Handleiding DeclaratieApp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding DeclaratieApp"

Transcriptie

1 Handleiding DeclaratieApp 1. Introductie Voor je ligt de handleiding van de DeclaratieApp. Dit is een webapplicatie die samen met kaderleden is ontwikkeld voor kaderleden. Doel van de DeclaratieApp is dat kaderleden de kosten die zij voor vakbondsactiviteiten maken, eenvoudig kunnen declareren. Én dat die kosten snel worden uitbetaald. Deze handleiding helpt je snel op weg bij je eerste declaratie. 2. Stappen 2.1 Registreren DeclaratieApp Alvorens de DeclaratieApp te kunnen gebruiken, moet je hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Ga hiervoor naar de DeclaratieApp door in je browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Chrome of Firefox) de volgende link te openen: Let op: Mocht je ergens niet uitkomen of vragen over hebben, de DeclaratieApp beschikt over een chatfunctie, waarmee je meteen contact op kunt nemen met CNV Info. Klik op de link Nieuwe gebruiker en geef je lidnummer, geboortedatum en het gewenste nieuwe wachtwoord op. Na het bevestigen van het wachtwoord kun je de gegevens opslaan. Een wachtwoord moet aan de volgende vereisten voldoen: - minimale lengte= 8 - maximale lengte= 24minimaal aantal hoofdletters = 1 - minimaal aantal kleine letters = 1 - minimaal aantal cijfers = 1 - minimaal aantal speciale karakters = 1 # $ % & * Andere dan deze speciale tekens worden niet geaccepteerd.

2 ( Tip: gebruik een eenvoudig te onthouden zin bijvoorbeeld: ) Het systeem controleert de gegevens en stuurt je vervolgens een met daarin een activatie-link. Door het klikken op deze link wordt de aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord definitief. Of wij het juiste adres van je hebben, kan je controleren en/of aanpassen in mijncnv ( 2.2 Inloggen DeclaratieApp Je gaat naar de DeclaratieApp door in je browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Chrome of Firefox) de volgende link te openen: Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord-combinatie die je in de vorige stap hebt aangemaakt. 2.3 Overzicht Mijn Declaraties Als je bent ingelogd, toont het systeem een overzicht van je declaraties. Dit overzicht is leeg zolang je nog geen declaraties via de DeclaratieApp hebt aangemaakt of zijn ingediend In het overzicht Mijn Declaraties kun je de status en andere details van je declaraties bekijken. Je kunt hier ook een nieuwe declaratie aanmaken. Boven de declaraties van het geselecteerde kaderlid zie je een zogenaamd dashboard dat inzicht geeft waar gedeclareerde bedragen zich in het declaratieproces bevinden.

3 2.4 Nieuwe declaratie aanmaken Je maakt een nieuwe declaratie door op de knop Nieuwe declaratie te klikken. Het systeem toont je daarna een scherm met de gegevens zoals die bij ons bekend zijn. Het BSN nummer wordt alleen gevraagd zodra u in een bepaald jaar de fiscale vrijstellingsgrens overschrijdt. In dat geval krijgt u tijdens het invullen de melding dat u uw BSN moet invullen. Bij het gegevensblok Declaratie geef je aan voor welke vakbondsactiviteit je kosten en/of vergoedingen wilt declareren. Daarbij geef je ook aan welk district en sector of welk platform de kosten betreffen. Ook geef je aan onder wiens verantwoordelijkheid de vakbondsactiviteit plaatsvond. Tot slot geef je aan op welk IBAN je het gedeclareerde totaalbedrag wil ontvangen. Deze gegevens zijn nodig voor een goede afhandeling van de declaratie in onze administratie. Je rekeningnummer kun je desgewenst aanpassen indien je het bedrag op een andere rekening wilt ontvangen. Bij de volgende declaratie neemt het systeem automatisch dit laatste rekeningnummer over van de vorige declaratie. Voordat je de gemaakte kosten en/of vergoedingen gaat specificeren, sla je de declaratie op. Dit doe je door de knop Opslaan aan te klikken. Als je hebt opgeslagen, zie je dat de knop Kosten opvoeren beschikbaar komt. Klik je deze knop aan, dan opent zich een selectielijst met kostensoorten die van toepassing kunnen zijn voor de vakbondsactiviteit die jij hebt geselecteerd.

