EMMI ALL-IN-ONE FONDÜ Alles wat je nodig hebt om een Fondü-meesterwerk te creëren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EMMI ALL-IN-ONE FONDÜ Alles wat je nodig hebt om een Fondü-meesterwerk te creëren."

Transcriptie

1 trnd projectboek EMMI ALL-IN-ONE FONDÜ Alles wat je nodig hebt om een Fondü-meesterwerk te creëren. trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 WE ONTDEKKEN SAMEN EMMI ALL IN ONE FONDÜ JOUW TRND-STARTPAKKET Het wordt een gezellige herfst: samen met Nederlandse en Belgische trnd-partners proeven we de Emmi All-in-One Fondü! Als geselecteerde trnd-partner ontvang je aan het begin van dit project een startpakket, met hierin: De Emmi All-in-One Fondü is een complete kaasfondueset die binnen no time klaar is voor gebruik. Zin in een leuke avond met vrienden of familie? Ga dan samen dippen! Dit projectboek, vol met handige informatie over Emmi All-in-One Fondü en slimme tips en tricks voor het gebruik ervan. 5 exemplaren van de Emmi All-in-One Fondü, om lekker te kaasfonduen met je vrienden of om uit te delen zodat ook anderen een All-in-Fun experience kunnen beleven! Emmi Fondates cards, om je vrienden of familie grappige vragen te kunnen stellen tijdens het kaasfonduen. Marktonderzoeksformulieren om de meningen van je familie, vrienden en bekenden te verzamelen. De komende 4 weken gaan we samen de Emmi All-in-One Fondü uitproberen. onze mening over de Emmi All-in-One Fondü doorgeven in het start- en eindonderzoek. onze ervaringen met de Emmi All-in-One Fondü delen op sociale media, blogs en fora. exemplaren van de Emmi All-in-One Fondü uitdelen aan onze vrienden en familie. de meningen en ervaringen van onze vrienden en familie verzamelen met behulp van marktonderzoeksformulieren. Op ons projectblog wisselen we ervaringen uit en delen we tips om Emmi All-in-One Fondü bekend te maken: Vragen over dit project kun je mailen naar: karel@trnd.be

3 LEKKER, MAKKELIJK EN SUPERGEZELLIG Honger? Trek? Of gewoon zin in een topavond? Met de Emmi All-in-One Fondü zet je binnen 8 minuten een heerlijke kaasfondue op tafel. Als we samen met onze familie en vrienden eten, willen we zo veel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen. Met Emmi All-in-One Fondü gaat dit zeker weten lukken. KWALITEIT IN DE KEUKEN De Zwitserse kaas van Emmi wordt bereid volgens traditioneel recept. Alleen de beste Zwitserse boeren leveren hun melk aan Emmi. Je schotelt je vrienden en familie dus niet zomaar wat voor! Omdat de fondue vacuüm verpakt is, is de kaas lang houdbaar ook buiten de koelkast. Handig voor als je plannen toch eens mochten veranderen. De Emmi All-in-One Fondü maakt van iedere maaltijd een echt feest. Tijdens het dippen hebben we namelijk genoeg tijd om uitgebreid met elkaar bij te praten. Bovendien zorgt het kaasfonduen zelf al voor behoorlijk wat leuke gespreksstof (er is altijd wel iemand uit de groep die het brood continu in de fonduepan laat vallen ). Bereid je maar voor op een avond vol fun en lekker lang tafelen! HET TOTAALPAKKET Als maaltijd is de Emmi All-in-One Fondü geschikt voor maximaal twee personen. De Emmi All-in-One Fondü-set bestaat uit kaasfondue, een pan, een warmhouder en een waxinelichtje om de fondue warm te houden. Het enige wat je nodig hebt is: een oven of magneton, een aansteker, bestek, dippers en goed gezelschap (of een goede film of serie, wanneer je eens zin hebt in een feestje met jezelf). ZIN IN WAT SPANNENDE GESPREKSONDERWERPEN? Op de Fondates cards uit het startpakket vind je een aantal grappige vragen om je vrienden en familie te stellen tijdens het kaasfonduen én wat opdrachten om te doen. Op deze manier leer je elkaar nog beter kennen... DOEN WAARHEID ARHEID DIPPERS DIP READY IN 4 STAPPEN: Je bereidt Emmi All-in-One Fondü in vier stappen: 1. UITPAKKEN 2. OPWARMEN ONTMOET DE EMMI FONDÜ FUN DUDE! Dit is de Emmi Fondü Fun Dude. Hij zorgt ervoor dat iedere Fondü-ervaring een gigantisch succes wordt. De Emmi Fondü Fun Dude is niet alleen meester in het aanbevelen van dippers, hij heeft ook nog eens een onderscheiding in Fondü-filosofie op zak. Deel jouw fun momenten met de Emmi Fondü Fun Dude door #whatwouldthefondüfundudedo te gebruiken! 3. OPENEN 4. EN SMULLEN MAAR!

