Succes. Wij schrijven samen historie. Zo simpel is succes, voor u en ons. Historie & voorwoord

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Succes. Wij schrijven samen historie. Zo simpel is succes, voor u en ons. Historie & voorwoord"

Transcriptie

1 Hertek inside

2 Historie & voorwoord Succes De afgelopen twee decennia zijn veel bedrijven en instellingen efficiënter en veiliger gaan werken. Bijvoorbeeld om werkdruk te verlagen, kosten te besparen, service te verbeteren of aan nieuwe weten regelgeving te voldoen. Bij veel van hen is Hertek kind aan huis geworden, gewoon omdat onze systemen voldoen en onze mensen niet verzaken. Zo simpel is succes, voor u en voor ons. Marcel Hermkens Directeur Hertek B.V. Zo simpel is succes, voor u en ons Wij schrijven samen historie Hertek is een jong familiebedrijf met ruim 140 medewerkers. Frans Hermkens startte het bedrijf op 1 juli 1993 in Eindhoven met zeven medewerkers. Vanwege de groei besloot hij in 1999 te verhuizen naar een nieuw pand in Weert. Vier jaar later nam Marcel Hermkens, die al zes jaar technisch-commerciële functies bij Hertek bekleedde, hier de bedrijfsleiding van zijn vader over. Al snel bleek ook deze huisvesting te klein en werd in 2005 op de groei flink uitgebreid. Dat was een vooruitziende blik, want sinds 2010 heeft Hertek het hele pand in gebruik. Hertek is snel gegroeid, zowel in omvang als omzet en expertise. Ons productenassortiment werd veel breder, onze kennis van regelgeving en technologie groeide, wij introduceerden regelmatig innovaties, ons dealernetwerk kreeg landelijke dekking, wij orga niseerden steeds meer opleidingen, de interactie met klanten werd professioneler, onze brancheactiviteiten namen toe, wij verbeterden onze bereikbaarheid, vernieuwden ons wagenpark, enzovoorts. Wij groeien nog steeds (autonoom), omdat zoveel mensen vertrouwen in ons hebben. Daar zijn wij trots op, maar ook nuchter over. Want vertrouwen moet je winnen, telkens weer. Je bent zo goed als je laatste opdracht.

3 Onze kijk op veiligheid Wij waken voor u Hertek heeft oog voor veiligheid en is altijd alert, voor u. Oog voor mensen Wij koesteren onze medewerkers, partners en dealers, zodat zij u deskundig en betrokken kunnen ondersteunen. Wij organiseren brainstormsessies en klantenpanels om onze dienstverlening zo marktgericht mogelijk te maken. Oog voor veiligheid Wij speuren voortdurend naar nieuwe technieken en toepassingen om optimale veiligheid te garanderen. Dit doen we met een scherp oog voor wetgeving en uitvoerbaarheid. Wij zoeken een oplossing voor elk probleem, hoe complex ook. Kortom: Hertek. Altijd een veilig idee. Wij doen het samen Winnen doe je samen. Daarom krijgen onze medewerkers alle ruimte om problemen op te lossen. Doelgericht, kostenbewust en sociaal. Daarbij vinden wij vakbekwaamheid belangrijker dan een hiërarchische positie. Want wij willen elke dag weer leren, ook van elkaar. Die openheid werkt erg plezierig en inspirerend. Onze bedrijfscultuur: - respect voor elkaar; - samen bereik je meer; - streven naar slimme oplossingen; - verantwoordelijkheid nemen en geven; - betrokken en enthousiast; - eerlijk en betrouwbaar; - gepaste trots. Dat bereiken wij door: - maximale ontplooiingskansen; - open communicatie op alle niveaus; - georganiseerde feedback; - topkwaliteit producten en diensten; - ruimte voor intern ondernemerschap; - markt- en klantgericht handelen; - goede arbeidsvoorzieningen.

