County Meath, Ierlands Historisch Erfgord Province

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "County Meath, Ierlands Historisch Erfgord Province"

Transcriptie

1 County Meath, Ierlands Historisch Erfgord Province County Meath, Ierlands historisch erfgord province, was eens het eigendom van de High Kings (Hoge Koningen) van Ierland. Sommige van de meest belangrijke historische locaties en monumenten bevinden zich in County Meath en bijna ieder aspect van de geschiedenis van Ierland vanaf de prehistorie is vertegenwoordigd in deze provincie. De Boyne Valley is waarschijnlijk een van de meest fascinerende gebieden in Ierland om te bezoeken. De ontzagwekkende megalithische heuvel- en ganggraven van Newgrange, Dowth, Knowth en Loughcrew, de Koninklijke zetel op de Hill of Tara, Tailteann, de plaats waar meer dan jaar lang de driejaarlijkse Great Aonach (grote samenkomst) werd gehouden, de kloosters in Trim en Bective, evenals 16e en 17e eeuwse landhuizen zijn allemaal levendige herinneringen aan een glorieus verleden. De twee belangrijkste rivieren in de provincie zijn de Boyne en de Blackwater die elkaar bij Navan ontmoeten. County Meath is zeer dicht bij de luchthaven van Dublin gelegen, op slechts 23 km van het stadje Ashbourne. De Meath Heritage Trail mag u niet missen. Deze historische route die begint bij Tara en eindigt bij de locatie van de Battle of the Boyne (veldslag bij de Boyne) is uitgezet om u sommige van de beste historische locaties in Ierland te laten zien. Hieronder vindt u een beschrijving van enkele hoogtepunten. Meer informatie kunt u vinden in de brochure van Meath Heritage min ten zuiden van Navan aan de N (0) ou +353 (0) De Hill of Tara Bij Tara, waar oeroude aarden verdedigingswallen de zijkant van de heuvel markeren, is het verleden zichtbaar in het golvende landschap gegrift.

2 2 15 minuten van Trim aan de R161 (Navan Road) Gehele jaar (0) Bective Abbey De indrukwekkende overblijfselen Ierlands tweede Cisterciënzer klooster dat gesticht werd in Trim Heritage Town Pasen - eind oktober In de winter tijdens het weekend +353 (0) Trim Castle Aan de bovenloop van de rivier de Boyne, bij Trim, bevindt zich het grootste Anglo- Normandische kasteel in Ierland, dat in 1173 gebouwd werd door Hugh de Lacy. Bezoek de audiovisuele presentatie The Power and the Glory in het naastliggende bezoekerscentrum van Trim.. 4 Ga naar Trim en neem de R154 naar Athboy (0) Athboy Athboy, Town of the Yellow Ford, is een middeleeuws stadje waarvan delen van de stadsmuur nog intact zijn. Dichtbij is het dorpje Rathcairn dat een thuis biedt aan een levendige Gaelic sprekende gemeenschap waar bezoekers die geïnteresseerd zijn in de Ierse taal, muziek en zang hun hart op kunnen halen.

3 5 Loctie Het Kells Heritage Centre bevindt zich in het stadje Kells Gehele jaar +353 (0) Kells Heritage Town Hier vindt u vele High Crosses (Ierse grafkruisen) met bijbelse voorstellingen en Keltische patronen, terwijl dicht bij de Blackwater rivier zich de ruïnes bevinden van een klooster uit de 9e eeuw dat gesticht werd door monniken uit Iona in Schotland. Rond die tijd ook werd hier het geïllumineerde manuscript, het Book of Kells voltooid. Kells Heritage Centre biedt een tentoonstelling met een facsimile van het Book of Kells. 6 Ten oosten van Oldcastle aan de R163 Hele jaar toegankelijk +353 (0) (0) Loughcrew Cairns Een groep ganggraven daterend uit ongeveer 3000 V. C minuten ten oosten van Navan aan de N51 Gehele jaar Dunmoe Castle Van deze stenen gigant staan nog twee façades overeind als wachtposten bij de rivier de Boyne. Andere attracties zijn onder meer Athlumney Castle (5 minuten van Navan).

