RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van oorsprong veelzijdig. Nog praktischer RENAULT KANGOO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van oorsprong veelzijdig. Nog praktischer RENAULT KANGOO"

Transcriptie

1 RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van oorsprong veelzijdig Nog praktischer DRIVE THE CHANGE

2

3 HOOFDARTIKEL RENAULT KANGOO KIES VOOR OORSPRONKELIJKHEID! De Kangoo behoort al bijna 15 jaar tot de top. En met recht: het model dat aan de basis stond van het vernieuwende concept van de ludospace heeft de gezinsruimte aan boord gedefinieerd, een nieuwe manier uitgevonden om in alle rust op weg te gaan en het dagelijks leven te leven. Een no-nonsenseauto die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid en handigheid. De Kangoo blijft zich onverminderd op creatieve wijze vernieuwen: hij zet de toon op het gebied van autorijden in alle rust, met een nieuwe kijk op comfort, en zet nieuwe standaarden, zonder daarbij de authenticiteit uit het oog te verliezen. Het nieuwe model Kangoo is innovatief door nieuwe technologieën en mogelijkheden, het Renault R-Link Multimedia- en navigatiesysteem, Hill-start Assist, Extended Grip, de Energy-motoren met Stop & Start De Kangoo blijft toonaangevend door de modulariteit, toegankelijkheid en veelzijdigheid van zijn binnenruimte en het royale aanbod aan opbergruimte. Meer dan ooit gaat de Kangoo met zijn tijd mee met zijn nieuw vormgegeven voorzijde, met het grote Renault-logo en zijn moderne look. Hij ziet er niet alleen steeds beter uit, maar blijft kwalitatief, technologisch en qua energiezuinigheid vooruitgang boeken. De nieuwe Kangoo is in meerdere opzichten aantrekkelijk, trots op zijn made in France * en verkrijgbaar in twee lengtes tot grote vreugde van iedereen die inziet dat ware originaliteit hem niet zit in wat men laat zien, maar in wat men is. * De nieuwe Kangoo wordt exclusief gefabriceerd in Maubeuge, Noord-Frankrijk. FRÉDÉRIC BROQUA, PROGRAMMADIRECTEUR KANGOODIRECTEUR

4 RENAULT KANGOO Praktisch en veelzijdig Kangoo Family in een oogwink p. 06 Van oorsprong veelzijdig p. 10 Motoren, comfort en kwaliteit p. 18 Ontdek het aanbod en de specificaties p. 22 Multimedia met touchscreen p. 26 Ecologisch en efficiënt p. 28 Meer dan een label, een verbintenis p. 30 Veiligheid op alle fronten p. 32 OP DE COVER NIEUWE KANGOO FOTOGRAAF Deniz Saylan

5

6 06 / 07 AUTHENTIEK NIEUW DE RENAULT KANGOO STAAT AL 15 JAAR LANG VOOR ORIGINALITEIT EN HEEFT ZICH NU OP TALENTVOLLE WIJZE OPNIEUW UITGEVONDEN: EEN VERNIEUWD DESIGN, EEN NOG STERKERE RENAULT-IDENTITEIT EN EEN NOG COMPLETERE UITRUSTING. DE NIEUWE RENAULT KANGOO IS GEBRUIKSVRIENDELIJKER DAN OOIT EN MAAKT HET DAGELIJKS LEVEN VOOR IEDEREEN GEMAKKELIJKER; ZO WORDT EEN WEEKENDJE WEG MET HET HELE GEZIN NÓG AUTHENTIEKER!

7 VANUIT ELKE HOEK De Grand Kangoo, de langere versie uit het gamma, biedt optioneel zeven volwaardige zitplaatsen en een uitzonderlijke modulariteit, ideaal voor korte uitstapjes en langere reizen. 2. Het ruitvormige Renault-logo steekt fraai af tegen de glanzend zwarte achtergrond, waardoor de nieuwe identiteit van Renault nog eens wordt versterkt. 3. Vlakke laadvloer. In één moeiteloze beweging klapt u de achterbank voorover tot een vlakke laadvloer, die een laadruimte van tot wel 2,85 m* diep biedt wanneer ook de bijrijdersstoel is neergeklapt. 4. Opbergruimte. De altijd even praktische Kangoo beschikt over diverse opbergmogelijkheden. De hoedenplank kan bijvoorbeeld op halve hoogte worden geplaatst, om zo de inhoud van de kofferbak in tweeën te verdelen. Voor de passagiers op de achterbank is er optioneel een opbergmogelijkheid van drie vliegtuigkastjes aan het plafond beschikbaar. * Bij de Grand Kangoo.

8 08 / 09 RUIMTE VOOR INNOVATIE MET DE NIEUWE UITRUSTING DIE HET RIJDEN EENVOUDIGER MAAKT, DE NIEUWE TECHNOLOGIEËN EN DE EFFICIËNTE MOTOREN HEEFT DE KANGOO ALTIJD EEN STREEPJE VOOR.

