RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van oorsprong veelzijdig. Nog praktischer RENAULT KANGOO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van oorsprong veelzijdig. Nog praktischer RENAULT KANGOO"

Transcriptie

1 RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van oorsprong veelzijdig Nog praktischer DRIVE THE CHANGE

2

3 HOOFDARTIKEL RENAULT KANGOO KIES VOOR OORSPRONKELIJKHEID! De Kangoo behoort al bijna 15 jaar tot de top. En met recht: het model dat aan de basis stond van het vernieuwende concept van de ludospace heeft de gezinsruimte aan boord gedefinieerd, een nieuwe manier uitgevonden om in alle rust op weg te gaan en het dagelijks leven te leven. Een no-nonsenseauto die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid en handigheid. De Kangoo blijft zich onverminderd op creatieve wijze vernieuwen: hij zet de toon op het gebied van autorijden in alle rust, met een nieuwe kijk op comfort, en zet nieuwe standaarden, zonder daarbij de authenticiteit uit het oog te verliezen. Het nieuwe model Kangoo is innovatief door nieuwe technologieën en mogelijkheden, het Renault R-Link Multimedia- en navigatiesysteem, Hill-start Assist, Extended Grip, de Energy-motoren met Stop & Start De Kangoo blijft toonaangevend door de modulariteit, toegankelijkheid en veelzijdigheid van zijn binnenruimte en het royale aanbod aan opbergruimte. Meer dan ooit gaat de Kangoo met zijn tijd mee met zijn nieuw vormgegeven voorzijde, met het grote Renault-logo en zijn moderne look. Hij ziet er niet alleen steeds beter uit, maar blijft kwalitatief, technologisch en qua energiezuinigheid vooruitgang boeken. De nieuwe Kangoo is in meerdere opzichten aantrekkelijk, trots op zijn made in France * en verkrijgbaar in twee lengtes tot grote vreugde van iedereen die inziet dat ware originaliteit hem niet zit in wat men laat zien, maar in wat men is. * De nieuwe Kangoo wordt exclusief gefabriceerd in Maubeuge, Noord-Frankrijk. FRÉDÉRIC BROQUA, PROGRAMMADIRECTEUR KANGOODIRECTEUR

4 RENAULT KANGOO Praktisch en veelzijdig Kangoo Family in een oogwink p. 06 Van oorsprong veelzijdig p. 10 Motoren, comfort en kwaliteit p. 18 Ontdek het aanbod en de specificaties p. 22 Multimedia met touchscreen p. 26 Ecologisch en efficiënt p. 28 Meer dan een label, een verbintenis p. 30 Veiligheid op alle fronten p. 32 OP DE COVER NIEUWE KANGOO FOTOGRAAF Deniz Saylan

5

6 06 / 07 AUTHENTIEK NIEUW DE RENAULT KANGOO STAAT AL 15 JAAR LANG VOOR ORIGINALITEIT EN HEEFT ZICH NU OP TALENTVOLLE WIJZE OPNIEUW UITGEVONDEN: EEN VERNIEUWD DESIGN, EEN NOG STERKERE RENAULT-IDENTITEIT EN EEN NOG COMPLETERE UITRUSTING. DE NIEUWE RENAULT KANGOO IS GEBRUIKSVRIENDELIJKER DAN OOIT EN MAAKT HET DAGELIJKS LEVEN VOOR IEDEREEN GEMAKKELIJKER; ZO WORDT EEN WEEKENDJE WEG MET HET HELE GEZIN NÓG AUTHENTIEKER!

7 VANUIT ELKE HOEK De Grand Kangoo, de langere versie uit het gamma, biedt optioneel zeven volwaardige zitplaatsen en een uitzonderlijke modulariteit, ideaal voor korte uitstapjes en langere reizen. 2. Het ruitvormige Renault-logo steekt fraai af tegen de glanzend zwarte achtergrond, waardoor de nieuwe identiteit van Renault nog eens wordt versterkt. 3. Vlakke laadvloer. In één moeiteloze beweging klapt u de achterbank voorover tot een vlakke laadvloer, die een laadruimte van tot wel 2,85 m* diep biedt wanneer ook de bijrijdersstoel is neergeklapt. 4. Opbergruimte. De altijd even praktische Kangoo beschikt over diverse opbergmogelijkheden. De hoedenplank kan bijvoorbeeld op halve hoogte worden geplaatst, om zo de inhoud van de kofferbak in tweeën te verdelen. Voor de passagiers op de achterbank is er optioneel een opbergmogelijkheid van drie vliegtuigkastjes aan het plafond beschikbaar. * Bij de Grand Kangoo.

8 08 / 09 RUIMTE VOOR INNOVATIE MET DE NIEUWE UITRUSTING DIE HET RIJDEN EENVOUDIGER MAAKT, DE NIEUWE TECHNOLOGIEËN EN DE EFFICIËNTE MOTOREN HEEFT DE KANGOO ALTIJD EEN STREEPJE VOOR.

9 ENERGY DCI 75 & 90 MOTOREN: 4,3 L/100 KM* Met een verbruik van 4,3 l/100 km* en 112 g CO 2 /km* (volledige cyclus) laten de nieuwe ENERGY dci 75 en 90 motoren met Stop & Start technologie recordprestaties noteren; de Kangoo is dan ook de beste in zijn klasse. 2. Vernieuwd multimedia- en audiosysteem. Compleet systeem uitgerust met USBen 3.5 mm JACK-aansluiting en Bluetooth, voor audiostreaming of handsfree bellen en onderweg van uw favoriete muziek kunt genieten. 3. Renault R-Link. Dit multimedia- en navigatiesysteem van Renault wijst u op effectieve wijze de weg en biedt diverse onlinediensten. 4. Extended Grip en Hill-Start Assist. Met deze twee functies, die zijn gekoppeld aan de Elektronisch Stabiliteits Controle (ESC), redt u zich uit de moeilijkste omstandigheden (op een gladde ondergrond zoals in modder, of op een helling). * Gecombineerd gebruik. Verbruik en uitstoot gehomologeerd volgens de geldende regelgeving.

