C A D A C T R A I N I N G S G I D S TRAININGSOVERZICHT T/M JULI 2009 EEN OVERZICHT VAN ALLE TRAININGEN DIE U HET KOMEND HALF JAAR BIJ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "C A D A C T R A I N I N G S G I D S TRAININGSOVERZICHT T/M JULI 2009 EEN OVERZICHT VAN ALLE TRAININGEN DIE U HET KOMEND HALF JAAR BIJ TRAINING@CADAC"

Transcriptie

1 Januari 2009 C A D A C T R A I N I N G S G I D S WINDOWS SERVER TRAININGEN OFFICIËLE AUTODESK EXAMENS TRAININGSOVERZICHT T/M JULI 2009 WET- & REGELGEVING LOKALE OVERHEID NEDINFRA OPLOSSINGEN UITLEG OVER DE TOON UW CAD- EEN OVERZICHT VAN ENKELE APPLICATIES, KEUZE TUSSEN SERVER 2003 EN SERVER 2008 KENNIS AAN MET HET HALEN VAN DE AUTODESK PROFESSIONAL CERTIFICERING. ALLE TRAININGEN DIE U HET KOMEND HALF JAAR BIJ KUNT VOLGEN. VOORBEELDEN VAN VERANDERENDE WET- & REGELGEVING VOOR DE LOKALE OVERHEID. DIE LOKALE STANDAARDEN IN CIVIELTECHNISCH ONTWERP MOGELIJK MAKEN.

2 Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn. Windows Server trainingen 2003 of 2008? MCSE of MCITP? Benjamin Franklin ( ) Wanneer u nu een certificering wilt gaan halen op het Windows Server platform staat u voor de keuze van 2 verschillende certificeringen: MCSE Windows Server 2003 of MCITP Windows Server 2008 In hoeverre verschilt de Windows Server 2008 omgeving van de Windows Server 2003 omgeving? De 2008 omgeving ziet er iets anders uit dan de Windows Server 2003 omgeving en uiteraard zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd. De basisprincipes zoals Netwerk Services en Active Directory zijn echter hetzelfde gebleven. Er is niets in de 2003 omgeving dat niet ook in de 2008 omgeving beschikbaar is. Iemand met een MCITP certificering voor Windows Server 2008 kan daarom zeker ook een Server 2003 omgeving beheren. Lastige keuze Wanneer u nu op het punt staat om te gaan certificeren is de keuze lastig. De meeste bedrijven werken nu in een Windows Server 2003 omgeving, dus zou de MCSA of MCSE certificering voor de hand liggen. Maar omdat dit niet de laatst nieuwe certificering is dreigt veroudering. Dit betekent dat u wellicht over enkele jaren verder zult moeten gaan studeren voor de overstap van MCSA/E naar MCITP EA/SA. En dan blijkt dat u maar weinig tijd bespaart met uw reeds aanwezige MCSE kennis. Een MCITP EA/SA oplei- dingstraject duurt voor beginners 36 dagen; als u al MCSE bent nog altijd 26 dagen. En om MCSE te worden heeft u al 37 lesdagen en 7 examens nodig gehad. Om tot de juiste keuze voor een opleidingstraject te komen zult u zich de vraag moeten stellen: Waarom wil ik graag een certificering halen? En aan wie wil ik laten zien dat ik over de benodigde kennis beschik? Wanneer u nu voor een MCITP certificering kiest, dan laat u aan uw werkgever zien dat u up-to-date blijft met nieuwe technologieën en bezig bent met een leven lang leren. kan ook uw werkgever aantonen dat haar medewerkers helemaal op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën. wordt u misschien wel uitgekozen als projectleider om de migratie naar Windows Server 2008 in goede banen te leiden. weet u dat uw certificering voorlopig geldig blijft. Benjamin Franklin was een Amerikaans politicus en wetenschapper. Hij is het bekendst als medeopsteller van de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring (1776) en de Amerikaanse grondwet. Ook is hij bekend vanwege zijn roemruchte vlieger experiment tijdens een onweersbui, waarmee hij bewees, dat bliksem een vorm van elektriciteit is en dat er positieve en negatieve stroom bestaat. In 1752 vond hij de bliksemafleider uit. kunt u de opgedane kennis ook gebruiken in een Windows Server 2003 omgeving. Beide opleidingstrajecten, MCSA/E alsook MCITP EA/SA, worden volledig door verzorgd.

3 Welke certificering voor u het beste is, is afhankelijk van veel factoren en is bovendien een keuze die alleen u kunt maken. Uiteraard kan u hierbij adviseren en informeren zodat u uw keuze gefundeerd kunt maken. Certificering aantal examens aantal lesdagen MCSA 4 22 MCITP SA 3 18 MCSA MCITP SA 2 10 MCSE 7 37 MCITP EA 5 36 MCSE MCITP EA 3 26 Een overzicht van de opleidingstrajecten MCTS & MCITP Met de komst van Windows Server 2008 heeft Microsoft een nieuwe certificeringstructuur ontwikkeld. De nieuwe structuur is gebaseerd op 2 titels: MCTS (Technology Specialist) en MCITP (IT Professional). Deze certificeringen zijn op verschillende specialisaties verkrijgbaar; er zijn dus meerdere soorten MCTS en MCITP. Met de MCTS certificering kan iemand zijn diepgaande kennis en expertise van een bepaalde technologie aantonen. Er zijn op dit moment al 32 verschillende MCTS certificeringen, b.v. Windows Server 2008, Active Directory Configuration, Microsoft Office SharePoint 2007 Configuration. Voor de MCTS certificering is doorgaans maar 1 examen nodig. MCITP gaat duidelijk een stapje verder. Met de MCITP certificering kan iemand aantonen over de vaardigheden te beschikken, die in een bepaalde functie nodig zijn, b.v. Server Administrator of Enterprise Support Technician. Er zijn op dit moment 12 verschillende MCITP certificeringen. Voor de MCITP certificeringen zijn verschillende examens nodig. Voor Windows Server 2008 zijn er 2 MCITP certificeringen: Server Administrator en Enterprise Server Administrator. Het verschil lijkt maar klein, maar is in de praktijk groot. Een MCITP SA is iemand die dagelijks een Windows Server 2008 omgeving beheert en problemen oplost. Een MCITP EA is iemand die een netwerkomgeving op basis van een Windows Server 2008 omgeving kan ontwerpen. Een opleiding tot MCITP EA duurt 18 dagen langer dan een MCITP SA opleiding. MCSA en MCSE certificering worden niet langer voortgezet. MCSA/E voor Windows Server 2003 is de laatste versie.

4 Wet- & regelgeving lokale overheid Naast kennis van basisproducten van bijvoorbeeld Autodesk en Oracle hebben onze klanten te maken met wijzigende of nieuwe wet- en regelgeving. NedGraphics B.V. volgt alle ontwikkelingen om haar klanten voortdurend actuele oplossingen te bieden. WION WION staat voor Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten. De wet is beter bekend als de Grondroerdersregeling. Deze wet verplicht beheerders van ondergrondse netten ( kabels en leidingen ) om na een overgangsperiode van minimaal één jaar digitaal en geautomatiseerd tekeningen met ligginggegevens van kabels en leidingen ten behoeve van graafwerkzaamheden aan te leveren aan Kadaster KLIC-online. NedWION is de verzamelnaam voor alle technische componenten waarmee NedGraphics u in staat stelt uw procesomgeving voor de WION in te richten en te operationaliseren. NedWION is volledig inpasbaar in uw bestaande ICT-infrastructuur. Dat geldt zowel voor de technische componenten als voor uw beleid ten aanzien van het beheer van webservers: die kunt u zowel in eigen beheer onderbrengen of extern laten hosten. Ook kunt u kiezen voor een abonnement op een gemeenschappelijke centrale voorziening. NedPlan Met ingang van 1 juli 2008 is de nieuwe Wet ruimtelijke ordening in werking getreden, echter nog zonder de digitale verplichting. Al het digitale wordt bij wet verplicht per 1 juli NedGraphics biedt met NedPlan voor gemeenten en stedenbouwkundige bureaus een applicatie om de digitale plannen te vervaardigen, beheren, controleren en muteren. Door zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak presenteert NedPlan zich als applicatie voor de verschillende disciplines binnen het planproces. BAG Uiterlijk 1 juli 2009 dienen gemeenten Basisregistratie Adressen- en Gebouwen (BAG) in te voeren met als doel de informatievoorziening in Nederland beter te ordenen en zo de dienstverlening van de overheid te verbeteren. Correcte digitale ondergronden zijn daarbij een essentieel onderdeel. NedGraphics heeft reeds veel ervaring opgedaan met het integreren van digitale kaarten in de gehele workflow voor de BAG. Samen met anderen biedt zij daarvoor een complete software oplossing.

