N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL"

Transcriptie

1 N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL

2 WELKOM UW NIEUWE XC60 HET INTERIEUR UW AVONTUUR PAGINA 01 PAGINA 04 PAGINA 08 PAGINA 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN PAGINA 12 PAGINA 14 PAGINA 16 PAGINA 18 VOLVO OCEAN RACE WELKE XC60 BENT U? PAGINA 22 MAAK UW INTERIEUR PERSOONLIJK BEKLEDING PAGINA 20 PAGINA 26 PAGINA / LICHTMETALEN VELGEN ACCESSOIRES 924 PAGINA 30 PAGINA VOLVO 2774 SERVICES PAGINA FEITEN EN CIJFERS 946 PAGINA

3 XC60 WELKOM Lees meer op volvocars.nl 01 WIJ ZIJN VOLVO. BIJ ONS STAAN MENSEN VOOROP. Wat kunnen we doen om uw leven beter, eenvoudiger of comfortabeler te maken? Scandinavische ontwerpers gaan altijd uit van de persoon die een voorwerp gaat gebruiken en stellen vervolgens de vraag: Wat kunnen we doen om het leven van deze persoon beter, eenvoudiger of comfortabeler te maken? Deze filosofie passen we toe bij iedere auto die we ontwerpen. Wij beginnen aan ons ontwerp met u als uitgangspunt, terwijl bij andere fabrikanten het menselijke aspect in eerste instantie ondergeschikt is aan de technologie. Wij begrijpen wat u nodig heeft en gebruiken onze technische kennis om uw leven eenvoudiger, beter, veiliger en mooier te maken. Vorm volgt immers functie. Wie een auto ontwerpt met mensen in gedachten, maakt van nature iets moois. Bij ons staan mensen daarom voorop. Wij willen dat u zich iedere dag weer goed voelt wanneer u naar onze auto s kijkt en erin wegrijdt. De bovenstaande filosofie heeft tijdens onze 86-jarige geschiedenis al tot veel innovaties geleid. De driepuntsgordel in uw huidige auto? Dat is een uitvinding van ons uit Al vanaf het begin erkennen we de milieuproblemen en houden we er rekening mee. De lambdasonde, een sensor die uitlaatgassen meet, de uitstoot verlaagt en de prestaties en zuinigheid verhoogt, is een oplossing die we in 1976 op de markt hebben gebracht. U vindt wereldwijd geen auto met benzinemotor meer zonder.

4 In Zweden is mooi design een manier van leven, geen luxe.

5 Het gaat echter niet alleen om het grote geheel. Wij vinden details net zo belangrijk, want die beïnvloeden hoe u zich voelt, iedere dag opnieuw. Neem nu onze stoelen. Rond 1960 vroegen we een gesprek aan met een aantal orthopedisch chirurgen van de Technische Universiteit Chalmers in Göteborg. Ze vroegen zich af waarom een groep auto-ontwerpers hen wilde spreken. Nog nooit had iemand eraan gedacht om orthopedisch chirurgen om advies te vragen bij het ontwerpen van autostoelen. De ergonomische ontwerpen die hieruit zijn voortgekomen, hebben onze auto s wereldfaam opgeleverd vanwege hun uitstekende comfort op lange afstanden. Net als alle vakmensen in Scandinavië gebruiken we alleen de beste materialen, zoals het ultrasterke Boron-staal in onze veiligheidskooien. In het interieur van onze auto s werken we met natuurlijke, authentieke materialen niet omdat dit trendy is, maar omdat u zich goed voelt wanneer u ze aanraakt en omdat ze beter zijn voor uw gezondheid. Een mooie ervaring voor u creëren, is voor ons heel natuurlijk. Want in Zweden is mooi design een manier van leven, geen luxe.

6 XC60 UW NIEUWE XC60 Lees meer op volvocars.nl 04 DE XC60. MAAK KENNIS MET DE SUV DIE HEERLIJK RIJDT. De perfecte auto voor veeleisende bestuurders die op zoek zijn naar avontuur, zowel in de stad als daarbuiten. Uw levensstijl vraagt om een SUV, maar uw hart zegt dat u een stijlvolle auto wilt waarin de bestuurder centraal staat. Mocht dit voor u een dilemma zijn, dan hebben wij de oplossing: de Volvo XC60. Een perfecte auto voor veeleisende bestuurders die op zoek zijn naar avontuur, of u nu in de stad rijdt of daarbuiten. En dankzij een reeks verbeteringen aan de binnen- en buitenkant is onze dynamische, stijlvolle maar perfect geproportioneerde SUV nog beter geworden. U waardeert de superieure handling van de XC60 pas echt wanneer u erin rijdt. Dankzij het geavanceerde chassis en Corner Traction Control dat het nog leuker maakt om bochten te nemen rijdt hij niet als een torenhoge, topzware SUV, maar biedt hij de souplesse en wendbaarheid van een lage sedan. De hoge zitpositie biedt u als bestuurder echter alle controle en zelfvertrouwen wanneer u door het drukke stadsverkeer rijdt. En dankzij de grote bodemvrijheid is er tijdens uw avontuurlijke ritten geen weg onbegaanbaar.

7

8 Uw nieuwe XC60 is leverbaar met fraaie, geïntegreerde uitlaatpijpen. Ze blijven perfect op hun plaats, ondanks dat ze 25mm uitzetten zodra de motor op bedrijfstemperatuur is. Dat is ware Scandinavische precisie-engineering. KIJK VOOR MEER BIJZONDERE DESIGNKENMERKEN VAN DE XC60 OP VOLVOCARS.NL Wij Zweden denken graag dat we te aardig zijn om op uiterlijk af te gaan. Dat zijn we niet.

9 Ik heb me laten inspireren door een rivier bij mijn huis, vertelt Steve Potter, Exterior Design Manager van de XC60. Het water stroomde onvoorstelbaar snel over de rotsen. We wilden die visuele spanning en constante beweging nabootsen, die afhankelijk van je gezichtspunt verandert. Het leeft. Het resultaat is een heel menselijke, organische stijl. De nieuwe XC60 heeft een slimmere, vastberaden uitstraling en voelt zich net zo zeer thuis in de stad als op landwegen. Het ontwerp is verbeterd en is nu compleet uitgevoerd in één kleur, wat hem een stedelijker tintje geeft. De gefocuste, vastberaden koplampen maken de XC60 tot een opvallende verschijning op de weg, en de heldere verticale LEDdagrijverlichting staat ver op de hoeken om de hoogte en grandeur van de XC60 te benadrukken. In lijn met onze Scandinavische designprincipes is elk detail uitgedacht voor zo min mogelijk visuele ruis, zoals onze ontwerpers dat noemen. We hebben oog voor het kleinste detail. Zo hebben we de sproeikoppen uit het zicht gehaald en alles weggewerkt wat zou kunnen afleiden van de elegante, ruimtelijke oppervlakken van de XC60. Bovendien heeft de auto een grotere Iron Mark gekregen, het iconische logo van Volvo, wat hem nog zelfverzekerder maakt.

