Maximo & Idaro. Clinic Care Assist. Veiligheid. Warmte. Geborgenheid. Onze collectie KINDERBEDDEN.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maximo & Idaro. Clinic Care Assist. Veiligheid. Warmte. Geborgenheid. Onze collectie KINDERBEDDEN."

Transcriptie

1 Maximo & Idaro Clinic Care Assist Veiligheid. Warmte. Geborgenheid. Onze collectie KINDERBEDDEN.

2 Maximo Kleine patiënten groot comfort Het kinderbed Maximo verenigt toekomstige eisen met een kindvriendelijke vormgeving: verzorgingsgerichte veiligheid en naast veilig ook kleurrijk. Het vrolijke design veraangenaamt het verblijf in het ziekenhuis en geeft de kamer een vriendelijke uitstraling. Naast het moderne design voldoet Maximo nu ook al aan de toekomstige eisen zodat u nu al investeert voor de toekomst. Belangrijk toezicht en mooi uitzicht. Van buitenaf door het personeel en vanuit het bed door de kleine patiënt Maximo biedt dankzij het grote front van PET-glas een optimale doorkijk. Maar niet alleen het vrije en lichte ontwerp maar ook de betere bereikbaarheid van het kind, zijn belangrijke pluspunten van de verwijderbare PET-glas inserts in het hoofd- en voeteneind. Een mooi designconcept tot aan de wielen. Algemeen design van kop tot teen. Behalve de eendenkoppen zijn ook de lichtlopende wielen qua kleur en vormgeving op het totaalconcept afgestemd.

3 Onze collectie KINDERBEDDEN. Eend goed, alles goed. De geleiders van het zijhek zijn kindvriendelijk uitgevoerd met de eendenkop als speels eindpunt. Traploos hoger. Nog een slimmigheidje van het zijhek is de traploze en geluidloze hoogteverstelling. Vervelende geluiden bij de hoogteverstelling behoren hiermee het verleden toe. De ontgrendeling is eenvoudig met behulp van een voetbediening.

4 Maximo Kleine patiënten groot comfort DESIGN voor het welzijn De totale uitwerking op de ruimte wordt voortdurend vergroot door een doordacht kleur- en vormconcept. Het kinderbed Maximo verenigt een eenvoudige verzorging met een sterk design. Slimme details. De harmonische uitstraling van Maximo eindigt in de houders van de zijhekken in de vorm van een eendenkop. Zo wordt verzorgd worden leuk! Kleurrijk. Naar keuze geel, blauw of wit, of een combinatie hiervan. Vrolijke kinderkleuren passend bij uw inrichting. EFFICIËNTE bij de verzorging De verzorging van kinderen moet voldoen aan speciale eisen. Dankzij doordachte concepten wordt de dagelijkse verzorging gemakkelijker. Hulpmiddelen voor de verzorging moeten altijd goed en snel bereikbaar zijn. Praktisch. Aan comfort wordt grote waarde gehecht. Door een eenvoudige handgreep zijn de draaibare luieremmer en de uittrekbare wasmand snel te bereiken.* Transparant. De makkelijk te verwijderen PET-inserts aan hoofden voeteneinde maken het bed toegankelijker voor het personeel en verlenen tevens een vrij gevoel. TECHNIEK die meer presteert Bij de dagelijkse verzorging komt heel wat kijken dus is het fijn als dit wat eenvoudiger wordt gemaakt. Het kinderbed Maximo heeft de vertrouwde, robuuste kwaliteit en lange levensduur met een gegarandeerde, comfortabele veiligheid. Efficiënt design. Bij de stootwielen wordt een efficiënte techniek met design gecombineerd. Niet alleen het stootvlak is elegant vormgegeven, ook de uitstraling overtuigt dankzij mooie applicaties. Geluidloos. De zijhekken zijn traploos en geluidloos te verstellen. Eenvoudig en comfortabel te ontgrendelen dmv. een voetbediening. *Toebehoren

5 Maximo Kleine patiënten groot comfort Keep on smiling. De ergonomisch gevormde zijhekken zorgen niet alleen voor een vriendelijke uitstraling van het bed, maar maken ook het werk van het verplegend personeel beduidend lichter. Hier ontmoet design een toekomstgerichte planning. Het bed Maximo met de verhoogde zijhekken (810 mm) voldoet nu al aan de te verwachten nieuwe norm DIN Kinderen zijn tegenwoordig steeds groter, de Maximo is hierop berekend.

6 Idaro Veiligheid. Warmte. Geborgenheid. Een pasgeboren baby zoekt graag een veilig plekje dicht bij zijn moeder. De babywagen Idaro verenigt modernste techniek met de emotionele aspecten en geeft de jonge moeder de juiste ondersteuning tijdens de eerste dagen. De C-ronding. De C van Clever. Dankzij de C-vorm van de babywagen kan de moeder de wagen eenvoudig over het bed schuiven om zo dichterbij haar kind te zijn en ontspannen van haar kind te kunnen genieten. Bij het gebruik van meerdere Idaro s kan men de wagens snel en eenvoudig in elkaar schuiven om ruimte te besparen.