4 Hoe verloopt dit trnd-project? 3 Maak Emmi All-in-One Fondü online bekend 1 Uitpakken en foto's maken Uitpakken Neem de tijd om het startpakket uit te pakken en de Emmi All-in-One Fondü te bewonderen! Lees vervolgens dit projectboek goed door voor meer informatie over het product, voor leuke weetjes, tips en tricks. Deel ook vooral online jouw leukste momenten met Emmi All-in-One Fondü. Dit kan op meerdere manieren: Deel jouw ervaringen met en foto s van het gebruik van Emmi All-in-One Fondü op de projectblog. Heb je leuke fondüetips? Deel die met andere trnd-partners op de projectblog! Vertel iedereen online (bijvoorbeeld op fora of op je eigen blog) wat jij nu weet over Emmi All-in-One Fondü. Natuurlijk kun je ook social media gebruiken zoals Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest en Twitter. Foto's maken Het team van Emmi vindt het leuk om foto s te zien van ons in actie met de Emmi All-in-One Fondü! Verras Emmi daarom met foto s van jouw Fondü fun-momenten met je vrienden en familie! Je kunt de foto s uploaden in de online fotogalerij: 2 Emmi All-in-One Fondü bekendmaken Ben je overtuigd van de smaak, het gemak en de fun van het kaasfonduen met de Emmi All-in-One Fondü, verspreid dan het woord en maak dit product bekend bij familie, vrienden en bekenden! Dit kun je doen door: Familie, vrienden en bekenden te vertellen over Emmi All-in-One Fondü. Familie, vrienden en bekenden uit te nodigen voor een gezellig avondje kaasfonduen. Exemplaren van de Emmi All-in-One Fondü uit te delen. Foto s te maken van jouw/jullie moment met Emmi All-in-One Fondü en die online te delen (bijvoorbeeld op social media). Uiteraard zijn er nog veel meer manieren om Emmi bekend te maken! In dit projectboek vind je nog meer inspiratie. In dit project is het belangrijk dat we online goed ons best gaan doen! Meer tips over hoe je online het woord kunt verspreiden, vind je daarom verderop in dit projectboekje. 4 5 Marktonderzoeksresultaten doorgeven Word marktonderzoeker voor Emmi Het team van Emmi kan een hoop leren van onze bevindingen over Emmi All-in-One Fondü. Daarom vind je in dit startpakket een boekje met marktonderzoeksformulieren om de meningen uit je omgeving te verzamelen. Upload de formulieren op mijntrnd (klik op marktonderzoek versturen ). Op deze manier help je het Emmi-team om hun producten nog verder te ontwikkelen! Aan twee online onderzoeken meedoen Jouw mening over de Emmi All-in-One Fondü is heel waardevol voor Emmi. In de loop van het project, kun je jouw mening via 2 online onderzoeken doorgeven: In het startonderzoek, aan het begin van het project. In het eindonderzoek, aan het einde van het project. Bij beide onderzoeken ontvang je een zodra het onderzoek klaar staat. Je kunt het onderzoek vervolgens online invullen.