10 XC60 HET INTERIEUR Lees meer op volvocars.nl 08 Houdt u van autorijden, bestel dan onze nieuwe schakelpaddles. U kunt niet alleen sneller schakelen, maar doordat u uw handen aan het stuur houdt, heeft u ook altijd volledig de controle. Naast zijn dynamische handling biedt de XC60 het comfort dat u van een luxe auto verwacht. We zijn beroemd om onze stoelen, zegt Stefan Sällqvist, productmanager van de XC60. Daar wordt nooit op bezuinigd. We zijn trots op de nieuwe sportstoelen. Ze zien er fantastisch uit en u zit van uw dijen tot uw schouders veilig en comfortabel. Dankzij het beroemde ergonomische ontwerp van Volvo kunt u urenlang rijden zonder moe te worden.

11 SCANDINAVISCH INTERIEURONTWERP OP VIER WIELEN.

12 Alles draait om uw rijstijl en met het Four-C chassis heeft u keuze uit drie verschillende standen. Comfort en Sport spreken voor zich; Advanced geeft uw auto optimale grip. En u kunt op ieder gewenst moment met één druk op de knop van modus wisselen. LEES MEER OP VOLVOCARS.NL De beste plekken zijn moeilijk bereikbaar. Dus ik zie u straks daar.

13 In Zweden zeggen we: slecht weer bestaat niet, alleen verkeerde kleding. En wat ons betreft, geldt dat ook voor auto s. We verwerken altijd de nieuwste technologieën in onze modellen, zodat u overal naartoe kunt, ongeacht het terrein of de weersomstandigheden. Zie onze auto s als een jas maar dan wel een zeer veelzijdige. Met All-Wheel Drive voelt rijden op het platteland even natuurlijk als in de stad. Dankzij de grote bodemvrijheid rijdt u moeiteloos over het ruigste terrein. Hill Descent Control maakt het nog eenvoudiger en verandert uw XC60 in een echte allrounder die zich in de stad net zo thuis voelt als daarbuiten. Het beeld van krachtige wendbaarheid en zelfvertrouwen is te danken aan onze geavanceerde chassismodellen: we hebben duizenden uren besteed aan het perfectioneren en verfijnen ervan, zodat u kunt genieten van de ultieme responsieve, beheerste rijervaring.

14 7 FULL SONIC SOUND Bij Volvo vinden we dat u van de ultieme geluidservaring moet kunnen genieten. We hebben daarom het ultramoderne Premium Sound ontwikkeld met Harman Kardon. De versterker, inclusief twaalf high-fidelity luidsprekers, is voorzien van Dirac Live, de volgende generatie versterkingssoftware. Met zijn realistische podiumsound en versterkte bas biedt dit geluidssysteem een ongeëvenaarde geluidservaring voor alle inzittenden dat bovendien eenvoudig op externe mediaspelers kan worden aangesloten. LEES MEER OP VOLVOCARS.NL Ons fraaie, hoge resolutie instrumentenpaneel biedt de keuze uit drie instellingen voor uw Adaptief TFT Crystal instrumentenpaneel en Sensus-scherm Elegance, Eco en Performance.

15 XC60 SENSUS Lees meer op volvocars.nl 13 Volvo Sensus. U heeft de controle, uiteraard. Aangezien u uw tijd grotendeels in de bestuurdersstoel van uw Volvo doorbrengt, hebben we een schitterende ruimte rondom u gecreëerd. Alle instrumenten en knoppen zijn zo gebruiksvriendelijk en intuïtief mogelijk. Deze aanpak verbindt u en uw auto met de buitenwereld. We noemen het Sensus. Ons fraaie, nieuwe Adaptief TFT Crystal instrumentenpaneel is het nieuwste voorbeeld van die filosofie. U beschikt niet alleen over alle informatie die u nodig heeft zonder te worden overspoeld met gegevens, maar u heeft ook de keuze uit drie instellingen Elegance, Eco en Performance. En het mooiste is dat de displayinstellingen synchroniseren met het 7" Sensus-scherm in uw dashboard: zodra u het displaythema aanpast, verandert de kleur van uw Sensus-scherm direct mee. Maar er is meer: met onze Sensus Connect-oplossingen verandert u het 7" scherm in uw dashboard in een online infotainmentsysteem dat toegang biedt tot TuneIn internetradio met zenders wereldwijd en tal van handige, leuke apps. Voeg daar Sensus Navigation aan toe en u heeft direct toegang tot uitgebreide wegenkaarten. Als onderdeel van het Mapcare programma zijn er gratis updates om u van de laatst beschikbare navigatie te voorzien. En met 3D-navigatie wordt het nog eenvoudiger om uw bestemming te vinden. De Sensus-ervaring is op zijn best wanneer u Sensus Connect en Sensus Navigation bundelt met Volvo On Call. Volvo On Call biedt een uitstekende 3G-verbinding door gebruik te maken van uw geïntegreerde dakantenne. Zo creëert u eenvoudig een Wi-Fi-hotspot voor al uw online apparatuur. Bovendien bevat Volvo On Call onze innovatieve smartphone app waarmee u op afstand met uw auto communiceert. Of u nu op koude winterochtenden thuis bent of op een luchthaven aan de andere kant van de wereld: de Volvo On Call app wordt uw dagelijkse verbinding met uw auto om deze voor te verwarmen, een adres naar uw navigatie te versturen, uw benzinepeil en locatie te controleren en nog veel meer. Maar we zouden onze Zweedse designwaarden geen eer aandoen als we alleen mooie displays, schermen en apps ontwierpen. Trouw aan onze passie voor vormgeving hebben we al net zo veel zorg besteed aan de bedieningselementen van uw Volvo, zoals de iconische zwevende middenconsole met de karakteristieke klimaatregelingsknoppen. En in het donker geeft onze verlichte versnellingspook net wat extra sfeer aan uw nachtelijke ritten.

