(Controleer altijd eerst of u met uw rijbewijs deze combinatie mag besturen! U bent niet of beperkt verzekerd als dit niet in overeenstemming is!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "(Controleer altijd eerst of u met uw rijbewijs deze combinatie mag besturen! U bent niet of beperkt verzekerd als dit niet in overeenstemming is!"

Transcriptie

1 HANDBOEK Caravan

2 (Controleer altijd eerst of u met uw rijbewijs deze combinatie mag besturen! U bent niet of beperkt verzekerd als dit niet in overeenstemming is!) Voor het rijden: - Zet de warmwatervoorziening (boiler) uit. - Laat de vers watertank leeglopen door de stop eruit te halen. (Leg deze altijd in de bestek-lade). - Controleer ramen, dakluiken en deuren of ze goed dichtzitten (let op schuifdeur slaapgedeelte!) - Doe alle verduisteringen en rolhorren omhoog. - Zet alle spullen vast en klem. - Controleer alle kastdeurtjes (vergrendelstand). - Zet de tafel naar de slaapstand en zet deze vast. - Doe de koelkastvergrendeling dicht. - Controleer en sluit de opbergvakken aan de buitenzijde. - Draai de stelpoten helemaal in (niet te vast). Aankoppelen: - Zet op de dissel de rode en de zwarte hendel omhoog. - Weeg de dissel (advies ca. 75kg. tot 90kg. Zie ook autopapieren). - Laat de dissel op de trekhaak vastklikken en controleer de bevestiging (groen). - Controleer handmatig of de dissel goed op de trekhaak zit (omhoog bewegen). - Zet de rode hendel terug (met enige kracht). - Draai het neuswiel op (in de besparingen) en doe deze met draaihendel omhoog (goed vastzetten). - Zet de rode kabel vast aan het oog aan de auto (niet rond de trekhaak!). - Selecteer eventueel het juiste verloopdeel voor de elektra. - Sluit de elektrakabel aan (let op dat deze niet te dicht bij de grond komt). - Zet binnen de koelkast op het accusymbool. - Controleer de werking van de verlichting. - Controleer eventueel de bandenspanning (4,2 4,5 bar). Tijdens het rijden: - Zorg ervoor dat u langs de gehele caravan naar achteren kunt kijken. (gebruik eventueel caravanspiegels) - Vermijdt hard rijden over hobbels en drempels. - Neem bochten ruim en zorg voor overzicht. - Rijdt niet harder dan de toegestane snelheid (of langzamer als u zich daar comfortabel bij voelt). - Zorg bij achteruit rijden voor een paar extra ogen aan de achterzijde.

3 Op de standplaats: - Koppel de caravan los. - Zet de caravan met het neuswiel horizontaal. - Stel de caravan waterpas af in de lengte en breedte met de stelpootjes. Gebruik de meegeleverde voetplaten op losse ondergrond. De waterpas kan gebruikt worden op de raamlijsten. (niet waterpas afstellen zorgt voor veel ongemak bij bijvoorbeeld slapen, wasbak doorspoelen, etc.). - Bescherm de dissel met de disselhoes. - Sluit de elektrakabel aan en zet de koelkast op 220v. Gasflessen: Bij de caravan worden twee gasflessen geleverd. 1 daarvan is nieuw en vol. Bij wissel van de fles kunt u deze met handkracht losdraaien en weer stevig vastdraaien. Houdt hiervoor de gasdrukregelaar en de moer tegelijk vast terwijl u een draaiende beweging maakt. Let op: - Niet roken bij wisselen van de gasfles! - Controleer eventueel lekkage door water + zeepsop op de koppeling te smeren Draai de gaskraan rustig helemaal open en vervolgens een halve slag terug. Gasfornuis: In de bestek-lade dient de rode kraan met het symbool gasfornuis horizontaal te staan voor geopend. Draai aan de stelknop voor de gaspit en druk deze in alvorens te ontsteken. Houd de stelknop een paar seconden ingedrukt. Koelkast: De koelkast kan gebruikt worden op elektra. Selecteer tijdens het rijden het accusymbool waardoor de koelkast onderweg stroom krijgt via de auto en zo koud blijft. Op de camping kan omgeschakeld worden naar het stroomsymbool. Indien op de kampeerplaats geen stroom voorhanden is, dan kan de koelkast ook op gas koelen! Selecteer hiervoor de juiste stand op de schakelaar aan de voorzijde en zet de rode knop (bestek-lade) horizontaal. Ontsteek met de zwarte drukknop het koelsysteem van de koelkast. Kachel: De kachel van de caravan zorgt voor comfort tijdens kou maar tevens voor het ontvochtigen van het interieur. De kachel kan ook als ringverwarming worden gebruikt waardoor warmte uit diverse openingen (onder de tafel, in de toiletruimte en onder het bed) kan komen.