7 De nieuwe collectie KINDERBEDDEN. Binnen handbereik: het functionele opbergbakje. De Idaro heeft een functioneel opbergbakje dat zich dicht bij het hoofdeinde en dus de baby bevindt, en hierdoor helpt de verzorging te vergemakkelijken. Het oog wil ook wat. Het kleurrijke designconcept geeft de ruimte een vriendelijke en uitnodigende uitstraling. Het zonnige geel gecombineerd met blauw doet modern en gezellig aan, zowel voor de ouders als voor het personeel.

8 Idaro Veiligheid. Warmte. Geborgenheid. DESIGN voor het welzijn Het kleurconcept van Idaro bestaat uit de prachtige primaire kleuren geel, blauw en wit en biedt de combinatiemogelijkheden die passen bij uw inrichting zoals u het wilt met een grote portie kinderdesign. Vriendelijke standpunten. De babywagen Idaro heeft een slimme designoplossing voor de vaak zo fantasieloze wielen. De wagen staat op lieve, vriendelijke berengezichtjes.* De zon aan de hemel. De Idaro is naar keuze verkrijgbaar in lachend zonnegeel, vriendelijk blauw of in wit, gecombineerd of in één kleur. EFFICIËNTIE bij de verzorging Ongeacht van welke kant u de Idaro bekijkt, door het makkelijke gebruik zorgt hij voor evenveel plezier bij zowel de ouders als ook bij het verzorgend personeel. De Idaro is dankzij de vertrouwde kwaliteit en de speelse details een perfecte aanvulling op uw dagelijkse gang van zaken. Lekker dichtbij. Het praktische opbergbakje om hulpmiddelen voor de verzorging in op te bergen binnen handbereik. Flexibiliteit. De flexibele hoogteverstelling maakt een optimale positionering t.o.v. het bed van de moeder mogelijk en zorgt voor een aangename werkhoogte tijdens de verzorging van de baby. TECHNIEK die meer presteert Technische perfectie gecombineerd met de behoeften van moeder en kind een samenspel op het hoogste niveau. De babywagen vergroot het welzijn en het comfort dankzij de technieken die speciaal zijn toegespitst op de behoeften van moeder en kind. Comfort. De kwaliteit van de wagen is optimaal geconstrueerd - de tot op 15 zwenkbare korf maakt het mogelijk om de baby van alle kanten te bewonderen. Soepel. De clevere C-vorm maakt flexibel gebruik mogelijk. De verstelbare ligvlakhoogte van 68 tot 92 cm hoogte garandeert individueel toegepast gebruik.

9 Technische gegevens van de collectie KINDERBEDDEN. Maximo 172 cm 92 cm 140 cm 70 cm 1) Idaro 95 cm 59 cm 98 cm 121 cm cm 172 cm Afmetingen en gegevens Buitenafmeting: 912 x 1712 mm Ligvlak/matrasmaat: 720 x 1400 x 90 mm Hoogte van het ligvlak: ca mm Hoogte van het bed: ca mm Zwenking van het ligvlak: tot +/- 7,5 Veilige werklast: 50 kg Hoogte zijhekken tot ca. 810 mm Toebehoren en opties - Geschikt voor reiniging in was- en desinfecteerinstallaties - Verwijderbare kunststof, helderglazen inzetstukken in de hoofd- en voeteneinden: ca. 490 x 940 mm - Uittrekbare wasmand - Onder het ligvlak te zwenken luieremmer - Houder voor infuusstandaard - Dubbele wielen (grijs) met richtingswiel 1) Foto toont de standaarduitvoering zonder glazen inzetstukken. Afmetingen en gegevens Buitenafmeting: 590 x 948 mm Ligvlak/matrasmaat: 350 x 650 x 50 mm Hoogte van het ligvlak: mm Hoogte van de wagen: mm Zwenking in laagstand voeteneinde: tot +/- 15 Toebehoren en opties - Installatie voor hemelbed - Wielen: Tente Smilies motief beer (blauw) * Foto toont de standaarduitvoering zonder glazen inzetstukken.

10 Joh. Stiegelmeyer GmbH & Co. KG Ackerstraße 42, Herford, Duitsland Telefoon: +49 (0) 52 21/185-0 Fax: +49 (0) 52 21/ Technische wijzigingen voorbehouden. Om druktechnische redenen zijn lichte kleurafwijkingen van het origineel mogelijk. Stand 04/2011, Versie 2

Amara. Clinic Care Homecare Assist. Veilig en decoratief.

Amara. Clinic Care Homecare Assist. Veilig en decoratief. Clinic Care Homecare Assist Veilig en decoratief. Het hoog-laag bed is een prachtige combinatie tussen design en praktische functionaliteit. In het dagelijks gebruik is het bed zeer betrouwbaar en overtuigt

Nadere informatie

Toebehoren. Clinic l Care l Assist. Praktische EXTRA S ter keuze

Toebehoren. Clinic l Care l Assist. Praktische EXTRA S ter keuze Toebehoren Clinic l Care l Assist Praktische EXTRA S ter keuze Toebehoren Praktische EXTRA S ter keuze Toebehoren voor meer comfort Het toebehoren-assortiment van Stiegelmeyer is bijzonder praktijkgericht.