5 FONDÜ KAN ALTIJD EN OVERAL Waarom alleen kaasfonduen met winterse temperaturen als het eigenlijk veel vaker kan? Emmi All-in-One Fondü is zo makkelijk dat je het eigenlijk altijd en overal kunt eten. Inspiratie nodig? Lees vooral verder! BORREL HAPJES We kennen het allemaal wel: zodra de klok vijf uur slaat, begint onze maag te knorren en groeit ons verlangen naar een lekker borrelhapje. Met de Emmi All-in-One Fondü serveer je binnen no time dé snack waar iedereen de rest van het jaar nog over napraat. Serveer de fondue eens met wat zoutjes (zoals kroepoek, rijswafels of crackers) of ga voor een gezonde variant met augurk, paprika, wortel of kerstomaatjes. Loopt het water je al in de mond? DOORDEWEEKS DINER Na een drukke dag is het wel zo fijn om in een handomdraai het eten op tafel te kunnen zetten. En hoe kun je de avond nou beter inluiden dan met kaasfondue? Dat geeft toch weer wat meer smaak aan zo n doordeweekse dag! Dip met lekker veel groente om aan je dagelijks portie vitamines te komen. Ook scheelt het een hoop afwas! BIJZONDER GERECHT Ben je met een groot (hongerig) gezelschap? Serveer de kaasfondue dan als bijgerecht. Terwijl jij de keukenprins(es) uithangt, kan de rest van de groep zich alvast tegoed doen aan de kaasfondue. Het is alleen te hopen dat ze ook nog wat voor jou overlaten. VERRASSING, VISITE! Krijg je onverwachts bezoek? Geen paniek, Emmi to the rescue! Omdat de kaas vacuüm verpakt is, kun je altijd een exemplaar (of twee!) in je voorraadkast bewaren. Je hebt vast nog wel een drankje en iets om mee te dippen in huis. Succes verzekerd. FUN WITH FRIENDS Emmi All-in-One Fondü is dé manier om lekker lang te tafelen met vrienden. Organiseer daarom eens een avondje uitgebreid kaasfonduen. Zorg voor veel lekkers om te dippen en denk hierbij eens buiten de gebaande paden naast brood is er zoveel voedsel dat nog lekkerder wordt met kaas! Wat dacht je van rauwkost, nootjes en (gedroogd) fruit? Of de dip variaties zoals geroosterde pijnboompitjes, pinda s of gekneusde hazelnootjes? DE AVOND WORDT NÓG BETER MET DE FONDATES CARDS UIT HET STARTPAKKET! DOEN WAARHEID ARHEID DIPPERS Nog andere leuke Fondü fun-ideeën? Vertel het op de projectblog!

6 EEN KORTE LES IN KAASFONDUEGESCHIEDENIS Tegenwoordig kent bijna iedereen kaasfondue wel. Maar hoe zijn we eigenlijk op het geniale idee gekomen om kaas te smelten zodat je erin kunt dippen? JAREN 60 TIJDLIJN 18 e EEUW De kaasfondue zoals we die nu kennen wordt geïntroduceerd. Wederom zijn het natuurlijk de Zwitsers die het voortouw nemen In de Zwitserse bergen smelten bewoners voor het eerst harde oude restjes kaas, zodat die weer lekker zacht en smeuïg worden. Emmi maakt kaasfonduen super makkelijk door Emmi All-in-One Fondü op de markt te brengen het woord fondue komt van het woord fondre (het Franse woord voor smelten)?... tijdens de verhitting alle alcohol uit de kaasfondue verdampt? Iedereen kan het dus eten, ook kinderen en zwangere vrouwen. Het oudste bekende recept voor kaasfondue wordt genoteerd. De volgende generaties zullen dankbaar zijn....het laatste restje kaasfondue op de bodem van de fonduepan het lekkerst is? In Zwitserland wordt dit restje la religieuse ( de non ) genoemd.... je het beste thee of een andere warme drank bij het kaasfonduen kan drinken? Zo raak je minder snel vol.

