C A D A C T R A I N I N G S G I D S TRAININGSOVERZICHT T/M JULI 2009 EEN OVERZICHT VAN ALLE TRAININGEN DIE U HET KOMEND HALF JAAR BIJ

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "C A D A C T R A I N I N G S G I D S TRAININGSOVERZICHT T/M JULI 2009 EEN OVERZICHT VAN ALLE TRAININGEN DIE U HET KOMEND HALF JAAR BIJ TRAINING@CADAC"

Transcriptie

1 Januari 2009 C A D A C T R A I N I N G S G I D S WINDOWS SERVER TRAININGEN OFFICIËLE AUTODESK EXAMENS TRAININGSOVERZICHT T/M JULI 2009 WET- & REGELGEVING LOKALE OVERHEID NEDINFRA OPLOSSINGEN UITLEG OVER DE TOON UW CAD- EEN OVERZICHT VAN ENKELE APPLICATIES, KEUZE TUSSEN SERVER 2003 EN SERVER 2008 KENNIS AAN MET HET HALEN VAN DE AUTODESK PROFESSIONAL CERTIFICERING. ALLE TRAININGEN DIE U HET KOMEND HALF JAAR BIJ KUNT VOLGEN. VOORBEELDEN VAN VERANDERENDE WET- & REGELGEVING VOOR DE LOKALE OVERHEID. DIE LOKALE STANDAARDEN IN CIVIELTECHNISCH ONTWERP MOGELIJK MAKEN.

2 Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn. Windows Server trainingen 2003 of 2008? MCSE of MCITP? Benjamin Franklin ( ) Wanneer u nu een certificering wilt gaan halen op het Windows Server platform staat u voor de keuze van 2 verschillende certificeringen: MCSE Windows Server 2003 of MCITP Windows Server 2008 In hoeverre verschilt de Windows Server 2008 omgeving van de Windows Server 2003 omgeving? De 2008 omgeving ziet er iets anders uit dan de Windows Server 2003 omgeving en uiteraard zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd. De basisprincipes zoals Netwerk Services en Active Directory zijn echter hetzelfde gebleven. Er is niets in de 2003 omgeving dat niet ook in de 2008 omgeving beschikbaar is. Iemand met een MCITP certificering voor Windows Server 2008 kan daarom zeker ook een Server 2003 omgeving beheren. Lastige keuze Wanneer u nu op het punt staat om te gaan certificeren is de keuze lastig. De meeste bedrijven werken nu in een Windows Server 2003 omgeving, dus zou de MCSA of MCSE certificering voor de hand liggen. Maar omdat dit niet de laatst nieuwe certificering is dreigt veroudering. Dit betekent dat u wellicht over enkele jaren verder zult moeten gaan studeren voor de overstap van MCSA/E naar MCITP EA/SA. En dan blijkt dat u maar weinig tijd bespaart met uw reeds aanwezige MCSE kennis. Een MCITP EA/SA oplei- dingstraject duurt voor beginners 36 dagen; als u al MCSE bent nog altijd 26 dagen. En om MCSE te worden heeft u al 37 lesdagen en 7 examens nodig gehad. Om tot de juiste keuze voor een opleidingstraject te komen zult u zich de vraag moeten stellen: Waarom wil ik graag een certificering halen? En aan wie wil ik laten zien dat ik over de benodigde kennis beschik? Wanneer u nu voor een MCITP certificering kiest, dan laat u aan uw werkgever zien dat u up-to-date blijft met nieuwe technologieën en bezig bent met een leven lang leren. kan ook uw werkgever aantonen dat haar medewerkers helemaal op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën. wordt u misschien wel uitgekozen als projectleider om de migratie naar Windows Server 2008 in goede banen te leiden. weet u dat uw certificering voorlopig geldig blijft. Benjamin Franklin was een Amerikaans politicus en wetenschapper. Hij is het bekendst als medeopsteller van de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring (1776) en de Amerikaanse grondwet. Ook is hij bekend vanwege zijn roemruchte vlieger experiment tijdens een onweersbui, waarmee hij bewees, dat bliksem een vorm van elektriciteit is en dat er positieve en negatieve stroom bestaat. In 1752 vond hij de bliksemafleider uit. kunt u de opgedane kennis ook gebruiken in een Windows Server 2003 omgeving. Beide opleidingstrajecten, MCSA/E alsook MCITP EA/SA, worden volledig door verzorgd.