Nadere informatie

Vivendo. Clinic l Care l Assist. De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE

Vivendo. Clinic l Care l Assist. De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Vivendo Clinic l Care l Assist De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Vivendo De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Comfort en welzijn zijn belangrijk voor de genezing. Stiegelmeyer zet maatstaven met een ziekenhuisbed dat

Nadere informatie

Amara. Clinic Care Homecare Assist Process. VEILIG en decoratief.

Amara. Clinic Care Homecare Assist Process. VEILIG en decoratief. Clinic Care Homecare Assist Process VEILIG en decoratief. Het hoog-laag bed is een prachtige combinatie tussen design en praktische functionaliteit. In het dagelijks gebruik is het bed zeer betrouwbaar

Nadere informatie

Klantinformatie. Clinic Care

Klantinformatie. Clinic Care Klantinformatie Clinic Care Introductie van de nieuwe norm Voorwoord Geachte klant, Sinds 2000 bestaan er twee verschillende normen voor verpleeg- (DIN EN 1970) en ziekenhuisbedden (DIN EN 60601-2-38/A1).

Nadere informatie

Matrassen. Clinic l Care l Assist. De vooruitgang in COMFORT

Matrassen. Clinic l Care l Assist. De vooruitgang in COMFORT Matrassen Clinic l Care l Assist De vooruitgang in COMFORT Matrassen De vooruitgang in COMFORT Comfort en preventie MATRASSYSTEMEN NAAR UW WENS De optimale afstemming van ziekenhuisbed en matrassysteem

Nadere informatie

Arena. bed voor. zware cliënten. Het. Clinic Care Homecare Assist

Arena. bed voor. zware cliënten. Het. Clinic Care Homecare Assist Arena Clinic Care Homecare Assist bed voor Het zware cliënten 2. Arena - het bed voor zware cliënten Het Arena-bed voor bijzonder zware cliënten ondersteunt bij de dagelijkse verzorging van zwaarlijvige

Nadere informatie

Klantinformatie. Clinic Care

Klantinformatie. Clinic Care Klantinformatie Clinic Care Introductie van de nieuwe norm Voorwoord Geachte klant, Sinds 2000 bestaan er twee verschillende standaards voor verpleeg- (DIN EN 1970) en ziekenhuisbedden (DIN EN 60601-2-38/A1).

Nadere informatie

Bekroond met de Interior Innovation Award 2015

Bekroond met de Interior Innovation Award 2015 Bekroond met de Interior Innovation Award 2015 Prestige Voor de mooiste momenten thuis»met mijn suite emotion heb ik een oase van ontspanning binnengehaald. Dit bed is heerlijk comfortabel in alle standen

Nadere informatie

practico alu plus Het bed voor elke gelegenheid, combineert technologie en huiselijkheid. Perfect afgestemd op de verpleging.

practico alu plus Het bed voor elke gelegenheid, combineert technologie en huiselijkheid. Perfect afgestemd op de verpleging. practico alu plus Het bed voor elke gelegenheid, combineert technologie en huiselijkheid. Perfect afgestemd op de verpleging. Het huidige lage verpleegbed // In hoogte verstelbaar van 25-80 cm // Ergonomische

Nadere informatie

N I K L A S. Compleet spijlen. + zijhek eketrisch verstelbaar. Lexaan + spijlen i + zijhek verstelbaar. + kleuraccent in donker-lila

N I K L A S. Compleet spijlen. + zijhek eketrisch verstelbaar. Lexaan + spijlen i + zijhek verstelbaar. + kleuraccent in donker-lila Compleet lexaan + zijhek eketrisch verstelbaar + kleuraccent in donker-lila Lexaan + spijlen i + zijhek verstelbaar + kleuraccent in donker-lila Keuze uit vele kleuraccenten, zie pagina 71 Compleet spijlen

Nadere informatie

S A V O I R - V I V R E. Bijzondere kenmerken model Savior Vivre

S A V O I R - V I V R E. Bijzondere kenmerken model Savior Vivre Hoogte zijhek 60 cm + kleuraccenten groen Hoogte zijhek 100 cm + kleuraccenten blauw Hoogte zijhek 125 cm + kleuraccenten orange Bijzondere kenmerken model Savior Vivre Eenvoudige bediening van de deuren

Nadere informatie

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG ONTWORPEN IN OPDRACHT VAN DE DEENSE OVERHEID. MET ALS HOOFDZAKELIJKE DOELSTELLING: HET REDUCEREN VAN FIXATIE BIJ PSYCHIATRISCHE

Nadere informatie

MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY. TEN BEHOEVE VAN MENSWAARDIGE ZORG. Ziekenhuisbed S 964

MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY. TEN BEHOEVE VAN MENSWAARDIGE ZORG. Ziekenhuisbed S 964 MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY. TEN BEHOEVE VAN MENSWAARDIGE ZORG. Ziekenhuisbed S 964 2 Völker Ziekenhuisbed S 964 Met name mensen die zorg nodig hebben, moeten met respect en waardigheid worden behandeld.