10 10 / 11 ORIGINELE VERSIE ALS JE AUTHENTIEK, EENVOUDIG EN ONTSPANNEN LEEFT, VIND JE DE JUISTE ZAKEN BELANGRIJK, KUN JE SLIMME EN VERANTWOORDELIJKE KEUZES MAKEN EN VEELEISEND ZIJN WANNEER HET ER ECHT OM GAAT. EN DAN VERKIES JE NATUURLIJK HET ORIGINEEL BOVEN EEN IMITATIE... Authentiek, uitnodigend, ontspannen: dat is de nieuwe Kangoo. Zoals hij dat altijd al is geweest. Maar dan met dat kleine beetje extra dat we verbeelding noemen, waarmee je altijd weer nieuwe oplossingen vindt, nieuwe ideeën, een nieuwe sprong vooruit. De nieuwe Kangoo is nog praktischer, comfortabeler, completer; hij heeft niet de pretentie om de wereld opnieuw uit te vinden wel om die te verbeteren. Om dat te bereiken, doet hij wat daarvoor nodig is. Zijn indrukwekkende binnenruimte, zijn buitengewone modulariteit met zijn vlakke laadvloer die u in een handomdraai tevoorschijn tovert, zijn comfortabele stoelen en zijn grote zijschuifdeuren: ze maken de weg nog aangenamer en de rit nog rustgevender. De kinderen zien het helemaal goed: in de Kangoo hebben ze de ruimte. Ruimte om zich te vermaken. Ze spelen verstoppertje met de vele opbergvakken in alle hoekjes van het interieur. Dankzij Renaults R-Link-systeem vindt u eenvoudig uw weg en rijdt u zuinig. Dankzij Extended Grip begeeft u zich zorgeloos buiten de gebaande paden.

11

12

13 De nieuwe Kangoo heeft nog meer comfort en nog meer oog voor detail, met een stijlvol design, zilvergrijze afwerkingen, een met leder bekleed* stuur, optioneel donkergetinte ramen en een glanzend zwarte console. Ook is de nieuwe Kangoo standaard zeer rijk uitgerust. Onder andere met handbediende airconditioning, Cruise control, centrale armsteun, elektrisch bedienbare ramen vóór en buitspiegels, ECO-mode en radio met USB, 3.5 mm JACK-aansluiting en Bluetooth. Optioneel leverbaar voor extra comfort met Elektronisch geregelde airconditioning, Regen- en lichtsensor, Elektrisch bedienbare ramen achter, R-Link Multimedia- en navigatiesysteem. * Rundleder.

14

15 Kangoo Veelzijdig voor alle doeleinden Grand Kangoo Nog meer ruimte en optioneel met 7-zitplaatsen

16

17 Comfort voor iedereen! Zonder compromis ruimte op elke zitplaats. Bij de optionele 7-zitplaatsen in de Grand Kangoo is de ruimte het grootst in zijn klasse. Door de stoelen uit de te nemen ontstaat er nog meer ruimte voor bagage.

18 18 / 19 RENAULT KANGOO DOORGELICHT LET GOED OP, WANT DE NIEUWE KANGOO ONTHULT ZIJN BIJZONDER RIJKE PERSOONLIJKHEID: ENERGIEK EN ZUINIG, SOEPEL EN ATTENT, COMFORTABEL EN GERUSTSTELLEND

19 RENAULT KANGOO / GRAND KANGOO Wielbasis: 2.697/3.081 mm Totale lengte: 4.304/4.688 mm Breedte: mm Hoogte*: 1.839/1.802 mm * Maximale hoogte, zonder dakrails in lengterichting

20 20 / 21 EFFICIËNTE ENERGIE SUCCESVOL DUO ROB WHITE Directeur Renault Sport F1 GASPAR GASCON Directeur, Engineering motoren Renault Bij Renault gaat technologische revolutie hand in hand met de passie van mensen. Rob White, Technisch Directeur van Renault Sport F1, ontwerpt met zijn team Renault-motoren die door een kwart van de Formule1 -stallen worden gebruikt. Motoren die al meer dan 35 jaar prijzen winnen! Neem bijvoorbeeld de elf wereldtitels bij de constructeurs. Bij de straatmodellen worden de nieuwe ENERGY-motoren ontwikkeld door Gaspar Gascon, Directeur Renault Mechanical Engineering, en zijn team. Twee gescheiden werelden? Integendeel. Rob en Gaspar hebben dagelijks contact, wisselen onderling gedachten uit, ontwikkelen samen nieuwe ideeën en profiteren van elkaars expertise met het enthousiasme van eeuwige pioniers. Hun doel: het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot met 35 procent terugdringen, de robuustheid testen onder extreme omstandigheden en de Renault-rijder zoveel mogelijk rijplezier bieden. Waar twee teams van ingenieurs, die zo bezeten zijn van innovatie, hun krachten bundelen en hun kennis delen, ontstaat er een tweemaal zo sterke dynamiek die resulteert in motoren die zich met de beste van de wereld kunnen meten.

21 DE KRACHTIGE EN ZUINIGE ENERGY DIESEL- EN BENZINEMOTOREN VAN RENAULT PROFITEREN VAN DE VOORSPRONG DIE ZE HEBBEN DANKZIJ DE BESTE RENAULT-TECHNOLOGIEËN. ZO BEREIKEN ZE RECORDS QUA BRANDSTOFVERBRUIK EN CO 2 -UITSTOOT! DE BESTE IN HUN KLASSE De ENERGY dci- en TCe-motoren van Renault profiteren van een scala aan oplossingen ter verbetering van hun energetisch rendement. Neem bijvoorbeeld Stop & Start, het regeneratieve remsysteem, of de innovatieve vormgeving van de turbo die zorgt voor een verminderd weerstandsverlies. Een andere innovatie is de lagedruk-egr (die uitlaatgas opnieuw laat circuleren) die de prestaties verbetert en daarmee de besparing. ZUINIGER DAN OOIT TEVOREN Stevige acceleratie, dynamisch optrekken, souplesse bij elk toerental: het hoeft geen hoge prijs te betekenen; de verbruikskosten van de ENERGY dci- en TCemotoren zijn flink verlaagd. U hebt minder kosten aan de pomp dankzij een verbruik van slechts 4,3 l/100 km* (ENERGY dci 75- en dci 90-motor), en u betaalt minder belasting dankzij een lagere uitstoot van slechts 112 g CO 2 /km*. En er is slechts om de km een onderhoudsbeurt nodig (of om de twee jaar, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). * Verbruik en uitstoot gehomologeerd volgens de geldende regelgeving. Afgebeelde motor: de ENERGY dci 90 STOP & START.