9 ENERGY DCI 75 & 90 MOTOREN: 4,3 L/100 KM* Met een verbruik van 4,3 l/100 km* en 112 g CO 2 /km* (volledige cyclus) laten de nieuwe ENERGY dci 75 en 90 motoren met Stop & Start technologie recordprestaties noteren; de Kangoo is dan ook de beste in zijn klasse. 2. Vernieuwd multimedia- en audiosysteem. Compleet systeem uitgerust met USBen 3.5 mm JACK-aansluiting en Bluetooth, voor audiostreaming of handsfree bellen en onderweg van uw favoriete muziek kunt genieten. 3. Renault R-Link. Dit multimedia- en navigatiesysteem van Renault wijst u op effectieve wijze de weg en biedt diverse onlinediensten. 4. Extended Grip en Hill-Start Assist. Met deze twee functies, die zijn gekoppeld aan de Elektronisch Stabiliteits Controle (ESC), redt u zich uit de moeilijkste omstandigheden (op een gladde ondergrond zoals in modder, of op een helling). * Gecombineerd gebruik. Verbruik en uitstoot gehomologeerd volgens de geldende regelgeving.

10 10 / 11 ORIGINELE VERSIE ALS JE AUTHENTIEK, EENVOUDIG EN ONTSPANNEN LEEFT, VIND JE DE JUISTE ZAKEN BELANGRIJK, KUN JE SLIMME EN VERANTWOORDELIJKE KEUZES MAKEN EN VEELEISEND ZIJN WANNEER HET ER ECHT OM GAAT. EN DAN VERKIES JE NATUURLIJK HET ORIGINEEL BOVEN EEN IMITATIE... Authentiek, uitnodigend, ontspannen: dat is de nieuwe Kangoo. Zoals hij dat altijd al is geweest. Maar dan met dat kleine beetje extra dat we verbeelding noemen, waarmee je altijd weer nieuwe oplossingen vindt, nieuwe ideeën, een nieuwe sprong vooruit. De nieuwe Kangoo is nog praktischer, comfortabeler, completer; hij heeft niet de pretentie om de wereld opnieuw uit te vinden wel om die te verbeteren. Om dat te bereiken, doet hij wat daarvoor nodig is. Zijn indrukwekkende binnenruimte, zijn buitengewone modulariteit met zijn vlakke laadvloer die u in een handomdraai tevoorschijn tovert, zijn comfortabele stoelen en zijn grote zijschuifdeuren: ze maken de weg nog aangenamer en de rit nog rustgevender. De kinderen zien het helemaal goed: in de Kangoo hebben ze de ruimte. Ruimte om zich te vermaken. Ze spelen verstoppertje met de vele opbergvakken in alle hoekjes van het interieur. Dankzij Renaults R-Link-systeem vindt u eenvoudig uw weg en rijdt u zuinig. Dankzij Extended Grip begeeft u zich zorgeloos buiten de gebaande paden.

11

12

13 De nieuwe Kangoo heeft nog meer comfort en nog meer oog voor detail, met een stijlvol design, zilvergrijze afwerkingen, een met leder bekleed* stuur, optioneel donkergetinte ramen en een glanzend zwarte console. Ook is de nieuwe Kangoo standaard zeer rijk uitgerust. Onder andere met handbediende airconditioning, Cruise control, centrale armsteun, elektrisch bedienbare ramen vóór en buitspiegels, ECO-mode en radio met USB, 3.5 mm JACK-aansluiting en Bluetooth. Optioneel leverbaar voor extra comfort met Elektronisch geregelde airconditioning, Regen- en lichtsensor, Elektrisch bedienbare ramen achter, R-Link Multimedia- en navigatiesysteem. * Rundleder.

14

15 Kangoo Veelzijdig voor alle doeleinden Grand Kangoo Nog meer ruimte en optioneel met 7-zitplaatsen

16

17 Comfort voor iedereen! Zonder compromis ruimte op elke zitplaats. Bij de optionele 7-zitplaatsen in de Grand Kangoo is de ruimte het grootst in zijn klasse. Door de stoelen uit de te nemen ontstaat er nog meer ruimte voor bagage.

18 18 / 19 RENAULT KANGOO DOORGELICHT LET GOED OP, WANT DE NIEUWE KANGOO ONTHULT ZIJN BIJZONDER RIJKE PERSOONLIJKHEID: ENERGIEK EN ZUINIG, SOEPEL EN ATTENT, COMFORTABEL EN GERUSTSTELLEND

19 RENAULT KANGOO / GRAND KANGOO Wielbasis: 2.697/3.081 mm Totale lengte: 4.304/4.688 mm Breedte: mm Hoogte*: 1.839/1.802 mm * Maximale hoogte, zonder dakrails in lengterichting

20 20 / 21 EFFICIËNTE ENERGIE SUCCESVOL DUO ROB WHITE Directeur Renault Sport F1 GASPAR GASCON Directeur, Engineering motoren Renault Bij Renault gaat technologische revolutie hand in hand met de passie van mensen. Rob White, Technisch Directeur van Renault Sport F1, ontwerpt met zijn team Renault-motoren die door een kwart van de Formule1 -stallen worden gebruikt. Motoren die al meer dan 35 jaar prijzen winnen! Neem bijvoorbeeld de elf wereldtitels bij de constructeurs. Bij de straatmodellen worden de nieuwe ENERGY-motoren ontwikkeld door Gaspar Gascon, Directeur Renault Mechanical Engineering, en zijn team. Twee gescheiden werelden? Integendeel. Rob en Gaspar hebben dagelijks contact, wisselen onderling gedachten uit, ontwikkelen samen nieuwe ideeën en profiteren van elkaars expertise met het enthousiasme van eeuwige pioniers. Hun doel: het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot met 35 procent terugdringen, de robuustheid testen onder extreme omstandigheden en de Renault-rijder zoveel mogelijk rijplezier bieden. Waar twee teams van ingenieurs, die zo bezeten zijn van innovatie, hun krachten bundelen en hun kennis delen, ontstaat er een tweemaal zo sterke dynamiek die resulteert in motoren die zich met de beste van de wereld kunnen meten.