7 VERTEL ONLINE OVER EMMI MEER EMMI In dit trnd-project kruipen we ook achter onze laptops, tablets en smartphones om het Fondü-woord te verspreiden. Maar hoe kun je dat het best aanpakken? Gek op kaas? Dan hebben we goed nieuws: Emmi heeft nog véél meer lekkere kaas- en zuivelproducten WORD EEN ONLINE ALL-IN-FUN GOEROE! Waar leren we meer van elkaar dan online? Geef bijvoorbeeld diptips op je blog of YouTube kanaal door middel van een gave video, vertel over je ervaring met Emmi All-in-One Fondü op fora of Facebook en plaats een mooie Fondüfoto op Instagram. Pinterestfan? Zoek dan naar nog meer kaasfondue-ideeën en maak een Emmi-inspiratiebord aan! KAASFONDUE: Emmi Fondü Original: Traditionele Zwitserse kaasfondue gemaakt met echte Zwitserse kazen waaronder Emmentaler AOP en witte wijn. Fondü family: Zwitserse kaasfondue zonder alcohol, met eenzachtere smaak. Fondü le Gruyère: Emmi Fondü Le Gruyère: Zwitserse kaasfondue gemaakt van de beste Gruyère en hierdoor lekker pittig van smaak. LEG HET VAST De makkelijkste (en lekkerste!) manier om Emmi bekend te maken is door iedereen (offline, uiteraard) te laten proeven van Emmi All-in-One Fondü. Organiseer een etentje of neem een exemplaar mee naar een borrel op kantoor. Leg de proeverij vervolgens vast op de gevoelige plaat en deel de foto s op de projectblog én op je favoriete sociale medium, zoals Facebook of Instagram. De Emmi Fondü Fun Dude zou het maar wat leuk vinden als hij zijn hashtag terugziet, dus gebruik vooral: #whatwouldthefondüfundudedo (verkrijgbaar in 400 of 800 gram) (verkrijgbaar in 400 gram) (verkrijgbaar in 400 gram) ANDERE KAAS: Emmi Raclette: Een halfharde kaas, kruidig, zacht en romig van smaak. Verpakt in kant-en-klare plakjes zodat eindeloos gevarieerd kan worden met toastbrood, groentes, ovenschotels of gourmet (200 gram). KALTBACH: Verschillende grotgerijpte kaasvarianten. Heerlijk voor op een kaasplank of als variatie voor bij de pasta. Doordat KALTBACH in een zandsteengrot wordt gerijpt, wordt de kaas mooi aromatisch van smaak en ontstaat de rustieke bruine korst. GEEF HET DOOR Het team van Emmi is ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen met Emmi All-in-One Fondü. Bewaar en verzamel daarom de URL's van alles wat je online over Emmi All-in-One Fondü deelt, zodat je die aan Emmi door kunt geven in het start- en/ of eindonderzoek. Daarnaast kun je jouw linkjes gedurende het project delen op de projectblog. EMMI CAFFÈ LATTE Naast kaas, heeft Emmi ook CAFFÈ LATTE. Een verse, premium ijskoffie die verkrijgbaar is in bijna iedere supermarkt, behalve Colruyt. De ijskoffie wordt gemaakt van echte koffie en verse melk. Er zijn verschillende varianten te koop: Cappuccino, Macchiato, Macchiato Light.

8 Richtlijnen van trnd Om te onthouden Als trnd-partners zijn we eerlijk en open over wat we doen en daardoor zijn we succesvol in mond-tot-mondreclame. Dat kan alleen als we ons aan een paar richtlijnen houden: Emmi All-in-One Fondü Alles wat je nodig hebt om een Fondü-meesterwerk te creëren Jij beslist zelf! Jij bepaalt voor welke producten je mond-tot-mondreclame wilt maken. Open zijn Vertel altijd dat je mee doet aan een mond-tot-mondreclame project van trnd. Jezelf zijn Laat je eigen mening over het product horen. Eerlijk zijn Je hoeft niets te verzwijgen of te overdrijven. Verantwoordelijkheid Wij verwachten van jou dat je op een verantwoordelijke manier meedoet aan een trnd-project. Luisteren Luister naar de mening van je vrienden. Communiceren Deel alle ervaringen met ons, zowel de positieve als de negatieve. Plezier Het is geen werk, trnd betekent vooral veel plezier maken! Belangrijke eigenschappen: Complete kaasfondueset Kwalitatief hoogwaardige kaas Makkelijk en snel klaar Veel fun! Verkrijgbaar bij: Albert Heijn en Carrefour. Plaats in de supermarkt: Emmi Fondü kan buiten de koeling geplaatst worden, maar meestal staat het bij het voorverpakte kaasschap. Website: Winkeladviesprijs*: 9,95 per blikje Allergeneninformatie: lactose**- en glutenvrij. Extra informatie: Als maaltijd is de Emmi All-in-One Fondü geschikt voor maximaal twee personen. De set is voor éénmalig gebruik. 9 Wij zijn er voor jou Wij zijn altijd beschikbaar voor vragen en opmerkingen. *Adviesprijs. De uiteindelijke prijs wordt door de verkoper bepaald. **Dit product bevat kaas, maar door het rijpingsproces is deze lactosevrij.

9 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2016 Gedempt Hamerkanaal KP Amsterdam

EMMI ALL-IN-ONE FONDÜ Alles wat je nodig hebt om een Fondü-meesterwerk te creëren.

