De American Express Platinum Kaart. Een bijzondere wereld voor u en uw familie

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De American Express Platinum Kaart. Een bijzondere wereld voor u en uw familie"

Transcriptie

1 De American Express Platinum Kaart Een bijzondere wereld voor u en uw familie

2 3 Inhoud Welkom 4 Reizen 6 Platinum Concierge 14 Zonder zorgen 16 Membership Rewards 22 Bijkomende voordelen 24

3 Welkom 5 De Platinum Kaart De Kaart die al uw verwachtingen overstijgt Wat kunnen we voor u doen? We beantwoorden graag al uw vragen. 7 dagen op 7, 24 uur op 24 Bel +32 (0) Dat u dit leest, betekent dat u uit alle beschikbare kaarten voor de Platinum Kaart gekozen hebt. Een verstandige keuze, maar dat weet u natuurlijk al. Wat u misschien nog niét weet is welke voordelen, diensten en verzekeringen er precies aan uw Kaart verbonden zijn. En dat ontdekt u op de volgende pagina s. Want ja, één ding is zeker: uw Platinum Kaart garandeert u een uitzonderlijke service en heel wat gemoedsrust. Altijd en overal. Voor u en voor uw familie. Profiteer dus samen met uw gezin ten volle van die vele mooie voordelen die we u als Platinum Kaarthouder mogen aanbieden.

4 6 Reizen Reizen 7 Een reisbureau alleen voor u Kaarten die zo n veelzijdige service bieden als de Platinum Kaart zijn eerder zeldzaam. Als Platinum Kaarthouder wordt alles voor u geregeld: de Platinum Travel Service organiseert uw reizen tot in de kleinste details. Zowel uw persoonlijke als uw zakelijke verplaatsingen. Van vluchten tot hotelboekingen. We gaan altijd op zoek naar de meest interessante aanbiedingen. Voor u en voor uw gezin. Plant u een reis met alles erop en eraan voor 2, 4 of zelfs 20 personen? Wij organiseren die graag voor u. Wereldwijd. Het hele jaar door. Reisplannen? Of een vlucht tegen de beste voorwaarden? Bel de Platinum Travel Service op +32 (0) We regelen het voor u. Van a tot z. Vliegtickets met tal van voordelen Of u nu vaak of minder vaak reist, een attente service is altijd aangenaam. Dankzij de Platinum Travel Service geniet u bij bepaalde luchtvaartmaatschappijen van voordelen, zoals een korting op uw ticket.

5 8 Reizen Reizen 9 Thuis op de luchthaven Priority Pass: neem tijd om u te ontspannen Alle luchthavens lijken op elkaar. En een drukke luchthaven vol gehaaste en gestresseerde mensen is vaak geen pretje. Gelukkig opent uw Priority Pass de deuren tot 700 luchthavenlounges in binnen- en buitenland: oases van rust waar u ontspannen op uw vlucht kunt wachten. Vul het bijgevoegde inschrijvingsformulier in om van deze dienst gebruik te maken. Dit formulier kan u ook terugvinden op VIP Airport Parking Platinum Kaarthouders parkeren op de VIP parking van Brussels Airport voor de prijs van de Lock Parking. Het enige wat u moet doen, is uw parkeerplaats op voorhand reserveren. Dat kan via de Platinum Travel Service op het nummer +32 (0) Delta Sky Club Als u met Delta Airlines vliegt, krijgt u op vertoon van uw Platinum Kaart* toegang tot de Delta Sky Club lounges. Ook voor uw reisgenoten kunt u in de Sky Club lounge voordelige toegangstickets kopen (niet terugbetaalbaar en 1 dag geldig). U leest er alles over op delta.com/skyclub. * De naam op het vliegticket moet overeenstemmen met de naam op de Platinum Kaart. De Platinum Kaarthouder moet 18 jaar oud zijn om een Airport Club Lounge zonder self-service bar te mogen betreden zonder ouder of voogd. De Platinum Kaarthouder moet 21 jaar oud zijn om Airport Club Lounges met self-service bar te mogen betreden. Buiten de VSA zijn plaatselijke leeftijdgrenzen van toepassing. De Platinum Kaarthouder moet aan de club agents een geldige Kaart tonen, een geldig identiteitsbewijs en vliegtickets voor dezelfde dag. Bijkomende toegang is specifiek voor de luchthavenclub die overeenstemt met de maatschappij die de vlucht uitvoert. Vergaderzalen kunnen gereserveerd worden voor een kleine bijdrage. Kaarthouders worden geacht zich te houden aan de huisregels van de deelnemende clubs. Deelnemende luchtvaartmaatschappijen en locaties zijn onderhevig aan wijzigingen. Platinum Kaarthouders kunnen in de lounge met korting niet-terugbetaalbare Sky Club toegangstickets kopen voor eenmalig gebruik, onderhevig aan het toegangsbeleid van Delta op voorwaarde dat ze hun Platinum Kaart gebruiken. Kijk voor de meest recente info over gasttarieven en lounge toegang op delta.com/skyclub.

6 Reizen 11 Een wereld van ontspanning Verblijf in de meest prestigieuze hotels Via de Platinum Travel Service geniet u van heel wat voordelen bij een uitgebreide selectie prestigehotels: voorkeurtarieven, gratis ontbijt, vroege check-in*, late check-out (na 16u) of een kamerupgrade**. De Platinum Travel Service vertelt u er graag alles over. Hijs de zeilen voor een welverdiende vakantie Wat dacht u van een kamer met zeezicht aan boord van een cruiseschip? Dé manier om koers te zetten naar een aangename, ontspannen vakantie met heel het gezin. Op bepaalde cruises geniet u speciale kortingen en exclusieve privileges zoals een kajuitupgrade, afhankelijk van de beschikbaarheid. Zin om te vertrekken? Boek uw hotel of cruise via de Platinum Travel Service op het nummer +32 (0) *Afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van de check-in en zonder garantie. ** Afhankelijk van beschikbaarheid.