4 Selecteer uit deze lijst de kostensoorten waarvoor je daadwerkelijk kosten hebt gemaakt (bijvoorbeeld reiskosten) of waarvoor je een vergoeding wilt ontvangen (bijvoorbeeld loonverlet). Hieronder volgt per kostensoort een korte uitleg. Reiskosten (auto) Reiskosten(auto) hebben altijd betrekking op de datum van de opgegeven activiteit. Je geeft hier het aantal autokilometers op dat je hebt gemaakt. Je geeft aan wat het vertrekpunt en de bestemming van je reis waren. Standaard wordt bij het Van adres het eigen woonadres ingevuld. Ook geef je aan of er op dit traject andere kaderleden met je hebben meegereden. Het systeem berekent vervolgens de vergoeding. Reiskosten (openbaar vervoer) Reiskosten(openbaar vervoer) hebben altijd betrekking op de datum van de opgegeven activiteit. Je geeft hier de kosten op die je hebt gemaakt met het openbaar vervoer. Hier geef je ook aan wat het vertrekpunt en de bestemming van je reis waren. Standaard wordt bij het Van adres het eigen woonadres ingevuld. Het bijvoegen van bewijsstukken (bonnetjes) is niet nodig.

5 Consumpties Kosten voor consumpties hebben altijd betrekking op de datum van de opgegeven activiteit. Je geeft hier de eventuele uitgaven voor consumpties op die je hebt gemaakt. Je geeft ook aan of je voor andere kaderleden hebt betaald. Het systeem berekent vervolgens de vergoeding. Voeg bewijsstukken bij. Dit doe je door een digitale kopie van een bon of factuur te maken en deze met de knop Selecteer bijlage toe te voegen. Vergeet niet de declaratieregel op te slaan! Door op het linkje van de toegevoegde bijlage te klikken kunt u deze downloaden en zo controleren of de bijlage de juiste is. In verband met bewijslast aan de fiscus is het wel raadzaam dat declaranten je de originele bonnen zelf bewaart. Loonverlet (eigen verlof) Loonverlet (eigen verlof) heeft altijd betrekking op de datum van de opgegeven activiteit. Je geeft hier je uren loonverlet uit eigen verlof op, omdat je voor de betreffende activiteit verlof of ADV moest opnemen. Als het relevant is voor je sector kun je aangeven of de TSF- of PRIS-regeling moet worden toegepast. Het systeem berekent vervolgens de vergoeding. Loonverlet (onbetaald verlof) Loonverlet (onbetaald verlof) heeft altijd betrekking op de datum van de opgegeven activiteit.

6 Je geeft hier je uren loonverlet uit onbetaald verlof op. Als het relevant is voor je sector kun je aangeven of de TSF -of PRIS-regeling moet worden toegepast. Het systeem berekent vervolgens de vergoeding. Gastlessen Je geeft hier de gastlessen op die je hebt verzorgd. Het systeem berekent vervolgens de vergoeding. Werkplekbezoek Je geeft hier het aantal dagdelen op dat je aan werkplekbezoek hebt besteed. Het systeem berekent vervolgens de vergoeding. Ledenbinding Je geeft hier het aantal adressen op dat je hebt gebeld voor je activiteiten voor ledenbinding. Ook geef je hier aan of je aanspraak wilt maken op de vaste telefoonvergoeding of dat je hiervan afziet. Het systeem berekent vervolgens de vergoeding.

