Sony introduceert de full-frame camera Alpha 99

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sony introduceert de full-frame camera Alpha 99"

Transcriptie

1 12 september 2012 EMBARGO CET Sony introduceert de full-frame camera Alpha 99 'Translucent Mirror'-technologie en nieuwe full-frame Exmor CMOS-sensor met 24,3 effectieve megapixels Dual AF-systeem en professionele videofuncties 's Werelds eerste fullframe camera met Dual AF-systeem met 19 sensoren AF-punten en een nieuwe functie om het AF-bereik te regelen ISO met bijzonder laag ruisniveau Geavanceerde Full HD 50p filmopname met continue AF en professionele audiofuncties XGA OLED Tru-Finder met 100% framedekking Stevig en lichte, weersbestendige behuizing in magnesiumlegering en met nieuwe Quick Navi Pro-interface Badhoevedorp 12 september 2012 Sony introduceert de Alpha 99m de opvolger van de 900 reflexcamera. De Alpha ( )99, is de eerste 'Translucent Mirror'-camera van Sony met een fullframe 35 mm beeldsensor. Deze Alpha 99 is een solide camera die nieuwe mogelijkheden biedt qua beeldvorming, creatieve opties, ergonomie en betrouwbaarheid. Zo voldoet deze aan de strenge eisen van de gevorderde amateur en professionele fotografen. Krachtige en snelle beeldverwerking De Alpha 99 combineert de recent ontwikkelde fullframe Exmor CMOS-sensor met 24,3 effectieve megapixels met een sterk geavanceerde BIONZ beeldverwerkingsprocessor. Deze krachtige sensor/processorcombinatie garandeert ongekende beeldvormingsprestaties voor zowel foto- als video-opnames. Het vermogen van de fullframesensor wordt geoptimaliseerd met een nieuw ontwikkelde multisegment optische 'low pass'-filter. Samen met een nieuwe LSI verwerkt de BIONZ-processor grote hoeveelheden beeldsignaalgegevens van de Exmor CMOS-sensor tegen zeer hoge snelheden. En daar komt nog een krachtig nieuw algoritme voor gebiedsspecifieke ruisonderdrukking bij, wat uiteindelijk resulteert in 14-bits RAW-output, met een ruime gradatie en nauwelijks ruis.

2 De nieuwe BIONZ-processor verbetert het gevoeligheidsbereik (in de 'uitgebreide gevoeligheid'- modus) van ISO 50 tot een maximum van ISO een bereik van 9 stops. Dankzij dit verwerkingsvermogen kan de Alpha 99 bovendien een hele reeks beelden in volledige resolutie vastleggen tegen een snelheid van 6 frames per seconde, of 10 fps in de telezoom hogesnelheidsopnamemodus. Voor het eerst wordt het AF-systeem bestaande uit 19 punten met 11 kruissensoren aangevuld met een AF-sensor voor meerpunts brandpuntsvlak fasedetectie. Deze aanvullende AFsensor met maar liefst 102 AF-punten bedekt de beeldsensor. Dankzij de 'Translucent Mirror'- technologie laat dit Dual AF-systeem een ultrasnelle en accurate automatische scherpstelling toe, waarbij zelfs de scherpstellingsfocus behouden blijft als het onderwerp het 19-punts AF-kader verlaat. De Alpha 99 bezit ook een geavanceerde AF-D continue autofocusmodus die bijzonder efficiënt is bij bewegende objecten. Het 19-punts AF-systeem levert betrouwbare informatie over de dieptescherpstelling, gecombineerd met de 102-punts AF-sensor weet hij moeiteloos om te gaan met onderwerpen die het brandpuntsvlak doorkruisen. De nieuwe AF-D-modus wordt vanaf de introductie ondersteund bij de volgende objectieven: SAL2470Z, SAL2875, SAL50F14, SAL300F28G2, SAL70400G en SAL500F4G. Via nieuwe firmware-updates worden in de toekomst nog meer objectieven ondersteund. Gebruikers kunnen zelf het bereik van het AF-systeem instellen. Deze intelligente functie verbetert de bediening bijvoorbeeld wanneer de gebruiker door een hek wil scherpstellen op sportscènes op grotere afstand. Speciaal gemaakt voor video- en filmmakers De Alpha 99 erft het bioscoop-dna afkomstig uit de door Sony al ontwikkelde professionele filmcamera's en camcorders. Het vermogen en de gevoeligheid van de fullframesensor worden aangevuld met geavanceerde functies die geoptimaliseerd zijn voor professionele videoproductie. De Alpha 99 ondersteunt de professionele filmmaker door een fullframe Full HD 50p/25p (schakelbaar naar 60p/24p) video-opnamefunctie aan te bieden die voldoet aan de AVCHDspecificaties versie 2.0. Net als bij de Alpha 77 omvat ook deze camera een Full-time Continuous AF Movie-modus waarmee bewegende objecten vloeiend en non-stop zijn te volgen. Andere verbeteringen met het oog op filmopnames zijn de realtime Full HD video-output via HDMI, alsook de continu dual-card opnamemogelijkheid waarbij beide mediaslots van de camera gebruikt worden. Om je filmervaring nog aangenamer te maken, staat er een geruisloze multi-controller vooraan op de body. Deze laat toe om snel en geruisloos diverse instellingen aan te passen, zoals belichtingscompensatie, ISO-gevoeligheid en metingmethode, de sluitertijd, het diafragma en de 2 (11)

3 geluidsopnameniveaus. In de nieuwe VG-C99AM verticale handgreep passen tot twee batterijen (en één in de body) waardoor de gebruiksduur wordt verdrievoudigd. Het is zelfs mogelijk om on the fly de batterij te vervangen zonder de filmopname te onderbreken. Naast een weergave van het geluidsniveau en de mogelijkheid om de geluidsopnameniveaus aan te passen, is er nu ook een hoofdtelefoonaansluiting zodat de opnames goed zijn te volgen. De optionele XLR-K1M adapterkit voegt een mono richtmicrofoon van hoge kwaliteit en professionele XLR-aansluitingen toe voor een betrouwbare geluidsopname. Gebruikscomfort zonder compromissen Via de XGA OLED Tru-Finder krijg je een gedetailleerd zicht op het onderwerp, met 100 procent framedekking in een uitzonderlijke helderheid, contrast en resolutie. De beeldhoek wordt automatisch geconverteerd voor de opname en weergave van het beeld zowel in de zoeker als op het scherm, ongeacht of je een DT-objectief geoptimaliseerd voor camera's met een APS-C-sensor of een fullframe objectief gebruikt. Naast de Tru-Finder biedt deze camera ook een in drie richtingen kantelbaar XtraFine LCDscherm met pixels (VGA-equivalent) met WhiteMagic-technologie, om de helderheid van het scherm bij buitenopnames te optimaliseren. Ondanks de vele professionele kwaliteiten is de Alpha 99 toch 's werelds lichtste 1 digitale 35 mm fullframecamera met verwisselbare objectieven. Zijn beperkte gewicht van nauwelijks 733 g (zonder objectief en batterij) werd mogelijk dankzij de 'Translucent Mirror'-technologie, terwijl de stevige magnesiumlegering van de behuizing bijdraagt tot zijn solide en tevens lichte design. Weerbestendige dichtingen beschermen het toestel tegen stof en vocht, terwijl de bedieningselementen en knoppen verstevigd zijn om jarenlang elke opdracht te kunnen uitvoeren. De levensduur en betrouwbaarheid van de camera worden nog eens benadrukt door een nieuw sluiterblok, dat gedurende ongeveer cycli is getest. Ook de ergonomie van de camera is onder handen genomen. Bij de verbeteringen hoort onder andere een nieuw ontwikkelde greep en verschillende vormen schakelaars en knoppen zodat het toestel intuïtief met de vingertoppen is te bedienen. Verder is er ook een nieuwe vergrendeling voor de belichtingsmodusknop, die voorkomt dat er ongewild aan de knop wordt gedraaid. Na dienst te hebben gedaan bij de Alpha700 en Alpha900 is de Quick Navi Pro-interface ook toegevoegd, zodat je snel met één hand toegang krijgt tot de opnameparameters. Voor een betere studioworkflow werd de bediening op afstand via pc voorzien. Enkele van de ondersteunde functies zijn het overschakelen tussen foto- en filmopname en de automatische overdracht van foto's van de camera naar een pc. 3 (11)