22 22 / 23

23 FOCUS STIJL & PERSONALISATIE KIES UW NIVEAU VAN COMFORT, UW UITRUSTINGSNIVEAU... GEEF UW AUTO EEN PERSOONLIJKE TOUCH, VRIJHEID GAAT TOT IN DE KLEINSTE DETAILS. VERKEN DE KANGOO EN GRAND KANGOO IN ELKE WIJZE. KLEURENPALET / De carrosseriekleuren van de Kangoo en Grand Kangoo AMBIANCES / De ambiances van het interieur van de Kangoo en Grand Kangoo WIELEN EN AFMETINGEN / De wielen en dimensies van de Kangoo en Grand Kangoo ACCESSOIRES / De accessoires die uw stijl ondertekenen

24 KLEURENPALET ALS HET OM HET DESIGN VAN UW RENAULT GAAT, IS DE KEUZE VAN DE CARROSSERIEKLEUR WAARSCHIJNLIJK EEN VAN DE BELANGRIJKSTE. BIJ DE (GRAND) KANGOO HEEFT U DE KEUZE UIT 8 KLEUREN DIE EEN BIJDRAGE LEVEREN AAN UW PERSOONLIJKE STIJL. BLANC MINÉRAL (V) GRIS TAUPE (V) ROUGE VIF (V) GRIS ARGENT (MV)

25 GRIS CASSIOPÉE (MV) BLEU ÉTOILE (MV) NOIR MÉTAL (MV) BRUN MOKA (MV) V: standaardlak met vernislaag MV: metaallak met vernislaag Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

26 AMBIANCES HET UITRUSTINGSNIVEAU VAN DE (GRAND) KANGOO GEEFT EEN UNIEKE AMBIANCE. LIMITED Verwacht meer van de Kangoo Limited. De Kangoo Family staat bekend om de rijke en slimme uitrusting. Met de nieuwe Kangoo zijn er nog meer praktische mogelijkheden en uitrustingen beschikbaar. Daarnaast is het interieur net als het exterieur vernieuwd en heeft de nieuwe Kangoo een moderne uitstraling en geeft nog meer bedieningsgemak en comfort voor de inzittenden. De Kangoo Family Limited is onder andere standaard uitgerust met: Anti Blokkeer Systeem (ABS) met remkrachtassistent Elektronische Stabiliteits Controle (ESC) Extended Grip met Hill-start assist Bandenspanningscontrolesysteem ECO-mode 1 Adaptieve airbags voor bestuurder en passagier In hoogte verstelbare veiligheidsgordels en hoofdsteunen vóór 3 in hoogte verstelbare hoofdsteunen achter 1/3-2/3 neerklapbare achterbank Neerklapbare bijrijdersstoel Vliegtuigtafeltjes achterin ISOFIX bevestigingssystemen voor kinderzitjes Waarschuwing vergeten verlichting en niet dragen van veiligheidsgordels bestuurder Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening In hoogte verstelbare bestuurdersstoel Stuurwiel in hoogte verstelbaar Handbediende airconditioning Radio Renault 4 x 20W met MP3 ondersteuning en stuurwielbediening USB- en 3.5 mm JACK-aansluiting Bluetooth handsfree telefoonbediening en audiostreaming (A2DP) 2 Elektrische bediening ruiten bestuurder (met sneltoets) en bijrijder Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels Elektrisch bedienbare ramen achter Elektronische stuurbekrachtiging Cruise control met snelheidsbegrenzer Zijschuifdeur rechts en links Multifunctionele dakdragers Achterklep met wisser en sproeier Bumpers in carrosseriekleur Mistlampen geïntegreerd in voorbumper Lijst in voor- en achterbumper uitgevoerd in zwart Zijstootstrips uitgevoerd in zwart Buitenspiegelkappen uitgevoerd in hoogglans zwart Privacy glass zijruiten achter en achterruit Met leder bekleed stuurwiel Centrale opbergmodule / armsteun Boordcomputer met tekstweergave Reservewiel 1 Bij activering van ECO-mode worden de prestaties van de auto geoptimaliseerd, de auto reageert minder snel op het gaspedaal, er is minder koppel en vermogen beschikbaar en beperken de snelfuncties van airco- en verwarmingsysteem 2 De werking van de bluetoothondersteuning kan verschillen, afhankelijk van het type en merk telefoon dat u gebruikt Lichtmetalen wiel 15" "Aria" Bekleding stof Limited

27 GRAND KANGOO EXPRESSION Voor nog meer ruimte en gemak is er de Grand Kangoo Family. Nog meer praktische bagageruimte of optioneel met 7-zitplaatsen, ruimte genoeg voor het hele gezin! De Grand Kangoo Family Expression is onder andere standaard uitgerust met: Anti Blokkeer Systeem (ABS) met remkrachtassistent Elektronische Stabiliteits Controle (ESC) Extended Grip met Hill-start assist Bandenspanningscontrolesysteem ECO-mode 1 Adaptieve airbags voor bestuurder en passagier In hoogte verstelbare veiligheidsgordels en hoofdsteunen vóór 3 in hoogte verstelbare hoofdsteunen achter 1/3-2/3 neerklapbare achterbank ISOFIX bevestigingssystemen voor kinderzitjes Waarschuwing vergeten verlichting en niet dragen van veiligheidsgordels bestuurder Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening In hoogte verstelbare bestuurdersstoel Stuurwiel in hoogte verstelbaar Handbediende airconditioning Mistlampen geïntegreerd in voorbumper Radio Renault 4 x 20W met MP3 ondersteuning Stuurwielbediening USB- en 3.5 mm JACK-aansluiting Bluetooth handsfree telefoonbediening en audiostreaming (A2DP) 2 Elektrische bediening ruiten bestuurder (met sneltoets) en bijrijder Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels Elektronische stuurbekrachtiging Cruise control met snelheidsbegrenzer Zijschuifdeur rechts en links Achterdeuren, asymmetrisch Bumpers in carrosseriekleur Lijst in voor- en achterbumper uitgevoerd in Gris Platine Zijstootstrips uitgevoerd in zwart Buitenspiegelkappen uitgevoerd in hoogglans zwart Licht getint glas Met leder bekleed stuurwiel Centrale opbergmodule / armsteun Boordcomputer met tekstweergave 1 Bij activering van ECO-mode worden de prestaties van de auto geoptimaliseerd, de auto reageert minder snel op het gaspedaal, er is minder koppel en vermogen beschikbaar en beperken de snelfuncties van airco- en verwarmingsysteem 2 De werking van de bluetoothondersteuning kan verschillen, afhankelijk van het type en merk telefoon dat u gebruikt Stalen wiel 15" met wieldop "Egée" Bekleding stof Style

28 AFMETINGEN Kangoo Grand Kangoo Volume kofferruimte (in liter volgens ISO-norm) / 400 / 750 Volume kofferruimte maximaal (in liter volgens ISO-norm) n.n.b. A Wielbasis B Totale lengte C Overbouw vóór D Overbouw achter E Spoorbreedte vóór F Spoorbreedte achter G Breedte zonder / met spiegels / / H Hoogte leeg / met multifunctionele dakdragers H2 Hoogte met geopende achterklep J Hoogte laaddrempel K Grondspeling onbeladen / beladen / / M Breedte interieur op ellebooghoogte vóór M1 Breedte interieur op ellebooghoogte achter M2 Breedte interieur op ellebooghoogte achter 3e zitrij N Breedte interieur op schouderhoogte vóór N1 Breedte interieur op schouderhoogte achter N2 Breedte interieur op schouderhoogte achter 3e zitrij Q1 Bruikbare hoogte bagageruimte Y Breedte bagageruimte op 1 meter hoogte Y1 Breedte bagageruimte op 0,1 meter hoogte Y2 Breedte bagageruimte tussen de wielkasten Z Hoogte opening bagageruimte Z1 Bruikbare lengte bagageruimte Z2 Lengte bagageruimte tot achterbank / met neergeklapte achterbank 937 / / 777 / / Z3 Lengte interieur (pedalen tot bagageruimte)

