Neem ook een kijkje op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Neem ook een kijkje op www.senta.com"

Transcriptie

1 Senta multisensory concepting >> nieuwsbrief Il Senta helpt merken en retailers om een emotievolle betekenis te geven richting de consument. Neem ook een kijkje op Senta is een marketingadviesbureau gespecialiseerd in merkbeleving. Wij helpen merken en retailers om een emotievolle betekenis te geven richting de consument. Hoe dat kan? Door het continue onderzoeken van emotionele beleving, het geven van inspirerende adviezen en het bedenken van creatieve zintuiglijke toepassingen. En dat alles met het doel dat onze klanten op innovatieve wijze een sterke en wellicht nieuwe positionering creëren. Want wie wil er nu niet het hart van de consument veroveren en daar een commercieel succes uit halen?! Geïnteresseerd in wat Senta de afgelopen tijd heeft gedaan? Deze nieuwsbrief geeft door middel van cases een beeld van wat Senta ook voor u kan betekenen. Wilt u het een en ander nog nalezen of wilt u meer informatie, laat u dan eens meenemen met onze filosofie, cases, workshops en bijzondere hotspots op

2 Café Chocolat Chocolade is helemaal hot! Sterker nog, de recessie zorgt zelfs voor een groei in de chocoladeconsumptie. Chocolade werkt namelijk als oppepper, maakt mensen gelukkiger en is vooral aangenaam verslavend! De in maart geopende Café Chocolat op Schiphol speelt hier helemaal op in. De combinatie van een optimale zintuiglijke beleving en de weldaad aan chocolade maken van Café Chocolat een gouden formule waar veel reizigers zich met plezier laten onderdompelen in de wereld van chocolade. Tevens zit er een interessante business case aan gekoppeld waar retail, leisure en horeca met elkaar worden gecombineerd, om zoveel mogelijk rendement te halen per vierkante meter. In Café Chocolat staat verleiden, verwennen en onthaasten centraal. Een overdaad aan chocolade en een complete chocolade look & feel van de lounge zorgen voor een optimale beleving. De inrichting is rond en organisch, de kleuren in het café chocoladebruin, er zijn verschillende chocolade geuren te ervaren en ook de muziek straalt warmte en gezelligheid uit. Deze optimale prikkeling van de vijf zintuigen zorgt ervoor dat alles met elkaar klopt en maakt Café Chocolat met recht een chocoladebeleving. Senta multisensory concepting >> Café Chocolat Lot Frijling van Amsterdam Airport Schiphol: Schiphol is bij uitstek dé plek waar alle zintuigen van mensen worden geprikkeld, met name de horeca speelt hierin een belangrijke rol. Reoewein Niesten Director Concepts & Marketing van HMSHost Europe: Chocolade doet iets met mensen. Het is verleidelijk en maakt mensen vrolijk. Vooral vrouwen en kinderen, maar ook zeker voor mannen en dit wordt al snel duidelijk als je naar onze gasten kijkt in Café Chocolat. HMSHost ontwikkelde Café Chocolat samen met Amsterdam Airport Schiphol door goed te kijken naar de behoefte van passagiers en wereldwijde trends. Het is de eerste luchthaven die de chocoladetrend oppakt. En Senta heeft als adviespartner meegedacht in het concept en de zintuiglijke beleving. Kortom, ervaar het zelf op Schiphol in de Europa hal en geniet van bijvoorbeeld de Golddigger : een glas champagne met daarin een gouden chocoladeparel. Heerlijk!

3 Senta multisensory concepting >> Koninginnedag 2009 Koninginnedag 2009 Saxion Hospitality Business School bood aan de Koninklijke Familie en de bezoekers van het feest tijdens Koninginnedag, een door Senta bedacht en uitgevoerde, zintuigenroute. De route symboliseerde de zintuiglijke beleving van Oranje. Oranje, de kleur van de dageraad, staat voor dynamiek en beweging, vernieuwing en debat. In de route ervaart de bezoeker alle facetten van Oranje Hoe voelt Oranje? De bezoeker zag een elegante poort van ijs, een prieel met daarin een ijsblok met de appeltjes van oranje daarin. Een soundscape liet een moderne versie van het Wilhelmus klinken. In een ander prieel werd de geursensatie van het puurste oranje verspreidt. Studenten toonde oranje objecten uit de landen waar ze stage hebben gelopen. Oranje, de kleur van de dageraad, staat voor dynamiek en beweging, vernieuwing en debat Studenten van de hotelschool hebben oog voor schoonheid, perfectie en detail. Dit uitte zich in de stijlvolle presentatie van de zintuigenroute en de gastvrije houding van de studenten. Hun ambitie en leergierigheid blijkt uit hun verhalen over hun internationale werkervaringen. Een aantal studenten was daarvoor fysiek aanwezig, enkele anderen deelden hun stage-ervaringen in het internationale werkveld via teleconferencing. Aan het eind van de zintuigenroute kreeg de Koninklijke Familie een fris en kruidig oranje drankje en een verrassende oranje versnapering aangeboden. Graag willen wij nog aangeven dat wij en onze opdrachtgever zeer ontdaan zijn over het feit dat deze Koninginnedag, die zo mooi begon, zo moest verlopen. Wij wensen vrienden en familieleden van de slachtoffers en de mensen die de nare gebeurtenis van dichtbij hebben meegemaakt heel veel sterkte toe.