4 Ontworpen voor professionals: nieuw objectief en accessoires De ultieme fullframe mogelijkheden van de 99 behaal je met de ideale combinatie met het nieuwe 300 mm F2.8 G SSM II (SAL300F28G2) objectief. Dit heldere supertelefoto-objectief werd ontworpen voor veeleisende sport- en natuuropnames, en biedt ten opzichte van het vorige model niet alleen een sterk verbeterd optisch ontwerp, maar ook een groter gebruikscomfort. De door Sony ontwikkelde Nano AR Coating op het objectief verzekert minder schittering en beeldschaduwen, een verbeterd contrast met zuiver zwarte tinten. Het nieuwe LSI besturingscircuit biedt een snellere en accuratere automatische scherpstelling en verbeterde AF-tracking. Dankzij zijn stof- en vochtbestendige design is dit objectief het ideale gereedschap voor buitenopnames onder de slechtste omstandigheden. Momenteel wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe Carl Zeiss A-objectief met breed diafragma. De Planar T* 50 mm F1.4 ZA SSM, die geoptimaliseerd wordt voor de 35 mm fullframe beeldsensor van de camera, zal verkrijgbaar zijn in de lente van De nieuwe VG-C99AM verticale handgreep, kan in totaal drie batterijen beheren (inclusief de batterij in de body). De stof- en vochtbestendige greep is perfect voor langdurige opnamesessies in in de openlucht of in de studio. De nieuwste HVL-F60M is een krachtige flitser (GN60, in meter volgens ISO 100) met een ingebouwde led-lamp en kan gebruikt worden voor foto- en filmopnames. Enkele intelligente functies zijn onder andere de draadloze controle voor meerdere flitsers en Sony's unieke Quick Shift Bounce-instelling, en de Quick Navi-bediening van de flitser. De stof- en vochtbestendige HVL-F60M wordt geleverd met een terugslagadapter voor de flitser en een kleurenconversiefilter voor gebruik met led-licht. Deze HVL-F60M is ideaal voor de Alpha 99 en is voor andere camera's uitgerust met de nieuwe Multi Interface Shoe maar kan via de meegeleverde ADP-AMA-adapter ook gebruikt worden met camera's met een Auto-lock Accessory Shoe. De HVL-RL1 ringflitser, die compatibel is met objectieven met een diameter van 49 mm en 55 mm, biedt een uitermate effectieve led-verlichting voor kleine onderwerpen, lees macro-opnames. Het uitgaand vermogen (ca. 700 lx/0,3 m) heeft ongeveer viermaal de helderheid dan het voorgaande model. Deze kan stapsgewijs worden ingesteld voor een accurate controle van het effect. Verder kan er ook geschakeld worden tussen een volledige ringverlichting, zonder schaduweffecten. Of een halve ringverlichting om net wel die schaduweffecten te creëren. De optionele FA-MA1AM macrolampadapter is vereist wanneer je de ringflitser gebruikt met de SAL30M28 of SAL50F18 objectieven. De HVL-RL1 is compatibel met de Multi Interface Shoe van de Alpha 99, en kan ook gebruikt worden met camera's met de Auto-lock Accessory Shoe als je de bijgeleverde ADP-AMA adaptor bevestigt. XLR Audiokit voor videoproducties 4 (11)

5 De nieuwe XLR-K1M adapterkit voldoet aan de veeleisende audiobehoeften van een filmproductie. Deze kit biedt twee XLR-contacten waarmee de Alpha99 kan worden verbonden met professionele microfoons en mengpanelen. De operationele flexibiliteit wordt gemaximaliseerd door een MIC/LINE-inputselectie en een afzonderlijke instelbaarheid van de twee kanaalniveaus. De adapterkit wordt geleverd met de ECM-XM1 mono richtmicrofoon maar kan ook worden gebruikt met een groot gamma professionele microfoons. Wanneer de XLR-K1M wordt gebruikt met de Alpha 99, is een optionele beugel vereist. Met de RMT-DSLR2 afstandsbediening kan de ontspanknop voor foto s en de start/stopknop voor video-opnames draadloos worden bediend. Net als de 99 is ook deze afstandsbediening compatibel met andere Alpha- en NEX-camera's die uitgerust zijn met een ontvanger voor afstandsbediening. De LCS-BP3 rugzak werd specifiek ontworpen om de alles comfortabel te kunnen meedragen. Dankzij zijn ruime opbergcapaciteit kan je hier de 99 camera in opbergen, inclusief verticale handgreep en telefotozoomobjectief, 3 tot 4 reserve-objectieven, diverse accessoires en een 15,5 notebook. De ADP-MAA is een nieuwe adapter die toelaat om Multi Interface Shoe 2 -camera's te gebruiken met accessoires die voorzien zijn van een Auto-lock Accessory Shoe. En ook het omgekeerde is mogelijk met de ADP-AMA adapter, namelijk camera's met een Auto-lock Accessory Shoe gebruiken met Multi Interface Shoe-accessoires. De PCK-LM14 schermfolie beschermt het lcd-scherm van de camera tegen stof en krassen. Het wordt geleverd met een afzonderlijke folie voor het bovenste schermpje. Sony s nieuwe SDXC UHS-I geheugenkaart, de SF-64UX (64GB) met ultrasnelle interface (UHS- I)-compatibiliteit, biedt aanzienlijk hogere overdrachtsnelheden die kunnen oplopen tot 94 MB/s (lezen) en 43 MB/s (schrijven). De SF-64UX is ideaal voor snelle beeldopnames met de 99, zodat je nooit de perfecte foto mist. Verder is deze geheugenkaart ook ideaal voor snelle gegevensoverdrachten naar de pc, of het nu om zware RAW-beelden of videobestanden gaat. De nieuwe kaarten zijn door Sony onderworpen aan strikte controles, om een hoge betrouwbaarheid en gegevensintegriteit te kunnen garanderen. Verder zijn de nieuwe kaarten ook waterbestendig en kunnen ze gebruikt worden bij verschillende temperaturen. Bovendien zijn fotografen hiermee altijd zeker van hun zaak, want ze weten dat hun foto's en video's beschermd worden door Sony s File Rescue Software 3, die kan helpen om ongewild gewiste foto's en video's terug te halen. Prijs en beschikbaarheid De SLT-A99 kost 2.800,- euro (body) en is beschikbaar vanaf november De nieuwe Alpha 99 is nu al te reserveren op de Sony Store, Online 5 (11)

6 1 Van de digitale camera's met verwisselbare objectieven en fullframe beeldsensor (vanaf 12 september 2012). Op basis van een interne Sony-enquête. 2 De α99 is uitgerust met Sony s nieuw ontwikkelde Multi Interface Shoe. Hiermee kunnen diverse accessoires voor fotografie en filmopname op de camera worden bevestigd, zoals een flitser en microfoons; deze accessoires halen hun stroom dan bij de camera. Het is ook compatibel met Sony-accessoires die gebruikmaken van de standaard ISO 518 accessoireschoen. De Multi Interface Shoe is ontworpen als een gewone schoen voor Sony-beeldvormingsproducten zoals digitale fotocamera's, digitale videocamera's en camera's met verwisselbare objectieven, met als doel de compatibiliteit tussen de accessoires te bevorderen en de gebruikers een betere filmervaring te bezorgen. 3 Deze software is verkrijgbaar voor klanten die Sony-geheugendragers hebben gekocht en kan gratis worden gedownload via Technische specificaties General Camera type Interchangeable lens digital camera Lens compatibility Sony A-mount lenses, operation with Minolta/Konica Minolta lenses confirmed Image sensor Type 35mm full frame (35.8 x 23.9mm), "Exmor" CMOS sensor Number of pixels (effective) Number of pixels (total) Approx megapixels Approx megapixels Image sensor aspect ratio 3:2 Colour filter Anti-Dust system R, G, B primary colour Charge protection coating on low-pass filter and image sensor shift mechanism Recording system (still image) Recording format JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver. 2.3, MPF baseline compliant), RAW (Sony ARW 2.3 format), RAW & JPEG Image size (pixels) [3:2] 35mm full frame L: 6000 x 4000 (24M), M: 3936 x 2624 (10M), S: 2640 x 1760 (4.6M) APS-C L: 3936 x 2624 (10M), M: 2640 x 1760 (4.6M), S: 1728 x 1152 (2.0M) Image size (pixels) [16:9] 35mm full frame L: 6000 x 3376 (20M), M: 3936 x 2216 (8.7M), S: 2640 x 1488 (3.9M) APS-C L: 3936 x 2216 (8.7M), M: 2640 x 1488 (3.9M), S: 1728 x 976 (1.7M) Image size (pixels) [Sweep Panorama] Image quality modes Picture Effect Creative Style Dynamic Range functions Colour space Wide: horizontal 12,416 x 1,856 (23M), vertical 5,536 x 2,160 (12M), Standard: horizontal 8,192 x 1,856 (15M), vertical 3,872 x 2,160 (8.4M) RAW (14-bit), RAW & JPEG, JPEG Extra fine, JPEG Fine, JPEG Standard 11 types (15 variations): Posterisation (Colour), Posterisation (B/W), Pop Colour, Retro Photo, Partial Colour (R), Partial Colour (G), Partial Colour (B), Partial Colour (Y), High Contrast Monochrome, Toy Camera, Soft High-key, Soft Focus, HDR Painting, Rich-tone Mono, Miniature Standard, Vivid, Neutral, Clear, Deep, Light, Portrait, Landscape, Sunset, Night Scene, Autumn leaves, Black & White, Sepia (Contrast (-3 to +3 steps), Saturation (-3 to +3 steps), Sharpness (-3 to +3 steps)) Off, Dynamic Range Optimiser (Auto/Level (1-5)), Auto High Dynamic Range (Auto Exposure Difference, Exposure Difference Level (1-6 EV, 1.0 EV step)) srgb, Adobe RGB Recording system (movie) Recording format AVCHD Ver. 2.0 (Progressive), AVCHD, MP4 Video compression Audio recording format AVCHD Ver. 2.0 compliant / MPEG-4 AVC (H.264) Dolby Digital (AC-3) / MPEG-4 AAC-LC, 2ch Movie recording system (AVCHD) 1920 x 1080(60p, 28M, PS) Approx.28Mbps (Max. bit-rate) 1920 x 1080(50p, 28M, PS) Approx.28Mbps (Max. bit-rate) 1920 x 1080(60i, 24M, FX) Approx.24Mbps (Max. bit-rate) 6 (11)