Nadere informatie

Vico. Brancard. by Haelvoet

Vico. Brancard. by Haelvoet Vico Brancard by Haelvoet HAELVOET NV L. BEKAERTSTRAAT 8, 8770 INGELMUNSTER, BELGIUM T +32 (0) 51 48 66 95 F +32 (0) 51 48 73 19 INFO@HAELVOET.BE WWW.HAELVOET.BE HOSPITAL - NUrsing HOME FURNITURE EQUIPEMENT

Nadere informatie

BEHANDELBANKEN. Bedrijvenpark Twente 165L // 7602 KE Almelo T 0546 658 580 // E info@dynamic-bv.nl

BEHANDELBANKEN. Bedrijvenpark Twente 165L // 7602 KE Almelo T 0546 658 580 // E info@dynamic-bv.nl BEHANDELBANKEN Bedrijvenpark Twente 165L // 7602 KE Almelo T 0546 658 580 // E info@dynamic-bv.nl Kwaliteit OSLO en STOCKHOLM Kwaliteit die overtuigt Het laser gelaste basisframe met duurzame slijtage-arme

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

SINA Comfort. De universele douchebrancard voor zorginstellingen

SINA Comfort. De universele douchebrancard voor zorginstellingen SINA Comfort De universele douchebrancard voor zorginstellingen Douchebrancard SINA Comfort De optimale oplossing voor veilig en comfortabel douchen... BEKA Hospitec ontwikkelt samen met gerenommeerde

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

Hoe breng je licht en krachtig samen?

Hoe breng je licht en krachtig samen? Hoe breng je licht en krachtig samen? De Genio overtuigt met zijn pure belijning en functioneel design. De Genio is uniek dankzij de veelzijdige designmogelijkheden en de manier waarop de bedbodem functioneert.

Nadere informatie

Vico. Brancard. by Haelvoet

Vico. Brancard. by Haelvoet Vico Brancard by Haelvoet HAELVOET NV BELGIË L. BEKAERTSTRAAT 8, 8770 INGELMUNSTER T +32 (0) 51 48 66 95 F +32 (0) 51 48 73 19 INFO@HAELVOET.BE WWW.HAELVOET.BE HAELVOET S.A.R.L. FRANKRIJK 12, AVENUE VAN

Nadere informatie

Alle modellen zijn beschikbaar met alternatieve zijhek hoogte.

Alle modellen zijn beschikbaar met alternatieve zijhek hoogte. K N U T Knut (a) Hoogte zijhek 64 cm, ligvlakhoogte van 41 cm - 76 cm of 31 cm - 66 cm (kleine wielen) Knut (b) Hoogte zijhek 78 cm, ligvlakhoogte van 41 cm - 91 cm of 31 cm - 81 cm (kleine wielen) Alle

Nadere informatie

Accessoires Verpleging

Accessoires Verpleging Accessoires Verpleging Accessoires Vanwege de liefde voor details Lampen In de ouderenzorg gaat het om de menselijke omgang tussen verplegend personeel en bewoners. Bij wissner-bosserhoff hebben we begrepen

Nadere informatie

Eén bed waar de moeder voor, tijdens en na de bevalling in kan verblijven!

Eén bed waar de moeder voor, tijdens en na de bevalling in kan verblijven! Medical Dynamics biedt het nieuwe Nascentia verlos- en kraambed aan op de Nederlandse markt. Het verlosbed combineert comfort voor de moeder met gebruiksgemak en ergonomie voor de gynaecologen, verloskundigen

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

Nachtkastjes Ziekenhuis

Nachtkastjes Ziekenhuis Nachtkastjes Ziekenhuis Nachtkastjes Voor zieke mensen is het belangrijk om een plek te hebben die alleen van hen is om persoonlijke dingen te bewaren en belangrijke dingen meteen onder handbereik te hebben.

Nadere informatie

Seta. Clinic Care Assist. Wie op de TOEKOMST voorbereid wil zijn, moet FLEXIBEL blijven.

Seta. Clinic Care Assist. Wie op de TOEKOMST voorbereid wil zijn, moet FLEXIBEL blijven. Seta Clinic Care Assist Wie op de TOEKOMST voorbereid wil zijn, moet FLEXIBEL blijven. INHOUD 04 Seta Het blokkendoosprincipe. 06 Seta reva Genezen in een nieuw design. 08 Seta brevo Veiligheid als concept.

Nadere informatie

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals!

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! Inhoud my-self 4-11 Zitoplossingen van professionals voor professionals. @Just 12-13 TakeOver 14-15 Al meer dan 40 jaar staat de mens, de zittende

Nadere informatie

Harde schaal, zachte kern.

Harde schaal, zachte kern. poi Harde schaal, zachte kern. De elegante schaalbouwwijze is kenmerkend voor poi. De schaal werkt omhullend en verschaft geborgenheid en bescherming. De zachte kern voelt uitnodigend en comfortabel aan.

Nadere informatie

Vertica-Care. Clinic Care Homecare Assist. De evolutie van het opstaan.