7 12 Reizen Reizen 13 Uw huurwagen, extra voordelig Als Platinum Kaarthouder geniet u bij maatschappijen als Hertz en Avis van exclusieve voordelen als u een auto huurt. Avis Preferred Als Platinum Kaarthouder wordt u van harte uitgenodigd om toe te treden tot het Avis Preferred programma. Avis maakt uw huur extra bijzonder door u 1 bijkomende klasse-upgrade aan te bieden (afhankelijk van beschikbaarheid) en kortingen bij alle Avis locaties wereldwijd. Schrijf u in voor Avis Preferred en geniet meteen van kortingen tot 15 % en andere voordelen. U kan lid worden via Hertz Gold Plus Rewards Five Star tier Platinum Kaarthouders kunnen meteen deel nemen als Five Star lid in het loyaliteitsprogramma Hertz Gold Plus Rewards. Zo geniet u van exclusieve voordelen* zoals: een upgrade naar een voertuig uit een hogere prijsklasse (afhankelijk van de beschikbaarheid), tot 4 uur extra tijd om uw auto terug te brengen, express check-in, tot 15 % korting op de standaard tarieven en tot 25 % korting op de Prestige Collection. Met meer auto s en een ruime keuze verspreid over locaties in 147 landen is Hertz uw perfecte reisgenoot. Lid worden van Hertz Gold Plus Rewards kan via * Voordelen hangen af van de markt en van de locatie van de huurwagen en zijn onderhevig aan wijzigingen. Platinum Kaarthouders die in Azië verblijven kunnen aansluiten bij het Gold lidmaatschap in plaats van het Five Star lidmaatschap. Om van deze voordelen te genieten moet u zich inschrijven in het Hertz Gold Plus Rewards programma. Onderhevig aan voorwaarden. U vindt alle voorwaarden op de Hertz Gold Plus Rewards website. Onderhevig aan de voorwaarden van American Express. American Express behoudt zich het recht voor om uw lidmaatschap bij Hertz te laten annuleren als u niet langer Platinum Kaarthouder bent of als uw rekening niet in orde is. * Om van de voordelen te genieten, dient u zich in te schrijven voor het Avis Preferred programma. Inschrijven kan enkel via het inschrijvingsformulier op Voordelen zijn onderhevig aan veranderingen. Alle Algemene Voorwaarden van Avis Preferred zijn van toepassing. Bekijk de partnervoorwaarden op De Algemene Voorwaarden van American Express zijn van toepassing. American Express behoudt zich het recht voor om uw lidmaatschap bij Avis te laten annuleren als u niet langer Platinum Kaarthouder bent of als uw rekening niet in orde is.

8 14 Persoonlijke service Persoonlijke service 15 Platinum Conciergerie Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Bijzondere mensen verdienen een bijzondere service. Platinum Concierge is een persoonlijke service van hoog niveau, die gegarandeerd aan al uw verwachtingen voldoet. Zelfs aan de meest veeleisende. Stel u voor: op het filmfestival van Cannes droeg een steractrice een prachtige avondjurk die u uw vrouw wil schenken voor haar verjaardag. Mission impossible? Niet voor Platinum Concierge. Op uw verzoek doen we er alles aan om de ontwerper van de jurk te vinden én de winkels waar hij verkocht wordt. In België en in het buitenland. Een restaurant in Tokio Uiteraard kunt u ook voor meer alledaagse verzoeken rekenen op Platinum Concierge. Bent u in het buitenland en wil u nieuwe gastronomische toppers ontdekken? Onze lokale medewerkers bevelen u graag de meest authentieke of prestigieuze etablissementen aan. Meer nog: ze reserveren moeiteloos uw tafel in het restaurant van uw keuze. of een concert in New York? Alles kan! Geeft uw favoriete band een concert in België maar zijn de tickets al lang uitverkocht? Platinum Concierge doet er alles aan om er toch nog te bemachtigen. Beter nog: wil u deze artiest aan het werk zien in Londen of New York? Eén telefoontje en onze medewerkers bezorgen u de beste plaatsen. Inclusief de nodige vliegtickets en hotelovernachtingen. En waarmee kunnen we u helpen? Bel Platinum Concierge op het nummer +32 (0)

9 16 Zonder zorgen Zonder zorgen 17 Reizen zonder zorgen De Platinum Travel Service is uw persoonlijk reisbureau. Maar we gaan nog veel verder. Zo geven we u een reeks verzekeringen mee waarmee u gerust kunt zijn. Terwijl u uw reis voorbereidt en tijdens uw verblijf in het buitenland. Reisannulatieverzekering* Kunt u door ernstige gezondheidproblemen of schade aan uw huis niet op reis vertrekken? Geen probleem. Als u minstens 75 % van uw reis met uw Platinum Kaart betaalde, krijgt u het volledige bedrag terug met een maximum van euro per jaar. Reisongemakkenverzekering* De reisongemakkenverzekering helpt u uit de nood bij vertraagde bagage, vertraagde of geannuleerde vluchten en bij een gemiste aansluiting. Dit alles op voorwaarde dat u minstens 75 % van uw reis met uw Platinum Kaart betaalde. Bagageverzekering* Bij verlies, diefstal of schade aan uw bagage kunt u rekenen op een vergoeding. Ook hier op voorwaarde dat u minstens 75 % van uw reis met uw Platinum Kaart betaalde. Reisongevallenverzekering* Betaalt u uw reis volledig met uw Kaart? Dan bent u verzekerd als er u of iemand van uw gezin iets overkomt aan boord van een vliegtuig, schip, helikopter of autobus. *De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

10 18 Zonder zorgen Zonder zorgen 19 DE BESTE MEDISCHE BIJSTAND ALTIJD EN OVERAL GERUST Thuis en in het buitenland* In het buitenland garandeert deze dekking medische bijstand, repatriëring, de terugbetaling van medische kosten en hulp aan reisgenoten. Ze zorgt er ook voor dat uw familie u in het ziekenhuis kan komen bezoeken. Technische bijstand* Een volledige pechbijstand voor twee wagens. Geldig in België, Luxemburg en overal in Europa. Hebt u autopech of bent u het slachtoffer van een ongeval? U kunt op ons rekenen tot het probleem opgelost is. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk uw reis kunt verderzetten en organiseren indien nodig een snelle repatriëring. Om van deze technische bijstand te genieten, volstaat het om uw nummerplaten te registreren via Bij deze folder vindt u de algemene voorwaarden van onze verzekeringen. U kunt ze ook downloaden via / verzekeringen. *De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