4 Prikkels raken ons, sensueel en smakelijk, Afstotelijk en ongepast. Ze zijn (het contact met) ons dagelijks bestaan. Ze vragen waardering of afwijzing, liefde of weerzin. Prikkels brengen herinnering en hechting. De waarde van het (be)leven; Het leven pur sang Senta multisensory concepting >> San Jubileum Jaarboek San Jubileum Jaarboek Het thema van het SanAccent jaarboek 2009 is prikkels. Senta is gevraagd om het thema uit te werken aan de hand van cases, onder meer over de vijf zintuigen: zien, ruiken, horen, proeven en voelen. Iedere categorie uit het San boek begint met een inleidende case waarin het thema prikkels centraal staat. Zo gaat het in de categorie Business tot Business over een vergaderruimte waarin prikkels optimaal worden ingezet om adviestrajecten verder te dragen en in de categorie Retail wordt het emotionele moment van het winkelen gekoppeld aan zintuiglijke prikkels. Het San Jaarboek 2008 is een prachtig boek geworden, waarin inspirerende cases worden beschreven en aandacht wordt geschonken aan alle zintuigen. Wij wensen alle genomineerden veel succes! Tijdens een drukbezochte bijeenkomst op 5 maart j.l. met juryleden, sponsors en relaties in het congrescentrum van de Nederlandse Spoorwegen in Utrecht, heeft SAN voorzitter Ruud Polman het eerste exemplaar van het Jubileum Jaarboek 2008 uitgereikt aan Désirée Struijk van Senta multisensory concepting, die daarna een voordracht hield over Zintuiglijke prikkels in communicatie, het thema van dit naslagwerk met de ingezonden campagnes uit het jaar 2008 (Bron: Bond van Adverteerders).

5 Senta multisensory concepting >> verleiden en verbinden Doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de onderlinge samenhang in zintuiglijke prikkels van een product. Verleiden & Verbinden Senta heeft zich afgelopen tijd bezig gehouden met de ontwikkeling van de Sensory Coherence Scan. Dit is een nieuwe, kwalitatieve onderzoeksmethodiek gericht op multizintuiglijke productbeleving. Doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de onderlinge samenhang in zintuiglijke prikkels van een product. Iets beleven en ervaren vindt plaats door middel van de zintuigen. Wanneer consumenten op consistente wijze geprikkeld worden, zullen zij het product en/of merk pas écht gaan beleven. De scan is toegepast op de nieuwe Pink Sensation lijn van Robijn wasmiddel en wasverzachter. De resultaten van de onderzoeksmethodiek zijn lovend: het onderzoek brengt veel verrassende informatie boven water en biedt veel inzicht in de productbeleving van consumenten. Creativiteit, interactiviteit en de focus op zintuiglijke prikkels maken deze scan uniek. Interviews direct aan het schap, gebruikerstests en creatieve sessies vormen de basis voor het onderzoek. De interactie met deelnemers is groot, waardoor zij zeer enthousiast raken en ronduit vertellen gedurende elke onderzoeksmodule. Dit geeft ons een kijkje in de belevingswereld van consumenten, waarin rituelen een belangrijk aspect vormen. Naar aanleiding van de resultaten en conclusies is er een adviesrapport geschreven. Wij bieden dergelijk onderzoek en advies in de toekomst ook graag aan voor uw merk.

6 Marinde van Leeuwen Consultant innovatie VODW Marketing, initiatiefneemster Yellow Cats: De eerste vergadering met onze nieuwe Yellow Cats Innovation Leaders Network moest een ware beleving worden. Daarom waren we op zoek naar een prikkelend en interessant onderwerp dat zou gaan over innovatie en een inspirerende ruimte. Deze combinatie vonden wij bij Senta. Naast de ervaring die Senta heeft in de zintuiglijke marketing, verwelkomde Senta ons in een rustige en inspirerende locatie! Een ware zintuiglijke beleving werd gecreëerd door middel van een zintuigendiner. Het was een succesvolle bijeenkomst en alle Yellow Cats waren enorm enthousiast. Yellow Cats wilde een origineel en informeel evenement organiseren, waar ze konden discussiëren over het thema zintuiglijke merkbeleving maar waar ze ook hun eigen zintuigen konden prikkelen Yellow Cats Innovation Leaders Network Eind januari organiseerde Senta een zintuigendiner voor Yellow Cats Innovation Leaders Network. Zij zijn verantwoordelijk voor innovatie bij 500 verschillende bedrijven. Yellow Cats is opgericht door VODW Marketing, ICSB en Ciri Marketing. Het thema van de eerst Yellow Cats bijeenkomst was Innovatie en Merkbeleving. Yellow Cats wilde een origineel en informeel evenement organiseren, waar ze konden discussiëren over het thema zintuiglijke merkbeleving maar waar ze ook hun eigen zintuigen konden prikkelen. Senta organiseerde een presentatie over de zintuigen en een belevingsdiner waarin de zintuigen het centrale thema waren. Een voorbeeld van hoe de zintuigen werden geprikkeld is dat de gasten moesten raden welke muziek hoorde bij het voorgerecht. De tafels waren ingedeeld op basis van het meest dominante zintuig van elke gast. Het buffet was 3 kleurig en onze expert legde aan de gasten uit wat hun keuze in voedsel zegt over hun persoonlijkheid. Dit zijn slechts voorbeelden van hoe je meer bewust wordt van de zintuigen. Senta multisensory concepting >> Yellow Cats Innovation Leaders Network