3 Welke certificering voor u het beste is, is afhankelijk van veel factoren en is bovendien een keuze die alleen u kunt maken. Uiteraard kan u hierbij adviseren en informeren zodat u uw keuze gefundeerd kunt maken. Certificering aantal examens aantal lesdagen MCSA 4 22 MCITP SA 3 18 MCSA MCITP SA 2 10 MCSE 7 37 MCITP EA 5 36 MCSE MCITP EA 3 26 Een overzicht van de opleidingstrajecten MCTS & MCITP Met de komst van Windows Server 2008 heeft Microsoft een nieuwe certificeringstructuur ontwikkeld. De nieuwe structuur is gebaseerd op 2 titels: MCTS (Technology Specialist) en MCITP (IT Professional). Deze certificeringen zijn op verschillende specialisaties verkrijgbaar; er zijn dus meerdere soorten MCTS en MCITP. Met de MCTS certificering kan iemand zijn diepgaande kennis en expertise van een bepaalde technologie aantonen. Er zijn op dit moment al 32 verschillende MCTS certificeringen, b.v. Windows Server 2008, Active Directory Configuration, Microsoft Office SharePoint 2007 Configuration. Voor de MCTS certificering is doorgaans maar 1 examen nodig. MCITP gaat duidelijk een stapje verder. Met de MCITP certificering kan iemand aantonen over de vaardigheden te beschikken, die in een bepaalde functie nodig zijn, b.v. Server Administrator of Enterprise Support Technician. Er zijn op dit moment 12 verschillende MCITP certificeringen. Voor de MCITP certificeringen zijn verschillende examens nodig. Voor Windows Server 2008 zijn er 2 MCITP certificeringen: Server Administrator en Enterprise Server Administrator. Het verschil lijkt maar klein, maar is in de praktijk groot. Een MCITP SA is iemand die dagelijks een Windows Server 2008 omgeving beheert en problemen oplost. Een MCITP EA is iemand die een netwerkomgeving op basis van een Windows Server 2008 omgeving kan ontwerpen. Een opleiding tot MCITP EA duurt 18 dagen langer dan een MCITP SA opleiding. MCSA en MCSE certificering worden niet langer voortgezet. MCSA/E voor Windows Server 2003 is de laatste versie.

4 Wet- & regelgeving lokale overheid Naast kennis van basisproducten van bijvoorbeeld Autodesk en Oracle hebben onze klanten te maken met wijzigende of nieuwe wet- en regelgeving. NedGraphics B.V. volgt alle ontwikkelingen om haar klanten voortdurend actuele oplossingen te bieden. WION WION staat voor Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten. De wet is beter bekend als de Grondroerdersregeling. Deze wet verplicht beheerders van ondergrondse netten ( kabels en leidingen ) om na een overgangsperiode van minimaal één jaar digitaal en geautomatiseerd tekeningen met ligginggegevens van kabels en leidingen ten behoeve van graafwerkzaamheden aan te leveren aan Kadaster KLIC-online. NedWION is de verzamelnaam voor alle technische componenten waarmee NedGraphics u in staat stelt uw procesomgeving voor de WION in te richten en te operationaliseren. NedWION is volledig inpasbaar in uw bestaande ICT-infrastructuur. Dat geldt zowel voor de technische componenten als voor uw beleid ten aanzien van het beheer van webservers: die kunt u zowel in eigen beheer onderbrengen of extern laten hosten. Ook kunt u kiezen voor een abonnement op een gemeenschappelijke centrale voorziening. NedPlan Met ingang van 1 juli 2008 is de nieuwe Wet ruimtelijke ordening in werking getreden, echter nog zonder de digitale verplichting. Al het digitale wordt bij wet verplicht per 1 juli NedGraphics biedt met NedPlan voor gemeenten en stedenbouwkundige bureaus een applicatie om de digitale plannen te vervaardigen, beheren, controleren en muteren. Door zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak presenteert NedPlan zich als applicatie voor de verschillende disciplines binnen het planproces. BAG Uiterlijk 1 juli 2009 dienen gemeenten Basisregistratie Adressen- en Gebouwen (BAG) in te voeren met als doel de informatievoorziening in Nederland beter te ordenen en zo de dienstverlening van de overheid te verbeteren. Correcte digitale ondergronden zijn daarbij een essentieel onderdeel. NedGraphics heeft reeds veel ervaring opgedaan met het integreren van digitale kaarten in de gehele workflow voor de BAG. Samen met anderen biedt zij daarvoor een complete software oplossing.