4 Het ontsteken van de kachel gaat als volgt: - Draai de rode kraan in de bestek-lade (met kachelsymbool) horizontaal - Draai de linker knop bovenop de kachel naar stand 7. Licht tikken is hoorbaar. - Druk de linker knop naar beneden. Na verloop van tijd stopt het tikken van de ontsteking. Houdt de knop ca. 10 seconden naar beneden gedrukt. - Na het loslaten van de knop kan de draaiknop terug naar een lagere stand. - Indien u de caravan korte tijd verlaat maar de kachel wil laten branden dan adviseren wij maximaal stand 3. Gebruik van de ringverwarming: - Draai de middenschakelaar van positie 0 naar links. - Draai de stelknop naar de gewenste ventilatiesnelheid. Koeling: De ventilatie (ringverwarming) kan tevens worden gebruikt als koeling. Koudere lucht van onder de caravan wordt zo in het interieur geblazen. U zet hiervoor simpelweg de ventilatiestand aan zonder de kachel te ontsteken. Water: Gebruik van (warm)water: - Controleer of de stop in de watertank zit en de schroefdop goed vast zit - Vul de watertank aan de buitenzijde. - Open binnen de koudwaterstand tot de lucht is verdwenen - Open binnen de warmwaterstand tot de lucht is verdwenen - Zet de boilerschakelaar aan. - De boiler gaat nu automatisch verwarmen. Wij adviseren de boiler uit te zetten indien deze langdurig niet wordt gebruikt of bij een lage waterstand in de verswatertank. Voor het rijden dient de boiler uitgeschakeld te worden en de vers watertank leeg te zijn (stop eruit -> bestek-lade) Afvoer: - Plaats de afvalwatertank onder de uitloop aan de linkerzijde van de caravan (ter hoogte van het wiel) - Leeg de afvalwatertank regelmatig op de daarvoor bestemde locatie op de camping. Indien de campingvoorziening het toelaat kan gebruik worden gemaakt van een afvoerslang. Deze kan eenvoudig op de uitloop worden bevestigd en naar de voorziening van de camping worden geleid. Gelieve de slang grondig na te spoelen alvorens deze weer op te bergen!

5 Toilet: - Doe een hoeveelheid (1 streep) blauwe vloeistof aan de buitenzijde in de vulopening. Vul deze vervolgens af met water. - Doe een hoeveelheid (1 streep) rode vloeistof in de afvaltank Doortrekken: - Druk kort op de spoelknop tot het toilet met water vult - Draai aan de hendel of draaiknop (onderzijde rechts) zodat de afvoer opent - Druk nogmaals kort op de spoelknop - Sluit de hendel / draaiknop. Papier en afvalstoffen worden door gebruik van de juiste vloeistof meer vloeibaar gemaakt. Gelieve echter bij het legen de afvalbak grondig na te spoelen met water (paar maal schudden en weer legen). Gebruik van de reisluifel: Zet deze op met 2 personen! - 1 persoon houdt de luifel vast terwijl de andere persoon de rits geheel openmaakt. - Rol de reisluifel nu samen geheel af. - Haal de voetsteunen en caravansteunen uit de koker. - 1 persoon houdt de luifel op borsthoogte terwijl de andere persoon de steunen naar de caravan stelt (op de voet plaatsen in het etui van de luifel!) - Stel hierna de poten af op hoogte en zet deze vast met een dunne haring. - Controleer de afstelling naar de caravan en stel deze zo nodig bij - Bevestig twee scheerlijnen aan de uiteinden van de luifel - Eventueel kan een stormband tussen zeildoek en steunen over de gehele breedte worden gespannen. Opzetten van de voortent Ook dit is een klus voor 2 personen! - Zoek de juiste kleuren tentstokken bij elkaar. - Leg de 5 steunen (grijze plastic blokjes) apart. - Voer de voortent gelijkmatig door de pees. Niet hard trekken voor de tentnaden! - Zorg dat de tent in het midden zit (check links en rechts de hoogte van kleuren zeildoek t.o.v. de raamranden. - Bevestig 3 steunen aan het tentdoek (midden bij lamp, links en rechts bij overloop grijs/blauw) - Zet de middenpoot neer (blauw) en bevestig het tentdoek hieromheen. Houdt deze met de hand vast. - Bevestig de dakpoten (blauw) door deze eerst in het steunblokje te haken en dan in de de middenpoot te schuiven. Stel de middenconstructie af met de klem en richt de klem naar beneden. - Doe hetzelfde met de linkerhoek (geel) en de rechterhoek (groen).

6 - Bevestig de tussenstukken aan de voorzijde - Bevestig eventueel de extra poten (klemmen) en de extra daksteunen & poten. - Stel de hoogtes goed af (grijze flap onderin liggend houden) en bevestig spanners en sla haringen aan de buitenzijde. - Rits eventueel de voorstukken tentdoek en de zijstukken erin en zet deze ook vast met spanners en haringen. Indien nodig kan de tent met stormbanden worden vastgezet. Gebruik hiervoor de klemmen aan het tentdoek en de meegeleverde veren/stormharingen.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN TOESTELLEN

GEBRUIKSAANWIJZINGEN TOESTELLEN GEBRUIKSAANWIJZINGEN TOESTELLEN INHOUDSOPGAVE 1. ONDERWEG 240 VOLT / BEDIENPANEEL 2. GASTOESTELLEN 3. STROOM AANSLUITING 4. LUIFEL & SCHUIFDEUR 5. LUIFEL STORMBAND 6. WIELKEGGEN / BLOKKEN 7. HADEX ONTSMETTEN

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING FLEXI

GEBRUIKERSHANDLEIDING FLEXI GEBRUIKERSHANDLEIDING FLEXI GEFELICITEERD! U heeft de keuze gemaakt voor een Combi-Camp. Dat betekent dat u oog heeft voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij hopen dat u veel onbezorgde en geweldige vakanties

Nadere informatie

Laden. Aankoppelen GEBRUIKERSINSTRUCTIES ERIBA PAN FASHION ERIBAVERHUUR.NL

Laden. Aankoppelen GEBRUIKERSINSTRUCTIES ERIBA PAN FASHION ERIBAVERHUUR.NL Laden Je dient de eriba zodanig te laden dat de dissel ca. 50kg naar beneden gedrukt wordt. (gebruik ter controle de kogeldrukmeter). Nooit staartlastig beladen De zwaarste stukken in de buurt van de as

Nadere informatie

Handleiding + Tips Opzetten en onderhoud van de vouwwagen Jamet Jametic 2008

Handleiding + Tips Opzetten en onderhoud van de vouwwagen Jamet Jametic 2008 Handleiding + Tips Opzetten en onderhoud van de vouwwagen Jamet Jametic 2008 (Vouwwagen met automatisch open-, en sluitsysteem) 1 Vouwwagen, Opzetinstructie van de wagen 1.1 Het plaatsen van de bakwagen