7 Senta multisensory concepting >> What the # is going on in retail?! What the # is going on in retail?! In april was het weer zover: het jaarlijkse congres dat bijna iedere marketeer niet wil missen: What s going on in retailing?! Wij zijn er trots op dat we dit jaar een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan het congres door middel van het ontwikkelen van een Guest Journey. Gedurende de dag werden de zintuigen aangewakkerd en de aanwezigen geprikkeld met inspirerende vragen. Op zo veel mogelijk verschillende plekken kwamen uitdagende vragen in beeld, van entree tot garderobe en van koffiekopjes tot in de plenaire zaal. Vragen als What is your design for this year? en Do you want to be inspired? en Can you think outside the box? moesten de aanwezigen prikkelen en aanzetten tot nadenken. Aan de Guest Journey hebben meegewerkt, uiteraard de organisatie zelf: European Business Studies. SmartNose heeft geur verspreid bij de ontvangst en de plenaire zaal. En Nespresso, Senta en Fair Support hebben een koffie experience gemaakt. Hiervoor heeft Senta 400 verschillende koffiekopjes verzameld, zodat iedere bezoeker zijn eigen design kan uitkiezen. Fair Support gaf Food for Thought met een wenskaartje en Nespresso uiteraard heerlijke koffie! Can you think outside the box? Ook heeft Senta samen met Paddock Live een Inspiration Room gerealiseerd. In samenwerking met partners als KLM, Fair Support en SmartNose was hier de toekomst van retail te beleven en te ontdekken. Mark de Leeuw Spex Director van European Business Studies De samenwerking met Senta hebben wij als energiek en sprankelend ervaren. In een goede samenwerking hebben we een guest journey ontwikkeld die onze deelnemers extra beleving en inspiratie geboden heeft.

8 Het blijkt dat het personeel van KLM zich vooral oriënteert met voelen, proeven en ruiken Zintuiglijke voorkeur Ieder mens neemt de wereld waar op zijn of haar unieke manier. Zo blijkt uit onderzoek van Senta dat er drie verschillende groepen bestaan, met allen hun eigen zintuiglijke talent: Visueel ingestelde mensen (zien) Auditief ingestelde mensen (horen) Tactiel / kinesthetisch ingestelde mensen (voelen, proeven, ruiken) Informatie komt via alle zintuigen binnen, maar meestal verdient er één de voorkeur. Visueel ingestelde mensen prefereren leren door het zien van plaatjes, schema s en beelden. Auditief ingestelde mensen leren door hardop te lezen (je hoort jezelf de woorden uitspreken). Kinesthetisch ingestelde mensen willen de positie en de bewegingen meekrijgen. Tactiel ingestelde mensen willen voelen. Vaak worden de laatste twee categorieën samengenomen omdat hun gelijkenis is dat beide types informatie via zenuweinden waarnemen. Onder ruim Cabin Attendents van KLM is er onderzoek gedaan naar het zintuiglijk talent van de crew. Het blijkt dat het personeel van KLM voor een groot deel uit voelen, proeven, ruikers bestaat. Deze groep mensen heeft als eigenschap dat ze veel met hun handen praten, kunnen genieten van lekker eten, uit hun humeur raken van een nare omgevingslucht en heel veel behoefte hebben aan sociaal contact. Dit sociale contact is kenmerkend voor hun dagelijkse werkzaamheden met veel verschillende passagiers en collega s. Belangrijk voor KLM is niet alleen te weten welke zintuiglijke talenten bestaan onder de crew, maar ook begrip voor verschillende groepen passagiers. De passagiersgroep visuelen en auditieven hechten meer waarde aan hun eigen ruimte en kunnen zich goed oriënteren. Zij hebben minder behoefte aan geklets terwijl een voelen, proeven, ruiker deze aandacht juist wel opeist. Inzicht in deze verschillende zintuiglijke talent groepen zorgt voor begrip. Senta multisensory concepting >> Zintuigelijke voorkeur

9 Senta multisensory concepting >> Brandbooster Brandbooster De economische situatie heeft op iedereen effect. Wat de toekomst ons brengt is nog onduidelijk en het gedrag van de consument is ook lastig te voorspellen. De enige manier om sterk uit deze tijd te komen is het opstellen en vervolgens volgen van een duidelijke merkstrategie en toekomstvisie. Uw eigen DNA en het associatieve netwerk van de consument vormen de basis voor een sterke merkstrategie en een gedegen toekomstvisie. Om u daarbij te helpen biedt Senta een sessie van een paar dagen aan die u niet mag missen. For 9.500,- your Brand is Boosted! Boost program Kick off meeting Brand analyze Consumer interviews Strategic sessionw Creative workshop Action plan Deliverables Trends & future vision Consumer insights Multi-sensory Brand DNA Experience Strategy Increase of customer value Higher return on investment Do you want to vitalize your brand?