5 NedInfra NedGraphics (Cadac Group Company) heeft een jarenlange ervaring in het leveren van toegevoegde waarde aan haar civieltechnische klanten, zoals ingenieursbureaus, aannemers, gemeentelijke, provinciale en rijksoverheden. Toegevoegde waarde waarmee de voorbereiding van projecten efficiënter en kosteneffectiever kunnen worden uitgevoerd. De rollen en werkmethodieken in deze sector zijn de laatste jaren aan het wijzigen en dat leidt tot veranderende eisen die gesteld worden aan het gebruik van de applicaties die NedGraphics als onderdeel van haar dienstverlening levert. NedGraphics weet, door haar intensieve samenwerking met haar klanten, als geen andere Autodesk reseller, beter wat de opdrachtgevers van de opdrachtnemers verwachten. Hierdoor zijn, onder de naam NedInfra Suite, praktische en hoogwaardige applicaties ontwikkeld als aanvulling op de Autodesk software, AutoCAD Civil 3D en AutoCAD Map. NedInfra is een verzameling van applicaties voor het civieltechnische ontwerp, waarmee u uw werk volgens locale standaarden kunt optimaliseren. NedGraphics vindt het zeer belangrijk om haar klanten op een effectieve manier te informeren over alle civieltechnische ontwikkelingen die plaats vinden. Zoals trends, nieuwe ontwikkelingen, beschikbaar komen van patches en nieuwe releases. Hiervoor kunt u op ieder gewenst moment terecht op onze nieuwe website: Ook marktontwikkelingen, zoals o.a. NLCS (de NederLandse CAD Standaard) en WION (grondroerdersregeling), worden nauwgezet in de gaten gehouden voor toekomstige ontwikkelingen in de NedInfra Suite. De locale NedInfra oplossingen zijn: NedInfra Tekenen NedInfra Stijlenset NedInfra Subassemblies NedInfra Ontwerp NedInfra Zicht Binnen de infrastructuurmarkt is het ook van groot belang dat de ontwerpen worden gevisualiseerd om opdrachtgevers, medewerkers en bewoners te overtuigen en van informatie te voorzien. Daarnaast helpt visualisatie bij het vroegtijdig signaleren van ontwerpfouten. NedGraphics biedt hiervoor diverse oplossingen, zoals Internet en Intranet viewers alsook 3D visualisatie software. Uw civieltechnische partner met toegevoegde waarde NedGraphics is uw beste partner voor de Autodesk software doordat wij uiteraard alle kennis en kunde in huis hebben van deze technologieën en daarop de meeste toegevoegde waarde bieden. Wij bieden u de mogelijkheden om het uiterste uit uw AutoCAD Civil 3D en AutoCAD Map 3D licenties te halen.

6 Officiële Autodesk examens bij heeft onlangs de status Authorized Certification Center van Autodesk ontvangen! Hiermee voldoet aan de strengste selectiecriteria die Autodesk stelt aan trainingcentra die ook de officiële Autodesk examens kunnen afnemen. Hiermee kunt u onder andere de titel Autodesk Certified Professional en Autodesk Certified Expert behalen. Om uw slagingskans te vergroten adviseren wij u om vooraf een korte examentraining te volgen. Tijdens deze training krijgt u van onze gecertificeerde trainers op het examen gerichte tips. Een combinatie van een examentraining en een hierop aansluitend examen kunnen wij u aanbieden voor 475,- Examentraining & Examen 9:00-12:15 Examentraining 12:15-12:45 Lunch 13:00-15:00 Examen De examens van de Autodesk 2009 producten zijn op 3 niveaus: Associate, Professional en Expert. De titel ACE, die vroeger werd gehanteerd, wordt vanaf heden niet meer door Autodesk ondersteund en is komen te vervallen. Voor de volgende producten kan examen worden afgenomen: AutoCAD Inventor Revit Architecture AutoCAD Architecture Civil 3D Autodesk Masterclass In september van dit jaar organiseert voor de 2e keer een Masterclass. De eerste editie was op 24 september 2008 in het Van de Valk Hotel in Vught. Een evenement dat zich speciaal richtte op ervaren CAD gebruikers en CAD managers. was erin geslaagd om een aantal van de beste sprekers in de Autodesk wereld te contracteren en op deze dag bij elkaar te brengen. Deze Masterclass was een groot succes. De bezoekers waren zeer enthousiast, zowel over de sprekers als over de verdere invulling van de dag. heeft inmiddels besloten om ook in 2009 weer een Masterclass te organiseren. Vanwege het grote succes van Robert Green zal hij in ieder geval weer van de partij zijn. Daarnaast heeft de bekende Autodesk evangeliste Lynn Allen al toegezegd. Bij het schrijven van dit artikel (nov. 2008) is de precieze datum en locatie nog niet bekend. We houden u echter op de hoogte via Wanneer er bekend is welke andere sprekers er zullen zijn zullen we dat hier ook vermelden. In 2009 zullen we ook weer gaan werken met verschillende termijnen van vroegboekaanbiedingen. Houd de website dus in de gaten.

7 Trainingsoverzicht CAD ALGEMEEN AUTOCAD & AUTOCAD LT TRAININGEN AutoCAD Basis 2008 / 2009 HE 15, 19a locatie jan feb mrt apr mei jun dgn / / GO 12 9a, ME VI HA AutoCAD Vervolg 2008 / 2009 HE 9, 23a GO ME VI HA AutoCAD Basis en Vervolg 2008 / 2009 combinatieprijs! 6 / / AutoCAD Updatecursus 2005/ > 2009 HE GO ME 20 VI 24 HA 15 AutoCAD Updatecursus > 2009 HE GO 1 ME 21 VI HA 19 AutoCAD Updatecursus > 2009 HE 29 16a GO 28 5, 30a ME VI AutoCAD CAD Management HE GO 19 ME 23 AutoCAD VBA HE GO ME AutoCAD Customizing BEL AutoCAD 3D BEL NedInfra Tekenen BEL BEL VISUALISATIE 3DS MAX BEL 3 BEL RASTERING GTX RasterCAD BEL 1 BEL MICROSTATION Microstation Maatwerk BEL BEL AUTODESK CERTIFICERING: Examentraining + Professional Examen AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D HE GO ME HA HE = Heerlen GO = Gouda ME = Meppel VI = Vianen HA = Hasselt. a = avond: Toeslag is 20%. 1 dag = 2 avonden.

