (slechts één sleutel nodig voor woning en gemeenschappelijke delen). Binnentrappen in lichte beuk, met milieuvriendelijke vernisbehandeling (eerste drie lagen). Binnendeuren schilderklaar. Toegangsdeuren traphal/appartementen zijn branddeuren, bekleed met krasvaste en onderhoudsvrije laminaatbekleding. Ook de deur van de tellerberging. Alle privé-ruimten voorzien van een binnenbepleistering, met uitzondering van garages, bergingen en zolders, waar het zichtmetselwerk is opgevoegd. Lichte wanden op sommige verdiepingen. Gepolierde betonvloer in de garages. Alle overige ruimten met afgewerkte dekvloer (chape), klaar voor een vloer naar keuze van de kopers. Raamtabletten in natuursteen. Volledige elektrische installatie, AREI-gekeurd. Telefoon- en teledistributie-aansluiting in woonkamer. Voorzieningen voor zowel telefoon/computer als kabeltelevisie in minstens één slaapkamer (mogelijkheid voor thuiswerkbureau). Buitenarmaturen aan terrassen inbegrepen, en voorzien van milieubesparende LED-verlichting. De appartementen zijn uitgerust met een parlofoon. De 8 garages die bij een woning/app uit deze fase horen, hebben reeds een automatische poort en verlichting en stopcontact op de eigen verdeelkast, zodat werken met gereedschap of een elektrische/hybride wagen mogelijk is. Ook de weg naar de garages is uitgerust met zeer zuinige LED-verlichting. Volledige sanitaire leidinginstallatie voor de toestellen, die licht kan afwijken tov de plannen. Alle toiletten zijn hangtoiletten met ingebouwd spoelreservoir van het merk Geberit.

6 Badkamer uitgerust met ruime rechthoekige wastafel, douche (+ kunststof ligbad in de woningen) met thermostatische mengkraan en douchesproeier. Volledige centrale verwarming op aardgas met radiatoren. Berekend volgens de nieuwe Europese norm op lage keteltemperatuur (= zuiniger in verbruik) + sanitair warmwatervoorziening. Condensatieketel met hoogste rendement (108%). De vier grote woningen zijn daarenboven uitgerust met zonneboiler. Vloer en trappen in de gemeenschappelijke traphal in marmermozaïektegels. Wanden en plafonds geschilderd. De gemeenschappelijke traphal is uitgerust volgens de eisen zoals voorzien in het preventieverslag van de brandweer: rookluik, blustoestellen. De woningen zijn uitgerust met rookmelders. De woningen qua ventilatie uitgerust met - Zelfregelende raamroosters bovenop het raam (niet in het glas) in woon- en slaapruimten (zoveel mogelijk aan de achtergevel) - een vraaggestuurd ventilatiesysteem (alleen afzuiging in keuken, wasplaats, toilet en badkamer wanneer dit nodig is in plaats van 24/24u) - speciale luchtdichtingsslabben of kit aan de ramen in combinatie met een luchtdichtheidstest. - opening voor de afzuigkap met gevelrooster of dakpijp. Om energie te besparen, en gezien de hoge luchtdichtheid van de woningen wordt een recirculatie-afzuigkap met reinigbare filter geadviseerd. In dat geval kan het rooster aan de binnenzijde afgesloten worden. Deze extra maatregelen zorgen voor een K-peil van 28 (ipv 40) waardoor de woningen een stuk energiezuiniger zullen zijn en minder aardgas en elektriciteit zullen verbruiken. Ook de E-peilen liggen een stuk lager dan E70: van ca 46 tot 52 voor de woningen en 58 tot 60 voor de appartementen (deze laatste zijn identiek op vlak van isolatie en technieken, en dus ook qua verbruik, maar worden nadeliger behandeld door de software). Alle woningen beschikken over een tuin of terras. De inrichting ervan wordt overgelaten aan de kopers. De doorrit is vooraan afgewerkt met dezelfde gevelpanelen, en daarachter in zichtbeton. De dakterrassen worden afgewerkt met betontegels op tegeldragers. Achteraan zijn de randen afgescheiden door een scherm in ondoorzichtige kunststofplaten voor maximale privacy tussen de terrassen en als windscherm. De doorrit naar de garages is aangelegd in waterdoorlatende betonklinkers. Metalen gelakte brievenbussen tegen de voorgevel op het gelijkvloers. Niet inbegrepen: binnenvloeren, faiencetegels en keuken, zodat deze volledig naar eigen smaak kunnen worden gekozen. Wel inbegrepen: binnen-zonwering voor de grote vertikale ramen van de woningen en het gelijkvloers appartement, zodat het diepe zuiderlicht in de zomer niet tot oververhitting leidt.

