De up! is dan wel klein, maar hij is op vele gebieden groots. Zo bevat hij technologieën die nog nooit in een dergelijk compacte auto zijn toegepast

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De up! is dan wel klein, maar hij is op vele gebieden groots. Zo bevat hij technologieën die nog nooit in een dergelijk compacte auto zijn toegepast"

Transcriptie

1 De up!

2

3 De up! is dan wel klein, maar hij is op vele gebieden groots. Zo bevat hij technologieën die nog nooit in een dergelijk compacte auto zijn toegepast en springt zijn hoogwaardige afwerking direct in het oog. Het is een echte Volkswagen, in iedere betekenis van het woord. De enige in zijn klasse.

4

5 Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen-design. Onder andere door de speciaal ontworpen lichtmetalen velgen, de apart gevormde zijruiten en een volledig glazen achterklep. De horizontale lijnen aan de voorzijde en de strak ogende zijpanelen geven de up! het echte Volkswagenuiterlijk. Door zijn looks is de up! niet alleen heel eigentijds, maar voldoet hij ook aan de wensen van de toekomst.

6 Iedere up! wordt met de grootst mogelijke zorg gebouwd. We gebruiken topkwaliteit materialen en werken met de beste vakmensen. En dat is te merken. Dankzij de vele opties die voor deze auto beschikbaar zijn, heeft u de keuze uit meer dan 70 verschillende combinaties. Bediening, schakelaars en displays zijn geplaatst op de plek waar u ze intuïtief zou verwachten. Daardoor is niet alleen het interieur visueel aantrekkelijk, maar wordt uw rijervaring veiliger en meer ontspannen. U bent volledig in controle.

7 Hij biedt u meer ruimte dan iedere andere auto in zijn klasse.

8

9 Think Blue. Brandstof tot nadenken Volkswagen toont al jarenlang maatschappelijke betrokkenheid als het gaat om een duurzame toekomst. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling van brandstofbesparende BlueMotionTechnologies die niet alleen voordeliger zijn voor u, maar ook voor het milieu. Met Think Blue. schakelt Volkswagen door naar de hoogste versnelling. Onder meer met de bouw van milieuvriendelijkere fabrieken. Think Iedere Blue. nieuwe Volkswagen is bovendien voor 40% gemaakt Brandstof van gerecycled tot nadenken materiaal en is voor 85% recyclebaar. Volkswagen wil graag ook zijn krachten bundelen. Met u. Samen staan we immers sterker. Volkswagen zorgt daarbij voor schonere motoren. U draagt een steentje bij door milieubewust te rijden. Extra comfort, zonder de extra brandstof. Gebruik apparatuur aan boord alleen indien nodig. Zelfs aan lucht kunt u flink verdienen. Check regelmatig uw bandenspanning en bespaar tot wel 15%. Een warme motor, hartverwarmende besparingen. Vermijd korte ritten en een koude motor. Rustig rijden wordt beloond aan de pomp. Anticipeer op het verkeer, daar wordt u brandstofverbruik lager van. Goed geolied op weg. Goede kwaliteit motorolie zorgt voor een verlaging van 5% brandstofverbruik. Schakel eerder, tank later. Rijd in de hoogst mogelijke versnelling voor een lager verbruik. Minder luchtweerstand, minder verbruik. Voorkom onnodige luchtweerstand op en aan uw auto. Laat eens wat vaker het gaspedaal los. Laat de auto (uit)rollen zodat u geen brandstof verbruikt. Lichter rijden, zwaarder bezuinigen. Vermijd onnodige bagage in uw auto.