EMMI ALL-IN-ONE FONDÜ Alles wat je nodig hebt om een Fondü-meesterwerk te creëren. trnd projectboek EMMI ALL-IN-ONE FONDÜ Alles wat je nodig hebt om een Fondü-meesterwerk te creëren. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/emmi Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl WE

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project.

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project. trnd projectboek Whiskas brokjes Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/whiskas Jouw persoonlijk aanspreekpunt

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

ENJOY THE DELICIOUSLY CHILLED

ENJOY THE DELICIOUSLY CHILLED trnd-projectboek ENJOY THE DELICIOUSLY CHILLED Projectblog: www.trnd.nl/starbucks Jouw persoonlijk contactpersoon bij trnd: romee@trnd.nl Van harte welkom in dit trnd-project met Starbucks Chilled Classics!

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula.

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. trnd projectboek Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. Beschermt naast je ondergoed ook de gevoelige huid van je V-zone. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-dailyfresh Jouw persoonlijke

Nadere informatie

trnd projectboek Voor iedere smaak, op elk moment van de dag, jouw koffie.

trnd projectboek Voor iedere smaak, op elk moment van de dag, jouw koffie. trnd projectboek Voor iedere smaak, op elk moment van de dag, jouw koffie. Proef het geluk in een kopje Zacht en zoet, rond en romig of juist donker en krachtig: Koffie komt in veel verschillende smaken.

Nadere informatie

WARME DIPPERS. Warme margemakers in een handomdraai

WARME DIPPERS. Warme margemakers in een handomdraai WARME DIPPERS Warme margemakers in een handomdraai Voeg een nieuwe dimensie aan snacken toe Blokjes kaas, bitterballen en vlammetjes zijn al jaren enorm populair bij de borrel. Maar juist daarom zijn het

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Hoi! Vrolijke lunchgroet, Marije

Hoi! Vrolijke lunchgroet, Marije Hoi! Zijn de kinderen bij jou thuis ook zo dol op pannenkoeken? Vakanties, feestjes, gewone doordeweekse dagen: pannenkoeken zijn altijd welkom. Liefst eten ze ze iedere dag, lijkt het! Maar dat gaat natuurlijk

Nadere informatie

MEER UIT KOFFIE. Slimme producten die koffie op de kaart zetten

MEER UIT KOFFIE. Slimme producten die koffie op de kaart zetten MEER UIT KOFFIE Slimme producten die koffie op de kaart zetten Maak van koffie het zwarte goud voor jouw zaak Wist je dat Nederlanders gemiddeld zo n 165 liter koffie per persoon per jaar drinken? Een

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra

Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra Bevat voedingsstoffen zoals ijzer en vitamines om de ontwikkeling van je kindje, ook na het eerste jaar, te ondersteunen* trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-dreumesmelk

Nadere informatie

DELHAIZE BIO. Ga voor een 100% natuurlijke en verrassende lunch! Delhaize Ambassadeurs-projectboekje

DELHAIZE BIO. Ga voor een 100% natuurlijke en verrassende lunch! Delhaize Ambassadeurs-projectboekje DELHAIZE BIO Ga voor een 100% natuurlijke en verrassende lunch! Delhaize Ambassadeurs-projectboekje Jouw contactpersoon bij dit Delhaize Ambassadeurs-project: Elien Projectblog: ambassadeurs.delhaize.be/bio

Nadere informatie

BUIKVET WORKSHOP LES 2

BUIKVET WORKSHOP LES 2 BUIKVET WORKSHOP LES 2 De beste eet momenten voor een slanke buik Welkom bij de tweede les van de buikvet workshop. Of je nu een vrouw bent die in de overgang zit, of net bevallen bent van je eerste kindje,

Nadere informatie

Ontwikkel je eigen ijsje!

Ontwikkel je eigen ijsje! v Ontwikkel je eigen ijsje! In dit stappenplan lees je precies wat je hiervoor moet doen! Het beste ijsje wint! Werkblad 2, 3 en 4 1 Werkblad 2 Eisen aan ijs Welke ijsjes ken je? Schrijf er zoveel mogelijk

Nadere informatie

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Iedereen vult zijn eigen Schijf van Vijf Je lijf gaat je hele leven mee, daar wil je dus zo goed mogelijk voor zorgen. Maar hoe doe je dat? Als je

Nadere informatie

Lekker stel + + Kleur & vorm. Schaapje Slaaaaa

Lekker stel + + Kleur & vorm. Schaapje Slaaaaa Over de Tong Bekijk voordat je begint deel 1 van de film. Op heel veel scholen ga ik smaakproeven doen. Ook op jullie school! En jullie kunnen me daarbij helpen door aan mijn experimenten mee te doen.