10 Wilt u weten wat Senta voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak! Senta multisensory concepting Agenda & 11 september Congres Consumententrends Duik in de wereld van uw consument 15 september Congres Winkelbeleving 2009 Verleiden en Verbinden, laat u inspireren! Interessant voor beslissers op hoog niveau. Kijk voor meer informatie op 22 oktober Seminar Emotional Branding Prikkelend seminar in de vorm van een zintuiglijk diner Creëer beleving die de consument in het hart raakt... Masterclass

11 Senta multisensory concepting Senta multisensory concepting De Genestetlaan GW Amersfoort T + 31 (0) W I info@senta.com

Merkwaardig denken. Merkw waard dig denken. Désirée Struijk, Founding Director Senta multisensory concepting

Merkwaardig denken. Merkw waard dig denken. Désirée Struijk, Founding Director Senta multisensory concepting Merkwaardig denken Merkw waard dig denken Désirée Struijk, Founding Director Senta multisensory concepting Vraagstukken Hoe ontrafelen we het shoppergedrag? Hoe benut je deze kennis voor eigen merk? Hoe

Nadere informatie

Het beleven van een merk, product of dienst is zien, voelen, horen, ruiken én proeven.

Het beleven van een merk, product of dienst is zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Het beleven van een merk, product of dienst is zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Senta multisensory concepting >> nieuwsbrief 2009 - l Neem een kijkje op: www.senta.com! Senta is een marketingadviesbureau

Nadere informatie

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten Ontdek de plussen van Congres & evenement creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten 3 theaterzalen 3 foyers 8 break-out zalen ingangen 45 parkeerplaatsen

Nadere informatie

MASTERCLASS RETAILMARKETING 2019

MASTERCLASS RETAILMARKETING 2019 MASTERCLASS RETAILMARKETING De retailwereld verandert sneller dan ooit tevoren. Het is cruciaal om het retail spel goed te begrijpen om in te kunnen spelen op die veranderingen. Daarom organiseert Q&A

Nadere informatie

Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen

Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen Join us: Consumer & Shopper e-news juli 2014 Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen COLUMN DOOR CINDY VAN CAUTER Eataly is een droom voor de food liefhebber. Ik bezocht de nieuwe conceptwinkel

Nadere informatie

Inspiration, Business & Innovation. Each of us can change your world

Inspiration, Business & Innovation. Each of us can change your world Inspiration, Business & Innovation Each of us can change your world Optimism Welkom, leuk dat je de tijd neemt om dit even te lezen. Wij zijn Gotogrow en succesvol in commerciële dienstverlening. Wat wij

Nadere informatie

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht 18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht Het congres podiumkunsten is een moment van ontmoeting, inspiratie en kennisdeling voor professionals werkzaam in de podiumkunsten; van directeur tot

Nadere informatie

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. merkpaspoort Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. Dit paspoort is voor iedereen die op een of andere

Nadere informatie

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel!

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel! Gaby Remmers: senior onderzoeker Blauw Research Drijfveer: organisaties helpen inzicht te krijgen in de kansen op een nog klantgerichtere dienstverlening Andre Heeling: onderzoeker Blauw Research Drijfveer:

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus Inspiratie Centraal op Wageningen Campus ligt een bijzonder

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Wat we doen. Interactief & online identiteit. Merk & identiteit. Marketing & communicatie. Branding en merkstrategie. Marketingstrategie

Wat we doen. Interactief & online identiteit. Merk & identiteit. Marketing & communicatie. Branding en merkstrategie. Marketingstrategie Wat we doen Merk & identiteit Marketing & communicatie Interactief & online identiteit Branding en merkstrategie Merkarchitectuur Positionering Visuele identiteiten... Marketingstrategie Campagnes Communicatie

Nadere informatie

Creativity COST SAVING INNOVATION

Creativity COST SAVING INNOVATION Creativity COST SAVING INNOVATION 2015 DONDerDAG 4 juni 2015 van 14u tot 23u BENELUX event WORKSHOPS Flanders expo meeting CEnTEr Maaltekouter 1 be-9051 Gent networking INSPIRATIE exclusieve promoties

Nadere informatie

Foodstep Marktontwikkeling

Foodstep Marktontwikkeling Foodstep Marktontwikkeling Onze filosofie Ons doel is mensen en organisaties in food en services stap voor stap te verbeteren door inzicht te geven in de markt en uw marktpositie en de basis te leggen

Nadere informatie

het starters lab het Starters Lab starters4communities werkt met jong talent aan maatschappelijke innovatie.

het starters lab het Starters Lab starters4communities werkt met jong talent aan maatschappelijke innovatie. het starters lab In het Starters Lab bouwen jonge talenten in teams sociale ondernemingen. Samen sterker! Jij bent: starters4communities werkt met jong talent aan starters4communities presenteert het Starters

Nadere informatie

Prikkel je zintuigen. Een succesvol evenement met de Jaarbeurs Meetingmoods Filosofie.

Prikkel je zintuigen. Een succesvol evenement met de Jaarbeurs Meetingmoods Filosofie. Prikkel je zintuigen Een succesvol evenement met de Jaarbeurs Meetingmoods Filosofie. PRIKKEL JE ZINTUIGEN voor een memorabel event! Échte beleving Om jouw evenement succesvol te laten zijn, is het belangrijk

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

experiencing research voor live contact met uw doelgroep

experiencing research voor live contact met uw doelgroep experiencing research voor live contact met uw doelgroep In de beleveniseconomie draait alles om voelen, ervaren, meemaken en het creëren van waardevolle herinneringen. The hunt for the ultimate experience

Nadere informatie

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt..