10 MOTOREN. Met de up! kunt u nu eens echt brandstof besparen. Dat komt door een combinatie van het lage gewicht van de auto en efficiënte technologie. Opties als Cruise Control of een multifunctioneel display met een brandstofverbruiksmeter helpen u om zeer efficiënt om te gaan met uw brandstof. Zo kunt u met een volle tank tot wel 770 kilometer rijden. De up! beschikt over een ruim aanbod aan motoren die hem motorrijtuigenbelastingvrij maken en de zakelijke rijder een bijtelling van 14% bieden. BlueMotion Technology 44 kw (60 pk) 55 kw (75 pk) Brandstofverbruik l/100km 1) Met handmatige versnellingsbak 5 versnellingen 5 versnellingen Binnen de bebouwde kom 5,0 5,1 Buiten de bebouwde kom 3,6 3,7 Gecombineerd 4,1 4,2 Gecombineerde CO 2 -uitstoot g/km 1) Met handmatige versnellingsbak Benzinemotoren 44 kw (60 pk) 55 kw (75 pk) Brandstofverbruik l/100km 1) Met automaat 5 versnellingen 5 versnellingen Binnen de bebouwde kom 5,3 5,9 Buiten de bebouwde kom 3,9 4,0 Gecombineerd 4,4 4,7 Gecombineerde CO 2 -uitstoot g/km 1) Met automaat Wegenbelastingvrij 14% bijtelling take up! De take up! is de basisuitvoering van de up!. Alles wat de up! zo geweldig maakt, heeft hij standaard aan boord als onderdeel van de basisuitrusting. Het praktische interieur heeft veel opbergvakken en uitermate comfortabele stoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. Vier airbags verhogen de veiligheid. Wilt u meer? Dan zijn er voor de take up! veel extra opties waar u uit kunt kiezen. Bovenstaande informatie m.b.t. prestatie en verbruik zijn gebaseerd op het gebruik van zwavelvrije 95 RON premium brandstof, in overeenstemming met DIN EN 228. In principe mag loodvrije 95 RON met maximaal 10% ethanol (E10) gebruikt worden. 1) Het brandstofverbruik en de uitstoot zijn bepaald aan de hand van een vooraf bepaalde toetsingsmethode (de versie van regelgeving [EC] 715/2007 die momenteel van kracht is). In overeenstemming met de versie van richtlijn 1999/94/EC die momenteel van kracht is, weerspiegelen deze cijfers geen specifiek voertuig en maken zij geen deel uit van het aanbod. Zij worden puur aangeboden om de vergelijking te kunnen maken tussen verschillende typen voertuigen. Naast de brandstofefficiëntie van een auto, hebben ook rijgedrag en andere niet-technische factoren invloed op brandstofverbruik en CO 2-uitstoot. CO 2 is het gas dat medeverantwoordelijk is voor het broeikaseffect.

11 move up! U herkent de move up! aan de gekleurde buitenspiegels en deurgrepen. Het interieur voor dit standaard comfort -pakket bevat naast glimmend zwarte decorelementen en stijlvolle bekledingen, ook praktische opties als elektrische ramen en centrale deurvergrendeling. Door onder andere een elektronisch stabilisatieprogramma (ESP) en City Emergency Breaking is de move up! ook nog eens heel veilig. * Afgebeelde velgen zijn optioneel. high up! De high up! dankt zijn naam aan zijn grote aantal personaliseringsopties en zijn zeer uitgebreide standaarduitrusting, waaronder de 15 inch lichtmetalen velgen, mistlampen, een lederen stuurwiel en radio met mp3-functie. De high up! biedt u een ruime keuze aan bekledingsstijlen en kleuren voor het dashpad. Daarnaast bevat hij veel verchroomde details.

12 Twee of vier deuren? Of u nu uw kinderen naar voetbal brengt of met uw vrienden op stap gaat, de up! biedt u ongekende mogelijkheden. Kiest u voor twee extra deuren? Dan kiest u voor nog meer gemak. De up! vierdeurs is een volwaardige vierzitter met veel comfort en ruimte. U plaatst heel gemakkelijk bijvoorbeeld een kinderzitje.

13 De achterbank is geheel en in delen neerklapbaar. Met neergeklapte bijrijdersstoel kunt u ook probleemloos de wat langere objecten vervoeren.

14 Lakkleur Red (G2) 02 Lakkleur Candy White (BU) 03 Lakkleur Light Blue (0U) 04 Lakkleur Light Silver Metallic (8E) 05 Lakkleur Dark Silver Metallic (5K) 06 Lakkleur Dark Blue Metallic (Z2) 07 Lakkleur Pure White (0Q) 08 Lakkleur Deep Black Pearl (2T)

15

16 WIELEN. U heeft de keuze uit wieldoppen en aluminium velgen, 14 tot 16 inch wielen en sportieve en elegante designs die speciaal voor de nieuwe up! ontworpen zijn Metalen velg Metalen velg Aluminium velg Spoke Zilver, Aluminium velg Spoke Aluminium velg Classic' 5 J x 14, 5 J x 14, 5.5 J x 15, Antraciet, 5.5 J x 15, Zilver, 6 J x 16, 165/70 R 14 band S op take up! 165/70 R 14 band S op move up! 185/55 R 15 band S op high up! 185/55 R 15 band MU 185/50 R 16 band MU Aluminium velg Waffle Aluminium velg Classic Aluminium velg Upsilon Aluminium velg Triangle Zilver, 5.5 J x 15, Zwart, 6 J x 16, Zilver 6 J x 16, Zilver 6 J x 16, 185/55 R 15 band MU 185/50 R 16 band MU* 185/50 R 16 2) band MU* 185/50 R 16 band MU* *Velgen 07, 08, 09 worden als accessoire via Volkswagen After Sales geleverd. Standaarduitvoering S Meeruitvoering MU