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas 10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas De gezellige maanden zijn begonnen en daarmee eigenlijk ook direct de cadeautjes maanden. Misschien ben je nog wel op zoek naar perfecte cadeautjes

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Proeven doe je met je tong. Op je tong zitten allemaal smaakpapillen. Je herkent daardoor dat banaan zoet smaakt en citroen zuur.

Proeven doe je met je tong. Op je tong zitten allemaal smaakpapillen. Je herkent daardoor dat banaan zoet smaakt en citroen zuur. Over de Tong Op heel veel scholen ga ik smaakproeven doen. Ook op jullie school! En jullie kunnen me daarbij helpen door aan mijn experimenten mee te doen. Als goede proefpersonen willen jullie je natuurlijk

Nadere informatie

25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N!

25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N! 25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N! welkom! Wat enorm goed dat je bezig bent met je gezondheid! Een goede gezondheid kent veel voordelen. Je hebt meer energie, zit beter in je vel en je hebt minder

Nadere informatie

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trnd projectboek Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-triple-protection Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Colruyt. Ontdek onze zomerkazen. In uw Colruyt-winkel vindt u tot eind september 2012 een ruim assortiment zomerkazen.

Colruyt. Ontdek onze zomerkazen. In uw Colruyt-winkel vindt u tot eind september 2012 een ruim assortiment zomerkazen. Neem me mee Colruyt i n f o r m e e r t Ontdek onze zomerkazen Verkrijgbaar tot eind september In uw Colruyt-winkel vindt u tot eind september 2012 een ruim assortiment zomerkazen. De voornaamste nieuwe

Nadere informatie

5 Daags Afvalprogramma

5 Daags Afvalprogramma 5 Daags Afvalprogramma Dag 1 Dieetsnel.nl De eerste dag van mijn dieet is aangebroken, het zal je vast meevallen wat er vandaag op het menu staat! s Morgens 2 crackers met melk, s middags 2 boterhammen

Nadere informatie

Gezond eten en drinken voor kinderen in de basisschoolleeftijd

Gezond eten en drinken voor kinderen in de basisschoolleeftijd Gezond eten en drinken voor kinderen in de basisschoolleeftijd Je kind speelt, leert en groeit. Door goed te eten en te drinken, krijgt je kind de energie die hij daarvoor nodig heeft. Van ontbijt tot

Nadere informatie

OMO Wasmiddel. Een schone was, ook bij een korter wasprogramma. trndproject. tnd-projectboek

OMO Wasmiddel. Een schone was, ook bij een korter wasprogramma. trndproject. tnd-projectboek tnd-projectboek OMO Wasmiddel Een schone was, ook bij een korter wasprogramma trndproject Projectblog: www.trnd.nl/omo Jouw aanspreekpunt bij trnd: seline@trnd.nl De bodem van de wasmand is in zicht Jouw

Nadere informatie

Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt

Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt trnd-projectboekje arkorelax slaap Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt trndproject Projectblog www.trnd.com/be-nl/arkorelax Jouw contactpersoon louise@trnd.be

Nadere informatie

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Snel, simpel en heel gezond en eigenlijk kan ik ze voor ieder moment van de dag wel maken een gezond kickstart en een stevige bodem ontbijt, gezonde lunch of

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol

Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol Als ik kind vond ik ze echt al heerlijk stoofpeertjes en dat is door de jaren heen niet veranderd. Alleen het koken dat duurt wel even. Er zijn heel

Nadere informatie

furnlovers mediakit Index: About: 4 Gastbloggers: 5 Social stats: 5 YouTube & Instagram: 6 Samenwerkingen: 7 3

furnlovers mediakit Index: About: 4 Gastbloggers: 5 Social stats: 5 YouTube & Instagram: 6 Samenwerkingen: 7 3 furnlovers mediakit 2 furnlovers mediakit Furnlovers ontdekt, inspireert en verbindt. We ontdekken dagelijks weer nieuwe trends. We inspireren onze volgers met mooie sfeerbeelden, video s, blogs en meer.