8 BOUWKUNDE locatie jan feb mrt apr mei jun dgn AUTODESK BUILDING SOLUTIONS AutoCAD Architecture Basiscursus BEL Revit Architecture Basiscursus HE GO ME 9 HA 20 Revit Structure Basiscursus HE GO 2 8 ME HA 30 WERKTUIGBOUWKUNDE AUTODESK MANUFACTORING SOLUTIONS - INVENTOR Autodesk Inventor Basiscursus HE GO ME HA 16 4 Autodesk Inventor Basiscursus + Advanced combinatieprijs! Autodesk Inventor Updatecursus HE GO 4 9 ME HA 6 Autodesk Inventor Updatecursus versies ouder dan > 2009 HE GO 28 2 ME HA 5 Autodesk Inventor for Solid Works, Pro/Engineer of Solid Edge Gebruikers!!!NIEUW!! HE GO 1 ME 6 Autodesk Inventor Advanced Assembly and Machine Design HE GO 2 ME 24 Autodesk Inventor Sheet Metal Design Updatecursus BEL Autodesk Inventor Professional: Tube & Piping BEL Autodesk Inventor Professional: Cable & Harnassing BEL Autodesk Inventor Professional: Simulation & FEA BEL Autodesk Inventor Surface Modeling BEL Autodesk Inventor Studio BEL Autodesk Inventor Vault BEL Autodesk Inventor VBA BEL AUTODESK MANUFACTORING SOLUTIONS - ELECTRICAL AutoCAD Electrical Basistraining HE GO 22 ME 15 AUTODESK MANUFACTORING SOLUTIONS - MECHANICAL AutoCAD Mechanical Basis BEL AutoCAD Mechanical Vervolg BEL 2 BEL AUTODESK PLANT DESIGN AutoCAD P&ID Basis BEL PRODUCT ENGINEERING Efficiënt & verantwoord ontwerpen EH Functioneel specificeren EH Functioneel toepassen van materialen EH Kostenbewust ontwerpen met VA/VE EH HE = Heerlen GO = Gouda ME = Meppel EH = Eindhoven HA = Hasselt.

9 NEDGRAPHICS TRAININGEN locatie jan feb mrt apr mei jun dgn GIS / CIVIELE TECHNIEK - Autodesk Infrastructure Solutions AutoCAD MAP 3D Basis HE VI 6 17 GO ME HA AutoCAD MAP 3D Gevorderden HE VI 16 1 GO ME HA AutoCAD Civil 3D Basis HE ME VI GO HA GEOCAD GEOCAD Maatwerk BEL aantal dagen nader te bepalen BEL GEOCAD Conversie BEL 0,5 BEL GEOCAD Was/Wordt BEL 1 BEL GEOCAD Applicatiebeheer BEL 1 BEL GEOCAD Presentatie BEL 1 BEL GEOCAD Structureren BEL 1 BEL GEOCAD IKB BEL 2 BEL GEOCAD Basis BEL 1 BEL GEOCAD Field BEL 2 BEL TOPOCAD TopoCAD Maatwerk BEL BEL AUTOCAD Nedinfra Tekenen BEL BEL NEDVIEW EN NEDGEODATA MANAGER Nedview Basis VI Nedview Pro VI NedView Applicatiebeheer BEL NedView Maatwerk BEL BEL NedGeodata Manager Applicatiebeheer BEL NEDBROWSER NedBrowser Applicatiebeheer BEL BEL NedBrowser Update BEL BEL NEDINWINNING NedInwinning Basis VI NedInwinning Vereffening BEL NEDPLAN NedPlan Basis VI 12 2, 19 9, NedPlan Beheer VI 20 16, , NedPlan CAD BEL IGOS NEXT GENERATION IGOS Next Generation Basis VI IGOS Next Generation Update BEL IGOS Next Generation Landmeetkundige modules BEL IGOS Next Generation Applicatiebeheer BEL NedCT (IGOS Next Generation) BEL HE = Heerlen GO = Gouda ME = Meppel VI = Vianen HA = Hasselt.