29

30 ACCESSOIRES NOG MEER STIJL, COMFORT OF TECHNOLOGIE? MET HET UITGEBREIDE GAMMA ACCESSOIRES VAN RENAULT KAN DAT. ZE ZIJN SPECIAAL VOOR UW KANGOO EN GRAND KANGOO ONTWORPEN EN ONTWIKKELD Fietsendrager op trekhaak. Met de fietsendrager op de originele trekhaak kunt u vier fietsen vervoeren. 2. Afneembare-trekhaak. Met de afneembare-trekhaak blijft het uiterlijk van uw Kangoo behouden doordat de kogelkoppeling in een paar seconden demontabel is, zonder gereedschap. 3. Dakkoffer. Deze dakkoffer biedt extra bagageruimte en is dankzij het efficiënte bevestigingssysteem in een paar minuten op de Renault-dakrails te monteren. De dakkoffer kunt u aan twee kanten openen en om het laden te vergemakkelijken, is de klep vast te zetten in open positie.

31 Vloermatten Comfort en Expression. Alle Renault-vloermatten hebben de originele pasvorm. Dit biedt de bestuurder optimale veiligheid. De vloermatten van textiel zijn op maat gemaakt en bieden effectieve bescherming voor de originele bekleding 3. Bagagenet. Het bagagenet voorkomt dat voorwerpen tijdens het rijden gaan schuiven. 4. Vloermatten van rubber. De vloermatten van rubber worden speciaal aangeraden als het interieur tijdens het gebruik vies kan worden (modder, zand, sneeuw). De matten zijn zeer makkelijk schoon te maken met water. 5. Bagagebak. De gecompartimenteerde bagagebak is ideaal voor het opbergen van uw spullen. Bovendien beschermt de bak de bagageruimte zeer effectief tegen vuil.

32 Kinderzitje. Renault heeft een uitgebreid assortiment kinderzitjes. De zitjes voldoen aan zeer strenge veiligheidsnormen. 2. Dvd-speler. Ontdek de Nextbase Click & Go dvd-speler, met twee 9-inchschermen, twee bevestigingsbeugels en twee hoofdtelefoons. De speler is eenvoudig op de hoofdsteunen te plaatsen. Geschikt voor het afspelen van dvd s en mp3-bestanden en het bekijken van foto s (jpeg-bestanden). 3. Antidiefstalmoeren. Met de antidiefstalmoeren van Renault maakt u de kans veel kleiner dat uw wielen worden gestolen. U bevestigt ze in de plaats van de originele wielmoeren en kunt ze alleen losdraaien met een speciale, meegeleverde sleutel. 4. Autoradio. De Pioneer 4500 BT biedt diverse verbindingsmogelijkheden (jack-ingang aan de voorzijde, USB-poort, Bluetooth en aansluiting voor ipod/iphone). Een uitgebreid assortiment vindt u bij uw dealer. 5. Alarm. Een onmisbaar accessoire voor het beveiligen van uw auto. Met een alarm verkleint u het risico dat uw auto of de spullen erin worden gestolen. 6. Draagbare gps. Dit model is uitgerust met een 5-inchscherm en biedt een combinatie van gps en een Bluetooth -handsfreeset. De gps wordt geleverd met de kaart van Europa, die u levenslang gratis kunt updaten. Het pakket omvat ook een jaarabonnement op Live-services. Het uitgebreide assortiment vindt u bij uw dealer.

33 WIE LEVERT EEN BETERE SERVICE VOOR UW RENAULT DAN RENAULT? GARANTIE* Renault geeft op al haar Nieuwe Kangoo personenauto s, vanaf de datum van aflevering, standaard 2 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking, waaronder gratis reparaties en hulpverlening vallen. De Renault-dealer geeft 12 maanden garantie op alle reparaties die hij uitgevoerd en gefactureerd heeft. Renault geeft op al haar personenauto s 12 jaar plaatwerkgarantie en 3 jaar lakgarantie. Renault route service. Renault Route Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit vrijwel geheel Europa bereikbaar om u te helpen als uw auto strandt met pech of schade. De Renault-dealer zorgt voor vlotte reparatie en Renault Route Service zorgt voor onderdak of vervangend vervoer**. In Nederland belt u het gratis telefoonnummer Renault GarantiePlus verzekering **. Kiest u voor extra rust en zekerheid, dan kiest u voor de Renault GarantiePlus verzekering. Met de Renault GarantiePlus verzekering verlengt u uw standaard garantie van 24 maanden met een aanvullende garantieperiode tot 4 jaar met een maximale kilometerstand van km. U kunt gedurende de looptijd van uw GarantiePlus verzekering tevens kosteloos gebruik maken van de diensten van Renault Route -Service. En met de GarantiePlus Pas, die u bij deze verzekering ontvangt, kunt u vrijwel overal in Europa bij elke Renault-dealer terecht. * Voor nadere informatie verwijzen wij u graag naar uw Renault-dealer ** De voorwaarden van de garantiebepalingen vindt u in het Renault Garantie- Onderhoudsboekje FINANCIERING RENAULT FINANCIAL SERVICES Een nieuwe Renault bereikbaar voor iedereen! Renault Financial Services, huisbankier van Renault, helpt het u graag mogelijk maken. Met speciaal samengestelde financieringen biedt Renault Financial Services voor iedereen een aantrekkelijke financieringsoplossing met messcherpe voorwaarden. Renault a la Carte: het nieuwe rijden. Met Renault a la Carte rijdt u iedere 2 of 3 jaar een nieuwe Renault. Uitgangspunt is dat ú bepaalt wat uw maximale maandbudget is. Daar bovenop weet u met de Gegarandeerde Inruil Waarde al op voorhand precies wat de inruilwaarde van uw Renault is aan het einde van uw financieringslooptijd. U betaalt dus alleen wat u gebruikt! Vraag uw verkoopadviseur naar een offerte op maat! De Renault dealer: uw gesprekspartner voor alle financieringsmogelijkheden. Financieren is iets persoonlijks, iedereen heeft verschillende wensen. Om goed inzicht te krijgen in uw eigen behoeften en wensen op het gebied van financieren is uw Renault dealer dé aangewezen gesprekspartner. Wenst u een langere looptijd, een slottermijn of de mogelijkheid om het gehele aanschafbedrag te financieren? Vraag uw verkoopadviseur naar de mogelijkheden en deze maakt voor u graag een offerte op maat! LEASING RENAULT BUSINESS FINANCE Financial Lease is een object gebonden financiering. Dat wil zeggen dat de aangeschafte auto als onderpand dient. Bij Financial Lease staat de auto op uw balans en bent u dus economisch eigenaar van de auto gedurende de looptijd van het leasecontract. Deze financieringsvorm kent een vaste looptijd die volledig is af te stemmen op de gebruiksduur van de auto. De auto kan voor het volledige bedrag, exclusief BTW, gefinancierd worden met eventueel gebruikmaking van een slottermijn. De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing. Door aan het einde van het contract de slottermijn te voldoen, wordt u tevens de juridische eigenaar van de auto. Full Operational Lease is de meest complete vorm van leasen. U laat alle financiële, beheersmatige en administratieve taken over aan Renault Business Finance. Verzekering, onderhoud en vervangend vervoer zijn inbegrepen. Bovendien kunt u een contract uitbreiden met het gebruik van een brandstofpas. Full Operational Lease is een off balance financieringsvorm waarbij Renault Business Finance al uw zorgen uit handen neemt. KLANT RELATIES Indien u vragen en/of opmerkingen heeft wover onze producten en/of dealerorganisatie kunt u contact opnemen met Renault Klant Relaties. U kunt ons telefonisch bereiken op het gratis nummer , via onze website of per post via het volgende adres: Renault Klant Relaties Postbus ZX SCHIPHOL KLANT RELATIES Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over onze producten en/of dealerorganisatie kunt u contact opnemen met Renault Klant Relaties. U kunt ons telefonisch bereiken op het gratis nummer , via onze website of per post via het volgende adres: Renault Klant Relaties Postbus ZX SCHIPHOL