16 XC60 INTELLISAFE Lees meer op volvocars.nl 14 ZEG, HEBBEN WE HET AL GEHAD OVER VEILIGHEID? Auto s worden bestuurd door mensen, zeiden onze oprichters, dus is en blijft veiligheid het uitgangspunt bij alles wat we bij Volvo maken. In 1927 besloten onze oprichters Assar Gabrielsson en Gustaf Larson degelijke auto s te gaan fabriceren die waren opgewassen tegen de ruige Zweedse landwegen. Maar sterk alleen was niet genoeg ze hadden ook een visie: Auto s worden bestuurd door mensen. Het uitgangspunt bij alles wat we bij Volvo maken, is en blijft daarom veiligheid. Ons doel is ervoor te zorgen dat tegen 2020 niemand meer ernstig gewond raakt of omkomt in een nieuwe Volvo. We denken dat onze oprichters zich daar wel in konden vinden. Om dit doel te bereiken en om trouw te blijven aan onze filosofie om uw leven gemakkelijker te maken is de XC60 voorzien van een reeks intuïtieve veiligheidstechnologieën. Ze ondersteunen u bij uw dagelijkse ritten, beschermen u bij ongevallen en streven ernaar die te voorkomen. We noemen het IntelliSafe. We weten dat XC60-eigenaren van autorijden houden. In een wereld met steeds drukkere wegen staat u echter voortdurend bloot aan de fouten van anderen. Daarom biedt IntelliSafe een aantal slimme technologieën, zoals City Safety, Collision Warning met Full Auto Brake, Pedestrian Detection en Cyclist Detection. Lane Keeping Aid helpt u veilig in uw rijbaan te blijven door het stuur te laten trillen en zonodig automatisch bij te sturen indien uw auto ongewenst te dicht bij de wegmarkering komt. Het is goed om te weten dat uw XC60 u niet alleen beschermt, maar ook actief ondersteunt. Zoals met Permanent Adaptief Grootlicht, waarmee u altijd met grootlicht kunt rijden. Zodra er een tegenligger aankomt (of wanneer u een auto van achteren nadert), voorkomt het systeem dat de bestuurder wordt verblind door alleen het gedeelte te dimmen dat nodig is. Een andere technologie van IntelliSafe is onze Electronic Stability Control (ESC). Zodra er een risico is dat uw XC60 aan stabiliteit verliest, past ESC precies de juiste hoeveelheid remkracht toe op één of meer wielen en neemt het motorvermogen af om te voorkomen dat u in een slip raakt. U zult het waarschijnlijk niet eens merken. Dat geeft niets, we doen gewoon ons werk.

17 In de stad kan City Safety voorkomen dat u op uw voorganger botst zodra die onverwacht stopt. Dit geavanceerde IntelliSafe-systeem werkt bij snelheden tot 50 km/u. Het systeem detecteert een naderende botsing en zet automatisch het remsysteem in werking. We hebben ons Blind Spot Information System (BLIS) verder verbeterd: het waarschuwt u via radartechnologie voor auto s die in uw dode hoek rijden. Cross Traffic Alert waarschuwt voor auto s die u niet ziet wanneer u wegrijdt uit een krappe parkeerplek. Omdat ook andere weggebruikers ons dierbaar zijn, houden Pedestrian en Cyclist Detection met Full Auto Brake in de gaten of er mensen voor uw auto lopen en fietsen. Kunt u niet op tijd remmen, dan doet het systeem het voor u.

18 XC60 DRIVE-E Lees meer op volvocars.nl 16 Drive-E vormt het hart van al onze modellen. Het is onze totaalaanpak voor duurzaam rijden. De innovatieve denkwijze achter een reeks technologieën die uw efficiency verhogen en uw verbruikskosten verlagen zonder dat u inlevert op uw rijplezier. Het nieuwste voorbeeld van onze Drive-E filosofie zijn de Drive-E motoren met een zeer lage emissiewaarde. De efficiënte Drive-E aandrijving is opgebouwd uit gloednieuwe compacte en krachtige motoren en een innovatieve automaat. Voor de XC60 varieert de keuze van een 2.0 liter D4 turbodiesel tot een T6 225 kw (306 pk) benzinemotor. De compacte motoren zijn perfect afgestemd op de nieuwe, innovatieve achttraps automaat. Samen vormen motor en transmissie een aandrijving die nog meer efficiency biedt en een buitengewone rijervaring oplevert. Bovendien kan onze intelligente ECO+ functie het brandstofverbruik met wel vijf procent verlagen. Onderdeel van onze Drive-E filosofie zijn onze start/stop-technologie en ons systeem voor energieterugwinning. Drive-E staat ook voor recyclebaarheid en duurzaam produceren. Zo draait onze fabriek in Zweden puur op schone, hydro-elektrische energie. Dit alles maakt de milieubewuste mobiliteit van Drive-E tot een centraal onderdeel van onze filosofie.

19 WIJ VINDEN DUURZAAM RIJDEN SPANNEND. U STRAKS OOK.

20 Kijkt u misschien naar mij? Mooi zo. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw XC60 nog sterker maken? Dan is er de Volvo XC60 R-Design, met tal van opties om uw Volvo van een sportief, uniek profiel te voorzien. R-Design is echter veel meer dan een cosmetische ingreep. Net als voor het Scandinavische ontwerp geldt ook hier: vorm volgt functie. Een R-Design XC60 heeft een versterkt sportchassis en directer stuurgedrag, zodat u onderweg nog meer kunt genieten.

21 XC60 R-DESIGN Lees meer op volvocars.nl 19 Voor een eigen, dynamische uitstraling biedt R-Design opvallende, sportieve vijfspaaks lichtmetalen velgen en unieke spiegelkappen in Silk Metal finish. De sportdiffusor op de achterzijde voorziet uw XC60 van een opwindend, sportief uiterlijk. En de verchroomde dubbele uitlaat van R-Design is de finishing touch voor de buitenkant van uw XC60. R-Design gaat aan de binnenkant verder. Om te beginnen met de ondersteunende sportstoelen in Nubuck textiel en leder. Geniet ook van het exclusieve R-Design stuurwiel en de sportpedalen. De verlichte soft-touch versnellingspook voor automaten, het unieke, blauwe R-Design digitale instrumentencluster, de aangepaste ledverlichting en opvallende Inscription Charcoal hemelbekleding zorgen samen voor een complete R-Design ervaring.