10 Microsoft SQL Server 2008 gratis software actie Wanneer u zich nu inschrijft en een training volgt in Microsoft SQL Server 2008, ontvangt u GRATIS een software licentie SQL Server 2008 Standard Edition. Deze actie loopt t/m 30 juni 2009, of zolang de voorraad strekt en geldt voor de volgende trainingen: MS 6158: Updating Your SQL 2005 Skills to SQL Server 2008 MS 6231: Maintaining a Microsoft SQL Server 2008 Database MS 6232: Implementing a Microsoft SQL Server 2008 Database MICROSOFT TRAININGEN code jan feb mrt apr mei jun dgn MCDST CERTIFICERING MCDST Certificering inclusief examens MICROSOFT WINDOWS SERVER 2003 TRAININGEN De Microsoft Windows Server 2003 trainingen: 2272, 2274, 2275, 2276, 2277, 2278, 2279, 2282, 2285, 2823, 2830, 2400 worden verzorgd in de cadac academy. cadac AcademY per dag ELECTIVES Managing System Center Operations Manager 2007 (SCOM) Planning, Deploying and Managing Microsoft System Center Configuration Manager 2007 (SSCM) MCTS CERTFICERING MCTS SQL 2005: Implementing a Microsoft SQL Server 2005 Database MCTS SQL 2005: Maintaining a Microsoft SQL Server 2005 Database MCTS SQL 2008: Maintaining a Microsoft SQL Server 2008 Database MCTS SQL 2008: Implementing a Microsoft SQL Server 2008 Database MCTS SQL 2008: Updating Your SQL Server 2005 Skills to SQL Server MCTS Exchange Server 2007: Recovering Messaging Servers and Databases & Monitoring and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2007 MCTS Exchange Server 2007: Introduction to Installing, Managing and Managing Messaging Security using Microsoft Exchange Server 2007 MCTS Exchange Server 2007: Updating Your Skills from MS Exchange Server /2003 to MS Exchange Server 2007 MCTS Vista: Installing and Configuring the Windows Vista Operating System and Configuring Windows Vista Mobile Computing and Applications MCTS Active Directory TS Windows Server ( ) MCTS Network Infrastructure TS Windows Server MCTS Application Platform TS Windows Server MCITP Certificering WINDOWS SERVER 2008 TRAININGEN Foundational Skills Windows Server 2008 FS MCITP Server Administrator Windows Server 2008 MCITP-SA MCITP Enterprise Administrator Windows Server 2008 MCITP-EA Upgrade MCSA 2003 MCITP Server Administrator Windows Server 2008 UMCSA-SA Upgrade MCSE 2003 MCITP Server Administrator Windows Server 2008 UMCSE-SA Upgrade MCSA 2003 MCITP Enterprise Administrator Windows Server 2008 UMCSA-EA 26 9, Upgrade MCSE 2003 MCITP Enterprise Administrator Windows Server 2008 UMCSE-EA 26 9, MICROSOFT EINDGEBRUIKERSTRAININGEN - Microsoft Office 2000 / XP / 2003 / 2007 Trainingen Snel aan de slag met MS Office AANRADER!!! UD2007 OLC, elke dinsdag Microsoft Excel Basiscursus 2003 NL - Klassikale Open Inschrijving CE20BK Microsoft Excel Vervolgcursus 2003 NL - Klassikale Open Inschrijving CE20VK Microsoft Word, Excel, Access, Powerpoint, Outlook, Windows Basiscursus CWB OLC, elke dinsdag Microsoft Word, Excel, Access Vervolgcursus CWV OLC, elke dinsdag Microsoft Excel Financieel voor Controllers EFVC Microsoft Project Basiscursus CPR TRAININGEN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING Boeiend Presenteren met MS Powerpoint BPMP Effectief Tijdbeheer met MS Outlook ETMO Alle Microsoft trainingen in het open rooster worden verzorgd in Heerlen.

11 MICROSOFT SHAREPOINT TRAININGEN locatie jan feb mrt apr mei jun dgn Technet - Get Ready for SharePoint i.s.m. Microsoft HE GO 22 ME Overview Kennismanagament met SharePoint 2007 HE GO ME 4 10 Basiscursus SharePoint HE GO ME 12 5 Vervolgcursus SharePoint HE GO ME MS 5060: Implementing Microsoft Windows SharePoint Services 3.0 & MS 5061: Implementing Microsoft Office SharePoint Server 2007 HE GO 8 7 ME 2 16 Microsoft WSS 3.0 & MOSS 2007 Development HE GO ME 2 4 SharePoint Designer HE GO 21 1 ME Basiscursus Infopath HE GO ME Vervolgcursus Infopath HE GO 17 ME CISCO TRAININGEN code Cisco Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 ICND Cisco Interconnecting Cisco Network Devices Part 2 ICND Implementing Cisco IOS Unified Communications IIUC Implementing Cisco IOS Network Security IINS Implementing Cisco Unified Wireless Networking Essentials IUWNE Building Scalable Cisco Internetworks BSCI CITRIX TRAININGEN i.s.m. Citrix Authorized Learning Center: Isential Citrix Presentation Server 4.5 and XenApp 5.0 for Windows Server 2003: Administration CTX-1259BI VMWARE TRAININGEN VMware Infrastructure 3.5: Install and Configure VM-IC VMware Infrastructure 3.5: Deploy, Secure & Analyze VM-VI3-DSA VMware Infrastructure 3.5: Skills for Operators VI-3.5-OP OVERIGE TRAININGEN Prince 2 Foundation PRF 2 BEL Prince 2 Practitioner PRP 3 BEL ITIL Foundation ITF 2 BEL HE = Heerlen GO = Gouda ME = Meppel Alle Cisco, Citrix & VMWare trainingen in het open rooster worden verzorgd in Heerlen. Microsoft heeft onlangs beloond met een zeer verdienstelijke 3e plaats op de ranglijst van beste trainingscentra in Nederland. Microsoft beoordeelde de kwaliteit van ruim 30 opleiders aan de hand van de online evaluaties van de cursisten in kreeg als eindcijfer van haar klanten een 8,5. Op deze plaats willen we dan ook onze cursisten, die ons deze hoge notering hebben gegeven bedanken. Uiteraard zijn we hier erg trots op. We zijn blij dat de continue aandacht die wij besteden aan de kwaliteit van onze opleidingen gewaardeerd wordt. Voor 2009 zal onze uitdaging erin liggen om deze positie nóg verder te verbeteren. Want we streven uiteraard naar de 1e plaats. Top 3 Opleider