Nadere informatie

Leuven en de biertjes ga foodpairen

Leuven en de biertjes ga foodpairen Leuven en de biertjes ga foodpairen Ik nam je vorige maand al mee in mijn Foodie in Leuven blog en vatte een beetje alles samen wat ik heb gedaan tijdens een weekendje Leuven, vooral wat ik heb gegeten

Nadere informatie

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Zoete Emoties proeven, het is de eerste gedachte bij de naam van Sweet Emotions en de combinatie met de Horecava. Sweet Emotions is alleen veel meer

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu:

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu: In dit boekje wil ik je graag laten zien hoe je een makkelijk weekmenu maakt doormiddel van gerechten te hergebruiken. Dat betekent dat je een gerecht maakt en daar een portie van apart houd voor een andere

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be _WeightCare_ABC-105x170_NL_linda.indd 1 2 Bereken hier je BMI! Je BMI (Body

Nadere informatie

Smoothiegoodness De introductie

Smoothiegoodness De introductie Smoothiegoodness De introductie Hoera!! Hier begint jouw groene smoothieavontuur. Dit betekent een geweldige stap vooruit in je gezondheid en energieniveau, fantastisch dat je eraan gaat beginnen. Misschien

Nadere informatie

Bewaartips, bereiding & recepten

Bewaartips, bereiding & recepten Vijgen: verrassend veelzijdig Bewaartips, bereiding & recepten Vijgen zijn het hele jaar door verkrijgbaar, maar in de periode van augustus tot november zijn ze extra sappig, super smakelijk én goedkoper.

Nadere informatie

Gaat jouw liefde door de maag?

Gaat jouw liefde door de maag? Gaat jouw liefde door de maag? Valentijnsdag; commerciële onzin, of een mooi moment om extra lief voor elkaar te zijn? Jij mag het zeggen, maar wij geven je in ieder geval recepten voor een heerlijke brunch,

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

Casa di Mama van Dr. Oetker:

Casa di Mama van Dr. Oetker: trnd projectboek Casa di Mama van Dr. Oetker: De eerste diepvriespizza met een vers deeg dat rijst in de oven net als een huisbereide pizza trnd project Projectblog: www.trnd.nl/casadimama Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas

Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas In foodland gebeurt er ontzettend veel. Er is zo ontzettend veel lekkers, leuks en nieuws om te delen en om op te eten dat er iedere dag ontzettend

Nadere informatie

Lekker afvallen en gezond eten

Lekker afvallen en gezond eten Lekker afvallen en gezond eten Welkom bij STARTMETLIJNEN.nl! Leuk dat je onze weekmenu s gaat volgen! De regels van het week-menu WISSELEN Je kunt wel hele dagen wisselen, maar bijvoorbeeld niet de lunch

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

Bruine bananen. Doelstellingen

Bruine bananen. Doelstellingen Bruine bananen Voedselverspilling, eerste graad Doelstellingen Kinderen vertellen in eigen woorden wat voedsel verspillen is. Kinderen worden zich ervan bewust dat voedselproductie veel energie en geld

Nadere informatie

Wokken & Zo. Kijk voor meer informatie en recepten op www.conimex.nl

Wokken & Zo. Kijk voor meer informatie en recepten op www.conimex.nl Wokken & Zo De meest populaire wokgerechten die je zelf thuis kunt maken, plus veel inspirerende nieuwe wokgerechten. Met de authentieke Aziatische smaak. Snel en simpel, veelzijdig en verrassend. Kijk

Nadere informatie

Mineralen. Vitamines. Tip: vooral in de zomer kan je daarvan genieten. Tip: denk aan Popeye en zijn spinazie.

Mineralen. Vitamines. Tip: vooral in de zomer kan je daarvan genieten. Tip: denk aan Popeye en zijn spinazie. Testlab Bekijk voordat je begint deel 1 van de film. Er zitten heel veel voedingsstoffen in gezonde producten. Dat hebben jullie in de film gezien. Nou ja gezien? Voedingsstoffen zijn niet zichbaar in

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant,

Beste KOOK-OOK klant, Beste KOOK-OOK klant, Groenten zijn gezond, ze zitten namelijk boordevol voedingsstoffen, maar bevatten weinig calorieën. De enorme hoeveelheden mineralen en vitaminen geven je lichaam alle bouwstenen

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

breidt haar gamma uit persdossier

breidt haar gamma uit persdossier breidt haar gamma uit persdossier I feel like... Homecooking is in. Wie graag eet, krijgt de jongste jaren steeds meer zin om zelf de koksmuts op te zetten. De Belgische chocoladefabrikant Choc-o-lait,

Nadere informatie

20 tips. boordevol inspiratie voor social media content creatie

20 tips. boordevol inspiratie voor social media content creatie 20 tips boordevol inspiratie voor social media content creatie Je social media bijhouden met de juiste content Social media bijhouden voor je food of horeca onderneming kan een hele uitdaging zijn, zeker

Nadere informatie

Diner PLATEAU ~ PARADISE

Diner PLATEAU ~ PARADISE Dinner time! Onderaan deze lijst vind je alle belangrijke weetjes over Lucie s PLATEAU Wil je verder informeren of een reservering maken? Bel 06 20 78 47 82 of stuur een mailtje naar info@luciesplateau.nl.

Nadere informatie

Begin de dag met een lach en geniet van een lekker ontbijtje! 4 EET PALEO ONTBIJT

Begin de dag met een lach en geniet van een lekker ontbijtje! 4 EET PALEO ONTBIJT Begin de dag met een lach en geniet van een lekker ontbijtje! 4 EET PALEO ONTBIJT Inhoudsopgave Inleiding 6 Supersnel Ontbijten 8 Wat drink je erbij? 12 Recepten 14 Zoete zaken 17 Chia Chia Chia 59 Een

Nadere informatie

Geef je kind elke dag

Geef je kind elke dag Geef je kind elke dag een brooddoos boordevol energie Een lekkere en gezonde lunch zorgt voor actieve en aandachtige kinderen op school Liever bruin dan wit brood Brood is een graanproduct en zorgt voor

Nadere informatie

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019 Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019 1 Inhoud 3 Gastvrij en goed verzorgd 4 Zoet en hartig 6 Soep en brood 8 Borrelsnacks 10 Dranken

Nadere informatie

Advies en verkoop versproducten

Advies en verkoop versproducten Advies en verkoop versproducten Een gastvrije en vriendelijke verkoper draagt veel bij aan de omzet in een winkel. Vriendelijk zijn kost geen cent. Een deskundige verkoper(ster), een vakspecialist, die

Nadere informatie

Genieten. van lekker eten

Genieten. van lekker eten Genieten van lekker eten Food Connect Passie voor eten Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen

Nadere informatie

Aan tafel! over opvoeden gesproken - Tips voor ouders

Aan tafel! over opvoeden gesproken - Tips voor ouders Aan tafel! over opvoeden gesproken - Tips voor ouders Aan tafel! Ouders maken zich al wel eens zorgen over het eetgedrag van hun kinderen. Eten ze niet teveel of te weinig? Het is zo druk aan tafel. Lusten

Nadere informatie

DorstDenkers! DorstDenkers

DorstDenkers! DorstDenkers DorstDenkers! Gezonde dorst Wist je dat een mens voor meer dan de helft uit water bestaat? Een baby zelfs 75%! Elke dag raken we veel vocht kwijt via zweet en via plassen natuurlijk. Dat moet snel weer

Nadere informatie

Table of Contents. Jezelf presenteren op Social Media. Over Embrosa. Copyright

Table of Contents. Jezelf presenteren op Social Media. Over Embrosa. Copyright Table of Contents Jezelf presenteren op Social Media Over Embrosa Copyright 3 9 10 2 Jezelf presenteren op Social Media Je klant vangen zodat jij bepaalt wanneer je deze klant nog een keer terugziet in

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Gezond eten en drinken voor kinderen in de basisschoolleeftijd

Gezond eten en drinken voor kinderen in de basisschoolleeftijd Gezond eten en drinken voor kinderen in de basisschoolleeftijd Je kind speelt, leert en groeit. Door goed te eten en te drinken, krijgt je kind de energie die hij daarvoor nodig heeft. Van ontbijt tot

Nadere informatie

Betaalbaar bio in 6 stappen

Betaalbaar bio in 6 stappen Betaalbaar bio in 6 stappen Biologisch eten duur? Veel mensen denken dat biologisch eten niet in hun budget past. Ik heb dat ook heel lang gedacht. Tot ik ontdekte dat je door anders boodschappen te doen

Nadere informatie