4 8 Net ten noorden van Slane aan de N2 Gehele jaar De Hill of Slane De Hill of Slane is de plaats van het 15e eeuwse abdij van Slane. St. Patrick ontstak op deze heuvel zijn Paasvuur waarmee hij in opstand kwam tegen het heidense geloof van de High King. 9 2 km ten westen van Donore Village aan de L21 Newgrange- gehele jaar; Knowth - Pasen tot oktober - Toegang alleen via het Brú na Bóinne bezoekerscentrum (0) Newgrange, Bru na Boinne Deze spectaculaire grafheuvel bij Newgrange, een UNESCO werelderfgoed, is de parel aan de kroon. Newgrange en Knowth zijn open voor het publiek. Dowth kan vanaf de buitenkant worden bezichtigd km ten noorden van Donore Village aan de L21 mei tot september, rondleiding met een gids +353 (0) Battle of the Boyne Waar in 1690 James II verslagen werd door Willem Hendrik, Prins van Oranje.

5 Sport & Activiteiten : Ook als sportlocatie heeft Meath zeer veel te bieden. Op de paardenrenbaan van Fairyhouse (de thuisbasis van de Ierse Grand National) en Bellewstown worden regelmatig hindernisrennen en vlakkebaanrennen gehouden (al meer dan 300 jaar). De paardenrenbaan van Navan biedt een van de beste testlocaties voor deelname aan een hindernisren. Laytown is een uniek evenement waar de renbaan op het strand is gesitueerd en dat de enige officiële paardenrace in Europa is die op het strand wordt gehouden Er zijn verder in de hele provincie vele faciliteiten voor het beoefenen van de paardensport. County Meath is er trots op sommige van de beste golfbanen in Ierland te hebben waarvan een groot aantal ontworpen zijn door de professionele golfer en Vice Captain van de Ryder Cup in 2006, Des Smyth. Met de uitdagende links en parkland golfcourses op kampioenschapsniveau is dit een paradijs voor iedere golfer. Er is tevens een grote verscheidenheid aan sportvismogelijkheden in Meath - zalm en forel, zoetwatervissen en zeevissen. De vallei van de Boyne is met name bekend om de fantastische mogelijkheden om te vissen op wilde bruine forel. De kwaliteit van het vissen wordt daarnaast nog vergroot door het fantastische landschap en de kalksteen bedding van de rivier de Boyne. Bezoekers aan Meath dienen zich te informeren over de huidige wet- en regelgeving ten aanzien van het vissen. Meath biedt de bezoeker een grote verscheidenheid aan verblijfsmogelijikheden. Met luxueuze hotels en pensions, vrijetijdscentra van hoge kwaliteit, schitterende nieuwe spa-centra, eersteklas kamers met ontbijt, oude historische huizen met gastenverblijf, self-catering cottages en appartementen; er is voor alle wensen en smaken wel iets te vinden.

6 Dingen die u kunt doen: Een groot aantal restaurants in Meath biedt uitstekend lokaal geproduceerd voedsel en natuurlijk kunt u niet weggaan zonder de traditionele Ierse muziek te hebben ervaren in een pub of theater. Er zijn vele jaarlijkse evenementen en festivals waar u van kunt genieten. Bezoek voor meer informatie. Of u nu een enthousiaste tuinier bent of niet, u mag de pracht van de tuinen van Meath niet missen. Of u nu een verwoed plantenkenner bent, een weekendwandelaar of een stadsmens die op zoek is naar wat rust en ontspanning, in de tuinen van Meath en omringende omgeving zult u alles vinden wat u wilt. Daarnaast is Meath een winkelparadijs met een lange traditie van ambachtelijke uitmuntendheid en de ambachtslieden van vandaag werken met zeer uiteenlopende materialen. Stadjes en dorpjes: Navan, het belangrijkste stadje van Meath, is maar een uur van Dublin met zijn overdaad aan attracties en activiteiten. Trim is een van Ierlands stadjes dat officieel erkend is om zijn culturele erfenis. Het is gelegen aan de rivier de Boyne en wordt gedomineerd door het middeleeuwse kasteel van Trim. Kells is beroemd om het Book of Kells dat in 806 n C. in dit stadje voltooid werd en dat nu bewaard wordt in het Trinity College in Dublin. Een facsimile van dit boek kan in het Kells Heritage Centre worden bezichtigd. Slane is een elegant 18e eeuws landgoeddorpje dat tegen een heuvel aan ligt op de oevers van de fameuze rivier de Boyne en dat gekenmerkt wordt door zijn unieke architectuur. Meath heeft maar 10 kilometer kust maar in dat korte stukje kust wordt de bezoeker wel vergast op een microkosmos van het leven aan de kust, zowel cultureel als landschappelijk. info@meathtourism.ie om een gratis informatiepakket te ontvangen of bezoek voor meer informatie over een bezoek aan County Meath, Heritage Capital van Ierland.

