De American Express Platinum Kaart. Een bijzondere wereld voor u en uw familie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De American Express Platinum Kaart. Een bijzondere wereld voor u en uw familie"

Transcriptie

1 De American Express Platinum Kaart Een bijzondere wereld voor u en uw familie

2 3 Inhoud Welkom 4 Reizen 6 Platinum Concierge 14 Zonder zorgen 16 Membership Rewards 22 Bijkomende voordelen 24

3 Welkom 5 De Platinum Kaart De Kaart die al uw verwachtingen overstijgt Wat kunnen we voor u doen? We beantwoorden graag al uw vragen. 7 dagen op 7, 24 uur op 24 Bel +32 (0) Dat u dit leest, betekent dat u uit alle beschikbare kaarten voor de Platinum Kaart gekozen hebt. Een verstandige keuze, maar dat weet u natuurlijk al. Wat u misschien nog niét weet is welke voordelen, diensten en verzekeringen er precies aan uw Kaart verbonden zijn. En dat ontdekt u op de volgende pagina s. Want ja, één ding is zeker: uw Platinum Kaart garandeert u een uitzonderlijke service en heel wat gemoedsrust. Altijd en overal. Voor u en voor uw familie. Profiteer dus samen met uw gezin ten volle van die vele mooie voordelen die we u als Platinum Kaarthouder mogen aanbieden.

4 6 Reizen Reizen 7 Een reisbureau alleen voor u Kaarten die zo n veelzijdige service bieden als de Platinum Kaart zijn eerder zeldzaam. Als Platinum Kaarthouder wordt alles voor u geregeld: de Platinum Travel Service organiseert uw reizen tot in de kleinste details. Zowel uw persoonlijke als uw zakelijke verplaatsingen. Van vluchten tot hotelboekingen. We gaan altijd op zoek naar de meest interessante aanbiedingen. Voor u en voor uw gezin. Plant u een reis met alles erop en eraan voor 2, 4 of zelfs 20 personen? Wij organiseren die graag voor u. Wereldwijd. Het hele jaar door. Reisplannen? Of een vlucht tegen de beste voorwaarden? Bel de Platinum Travel Service op +32 (0) We regelen het voor u. Van a tot z. Vliegtickets met tal van voordelen Of u nu vaak of minder vaak reist, een attente service is altijd aangenaam. Dankzij de Platinum Travel Service geniet u bij bepaalde luchtvaartmaatschappijen van voordelen, zoals een korting op uw ticket.

5 8 Reizen Reizen 9 Thuis op de luchthaven Priority Pass: neem tijd om u te ontspannen Alle luchthavens lijken op elkaar. En een drukke luchthaven vol gehaaste en gestresseerde mensen is vaak geen pretje. Gelukkig opent uw Priority Pass de deuren tot 700 luchthavenlounges in binnen- en buitenland: oases van rust waar u ontspannen op uw vlucht kunt wachten. Vul het bijgevoegde inschrijvingsformulier in om van deze dienst gebruik te maken. Dit formulier kan u ook terugvinden op VIP Airport Parking Platinum Kaarthouders parkeren op de VIP parking van Brussels Airport voor de prijs van de Lock Parking. Het enige wat u moet doen, is uw parkeerplaats op voorhand reserveren. Dat kan via de Platinum Travel Service op het nummer +32 (0) Delta Sky Club Als u met Delta Airlines vliegt, krijgt u op vertoon van uw Platinum Kaart* toegang tot de Delta Sky Club lounges. Ook voor uw reisgenoten kunt u in de Sky Club lounge voordelige toegangstickets kopen (niet terugbetaalbaar en 1 dag geldig). U leest er alles over op delta.com/skyclub. * De naam op het vliegticket moet overeenstemmen met de naam op de Platinum Kaart. De Platinum Kaarthouder moet 18 jaar oud zijn om een Airport Club Lounge zonder self-service bar te mogen betreden zonder ouder of voogd. De Platinum Kaarthouder moet 21 jaar oud zijn om Airport Club Lounges met self-service bar te mogen betreden. Buiten de VSA zijn plaatselijke leeftijdgrenzen van toepassing. De Platinum Kaarthouder moet aan de club agents een geldige Kaart tonen, een geldig identiteitsbewijs en vliegtickets voor dezelfde dag. Bijkomende toegang is specifiek voor de luchthavenclub die overeenstemt met de maatschappij die de vlucht uitvoert. Vergaderzalen kunnen gereserveerd worden voor een kleine bijdrage. Kaarthouders worden geacht zich te houden aan de huisregels van de deelnemende clubs. Deelnemende luchtvaartmaatschappijen en locaties zijn onderhevig aan wijzigingen. Platinum Kaarthouders kunnen in de lounge met korting niet-terugbetaalbare Sky Club toegangstickets kopen voor eenmalig gebruik, onderhevig aan het toegangsbeleid van Delta op voorwaarde dat ze hun Platinum Kaart gebruiken. Kijk voor de meest recente info over gasttarieven en lounge toegang op delta.com/skyclub.