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt.. WERKBOEK Durf te doen wat je raakt.. Dag 1 what makes you happy Wat is jouw happy list? Waar word je blij van? Waardoor vergeet je de tijd? Wanneer voel je de sprankel in je buik? Wat is je droom, je wens

Nadere informatie

Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK

Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK Cor van Leeuwen Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK Benut je vermogens en verhoog je authentieke impact. Vrijheid, onafhankelijkheid,

Nadere informatie

Wil jij de wereld verkennen? Laat je inspireren door verschillende retailconcepten in negen verschillende wereldsteden.

Wil jij de wereld verkennen? Laat je inspireren door verschillende retailconcepten in negen verschillende wereldsteden. RETAIL TOURS Wil jij de wereld verkennen? Laat je inspireren door verschillende retailconcepten in negen verschillende wereldsteden. +31(0)33 245 46 37 Printerweg 22 Amersfoort info@qanda.nl Q&A is de

Nadere informatie

FLUVIUM* NIEUWS. Senta multisensory concepting - nieuwsbrief 2012. Neem een kijkje op www.senta.com

FLUVIUM* NIEUWS. Senta multisensory concepting - nieuwsbrief 2012. Neem een kijkje op www.senta.com FLUVIUM* NIEUWS * de levenskracht van een merk in het hart van de consument 2012 Senta is een adviesbureau dat helpt bedrijven te laten groeien richting een zintuiglijke Soul Brand met winstgevende en

Nadere informatie

PARTNER IN GROEI WELKOM WELKOM

PARTNER IN GROEI WELKOM WELKOM PARTNER IN GROEI WELKOM WELKOM 1 Tijn Bresser 42 jaar, getrouwd met Nathalie, geboren in Amstelveen Resultaat gerichte strateeg met pragmatische aanpak Bruggenbouwer met eigen Visie op samenwerking Ruim

Nadere informatie

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM OPENING 2015 2 WAAROM IS DE PIER ZO SPECIAAL INNOVATIEF LANDMARK CULTUREEL ERFGOED VANONS VERNIEUWEND VOORCULTUUR IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND EIGENTIJDS BAKEN AMBACHTELIJK GELIEFD UNIEK CONCERTEN REUZENRAD

Nadere informatie

D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT

D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT DECHESNE EN BOERTJE Als fullservice eventmarketing bureau hebben wij het mooiste vak van de wereld: het raken en laten stralen

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Merkstrategie & Reputatie De cursus Merkstrategie & Reputatie Management duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Samen innoveren met onze Creatieve professionals BLOOM CO-CREATIVES IDEATION TOOL

Samen innoveren met onze Creatieve professionals BLOOM CO-CREATIVES IDEATION TOOL Samen innoveren met onze Creatieve professionals BLOOM CO-CREATIVES IDEATION TOOL Wat is Bloom Co-Creatives? Co-Creatives is de nieuwe Ideation tool van Bloom. Met Co-Creatives brengen wij jonge, creatieve

Nadere informatie

Beleef het! RobotXperience, brengt innovatie tot leven

Beleef het! RobotXperience, brengt innovatie tot leven Beleef het! RobotXperience, brengt innovatie tot leven Hartelijk dank voor uw interesse in onze high tech belevenissen! Wij willen mensen graag op een verrassende en toegankelijke manier in contact brengen

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

CORPORATE VENTURING MANAGER

CORPORATE VENTURING MANAGER #VACATURE CORPORATE VENTURING MANAGER De opkomst van e-commerce en de versnippering van het offline winkelaanbod hebben het traditionele winkellandschap drastisch verstoord. Commercieel vastgoedbeheerder

Nadere informatie

BENUT DE KRACHT VAN UW MOOD MAKERS

BENUT DE KRACHT VAN UW MOOD MAKERS BENUT DE KRACHT VAN UW MOOD MAKERS ORGANISATIE ONTWIKKELING Welkom, Maak kennis met ons gedachtegoed. We vertellen u over onze visie, onze overtuiging, de Mood Maker filosofie, de GINK aanpak en ontwikkelen

Nadere informatie

Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje

Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje De eerste indruk.. Is niet alleen in de liefde bepalend. Maar ook in zaken. Als potentiele klanten voor het eerst met uw zaak te maken krijgen,

Nadere informatie

Het gaat eindelijk weer over echtheid

Het gaat eindelijk weer over echtheid Het gaat eindelijk weer over echtheid Internet heeft de wereld veel transparanter gemaakt, de sociale media maken mensen weerbaar. Traditionele reclame wordt dan ook steeds vaker leugenachtig gevonden.

Nadere informatie

Grensverleggende concepten ontdekken

Grensverleggende concepten ontdekken Inspiratie reis ⅼ Blurring concepts Grensverleggende concepten ontdekken Citytrip London ⅼ 21 & 22 September 2017 Grensverleggende concepten ontdekken We came to find inspiration for our new major project.

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

DE KRACHT VAN HET EVENT: PRIKKEL DE ZINTUIGEN!

DE KRACHT VAN HET EVENT: PRIKKEL DE ZINTUIGEN! DE KRACHT VAN HET EVENT: PRIKKEL DE ZINTUIGEN! Veel marketeers zijn sterk gericht op online. En geef ze eens ongelijk. Online marketing is een snel en effectief middel om je doelgroep en masse te bereiken.