21 DE KRACHTIGE EN ZUINIGE ENERGY DIESEL- EN BENZINEMOTOREN VAN RENAULT PROFITEREN VAN DE VOORSPRONG DIE ZE HEBBEN DANKZIJ DE BESTE RENAULT-TECHNOLOGIEËN. ZO BEREIKEN ZE RECORDS QUA BRANDSTOFVERBRUIK EN CO 2 -UITSTOOT! DE BESTE IN HUN KLASSE De ENERGY dci- en TCe-motoren van Renault profiteren van een scala aan oplossingen ter verbetering van hun energetisch rendement. Neem bijvoorbeeld Stop & Start, het regeneratieve remsysteem, of de innovatieve vormgeving van de turbo die zorgt voor een verminderd weerstandsverlies. Een andere innovatie is de lagedruk-egr (die uitlaatgas opnieuw laat circuleren) die de prestaties verbetert en daarmee de besparing. ZUINIGER DAN OOIT TEVOREN Stevige acceleratie, dynamisch optrekken, souplesse bij elk toerental: het hoeft geen hoge prijs te betekenen; de verbruikskosten van de ENERGY dci- en TCemotoren zijn flink verlaagd. U hebt minder kosten aan de pomp dankzij een verbruik van slechts 4,3 l/100 km* (ENERGY dci 75- en dci 90-motor), en u betaalt minder belasting dankzij een lagere uitstoot van slechts 112 g CO 2 /km*. En er is slechts om de km een onderhoudsbeurt nodig (of om de twee jaar, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). * Verbruik en uitstoot gehomologeerd volgens de geldende regelgeving. Afgebeelde motor: de ENERGY dci 90 STOP & START.

22 22 / 23

23 FOCUS STIJL & PERSONALISATIE KIES UW NIVEAU VAN COMFORT, UW UITRUSTINGSNIVEAU... GEEF UW AUTO EEN PERSOONLIJKE TOUCH, VRIJHEID GAAT TOT IN DE KLEINSTE DETAILS. VERKEN DE KANGOO EN GRAND KANGOO IN ELKE WIJZE. KLEURENPALET / De carrosseriekleuren van de Kangoo en Grand Kangoo AMBIANCES / De ambiances van het interieur van de Kangoo en Grand Kangoo WIELEN EN AFMETINGEN / De wielen en dimensies van de Kangoo en Grand Kangoo ACCESSOIRES / De accessoires die uw stijl ondertekenen

24 KLEURENPALET ALS HET OM HET DESIGN VAN UW RENAULT GAAT, IS DE KEUZE VAN DE CARROSSERIEKLEUR WAARSCHIJNLIJK EEN VAN DE BELANGRIJKSTE. BIJ DE (GRAND) KANGOO HEEFT U DE KEUZE UIT 8 KLEUREN DIE EEN BIJDRAGE LEVEREN AAN UW PERSOONLIJKE STIJL. BLANC MINÉRAL (V) GRIS TAUPE (V) ROUGE VIF (V) GRIS ARGENT (MV)

25 GRIS CASSIOPÉE (MV) BLEU ÉTOILE (MV) NOIR MÉTAL (MV) BRUN MOKA (MV) V: standaardlak met vernislaag MV: metaallak met vernislaag Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

26 AMBIANCES HET UITRUSTINGSNIVEAU VAN DE (GRAND) KANGOO GEEFT EEN UNIEKE AMBIANCE. LIMITED Verwacht meer van de Kangoo Limited. De Kangoo Family staat bekend om de rijke en slimme uitrusting. Met de nieuwe Kangoo zijn er nog meer praktische mogelijkheden en uitrustingen beschikbaar. Daarnaast is het interieur net als het exterieur vernieuwd en heeft de nieuwe Kangoo een moderne uitstraling en geeft nog meer bedieningsgemak en comfort voor de inzittenden. De Kangoo Family Limited is onder andere standaard uitgerust met: Anti Blokkeer Systeem (ABS) met remkrachtassistent Elektronische Stabiliteits Controle (ESC) Extended Grip met Hill-start assist Bandenspanningscontrolesysteem ECO-mode 1 Adaptieve airbags voor bestuurder en passagier In hoogte verstelbare veiligheidsgordels en hoofdsteunen vóór 3 in hoogte verstelbare hoofdsteunen achter 1/3-2/3 neerklapbare achterbank Neerklapbare bijrijdersstoel Vliegtuigtafeltjes achterin ISOFIX bevestigingssystemen voor kinderzitjes Waarschuwing vergeten verlichting en niet dragen van veiligheidsgordels bestuurder Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening In hoogte verstelbare bestuurdersstoel Stuurwiel in hoogte verstelbaar Handbediende airconditioning Radio Renault 4 x 20W met MP3 ondersteuning en stuurwielbediening USB- en 3.5 mm JACK-aansluiting Bluetooth handsfree telefoonbediening en audiostreaming (A2DP) 2 Elektrische bediening ruiten bestuurder (met sneltoets) en bijrijder Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels Elektrisch bedienbare ramen achter Elektronische stuurbekrachtiging Cruise control met snelheidsbegrenzer Zijschuifdeur rechts en links Multifunctionele dakdragers Achterklep met wisser en sproeier Bumpers in carrosseriekleur Mistlampen geïntegreerd in voorbumper Lijst in voor- en achterbumper uitgevoerd in zwart Zijstootstrips uitgevoerd in zwart Buitenspiegelkappen uitgevoerd in hoogglans zwart Privacy glass zijruiten achter en achterruit Met leder bekleed stuurwiel Centrale opbergmodule / armsteun Boordcomputer met tekstweergave Reservewiel 1 Bij activering van ECO-mode worden de prestaties van de auto geoptimaliseerd, de auto reageert minder snel op het gaspedaal, er is minder koppel en vermogen beschikbaar en beperken de snelfuncties van airco- en verwarmingsysteem 2 De werking van de bluetoothondersteuning kan verschillen, afhankelijk van het type en merk telefoon dat u gebruikt Lichtmetalen wiel 15" "Aria" Bekleding stof Limited