Vertica-Care. Clinic Care Homecare Assist. De evolutie van het opstaan. Vertica-Care Clinic Care Homecare Assist De evolutie van het opstaan. INHOUD 03 Rust alleen is niet alles. 11 Alles goed onder controle. 04 Gemakkelijk opstaan. 12 Perfectie wordt door het detail bepaald.

Nadere informatie

Het bedsysteem op maat

Het bedsysteem op maat Het bedsysteem op maat Het draait uiteindelijk allemaal om u. Iedere mens is anders. En daarom is het Ecco2 bedsysteem, met zijn haarfijne afstemming, dat ook. Lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaapgewoontes

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

ISA Invacare Stand Assist

ISA Invacare Stand Assist ISA Invacare Stand Assist Verbeterd design voor comfortabele transfers Onderbeen ondersteuning Uitschuifbare hefarm Ergonomische handgrepen ISA Een evolutie in actieve tilliften Onze nieuwe veelzijdige

Nadere informatie

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80 Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 6 7 CS 80 MAGNEO 8 9 MANET 10 11 RS 120 12 13 RSP 80 14 15 3 MANET Ruimtes modern en op basis van eigen ideeën

Nadere informatie

T O M. Bijzondere kenmerken model Tom

T O M. Bijzondere kenmerken model Tom Hoogte zijhek 113 cm + lage instap van 20 cm exclusief matras + kleuraccenten in blauw-lila Speciaal ledikant met zijhekhoogte van 72cm + houten wielen + kleuraccenten in blauw-lila Keuze uit vele kleuraccenten,

Nadere informatie

ayo Folder_Ayo_12stg_RZ_NL.indd : :32

ayo Folder_Ayo_12stg_RZ_NL.indd : :32 ayo Folder_Ayo_12stg_RZ_NL.indd 1 27.07.10 17:32 Klimaatcomfort.Optische transparantie met superieure ergonomie. Folder_Ayo_12stg_RZ_NL.indd 2-3 27.07.10 17:32 Zit. Past. Is luchtig. Zit: Vloeiende contouren,

Nadere informatie

BEmag Schell Industries Venus - Bevallingsbed

BEmag Schell Industries Venus - Bevallingsbed BEmag Schell Industries Venus - Bevallingsbed Comfort, Design en Ergonomie Als verloskundige of gynaecoloog doe je er alles aan om iedere bevalling zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Dat vraagt

Nadere informatie

Hahn KT-RN. Knoopvormige scharnier voor deuren met een hoge isolatiewaarde ZONDER DICHTINGS- ONDERBREKING

Hahn KT-RN. Knoopvormige scharnier voor deuren met een hoge isolatiewaarde ZONDER DICHTINGS- ONDERBREKING Hahn KT-RN Knoopvormige scharnier voor deuren met een hoge isolatiewaarde! ZONDER DICHTINGS- ONDERBREKING 2 4 7 7 0 1 4 1 14 Hahn KT-RN Nieuw knoopvormig scharnier voor kunststofdeuren Scharnierdelen vervaardigd

Nadere informatie

Innovatief openingsmechanisme met beproefde uittrekbare technologie. Quadro met push to open

Innovatief openingsmechanisme met beproefde uittrekbare technologie. Quadro met push to open Innovatief openingsmechanisme met beproefde uittrekbare technologie. Quadro met push to open Comfortabel openen van greeploze frontplaten Quadro met push to open Puristisch design is een grote trend -

Nadere informatie

Nachtkastjes. design. Huiselijk. met hoge flexibiliteit. Clinic Care Homecare Assist

Nachtkastjes. design. Huiselijk. met hoge flexibiliteit. Clinic Care Homecare Assist Nachtkastjes Clinic Care Homecare Assist design Huiselijk met hoge flexibiliteit Inhoud 04 Combino 14 Compleo 07 Cosimo 15 Combino brevo 08 Conturo 16 Credo 10 Estrado 18 Cosano brevo 11 Alcamo 19 Server

Nadere informatie

Het extralage bed van Völker. Meer veiligheid voor bewoners met een hoog valrisico.

Het extralage bed van Völker. Meer veiligheid voor bewoners met een hoog valrisico. Het extralage bed van Völker. Meer veiligheid voor bewoners met een hoog valrisico. Het juiste verpleegbed voor mensen met een extreem groot valrisico. Het extralage bed van Völker. Onder het Völker Care

Nadere informatie

De praktijkkast van nu. Mooi en functioneel

De praktijkkast van nu. Mooi en functioneel De praktijkkast van nu Mooi en functioneel SKAP-A staat voor: Creëren, scheppen Arrangeren,inrichten Ordenen, rangschikken Creëer met de juiste inrichting sfeer en orde in uw praktijk 3 Functioneel design

Nadere informatie

movita Meubilair voor levenskwaliteit

movita Meubilair voor levenskwaliteit movita Meubilair voor levenskwaliteit Omdat de meeste mensen vergeten dat ze maar één keer leven, is er in het leven zo weinig uniek voor hen. Erich Limpach Veel bewoners brengen een groot deel van hun

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP with people in mind 2 Malibu MAAK DE VOORDELEN VAN BADEN TOEGANKELIJK Tijd doorgebracht in het bad is goed besteed. Baden is een van de genoegens van het

Nadere informatie

CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK. Dat is ergonomie.

CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK. Dat is ergonomie. CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK Dat is ergonomie. T h e D e n t a l C o m p a n y HUGO INNOVATIEF DESIGN

Nadere informatie

BABY-, KINDER- EN JUNIOR BEDDEN

BABY-, KINDER- EN JUNIOR BEDDEN 1 BABY-, KINDER- EN JUNIOR BEDDEN 2015 Inhoud 2 Babybedjes... 3 Wiegkorfonderstel... 3 Losse wiegkorf... 6 Zuigelingenbedjes... 7 3165 serie : hoog/laag zuigelingenbed... 7 3134/3135 serie sinne-bêdsje...

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Melitta c35 De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Snelheid en precisie Krachtige prestaties Met de Melitta c35 kunt u uw klanten van diverse

Nadere informatie

practico alu SCC Het intelligente verpleegbed met SMART Care Control Perfect afgestemd op de verpleging.

practico alu SCC Het intelligente verpleegbed met SMART Care Control Perfect afgestemd op de verpleging. practico alu SCC Het intelligente verpleegbed met SMART Care Control Perfect afgestemd op de verpleging. Het intelligente verpleegbed SMART Care Control is ontworpen voor gebruik met diverse sensorsystemen

Nadere informatie

Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen

Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen Summer EDITION Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen 510 RE Naar wens kunt u de enkele bedden ombouwen naar een gigantisch tweepersoonsbed (optioneel). 500 FSK Kinderen hebben hier hun eigen domein

Nadere informatie

BESCHERMD TEGEN WIND EN INKIJK MET GLAS

BESCHERMD TEGEN WIND EN INKIJK MET GLAS BESCHERMD TEGEN WIND EN INKIJK MET GLAS DESIGN IS DOORSLAGGEVEND Wij wilden een bescherming tegen de wind en inkijk die modern en eenvoudig in het onderhoud is. Daarom kwamen een houten schutting of een

Nadere informatie

Draaistoelen en sledemodel silent rush

Draaistoelen en sledemodel silent rush Draaistoelen en sledemodel silent rush Bureaustoel met hoge rugleuning Bureaustoel met middelhoge rugleuning Sledemodel, vergader- en loungefauteuil Als het erop aankomt, is een goed gevoel doorslaggevend.

Nadere informatie

PARA.MI WERKPLEKARMATUREN

PARA.MI WERKPLEKARMATUREN WERKPLEKARMATUREN 3 ÉÉN ARMATUUR, VEEL OPTIES: MET VRIJ TE COMBINEREN BASISVORMEN EN KLEUREN ZORGT VOOR OPTIMAAL LICHT EN DE GROOTST MOGELIJKE INDIVIDUALITEIT OP KANTOOR. Het leven op kantoor wordt tegenwoordig

Nadere informatie

De ideale oplossing voor kleine ruimtes

De ideale oplossing voor kleine ruimtes De ideale oplossing voor kleine ruimtes Freccia 15 is zowel met kabel als met batterij beschikbaar Kabel uitvoering Batterij uitvoering BC BC LONG RUN Batterij uitvoering met lange gebruikstijd Dankzij

Nadere informatie

CARE DESIGN HOMECARE NICOLE MELANIE ANDREA

CARE DESIGN HOMECARE NICOLE MELANIE ANDREA CARE DESGN HOMECARE NCOLE MELANE ANDREA BEDS Nicole TECHNSCHE GEGEVENS Buitenafmetingen AFFORDAB BETAALBARE KW 100 x 206 cm Ligvlak 90 x 200 cm 4Delig ligvlak met houten latten of metalen raster (optie)

Nadere informatie

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374 REAL 9000 PLUS KIND Article number 803374 Last change 1000601 Valid from 070601 Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Een Stoel met modulair systeem en enorme mogelijkheden Veel kinderen

Nadere informatie

xenium executive toonaangevend comfort Duitsland GRAHL. working well. GmbH Phone +49(0) Fax +49(0)

xenium executive toonaangevend comfort Duitsland GRAHL. working well. GmbH Phone +49(0) Fax +49(0) Duitsland GRAHL. working well. GmbH Phone +49(0) 57 69 7-0 Fax +49(0) 57 69 3 33 www.grahl.com info@grahl.de Zwitserland Ergo Design+ GmbH Phone +41(0) 450. 0312 33 Fax +41(0) 450. 0312 33 Luxemburg ALMA

Nadere informatie

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET DE LUXE VAN KEUZE Wanneer klanten betere prestaties eisen, bieden de handdouches uit de Idealrain collectie u de mogelijkheid om deze te leveren. De komst van Idealrain

Nadere informatie

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte.

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. Discreet ontwerp. Krachtig effect. norament 926 satura: visuele diepte door een elegant

Nadere informatie

Babyzitjes. Rek voor autostoeltje

Babyzitjes. Rek voor autostoeltje Winkelwagens Babyzitjes Rek voor autostoeltje Extra service voor omzetstijging Een aanbod zoals het babyzitje "Trend" is pure klantgerichtheid: dit nieuwe model in een modern design zorgt ervoor dat ouders

Nadere informatie

Zelden heeft werk voor zo weinig werk gezorgd.