Nadere informatie

Transport over land en te water laten van de boot

Transport over land en te water laten van de boot Transport over land en te water laten van de boot Hier lees je alles over het transporteren van boten over het land. Ook lees je hier alles over het te water laten en uit het water halen van je boot. Vervoer

Nadere informatie

Inhoud montage zakje. 1 x Monteersleutel. 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm. 4 x Bout met schroef M6x25. 4 x Zelfborgende moer M6

Inhoud montage zakje. 1 x Monteersleutel. 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm. 4 x Bout met schroef M6x25. 4 x Zelfborgende moer M6 1 Inhoud montage zakje A 1 x Monteersleutel B 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm C 4 x Bout met schroef M6x25 D 4 x Zelfborgende moer M6 2 Montage van het frame 1 Plaats de 4 wielgoten zodanig dat de zwarte

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Decontaminatie-Unit 320

Gebruiksaanwijzing Decontaminatie-Unit 320 Gebruiksaanwijzing Decontaminatie-Unit 320 Gebruiksaanwijzing Barli Deco 320 Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw Decontaminatie- Unit dient u met een aantal zaken rekening te houden. Wij adviseren

Nadere informatie

Huren van de huurhottub

Huren van de huurhottub Huren van de huurhottub Wat u moet weten De huurhottub dient u te voorzien met uw eigen kentekenplaat. De kar is 208 cm breed. Bij een kleine auto zijn spiegel verlengers noodzakelijk. Clipjes voor nummerplaat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Bodemsaneringswagen Deco-SV400T

Gebruikershandleiding Bodemsaneringswagen Deco-SV400T 1: Gebruikershandleiding Bodemsaneringswagen Deco-SV400T 1. Algemeen 2. Voor vertrek 3. Voordat u aan het werk gaat 4. Wat te doen bij vorst 5. Onderhoud 6. Storingen en mogelijke oorzaken 7. Veiligheid,

Nadere informatie

Snelstart gebruiksaanwijzing. Affinity 2017/18

Snelstart gebruiksaanwijzing. Affinity 2017/18 Snelstart gebruiksaanwijzing. Affinity 2017/18 Alko stabilisator handleiding Aankoppelen De ruimte in de koppeling voor de trekhaakbal wordt boven de trekhaakbal geplaatst. De hendel (fig. 1) moet omhoog

Nadere informatie

Kip Bosuil. Span als laatste alle tussenliggende afspanpunten af.

Kip Bosuil. Span als laatste alle tussenliggende afspanpunten af. Kip Bosuil 1. Plaats de Shelter op de gewenste plek en draai de pootjes uit, zorg ervoor dat de Shelter waterpas staat. 2. Leg een ondergrondzeil uit. 3. Rol het Kuipzeil uit op het ondergrondzeil. Haal

Nadere informatie

NL BOSAL TOURER Gebruiksaanwijzing voor fietsendrager E4-26R

NL BOSAL TOURER Gebruiksaanwijzing voor fietsendrager E4-26R www.bosal.com OSAL TOURER E4-6R-007 P Q X A E L U O C N R S T J V G H W K M F D A Handvat Hendel snelkoppeling C Kunststof borging met slot D Kunststof vleugelmoeren t.b.v. bevestiging wielgoten E Linkerkant

Nadere informatie

EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN

EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN Een voortent opzetten is veel eenvoudiger dan het lijkt. Tenminste als je het op de juiste manier doet. In 10 stappen laten we zien hoe. STAP 1 1 Voorbereiding Stel

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

Handleiding FLAIR CONTROLE VOOR WEGRIJDEN SCHOONWATERTANK AFVALWATERTANK ELEKTRICITEIT

Handleiding FLAIR CONTROLE VOOR WEGRIJDEN SCHOONWATERTANK AFVALWATERTANK ELEKTRICITEIT Handleiding FLAIR De cijfers in deze handleiding verwijzen naar afbeeldingen van de diverse bedieningspanelen. Deze afbeeldingen zijn bij de handleiding in de camper aanwezig CONTROLE VOOR WEGRIJDEN Alle

Nadere informatie

Caravan Onderhoud Pakket Grote Beurt

Caravan Onderhoud Pakket Grote Beurt Caravan Onderhoud Pakket - Grote Beurt 1/6 17 februari 2014 Caravan Onderhoud Pakket Grote Beurt De grote beurt is opgebouwd uit alle modules: Reminrichting, Onderstel, Water, Vochtmeting, Elektra, Gas,

Nadere informatie

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening.

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Wordt gebruikt om unit te starten en te stoppen. Let Op!!: Bij alleen koeling units is warmte mode niet

Nadere informatie

Disselbak In de disselbak vind je de gasfles, het reservewiel, de aansluitsnoeren en de slinger

Disselbak In de disselbak vind je de gasfles, het reservewiel, de aansluitsnoeren en de slinger Disselbak In de disselbak vind je de gasfles, het reservewiel, de aansluitsnoeren en de slinger De fietsenrekken (2x voor een evenwichtige verdeling van het gewicht) Je kunt twee fietsen meenemen, één

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

200 bar, 15 l/min., l, tandemasser met honda benzine motor (11,7 Hp 8.6 kw) Instructies voor gebruik, onderhoud en transport.