34 WE ZIJN AL 116 JAAR VAN MENING DAT AUTO S ALTIJD MOETEN STAAN VOOR VOORUITGANG, ENTHOUSIASME EN DUURZAME, BETAALBARE MOBILITEIT VOOR IEDEREEN. Bij Renault zijn we er van oudsher van overtuigd dat auto s afgestemd moeten zijn op de individuele levensstijl en behoeften van mensen. Vanuit deze visie hebben we de lifestyle-auto ontwikkeld. En vanuit diezelfde visie streven we nu naar duurzame, milieuvriendelijke mobiliteit, waarmee veiligheid en kwaliteit voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom is Renault Adaptation geïntroduceerd: om de vooruitgang te dienen door voertuigen te ontwerpen en te produceren voor mindervalide mensen. Wij willen de auto een nieuwe betekenis geven, een die tegemoet komt aan de diverse uitdagingen van de maatschappij van nu en die helpt om het leven van mensen te verbeteren. Daarom biedt renault een compleet gamma 100% elektrisch aangedreven auto s zonder uitstoot, speciaal voor jou. DRIVE THE CHANGE

35

36 24 / 25

37 PRAKTISCH VERNUFT DE NIEUWE KANGOO BORDUURT VOORT OP HET SUCCES WAARMEE HIJ GROOT IS GEWORDEN: EEN ROYALE LAADRUIMTE, EENVOUDIGE TOEGANG TOT DE ZITPLAATSEN, VERSCHUIFBARE EN VERSTELBARE LOSSE STOELEN, EN ALLE MOGELIJKE COMBINATIES VAN 2 TOT 7 PLAATSEN (VOOR DE GRAND KANGOO). HET IS DEZE MODULARITEIT DIE DE KANGOO ZO VERLEIDELIJK MAAKT. EEN SCALA AAN OPBERGRUIMTES - Van het handige opbergvakje in de middenconsole waar u uw A4-documenten en/of laptop in kunt opbergen en het opbergvak aan het plafond tot het handschoenenkastje, de portieren en de middenarmsteun: voorin hebt u een ruime keuze aan opbergruimtes. - De passagiers achterin hebben de beschikking over een opbergvak van drie vliegtuigkastjes aan het plafond en vliegtuigtafeltjes aan de rugleuning van de voorstoelen (optioneel). PRAKTISCHE EN COMFORTABELE IDEEËN - Het optionele panoramadak zorgt voor een zee aan licht en gevoel van vrijheid in de auto. - Dankzij de lage, platte drempel laadt u uw spullen gemakkelijk in de bagageruimte. - De hoedenplank is in hoogte verstelbaar, zodat u uw bagage kunt ordenen of uw spullen aan het zicht kunt onttrekken om ze zo te beschermen. - De optionele elektrisch bedienbare ramen achter bieden de passagiers meer comfort. Ze zijn vanaf de bestuurdersplaats tevens te vergrendelen. - Dankzij de optionele automatische airconditioning worden de temperatuur en de ventilatie in het interieur automatisch gereguleerd. - De innovatieve en exclusieve dakrails zijn zonder gereedschap om te vormen tot imperiaal.

38 26 / 27 ALTIJD VERBONDEN RENAULT R-LINK RENAULT BIEDT MET R-LINK EEN NOG UITGEBREIDER NAVIGATIE- EN MULTIMEDIASYSTEEM. RENAULT R-LINK IS EEN 100% GEÏNTEGREERD TOUCHSCREEN TABLET INCLUSIEF STUURWIELBEDIENING, VOICE-CONTROL EN INTERNETVERBINDING. HIERDOOR BENT U ALTIJD VERBONDEN EN KUNT U GEBRUIK MAKEN VAN VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN ZOALS , TWITTER, WEERSBERICHTEN ETC. DAARNAAST MAAKT R-LINK GEBRUIK VAN TOMTOM LIVE-NAVIGATIE EN BIEDT RADIO, MULTIMEDIA, TELEFONIE EN ACTUELE INFORMATIE OVER UW VOERTUIG EN VERBRUIK. DE ULTIEME SAMENSMELTING VAN AUTO EN COMPUTER.