5 NedInfra NedGraphics (Cadac Group Company) heeft een jarenlange ervaring in het leveren van toegevoegde waarde aan haar civieltechnische klanten, zoals ingenieursbureaus, aannemers, gemeentelijke, provinciale en rijksoverheden. Toegevoegde waarde waarmee de voorbereiding van projecten efficiënter en kosteneffectiever kunnen worden uitgevoerd. De rollen en werkmethodieken in deze sector zijn de laatste jaren aan het wijzigen en dat leidt tot veranderende eisen die gesteld worden aan het gebruik van de applicaties die NedGraphics als onderdeel van haar dienstverlening levert. NedGraphics weet, door haar intensieve samenwerking met haar klanten, als geen andere Autodesk reseller, beter wat de opdrachtgevers van de opdrachtnemers verwachten. Hierdoor zijn, onder de naam NedInfra Suite, praktische en hoogwaardige applicaties ontwikkeld als aanvulling op de Autodesk software, AutoCAD Civil 3D en AutoCAD Map. NedInfra is een verzameling van applicaties voor het civieltechnische ontwerp, waarmee u uw werk volgens locale standaarden kunt optimaliseren. NedGraphics vindt het zeer belangrijk om haar klanten op een effectieve manier te informeren over alle civieltechnische ontwikkelingen die plaats vinden. Zoals trends, nieuwe ontwikkelingen, beschikbaar komen van patches en nieuwe releases. Hiervoor kunt u op ieder gewenst moment terecht op onze nieuwe website: Ook marktontwikkelingen, zoals o.a. NLCS (de NederLandse CAD Standaard) en WION (grondroerdersregeling), worden nauwgezet in de gaten gehouden voor toekomstige ontwikkelingen in de NedInfra Suite. De locale NedInfra oplossingen zijn: NedInfra Tekenen NedInfra Stijlenset NedInfra Subassemblies NedInfra Ontwerp NedInfra Zicht Binnen de infrastructuurmarkt is het ook van groot belang dat de ontwerpen worden gevisualiseerd om opdrachtgevers, medewerkers en bewoners te overtuigen en van informatie te voorzien. Daarnaast helpt visualisatie bij het vroegtijdig signaleren van ontwerpfouten. NedGraphics biedt hiervoor diverse oplossingen, zoals Internet en Intranet viewers alsook 3D visualisatie software. Uw civieltechnische partner met toegevoegde waarde NedGraphics is uw beste partner voor de Autodesk software doordat wij uiteraard alle kennis en kunde in huis hebben van deze technologieën en daarop de meeste toegevoegde waarde bieden. Wij bieden u de mogelijkheden om het uiterste uit uw AutoCAD Civil 3D en AutoCAD Map 3D licenties te halen.

6 Officiële Autodesk examens bij heeft onlangs de status Authorized Certification Center van Autodesk ontvangen! Hiermee voldoet aan de strengste selectiecriteria die Autodesk stelt aan trainingcentra die ook de officiële Autodesk examens kunnen afnemen. Hiermee kunt u onder andere de titel Autodesk Certified Professional en Autodesk Certified Expert behalen. Om uw slagingskans te vergroten adviseren wij u om vooraf een korte examentraining te volgen. Tijdens deze training krijgt u van onze gecertificeerde trainers op het examen gerichte tips. Een combinatie van een examentraining en een hierop aansluitend examen kunnen wij u aanbieden voor 475,- Examentraining & Examen 9:00-12:15 Examentraining 12:15-12:45 Lunch 13:00-15:00 Examen De examens van de Autodesk 2009 producten zijn op 3 niveaus: Associate, Professional en Expert. De titel ACE, die vroeger werd gehanteerd, wordt vanaf heden niet meer door Autodesk ondersteund en is komen te vervallen. Voor de volgende producten kan examen worden afgenomen: AutoCAD Inventor Revit Architecture AutoCAD Architecture Civil 3D Autodesk Masterclass In september van dit jaar organiseert voor de 2e keer een Masterclass. De eerste editie was op 24 september 2008 in het Van de Valk Hotel in Vught. Een evenement dat zich speciaal richtte op ervaren CAD gebruikers en CAD managers. was erin geslaagd om een aantal van de beste sprekers in de Autodesk wereld te contracteren en op deze dag bij elkaar te brengen. Deze Masterclass was een groot succes. De bezoekers waren zeer enthousiast, zowel over de sprekers als over de verdere invulling van de dag. heeft inmiddels besloten om ook in 2009 weer een Masterclass te organiseren. Vanwege het grote succes van Robert Green zal hij in ieder geval weer van de partij zijn. Daarnaast heeft de bekende Autodesk evangeliste Lynn Allen al toegezegd. Bij het schrijven van dit artikel (nov. 2008) is de precieze datum en locatie nog niet bekend. We houden u echter op de hoogte via Wanneer er bekend is welke andere sprekers er zullen zijn zullen we dat hier ook vermelden. In 2009 zullen we ook weer gaan werken met verschillende termijnen van vroegboekaanbiedingen. Houd de website dus in de gaten.

7 Trainingsoverzicht CAD ALGEMEEN AUTOCAD & AUTOCAD LT TRAININGEN AutoCAD Basis 2008 / 2009 HE 15, 19a locatie jan feb mrt apr mei jun dgn / / GO 12 9a, ME VI HA AutoCAD Vervolg 2008 / 2009 HE 9, 23a GO ME VI HA AutoCAD Basis en Vervolg 2008 / 2009 combinatieprijs! 6 / / AutoCAD Updatecursus 2005/ > 2009 HE GO ME 20 VI 24 HA 15 AutoCAD Updatecursus > 2009 HE GO 1 ME 21 VI HA 19 AutoCAD Updatecursus > 2009 HE 29 16a GO 28 5, 30a ME VI AutoCAD CAD Management HE GO 19 ME 23 AutoCAD VBA HE GO ME AutoCAD Customizing BEL AutoCAD 3D BEL NedInfra Tekenen BEL BEL VISUALISATIE 3DS MAX BEL 3 BEL RASTERING GTX RasterCAD BEL 1 BEL MICROSTATION Microstation Maatwerk BEL BEL AUTODESK CERTIFICERING: Examentraining + Professional Examen AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D HE GO ME HA HE = Heerlen GO = Gouda ME = Meppel VI = Vianen HA = Hasselt. a = avond: Toeslag is 20%. 1 dag = 2 avonden.

8 BOUWKUNDE locatie jan feb mrt apr mei jun dgn AUTODESK BUILDING SOLUTIONS AutoCAD Architecture Basiscursus BEL Revit Architecture Basiscursus HE GO ME 9 HA 20 Revit Structure Basiscursus HE GO 2 8 ME HA 30 WERKTUIGBOUWKUNDE AUTODESK MANUFACTORING SOLUTIONS - INVENTOR Autodesk Inventor Basiscursus HE GO ME HA 16 4 Autodesk Inventor Basiscursus + Advanced combinatieprijs! Autodesk Inventor Updatecursus HE GO 4 9 ME HA 6 Autodesk Inventor Updatecursus versies ouder dan > 2009 HE GO 28 2 ME HA 5 Autodesk Inventor for Solid Works, Pro/Engineer of Solid Edge Gebruikers!!!NIEUW!! HE GO 1 ME 6 Autodesk Inventor Advanced Assembly and Machine Design HE GO 2 ME 24 Autodesk Inventor Sheet Metal Design Updatecursus BEL Autodesk Inventor Professional: Tube & Piping BEL Autodesk Inventor Professional: Cable & Harnassing BEL Autodesk Inventor Professional: Simulation & FEA BEL Autodesk Inventor Surface Modeling BEL Autodesk Inventor Studio BEL Autodesk Inventor Vault BEL Autodesk Inventor VBA BEL AUTODESK MANUFACTORING SOLUTIONS - ELECTRICAL AutoCAD Electrical Basistraining HE GO 22 ME 15 AUTODESK MANUFACTORING SOLUTIONS - MECHANICAL AutoCAD Mechanical Basis BEL AutoCAD Mechanical Vervolg BEL 2 BEL AUTODESK PLANT DESIGN AutoCAD P&ID Basis BEL PRODUCT ENGINEERING Efficiënt & verantwoord ontwerpen EH Functioneel specificeren EH Functioneel toepassen van materialen EH Kostenbewust ontwerpen met VA/VE EH HE = Heerlen GO = Gouda ME = Meppel EH = Eindhoven HA = Hasselt.