12 Onze sterke punten: Persoonlijke aandacht Flexibel Uitstekende trainers Goed uitgeruste leslokalen Mobiel leslokaal Met een landelijke spreiding Zeer gevarieerd cursusaanbod Mogelijkheid van maatwerk Goed cursusmateriaal Officiële certificaten Certificering van Microsoft en Autodesk HEERLEN (NL) GOUDA (NL) MEPPEL (NL) VIANEN (NL) HASSELT (B) Nieuw Eyckholt DJ Heerlen (NL) Tel: +31 (0) Fax:+31 (0) Tielweg PK Gouda (NL) Tel: +31 (0) Fax:+31 (0) Blankenstein PE Meppel (NL) Tel: +31 (0) Fax:+31 (0) Ir. D.S. Tuynmanweg PN Vianen (NL) Tel: +31 (0) Fax:+31 (0) Luikersteenweg 167 bus Hasselt (B) Tel: +32 (0) Fax:+32 (0) Cadac infocenter CALL CADAC FAX CADAC NedGraphics infocenter Tel +31 (0) Fax +31 (0)

C A D A C T R A I N I N G S G I D S. GeCoMbineerde. trainingsgids TRAINING@CADAC DÉ 2 AUTODESK SHAREPOINT EN

C A D A C T R A I N I N G S G I D S. GeCoMbineerde. trainingsgids TRAINING@CADAC DÉ 2 AUTODESK SHAREPOINT EN Januari 2008 C A D A C T R A I N I N G S G I D S sharepoint special sharepoint Voor edm-toepassingen GeCoMbineerde trainingsgids Wet- & regelgeving autocad Map & CiVil 3d LEES ALLES OVER INTEGRATIE VAN

Nadere informatie

C A D A C. t r a i n i n g s g i d s. September 2007. Ervaringen. 2008 en Microsoft. Trainingsoverzicht t/m Feb 2008. Klaar voor de toekomst

C A D A C. t r a i n i n g s g i d s. September 2007. Ervaringen. 2008 en Microsoft. Trainingsoverzicht t/m Feb 2008. Klaar voor de toekomst September 2007 C A D A C t r a i n i n g s g i d s Ervaringen van klanten Klaar voor de toekomst Trainingsoverzicht t/m Feb 2008 Het beste Training Center De noodzaak van autodesk training van Nederland

Nadere informatie

IT training + Management

IT training + Management Bewaarexemplaar 2015 IT training + Management & Vaardigheid Ik heb ambitie. Dus ik train bij Global Knowledge! Amazon Web Services / AppSense / Avaya / Brocade / Cisco / Citrix / Check Point / Dell SonicWall

Nadere informatie

ITtraining + Management

ITtraining + Management 2014 ITtraining + Management & Vaardigheid Ik heb ambitie. Dus ik train bij Global Knowledge! Hoofdvestiging Global Knowledge Nederland Iepenhoeve 5, 3438 MR NIEUWEGEIN Postbus 1059, 3430 BB NIEUWEGEIN

Nadere informatie

Okt./Nov 2007 jaargang 19

Okt./Nov 2007 jaargang 19 Ontwikkelingen in CAD, CAM en CAE 7 Okt./Nov 2007 jaargang 19 PLM opnieuw gedefinieerd Het Máxima Medisch Centrum Materialise Innovation Forum Render to Texture www.cadplaza.nl Cadac Group Company 00800

Nadere informatie

Informatie ICT Trainingen Gids 2009/2010

Informatie ICT Trainingen Gids 2009/2010 Informatie ICT Trainingen Gids 2009/2010 Denken en Werken met Informatie Technologie Educating you to higher perspectives > Hencom-Trai N.V. Multi Educational and Business centre > (Suriname Paramaribo)