17 STOELEN. U kunt kiezen uit verschillende ontworpen integrale stoelen. Afhankelijk van de stijl die u kiest, zijn er verschillende ontwerpen en kleuren beschikbaar Stoffen bekleding dots, antraciet (JM) S op take up! 02 Stoffen bekleding structure, antraciet (JM en JI) S op move up! 03 Stoffen bekleding structure, donker denim beige (JS) S op move up! 04 Stoffen bekleding dots, zwart antraciet (JK) S op high up! 05 Stoffen bekleding dots, beige grijs salsa rood (JT) S op high up! 06 Stoffen bekleding dots, beige grijs bruin (JV) S op high up! 07 Lederen bekleding squares, antraciet (OO) MU Standaarduitvoering S Meeruitvoering MU

18 Dashpads. De dashpads voor de up! zijn in veel verschillende kleuren leverbaar. Afhankelijk van de uitvoering van de up!, zijn de varianten dark silver, red, light blue, black pearl en pure white verkrijgbaar. Afhankelijk van de gewenste bekleding, zijn er twee kleuren verkrijgbaar voor de onderste helft van het dashpad. Hieronder ziet u een aantal samenstellingsopties. Uw dealer kan u informeren welke opties er voor uw up! beschikbaar zijn. Antraciet, dashpad red S op high up! Beige, dashpad beige S op high up! Antraciet, dashpad light blue S op high up! Antraciet, dashpad dark silver S op high up! Beige, dashpad pure white S op high up! Standaarduitvoering S Meeruitvoering MU

19 Iedereen is anders, en juist daarom is geen Volkswagen up! hetzelfde. Met de stickerpakketten die voor de nieuwe up! verkrijgbaar zijn, geeft u uitdrukking aan uw eigen stijl. Sportief en stoer, met de Power up! stickerset. Of juist heel fashionable en kleurrijk, als u kiest voor het Pop up! stickerpakket. Naast deze sets zijn de stickers ook los verkrijgbaar, voor motorkap, dak, raamstijlen en grille. Benieuwd geworden naar de pakketten en opties? Kijk op volkswagen.nl/upgradeuwup of ga langs bij uw Volkswagen-dealer.

20 Volkswagen Inclusief. Volkswagen-rijders hebben bij ons een streepje voor. Bij aankoop van uw Volkswagen ontvangt u gratis een persoonlijke Volkswagen Inclusief kaart. Met Volkswagen Inclusief profiteert u van extra aanbiedingen en privileges. Voor meer informatie over Volkswagen Inclusief kunt u terecht bij uw Volkswagen-dealer of op Profiteer ook en haal 100% uit uw Volkswagen! Al uw voordelen en privileges op een rij. APK. Parkeren. Gratis in combinatie met grote onderhoudsbeurt. Zorgeloos parkeren met Park-line en voordelig parkeren op Schiphol. Checkups. Ontspanning. Gratis Zomer- of Winter- & Aircocheck. Korting op dagjes uit en overnachting. Volkswagen lifestyle producten. Rijvaardigheidstraining. 20% korting op alle lifestyle producten. Korting bij het ANWB Test- en Trainingscentrum. Mobiliteit. Onderweg. Altijd een gratis upgrade bij Euromobil autoverhuur. Korting bij de Texaco Go the freshway shops. Ruitenservice & Slim Schadeherstel. E-nieuwsbrief. Snel weer veilig op weg. Altijd als eerste op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Financiering & verzekeren. Online toegang. Voordeel bij de Volkswagen Bank. Altijd online toegang tot uw persoonlijke gegevens. Schadeservice & -herstel.

21 Volg Volkswagen op social media. Ga naar YouTube voor o.a. filmpjes van Volkswagenmodellen Onafhankelijke autotests Technische innovaties Nieuw en historisch beeldmateriaal Volg ons op Twitter voor o.a. Het allerlaatste nieuws De eerste foto s Exclusieve previews Word onze fan op Facebook voor o.a. Exclusieve previews Het allerlaatste nieuws Kennis delen met vrienden Speciale events youtube.com/volkswagennl twitter.com/volkswagennl facebook.com/volkswagennl

22 Autostadt Wolfsburg. Themapark Autostadt Autostadt, hét themapark van Volkswagen. Dit 25 hectare grote park in het Duitse Wolfsburg staat voor puur amusement voor jong en oud. Een onvergetelijke ervaring die u beslist niet mag missen! Merken paviljoens Onder de vlag van Volkswagen vindt u hier naast Volkswagen ook andere wereldberoemde automerken als Lamborghini, Audi, Seat, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. In de paviljoens maakt u interactief kennis met de boeiende wereld achter deze automerken. Een belevenis op zich! Autogeschiedenis en de kunst van ontwerpen In het Zeithaus neemt u een indrukwekkende duik in de geschiedenis van de auto, inclusief een uitgebreide collectie historische auto s.