200 bar, 15 l/min., l, tandemasser met honda benzine motor (11,7 Hp 8.6 kw) Instructies voor gebruik, onderhoud en transport. Handleiding mobiele hogedrukreiniger 200 bar, 15 l/min., 1.140 l, tandemasser met honda benzine motor (11,7 Hp 8.6 kw) Instructies voor gebruik, onderhoud en transport. Inhoud 1. Veiligheidsinstructies...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING TUNDRA

GEBRUIKERSHANDLEIDING TUNDRA GEBRUIKERSHANDLEIDING TUNDRA GEFELICITEERD! U heeft de keuze gemaakt voor een Aart Kok tenttrailer. Dat betekent dat u oog heeft voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij hopen dat u veel onbezorgde en geweldige

Nadere informatie

Snelstart gebruiksaanwijzing.

Snelstart gebruiksaanwijzing. Snelstart gebruiksaanwijzing. Alko stabilisator handleiding Aankoppelen De ruimte in de koppeling voor de trekhaakbal wordt boven de trekhaakbal geplaatst. De hendel (fig. 1) moet omhoog staan en geborgd

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 1, 2015 Tilly Light BV 2 inhoudsopgave Inhoudsopgave Onderdelen 5 Eerste gebruik 8 Op de auto plaatsen 12 Fietsen plaatsen 15 Rijden 20 Fietsen afnemen 21 Van

Nadere informatie

Handleiding Chalet MenF Winterberg

Handleiding Chalet MenF Winterberg Handleiding Chalet MenF Winterberg Handleiding Chalet MenF Winterberg Adres: Campingpark Hochsauerland Remmesweise 10 D 59955 Winterberg Camingplaats B82 Wat je zelf mee moet nemen van thuis: - Beddengoed

Nadere informatie

GLOBETROTTER VAN HET VAKANTIELEVEN

GLOBETROTTER VAN HET VAKANTIELEVEN GLOBETROTTER VAN HET VAKANTIELEVEN - een Deens kwaliteitsprodukt Gebruiksaanwijzing Royal Inhoudsopgave: Inleiding... 3 Uw Camp-let aankoppelen aan de auto... 4 Opzetinstrukties... 5 De keuken... 10 Technische

Nadere informatie

Montage handleiding Broilfire 4 Poot powerfire/gas komfoor 4p-01p

Montage handleiding Broilfire 4 Poot powerfire/gas komfoor 4p-01p Montage handleiding Broilfire 4 Poot powerfire/gas komfoor 4p-01p Instructies voor het monteren en gebruik van de Powerfire: Technische data: Gas type Butaan Propaan Werk druk: mbar 30-50 37-52 Categorie

Nadere informatie

Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L

Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L Hartelijk dank voor uw aanschaf van dit Deense kwaliteitsproduct. Het doel van deze handleiding is tweeledig. Een: basisaanwijzingen en aanbevelingen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Apollo / Lux, Concorde & Savanne

Gebruiksaanwijzing Apollo / Lux, Concorde & Savanne GLOBETROTTER VAN HET VAKANTIELEVEN - een Deens kwaliteitsprodukt Gebruiksaanwijzing Apollo / Lux, Concorde & Savanne Inhoudsopgave: Inleiding... 3 Uw Camp-let aankoppelen aan de auto... 4 Opzetinstrukties...

Nadere informatie

ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING

ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING e x q u i s i t ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING DOMEST Import-Export b.v. J.F. Kennedylaan 101b NL7001CZ Doetinchem www.domest.com Lees deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Snelstart gebruiksaanwijzing. Crusader 2017/18

Snelstart gebruiksaanwijzing. Crusader 2017/18 Snelstart gebruiksaanwijzing. Crusader 2017/18 Alko stabilisator handleiding Aankoppelen De ruimte in de koppeling voor de trekhaakbal wordt boven de trekhaakbal geplaatst. De hendel (fig. 1) moet omhoog

Nadere informatie

Voertuig Controle Golf 7

Voertuig Controle Golf 7 Voertuig Controle Golf 7 Voor het praktijkexamen wordt door de examinator een aantal vragen gesteld over de motor, de banden of het dashboard. Lees deze pagina een aantal keren aandachtig door zodat je

Nadere informatie

Elddis Avante 2019 Snelstart gebruiksaanwijzing.

Elddis Avante 2019 Snelstart gebruiksaanwijzing. Elddis Avante 2019 Snelstart gebruiksaanwijzing. Alko stabilisator handleiding Aankoppelen De ruimte in de koppeling voor de trekhaakbal wordt boven de trekhaakbal geplaatst. De hendel (fig. 1) moet omhoog

Nadere informatie

Montagehandleiding Stoomcabine Vermont

Montagehandleiding Stoomcabine Vermont Montagehandleiding Stoomcabine Vermont Onderdelenlijst Montage instructie: Plaats de glazen delen niet zonder bescherming rechtstreeks op de vloer of harde ondergrond tijdens uitpakken en/of plaatsen.

Nadere informatie

Informatieblad voor het gebruik van gasflessen en toebehoren

Informatieblad voor het gebruik van gasflessen en toebehoren Informatieblad voor het gebruik van gasflessen en toebehoren Hallo, mag ik mij even voorstellen? Sinds jaar en dag maak ik deel uit van jullie gezin en toch schijnen sommigen me nog niet goed te kennen.