39 Dankzij innovatie zorgt Renault voor een verdere integratie van de auto in uw dagelijks leven. Blijf verbonden tijdens uw reis! Met Renault R-Link heeft u toegang tot uw vrienden en familie, uw favoriete muziek, en zelfs applicaties met internet! Alles binnen handbereik via het touchscreen of de bedieningen op het stuur. Dankzij de intuïtieve voice control* kunt u zelfs gesproken een adres opgeven, een contactpersoon uit uw telefoonboek bellen, gesprekken voeren of een applicatie activeren. Dankzij innovatie zijn de auto s nog praktischer. Profiteer van de voorgeïnstalleerde applicaties ( , R-Link Tweet, Renault Route Service, weersverwachting), de LIVE services* en Coyote Series*. Met R-Link Store kunt u talrijke andere applicaties met informatie over uw route, over het nieuws uit de wereld, praktische applicaties of applicaties voor ontspanning vinden en downloaden. Zo hoeft u zich nooit te vervelen als u staat te wachten op iemand, en weet u dankzij het weerbericht altijd of u toch maar wel of niet uw jas meeneemt. Dankzij innovatie zullen ook verdere ontwikkelingen u verrassen. Dagelijks uw brandstofverbruik beperken wordt eenvoudig dankzij het programma Driving eco 2 met coaching voor persoonlijk tips om uw verbruik te verbeteren. Ten slotte kunt u met HD Traffic * anticiperen op de risico s van de route. *Leverbaarheid verschilt per land. 1. Touchscreen met startscherm naar wens. Kies de indeling van het startscherm om met één druk naar uw favoriete functies te gaan. 2. Externe mediaspelers. Verbind uw externe mediaspeler via Bluetooth of via de USB-poort om naar uw favoriete muziek te luisteren. 3. Telefonie. Om veiliger te bellen kunt u gebruik maken van handsfree bellen via Bluetooth en van de voice control om een nummer in te voeren of een contactpersoon uit uw telefoonboek te bellen Voertuig informatie. Verlaag uw brandstofverbruik met behulp van de coaching tips van Driving eco 2. Raadpleeg uw trajectoverzichten en ontvang tips dankzij de analyse van uw rijstijl. 5. Services. Gebruik de voorgeïnstalleerde applicaties ( , tweets, Renault Route Service, weer ). Krijg in uw Kangoo toegang tot de volledige Renault R-Link applicatie-catalogus dankzij de internetverbinding*. Maak uw account aan op MyRenault.nl, en ga naar de R-Link Store om kaarten of software updates te downloaden... en raadpleeg ook de Renault R-Link handleiding. 6. Systeem-instellingen. Pas de instellingen van Renault R-Link eenvoudig aan (taal, klok, geluid, enz.). *Vraag uw dealer naar de voorwaarden en kosten voor de connectiviteit

40 28 / 29 RIJ MILIEUBEWUST BIJ DE ONTWIKKELING VAN DE NIEUWE KANGOO STONDEN VERANTWOORDELIJKHEID EN EFFICIËNTIE CENTRAAL. DE EXPERTS VAN RENAULT VERTELLEN EROVER EN GEVEN U ADVIES HOE U ZUINIG KUNT RIJDEN EN ZO HET BRANDSTOFVERBRUIK EN DE CO 2 -UITSTOOT KUNT BEPERKEN.

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van oorsprong veelzijdig. Nog praktischer RENAULT KANGOO

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van oorsprong veelzijdig. Nog praktischer RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van oorsprong veelzijdig Nog praktischer DRIVE THE CHANGE HOOFDARTIKEL RENAULT KANGOO KIES VOOR OORSPRONKELIJKHEID! De Kangoo behoort al bijna 15 jaar tot de top. En met

Nadere informatie

RENAULT KANGOO PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT KANGOO PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO PRIJSLIJST JANUARI 205 DRIVE THE CHANGE RENAULT (GRAND) KANGOO FAMILY DE NIEUWE KANGOO FAMILY IS EEN PRAKTISCHE EN VEELZIJDIGE AUTO EN VAN ALLE MARKTEN THUIS. DE KANGOO FAMILY IS COMPLEET

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

kangoo PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE

kangoo PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE renault kangoo PRIJSLIJST JANUARI 204 DRIVE THE CHANGE RENAULT (GRAND) KANGOO FAMILY DE NIEUWE KANGOO FAMILY IS EEN PRAKTISCHE EN VEELZIJDIGE AUTO EN VAN ALLE MARKTEN THUIS. DE KANGOO FAMILY IS COMPLEET

Nadere informatie

De grote Stationwagen

De grote Stationwagen Dacia Logan MCV De grote Stationwagen die aan al uw wensen voldoet. Een nieuw ontwerp met moderne lijnen, een ruim interieur, robuustheid die direct in het oog springt De Logan MCV heeft het allemaal!

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC Nieuwe Renault SCENIC Een nieuwe visie op de MPV Rijden in de nieuwe Renault Scénic is fantastisch, voor ouders én kinderen. Met zijn vloeiende lijnen en fraaie proporties heeft de nieuwe Scénic een

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Logan MCV

De nieuwe Dacia Logan MCV De nieuwe Dacia Logan MCV De grote Stationwagen die aan al uw wensen voldoet. Een nieuw ontwerp met moderne lijnen, een ruim interieur, robuustheid die direct in het oog springt De nieuwe Logan MCV heeft

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

koleos Prijslijst januari 2009

koleos Prijslijst januari 2009 koleos Prijslijst januari 2009 VersiePrijzen Motor Uitvoering Energielabel Catalogusprijs Consumentenprijs Netto BTW BPM * incl. BTW en BPM dynamique e 17.398,99 3.305,81 9.195,20 29.900,00 2.5 16V 170

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving.

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. Renault R-LINK 2 De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. R-LINK 2, échte vernieuwing Stap in de toekomst en beleef in uw auto het intuïtieve gevoel dat u nog nooit eerder hebt

Nadere informatie

Dacia. Série Limitée Robust

Dacia. Série Limitée Robust Dacia Série Limitée Robust Série Limitée Robust Stijl en uitrusting voor iedereen Bij Dacia is alles mogelijk: een 4x4, een stijlvolle hatchback, een stationwagon met vijf zitplaatsen, een MPV of een combispace...

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO Nóg verleidelijker Elke ochtend opnieuw de nieuwe Renault Clio aantreffen betekent jezelf elke dag laten verleiden. Met zijn sensuele rondingen en nieuwe lichtdesign is de nieuwe

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE REISLOGISTIEK IDEEËN VOOR MEER RUIMTE PAST PERFECT BIJ U IN HET DAGELIJKS LEVEN, IN UW VRIJE TIJD OF OP REIS DE ORIGINELE

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

Uitvoering Motor kw/pk Transmissie CO2 Netto Rijklaarprijs

Uitvoering Motor kw/pk Transmissie CO2 Netto Rijklaarprijs RENAULT CAPTUR eu prijslij st vanaf 091 120 16 Postbus 89 6120 AB Born (T) 046 486 14 51 (F) 046 486 25 08 info@koolenautos.nl www.koolenautos.nl Uitvoering Motor kw/pk Transmissie CO2 Netto Rijklaarprijs

Nadere informatie

Prachtige momenten in het vooruitzicht

Prachtige momenten in het vooruitzicht Renault TALISMAN Prachtige momenten in het vooruitzicht Met sportief elan maakt de Renault Talisman de verwachtingen die bij zijn klasse horen helemaal waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

Renault TWINGO. Prijslijst Januari 2016

Renault TWINGO. Prijslijst Januari 2016 Renault TWINGO Prijslijst Januari 206 DE NIEUWE RENAULT TWINGO IS GEÏNSPIREERD OP DE VORIGE TWINGO EN DE LEGENDARISCHE RENAULT 5 TURBO. VANUIT DE LIFE CYCLE FLOWER DESIGN STRATEGIE VAN DE NEDERLANDER LAURENS

Nadere informatie

RENAULT CLIO R.S. PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO R.S. PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO R.S. PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE CLIO RENAULT SPORT DE RENAULT CLIO R.S. IS DE ULTIEME HOTHATCH IN HET B-SEGMENT. RENAULT SPORT HEEFT EEN NAAM HOOG TE HOUDEN ALS HET GAAT OM HOTHATCHES.