27 GRAND KANGOO EXPRESSION Voor nog meer ruimte en gemak is er de Grand Kangoo Family. Nog meer praktische bagageruimte of optioneel met 7-zitplaatsen, ruimte genoeg voor het hele gezin! De Grand Kangoo Family Expression is onder andere standaard uitgerust met: Anti Blokkeer Systeem (ABS) met remkrachtassistent Elektronische Stabiliteits Controle (ESC) Extended Grip met Hill-start assist Bandenspanningscontrolesysteem ECO-mode 1 Adaptieve airbags voor bestuurder en passagier In hoogte verstelbare veiligheidsgordels en hoofdsteunen vóór 3 in hoogte verstelbare hoofdsteunen achter 1/3-2/3 neerklapbare achterbank ISOFIX bevestigingssystemen voor kinderzitjes Waarschuwing vergeten verlichting en niet dragen van veiligheidsgordels bestuurder Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening In hoogte verstelbare bestuurdersstoel Stuurwiel in hoogte verstelbaar Handbediende airconditioning Mistlampen geïntegreerd in voorbumper Radio Renault 4 x 20W met MP3 ondersteuning Stuurwielbediening USB- en 3.5 mm JACK-aansluiting Bluetooth handsfree telefoonbediening en audiostreaming (A2DP) 2 Elektrische bediening ruiten bestuurder (met sneltoets) en bijrijder Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels Elektronische stuurbekrachtiging Cruise control met snelheidsbegrenzer Zijschuifdeur rechts en links Achterdeuren, asymmetrisch Bumpers in carrosseriekleur Lijst in voor- en achterbumper uitgevoerd in Gris Platine Zijstootstrips uitgevoerd in zwart Buitenspiegelkappen uitgevoerd in hoogglans zwart Licht getint glas Met leder bekleed stuurwiel Centrale opbergmodule / armsteun Boordcomputer met tekstweergave 1 Bij activering van ECO-mode worden de prestaties van de auto geoptimaliseerd, de auto reageert minder snel op het gaspedaal, er is minder koppel en vermogen beschikbaar en beperken de snelfuncties van airco- en verwarmingsysteem 2 De werking van de bluetoothondersteuning kan verschillen, afhankelijk van het type en merk telefoon dat u gebruikt Stalen wiel 15" met wieldop "Egée" Bekleding stof Style

28 AFMETINGEN Kangoo Grand Kangoo Volume kofferruimte (in liter volgens ISO-norm) / 400 / 750 Volume kofferruimte maximaal (in liter volgens ISO-norm) n.n.b. A Wielbasis B Totale lengte C Overbouw vóór D Overbouw achter E Spoorbreedte vóór F Spoorbreedte achter G Breedte zonder / met spiegels / / H Hoogte leeg / met multifunctionele dakdragers H2 Hoogte met geopende achterklep J Hoogte laaddrempel K Grondspeling onbeladen / beladen / / M Breedte interieur op ellebooghoogte vóór M1 Breedte interieur op ellebooghoogte achter M2 Breedte interieur op ellebooghoogte achter 3e zitrij N Breedte interieur op schouderhoogte vóór N1 Breedte interieur op schouderhoogte achter N2 Breedte interieur op schouderhoogte achter 3e zitrij Q1 Bruikbare hoogte bagageruimte Y Breedte bagageruimte op 1 meter hoogte Y1 Breedte bagageruimte op 0,1 meter hoogte Y2 Breedte bagageruimte tussen de wielkasten Z Hoogte opening bagageruimte Z1 Bruikbare lengte bagageruimte Z2 Lengte bagageruimte tot achterbank / met neergeklapte achterbank 937 / / 777 / / Z3 Lengte interieur (pedalen tot bagageruimte)

29

30 ACCESSOIRES NOG MEER STIJL, COMFORT OF TECHNOLOGIE? MET HET UITGEBREIDE GAMMA ACCESSOIRES VAN RENAULT KAN DAT. ZE ZIJN SPECIAAL VOOR UW KANGOO EN GRAND KANGOO ONTWORPEN EN ONTWIKKELD Fietsendrager op trekhaak. Met de fietsendrager op de originele trekhaak kunt u vier fietsen vervoeren. 2. Afneembare-trekhaak. Met de afneembare-trekhaak blijft het uiterlijk van uw Kangoo behouden doordat de kogelkoppeling in een paar seconden demontabel is, zonder gereedschap. 3. Dakkoffer. Deze dakkoffer biedt extra bagageruimte en is dankzij het efficiënte bevestigingssysteem in een paar minuten op de Renault-dakrails te monteren. De dakkoffer kunt u aan twee kanten openen en om het laden te vergemakkelijken, is de klep vast te zetten in open positie.