7 Overige kosten Je geeft hier de kosten op die je niet bij de eerder genoemde kostensoorten kwijt kunt. Voeg bewijsstukken bij. Dit doe je door een digitale kopie van een bon of factuur te maken en deze met de knop Selecteer bijlage toe tevoegen. Vergeet niet de declaratieregel op te slaan! Door op het linkje van de toegevoegde bijlage te klikken kun je deze downloaden en zo controleren of de bijlage de juiste is. In verband met bewijslast aan de fiscus is het wel raadzaam dat je de originele bonnen zelf bewaart. 2.5 Declaratie indienen Om te kunnen declareren moet er minimaal een declaratieregel worden gespecificeerd. Heb je de kosten die je wilt declareren op de declaratie gespecificeerd, dan dien je de declaratie in door te klikken op de knop Indienen. Het systeem controleert vervolgens je declaratie. Als er bij de systeemcontrole van je declaratie een of meerdere fouten zijn gevonden, dan krijg je de gelegenheid deze te corrigeren. Heb je gegevens aangevuld of veranderd, sla de declaratie dan op. Dien je declaratie opnieuw in met de knop Indienen. Geeft de systeemcontrole geen foutmelding meer, dan wordt je declaratie in behandeling genomen. De declaratie krijgt dan de status Ingediend. Heeft je declaratie de status Ingediend, dan is er niets meer aan te wijzigen.

8 Na het indienen is ook een digitale versie van de declaratie beschikbaar rechts achter iedere declaratie. 2.6 Wat gebeurt er nadat ik mijn declaratie heb ingediend? Nadat je je declaratie hebt ingediend, zal de verantwoordelijke bestuurder je declaratie beoordelen. Dit kan resultreren in een goed- of afkeuring van je declaratie. Bij een afkeuring wordt altijd een reden aangegeven. Na goedkeuring kan de declaratie worden uitbetaald. Uitbetaling vindt periodiek plaats door door de afdeling Financien. Nadat de verantwoordelijke bestuurder je declaratie heeft beoordeld, zie je de status van je declaratie in je Mijn Declaraties overzicht wijzigen naar respectievelijk Goedgekeurd of Afgekeurd. Na uitbetaling krijgt je declaratie de status Uitbetaald. In aanvulling op het wijzigen van de declaratiestatus in je Mijn Declaraties overzicht ontvang je ook een bericht op het adres dat bij de betreffende declaratie is vastgelegd. 2.7 Declaratie wijzigen of verwijderen Je kunt een eerder aangemaakte declaratie wijzigen of verwijderen zolang deze nog niet is ingediend of wanneer deze is afgekeurd (herkenbaar aan status Nieuw of Afgekeurd ). Een declaratie is Nieuw als deze wel is aangemaakt, maar nog niet ingediend. Een declaratie is Afgekeurd als de verantwoordelijke bestuurder de ingediende declaratie als zodanig heeft beoordeeld. Gebruik in dit overzicht het prullenbakje om een declaratie inclusief regels ineens te verwijderen. Om een declaratie te wijzigen, selecteer je eerst de betreffende declaratie uit het overzicht Mijn Declaraties. Vervolgens kunnen de Declarant en Activiteitblokken gewijzigd worden, evenals de opgevoerde declaratieregels. Het is ook mogelijk een declaratieregel te verwijderen. Is een declaratie eenmaal ingediend, dan kun je deze niet meer wijzigen of verwijderen.

9 2.8 Actueel fiscaal inzicht in je declaratiegedrag Naast het standaard overzicht bovenaan Mijn Declaraties is er ook een actueel fiscaal overzicht van je declaratiegedrag beschikbaar.

10 In dit overzicht worden uitbetaalde gedeclareerde kosten en vergoedingen per maand getoond en is een totaaloverzicht te downloaden nadat dit door de afdeling Financien is vrijgegeven. 2.9 Wijzigen wachtwoord Je kunt een eerder opgegeven wachtwoord wijzigen. Om je bestaande wachtwoord te wijzigen, klik je op de link Wachtwoord vergeten? op het inlogscherm van de DeclaratieApp. Je geeft daarna je gebruikersnaam op en het gewenste nieuwe wachtwoord. Na het bevestigen van het wachtwoord kun je de wijziging opslaan. Het systeem stuurt je vervolgens een met daarin een activatie-link. Door het klikken op deze link wordt de wachtwoord wijziging definitief. 3. Tot slot Naast deze handleiding is voor de DeclaratieApp online ook een Help-pagina beschikbaar. Hierin wordt dieper ingegaan op specifieke onderwerpen. De Help-pagina wordt beheerd door de afdeling Marketing van CNV Vakmensen. Je vindt deze lijst in de Menu-balk aan de rechterkant. Mocht je na het doornemen hiervan nog vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen per telefoon (Kaderledenlijn) of via de eerder genoemde chat binnen de DeclaratieApp.