Zelden heeft werk voor zo weinig werk gezorgd. on spot Zelden heeft werk voor zo weinig werk gezorgd. De beste ideeën ontstaan meestal daar waar mensen bijeenkomen en zich prettig voelen. Met Sedus on spot en de bijzonder exclusieve uitvoering on

Nadere informatie

xenium voelt goed, werkt beter

xenium voelt goed, werkt beter xenium voelt goed, werkt beter 2 xenium draait om mensen xenium xenium geeft iedereen een eigen plaats in de organisatie. De intelligente stoel heeft een heldere belijning, die op alle mogelijke manieren

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU TAWALU van HUPFER......afruimwagens voor een plaatsbesparende afzet en probleemloos retourtransport! TAWALU-2/26 GN voor maximaal

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie 100% Nederlands fabricaat Niet meer ombedden Efficiënter opereren Sneller behandelen Patiënt- vriendelijk IN-

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

Move Allova+ Move Classic

Move Allova+ Move Classic Move Allova+ Move Classic De bedmanipulaties SCENARIOHANDSCHAKELAAR Care Bed \ MOVE ALLOVA+ Mobiliteit in harmonie met de hoogste eisen. Het verstelbereik van 25 tot 80 cm, van het verzorgingsbed Move

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel

Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel Huka Huka is al jaren de specialist op het gebied van kinderrevalidatie. Wij bedenken en produceren onze producten in

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS IS EEN FLEXIBELE OPLOSSING DIE WORDT GEDEELD DOOR DE GROEP EN WORDT AANGEPAST AAN HET INDIVIDU EVENWICHTIGE GELUIDSNIVEAUS EN INDIVIDUELE WERKPLEKKEN In combinatie

Nadere informatie

Adrano. Clinic Care Assist. Het meubelsysteem Adrano. De HUISELIJKE perfectie.

Adrano. Clinic Care Assist. Het meubelsysteem Adrano. De HUISELIJKE perfectie. Adrano Clinic Care Assist Het meubelsysteem Adrano. De HUISELIJKE perfectie. Het meubelsysteem Adrano. De HUISELIJKE perfectie. Deze brochure biedt u een overzicht van het veelzijdige, flexibel bruikbare

Nadere informatie

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG De elegante techniek FLAT DESIGN INNOVATIE IN VORMGEVING Door de extreem vlakke vormgeving lijkt dit innovatieve ontwerp samen te smelten met de omgeving. Op subtiele wijze ontstaat zo een fraai aanzicht:

Nadere informatie

Persinformatie. Van badkamercomfort naar comfortbadkamer! Hoe richt je de badkamer toekomstgericht in?

Persinformatie. Van badkamercomfort naar comfortbadkamer! Hoe richt je de badkamer toekomstgericht in? Hoe richt je de badkamer toekomstgericht in? Van badkamercomfort naar comfortbadkamer! Volkomen terecht beleefde de badkamer de laatste jaren een revival, met veel meer aandacht voor design, comfort en

Nadere informatie

Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA

Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA Creëer uw eigen feelgoodruimte! U wilt meer tijd buiten doorbrengen en toch een perfecte zonwering hebben? Met onze innovatieve schermoplossingen

Nadere informatie

SPRINT V. Vloerreiniging

SPRINT V. Vloerreiniging NL SPRINT V Vloerreiniging 1 SPRINT VLOERREINIGING SPRINT SYSTEEM De nieuwe vlakmophouder generatie Sprint V garandeert u bij dagelijks gebruik een dubbele tijdsbesparing. Uw medewerkers spannen mops zo

Nadere informatie

AVERO Phoenix. Wellness- en verzorgingsbad in een exclusief design

AVERO Phoenix. Wellness- en verzorgingsbad in een exclusief design AVERO Phoenix Wellness- en verzorgingsbad in een exclusief design Hoog/Laagbad AVERO Phoenix Helder design en hoogwaardige materialen... Designed by Uwe Spannagel TM Badkuip met verlaagd voetengedeelte...

Nadere informatie

Warmtekrachtkoppeling. Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower

Warmtekrachtkoppeling. Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower Warmtekrachtkoppeling Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower Waarom ecopower? Eenvoudigweg omdat het de moeite waard is! Bij een traditionele productie van energie

Nadere informatie

EEN COMFORTABEL GELUIDSNIVEAU

EEN COMFORTABEL GELUIDSNIVEAU ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo is een studietafel, ideaal voor die belangrijke dagen in het leven van leerlingen: de schooltijd! Een serie tafels die volledig op maat gemaakt is voor al hun gebruikers:

Nadere informatie

BEDSYSTEEM ACCESSOIRES & BIJPASSENDE MEUBELS KASTSYSTEEM

BEDSYSTEEM ACCESSOIRES & BIJPASSENDE MEUBELS KASTSYSTEEM BEDSYSTEEM SINFONIE PLUS bedden passen perfect bij het SINFONIE PLUS kastprogramma. Kies uit vier aantrekkelijke hoofdeinden en diverse fraaie decor-, glas- en bekledingsvarianten. U kunt SINFONIE PLUS

Nadere informatie

carisma 300-xxl Extra brede verpleegbed voor zware belastingen

carisma 300-xxl Extra brede verpleegbed voor zware belastingen carisma 300-xxl Extra brede verpleegbed voor zware belastingen 300 kg carisma 300-xxl Verpleegbed voor zwaarlijvige bewoners De synthese van gerieflijkheid en individueel verplegingscomfort werd bij de

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Modulair en veelzijdig: MPO verbandtrolleys.

Modulair en veelzijdig: MPO verbandtrolleys. Mobiele organisatiesystemen/mpo verbandtrolleys Modulair en veelzijdig: MPO verbandtrolleys. Met de MPO verbandtrolleys bent u optimaal uitgerust voor elke inzet. Of het nu om verbandmiddelen gaat of om

Nadere informatie

giroflex 32 designed by Animos+Partner

giroflex 32 designed by Animos+Partner giroflex 32 designed by Animos+Partner giroflex 32 Automatisch in een comfortabele positie: dankzij het Giromove-synchroonmechanisme past de giroflex 32 zich bij het zitten altijd optimaal aan uw bewegingen

Nadere informatie

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm ORE -5 Set 379.6 Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij

Nadere informatie

KANNENAPPARATUUR. M-Line

KANNENAPPARATUUR. M-Line KANNENAPPARATUUR M-Line M-LINE KANNENAPPARATUUR VOOR SMAAKVOLLE EN VERS GEZETTE FILTERKOFFIE! EEN MENS VEERT OP VAN HET HEERLIJKE AROMA VAN ECHTE, VERS GEZETTE FILTERKOFFIE. KOFFIE ZORGT VOOR GESPREKSSTOF

Nadere informatie

Viega Advantix-douchegoot. Aantrekkelijk design, flexibel te combineren.

Viega Advantix-douchegoot. Aantrekkelijk design, flexibel te combineren. Viega Advantix-douchegoot Aantrekkelijk design, flexibel te combineren. 2 Viega Advantix-douchegoot Viega Advantix-douchegoot Altijd uitstekend in vorm, in elke badkamer. De eisen aan de vormgeving van

Nadere informatie

Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators

Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators 088 10 20 100 www.medipoint.nl/travixx Travixx brengt u verder De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, daar blijft u het liefst zo

Nadere informatie

MBI. Serie Sitness. Draaistoel Sitness 10. Draaistoel Sitness 15

MBI. Serie Sitness. Draaistoel Sitness 10. Draaistoel Sitness 15 MBI Serie Sitness Bij bureaustoelen van de serie Sitness zijn het onderstel en zitvlak dynamisch verbonden. Dat creëert een volledig nieuw zitgevoel waarbij de rugspieren permanent geactiveerd, getraind

Nadere informatie

Variplan. DORMA Hüppe. De moderne vouwwand, die nieuwe ruimte schept.

Variplan. DORMA Hüppe. De moderne vouwwand, die nieuwe ruimte schept. Variplan DORMA Hüppe. De moderne vouwwand, die nieuwe ruimte schept. Variplan ontvouwt functie tot perfectie. Nu kunt u ruimten zinvol opdelen. De vlak uittrekbare vouwwand DORMA Hüppe Variplan biedt u

Nadere informatie

DIENBLADEN AFRUIMWAGENS. Nieuwe modellen. De afruimers: slimme helpers van BLANCO Professional.

DIENBLADEN AFRUIMWAGENS. Nieuwe modellen. De afruimers: slimme helpers van BLANCO Professional. DIENBLADEN AFRUIMWAGENS Nieuwe modellen De afruimers: slimme helpers van BLANCO Professional. 2 DAADKRACHT Vaatwerkretourtransport zonder chaos: met dienbladenafruimwagens van BLANCO Professional. Dienbladenafruimwagens

Nadere informatie

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Afval Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Afval Afval Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Linnenverdeelwagens Voor het opslag en transport van linnen kunnen

Nadere informatie

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2 Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 00-2 Bestelnr. 429.856 Deltaschuurmachine met toerentalregeling + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij regelbaar toerental. Geen uitgebreide nabewerking

Nadere informatie

Laboratorium. Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium

Laboratorium. Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium Laboratorium Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium Het werken in een laboratorium stelt eisen aan stoelen die met geen andere werkomgeving te vergelijken zijn. Naast de hoogste eisen voor

Nadere informatie

Werkstoelen Spirit Line Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Werkstoelen Spirit Line Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkstoelen Spirit Line Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! 2 Al meer dan 25 jaar vertegenwoordigen

Nadere informatie

Rolf Benz onda. Design Christian Werner

Rolf Benz onda. Design Christian Werner Rolf Benz onda Design Christian Werner WAAR VRIJHEID ZICH THUISVOELT // Het organisch gevormde programma voor conceptbanken Rolf Benz ONDA zorgt voor een heel bijzondere plek. Een plek waar men tijd voor

Nadere informatie

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009 01 Eindeloze creativiteit Al onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de wens om te veranderen en het nastreven van perfectie. Constante verbeteringen voor een betere leefomgeving. We volgen onze hoofdontwerper

Nadere informatie