4 Missie, visie & onderscheidende oplossingen Wat wij willen Onze missie is om op basis van onze producten, diensten en ervaring klanten de best passende (elektronische) oplossingen te bieden op het gebied van veiligheid. Hertek streeft naar duurzame partnerships met klanten en leveranciers om samen verder te groeien. Door deze groei kunnen wij onze expertise uitbreiden, onze inkoopkracht maximaliseren en klanten in het hele land optimaal bedienen. Wat wij doen Onderscheidend in oplossingen Hertek importeert en distribueert brandmeldsystemen, noodverlichting en zorg- en communicatiesystemen. Onze dealers en klanten vinden het belangrijk dat Hertek zich onderscheidt met parate kennis en oplossingsgericht meedenken. Dus dat doen we, met een scherp oog voor het ontwikkelen van nieuwe hoogwaardige producten en toepassingen. Dit levert regelmatig bijzondere resultaten op wat betreft functionaliteit, installatie, onderhoud, gebruik en/of kosten. Enkele voorbeelden: Onze brandmeldsystemen garanderen functiebehoud vrijwel geheel met standaard bekabeling* omdat Hertek als eerste ook de signaalgevers in de melderlus heeft opgenomen. De garantie op veiligheid tegen lage kosten. Met het Sonevo IP-zorgoproepsysteem zijn minder slaapwachten nodig en wordt extramurale zorg efficiënter en goedkoper. De Hertek noodverlichtingarmaturen zijn met hun dubbele functionaliteit (verlichting en signalering inéén) vrij inzetbaar als noodverlichting. Dat maakt bestellen en projecteren gemakkelijker en vereist minder voorraad. Halszenders van Hertek geven zowel een alarm als de locatie van een cliënt door*, zodat zorgverleners veel adequater op hulpvragen kunnen reageren. Hertek beperkt het aantal ongewenste doormeldingen door alle geadresseerde brandmeldcentrales uit te rusten met een confirmation filter.* De Sonevo-iSCAN is de eerste akoestische bewakingsunit over Internet (TCP/IP) en biedt daarom optimale veiligheid op elke gewenste locatie. * Primeur in Nederland Bij de SICURE noodvoedingsystemen kan voor de nood verlichtinginstallatie de algemene verlichting worden geïntegreerd, dit bespaart op installatie- en onderhoudskosten.

5 Uw project van A tot Z Hoe wij werken Naast een uitgebreid productassortiment levert Hertek alle aanverwante dienstverlening zoals advies, ontwerp, programma van eisen, projectering, certificering, service & onderhoud en zelfs opleiding. Acquisitie Hertek start een project met acquisitie in een zo vroeg mogelijk (plan)stadium. Want juist dan kunnen wij meedenken over de eisen die wetgeving en normen stellen. Dat levert een custom made Programma van Eisen (PvE) op, dat sneller door de eisende partij(en) wordt geaccepteerd. Ontwerp Wij ontwerpen en engineeren voor u een systeem dat het beste aansluit op uw eisen en budget. Offerte Onze commerciële afdeling calculeert het ontwerp en werkt dit uit in een complete offerte. Order en uitvoering Na goedkeuring van de offerte nemen wij de opdracht in uitvoering. Onze projectleider verzorgt de communicatie met u, doet de planning, bewaakt de logistieke voortgang en ondersteunt de betrokken installateur. Voorraad en logistiek Veel producten leveren wij uit voorraad en klantspecifieke producten kopen wij projectmatig in. Vervolgens zorgt onze afdeling logistiek dat de materialen tijdig en netjes worden verpakt en geleverd. Inbedrijfstelling Na installatie stelt onze servicetechnicus de systemen in bedrijf. Hij programmeert en test ze op basis van het PvE en de projectietekening. Aandachtspunten worden met u doorgenomen en binnen de afgesproken termijn afgehandeld. Oplevering en Service & Onderhoud Na uitvoering van een project kunnen wij een (extra) test of brandproef uitvoeren om de correcte werking van het systeem te controleren. Zodra alle partijen tevreden zijn, leveren wij het project met een installatieattest op. Om de continuïteit van de installatie te waarborgen, maken wij met u afspraken over service en onderhoud. En is certificering vereist, dan zijn wij erkend om aan de hand van een (positief) Rapport van Oplevering ook een certificaat af te geven. Opleiding Een installatie is pas echt veilig wanneer deze op de juiste manier wordt gebruikt. Daarom verzorgt Hertek ook praktijkgerichte opleidingen, zoals de cursus Beheerder Brandmeldinstallaties.

6 In de praktijk Referentie Muziekkwartier Het Muziekkwartier in Enschede kent een ongeëvenaard staaltje branddetectie. Vooral de 30 meter hoge toneeltoren was voor Kropman Installatietechniek en Hertek een uitdaging. Naast een theaterzaal, twee poppodia, een muziekschool en het conservatorium herbergt het Muziektheater studio s, horeca, congresfaciliteiten en kantoren. Om de brandveiligheid te garanderen, was totaaldetectie vereist. Projectbegeleider Peter de Jonge van Kropman Installatietechniek: Wij hebben gekozen voor een Hertek brandmeld- en ontruimingsinstallatie met vier schakelfuncties, zodat een calamiteit bij de ene gebruiker niet tot onnodige melding en ontruiming van andere gebruikers leidt. Grootste uitdaging was de 30 meter hoge toneeltoren. Door wisseling van decors en Bedrijfszekere productie Toen de fabriek in Maasdam in 2004 werd gebouwd, koos installatiebedrijf Delta Elektro uit Best samen met Hertek voor een geïntegreerde brandgordijnen is de rookontwikkeling hier onvoorspelbaar. Na brandproeven vielen thermische melders af en koos Kropman samen met Hertek voor aspiratie- en vlammenmelders. Technische expertise Kropman werkt regelmatig met Hertek. Naast haar goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen wij altijd terugvallen op haar technische expertise. Een Programma van Eisen opstellen is makkelijk, maar obstakels gebruiksvriendelijk aanpakken en rekening houden met onderhoud is veel moeilijker. Hertek ondersteunt ons daarin perfect. Referentie FrieslandCampina In Maasdam staat de modernste productielocatie van FrieslandCampina. Hier maakt men van rauwe melk smakelijke consumenten producten. Dat continue proces mag niet verstoord worden door brand. Daarom waakt Hertek mee. FrieslandCampina produceert bijna 275 miljoen zuiveleenheden per jaar en dat is niet zonder brandrisico s. Hoofd Technische Dienst René Boutens: Een vastlopende transportbaan kan slippen en rookontwikkeling veroorzaken of bij het reinigen van tanks en leidingen kunnen stoom en hitte ontstaan. Ook kunnen pallets en verpakkingsmaterialen vlam vatten. meld- en ontruimingsinstallatie met standaard melders. Die werd, mede op advies van Hertek, uitgebreid met een aspiratiesysteem. Zo hebben wij de grootste en modernste brandmeld- en ontruimingsinstallatie van FrieslandCampina gekregen. De bedrijfszekerheid van onze productie is goed geregeld mede dankzij Hertek, die ook de service en het onderhoud verzorgt. Hertek is een heel betrouwbare partner die afspraken nakomt en storingen snel oplost.

7 Referentie FiftyTwoDegrees Hertek beschermt de ontwikkeling van innovaties in FiftyTwoDegrees. In dit Nijmeegse expertisecentrum realiseerde ETB Lubbers een omvangrijk brandbeveiligingsysteem. Referentie s Heeren Loo s Heeren Loo biedt hoogwaardige ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. De zorg- en brandmeldsystemen van Hertek helpen daarbij. Mede dankzij Hertek is FiftyTwoDegrees een superveilig gebouw. Hertek heeft een goede interne voorbereiding en externe begeleiding, is soepel in de omgang en denkt op het niveau van de installateur, zegt Mark Peters van ETB Lubbers. Flexibele netwerkinstallatie FiftyTwoDegrees ligt op de 52e breedtegraad en biedt onderdak aan duizenden personen die hoogwaardige technologie bedrijven. Op advies van Hertek dimensioneerde het installatiebedrijf een netwerk-brandmeldinstallatie waaraan een Klasse A ontruimingsinstallatie en een LIST-detectiesysteem met temperatuurvoelers werden gekoppeld. Maar liefst 440 automatische melders en 60 handbrandmelders vormen de ogen en oren van de installatie, die ook nog circa twintig andere systemen aanstuurt, zoals de brandweerliftbediening en de overdrukinstallatie. De gekozen systeemopbouw past hier uitstekend, zegt Peters. Het gebouw kent vrij indeelbare ruimten en het systeem is daar makkelijk op aan te passen. Met zijn gebruiksvriendelijkheid is het de plezierigste brandmeldinstallatie die ik ken. Hertek en s Heeren Loo werken in heel Nederland samen en dat heeft volgens Beheerder Gert Pasman grote voordelen: De vaste contactpersonen en storingsmonteurs weten waar ze moeten zoeken om problemen snel op te lossen. Pasman beheert samen met twee collega s 180 gebouwen in de regio Midden-Nederland. s Heeren Loo greep een nieuwbouw voor 80 cliënten aan om de zorg- en brandmeldsystemen te moderniseren. Wij hebben een omvangrijk zorgsysteem van Hertek en luisteren hier ruim veertig woongebouwen centraal in, vooral via ISDN. Op termijn verwacht ik meer alarmering over IP in te zetten, want dat werkt goedkoper en sneller en is uit te breiden met camera s. Makkelijk beheren Ook het brandmeldsysteem van s Heeren Loo Midden- Nederland is gemoderniseerd, te beginnen met de nieuwbouw. Die kreeg een netwerk van Penta-centrales, met als belangrijk voordeel dat wij de brandmeldsystemen nu op afstand kunnen beheren.

8 Sponsor mee Hertek draagt veiligheid een warm hart toe. Ook buiten projecten om. Daarom zijn wij trouw sponsor van de Nederlandse Brandwonden Stichting. Want ook als een goed meldsysteem ontbreekt, zijn wij van de partij, al jaren. Om de fysieke en mentale littekens van brandslachtoffers te beperken, samen met andere donateurs. Zoals u? Brandmeldsystemen Noodverlichting Zorgsystemen Communicatiesystemen Service & Onderhoud Opleidingen Hertek B.V. Postbus GE Weert Copernicusstraat DE Weert T +31 (0) F +31 (0) E I

Brandmeldsystemen. De hoogwaardige techniek die wij toepassen is voor ons als een stille kracht.

Brandmeldsystemen. De hoogwaardige techniek die wij toepassen is voor ons als een stille kracht. Brandmeldsystemen De hoogwaardige techniek die wij toepassen is voor ons als een stille kracht. Bij Aqua+ is uw brandbeveiliging in vertrouwde handen Aqua+ is een erkend branddetectiebedrijf met ruim 30

Nadere informatie

ILLUSTRATIE VOORZIJDE

ILLUSTRATIE VOORZIJDE uitgave 3 juni 2014 ILLUSTRATIE VOORZIJDE Open for Support, afgekort O4S, is een leverancier van datacenter diensten. O4S levert geen individuele diensten of producten. Wij leveren een uniek totaalconcept

Nadere informatie

Uw ICT van morgen. NEH, de partner voor uw kantoorautomatisering

Uw ICT van morgen. NEH, de partner voor uw kantoorautomatisering Uw ICT van morgen NEH, de partner voor uw kantoorautomatisering Trust opens up new and unimagined possibilities. Robert C. Solomon Ontzorgen, dat is onze Corporatiebestuurders hebben de handen vol.

Nadere informatie

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

Alles onder controle De voordelen van beheren, onderhouden én vooruit zien

Alles onder controle De voordelen van beheren, onderhouden én vooruit zien Magazine AMR ict 2010 In deze editie o.a. : Beheer & Contract bij RO Groep. Centraliseren als antwoord op de ICT trends van 2010. Het belang van een backup beleid. Terugblik op virtualisatie bij woningcorporatie

Nadere informatie

Magazine. Woningbouw en utiliteit komen samen bij ITBB De warmtepomp is hot efficiënt verwarmen en koelen

Magazine. Woningbouw en utiliteit komen samen bij ITBB De warmtepomp is hot efficiënt verwarmen en koelen ITBB. Elektrotechniek Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren Medische facilitaire voorzieningen Projectmatig

Nadere informatie

succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 2, februari 2004 Acto Informatisering Geld verdienen met logistiek en bewaking.

succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 2, februari 2004 Acto Informatisering Geld verdienen met logistiek en bewaking. succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 2, februari 2004 Acto Informatisering Leon van Dijk, kwaliteitsmanager bij Installatiebedrijf Contact Geld verdienen met logistiek en bewaking.

Nadere informatie

BRANDpreventie 23 mei 2012

BRANDpreventie 23 mei 2012 BRANDpreventie 23 mei 2012 Zorg voor brandveiligheid pagina 3 Mens is zwakste schakel pagina 7 Rondetafelgesprek pagina 8 en 9 ADVIESBUREAU EDENS Brandveiligheidsadvies Ontrokingssystemen Ontruimingsplannen

Nadere informatie

Verbonden. 11 operations update Duidelijke facturen Nieuw generatie netwerk

Verbonden. 11 operations update Duidelijke facturen Nieuw generatie netwerk Verbonden Magazine / Jaargang 3 / nummer 6 / VoorJaar 2011 Verbonden Telefonie over IP 3 face 2 face Michael Toornent, Product Specialist 7 Productnieuws Hosted Telefonie 8-9 Verbonden met de klant Van

Nadere informatie

Performance. Investeren in meerwaarde

Performance. Investeren in meerwaarde Performance Investeren in meerwaarde Inhoud Performance met meerwaarde 6 12 14 16 22 Inhoud Colofon 05 Voorwoord John Brussel 06 Investeren in verbetering Interview Hennie van Pinxteren (Meander Medisch

Nadere informatie

High availability. van onze ICT is cruciaal. Special retail & logistiek. Coverstory

High availability. van onze ICT is cruciaal. Special retail & logistiek. Coverstory November 2012 Jaargang 25 #8 Special retail & logistiek Elke kans om ons proces te automatiseren, grijpen we aan. Serge Turel, Euro-Events Hoogvliet kiest voor QlikView voor inzicht in onze winkelresultaten.

Nadere informatie

legrand XL 3 125 Isala ziekenhuis ontpopt zich tot architectonisch hoogstandje My Home thuis bij Artemide Grote schoolopdracht voor dlp wandgoot

legrand XL 3 125 Isala ziekenhuis ontpopt zich tot architectonisch hoogstandje My Home thuis bij Artemide Grote schoolopdracht voor dlp wandgoot uitgave 26 - juli 2011 Isala ziekenhuis ontpopt zich tot architectonisch hoogstandje cofely en máxima medisch centrum kiezen voor legrand ONE-STOP-SHOPPING VIA TECHNISCHE UNIE WERKT SNEL EN ZEKER My Home

Nadere informatie

Het einde van de papieren werkbon

Het einde van de papieren werkbon Foutloze invoering 4PS Construct bij Klop Verhuur Nieuwsbrief van 4PS - september 2009 Het einde van de papieren werkbon Er viel nog een behoorlijke winst te behalen in vereenvoudiging en versnelling van

Nadere informatie

succesfactoren Thema: 30 jaar Acto Doodtij: hét moment voor meer transparantie Zeven trends in de servicemarkt

succesfactoren Thema: 30 jaar Acto Doodtij: hét moment voor meer transparantie Zeven trends in de servicemarkt succesfactoren over organisatie, processen, software en portfolio nummer 10, augstus 2010 Acto Informatisering MAGAZINE Thema: 30 jaar Acto Ir. J.G. van Noort, algemeen directeur Acto: Doodtij: hét moment

Nadere informatie

Til de werkomgeving naar een hoger plan

Til de werkomgeving naar een hoger plan FACILITY MANAGEMENT juli 2015 Innovaties in facility management FM loont echt! Realtime gegevens zorgen voor transparantie Facility manager is spil in circulaire economie Beveiliging en veiligheid heeft

Nadere informatie

Niet over één nacht ijs. Imtech kiest voor partnership met 4PS. Klantenspecial. 4PS Construct - de marktstandaard in de bouw en installatietechniek

Niet over één nacht ijs. Imtech kiest voor partnership met 4PS. Klantenspecial. 4PS Construct - de marktstandaard in de bouw en installatietechniek Klantenspecial Nieuwsbrief van 4PS - februari 2009 Niet over één nacht ijs Imtech kiest voor partnership met 4PS 4PS Construct - de marktstandaard in de bouw en installatietechniek Inhoud Investeren of

Nadere informatie

ZORG OVERHEID FINANCE

ZORG OVERHEID FINANCE ZORG OVERHEID FINANCE Vertical Market Software 1 2 Total Specific Solutions Total Specific Solutions is het enige bedrijf in Europa dat specifieke software maakt voor meerdere specifieke markten. Door

Nadere informatie

Blijven ontdekken 10 redenen om te investeren in automatisering Jubileummagazine

Blijven ontdekken 10 redenen om te investeren in automatisering Jubileummagazine Ntwrk Jubileummagazine 10 jaar AMR ict 2011 een tien in vooruitzien Blijven ontdekken 10 redenen om te investeren in automatisering Jubileummagazine Ntwrk 1 AMR ictien AMR ictoekomst Tien jaar AMR ict,

Nadere informatie

Zeer persoonlijk relatiemanagement. is cruciaal voor. Louwman Exclusive.

Zeer persoonlijk relatiemanagement. is cruciaal voor. Louwman Exclusive. Oktober 2013 Jaargang 26 #3 Overstappen naar VCD s Online-DBC is kinderlijk eenvoudig Ron Dors, RIBW ZWWF Je voorkomt met VCW dat je als ziekenhuis geld laat liggen Henk Vergunst, Ikazia Ziekenhuis Tien

Nadere informatie

De kracht van mensen die doen!

De kracht van mensen die doen! De kracht van mensen die doen! Meer dan... 160.000 logistiek medewerkers 2.113.000 administratief medewerkers 855.000 productiekrachten 206.000 thuiszorgmedewerkers 200.000 schoonmakers 75.000 callcenter

Nadere informatie

Het ideale moment om de boel op te knappen!

Het ideale moment om de boel op te knappen! Kamer van Koophandel Midden-Nederland Postbus 48 3500 AA Utrecht www.kvk.nl/middennederland 030-2396600 Kantoren: Tiel, Laan van Westroyen 6 Utrecht, Kroonstraat 50 Het ideale moment om de boel op te knappen!

Nadere informatie

ZORG OVERHEID FINANCE

ZORG OVERHEID FINANCE ZORG OVERHEID FINANCE 1 Total Specific Solutions is het enige bedrijf in Europa dat specifieke software maakt voor meerdere specifieke markten. Door meer markten onder één vlag te bedienen vindt een optimale

Nadere informatie

succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 6, december 2007 Acto Informatisering

succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 6, december 2007 Acto Informatisering Plannen met MyProject én Microsoft Project succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 6, december 2007 Acto Informatisering MAGAZINE Thema: Partnership Planningstools van Microsoft

Nadere informatie

Strategisch Plan April 2014

Strategisch Plan April 2014 Strategisch Plan April 2014 Inhoud Onze ambitie 3 Trendanalyse 4 Strategie 6 Doelstellingen 9 Betrouwbaar 10 Blijvend betrouwbare en veilige netten 11 Veilig werken 14 Vakmanschap en leiderschap 15 Betaalbaar

Nadere informatie

l Scholen: Nieuwe kijk op schoolgebouwen, ROC A12 l Veilig: Nieuwbouw en renovatie Politieacademie l Water: Bedrijfszekerheid voor poldergemaal

l Scholen: Nieuwe kijk op schoolgebouwen, ROC A12 l Veilig: Nieuwbouw en renovatie Politieacademie l Water: Bedrijfszekerheid voor poldergemaal 2010 l Scholen: Nieuwe kijk op schoolgebouwen, ROC A12 l Veilig: Nieuwbouw en renovatie Politieacademie l Water: Bedrijfszekerheid voor poldergemaal Lovink Voorwoord Geachte relatie, In onze jaarlijkse

Nadere informatie

Strategisch Plan April 2014 <

Strategisch Plan April 2014 < Strategisch Plan April 214 Inhoud Onze ambitie Onze ambitie Enexis is sinds 29 een zelfstandig bedrijf. Enexis beheert het energienetwerk in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. In de eerste strategische periode

Nadere informatie

Persoonlijke aanpak voor een professionele oplossing

Persoonlijke aanpak voor een professionele oplossing Persoonlijke aanpak voor een professionele oplossing totaalinstallateur Als opdrachtgever treft u in totaalinstallateur tibo-veen B.V. een innovatieve en oplossingsgerichte partner. Wij ontwerpen, monteren

Nadere informatie

Wat doet u met de crisis?

Wat doet u met de crisis? Zakenmagazine voor ondernemers en bestuurders in Midden Nederland jaargang 3 juni 2009 02 Wat doet u met de crisis? Drukkerij ColourPrint: 30 jaar actief vanuit Veenendaal Pierik Reclamebureau viert 5-jarig

Nadere informatie

CRM invoeren stap voor stap. Voorblad. 2009 Hans Meinema Versie 1.2 0

CRM invoeren stap voor stap. Voorblad. 2009 Hans Meinema Versie 1.2 0 Voorblad 2009 Hans Meinema Versie 1.2 0 Voorblad... 0 Woord vooraf... 3 Is CRM voor starters een must?... 4 Stap 1: Wat is CRM?... 5 Wat kun je bereiken met CRM?... 7 CRM is geen software... 8 De vier

Nadere informatie

Thema: Schakels tot succes. Unica Online: duurzaam beheer met inzicht. AAFM zoekt samenwerking met technische dienstverlener

Thema: Schakels tot succes. Unica Online: duurzaam beheer met inzicht. AAFM zoekt samenwerking met technische dienstverlener succesfacto actoren over organisatie, processen, software en portfolio nummer 12 MAGA ZINE Acto Informatisering Thema: Schakels tot succes Credit management van levensbelang Unica Online: duurzaam beheer

Nadere informatie