1. Handleiding Online Declareren

1. Handleiding Online Declareren 1. Handleiding Online Declareren 1. Introductie Voor je ligt de handleiding van Online Declareren. Dit is een webapplicatie die samen met kaderleden is ontwikkeld voor kaderleden. Doel van Online Declareren

Nadere informatie

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING Sportverenigingen kunnen de kosten van VOG s die zijn aangevraagd voor hun vrijwilligers in 2012 vergoed krijgen. Dit geldt alleen wanneer een vrijwilliger voldoet

Nadere informatie

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Via de website van SBOH (Pagina Formulieren onder uw opleidingspagina) of via URL: portal.sboh.nl kunt u inloggen op de beveiligde webportal van

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Extra Verlofdagen (EVD)... 6 3.1 Opvoeren nieuwe declaratie.... 6 3.2

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

UW PORTAL.IWNL.NL WERKT ZO!

UW PORTAL.IWNL.NL WERKT ZO! UW PORTAL.IWNL.NL WERKT ZO! Als leerbedrijf heeft u toegang tot portal.iwnl.nl. Op dit portal vindt u de weekoverzichten van uw leerling. Deze instructie leert u hoe u het weekoverzicht van uw leerling

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex)

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex) Account aanmaken Mijn 65plus (van softwareleverancier HelloFlex) is een online portal waar u onder andere de declaraties van uw uitzendkrachten kunt controleren en goedkeuren. Voor gebruik ontvangt u een

Nadere informatie

Handleiding MijnUAF. Beste Cliënt,

Handleiding MijnUAF. Beste Cliënt, Handleiding MijnUAF Beste Cliënt, Jij gaat vanaf nu werken met het nieuwe MijnUAF. Via dit webportaal kun je veel verschillende zaken regelen. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk declaraties indienen, contact

Nadere informatie

Uitleg webportal aios M&G

Uitleg webportal aios M&G Uitleg webportal aios M&G Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb je van SBOH via email ontvangen. Als

Nadere informatie

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s http://anbi.federatiecultuur.nl 1 Inhoud Introductie... 3 Registreren... 4 Organisatie toevoegen... 6 Organisatie wijzigen... 8 Wachtwoord

Nadere informatie

Na het inloggen zie je eerst de pagina Mijn dashboard. Dit is een overzicht van jouw traject, jouw berichten en de acties die je nog moet doen.

Na het inloggen zie je eerst de pagina Mijn dashboard. Dit is een overzicht van jouw traject, jouw berichten en de acties die je nog moet doen. Handleiding MijnUAF Beste Cliënt, Jij gaat vanaf nu werken met het nieuwe MijnUAF. Via dit webportaal kun je veel verschillende zaken regelen. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk declaraties indienen, contact

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen & Extra Roostervrije dagen

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen & Extra Roostervrije dagen Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen & Extra Roostervrije dagen Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5... 5 3. Extra Verlofdagen (EVD/ERVD)... 6 3.1

Nadere informatie

Zorgtoewijzing en factuurcontrole met Jeugd-Ned Handleiding voor de leverancier

Zorgtoewijzing en factuurcontrole met Jeugd-Ned Handleiding voor de leverancier Zorgtoewijzing en factuurcontrole met Jeugd-Ned Handleiding voor de leverancier ZorgNed Automatisering BV Nudepark 91a 6702 DZ Wageningen Tel: 0317-466844 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Toegang... 3

Nadere informatie

HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID

HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID Handleiding EPIC uitzendkrachten 2017 INLOGGEN OP DE WEBSITE Log in op je persoonlijke pagina op http://epic.youngcapital.nl/inloggen. DASHBOARD

Nadere informatie

SHOP Handleiding VIP Live

SHOP Handleiding VIP Live SHOP Handleiding VIP Live Met VIPlive boekt u verrichtingen in, op deze manier worden de verrichtingen gedeclareerd bij de zorgverzekeraar van de patiënt. Inhoudsopgave Inloggen en selecteren van een praktijk...

Nadere informatie

Handleiding e-uur voor de flexkracht

Handleiding e-uur voor de flexkracht Handleiding e-uur voor de flexkracht Hoe log je in? Ga naar de website https://allright.flexportal.eu/ en vul hier je inloggegevens in. De inloggegevens zijn bij indiensttreding middels een automatische

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen & Extra Roostervrije dagen

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen & Extra Roostervrije dagen Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen & Extra Roostervrije dagen Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Extra Verlofdagen (EVD/ERVD)... 6 3.1 Opvoeren

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER. Extra Verlofdagen

Handleiding MIJNBTER. Extra Verlofdagen Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Extra Verlofdagen (EVD/ERVD)... 6 3.1 Opvoeren nieuwe declaratie....

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER

Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER - Inloggen Via de per e-mail ontvangen inloggegevens kun je hier inloggen in het urenregistratiesysteem van Innotiq/ Djopzz. Door op de meegestuurde link te

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren Beste ZZP er, Deze handleiding beschrijft hoe je jouw maandstaat met gewerkte uren en eventuele zakelijke kilometers digitaal kunt inleveren bij je opdrachtgever. Aangeboden uren en zakelijke kilometers

Nadere informatie

Gebruikershandleiding declaraties indienen via SAS portal

Gebruikershandleiding declaraties indienen via SAS portal Gebruikershandleiding declaraties indienen via SAS portal Let op: u dient per deelnemer de volgende documenten/scans te uploaden: 1. gewaarmerkte kopie factuur 2. gewaarmerkte kopie betaalbewijs 3. gewaarmerkte

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus Inloggen Nieuwe vergunning aanvragen De status van lopende aanvragen en de aanvraag geschiedenis inzien Gegevens wijzigen Wachtwoord

Nadere informatie

HANDLEIDING AFAS PORTAAL KING ARTHUR GROEP

HANDLEIDING AFAS PORTAAL KING ARTHUR GROEP HANDLEIDING AFAS PORTAAL KING ARTHUR GROEP 1 Inhoudsopgave: 1. Aanmelding bij portal King Arthur Groep 3 2. Inloggen en wijzigen AFAS portaal 5 3. Uploaden van documenten AFAS portaal 7 4. Contactgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID. Voor uitzendkrachten

HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID. Voor uitzendkrachten HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID Voor uitzendkrachten INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Inloggen... 4 Navigeren naar overzicht... 4 Aanbieden werkbriefjes... 5 Procedures en uitbetaling...

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten)

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN MEDEWERKERPORTAAL 4 2.1 Inloggen in Aysist medewerkerportaal 4 2.2 1 e keer inloggen

Nadere informatie

Handleiding BestelPlus

Handleiding BestelPlus Handleiding BestelPlus Versie 20170112 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen... 3 Inloggen... 7 Aanmaken bestelling... 8 Raadplegen eerdere bestellingen... 16 Raadplegen actuele assortiment... 17 Overige...

Nadere informatie

In deze handleiding vind je een uitleg die je op weg helpt wanneer je voor het eerst een declaratie

In deze handleiding vind je een uitleg die je op weg helpt wanneer je voor het eerst een declaratie INHOUD Inleiding... 3 De declaratiemodule... 4 Het indienen van een declaratie... 4 Het invullen van je declaratie... 5 Facturen... 6 Uren... 13 Uitleg uurtarief... 13 Het declareren van uren... 14 Totaaloverzicht

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus Inloggen Nieuwe vergunning aanvragen De status van lopende aanvragen en de aanvraag geschiedenis inzien Gegevens wijzigen Wachtwoord

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR BUDGETHOUDERS

HANDLEIDING VOOR BUDGETHOUDERS HANDLEIDING VOOR BUDGETHOUDERS Inleiding Deze handleiding behandelt belangrijke informatie voor u als budgethouder. Wij adviseren u de informatie in deze handleiding goed door te nemen. Wij leggen u in

Nadere informatie

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.24092018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

U kunt per abonnement vijf e-mailadressen aanmaken met elk een mailbox van 100Mb. Per te verzenden e- mailbericht kunt u ca. 10Mb versturen.