31 Vloermatten Comfort en Expression. Alle Renault-vloermatten hebben de originele pasvorm. Dit biedt de bestuurder optimale veiligheid. De vloermatten van textiel zijn op maat gemaakt en bieden effectieve bescherming voor de originele bekleding 3. Bagagenet. Het bagagenet voorkomt dat voorwerpen tijdens het rijden gaan schuiven. 4. Vloermatten van rubber. De vloermatten van rubber worden speciaal aangeraden als het interieur tijdens het gebruik vies kan worden (modder, zand, sneeuw). De matten zijn zeer makkelijk schoon te maken met water. 5. Bagagebak. De gecompartimenteerde bagagebak is ideaal voor het opbergen van uw spullen. Bovendien beschermt de bak de bagageruimte zeer effectief tegen vuil.

32 Kinderzitje. Renault heeft een uitgebreid assortiment kinderzitjes. De zitjes voldoen aan zeer strenge veiligheidsnormen. 2. Dvd-speler. Ontdek de Nextbase Click & Go dvd-speler, met twee 9-inchschermen, twee bevestigingsbeugels en twee hoofdtelefoons. De speler is eenvoudig op de hoofdsteunen te plaatsen. Geschikt voor het afspelen van dvd s en mp3-bestanden en het bekijken van foto s (jpeg-bestanden). 3. Antidiefstalmoeren. Met de antidiefstalmoeren van Renault maakt u de kans veel kleiner dat uw wielen worden gestolen. U bevestigt ze in de plaats van de originele wielmoeren en kunt ze alleen losdraaien met een speciale, meegeleverde sleutel. 4. Autoradio. De Pioneer 4500 BT biedt diverse verbindingsmogelijkheden (jack-ingang aan de voorzijde, USB-poort, Bluetooth en aansluiting voor ipod/iphone). Een uitgebreid assortiment vindt u bij uw dealer. 5. Alarm. Een onmisbaar accessoire voor het beveiligen van uw auto. Met een alarm verkleint u het risico dat uw auto of de spullen erin worden gestolen. 6. Draagbare gps. Dit model is uitgerust met een 5-inchscherm en biedt een combinatie van gps en een Bluetooth -handsfreeset. De gps wordt geleverd met de kaart van Europa, die u levenslang gratis kunt updaten. Het pakket omvat ook een jaarabonnement op Live-services. Het uitgebreide assortiment vindt u bij uw dealer.

33 WIE LEVERT EEN BETERE SERVICE VOOR UW RENAULT DAN RENAULT? GARANTIE* Renault geeft op al haar Nieuwe Kangoo personenauto s, vanaf de datum van aflevering, standaard 2 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking, waaronder gratis reparaties en hulpverlening vallen. De Renault-dealer geeft 12 maanden garantie op alle reparaties die hij uitgevoerd en gefactureerd heeft. Renault geeft op al haar personenauto s 12 jaar plaatwerkgarantie en 3 jaar lakgarantie. Renault route service. Renault Route Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit vrijwel geheel Europa bereikbaar om u te helpen als uw auto strandt met pech of schade. De Renault-dealer zorgt voor vlotte reparatie en Renault Route Service zorgt voor onderdak of vervangend vervoer**. In Nederland belt u het gratis telefoonnummer Renault GarantiePlus verzekering **. Kiest u voor extra rust en zekerheid, dan kiest u voor de Renault GarantiePlus verzekering. Met de Renault GarantiePlus verzekering verlengt u uw standaard garantie van 24 maanden met een aanvullende garantieperiode tot 4 jaar met een maximale kilometerstand van km. U kunt gedurende de looptijd van uw GarantiePlus verzekering tevens kosteloos gebruik maken van de diensten van Renault Route -Service. En met de GarantiePlus Pas, die u bij deze verzekering ontvangt, kunt u vrijwel overal in Europa bij elke Renault-dealer terecht. * Voor nadere informatie verwijzen wij u graag naar uw Renault-dealer ** De voorwaarden van de garantiebepalingen vindt u in het Renault Garantie- Onderhoudsboekje FINANCIERING RENAULT FINANCIAL SERVICES Een nieuwe Renault bereikbaar voor iedereen! Renault Financial Services, huisbankier van Renault, helpt het u graag mogelijk maken. Met speciaal samengestelde financieringen biedt Renault Financial Services voor iedereen een aantrekkelijke financieringsoplossing met messcherpe voorwaarden. Renault a la Carte: het nieuwe rijden. Met Renault a la Carte rijdt u iedere 2 of 3 jaar een nieuwe Renault. Uitgangspunt is dat ú bepaalt wat uw maximale maandbudget is. Daar bovenop weet u met de Gegarandeerde Inruil Waarde al op voorhand precies wat de inruilwaarde van uw Renault is aan het einde van uw financieringslooptijd. U betaalt dus alleen wat u gebruikt! Vraag uw verkoopadviseur naar een offerte op maat! De Renault dealer: uw gesprekspartner voor alle financieringsmogelijkheden. Financieren is iets persoonlijks, iedereen heeft verschillende wensen. Om goed inzicht te krijgen in uw eigen behoeften en wensen op het gebied van financieren is uw Renault dealer dé aangewezen gesprekspartner. Wenst u een langere looptijd, een slottermijn of de mogelijkheid om het gehele aanschafbedrag te financieren? Vraag uw verkoopadviseur naar de mogelijkheden en deze maakt voor u graag een offerte op maat! LEASING RENAULT BUSINESS FINANCE Financial Lease is een object gebonden financiering. Dat wil zeggen dat de aangeschafte auto als onderpand dient. Bij Financial Lease staat de auto op uw balans en bent u dus economisch eigenaar van de auto gedurende de looptijd van het leasecontract. Deze financieringsvorm kent een vaste looptijd die volledig is af te stemmen op de gebruiksduur van de auto. De auto kan voor het volledige bedrag, exclusief BTW, gefinancierd worden met eventueel gebruikmaking van een slottermijn. De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing. Door aan het einde van het contract de slottermijn te voldoen, wordt u tevens de juridische eigenaar van de auto. Full Operational Lease is de meest complete vorm van leasen. U laat alle financiële, beheersmatige en administratieve taken over aan Renault Business Finance. Verzekering, onderhoud en vervangend vervoer zijn inbegrepen. Bovendien kunt u een contract uitbreiden met het gebruik van een brandstofpas. Full Operational Lease is een off balance financieringsvorm waarbij Renault Business Finance al uw zorgen uit handen neemt. KLANT RELATIES Indien u vragen en/of opmerkingen heeft wover onze producten en/of dealerorganisatie kunt u contact opnemen met Renault Klant Relaties. U kunt ons telefonisch bereiken op het gratis nummer , via onze website of per post via het volgende adres: Renault Klant Relaties Postbus ZX SCHIPHOL KLANT RELATIES Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over onze producten en/of dealerorganisatie kunt u contact opnemen met Renault Klant Relaties. U kunt ons telefonisch bereiken op het gratis nummer , via onze website of per post via het volgende adres: Renault Klant Relaties Postbus ZX SCHIPHOL