Nadere informatie

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE OVER ONS At Your Event is een energiek, creatief, jong en dynamisch bedrijf. En dat merkt u al tijdens het eerste gesprek. Wij denken graag met u mee en verplaatsen ons in u als opdrachtgever. Inventariseren

Nadere informatie

In twee dagen een jaar verder

In twee dagen een jaar verder In twee dagen een jaar verder The 48 hrs by Laboratorivm Met The 48 hrs introduceert Laboratorivm een nieuwe methode om binnen 48 uur een diepgaande merkstrategie te ontwikkelen, inclusief creatieve vertalingen

Nadere informatie

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes Cultuurhuis Wherelant is het centrum voor kunst en cultuur in Purmerend met een breed aanbod voor

Nadere informatie

uitnodiging Opening 25 november 2010 14.00 uur

uitnodiging Opening 25 november 2010 14.00 uur uitnodiging Opening 25 november 2010 14.00 uur Opening van Het House of Food Geachte heer, mevrouw, Op 25 november 2010 opent het House of Food, centrum voor de voedingsindustrie in Zaandam, haar deuren.

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Het ontstaan van Room of ideas

Het ontstaan van Room of ideas Het ontstaan van Room of ideas Al enige (jd viel het me op dat veel bedrijven behoe4e hebben om hun mee(ng of event op een externe loca(e te houden. Soms heel simpel door ruimte gebrek of het ontbreken

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

TU NZAKEN RETAILEXPERIENCE 4-6FEB2015

TU NZAKEN RETAILEXPERIENCE 4-6FEB2015 DEELNEMERSINFORMATIE TU NZAKEN RETAILEXPERIENCE 4-6FEB2015 THE FUTURE OF GARDEN RETAIL KICKOFF GARDEN SEASON 2015 WINKELBELEVING CROSS-SELLING HOSPITALITY PRESENTATIE MERCHANDISING TUINZAKEN RETAIL AWARDS

Nadere informatie

EXPERTGROEP FUTURE CITY CENTRE

EXPERTGROEP FUTURE CITY CENTRE In samenwerking met: EXPERTGROEP FUTURE CITY CENTRE Shopping Today 24 september 2015 Korte introductie.. Enny van de Velden Managing Director CCV Dienstverlener voor elektronische transacties in Europa

Nadere informatie

KPN XL 1 KPN XL 1 Titel van de presentatie Classificatie

KPN XL 1 KPN XL 1 Titel van de presentatie Classificatie KPN XL KPN XL 1 Titel van de presentatie Classificatie Ambitie KPN XL: ontwikkelen van een full service formule die past bij merk KPN. Wat willen we? KPN Beste dienstverlener met on-telco hoge klanttevredenheid

Nadere informatie

Fok 55 8441 BN Heerenveen T 0513-62 49 25 E marienbosch@zorggroepsintmaarten.nl. laat je zien

Fok 55 8441 BN Heerenveen T 0513-62 49 25 E marienbosch@zorggroepsintmaarten.nl. laat je zien laat je zien Fok 55 8441 BN Heerenveen T 0513-62 49 25 E marienbosch@zorggroepsintmaarten.nl laat je zien Welkom. Laat je zien 02 03 Mariënbosch is een eigentijds woonzorgcentrum en onderdeel van Zorggroep

Nadere informatie

A-merk websites. voor extra online power

A-merk websites. voor extra online power A-merk websites voor extra online power Inleiding Online marketing is een belangrijk onderdeel van de marketingmix geworden. Bijna elk nieuw klantcontact begint digitaal. Binnen die marketingmix fungeert

Nadere informatie

Organisatie Verbeter Cyclus

Organisatie Verbeter Cyclus Organisatie Verbeter Cyclus Creëer uw eigen verbetercultuur Creëer uw eigen verbetercultuur Succesvolle organisaties creëren een positieve verbetercultuur! Zij luisteren goed naar de cliënten en hun netwerk

Nadere informatie

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien een datagedreven wereld vol kansen Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien succesvolle organisaties groeien door big data 50% van de meest succesvolle organisaties Volg ons op twitter:

Nadere informatie

Dutch Pet Conference & Awards

Dutch Pet Conference & Awards Dutch Pet Conference & Awards 20 november 2017 Dutch Pet Conference & Awards: bent u er bij? Ervaren hoe u uw doelgroep of klant centraal kunt stellen in een tijd van snelle veranderingen en een markt

Nadere informatie

Werk aan de winkel! 5 stappen naar de belevenisgerichte winkel. Atty Halma

Werk aan de winkel! 5 stappen naar de belevenisgerichte winkel. Atty Halma Werk aan de winkel! 5 stappen naar de belevenisgerichte winkel Atty Halma Werk aan de winkel! 5 stappen naar de belevenisgerichte winkel Steeds meer aankopen worden online gedaan, terwijl de aankopen en

Nadere informatie

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen.

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen. 02 03 Let s impress! Van Straaten is sinds 1918 hét allround productiebedrijf voor innovatieve visual branding. Samen met onze partners brengen we wereldwijd merken tot leven. Innovatie, vakmanschap en

Nadere informatie

Purpose, action, impact!