7 N1 N1 Ardee M1 Nobber N2 Oldcastle 6 R154 5 Kells River Blackwater N3 N52 4 Navan Athboy 7 N51 River Boyne 8 Slane Battle of the Boyne Site Drogheda Bettystown 10 9 Donore Brú na Bóinne Laytown Newgrange Duleek Ballivor River Boyne 3 Trim Longwood Clonard Kinnegad Enfield 2 1 Tara Bective Dunshaughlin R154 Ashbourne Summerhill Ratoath Dunboyne N3 N2 M1 Kilcock N4 N3 N2 M50 Dublin Galway Cork Shannon Belfast Dublin Rosslare Naar Meath reizen Navan, in het midden van County Meath, is gelegen op 40 minuten (41 km) rijden van Dublin Airport. De veerdiensten in Dublin, Dun Laoghaire en Belfast zijn eveneens niet ver. Regelmatige treindiensten naar Dublin en Belfast zijn beschikbaar vanaf Laytown (via Drogheda) aan de kust van Meath. Meath is met de bus vanaf Dublin gemakkelijk te bereiken met Bus Eireann, die tijdens de piekuren iedere 15 minuten van en naar Dublin rijdt. Afstanden (bij benadering) per auto vanaf de havens en luchthavens naar Navan Dublin Airport 41km Dun Laoghaire Port 57km Rosslare Ferry Port 142km Belfast Port en Airport 150km Onze VVV-kantoren zullen u graag meer informatie geven over alle bovenstaande onderwerpen Of Meath Tourism: info@meathtourism.ie Ireland s Heritage Capital Solstice Arts Centre, Navan +353 (0) Trim Visitor Centre +353 (0) Kells Heritage Centre +353 (0) Bru na Boinne, Newgrange +353 (0) Kraft Kaffe, Oldcastle +353 (0)

8 Ireland s Heritage Capital County Meath Ierlands Historisch Erfgord Province Nederlands

Ierland Compleet 16d

Ierland Compleet 16d Ierland Compleet 16d 05 aug 2015 Reisprogramma Dag 1 Vertrek vanuit Antwerpen naar Hoek van Holland voor de dagovertocht naar Harwich ( 14u30-20u00). Wij dineren op het schip rond 17u15 ( inbegrepen),

Nadere informatie

Wicklow Dublin 7 dagen

Wicklow Dublin 7 dagen Wicklow Dublin 7 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 855 Over de Wicklow Way, door de tuin van Ierland De Ieren zelf noemen hun eigen (ei-)land "Eire" en de hoofdstad Dublin "Baile Atha Cliath". Oud

Nadere informatie

Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig

Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig individuele wandelvakantie vanaf 999 Eire, the Wicklow Way De Wicklow Mountains liggen in het oosten van Ierland, of "Eire", zoals de Ieren hun land zelf

Nadere informatie

Dublin, Galway en het ruige Ierse landschap

Dublin, Galway en het ruige Ierse landschap Dublin, Galway en het ruige Ierse landschap 21 december. Een heldere nacht maakt dat de rijp als een dunne waas over de heuvels langs de Boyne ligt. Rond half negen strijkt het eerste bleke zonlicht over

Nadere informatie

IERLAND. Combinatie van natuur- en stedenpracht 03/07-11/07/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017