7 1920 x 1080(50i, 24M, FX) Approx.24Mbps (Max. bit-rate) 1920 x 1080(60i, 17M, FH) Approx.17Mbps (Average bit-rate) 1920 x 1080(50i, 17M, FH) Approx.17Mbps (Average bit-rate) 1920 x 1080(24p, 24M, FX) Approx.24Mbps (Max. bit-rate) 1920 x 1080(25p, 24M, FX) Approx.24Mbps (Max. bit-rate) 1920 x 1080(24p, 17M, FH) Approx.17Mbps (Average bit-rate) 1920 x 1080(25p, 17M, FH) Approx.17Mbps (Average bit-rate) Movie recording system (AVC MP4) 1440 x 1080(30fps) Approx.12Mbps (Average bit-rate) 1440 x 1080(25fps) Approx.12Mbps (Average bit-rate) VGA(640 x 480, 30fps) VGA(640 x 480, 25fps) Approx.3Mbps (Average bit-rate) Approx.3Mbps (Average bit-rate) Movie function Audio Level Display, Audio Rec Level, PAL/NTSC Selector, AF Tracking Duration, Auto Slow Shutter, HDMI Info. Display Recording system GPS Media Noise reduction Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, SD, SDHC (UHS-I compliant), SDXC (UHS-I compliant) Long exposure NR: On/Off selectable, available for shutter speeds longer than 1 sec. High ISO NR: Normal/Low/Off selectable Recording mode on 2 memory cards Simult. Rec (Still), Simult. Rec (Movie), Simult. Rec (Still/Movie), Sort (JPEG/RAW), Sort (Still/Movie), Copy Multi Frame NR Auto/ISO 100 to White balance Modes Auto / Daylight / Shade / Cloudy / Incandescent / Fluorescent <Warm White / Cool White / Day White / Daylight> / Flash / Colour Temperature <2500 to 9900K> & colour filter <G7 to M7, A7 to B7> / Custom <3> AWB micro adjustment Bracketing <G7 to M7 (15 steps), A7 to B7 (15 steps)> 3 frames, H/L selectable Focus system Type TTL Phase-detection AF Focus sensor Focus point *1 Detector 1: CCD line sensors Detector 2: Focal Plane Phase Detection sensors Detector 1: 19 points (11 points cross type) Detector 2: 102 assist points Sensitivity range Detector 1: -1 to 18 EV (at ISO 100 equivalent, with F2.8 lens attached) Focus mode AF mode *1 Focus area Object Tracking Other features AF illuminator DMF (Direct manual focus), Manual focus selectable Single-shot AF (AF-S), Automatic AF (AF-A), Continuous AF (AF-C), Depth Map Assist Continuous AF (AF-D) selectable Wide (auto,19 points) /Zone/Spot/Local selectable Predictive control (AF-A, AF-C, AF-D), Focus lock, AF ON, Eye-start AF built-in, LED type AF illuminator range Approx. 1-7m AF Range Control AF micro adjustment 7 (11)

8 Exposure control Metering type 1200-zone evaluative metering Metering sensor Metering sensitivity Modes Exposure modes Scene Selection Exposure compensation Exmor CMOS sensor -2 to 17 EV (at ISO 100 equivalent with F1.4 lens) Multi-segment, Centre-weighted, Spot AUTO (iauto, Superior Auto), Programmed AE (P), Aperture priority (A), Shutter-speed priority (S), Manual (M), Scene Selection, Sweep Panorama, Tele-zoom, Continuous Advance Priority AE, Movie (Programmed AE (P), Aperture priority (A) / Shutter-speed priority (S) / Manual (M) selectable in manual focus mode) Portrait, Landscape, Macro, Sports action, Sunset, Night portrait, Night scene, Hand-held Twilight +/-5.0 EV (1/3EV, 1/2EV steps selectable) Bracketing Bracket: Cont./Bracket: Single, With 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 2.0 EV, 3.0 EV increments, 3/5 frames (2.0 EV, 3.0 EV : only 3 frames) selectable AE Lock ISO sensitivity (Recommended Exposure Index) Available with AE lock button. AE is also locked when focus is locked in multi-segment metering mode. Still images: ISO equivalent (1/3 EV step), (ISO numbers up from ISO 50 can be set as expanded ISO range.), AUTO (ISO , selectable lower and upper limit) Movies: ISO equivalent (1/3 EV step) / AUTO (ISO equivalent) Viewfinder Type 1.3 cm (0.5 type) electronic viewfinder (colour) Number of dots dots Brightness control Auto/Manual (3 steps between -1 and +1) Colour temperature control Manual (5 steps) Field coverage 100% Magnification approx x (with 50mm lens at infinity, -1m -1 ) Diopter adjustment -4.0 to +3.0m -1 Eye point Display Contents Approx. 27mm from the eyepiece lens, 22mm from the eyepiece frame at -1 diopter (CIPA standard) Graphic Display / Display All Info. / No Disp. Info. / Digital Level Gauge / Histogram LCD screen Type 7.5 cm (3.0 type) TFT drive Number of dots (total) 1,228,800 Brightness control Adjustable angle Display Contents Quick Navi Focus Check Peaking MF Auto, Manual (5 steps between -2 and +2), Sunny Weather Tilt angle: 140 upward / 180 downward Rotation angle: 180 clockwise / 90 counterclockwise Graphic Display / Display All Info. / No Disp. Info. / Digital Level Gauge / Histogram / Shooting information for viewfinder mode (Quick Navi Pro) Focus Magnifier (35mm full frame: 5.9x, 11.7x APS-C: 3.8x, 7.7x) (Level setting: High/Mid/Low/Off, Colour: White/Red/Yellow) LCD panel Top panel Face detection Modes On/On (Regist. Faces)/Off Face registration / Face selection Max. number of detectable faces 8 8 (11)

9 Auto Portrait Framing Still images Other features Help Guide Clock Function, Setting, Area Setting, Shop Front Mode, Eye-Fi ready *2 Clear Image Zoom Still images Approx. 2x Digital zoom Smart zoom (Still images) M: approx. 1.5x, S: approx. 2.3x Digital zoom (Still images / Movie) Digital zoom (Movie) Approx. 4x Approx. 4x Smart Teleconverter Smart Teleconverter Approx. 1.4 x / 2x Shutter Type Electronically controlled, vertical-traverse, focal-plane SteadyShot INSIDE (image stabilisation) Shutter speed Flash sync. speed Electronic Front Shutter Curtain Type Compensation effect Still images: 1/8000 to 30 sec, Bulb Movies: 1/8000 to 1/4 (1/3 step), up to 1/60 in AUTO mode (up to 1/25 in Auto Slow Shutter mode) 1/250 sec. (ON/OFF) For still images: Image Sensor-Shift mechanism, For movies: Electronic Equivalent to approx. 2.5 to 4.5 steps in shutter speeds *Varies according to shooting conditions and lens used Flash Control ADI, Pre-flash TTL Flash compensation +/- 3.0 EV (switchable between 1/3 and 1/2 EV steps) Flash bracketing 0.3/0.5/0.7/2.0/3.0 EV steps, 3/5 frames (2.0/3.0 EV : only 3 frames) selectable Flash modes External flash Flash off, Autoflash, Fill-flash, Rear Sync., Slow Sync., Red-eye reduction (on/off selectable), Hi-speed sync. *3, Wireless *3 Sony α System Flash compatible with Multi Interface Shoe, attach the shoe adaptor for flash compatible with Auto-lock accessory shoe Drive Drive modes Single Shooting, Continuous shooting (Hi/Lo selectable), Self-timer (10/2 sec delay selectable), Bracket: Cont., Bracket: Single, White Balance bracket, DRO bracket Speed (approx., max.) *4 Tele-zoom Continuous Advance Priority AE: Maximum Approx. 10/8 fps selectable Continuous shooting Hi: 35mm full frame: Maximum approx. 6 fps APS-C: Maximum approx. 7 fps Continuous shooting Lo: 35mm full frame: Maximum approx. 2.5 fps APS-C: Maximum approx. 2.5 fps No. of frames recordable* (approx.) *4 *5 when used with SD (UHS-I compliant) memory card Continuous shooting Hi: Extra FINE 15, FINE 24, STD 29, RAW 15, RAW+JPEG 12 Tele-zoom Continuous Advance Priority AE (8 fps): Extra FINE 20, FINE 28, STD 31, RAW 19, RAW+JPEG 18 Tele-zoom Continuous Advance Priority AE (10 fps): Extra FINE 20, FINE 26, STD 28 when used with Memory Stick PRO-HG Duo Continuous shooting Hi: Extra FINE 14, FINE 18, STD 20, RAW 13, RAW+JPEG 11 Tele-zoom Continuous Advance Priority AE (8 fps): Extra FINE 17, FINE 20, STD 24, RAW 17, RAW+JPEG 16 Tele-zoom Continuous Advance Priority AE (10 fps): Extra FINE 18, FINE 22, STD 24 Interface PC interface minib, Hi-speed USB (USB2.0) (Mass-storage (Multi LUN), MTP, PC remote) Sync. Terminal HD output HDMI mini connector (Type-C), BRAVIA Sync (link menu), 9 (11)

10 PhotoTV HD Multi Interface Shoe *6 Auto-lock Accessory Shoe Mic Terminal DC IN Terminal Wired Headphone Terminal Vertical Grip Connector (with supplied shoe adaptor) (3.5 mm Stereo minijack) (3.5 mm Stereo minijack) Compatible OS (USB connection) Windows XP *7 SP3, Windows Vista *8 SP2, Windows 7 SP1, Mac OS X (v10.3-v10.8) Audio Microphone Built-in stereo mic or ECM-ALST1 (with supplied shoe adaptor) / ECM-CG50 / XLR-K1M (sold separately) Speaker Built-in, monaural, Volume settings in 8 steps Print Compatible standards Exif Print, Print Image Matching III, DPOF setting Lens compensation Lens compensation Peripheral Shading, Chromatic Aberration, Distortion Power Battery Rechargeable battery pack NP-FM500H Weight Dimensions Still images Movies *9 External power With battery and Memory Stick PRO Duo included Body only mm (WxHxD) excluding protrusions Approx. 410 shots (Viewfinder) / approx. 500 shots (LCD monitor) (CIPA measurement) Approx. 155 min with viewfinder, approx. 155 min with LCD monitor *9 AC Adaptor AC-PW10AM (sold separately) Approx. 812 g Approx. 733 g Approx mm *1 When using 102 points assist AF or AF-D, limited lenses will be compatible initially. Expansion is planned by body firmware update. *2 Eye-Fi cards can be used only in the countries where they are purchased. Use Eye-Fi cards in accordance with the law of the countries where the cards were purchased. *3 With compatible external flash *4 Varies according to shooting conditions or memory card used *5 Continuous drive (Hi) in Drive mode *6 Sony accessories for the Accessory Shoe can be attached. *7 64-bit and Starter Editions are not supported. *8 Starter Edition is not supported. *9 An AVCHD format movie recordable for up to 29 minutes, and an MP4 format movie for up to 29 minutes or 2 GB. Over Sony Sony biedt een geïntegreerde entertainment ervaring met elektronica, mobiel, muziek, films, games en het Sony Entertainment Network. Sony is daarmee een van het meest toonaangevende consumentenmerk ter wereld. Sony is bekend om zijn audiovisuele producten voor zowel de consumenten als professionele markt, zoals de BRAVIA LCD High Definition (HD) televisie, Cyber-shot digitale camera, 10 (11)

11 Handycam -camcorder, α (Alpha) digital SLR camera, Xperia Tablet en Walkman MP3- speler alsmede de VAIO personal computers en 3D HD professionele HD-uitzendapparatuur. "Sony", "WALKMAN", "VAIO", "Cyber-shot", "Handycam", α, "BRAVIA" en "Xperia" zijn 4 (4) geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Sony Corporation. Alle andere handelsmerken of geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Voor meer informatie kijk op of neem contact op met: Hans den Heijer, PR Manager Sony Nederland Tel: / hans.den.heijer(at)eu.sony.com Gijs Fennell / Winnie Silvertand Whizpr Tel: sony(at)whizpr.nl Informatie voor consumenten Customer Information Center (11)

Sony introduceert nieuwe Alpha 58, digitale SLT-camera met Translucent Mirror-technologie

Sony introduceert nieuwe Alpha 58, digitale SLT-camera met Translucent Mirror-technologie Sony introduceert nieuwe Alpha 58, digitale SLT-camera met Translucent Mirror-technologie Badhoevedorp, 20 februari 2013 Sony introduceert de nieuwe Alpha (α) 58 SLT-camera, voorzien van Translucent Mirror-technologie.

Nadere informatie

SONY CYBERSHOT DSC-HX300 SPECIFICATIES

SONY CYBERSHOT DSC-HX300 SPECIFICATIES SONY CYBERSHOT DSC-HX300 SPECIFICATIES Met de krachtige zoom maakt u professionele foto's Kom dichterbij met een krachtige 50x optische zoom Nu kunt u zelfs bij weinig licht zeer gedetailleerde beelden

Nadere informatie

SONY CYBERSHOT DSC-TX30 SPECIFICATIES

SONY CYBERSHOT DSC-TX30 SPECIFICATIES SONY CYBERSHOT DSC-TX30 SPECIFICATIES Neem geweldige foto's terwijl u zwemt, snorkelt of skiet Maak vloeiende, stabiele Full HD-filmopnamen met één druk op de knop Zoom in op kleine werelden met de geavanceerde

Nadere informatie

Sony CyberShot DSC-WX300 specificaties

Sony CyberShot DSC-WX300 specificaties Sony CyberShot DSC-WX300 specificaties Breng de wereld dichterbij met een kleine, krachtige zoom De kleinste reiscamera ter wereld met 20x optische zoom Maak met één volledig opgeladen batterij tot wel

Nadere informatie

Belangrijkste specificaties Alpha 7S

Belangrijkste specificaties Alpha 7S Belangrijkste specificaties Alpha 7S Algemeen Lensbevestiging α E-bevestiging Beeldsensor Type 35 mm full-frame (35,6 x 23,8 mm), Exmor CMOS-sensor Aantal pixels (effectief) Ong. 12,2 megapixels Opnamesysteem

Nadere informatie

Sony introduceert eerste full frame camera in zakformaat

Sony introduceert eerste full frame camera in zakformaat 12 september 2012 EMBARGO 12.09.2012 6.00 CET Sony introduceert eerste full frame camera in zakformaat Cyber-shot DSC-RX1 van Sony is 's werelds eerste 1 compacte camera met 35 mm fullframe-sensor Kleine

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Perfecte beeldkwaliteit en verbeterde creatieve mogelijkheden Canon introduceert de nieuwe LEGRIA HF S serie LEGRIA HF S21 LEGRIA HF S20 LEGRIA HF S200 Amstelveen,

Nadere informatie

Nieuwe Casio EXILIM-camera: nog eenvoudiger om fantastische foto s te maken dankzij ongekend snelle sluitertijd met Rapid Shutter

Nieuwe Casio EXILIM-camera: nog eenvoudiger om fantastische foto s te maken dankzij ongekend snelle sluitertijd met Rapid Shutter Persbericht Nieuwe Casio EXILIM-camera: nog eenvoudiger om fantastische foto s te maken dankzij ongekend snelle sluitertijd met Rapid Shutter Snelste camera in EXILIM ZR-serie, slechts 0,26 seconde tussen

Nadere informatie

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Nederlandse versie. JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Nederlandse versie. JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van deze Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera Voor een juiste werking van deze Sweex 4.2 Megapixel Digitale

Nadere informatie

Handleiding firmware-update voor Cyber-shot digitale fotocamera's van Sony- DSC-T1

Handleiding firmware-update voor Cyber-shot digitale fotocamera's van Sony- DSC-T1 Handleiding firmware-update voor Cyber-shot digitale fotocamera's van Sony- DSC-T1 De term "Firmware" verwijst naar de software in uw Cyber-shot camera. U kunt deze software bijwerken om problemen op te

Nadere informatie

Product Garantie Dit product is goedgekeurd door ISO9001: 2000 International Quality Standard en gecertificeerd aan de FCC, CE en SGS.

Product Garantie Dit product is goedgekeurd door ISO9001: 2000 International Quality Standard en gecertificeerd aan de FCC, CE en SGS. Handleiding EP-HD001 Instructies voor gebruik In deze handleiding wordt het gebruik van dit product beschreven, inclusief het gebruik, de werking, installatie-instructies en specificatie, enz. Gelieve

Nadere informatie

Nieuwe Sony NEX-6 met wifi levert DSLR-kwaliteit in zakformaat

Nieuwe Sony NEX-6 met wifi levert DSLR-kwaliteit in zakformaat 12 september 2012 EMBARGO 12.09.2012 6.00 CET Nieuwe Sony NEX-6 met wifi levert DSLR-kwaliteit in zakformaat Foto's in DSLR-kwaliteit en video s in Full HD dankzij de nieuw ontwikkelde grote Exmor APS

Nadere informatie

QUICK GUIDE. MODEL: Sony NEX-FS700. SPECIFICATIES: Videokwaliteit. Frame rate 1920 x 1080 60i, 50i, 30p, 25p, 24p (16:9)

QUICK GUIDE. MODEL: Sony NEX-FS700. SPECIFICATIES: Videokwaliteit. Frame rate 1920 x 1080 60i, 50i, 30p, 25p, 24p (16:9) QUICK GUIDE MODEL: Sony NEX-FS700 SPECIFICATIES: Videokwaliteit HD: MPEG-4 AVC/H.264 (AVCHD) SD: MPEG-2 PS Frame rate 1920 x 1080 60i, 50i, 30p, 25p, 24p (16:9) 1280 x 720 60p, 50p (16:9) Sensorgrootte

Nadere informatie

Introductie HD-SDI CCTV

Introductie HD-SDI CCTV Introductie HD-SDI CCTV Introduction Wat is HD-SDI? Waarom HD-SDI? Wat kan HD-SDI voor mij betekenen? What is HD-SDI? HD-SDI = High Definition Serial Digital Interface Digital interface die standaard coaxkabel

Nadere informatie

Canon definieert opnieuw de toekomst van fotografie: 21,1 MP EOS 5D Mark II biedt Full HD videoregistratie

Canon definieert opnieuw de toekomst van fotografie: 21,1 MP EOS 5D Mark II biedt Full HD videoregistratie Persbericht EMBARGO: 17 SEPTEMBER 2008, 06:00 CET Canon definieert opnieuw de toekomst van fotografie: 21,1 MP EOS 5D Mark II biedt Full HD videoregistratie Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS, PowerShot SX510 HS

Technologie verklaard PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS, PowerShot SX510 HS Technologie verklaard PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS, PowerShot SX510 HS s Werelds dunste camera met 1 f/1.8, 24mm groothoekobjectief met 5x optische zoom (PowerShot S120) De PowerShot

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET De nieuwe LEGRIA HF R serie voor gemakkelijk vastleggen en delen van Full HD video LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R16 LEGRIA HF R17 Diegem, 5 januari

Nadere informatie

Persbericht. Controle, power, creativiteit Canon helpt fotografen de volgende stap te zetten met de nieuwe EOS 60D

Persbericht. Controle, power, creativiteit Canon helpt fotografen de volgende stap te zetten met de nieuwe EOS 60D Persbericht Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06.00 (CEST) Controle, power, creativiteit Canon helpt fotografen de volgende stap te zetten met de nieuwe EOS 60D Diegem, 26 augustus 2010 - Canon kondigt

Nadere informatie

28,1 x 18,7 mm, CMOS. Ca. 10,1 miljoen. Ca. 10,7 miljoen 3:2. Primaire kleuren. 2 x DIGIC III. EF (geen EF-S-lenzen) 1,3x vergroten met vaste EF-lens

28,1 x 18,7 mm, CMOS. Ca. 10,1 miljoen. Ca. 10,7 miljoen 3:2. Primaire kleuren. 2 x DIGIC III. EF (geen EF-S-lenzen) 1,3x vergroten met vaste EF-lens EOS-1D Mark III - NIEUW Product specificaties 28,1 x 18,7 mm, CMOS Effective Pixels Ca. 10,1 miljoen Total Pixels Ca. 10,7 miljoen Aspect Ratio 3:2 Low-Pass Filter Ingebouwd/vast met zelfreinigende sensor

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol LEGRIA HF M31 LEGRIA HF M36 LEGRIA HF M306 Amstelveen, 5 januari 2010

Nadere informatie

21 oktober 2015. Geheugenkaartjes

21 oktober 2015. Geheugenkaartjes 21 oktober 2015 Geheugenkaartjes Inhoud Inleiding Geheugenkaartjes bij opname Geheugenkaartjes bij montage Geheugenkaartjes voor opslag en transport 2 Inleiding Video-opslag is technologie die nog steeds

Nadere informatie

De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik

De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik Nikon introduceert vandaag de D850 en biedt full-frame fotografen daarmee de ultieme combinatie als het op resolutie,

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot SX30 IS

Technologie verklaard PowerShot SX30 IS Technologie verklaard PowerShot SX30 IS 14,1 Megapixel sensor Een 14,1 Megapixel 1/2.3 type CCD-sensor legt beelden met hoge resolutie vast en maakt het mogelijk om foto's op zeer groot formaat te printen

Nadere informatie

LUMIX DMC-GX8 Systeemcamera

LUMIX DMC-GX8 Systeemcamera Camera's & Camcorders LUMIX G systeemcamera's LUMIX DMC-GX8 Systeemcamera TYPE Type Digital Single Lens Mirrorless camera Recording media SD Memory Card, SDHC Memory Card, SDXC Memory Card/(Compatibel

Nadere informatie

Geheugenkaartjes. 19 december 2014

Geheugenkaartjes. 19 december 2014 Geheugenkaartjes 19 december 2014 Inhoud Inleiding Geheugenkaartjes bij opname Geheugenkaartjes bij montage Geheugenkaartjes voor opslag en transport 2 Inleiding Video-opslag is technologie die nog steeds

Nadere informatie

Persbericht. 18 Megapixel, 1080p HD movies, ISO 6.400: Met de EOS 550D vergroot Canon voor consumenten de mogelijkheden van DSLR

Persbericht. 18 Megapixel, 1080p HD movies, ISO 6.400: Met de EOS 550D vergroot Canon voor consumenten de mogelijkheden van DSLR Persbericht EMBARGO: 8 februari 2010, 15:00 CET 18 Megapixel, 1080p HD movies, ISO 6.400: Met de EOS 550D vergroot Canon voor consumenten de mogelijkheden van DSLR Amstelveen, 8 februari 2010 Canon maakt

Nadere informatie

Persbericht. Controle, vermogen, creativiteit met de nieuwe EOS 60D stimuleert Canon fotografen de volgende stap te zetten

Persbericht. Controle, vermogen, creativiteit met de nieuwe EOS 60D stimuleert Canon fotografen de volgende stap te zetten Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2010, 06.00 (CEST) Controle, vermogen, creativiteit met de nieuwe EOS 60D stimuleert Canon fotografen de volgende stap te zetten Amstelveen, 26 augustus 2010 Canon introduceert

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

Casio EXILIM Zoom EX-Z330: compactcamera met flair Nieuwe Casio-camera combineert aantrekkelijk design met veel technische extra s

Casio EXILIM Zoom EX-Z330: compactcamera met flair Nieuwe Casio-camera combineert aantrekkelijk design met veel technische extra s Casio EXILIM Zoom EX-Z330: compactcamera met flair Nieuwe Casio-camera combineert aantrekkelijk design met veel technische extra s Amstelveen, 7 januari 2010 Om het nieuwe jaar goed te beginnen, introduceert

Nadere informatie

Beleef je avonturen tot in het extreme met Action Cam. Slanke, zeer compacte camera met wifi, gps en Live-View Remote

Beleef je avonturen tot in het extreme met Action Cam. Slanke, zeer compacte camera met wifi, gps en Live-View Remote Light, asdasdasdosokuna Persbericht Beleef je avonturen tot in het extreme met Action Cam Slanke, zeer compacte camera met wifi, gps en Live-View Remote Maak trillingsvrije, altijd scherpe Full HD-video's

Nadere informatie

Haal meer uit het onderwijs met interactieve touch displays!

Haal meer uit het onderwijs met interactieve touch displays! Haal meer uit het onderwijs met interactieve touch displays! Met de all in one CTOUCH displays biedt Sahara Interactive u de opvolger het oude digitale schoolbord en de noodzakelijke randapparatuur. De

Nadere informatie

VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening. GEBRUIKSAANWIJZING

VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening. GEBRUIKSAANWIJZING 0 Gebruiksaanwijzing Video/ foto zonnebril H211012 VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening. GEBRUIKSAANWIJZING 1 Gebruiksaanwijzing Video/ foto zonnebril H211012 VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening.

Nadere informatie

2005/2006 DIGITAL VIDEO CAMERA

2005/2006 DIGITAL VIDEO CAMERA 2005/2006 DIGITAL VIDEO CAMERA Het beste van twee werelden schitterende opnames en eenvoudige bediening plus een uitgebreid assortiment om uit te kiezen Oogstrelende beeldkwaliteit 3CCD De CCD (Charge

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van nieuwe SJ 5000 plus Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

De Deswah DC- 3MP- Dome camera:

De Deswah DC- 3MP- Dome camera: Deswah Postbus 245 5140 AE Waalwijk info@deswah.com www.deswah.com De Deswah DC- 3MP- Dome camera: De DC- 3MP- Dome een 3 Megapixel IP dome bewakingscamera met 2048 x 1536 pixels bij 20 Frames Per Seconde,

Nadere informatie

BUITENCAMERA'S MET INFRA ROOD NACHTZICHT!!!!

BUITENCAMERA'S MET INFRA ROOD NACHTZICHT!!!! BUITENCAMERA'S MET INFRA ROOD NACHTZICHT!!!! Bellen voor info??? 011/72.45.90 CAMCOLBUL9 Bullet camera 9 - kleur zonder geluid Vergelijk even met de camcolbul5s hierboven waterbestendig IP 65 element:

Nadere informatie

Car Black Box HD DVR

Car Black Box HD DVR Car Black Box HD DVR Deze gebruiksaanwijzing is bedoeld om u stap voor stap vertrouwd te maken met de functies en onderdelen van de Car Black Box HD DVR PRODUCT INFORMATIE 1 Mini USB aansluiting 2 DC Adapter

Nadere informatie

Maak schitterende opnamen met de nieuwe Nikon D3400 en de foto s staan direct op je smartphone

Maak schitterende opnamen met de nieuwe Nikon D3400 en de foto s staan direct op je smartphone Maak schitterende opnamen met de nieuwe Nikon D3400 en de foto s staan direct op je smartphone Amsterdam, 17 augustus 2016: Nikon presenteert de D3400, een DX-formaat spiegelreflexcamera waarmee met het

Nadere informatie

Press Release. Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95. EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST

Press Release. Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95. EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST Press Release EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95 Diegem, 19 augustus 2010 Canon introduceert vandaag het

Nadere informatie

Persbericht. Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D. Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST)

Persbericht. Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D. Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST) Persbericht Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST) Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D Diegem, 26 augustus 2010 Canon breidt zijn wereldbefaamde

Nadere informatie

Leg momenten voor altijd vast met de nieuwe EXILIM EX-H5 en EXILIM EX-FH25 van Casio

Leg momenten voor altijd vast met de nieuwe EXILIM EX-H5 en EXILIM EX-FH25 van Casio Leg momenten voor altijd vast met de nieuwe EXILIM EX-H5 en EXILIM EX-FH25 van Casio Een compact hi-zoom-model met 24 mm-groothoek en 10x optische zoom èn een supersnelle camera met de nieuwe, uiterst

Nadere informatie

Jeroen Horlings, juli 2012 www.jeroenhorlings.nl

Jeroen Horlings, juli 2012 www.jeroenhorlings.nl en opgebouwde ervaring wordt het uiteindelijk steeds makkelijker om in elke situatie de beste instellingen te bedenken. Los van de instellingen spelen ook andere zaken een rol. De compositie bijvoorbeeld.

Nadere informatie

3,5" Interne multi-kaartlezer met UHSII ondersteuning - USB 3.0 memory card reader

3,5 Interne multi-kaartlezer met UHSII ondersteuning - USB 3.0 memory card reader 3,5" Interne multi-kaartlezer met UHSII ondersteuning - USB 3.0 memory card reader Product ID: 35FCREADBU3 Nu kunt u grote bestanden zoals foto's en 4K video versturen, bestanden back-uppen en data offloaden,

Nadere informatie

Handleiding Blackview Dual Dashcam GPS dashcam

Handleiding Blackview Dual Dashcam GPS dashcam Handleiding Blackview Dual Dashcam GPS dashcam Gefeliciteerd met de aankoop van uw dashcam! U heeft hiermee een kwaliteitsproduct aangeschaft waar u, mits u de dashcam verantwoord gebruikt, nog vele jaren

Nadere informatie

PIR DC-SWITCH. DC Passive infra-red Detector. Model No. PDS-10 GEBRUIKSAANWIJZING/INSTRUCTION MANUAL

PIR DC-SWITCH. DC Passive infra-red Detector. Model No. PDS-10 GEBRUIKSAANWIJZING/INSTRUCTION MANUAL PIR DC-SWITCH DC Passive infra-red Detector Model No. PDS-10 GEBRUIKSAANWIJZING/INSTRUCTION MANUAL Please read this manual before operating your DETECTOR PIR DC-Switch (PDS-10) De PDS-10 is een beweging

Nadere informatie

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio De enige Windows Phone met Beats Audio Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De enige Windows Phone met Beats Audio Iconisch

Nadere informatie

Technologie verklaard XA25, XA20 en LEGRIA HF G30

Technologie verklaard XA25, XA20 en LEGRIA HF G30 Technologie verklaard XA25, XA20 en LEGRIA HF G30 Dit document geeft een toelichting op nieuwe technologieën in nieuw aangekondigde producten. Nieuw ontwikkeld groothoekobjectief met 20x optische zoom

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 1. Onderdelen van de camcorder 1: Preview-knop 2: Menuknop 3: LCD-scherm 4: HDMI-aansluiting 5: Moduswiel 6: Vermogen LED 7: Sluiterknop 8: Opladen LED 9: Omhoog/Belichtingsknop 10:

Nadere informatie

iiyama's ProLite 24" wide LCD, de B2409HDS, heeft een full-hd resolutie van 1920 x Dit zakelijk LCDmodel

iiyama's ProLite 24 wide LCD, de B2409HDS, heeft een full-hd resolutie van 1920 x Dit zakelijk LCDmodel PROLITE B2409HDS iiyama's ProLite 24" wide LCD, de B2409HDS, heeft een full-hd resolutie van 1920 x 1080. Dit zakelijk LCDmodel met zeer slanke rand is uitgerust met een in hoogte verstelbare en roteerbare

Nadere informatie

Elke dag efficiënt en gebruiksgemak

Elke dag efficiënt en gebruiksgemak Blz.1 / 7 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Notebooks > E Serie > VPCEB1J1E/WI NIEUW! VPCEB1J1E/WI

Nadere informatie

VIDI-TOUCH. Vidi-touch Full HD Multi-touch monitor 55, 65 en 82. We keep in TOUCH

VIDI-TOUCH. Vidi-touch Full HD Multi-touch monitor 55, 65 en 82. We keep in TOUCH VIDI-TOUCH Vidi-touch Full HD Multi-touch monitor 55, 65 en 82 We keep in TOUCH NL Met vidi-touch heeft u de alles-in-één oplossing! Vidi-Touch is een Full HD LCD monitor met ingebouwde infrarood Multi-touch

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Belangrijk! WC040 Sweex Motion Tracking Webcam 1.3 Megapixel

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Belangrijk! WC040 Sweex Motion Tracking Webcam 1.3 Megapixel WC040 Sweex Motion Tracking Webcam 1.3 Megapixel Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Motion Tracking Webcam 1.3 Megapixel. Met deze webcam kun je gemakkelijk video- en audiochatten

Nadere informatie

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders Persbericht EMBARGO: 5 januari 2009, 18:00 MET Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders U kunt deze en andere afbeeldingen downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp,

Nadere informatie

SECURITY. Niets ontgaat u nog 2 0 1 3 CATALOGUE NL 01

SECURITY. Niets ontgaat u nog 2 0 1 3 CATALOGUE NL 01 SECURITY Niets ontgaat u nog 2 0 1 3 CATALOGUE NL 01 2 Do it yourself kit s Videobewakingsset H.264, VGA 4-kanaals recorder 2 kleurencameras (TVCCD-150SET) Zonder ventilator (stiller) DMR-1840SET 499 1

Nadere informatie

Foto en Specificaties

Foto en Specificaties Foto en Specificaties 5,3 inch TFT IPS with qhd resolution (960 x 540) - Android OS, v4.1 (Jelly Bean) - Intern geheugen: 16GB storage, 1 GB RAM - CPU: Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 Processor - Chipset:

Nadere informatie

HDR- FOTOGRAFIE. Inleiding. Het digitale beeld - Bijlage

HDR- FOTOGRAFIE. Inleiding. Het digitale beeld - Bijlage HDR- FOTOGRAFIE Inleiding Wanneer je door de zoeker van je al dan niet spiegelreflex camera kijkt en een prachtige scène hebt waargenomen en vastgelegd, dan is er naderhand soms enige teleurstelling wanneer

Nadere informatie

1. Neem altijd de juiste stappen om uw camera te beschermen tegen vallen, schokken of stoten.

1. Neem altijd de juiste stappen om uw camera te beschermen tegen vallen, schokken of stoten. Waarschuwing 1. Neem altijd de juiste stappen om uw camera te beschermen tegen vallen, schokken of stoten. 2. Zorg ervoor om een geschikte afstand te bewaren tot voorwerpen met sterke magnetische interferentie,

Nadere informatie

HD DashCam. Handleiding

HD DashCam. Handleiding HD DashCam Handleiding Inhoud Overzicht 2 Kenmerken 3 Structuur 3 Toetsfuncties 5 Werking 5-7 Specificaties 8 Veelgestelde vragen 10 Overzicht Dit is een digitale HD (high definition) video camera recorder

Nadere informatie

PJWX4141/PJWX4141N/PJWX4141NI BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN Projectiesysteem: 1-chip DLP Resolutie: 1.024.000 pixels (1280 x 800) Vorm van display: Helderheid: Kleurreproductie: Afmetingen display:

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

High Definition like no other

High Definition like no other High Definition like no other Briljanter, intenser en 5x scherper beeld. De nieuwe Full HD 1080 lijn van Sony. Sony presenteert de wereld van High Definition. Toen Sony begon met het creëren van de grootste

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES

TECHNISCHE SPECIFICATIES Blz.1 / 7 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Notebooks > W Serie > VPCW21S1E/T VPCW21S1E/T Mini-notebook

Nadere informatie

Verhuur lijst. DLSR- CANON 5D MARK 3 incl. batterij grip 2x accu 1x CF card 32 GB. Prijs. Euro 45 per dag. Videocamera s

Verhuur lijst. DLSR- CANON 5D MARK 3 incl. batterij grip 2x accu 1x CF card 32 GB. Prijs. Euro 45 per dag. Videocamera s Verhuur lijst DLSR- CANON 5D MARK 3 incl. batterij grip 2x accu 1x CF card 32 GB Prijs. Euro 45 per dag Videocamera s SONY HVR S270 Incl. 2x V munt accu. 1x CF card 32 GB Statiefplaat Cameratas Prijs.

Nadere informatie

18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau. De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden

18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau. De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden PERSBERICHT 18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden Aartselaar, 25 januari 2007 Bekijk alles van dichtbij op een geheel nieuwe manier. Met

Nadere informatie

Press Release. Hoge snelheid, fantastisch resultaat de nieuwe Canon IXUS 300 HS combineert indrukwekkende prestaties met een stijlvol design

Press Release. Hoge snelheid, fantastisch resultaat de nieuwe Canon IXUS 300 HS combineert indrukwekkende prestaties met een stijlvol design Press Release EMBARGO: 11 mei 2010, 06:00 CEST Hoge snelheid, fantastisch resultaat de nieuwe Canon IXUS 300 HS combineert indrukwekkende prestaties met een stijlvol design Amstelveen, 11 mei 2010 Canon

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de Canon EOS-1D MARK IV snel, krachtig en met hi-res prestaties voor professionele fotografen

Persbericht. Maak kennis met de Canon EOS-1D MARK IV snel, krachtig en met hi-res prestaties voor professionele fotografen Persbericht EMBARGO: 20 oktober 2009, 06:00 CET Maak kennis met de Canon EOS-1D MARK IV snel, krachtig en met hi-res prestaties voor professionele fotografen Hoge resolutie foto's van dit product zijn

Nadere informatie

MiniPOS. Winkel Kassasysteem. www.jankassa.nl

MiniPOS. Winkel Kassasysteem. www.jankassa.nl MiniPOS Winkel Kassasysteem POS RETAIL kassa software Met de POS RETAIL kassa software geleverd met onze verschillende POS kassasystemen zoals de MiniPOS, de MaxiPOS en de Zenis POS, heeft u een veelzijdig

Nadere informatie

Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong

Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong Persbericht Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari

Nadere informatie

S4P4372020 HD IP NVR Kit met PoE 2* 3,6mm, 2* 2,8-12 mm

S4P4372020 HD IP NVR Kit met PoE 2* 3,6mm, 2* 2,8-12 mm S4P4372020 HD IP NVR Kit met PoE 2* 3,6mm, 2* 2,8-12 mm Eigenschappen 1U behuizing 4 Channel 720P NVR Input & Output: 4ch 720P IPC-ingang; 1ch VGA 1 ch HDMI-uitgang Voorbeeld & Opname resolutie: 1280 x

Nadere informatie

GUARDVIEW. professional security equipment

GUARDVIEW. professional security equipment GUARDVIEW professional security equipment GUARDVIEW product functies Functies die bepalend zijn voor een goed beeldresultaat Ultra HD defi nitie 4K is een HD standaard met een resolutie van 3840*2160 pixels.

Nadere informatie

PLL CIRCUIT. 2.4 GHz MIC BUILT-IN LCD TFT VID-TRANS300 VID-TRANS310 VID-TRANS320 NIGHT VISION IR LED NEDERLANDS PAN & TILT GEBRUIKSAANWIJZING UNIT

PLL CIRCUIT. 2.4 GHz MIC BUILT-IN LCD TFT VID-TRANS300 VID-TRANS310 VID-TRANS320 NIGHT VISION IR LED NEDERLANDS PAN & TILT GEBRUIKSAANWIJZING UNIT VID-TRANS300 VID-TRANS310 VID-TRANS320 2.4 GHz LCD TFT RC UNIT PAN & TILT NIGHT VISION IR LED 3 CHANNELS PLL CIRCUIT MIC BUILT-IN OBSERVATION & SECURITY GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS Systemen: VID-TRANS300

Nadere informatie

Jeroen Horlings, april 2013 (update januari 2016)

Jeroen Horlings, april 2013 (update januari 2016) Jeroen Horlings Voorwoord Gefeliciteerd met uw Canon EOS 700D! Net als de 600D, 650D en de 60D kenmerkt de 700D zich door zijn uitklap- en kantelbare lcd-scherm. Als unicum is het scherm van de 700D aanraakgevoelig,

Nadere informatie

POWER TO YOUR NEXT STEP

POWER TO YOUR NEXT STEP POWER TO YOUR NEXT STEP Een DSLR die je altijd bij je wilt hebben you can Een DSLR die je altijd bij je wilt hebben Een overzicht van al je herinneringen vol schitterende foto's en video's waar je trots

Nadere informatie

Cologne, 20 th -25 th of September 2016

Cologne, 20 th -25 th of September 2016 Cologne, 20 th -25 th of September 2016 Flagship Concept Snelheid Hoogste snelheid geboden voor PRO s Mobiliteit Ongeëvenaarde mobiliteit Beeldkwaliteit Beste beeldkwaliteit voor PRO s Victoria Rogotneva

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Shanny SN600C-RF Speedlite. Review van de Shanny SN600C-RF met SN-E3-RF radio trigger

Shanny SN600C-RF Speedlite. Review van de Shanny SN600C-RF met SN-E3-RF radio trigger Shanny SN600C-RF Speedlite Review van de Shanny SN600C-RF met SN-E3-RF radio trigger STEPHAN HOEK 26-01-2015 SHANNY SN600C-RF & SN-E3-RF REVIEW Chinese fabrikant Shanny heeft een nieuwe flitser met radio

