Ruud Divendal. Pagina 1 van 7

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ruud Divendal. Pagina 1 van 7"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 7 Kerstlunch Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor de Kerstlunch. Voor wie zich reeds aangemeld heeft, nog een kleine herinnering: We gebruiken de Kerstlunch bij de Jeu de Boules club PUK, de inloop is vanaf uur en we sluiten de middag af om uur. Wanneer u nog vragen heeft: tel Paula Blom-Breeuwer. Activiteiten ook in 2017 kostendekkend. We schreven het al eerder in de oktoberbijlage (Informatie om te bewaren), er is in zeer korte tijd veel veranderd. De ANBO-afdeling met haar bestuur, ledenvergaderingen en eigen financiële middelen bestaat sinds 1 juli niet meer. Het bestuur werd in goed overleg met ANBO Woerden omgevormd tot het Activiteitenteam Haarlem (ATH). Informatie van dit team krijgt u voortaan via de landelijke ANBO website en de Haarlemse digitale Nieuwsbrief. Deze laatste is de vervanger van de papieren Activiteitenkalender. Het ATH zet in 2017 de sociale activiteiten voort en zal zich naar alle waarschijnlijkheid omvormen tot een Stichting. Door het voorlopig nog ontbreken van inkomsten zullen alle activiteiten net als in de 2 e helft van 2016 geheel kostendekkend moeten zijn. Er verandert in dat opzicht dus niets, want dit gebeurt nu reeds. Voor een aantal activiteiten wordt een toeslag op de kostprijs geheven die afhankelijk is van de organisatiekosten. De vrijwilligers die de activiteiten organiseren vragen we ook zelf een kleine reserve aan te houden, zodat er onverwachte uitgaven binnen de groep mogelijk blijven zoals een bloemetje na een ongeval enz. Ook bij geringe deelname aan een activiteit gaan de vaste kosten door, zodat enige reserve gewenst is. Tenslotte is niet iedere vrijwilliger in staat of bereid alle kosten voor zijn eigen rekening te nemen. Dit alles is in de 2 e helft van 2016 dus al ingevoerd, maar niet altijd duidelijk gemaakt aan de deelnemers, waarvoor ons excuus. Mochten er op dit punt vragen zijn willen we die graag beantwoorden. Wendt u zich daartoe rechtstreeks tot Paula Blom of Hans Riemens. Met vriendelijke groeten, Ruud Divendal.

2 Pagina 2 van 7 HaarlemPashouders kunnen zich nu aanmelden voor de Collectieve Zorgverzekering Minima Een verzekering die specifiek voor deze doelgroep is samengesteld en dekking biedt voor allerlei (hoge) zorgrekeningen en wettelijke eigen bijdragen. De verzekering is voor 2017 afgesloten bij Zilveren Kruis. De bedoeling is deze minimaregeling voor 2018 verder uit te bouwen. Dan gaat de gemeente ook een financiële tegemoetkoming in de premie en/of het eigen risico bieden. De Raad moet hier nog over beslissen. Voor Zandvoorters met een krappe beurs bestond de verzekering al en deze wordt voor 2017 gecontinueerd. De enige verandering is dat de ZandvoortPas nu in principe directe deelname mogelijk maakt. Zandvoorters hoeven niet meer diverse formulieren voor de aanvraag van de zorgverzekering in te vullen. Net als in Haarlem volstaat nu toekenning voor 2017 van de HaarlemPas én een digitale aanmelding via de website Daarop vindt men ook de tarieven en vergoedingen alsmede een lijst met veel gestelde vragen, die voor zowel Zandvoort als Haarlem zijn opgesteld. Hopelijk biedt deze de gewenste antwoorden. Als u aanvullende informatie wilt, kunt u contact zoeken met: Gemeente Haarlem, Sociale Zaken & Werkgelegenheid Corinne P. Visser, Project Collectieve Zorgverzekering Minima / Aanwezig op dinsdag en donderdag; andere dagen op afspraak. Verslagen over het jaar 2016 Jeu de Boules bij ANBO gaat 6 e jaar in! 16 september 2011 was het de eerste keer dat we als ANBO groep speelden. Toen waren er nog slechts 10 spelers. Het Jeu de Boulen werd in de afgelopen vijf jaar een vaste activiteit. Ook dit jaar zullen er weer 22 woensdagmiddagen zijn waarin gemiddeld zo n 24 deelnemers aanwezig zijn. Het hoogste aantal werd dit jaar gemeten in januari met 34 en het laagste was 18 in augustus. Het is ook een gewichtige zaak!