11 20 Zonder zorgen Zonder zorgen 21 Absolute veiligheid bij al uw aankopen Als Platinum Kaarthouder is elke aankoop betaald met uw Kaart volledig verzekerd. In de winkel en online. Fraudebescherming* Met uw Platinum Kaart shopt u in alle veiligheid. Zelfs online. Werden uw Kaartgegevens onderschept tijdens een (online) transactie? U kunt gerust zijn: de verrichtingen met uw Kaart zijn integraal en zonder franchise beschermd tegen fraude. Zowel voor nationale als voor internationale transacties. Bescherming van uw aankopen tegen diefstal en beschadiging* Werd één van de aankopen met uw Kaart gestolen na een inbraak of overval? Of per ongeluk beschadigd binnen de 90 dagen na aankoop? Purchase Protection dekt de schade. Deze bijkomende garantie geldt ook voor items die u cadeau deed. Safe On Line: uw garantie voor de levering van online aankopen* Werd uw internetbestelling niet geleverd? Of voldoen de geleverde goederen niet aan de beschrijving? Werden de goederen beschadigd of niet volledig geleverd? U wordt schadeloos gesteld binnen de garantieperiode. Verlengde garantie* U geniet een bijkomende garantie van twee jaar voor alle nieuwe goederen voor huishoudelijk gebruik, en voor alle audio- en videomateriaal betaald met de Kaart. Bij deze folder vindt u de algemene voorwaarden van onze verzekeringen. U kunt ze ook downloaden via verzekeringen. *De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

12 22 Membership Rewards Membership Rewards 23 Membership Rewards Uw trouw beloond opnieuw en opnieuw Als Platinum Kaarthouder geniet u gratis van de voordelen van één van de meest genereuze getrouwheidsprogramma s ter wereld. Telkens u uw Platinum Kaart gebruikt om uw dagelijkse aankopen, uw reizen, uw tankbeurten en uw etentjes te betalen, verzamelt u Membership Rewards punten. Die punten zijn in te ruilen voor cadeaus of buitengewone ervaringen. Elke uitgave met de Kaart is goed voor minstens één Membership Rewards punt. De punten blijven levenslang geldig. Ruil uw punten voor mooie cadeaus U kunt uw punten omruilen bij onze partners voor cadeaus, buitengewone ervaringen, aankoopbonnen of exclusieve voordelen voor Membership Rewards-leden. Reis de wereld rond met uw punten Uw punten zijn uw gratis ticket naar eender welke bestemming ter wereld. Dankzij de Membership Rewards Travel Service kunt u uw punten inruilen voor reizen, vliegtickets en hotelovernachtingen. Transfereer uw punten U kunt uw punten eender wanneer omzetten naar punten van de getrouwheidsprogramma s van onze partnerluchtvaartmaatschappijen. Meer weten over het Membership Rewards programma? Bel +32 (0) of kijk op

13 24 Bijkomende voordelen Bijkomende voordelen 25 Bijkomende voordelen die het verschil maken Aan uw Platinum Kaart zijn heel wat voordelen verbonden. Kleine extra s die uw leven makkelijker maken en die u de zekerheid geven dat u in onverwachte omstandigheden geholpen wordt. Zo verzekert de Platinum Kaart uw gemoedsrust: discreet, efficiënt en gebruiksvriendelijk. Altijd en overal. Geen vooraf bepaalde uitgavenlimiet U regelt uw uitgaven in alle vrijheid. Uw Platinum Kaart heeft geen vooraf bepaalde uitgavenlimiet. Om vlotte en veilige transacties te verzekeren, kan het gebeuren dat we u tijdens de eerste maanden bijkomende informatie vragen voordat we de transactie laten doorgaan. Online Services Blijft u graag op de hoogte van uw uitgaven? Of wil u weten hoeveel Membership Rewards punten u hebt? Via uw Online Kaartrekening blijft u altijd en overal op de hoogte. Wereldwijd, 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Domiciliëring Via domiciliëring betaalt u uw American Expressfactuur altijd op tijd. En u hebt er verder geen omkijken naar. U leest er alles over op en u kunt er meteen uw aanvraagformulier invullen. Wist u trouwens dat u ook uw gsm-factuur via Kaartdomiciliëring kunt regelen? Bijkomende Kaart(en) Het leven van uw partner of meerderjarig kind eenvoudiger maken? En zelf sneller Membership Rewards punten verzamelen? Vraag uw Bijkomende Kaart(en) aan via U kunt 1 Bijkomende Platinum Kaart en tot 4 Bijkomende Gold Kaarten aanvragen. Express Cash Reist u naar het buitenland? Activeer dan de dienst Express Cash om geld af te halen bij meer dan cashpunten wereldwijd. Dit kan makkelijk en snel via

14 Liever geen post meer van American Express? Bel ons op +32 (0) De voordelen die in deze folder worden aangeboden gelden op het moment van druk. Ze zijn niet bindend en kunnen door Alpha Card op elk moment gewijzigd worden, zonder voorafgaande verwittiging. American Express en Membership Rewards zijn geregistreerde handelsmerken van American Express. De Kaart wordt uitgegeven door Alpha Card onder licentie van American Express. Alpha Card is vergund als betalingsinstelling bij de Nationale Bank van België en als verzekeringstussenpersoon in de categorie verzekeringsmakelaar onder FSMA nummer A.