22 VOLVO OCEAN RACE BELEEF DE UITDAGING MEE OP VOLVOOCEANRACE.COM

23 XC60 VOLVO OCEAN RACE Lees meer op volvocars.nl 21 ERVAAR EEN MENSELIJKE UITDAGING. VANUIT HET COMFORT VAN EEN VOLVO. Om als eerste te eindigen, moet je allereerst eindigen. Stelt u zich eens voor, een barre tocht van km over de oceanen: 9 maanden lang, 16-meter hoge golven, striemende winden van 40 knopen en 24 uur per dag ongemak. U leeft bij de gratie van de natuurkrachten en bent totaal afhankelijk van uw eigen kunnen, uw apparatuur en uw bemanning. U staat voor de meest extreme fysieke en mentale uitdagingen en wordt tot het uiterste getest. U slingert dagelijks heen en weer tussen hoop en wanhoop en weet dat de kleinste fout jaren van voorbereiding in één klap kunnen wegvagen. Dit staat waarschijnlijk mijlenver af van uw dagelijks leven (tenzij u natuurlijk crewlid bent op een van de boten in de Volvo Ocean Race). Het goede nieuws is echter dat u nu ook delen van deze heldhaftige race kunt meebeleven zelfs tijdens die minder avontuurlijke ritten van A naar B. Als eerbetoon aan de moedige mannen en vrouwen aan boord van de hightech Volvo Ocean 65-boten hebben we de Volvo XC60 Ocean Race Edition ontworpen een XC60 met bijzondere designelementen waarin het gevoel van deze uitzonderlijke uitdaging is opgenomen. U ziet het al van buiten: de unieke Ocean Blue II-lak, de speciaal ontworpen Portunus 18" velgen (vernoemd naar de god van de haven), elektrisch inklapbare buitenspiegels met grondverlichting, LED-richtingaanwijzers, spiegelbehuizing in Glossy Black finish en verchroomde raamstijlen. Eenmaal veilig aan boord worden u en uw bemanning omringd door een zorgvuldig vormgegeven sportieftechnisch interieur met details als lederen stoelen met contrasterend oranje stiksel, een unieke Volvo Ocean Race decoinleg en Volvo Ocean Race vloermatten. Zodat u vanuit het comfort van uw Volvo wordt herinnerd aan een van de meest uitdagende avonturen op aarde.

24

25 XC60 WELKE XC60 BENT U? Lees meer op volvocars.nl 23 WELKE XC60 BENT U? Proficiat, u heeft gekozen voor een Volvo XC60. Uw Volvo wordt speciaal voor u gebouwd. U kunt dus in ruime mate de uitrusting zelf bepalen. Onafhankelijk van elkaar kiest u de motor en het uitrustingsniveau. De standaarduitrusting mag dan al bijzonder compleet zijn, wij bieden de mogelijkheid om uw auto perfect af te stemmen op uw behoeften aan de hand van een uitgebreid assortiment van extra s (af fabriek of gemonteerd door uw Volvo-dealer). Om de keuze te vergemakkelijken, zijn er aantrekkelijke varianten (Momentum, Summum, R-Design & Ocean Race) evenals combinaties van bepaalde extra s, namelijk de Lines. U kunt verschillende Lines met elkaar combineren of ze naar smaak aanvullen met specifieke extra s. En dan moet het beste nog komen: plaatsnemen achter het stuur van uw nieuwe Volvo.

26 XC60 MAAK UW INTERIEUR PERSOONLIJK Lees meer op volvocars.nl 24 Uw XC60 is uw thuis weg van huis. Geef hem uw signatuur.

27 Kiest u voor een XC60, dan kiest u standaard voor een elegant interieur met een superieure afwerking van het zijdeglans metaal op de luchtroosters tot de fraaie bekleding op de deurstijlen. Onze Comfort-stoelen zijn leverbaar in Lomma textiel, Eriksberg T-Tec/textiel of leder. Onze nieuwe lederen sportstoelen bieden u het legendarische Volvocomfort en houden u ook in scherpe bochten veilig op uw plaats. Kies voor ons verwarmde driespaaks stuur om op koude ochtenden uw handen te verwarmen. Daarnaast kunt u kiezen voor ons nieuwe, leesvriendelijke Analogue Instrument Cluster of als u dat liever heeft, kiest u voor de nieuwe Adaptief TFT Crystal instrumentenpaneel. Ons Inscriptionpakket bestaat uit een reeks luxe opties die u naar wens kunt combineren. U kunt uw XC60 dus volledig afstemmen op uw eigen smaak. De Inscription Linear Walnut console heeft een symmetrisch V-vormig visgraatpatroon waarbij de nerf in het midden samenkomt. Juist die kleine ontwerpdetails maken de Inscription-serie zo elegant. Ook het Inscription leder instrumentenpaneel en de fraaie Inscription Charcoal hemelbekleding in het dak springen in het oog. We laten onze Inscription-stoelen met het mooiste soft leder bekleden door luxe lederspecialist Bridge of Weir. Dankzij de minimale oppervlaktebehandeling is het leder heerlijk zacht en duurzaam.

28 Leder met sportstoelen, G361 Offblack in Anthracite Black interieur met Inscription Charcoal hemelbekleding Leder met sportstoelen, G36B Soft Beige in Anthracite Black interieur met Inscription Charcoal hemelbekleding Leder met sportstoelen G36M Hazel Brown/Offblack in Anthracite Black interieur met Inscription Charcoal hemelbekleding Leder met sportstoelen G30G Blond/Offblack in Anthracite Black interieur met Quartz hemelbekleding

29 XC60 BEKLEDING Lees meer op volvocars.nl 27 Inscription soft leder, GF6S Marble White in Anthracite Black interieur met Inscription Charcoal hemelbekleding Inscription soft leder, GF1B Soft Beige in Sandstone Beige interieur met Soft Beige hemelbekleding R-Design Nubuck textiel/ geperforeerd leder, GR60 Charcoal/Offblack in Anthracite interieur met Inscription Charcoal hemelbekleding Inscription Linear Walnut Urbane Wood Copper Dawn Shimmer Graphite aluminium Piano Black R-Design EEN GREEP UIT ONS AANBOD GA VOOR EEN COMPLEET OVERZICHT VAN ONZE INTERIEURS NAAR: VOLVOCARS.NL/CONFIGURATOR

30 Titania, 8x20", Diamond Cut/Glossy Black

31 XC60 LICHTMETALEN VELGEN Lees meer op volvocars.nl 29 Inscription Avior, 8x20" Silver Bright Candor, 8x20" Diamond Cut/Matt Black Candor, 8x20" Diamond Cut/Matt Iron Stone Cratus, 8x20" Matt Silver Bright Ixion II, 8x20" Diamond Cut/Matt Black Talitha, 8x20" Diamond Cut/Matt Silver Stone Talitha, 8x20" Diamond Cut/Matt Dark Grey Talitha, 8x20" Diamond Cut/Glossy Black Fenrir, 8x19" Black Chrome Freja, 8x18" Diamond Cut/Matt Dark Grey Freja, 8x18" Diamond Cut/Light Light Grey Ixion, 8x18" Diamond Cut/Dark Grey Merac, 7.5x18" Glossy Black Pan, 7.5x18" Silver Bright Zephyrus, 7.5x18" Diamond Cut/Matt Tech Black Valder, 7.5x17" Diamond Cut/Titanium Grey Valder, 7.5x17" Silver Segin, 7.5x17" Silver