23 U wilt weten hoe een auto precies wordt ontworpen? Breng dan een bezoek aan de CarDesign Studios en verbaas uzelf! Aflevertorens Kersverse Volkswagen-eigenaren kunnen hun nieuwe auto zelf bij één van de twee aflevertorens afhalen in Autostadt. Deze 20 verdiepingen tellende hoge torens zijn inmiddels het symbool van de stad. Iedere dag vinden hier gemiddeld 600 auto s hun weg naar een nieuwe eigenaar. Rijvaardigheidstrainingen Test of verbeter uw rijvaardigheid met één van de trainingen. Zoals de Touareg- en Tiguan-training waar u rijdt over een off-road parcours met uitdagende obstakels. Tijdens de veiligheidstraining leert u om te gaan met onverwachte situaties en met de bespaartraining om nog zuiniger te rijden. Kinderamusement Kinderen vermaken zich opperbest in Autostadt. In KinderWelt leren kinderen van vijf tot elf jaar spelenderwijs de regels van het verkeer door bijvoorbeeld met mini-beetles te rijden op een parcours. Na de theorie- en praktijktest krijgen uw kinderen een welverdiend kinderrijbewijs. Rondleiding Volkswagen-fabriek Een van de hoogtepunten is de rondleiding door de Volkswagen-fabriek. Met een treintje rijdt u door de productiehallen en wordt u getoond hoe met de grootste precisie op kilometerlange lijnen een Volkswagen wordt gebouwd en gemonteerd. Onze arrangementen Wij kunnen u twee arrangementen aanbieden om dit alles zelf te ervaren. Bezoekbelevenis Ook zonder een nieuwe auto op te halen kunt u een bezoek brengen aan Autostadt. Een bezoekbelevenis bestaat uit: Eén overnachting in een vier of vijf sterren hotel met ontbijtbuffet Entreetickets voor Autostadt voor 2 dagen Rondleiding door Autostadt Rondleiding door de Volkswagen-fabriek (alleen tijdens werkdagen). Afhaalbelevenis Wij maken van de aflevering van uw Volkswagen graag een speciaal feestje. Een afhaalbelevenis bestaat uit: Eén overnachting in een vijf sterren hotel met ontbijtbuffet (incl. gebruik zwembad en saunafaciliteiten) Entreetickets voor Autostadt voor 2 dagen Rondleiding door Autostadt Rondleiding door de Volkswagen-fabriek (alleen tijdens werkdagen) Aflevering van uw auto in het aflevercentrum van Autostadt. Vragen of meer informatie? Ga voor méér informatie en boekingen voor deze afhaal- of bezoekbelevenis naar uw Volkswagen-dealer of volkswagen.nl. U vindt de informatie onder het kopje Over Volkswagen.

24 up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: juni 2013 Bestelnummer: 1VWBRUP-1 Volkswagen.nl Facebook.com/volkswagenNL Twitter.com/volkswagenNL Youtube.com/volkswagenNL

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

De Golf BlueMotion 08 09

De Golf BlueMotion 08 09 De Golf BlueMotion 08 09 De zuinigste Golf ooit. 14% bijtelling Slechts 14% bijtelling. De zuinigste Auto van het jaar is bijzonder aantrekkelijk voor de zakelijke rijder. Lage bijtelling in combinatie

Nadere informatie

De Golf BlueMotion 08 09

De Golf BlueMotion 08 09 De Golf BlueMotion 08 09 DE GOLF IS VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN 14% bijtelling SLECHTS 14% BIJTELLING. Het is de zuinigste Diesel Golf en bijzonder aantrekkelijk voor de zakelijke rijder. Lage bijtelling

Nadere informatie

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen De up! De up! is dan wel klein, maar hij is op vele gebieden groots. Zo bevat hij technologieën die nog nooit in een dergelijk compacte auto zijn toegepast en springt zijn hoogwaardige afwerking direct

Nadere informatie

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen De up! De up! is dan wel klein, maar hij is op vele gebieden groots. Zo bevat hij technologieën die nog nooit in een dergelijk compacte auto zijn toegepast en springt zijn hoogwaardige afwerking direct

Nadere informatie

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen De up! De up! is dan wel klein, maar hij is op vele gebieden groots. Zo bevat hij technologieën die nog nooit in een dergelijk compacte auto zijn toegepast en springt zijn hoogwaardige afwerking direct

Nadere informatie

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen De up! De up! is dan wel klein, maar hij is op vele gebieden groots. Zo bevat hij technologieën die nog nooit in een dergelijk compacte auto zijn toegepast en springt zijn hoogwaardige afwerking direct

Nadere informatie

Inhoud. 04 Caddy Combi. 06 Exterieur. 10 Interieur. 12 Uitvoeringen. 14 Comfort. 16 Veiligheid en motoren. 18 BlueMotionTechnologies