Nadere informatie

Canon legt accent op gemak met drie nieuwe PowerShot modellen

Canon legt accent op gemak met drie nieuwe PowerShot modellen Persbericht EMBARGO: 18 januari 2007, 13:00 MET Canon legt accent op gemak met drie nieuwe PowerShot modellen Amstelveen, 18 januari 2007: Vandaag breidt Canon de succesvolle PowerShot range uit met drie

Nadere informatie

Fujifilm lanceert een NIEUWE JZ long-zoomcategorie voor compactcamera's

Fujifilm lanceert een NIEUWE JZ long-zoomcategorie voor compactcamera's Fujifilm lanceert een NIEUWE JZ long-zoomcategorie voor compactcamera's Publicatiedatum: 2 februari 2010 De nieuwe FinePix JZ-serie long-zoom compactcamera's biedt een winnende combinatie van stijl, vermogen

Nadere informatie

Technologie Verklaard IXUS 300 HS

Technologie Verklaard IXUS 300 HS Technologie Verklaard IXUS 300 HS EMBARGO: 11 mei 2010, 06:00 CEST Zeer gevoelige 10,0 Megapixel CMOS sensor Met een resolutie van 10,0 Megapixel is het mogelijk de fijne details van de onderwerpen vast

Nadere informatie

On-the-go USB geheugenkaartlezer voor mobiele apparaten - OTG card reader

On-the-go USB geheugenkaartlezer voor mobiele apparaten - OTG card reader On-the-go USB geheugenkaartlezer voor mobiele apparaten - OTG card reader Product ID: FCREADUOTGDB Nu hebt u snel toegang tot foto's, video en data vanaf een MicroSD -kaart, SD -kaart of via USB aangesloten

Nadere informatie

Toshiba C70D-A-117 (PSCENE-01G00QDU)

Toshiba C70D-A-117 (PSCENE-01G00QDU) Toshiba C70D-A-117 (PSCENE-01G00QDU) Specificaties: Design Soort apparaat Kleur van het product Formaat Notebook Zwart Clamshell Processor Kloksnelheid processor Processorfamilie 1 GHz AMD E Processormodel

Nadere informatie

Aankondiging. voorwerp. Dell Werkstations. Type opdracht. levering. Plaats. Helmond. Beschrijving

Aankondiging. voorwerp. Dell Werkstations. Type opdracht. levering. Plaats. Helmond. Beschrijving Aankondiging voorwerp Dell Werkstations Type opdracht levering Plaats Helmond Beschrijving Binnen hogeschool de Kempel staan ongeveer 225 werkstations. Deze worden intensief gebruikt door verschillende

Nadere informatie

BASIS DRAAGBARE PROJECTOR 2600AL

BASIS DRAAGBARE PROJECTOR 2600AL Draagbare Projectoren Pro Projectoren High-End Projectoren BASIS DRAAGBARE PROJECTOR 2600AL WXGA (1280x800) 16:10 Input: HDMI-VGA-VIDEO Throw Ratio 1,36-1,77 / Zoom x1,3 / 2,6KG = SONY VPL-DW126 of SONY

Nadere informatie

INSTALATIEGIDS VIDEOWALL

INSTALATIEGIDS VIDEOWALL INSTALATIEGIDS VIDEO 1. Bereken de hoogte van de rails door te meten hoeveel lager het onderste scherm zal uitkomen. Je kan dit meten aan de achterkant van de display, waar de beugels op gemonteerd zijn.

Nadere informatie

Toelichting op de technologieën EOS 550D

Toelichting op de technologieën EOS 550D Toelichting op de technologieën EOS 550D EMBARGO: 8 februari 2010, 15:00 CET Canon CMOS sensor De door Canon ontworpen en geproduceerde CMOS technologie bevat bij elk pixel van de sensor een geavanceerd

Nadere informatie

USB 3.0 Flash geheugen multi kaartlezer/schrijver met USB-C - SD, microsd, CompactFlash

USB 3.0 Flash geheugen multi kaartlezer/schrijver met USB-C - SD, microsd, CompactFlash USB 3.0 Flash geheugen multi kaartlezer/schrijver met USB-C - SD, microsd, CompactFlash Product ID: FCREADU3C Ideaal voor creatieve professionals, bespaart deze multikaartlezer/-schrijver u tijd en zorgt

Nadere informatie

Persbericht. Vier Canon producten ontvangen EISA awards

Persbericht. Vier Canon producten ontvangen EISA awards Persbericht Vier Canon producten ontvangen 2012-2013 EISA awards European Advanced SLR Camera 2012-2013: Canon EOS 5D Mark III European Compact Camera 2012-2013: Canon PowerShot G1X European Camcorder

Nadere informatie

Handleiding Ltl Acorn Scouting Camera

Handleiding Ltl Acorn Scouting Camera Handleiding Ltl Acorn Scouting Camera Inhoudsopgave Introductie pagina 2 Snel starten pagina 2 t/m 4 Camera-menu pagina 4 en 5 Technische specificaties pagina 5 Introductie Snel starten Wat heeft u nodig

Nadere informatie

LaCinema Black PLAY. High Definition Media Center

LaCinema Black PLAY. High Definition Media Center LaCinema Black PLAY High Definition Media Center 500GB * 710 films of 165.000 muzieknummers of 500.000 foto s ** Bekijk en beluister films, foto s en muziek op HDTV Geef uw foto s een nieuwe dimensie Maak

Nadere informatie

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Live Streaming (LEGRIA HF R48 en LEGRIA HF R46) De nieuwe LEGRIA HF R-serie stelt gebruikers in staat hun video-opnamen

Nadere informatie

VZ-107W Achteruitrijcamera set

VZ-107W Achteruitrijcamera set VZ-107W Achteruitrijcamera set Gebruikshandleiding INHOUD SET 1. 1 X CCD Camera 2. 7 TFT LCD Colour Monitor 3. Kabelbosje met 2 Camera Inputs 4. Monitor afstandbediening 5. Monitor bracket 6. Gebruikershandleiding

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot A serie

Technologie verklaard PowerShot A serie Technologie verklaard PowerShot A serie DIGIC 4 beeldprocessor De Canon DIGIC 4 (Digital Imaging Core) processor regelt alle primaire functies om de camera zo efficiënt mogelijk te laten werken. Geavanceerde

Nadere informatie

Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B

Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B Blz.1 / 6 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B VPCX11S1E/B

Nadere informatie

Camerakeuze. Camera s met wisselbaar objectief: Systeemcamera zonder spiegel: door wegvallen van spiegelconstructie is body klein

Camerakeuze. Camera s met wisselbaar objectief: Systeemcamera zonder spiegel: door wegvallen van spiegelconstructie is body klein Camerakeuze Camera s met vast objectief: Gsm camera (vb iphone): altijd bij de hand, kleine sensor = slechte kwaliteit bij minder goede lichtsituaties Compact camera: klein, meer fotografische mogelijkheden

Nadere informatie

Ervaar de Realiteit in Full HD

Ervaar de Realiteit in Full HD EeeBox PC EB1501P Ervaar de Realiteit in Full HD De EeeBox PC EB1501-serie gaat het traditionele " DVD s kijken op een LCD TV" home entertainment concept trotseren. Met HDMI-output, een slot-load optische

Nadere informatie

Specificaties van de Grundig 22VLE8120WG

Specificaties van de Grundig 22VLE8120WG Specificaties van de Algemene kenmerken Soort schermopbouw Beeldschermgrootte in inch Beeldschermgrootte in inch De grootte van het beeldscherm wordt schuin over het scherm gemeten. Deze diameter wordt

Nadere informatie

Ultrasnelle prestatie voor efficiënte workflows

Ultrasnelle prestatie voor efficiënte workflows Dubbele SD kaartlezer/schrijver - USB 3.0 - SD 4.0, UHS II StarTech ID: 2SD4FCRU3 Deze draagbare USB 3.0 kaartlezer biedt u gelijktijdig ultrasnelle lees- en schrijftoegang tot twee SD geheugenkaarten,

Nadere informatie

Universeel USB 3.0 laptop docking station - Dual Video HDMI DVI VGA met audio en Ethernet

Universeel USB 3.0 laptop docking station - Dual Video HDMI DVI VGA met audio en Ethernet Universeel USB 3.0 laptop docking station - Dual Video HDMI DVI VGA met audio en Ethernet StarTech ID: USB3SDOCKHDV Met het USB3SDOCKHDV Dual Video universele USB 3.0 laptop docking station met audio en

Nadere informatie