3 Pagina 3 van 7 Stel je bent dit jaar 20x aanwezig en je speelt zo n 3-4 partijen per middag, dan zijn dat 70 partijen per jaar. In iedere partij gooi je al snel de drie ballen zo n 10 keer voor de 13 punten zijn bereikt. De ballen wegen gemiddeld 0,72 kg dus dat wordt 10 x 2,16 kg= 21,6 kg ijzer per partij. Dat is per jaar 70 x 21,6 = 1500 kg per deelnemer. Petje af dus voor deze prestatie! Maar niet alleen daarvoor. Dat petje gaat ook af voor een aantal deelnemers dat zich vanwege allerlei mankementen heel veel moeite moet getroosten om deel te nemen. Zo gaat regelmatig de rollator mee de baan op, maar gespeeld zal er worden! Ook als men tijdelijk niet kan spelen zie je de deelnemers in de kantine verschijnen. Het is voor de groep van belang dat we op zulke vaste bezoekers kunnen rekenen. Het zorgt voor een gezellige sfeer, het voelt vertrouwd. We gaan dat ook in 2017 weer voortzetten. Kom vrijblijvend eens langs op een van de onderstaande woensdagmiddagen. U vindt ons vanaf uur in het prachtige Boulodrome van de vereniging PUK schuin achter het Spaarne Gasthuis Noord en tegenover de McDonald's, navigatieadres Vlietweg 2. De deelnamekosten blijven gelijk, nl. 5,-- per keer, waarvoor men 1x koffie of thee gratis krijgt en indien nodig ook de boules kan lenen. Noteer de dagen voor 2017 in de agenda: 11 en 25 januari, 8 en 22 februari, 8 en 22 maart, 12 en 26 april. Let op: In december spelen we niet op woensdag 14 maar op dinsdag 13 december! Informatie bij Ruud Divendal tel ruud.divendal@planet.nl Koffieochtend elke maandag om uur bij Tante Sientje Koffie drinken bij Tante Sientje blijft onverminderd populair. Meestal zijn er zo'n 20 leden aanwezig. Er ontstaat langzamerhand een heuse vriendenkring uit deze bijeenkomsten. We horen elkaars laatste nieuwtjes en wisselen goede ideetjes uit over andere activiteiten die de ANBO organiseert.

4 Pagina 4 van 7 Koffieochtend elke woensdag om uur bij de Gooth Vanwege het succes bij Tante Sientje werd in 2015 besloten een tweede koffieochtend te beginnen op een voor iedereen makkelijk bereikbare locatie in de binnenstad. Gekozen werd voor de Gooth op de Botermarkt. Bovendien is daar in de zomermaanden een gezellige rommelmarkt en kun je als het zonnetje schijnt lekker op het terras zitten. In het eerste jaar varieerde de opkomst van een handjevol tot een dozijn. Het is een fijne manier om leden te leren kennen en het blijft een goed alternatief voor Tante Sientje, waar het geluid van zoveel stemmen voor sommigen wel eens te veel wordt. Liohra Meesters-van Lynden Maandelijkse donderdagmiddag activiteit In 2016 heeft het Activiteiten Team van de ANBO bij de FNV in Schalkwijk tien bijeenkomsten georganiseerd over zeer gevarieerde onderwerpen, zoals poëzie, genealogie, gezond snoepen en val-preventie. Een middag over het gebruik van (on)kruiden als geneesmiddel werd de maand erop gevolgd door een rondleiding in de kruidentuin van Leyduin. De bijeenkomst over verkeersveiligheid werd georganiseerd in samenwerking met de KBO. Twee onderwerpen kwamen opnieuw aan de orde omdat er in het voorgaande jaar veel belangstelling voor was: mindfulness, en de keuzes rond het levenseinde. De bijeenkomst van mindfulness krijgt een vervolg in een cursus. Afhankelijk van het onderwerp varieerde de opkomst sterk, van 12 tot 35 bezoekers. Door het wisselende aanbod was er voor veel leden iets te kiezen. Liohra Meesters-van Lynden Maandelijkse filmmiddag Pathé 50plus Afgezien van de zomermaanden zijn we elke 2de dinsdag van de maand naar de Pathé 50+ bioscoop geweest in Haarlem. Het aanbod van films is zeer gevarieerd en meestal van een goed niveau. Omdat er voor de film niet echt gelegenheid is om elkaar te spreken gaan we na afloop gezellig iets drinken in de Jopenkerk om na te praten. De opkomst varieert van 6 tot 15 personen. Liohra Meesters-van Lynden

5 Pagina 5 van 7 Museumbezoek Storm, wind en regen (in Alkmaar) of temperaturen boven de 30 gr. (denk aan Laren), niets hield ons dit jaar tegen om weer de mooiste tentoonstellingen en musea te bezoeken. Wat hebben we zoal gedaan: Januari Cobra museum, o.a. Miro Februari Hermitage, Spaanse Meesters Maart Allard Pierson museum, o.a. DWD pop-up tentoonstelling April Gem. Museum Den Haag, overzichtstentoonstelling Karel Appel Mei Stedelijk museum Amsterdam, Amsterdamse School Juni Stedelijk museum Alkmaar, o.a. de schilder G.W. van Blaaderen Juli Centraal museum Utrecht Augustus Singermuseum Laren September Wereldmuseum Rotterdam Oktober Hermitage, Catharina de Grote November Mauritshuis Den Haag Bij elk museumbezoek gingen we eerst gezellig met elkaar koffiedrinken en ook nog vaak met z n allen lunchen. Gemiddeld gingen er 20 personen mee We, het organisatieteam Koos, Marius en Ineke, kunnen terugkijken op een geslaagd en mooi museumjaar. Ineke Nijssen Stadswandelen In 2016 hebben we tien keer een stadswandeling georganiseerd waarvan de eerste en de laatste in Haarlem. Het gemiddeld aantal deelnemers was ongeveer 20 en er liepen 74 verschillende mensen mee. Zo merk je dat de Activiteitenkalender goed gelezen wordt en dat iedereen inschrijft als er een bestemming gekozen is die hem of haar aanspreekt. Precies zoals het bedoeld is.

6 Pagina 6 van 7 WIST U DAT: - de Haarlemmerhout: pas in 1957 de laatste lantaarnopsteker met pensioen ging - Krommenie: 3 eeuwen lang voornamelijk afhankelijk was van de zeildoekweverij - Almere: 440 km vrijliggend fietspad heeft - Scheveningen: Betje Wolff en Aagje Deken hier begraven liggen - Slot Zuylen: tot 1952 bewoond is geweest - De Rijp: in de 17 e eeuw leefde van de haring- en walvisvangst - Medemblik: zijn naam dankt aan het riviertje Medemelake - Zoetermeer: in de 50er jaren ongeveer inwoners had - Lelystad: een gescheiden verkeerssysteem heeft voor snel- en langzaam verkeer - Kleverpark in Haarlem: Antonie Fokker in het Kleverpark een monument heeft Als u dit allemaal wist zullen de stadswandelingen u waarschijnlijk niets nieuws vertellen, maar anders is het misschien een keer het proberen waard. Robby Schellingerhout Fietsgroep De fietsgroep fietste van april tot en met oktober 7 maal. Er waren per keer meestal tussen de 8 en 10 deelnemers. We zijn op veel plekken geweest, o.a. de bollenvelden, Spaarnwoude, de Langevelderslag, door de duinen naar IJmuiden, Hoofddorp, het Amsterdamse Bos en Beeckestijn. Meestal tussen de 30 en 40 kilometer, behalve het Amsterdamse Bos wat ruim 50 kilometer was. De weergoden waren ons zeer welgezind dit jaar. De tochten konden steeds doorgaan en het gebeurde nogal eens dat het na een aantal dagen slecht weer ineens fantastisch weer was als we gingen fietsen! Toos Zeven

7 Pagina 7 van 7 Eetclub In de maand december geen eetclub i.v.m. de feestdagen, maar in januari 2017 weer een nieuw adres, info volgt. Het afgelopen jaar hebben we diverse restaurants bezocht. Hieronder een overzicht. 24 februari De Pannenkoeken Planeet, Marsmanplein 23 maart Jeu de Boulen + eten, Vlietweg 11 mei Wachtlokaal, Kruisweg 29 juni The Egg Store kippenrestaurant, Turfmarkt 28 september Pannenkoekenhuis De Konijnenberg, Herenweg Heemstede 26 oktober Chinees-Indisch Restaurant Manor, Hagelingerweg Santpoort-N. Wij gaan er voorlopig mee door in Anja en Johan Vooren Bustochten Het lijkt wel een traditie te worden, twee bustochten per jaar. De eerste was in april naar de Maeslantkering. Daar kregen we een leuke informatieve rondleiding. We gebruikten de lunch op een mooie plek aan de Nieuwe Waterweg en we sloten deze zonnige dag af met een Spido Havenrondvaart. De bustocht in september was op wat een van de warmste dagen van 2016 beloofde te worden. Een tocht door de polders naar het Gevangenismuseum Veenhuizen, waar we eerst lunchten en daarna met een gids een rondrit per bus door het uitgestrekte dorp maakten. Vervolgens kregen we een rondleiding door het Gevangenismuseum en als afsluiting weer een mooie busrit via Bolsward over de Afsluitdijk richting Haarlem. Paula Blom-Breeuwer Het januarinummer verschijnt eind december. Kopij uiterlijk 17 december naar Gerda Tesselaar, mail nieuwsbrief.ath@gmail.com met cc naar paulabreeuwer@gmail.com.

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur. PATHE 50plus bios dinsdag 13 december

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur. PATHE 50plus bios dinsdag 13 december Koffieochtend maandag om 11.00 uur Koffie (of thee) drinken bij Tante Sientje op maandagochtend, druk bezocht en gezellig. Uw gastvrouw is Anja Vooren. Locatie: Julianapark 14. U kunt parkeren met een

Nadere informatie

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur. De Fietsclub vrijdag 16 juni. Stadswandeling woensdag 21 juni 2017

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur. De Fietsclub vrijdag 16 juni. Stadswandeling woensdag 21 juni 2017 Koffieochtend maandag om 11.00 uur Koffie (of thee) drinken bij Tante Sientje op maandagochtend, druk bezocht en gezellig. Locatie: Julianapark 14. U kunt parkeren met een invalidenparkeerkaart en er is

Nadere informatie

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur Koffieochtend maandag om 11.00 uur Koffie (of thee) drinken bij Tante Sientje op maandagochtend, druk bezocht en gezellig. Uw gastvrouw is Anja Vooren. Locatie: Julianapark 14. U kunt parkeren met een

Nadere informatie

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur. Jeu de Boules woensdag 8 en 22 februari

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur. Jeu de Boules woensdag 8 en 22 februari Koffieochtend maandag om 11.00 uur Nieuwsbrief ATH februari 2017 Koffie (of thee) drinken bij Tante Sientje op maandagochtend, druk bezocht en gezellig. Uw gastvrouw is Anja Vooren. Locatie: Julianapark

Nadere informatie

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur Nieuws Haarlem, Activiteiten kalender november 2016 Koffieochtend maandag om 11.00 uur Koffie (of thee) drinken bij Tante Sientje op maandagochtend, druk bezocht en gezellig. Uw gastvrouw is Anja Vooren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017 Beste ANBO leden, Allereerst de beste wensen en een gelukkig en gezond 2017. Dit is mijn eerste keer dat ik als voorzitter u iets ga vertellen in de digitale Nieuwsbrief. Ik vind het belangrijk om even

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018 Pagina 1 van 7

Nieuwsbrief maart 2018 Pagina 1 van 7 Nieuwsbrief maart 2018 Pagina 1 van 7 Nieuwsbrief maart 2018 In deze Nieuwsbrief: 28 februari, 13 en 28 maart Jeu de Boules 4 maart klaverjassen en andere spellen 6 maart eetclub 6 en 16 maart Gemeente

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: vrijdag 9 en 23 augustus - fietsgroep

In deze Nieuwsbrief: vrijdag 9 en 23 augustus - fietsgroep Nieuwsbrief augustus 2019 In deze Nieuwsbrief: 9 en 23 augustus fietsgroep 14 en 28 augustus Jeu de Boules 21 augustus stadswandeling 29 augustus museumbezoek In augustus geen eetclub 10 september bustocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 Nieuwsbrief januari 2018 HET BESTUUR VAN DE SENIORENCLUB EN DE REDACTIE VAN DE NIEUWSBRIEF WENSEN U EEN FIJNE JAARWISSELING EN EEN GELUKKIG, GEZOND EN GEZELLIG 2018. IN DEZE NIEUWSBRIEF: Van de voorzitter:

Nadere informatie

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur Nieuwsbrief september 2017 Seniorenclub Haarlem Onderdeel van: Stichting Senioren Activiteiten Haarlem Koffieochtend maandag om 11.00 uur Koffie (of thee) drinken bij Tante Sientje op maandagochtend, druk

Nadere informatie

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur. Fietsclub vrijdag 14 juli. Stadswandeling woensdag 19 juli

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur. Fietsclub vrijdag 14 juli. Stadswandeling woensdag 19 juli Koffieochtend maandag om 11.00 uur Koffie (of thee) drinken bij Tante Sientje op maandagochtend, druk bezocht en gezellig. Uw gastvrouw is Anja Vooren. Locatie: Julianapark 14. U kunt parkeren met een

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 In deze Nieuwsbrief: 5 november Klaverjassen en andere spellen 7 november Eetclub 8/22 november Jeu de Boules 9 november Informatiemiddag "Geldzaken" 14 november Pathé 50plus

Nadere informatie

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur. PATHE 50plus bios dinsdag 9 mei 2017

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur. PATHE 50plus bios dinsdag 9 mei 2017 Koffieochtend maandag om 11.00 uur Koffie (of thee) drinken bij Tante Sientje op maandagochtend, druk bezocht en gezellig. Tijdens de vakantie van Anja vervangt Corrie Driesen haar als gastvrouw. Locatie:

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief:

In deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief juli 2018 In deze Nieuwsbrief: 11 en 25 juli Jeu de Boules 17 juli eetclub 18 juli stadswandeling 26 juli museumbezoek 27 juli fietsgroep 13 augustus Museum Plus Bus 6 september busreis naar

Nadere informatie

Oproep om donateur te worden van de Seniorenclub Haarlem:

Oproep om donateur te worden van de Seniorenclub Haarlem: Van de voorzitter De Stichting Senioren Activiteiten Haarlem (voorheen ANBO afdeling) is een half jaar op weg. Het is ons gelukt om (bijna) alle sociale activiteiten uit de afgelopen jaren voort te zetten.

Nadere informatie

OVERZICHT VAN DE ACTIVITEITEN IN 2014 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

OVERZICHT VAN DE ACTIVITEITEN IN 2014 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ OVERZICHT VAN DE ACTIVITEITEN IN 2014 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ VERANTWOORDING BESTUURSWERKZAAMHEDEN ( Hans Riemens) =========================================== Het maandelijks houden

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: dinsdag 3 april - Pathé 50plus bios

In deze Nieuwsbrief: dinsdag 3 april - Pathé 50plus bios Nieuwsbrief april 2018 In deze Nieuwsbrief: 3 april Pathé 50plus bios 8 april klaverjassen en andere spellen 10 april bustocht 10 april Verhalenhuis Haarlem 11 en 25 april jeu de boules 11 april eetclub

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief:

In deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief september 2019 1 september spelmiddag en klaverjassen bij PUK 10 september bustocht 10 september SportSupport 11 en 25 september Jeu de Boules 13 en 27 september fietsgroep 18 september stadswandeling

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg I N H O U D Voorwoord Mantelzorgmeerdaagse Mantelzorgtest Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Loopt u mee? Workshop Mindfulness Voorwoord Beste lezer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 IN DEZE NIEUWSBRIEF 8 en 22 augustus Jeu de Boules 13 augustus Museum Plus Bus 14 augustus eetclub 15 augustus stadswandeling 30 augustus museumbezoek 31 augustus fietsgroep 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur. Klaverjassen en andere spellen zondag 1 oktober

Koffieochtend maandag om uur. Koffieochtend woensdag om uur. Klaverjassen en andere spellen zondag 1 oktober Nieuwsbrief oktober 2017 Koffieochtend maandag om 11.00 uur Koffie (of thee) drinken bij Tante Sientje op maandagochtend, druk bezocht en gezellig. De gastvrouw is Anja Vooren. Locatie: Julianapark 14.

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma.

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma. Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 1 e uitgave van de activiteitenkrant. De komende 2 maanden (september en oktober) zal er een exemplaar bij u in de bus komen te liggen. Het is voor ons een proef en

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Het is een volledig nieuw programma maar we zullen

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Half augustus komt onze programmagids 2019/2020 uit, vol met nieuwe activiteiten. Hij wordt huis-aan-huis verspreidt.

Half augustus komt onze programmagids 2019/2020 uit, vol met nieuwe activiteiten. Hij wordt huis-aan-huis verspreidt. juli en augustus 2019 Meer informatie over onze activiteiten in onze jaargids 2018-2019 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE juni/juli/aug 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede April 2015

Activiteiten programma De Meerstede April 2015 Vrijdag 3 april Zondag 5 april Dinsdag 7 april Vrijdag 10 april Zaal Handwerken en breien voor goede doelen. Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Kosten extern : consumptie Tot 16.00 uur Paasborrel

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als

Nadere informatie

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018 H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Vrijdag 26 oktober 1/2A en 7A Maandafsluiting Maandag 29 oktober Rondleiding Dinsdag 30 oktober Vergadering Schoolraad, aanvang 19.30 uur Woensdag 31 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

inleveren op 9 januari 2019

inleveren op 9 januari 2019 Jaargang 15 / nr 05 21 december 2018 De volgende verschijnt op 31 januari 2019. Berichten voor de volgende uiterlijk 28 januari 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede September 2015

Activiteiten programma De Meerstede September 2015 Dinsdag 1 september Dinsdag 1 september Hersengym Toos en Carla staan voor u klaar. Locatie 1 e etage creatief-centrum Goed voor lichaam en geest. De vrijwilligers staan voor u klaar om mee te helpen.

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief:

In deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief september 2018 In deze Nieuwsbrief: 6 september bustocht naar Zeeland 12 en 26 september Jeu de Boules 13 september lezing Haarlemse hofjes 19 september stadswandeling 23 en 28 september Verhalenhuis

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops en bijeenkomsten Individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid of een bekende

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede November 2015

Activiteiten programma De Meerstede November 2015 Dinsdag 3 november Mozaïek. Vanmiddag creatief bezig zijn samen met de vrijwilligers. Locatie 1 e etage creatief-centrum Kosten extern consumptie / 1,00 materiaal Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Tevredenheidsonderzoek. Beperkte dienstverlening tijdens feestdagen

Nieuwsbrief. Tevredenheidsonderzoek. Beperkte dienstverlening tijdens feestdagen Nieuwsbrief DECEMBER 2016 Alle medewerkers van de IASZ wensen u prettige feestdagen en een goed 2017! Wijzigingen beleid bijzondere bijstand Tevredenheidsonderzoek In dit nummer: Collectieve zorgverzekering

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Examen VMBO-GL versie blauw

Examen VMBO-GL versie blauw Examen VMBO-GL versie blauw 2018 gedurende 95 minuten profielvak D&P CSPE GL onderdeel A Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit 4 opdrachten.

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 ACTIVITEIT MAAND OKTOBER BOOTCAMP SGZ Zevenbergen Een bootcamp is samen sportief bezig zijn in de buitenlucht. Gedurende een uur zal een fitnessinstructeur van SGZ ons

Nadere informatie

Met de Dissel het jaar uit

Met de Dissel het jaar uit Met de Dissel het jaar uit Wij hebben zeer innovatieve bestuursleden, in het bijzonder Ina Henken en Lia Schuijt. Vooral aan hen is het te danken dat onze vereniging dit jaar het jaar afsloot met een combinatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Oktober November December 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Inleiding Van harte welkom in De Bloemschevaert. In dit boekje vindt u een overzicht van al onze activiteiten. Bij elke activiteit staat kort

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Cameliadal 6 2317 HK Leiden : 071-5212938 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiden, september 2010 Nieuwsbrief 2010-2 De vakantieperiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. 1 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland:

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland: Voorzitter: Secretaris: Willy Beldman Willy Baltes Larenseweg 67 Eekelscharen 2 tel. 0548 366952 tel. 0548 366095 September 2013. Beste leden, Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen

Nadere informatie

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook! Nieuwsbrief Nieuwsbrief eind eind oktober september 2017 2017 Kalender 01 nov. Dankdagviering 06-17 nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!) WC-gebruik

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Activiteitenprogramma januari maart 2015 Dock, Sint Jacob, SHDH Contactgegevens vindt u onderaan dit document.

Activiteitenprogramma januari maart 2015 Dock, Sint Jacob, SHDH Contactgegevens vindt u onderaan dit document. Activiteitenprogramma januari maart 2015 Dock, Sint Jacob, SHDH Contactgegevens vindt u onderaan dit document. Vrijdags op stap met de Dock bus Opstapplaats: Dock, Wijkcentrum Europawijk of bij de Molenburg.

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops, lotgenotencontact, bijeenkomsten, individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

INHOUD: Een Ode aan Onder Ons. Midzomerloop OSV Onder Ons valt in het water! Oproep: Algemene Ledenvergadering. Airborne Jeu de Boules toernooi.

INHOUD: Een Ode aan Onder Ons. Midzomerloop OSV Onder Ons valt in het water! Oproep: Algemene Ledenvergadering. Airborne Jeu de Boules toernooi. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 7 september 2015 jaargang 93 nr. 01 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Dynamic Run Hardlopen Jeu de Boules Nordic walking Sportief

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops en bijeenkomsten Individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid of een bekende

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Activiteitenkrant Augustus

Activiteitenkrant Augustus Activiteitenkrant Augustus Maandag 29 juli t/m zondag 4 augustus Maandag 29 juli 10.00 uur Koffiedrinken in de Diamant 14.30 uur Wraps maken in de Robijn 14.30 uur Beleef TV in de Regenboog Dinsdag 30

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 14 april 2016 2015-2016 Interessante informatie: 17 april: Eerste Heilige Communie 18 april: Ouderavond

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief:

In deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief januari 2019 In deze Nieuwsbrief: verslag kerstlunch 14 december gedicht van Karin Faase 8 januari nieuwjaarsbijeenkomst 9 en 23 januari Jeu de Boules 13 januari spelmiddag 15 januari Pathé

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede - Oktober 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Postbus 907 7301 BD Apeldoorn : 071-5210070 Leiden, februari 2017 Nieuwsbrief 2017-1 Beste leden, Januari, een saaie maand. De feestdagen zijn voorbij,

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

Met trots presenteert de afdeling Vrije Tijd:

Met trots presenteert de afdeling Vrije Tijd: Met trots presenteert de afdeling Vrije Brabants Walfestival met Corry Konings Vrijdagmiddag 25 april 33,00 inclusief entree en 2 consumpties Woensdrecht 1 vrijwilliger per 3 deelnemers Dagtochtennummer:721403

Nadere informatie

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers.

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers. MEE Mantelzorg Postbus 3016 3301 DA Dordrecht Johan de Wittstraat 40A 3311 KJ Dordrecht T 078 750 89 00 servicebureau@meedrechtsteden.nl www.meemantelzorg.nl Aan alle Mantelzorgers in Dordrecht Datum 24-05-2017

Nadere informatie

Sociale Alliantie. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Vervoerskosten kunnen op verzoek worden vergoed.

Sociale Alliantie. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Vervoerskosten kunnen op verzoek worden vergoed. Europees Jaar ter bestrijding van armoede en sociale uitsluiting Lokale Sociale Agenda 2010 Regionale instructie- en werkbijeenkomsten Vrijdag 19 februari Leiden regio Noord- en Zuid-Holland Dinsdag 2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER BELASTINGAANGIFTE 2015 CAPELSE ZOMERSCHOOL 2016

NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER BELASTINGAANGIFTE 2015 CAPELSE ZOMERSCHOOL 2016 NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER Het is weer voorjaar! Er breekt weer een fijne tijd aan voor velen van ons. Ons eerste busreisje van dit jaar naar het van Gogh museum was erg gezellig en smaakt

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie NIEUWSBRIEF 4 E KWARTAAL 2016 December Editie HO HO HO, De decembermaand zit er bijna op en daarmee ook 2016. Dit jaar heeft voor onze leden successen geboekt, er waren hoogteen dieptepunten, jullie hebben

Nadere informatie

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkelweek maandag 3 t/m zaterdag 8 juni 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkel Prokkel: een prikkelende ontmoeting tussen iemand met en zonder beperking Prokkelen kan op alle levensdomeinen:

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik WIJKPROGRAMMA Stevenshof MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik Wat is er in deze periode in de wijk te doen? Je vindt hier een selectie van activiteiten. Organisaties die in een volgend wijkprogramma ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018 IN DEZE NIEUWSBRIEF WOENSDAG 25 APRIL, 9 EN 23 MEI JEU DE BOULES

Nieuwsbrief mei 2018 IN DEZE NIEUWSBRIEF WOENSDAG 25 APRIL, 9 EN 23 MEI JEU DE BOULES Nieuwsbrief mei 2018 IN DEZE NIEUWSBRIEF 25 april, 9 en 23 mei Jeu de Boules 1 mei Verhalenhuis 2 mei Stichting ZaaiGoed 4 mei fietsclub 6 mei eetclub 8 mei Pathé 50plus bios 8 mei dansochtend 16 mei stadswandeling

Nadere informatie