15 CAM 7739A 11/14 WP_AC CONS CH PLAT V1_NL - VU: M. Jordan, Alpha Card CVBA, Vorstlaan 100 B-1170 Brussel, RPR Brussel, BTW BE

Ongeëvenaarde wereldwijde service de klok rond

Ongeëvenaarde wereldwijde service de klok rond Ongeëvenaarde wereldwijde service de klok rond Welkom bij American Express: ontdek uw privileges. U bent nu Lid van American Express. Hierdoor beschikt u niet alleen over de Kaart die wereldwijd aanvaard

Nadere informatie

Optimaal beheer van professionele uitgaven De American Express Corporate Kaart

Optimaal beheer van professionele uitgaven De American Express Corporate Kaart Optimaal beheer van professionele uitgaven De American Express Corporate Kaart Het American Express Corporate Kaartprogramma biedt u een complete oplossing voor het optimaal beheer van uw reis- en representatiekosten

Nadere informatie

Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd?

Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd? Vertrek met een gerust gemoed op vakantie! Voor meer info: Tel. 02 233 22 02 www.touring.be Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd? De beoordelingen van onze leden. De mening van onze leden is erg belangrijk

Nadere informatie

overal en altijd... 2

overal en altijd... 2 Gerust op reis 2 overal en altijd... Overal en altijd... Wat er ook gebeurt, Inter Partner Assistance staat u bij met raad en daad, waar u ook bent, de klok rond, het jaar rond. Thuis, op reis of onderweg,

Nadere informatie

Visa & MasterCard FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Visa & MasterCard FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Visa & MasterCard FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Visa Classic Verschillende types van kaarten volgens uw noden Visa is de kredietkaart bij uitstek. U krijgt de ruimste waaier aan voordelen: betaalgemak,

Nadere informatie

Informatiegids voor de American Express Corporate Card

Informatiegids voor de American Express Corporate Card CORPORATE EXPENSE MANAGEMENT SOLUTIONS Informatiegids voor de American Express Corporate Card MAXIMISE CONTROL I DRIVE SAVINGS I BENEFIT EMPLOYEES I REAL BUSINESS. REAL SOLUTIONS. SM Inhoud Hartelijk

Nadere informatie

Een wereld van privileges

Een wereld van privileges Een wereld van privileges Conciërgediensten op maat, exclusieve aanbiedingen en privileges voor leden, een complete verzekering en volledige bijstand. Bovendien zijn de opname- en betalingslimieten aangepast

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black!

Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black! Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596 Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black! MC-150-NL-02/2013 Voordelen gebruik creditcard Eenvoudig Mijn ICS activeren

Nadere informatie

Premium Club. Uw getrouwheidsprogramma. Welkom

Premium Club. Uw getrouwheidsprogramma. Welkom Premium Club Uw getrouwheidsprogramma Welkom K Exclusief voor trouwe Belgacom-klanten Inhoudstafel Premium Club Welkom! Uw voordelen met Premium Club Punten sparen 4 - Basispunten - Bonuspunten Geschenken

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

geld verdienen Punten sparen is

geld verdienen Punten sparen is Punten sparen is geld verdienen Als u binnen en buiten de Bijenkorf betaalt met de Card, spaart u snel Punten en dus korting bij elkaar. Rekent u maar even mee: 1. U koopt binnen de Bijenkorf kleding voor

Nadere informatie

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Insurance wil u helpen om uw wereld veiliger te maken. Als Baloise Insurance- klant hebt u alvast een streepje voor want in geval van nood

Nadere informatie

Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten

Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten Top Selection met Exclusieve waarborgen Top Selection Flight Selection met Exclusieve waarborgen Flight Selection Travel Selection medische kosten in het

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval.

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. VIVIUM Auto Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. 1. U kunt met een gerust hart uw wagen toevertrouwen aan een specialist

Nadere informatie

Ontdek de aangename kanten van het leven Flying. www.airfrance.com www.klm.com

Ontdek de aangename kanten van het leven Flying. www.airfrance.com www.klm.com www.airfrance.com www.klm.com Flying Blue Service Centre, 94852 IvrysurSeine Cedex, Frankrijk. Société Air France, een naamloze vennootschap met een kapitaal van EUR 1.901.231.625, waarvan het hoofdkantoor

Nadere informatie

Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten

Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten World Gold met jaarannulering World Full Comfort Classic Auto territorialiteit wereldwijd wereldwijd Europa wereldwijd medische kosten in het buitenland onbeperkt

Nadere informatie

Bizz Club. Uw trouw beloond met geschenken Vera H. Uw getrouwheidsprogramma. Personal Fitness Trainer

Bizz Club. Uw trouw beloond met geschenken Vera H. Uw getrouwheidsprogramma. Personal Fitness Trainer Bizz Club Uw getrouwheidsprogramma Uw trouw beloond met geschenken Vera H. Personal Fitness Trainer Exclusief voor trouwe Belgacom-klanten Welkom! Inhoudstafel Uw voordelen met Bizz Club Punten sparen

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. Samen uit, samen thuis. 1 Doorlopende reis- en annuleringsverzekering U gaat er graag lekker tussenuit,

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. 2 Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat

Nadere informatie

Zalig zeker onderweg dankzij VAB.

Zalig zeker onderweg dankzij VAB. Zalig zeker onderweg dankzij VAB. De meest complete bescherming VAB is al onderweg. Met VAB geniet u van zorgeloze vakanties en rijplezier Met VAB bent u altijd en overal beschermd tegen alle vormen van

Nadere informatie

vertaling van de folder met aanvraagformulier

vertaling van de folder met aanvraagformulier ADAC Plus lidmaatschap familie:. slechts 134,- per jaar Pakket voor u, uw partner, uw minderjarig(e) kind(eren) en kinderen tot 23 jaar: De diensten zoals hierboven genoemd Het ADAC lidmaatschap Hulp in

Nadere informatie

U gaat goed voorbereid op reis!

U gaat goed voorbereid op reis! U gaat goed voorbereid op reis! Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Unigarant Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat goed voorbereid

Nadere informatie

Recepten om het Allianz All-in-One te kruiden

Recepten om het Allianz All-in-One te kruiden Recepten om het Allianz All-in-One te kruiden Het All-in-One: 3 Allianz-verzekeringen in één package Een klant die minstens drie Allianz-polissen bundelt, kan van heerlijk gekruide voordelen genieten.