Inhoud. 04 Caddy Combi. 06 Exterieur. 10 Interieur. 12 Uitvoeringen. 14 Comfort. 16 Veiligheid en motoren. 18 BlueMotionTechnologies De Caddy Combi 2 I DE CADDY COMBI Inhoud 04 Caddy Combi 06 Exterieur 08 Velgen 10 Interieur 12 Uitvoeringen 14 Comfort 16 Veiligheid en motoren 18 BlueMotionTechnologies 22 Kleuren en bekledingen 24 Social

Nadere informatie

De Golf Variant. Tekst

De Golf Variant. Tekst De Golf Variant 1 1 VROUWEN GEBRUIKEN GEMIDDELD 20.000 WOORDEN PER DAG, MANNEN HEBBEN GENOEG AAN 7.000 WOORDEN. MAAR HET DYNAMISCHE EN SPORTIEVE DESIGN VAN DE GOLF VARIANT MAAKT IEDEREEN EVEN SPRAKELOOS.

Nadere informatie

Tiguan. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoeringen. Comfort. Veiligheid en motoren. Think Blue. Accessoires. Kleuren en bekledingen

Tiguan. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoeringen. Comfort. Veiligheid en motoren. Think Blue. Accessoires. Kleuren en bekledingen De Tiguan Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 25 26 Tiguan Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren Think Blue Accessoires Kleuren en bekledingen Volkswagen Inclusief

Nadere informatie

De Beetle en de Beetle Cabrio

De Beetle en de Beetle Cabrio De Beetle en de Beetle Cabrio Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 22 24 25 26 De Beetle en de Beetle Cabrio Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren BlueMotionTechnologies Kleuren

Nadere informatie

Inhoud. Touran. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoeringen. Comfort. Veiligheid en motoren. Think Blue. Accessoires. Kleuren en bekledingen

Inhoud. Touran. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoeringen. Comfort. Veiligheid en motoren. Think Blue. Accessoires. Kleuren en bekledingen De Touran Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 25 26 Touran Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren Think Blue Accessoires Kleuren en bekledingen Volkswagen Inclusief Social

Nadere informatie

De Golf Variant. Tekst

De Golf Variant. Tekst De Golf Variant 1 1 VROUWEN GEBRUIKEN GEMIDDELD 20.000 WOORDEN PER DAG, MANNEN HEBBEN GENOEG AAN 7.000 WOORDEN. MAAR HET DYNAMISCHE EN SPORTIEVE DESIGN VAN DE GOLF VARIANT MAAKT IEDEREEN EVEN SPRAKELOOS.

Nadere informatie

move up! (extra t.o.v. take up!)

move up! (extra t.o.v. take up!) De up! take up! (standaarduitrusting) move up! (extra t.o.v. take up!) high up! (extra t.o.v. move up!) Ook standaard bij uw Volkswagen Volkswagen Inclusief Gratis pechhulp Motoren 2-deurs Motor Vermogen

Nadere informatie

Inhoud. Polo. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoeringen. Comfort. Veiligheid en motoren. BlueMotionTechnologies. Accessoires. Kleuren en bekledingen

Inhoud. Polo. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoeringen. Comfort. Veiligheid en motoren. BlueMotionTechnologies. Accessoires. Kleuren en bekledingen De Polo 2 I DE POLO Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 Polo Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren BlueMotionTechnologies Accessoires Kleuren en bekledingen Social

Nadere informatie

De Golf Variant. Tekst

De Golf Variant. Tekst De Golf Variant 1 1 VROUWEN GEBRUIKEN GEMIDDELD 20.000 WOORDEN PER DAG, MANNEN HEBBEN GENOEG AAN 7.000 WOORDEN. MAAR HET DYNAMISCHE EN SPORTIEVE DESIGN VAN DE GOLF VARIANT MAAKT IEDEREEN EVEN SPRAKELOOS.

Nadere informatie

DE TOURAN TOTAAL RIJPLEZIER OP ALLE NIVEAU S

DE TOURAN TOTAAL RIJPLEZIER OP ALLE NIVEAU S De Touran 2 I DE TOURAN Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 Touran Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren BlueMotionTechnologies Accessoires Kleuren en bekledingen

Nadere informatie

Inhoud. Golf Cabrio. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoering. Comfort. Veiligheid en motoren. BlueMotionTechnologies. Kleuren en bekledingen

Inhoud. Golf Cabrio. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoering. Comfort. Veiligheid en motoren. BlueMotionTechnologies. Kleuren en bekledingen De Golf Cabrio 2 I DE GOLF CABRIO Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 22 24 26 Golf Cabrio Exterieur Velgen Interieur Uitvoering Comfort Veiligheid en motoren BlueMotionTechnologies Kleuren en bekledingen Social

Nadere informatie

DE SHARAN TOTAAL RIJPLEZIER OP ALLE NIVEAU S

DE SHARAN TOTAAL RIJPLEZIER OP ALLE NIVEAU S De Sharan 2 I DE SHARAN Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 Sharan Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren BlueMotionTechnologies Accessoires Kleuren en bekledingen

Nadere informatie

De Passat en de Passat Variant

De Passat en de Passat Variant De Passat en de Passat Variant 2 I DE PASSAT EN DE PASSAT VARIANT Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 Passat en Passat Variant Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren

Nadere informatie

DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD.

DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD. De Golf Sportsvan DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD. Niet alleen biedt het aantrekkelijke design van de Golf Sportsvan de ruimte voor eindeloze luxe en comfort. De praktische

Nadere informatie

DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD.

DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD. De Golf Sportsvan DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD. Niet alleen biedt het aantrekkelijke design van de Golf Sportsvan de ruimte voor eindeloze luxe en comfort. De praktische

Nadere informatie

Inhoud. 04 Touareg. 06 Exterieur. 10 Interieur. 12 Uitvoeringen. 14 Comfort. 16 Veiligheid en motoren. 18 BlueMotionTechnologies

Inhoud. 04 Touareg. 06 Exterieur. 10 Interieur. 12 Uitvoeringen. 14 Comfort. 16 Veiligheid en motoren. 18 BlueMotionTechnologies De Touareg 2 I DE TOUAREG Inhoud 04 Touareg 06 Exterieur 08 Velgen 10 Interieur 12 Uitvoeringen 14 Comfort 16 Veiligheid en motoren 18 BlueMotionTechnologies 22 Kleuren en bekledingen 24 Social Media 26

Nadere informatie

Tiguan. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoeringen. Comfort. Veiligheid en motoren. Accessoires. Kleuren en bekledingen. Volkswagen Inclusief

Tiguan. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoeringen. Comfort. Veiligheid en motoren. Accessoires. Kleuren en bekledingen. Volkswagen Inclusief De Tiguan Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 23 25 26 Tiguan Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren Accessoires Kleuren en bekledingen Volkswagen Inclusief Think Blue

Nadere informatie

De Passat en Passat Variant

De Passat en Passat Variant De Passat en Passat Variant 3 I DE PASSAT EN DE PASSAT VARIANT Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 Passat en Passat Variant Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren

Nadere informatie

ALLEEN WIE DE MENS KENT, KAN 'DAS AUTO' BOUWEN.

ALLEEN WIE DE MENS KENT, KAN 'DAS AUTO' BOUWEN. De Golf 08 09 ALLEEN WIE DE MENS KENT, KAN 'DAS AUTO' BOUWEN. WIJ HEBBEN NOG BETER GELUISTERD, NOG PRECIEZER GEKEKEN EN NOG MEER VRAGEN GESTELD. DAARBIJ HADDEN WIJ SLECHTS ÉÉN DOEL: EEN AUTO DIE DE MENS

Nadere informatie

Alleen wie de mens kent, kan 'das auto' bouwen.

Alleen wie de mens kent, kan 'das auto' bouwen. De Golf 08 09 Alleen wie de mens kent, kan 'das auto' bouwen. Wij hebben nog beter geluisterd, nog preciezer gekeken en nog meer vragen gesteld. Daarbij hadden wij slechts één doel: een auto die de mens

Nadere informatie

Standaard met heel veel extra s. Extra voordelig. Volkswagen Editions. VW1383 Edition Brochure 297x210 v11.indd 1 17-04-14 15:44

Standaard met heel veel extra s. Extra voordelig. Volkswagen Editions. VW1383 Edition Brochure 297x210 v11.indd 1 17-04-14 15:44 Standaard met heel veel extra s. Extra voordelig. Volkswagen Editions. VW1383 Edition Brochure 297x210 v11.indd 1 17-04-14 15:44 Inhoud 04 up! Edition 06 Golf Edition 40 08 Golf BlueMotion Edition 40 10

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

ALLEEN WIE DE MENS KENT, KAN 'DAS AUTO' BOUWEN.

ALLEEN WIE DE MENS KENT, KAN 'DAS AUTO' BOUWEN. De Golf 08 09 ALLEEN WIE DE MENS KENT, KAN 'DAS AUTO' BOUWEN. WIJ HEBBEN NOG BETER GELUISTERD, NOG PRECIEZER GEKEKEN EN NOG MEER VRAGEN GESTELD. DAARBIJ HADDEN WIJ SLECHTS ÉÉN DOEL: EEN AUTO DIE DE MENS

Nadere informatie

Net zo eigenzinnig als u: de nieuwe up!

Net zo eigenzinnig als u: de nieuwe up! De nieuwe up! Net zo eigenzinnig als u: de nieuwe up! De nieuwe up! kunt u helemaal op uw persoonlijke stijl afstemmen. Maar hoe hij er ook uit komt te zien, met zijn ontelbare opties geeft hij nóg meer

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Strak. Maar niet hoekig. De nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp meer dan trouw gebleven. En tegelijkertijd is hun uitstraling

Nadere informatie

Volkswagen Adrenaline Inhoud

Volkswagen Adrenaline Inhoud Volkswagen Adrenaline Inhoud 03 Introductie 04 Polo GTI 06 Golf GTI 08 Golf Cabrio GTI 10 Golf Cabrio R 12 Golf GTD 14 Polo R-Line 16 Golf R-Line 18 Beetle en Beetle Cabrio R-Line 20 Passat en Passat Variant

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03 De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series VW1552- Brochure Beetle v5.indd 1 22-07-16 10: Strak. Maar niet hoekig. De nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

De up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer. naar de CO 2 emissiewaarden van het

De up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer. naar de CO 2 emissiewaarden van het De up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door jou gewenste voertuig. Net zo eigenzinnig als jij:

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet e nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Strak. Maar niet hoekig. e nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp meer dan trouw gebleven. En tegelijkertijd is hun uitstraling

Nadere informatie

De Beetle Dune De Beetle Cabriolet Dune

De Beetle Dune De Beetle Cabriolet Dune De Beetle Dune De Beetle Cabriolet Dune tage driving. De Beetle Dune en de Beetle Cabriolet Dune: de weg is hun podium. Deze Beetle heeft een puur mannelijke uitstraling en een robuuste wegligging, dankzij

Nadere informatie

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO.

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. De nieuwe Polo 1 VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. 02 03 AANGESCHERPT TOT IN DETAIL. Als één van de eerste auto s in zijn klasse is de Polo uit te rusten met LED-koplampen. Deze koplampen hebben

Nadere informatie

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO.

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. De Polo 1 2 VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. 3 AANGESCHERPT TOT IN DETAIL. Als één van de eerste auto s in zijn klasse is de Polo uit te rusten met led-koplampen. Deze koplampen hebben een zeer

Nadere informatie

De up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer

De up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer De up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door u gewenste voertuig. Net zo eigenzinnig als jij:

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Net zo eigenzinnig als u: de nieuwe up!

Net zo eigenzinnig als u: de nieuwe up! De nieuwe up! Net zo eigenzinnig als u: de nieuwe up! De nieuwe up! kunt u helemaal op uw persoonlijke stijl afstemmen. Maar hoe hij er ook uit komt te zien, met zijn ontelbare opties geeft hij nóg meer

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Groot. Krachtig. Mooi.

Groot. Krachtig. Mooi. De nieuwe Touareg Groot. Krachtig. Mooi. Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde onroad technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport 53.835 U BESPAART: 6.612 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: wit Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Groot. Krachtig. Mooi.

Groot. Krachtig. Mooi. De nieuwe Touareg Groot. Krachtig. Mooi. Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde onroad technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Ruim voordeel

Ruim voordeel 5.000 6.300 2.200 Voor vakmannen die niet van ophouden weten. Bent u ook een vakman die niet van ophouden weet? Dat komt goed uit. Volkswagen Bedrijfswagens weet ook niet van ophouden. Daarom zijn het

Nadere informatie

NISSAN NIEUWE QASHQAI

NISSAN NIEUWE QASHQAI NISSAN NIEUWE QASHQAI Design exterieur Design interieur Nissan Intelligent Mobility Ruimte interieur Kleuren em Bekleding Afdrukken Uitgang INTELLIGENTIE is prachtig en het stijlvolle, verfijnde nieuwe

Nadere informatie

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR.

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. DE NIEUWE TOYOTA NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. EEN ENERGIEKE UITSTRALING EN EEN STIJLVOL INTERIEUR DRAGEN BIJ AAN EEN ONTSPANNEN EN COMFORTABELE

Nadere informatie

Voortgang CO 2 reductie

Voortgang CO 2 reductie Voortgang CO 2 reductie Introductie A. Hak wil in 2020 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 14001 en

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

De nieuwe Yaris Full Hybrid

De nieuwe Yaris Full Hybrid De nieuwe Yaris Full Hybrid pagina 04-05 14% bijtelling Zuinigste auto in zijn klasse Brandstofverbruik 1 liter op 28,6 km* CO 2 79g/per km* pagina 06-07 BPM- en wegenbelastingvrij A-label Standaard CVT-automaat

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia.

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Geknipt voor het leven in de stad. De nieuwe AYGO. ... AYGO JUST

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

3.0 TDI Quattro Aut. 272pk Pro Line S 7-Pers. S-Line, Panoramadak, Luchtvering, Head-Up, Servosluiting

3.0 TDI Quattro Aut. 272pk Pro Line S 7-Pers. S-Line, Panoramadak, Luchtvering, Head-Up, Servosluiting B.V. 5626AG Eindhoven Audi Q7 3.0 TDI Quattro Aut. 272pk Pro Line S 7-Pers. S-Line, Panoramadak, Luchtvering, Head-Up, Servosluiting Specificaties Voertuig nummer: 1102897/17 1 Datum: 03-07- 2015 T ellerstand:

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

BMW 1 Serie ,- Specificaties. Omschrijving. 116d High Executive Aut. Sport-Line, Navi Prof, Dealer onderhouden, Origineel Nederlands

BMW 1 Serie ,- Specificaties. Omschrijving. 116d High Executive Aut. Sport-Line, Navi Prof, Dealer onderhouden, Origineel Nederlands BMW 1 Serie 116d High Executive Aut. Sport-Line, Navi Prof, Dealer onderhouden, Origineel Nederlands Specificaties Voertuignummer: 1104406 Datum: 29-11-2014 Tellerstand: 151.213 km Brandstof: Diesel Transmissie:

Nadere informatie

Audi A Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% Algemene informatie

Audi A Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A7 Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% 88.950 U BESPAART: 13.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A7 Kilometerstand: 1 km Kleur: overig Bekleding:

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Vans De gegevens over de leveringsmogelijkheden, uitvoeringen, prestaties, maten en gewichten, brandstofverbruik en onderhoudskosten zijn gebaseerd op de stand

Nadere informatie

Kleine krachtpatser: de nieuwe up! GTI.

Kleine krachtpatser: de nieuwe up! GTI. De nieuwe up! GTI Kleine krachtpatser: de nieuwe up! GTI. Klein, maar geen auto om over het hoofd te zien. Want je ziet het meteen: de nieuwe up! GTI doet zijn naam eer aan. Alle details kloppen: van het

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20''

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLC-Klasse 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' Specificaties Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz M-Klasse ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi Specificaties Voertuignummer: 1103139/108 Datum: 16-03-2007 Tellerstand: 212.512 km

Nadere informatie

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vijftig jaar na zijn intrede, werd een andere Italiaanse

Nadere informatie

M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y P E R 1 J A N U A R I

M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y P E R 1 J A N U A R I M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y PER 1 JANUARI 2018 O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 G T L U X U R Y EIGEN KIJK, EIGEN KRACHT De Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Inhoud. Veiligheid 24. De e-golf 04. Bekledingen en kleuren 26. 100% Elektrisch 06. Think Blue 28. Exterieur 08. Autostadt 29.

Inhoud. Veiligheid 24. De e-golf 04. Bekledingen en kleuren 26. 100% Elektrisch 06. Think Blue 28. Exterieur 08. Autostadt 29. De e-golf Inhoud De e-golf 04 100% Elektrisch 06 Exterieur 08 Interieur 12 Comfort 16 Easy electric 18 Veiligheid 24 Bekledingen en kleuren 26 Think Blue 28 Autostadt 29 Volkswagen Inclusief 30 Social

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault KADJAR Premium Leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Renault KADJAR nog meer

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid 0% bijtelling De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid pagina 04-07 pagina 08-09 pagina 10-11 0% bijtelling Géén BPM en géén wegenbelasting Volledig oplaadbaar in slechts 1,5 uur Actieradius op elektrische

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Volkswagen Jetta Hybrid Comfortline

Volkswagen Jetta Hybrid Comfortline Bjorn Blokzijl 18 mei 2013 Groene peper Als er één klasse is waar de afgelopen jaren om de gunst van de zakelijke rijder is gestreden, dan is het wel de compacte middenklasse. Waren het eerst enkel de

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

Ford Fiesta 1.6 Sport

Ford Fiesta 1.6 Sport Harold Rolloos 7 augustus 2009 Partytime Sinds zijn introductie vorig jaar is de nieuwe Ford Fiesta een succesnummer. In de eerste plaats wordt hij vooral geroemd om zijn rijgedrag. En laten we zijn vlotte,

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

Inhoud. Interieur 12. De e-golf 04. Exterieur 08. 100% Elektrisch 06. Comfort 16. Easy electric 18. Veiligheid 24. Volkswagen Inclusief 30

Inhoud. Interieur 12. De e-golf 04. Exterieur 08. 100% Elektrisch 06. Comfort 16. Easy electric 18. Veiligheid 24. Volkswagen Inclusief 30 De e-golf 2 3 Inhoud De e-golf 04 100% Elektrisch 06 Exterieur 08 Interieur 12 Comfort 16 Easy electric 18 Veiligheid 24 Bekledingen en kleuren 26 Think Blue 28 Autostadt 29 Volkswagen Inclusief 30 Social

Nadere informatie

Voortgang CO2 reductie

Voortgang CO2 reductie Voortgang CO2 reductie Introductie A. Hak wil in 2030 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 14001, MVO

Nadere informatie

Voortgang CO2 reductie

Voortgang CO2 reductie Voortgang CO2 reductie Introductie A. Hak wil in 2030 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd en door het hebben en

Nadere informatie