32 XC60 ACCESSOIRES Lees meer op volvocars.nl 30 PAS UW XC60 AAN OP UW LEVEN. Het leukste aan een nieuwe Volvo kopen, is uw eigen stempel erop drukken. Dat kunt u doen door accessoires te kiezen die aansluiten op uw smaak en uw manier van leven. Stylingaccessoires exterieur. Dit model is voorzien van een bumperbar voor, running boards en skidplate achter, leverbaar in Matte Silver of Iron Stone. De lichtmetalen 8x20" Candor velgen zijn leverbaar in Diamond Cut/Matt Black of Diamond Cut/Matt Iron Stone. GA VOOR MEER INFORMATIE OVER ACCESSOIRES NAAR VOLVOCARS.NL/ACCESSOIRES

33

34

35 XC60 ACCESSOIRES Lees meer op volvocars.nl 33 Omkeerbaar kinderzitje (9 25 kg). Dit flexibele, tegen de rijrichting in geplaatste kinderzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. Het wordt met de veiligheidsgordel bevestigd en is eenvoudig aan te passen voor optimaal comfort en veiligheid. Park Assist Camera, Front Blind View. Niets is lastiger dan wegrijden uit een krappe uitrit of van een onoverzichtelijke kruising. Met onze parkeerhulpcamera Front Blind View willen we het u gemakkelijker maken. Hiermee kunt u links en rechts om de hoek kijken met een blikveld van 180. Geïntegreerde treeplanken. Deze treeplanken in koetswerkkleur sluiten perfect aan op het verfijnde design van uw XC60. Ze hebben een fantastische look en zijn zeer praktisch bij het in- en uitstappen en wanneer u iets op de lastdragers wilt plaatsen. Lastdragers. Deze speciaal ontwikkelde lastdragers passen naadloos en veilig in de aanwezige bevestigingen in uw Volvo. Ze zijn eenvoudig te monteren en waar nodig te combineren met extra houders. En hoewel de nadruk hier ligt op functioneel, gaan ze harmonieus samen met de styling van uw Volvo. Rear Seat Entertainmentmultimediasysteem met twee 8" touchscreens en twee spelers. Uw passagiers op de achterbank zullen als nooit tevoren genieten met ons gloednieuwe entertainmentsysteem met twee dvd-spelers en lcd-schermen. Dankzij de ingangen voor usb-sticks, SD-kaarten, mp3-spelers en andere AUX-ingangen kunt u elke gewenste externe bron aansluiten. Inclusief draadloze hoofdtelefoons en één afstandsbediening. VOLVO CAR LIFESTYLE COLLECTION KIJK VOOR MEER ACCESSOIRES OP VOLVOCARS.COM/COLLECTION

36 ZWEDEN ZIJN SERVICEGERICHT

37 XC60 VOLVO SERVICES Lees meer op volvocars.nl 35 Volvo denkt altijd vanuit mensen. Dat zit in het DNA van Volvo. Dat is wat ons anders maakt. Dit principe vormt de kern van onze ontwerpen, onze innovaties en van onze service. Het is de reden waarom mensen kiezen voor onze auto s. Volvo staat dan ook voor zorgeloos genieten, afgestemd op uw wensen als Volvo-rijder. Volvo Card: MET DE VOLVO CARD HEEFT U RECHT OP DE PRIVILEGES VAN HET VOLVO CARD PROGRAMMA: 24/7 Volvo Assistance wegenhulp binnen Europa; Aanbiedingen en arrangementen; Het Volvo Magazine MYVOLVO. Voor meer informatie: Volvo Car Finance: SOLIDE FINANCIERINGS- MOGELIJKHEDEN: Uw wensen en mogelijkheden samengebracht in één passende constructie. Van Huurkoop tot en met het Volvo Investeringsplan. Helderheid, scherpe tarieven en een complete afhandeling van uw aanvraag. Geniet van financieren met bewegingsvrijheid. Volvo Rent: EEN HUURAUTO DIE U PAST: Alleen een Volvo kan een Volvo vervangen. Is uw eigen Volvo tijdelijk onder de hoede van de Volvo-dealer, dan is uw mobiliteit op Volvoniveau gewaarborgd. Een tijdelijke Volvo huren kan natuurlijk ook tot een proefrit uitgroeien, die u tot een aantal dagen kunt verlengen in de Volvo die u past. Volvo Assistance: WEGENHULP MET VOLVO-MANIEREN: 24 uur per dag, 7 dagen in de week directe hulp in heel Europa. Kosteloos. Oók bij benzine i.p.v. diesel tanken, lekke band, sleutels kwijt e.d. Voorwaarde is dat uw Volvo minimaal één keer per jaar het voorgeschreven onderhoud krijgt bij de Volvo-dealer. Volvo Car Insurance: DE ZEKERHEID DAT UW VOLVO PUUR VOLVO BLIJFT: Volvo s eigen autoverzekering. Een verzekering waar u niets van merkt totdat u deze nodig heeft. Soepele en directe afhandeling met de online webapplicatie, uitgebreide dekkingen, gunstige nieuwwaarderegeling en reparaties bij uw eigen Volvo-dealer mét originele Volvoonderdelen. En dat alles met een scherpe premie. Een bewuste keuze als u voor zekerheid gaat. Volvo Direct Service: WEL ZO GEMAKKELIJK: Kleine ongemakjes, zoals een ruitenwisserblad of lampen vervangen, moeten snel verholpen kunnen worden. Ook op zaterdag, en liefst direct. Direct Service lost het op terwijl u van een kopje koffie geniet. Wilt u in recordtijd weer weg? Neemt u dan even contact op met uw Volvo-dealer. Volvo Car Lease: DE PERSOONLIJKE AANPAK VAN LEASEN: Service, gemak en flexibiliteit standaard in uw leaseconstructie? Volvo Car Lease combineert deze aspecten met bedrijfszekere leaseconstructies zodat u kunt genieten van uw Volvo. Uw Volvo-dealer adviseert u graag over bijvoorbeeld een Nett Operational Lease of Full Operational Lease constructie. Volvo Service 2.0: SERVICE DIE VERDER GAAT: Uw Volvo-dealer maakt u het leven graag zo gemakkelijk mogelijk. Mede daarom biedt hij u Service 2.0. Service die verder gaat. Met o.a. gratis software-updates bij een onderhoudsbeurt. Dit krijgt u alleen bij de Volvo-dealer! Daarnaast krijgt uw Volvo een jaar lang Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp. Volvo Schadeherstel: ZO GOED ALS EEN NIEUWE VOLVO: Het Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf regelt schade snel, uitermate vakkundig en handelt alles perfect af. De moderne, deels digitale techniek eist hoogwaardige Volvo-componenten, de kennis van Volvo-experts en specifieke faciliteiten. Uw Volvo krijgt dan ook zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug, met 4 jaar garantie. U kunt ook bij de Volvo-dealer terecht voor Volvo Non-Stop Ruitreparaties.