Nadere informatie

DE HAKRINBANK CREDITCARD. Comfort in een kaartje.

DE HAKRINBANK CREDITCARD. Comfort in een kaartje. DE HAKRINBANK CREDITCARD Comfort in een kaartje. Met de creditcard van de Hakrinbank wordt betalen een stuk makkelijker. U HEEFT OVERAL EN ALTIJD GELD OP ZAK. U kunt wereldwijd bij meer dan 24 miljoen

Nadere informatie

Tel.: 0800/55 505 (vanuit België) 00 32 78 055 505 (vanuit het buitenland) E-mail: bijstand@aginsurance.be Fax: (00 32) (0) 78 05 77 16

Tel.: 0800/55 505 (vanuit België) 00 32 78 055 505 (vanuit het buitenland) E-mail: bijstand@aginsurance.be Fax: (00 32) (0) 78 05 77 16 Inlichtingen nodig? Juridische informatie nodig? Psychologische steun nodig? Hulp nodig na ongeval of ziekte? Tel.: 0800/55 505 (vanuit België) 00 32 78 055 505 (vanuit het buitenland) E-mail: bijstand@aginsurance.be

Nadere informatie

Het verdriet kunt u hen niet besparen. De kosten wel.

Het verdriet kunt u hen niet besparen. De kosten wel. Het verdriet kunt u hen niet besparen. De kosten wel. kosten noch zorgen voor uw nabestaanden Families bijstaan tijdens een van de moeilijkste momenten in hun leven. Dat is de specialiteit van DELA. We

Nadere informatie

Snel weer op weg. Met VAB.

Snel weer op weg. Met VAB. Snel weer op weg. Met VAB. De meest complete bescherming VAB is al onderweg. Met VAB geniet u van zorgeloze vakanties en rijplezier Met VAB bent u altijd en overal beschermd tegen alle vormen van auto-

Nadere informatie

Belangrijkste troeven

Belangrijkste troeven Belangrijkste troeven 1 2 3 4 5 6 Laagste bonus-malusgraad voor veilige bestuurders vanaf 30 jaar Geen premieverhoging bij een ongeval in fout dankzij de Safety Card Allianz 0-vrijstelling De waarde van

Nadere informatie

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT.

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. Krijg 10% korting op een 100% omnium. Bent u tussen 30 en 45 jaar? Bent u een voorzichtige bestuurder, gelukkige eigenaar van een nieuwe Opel break of monovolume? Opel

Nadere informatie

KBC-Kredietkaart Platinum Flex*

KBC-Kredietkaart Platinum Flex* KBC-Kredietkaart Platinum Flex* De KBC-Kredietkaart met de beste bescherming, altijd en overal De KBC-Kredietkaart Platinum Flex is een exclusieve kredietkaart met: onovertroffen betaalcomfort; de hoogste

Nadere informatie

Cetelem Maestro kaart

Cetelem Maestro kaart Wij staan voor u klaar als u meer informatie nodig heeft. Hoe kunt u ons bereiken? op www.cetelem.be op het nummer 078 15 00 90 per fax op 02 508 48 85 per e-mail aan customer@cetelem.be per post naar

Nadere informatie

Student Travel Insurance

Student Travel Insurance Veelgestelde Vragen Wat wordt er gedekt door SIP? SIP dekt gezondheidszorg, dringende tandartskosten, buitengewone kosten in geval van ongevallen/ziektes zoals repatriëring, aansprakelijkheid, rechtsbijstand,

Nadere informatie

SternMobility Card RedLabel

SternMobility Card RedLabel SternMobility Card RedLabel Inhoud 5 6 7 9 11 12 14 15 16 SternMobility Card Hulpdienst Mobiliteitsdiensten Reisdiensten Huisdiensten Extra privileges Nog één keer de voordelen Activeer Pechhulp Buitenland

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Altijd onbezorgd op vakantie De tas is ingepakt De kinderen zijn uit logeren.

Nadere informatie

Uw eerste. VIP service

Uw eerste. VIP service Uw eerste VIP service VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en persoonlijke service,

Nadere informatie

Familis Heel eenvoudig goed verzekerd

Familis Heel eenvoudig goed verzekerd Familis Heel eenvoudig goed verzekerd Ja, ik wil alle Familis-voordelen genieten Stuur vandaag nog uw antwoordkaart terug. Ontdek de voordelen van Familis en ontvang alvast een gratis diagnostiek van uw

Nadere informatie

Uw eerste. VIP service

Uw eerste. VIP service Uw eerste VIP service VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en persoonlijke service,

Nadere informatie

Business Travel Insurance

Business Travel Insurance 40 44 16 N 73 59 30 W Bart Ploeger Accountmanager, Europeesche Business Travel Insurance Vooral business, maar ook pleasure 66106_01-15 Uw zakenreis compleet verzekerd met de Business Travel Insurance

Nadere informatie

Hospitalisatie- VERZEKERING Plus. Opname in een ziekenhuis

Hospitalisatie- VERZEKERING Plus. Opname in een ziekenhuis Hospitalisatie- VERZEKERING Plus Opname in een ziekenhuis Waarom zo'n verzekering Omdat een opname in het ziekenhuis ook financieel een pijnlijke zaak is Elk jaar krijgt één gezin op drie te maken met

Nadere informatie

EAGLERIDER VOORWAARDEN

EAGLERIDER VOORWAARDEN EAGLERIDER VOORWAARDEN HUREN VOORWAARDEN VEREISTEN VOOR MOTORHUUR U moet minimaal 21 jaar oud zijn; U moet in het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs; U moet in het bezit zijn van een creditcard van

Nadere informatie

Informatiefiche verzekering lokale groepen

Informatiefiche verzekering lokale groepen Informatiefiche verzekering lokale groepen Als je lid bent van Hujo - dat betekent als je afdracht van 3,00 is gestort (of gratis voor kinderen tot en met het 6 de studiejaar) en je gegevens via de ledenlijst