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager Handleiding 01 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager 02 Gebruiksklaar maken van de SPINDER TOUR 1 2 C 3 B D 1 lvorens u de drager op de trekhaak kunt plaatsen dient u eerst de

Nadere informatie

IkVerhuurMijn.nl. Caravan: Dethleffs500. Caravan: Dethleffs 500

IkVerhuurMijn.nl. Caravan: Dethleffs500. Caravan: Dethleffs 500 IkVerhuurMijn.nl IkVerhuurMijn.nl koppelt huurders en verhuurders direct aan elkaar. Hierdoor wordt verhuren eenvoudig en huren voordelig. Caravan: Dethleffs500 Internet: http://www.ikverhuurmijn.nl/dethleffs500

Nadere informatie

4.0 Opstellen van de verhuislift

4.0 Opstellen van de verhuislift 4.0 Opstellen van de verhuislift 4.1.0 Waarschuwingen Verhuisliften moeten volgens aanwijzingen van de fabrikant door ter zake kundig personeel worden op- en afgebouwd. De lift moet worden opgesteld op

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 2, 2015 Tilly Light BV 2 Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 9 Eerste gebruik 10 Op de auto plaatsen 14 Fietsen plaatsen 17 Rijden 22

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING KARIBA

GEBRUIKERSHANDLEIDING KARIBA GEBRUIKERSHANDLEIDING KARIBA GEFELICITEERD! U heeft de keuze gemaakt voor een Aart Kok tenttrailer. Dat betekent dat u oog heeft voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij hopen dat u veel onbezorgde en geweldige

Nadere informatie

IkVerhuurMijn.nl. Caravan: Sprite Cruiser. Caravan: Sprite Cruiser

IkVerhuurMijn.nl. Caravan: Sprite Cruiser. Caravan: Sprite Cruiser IkVerhuurMijn.nl IkVerhuurMijn.nl koppelt huurders en verhuurders direct aan elkaar. Hierdoor wordt verhuren eenvoudig en huren voordelig. Caravan: Sprite Cruiser Internet: http://www.ikverhuurmijn.nl/spritecruiser

Nadere informatie

Electrolux RM-275 absorptiekoelkast Koelkast Igniter en Spark elektrode Vervanging

Electrolux RM-275 absorptiekoelkast Koelkast Igniter en Spark elektrode Vervanging Electrolux RM-275 absorptiekoelkast Koelkast Igniter en Spark elektrode Vervanging Deze gids toont hoe je een defecte vonk ontsteker module, vonk elektrode en ontsteker schakelaar vervangen. Vervangende

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING TAIGA

GEBRUIKERSHANDLEIDING TAIGA GEBRUIKERSHANDLEIDING TAIGA AART KOK ADVENTURE GEBRUIKERSHANDLEIDING TAIGA Kenmerken van de Taiga: * Het chassisnummer is aangebracht op de zijkant van de dissel. * Maximaal toelaatbaar gewicht: 750 kg

Nadere informatie

Instructies met betrekking tot gebruik schaftwagens

Instructies met betrekking tot gebruik schaftwagens Instructies met betrekking tot gebruik schaftwagens Allereerst danken wij u voor de keuze om bij ons een schaftwagen te huren. Onze schaftwagens verkeren altijd in uitstekende staat en zijn van alle gemakken

Nadere informatie

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 -

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 - aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010-1 - AANVULLENDE HANDLEIDING AQUA PLUS Deze handleiding is uitsluitend ter aanvulling van de handleiding van de Altech Eclips (papieren of DVD

Nadere informatie

Montage handleiding Upfall Excellent Tray Belangrijk!

Montage handleiding Upfall Excellent Tray Belangrijk! Montage handleiding Upfall Excellent Tray Belangrijk! Let goed op de plafond hoogte bij het plaatsen van de Upfall zodat de douchestang na afwerking van de buitenzijde geplaatst kan worden. Hart afstand

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING KAVANGO

GEBRUIKERSHANDLEIDING KAVANGO GEBRUIKERSHANDLEIDING KAVANGO GEFELICITEERD! U heeft de keuze gemaakt voor een Aart Kok tenttrailer. Dat betekent dat u oog heeft voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij hopen dat u veel onbezorgde en geweldige

Nadere informatie

Decolt Grand. Gebruikershandleiding

Decolt Grand. Gebruikershandleiding NL Decolt Grand Gebruikershandleiding 2 DECOLT GRAND Inspired by logic POSITIES VAN DE GOLFATTRIBUTEN 1 2 3 8 9 10 11 4 5 1 Clip voor golf club 5 stuks 6 12 2 Paraplu houder 3 4 Golfbalhouders Blokkering

Nadere informatie

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 MONTAGE VAN HET DRAAGSYSTEEM: Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 Montage adapter rechtsboven Opmerking Foto A. Open de doos en leg alle onderdelen overzichtelijk. B. Verwijder voorzichtig

Nadere informatie

Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door.

Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door. Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door. Volg de montagehandleiding stap voor stap. Bruynzeel Home Products houdt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade

Nadere informatie

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Katalyt oven. Mod. Oro 165. Artikel nummer: 810021 CE 0051. Maximale voltooiing: 3100W - 220 g/h LPG

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Katalyt oven. Mod. Oro 165. Artikel nummer: 810021 CE 0051. Maximale voltooiing: 3100W - 220 g/h LPG CAGO GAS Installatie - en gebruiks handleiding Katalyt oven Mod. Oro 165 Artikel nummer: 810021 CE 0051 Maximale voltooiing: 3100W - 220 g/h LPG Voor gebruik van dit toestel aub. zorgvuldig installatie

Nadere informatie

Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared. Model: GRT-508

Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared. Model: GRT-508 Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared Model: GRT-508 Handleiding Mode d emploi Gebrauchsanweisung Manual Lees deze handleiding aandachtig door

Nadere informatie

1 Beknopte Handleiding WEINSBERG Carabus 601 MQ

1 Beknopte Handleiding WEINSBERG Carabus 601 MQ 1 Beknopte Handleiding WEINSBERG Carabus 601 MQ Inhoudsopgave 2 De sleutels...3 Het controle paneel...4 Werking instrumenten cabine 1...5 Werking instrumenten cabine 2...6 Werking instrumenten cabine 3...7

Nadere informatie

IkVerhuurMijn.nl. Caravan: Knaus Blue Line 450 TK. Caravan: Knaus blue Line 450 TK

IkVerhuurMijn.nl. Caravan: Knaus Blue Line 450 TK. Caravan: Knaus blue Line 450 TK IkVerhuurMijn.nl IkVerhuurMijn.nl koppelt huurders en verhuurders direct aan elkaar. Hierdoor wordt verhuren eenvoudig en huren voordelig. Caravan: Knaus Blue Line 450 TK Internet: http://www.ikverhuurmijn.nl/knausblueline

Nadere informatie

instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas

instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas 2 HARTELIJK DANK Hartelijk dank dat u voor de EUROM GS5000 kachel gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle

Nadere informatie

Versie Nederlands

Versie Nederlands NEDERLANDSE INSTALLATIE HANDLEIDING KINETICO DUPLEX COMPACT MODELLEN Waterontharders duplex met geïntegreerd zoutvat / en MiniKB met losse bak Versie Nederlands 2015.2 2020c (EU) 2020c HF / Aquakinetic

Nadere informatie

Beste student, Met vriendelijke groet, Afdeling Studentenhuisvesting WonenBreburg

Beste student, Met vriendelijke groet, Afdeling Studentenhuisvesting WonenBreburg Beste student, Gefeliciteerd met je appartement in PAX. In je appartement vind je voorzieningen die je misschien nog niet kent of waarvan je niet weet hoe ze werken. Dat leggen we graag aan je uit. Lees

Nadere informatie

Radiator verwijderen of vervangen

Radiator verwijderen of vervangen Radiator verwijderen of vervangen Radiator verwijderen of vervangen Materialen Gereedschap Schroeven Pluggen Koppelingen Ontbramer Boorhamer IJzerzaag Rolmaat Waterpas Pijpsnijder Boormachine Waterpomptang

Nadere informatie

Voertuig Controle BMW 116d Sportline

Voertuig Controle BMW 116d Sportline Voertuig Controle BMW 116d Sportline Voor het praktijkexamen wordt door de examinator een aantal vragen gesteld over de motor, de banden of het dashboard. Lees deze pagina een aantal keren aandachtig door

Nadere informatie

Korte instructie Lunar met Alde verwarming.

Korte instructie Lunar met Alde verwarming. Korte instructie Lunar met Alde verwarming. Alko stabilisator handleiding Aankoppelen De ruimte in de koppeling voor de trekhaakbal wordt boven de trekhaakbal geplaatst. De hendel (fig. 1) moet omhoog

Nadere informatie

Tips Voor een brandveilig evenement

Tips Voor een brandveilig evenement Tips Voor een brandveilig evenement Hoe brandveilig is uw evenement? Brandveiligheid is uw eigen verantwoordelijkheid Een evenement organiseren doe je op veilige manier. In deze folder treft u wat tips

Nadere informatie

KABELBANENSHOP.NL. Kabelbaan ZLX Handleiding voor montage en gebruik

KABELBANENSHOP.NL. Kabelbaan ZLX Handleiding voor montage en gebruik KABELBANENSHOP.NL Kabelbaan ZLX Handleiding voor montage en gebruik Veiligheidsvoorschriften De kabelbaan dient gemonteerd te worden door een of meerdere volwassenen, conform de voorschriften. De verpakking

Nadere informatie

Hotto boilerkraan plaatsen

Hotto boilerkraan plaatsen Hotto boilerkraan plaatsen Hotto boilerkraan plaatsen Materialen Gereedschap Hotto Quadro kraan Chroom Steeksleutel Hotto Arco kraan RVS Hotto Arco kraan Chroom Hotto Quadro kraan RVS http://bit.ly/29e6suk

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Bijsterhuizen 1178 6546 AS Nijmegen Tel.: +31 (0) 24 358 28 85 Fax.: +31 (0) 24 358 42 43 Internet: www.axitraxi.nl E-mail : info@axitraxi.nl Code : SA5 Product : Beweegbaar Piratenschip Rabobank Nijmegen

Nadere informatie

Alles wat je moet weten. BE rijopleiding. Meenemen naar het examen: Orgineel auto rijbewijs. Oproepkaart CBR. Auto peugeot 807 04-SB-BG

Alles wat je moet weten. BE rijopleiding. Meenemen naar het examen: Orgineel auto rijbewijs. Oproepkaart CBR. Auto peugeot 807 04-SB-BG Alles wat je moet weten BE rijopleiding Meenemen naar het examen: Orgineel auto rijbewijs. Oproepkaart CBR Auto peugeot 807 04-SB-BG Veilig op weg in het verkeer in samenwerking met Verkeersschool Boensma

Nadere informatie

Handleiding caravan. Inhoud:

Handleiding caravan. Inhoud: Inhoud: Welkom... 2 Aankomst... 2 De caravan/voortent... 2 Water en elektriciteit aansluiten*... 2 Kooktoestel gereed maken... 3 Skottelbraai en gasfles... 3 Het toilet... 3 Verwarming... 3 CV gebruiken...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding SL-2013.01 roulettetafel Lees voor het opzetten en gebruiken van de roulette tafel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij de tafel. Handel

Nadere informatie

Handleiding droogkoelers

Handleiding droogkoelers Handleiding droogkoelers Droogkoelers van Lindr Droogkoelers 29 september 2018 1 Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van uw Lindr biertap! Deze handleiding is een vertaling van de bijgeleverde Engelse/Tsjechische

Nadere informatie

1 Beknopte Handleiding WEINSBERG 700 DG

1 Beknopte Handleiding WEINSBERG 700 DG 1 Beknopte Handleiding WEINSBERG 700 DG Inhoudsopgave 2 De sleutels...3 Het controle paneel...4 Werking instrumenten cabine 1...5 Werking instrumenten cabine 2...6 Werking instrumenten cabine 3...7 Autokrik

Nadere informatie

Pagina. Paragraaf. 1.1 Openen. 1.2 Starten. 1.3 Uitschakelen. 1.4 Afsluiten. 2.1 Tanken. 3.1 Openen kap. 3.2 Sluiten kap. 1.

Pagina. Paragraaf. 1.1 Openen. 1.2 Starten. 1.3 Uitschakelen. 1.4 Afsluiten. 2.1 Tanken. 3.1 Openen kap. 3.2 Sluiten kap. 1. Paragraaf 1.1 Openen 1.2 Starten 1.3 Uitschakelen 1.4 Afsluiten 2.1 Tanken 3.1 Openen kap 3.2 Sluiten kap 1.3 Zijruiten verwijderen en plaatsen 1.3 Uitschakelen 5.1 Motorkap openenn 6.1 Kachel bedienenn

Nadere informatie

Handleiding Morgan Plus 8

Handleiding Morgan Plus 8 Klassiekershuren.nl Huur een klassieke auto voor bruiloft, gala of dagje uit! http://www.klassiekershuren.nl Handleiding Morgan Plus 8 Om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk kunt genieten van de Morgan,

Nadere informatie

Inbouwhandleiding. voor koel-vriescombinatie NoFrost Pagina CN/CBNes

Inbouwhandleiding. voor koel-vriescombinatie NoFrost Pagina CN/CBNes Inbouwhandleiding voor koel-vriescombinatie NoFrost Pagina 10 7082 375-00 CN/CBNes 62 311 Opstellen Plaats het apparaat bij voorkeur niet in direct zonlicht, naast het fornuis, een radiator enz. De ondergrond

Nadere informatie

Stretchtenten Opbouw voorbeeld 2018

Stretchtenten Opbouw voorbeeld 2018 Stretchtenten Opbouw voorbeeld 2018 2 1. Inleiding De stretchtenten die Duotent QT fabriceert zijn van hoogwaardig rekbaar tentdoek. De rekbare stof maakt het mogelijk om een tent in verschillende vormen

Nadere informatie

Demonteren achterbrug

Demonteren achterbrug 6 mm imbus sleutel 10 hamer draad 1. Het handigste begin je met het delen van de ketting. Om wat meer ruimte te krijgen haal je de ketting van de spanner voorin. 1 2 2. Nu kun je bij de achteras de ketting

Nadere informatie

Room Controller NEW BEDIENING 40KMC---N 42HMC---N 42VMC---N 40SMC---N I S O 9 00 1

Room Controller NEW BEDIENING 40KMC---N 42HMC---N 42VMC---N 40SMC---N I S O 9 00 1 LLOYD'S REGISTER QUALITY ASSURANCE Room Controller NEW I S O 9 00 1 40KMC---N 42HMC---N 42VMC---N 40SMC---N BEDIENING Bediening Deze regelaars werken alleen met de volgende typen binnenunits: 42HMC---N

Nadere informatie

De Ecowater machine wordt aangesloten via een Bypass. Deze kan er uit zoals hiernaast afgebeeld.

De Ecowater machine wordt aangesloten via een Bypass. Deze kan er uit zoals hiernaast afgebeeld. Sluit de waterleiding af door de hoofdkraan dicht te draaien, zaag de waterleiding door achter de watermeter en voor het eerste verdeelpunt. Breng een heen- en retourleiding aan naar de plek waar de ontharder

Nadere informatie

Open de pan niet met geweld. Let er op dat de binnendruk weer laag is, voordat u de pan opent

Open de pan niet met geweld. Let er op dat de binnendruk weer laag is, voordat u de pan opent Handleiding Hogedrukpan 118011/118014 Belangrijke voorzorgsmaatregelen Lees voor gebruik de instructies Gebruik alleen GAS als warmtebron Wees extra voorzichtig in het leslokaal Plaats de pan niet in een

Nadere informatie

Hoe installeer je de Insinkerator heetwaterkraan?

Hoe installeer je de Insinkerator heetwaterkraan? Hoe installeer je de Insinkerator heetwaterkraan? Hoe installeer je de Insinkerator heetwaterkraan? Materialen Gereedschap Insinkerator boiler met filter (voor 3-in-1 heetwater-kraan) Insinkerator 3-in-1

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Barli Decontaminatie unit 260 (voorzien van elektra boiler)

Gebruiksaanwijzing Barli Decontaminatie unit 260 (voorzien van elektra boiler) Jagersveld 20 5405 BW Uden Postbus 43 5400 AA Uden Telefoon 0413 255099 Fax 0413-335015 E-mail info@barli.com Internet www.barli.com Banknr. 14.63.08.859 Gebruiksaanwijzing Barli Decontaminatie unit 260

Nadere informatie

Trav-L-Cool De ideale 12 Volts Airconditioner voor mobiele en stationaire toepassingen.

Trav-L-Cool De ideale 12 Volts Airconditioner voor mobiele en stationaire toepassingen. Nijverheidsweg 25 NL-7442 CH NIJVERDAL Tel. 0548-618484 Fax. 0548-611255 www.roma-nijverdal.nl info@roma-nijverdal.nl Trav-L-Cool De ideale 12 Volts Airconditioner voor mobiele en stationaire toepassingen.

Nadere informatie

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow CO 2 -generator (Aardgas) HANDLEIDING. Uitgifte datum: 01-11-2014

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow CO 2 -generator (Aardgas) HANDLEIDING. Uitgifte datum: 01-11-2014 WWW.TECHGROW.NL TechGrow CO 2 -generator (Aardgas) Uitgifte datum: 01-11-2014 HANDLEIDING De CO 2 -generator wordt gebruikt om de CO 2 -waarde op niveau te houden. WAARSCHUWING De CO 2 -generator werkt

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing Fun2Go Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

Etiketteerapparaat Selenia

Etiketteerapparaat Selenia Etiketteerapparaat Selenia Laden met etiketten (zie ook tekening III): - Verwijder de etikettenplaat (17) van de machine. - Neem een pakje etiketten en klem deze tussen de 2 met rubber beklede zijsteunen

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën voor Luxaflex Jaloezieën 16/25 mm Luxaflex Lightline Ondulette www.luxaflex.com NL Algemene informatie Het is van belang dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden

Nadere informatie

Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series

Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series Inhoudsopgave Uw machine handmatig reinigen pagina 3 Storingen & oplossingen pagina 13 1. Schakel de machine uit. 2. Open beide kleppen aan de voorzijde. 3.

Nadere informatie

ClimateBooster Handleiding

ClimateBooster Handleiding ClimateBooster Handleiding Meer comfort met minder energie. Inleiding Energie besparen Met de ClimateBooster kunt u de aanvoertemperatuur van uw verwarmingsinstallatie verlagen en bespaart u ca. 10% energie

Nadere informatie

Neerzetten van het krat stapelen

Neerzetten van het krat stapelen Krat Stapelen 3263 Neerzetten van het krat stapelen Rol het kussen uit op de plaats waar u de attractie wilt hebben Daarna dient u het kussen nog 2 maal uit te vouwen. Let op: het kussen dient er dan vierkant

Nadere informatie

BENL. collectie UW IDEALE REISGENOOT

BENL. collectie UW IDEALE REISGENOOT 2018 BENL collectie UW IDEALE REISGENT STARLETT Starlett 330CP Starlett 390CP Starlett 400UL Starlett 420CP Starlett 450LJ Starlett 480CP STARLETT 330 CP 390 CP 400 UL 420 CP 450 LJ 480 CP Aantal slaapplaatsen

Nadere informatie

KARSTEN TENTEN BV HANDLEIDING OPPOMPBARE KARSTEN VOORTENTEN. Bezoekadres: De Factorij 9 1689 AK ZWAAG (gem. HOORN)

KARSTEN TENTEN BV HANDLEIDING OPPOMPBARE KARSTEN VOORTENTEN. Bezoekadres: De Factorij 9 1689 AK ZWAAG (gem. HOORN) HANDLEIDING OPPOMPBARE KARSTEN VOORTENTEN Bezoekadres: De Factorij 9 1689 AK ZWAAG (gem. HOORN) Postadres: Postbus 4184 1620 HD HOORN Expeditie adres: Dorpsstraat 111 1689 ES ZWAAG (gem. HOORN) T. 0229-237199

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Biertap

Gebruiksaanwijzing Biertap Benodigdheden Biertap Bierkeg (bierkoppeling) Bierslang (wit) Koolzuurfles Koolzuurmeter (manometer) Koolzuurslang (rood) Extra Lekblad Spoelbak Spoelborstel Afschuimer Bakje Afschuimer Glazenreiniger

Nadere informatie

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing Inhoud Ⅰ. Algemene veiligheidsvoorschriften...3 Ⅱ. Technische gegevens...4 Ⅲ. Illustratie...5 Ⅳ. Stroomschema...6

Nadere informatie

Citroën Berlingo. Multifunctionele ombouw voor personen- en rolstoelvervoer GEBRUIKSAANWIJZING. Blz. 1

Citroën Berlingo. Multifunctionele ombouw voor personen- en rolstoelvervoer GEBRUIKSAANWIJZING. Blz. 1 Citroën Berlingo Multifunctionele ombouw voor personen- en rolstoelvervoer GEBRUIKSAANWIJZING Blz. 1 1. INHOUDSOPGAVE 1. INHOUDSOPGAVE... 2 2. BEKNOPTE SAMENVATTING... 3 3. HANDELINGEN TEN BEHOEVE VAN

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding www.home-appliance.nl JAN07v1/SCH www.home-appliance.nl JAN07v1/SCH Installatie handleiding voorwoord Gefeliciteerd met de aankoop van uw airconditioning. Wanneer u de volgende stappen nauwkeurig volgt

Nadere informatie

ContiComfortKit Handleiding

ContiComfortKit Handleiding Inleiding Dankzij de ContiComfortKit blijft u ook met een lekke band mobiel. De combinatie van een compressor met een afdichtmiddel maakt het mogelijk om snijbeschadigingen tot ongeveer 6 mm lang doeltreffend

Nadere informatie

Bijzondere verrichtingen

Bijzondere verrichtingen Bijzondere verrichtingen Zelfstandig bijzondere manoeuvres uitvoeren dmv gebruik aangeleerde bijzondere verrichtingen: omkeeropdracht d.m.v: bocht achteruit via parkeervak 3x steken halve draai parkeeropdracht:

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding GE-2007.04 karaoke set Lees voor het opzetten en gebruiken van de karaoke set deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij de karaoke set. Handel

Nadere informatie

Facilitair BV. Pulpmatic Vermaler. Installatie handleiding. QRS Facilitair Randmeer 12 5347 JW Oss. T: 0412-690461 E: info@qrsfacility.

Facilitair BV. Pulpmatic Vermaler. Installatie handleiding. QRS Facilitair Randmeer 12 5347 JW Oss. T: 0412-690461 E: info@qrsfacility. Facilitair BV QRS Facilitair Randmeer 12 5347 JW Oss T: 0412-690461 E: info@qrsfacility.nl Pulpmatic Vermaler Installatie handleiding Pulpmatic Vermaler Installatie Handleiding Roterend mes onder in vermaalkamer

Nadere informatie

Door View Cam. Model: G63R9A

Door View Cam. Model: G63R9A Door View Cam Model: G63R9A De meegeleverde batterij opladen. Laad eerst de batterij volledig op. Deze vind je in de Door View Kit-verpakking, samen met de adapter en de bevestigingsmoer. Sluit hem aan

Nadere informatie