7 Onderstaande plannen geven eerst een totaaloverzicht met de verschillende percelen. Lot 6 is het deel met 3 appartementen. De indeling en verdeling van die appartementen is achteraan opgenomen. Op de plannen per woning zijn de oppervlakten van de verschillende ruimten opgenomen. Deze zijn indicatief en kunnen licht afwijken van de realiteit. De plannen hebben verschillende kleuren. Rood staat voor metselwerk, groene muren wijzen op gyproc. Blauw is sanitair.

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23 Als koper van een sociale koopwoning hebt u een aantal verplichtingen. De belangrijkste daarvan is dat u 20 jaar in de woning moet blijven wonen. Als u als koper of één van uw wettelijke erfgenamen deze verplichtingen ( in het bijzonder de 20-jarige woonstverplichting) niet nakomt, dan kan Kleine Landeigendom eventueel de woning wederinkopen. Als wij geen gebruik maken van ons recht van wederinkoop, dan mag u de woning zelf verkopen op de vrije markt, maar kunnen wij wel een schadevergoeding vorderen. De hoogte van deze schadevergoeding is wettelijk bepaald: Deze schadevergoeding is de vergoeding die overeenstemt met het resterende gedeelte van het verschil tussen de verkoopprijs en de venale waarde van de sociale koopwoning en is beperkt tot 80% daarvan. Gedurende twintig jaar wordt deze schadevergoeding elk jaar verminderd met een twintigste van het oorspronkelijke bedrag. De schadevergoeding bedraagt voor: Schuttershofstr. 9 - woning 1 + garage ,00 Schuttershofstr. 9A - woning 2 + garage ,00 Schuttershofstr woning 3 + garage ,00 Schuttershofstr woning 4 + garage ,00 Schuttershofstr. 13A - woning 5 + garage ,00 Schuttershofstr. 15/1 - appart. 6 + garage ,00 Schuttershofstr. 15/101 - appart. 7 + garage ,00 Schuttershofstr. 15/201 - appart. 8 + garage ,00 Dit bedrag wordt jaarlijks verminderd met een twintigste. Na twintig jaar vervalt de woonstverplichting en is er geen schadevergoeding meer verschuldigd.

PROJECT SPOORWEGKAAI C

PROJECT SPOORWEGKAAI C PROJECT SPOORWEGKAAI C Het project bestaat uit 1 woning en 5 appartementen met privé tuin of terras en individuele garage. Bouwheer : Kleine Landeigendom Klein-Brabant Architect : ir. en architectenbureau

Nadere informatie

Project Donkstraat. Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele garage.

Project Donkstraat. Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele garage. Project onkstraat Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele. Bouwheer : Kleine Landeigendom Klein-Brabant Architect : ARCHITECTENBUREAU ARCHIPROF bvba

Nadere informatie

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO 3 Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen 2 Inhoudsopgave 3 Situerings- en liggingsplan p. 4-5 Plannen der woongelegenheden p. 9 I. Plan woning

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok II : Beschrijving van de

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok III : Beschrijving van de

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok VI : Beschrijving van de

Nadere informatie

Puursesteenweg 88 bouw van 2 gestapelde woningen. Gemeenschappelijke inrit. Arch. Karel Raes, Bornem. Hero Construct, Dendermonde

Puursesteenweg 88 bouw van 2 gestapelde woningen. Gemeenschappelijke inrit. Arch. Karel Raes, Bornem. Hero Construct, Dendermonde Puursesteenweg 88 bouw van 2 gestapelde woningen Woning 1, gelijkvloers + niv. 1: 3 slaapkamers, zuid-gerichte tuin, carport + berging Woning 2: niv. 2+3: 2 ruime slaapkamers, terras, zolder, zuidgerichte

Nadere informatie

Everaert-Cooreman, Overmere

Everaert-Cooreman, Overmere Kuipersstraat / Schoenmakersstraat Eerste reeks van 4 woningen uit een totaal van 17 woningen Arch. J&J Drossaert, Bornem + Stein Michiels, Bornem Everaert-Cooreman, Overmere Het project ligt naast de