Nadere informatie

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond Voor meer informatie over de voorwaarden van happy family 2013 en van de producten van AXA of om het reglement van happy family te ontvangen, raadpleeg

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat op reis. Maar voordat u vertrekt,

Nadere informatie

Fortis Bank nv. Warandeberg 3 B-1000 Brussel

Fortis Bank nv. Warandeberg 3 B-1000 Brussel Fortis Bank nv Warandeberg 3 B-1000 Brussel TOTAL BELGIUM nv Handelsstraat 93 1040 Brussel België Tel. (02) 288 99 39 Fax: (02) 288 92 51 bnppf@total.com www.total.be Verantwoordelijke uitgever: TOTAL

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van de American Express Corporate Gold Card

Ontdek de voordelen van de American Express Corporate Gold Card Ontdek de voordelen van de American Express Corporate Gold Card Inhoud Hartelijk welkom 1 Zo gebruikt u de American Express Corporate Gold Card 2 Hier kunt u de American Express Corporate Gold Card gebruiken

Nadere informatie

Privilege Service Plus.

Privilege Service Plus. Privilege Service Plus. U staat er nooit alleen voor. Uw mobiliteitsgarantie, GRATIS verlengd Altijd klaar om uw mobiliteit te beschermen: Privilege Service en Privilege Service Plus. Instappen, starten,

Nadere informatie

Gebruikersgids. Buy Way is de uitgever van de bpost bank MasterCard.

Gebruikersgids. Buy Way is de uitgever van de bpost bank MasterCard. Gebruikersgids Buy Way is de uitgever van de bpost bank MasterCard. De bpost bank MasterCard is gekoppeld aan een kredietopening van onbepaalde duur, verleend door Buy Way Personal Finance nv (BTW BE 0400.282.277

Nadere informatie

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond uw AXA bankagent of verzekeringsmakelaar ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond Raadpleeg uw AXA bankagent of verzekeringsmakelaar voor meer informatie over de voorwaarden van happy family

Nadere informatie

To do. 1 tot 2 maanden van tevoren: 2 weken tot een dag van tevoren: Op je laatste werkdag(en):

To do. 1 tot 2 maanden van tevoren: 2 weken tot een dag van tevoren: Op je laatste werkdag(en): Vakantie checklist Je wilt met een goed gevoel op vakantie gaan, met het idee dat je alles goed geregeld hebt. Waar moet je allemaal rekening mee houden? Welke maatregelen kan je het beste wanneer treffen?

Nadere informatie

ECC-Net: Travel app. Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland. Informatieblad app - ECC-Net: Travel

ECC-Net: Travel app. Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland. Informatieblad app - ECC-Net: Travel 1 ECC-Net: Travel app Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland Een gezamenlijk project van het Netwerk van Europese Consumentencentra Naam van de APP ECC-Net:

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen Een Peugeot... Daar heeft u altijd al van gedroomd, maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie beter dan Peugeot Finance kan u een financieringsoplossing

Nadere informatie

Inhoud verzekeringswijzer eenmalig naar het buitenland

Inhoud verzekeringswijzer eenmalig naar het buitenland Weekendje weg naar Parijs? Weekje naar de zon in Griekenland? Drie weken rondtrekken in Afrika? Ook voor "korte" reizen en vakanties is een reisverzekering essentieel. Op deze pagina lees je hoe jezelf

Nadere informatie

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven*

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven* ACTIE GEZIN tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* Onderschrijf

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. 2 U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Pinnen, overboeken en betalen. Op

Nadere informatie

Doorlopende reisverzekering. Altijd goed verzekerd erop uit

Doorlopende reisverzekering. Altijd goed verzekerd erop uit Doorlopende reisverzekering Altijd goed verzekerd erop uit 2 Uw reisverzekering goed geregeld Wel eens vergeten een reisverzekering af te sluiten voordat u wegging? Met een Doorlopende reisverzekering

Nadere informatie

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? IN EEN WAALS BEDRIJF. Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 905

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? IN EEN WAALS BEDRIJF. Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 905 Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 905 Dit programma biedt de gelegenheid aan pas afgestudeerden uit het hoger onderwijs om in het kader van hun

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Pinnen, overboeken en betalen. Op

Nadere informatie

NATM Algemene Ledenvergadering. 20 april 2010 Corné de Jong & Gerda Franssen Schiphol Parking & Mobility Services

NATM Algemene Ledenvergadering. 20 april 2010 Corné de Jong & Gerda Franssen Schiphol Parking & Mobility Services NATM Algemene Ledenvergadering 20 april 2010 Corné de Jong & Gerda Franssen Schiphol Parking & Mobility Services Programma 1.Kwiscussie; Mobiliteit & travelmanagement? 2.Parking; relevante ontwikkelingen

Nadere informatie

BA Max XL. Iedereen optimaal beschermd, wereldwijd!

BA Max XL. Iedereen optimaal beschermd, wereldwijd! BA Max XL Iedereen optimaal beschermd, wereldwijd! BA Max in het kort 1. De BA Max wordt voor het leven aangeboden aan goede bestuurders Met een contract B.A. Auto aan BM -2 bij AG Insurance. Automatisch

Nadere informatie

De Knab Visa Card in het kort

De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort Gemakkelijk en veilig betalen in binnen- en buitenland. Dat kan met de Knab Visa Card. Of je nu een etentje in een restaurant afrekent of een

Nadere informatie

HIER EENVOUDIG BOEKEN! Simpel boeken een handleiding voor reisbureaus.