6 Reizen 11 Een wereld van ontspanning Verblijf in de meest prestigieuze hotels Via de Platinum Travel Service geniet u van heel wat voordelen bij een uitgebreide selectie prestigehotels: voorkeurtarieven, gratis ontbijt, vroege check-in*, late check-out (na 16u) of een kamerupgrade**. De Platinum Travel Service vertelt u er graag alles over. Hijs de zeilen voor een welverdiende vakantie Wat dacht u van een kamer met zeezicht aan boord van een cruiseschip? Dé manier om koers te zetten naar een aangename, ontspannen vakantie met heel het gezin. Op bepaalde cruises geniet u speciale kortingen en exclusieve privileges zoals een kajuitupgrade, afhankelijk van de beschikbaarheid. Zin om te vertrekken? Boek uw hotel of cruise via de Platinum Travel Service op het nummer +32 (0) *Afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van de check-in en zonder garantie. ** Afhankelijk van beschikbaarheid.

7 12 Reizen Reizen 13 Uw huurwagen, extra voordelig Als Platinum Kaarthouder geniet u bij maatschappijen als Hertz en Avis van exclusieve voordelen als u een auto huurt. Avis Preferred Als Platinum Kaarthouder wordt u van harte uitgenodigd om toe te treden tot het Avis Preferred programma. Avis maakt uw huur extra bijzonder door u 1 bijkomende klasse-upgrade aan te bieden (afhankelijk van beschikbaarheid) en kortingen bij alle Avis locaties wereldwijd. Schrijf u in voor Avis Preferred en geniet meteen van kortingen tot 15 % en andere voordelen. U kan lid worden via Hertz Gold Plus Rewards Five Star tier Platinum Kaarthouders kunnen meteen deel nemen als Five Star lid in het loyaliteitsprogramma Hertz Gold Plus Rewards. Zo geniet u van exclusieve voordelen* zoals: een upgrade naar een voertuig uit een hogere prijsklasse (afhankelijk van de beschikbaarheid), tot 4 uur extra tijd om uw auto terug te brengen, express check-in, tot 15 % korting op de standaard tarieven en tot 25 % korting op de Prestige Collection. Met meer auto s en een ruime keuze verspreid over locaties in 147 landen is Hertz uw perfecte reisgenoot. Lid worden van Hertz Gold Plus Rewards kan via * Voordelen hangen af van de markt en van de locatie van de huurwagen en zijn onderhevig aan wijzigingen. Platinum Kaarthouders die in Azië verblijven kunnen aansluiten bij het Gold lidmaatschap in plaats van het Five Star lidmaatschap. Om van deze voordelen te genieten moet u zich inschrijven in het Hertz Gold Plus Rewards programma. Onderhevig aan voorwaarden. U vindt alle voorwaarden op de Hertz Gold Plus Rewards website. Onderhevig aan de voorwaarden van American Express. American Express behoudt zich het recht voor om uw lidmaatschap bij Hertz te laten annuleren als u niet langer Platinum Kaarthouder bent of als uw rekening niet in orde is. * Om van de voordelen te genieten, dient u zich in te schrijven voor het Avis Preferred programma. Inschrijven kan enkel via het inschrijvingsformulier op Voordelen zijn onderhevig aan veranderingen. Alle Algemene Voorwaarden van Avis Preferred zijn van toepassing. Bekijk de partnervoorwaarden op De Algemene Voorwaarden van American Express zijn van toepassing. American Express behoudt zich het recht voor om uw lidmaatschap bij Avis te laten annuleren als u niet langer Platinum Kaarthouder bent of als uw rekening niet in orde is.