38 / T6 AWD R-Design Polestar T6 AWD Motortype: 3,0L I6 benzine twin-scroll turbo 3,0L I6 benzine twin-scroll turbo 1713 Transmissie: Zes versnellingen Geartronic Zes versnellingen Geartronic Max. vermogen kw/pk/min. 242 (329) (304) 5600 Max. koppel, Nm/min. 480/ / Acceleratie / sec km/u /6,6 /6,9 Topsnelheid /210 /210 Brandstoftank, liters Zuinigheidscategorie Euro 5 Euro T6 T5 Motortype: 2,0L I4 benzine supercharged/turbo 2,0L I4 benzine turbo Transmissie: Acht versnellingen met Geartronic Acht versnellingen met Geartronic Max. vermogen kw/pk/min. 225 (306) (245) 5500 Max. koppel, Nm/min. 400/ / Acceleratie / sec km/u /6,9 /7,2 Topsnelheid /210 /210 Brandstoftank, liters Zuinigheidscategorie Euro 6 Euro 6 Verbeter de prestaties van uw XC60 met de Polestar Performance-software. Polestar is onze racepartner. We maken gebruik van hun expertise op het raceparcours om de efficiency en prestaties van onze motoren voortdurend te verbeteren. KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP VOLVOCARS.NL/POLESTAR

39 1789/ XC FEITEN EN CIJFERS Lees meer op volvocars.nl Motortype: Transmissie: D5 AWD R-Design Polestar 2,4L I5 common-rail twin-turbodiesel Zes versnellingen handgeschakeld of zes versnellingen Geartronic D5 AWD 2,4L I5 common-rail twin-turbodiesel Zes versnellingen handgeschakeld of zes versnellingen Geartronic D4 AWD 2,4L I5 common-rail twin-turbodiesel Zes versnellingen handgeschakeld of zes versnellingen Geartronic Max. vermogen kw/pk/min. 169 (230) (215) (181) 4000 Max. koppel, Nm/min. 470/ (440 auto)/ / (3000 auto) Acceleratie / sec km/u 7,9/8,1 8,1/8,3 9,8/10,2 Topsnelheid 210/ / /195 Brandstoftank, liters Zuinigheidscategorie Euro 5 Euro 5 Euro 5 D4 D3 Motortype: Transmissie: 2,0L I4 common-rail turbodiesel Zes versnellingen handgeschakeld of acht versnellingen Geartronic 2,0L I5 common-rail turbodiesel Zes versnellingen handgeschakeld of zes versnellingen Geartronic Max. vermogen kw/pk/min. 133 (181) (136) 3500 Max. koppel, Nm/min. 400/ / Acceleratie / sec km/u 8,5/8,5 11,2/11,2 Topsnelheid 210/ /185 Brandstoftank, liters Zuinigheidscategorie Euro 6 Euro 5 Alle technische informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag uw Volvo-dealer om de meest actuele informatie, of raadpleeg de prijslijst. Let op: Sommige informatie in deze brochure is mogelijk onjuist als gevolg van aanpassingen in productspecificaties die na het ter perse gaan van de brochure zijn doorgevoerd. Sommige beschreven of afgebeelde uitrustingen zijn verkrijgbaar tegen meerprijs. Vraag voordat u bestelt uw Volvo-dealer om de meest actuele informatie. De fabrikant behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder kennisgeving wijzigingen door te voeren in prijzen, kleuren, materialen, specificaties en modellen.

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL WELKOM UW NIEUWE VOLVO S60 HET INTERIEUR ONZE ONTWERPVISIE PAGINA 01 PAGINA 04 PAGINA 08 PAGINA 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN PAGINA 12 PAGINA 14 PAGINA 16 PAGINA 18

Nadere informatie

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL WELKOM UW NIEUWE S80 HET INTERIEUR PAGINA 01 PAGINA 04 PAGINA 08 CHASSIS & RIJEIGENSCHAPPEN PAGINA 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E INSCRIPTION PAGINA 12 PAGINA 14 PAGINA 16 PAGINA

Nadere informatie

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL WELKOM PAGINA 01 UW NIEUWE V70 PAGINA 04 HET INTERIEUR PAGINA 08 CHASSIS & RIJEIGENSCHAPPEN PAGINA 10 KLAAR VOOR ELKE SITUATIE PAGINA 12 SENSUS PAGINA 14 INTELLISAFE PAGINA

Nadere informatie

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL WELKOM UW NIEUWE V60 ONZE ONTWERPVISIE SENSUS PAGINA 01 PAGINA 04 PAGINA 08 PAGINA 10 INTELLISAFE DRIVE-E PAGINA 14 VOLVO V60 DIESEL PLUG-IN HYBRID R-DESIGN PAGINA 12 PAGINA

Nadere informatie

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL WELKOM UW NIEUWE V40 HET INTERIEUR SENSUS PAGINA 01 PAGINA 04 PAGINA 08 PAGINA 12 INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN VOLVO OCEAN RACE PAGINA 14 PAGINA 16 PAGINA 18 PAGINA 20 WELKE

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

WIJ ZIJN VOLVO. BIJ ONS BEGINT ALLES MET MENSEN.

WIJ ZIJN VOLVO. BIJ ONS BEGINT ALLES MET MENSEN. UW NIEUWE VOLVO WIJ ZIJN VOLVO. BIJ ONS BEGINT ALLES MET MENSEN. 1 Scandinavische ontwerpers gaan altijd uit van de persoon die een voorwerp gaat gebruiken en stellen vervolgens de vraag: Wat kunnen we

Nadere informatie

INSCRIPTION & EXECUTIVE

INSCRIPTION & EXECUTIVE INSCRIPTION & EXECUTIVE HET ZIJN DE DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN. Volvo s collectie exclusieve exterieurelementen en verfijnde interieurdetails heeft een naam. Inscription. Een mix van stijlvol Scandinavisch

Nadere informatie

De gloednieuwe. volvo V40. it s you

De gloednieuwe. volvo V40. it s you De gloednieuwe volvo V40 it s you volvocars.be ontmoet de gloednieuwe V40 KLEINE VOLVO, GROOTS KARAKTER Bij Volvo draait bij elk ontwerp van een nieuwe wagen alles om mensen. U, als uitgangspunt dus een

Nadere informatie

de nieuwe Stylingaccessoires

de nieuwe Stylingaccessoires de nieuwe Stylingaccessoires volvo XC90 Zoals alle ontwerpers weten, kan een elegante vorm versterkt worden door de juiste accessoires. SCANDINAVISCHE STIJL DOOR VOLVO. Laat de nieuwe XC90 echt van ú worden.