34 WE ZIJN AL 116 JAAR VAN MENING DAT AUTO S ALTIJD MOETEN STAAN VOOR VOORUITGANG, ENTHOUSIASME EN DUURZAME, BETAALBARE MOBILITEIT VOOR IEDEREEN. Bij Renault zijn we er van oudsher van overtuigd dat auto s afgestemd moeten zijn op de individuele levensstijl en behoeften van mensen. Vanuit deze visie hebben we de lifestyle-auto ontwikkeld. En vanuit diezelfde visie streven we nu naar duurzame, milieuvriendelijke mobiliteit, waarmee veiligheid en kwaliteit voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom is Renault Adaptation geïntroduceerd: om de vooruitgang te dienen door voertuigen te ontwerpen en te produceren voor mindervalide mensen. Wij willen de auto een nieuwe betekenis geven, een die tegemoet komt aan de diverse uitdagingen van de maatschappij van nu en die helpt om het leven van mensen te verbeteren. Daarom biedt renault een compleet gamma 100% elektrisch aangedreven auto s zonder uitstoot, speciaal voor jou. DRIVE THE CHANGE

35

36 24 / 25

37 PRAKTISCH VERNUFT DE NIEUWE KANGOO BORDUURT VOORT OP HET SUCCES WAARMEE HIJ GROOT IS GEWORDEN: EEN ROYALE LAADRUIMTE, EENVOUDIGE TOEGANG TOT DE ZITPLAATSEN, VERSCHUIFBARE EN VERSTELBARE LOSSE STOELEN, EN ALLE MOGELIJKE COMBINATIES VAN 2 TOT 7 PLAATSEN (VOOR DE GRAND KANGOO). HET IS DEZE MODULARITEIT DIE DE KANGOO ZO VERLEIDELIJK MAAKT. EEN SCALA AAN OPBERGRUIMTES - Van het handige opbergvakje in de middenconsole waar u uw A4-documenten en/of laptop in kunt opbergen en het opbergvak aan het plafond tot het handschoenenkastje, de portieren en de middenarmsteun: voorin hebt u een ruime keuze aan opbergruimtes. - De passagiers achterin hebben de beschikking over een opbergvak van drie vliegtuigkastjes aan het plafond en vliegtuigtafeltjes aan de rugleuning van de voorstoelen (optioneel). PRAKTISCHE EN COMFORTABELE IDEEËN - Het optionele panoramadak zorgt voor een zee aan licht en gevoel van vrijheid in de auto. - Dankzij de lage, platte drempel laadt u uw spullen gemakkelijk in de bagageruimte. - De hoedenplank is in hoogte verstelbaar, zodat u uw bagage kunt ordenen of uw spullen aan het zicht kunt onttrekken om ze zo te beschermen. - De optionele elektrisch bedienbare ramen achter bieden de passagiers meer comfort. Ze zijn vanaf de bestuurdersplaats tevens te vergrendelen. - Dankzij de optionele automatische airconditioning worden de temperatuur en de ventilatie in het interieur automatisch gereguleerd. - De innovatieve en exclusieve dakrails zijn zonder gereedschap om te vormen tot imperiaal.

38 26 / 27 ALTIJD VERBONDEN RENAULT R-LINK RENAULT BIEDT MET R-LINK EEN NOG UITGEBREIDER NAVIGATIE- EN MULTIMEDIASYSTEEM. RENAULT R-LINK IS EEN 100% GEÏNTEGREERD TOUCHSCREEN TABLET INCLUSIEF STUURWIELBEDIENING, VOICE-CONTROL EN INTERNETVERBINDING. HIERDOOR BENT U ALTIJD VERBONDEN EN KUNT U GEBRUIK MAKEN VAN VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN ZOALS , TWITTER, WEERSBERICHTEN ETC. DAARNAAST MAAKT R-LINK GEBRUIK VAN TOMTOM LIVE-NAVIGATIE EN BIEDT RADIO, MULTIMEDIA, TELEFONIE EN ACTUELE INFORMATIE OVER UW VOERTUIG EN VERBRUIK. DE ULTIEME SAMENSMELTING VAN AUTO EN COMPUTER.

39 Dankzij innovatie zorgt Renault voor een verdere integratie van de auto in uw dagelijks leven. Blijf verbonden tijdens uw reis! Met Renault R-Link heeft u toegang tot uw vrienden en familie, uw favoriete muziek, en zelfs applicaties met internet! Alles binnen handbereik via het touchscreen of de bedieningen op het stuur. Dankzij de intuïtieve voice control* kunt u zelfs gesproken een adres opgeven, een contactpersoon uit uw telefoonboek bellen, gesprekken voeren of een applicatie activeren. Dankzij innovatie zijn de auto s nog praktischer. Profiteer van de voorgeïnstalleerde applicaties ( , R-Link Tweet, Renault Route Service, weersverwachting), de LIVE services* en Coyote Series*. Met R-Link Store kunt u talrijke andere applicaties met informatie over uw route, over het nieuws uit de wereld, praktische applicaties of applicaties voor ontspanning vinden en downloaden. Zo hoeft u zich nooit te vervelen als u staat te wachten op iemand, en weet u dankzij het weerbericht altijd of u toch maar wel of niet uw jas meeneemt. Dankzij innovatie zullen ook verdere ontwikkelingen u verrassen. Dagelijks uw brandstofverbruik beperken wordt eenvoudig dankzij het programma Driving eco 2 met coaching voor persoonlijk tips om uw verbruik te verbeteren. Ten slotte kunt u met HD Traffic * anticiperen op de risico s van de route. *Leverbaarheid verschilt per land. 1. Touchscreen met startscherm naar wens. Kies de indeling van het startscherm om met één druk naar uw favoriete functies te gaan. 2. Externe mediaspelers. Verbind uw externe mediaspeler via Bluetooth of via de USB-poort om naar uw favoriete muziek te luisteren. 3. Telefonie. Om veiliger te bellen kunt u gebruik maken van handsfree bellen via Bluetooth en van de voice control om een nummer in te voeren of een contactpersoon uit uw telefoonboek te bellen Voertuig informatie. Verlaag uw brandstofverbruik met behulp van de coaching tips van Driving eco 2. Raadpleeg uw trajectoverzichten en ontvang tips dankzij de analyse van uw rijstijl. 5. Services. Gebruik de voorgeïnstalleerde applicaties ( , tweets, Renault Route Service, weer ). Krijg in uw Kangoo toegang tot de volledige Renault R-Link applicatie-catalogus dankzij de internetverbinding*. Maak uw account aan op MyRenault.nl, en ga naar de R-Link Store om kaarten of software updates te downloaden... en raadpleeg ook de Renault R-Link handleiding. 6. Systeem-instellingen. Pas de instellingen van Renault R-Link eenvoudig aan (taal, klok, geluid, enz.). *Vraag uw dealer naar de voorwaarden en kosten voor de connectiviteit

40 28 / 29 RIJ MILIEUBEWUST BIJ DE ONTWIKKELING VAN DE NIEUWE KANGOO STONDEN VERANTWOORDELIJKHEID EN EFFICIËNTIE CENTRAAL. DE EXPERTS VAN RENAULT VERTELLEN EROVER EN GEVEN U ADVIES HOE U ZUINIG KUNT RIJDEN EN ZO HET BRANDSTOFVERBRUIK EN DE CO 2 -UITSTOOT KUNT BEPERKEN.

CAPTUR DRIVE THE CHANGE

CAPTUR DRIVE THE CHANGE renault CAPTUR PRIJSLIJST april 2013 DRIVE THE CHANGE RENAULT CAPTUR DOORBREEK DE SLEUR VAN UW DAGELIJKS LEVEN, MAAK VAN ELKE SAAIE RIT EEN ONTDEKKINGSREIS MET DE RENAULT CAPTUR. ONTDEK DE STAD VANUIT

Nadere informatie

Renault KADJAR Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij

Nadere informatie

Renault KADJAR Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij

Nadere informatie

RENAULT ZOE 100% ELEKTRISCH PRIJSLIJST MEI 2015 SIGNATURE DRIVE THE CHANGE

RENAULT ZOE 100% ELEKTRISCH PRIJSLIJST MEI 2015 SIGNATURE DRIVE THE CHANGE RENAULT ZOE 100% ELEKTRISCH PRIJSLIJST MEI 2015 SIGNATURE DRIVE THE CHANGE RENAULT ZOE EEN BETER MILIEU VOOR U EN DE TOEKOMSTIGE GENERATIES. DE VOLLEDIG ELEKTRISCH AANGEDREVEN ZOE IS EEN WARE REVOLUTIE,

Nadere informatie

renault ZOE SIGNATURE DRIVE THE CHANGE

renault ZOE SIGNATURE DRIVE THE CHANGE renault ZOE 100% ELEKTRISCH PRIJSLIJST april 2013 SIGNATURE DRIVE THE CHANGE RENAULT ZOE EEN BETER MILIEU VOOR U EN DE TOEKOMSTIGE GENERATIES. DE VOLLEDIG ELEKTRISCH AANGEDREVEN ZOE IS EEN WARE REVOLUTIE,

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT NIEUWE ESPACE ALLES VERANDERT MET DE NIEUWE RENAULT ESPACE. SCHITTERENDE LIJNEN IN EEN KRACHTIG EN VLOEIEND ONTWERP. DE TYPISCHE KENMERKEN

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero

Nieuwe Dacia Sandero Nieuwe Dacia Sandero De nieuwe Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele

Nadere informatie

RENAULT MASTER PERSONENVERVOER

RENAULT MASTER PERSONENVERVOER NIEUWE RENAULT MASTER PERSONENVERVOER PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER COMBI & BUS DE MASTER COMBI EN BUS BIEDEN DE MOGELIJKHEID PERSONENVERVOER WEL HEEL AANGENAAM TE MAKEN. OPTIMAAL

Nadere informatie

RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015

RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015 RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER COMBI & BUS DE MASTER COMBI EN BUS BIEDEN DE MOGELIJKHEID PERSONENVERVOER WEL HEEL AANGENAAM TE MAKEN. OPTIMAAL COMFORT

Nadere informatie

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is

Nadere informatie

KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE

KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE KANGOO EXPRESS nieuwe KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING KANGOO EXPRESS 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE.

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. OPEL Combo GESLOTEN BESTEL AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. Inhoud De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

Auris. Durf te vragen. Durf te eisen. Durf te genieten.

Auris. Durf te vragen. Durf te eisen. Durf te genieten. Auris Auris. Durf te vragen. Durf te eisen. Durf te genieten. Design Met zijn nieuwe uiterlijk komt de Toyota Auris u zelfverzekerd tegemoet. Het resultaat van een dynamische nieuwe designtaal. Innovatief

Nadere informatie

NISSAN NV200. Design exterieur Design interieur Technologie en Prestatie Carrosserie en Accessoires Afdrukken Uitgang

NISSAN NV200. Design exterieur Design interieur Technologie en Prestatie Carrosserie en Accessoires Afdrukken Uitgang NISSAN NV200 Design exterieur Design interieur Technologie en Prestatie Carrosserie en Accessoires Afdrukken Uitgang LOOK TWICE, THINK ONCE NETJES & DISCREET. Ondanks het in zijn klasse ongeëvenaarde volume

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

RENAULT MEGANE van PRIJSLIJST JANUARI 2014 MÉGANE VAN

RENAULT MEGANE van PRIJSLIJST JANUARI 2014 MÉGANE VAN RENAULT MEGANE van PRIJLIJT JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKTE TANDAARDUITRUTING 2 anti-whiplash hoofdsteunen vóór 2 leeslampjes vóór 3-punts veiligheidsgordels op alle zitplaatsen 12V aansluiting

Nadere informatie

Bedrijfsauto. 61722-NL-INTERSTAR.indd 1 9/02/09 13:45:59

Bedrijfsauto. 61722-NL-INTERSTAR.indd 1 9/02/09 13:45:59 NISSAN INTERSTAR Bedrijfsauto 61722-NL-INTERSTAR.indd 1 9/02/09 13:45:59 business Alles wat we doen, doen we met een SHIFT_. En met die SHIFT_ proberen we er iets beters, iets unieks van te maken. Onze

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN BERLINGO

NIEUWE CITROËN BERLINGO NIEUWE CITROËN BERLINGO OVERAL OP ZIJN PLAATS EEN MODERN DESIGN, MET HET NIEUWE CITROËN-LOGO DAT FRAAI AANSLUIT OP DE KOPLAMPEN. EEN BIJZONDER RUIM INTERIEUR EN EEN OPTIMAAL GEVORMDE LAADRUIMTE. ROBUUST

Nadere informatie

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven Sportswagon 2 Geniet van een leven vol verrassingen. Zoals de nieuwe generatie van de Kia cee d. Deze fraaie Sportswagon combineert een sportieve look met bruikbare functionaliteit en combineert een opwindend

Nadere informatie

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de Renault KADJAR De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen. Durf voor actie te

Nadere informatie

NISSAN NV200 Nieuwe Range

NISSAN NV200 Nieuwe Range NISSAN NV200 Nieuwe Range 64188_NV200_VAN_NLB.indd 1 07/07/11 13:55 Het is tijd de oude manier van rijden te vergeten en de nieuwe manier van rijden te ervaren. De NV200 gooit alle regels over lichte bedrijfswagens

Nadere informatie

NISSAN NV200 Nieuwe Range

NISSAN NV200 Nieuwe Range NISSAN NV200 Nieuwe Range 64188_NV200_VAN_NLB.indd 1 07/07/11 13:55 Het is tijd de oude manier van rijden te vergeten en de nieuwe manier van rijden te ervaren. De NV200 gooit alle regels over lichte bedrijfswagens

Nadere informatie

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT DE NIEUWE DISCOVERY SPORT Al sinds het idee voor de eerste Land Rover in 1947, hebben wij auto s gecreëerd die grenzen verleggen; die eigenaars uitdagen om nieuwe gebieden te verkennen en moeilijk terrein

Nadere informatie