8 14 Persoonlijke service Persoonlijke service 15 Platinum Conciergerie Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Bijzondere mensen verdienen een bijzondere service. Platinum Concierge is een persoonlijke service van hoog niveau, die gegarandeerd aan al uw verwachtingen voldoet. Zelfs aan de meest veeleisende. Stel u voor: op het filmfestival van Cannes droeg een steractrice een prachtige avondjurk die u uw vrouw wil schenken voor haar verjaardag. Mission impossible? Niet voor Platinum Concierge. Op uw verzoek doen we er alles aan om de ontwerper van de jurk te vinden én de winkels waar hij verkocht wordt. In België en in het buitenland. Een restaurant in Tokio Uiteraard kunt u ook voor meer alledaagse verzoeken rekenen op Platinum Concierge. Bent u in het buitenland en wil u nieuwe gastronomische toppers ontdekken? Onze lokale medewerkers bevelen u graag de meest authentieke of prestigieuze etablissementen aan. Meer nog: ze reserveren moeiteloos uw tafel in het restaurant van uw keuze. of een concert in New York? Alles kan! Geeft uw favoriete band een concert in België maar zijn de tickets al lang uitverkocht? Platinum Concierge doet er alles aan om er toch nog te bemachtigen. Beter nog: wil u deze artiest aan het werk zien in Londen of New York? Eén telefoontje en onze medewerkers bezorgen u de beste plaatsen. Inclusief de nodige vliegtickets en hotelovernachtingen. En waarmee kunnen we u helpen? Bel Platinum Concierge op het nummer +32 (0)

9 16 Zonder zorgen Zonder zorgen 17 Reizen zonder zorgen De Platinum Travel Service is uw persoonlijk reisbureau. Maar we gaan nog veel verder. Zo geven we u een reeks verzekeringen mee waarmee u gerust kunt zijn. Terwijl u uw reis voorbereidt en tijdens uw verblijf in het buitenland. Reisannulatieverzekering* Kunt u door ernstige gezondheidproblemen of schade aan uw huis niet op reis vertrekken? Geen probleem. Als u minstens 75 % van uw reis met uw Platinum Kaart betaalde, krijgt u het volledige bedrag terug met een maximum van euro per jaar. Reisongemakkenverzekering* De reisongemakkenverzekering helpt u uit de nood bij vertraagde bagage, vertraagde of geannuleerde vluchten en bij een gemiste aansluiting. Dit alles op voorwaarde dat u minstens 75 % van uw reis met uw Platinum Kaart betaalde. Bagageverzekering* Bij verlies, diefstal of schade aan uw bagage kunt u rekenen op een vergoeding. Ook hier op voorwaarde dat u minstens 75 % van uw reis met uw Platinum Kaart betaalde. Reisongevallenverzekering* Betaalt u uw reis volledig met uw Kaart? Dan bent u verzekerd als er u of iemand van uw gezin iets overkomt aan boord van een vliegtuig, schip, helikopter of autobus. *De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

10 18 Zonder zorgen Zonder zorgen 19 DE BESTE MEDISCHE BIJSTAND ALTIJD EN OVERAL GERUST Thuis en in het buitenland* In het buitenland garandeert deze dekking medische bijstand, repatriëring, de terugbetaling van medische kosten en hulp aan reisgenoten. Ze zorgt er ook voor dat uw familie u in het ziekenhuis kan komen bezoeken. Technische bijstand* Een volledige pechbijstand voor twee wagens. Geldig in België, Luxemburg en overal in Europa. Hebt u autopech of bent u het slachtoffer van een ongeval? U kunt op ons rekenen tot het probleem opgelost is. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk uw reis kunt verderzetten en organiseren indien nodig een snelle repatriëring. Om van deze technische bijstand te genieten, volstaat het om uw nummerplaten te registreren via Bij deze folder vindt u de algemene voorwaarden van onze verzekeringen. U kunt ze ook downloaden via / verzekeringen. *De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