9 NEDGRAPHICS TRAININGEN locatie jan feb mrt apr mei jun dgn GIS / CIVIELE TECHNIEK - Autodesk Infrastructure Solutions AutoCAD MAP 3D Basis HE VI 6 17 GO ME HA AutoCAD MAP 3D Gevorderden HE VI 16 1 GO ME HA AutoCAD Civil 3D Basis HE ME VI GO HA GEOCAD GEOCAD Maatwerk BEL aantal dagen nader te bepalen BEL GEOCAD Conversie BEL 0,5 BEL GEOCAD Was/Wordt BEL 1 BEL GEOCAD Applicatiebeheer BEL 1 BEL GEOCAD Presentatie BEL 1 BEL GEOCAD Structureren BEL 1 BEL GEOCAD IKB BEL 2 BEL GEOCAD Basis BEL 1 BEL GEOCAD Field BEL 2 BEL TOPOCAD TopoCAD Maatwerk BEL BEL AUTOCAD Nedinfra Tekenen BEL BEL NEDVIEW EN NEDGEODATA MANAGER Nedview Basis VI Nedview Pro VI NedView Applicatiebeheer BEL NedView Maatwerk BEL BEL NedGeodata Manager Applicatiebeheer BEL NEDBROWSER NedBrowser Applicatiebeheer BEL BEL NedBrowser Update BEL BEL NEDINWINNING NedInwinning Basis VI NedInwinning Vereffening BEL NEDPLAN NedPlan Basis VI 12 2, 19 9, NedPlan Beheer VI 20 16, , NedPlan CAD BEL IGOS NEXT GENERATION IGOS Next Generation Basis VI IGOS Next Generation Update BEL IGOS Next Generation Landmeetkundige modules BEL IGOS Next Generation Applicatiebeheer BEL NedCT (IGOS Next Generation) BEL HE = Heerlen GO = Gouda ME = Meppel VI = Vianen HA = Hasselt.

10 Microsoft SQL Server 2008 gratis software actie Wanneer u zich nu inschrijft en een training volgt in Microsoft SQL Server 2008, ontvangt u GRATIS een software licentie SQL Server 2008 Standard Edition. Deze actie loopt t/m 30 juni 2009, of zolang de voorraad strekt en geldt voor de volgende trainingen: MS 6158: Updating Your SQL 2005 Skills to SQL Server 2008 MS 6231: Maintaining a Microsoft SQL Server 2008 Database MS 6232: Implementing a Microsoft SQL Server 2008 Database MICROSOFT TRAININGEN code jan feb mrt apr mei jun dgn MCDST CERTIFICERING MCDST Certificering inclusief examens MICROSOFT WINDOWS SERVER 2003 TRAININGEN De Microsoft Windows Server 2003 trainingen: 2272, 2274, 2275, 2276, 2277, 2278, 2279, 2282, 2285, 2823, 2830, 2400 worden verzorgd in de cadac academy. cadac AcademY per dag ELECTIVES Managing System Center Operations Manager 2007 (SCOM) Planning, Deploying and Managing Microsoft System Center Configuration Manager 2007 (SSCM) MCTS CERTFICERING MCTS SQL 2005: Implementing a Microsoft SQL Server 2005 Database MCTS SQL 2005: Maintaining a Microsoft SQL Server 2005 Database MCTS SQL 2008: Maintaining a Microsoft SQL Server 2008 Database MCTS SQL 2008: Implementing a Microsoft SQL Server 2008 Database MCTS SQL 2008: Updating Your SQL Server 2005 Skills to SQL Server MCTS Exchange Server 2007: Recovering Messaging Servers and Databases & Monitoring and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2007 MCTS Exchange Server 2007: Introduction to Installing, Managing and Managing Messaging Security using Microsoft Exchange Server 2007 MCTS Exchange Server 2007: Updating Your Skills from MS Exchange Server /2003 to MS Exchange Server 2007 MCTS Vista: Installing and Configuring the Windows Vista Operating System and Configuring Windows Vista Mobile Computing and Applications MCTS Active Directory TS Windows Server ( ) MCTS Network Infrastructure TS Windows Server MCTS Application Platform TS Windows Server MCITP Certificering WINDOWS SERVER 2008 TRAININGEN Foundational Skills Windows Server 2008 FS MCITP Server Administrator Windows Server 2008 MCITP-SA MCITP Enterprise Administrator Windows Server 2008 MCITP-EA Upgrade MCSA 2003 MCITP Server Administrator Windows Server 2008 UMCSA-SA Upgrade MCSE 2003 MCITP Server Administrator Windows Server 2008 UMCSE-SA Upgrade MCSA 2003 MCITP Enterprise Administrator Windows Server 2008 UMCSA-EA 26 9, Upgrade MCSE 2003 MCITP Enterprise Administrator Windows Server 2008 UMCSE-EA 26 9, MICROSOFT EINDGEBRUIKERSTRAININGEN - Microsoft Office 2000 / XP / 2003 / 2007 Trainingen Snel aan de slag met MS Office AANRADER!!! UD2007 OLC, elke dinsdag Microsoft Excel Basiscursus 2003 NL - Klassikale Open Inschrijving CE20BK Microsoft Excel Vervolgcursus 2003 NL - Klassikale Open Inschrijving CE20VK Microsoft Word, Excel, Access, Powerpoint, Outlook, Windows Basiscursus CWB OLC, elke dinsdag Microsoft Word, Excel, Access Vervolgcursus CWV OLC, elke dinsdag Microsoft Excel Financieel voor Controllers EFVC Microsoft Project Basiscursus CPR TRAININGEN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING Boeiend Presenteren met MS Powerpoint BPMP Effectief Tijdbeheer met MS Outlook ETMO Alle Microsoft trainingen in het open rooster worden verzorgd in Heerlen.

11 MICROSOFT SHAREPOINT TRAININGEN locatie jan feb mrt apr mei jun dgn Technet - Get Ready for SharePoint i.s.m. Microsoft HE GO 22 ME Overview Kennismanagament met SharePoint 2007 HE GO ME 4 10 Basiscursus SharePoint HE GO ME 12 5 Vervolgcursus SharePoint HE GO ME MS 5060: Implementing Microsoft Windows SharePoint Services 3.0 & MS 5061: Implementing Microsoft Office SharePoint Server 2007 HE GO 8 7 ME 2 16 Microsoft WSS 3.0 & MOSS 2007 Development HE GO ME 2 4 SharePoint Designer HE GO 21 1 ME Basiscursus Infopath HE GO ME Vervolgcursus Infopath HE GO 17 ME CISCO TRAININGEN code Cisco Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 ICND Cisco Interconnecting Cisco Network Devices Part 2 ICND Implementing Cisco IOS Unified Communications IIUC Implementing Cisco IOS Network Security IINS Implementing Cisco Unified Wireless Networking Essentials IUWNE Building Scalable Cisco Internetworks BSCI CITRIX TRAININGEN i.s.m. Citrix Authorized Learning Center: Isential Citrix Presentation Server 4.5 and XenApp 5.0 for Windows Server 2003: Administration CTX-1259BI VMWARE TRAININGEN VMware Infrastructure 3.5: Install and Configure VM-IC VMware Infrastructure 3.5: Deploy, Secure & Analyze VM-VI3-DSA VMware Infrastructure 3.5: Skills for Operators VI-3.5-OP OVERIGE TRAININGEN Prince 2 Foundation PRF 2 BEL Prince 2 Practitioner PRP 3 BEL ITIL Foundation ITF 2 BEL HE = Heerlen GO = Gouda ME = Meppel Alle Cisco, Citrix & VMWare trainingen in het open rooster worden verzorgd in Heerlen. Microsoft heeft onlangs beloond met een zeer verdienstelijke 3e plaats op de ranglijst van beste trainingscentra in Nederland. Microsoft beoordeelde de kwaliteit van ruim 30 opleiders aan de hand van de online evaluaties van de cursisten in kreeg als eindcijfer van haar klanten een 8,5. Op deze plaats willen we dan ook onze cursisten, die ons deze hoge notering hebben gegeven bedanken. Uiteraard zijn we hier erg trots op. We zijn blij dat de continue aandacht die wij besteden aan de kwaliteit van onze opleidingen gewaardeerd wordt. Voor 2009 zal onze uitdaging erin liggen om deze positie nóg verder te verbeteren. Want we streven uiteraard naar de 1e plaats. Top 3 Opleider

12 Onze sterke punten: Persoonlijke aandacht Flexibel Uitstekende trainers Goed uitgeruste leslokalen Mobiel leslokaal Met een landelijke spreiding Zeer gevarieerd cursusaanbod Mogelijkheid van maatwerk Goed cursusmateriaal Officiële certificaten Certificering van Microsoft en Autodesk HEERLEN (NL) GOUDA (NL) MEPPEL (NL) VIANEN (NL) HASSELT (B) Nieuw Eyckholt DJ Heerlen (NL) Tel: +31 (0) Fax:+31 (0) Tielweg PK Gouda (NL) Tel: +31 (0) Fax:+31 (0) Blankenstein PE Meppel (NL) Tel: +31 (0) Fax:+31 (0) Ir. D.S. Tuynmanweg PN Vianen (NL) Tel: +31 (0) Fax:+31 (0) Luikersteenweg 167 bus Hasselt (B) Tel: +32 (0) Fax:+32 (0) Cadac infocenter CALL CADAC FAX CADAC NedGraphics infocenter Tel +31 (0) Fax +31 (0)

C A D A C. t r a i n i n g s g i d s. September. Autodesk Certificering. Applicaties, wet- & regelgeving. Trainingsoverzicht t/m Feb 2009.

C A D A C. t r a i n i n g s g i d s. September. Autodesk Certificering. Applicaties, wet- & regelgeving. Trainingsoverzicht t/m Feb 2009. September 2008 C A D A C t r a i n i n g s g i d s Autodesk Certificering Windows Server 2008 Trainingsoverzicht t/m Feb 2009 Wet- & regelgeving lokale overheid NedInfra oplossingen Het is nu eindelijk

Nadere informatie

C A D A C. t r a i n i n g s g i d s. September 2007. Ervaringen. 2008 en Microsoft. Trainingsoverzicht t/m Feb 2008. Klaar voor de toekomst

C A D A C. t r a i n i n g s g i d s. September 2007. Ervaringen. 2008 en Microsoft. Trainingsoverzicht t/m Feb 2008. Klaar voor de toekomst September 2007 C A D A C t r a i n i n g s g i d s Ervaringen van klanten Klaar voor de toekomst Trainingsoverzicht t/m Feb 2008 Het beste Training Center De noodzaak van autodesk training van Nederland

Nadere informatie

C A D A C T R A I N I N G S G I D S. GeCoMbineerde. trainingsgids TRAINING@CADAC DÉ 2 AUTODESK SHAREPOINT EN

C A D A C T R A I N I N G S G I D S. GeCoMbineerde. trainingsgids TRAINING@CADAC DÉ 2 AUTODESK SHAREPOINT EN Januari 2008 C A D A C T R A I N I N G S G I D S sharepoint special sharepoint Voor edm-toepassingen GeCoMbineerde trainingsgids Wet- & regelgeving autocad Map & CiVil 3d LEES ALLES OVER INTEGRATIE VAN

Nadere informatie

Cursussen Doorlooptijd Prijs in. I-Tracks Electr. Leerplein per module 2 maand beschikbaar 350,00. Cursus Duur Cursusdag / startdata Prijs in

Cursussen Doorlooptijd Prijs in. I-Tracks Electr. Leerplein per module 2 maand beschikbaar 350,00. Cursus Duur Cursusdag / startdata Prijs in Planning voorjaar 2009. Algemeen Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW, literatuur en examengeld tenzij anders bij de cursusbeschrijving staat vermeld. Lestijden Open Leercentrum: 9.00 12.00 uur, 13.00

Nadere informatie

Microsoft trainingen en certificeringen: dé bouwstenen voor uw carrière in de ICT

Microsoft trainingen en certificeringen: dé bouwstenen voor uw carrière in de ICT trainingen en certificeringen: dé bouwstenen voor uw carrière in de ICT www.globalknowledge.nl/microsoft info@globalknowledge.nl www.globalknowledge.nl trainingen & certificeringen: dé bouwstenen voor

Nadere informatie

EEN OVERZICHT VAN DE NIEUWE TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN VOOR

EEN OVERZICHT VAN DE NIEUWE TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN VOOR StarTEL where stars are born EEN OVERZICHT VAN DE NIEUWE TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN VOOR Een overzicht van de nieuwe trainingen en certificeringen voor Windows 7 Windows 7 is onlangs in Nederland geïntroduceerd.

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek.

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek. CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam Woonplaats Dennis Toet Den Helder Geboortedatum 8 augustus 1989 Rijbewijs PROFIEL Ik ben Dennis Toet, 25 jaar en ik woon sinds 2011 samen met mijn vriendin Cynthia in Breezand

Nadere informatie

Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) MCSE: Private Cloud MCSE: Data Platform (SQL Server 2012) MCSE: Business Intelligence (SQL Server 2012)

Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) MCSE: Private Cloud MCSE: Data Platform (SQL Server 2012) MCSE: Business Intelligence (SQL Server 2012) Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) MCSE: Private Cloud MCSE: Data Platform (SQL Server 2012) MCSE: Business Intelligence (SQL Server 2012) De nieuwe Microsoft certificeringen voor de Cloud Microsoft

Nadere informatie

Curriculum Vitae Jorryt

Curriculum Vitae Jorryt Curriculum Vitae Jorryt Jorryt SYSTEM ENGINEER ERVARING 2011 2012 International Air Transport Association (IATA) Systeembeheerder; Ondersteunen van de IT afdeling op het hoofdkantoor in Geneve en Montreal.

Nadere informatie

Serienummer en Productkey

Serienummer en Productkey Serienummer en Productkey Cadac Group Nieuw Eyckholt 282 6419DJ Heerlen Nederland Tel. +31 88 9322301 Fax +31 45 4001001 Create, manage & share digital design information. Inhoudsopgave 1 Serienummer zoeken...

Nadere informatie

PERSONALIA. Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd

PERSONALIA. Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae PERSONALIA Naam : Bas Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Profiel : Ik ben een ervaren allround Windows server specialist die altijd

Nadere informatie

Een CCNA opleiding van Global Knowledge zet u hogerop de ladder

Een CCNA opleiding van Global Knowledge zet u hogerop de ladder Een CCNA opleiding van Global Knowledge zet u hogerop de ladder www.globalknowledge.nl/ccna info@globalknowledge.nl www.globalknowledge.nl Een Cisco Certified Network Associate (CCNA) certificering: De

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. PERSONALIA: Naam : M. Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE. : Infrastructuur Specialist

CURRICULUM VITAE. PERSONALIA: Naam : M. Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE. : Infrastructuur Specialist CURRICULUM VITAE PERSONALIA: Naam : M. Woonplaats : Rotterdam Nationaliteit : Nederlandse Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE : Infrastructuur Specialist PROFIEL: Onze medewerker heeft

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7 Profielschets Sander Daems Infrastructure Consultant Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Datum bezoek : 28-02-2011 Pagina 1 van 7 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht

Nadere informatie

Personalia. Persoonlijkheid. Geboortedatum 14 mei 1985

Personalia. Persoonlijkheid. Geboortedatum 14 mei 1985 Personalia Woonplaats Tiel Geboortedatum 14 mei 1985 Nationaliteit Nederlandse Persoonlijkheid Onze ICT-Professional is een vriendelijke en rustige jongen. Hij is iemand die In het begin de kat uit de

Nadere informatie

Opleidingswijzer 2013. IDée ICT Opleidingen IDée Plus Bedrijfsopleidingen

Opleidingswijzer 2013. IDée ICT Opleidingen IDée Plus Bedrijfsopleidingen Opleidingswijzer 2013 IDée ICT Opleidingen IDée Plus Bedrijfsopleidingen Applicatietrainingen Training Functiegerichte pc-vaardigheidstrainingen Microsoft Office Microsoft Office 365 Microsoft SharePoint

Nadere informatie

I&I 19 november 2014. Ymke Manders, Product Manager Leren & Certificeren SLBdiensten & Slim.nl

I&I 19 november 2014. Ymke Manders, Product Manager Leren & Certificeren SLBdiensten & Slim.nl I&I 19 november 2014 Ymke Manders, Product Manager Leren & Certificeren SLBdiensten & Slim.nl 17-11-2014: Minister Dekker: Leren kinderen nog wel de juiste dingen op school? Onderwijs2032.nl Tekort appontwikkelaars

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2013 Locatie Berchem

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2013 Locatie Berchem OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2013 Locatie Berchem MODULES MICROSOFT MS Windows MS Word basis MS Word gevorderd MS Word voor professionals MS Excel basis 28 jan 25 mrt 17 jun 9 sep 4 nov 30 dec 30 jan & 1

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2015 Locatie Wilrijk. DAGOPLEIDINGEN Van 9.00-12.00 en van 13.00-16.00

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2015 Locatie Wilrijk. DAGOPLEIDINGEN Van 9.00-12.00 en van 13.00-16.00 OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2015 Locatie Wilrijk MODULES MICROSOFT MS Windows MS Word basis MS Word gevorderd MS Word voor professionals MS Excel basis 9 feb 10 apr 1 jun 27 jul 1 240,00 21 sep 16 nov 22

Nadere informatie

BiZZdesign Academy. BiZZdesign www.bizzdesign.com. Training Programma 2015. Building Strong Organizations Together

BiZZdesign Academy. BiZZdesign www.bizzdesign.com. Training Programma 2015. Building Strong Organizations Together BiZZdesign Academy Training Programma 2015 BiZZdesign www.bizzdesign.com Building Strong Organizations Together Onze Inhouse TOGAF training was zeer levendig door goede oefeningen en een inspirerende trainer.

Nadere informatie

PRESENTS. CO3 Talent Ontwikkel Programma ICT i.s.m. Bridging the gap between business and talent

PRESENTS. CO3 Talent Ontwikkel Programma ICT i.s.m. Bridging the gap between business and talent PRESENTS CO3 Talent Ontwikkel Programma ICT i.s.m. Bridging the gap between business and talent With Humanic Talent Tracks HUMANIC DEVELOPMENT BUILDING IT PROFESSIONALS AT WORK AMSTERDAM NIJMEGEN - EINDHOVEN

Nadere informatie

Cisco. Van ambitie naar prestatie! Met een Cisco opleiding van Global Knowledge TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN. www.globalknowledge.

Cisco. Van ambitie naar prestatie! Met een Cisco opleiding van Global Knowledge TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN. www.globalknowledge. Van ambitie naar prestatie! Met een Cisco opleiding van Global Knowledge Cisco TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN www.globalknowledge.nl/cisco info@globalknowledge.nl www.globalknowledge.nl Van ambitie naar

Nadere informatie

Waar? Wanneer? Hoe? Bij Global Knowledge is ver weg heel dichtbij. Kies waar, wanneer en hoe u wilt leren!

Waar? Wanneer? Hoe? Bij Global Knowledge is ver weg heel dichtbij. Kies waar, wanneer en hoe u wilt leren! Bij Global Knowledge is ver weg heel dichtbij. Kies waar, wanneer en hoe u wilt leren! Waar? Drachten Groningen Zwolle Amsterdam Zoetermeer Nieuwegein Rotterdam Wanneer? Eindhoven Maastricht Hoe? wilt

Nadere informatie

Citrix Trainingen en Certificeringen

Citrix Trainingen en Certificeringen Citrix Trainingen en Certificeringen Een Citrix training van Global Knowledge leidt u op naar het door u gewenste resultaat! Virtualization Networking Mobility www.globalknowledge.nl/citrix info@globalknowledge.nl

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2012 Locatie Berchem

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2012 Locatie Berchem MICROSOFT MS Windows MS Word basis MS Word gevorderd MS Word voor professionals MS Excel basis OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2012 Locatie Berchem 2 jan 27 23 apr 18 jun 20 15 okt 10 dec 29 & 2 22 & 24 28 &

Nadere informatie

De complete oplossing voor uw kadastrale informatievoorziening.

De complete oplossing voor uw kadastrale informatievoorziening. De complete oplossing voor uw kadastrale informatievoorziening. Foto: Mugmedia Het Kadaster gaat de levering van kadastrale informatie ingrijpend vernieuwen. Het huidige proces van verwerken van kadastrale

Nadere informatie

ervaring in computer training bvba open kalender opleidingen 2013 1

ervaring in computer training bvba open kalender opleidingen 2013 1 OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2013 Locatie Berchem MODULES MICROSOFT MS Windows 28 jan 25 17 jun 9 sep 1 240,00 4 nov 30 dec MS Word basis 30 jan & 1 27 & 29 MS Word gevorderd 2 & 4 jan 18 & 19 24 & 26 apr

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6 Profielschets Sander Daems Senior Medewerker Supportdesk Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Pagina 1 van 6 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht Woonplaats Rijbewijs

Nadere informatie

Release (p)review. Microsoft releases 2012

Release (p)review. Microsoft releases 2012 Microsoft releases 2012 Release (p)review Nspyre Herculesplein 24 3584 AA Utrecht T 088-827 50 00 F 088-827 50 99 www.nspyre.nl System Center 2012 is een verzameling van krachtige beheerproducten waarmee

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en kwalificaties: Sint Antoniestraat 16, 4176 BJ Tuil Telefoon: 06-81501551

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en kwalificaties: Sint Antoniestraat 16, 4176 BJ Tuil Telefoon: 06-81501551 CURRICULUM VITAE Persoonlijke gegevens: Bedrijfsnaam: Steffens System Engineering Naam: Steffens Voornamen: Jacco Adres: Sint Antoniestraat 16, 4176 BJ Tuil Telefoon: 06-81501551 E-mailadres: sse@jsteffens.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Tel. : +316-46 17 76 00 Beschikbaar : Full time December 2015 Email: : contact@ishakatak.nl Datum CV : November 2015

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Naam Robin Geboren 17 maart 1971 te Den Haag Burgerlijke staat Gehuwd. MLO Meao Opleiding Mavo

Curriculum Vitae. Naam Robin Geboren 17 maart 1971 te Den Haag Burgerlijke staat Gehuwd. MLO Meao Opleiding Mavo Curriculum Vitae Naam Robin Geboren 17 maart 1971 te Den Haag Burgerlijke staat Gehuwd Opleidingen: MLO 1989 1992 Meao 1988-1989 Opleiding Mavo 1984-1988 Technische opleidingen: Microsoft Certified System

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia: Burgerlijke staat : Gehuwd. Rijbewijs : Telefoon : +31 (0) Opleidingen / Examens:

CURRICULUM VITAE. Personalia: Burgerlijke staat : Gehuwd. Rijbewijs : Telefoon : +31 (0) Opleidingen / Examens: CURRICULUM VITAE Personalia: Naam : Snijders Voornaam : Arjan Geslacht : Man Burgerlijke staat : Gehuwd Nationaliteit : Nederlandse Rijbewijs : B E-Mail : Mail@ArjanSnijders.NL Telefoon : +31 (0) 6 51

Nadere informatie

Microsoft TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN.

Microsoft TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN. Microsoft TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN www.globalknowledge.nl/microsoft INHOUD INTRODUCTIE...3 CERTIFICERINGEN...4 CERTIFICERINGSTRAJECTEN...6 MICROSOFT ON-DEMAND...8 SOFTWARE ASSURANCE (SA) VOUCHERS

Nadere informatie

Curriculum Vitae Persoonsgegevens : Marco A.H.H. Burgers Geboortedatum : 9 december 1976

Curriculum Vitae Persoonsgegevens : Marco A.H.H. Burgers Geboortedatum : 9 december 1976 Curriculum Vitae Persoonsgegevens Naam : Marco A.H.H. Burgers Geboortedatum : 9 december 1976 Woonplaats: : Roermond (Midden-Limburg) Burgelijke staat : Gehuwd Email adres : Marco@Burgers-Online.com Telefoon

Nadere informatie

Niveau 2 Medewerker ICT

Niveau 2 Medewerker ICT Wat kunt u van onze studenten verwachten Niveau 2 Medewerker ICT Schooljaar 2012-2013 Semester 2 Klas 2 (20 weken); deze klas is aan het begin van vorig schooljaar begonnen: Voor deze studenten is het

Nadere informatie

IT Professionals. Voor recente cursusdata zie www.ictivitytraining.nl Prijzen zijn exclusief BTW

IT Professionals. Voor recente cursusdata zie www.ictivitytraining.nl Prijzen zijn exclusief BTW VIRTUAL CLASSROOM ONLINE LEERPORTAAL INDIVIDUEEL BEGELEID LEREN Cursusrooster 2016 ICTIVITY Training IT Professionals Office-gebruikers Management en Vaardigheden IT Professionals Microsoft Cursustitel

Nadere informatie

70-685: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician studerende ITIL Groundworks & Foundation. certificaat

70-685: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician studerende ITIL Groundworks & Foundation. certificaat Persoonlijke gegevens Naam: Maurice Woonplaats: Numansdorp Geboortedatum: 12-05-1985 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B & BE + eigen auto Inzetbaar als Maurice is in staat om zich snel aan te passen

Nadere informatie

Profiel Senna Peterse

Profiel Senna Peterse Profiel Senna Peterse ICT Helpdesk & Support medewerker Call-Dispatch 1 e en 2 e Lijns Helpdesk Remote Support Uitrol- medewerkster Enthousiaste en sociale klantgerichte collega en teamplayer Kwaliteitsgericht,

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Pagina 1 van 7. 1 Certificering VSP6 juni 2015

Curriculum Vitae. Pagina 1 van 7. 1 Certificering VSP6 juni 2015 Curriculum Vitae Naam : Mathieu Woonplaats : Den Haag Geboortejaar : 1976 Geboorteplaats : Amsterdam Karakteristieken : Doorzetter, aanpakker. Enthousiasmerend, denker en doener. Daadkrachtig en vasthoudend

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2016 Locatie Wilrijk DAGOPLEIDINGEN MICROSOFT MS Windows 4/1 29/2 25/4 20/6 1 240,00 16/8 10/10 5/12 MS Word basis 3+5/2 30/3 + 1/4 25+27/5 20+22/7 14+16/9 7+9/11 MS Word gevorderd

Nadere informatie

Curriculum Vitae James Cotton

Curriculum Vitae James Cotton Persoonsgegevens Naam James Martijn Cotton Geboortedatum 2 mei 1978 Geboorteplaats Kingston upon Thames, Engeland Geslacht Man Burgerlijke staat Geregistreerd partnerschap Nationaliteit Engels Adres Burgemeester

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS VOORNAAM Tonny GEBOORTEJAAR 1984 W OONREGIO Rotterdam NATIONALITEIT Nederlands RIJBEWIJS B WIE IS TONNY? Tonny is een enthousiaste SharePoint Consultant die voornamelijk plezier heeft

Nadere informatie

M O D U L E S MICROSOFT

M O D U L E S MICROSOFT K ALENDER OPEN OPLEIDING Locatie Berchem 2011 M O D U L E S MICROSOFT Microsoft Windows 3/1 31/1 28/2 28/3 26/4 23/5 20/6 18/7 29/8 26/9 24/10 21/11 19/12 Microsoft Word - basis 5 & 7/1 2 & 4/2 2 & 4/3

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Geboortedatum: 2 augustus 1981. Telefoonnummer: ******** e-mail: info@josdebest.nl. Novell OES 2 cursus. Gecertificeerd VCP

CURRICULUM VITAE. Geboortedatum: 2 augustus 1981. Telefoonnummer: ******** e-mail: info@josdebest.nl. Novell OES 2 cursus. Gecertificeerd VCP CURRICULUM VITAE PERSONALIA Achternaam: De Best Voorletters: J.H.P. Roepnaam: Jos Geboortedatum: 2 augustus 1981 Geboorteplaats: Oss Adres: ******** Postcode: ******* Woonplaats: Berghem Telefoonnummer:

Nadere informatie

CV GEDOWNLOAD VAN WWW.FLIER-ICT.NL Pagina 1 van 6. P e r s o n a l i a. Voorna(a)m(en) : Roland Geboortedatum : 26 december 1969

CV GEDOWNLOAD VAN WWW.FLIER-ICT.NL Pagina 1 van 6. P e r s o n a l i a. Voorna(a)m(en) : Roland Geboortedatum : 26 december 1969 P e r s o n a l i a Naam : Flier Voorna(a)m(en) : Roland Geboortedatum : 26 december 1969 Woonplaats : Vroomshoop Telefoonnummer(s) : 06-83595383 Burgerlijke staat : Gehuwd Nationaliteit : Nederlands Rijbewijs

Nadere informatie

Viktor van den Berg. Xpert Training Group VMware Authorized Training Center Citrix Authorized Learning Center Microsoft CPLS Eigen datacenter

Viktor van den Berg. Xpert Training Group VMware Authorized Training Center Citrix Authorized Learning Center Microsoft CPLS Eigen datacenter VIRTUALISATIE IRTUALISATIE & C...EEN EEN INTRODUCTIE & CLOUD COMPUTING VIKTOR VAN DEN BERG (XTG) INTRODUCTIE Viktor van den Berg VMware Certified Instructor Product Manager VMware Trainingen Dutch VMUG

Nadere informatie

Curriculum Vitae Richard Dulfer

Curriculum Vitae Richard Dulfer Curriculum Vitae Richard Dulfer Richard Dulfer SYSTEM ENGINEER ERVARING 2013-heden Stichting Inlichtingenbureau Medewerker Technisch Support Tijdelijke terugkeer bij het IB. Meer info zie vorige periode.

Nadere informatie

VMware TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN. Data Center Virtualization Cloud Management & Automation Network Virtualization Desktop & Mobility

VMware TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN. Data Center Virtualization Cloud Management & Automation Network Virtualization Desktop & Mobility VMware TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN w w w. g l o b a l k n o w l e d g e. n l / v m w a r e Data Center Cloud Management & Network VMware kennis opdoen en vastleggen in het tijdperk van de mobiele cloud

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS VOORNAAM Faizel GEBOORTEJAAR 1983 W OONREGIO Kampen NATIONALITEIT Nederlands RIJBEWIJS A + B WIE IS FAIZEL Faizel is een enthousiaste en resultaatgerichte Technisch Consultant. Hij

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Attached b.v. Symfonielaan 26 3438 EV Nieuwegein. Tel: 030 6020602 Fax: 030 6020600 info@attached.nl www.attached.

Curriculum Vitae. Attached b.v. Symfonielaan 26 3438 EV Nieuwegein. Tel: 030 6020602 Fax: 030 6020600 info@attached.nl www.attached. Attached b.v. Symfonielaan 26 3438 EV Nieuwegein Tel: 030 6020602 Fax: 030 6020600 info@attached.nl www.attached.nl Curriculum Vitae Uw accountmanager: Marco Elkerbout Tel: 030 6020602 Mobiel: 06 21587067

Nadere informatie

Vault Easy Best Practice voor AutoCAD

Vault Easy Best Practice voor AutoCAD www.cadac.com Vault Easy Best Practice voor AutoCAD Inhoudsopgave 1 Waarom Vault Easy (VE) 3 2 Organice Vault 3 3 Engineering Omgeving 3 4 Benodigde software voor 4 users 4 5 Project team 4 6 Implementatie

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: 1980. Rijbewijs: Inzetbaar als. Senior Support Engineer. Profiel

Personalia. Geboortedatum: 1980. Rijbewijs: Inzetbaar als. Senior Support Engineer. Profiel Personalia Naam: Wouter Geboortedatum: 1980 Geboorteplaats: Angeren Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Inzetbaar als Senior Support Engineer Profiel Wouter kan zowel zelfstandig als in teamverband

Nadere informatie

Profielschets. : Peter Kok. Datum : april 2013. peter@optimus-it.nl 06 227 198 11

Profielschets. : Peter Kok. Datum : april 2013. peter@optimus-it.nl 06 227 198 11 Profielschets Peter Kok Datum : april 2013 Contactpersoon : Peter Kok peter@optimus-it.nl 06 227 198 11 Dit document is vertrouwelijk en mag niet zonder toestemming vooraf aan derden worden verstrekt.

Nadere informatie

Citrix. Virtualization Networking Mobility TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN.

Citrix. Virtualization Networking Mobility TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN. Citrix TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN www.globalknowledge.nl/citrix Virtualization Networking Mobility Altijd, overal en veilig! We willen altijd en overal toegang hebben tot onze data. Dit ongeacht het

Nadere informatie

Microsoft TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN.

Microsoft TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN. Microsoft TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN www.globalknowledge.nl/microsoft INHOUD INTRODUCTIE...3 CERTIFICERINGEN...4 CERTIFICERINGSTRAJECTEN...6 MICROSOFT ON-DEMAND... 10 SOFTWARE ASSURANCE (SA) VOUCHERS

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Profiel. Competenties. : Dante Hak. Geboren : 20/09/1983. Nationaliteit : Nederlandse Rijbewijs. :

Persoonlijke gegevens. Profiel. Competenties. : Dante Hak. Geboren : 20/09/1983. Nationaliteit : Nederlandse Rijbewijs. : Persoonlijke gegevens Naam : Dante Hak Woonplaats : Oudkarspel Geboren : 20/09/1983 Geslacht : Man Nationaliteit : Nederlandse Rijbewijs : B Talen : Ned, Eng Email : Dantehak@gmail.com Website : Dantehak.nl

Nadere informatie

Microsoft TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN.

Microsoft TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN. Microsoft TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN www.globalknowledge.nl/microsoft INHOUD INTRODUCTIE...3 CERTIFICERINGEN...4 CERTIFICERINGSTRAJECTEN...6 MICROSOFT ON-DEMAND... 10 SOFTWARE ASSURANCE (SA) VOUCHERS

Nadere informatie

Bedrijf Omschrijving Periode

Bedrijf Omschrijving Periode Curriculum senior adviseur project manager Algemeen XXX is een senior GIS consultant met grote ervaring in projectleiding, ontwerp, bouw en het vertalen van klantvragen naar GIS oplossingen. Hij spreekt

Nadere informatie

Trainingen Microsoft Curriculum VIRTUAL COURSES IN THE CLOUD

Trainingen Microsoft Curriculum VIRTUAL COURSES IN THE CLOUD Trainingen Microsoft Curriculum VIRTUAL COURSES IN THE CLOUD Meer trainingen met minder budget Spreker: Erwin Klein Haneveld info@itizeasy.com www.itizeasy.com Voorstellen De aanwezige gasten De presentator

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Dit CV wordt u aangeboden door: Cyber-Point (Freelance) Info@Cyber- Point.nl www.cyber- point.nl

Curriculum Vitae. Dit CV wordt u aangeboden door: Cyber-Point (Freelance) Info@Cyber- Point.nl www.cyber- point.nl Curriculum Vitae Dit CV wordt u aangeboden door: Cyber-Point (Freelance) Info@Cyber- Point.nl www.cyber- point.nl Freelance Microsoft Engineer/Technisch Specialist/ VMware Certified Professional Personalia

Nadere informatie

Hoe schaf je Microsoft producten aan?

Hoe schaf je Microsoft producten aan? Hoe schaf je Microsoft producten aan? Emile van Thienen Senior Software License Specialist emile@centralpoint.nl Microsoft Licenties Wat zijn Microsoft licenties Gebruikers recht/overeenkomst Elke onderneming

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 1 februari Rijbewijs: Profiel

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 1 februari Rijbewijs: Profiel Curriculum Vitae Personalia Naam: Stijn Geboortedatum: 1 februari 1993 Woonplaats: Boxmeer Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke Staat: Ongehuwd Rijbewijs: B Profiel Stijn is een representatieve en gemotiveerde

Nadere informatie

Raymond Smits. Curriculum Vitea Versie:

Raymond Smits. Curriculum Vitea Versie: Raymond Smits Curriculum Vitea Versie: 01-06-2017 Raymond Smits Flinckstraat 30 6165 AB Geleen Tel: 06-23825606 KvK: 14120572 BTW Nr: NL1573.34.570.B.01 IBAN: NL49RABO0152398007 E-mail: info@rs-ict.eu

Nadere informatie

Naam : Eelco Labordus Adres : Woonplaats : Telefoon mobiel : E-mail : eelco.labordus@hotmail.com

Naam : Eelco Labordus Adres : Woonplaats : Telefoon mobiel : E-mail : eelco.labordus@hotmail.com Naam : Eelco Labordus Adres : Woonplaats : Telefoon mobiel : E-mail : eelco.labordus@hotmail.com Personalia Naam : Eelco Labordus Adres : Postcode : Woonplaats : Geboortedatum : 1980 Geboorteplaats : Wijk

Nadere informatie

Raadpleeg mijn website voor een gedetailleerde lijst van projecten: http://www.vanliefde.net.

Raadpleeg mijn website voor een gedetailleerde lijst van projecten: http://www.vanliefde.net. Curriculum Vitae Personalia Voornaam / Familienaam Adres Jonathan Vanliefde Grote waterstraat 32, 2230 - Ramsel Telefoon +32 473 890716 E-mail Jonathan@vanliefde.net Nationaliteit Belg Geboortedatum 01-02-1985

Nadere informatie

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN Inleiding CRM Resultants biedt aan haar klanten de keuze om Microsoft Dynamics CRM in huis te installeren, of om de

Nadere informatie

Snel, betrouwbaar en voordelig Emile van Thienen

Snel, betrouwbaar en voordelig Emile van Thienen Snel, betrouwbaar en voordelig Emile van Thienen Licensing & Software Specialist Microsoft Volume Licensing Open License 2 jaar, licenties eeuwig durend Software Assurance optioneel Level-C vanaf 250 werkplekken

Nadere informatie

Samir Khalil Servicedesk medewerker Woonplaats: Rotterdam Geboortejaar: 1982

Samir Khalil Servicedesk medewerker Woonplaats: Rotterdam Geboortejaar: 1982 Samir Khalil Servicedesk medewerker Woonplaats: Rotterdam Geboortejaar: 1982 Profielschets Samir is een gedreven, eerlijke en klantgerichte ICT professional. Hij heeft veel ervaring opgedaan met gebruikersondersteuning.

Nadere informatie

Brochure Managing App and Desktop Solutions with Citrix XenApp and XenDesktop 7.6 (CXD-203)

Brochure Managing App and Desktop Solutions with Citrix XenApp and XenDesktop 7.6 (CXD-203) Brochure Managing App and Desktop Solutions with Citrix XenApp and XenDesktop 7.6 (CXD-203) Over Pink Elephant Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering.

Nadere informatie

Vakmanschap in Java Software Development

Vakmanschap in Java Software Development Vakmanschap in Java Software Development Software ontwikkeling wordt steeds complexer. Meer devices, nieuwe IT en architectuur concepten (Cloud computing), veiligheid van systemen, gebruikersvriendelijkheid

Nadere informatie

Virtualisatie. Trainingen & Certificeringen. www.globalknowledge.nl/virtualisatie. AppSense Citrix Microsoft RES Software VMware

Virtualisatie. Trainingen & Certificeringen. www.globalknowledge.nl/virtualisatie. AppSense Citrix Microsoft RES Software VMware Virtualisatie Trainingen & Certificeringen Goed virtualiseren begint met een goede opleiding van Global Knowledge! AppSense Citrix Microst RES Stware VMware www.globalknowledge.nl/virtualisatie info@globalknowledge.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago

Curriculum Vitae. Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago Curriculum Vitae Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago Roepnaam Jordi Adres Van Limburg Stirumstraat 8 Postcode en woonplaats 5051 KB, Goirle Geboortedatum 28-07-1994 Geboorteplaats Nationaliteit

Nadere informatie

Dit document beantwoordt uw veelgestelde vragen over de aankomende beëindiging van nieuwe Design & Creation-suites. Overzicht... 3

Dit document beantwoordt uw veelgestelde vragen over de aankomende beëindiging van nieuwe Design & Creation-suites. Overzicht... 3 Autodesk Design & Creation-suites Veelgestelde vragen Dit document beantwoordt uw veelgestelde vragen over de aankomende beëindiging van nieuwe Design & Creation-suites. 24 mei 2016 Inhoudsopgave Overzicht...

Nadere informatie

1 Bedrijfsprofiel BRAIN FORCE

1 Bedrijfsprofiel BRAIN FORCE 1 Bedrijfsprofiel BRAIN FORCE 1.1 Introductie BRAIN FORCE Organisaties schakelen BRAIN FORCE in wanneer zij behoefte hebben om met de inzet van ICT oplossingen de productiviteit van hun medewerkers te

Nadere informatie

Arie van der Wende. System Engineer Microsoft/VMware

Arie van der Wende. System Engineer Microsoft/VMware Arie van der Wende System Engineer Microsoft/VMware Personalia Naam : van der Wende Voornaam : Arie Woonplaats : Nieuw-Vossemeer Geboortedatum : 29/11/1979 Geslacht : Man Burgerlijke staat : Gehuwd Nationaliteit

Nadere informatie

Optimale ICT-beveiliging. Van advies en ontwikkeling tot implementatie en beheer

Optimale ICT-beveiliging. Van advies en ontwikkeling tot implementatie en beheer Optimale ICT-beveiliging Van advies en ontwikkeling tot implementatie en beheer 1 Inhoud Deze brochure geeft u meer uitleg over de manier waarop Telenet de ICT van uw bedrijf kan beveiligen. Ervaring,

Nadere informatie

John de Wilde System Engineer

John de Wilde System Engineer John de Wilde System Engineer e: john.de.wilde@bitsandbeyond.nl w: www.bitsandbeyond.nl t: 06-22505273 Personalia Naam : de Wilde, John Woonplaats : Nieuw Vennep Geboortejaar : 1980 Nationaliteit : Nederlandse

Nadere informatie

MICROSOFT-REGISTRATIE 2013: WIJZIGINGEN LICENTIEREGELS SERVERS

MICROSOFT-REGISTRATIE 2013: WIJZIGINGEN LICENTIEREGELS SERVERS MICROSOFT-REGISTRATIE 2013: WIJZIGINGEN LICENTIEREGELS SERVERS Voor een aantal producten zijn er sinds het uitkomen van nieuwe versies, wijzigingen in de licentieregels. Dit geldt voor SQL Server (zie

Nadere informatie

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Samenwerken Het moderne kantoor met Office 365 Maarten Groeneveld ICT Adviseur - ICT Architectuur - Sourcing - Business & IT Alignment 1. Introductie Visie

Nadere informatie

Opleidingsaanbod: testopleidingen.com

Opleidingsaanbod: testopleidingen.com (Business, (IT) Projectmanagement, Quality Management, etc.) TMap NEXT Test Engineer(NL/ENG) Examentraining TMap NEXT Test Engineer E-learning TMap NEXT Test Engineer Certificering TMap NEXT Test Engineer

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 5 juni Profiel

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 5 juni Profiel Curriculum Vitae Personalia Naam: Kevin Geboortedatum: 5 juni 1989 Woonplaats: Roermond Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke Staat: Samenwonend Rijbewijs: A, B Profiel Kevin is een enthousiaste en gemotiveerde

Nadere informatie

Geboortedatum: 02-10-1990 Geboorteplaats: Gouda

Geboortedatum: 02-10-1990 Geboorteplaats: Gouda Personalia Naam: Rendy L Geboortedatum: 02-10-1990 Geboorteplaats: Gouda Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: Ja Profiel Opleidingen Ik heb mijn MBO diploma gehaald met als doel carrière te maken in de

Nadere informatie

Esri Nederland. Opleidingen 2015. meer informatie? esri.nl/opleidingen

Esri Nederland. Opleidingen 2015. meer informatie? esri.nl/opleidingen Esri Nederland Opleidingen 2015 meer informatie? Meer dan 20 jaar ervaring in training geven aan meer dan 18.000 gebruikers. Docenten zijn gecertificeerd door Esri en Comptia CTT+ en garanderen daarmee

Nadere informatie

ing. Rob aan de Brugh Curriculum Vitae

ing. Rob aan de Brugh Curriculum Vitae ing. Rob aan de Brugh Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam: Aan de Brugh Voornamen: Robert Johannes Hubertus Roepnaam: Rob Titel: ing. Adres: Schoolstraat 144 Postcode: 5951 CX Plaats: Belfeld (Limburg)

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: 08-03-1986. Geslacht: Burgerlijke staat: Ongehuwd. Inzetbaar als. Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker

Personalia. Geboortedatum: 08-03-1986. Geslacht: Burgerlijke staat: Ongehuwd. Inzetbaar als. Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker Personalia Naam: Stacey Geboortedatum: 08-03-1986 Woonplaats: Almere Nationaliteit: Nederlandse Geslacht: Man Burgerlijke staat: Ongehuwd Inzetbaar als Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: 23-04-1990. Rijbewijs: Inzetbaar als. Servicedeskmedewerker. Profiel

Personalia. Geboortedatum: 23-04-1990. Rijbewijs: Inzetbaar als. Servicedeskmedewerker. Profiel Personalia Naam: Joyce Geboortedatum: 23-04-1990 Woonplaats: Krommenie Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: Nee Inzetbaar als Servicedeskmedewerker Profiel Joyce is in staat om zich snel aan te passen

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2016 Locatie Wilrijk

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2016 Locatie Wilrijk OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2016 Locatie Wilrijk DAGOPLEIDINGEN MICROSOFT MS Windows 4/1 29/2 25/4 20/6 16/8 10/10 5/12 MS Word basis 3+5/2 30/3 + 1/4 25+27/5 20+22/7 14+16/9 7+9/11 MS Word gevorderd 6+8/1

Nadere informatie

Esri Nederland. Opleidingen 2014/2015. meer informatie? esri.nl/opleidingen

Esri Nederland. Opleidingen 2014/2015. meer informatie? esri.nl/opleidingen Esri Nederland Opleidingen 2014/2015 meer informatie? Meer dan 20 jaar ervaring in training geven aan meer dan 18.000 gebruikers. Docenten zijn gecertificeerd door Esri en Comptia CTT+ en garanderen daarmee

Nadere informatie

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Oud scenario - Small Business Server 2011 Waarom afscheid nemen? Alweer 6(!) jaar oud Kans op

Nadere informatie

Eén Autodesk licentiemodel

Eén Autodesk licentiemodel Eén Autodesk licentiemodel switchen van onderhoudsplan naar abonnement Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 1.1 Autodesk en Cloud... 2 2 Twee abonnementsvormen... 2 3 Van twee naar één abonnementsvorm... 3 3.1

Nadere informatie

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7 Inleiding Taak 10 gaat over het oriënteren op het vakgebied van onze toekomst. Als we straks afgestudeerd zijn zullen we automatisch werk moeten gaan zoeken. Maar welk werk of in welke sector? Dat gaan

Nadere informatie

Personalia. Persoonlijkheid. Geboortedatum 22 december 1985

Personalia. Persoonlijkheid. Geboortedatum 22 december 1985 Personalia Woonplaats Almere Geboortedatum 22 december 1985 Nationaliteit Nederlandse Persoonlijkheid Deze ICT Professioanal is een gemotiveerde, leergierige, spontane en flexibele medewerker. Door zijn

Nadere informatie

De virtualisatie Grand Prix

De virtualisatie Grand Prix De virtualisatie Grand Prix met Microsoft en VMware Viktor van den Berg Consultant Peter Jong Consultant Voorstellen sprekers Viktor van den Berg Infrastructuur Consultant VCP, VCAP-DCV, VCAP-CID Peter

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: 21-10-1987. Rijbewijs: Profiel

Personalia. Geboortedatum: 21-10-1987. Rijbewijs: Profiel Personalia Naam: Eddy Geboortedatum: 21-10-1987 Woonplaats: Hilversum Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Profiel Ik ben een hardwerkende jonge systeembeheerder die wil uitgroeien naar systeem architect.

Nadere informatie

Geboortedatum: 01-08-1986

Geboortedatum: 01-08-1986 Personalia Naam: Rashif Geboortedatum: 01-08-1986 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Profiel Rashif is een jongen die erg vriendelijk en servicegericht is. Hij heeft na zijn

Nadere informatie

Systeem Specialist, Projectmedewerker Migratie/Implementatie, Exchange Specialist, Windows Server Specialist

Systeem Specialist, Projectmedewerker Migratie/Implementatie, Exchange Specialist, Windows Server Specialist Curriculum Vitae Personalia Naam: Gordon Bergmeijer Nationaliteit: Nederlandse Geboortejaar: 1975 Geslacht: Man Woonomgeving: Hilversum Contact itpro@bergmeijer.com Inzetbaar als: Algemene opleiding: Systeem

Nadere informatie