Nadere informatie

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Meer dan een label, een verbintenis

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Meer dan een label, een verbintenis RENAULT SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Meer dan een label, een verbintenis DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL SPIRIT OF SCENIC Wat is er

Nadere informatie

Renault CAPTUR Série Signature WAVE. Prijslijst november 2016

Renault CAPTUR Série Signature WAVE. Prijslijst november 2016 Renault CAPTUR Série Signature WAVE Prijslijst november 2016 Nieuwe perspectieven De Renault Captur Série Signature WAVE slaat nieuwe wegen in als het gaat om design, comfort en rijplezier. De Captur

Nadere informatie

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens inhoudsopgave Renault bedrijfswagens Renault bedrijfswagens overzicht bedrijfswagens 04 > 05 pro+ 06 > 07 service garantie en financiering 08 > 09 10 > 29 Megane van 30 > 43 trafic 44 > 67 MasteR 68 >

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

RENAULT TRAFIC PASSENGER

RENAULT TRAFIC PASSENGER NIEUWE RENAULT TRAFIC PASSENGER PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT TRAFIC PASSENGER BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING TRAFIC PASSENGER AUTHENTIQUE 80 liter tank 8 + 1 zitplaatsen 4 Handgrepen

Nadere informatie

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST APRIL 2015 GROUPE RENAULT

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST APRIL 2015 GROUPE RENAULT Dacia Personenauto s PRIJSLIJST APRIL 05 Shockingly affordable GROUPE RENAULT Dacia Sandero VERSIEPRIJZEN SANDERO CATALOGUSPRIJS IN MOTOR UITVOERING kw / pk ENERGIELABEL CO NETTO BTW BPM INCL. BTW en BPM

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE Nieuwe Renault MÉGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane GT met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TWINGO PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TWINGO PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO DE NIEUWE RENAULT TWINGO IS GEÏNSPIREERD OP DE VORIGE TWINGO EN DE LEGENDARISCHE RENAULT 5 TURBO. VANUIT DE LIFE CYCLE

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Modern, dynamisch en comfortabel De route is uitgestippeld... Durf te kiezen voor crossover-looks Bij de eerste aanblik

Nadere informatie

RENAULT Captur eu. Parkweg HV Born. Postbus AB Born. (T) (F)

RENAULT Captur eu. Parkweg HV Born. Postbus AB Born. (T) (F) RENAULT Captur eu prijslij st vanaf 1 3 20 17 Postbus 89 6120 AB Born (T) 046 486 14 51 (F) 046 486 25 08 info@koolenautos.nl www.koolenautos.nl Minimale Uitvoering Motor Transmissie kw/pk CO 2 Netto Rijklaarprijs

Nadere informatie

in uw dagelijks leven.

in uw dagelijks leven. Dacia Dokker Praktisch onmisbaar in uw dagelijks leven. De Dacia Dokker is de eerste echte combispace in het Dacia-gamma. Als gezinsauto of voor zakelijk gebruik, doordeweeks of in het weekend deze auto

Nadere informatie

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 ACCESSOIRES nieuwe citroën C4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 Positive Power De Citroën C4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST JANUARI 2016 GROUPE RENAULT

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST JANUARI 2016 GROUPE RENAULT Dacia Personenauto s PRIJSLIJST JANUARI 06 Shockingly affordable GROUPE RENAULT Dacia Sandero VERSIEPRIJZEN SANDERO CATALOGUSPRIJS IN MOTOR UITVOERING kw / pk ENERGIELABEL CO NETTO BTW BPM INCL. BTW en

Nadere informatie

RENAULT CAPTUR PRIJSLIJST AUGUSTUS 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT CAPTUR PRIJSLIJST AUGUSTUS 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT CAPTUR PRIJSLIJST AUGUSTUS 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT CAPTUR DOORBREEK DE SLEUR VAN UW DAGELIJKS LEVEN, MAAK VAN ELKE SAAIE RIT EEN ONTDEKKINGSREIS MET DE RENAULT CAPTUR. ONTDEK DE STAD VANUIT

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

RENAULT KANGOO II FAMILY PRIJSLIJST JANUARI 2012

RENAULT KANGOO II FAMILY PRIJSLIJST JANUARI 2012 RENAULT KANGOO II FAMILY PRIJSLIJST JANUARI 2012 Renault Netherlands Productmanagement Versie 01/11/2011 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING KANGOO II FAMILY KANGOO FAMILY 3-punts rolgordels vóór, in hoogte

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST 15 JANUARI 2016 GROUPE RENAULT

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST 15 JANUARI 2016 GROUPE RENAULT Dacia Personenauto s PRIJSLIJST 5 JANUARI 06 Shockingly affordable GROUPE RENAULT Dacia Sandero VERSIEPRIJZEN SANDERO CATALOGUSPRIJS IN MOTOR UITVOERING kw / pk ENERGIELABEL CO NETTO BTW BPM INCL. BTW

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST 1 MAART 2016 GROUPE RENAULT

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST 1 MAART 2016 GROUPE RENAULT Dacia Personenauto s PRIJSLIJST MAART 06 Shockingly affordable GROUPE RENAULT Dacia Sandero VERSIEPRIJZEN SANDERO CATALOGUSPRIJS IN MOTOR UITVOERING kw / pk ENERGIELABEL CO NETTO BTW BPM INCL. BTW en BPM

Nadere informatie

Renault TRAFIC Passenger. Prijslijst januari 2016

Renault TRAFIC Passenger. Prijslijst januari 2016 Renault TRAFIC Passenger Prijslijst januari 2016 DE RENAULT TRAFIC PASSENGER NODIGT U UIT OM OP PAD TE GAAN...EEN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN ROYALE AFMETINGEN OM DE RIT NOG COMFORTABELER TE MAKEN.