11 20 Zonder zorgen Zonder zorgen 21 Absolute veiligheid bij al uw aankopen Als Platinum Kaarthouder is elke aankoop betaald met uw Kaart volledig verzekerd. In de winkel en online. Fraudebescherming* Met uw Platinum Kaart shopt u in alle veiligheid. Zelfs online. Werden uw Kaartgegevens onderschept tijdens een (online) transactie? U kunt gerust zijn: de verrichtingen met uw Kaart zijn integraal en zonder franchise beschermd tegen fraude. Zowel voor nationale als voor internationale transacties. Bescherming van uw aankopen tegen diefstal en beschadiging* Werd één van de aankopen met uw Kaart gestolen na een inbraak of overval? Of per ongeluk beschadigd binnen de 90 dagen na aankoop? Purchase Protection dekt de schade. Deze bijkomende garantie geldt ook voor items die u cadeau deed. Safe On Line: uw garantie voor de levering van online aankopen* Werd uw internetbestelling niet geleverd? Of voldoen de geleverde goederen niet aan de beschrijving? Werden de goederen beschadigd of niet volledig geleverd? U wordt schadeloos gesteld binnen de garantieperiode. Verlengde garantie* U geniet een bijkomende garantie van twee jaar voor alle nieuwe goederen voor huishoudelijk gebruik, en voor alle audio- en videomateriaal betaald met de Kaart. Bij deze folder vindt u de algemene voorwaarden van onze verzekeringen. U kunt ze ook downloaden via verzekeringen. *De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

12 22 Membership Rewards Membership Rewards 23 Membership Rewards Uw trouw beloond opnieuw en opnieuw Als Platinum Kaarthouder geniet u gratis van de voordelen van één van de meest genereuze getrouwheidsprogramma s ter wereld. Telkens u uw Platinum Kaart gebruikt om uw dagelijkse aankopen, uw reizen, uw tankbeurten en uw etentjes te betalen, verzamelt u Membership Rewards punten. Die punten zijn in te ruilen voor cadeaus of buitengewone ervaringen. Elke uitgave met de Kaart is goed voor minstens één Membership Rewards punt. De punten blijven levenslang geldig. Ruil uw punten voor mooie cadeaus U kunt uw punten omruilen bij onze partners voor cadeaus, buitengewone ervaringen, aankoopbonnen of exclusieve voordelen voor Membership Rewards-leden. Reis de wereld rond met uw punten Uw punten zijn uw gratis ticket naar eender welke bestemming ter wereld. Dankzij de Membership Rewards Travel Service kunt u uw punten inruilen voor reizen, vliegtickets en hotelovernachtingen. Transfereer uw punten U kunt uw punten eender wanneer omzetten naar punten van de getrouwheidsprogramma s van onze partnerluchtvaartmaatschappijen. Meer weten over het Membership Rewards programma? Bel +32 (0) of kijk op

13 24 Bijkomende voordelen Bijkomende voordelen 25 Bijkomende voordelen die het verschil maken Aan uw Platinum Kaart zijn heel wat voordelen verbonden. Kleine extra s die uw leven makkelijker maken en die u de zekerheid geven dat u in onverwachte omstandigheden geholpen wordt. Zo verzekert de Platinum Kaart uw gemoedsrust: discreet, efficiënt en gebruiksvriendelijk. Altijd en overal. Geen vooraf bepaalde uitgavenlimiet U regelt uw uitgaven in alle vrijheid. Uw Platinum Kaart heeft geen vooraf bepaalde uitgavenlimiet. Om vlotte en veilige transacties te verzekeren, kan het gebeuren dat we u tijdens de eerste maanden bijkomende informatie vragen voordat we de transactie laten doorgaan. Online Services Blijft u graag op de hoogte van uw uitgaven? Of wil u weten hoeveel Membership Rewards punten u hebt? Via uw Online Kaartrekening blijft u altijd en overal op de hoogte. Wereldwijd, 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Domiciliëring Via domiciliëring betaalt u uw American Expressfactuur altijd op tijd. En u hebt er verder geen omkijken naar. U leest er alles over op en u kunt er meteen uw aanvraagformulier invullen. Wist u trouwens dat u ook uw gsm-factuur via Kaartdomiciliëring kunt regelen? Bijkomende Kaart(en) Het leven van uw partner of meerderjarig kind eenvoudiger maken? En zelf sneller Membership Rewards punten verzamelen? Vraag uw Bijkomende Kaart(en) aan via U kunt 1 Bijkomende Platinum Kaart en tot 4 Bijkomende Gold Kaarten aanvragen. Express Cash Reist u naar het buitenland? Activeer dan de dienst Express Cash om geld af te halen bij meer dan cashpunten wereldwijd. Dit kan makkelijk en snel via