Nadere informatie

PRIJSLIJST 5 mei 2014 UW VOLVO V40 V40 CROSS COUNTRY V60 XC60

PRIJSLIJST 5 mei 2014 UW VOLVO V40 V40 CROSS COUNTRY V60 XC60 PRIJSLIJST 5 mei 2014 UW VOLVO V40 V40 CROSS COUNTRY V60 XC60 VoLVo ocean Race aanbod Motoren Overbrenging pk (kw) fpk CO 2 -uitstoot g/km Catalogusprijs excl. BTW Catalogusprijs incl. BTW Volvo V40 T2

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires Artio lichtmetalen velgen, 8x19, Diamond Cut/Matte Tech Black. Vier complete wielen bestaande uit velg plus band. 2.750 Fortuna lichtmetalen velgen, 8x18", Diamond

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

PRIJSLIJST Modeljaar 2016 1 januari 2016 VOLVO XC60, V60, V40 & V40 CROSS COUNTRY

PRIJSLIJST Modeljaar 2016 1 januari 2016 VOLVO XC60, V60, V40 & V40 CROSS COUNTRY PRIJSLIJST Modeljaar 2016 1 januari 2016 VOLVO XC60, V60, V40 & V40 CROSS COUNTRY VOLVO OCEAN RACE MODELPROGRAMMA Aantal versnellingen Bijtelling 2016 Zuinigheidscategorie 2016 Netto catalogusprijs ( )

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires Artio lichtmetalen velgen, 8x19, Diamond Cut/Matte Tech Black. Vier complete wielen bestaande uit velg plus band. 2.750 Fortuna lichtmetalen velgen, 8x18", Diamond

Nadere informatie

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Bijgaande auto leveren wij uit voorraad met 22% bijtelling: Volvo S60 T6 (270kW / 367k) 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Rebel Blue.

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL WELKOM PAGINA 01 UW NIEUWE XC70 PAGINA 04 HET INTERIEUR PAGINA 08 EEN AUTO VOOR ALLE SEIZOENEN PAGINA 10 SENSUS PAGINA 12 INTELLISAFE PAGINA 14 DRIVE-E PAGINA 16 INPAKKEN &

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

VOLVO SELEKT IS DE VEILIGSTE MANIER OM EEN TWEEDEHANDS VOLVO TE KOPEN

VOLVO SELEKT IS DE VEILIGSTE MANIER OM EEN TWEEDEHANDS VOLVO TE KOPEN VOLVO SELEKT IS DE VEILIGSTE MANIER OM EEN TWEEDEHANDS VOLVO TE KOPEN Ervaring hebben is altijd goed: daarom zit u veilig bij Volvo Selekt. We selecteren enkel de beste tweedehandswagens. Onze hoogopgeleide

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

S40/V50. LImITed edition PRIJSLIJST. Modeljaar Januari 2012

S40/V50. LImITed edition PRIJSLIJST. Modeljaar Januari 2012 RIJSLIJST Modeljaar 2012 1 Januari 2012 S40/V50 LImITed edition VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag bedrag

Nadere informatie

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH A T E C A THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH I N T R O D U C T I E 06 V E L G E N 28 E X T E R I E U R 08 K L E U R E N 34 I N T E R I E U R 14 B E K L E D I N G 40 T E C H N O L O G I E 22 4 5 AN SUV

Nadere informatie

PRIJSLIJST VOLVO V70 & XC70 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-1 januari 2012

PRIJSLIJST VOLVO V70 & XC70 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-1 januari 2012 RIJSLIJST VOLVO V70 & XC70 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-1 januari 2012 VOLVO V70 & XC70 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO V70 & XC70 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR.

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. DE NIEUWE TOYOTA NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. EEN ENERGIEKE UITSTRALING EN EEN STIJLVOL INTERIEUR DRAGEN BIJ AAN EEN ONTSPANNEN EN COMFORTABELE

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA NEW COROLLA 3 EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA De legendarische Corolla is terug! De Corolla-modellen zijn wereldwijd geliefd. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA NEW COROLLA 3 EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA De legendarische Corolla is terug! De Corolla-modellen zijn wereldwijd geliefd. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al

Nadere informatie

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS v.a. 20% B 2 DE NIEUWE AVENSIS Standaard de beste Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma van zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Groot. Krachtig. Mooi.

Groot. Krachtig. Mooi. De nieuwe Touareg Groot. Krachtig. Mooi. Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde onroad technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires Artio lichtmetalen velgen, 8x19, Diamond Cut/Matte Tech Black. Vier complete wielen bestaande uit velg plus band. 2.750 Fortuna lichtmetalen velgen, 8x18", Diamond

Nadere informatie

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia.

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Geknipt voor het leven in de stad. De nieuwe AYGO. ... AYGO JUST

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Modeljaar februari 2012 VOLVO OCEAN RACE

PRIJSLIJST. Modeljaar februari 2012 VOLVO OCEAN RACE PRIJSLIJST Modeljaar 2012 6 februari 2012 VOLVO OCEAN RACE VOLVO OCEAN RACE MODELPROGRAMMA Zuinigheids categorie Netto catalogusprijs ( ) BPM bedrag ( ) BTW bedrag ( ) Consumentenprijs 1) Incl. BPM en

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag 29 januari 2019, 09:00 (CET) Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag Jaguar onthult als onderdeel van het nieuwe modeljaar de speciale Chequered Flag uitvoering van de XF Saloon en de XF Sportbrake.

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.NL WELKOM UW NIEUWE V40 CROSS COUNTRY PAGINA 01 UW AVONTUUR SENSUS PAGINA 08 PAGINA 10 WELKE V40 CROSS COUNTRY BENT U? PAGINA 04 INTELLISAFE DRIVE-E VOLVO OCEAN RACE PAGINA 12

Nadere informatie

MODELJAAR 2015 VOLVOCARS.BE. Accessories

MODELJAAR 2015 VOLVOCARS.BE. Accessories MODELJAAR 2015 VOLVOCARS.BE Accessories GEEF UW VOLVO DIE PERSOONLIJKE TOUCH U wilt zowel de ruimte en de zithoogte van een SUV als het rijplezier van een stijlvolle en op de bestuurder afgestemde berline?