U kunt per abonnement vijf e-mailadressen aanmaken met elk een mailbox van 100Mb. Per te verzenden e- mailbericht kunt u ca. 10Mb versturen. E-mailadressen beheren via Mijn SKP Via de portal Mijn SKP kunt u zelf e-mailadressen aanmaken, wijzigen, verwijderen of een alias toevoegen. Mijn SKP kunt u bereiken via www.kabeltvpijnacker.nl en dan

Nadere informatie

Handleiding werknemer urenportal

Handleiding werknemer urenportal Inleiding urenregistratie Voor het registreren van uren via de urenportal volgt hieronder een instructie. Door middel van je internetbrowser kun je gebruik maken van de urenportal via: toponline.nocore.nl

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Winkelcentra

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Winkelcentra Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Winkelcentra Nieuwe aanvraag Inloggen Beoordelen vergunningsaanvraag Overzicht van aanvragen waarvoor een vergunning is verleend Beschikbaarheid beheren Gegevens

Nadere informatie

Prokx Payrolling BV. Flexonline

Prokx Payrolling BV. Flexonline Prokx Payrolling BV Handleiding Virtuele Vestiging Flexonline Afbeelding 1: Website Prokx Payrolling 1 Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging pagina 4 2. Module Plaatsingen

Nadere informatie

Handleiding werknemers Hoe dien ik een declaratie in? (incl. toelichting voor de T&S App)

Handleiding werknemers Hoe dien ik een declaratie in? (incl. toelichting voor de T&S App) Handleiding werknemers Hoe dien ik een declaratie in? (incl. toelichting voor de T&S App) 1 Inhoudsopgave: 1. Invoerscherm oproepen... 3 2. Declaratie invoeren... 3 2.1 Datum... 4 2.2 Item... 4 2.3 Routeselectie...

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP bieden wij u de mogelijkheid om zelf als abonnee uw gegevens, e-mailadressen en telefonie-instellingen te beheren. Ook is het mogelijk uw gesprekskosten

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER. Extra Verlofdagen

Handleiding MIJNBTER. Extra Verlofdagen Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Extra Verlofdagen (EVD)... 6 4.1 Opvoeren nieuwe declaratie.... 6 4.2

Nadere informatie

Handleiding ouderlogin (ouder) de basis, dagen aanvragen

Handleiding ouderlogin (ouder) de basis, dagen aanvragen Handleiding ouderlogin (ouder) de basis, dagen aanvragen Beste Ouder(s)/ verzorger(s), Vanaf 1 maart zullen wij over gaan op het nieuwe systeem. Het is dan alleen nog mogelijk om via de ouderlogin kinderen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Mijn HRM. Mijn Dossier

Mijn HRM. Mijn Dossier Mijn HRM Mijn Dossier Via mijnhrm.connexxion.nl kun je je dossier inzien. In je dossier worden al je (aan)vragen en wijzigingen geregistreerd. Ook zijn hier de reacties terug te vinden van je leidinggevende

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Werkinstructie Insite 27 september Handleiding Insite

Werkinstructie Insite 27 september Handleiding Insite Handleiding Insite 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 1.1 Startpagina Insite 3 2. Mijn insite 4 2.1 Wijzigen 4 2.2 Bekijken 5 2.2.1 Mijn digitale dossier 5 2.2.2 Alles over mijzelf 7 2.2.3. Wie is wie 7 3.