14 Liever geen post meer van American Express? Bel ons op +32 (0) De voordelen die in deze folder worden aangeboden gelden op het moment van druk. Ze zijn niet bindend en kunnen door Alpha Card op elk moment gewijzigd worden, zonder voorafgaande verwittiging. American Express en Membership Rewards zijn geregistreerde handelsmerken van American Express. De Kaart wordt uitgegeven door Alpha Card onder licentie van American Express. Alpha Card is vergund als betalingsinstelling bij de Nationale Bank van België en als verzekeringstussenpersoon in de categorie verzekeringsmakelaar onder FSMA nummer A.

15 CAM 7739A 11/14 WP_AC CONS CH PLAT V1_NL - VU: M. Jordan, Alpha Card CVBA, Vorstlaan 100 B-1170 Brussel, RPR Brussel, BTW BE

Welkom bij het American Express Corporate Card Programma

Welkom bij het American Express Corporate Card Programma Welkom bij het American Express Corporate Card Programma Inhoudsopgave De American Express Corporate Card 3 Wereldwijd geaccepteerde Kaart 6 Membership Rewards 7 Aanvullend verzekerd met de American Express

Nadere informatie

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN Wat is de MSC Voyagers Club? MSC Voyagers Club is het loyaliteitsprogramma speciaal voor gasten van MSC Cruises. Hiermee beloont MSC Cruises haar loyaalste klanten. Waarom zou

Nadere informatie

Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd?

Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd? Vertrek met een gerust gemoed op vakantie! Voor meer info: Tel. 02 233 22 02 www.touring.be Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd? De beoordelingen van onze leden. De mening van onze leden is erg belangrijk

Nadere informatie

Gun uzelf een plezier! Mastercard Platinum BIL

Gun uzelf een plezier! Mastercard Platinum BIL Gun uzelf een plezier! Mastercard Platinum BIL Gun uzelf jedere dag een plezier! MasterCard Platinum BIL. Ontdek hoe een betaalkaart en een pakket diensten en voorzieningen u het leven aangenamer kunnen

Nadere informatie

Welkom bij het American Express Bedrijfskaarten Programma

Welkom bij het American Express Bedrijfskaarten Programma CORPORATE EXPENSE MANAGEMENT SOLUTIONS Welkom bij het American Express Bedrijfskaarten Programma MAXIMISE CONTROL I DRIVE SAVINGS I BENEFIT EMPLOYEES I REAL BUSINESS. REAL SOLUTIONS. SM Inhoud Hartelijk

Nadere informatie

Klaar om te vertrekken? Editie 2007

Klaar om te vertrekken? Editie 2007 Klaar om te vertrekken? Editie 2007 www.thalys.com Gids voor de reiziger vanuit België BESTEMMINGEN Uw reis voorbereiden Uw comfort aan boord Reisformules en gebruiksvoorwaarden Onze bestemmingen en de

Nadere informatie

Creditcard. Handleiding

Creditcard. Handleiding Creditcard Handleiding 2 Inhoudsopgave 3 3 5 6 7 Inleiding Veilig betalen Geldigheidsduur Verlies of diefstal Controle over uw financiën Mijn ICS ICS App Bestedingslimiet Betalen Contactloos betalen Betwiste

Nadere informatie

goede redenen om voor Familis te kiezen FAMILIS Heel eenvoudig goed verzekerd

goede redenen om voor Familis te kiezen FAMILIS Heel eenvoudig goed verzekerd 8 goede redenen om voor Familis te kiezen FAMILIS Heel eenvoudig goed verzekerd 8 goede redenen om voor Familis te kiezen 1 2 3 4 5 6 7 8 Uw makelaar is uw kracht! 3 Altijd goed verzekerd! 3 Alles op één