Purpose, action, impact! Purpose, action, impact! Accelereren naar een duurzame toekomst Donderdag 9 november 2017 Congrescentrum 1931, s-hertogenbosch Het Nationaal Sustainability Congres Dé jaarlijkse mijlpaal voor duurzame

Nadere informatie

@mrcdssldrp @patrickruijs januari 2015 Branding & Experience. Branding & Experience Shopping 2020

@mrcdssldrp @patrickruijs januari 2015 Branding & Experience. Branding & Experience Shopping 2020 @mrcdssldrp @patrickruijs januari 2015 Branding & Experience Branding & Experience Shopping 2020 Wat is een merk? Een merk is een netwerk van associaties in het hoofd van de consument 1. Een merk bestaat

Nadere informatie

Met Travel Builders naar een betere klantreis. Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Nieuwe kansen

Met Travel Builders naar een betere klantreis. Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Nieuwe kansen Met Travel Builders naar een betere klantreis Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Travel Builders neemt reisorganisaties mee op reis. Naast de prachtige reizen die u als reisorganisatie

Nadere informatie

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts.

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. Hey, Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. #BrightPeople WAT WE DOEN Bright Way 1 MARKETINGSTRATEGIE 2 CONCEPT EN CREATIE 3

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

Het beleven van een merk, product of dienst is zien, voelen, horen, ruiken én proeven.

Het beleven van een merk, product of dienst is zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Het beleven van een merk, product of dienst is zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Senta multisensory concepting >> nieuwsbrief voorjaar 2008 Senta is een marketingadviesbureau gespecialiseerd in multi

Nadere informatie

zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij?

zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij? zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij? De nieuwe Creative Cube. Beste vriend en/of relatie, Na 5 jaar met zeer veel plezier gewerkt te hebben in Creative Cube aan de Delftsestraat

Nadere informatie

Retailplekken met betekenis

Retailplekken met betekenis Retailplekken met betekenis 5 juni 2018 - Provada Jos Sentel Manager Strategy & Research Inhoud Achtergrond: plekken met betekenis Mijn lessen Hoe voeg je betekenis toe? Conclusies Achtergrond Beeld: Pim

Nadere informatie

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen!

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Introductie In een wereld die op alle vlakken steeds meer digitaal verbonden raakt,

Nadere informatie

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Kennismakingsgids 2012 Dit is ZEF Magazine! ZEF Magazine is een online magazine voor jonge mensen die wonen in Limburg. ZEF draait niet alleen om nieuwtjes

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

Designing human-centred organizations. Erik Roscam Abbing en Christine De Lille

Designing human-centred organizations. Erik Roscam Abbing en Christine De Lille Designing human-centred organizations Erik Roscam Abbing en Christine De Lille Design your Innovation Flanders In Shape 29 juni 2012 voor we beginnen... GSM cursus voor ouderen Wat is het echte probleem?

Nadere informatie

Customer Engagement 15. Datum: 11 juni a.s. Tijd: 08.30 17:30 uur Locatie: Theater Spant in Bussum

Customer Engagement 15. Datum: 11 juni a.s. Tijd: 08.30 17:30 uur Locatie: Theater Spant in Bussum Customer Engagement 15 Datum: 11 juni a.s. Tijd: 08.30 17:30 uur Locatie: Theater Spant in Bussum Hartelijk dank voor uw interesse in Customer Engagement 15. Hierbij ontvangt u meer informatie. Binnenkort

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus _ER&I_brochure_Impulse.indd 1

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus _ER&I_brochure_Impulse.indd 1 !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus 8412100110_ER&I_brochure_Impulse.indd 1 12-3-2015 11:20:26 !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

een briljant idee kan in één dag op je bureau liggen

een briljant idee kan in één dag op je bureau liggen Voor een prikkelende boodschap, hogere omzet, nieuwe branding, uitdagende campagne, meer publiek, betere nieuwsbrief, unieke beleving, opvallend logo, meer kaartverkoop, meer leden, uitdagende campagne,

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Gastvrijheid op de Werkvloer

Gastvrijheid op de Werkvloer Welkom Harold Sanches Gastvrijheid op de Werkvloer Xperience Xperience Onze Missie Van business naar beleving If you can dream it, you can achieve it Onze Missie Van business naar beleving If you can dream

Nadere informatie

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel -

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel - In 3 stappen naar meer regie in werk en leven - Vera Winkel - Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 Ik wil... pagina 4 Waarom kan ik jou helpen? pagina 5 Stap 1 - Luister pagina 6 Stap 2 - Lach pagina 9 Stap

Nadere informatie

TEAM BUILDING. Met een frisse en energieke blik samen succesvol de toekomst tegemoet

TEAM BUILDING. Met een frisse en energieke blik samen succesvol de toekomst tegemoet TEAM BUILDING Met een frisse en energieke blik samen succesvol de toekomst tegemoet SAMEN STERK, SAMEN VITAAL (Inter)actief, effectief, verrassend en afwisselend. De key-woorden van dit compleet verzorgd

Nadere informatie

O Talent Werk Explorum

O Talent Werk Explorum O Talent Werk Explorum Welk talent heb jij voor welk werk? O Talent Werk laat iedereen zelf ontdekken en zelf verwoorden welke talenten en passies zij hebben en welk werk daarbij past. If you know what

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

Your Own Impact Duurzaamheid begint bij jezelf

Your Own Impact Duurzaamheid begint bij jezelf Your Own Impact Duurzaamheid begint bij jezelf Powered by Over Your Own Impact Your Own Impact is een gratis evenement over duurzaamheid. Het thema van het evenement is 'duurzaamheid in verbinding met

Nadere informatie

The Future: what s in it for us!

The Future: what s in it for us! The Future: what s in it for us! Tim Rook Marketing Republic! 16 juni 2010 Persoonlijke introductie: Chief Inspiration Officer: Marketing Republic! Ruim 20 jaar ervaring in Channel Marketing & Communicatie:

Nadere informatie

OPDRACHT 2 - DELIVERABLE 3 RAPPORTAGE WORKSHOP

OPDRACHT 2 - DELIVERABLE 3 RAPPORTAGE WORKSHOP paperfish 09/19/13 OPDRACHT 2 - DELIVERABLE 3 RAPPORTAGE WORKSHOP 1/10 Inhoudsopgave Inleiding 3 NOS 3 Team paperfish 3 Verwachtingen 4 Doelen 4 Take away 1 6 Take away 2 6 Take away 3 6 De doelen van

Nadere informatie

Door de fijne beelden neemt iedere blog op Dusty Blue je stuk voor stuk even mee naar een andere wereld. De wereld van de liefde, mooie details en

Door de fijne beelden neemt iedere blog op Dusty Blue je stuk voor stuk even mee naar een andere wereld. De wereld van de liefde, mooie details en DUSTY Door de fijne beelden neemt iedere blog op Dusty Blue je stuk voor stuk even mee naar een andere wereld. De wereld van de liefde, mooie details en bijzondere momenten! Dusty Blue is een site waarop

Nadere informatie

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk UCK Bedrijfs aanbod Creatief zakelijk aanbod onder de Dom UCK.nl/zakelijk Wil je voor de verandering met je team of organisatie buiten de deur geïnspireerd, uitgedaagd en geprikkeld worden? Kom dan naar

Nadere informatie

3D Design Academy S4C Programma Amsterdam Oost, 2014

3D Design Academy S4C Programma Amsterdam Oost, 2014 3D Design Academy S4C Programma Amsterdam Oost, 2014 Myrthe Lanting Tijdens mijn studies textielontwerp en Design Cultures ben ik me gaan interesseren in hoe ik ontwerp in kan zetten voor sociale innovatie.

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

Studio BliQ. Het future center van de gemeente Oss

Studio BliQ. Het future center van de gemeente Oss Studio BliQ Het future center van de gemeente Oss Studio BliQ is Studio BliQ is het future center van de gemeente Oss. Met studio BliQ wil de gemeente Oss een klimaat stimuleren waarin creativiteit, innovatie

Nadere informatie

Brochure Scan & Plan. DATUM September AUTEUR Henno van de Hee

Brochure Scan & Plan. DATUM September AUTEUR Henno van de Hee DATUM September 2018 AUTEUR Henno van de Hee Inhoudsopgave 1 INTRODUCTIE 2 SCAN & PLAN Scan Plan 3 DIENSTVERLENING Advies Uitvoering Introductie 1STEP INTO MY GEAR Online marketing is een relatief nieuw

Nadere informatie

Wat is het. DNA van mijn winkel?

Wat is het. DNA van mijn winkel? Wat is het DNA van mijn winkel? Introductie Ad van Antwerpen 17 jaar BROVA Hout Brox / Duthler / Intersport / Active Life 9 jaar adekwaad - Non food retail - Mode, Schoenen, Sport - Van zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ VERHUUR POPZAAL 150-500 personen THEATERZAAL 175 RODE 68 BLAUWE 62 FOYER 75-150 CAFÉ 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink PODIUM VOOR ONTMOETING EVENEMENTENLOCATIE CENTRUM APELDOORN Ieder

Nadere informatie

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts.

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. Hey, Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. #BrightPeople WAT WE DOEN Bright Way 1 MARKETINGSTRATEGIE 2 CONCEPT EN CREATIE 3

Nadere informatie

Een gebruiksvriendelijk dashboard voor leerlingen en docenten

Een gebruiksvriendelijk dashboard voor leerlingen en docenten UXkids case study: Een gebruiksvriendelijk dashboard voor leerlingen en docenten Keywords: Muiswerk, Oefensoftware, User tests, Focusgroepen, Usability, UX, Leerlingen 13-15 jaar, Docenten. Het onderwijslandschap

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Designing human-centred organizations. Erik Roscam Abbing en Christine De Lille

Designing human-centred organizations. Erik Roscam Abbing en Christine De Lille Designing human-centred organizations Erik Roscam Abbing en Christine De Lille Design your Innovation Flanders In Shape 29 juni 2012 voor we beginnen... GSM cursus voor ouderen Wat is het echte probleem?

Nadere informatie

The Brand Check werken aan een sterk merk

The Brand Check werken aan een sterk merk The Brand Check werken aan een sterk merk Wat is The Brand Check? Een compacte, interactieve werksessie, als startpunt voor verscherpte positionering van je merk. Je maakt kennis met de 5 gouden stappen

Nadere informatie

ontdek de kracht van het geven

ontdek de kracht van het geven ontdek de kracht van het geven Berghummerstraat 15 7591 GX Denekamp T 053 53 75 777 F 053-53 75 760 E gerardusmajella@zorggroepsintmaarten.nl ontdek de kracht van het geven 02 Welkom. Ontdek de kracht

Nadere informatie