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

ES10-095 ELK ZIJN DAK CVBA DE BOOMGAARD Duowoningen

ES10-095 ELK ZIJN DAK CVBA DE BOOMGAARD Duowoningen ES10-095 ELK ZIJN DAK CVBA DE BOOMGAARD Duowoningen VERSLAG DOORREKENING EPB dd.15.05.11 In het kader van de geplande werken zijn de volgende eisen betreffende de EPB-wetgeving van toepassing : Aard van

Nadere informatie

ArchitectenbureauWil Bots bvba Dianalaan 32, 2600 Antwerpen Appartementen

ArchitectenbureauWil Bots bvba Dianalaan 32, 2600 Antwerpen Appartementen Legende: Afbraak Nieuwe wand - metselwerk Nieuwe wand - Houtbouw Nieuwe wand - binnenmuur Bestaande wand gevelmaterialen: 1 Natuursteen Crepi 5 6 7 dakpannen metselwerk Hout Pvc raamkozijnen aluminium

Nadere informatie

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Uitnodigende cottagewoning: inkomhal met vestiairekast, ruime living, volledig ingerichte

Nadere informatie

Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa.

Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa. Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa. Op het einde van deze doodlopende straat ontmoet u deze perfect instapklare woning. De drie slaapkamers zijn reeds volledig afgewerkt en

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85 Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl VERKOOPLASTENBOEK PROMOTOR EN BOUWHEER Gebroeders Geudens NV Steenweg op Oosthoven 4 bus 1 2300 Turnhout

Nadere informatie

App. 3 VRIJBROEK GARDENS. Grondplan gelijkvloers (1:200) Hombeeksesteenweg , 2800 Mechelen

App. 3 VRIJBROEK GARDENS. Grondplan gelijkvloers (1:200) Hombeeksesteenweg , 2800 Mechelen gemeenschappelijke tuin achteraan +/- 6 m2 totale terrein +/-1800 m2 (oppervlaktes voorlopig gebasseerd op kadasterplan) 6 3,2 00 2, 46 36 1,8 APPARTEMENT 3: netto oppervlakte: m 2 bruto oppervlakte 10

Nadere informatie

Mooie en ruime bel-etage woning

Mooie en ruime bel-etage woning de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Ekeren (2180) prijs op aanvraag Mooie en ruime bel-etage woning 2 1 ja VERKOCHT!! U

Nadere informatie

PROJECT INGOOIGEM - Lindeburen 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf- en delfwerken; -

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Krommenhof 2. Overzicht verkoopsprijzen 3.

Nadere informatie

VRIJBROEK GARDENS. Grondplan gelijkvloers (1:200) Hombeeksesteenweg , 2800 Mechelen

VRIJBROEK GARDENS. Grondplan gelijkvloers (1:200) Hombeeksesteenweg , 2800 Mechelen gemeenschappelijke tuin achteraan +/- 6 m2 totale terrein +/- m2 (oppervlaktes voorlopig gebasseerd op kadasterplan) 0486 34 7 6 Goswin e Stassartstraat 2 01 70 0 Grondplan gelijkvloers (1:) 1 a&-voor-1

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving H SBBBBBB 6 Pagina 1 van 15 Gedetailleerde beschrijving ruime en hoogwaardig afgewerkte appartementen met terras. 5 met 2 slaapkamers, 1 met 1 slaapkamer (app nr 1.2 reeds verkocht). Volledig afgewerkt.

Nadere informatie

R. VERBELENSTRAAT 43/ PUURS

R. VERBELENSTRAAT 43/ PUURS TE KOOP R. VERBELENSTRAAT 43/110 2870 PUURS INDELING Gelijkvloers: inkomsas met lift naar +1 en -1, keldertrap en fietsenberging; 3 buitentrappen naar +1 Verdieping +1: inkomhal met apart toilet, vestiairekast

Nadere informatie

LOT 2 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 2 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3

LOT 2 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 2 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL Lot 2 Voorblad 7 wc 47 112 schroefdop 600 265 handenwasser 399 standl. wc +1 25 160 29 300 497 305 29 39 200 Socarex Septische put 1.500L Regenwaterput 5.000L aansluiten volgens

Nadere informatie

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215. TE KOOP IN GINGELOM Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.000 Appartement 2: Appartement (124m²) met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark!

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT STOKKEM Prachtig & uniek privaat woonpark Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in het centrum van Stokkem, dat is wat deze

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving Pagina 1 van 10 Gedetailleerde beschrijving U3 nieuwbouwwoningen in centrum Wezemaal. 1 half-open bebouwing, met 3 slaapkamers. VERKOCHT 2 rijwoningen, elk met 4 slaapkamers. 1 van de 2 VERKOCHT Elk met

Nadere informatie

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard Te koop: Beethovenstraat 48 6137 PZ Sittard Te koop aangeboden mooi verzorgde halfvrijstaande woning met garage, gelegen aan de Beethovenstraat 48 te Sittard op een perceel groot 200 m2. 159.000,-- kk.

Nadere informatie

te koop LONDERZEEL ST JOZEFSTRAAT 7-9

te koop LONDERZEEL ST JOZEFSTRAAT 7-9 te koop LONDERZEEL ST JOZEFSTRAAT 7-9 INPLANTING, CONTOUREN EN BESCHRIJVING In het centrum van Londerzeel St Jozef bouwt aannemer E-L Bouwpartners 6 kwaliteitsvolle appartementen en 9 garages in opdracht

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen 2) AFWERKING INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken Hoofdstuk 10: Vloer- en tegelwerken Hoofdstuk 11: Binnenschrijnwerk Hoofdstuk

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 6 lot 8-9 - 10 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47

Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47 Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47 n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem Jef Van Hoorebeke 0473/32.66.20 Bert Van de Vijver 0473/807.861 Beschrijving van het appartement: Huidige staat

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 lot 8-9 - 10 6 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

PROJECT VICHTE A. Rodenbachstraat Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden

Nadere informatie

Residentie IRIS. Eeklo, Collegestraat 47. n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem

Residentie IRIS. Eeklo, Collegestraat 47. n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47 n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem Jef Van Hoorebeke 0473/32.66.20 Bert Van de Vijver 0473/807.861 Beschrijving van het appartement: afwerking CASCO

Nadere informatie

Scholtinkstraat 233 7581 GN Losser

Scholtinkstraat 233 7581 GN Losser 7581 GN Losser Aan de rand van het centrum gelegen uitgebouwde en meerdere malen gerenoveerde en uitgebouwde tussen woning met vrijstaande stenen garage. indeling: Entree/hal, v.v. laminaatvloer, garderobe,

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE

BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE BROCHURE BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE Wonen in de onmiddellijke nabijheid van alles! Residentie Casa Verde bevindt zicht op de Gentsesteenweg 194 te Deinze rechtover de Volvo

Nadere informatie

APPARTEMENT TE KOOP ERONDEGEM - GENTSESTEENWEG 436 B9 Gentsesteenweg 436 B9 9420 Erondegem - Erpe-Mere

APPARTEMENT TE KOOP ERONDEGEM - GENTSESTEENWEG 436 B9 Gentsesteenweg 436 B9 9420 Erondegem - Erpe-Mere APPARTEMENT TE KOOP ERONDEGEM - GENTSESTEENWEG 436 B9 Gentsesteenweg 436 B9 9420 Erondegem - Erpe-Mere Verkoop onder registratie. Kadastraal inkomen >745 EUR Prijs 233.000 EUR Aantal slaapkamers 2 Grondoppervlakte

Nadere informatie

BA-OMGEVING HET BETREFT DIT PERCEEL. Schaal :

BA-OMGEVING HET BETREFT DIT PERCEEL. Schaal : HET BETREFT DIT PERCEEL BA-OMGEVING PROJECT 300 nr.: 21r3 NIEUWBOUW EENGEZINSWONING BOUWHEER IMMO TOP INVEST GULDENSPORENPLEIN.1.01 300 0032 (0)11 22 22 9 HERKENRODESINGEL 8D/.0.1 300 - BELGIUM +32 (0)11

Nadere informatie

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK Vraagprijs: 479.000,-- k.k. Rustiek wonen in een prachtige bungalow, in de bebouwde kom van Prinsenbeek én toch het gevoel ervaren dat u buitenaf woont! Aan de rand

Nadere informatie

PROJECT ZWEVEGEM - ZAVELEINDE Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf-

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving U p. 1 van 9 Gedetailleerde beschrijving UInstapklaar, recent appartementje (2 de verdiep). Twee slaapkamers, balkon, lift, kelder & zolder. Zeer energiezuining. UCentrum Aarschot. Aarschot, Leuvensesteenweg

Nadere informatie

LOT 5 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 5 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3

LOT 5 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 5 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL Lot 5 Voorblad 97 900 39 265 schroefdop 2 wc 47 60 A 25 25 25 200 standl. wc + 9cm funderingsmuur 298 9 9 25 4 600 299 300 9 497 9 399 0 handenwasser 29 29 39 0 789 Socarex Septische

Nadere informatie

PROJECT DESSELGEM - OPSTALSTRAAT Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden -

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Houthalen : Weg naar Zwartberg Grondwerken Funderingen A. RUWBOUWWERKEN BESCHRIJVING DER WERKEN ---------------------------------

Nadere informatie

Wethouder Jaspershof 23, Gemert

Wethouder Jaspershof 23, Gemert Wethouder Jaspershof 23, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 22-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

APPARTEMENT TE KOOP ERONDEGEM - GENTSESTEENWEG 436 B8 Gentsesteenweg 436 B8 9420 Erondegem - Erpe-Mere

APPARTEMENT TE KOOP ERONDEGEM - GENTSESTEENWEG 436 B8 Gentsesteenweg 436 B8 9420 Erondegem - Erpe-Mere APPARTEMENT TE KOOP ERONDEGEM - GENTSESTEENWEG 436 B8 Gentsesteenweg 436 B8 9420 Erondegem - Erpe-Mere Verkoop onder registratie. Kadastraal inkomen >745 EUR Prijs 218.000 EUR Aantal slaapkamers 3 Grondoppervlakte

Nadere informatie

BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE

BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE BROCHURE BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE In de onmiddellijke nabijheid van alles! Residentie Casa Verde bevindt zicht op de Gentsesteenweg 194 te Deinze rechtover de Volvo garage

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT. Project Wezelhof Hoeveloopweg 58 2400 MOL

DE ARK VERKOOPT. Project Wezelhof Hoeveloopweg 58 2400 MOL DE ARK VERKOOPT Project Wezelhof Hoeveloopweg 58 2400 MOL LIGGING In Wezel is de wederverkoop gepland van een woning in de Hoeveloopweg. Het huis is zeer rustig gelegen, niet veraf van natuurreservaat

Nadere informatie

Ruim appartement te huur op de Grote Markt in Lier

Ruim appartement te huur op de Grote Markt in Lier de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Lier (2500) prijs op aanvraag Ruim appartement te huur op de Grote Markt in Lier

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN Datum 20-11-2009 Betreft 0616 CBO Lokerenstraat Turnhout: 19 woongelegenheden Adres Lokerenstraat 147 tem 151 & Soldatenpad 1 tem 5, 2300 Turnhout ALGEMEEN -

Nadere informatie

DOORSPUIT PUT dwa diam. 315 mm. rwa. diam.110. diam.110. wc gvl. rwa DUBBELE SIFONPUT. diam. 315 mm CONTROLEPUT RWA. diam. 315 mm

DOORSPUIT PUT dwa diam. 315 mm. rwa. diam.110. diam.110. wc gvl. rwa DUBBELE SIFONPUT. diam. 315 mm CONTROLEPUT RWA. diam. 315 mm 0 100 cm 200 cm FILTERPUT TOTAAL RECUPERATIE DAKOPPERVLAKTE WONING 142.68 M2 DOORSPUIT PUT dwa diam. 315 mm ISOLATIE METSELWERK DWA RWA FAEC. ROOKMELDER REGENWATERPUT L hergebruik voor wc's / buitenkraan

Nadere informatie

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden De residentie Sint-Truiden is een nieuwbouwresidentie bestaande uit vier nieuwbouw appartementen, per bouwlaag één appartement. De appartementen: - Zijn ontworpen

Nadere informatie

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6 TE KOOP Juridisch en technisch advies Immobiliën Expertises Jos Houben Landmeter-Expert GENK ARMAND MACLOTLAAN 6 Vraagprijs :! 390.000,00 Noortje Claes Grad. Bedrijfsbeheer Erkend Vastgoedmakelaar BIV:

Nadere informatie

Vlassak koppelvilla met 4 slaapkamers op top-locatie!

Vlassak koppelvilla met 4 slaapkamers op top-locatie! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Koppelvilla Kontich (2550) prijs op aanvraag Vlassak koppelvilla met 4 slaapkamers op top-locatie!

Nadere informatie

LOT 4 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 4 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3

LOT 4 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 4 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL LOT 4 Lot 4 Voorblad 46 wm 7 wc 47 112 schroefdop handenwasser 399 300 497 305 3 600 265 standl. wc +1 14 39 160 200 Socarex Septische put 1.500L Regenwaterput 5.000L aansluiten

Nadere informatie

Koningspage 30, Hoogeveen

Koningspage 30, Hoogeveen Koningspage 30, Hoogeveen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 193.500 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

VRIJBROEK GARDENS. Hombeeksesteenweg , 2800 Mechelen. Bouwcoördinator/contactpersoon: Paul Verheyen

VRIJBROEK GARDENS. Hombeeksesteenweg , 2800 Mechelen. Bouwcoördinator/contactpersoon: Paul Verheyen gemeenschappelijke tuin achteraan +/- 6 m2 totale terrein +/-1800 m2 (oppervlaktes voorlopig gebasseerd op kadasterplan) 0486 34 7 6 01 70 0 Grondplan gelijkvloers (1:) 0486 34 7 6 01 70 0 PPRTMNT 4: netto

Nadere informatie

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK Vraagprijs: 448.000,-- k.k. Rustiek wonen in een prachtige bungalow, in de bebouwde kom van Prinsenbeek én toch het gevoel ervaren dat u buitenaf woont! Aan de rand

Nadere informatie

Brookerveld 22 - Hout-Blerick

Brookerveld 22 - Hout-Blerick Brookerveld 22 - Hout-Blerick "Vrijstaand landhuis met dubbele oprit, zeer royale berging, carport, mooi aangelegde tuin met veel privacy op het zuiden met zitkuil, vijverpartij, beregeningsinstallatie

Nadere informatie

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop!

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie nabij het centrum van

Nadere informatie

Pijlhovestraat 19, Enschede

Pijlhovestraat 19, Enschede Pijlhovestraat 19, Enschede Kenmerken Overdracht Vraagprijs 192.500 k.k. Aangeboden sinds 27-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom 19.250 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Sille 15, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.500 k.k. Aangeboden sinds 08-06-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N 14 T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N Ruwbouw De grondwerken en nivelleringen omvatten alle opruimingswerken, zowel mechanisch als

Nadere informatie

MARKANT PROJECT TE HEVER - RIJKENHOEKSTRAAT BOUWEN VAN VIER GEKOPPELDE EENGEZINSWONINGEN. aanvang der werken maart 2009

MARKANT PROJECT TE HEVER - RIJKENHOEKSTRAAT BOUWEN VAN VIER GEKOPPELDE EENGEZINSWONINGEN. aanvang der werken maart 2009 MARKANT + VENNOOTSCHAP VOOR STUDIE EN ONTWIKKELING VAN MARKANTE WOON & LEEFKERNEN PROJECT TE HEVER - RIJKENHOEKSTRAAT BOUWEN VAN VIER GEKOPPELDE EENGEZINSWONINGEN aanvang der werken maart 2009 1. ALGEMEENHEDEN

Nadere informatie

2-kap Vrijstaand. Exterieur

2-kap Vrijstaand. Exterieur Huizen Exterieur Gevelsteen plint Baksteen, halfsteensverband, Antracietzwart bezand Baksteen, halfsteensverband Antracietzwart bezand Voegwerk plint Verdiept Antracietzwart Verdiept Antracietzwart Gevelsteen

Nadere informatie

Wonen in een Rijksmonument

Wonen in een Rijksmonument Wonen in een Rijksmonument 25 eengezinswoningen Heistraat en St. Petrusstraat In 1918 gaf de woningvereniging Sittard opdracht voor de bouw van 25 arbeiderswoningen aan de Heistraat en de St. Petrusstraat

Nadere informatie

VOORGEVEL BESTAANDE TOESTAND SCHAAL: 1/100

VOORGEVEL BESTAANDE TOESTAND SCHAAL: 1/100 VOORGEVEL BESTAANDE TOESTAND SCHAAL: 1/0 winkelstraat 1 11 bestaand dak 423 winkelstraat 5 11 1 4 172 4 1305 2 1 4 7 3 3 5 7 raamgeheel uitbreken 0 0 0 Voorgevel bestaande toestand BESTAANDE TOESTAND SCHAAL:

Nadere informatie

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Prachtig ingericht! De woning met domotica -en ventilatiesysteem,gelegen in een rustige buurt te Sint-Baafs-Vijve bestaat uit een lichtrijk, open portaal,

Nadere informatie

H U I S - T R E ME LO

H U I S - T R E ME LO H U I S - T R E ME LO 495.000 Slaapkamers 3 Badkamers 1 Totale oppervlakte 5685 m² Tuin oppervlakte 5433 m² Garages 1 LOCATIE Gelegen in een kindvriendelijke, rustige,residentiële wijk temidden van het

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT. Project Witgoor Alfons Smetsstraat 54 2480 DESSEL

DE ARK VERKOOPT. Project Witgoor Alfons Smetsstraat 54 2480 DESSEL DE ARK VERKOOPT Project Witgoor Alfons Smetsstraat 54 2480 DESSEL LIGGING In Witgoor, in de Alfons Smetsstraat wordt een gezellige instapklare woning opnieuw verkocht. De woning is gelegen in een rustige

Nadere informatie

Residentie Lore. Appartement 4. Verdieping 3. 4 appartementen & handelspand

Residentie Lore. Appartement 4. Verdieping 3. 4 appartementen & handelspand Residentie Lore 4 appartementen & handelspand Appartement 4 Verdieping 3 Dit nieuwbouwproject in Kortessem bevat 4 stijlvolle appartementen en een ruim handelspand. Waarvan de totaal oppervlakte voor de

Nadere informatie

Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard

Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard Te koop aangeboden mooie, jaren-50 woning met riante tuin op een perceel groot 455 m2. 349.000,-- kk. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

TE KOOP. Zeer mooi afgewerkt landhuis op 38 are 50 ca!

TE KOOP. Zeer mooi afgewerkt landhuis op 38 are 50 ca! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Zeer mooi afgewerkt landhuis op 38 are 50 ca! Eind 29 3930 Achel Beschrijving: Zeer mooi, goed afgewerkte woning op een ruim perceel van 38,5are. De woning

Nadere informatie

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Mooie open bebouwing met optimaal wooncomfort! KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Wonen in een groene omgeving - centraal gelegen - apart ontwerp! Kortenbosstraat SINT-TRUIDEN Open bebouwing met optimaal lichtinval

Nadere informatie

Erkend BIV makelaar (nr. 503124)

Erkend BIV makelaar (nr. 503124) Pagina 1 van 10 Gedetailleerde beschrijving 3 nieuwbouwwoningen in centrum Wezemaal. 1 half-open bebouwing, met 3 slaapkamers. 2 rijwoningen, elk met 4 slaapkamers. Elk met privé-tuin en eigen autostaanplaats.

Nadere informatie

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vossepark 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vestada Ontwikkeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van plangebieden. In het plangebied Vossepark is Vestada bezig met het realiseren van 6 vrijstaande

Nadere informatie

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening.

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening. Algemeen Meewerkende bedrijven Makelaar: Mennink makelaars, Loolaan 14 7315 AA Apeldoorn Ontwerper: Ontwerpstudio IN-STYLL, Platinastraat 23 7334 BD Apeldoorn Aannemer: Timmer Ugchelen, De Cloese 3 7339

Nadere informatie

Legende inplantingsplan. Weggevoerdenstraat - Gemeenteweg KWS-verharding. Ontworpen Toestand DOSSIER. Inplantingsplan. foto 1 Aanduiding foto's

Legende inplantingsplan. Weggevoerdenstraat - Gemeenteweg KWS-verharding. Ontworpen Toestand DOSSIER. Inplantingsplan. foto 1 Aanduiding foto's Afdeling INGELMUNSTER Sectie B, Nr 430K Afdeling INGELMUNSTER Sectie B, Nr 430D2 Afdeling INGELMUNSTER Sectie B, Nr 430C2 Tuin Afdeling INGELMUNSTER Sectie B, Nr 430KL Tuin Tuin Tuin R= 10,00m Bestaande

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Nieuwedijk 59 Lemmer. zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden. 234.000,- v.o.

Verkoopbrochure. Nieuwedijk 59 Lemmer. zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden. 234.000,- v.o. Verkoopbrochure zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden 234.000,- v.o.n Nieuwedijk 59 Lemmer Omschrijving In centrum van Lemmer gelegen ruime woning (circa 620 m³)

Nadere informatie

Prachtig handelspand met ruim appartement

Prachtig handelspand met ruim appartement de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Handelspand met woonst Niel (284 5) 690.000,- Prachtig handelspand met ruim appartement 3

Nadere informatie

Geachte geïnteresseerde,

Geachte geïnteresseerde, v1.3 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze Woonvereniging Doornsteeg. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen gaan bouwen. Wij

Nadere informatie

Sectie en nummer : L 3651 : 1 are, 65 centiare met omschrijving: wonen

Sectie en nummer : L 3651 : 1 are, 65 centiare met omschrijving: wonen OBJECT Nachtegaallaan 10 te 1761 WH Anna Paulowna OMSCHRIJVING Altijd geliefd, deze witte woningen mét balkon, vanwege de pure uitstraling! Deze woning biedt u een ruime doorzonwoonkamer met parketvloer

Nadere informatie

Handelspand en zéér ruime Triplex in centrum Hove

Handelspand en zéér ruime Triplex in centrum Hove de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Gemengd gebruik Hove (254 0) 810.000,- Handelspand en zéér ruime Triplex in centrum Hove 8

Nadere informatie

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max.

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. Hooidonck 44 Bouwgrond Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. 103m² Bouwstijl Modern Plat dak (extra aanvraag?)

Nadere informatie

Helmond, Singravendreef 16

Helmond, Singravendreef 16 Helmond, Singravendreef 16 Omschrijving Singravendreef 16 479.000,- kosten koper, aanvaarding in overleg. Op een ruim perceel van ca 550 m 2 staat, in de gewilde woonwijk Dierdonk, deze mooie en degelijk

Nadere informatie

Dokter Mathijssenstraat 12 3930 Hamont - Achel

Dokter Mathijssenstraat 12 3930 Hamont - Achel Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Mooie knusse bungalow met 3 slaapkamers en carport! 1 Dokter Mathijssenstraat 12 3930 Hamont - Achel Beschrijving: Mooie verzorgde bungalow op een ruim en

Nadere informatie

Sint Barbarastraat 20, Heerlen

Sint Barbarastraat 20, Heerlen Sint Barbarastraat 20, Heerlen Algemene informatie Straat: Sint Barbarastraat 20 Postcode: 6415RV Stad: Heerlen Perceeloppervlakte: 520 m² Woonoppervlakte: 500 m² Volume: Onbekend Bouwjaar: 1930 Type:

Nadere informatie

PROJECT KASTEELSTRAAT. Assenede

PROJECT KASTEELSTRAAT. Assenede PROJECT KASTEELSTRAAT Assenede VERKAVELINGSPLAN 2 KASTEELSTRAAT LOT 3-2 - 1 GRONDPLAN lot 3-2-1 4 VERDIEPINGSPLAN lot 3-2-1 GEVELS en DOORSNEDE lot 3-2-1 6 LOT 6-5 - 4 GRONDPLAN lot 6-5-4 8 VERDIEPINGSPLAN

Nadere informatie

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm Lastenboek casco afwerking Halfopen nieuwbouwwoning(ben woning) Gelegen Beekstraat te Tessenderlo.Ventilatie In deze woning zal systeem D met warmterecuperatie van het merk Vasco D 400 worden voorzien,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Galenstraat AE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Galenstraat AE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP van Galenstraat 29 5703 AE Helmond 175.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 175.000 k.k. Postcode 5703 AE Ligging Aan

Nadere informatie

Aangifteplichtige : WoninGent. Ligging : Louis Schuermansstraat 4, Sint-Amandsberg. App 2.4 Resultaat : K-peil : geen (*) E-peil : geen (*)

Aangifteplichtige : WoninGent. Ligging : Louis Schuermansstraat 4, Sint-Amandsberg. App 2.4 Resultaat : K-peil : geen (*) E-peil : geen (*) Aangifteplichtige : WoninGent Ligging : Louis Schuermansstraat 4, Sint-Amandsberg Woord vooraf : Dit verslag (startberekening) geeft alle materialen/installaties weer die noodzakelijk zijn voor het behalen

Nadere informatie