Nadere informatie

ITtraining. Ik heb ambitie. Dus ik train bij Global Knowledge! + Management & Vaardigheid. www.globalknowledge.nl

ITtraining. Ik heb ambitie. Dus ik train bij Global Knowledge! + Management & Vaardigheid. www.globalknowledge.nl Bewaarexemplaar Ik heb ambitie. Dus ik train bij Global Knowledge! ITtraining + Management & Vaardigheid 2013 AppSense / Avaya / Check Point / Cisco / Citrix / Cloudera / CommVault / DELL SonicWALL / EC-Council

Nadere informatie

Voor iedere ICT-medewerker in een openbaar bestuur

Voor iedere ICT-medewerker in een openbaar bestuur Opleidingsaanbod januari - juni 2012 Voor iedere ICT-medewerker in een openbaar bestuur VOOR DE SYSTEEMBEHEERDERp 4 OPERATING SYSTEMEN: MICROSOFT WINDOWS 7 & WINDOWS SERVER 2008 R2 Fast Course 6292: Installing

Nadere informatie

voor professioneel PC CAD- gebruik Maart 2007 jaargang 18

voor professioneel PC CAD- gebruik Maart 2007 jaargang 18 2 voor professioneel PC CAD- gebruik Maart 2007 jaargang 18 OneSpace Modeling 2007 past in filosofie CoCReate Vernieuwingen SolidWorks 2008 in teken van drie doelen Autodesk presenteert 2008-software met

Nadere informatie

Juni 2008 jaargang 19. Ontwikkelingen in CAD, CAM en CAE

Juni 2008 jaargang 19. Ontwikkelingen in CAD, CAM en CAE Ontwikkelingen in CAD, CAM en CAE 4 Juni 2008 jaargang 19 Architectural Geometry Rubberen uitbreekvormen Printen met kauwgumballen? Visualisaties zijn Expressief Booleaanse bewerkingen gebruiken www.cadmagazine.nl

Nadere informatie

Microsoft trainingen en certificeringen: dé bouwstenen voor uw carrière in de ICT

Microsoft trainingen en certificeringen: dé bouwstenen voor uw carrière in de ICT trainingen en certificeringen: dé bouwstenen voor uw carrière in de ICT www.globalknowledge.nl/microsoft info@globalknowledge.nl www.globalknowledge.nl trainingen & certificeringen: dé bouwstenen voor

Nadere informatie

Opleidingenbrochure. CADTEAM - Education. Authorised Value Added Reseller. Authorised Training Centre. Approved Instructors TEAM TOGETHER...

Opleidingenbrochure. CADTEAM - Education. Authorised Value Added Reseller. Authorised Training Centre. Approved Instructors TEAM TOGETHER... Authorised Value Added Reseller Authorised Training Centre Approved Instructors Opleidingenbrochure CADTEAM - Education Authorised Value Added Reseller Inhoudsopgave Inhoudsopgave Pagina 3 Wie zijn wij...

Nadere informatie

Trainingsbrochure 2011 VCD Business Intelligence

Trainingsbrochure 2011 VCD Business Intelligence Trainingsbrochure 2011 2011 Trainingsbrochure SAP BusinessObjects en Crystal Reports trainingen Trainingsbrochure Trainingsbrochure sopgave Introductie mogelijkheden Trainingsmogelijkheden Overzicht trainingsaanbod

Nadere informatie

Informatie brochure. Leren om te groeien!

Informatie brochure. Leren om te groeien! 2015 Informatie brochure Train uw talenten met één van de ruim 400 toptrainingen van Learnit Training! De trainers van Learnit Training zijn vakkundig, hebben een luisterend oor, springen uitstekend in

Nadere informatie

Maart 2009 jaargang 20. Ontwikkelingen in CAD, CAM en CAE

Maart 2009 jaargang 20. Ontwikkelingen in CAD, CAM en CAE Ontwikkelingen in CAD, CAM en CAE 2 Maart 2009 jaargang 20 Systeem verbetert de samenwerking Strak trekken en repareren Achter het stuur Organische vormen ontwerpen BIM ook onder het oppervlak www.cadmagazine.nl

Nadere informatie

Afstuderen doe je bij de beste ICT-werkgever van Nederland

Afstuderen doe je bij de beste ICT-werkgever van Nederland FEATURES: je kiest uit hoogwaardige afstudeeropdrachten je krijgt intensieve begeleiding je zit bij de bron van de meest actuele IT-kennis je kunt kiezen uit een zeer uitgebreid trainingsaanbod je hebt

Nadere informatie

Nieuw in SharePoint 2013. Danny Burlage

Nieuw in SharePoint 2013. Danny Burlage Nieuw in SharePoint 2013 Danny Burlage Inhoudsopgave 1 INTRODUCTIE 6 2 DE VISIE ACHTER SHAREPOINT 2013 8 3 NIEUW IN EEN VOGELVLUCHT 14 3.1 Samenwerken in SharePoint 17 3.2 Document Management in SharePoint