Nadere informatie

in uw dagelijks leven.

in uw dagelijks leven. Dacia Dokker Praktisch onmisbaar in uw dagelijks leven. De Dacia Dokker is de eerste echte combispace in het Dacia-gamma. Als gezinsauto of voor zakelijk gebruik, doordeweeks of in het weekend deze auto

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS4

ACCESSOIRES Citroën DS4 ACCESSOIRES Citroën DS4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW i l s i j to r P ok r pe M { d z 5 { 1 t s j 12 r be 20 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 30.690 7.440 23.250

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1-

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1- Post NL Aanbieding Fiat Ducato Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 16 april 2012 Geachte Post NL-subcontractor,

Nadere informatie

RENAULT CLIO PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO HATCHBACK & ESTATE DE RENAULT CLIO LAAT JE HART SNELLER KLOPPEN. DE SENSUELE LIJNEN, HET EXPRESSIEVE FRONT MET HET GROTE RENAULT LOGO

Nadere informatie

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens inhoudsopgave Renault bedrijfswagens Renault bedrijfswagens overzicht bedrijfswagens 04 > 05 Pro+ 06 > 09 service garantie en financiering 10 > 11 Kangoo express 12 > 31 MÉGANE Van 32 > 45 trafic 46 >

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

Renault KADJAR. Prijslijst augustus 2015

Renault KADJAR. Prijslijst augustus 2015 Renault KADJAR Prijslijst augustus 205 Met zijn stoere voorkant, zekere blik en krachtige grille nodigt de Renault Kadjar uit tot actie, om verder te gaan en nieuwe dingen te ontdekken. De sterke en inspirerende

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

renault clio drive the change

renault clio drive the change NIEUWE renault clio originele accessoires BERLINE EN GRANDTOUR drive the change Reislogistiek ideeën voor meer ruimte Past perfect bij u. In het dagelijks leven, in uw vrije tijd of op reis de originele

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Renault CAPTUR. Prijslijst januari 2016

Renault CAPTUR. Prijslijst januari 2016 Renault CAPTUR Prijslijst januari 2016 Doorbreek de sleur van uw dagelijks leven, maak van elke saaie rit een ontdekkingsreis met de Renault Captur. Ontdek de stad vanuit een nieuw perspectief, het goede

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires GAMMA ACCESSOIRES I NIEUWE DACIA SANDERO EN SANDERO STEPWAY Precies wat nodig is voor langdurige bescherming en maximaal comfort. Simply a clever

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

in uw dagelijks leven.

in uw dagelijks leven. Dacia Dokker Praktisch onmisbaar in uw dagelijks leven. De Dacia Dokker is de eerste echte combispace in het Dacia-gamma. Als gezinsauto of voor zakelijk gebruik, doordeweeks of in het weekend deze auto

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Duster

De nieuwe Dacia Duster De nieuwe Dacia Duster De Nieuwe Dacia Duster, méér Duster dan ooit. In een wereld waarin toegekende waarde iets heel anders is dan werkelijke waarde, waarin iets het ene moment in de mode is en het volgende

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

RENAULT CLIO PRIJSLIJST SEPTEMBER 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO PRIJSLIJST SEPTEMBER 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO PRIJSLIJST SEPTEMBER 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO HATCHBACK & ESTATE DE RENAULT CLIO LAAT JE HART SNELLER KLOPPEN. DE SENSUELE LIJNEN, HET EXPRESSIEVE FRONT MET HET GROTE RENAULT LOGO

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TWINGO PRIJSLIJST APRIL 2015 DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TWINGO PRIJSLIJST APRIL 2015 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO PRIJSLIJST APRIL 2015 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO DE NIEUWE RENAULT TWINGO IS GEÏNSPIREERD OP DE VORIGE TWINGO EN DE LEGENDARISCHE RENAULT 5 TURBO. VANUIT DE LIFE CYCLE

Nadere informatie

MEGANE RENAULT HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en technologie. SCANNER Motoren en comfort

MEGANE RENAULT HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en technologie. SCANNER Motoren en comfort NIEUWE RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE NIEUWE RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en comfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NIEUWE RENAULT MEGANE NEEM EEN VOORSPRONG

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

Dacia Logan Van & Logan Pick-up

Dacia Logan Van & Logan Pick-up Januari 2010 Dacia Logan Van & Logan Pick-up think big, pay little Standaarduitrusting, versie- en optieprijzen Logan Van / Logan Pick-up 825 kg laadvermogen ABS remsysteem met elektronische remkrachtverdeling

Nadere informatie

KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE

KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE KANGOO EXPRESS nieuwe KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING KANGOO EXPRESS 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie

CAPTUR DRIVE THE CHANGE

CAPTUR DRIVE THE CHANGE renault CAPTUR PRIJSLIJST april 2013 DRIVE THE CHANGE RENAULT CAPTUR DOORBREEK DE SLEUR VAN UW DAGELIJKS LEVEN, MAAK VAN ELKE SAAIE RIT EEN ONTDEKKINGSREIS MET DE RENAULT CAPTUR. ONTDEK DE STAD VANUIT

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero

Nieuwe Dacia Sandero Nieuwe Dacia Sandero De nieuwe Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER GESLOTEN BESTEL GESLOTEN BESTEL GÉNÉRIQUE 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

KANGOO EXPRESS JANUARI 2012

KANGOO EXPRESS JANUARI 2012 KANGOO EXPRESS JANUARI 2012 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING - 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer - 4 sjorogen op vloer laadruimte - 12V aansluiting

Nadere informatie

Renault Adaptation. Een echte Renault, aangepast aan uw wensen

Renault Adaptation. Een echte Renault, aangepast aan uw wensen Renault Adaptation Een echte Renault, aangepast aan uw wensen 02 > 03 inhoudsopgave Renault Adaptation Renault adaptation Agrément Carrossier en Renault adaptation 04 > 05 hoge instap, automaat 06 > 07

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER GESLOTEN BESTEL GESLOTEN BESTEL GÉNÉRIQUE 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar

Nadere informatie

DACIA DOKKER PRIJSLIJST MEI 2013

DACIA DOKKER PRIJSLIJST MEI 2013 DACIA DOKKER RIJSLIJST MEI 2013 Dacia Nederland Versie 01/05/2013 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING DOKKER AMBIANCE ABS-remsysteem met noodstopbekrachtiging Zijschuifdeur rechts met uitzetraam Middenconsole

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

De Dacia Duster. méér Duster dan ooit.

De Dacia Duster. méér Duster dan ooit. Dacia Duster De Dacia Duster méér Duster dan ooit. In een wereld waarin toegekende waarde iets heel anders is dan werkelijke waarde, waarin iets het ene moment in de mode is en het volgende moment alweer

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie