ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2016"

Transcriptie

1 ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2016 VOORWOORD Het einde van het zaalseizoen nadert en er zijn al wat kampioenen. De E2 werd op 6 februari al minimaal gedeeltelijk kampioen en op 13 februari pakte zij het laatste puntje om alleen de beste van de poule te worden. Zij werden direct na deze wedstrijd gehuldigd in de mooie, vernieuwde kantine. Op zaterdag 20 februari won de E1 tegen de directe concurrent en werd ook kampioen. Zij worden op zaterdag 27 februari om gehuldigd in de Atlantiskantine! Gefeliciteerd kampioenen! We wensen de rest van de teams veel succes met het pakken van de laatste punten. UPDATE STC EN JTC HOOFDTRAINER AAD OOK VOLGEND SEIZOEN BIJ ATLANTIS Aad Witteman heeft besloten om zich ook het seizoen 2016/2017 aan Atlantis te verbinden. Het bestuur en de STC is hier zeer tevreden over. Ondanks dat het tot nu toe geen gemakkelijk seizoen is vanwege de vele (langdurige) blessures binnen de selectie, gaat Aad toch de uitdaging aan om op langere termijn met de beschikbare spelers stappen te zetten in het spel en in de persoonlijke ontwikkeling. Het bestuur en STC zijn erg blij met dit besluit en zetten we de prettige samenwerking met Aad graag door. JTC IS GESTART MET VOORBEREIDINGEN VOOR TEAMINDELINGEN VOLGEND SEIZOEN Hierbij willen wij u informeren over het proces van de teamindelingen voor volgend seizoen Waar hebben wij mee te maken bij de teamindelingen: 1. Aantal spelers per jeugdlaag. 2. Maximum leeftijd speler per jeugdlaag. De bond heeft per jeugdlaag een maximum leeftijd vastgesteld 3. De gemiddelde leeftijd per team. De bond heeft per jeugdlaag een maximum gemiddelde leeftijd per teams vastgesteld Met welke voorbereidingen zijn wij bezig: 1. Inmiddels vinden/of zijn er gesprekken geweest met de spelers van de A- en B-teams. 2. Ook zijn er gesprekken met de trainers over de individuele spelers. 3. Daarnaast vinden er per seizoen ook standaard altijd twee beoordelingen van de speler plaats. Dit gebeurt door de trainers en wordt besproken met de coördinatoren. 4. Op basis van alle gegevens maken de coördinatoren voorlopige teamindelingen die bespreken worden binnen de JTC.

2 Van belang is dat we weten wie volgend seizoen nog als speler doorgaat. Spelers die van plan zijn om te stoppen kunnen opzeggen tot 1 mei. Graag zien we dat dit zo vroeg mogelijk gebeurt, dat maakt het voor de JTC makkelijker om tijdig tot een definitieve teamindeling te komen. De nieuwe teamindelingen zullen op 1 mei worden bekend gemaakt op de site van Atlantis. Indien deze datum, door onvoorziene omstandigheden, niet gehaald kan worden zullen wij dit tijdig aan jullie doorgeven. Als je vragen/wensen hebt t.a.v. de teamindeling, ga dan in gesprek met je coördinator Zij zijn te bereiken op de volgende adressen: AB-jeugd abjtc@kvatlantis.nl CD-jeugd cdjtc@kvatlantis.nl EF-jeugd efwjtc@kvatlantis.nl NIEUWE LEDEN De nieuwste aanwinsten voor onze vereniging heten wij van harte welkom en wensen wij heel veel korfbalplezier toe! Mees van der Lei (F2) Lucas Eindhoven (F2) Philippe van Schaik (D1) Sophia van Vliet (E-jeugd) EEN NIEUWE TEAM, DE F2 Naar aanleiding van het kerstkorfbaltoernooi hebben wij er weer een aantal sportieve, enthousiaste korfballers bij. In de F-jeugd betekent dit dat we genoeg kinderen hebben om een tweede F-team te starten. We wensen de F2 erg veel succes en plezier bij hun eerste wedstrijden! OPENING NIEUW KUNSTGRASVELD EN KANTINE 26 MAART De aanleg van onze twee nieuwe kunstgrasvelden gaat volgens plan. De planning is dat de velden de week van 14 maart wordt opgeleverd. Zaterdag 26 maart spelen we voor het eerst wedstrijden. De planning is dat alle teams een thuiswedstrijd spelen deze dag, nog deze maand komt de planning op de site. Voor een aantal teams zoeken we nog tegenstanders. Hieronder alvast een aantal wedstrijden, kom allemaal kijken en aanmoedigen. Atlantis 1 Reeuwijk 1 12:30 Atlantis 2 Reeuwijk 2 14:00 Atlantis A1 ZKC 31 15:30 Atlantis B1 Pernix B1 17:00 OPENING KANTINE Ook gebruiken we deze mooie dag om de Atlantiskantine een officiele opening te geven. Na de laatste wedstrijd is er gelegenheid om gezellig een borrel te drinken en de verbouwde kantine eens goed te bewonderen. Aangezien het rond etenstijd is, kan er een patatje, snack of een lekkere kom soep aan de bar gekocht worden. Laten we er met zijn allen een gezellig feestje van maken!

3 ATLANTISFEEST A-JEUGD, SENIOREN EN RECREANTEN Op zaterdag 27 februari is er weer een Atlantis feest, met als thema après-ski! Het feest begint om uur. En je mag gerust vroeg komen, want het feest duurt (maar) tot uur. Neem vrienden en aanhang mee, want daar is genoeg ruimte voor. En kom natuurlijk allemaal verkleed, is wel zo leuk! Of trek gewoon je skikleding aan. De entree is 2. Kom je als leukst verkleed (volgens de feestcommissie) dan win je een gevulde aprèsski bierpul! *Ook willen we iedereen er aan herinneren dat het nuttigen van alcohol niet is toegestaan onder de leeftijd van 18! De feestcommissie en het barpersoneel zal hier streng op toe zien. DOUANE SPEL VRIJDAG 11 MAART A-, B-, C EN D-JEUGD Het leukste spel van het jaar komt er weer aan, dus aarzel niet en geef je snel op via de site! Wanneer? Vrijdag 11 maart Aanvang: uur in de Atlantis kantine, tot circa uur Deelname is gratis Tip: trek donkere kleding aan, dan ben je moeilijker te vinden. NLDOET ZATERDAG 12 MAART Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen. Ook bij Atlantis zijn er weer een aantal vrijwilligers nodig om o.a. de reclameborden terug te plaatsen/ schoon te maken, de dug outs en tassenrekken schoon te maken en verschillende voorbereidingen te doen zodat de eerste trainingen weer kunnen starten op 15 maart. Iedereen kan zich aanmelden bij Kris Geusenbroek. INFORMATIE AVOND GEZONDE VOEDING VERPLAATST NAAR 18 MAART In de vorige nieuwsbrief stond aangegeven dat deze informatieavond op vrijdag 11 maart zou plaatsvinden, dit is een week verplaatst naar vrijdag 18 maart. Geef je allemaal op via de site, zodat we een indicatie hebben van hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn. Op vrijdag 18 maart om uur wordt er een informatie avond voor alle Atlantis leden, ouders van onze kinderen en geïnteresseerden over wat gezonde voeding voor jou kan betekenen. Op deze avond vertel ik, Petra Taal, over wat de toegevoegde waarde is voor jou om gezond te gaan eten en wat gezonde voeding is. We denken vaak dat we heel gezond eten. En natuurlijk weten we ook wel wat niet goed voor ons is. Maar soms weet je het echt niet meer. Wat is er nu eigenlijk gezond? Mijn uitgangspunten waarop ik al mijn adviezen baseer: Het Leven moet leuk blijven en Het eten moet lekker blijven.

4 Je beschikt over een gezonde portie energie en Je zit lekker in je vel. Ik zal het deze avond over de gezonde basisvoeding hebben. Als de basis goed is dan kan de volgende stap gemaakt worden. Jouw bijdrage voor deze avond is 3,50 per persoon. Het gehele bedrag wordt gebruikt voor de verbouwing van de Atlantis kantine. Deze informatie avond is mijn manier om de verbouwing van de Atlantis kantine te sponsoren. Onder alle aanwezigen wordt een mooie prijs verloot. Zorg voor jezelf! Zorg dat je er bij bent op 18 maart om uur tot ongeveer uur in de Atlantis kantine. VRIENDJES- EN VRIENDINNETJESOCHTEND 19 MAART E-, F-, KANGOEROES Op zaterdag 19 maart van tot is er ten afsluiting van het zaalseizoen een spelletjesochtend voor de E-jeugd, F-jeugd en Kangoeroes. We gaan er vanuit dat iedereen aanwezig is! Je mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen naar deze leuke ochtend! Laat het even weten met wie je komt via DISCO PARTY VRIJDAG 8 APRIL VOOR E- EN F-JEUGD, KANGOEROES EN MINI TOPPERS Trek je mooiste disco outfit aan, tover je dansschoenen te voorschijn want onze eigen DJ Davey gaat jullie een te gekke disco avond bezorgen! Neem gezellig een vriendje of vriendinnetje mee en geef je snel op via de Atlantis site. Het feest begint op vrijdag 8 april om uur tot ongeveer uur. STROOPWAFELNIEUWS Het lijkt nog een eind weg, maar voor in de agenda; vrijdag 15 April vindt de huis-aan-huis verkoop plaats van de jaarlijkse stroopwafelactie. Begin maart worden door Stephanie en Tilly de intekenlijsten uitgedeeld. Nieuws over de stroopwafelactie wordt vermeld op de website en social media. We hopen dat we dit jaar weer een uitstekende verkoop hebben, zodat de opbrengst goed gebruikt kan worden voor de verbouwing en inrichting van de kantine. Wij krijgen ontzettend veel zin in die lekkere stroopwafels, jullie ook? COLLECTE FONDS GEHANDICAPTENSPORT Ook dit jaar collecteert Atlantis weer voor Fonds Gehandicaptensport. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die in de week van 10 april t/m 16 april willen gaan collecteren. Wil jij Fonds Gehandicaptensport dit jaar helpen, meld je dan aan via collecte@kvatlantis.nl.

5 KORFBAL LEAGUEFINALE 16 APRIL Langzamerhand is het aftellen begonnen voor de Korfbal Leaguefinale. De Korfbal League is begonnen aan de terugwedstrijden en de spanning zit er nog goed in. Dit jaar zal de finale voor het eerst plaatsvinden in de Ziggo Dome. Dit betekent een ander podium met nieuw geluid! De ticketverkoop is al ruim een maand onderweg! Wacht daarom niet te lang en bestel hier je tickets. De Early Bird actie van februari is gestart, dus haal je tickets nu nog voordelig in huis. Met je hele club, je team of met je familie naar de finale? Je hebt keuze uit verschillende soorten tickets en hoe eerder je beslist, hoe voordeliger je uit bent. De jaarlijkse zaalfinale is hét slotstuk van het zaalseizoen en zal een spektakel worden waar nog lang over nagepraat zal worden. Zorg dat jij hier bij bent! Let op: De Ziggo Dome kent genummerde zitplaatsen. Groepen die bij elkaar willen zitten, moeten dus gezamenlijk bestellen. WIE HEEFT ER EEN TABLET VOOR ATLANTIS? Net een nieuwe tablet gekocht en je doet niets meer met je oude tablet! Wij zijn voor in de kantine van Atlantis op zoek naar een tablet. Op deze tablet willen we een kassa applicatie draaien die het werken voor het barpersoneel makkelijker maakt en waarmee we goed de voorraad kunnen bijhouden. Het enige wat de tablet hoeft te kunnen is connectie maken met wifi en een browser kunnen opstarten. Het hoeft dus niet het nieuwste van het nieuwste te zijn. Heb jij een tablet voor Atlantis neem dan contact op met Klaas van Heeringen via ACTIVITEITENKALENDER KOMENDE WEKEN Activiteit Datum Doelgroep Atlantisfeest A-jeugd, senioren en recreanten* Douanespel A, B, C en D-jeugd NL doet Iedereen Informatie avond gezonde voeding Iedereen Vriendjes en vriendinnetjesochtend E- en F-jeugd en Kangoeroes Opening kunstgrasveld + kantine Iedereen Disco party E- en F-jeugd, Kangoeroes en mini toppers Stroopwafelactie Iedereen *Introducees van 16+ zijn toegestaan en worden actief aangemoedigd, hoe meer zielen hoe meer vreugd. VERZENDSCHEMA ATLANTIS NIEUWS Stukjes voor het Atlantis Nieuws kunnen worden aangeleverd via atlantisnieuws@kvatlantis.nl Datum verzending +/- Editie Datum verzending +/- Editie Maart 6 Mei 8 April 7 Juni 9

6 VACATURES FEESTCOMMISSIE JEUGD Een nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Zo ook voor de feestcommissie. Het is tijd om de feestcommissie op te frissen! Een geheel nieuwe feestcommissie voor de jeugd! Vindt u het leuk dat de jeugdleden van Atlantis buiten het korfballen om, ook nog veel andere activiteiten kunnen doen? Meldt u zich dan aan als nieuw lid feestcommissie jeugd via: feestcommissie.jeugd@gmail.com Koppelschieten, dropping, douanespel, Sinterklaasfeest, zwemmen en nog veel meer. Er gaan vier leden stoppen, u begrijpt dat de nood hoog is! We willen de jeugd niet in de kou laten staan en ze nog veel gezellige activiteiten laten beleven. FEESTCOMMISSIE SENIOREN De feestcommissie senioren zoekt nieuwe leden die zich voornamelijk bezig houden met het organiseren van de feestavonden. Als lid van de feestcommissie heb je organisatietalent, ben je enthousiast en creatief. Bij voorkeur zoeken we leden uit verschillende leeftijdscategorieën, zodat er meer diversiteit in de commissie komt. Korte taakomschrijving: - Voorbereiden van de feestavonden, zoals bepalen van het thema, regelen DJ, versiering inkopen. - Locatie vooraf versieren en na het feest opruimen. - Toezicht en leiding op de feestavonden. - Kas bijhouden. Interesse of meer informatie? Neem contact op met Saskia Kraan of Tamara Gortenmulder.

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2017

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2017 ATLANTIS NIEUWS - EDITIE 1-2016/2017 VOORWOORD Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Iedereen is weer hard aan het trainen en de eerste wedstrijden zijn al geweest. We willen natuurlijk dit jaar

Nadere informatie

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2016

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2016 ATLANTIS NIEUWS - EDITIE 4-2015/2016 VOORWOORD De vorige nieuwsbrief is al enige tijd geleden, maar er zijn weer wat leuke nieuwtjes om met jullie te delen. De verbouwing van de kantine gaat voorspoedig

Nadere informatie

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2017

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2017 ATLANTIS NIEUWS - EDITIE 2-2016/2017 VOORWOORD Het veldseizoen is alweer tot een einde gekomen en wat hebben we het getroffen met alle zonnige zaterdagen. De C2, E1 en E2 hebben het seizoen afgesloten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03.

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03. Date Clubblad april 2015 2 Inhoudsopgave 01. Voorzijde 02. Advertentiepagina 03. Inhoudsopgave Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar redactie@oeckorfbal.nl! 04. Advertentiepagina 05. OEC E1 zaalkampioen

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni 1945-2015 Korfbalvereniging SIOS 70 jaar 12 & 13 juni Dit weekend is mogelijk gemaakt door: De Feestcommissie De Activiteitencommissie De Kantinecommissie A-Selectie 2014-2015 Hoe het allemaal begon Op

Nadere informatie

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE 7-2015/2016

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE 7-2015/2016 ATLANTIS NIEUWS - EDITIE 7-2015/2016 VOORWOORD Het einde van het veldseizoen is in zicht, nog twee volle weekenden met wedstrijden te gaan en een aantal leuke activiteiten. De commissies zijn alweer druk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Nieuwsbrief Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015 In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Skiën Leerlingen van twaalf verschillende basisscholen krijgen de kans om kennis

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 2-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Dit is de tweede nieuwsbrief die jullie ontvangen van R&TC Buitenlust. Het jaar is al bijna 3 maanden oud en is er al weer het één en ander gebeurd.

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 De Houten 5 Kernwaarden van HC Houten We hebben De HC Houten 5 opgesteld. Het zijn de 5 kernwaarden die invulling geven aan het gedachtegoed van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur en EK jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke,

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE PROMOTIEPLAN PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE Om een groot succes te maken van de Doelpuntactie is het belangrijk dat er veel reuring ontstaat rondom deze actie bij jullie club. Daarvoor is dit

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Sint Pancras. Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019

Sint Pancras. Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019 Bouwdorp Sint Pancras Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019 Bouwdorp Sint Pancras 2019 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

informatie voor jou...

informatie voor jou... informatie voor jou... hockey vereniging de westerduiven met elkaar! Welkom bij hockeyvereniging Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met

Nadere informatie

F1 WAS TEAM VAN DE WEEK

F1 WAS TEAM VAN DE WEEK Seizoen 2016-2017, nr.7 F1 WAS TEAM VAN DE WEEK AGENDA 12-11 t/m 12-3 Zaalcompetitie 6-2 t/m 2-4 Poiesz-actie 11-2 E1 Team van de week 17-2 Pubquiz 11-3 NL Doet Vanaf augustus 2016 zijn Jantien Stomphorst

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019 Maandag 4 februari: Dinsdag 5 februari: Woensdag 6 februari: Donderdag 7 februari: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019 19.30 uur: KC 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO

Nadere informatie

Leo Geluk Jeugd Toernooi. 1 & 2 september 2018 Delft

Leo Geluk Jeugd Toernooi. 1 & 2 september 2018 Delft 1 & 2 september 2018 Delft Voorwoord Welkom op het 1e. Wij zijn zeer verheugd dat wij de betere jeugd opleidingen van Nederland mogen verwelkomen op ons vernieuwde, maar nog steeds in aanbouw zijnde complex

Nadere informatie

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE 10-2014/2015

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE 10-2014/2015 ATLANTIS NIEUWS - EDITIE 10-2014/2015 VOORWOORD Aankomende zaterdag worden alweer de laatste reguliere korfbalwedstrijden gespeeld. Atlantis 1 hoopt zich in deze laatste wedstrijd te handhaven in de tweede

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE HANDLEIDING HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE In deze handleiding vind je een overzicht van alle taken voor de werkgroep bij jullie club. Alle randzaken en administratie worden verzorgd

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 27-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 8 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4. NIEUWSBRIEF Nummer 48, 06 april 2019 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4 Van het bestuur Het einde van het seizoen is

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie Haarlemse Korfbal Week 2018 16 e editie Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 13 november tot en met zaterdag 17 november vindt alweer de 16e editie van dit toernooi plaats. Dit jaar geven

Nadere informatie

Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel

Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel Versie 1.0 13 juni 2016 Inhoudsopgave 1. Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel...3 1.1. Behoefte aan scheidsrechters!...3 1.2. Hoe is de arbitrage geregeld bij NHC de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 -

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 - Informatiebrochure Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2013 Informatiebrochure 2013-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...2 Inleiding:...3 De besturen:...5 Bestuur:...5 Technische Commissie:...6

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding uitje met onze bewoners/doelgroep Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving van de doelgroep. Om welke doelgroep gaat het, hoeveel mensen, hebben ze bijzondere (medische)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Eind van het seizoen. In deze editie oa. Jeugduitje, 3x mini van de maand, feest, beach-activiteiten door het land

NIEUWSBRIEF. Eind van het seizoen. In deze editie oa. Jeugduitje, 3x mini van de maand, feest, beach-activiteiten door het land NIEUWSBRIEF Hoeksche Waardse Volleybalvereniging BeneVia mei 2018 Eind van het seizoen De competitie is ten einde. We mogen niet ontevreden zijn over de de behaalde resultaten in dit seizoen! Heren 1-6e

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 20-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 7 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Bijlage 3 Behorende bij huishoudelijk reglement. Samenstelling, Taakomschrijving en Bevoegdheden vrijwilligerscoördinator.

Bijlage 3 Behorende bij huishoudelijk reglement. Samenstelling, Taakomschrijving en Bevoegdheden vrijwilligerscoördinator. Samenstelling, Taakomschrijving en Bevoegdheden vrijwilligerscoördinator De vrijwilligerscoördinator maakt deel uit van de Bestuursgroep Secretariaat. De vrijwilligers coördinator heeft als taken: - het

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3. In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M 2. Van de voorzitter 3. Nevenactiviteiten 4. Wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 4 15-11-2018 SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M De JO12-3M zijn op 10-11-'18 voorzien van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr - Wie zijn de leden van de jeugdcommissie - Vrijwilliger van de maand - Selectiewedstrijden JO08 t/m JO11 - Team uitgelicht: JO08-5 - belangrijke data Wil je voet ballen, doe eerst proeft rainingen! Geef

Nadere informatie

Handleiding Slowpitch Softbal

Handleiding Slowpitch Softbal KNBSB Handleiding Slowpitch Softbal Een handleiding voor het opstarten van Slowpitch Softbal binnen uw honkbal- en softbalvereniging Corinne van de Griendt en Yaelle van Blanken 26-7-2017 Inhoud Wat is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen:

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen: Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: Zaterdag 14 mei heeft de C-jeugd van Conventus 03 het kampioenschap behaald. In de laatste wedstrijd moest het gaan gebeuren, een gelijkspel zou voldoende

Nadere informatie

COURANT. Seizoensopening

COURANT. Seizoensopening COURANT September 2018 Beste Klimoppers, Jaargang 6, nummer 1 Kalender 22-09 Kangoeroe training 24-09 Jaarvergadering 06-10 20-10 21-10 Kangoeroe training Kangoeroe training KlimOpen darttoernooi Pong

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

pupillen toernooi 04 juni 2016

pupillen toernooi 04 juni 2016 pupillen toernooi 1 2 pupillen toernooi pupillen toernooi 3 4 pupillen toernooi pupillen toernooi 5 Inhoudsopgave Voorwoord 7 E2 poule indeling en programma 9 E3 poule indeling en programma 11 E4 poule

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Invulling Commissies HRC 14

Invulling Commissies HRC 14 Invulling Commissies HRC 14 Naast het gebruikelijke hoofdbestuur hebben we ervoor gekozen om de structuur van voetbalvereniging HRC 14 op te bouwen uit een aantal commissies. Het hoofdbestuur is verantwoordelijk

Nadere informatie

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Welkom De vereniging DVG Organisatie DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Oranje Fonds Collecte 2016

Oranje Fonds Collecte 2016 Tips werving en communicatie Fijn dat u meedoet aan de landelijke collecteweek van het Oranje Fonds. Hieronder vindt u verschillende tips om collectanten te werven en uw omgeving op de hoogte te houden

Nadere informatie

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen.

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. VELONIEUWS SEIZOEN 2016/17 21-28 AUG START NIEUW SEIZOEN Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. Met een zinderende Olympische Spelen

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club?

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club? Oktober 2015 Voorwoord Beste spelers, ouders en supporters, We zijn ondertussen 2 maanden bezig, de ploegen zijn gevormd, de trainers zijn gekend, de conditie stijgt, de overwinningen stapelen zich op..

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

VOORWOORD. Toernooicommissie HV United Breda

VOORWOORD. Toernooicommissie HV United Breda VOORWOORD Graag verwelkomen wij iedereen op het Pinkstertoernooi 2015 van. Dit jaar zijn er weer 45+ teams die meedoen aan het toernooi. In tegenstelling tot afgelopen jaren, zullen zowel de senioren als

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 22-4-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 4 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

pupillen toernooi 04 juni 2016

pupillen toernooi 04 juni 2016 pupillen toernooi 1 2 pupillen toernooi pupillen toernooi 3 4 pupillen toernooi pupillen toernooi 5 Inhoudsopgave Voorwoord 7 E6 poule indeling en programma 9 ME poule indeling en programma 11 F2 poule

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2011

Nieuwsbrief. juni 2011 Woordje van de voorzitter Ons verjaardagspartijtje komt naderbij en dus tijd voor een nieuwsbrief met dat onderwerp als belangrijkste thema. Daarnaast ook alvast de eerste berichten voor het komende seizoen.

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Vacatures HCKZ Februari 2017

Vacatures HCKZ Februari 2017 Vacatures HCKZ Februari 2017 Hieronder de vacatures: 1) mini commissie 2) wedstrijdsecretariaat jeugd 3) senioren commissie 4) commissie Sportiviteit en Respect 5) technische commissie Jeugd 6) Communicatie

Nadere informatie

Participatie & vrijwilligerswerk

Participatie & vrijwilligerswerk Participatie & vrijwilligerswerk Doe mee! 1 2 Participatieplaats: wennen aan werk MENES: jongeren praten mee over de toekomst Jongeren 12 23 jaar We willen graag met jongeren in gesprek over de toekomst

Nadere informatie

www.geel-wit.nl Taken van de Leider

www.geel-wit.nl Taken van de Leider Taken van de Leider De Zaterdag: Zorgt er samen met de ouders van de spelers voor dat er voldoende vervoer naar uitwedstrijden is. Maakt de opstelling en houdt de wisselbeurten bij Plaatsen en/of verwijderen

Nadere informatie

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v2016 0.4 1.1 Aanleiding Binnen onze vereniging worden diverse activiteiten verricht. Uiteraard zijn dit hoofdzakelijk korfbalactiviteiten, maar daarnaast maken we ook graag

Nadere informatie

BaroNieuws. Oktober l 2013

BaroNieuws. Oktober l 2013 BaroNieuws Oktober l 2013 Beste Baronieleden, nu het oktoberfest weer achter ons ligt en de dagen weer korter worden gaan we op weg naar de laatste maanden van dit jaar. Voor Baronie belangrijke maanden!

Nadere informatie

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016 Pagina 1 van 5 Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016 Ja, ik wil graag lid worden van ASC Najaden en lever dit formulier in bij de secretaris, samen met het incassomachtigingsformulier,

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2010

Nieuwsbrief januari 2010 Nieuwsbrief januari 2010 Beste leden, De Nieuwjaarsborrel was zeer geslaagd en 2010 is voor Marcroix dus goed begonnen! In deze R.S.R. Marcroix nieuwsbrief vinden jullie weer het overzicht met alle actuele

Nadere informatie

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda!

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Groot nieuws! Nieuwsbrief 1 2018 Mijdrecht januari 2018 VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! We vieren dit

Nadere informatie