Nadere informatie

AA_3coloursC.eps ABN AMRO 3 PMS colours for coated paper. Width shield: 20 mm Overlap: 0,05 mm. ABN AMRO creditcard. Handleiding

AA_3coloursC.eps ABN AMRO 3 PMS colours for coated paper. Width shield: 20 mm Overlap: 0,05 mm. ABN AMRO creditcard. Handleiding AA_3coloursC.eps ABN AMRO 3 PMS colours for coated paper Width shield: 20 mm Overlap: 0,05 mm ABN AMRO creditcard Handleiding 2 Inhoudsopgave 3 3 4 5 6 Inleiding Veilig betalen Geldigheidsduur Verlies

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

Learn and discover the world!

Learn and discover the world! schoolprogramma s in het buitenland Learn and discover the world! schoolprogramma s in het buitenland ORIËNTATIEHANDLEIDING voor de student en zijn ouders INHOUDSTAFEL Enkele nuttige nota s 4 Inleiding

Nadere informatie

Gids van uw autoverzekering. www.touring-verzekeringen.be

Gids van uw autoverzekering. www.touring-verzekeringen.be Gids van uw autoverzekering www.touring-verzekeringen.be UW WAARBORGEN IN EEN OOGOPSLAG 04 BASISWAARBORGEN, VOOR U EN UW PASSAGIERS 06 BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID 06 BIJSTAND BIJ IMMOBILISEREND ONGEVAL

Nadere informatie

Een streepje voor via uw werkgever 3 De Autoverzekering 6 De Reisverzekering 8 De Woonverzekering 10 De Rechtsbijstandverzekering 12 De

Een streepje voor via uw werkgever 3 De Autoverzekering 6 De Reisverzekering 8 De Woonverzekering 10 De Rechtsbijstandverzekering 12 De Een streepje voor via uw werkgever 3 De Autoverzekering 6 De Reisverzekering 8 De Woonverzekering 10 De Rechtsbijstandverzekering 12 De Overlijdensrisicoverzekering 14 Hypotheken 16 Voordeel via uw werkgever

Nadere informatie

Altijd goed verzekerd op reis...zonder gedoe! Met de Doorlopende Reisverzekering van Centraal Beheer Achmea

Altijd goed verzekerd op reis...zonder gedoe! Met de Doorlopende Reisverzekering van Centraal Beheer Achmea Altijd goed verzekerd op reis...zonder gedoe! Met de Doorlopende Reisverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Check, check, dubbel check 3 Even de kenmerken op een rij! 4 Een uitgebreid Basispakket.

Nadere informatie

Productwijzers Reisverzekering

Productwijzers Reisverzekering s Productwijzers Reisverzekering De volgende productwijzers vindt u in dit document: Reis- en annuleringsverzekering.. pagina 2 Rechtsbijstandverzekering.. pagina 11 Reis- en annuleringsverzekering Productwijzer

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: april 2012

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: april 2012 Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: april 2012 Beste onna-onna klant, Dit zijn de voorwaarden van je onna-onna autoverzekering. Bij de meeste verzekeringen krijg je heel veel voorwaarden. Bij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden INHOUD

Algemene voorwaarden INHOUD Algemene voorwaarden INHOUD 1. Gebruik van de Website 2. Werking van de website 3. Boekingsvoorwaarden 3.1 Annuleringen en wijzigingen 3.2 Prijs en betaling 3.3 Terugbetalingen 3.4 Paspoort, visa en gezondheid

Nadere informatie

Goed voorbereid op vakantie! goed geinformeerd

Goed voorbereid op vakantie! goed geinformeerd Goed voorbereid op vakantie! goed geinformeerd Uw vakantie voorbereiden, is al even wegdromen. Maar het is ook zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan. Het doet er niet toe of u met vakantie

Nadere informatie

De beste manier om zich te verzekeren: HELDER, EENVOUDIG EN SNEL.