Nadere informatie

HANDLEIDING DYNAMO Ouderportaal Konnect

HANDLEIDING DYNAMO Ouderportaal Konnect HANDLEIDING DYNAMO Ouderportaal Konnect Handleiding Ouderportaal 20-05-2019 Inhoudsopgave 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het ouderportaal... 3 2. Het fotoboek... 4 3. Mijn gegevens...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.19102018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Handleiding. Invoeren werkbrief

Handleiding. Invoeren werkbrief Handleiding Invoeren werkbrief Een werkbrief invoeren in my.tentoo Deze handleiding helpt jou bij het invoeren van je werkbrief in my.tentoo. Stap voor stap wordt in dit document uitgelegd wat je moet

Nadere informatie

- Inloggen 2. - De tour 3. - Vandaagscherm (ouders/leerlingen) 5. - Agenda 6. - Aanwezigheid 6. - Cijferoverzicht 7. - Techniek 8

- Inloggen 2. - De tour 3. - Vandaagscherm (ouders/leerlingen) 5. - Agenda 6. - Aanwezigheid 6. - Cijferoverzicht 7. - Techniek 8 Handleiding Magister voor ouders Ouders, verzorgers en leerlingen hebben via het internet toegang tot Magister; het leerlingvolgsysteem van onze school. In Magister kunnen het rooster, de aanwezigheid

Nadere informatie

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris 8 februari 2011 Versie 4.0 Multitask ICT bv, Den Haag, Nederland. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Module Tijdregistratie Medewerkers Handleiding

Module Tijdregistratie Medewerkers Handleiding Module Tijdregistratie Medewerkers Handleiding Deze handleiding legt aan medewerkers uit hoe ze in Vrijedagen hun gewerkte tijden kunnen registreren met de module Tijdregistratie. De handleiding legt uit

Nadere informatie

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline Prokx Payroll Professionals BV Handleiding Virtuele Vestiging FlexOnline Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam U heeft zojuist een account aangemaakt op het besloten deel van de website van wijkgemeente 1 (of u wilt uw profiel bewerken). Hieronder

Nadere informatie

FIORETTI COLLEGE VEGHEL VERSIE OUDERS

FIORETTI COLLEGE VEGHEL VERSIE OUDERS HANDLEIDING FIORETTI COLLEGE VEGHEL VERSIE OUDERS 09-2014 Handleiding Magister voor ouders Ouders, verzorgers en leerlingen hebben via het internet toegang tot Magister, het leerlingvolgsysteem van het

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding VIPLive Zorggroep

Handleiding VIPLive Zorggroep Handleiding VIPLive Zorggroep Welkom bij VIPLive! Calculus Software B.V Eenvoudig de beste declaratieondersteuning in de zorg Telefoon: 071-5281020 (optie 1) Aan de slag met VIPLive Zorggroep Stap 1: Inloggen

Nadere informatie

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB Voor de opdrachtgever Inleiding Via Unique zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit doen

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKPLEKDUAAL.BE VOOR ONDERNEMINGEN

HANDLEIDING WERKPLEKDUAAL.BE VOOR ONDERNEMINGEN HANDLEIDING WERKPLEKDUAAL.BE VOOR ONDERNEMINGEN VERSIE: 7 februari 2017 Opgelet: werkplekduaal.be wordt voortdurend bijgewerkt en verbeterd. Het is dan ook mogelijk dat er af en toe iets wijzigt aan de

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Handleiding Multicraft Online Inhoudsopgave Deel I Handleiding Multicraft Online voor werknemers 1 Handleiding Multicraft

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice SnelStart Stappenplan SBR btw-aangifte met SnelStart 12 Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Inleiding Vanaf 1 januari 2014 is het verplicht om de btw-aangifte te versturen volgens de Standard Business Reporting

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Inkoopbureau H-10. Het Jeugdportaal. Handleiding voor het gebruik van het Jeugdportaal

Inkoopbureau H-10. Het Jeugdportaal. Handleiding voor het gebruik van het Jeugdportaal Inkoopbureau H-10 Het Jeugdportaal Handleiding voor het gebruik van het Jeugdportaal Het Inkoopbureau H-10 2-2-2015 Inleiding Dit document bevat de handleiding voor het gebruik van het Jeugdportaal. Dit