Nadere informatie

TEAM TOGETHER... CAD TEAM ...ACHIEVE MORE. Company Profile. Team Together - Achieve More

TEAM TOGETHER... CAD TEAM ...ACHIEVE MORE. Company Profile. Team Together - Achieve More Company Profile Wie zijn wij? Wij zijn CADTEAM, een Team van specialisten die alles weten wat er te weten valt van CAD oplossingen. Bovenstaande uitspraak kunt u bestempelen als een zeer boute uitspraak,

Nadere informatie

Trainingsbrochure 2013

Trainingsbrochure 2013 Trainingsbrochure 2013 2013 Trainingsbrochure en Crystal Reports trainingen sopgave Introductie Instructor- led trainingen Education software Overzicht trainingsaanbod SAP BusinessObjects Trainingstrajecten

Nadere informatie

Voor iedere ICT-medewerker in een openbaar bestuur

Voor iedere ICT-medewerker in een openbaar bestuur Opleidingsaanbod januari - juni 2011 Voor iedere ICT-medewerker in een openbaar bestuur VOOR DE SYSTEEMBEHEERDER OPERATING SYSTEMEN: MICROSOFT WINDOWS 7 & WINDOWS Server 2008 MS- Windows 7 - Client Course

Nadere informatie

Visie PQR op de IT van Morgen

Visie PQR op de IT van Morgen Visie PQR op de IT van Morgen 3 Constant contact De vraag achter de vraag Verder in dit nummer: In gesprek met de klant Where do you want to go today? 3D naar de cloud Uw IT-strategie begint bij het PQR

Nadere informatie

April/Mei 2009 jaargang 20. Ontwikkelingen in CAD, CAM en CAE

April/Mei 2009 jaargang 20. Ontwikkelingen in CAD, CAM en CAE Ontwikkelingen in CAD, CAM en CAE 3 April/Mei 2009 jaargang 20 Special Bouw & Architectuur Uit de file, in de lucht Romeinen en CAD Parametrisch ontwerpen Onbegrensd modelleren READY. STEADY. GO. A new

Nadere informatie

Built from the cloud up

Built from the cloud up smart business smart IT by icento jaargang 1 oktober 2012 Windows Server 2012 DirectAccess Vanaf afstand veilig data en applicaties benaderen op uw netwerk Windows Server 2012 Hyper-V 3.0 Efficient beheer

Nadere informatie

A C A D E M Y. Facilitators van eigen verantwoordelijkheid. Workshops ITSM trainingen Competentie trainingen

A C A D E M Y. Facilitators van eigen verantwoordelijkheid. Workshops ITSM trainingen Competentie trainingen A C A D E M Y Facilitators van eigen verantwoordelijkheid Workshops ITSM trainingen Competentie trainingen ACADEMY Inhoudsopgave ITSM workshops ITSM en ITIL Awareness 7 ISO/IEC 20000 Awareness 7 Management

Nadere informatie

Cadac Group Holding. Recente gebeurtenissen

Cadac Group Holding. Recente gebeurtenissen www.cadac.com 1. 2. 1. 3. 4. 5. 6. Cadac Group Holding Cadac Group is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie.

Nadere informatie

Nieuws. Woord van de voorzitter. In dit nummer. Nummer 104, september 2011 AANGESLOTEN BIJ

Nieuws. Woord van de voorzitter. In dit nummer. Nummer 104, september 2011 AANGESLOTEN BIJ AANGESLOTEN BIJ Nieuws Nummer 104, september 2011 Woord van de voorzitter Voor u ligt dan weer de derde Stumico nieuwsbrief van dit jaar.de regelmatige lezer zal zien dat er iets is veranderd. In het vorige

Nadere informatie

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

The next step Resultaat met CRM

The next step Resultaat met CRM The next step Resultaat met CRM Over deze brochure Deze brochure biedt organisaties die verder willen met CRM een helpende hand. Dat noemen wij The Next Step. Die volgende stap is een leidraad voor een

Nadere informatie

Trainingsbrochure 2012 VCD Business Intelligence

Trainingsbrochure 2012 VCD Business Intelligence Trainingsbrochure 2012 2012 Trainingsbrochure en Crystal Reports trainingen sopgave Introductie sopgave Trainingsmogelijkheden Overzicht trainingsaanbod SAP BusinessObjects Trainingstrajecten Trainingstrajecten

Nadere informatie

Hoe Oracle Fusion ready ben jij?

Hoe Oracle Fusion ready ben jij? 1110 000 111 0010 0001 1100 0000 1010 1110 000 111 0010 0001 1100 0000 1010 1110 000 111 0010 0001 1100 0000 1010 1110 000 111 0010 0001 1100 0000 1010 1110 000 111 0010 000 1100 0000 1010 1110 000 111

Nadere informatie