De beste manier om zich te verzekeren: HELDER, EENVOUDIG EN SNEL. De beste manier om zich te verzekeren: HELDER, EENVOUDIG EN SNEL. De Autoverzekering DE MEEST VOORDELIGE FORMULE OM VEEL GELD TE BESPAREN. ELK JAAR OPNIEUW. Met de autoverzekering kunt u in alle rust de

Nadere informatie

OP REIS IN EUROPA ALLES OVER JE RECHTEN VOOR, TIJDENS EN NA JE REIS

OP REIS IN EUROPA ALLES OVER JE RECHTEN VOOR, TIJDENS EN NA JE REIS OP REIS IN EUROPA ALLES OVER JE RECHTEN VOOR, TIJDENS EN NA JE REIS 1 2 3 4 DE REIS RESERVEREN 3 1. Zelf organiseren of een pakketreis kopen? 3 2. Met een pakketreis ben je beter beschermd 4 3. Koop je

Nadere informatie

Algemene informatie. Wat u moet weten

Algemene informatie. Wat u moet weten Wat u moet weten WELKOM ALGEMENE INFORMATIE Identificatievereisten 1 Telefoonnummers voor noodgevallen 3 Gasten jonger dan 21 jaar 4 Uw reisroute wijzigen 4 Informatie over douanereglementen 4 Gasten met

Nadere informatie

Employee Privilege Programme

Employee Privilege Programme Employee Privilege Programme Supervoordelig surfen, bellen en tv-kijken. Intro. p.3 Belgacom Internet. Sneller dan ooit! p.4 Belgacom TV. Een adembenemend aanbod. p.6 De Packs met Internet Go. Alles in

Nadere informatie

Canada. Het mooiste van Noord-Amerika en Canada wordt u aangeboden door TRAVEL WORLDWIDE

Canada. Het mooiste van Noord-Amerika en Canada wordt u aangeboden door TRAVEL WORLDWIDE Amerika Canada Het mooiste van Noord-Amerika en Canada wordt u aangeboden door TRAVEL WORLDWIDE VOORWOORD Beste reiziger, De reissector is sterk afhankelijk van allerlei trends en ontwikkelingen. Een flexibeler

Nadere informatie

Employee Privilege Programme

Employee Privilege Programme Employee Privilege Programme Supervoordelig surfen, bellen en tv-kijken. Intro. p.3 Belgacom Internet. Sneller dan ooit! p.4 Belgacom TV. Een adembenemend aanbod. p.6 Het Pack met Internet + TV. Internet

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval.

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. VIVIUM Auto Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. 1. U kunt met een gerust hart uw wagen toevertrouwen aan een specialist

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Beste onna-onna klant, Dit zijn de voorwaarden van je onna-onna autoverzekering. Bij de meeste verzekeringen krijg je heel veel voorwaarden. Bij deze

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN Op de website www.groupon.be worden verschillende diensten door verschillende vennootschappen aangeboden. Om u hierover zo goed mogelijk te informeren en u wegwijs te maken

Nadere informatie

Expat Pakket Individueel

Expat Pakket Individueel Expat Pakket Individueel Informatie voor de particulier Expat Pakket Individueel Grenzeloos goed verzekerd Expat Pakket Individueel Alles in één keer goed voor elkaar Een tijd in het buitenland werken

Nadere informatie

KBC-Polis voor Uw Voertuig - Personenauto

KBC-Polis voor Uw Voertuig - Personenauto KBC-Polis voor Uw Voertuig - Personenauto Een ongeval, het is soms snel gebeurd. Met de KBC-Polis voor Uw Voertuig gaat u goed verzekerd op weg met uw wagen. Voor wie? Iedere eigenaar van een personenauto.

Nadere informatie

Familis. Heel eenvoudig goed verzekerd. 8 goede redenen om voor Familis 8 te kiezen

Familis. Heel eenvoudig goed verzekerd. 8 goede redenen om voor Familis 8 te kiezen Familis Heel eenvoudig goed verzekerd 8 goede redenen om voor Familis 8 te kiezen Familis I 2 Familis I 3 8 8 goede redenen om voor Familis te kiezen 1 Uw makelaar is uw kracht! 4 2 Niet te veel, niet

Nadere informatie