Nadere informatie

HANDBOEK ADTIME VOOR FLEXKRACHTEN

HANDBOEK ADTIME VOOR FLEXKRACHTEN HANDBOEK ADTIME VOOR FLEXKRACHTEN Versie: maart 2018 1 Inhoudsopgave 1. Welkom bij Adtime!... 3 1. Eerste keer inloggen in Adtime en uitleg dashboard... 4 2. Registreren van uren... 6 3. Registreren van

Nadere informatie

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree Het instroomproces* Medewerkers Siza entree Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT TOEVOEGEN IN ONS... 5 3. EEN CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 6 4. LOCATIE TOEKENNEN... 7 5. MEDEWERKER RELATIE

Nadere informatie

Handleiding. Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016

Handleiding. Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016 Handleiding Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016 In deze handleiding lees je meer over: Eerste keer inloggen Persoonlijke pagina Uren declareren Aankoopbewijzen Mijn administratie Vragen? Elke

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB Voor de opdrachtgever Inleiding Via Start People zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit

Nadere informatie

COMPASCloud Uren&Inlenersportaal Cliënt

COMPASCloud Uren&Inlenersportaal Cliënt COMPASCloud Uren&Inlenersportaal Cliënt Auteur: F. Poeste & A. de Jong Versie: 1.0 Datum: 13-11-2018 Inhoudsopgave 1 Eerste keer inloggen 3 Inloggen 5 Inloggen met tokencode 5 Uren goedkeuren (werknemer)

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep De Klantportal van de Onderwijsgroep Noordwest-Holland is een persoonlijk platform waar onze klanten gegevens kunnen beheren, inschrijven op cursussen en informatie

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Werkervaring. handleiding

Werkervaring. handleiding Werkervaring handleiding Deze korte handleiding geeft stap voor stap uitleg hoe u als jeugd- en gezinsprofessional uw werkervaring kunt indienen in Mijn SKJ. Bij de invoer van uw werkervaring kunt u kiezen

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER. Scholingsfonds Opleidingsinstituut

Handleiding MIJNBTER. Scholingsfonds Opleidingsinstituut Handleiding MIJNBTER Scholingsfonds Opleidingsinstituut Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Deelnamelijsten Scholingsfonds (SFO)... 6 3.1 Opvoeren

Nadere informatie

Hoewel er geen echte App beschikbaar is, werkt de website en het invullen cq. goedkeuren van uren ook op diverse tablets waaronder de Apple ipad.

Hoewel er geen echte App beschikbaar is, werkt de website en het invullen cq. goedkeuren van uren ook op diverse tablets waaronder de Apple ipad. Handleiding Uren invoeren / Uren goedkeuren Vanaf eind januari komt het nieuwe urensysteem van KidsCentral beschikbaar voor u als gastouder en ouder. Hiermee streven we vooral duidelijkheid na voor zowel

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Declareren via ProActive

Declareren via ProActive Declareren via ProActive Declareren via ProActive kan op twee manieren: 1. Inloggen in ProActive via de website Om in te loggen ga je naar https://mijn.proactive.nl/svok/. Als nieuwe gebruiker heb je nog

Nadere informatie

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP Amstelring Wijkzorg Mobiel declareren met SRXP Jouw eerste stappen 1. Activeer je account 2. Download de SRXP app & login 3. Fotografeer je bonnetje of geef kilometers op 4. Maak je uitgave af 5. Maak

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding voor leerbedrijven

Handleiding voor leerbedrijven Handleiding voor leerbedrijven Uren goedkeuren (online) Versie 1.0 6-1-2016 In deze handleiding leest u meer over: Persoonlijke pagina pag. 3 Autorisatie - inloggen pag. 4 Autorisatie collega aanmelden

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het makkelijk en overzichtelijk invullen van uw Verslag Werk en Inkomen (VWI) (voorheen Inkomstenformulier) in MijnUitkering. Op onze nieuwe website

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik!

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik! Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.ik.nl en log in met je klant- of verzekerdenummer en wachtwoord. Klik rechtsboven op inloggen. Heb je nog geen persoonlijk account? Maak deze dan eerst aan.

Nadere informatie