HIER EENVOUDIG BOEKEN! Simpel boeken een handleiding voor reisbureaus. HIER EENVOUDIG BOEKEN! Simpel boeken een handleiding voor reisbureaus. U wilt reserveren, boeken of annuleren? Neem dan contact op met ons serviceteam. Ma-vr 09:00 18:00 uur 0900-22 444 66 (0,20 3 /min)

Nadere informatie

Thalys Dienstregeling & Prijzen 02 I 07 I 2006 > 09 I 12 I 2006

Thalys Dienstregeling & Prijzen 02 I 07 I 2006 > 09 I 12 I 2006 Informatie & reservatie Thalys Dienstregeling & Prijzen 02 I 07 I 2006 > 09 I 12 I 2006 www.thalys.com Hoe uw reis voorbereiden? Waar koopt u uw Thalys-biljetten? Per telefoon, op 02 528 28 28, van van

Nadere informatie

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN Wat is de MSC Voyagers Club? MSC Voyagers Club is het loyaliteitsprogramma speciaal voor gasten van MSC Cruises. Hiermee beloont MSC Cruises haar loyaalste klanten. Waarom zou

Nadere informatie

02 413 02 82 secretary@taxisautolux.be

02 413 02 82 secretary@taxisautolux.be Welkom bij Autolux Autolux Autolux is een taxibedrijf dat in 1934 werd opgericht en dat vandaag marktleider is in België. Het richt zich vooral tot bedrijven en particulieren die een transfer willen tussen

Nadere informatie

REIZEN MET HEMOFILIE L.BE.07.2014.1825

REIZEN MET HEMOFILIE L.BE.07.2014.1825 REIZEN MET HEMOFILIE Hemofilie vraagt een dagelijkse inspanning van het hele gezin. Daarom is vakantie een goed moment om te ontspannen en zich te amuseren. Of je nu je vakantie doorbrengt in België of

Nadere informatie

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven!

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven! 4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Met Turbo Bonus tellen ongevallen van meer dan 5 jaar geleden niet meer mee voor de berekening van de bonus-malusgraad.

Nadere informatie

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven!

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U rijdt al jaren zonder ongeval in fout? U hebt een verantwoordelijke rijstijl? Kortom u bent een goede bestuurder? Dan doen

Nadere informatie

AMERICAN EXPRESS KAART MEMBERSHIP REWARDS ALGEMENE VOORWAARDEN

AMERICAN EXPRESS KAART MEMBERSHIP REWARDS ALGEMENE VOORWAARDEN AMERICAN EXPRESS KAART MEMBERSHIP REWARDS ALGEMENE VOORWAARDEN INHOUDSTAFEL Membership Rewards... 2 I. Definities... 2 II. Algemene bepalingen... 2 III. Deelname... 3 IV. Bijdrage... 4 V. Punten... 4 VI.

Nadere informatie

Athlon Mobility Card Getting started!

Athlon Mobility Card Getting started! Athlon Mobility Card Getting started! Proficiat! Proficiat met uw Athlon Mobility Card. Hier leest u hoe u deze kunt activeren en ten volle kunt benutten. 1. Kies uw wachtwoord en pincode 2. Activatie

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen. Forse besparingen op de gsm-factuur voor de hele familie! Een overeenkomst waar u en uw hele gezin van genieten. Uw bedrijf heeft zopas een overeenkomst

Nadere informatie

Expat Pakket Individueel

Expat Pakket Individueel Expat Pakket Individueel Informatie voor de particulier Expat Pakket Individueel Grenzeloos goed verzekerd Expat Pakket Individueel Alles in één keer goed voor elkaar Een tijd in het buitenland werken

Nadere informatie

uw autoverzekering op maat

uw autoverzekering op maat uw autoverzekering op maat Bij AXA stellen we u geen gewone autoverzekering voor, we bieden u een autoverzekering die op u persoonlijk is afgestemd. Sinds hoeveel jaar hebt u uw rijbewijs? Wanneer had

Nadere informatie

Toelichting van Flying Blue-termen

Toelichting van Flying Blue-termen Toelichting van Flying Blue-termen Á la carte maaltijden Airline partners Award Miles Award ticket Award upgrade Awards Bonus voor Elitedeelnemers Classic Award Deelnemende airline partners Deelnemersniveau

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf

Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf 1,71 per maand! Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Altijd onbezorgd op vakantie De tas is ingepakt...

Nadere informatie

AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016

AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016 AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016 België Verbonden Met De Wereld De verbinding tussen België en de wereld 231 bestemmingen in 103 landen Toegewijd team in station Brussel-Zuid Hoge snelheidstreinen

Nadere informatie

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering.

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance & Assistance Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance The Classic Car Assistance De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw werkt al

Nadere informatie

ad Holland De doorlopende

ad Holland De doorlopende d De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De doorlo sverzekeringen van Stad Holland De doorlopendereisverzekeri ad Holland De doorlopende De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De dereisverzekeringen

Nadere informatie

WATERSPORTVAKANTIE WATERSPORTVAKANTIE

WATERSPORTVAKANTIE WATERSPORTVAKANTIE REIS OP ZEKER REIS OP ZEKER met onze verzekering voor vaarvakanties/-reizen VAARVAKANTIE / VAARREIS Met de boeking die u heeft gedaan gaat u straks genieten van een heerlijke vaarvakantie of vaarreis.

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u.

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u. PEUGEOT VERZEKERING Onze autoverzekering, even uniek als u. EEN VOLLEDIGE AUTOVERZEKERING OP MAAT! ALLES BEGINT MET EEN VOLLEDIGE BA-DEKKING Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies

Nadere informatie

Productwijzer Reis- en annuleringsverzekering

Productwijzer Reis- en annuleringsverzekering Productwijzer Reis- en annuleringsverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de reis- en annuleringsverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering?

Nadere informatie

Reis- & Annuleringsverzekering

Reis- & Annuleringsverzekering Reis- & Annuleringsverzekering Wat is wel en niet gedekt door deze reisverzekering? Wat is een reisverzekering? Deze verzekering vergoedt schade als je op reis bent of als je de reis moet annuleren. De

Nadere informatie

utravel Quick Start Guide

utravel Quick Start Guide Quick Start Guide Met utravel ben je altijd zorgeloos onderweg! Met de nieuwe all-in-one travel app van UNIGLOBE beheer je al je vluchten en reservaties makkelijk op 1 scherm. utravel biedt reizigers op

Nadere informatie

BIJLAGE B - OFFERTEFORMULIER VAN HET BIJZONDERE BESTEK Nr. CSC- PA0701

BIJLAGE B - OFFERTEFORMULIER VAN HET BIJZONDERE BESTEK Nr. CSC- PA0701 BIJLAGE B - OFFERTEFORMULIER VAN HET BIJZONDERE BESTEK Nr. CSC- PA0701 Betreft: Het leveren van diensten inzake beroepsmatige verplaatsingskosten en bijkomende diensten voor de Koninklijke Muntschouwburg.

Nadere informatie

Korte afstanden zijn goed voor de handel.

Korte afstanden zijn goed voor de handel. Korte afstanden zijn goed voor de handel. Zakelijk parkeren op de luchthaven Dichtbij en comfortabel. parken.dus.com Zakelijk parkeren Parkeren vlak bij de terminal. Wanneer tijd geld is, kan elke minuut

Nadere informatie

HEEL DUITSLAND met de ICE trein vanaf 39 met de IC Bus vanaf 14 KEULEN FRANKFURT BERLIJN MÜNCHEN DÜSSELDORF

HEEL DUITSLAND met de ICE trein vanaf 39 met de IC Bus vanaf 14 KEULEN FRANKFURT BERLIJN MÜNCHEN DÜSSELDORF KEULEN HAMBURG FRANKFURT BREMEN HANNOVER DORTMUND LEIPZIG LUIK AKEN BONN KEULEN DRESDEN FRANKFURT (M) KARLSRUHE NÜRNBERG STUTTGART HEEL DUITSLAND met de ICE trein 39 met de IC Bus 14 Dienstregeling & prijzen

Nadere informatie

Gezinsbijstand. De top in bijstand voor het hele gezin. In België en in het buitenland, 24 u op 24 en 7 dagen op 7

Gezinsbijstand. De top in bijstand voor het hele gezin. In België en in het buitenland, 24 u op 24 en 7 dagen op 7 Gezinsbijstand De top in bijstand voor het hele gezin In België en in het buitenland, 24 u op 24 en 7 dagen op 7 In België of in het buitenland, alleen of met uw gezin? U kunt altijd rekenen op Gezinsbijstand

Nadere informatie

PUBLIEKE SECTOR. Bijstand. Specifieke bepalingen

PUBLIEKE SECTOR. Bijstand. Specifieke bepalingen PUBLIEKE SECTOR Bijstand Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Publieke Sector De gemeenschappelijke bepalingen De specifieke bepalingen eigen aan elke verzekering

Nadere informatie

ree n ve i r z zek e erin n gen

ree n ve i r z zek e erin n gen reizen en verzekeringen Op reis kan er vaker dan thuis iets onverwachts gebeuren. Daarom wil je misschien extra bescherming tegen de financiële gevolgen van vervelende gebeurtenissen. Maar verzekeringen

Nadere informatie

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier Doorlopende Reisverzekering Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier ICS Doorlopende Reisverzekering: Uw vakantieplezier begint hier Als u steeds opnieuw een reisverzekering

Nadere informatie

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond happy family 2009 welkom bij happy family, de verzekeringsformule die uw trouw beloont U hebt het zeker al vaak gemerkt, dikwijls wordt tijd noch moeite

Nadere informatie

Business Travel Insurance Individueel

Business Travel Insurance Individueel 40 44 16 N 73 59 30 W Ellis Klein Bog - Rigter Accountmanager, Europeesche Business Travel Insurance Individueel Onbezorgd op pad voor de zaak 37027 (09-16) Uw zakenreis compleet verzekerd met Business

Nadere informatie

Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN

Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN 1. Definities In deze voorwaarden zijn de volgende definities van toepassing: de club betekent PSV NV; het stadion betekent het Philips Stadion aan Frederiklaan 10 te

Nadere informatie

Reisverzekering voor klanten van CZ

Reisverzekering voor klanten van CZ Reisverzekering voor klanten van CZ 2 De reisverzekering die naadloos aansluit op uw CZ Zorgverzekering Inhoud De reisverzekering voor klanten van CZ 4 Twee varianten 5 Waar bent u verzekerd? 5 Speciaal

Nadere informatie

Genieten zoals gepland met VAB Reisbijstand

Genieten zoals gepland met VAB Reisbijstand Genieten zoals gepland met VAB Reisbijstand Vakantiepech? VAB is al onderweg. Zeker van de vakantie die u verdient met VAB Reisbijstand VAB-Reisbijstand biedt u de zekerheid dat u van uw reis kan blijven

Nadere informatie

SternMobility Card BlackLabel

SternMobility Card BlackLabel SternMobility Card BlackLabel Inhoud 5 6 7 9 11 12 14 15 SternMobility Card Hulpdienst Mobiliteitsdiensten Reisdiensten Huisdiensten Extra privileges Nog één keer de voordelen Registratie persoonsgegevens

Nadere informatie

Aangifte Schadeclaim Formulier

Aangifte Schadeclaim Formulier Aangifte Schadeclaim Formulier Aangifte Schadeclaim Referentie: (Voorbehouden administratie) Uw gegevens Volledige naam: Soort schadeclaim: Datum: Adres: Telefoonnummer: E mail adres: Belangrijke Information

Nadere informatie

World Card Business. Handleiding

World Card Business. Handleiding World Card Business Handleiding 2 Inhoudsopgave 3 Gebruikmaken van de World Card Business Zet eerst uw handtekening Veilig betalen met pincode 3 4 Veilig online betalen met Verified by Visa Handig om te

Nadere informatie

SCHADEAANGIFTE «REISANNULATIEVERZEKERING» (pagina 1 van 5) Polisnummer:

SCHADEAANGIFTE «REISANNULATIEVERZEKERING» (pagina 1 van 5) Polisnummer: SCHADEAANGIFTE «REISANNULATIEVERZEKERING» (pagina 1 van 5) ALGEMENE INFORMATIE Kaartuitgever Beobank NV/SA Generaal Jacqueslaan 263g B -1050 Brussel - België Verzekeraar: De polis is verstrekt en onderschreven

Nadere informatie