Dienstenwijzer. Dat is niet de waarheid over geld. De waarheid over geld geeft je antwoord op vragen als:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dienstenwijzer. Dat is niet de waarheid over geld. De waarheid over geld geeft je antwoord op vragen als:"

Transcriptie

1 Dienstenwijzer Wat doen we? Wij helpen mensen slimmere dingen doen met hun geld zodat ze het leven kunnen leiden dat ze willen. Dat doen we door de waarheid te vertellen over geld. De waarheid over geld gaat niet alleen over welke hypotheek beter is dan de andere of over de goedkoopste levensverzekering. Het gaat niet uitsluitend om financiële producten. Dat is niet de waarheid over geld. De waarheid over geld geeft je antwoord op vragen als: Hoe kan ik de aankoop van een huis financieren en ook nog een leven hebben? Wanneer kan ik het mij veroorloven om meer tijd vrij te maken en te stoppen met dingen in mijn leven die mij tegenstaan en kan ik gaan doen wat ik eigenlijk heel leuk vind? Welk rendement op mijn vermogen heb ik nodig om mijn levensstijl te kunnen voortzetten? Antwoord op dergelijke vragen, dat is de waarheid over geld.

2 Situaties waarbij we worden ingeschakeld In de volgende situatie worden we vaak ingeschakeld: - Afsluiten van een hypotheek; - Aanpassen van bestaande hypotheekconstructies; - Oplossen van pensioengaten; - Doorlichten van en overzicht brengen in de bestaande financiële situatie; - Herkennen en oplossen van woekerpolissen; - Afdekken van inkomensrisico s; - Zo goed mogelijk opbouwen van een kapitaal voor later; - Vermogensbeheer vanuit een financieel plan; - Opzetten en beheren van pensioenregelingen voor ZZP-er, DGA en MKB. Daarnaast rekenen we toekomstscenario s door zoals: wat gebeurt er met het (gezins-)inkomen en vermogen als partners: lang leven, werkloos of arbeidsongeschikt worden of komen te overlijden.

3 Onafhankelijk product advies Adviesvrijheid Ons kantoor heeft geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen. Wij zijn dus volledig vrij en onafhankelijk in onze advisering. Ondernemersvrijheid Geen enkele financiële instelling zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij, heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze bedrijf. Keuze van aanbieders De markt kent veel aanbieders van financiële producten en diensten. Wij werken met speciale vergelijkingsprogramma s die het mogelijk maken om een objectieve analyse te maken van nagenoeg de gehele markt. Uit al deze aanbieders zullen wij een aanbod selecteren dat goed past bij jouw persoonlijke wensen. Deze vergelijking maken wij op basis van een groot aantal factoren. Natuurlijk valt daar de hoogte van de premie onder. Maar ook de kwaliteit van de voorwaarden en de ervaring met de instelling hoe die zich opstelt indien een beroep wordt gedaan op een uitkering. Omdat wij op deze wijze werken kunnen wij als een ongebonden, objectieve bemiddelaar voor je optreden. Diensten We bieden vier advies diensten. Life Style Financiële planning Life Style Financial Planning is een andere vorm van vermogensbeheer. Het beheer van het vermogen vindt daarin plaats vanuit een opgesteld financieel plan. Wat belangrijk is in je leven staat centraal en wij zorgen ervoor dat je nooit tekort aan geld hebt om dat te doen. Slim advies Antwoorden op grote financiële vragen zoals: Kan ik eerder minder gaan werken? Hoe bouw ik in deze tijd nog een goed pensioen op? Zijn al die financiële producten die ik in de loop van de tijd hebt afgesloten wel zo goed?

4 Voor al dat soort vragen hebben we een aanpak die we op maat kunnen aanpassen op jouw situatie en jouw vraag. Zo krijg je concrete antwoorden en een oplossingsprogramma. Hypotheek advies Hypotheek advies op basis van Financiele Planning. Dit betekent het verbinden van je echte wensen en doelen in je leven met de nieuwe keuzes die je moet maken m.b.t. het financieren van de aankoop van een woning, fiscale zaken, erven en schenken, vermogensopbouw, pensioen, levensverzekeringen, kredieten en inkomensrisico s. Blijf slim programma Slim worden en slim blijven zijn hele verschillende dingen in een wereld die snel verandert. De juiste informatie is daarin curiaal. Als we je helpen om slim te worden zullen we je ook helpen om slim te blijven.

5 Advieskosten In het berekenen van onze advieskosten hebben we de volgende opties: - Uurtarief; - Vaste prijs; - Doorlopend. Voor ons is het heel belangrijk dat je vertrouwen in ons hebt en dat we met elkaar starten in een adviestraject op basis van duidelijke afspraken. Daarom zien we ons eerste gesprek als oriënterend waarin we wederzijds ervaren of er een click is. Als die er is dan maken we vervolgafspraken en ook een afspraak over het te hanteren beloningsmodel. Advieskosten op basis van uurtarief We hanteren voor een financiële planner een uurtarief van 150,00 inclusief BTW. Advieskosten op basis van een vaste prijs Een aantal type adviezen doen we zo vaak dat het voor ons mogelijk is om een vaste afspraak te maken over de advies kosten. Met name geld dat voor verschillende soorten hypotheek advies. Je kunt in een aantal gevallen ervoor kiezen om ons alleen het advies te laten opstellen en zelf de afwikkeling bij de diverse partijen te doen (bank, verzekeringsmaatschappij, taxateur, makelaar en notaris). Als wij het idee hebben dat de kans redelijk groot is dat zelf afwikkelen problemen gaat opleveren, dan zullen we dit niet apart aanbieden. Hypotheek vraag Advies Bemiddelen Totaal Hypotheekadvies Hypotheekadvies starter (opslag advies 200,- voor aanvraag starterslening) Hypotheekadvies voor een ondernemer Tweede hypotheek Wijziging hoofdelijke aansprakelijkheid Verlengen rente contract 75-75

6 Als wij niet bemiddelen dan zijn de advieskosten exclusief BTW. Doen wij advies en bemiddeling dan zijn onze kosten inclusief BTW. Afgezien van het wijzigen en verlengen van een bestaande hypotheek, kunnen de advieskosten worden opgenomen in de begroting van de hypotheek en hoeven deze niet apart te worden betaald. Daarnaast zijn in de meeste gevallen de advieskosten fiscaal aftrekbaar. Als de koop van de woning of het oversluiten van de hypotheek niet doorgaat dan ben je ons niets verschuldigd. Als de koop van de woning of het oversluiten van de hypotheek wel doorgaat maar je besluit met een andere partij door te gaan dan brengen we de tot dat moment gemaakt uren in rekening.

7 Blijf slim programma Informatie Slimme met financiële tips en blogs over actuele ontwikkelingen E-Books (beschikbaar: Ontdek het leven dat je eigenlijk wilt en 50 besparing tips ) Informatie Bewaking Vermogensbeheer Ja Ja Ja Ja Ja Ja Digitaal huishoudboekje AFAS Personal Ja Ja Ja AFAS Personal Plus - Ja Ja Financieel dashboard (Mijn Kluis) Beschikbaar met jaarlijkse update Ja Ja Ja Beschikbaar met jaarlijkse update en analyse - Ja Ja Hypotheek bewaking Voortdurende bewaking op verantwoorde - Ja Ja hypotheek Renteverlenging - Ja Ja Voortdurende check op besparingsmogelijkheden - Ja Ja Check op verantwoord overstappen naar Banksparen - Ja Ja Bewaking risicoverzekeringen Voortdurende check op premieontwikkeling - Ja Ja Life Style Financiële Planning Voortdurende bewaking ontwikkeling van het - - Ja vermogen Onbeperkt vragen stellen - - Ja Jaarlijkse update financieel plan en evaluatie - - Ja van de doelen/wensen Kosten per maand incl. BTW EUR 15,50 EUR 24,10 Via staffel

8 Vermogensbeheer Life Style Financiele Planning bestaat uit het opstellen van een Financieel Plan en het beheer van het vermogen. Voor dit beheer handteren we de volgende kosten staffel. - 0,8% van het vermogen per jaar tot EUR ,- - 0,6% van het vermogen per jaar tussen EUR ,- en EUR ,- - 0,4% van het vermogen per jaar boven EUR ,- Wij vragen ook iets van jou Om je belangen op het gebied van financiële diensten optimaal te kunnen behartigen, vragen wij ook een aantal zaken van u. Juiste en volledige informatieverstrekking Voor onze adviezen zijn wij afhankelijk van de informatie die u ons verstrekt. In de relatie die wij met u hebben vragen wij van u, afhankelijk van actualiteiten, dat u ons regelmatig informeert. Bijvoorbeeld of er wijzigingen zijn in uw inkomenssituatie, of dat u recent grote uitgaven hebt gedaan voor uw woning. Deze informatie is mede bepalend voor de adviezen die wij u geven. Totaalbeeld Uw financiële portefeuille kunt u het best vergelijken met een puzzel. Het beeld is pas compleet te maken als alle puzzelstukjes bekend zijn. Het is mogelijk dat u bepaalde financiële producten elders hebt afgesloten en ook elders laat begeleiden. Om uw belangen optimaal te kunnen behartigen is het voor ons echter belangrijk een totaalbeeld te hebben. Zo kan voorkomen worden dat wij u niet attent zouden maken op een bepaald risico omdat wij konden denken dat u dit elders al geregeld had. Daarom vragen wij u mee te werken aan het vervolmaken van het totaalbeeld van uw financiële dienstenpakket.

9 Wijzigingen doorgeven Vanzelfsprekend vragen wij u ons te informeren over wijzigingen in uw persoonlijke situatie, die van invloed kunnen zijn op uw pakket van financiële diensten. Denkt u bijvoorbeeld aan een verhuizing, een andere baan, een huwelijk, een geboorte, werkloos of arbeidsongeschikt worden. Informatie doornemen Indien wij voor u een bepaalde financiële dienst verzorgen zal het vaak gebeuren dat wij u informatie zenden. Soms gaat het om informatie die wij u wettelijk verplicht zijn te zenden. Maar ook kunnen wij u informatie toesturen omdat wij denken dat u zich daarmee nog beter kunt oriënteren op bestaande of nieuwe financiële producten en diensten. Wij vragen u al onze informatie aandachtig door te nemen en ons zonodig te raadplegen. In ieder geval vragen wij u de polissen en andere contracten altijd zelf te controleren en vast te stellen of deze zijn opgesteld conform uw wensen. Vanzelfsprekend controleren wij deze documenten ook. Lidmaatschappen en registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn: Autoriteit Financiële Markten (AFM) De AFM houdt krachtens de wet toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van onder meer financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer Het register van vergunninghouders kun je raadplegen op Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht je toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kun je je wenden tot het Klachteninstituut, een onafhankelijke stichting die je klacht kan beoordelen Ons aansluitnummer bij het KiFiD is

10 Bescherming persoonsgegevens Wij zijn ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Het CBP ziet er op toe dat persoonsgegevens zorgvuldig worden gebruikt en beveiligd en dat je privacy ook in de toekomst gewaarborgd blijft. Wij zijn ingeschreven onder meldingsnummer en je kunt ons in het openbare register vinden op Op deze site vindt je eveneens nadere informatie. Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer Master in Financiële Planning (MFP) De financiële planner in ons kantoor heeft de kwalificatie MFP. De MFP-er is een ervaren adviseur met een universitaire beroepsopleiding. Als je een klacht hebt We doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden maar ook wij kunnen een fout maken. En dat kan ertoe leiden dat je een klacht hebt. Eerst de klacht kenbaar maken aan ons Indien je een klacht hebt, vragen wij je dit eerst kenbaar te maken aan ons. In de meeste gevallen zullen we je klacht snel kunnen verhelpen. Daarna eventueel naar het klachteninstituut Indien wij er samen niet uitkomen kun je je wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, een onafhankelijke stichting die je klacht verder zal beoordelen. Ons aansluitnummer bij KiFiD is Je kunt je hiervoor wenden tot: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Postbus AG Den Haag Telefoon: Internet:

11 Vergunningen Ons kantoor is ingeschreven bij de Autoriteit Financiele Markten. Op basis hiervan mogen wij adviseren en bemiddelen in financiële producten en diensten van diverse aanbieders. We hebben de volgende vergunningen: - Deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen; - Betaalrekeningen; - Consumptief krediet; - Elektronisch geld; - Hypothecair krediet; - Levensverzekeringen; - Pensioenverzekeringen; - Premiepensioenvorderingen; - Spaarrekeningen Daarnaast hebben we in 2014 voldaan aan de nieuwe richtlijnen van de AFM en de volgende certificeringen ontvangen: - Adviseur Basis - Adviseur Vermogen - Adviseur Hypothecair krediet - Adviseur Pensioen Contactgegevens Bezoekadres Stark Diepenhorst & Bokma Polarisavenue JH Hoofddorp Bereikbaarheid U kunt ons als volgt bereiken: Telefoon: Website: Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar tussen 8.30 uur tot uur.

Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Dienstenwijzer Assurantiekantoor De Smale, Assurantiekantoor S. de Smale

Dienstenwijzer Assurantiekantoor De Smale, Assurantiekantoor S. de Smale Dienstenwijzer Assurantiekantoor De Smale, Assurantiekantoor S. de Smale Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Van der Krabben Pensioenen Hypotheken Verzekeringen BV

Dienstverleningsdocument Van der Krabben Pensioenen Hypotheken Verzekeringen BV Dienstverleningsdocument Van der Krabben Pensioenen Hypotheken Verzekeringen BV Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze

Nadere informatie

Wie zijn wij? Naam en adresgegevens Ardea Montis Reeperf 23 4824 GG BREDA

Wie zijn wij? Naam en adresgegevens Ardea Montis Reeperf 23 4824 GG BREDA Ardea Montis Dienstverleningsdocument biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Ardea Montis. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn in onze dienstverlening en inzicht te geven in onze

Nadere informatie

Dienstenwijzer De Zeeuw Verzekeringen -DZV

Dienstenwijzer De Zeeuw Verzekeringen -DZV Dienstenwijzer De Zeeuw Verzekeringen -DZV Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V.

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal.

Nadere informatie

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602.

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602. Dienstenwijzer Oranjeland Ltd Ons kantoor heeft een adviserende en bemiddelende functie op het gebied van hypotheken, pensioenen en assurantiën voor zowel de particuliere als zakelijke relatie. Daarbij

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

D I E N S T V E R L E N I N G S D O C U M E N T V A N

D I E N S T V E R L E N I N G S D O C U M E N T V A N D I E N S T V E R L E N I N G S D O C U M E N T V A N Seijkens den Ouden V.O.F. Seijkens den Ouden Pensioenen B.V. hierna te noemen SdO, SdO is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen

Nadere informatie

Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen

Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze

Nadere informatie

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten. Dienstenwijzer Slofstra Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer BVA Verzekeringen, De Vries Financieel, studentenpolis.com, verzekeronline.com

Dienstenwijzer BVA Verzekeringen, De Vries Financieel, studentenpolis.com, verzekeronline.com Dienstenwijzer BVA Verzekeringen, De Vries Financieel, studentenpolis.com, verzekeronline.com Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is.

Nadere informatie

Dienstenwijzer Jan de Jong Financiële Diensten

Dienstenwijzer Jan de Jong Financiële Diensten Dienstenwijzer Jan de Jong Financiële Diensten Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal.

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer. MORRA 2-33 POSTBUS 714 9200 AS DRACHTEN T 0512-33 42 20 F 0512-33 42 99 info@poelmanassurantien.nl www.poelmanassurantien.

Dienstenwijzer. MORRA 2-33 POSTBUS 714 9200 AS DRACHTEN T 0512-33 42 20 F 0512-33 42 99 info@poelmanassurantien.nl www.poelmanassurantien. Dienstenwijzer MORRA 2-33 POSTBUS 714 9200 AS DRACHTEN T 0512-33 42 20 F 0512-33 42 99 info@poelmanassurantien.nl www.poelmanassurantien.nl 2 D I E N S T E N W I J Z E R Ons kantoor is gespecialiseerd

Nadere informatie

Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten

Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant

Nadere informatie

Internet. Dienstverleningsdocument

Internet. Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Internet Wij beschikken over een eigen internetsite. Hierop treft u regelmatig informatie en tips aan. Ga naar www.rietman-advies.

Internet Wij beschikken over een eigen internetsite. Hierop treft u regelmatig informatie en tips aan. Ga naar www.rietman-advies. Dienstenwijzer RIETMAN FINANCIEEL ADVIES Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT inclusief dienstenwijzer versie 1.0, 26 april 2013

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT inclusief dienstenwijzer versie 1.0, 26 april 2013 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT inclusief dienstenwijzer versie 1.0, 26 april 2013 Met dit Dienstverleningsdocument (DVD) maken wij u wegwijs bij Dierks Financieel Advies. Naast algemene informatie over ons kantoor

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Juli 2013 Versie 1.

Dienstenwijzer. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Juli 2013 Versie 1. Dienstenwijzer Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Juli 2013 Versie 1.2 Op alle diensten die door Fundament worden geleverd, zijn de Algemene

Nadere informatie

FPN Groep Dienstverlening Particulier

FPN Groep Dienstverlening Particulier FPN Groep Dienstverlening Particulier Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

tolle'ls Dienstenwijzer Jan Stoffers Assurantien BV Wie zijn wij?

tolle'ls Dienstenwijzer Jan Stoffers Assurantien BV Wie zijn wij? tolle'ls ASSURANTIEN BV Slalionssrraal39 6J8l AD Eisioo Lb. Dienstenwijzer Jan Stoffers Assurantien BV Ons kantoor is gespecialiseerd in financiele diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Particulier

Dienstverleningsdocument Particulier Dienstverleningsdocument Particulier Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw

Nadere informatie

Wie zijn wij? Onze dienstverlening

Wie zijn wij? Onze dienstverlening Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. De werkwijze van MOM Assurantiën

Dienstverleningsdocument. De werkwijze van MOM Assurantiën Dienstverleningsdocument De werkwijze van MOM Assurantiën Versie: maart 2010 Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze

Nadere informatie

Dienstenwijzer (particulier)

Dienstenwijzer (particulier) persoonlijk en dichtbij Dienstenwijzer (particulier) 1 Dienstenwijzer (particulier) De Vries Verzekeringen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat

Nadere informatie

Nico Poel Financiële Diensten behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten.

Nico Poel Financiële Diensten behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten. DIENSTENWIJZER Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Informatiedocument Peters Verzekeringen

Informatiedocument Peters Verzekeringen Informatiedocument Peters Verzekeringen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal.

Nadere informatie