IERLAND. Combinatie van natuur- en stedenpracht 03/07-11/07/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 NATUUR/CULTUUR IERLAND 03/07-11/07/2017 Combinatie van natuur- en stedenpracht In Ierland gaan schitterende natuur en mooie steden hand in hand. Je ontdekt er de rijke geschiedenis,

Nadere informatie

IERLAND. 9-daagse groepsreis in alle luxe! Afreis: 6 juli 2015

IERLAND. 9-daagse groepsreis in alle luxe! Afreis: 6 juli 2015 IERLAND 9-daagse groepsreis in alle luxe! Afreis: 6 juli 2015 4* en 5* hotels Nederlandstalige gids Half pension Alle excursies inbegrepen Lijnvluchten uit Zaventem Prijs per persoon: 1.620 Info en reserveringen

Nadere informatie

Fietscie 2006: lustrum editie

Fietscie 2006: lustrum editie Fietscie 2006: lustrum editie Een jubileum editie vraagt om iets speciaals. Vandaar dat dit voorstel ook komt met vele extra s. Allereerst zal het vliegtuig er aan te pas komen. Tevens worden er een ongekend

Nadere informatie

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie?

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Dat is het! Het is zomer en u kunt gaan genieten van een welverdiende vakantie. Nu heeft u voldoende tijd om uw vakantie voor 2017 te organiseren zonder

Nadere informatie

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ GRAND ZIMBABWE Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ Ontdek de magie van Zimbabwe tijdens een safari door dit adembenemend mooie land. Trek naar de beroemdste

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

UITKIJK KRUISHOUTEM IERLAND SCHOTLAND. Grensverleggende reisreportage door JP Demarsin. Grensverleggende reisreportage door J&R Thienpont

UITKIJK KRUISHOUTEM IERLAND SCHOTLAND. Grensverleggende reisreportage door JP Demarsin. Grensverleggende reisreportage door J&R Thienpont België P.B. 9770 Kruishoutem 3/4588 Erkenningsnr. P409046 UITKIJK KRUISHOUTEM Culturele uitgave, verschijnt tweemaandelijks Jaargang 56, 6 oktober - Nummer 3 Verantwoordelijke uitgever en afzender: Lieven

Nadere informatie

Cotswolds 7 dagen. individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland

Cotswolds 7 dagen. individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland Cotswolds 7 dagen individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland De Cotswolds is het grootste aaneengesloten natuurgebied in Engeland, waar de beroemde rivier de Thames ontspringt. Het vormt

Nadere informatie

OP AVONTUUR LANGS ONGEREPTE WATERWEGEN

OP AVONTUUR LANGS ONGEREPTE WATERWEGEN OP AVONTUUR LANGS ONGEREPTE WATERWEGEN In het hart vindt u de West Midlands, een regio met een rijke geschiedenis, culturele bezienswaardigheden, heerlijk eten, populaire steden en een prachtig landschap.

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 8-DAAGSE VLIEGTUIGREIS IERLAND

BB-GEPENSIONEERDEN 8-DAAGSE VLIEGTUIGREIS IERLAND BB-GEPENSIONEERDEN 8-DAAGSE VLIEGTUIGREIS IERLAND 15 tot 22 juni 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst in Zaventem - check-in voor de rechtstreekse lijnvlucht naar Dublin met Aer Lingus : vluchtei 631 : Brussel

Nadere informatie

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls Start je safari met het ontdekken van de Moremi regio. Zie giraffen, olifanten, zebra's, leeuwen en wildebeesten in het Moremi-wildreservaat vanuit je open 4x4-voertuig. Ontdek de Okavango-delta in traditionele

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 8 daagse vliegtuigreis Ierland 16 tot 23 juni 2017

BB-GEPENSIONEERDEN 8 daagse vliegtuigreis Ierland 16 tot 23 juni 2017 BB-GEPENSIONEERDEN 8 daagse vliegtuigreis Ierland 16 tot 23 juni 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 - Vrij 16/6 Samenkomst in Zaventem - check-in voor de rechtstreekse lijnvlucht naar Dublin met Aer Lingus : vluchtei

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Classic Car Travel Europe Juni Ierland 19 juni t/m 2 juli 2020 In Hoek van Holland begint deze wondermooie reis door Engeland en Ierland. Met de Ferry varen