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 51.994 42.970 + 21% BTW Model: XC90 D5 Modeljaar:

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires GEEF UW AUTO EEN PERSOONLIJKE TOUCH. Bent u op zoek naar een dynamische auto met een stijlvolle Scandinavische touch, dan is de Volvo S60 de auto voor u. En met onze

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Modeljaar mei 2012 VOLVO OCEAN RACE

PRIJSLIJST. Modeljaar mei 2012 VOLVO OCEAN RACE PRIJSLIJST Modeljaar 2013 14 mei 2012 VOLVO OCEAN RACE VOLVO OCEAN RACE MODELPROGRAMMA Aantal versnellingen Netto catalogusprijs Zuinigheidscategorie BPMbedrag BTWbedrag Consumentenprijs 1) Incl. BPM en

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires GEEF UW AUTO EEN PERSOONLIJKE TOUCH. Als u de veelzijdigheid van een stationcar nodig hebt, maar niet wilt inleveren op stijl en rijeigenschappen, dan is de V60 Sportswagon

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires GEEF UW AUTO EEN PERSOONLIJKE TOUCH. Onze XC70 heeft twee gezichten zodat het een echt unieke auto is. Enerzijds is het een buitengewoon comfortabele luxe stationwagon

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

PRIJSLIJST Modeljaar april 2015 VOLVO XC60, V60, V40 & V40 CROSS COUNTRY

PRIJSLIJST Modeljaar april 2015 VOLVO XC60, V60, V40 & V40 CROSS COUNTRY PRIJSLIJST Modeljaar 2016 20 april 2015 VOLVO XC60, V60, V40 & V40 CROSS COUNTRY VOLVO OCEAN RACE MODELPROGRAMMA Aantal versnellingen Bijtelling 2015 Netto catalogusprijs ( ) Zuinigheidscategorie BPMbedrag

Nadere informatie

VOLVO XC60 accessoires MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE

VOLVO XC60 accessoires MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE VOLVO XC60 accessoires VOLVO WINTERWIELEN. Een originele Volvo-winterwielenset bestaat uit 4 complete wielen: lichtmetalen velgen en winterbanden. 20 Ixion Diamond Cut/Matt

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires GEEF UW AUTO EEN PERSOONLIJKE TOUCH. Bent u op zoek naar een dynamische auto met een stijlvolle Scandinavische touch, dan is de Volvo S60 de auto voor u. En met onze

Nadere informatie

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic.

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic. NL EVOLUTIE IN ACTIE De populairste SUV ter wereld staat liever niet te lang stil. De compleet nieuwe CR-V is verfijnder, functioneler en dynamischer dankzij een wereld aan upgrades en innovaties. De CR-V

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Modeljaar mei 2014 VOLVO V40, V40 CROSS COUNTRY, V60 & XC60

PRIJSLIJST. Modeljaar mei 2014 VOLVO V40, V40 CROSS COUNTRY, V60 & XC60 PRIJSLIJST Modeljaar 2015 12 mei 2014 VOLVO V40, V40 CROSS COUNTRY, V60 & XC60 VOLVO OCEAN RACE MODELPROGRAMMA Aantal versnellingen Bijtelling 2014 Netto catalogusprijs ( ) Zuinigheidscategorie BPMbedrag

Nadere informatie

BIJ VOLVO ZETTEN WE MENSEN OP DE EERSTE PLAATS.

BIJ VOLVO ZETTEN WE MENSEN OP DE EERSTE PLAATS. UW NIEUWE VOLVO BIJ VOLVO ZETTEN WE MENSEN OP DE EERSTE PLAATS. INTRODUCTIE 1 Wij zijn Zweeds. Scandinavische ontwerpers vertrekken altijd bij de persoon die het object dat ze ontwerpen gaat gebruiken

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 7 6 4 5 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 4 3 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren beschikt over een reeks intelligente

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer www.volvocars.nl Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer en sterker is op alle juiste plaatsen

Nadere informatie

PRIJSLIJST Modeljaar 2016 20 april 2015 VOLVO XC60

PRIJSLIJST Modeljaar 2016 20 april 2015 VOLVO XC60 PRIJSLIJST Modeljaar 2016 20 april 2015 VOLVO XC60 VOLVO XC60 MODELPROGRAMMA Aantal versnellingen Bijtelling 2015 Netto catalogusprijs ( ) Zuinigheidscategorie BPMbedrag ( ) BTWbedrag ( ) incl. BPM en

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

PRIJSLIJST. 1 november 2016

PRIJSLIJST. 1 november 2016 PRIJSLIJST 1 november 2016 Kentekengewicht Trekgewicht Aandrijflijn & BPM 21% BPM Fiscale waarde* 1.6i Intro Benzine 146 g/km 114 pk 6,3 l/100 km 1360 kg 1200 kg Automaat, All Wheel Drive 15.308 3.215

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De algemene voorwaarden van Segway Nederland zijn

Nadere informatie

MODELJAAR 2015 VOLVOCARS.BE. Accessories

MODELJAAR 2015 VOLVOCARS.BE. Accessories MODELJAAR 2015 VOLVOCARS.BE Accessories MEER PLEZIER ACHTERAAN MET HET RSE MULTIMEDIASYSTEEM. Uw Volvo inspireert tot lange ritten. Om deze nog leuker te maken voor iedereen in de auto, creëerden wij het

Nadere informatie

PRIJSLIJST Modeljaar 2016 1 januari 2016 VOLVO S60

PRIJSLIJST Modeljaar 2016 1 januari 2016 VOLVO S60 PRIJSLIJST Modeljaar 2016 1 januari 2016 VOLVO S60 VOLVO S60 MODELPROGRAMMA Aantal versnellingen Bijtelling 2016 Zuinigheidscategorie 2016 Netto catalogusprijs ( ) BPM bedrag ( ) BTW bedrag ( ) incl. BPM

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

voordelen voor u en uw volvo vår = Zweeds voor lente

voordelen voor u en uw volvo vår = Zweeds voor lente ÅR voordelen voor u en uw volvo vår = Zweeds voor lente met uw volvo onderweg Nu het mooi weer wordt trekt u er graag op uit. Een weekendje weg of een langere vakantie? Niets handiger dan onze fietsdragers

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires GEEF UW AUTO EEN PERSOONLIJKE TOUCH. U wilt de ruimte en rijhoogte van een SUV, maar ook het genot van een stijlvolle auto waarin de bestuurder het middelpunt is.

Nadere informatie

NISSAN NIEUWE QASHQAI

NISSAN NIEUWE QASHQAI NISSAN NIEUWE QASHQAI Design exterieur Design interieur Nissan Intelligent Mobility Ruimte interieur Kleuren em Bekleding Afdrukken Uitgang INTELLIGENTIE is prachtig en het stijlvolle, verfijnde nieuwe

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - MOMENTUM - FULL LED - MODEL Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - MOMENTUM - FULL LED - MODEL Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - MOMENTUM - FULL LED - MODEL 2017 VERKOCHT Model: XC90 D5 Modeljaar: 2017 Bouwjaar: 11/2016

Nadere informatie

Scania V8 TRUCKREEKS

Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Een echte krachtpatser. ALLES WAT U VERWACHT, EN MEER. Scania is de enige truckfabrikant die V8-motoren aanbiedt in zijn EURO 6-reeks. Meer nog: met 520, 580,

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise MAzda6 Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise EEN PLAATS VAN CONTROLE EN LUXUEUZE AANTREKKING De Mazda6 biedt een nieuw ontworpen interieur compleet met een selectie van kwalitatief hoogwaardige materialen

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie