ANDROID HANDLEIDING (versie 1.0)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ANDROID HANDLEIDING (versie 1.0)"

Transcriptie

1 ANDROID HANDLEIDING (versie 1.0) Inleiding FIREFISH is een applicatie voor tablets, speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen. Met de app kunnen brandveiligheidsscans van zorggebouwen uitgevoerd worden. De resultaten worden weergegeven in een pdf rapport. FIREFISH is gebaseerd op de compactversie van de TNO Brandveiligheidsmatrix gezondheidszorg. In dit document wordt een beknopte uitleg gegeven van de mogelijkheden van de FIREFISH applicatie. Downloaden De FIREFISH app is te downloaden via Google Play. Help Onder het kopje Help in het hoofdmenu van de app zijn de volgende onderdelen in te zien: - Introductie: hoe FIREFISH te gebruiken en een toelichting op de antwoordcategorieën. - Begrippenlijst: uitleg over gebruikte begrippen en afkortingen. - Disclaimer: voorwaarden voor gebruik van de applicatie.

2 Locaties Via het hoofdmenu is het mogelijk om door de app te navigeren. Eerste stap is het invoeren van een of meerdere locaties. Kies LOCATIE TOEVOEGEN vul de gevraagde gegevens in en kies OPSLAAN. De ingevoerde locaties worden weergegeven in het hoofdmenu. Via LOCATIE BEWERKEN kunnen de locatiegegevens aangepast worden. Via VERWIJDEREN kunnen locaties weggehaald worden. Gebouwen Per locatie kunnen meerdere gebouwen ingevoerd worden. Kies GEBOUW TOEVOEGEN en voer de naam van het gebouw in en beantwoord de vragen over enkele kenmerken van het gebouw. Door het invoeren van deze kenmerken zullen in de vragenlijsten alleen de vragen getoond worden die voor uw gebouw van toepassing zijn. Kies OPSLAAN.

3 Door op een gebouw te tippen verschijnt er een overzichtsscherm. Hierin wordt de locatie van het gebouw getoond, de naam, de kenmerken en een overzicht van de al ingevoerde scans. Via GEBOUW BEWERKEN kunnen de gebouwgegevens aangepast worden. Via VERWIJDEREN kunnen gebouwen weggehaald worden. Dropbox: authorisatie In FIREFISH 2.1 is de mogelijkheid toegevoegd om gebouwen met scans te downloaden of uploaden via Dropbox. Hiervoor heeft u een Dropbox account nodig. De eerste keer dat u Dropbox voor FIREFISH gaat gebruiken zal de app geautoriseerd moeten worden om gegevens uit te wisselen met uw Dropbox. Kies voor GEBOUWEN DOWNLOADEN of DROPBOX/gebouwen uploaden. Er verschijnt een nieuw scherm DROPBOX AUTHORISATIE. Kies voor AUTHORISATIE.

4 De internetbrowser zal starten en naar Dropbox gaan. Dropbox zal vragen om in te loggen en aangeven dat er een app is die toegang vraagt tot uw Dropbox. Wanneer u bent ingelogd ziet u het volgende scherm: Kies ALLOW. Er zal een aparte map in uw Dropbox worden aangemaakt voor de FIREFISH app. De app heeft alleen toegang tot deze map en niet tot de andere bestanden in uw Dropbox. U kunt de browser sluiten en terugkeren naar de FIREFISH app. Dropbox: gegevens up-/downloaden Downloaden: Kies voor GEBOUW DOWNLOADEN (in het scherm LOCATIE). De gegevens worden opgehaald. In het scherm ziet u een overzicht van de gebouwen die u kunt downloaden. Vink het gewenste gebouw/de gewenste gebouwen aan en kies IMORTEREN. Het scherm sluit en links in beeld ziet u het gedownloade gebouw.

5 Uploaden: Kies voor DROPBOX/Gegevens uploaden (in het scherm GEBOUW). De gegevens worden automatisch verstuurd naar de FIREFISH map in uw Dropbox. Nieuwe scan Kies voor SCAN TOEVOEGEN. Voor hulp bij het kiezen van een scan is er de KIESWIJZER. Vul de vragen van de kieswijzer in en er wordt een scan variant aangeraden/geselecteerd. Via ANDERE SCAN SELECTEREN kan er ook voor een andere scan-variant gekozen worden. Vul een toelichting, inspecteur en inspectiedatum in en kies DOORGAAN. De nieuwe scan wordt toegevoegd in het overzichtsscherm bij het geselecteerde gebouw. Scan invullen Door op een scan te tippen verschijnt het scherm met INSPECTIEGEGEVENS. In beeld zijn de verschillende hoofdcategorieën en is de voortgang (blauwe indicatiestreep) aangegeven. Via AANPASSEN kunnen de gegevens van inspecteur, datum en toelichting aangepast worden. Via SCAN VERWIJDEREN kunnen scans weggehaald worden. Tip op een van de hoofdcategorieën om de vragenlijst te starten. Als gestart wordt met het invullen van de vragenlijst staat de score op 100%. Als de vragenlijst helemaal is ingevuld en alle (blauwe) indicatiestreepjes zijn gevuld, verschijnt de daadwerkelijke score van het gebouw in beeld. Let op: om een goed beeld te krijgen van de brandveiligheid van het gebouw is het van belang om de volledige vragenlijst in te vullen! Via RAPPORT kan het pdf rapport opgevraagd worden.

6 Onder in het scherm staan de verschillende categorieën met vragen in beeld. De vragenlijst kan in elke gewenste volgorde ingevuld worden. Door op een categorie te tippen verschijnt dat deel van de vragenlijst. Links in het scherm ziet u de verschillende subcategorieën. Ook hier verschijnt, door op een subcategorie te tippen, dat deel van de vragenlijst. Rechts bovenin het scherm is het menu te vinden (drie blokjes onder elkaar). In dit menu vindt u altijd de volgende onderdelen: INTRODUCTIE BGRIPPENLIJST (begrippen opzoeken voor een nadere uitleg) DISCLAIMER RAPPORT In het rechterscherm wordt links bovenin de subcategorie aangegeven en de voortgang van het aantal ingevulde vragen (0/8 oftewel van de acht vragen in deze subcategorie zijn er nul ingevuld).

7 Door op het pijltje achter de vraag te tippen komt de uitgebreide versie van de vraag in beeld inclusief een toelichting, de expertvraag en de referentie naar het artikel uit het Bouwbesluit. In dit scherm is het ook mogelijk om een toelichting op het antwoord te geven (aanbevolen) en een foto van de situatie toe te voegen. Ga hiervoor naar het menu rechts bovenin en kies voor BESTAANDE FOTO KIEZEN of FOTO NEMEN. Er kan nu een foto gemaakt worden met de tablet, of een foto geselecteerd worden vanaf de galerij op de tablet. Per vraag kan er één foto toegevoegd worden. Via FOTO VERWIJDEREN kan een foto weggehaald worden. Via de pijl linksonder in het scherm kan stapsgewijs teruggegaan worden in de applicatie.

8 Antwoorden (zie ook in het hoofdmenu bij HELP>INTRODUCTIE) Er kan een antwoord ingevuld worden op basis van documentatie (D) en op basis van een visuele inspectie (V). Wanneer beide antwoorden zijn ingevuld telt het V -antwoord mee in de score. De vragenlijst kent de volgende antwoordmogelijkheden: Ja = ja/goed/aangetoond (duidelijke aanwijzing dat voldaan is) Ja? = waarschijnlijk wel/waarschijnlijk goed (verwachting dat voldaan is) Nee? = waarschijnlijk niet/misschien (verwachting dat niet voldaan is) Nee = nee/niet goed (duidelijke aanwijzing dat niet voldaan is) GI = geen informatie beschikbaar/onmogelijk te controleren NvT = niet van toepassing op of niet relevant voor dit gebouw of deze ruimte Gw = gelijkwaardigheid is toegepast Kw = mate van afwijking van de waarde van de eis is relatief klein Kf = de frequentie waarin de afwijking voorkomt is relatief klein Wanneer u het antwoord K aanvinkt wordt via een pop-up een waarde of frequentie getoond. Wanneer de afwijking binnen deze waarde of frequentie valt kunt u K aanvinken. Is de afwijking groter dan moet u de vraag met nee beantwoorden. Wanneer een antwoord bij een vraag niet mogelijk of nodig is, is deze antwoordmogelijkheid grijs weergegeven.

9 Rapport Via de knop RAPPORT in het scherm Inspectiegegevens van een scan of in de vragenlijst wordt een pdf rapport gegenereerd. Gekozen kan worden voor een rapport met of zonder bijlagen. In de bijlage zijn alle vragen met bijbehorende antwoorden opgenomen. In het rapport worden de relevante gegevens (NAW en gebouwkenmerken) over het gebouw en de scan weergegeven. Daarna volgt een score op wettelijke eisen ten aanzien van verschillende subdoelen: A1 Beperken kans ontstaan op brand A2 Beperk ontwikkeling in (sub-)bc A3 Beperk ontwikkeling buiten (sub-)bc A4 Voorzien in veilige ontvluchting A5 Voorzien in mogelijkheden brandweer D1 Beperking slachtoffers D2 Beperking schade aan derden D3 Beperking schade aan eigenaar De score op de verschillende subdoelen bepaalt de uiteindelijke score op het hoofddoel: Totale brandveiligheid 1. De scores worden weergegeven in percentages waarbij de maximumscore 100% is. 1 Voor een complete toelichting op de totstandkoming van de scores wordt verwezen naar het rapport: Brandveiligheidsmatrix beoordelingsmodel voor de integrale brandveiligheid van de gezondheidszorgfunctie, d.d. januari 2009 van Efectis Nederland.

10 Daarnaast wordt een overzicht gegeven van de geconstateerde tekorten verdeeld naar categorieën 2 : A Zeer belangrijk tekort B Belangrijk tekort C Tamelijk belangrijk tekort D Minder belangrijk tekort E Weinig belangrijk tekort Per categorie worden de tekorten weergegeven volgens onderstaand voorbeeld. Subcategorie referentie naar het artikel in het Bouwbesluit herhaling van de vraag Antwoord: Toelichting: (foto) Het laatste onderdeel van het rapport zijn de compenserende maatregelen. Dit zijn extra getroffen maatregelen die niet wettelijk vereist zijn, maar wel een positieve invloed hebben op een gebouw en zijn gebruikers. Er wordt een totaalscore op het onderdeel compenserend getoond (in percentages waarbij de maximumscore 100% is) en een opsomming van de aangetroffen extra maatregelen volgens onderstaand voorbeeld. Herhaling van de vraag Antwoord:Toelichting: (foto) Door links bovenin het rapport te tippen komt de knop DONE in beeld. Via deze knop gaat u terug naar FIREFISH. Door rechts bovenin het rapport te tippen komt er een pijl in beeld. Door op de pijl te tippen kunt u kiezen om het rapport te verzenden via of te printen. 2 Voor de totstandkoming van de categorieën en het bijbehorende wegingsmodel wordt verwezen naar het rapport: Brandveiligheidsmatrix beoordelingsmodel voor de integrale brandveiligheid van de gezondheidszorgfunctie, d.d. januari 2009 van Efectis Nederland.

ios HANDLEIDING (versie 2.1)

ios HANDLEIDING (versie 2.1) ios HANDLEIDING (versie 2.1) Inleiding FIREFISH is een applicatie voor tablets, speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen. Met de app kunnen brandveiligheidsscans van zorggebouwen uitgevoerd worden. De

Nadere informatie

WINDOWS HANDLEIDING (versie 1.0)

WINDOWS HANDLEIDING (versie 1.0) WINDOWS HANDLEIDING (versie 1.0) Inleiding FIREFISH is een applicatie voor tablets, speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen. Met de app kunnen brandveiligheidsscans van zorggebouwen uitgevoerd worden.

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

5.3 Categorieën Beoordelen per onderdeel. 1. Over LEVIY. 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities.

5.3 Categorieën Beoordelen per onderdeel. 1. Over LEVIY. 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. Versie 1.0 19.02.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5.3 Categorieën Beoordelen per onderdeel. 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.4 Items beoordelen Hoe gaat u te

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken

Werkinstructie Verzoeken Werkinstructie Verzoeken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden en blinden.

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Assessment handleiding

Assessment handleiding Assessment handleiding versie 2016.1.2 Met behulp van deze korte handleiding kunt u stapsgewijs een Assessment onderzoek uitvoeren binnen Dariuz Works. U kunt een uitgebreide handleiding terugvinden op

Nadere informatie

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1 Handleiding Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android Auteur SIMgroep Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1 Inhoudsopgave HANDLEIDING... 1 INHOUDSOPGAVE... 2 1. INLEIDING... 3 2. RAADDIGITAAL INSTALLEREN...

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017 Handleiding Burgerschouw app 2017 1.1 De Burgerschouw App voor de burger. 1.1.1 De app toevoegen aan uw tablet Ga naar uw App Store, Google Play of Windows Phone Store en zoek op Burgerschouw. U ziet het

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

HANDLEIDING ECD. Zorgplan

HANDLEIDING ECD. Zorgplan HANDLEIDING ECD Zorgplan INHOUDSOPGAVE 1.Inloggen ECD...3 2.Cliënt selecteren...5 2.1 Zoeken cliënt...5 2.2 Cliënten van jouw team...5 3Ondersteuningsplan opstellen...7 3.1 Nieuw concept zorgplan handmatig

Nadere informatie

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Versie 21 april 2017 Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om het delen van bestanden en foto s met anderen, waarbij

Nadere informatie

QUICKSTART HANDLEIDING INSPECTORA

QUICKSTART HANDLEIDING INSPECTORA QUICKSTART HANDLEIDING INSPECTORA INLEIDING Dit document is bedoeld om u in staat te stellen met Inspectora te werken. In deze quickstart handleiding worden de hoofdlijnen van het programma uitgelegd.

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee Handleiding NDFF-invoer voor alle NDFF-portalen en Telmee Auteur: Serviceteam NDFF Versie oktober 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Vereisten voor het gebruik... 2 3. Installatie... 2 4. Voor u gaat

Nadere informatie

Nettie Account aanmaken (van uit link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9

Nettie Account aanmaken (van uit  link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Inhoudsopgave Applicatie Installeren... 2-3 Nettie Account aanmaken (van uit email link)...4 Nettie opzetten voor eerste gebruik...6 Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Nettie Goedendag opzetten... 10

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum Versienummer 2.0

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum Versienummer 2.0 Handleiding Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android Auteur SIMgroep Datum 30-09-2014 Versienummer 2.0 Inhoudsopgave Handleiding 1 Inhoudsopgave 2 1. Inleiding 3 2. RaadDigitaal installeren 4 2.1.

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolfolio COACH

HANDLEIDING scoolfolio COACH HANDLEIDING Inhoud Hoofdmenu pagina 3 Het portfolio pagina 4 Mappen aanmaken pagina 5 Bestanden toevoegen aan het portfolio pagina 6 Een foto bestand bekijken pagina 8 Een niet-foto bestand bekijken pagina

Nadere informatie

Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz

Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz December 2015 Inhoud 1. Een account aanmaken 2 2. Een locatie toevoegen 4 3. Een medewerker toevoegen 5 4. Wachtwoord aanpassen 7 5. Credits aanschaffen 8

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolfolio OUDER

HANDLEIDING scoolfolio OUDER HANDLEIDING Inleiding Hoofdmenu pagina 3 Het portfolio pagina 5 Mappen aanmaken pagina 6 Bestanden toevoegen aan het portfolio pagina 7 Een foto bestand bekijken pagina 9 Een niet-foto bestand bekijken

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Wegwijzer handleiding

Wegwijzer handleiding Wegwijzer handleiding versie 2016.3.1 Met behulp van deze korte handleiding kunt u stapsgewijs een Wegwijzer onderzoek uitvoeren binnen Dariuz Works. U kunt een uitgebreide handleiding terugvinden op onze

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe?

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe? Versie 1 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 06 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 07 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding

Nadere informatie

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in.

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in. Snel starten met Testweb PSL als coördinator WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Loonwaarde handleiding

Loonwaarde handleiding Loonwaarde handleiding versie 2017.3.1 Dariuz Works Loonwaarde - handleiding v2017.3.1 pagina 1 van 9 Legenda De volgende stappen in het proces zijn van belang: 1. Inloggen op Dariuz 2. Cliëntgegevens

Nadere informatie

Handleiding Uploaden deelnemerinfo op hit.scouting.nl. voor HIT Plaatsen

Handleiding Uploaden deelnemerinfo op hit.scouting.nl. voor HIT Plaatsen Handleiding Uploaden deelnemerinfo op hit.scouting.nl voor HIT Plaatsen Inleiding Dit document beschrijft heel kort hoe je de boekjes met informatie voor de deelnemers moet uploaden naar hit.scouting.nl.

Nadere informatie

Handleiding DB Alerts app

Handleiding DB Alerts app Handleiding DB Alerts app 3 mei 2019 DB Alerts De DB Alerts app is vernieuwd en aan de nieuwe eisen en veranderingen aangepast. Je kunt de App installeren via de Google Play Store / Apple App Store op

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

De overige teams werken net als voorheen wel met een wedstrijdformulier en leiders en scheidsrechters hebben daarvoor de Wedstrijdzaken app nodig.

De overige teams werken net als voorheen wel met een wedstrijdformulier en leiders en scheidsrechters hebben daarvoor de Wedstrijdzaken app nodig. Inleiding Zoals eerder al gecommuniceerd in de TeamGeest wordt met ingang van dit seizoen het Digitale Wedstrijd Formulier vervangen door de Wedstrijdzaken app en worden de plastic spelerspassen afgeschaft.

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur

Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur Inhoudsopgave Startscherm Client Export...2 Beheren bedrijfsgegevens - Basisgegevens relatie...3 Beheren bedrijfsgegevens - Export

Nadere informatie

Handleiding De BouwApp

Handleiding De BouwApp Handleiding De BouwApp Versie 2.5, datum: 12-11-2014 De BouwApp is een concept van Concepteurs BV. Concepteurs bedenkt en zet zelfstandig new media concepten in de markt. We verzorgen het gehele traject

Nadere informatie

Handleiding ZorgDomein Verwijzen naar specialistische zorg. Stapsgewijs door het verwijsproces

Handleiding ZorgDomein Verwijzen naar specialistische zorg. Stapsgewijs door het verwijsproces Handleiding ZorgDomein Verwijzen naar specialistische zorg Stapsgewijs door het verwijsproces ZorgDomein 2012 Inhoudsopgave Stap 1: Selecteer de verwijsreden... 3 Stap 2: Kies het zorgaanbod... 5 Stap

Nadere informatie

Bestanden uitwisselen via OMO-Transfer

Bestanden uitwisselen via OMO-Transfer Bestanden uitwisselen via OMO-Transfer Beschrijving van de OMO-Transfer applicatie Deze applicatie is ontwikkeld om binnen de OMO-organisatie op een veilige en verantwoorde manier uitsluitend zakelijk

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding Planmonitor wonen

Handleiding Planmonitor wonen Handleiding Planmonitor wonen Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Systeemeisen 3. Toelichting per onderdeel 3.1 Opstarten en inloggen 3.2 De onderdelen van het venster 3.3 Plannen zoeken 3.3.1 (eenvoudig) zoeken

Nadere informatie

versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW

versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW HANDLEIDING MIJN DE LEEUW Inhoudsopgave Inloggen... 3 Gebruikersnaam of Wachtwoord vergeten?... 3 Startscherm "Tabblad mijn gegevens":... 4 Tabbladen... 5 Mijn

Nadere informatie

HANDLEIDING APP BURGERSCHOUW Versie juni 2015

HANDLEIDING APP BURGERSCHOUW Versie juni 2015 HANDLEIDING APP BURGERSCHOUW Versie juni 2015 Inhoud 1 Waarom schouwen? 2 De App downloaden 3 Inloggen en opstarten 4 De schouwroutes 5 Een locatie beoordelen 6 Resultaten bekijken Extra informatie Ter

Nadere informatie

Handleiding leerkrachten

Handleiding leerkrachten Handleiding leerkrachten IPPON - InvalPool Inhoud Handleiding voor Invallers...3 In- en uitloggen...4 Inloggen...4 Wachtwoord wijzigen...4 Wat als inloggen niet lukt?...4 Uitloggen...4 Home...4 Besturen...5

Nadere informatie

Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken.

Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken. Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken. Inloggen Ga naar: mijn.cromvoirtse.nl Hier krijg je het volgende inlogscherm te zien: Voer gebruikersnaam en wachtwoord in. Let op: Alleen

Nadere informatie

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar.

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar. In deze handleiding worden alle functionaliteiten besproken. Door middel van twee iconen wordt aangegeven welke functionaliteit in welke abonnement beschikbaar is. Hieronder een overzicht. Wanneer dit

Nadere informatie

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA.

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA. Handleiding Gebruiker: ESS Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA Pagina 1 Inhoudsopgave Introductie 3 Terminologie 3 Stap 1. Inloggen op FGO+ website 4 Stap 2: Inloggen

Nadere informatie

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Waarneming.nl Waarnemingen invoeren met een smartphone iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Wat kunt u met de Waarneming.nl-apps Invoeren in het veld Datum en tijdstip automatisch

Nadere informatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie Handleiding Glashart Media Android applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer, slaapkamer)

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Handleiding Joomla! Frontend, content en gallery. september 2014 versie 1.0

Handleiding Joomla! Frontend, content en gallery. september 2014 versie 1.0 Handleiding Joomla! Frontend, content en gallery. september 2014 versie 1.0 1 Inhoudsopgave Toevoegen nieuw artikel, of wijzigen...3 Extra web-functionaliteit...4 toevoegen van een foto/plaatje...4 toevoegen

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Handleiding. NZa-uitwisselportaal. Veilig bestanden uitwisselen

Handleiding. NZa-uitwisselportaal. Veilig bestanden uitwisselen Handleiding NZa-uitwisselportaal Veilig bestanden uitwisselen Handleiding voor relaties van de NZa, versie 5, 22 juni 2016 Inhoud Welkom 4 1. Inloggen 5 1.1 Nieuw account ontvangen 5 1.2 Account deblokkeren

Nadere informatie

Handleiding HBO GO V.2

Handleiding HBO GO V.2 Handleiding HBO GO V.2 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 2 Ophalen HBO GO Ipad applicatie in de App Store. 3 Ophalen HBO GO Android Tablet applicatie in de Google Play Store.. 4 HBO GO Registreren en Inloggen..

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolplan COACH

HANDLEIDING scoolplan COACH HANDLEIDING Inhoud Hoofdmenu pagina 3 Short cut: Interne notities pagina 5 IDP overzicht pagina 7 Menu pagina 10 Interne notities pagina 12 Notities pagina 14 Volgende IDP pagina 15 Archief pagina 17 Vragen

Nadere informatie

Werkervaring zzp er handleiding

Werkervaring zzp er handleiding Werkervaring zzp er handleiding Deze korte handleiding geeft stap voor stap uitleg hoe u als jeugd- en gezinsprofessional uw werkervaring als zzp er kunt indienen in Mijn SKJ. Lees deze goed door alvorens

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Beschrijving Serviceportaal KVK Micro en Klein

Beschrijving Serviceportaal KVK Micro en Klein Beschrijving Serviceportaal KVK Micro en Klein Serviceportaal Kamer van Koophandel (KVK) / Zelf Deponeren Jaarrekening (versie 20190412) Inhoud 1. Na het aanmelden 2. Het dashboard 3. Meertaligheid 4.

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Kinderwoud heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen op de

Nadere informatie

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Versie 3 http://evaluatie.q-keurmerk.nl/ 1 Inhoudsopgave 1. Als aanbieder registreren... 3 2. Inloggen... 4 3. Cursus laten evalueren... 5 1. Inloggen als aanbieder

Nadere informatie

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG EBUILDER HANDLEIDING De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl info@exed.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Een korte introductie over het Ebuilder» Navigatie» Snelnavigatie Pagina s Hier vind

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd. Inleiding Janssen Interim Services B.V., Janssen Stedendriehoek B.V., Janssen Personeelsdienst B.V. en Janssen Payroll Services maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking

Nadere informatie

Handleiding Eend NL Game Control. Versie Juni 2012

Handleiding Eend NL Game Control. Versie Juni 2012 Handleiding Eend NL Game Control Versie 2.0 - Juni 2012 Inhoudsopgave 1. Inloggen 2 2. Hoofdscherm - Evenementbeheer 4 2.1 Aanmaken nieuw evenement 4 2.2 Beheren van de chatbox 5 2.3 Beheren van de bonusvragen

Nadere informatie

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem 1. Inloggen Ga naar het volgende internetadres: www.hogrefe-online.com U kunt hier uw serienummer en wachtwoord invullen. Klik

Nadere informatie

Handleiding Logboek Brandwering

Handleiding Logboek Brandwering Handleiding Logboek Brandwering WEB PORTAAL Ga naar www.logboekbrandwering.nl om hier in te loggen met de ontvangen gebruiksnaam en wachtwoord. Indien u wachtwoord wilt wijzigen kan dit als u ingelogt

Nadere informatie

Veiligstellen resultaten en groepen IJsbreker Plus & Code Plus

Veiligstellen resultaten en groepen IJsbreker Plus & Code Plus Inhoudsopgave Inleiding... 1 Veiligstellen leerlingresultaten IJsbreker Plus... 2 Veiligstellen leerlingresultaten Code Plus... 4 Groepen exporteren vanuit IJsbreker Plus... 6 Groepen exporteren vanuit

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...5 1.1 Ingelogd blijven...6 1.2 Wachtwoord vergeten...7 2 Applicatie keuzescherm...8 2.1 De beheeromgeving openen...9 3

Nadere informatie

Dit document bevat een beknopte handleiding voor het gebruik van de Windows versie van V-Base.

Dit document bevat een beknopte handleiding voor het gebruik van de Windows versie van V-Base. Handleiding V-Base Dit document bevat een beknopte handleiding voor het gebruik van de Windows versie van V-Base. Inhoud 1. starten V-Base... 2 2. zoeken / toevoegen personen... 3 3. inzending (reçu) en

Nadere informatie

4. Bij de eerste inlogsessie, wordt je gevraagd om de Google gebruiksvoorwaarden te accepteren. Klik op "Ik ga akkoord. Ga door naar mijn account.

4. Bij de eerste inlogsessie, wordt je gevraagd om de Google gebruiksvoorwaarden te accepteren. Klik op Ik ga akkoord. Ga door naar mijn account. De allereerste keer inloggen bij Google apps for education 1. Log in via de knop rechtsboven in je browser. a. Zie je de knop niet? Surf dan eerst naar www.google.be b. Ben je al ingelogd onder een andere

Nadere informatie

Auditee SAM instructie Auditee Site

Auditee SAM instructie Auditee Site Auditee SAM instructie Auditee Site Inhoudsopgave 1. Inloggen op uw SAM Auditee Site... 2 2. Taken... 3 2.1. Invullen verbeterplan (Corrective Action Plan (CAP))... 3 2.1.1. Invullen verbeterplan (non-conformiteiten)...

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Uw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Loket Rapportages

Handleiding Digitaal Loket Rapportages Handleiding Digitaal Loket Rapportages Digitaal Loket Rapportages (DLR) Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen met eherkenning 3. Aanleveren van een rapportage 3.1 Overzicht rapportageverplichtingen raadplegen

Nadere informatie

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties Handleiding Verenigingen en Organisaties Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Handleiding FOCWA Kennisbank. Kennisbank V 1.0 Remco Jansen

Handleiding FOCWA Kennisbank. Kennisbank V 1.0 Remco Jansen Handleiding FOCWA Kennisbank Kennisbank V 1.0 Remco Jansen 1 Inhoud : Login Loginnaam laten bewaren Zoeken naar FOCWA Kennisbank documenten Taal, Categorie en Subcategorieën Trefwoord Verfijnen van uw

Nadere informatie

Handleiding Persoonlijk Rooster

Handleiding Persoonlijk Rooster Handleiding Persoonlijk Rooster Inhoudsopgave ios - Agenda toevoegen... 1 ios - Agenda verwijderen... 2 Android Rooster via Google Agenda toevoegen (eenvoudig)... 3 Android Rooster via Google Agenda verwijderen...

Nadere informatie

Handleiding Verkoopmodule Verkoper 11-5-2010 WOSI

Handleiding Verkoopmodule Verkoper 11-5-2010 WOSI Handleiding Verkoopmodule Verkoper 11-5-2010 WOSI Inhoud Algemeen... 4 Hoofdpagina... 5 Verkoop... 7 Verkoop overzicht...7 VHE s... 8 VHE s... 8 Klanten... 9 Klanten... 9 Nieuwe Klant... 10 Geïnteresseerden...11

Nadere informatie

HRIS Hallmark Retail Internet Services

HRIS Hallmark Retail Internet Services HRIS Hallmark Retail Internet Services Handleiding voor retailer Hallmark Retail Internet Services Re- ordering handleiding (versie - September 2012) Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd

Nadere informatie

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab 1 Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab In dit aanvullende PDF-bestand staat een overzicht van wijzigingen van het boek in combinatie met een Samsung Galaxy tablet met Android 5 1 Foto

Nadere informatie

Handleiding voor docenten

Handleiding voor docenten Handleiding voor docenten Oktober 2017 Inhoudsopgave... Inleiding.... 4 Aan de slag!... 5 Het inloggen... 5 Nog geen account?.... 5 Een account aanmaken.... 6 Stap 1. Jouw gegevens.... 6 Stap 2. Jouw school....

Nadere informatie

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv Handleiding Berichtensysteem Multitask ICT bv Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 2 Berichten 4 2.1 Berichten bekijken 5 2.1.1 Ongelezen berichten 5 2.1.2 Zoeken 5 2.1.3 Berichten accorderen 5 2.1.4 Bericht gelezen

Nadere informatie

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Door Philippe Dellaert Acco: Files exchange documentatie - 1/9 1. Inleiding ACCO maakt gebruik van een online systeem om documenten uit te wisselen tussen

Nadere informatie

Handleiding.

Handleiding. Handleiding www.beleefsmg.nl 1 Aanmelden club / organisatie 1. Registreren Onderaan de website is een knop om je club of organisatie aan te melden. Vul vervolgens de formulier in. Zie ook onder 2. Mijn

Nadere informatie

CargoDocs voor Binnenvaartschippers Handleiding

CargoDocs voor Binnenvaartschippers Handleiding CargoDocs voor Binnenvaartschippers Handleiding Januari 2017 Page 1 Inhoudsopgave Introductie 2 Inloggen 3 Inloggen Nieuwe Gebruiker 3 Veranderen Schip 6 Wachtwoord Vergeten 7 Gebruikersnaam Vergeten 7

Nadere informatie

INHOUD. Handleiding AgriPlace_1.6.0.docx 1 20

INHOUD. Handleiding AgriPlace_1.6.0.docx 1 20 INHOUD Inloggen en invullen gegevens... 2 Profiel... 4 Starten met een nieuwe beoordeling... 6 Overzicht... 7 Gewassen... 8 Bewijsstukken... 9 Hergebruik bewijsstukken... 11 Vragenlijsten... 13 Afronden

Nadere informatie

Handleiding. Inhoud. Inleiding. Digitaal Loket Rapportages (DLR)

Handleiding. Inhoud. Inleiding. Digitaal Loket Rapportages (DLR) Handleiding Digitaal Loket Rapportages (DLR) Inhoud 1 Inleiding 2 Inloggen met eherkenning 3 Aanleveren van een rapportage 3.1 Overzicht rapportageverplichtingen raadplegen 3.2 Een rapportage aanleveren

Nadere informatie