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA Lagos 680,000 Ref: ST846 (49) De percelen zijn 10 minuten rijden naar Lagos gelegen in een prachtige, groene omgeving, op een 5- sterren golfresort direct aan zee waardoor u van vrij uitzicht op de golfbaan

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 1031 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Heel oud kasteel te koop in de heuvels van Siena

Nadere informatie

FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN

FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN FRANKFURT AM MAIN ligt zowel wat Duitsland betreft, alsook in Europees verband, centraal. De internationale lucht - haven is vanuit alle windstreken wereldwijd gemakkelijk

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 1567 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lake Iseo Oud kasteel te koop op Lake Iseo BESCHRIJVING

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Dit is het gebied! Naam: Doorwerth Oosterbeek. Grens:

Dit is het gebied! Naam: Doorwerth Oosterbeek. Grens: Dit is het gebied! Naam: Doorwerth Oosterbeek Grens: Noord: Utrechtseweg Oosterbeek/Doorwerth Zuid: Rijn Oosterbeek/Doorwerth Oost: van Borsselenweg Oosterbeek West: A50 Doorwerth Oppervlakte: (inschatting)

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici Reizen voor Sport Fans Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 634 vanaf pp Standard room Vertrekdatum 27/06/2016 717 vanaf en Standard room 28/06/2016 717 vanaf

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+ EASY LANGUAGES Engels in Melbourne - Lyceum - Leeftijd: 18+ Minimaal 2 weken Australië's meest levendige stad Studeren tussen de Australische studenten Standaard Engels & IELTS voorbereiding Warm welkom

Nadere informatie

THE COTSWOLDS, ENGELAND OP ZIJN MOOIST. Afreis : 10 juni 2018

THE COTSWOLDS, ENGELAND OP ZIJN MOOIST. Afreis : 10 juni 2018 Reisprogramma THE COTSWOLDS, ENGELAND OP ZIJN MOOIST Afreis : 10 juni 2018 1ste dag zondag 10 juni 2018 : BRUSSEL - CHELTENHAM Om 07 uur samenkomst in Brussel, aan de personeelsingang van de Nationale

Nadere informatie

Normandië & Seine 7 dagen

Normandië & Seine 7 dagen Normandië & Seine 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Fietsen in Normandië langs de Seine Een verrassende, nieuwe fietsvakantie door Normandië. Een die de kust nóg meer combineert met het karakteristieke

Nadere informatie

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief Accommodatie Bestemming Basis 1 City Lodge OR Tambo OR Tambo BB 2 Dar Amane 3 Dar Amane Blyde River Canyon Blyde River Canyon 4 Elephant Plains Sabi Sands FB 5 Elephant Plains Sabi Sands FB 6 Reilly's

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Vraagprijs: 126.000 k.k.

Vraagprijs: 126.000 k.k. Juvignac JUVIGNAC (FRANKRIJK) Soort object: Appartement RESIDENCE "Ce Green", COMBINEERT VAKANTIE EN RENDEMENT! Vraagprijs: 126.000 k.k. Neem vrijblijvend contact op met BestBuyMakelaars.nl voor aanvullend

Nadere informatie

Offline Landgoed - Domein in departement Haute-Garonne omgeving Boulogne-surGesse ,-

Offline Landgoed - Domein in departement Haute-Garonne omgeving Boulogne-surGesse ,- Offline Landgoed - Domein in departement Haute-Garonne omgeving Boulogne-surGesse 890.000,- Referentienummer fsnl 493 Prijs 890.000,- Gebouwd in 1210 Gerenoveerd 2010 Constructie Natuursteen Dakconstructie

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Editie 2016. Ierland. Experience the Irish Way

Editie 2016. Ierland. Experience the Irish Way Editie 2016 Ierland Experience the Irish Way Visit Derry Welkom in de vriendelijkste regio van Noord-Ierland! Derry-Londonderry wordt vandaag de dag gezien als één van de meest culturele en historische

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

Compleet Bulgarije. 7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km)

Compleet Bulgarije.  7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Aankomst in Varna. Ontvangst aan de luchthaven van Varna. Transfer naar hotel voor uw overnachting. Dag 2: Varna - Arbanassi - Veliko Tarnovo (ca 229km) Ontbijt. Afreis

Nadere informatie

6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek.

6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek. 6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek. Geachte reiziger, - zaterdag 5 t/m donderdag 10 oktober 2019 - We hebben weer een najaarsreis op het programma staan voor

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

5 t/m 10 oktober - Oradour & Saumur

5 t/m 10 oktober - Oradour & Saumur 5 t/m 10 oktober - Oradour & Saumur 6 daagse battlefield tour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek Een unieke reis naar midden-frankrijk. Ons eerste reisdoel is een uitgebreid bezoek

Nadere informatie

Luxemburg Dichtbij en toch zo anders

Luxemburg Dichtbij en toch zo anders Publicatie : Regio : Nederland Datum : 30 jun 2015 Pagina : 24 Frequentie : 5x per jaar cm2 : 876 Advertentiewaarde : 2.770,00 Oplage : 26.750 www.visitluxembourg.com www.visitluxembourg.com Not Not for

Nadere informatie

Normandië 7 dagen singlereis

Normandië 7 dagen singlereis Normandië 7 dagen singlereis singlereis hotelfietsreis vanaf 649 Fietsen bij de invasiestranden Normandië wordt altijd direct in verband gebracht met D-day: 6 juni 1944. De fietsroutes gaan zelfs langs

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 21617 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Florence - heuvels Oud kasteel te koop in Florence

Nadere informatie

REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN

REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN FEITEN EN CIJFERS Hoofdstad van het district Porto, stad die door UNESCO sinds 1996 als werelderfgoed erkend is Ligging:: zuidwesten van Europa, aan de Atlantische

Nadere informatie

Schoolreis naar Barcelona, Spanje

Schoolreis naar Barcelona, Spanje Drenthe Tours A.H.G. Fokkerstraat 32 9403AP, Assen E-MAIL info@drenthetours.nl TEL 0592-409963 KVK 4079406 Schoolreis naar Barcelona, Spanje Reisomschrijving Schoolreis naar Barcelona met programma van

Nadere informatie

DE REIS VAN SINT BRANDAAN

DE REIS VAN SINT BRANDAAN DE REIS VAN SINT BRANDAAN 16 mei Inleiding Op 16 mei wordt de feestdag van Sint Brandaan gevierd, de beschermer van alle zeevaarders. Brandaan was een onverschrokken Ierse monnik die in de zesde eeuw volgens

Nadere informatie

Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman

Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman Afslaan onder een stralende zon! Het Sultanaat van Oman is een relatief nieuwe bestemming op het gebied van golfen. Op dit moment kent Oman drie 18-holes

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3803 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pistoia Typisch Toscaanse luxe villa in Pistoia BESCHRIJVING

Nadere informatie

Great Wall Skating Challenge 2013

Great Wall Skating Challenge 2013 Great Wall Skating Challenge 2013 Where the Great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele Rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve cultuurreis naar

Nadere informatie

Trainingskampen 2014-2015

Trainingskampen 2014-2015 Trainingskampen 2014-2015 Like us & Follow us! Trainingskampen 2014-2015 Een trainingskamp is het middel om spelers weer fit te krijgen en om ervoor te zorgen dat er een team staat. Inhoudsopgave Portugal

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

149.000,- Incl. BTW k.k.

149.000,- Incl. BTW k.k. 149.000,- Incl. BTW k.k. Project Carina Villas Het project Carina Villas bestaat uit 6 vrijstaande bungalows met een gezamenlijk zwembad. De bungalows liggen op een zeer ruime kavel, direct tegen het dorpje

Nadere informatie

Reisprogramma Ierland 3 t/m 13 september 2018

Reisprogramma Ierland 3 t/m 13 september 2018 Reisprogramma Ierland 3 t/m 13 september 2018 Speciaal door Sophus Travel georganiseerd voor Vrouwen van Nu Dag 1, Dublin Vlucht van Amsterdam naar Dublin. Vanuit Dublin rijden we met de bus naar Noord-Ierland.

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands baksteen en dakpanmuseum

BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands baksteen en dakpanmuseum DE BASTEI Natuurmuseum, Nijmegen Van klei tot baksteen STIENEO Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis Geschiedenis ontwikkeling baksteenindustrie in beeld BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands

Nadere informatie

Porto Coimbra 7 dagen

Porto Coimbra 7 dagen Porto Coimbra 7 dagen individuele fietsreis vanaf 495 Cocktail van strand, fado en werelderfgoed Het landelijke Portugal is te aantrekkelijk om snel te doorkruisen en daarom is de fiets een uitstekend

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

IERLAND 2009 IT S A LONG WAY

IERLAND 2009 IT S A LONG WAY IERLAND 2009 IT S A LONG WAY Vertrek: Zaterdag 30 mei 2009 Terug: Maandag 8 juni 2009 = 10 dagen in totaal DAG 1-30 MEI 2009 Samenkomst aan het clublokaal van West-Vlaanderen, nog voor de haan is opgestaan!

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

www.creuse-nature.com

www.creuse-nature.com www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het terrein van 19 ha vindt u 100 ruime plaatsen, op 3 sterren niveau volgens het nieuwe classement,

Nadere informatie

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland Uitnodiging GOSA Gewest Maaseik nodigt u in het voorjaar 2017 uit voor een 5-daagse busreis van dinsdag 18 april tot zaterdag 22 april 2017 naar de Romantische Rijn. Deze prachtige afwisselende omgeving

Nadere informatie

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Lahn Radweg 7 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Vlak bij de bron van de Lahn begint een prachtig fietspad: de Lahnradweg. De Lahn is totaal 200 km lang

Nadere informatie

Kent, een geweldige plek om zaken te doen

Kent, een geweldige plek om zaken te doen Kent, een geweldige plek om zaken te doen Kent is de beste plek om zaken te doen in het Verenigd Koninkrijk. Gelegen in Zuidoost-Engeland is Kent de regio die het dichtst bij het vasteland van Europa ligt.

Nadere informatie

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 DAG TOURS VAN DE KUST NAAR DE BERGEN SPOOR LANGS DE OOSTKUST TEIDE ZUID Onze Kust tot aan de Bergen tour neemt u mee naar de locale dorpjes en stadjes

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017

13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017 Reisgroep Veldhoven 13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017 Maandag 5 juni 2017 - Heenreis Na het vertrek vanuit Veldhoven worden onderweg diverse tussenstops

Nadere informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie St Jean de Losne is een stadje gelegen in een omgeving met talrijke waterwegen. Op deze waterwegen zijn er veel binnenvaartschepen, maar de haven is ook de grootste plezierjachthaven

Nadere informatie

Verrassend Servië 24 september tot 4 oktober dagen/10 nachten

Verrassend Servië 24 september tot 4 oktober dagen/10 nachten Verrassend Servië 24 september tot 4 oktober 2016 11 dagen/10 nachten Maximum 20 deelnemers Servië is een land met een verscheidenheid aan landschappen; van heel vlak in het noorden (Vojvodina), tot heuvelachtig

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

8-DAAGSE BLOEM & PLANTREIS IERLAND, DUBLIN - WICKLOW

8-DAAGSE BLOEM & PLANTREIS IERLAND, DUBLIN - WICKLOW 8-DAAGSE BLOEM & PLANTREIS IERLAND, DUBLIN - WICKLOW In juni gaan we naar het prachtige gebied rond Dublin en Wicklow. We bezoeken de hoofdstad Dublin met de bekendste universiteit van Ierland en gaan

Nadere informatie

HETTY MULDER : IERLAND VAN KUST TOT KUST

HETTY MULDER : IERLAND VAN KUST TOT KUST HETTY MULDER : IERLAND VAN KUST TOT KUST In de zomer van 2016 trok Hetty samen met haar man Roy in een camper dwars door Ierland van de oostkust naar de westkust en terug met diverse stops onderweg. Hun

Nadere informatie

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen Catalonië natuur en cultuur 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 889 Natuur en cultuur in Catalonië Spanje - een land dat misschien niet álles heeft maar wél héél veel! Natuur, bergen en zee. Oude,

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie