Neem ook een kijkje op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Neem ook een kijkje op www.senta.com"

Transcriptie

1 Senta multisensory concepting >> nieuwsbrief Il Senta helpt merken en retailers om een emotievolle betekenis te geven richting de consument. Neem ook een kijkje op Senta is een marketingadviesbureau gespecialiseerd in merkbeleving. Wij helpen merken en retailers om een emotievolle betekenis te geven richting de consument. Hoe dat kan? Door het continue onderzoeken van emotionele beleving, het geven van inspirerende adviezen en het bedenken van creatieve zintuiglijke toepassingen. En dat alles met het doel dat onze klanten op innovatieve wijze een sterke en wellicht nieuwe positionering creëren. Want wie wil er nu niet het hart van de consument veroveren en daar een commercieel succes uit halen?! Geïnteresseerd in wat Senta de afgelopen tijd heeft gedaan? Deze nieuwsbrief geeft door middel van cases een beeld van wat Senta ook voor u kan betekenen. Wilt u het een en ander nog nalezen of wilt u meer informatie, laat u dan eens meenemen met onze filosofie, cases, workshops en bijzondere hotspots op

2 Café Chocolat Chocolade is helemaal hot! Sterker nog, de recessie zorgt zelfs voor een groei in de chocoladeconsumptie. Chocolade werkt namelijk als oppepper, maakt mensen gelukkiger en is vooral aangenaam verslavend! De in maart geopende Café Chocolat op Schiphol speelt hier helemaal op in. De combinatie van een optimale zintuiglijke beleving en de weldaad aan chocolade maken van Café Chocolat een gouden formule waar veel reizigers zich met plezier laten onderdompelen in de wereld van chocolade. Tevens zit er een interessante business case aan gekoppeld waar retail, leisure en horeca met elkaar worden gecombineerd, om zoveel mogelijk rendement te halen per vierkante meter. In Café Chocolat staat verleiden, verwennen en onthaasten centraal. Een overdaad aan chocolade en een complete chocolade look & feel van de lounge zorgen voor een optimale beleving. De inrichting is rond en organisch, de kleuren in het café chocoladebruin, er zijn verschillende chocolade geuren te ervaren en ook de muziek straalt warmte en gezelligheid uit. Deze optimale prikkeling van de vijf zintuigen zorgt ervoor dat alles met elkaar klopt en maakt Café Chocolat met recht een chocoladebeleving. Senta multisensory concepting >> Café Chocolat Lot Frijling van Amsterdam Airport Schiphol: Schiphol is bij uitstek dé plek waar alle zintuigen van mensen worden geprikkeld, met name de horeca speelt hierin een belangrijke rol. Reoewein Niesten Director Concepts & Marketing van HMSHost Europe: Chocolade doet iets met mensen. Het is verleidelijk en maakt mensen vrolijk. Vooral vrouwen en kinderen, maar ook zeker voor mannen en dit wordt al snel duidelijk als je naar onze gasten kijkt in Café Chocolat. HMSHost ontwikkelde Café Chocolat samen met Amsterdam Airport Schiphol door goed te kijken naar de behoefte van passagiers en wereldwijde trends. Het is de eerste luchthaven die de chocoladetrend oppakt. En Senta heeft als adviespartner meegedacht in het concept en de zintuiglijke beleving. Kortom, ervaar het zelf op Schiphol in de Europa hal en geniet van bijvoorbeeld de Golddigger : een glas champagne met daarin een gouden chocoladeparel. Heerlijk!

3 Senta multisensory concepting >> Koninginnedag 2009 Koninginnedag 2009 Saxion Hospitality Business School bood aan de Koninklijke Familie en de bezoekers van het feest tijdens Koninginnedag, een door Senta bedacht en uitgevoerde, zintuigenroute. De route symboliseerde de zintuiglijke beleving van Oranje. Oranje, de kleur van de dageraad, staat voor dynamiek en beweging, vernieuwing en debat. In de route ervaart de bezoeker alle facetten van Oranje Hoe voelt Oranje? De bezoeker zag een elegante poort van ijs, een prieel met daarin een ijsblok met de appeltjes van oranje daarin. Een soundscape liet een moderne versie van het Wilhelmus klinken. In een ander prieel werd de geursensatie van het puurste oranje verspreidt. Studenten toonde oranje objecten uit de landen waar ze stage hebben gelopen. Oranje, de kleur van de dageraad, staat voor dynamiek en beweging, vernieuwing en debat Studenten van de hotelschool hebben oog voor schoonheid, perfectie en detail. Dit uitte zich in de stijlvolle presentatie van de zintuigenroute en de gastvrije houding van de studenten. Hun ambitie en leergierigheid blijkt uit hun verhalen over hun internationale werkervaringen. Een aantal studenten was daarvoor fysiek aanwezig, enkele anderen deelden hun stage-ervaringen in het internationale werkveld via teleconferencing. Aan het eind van de zintuigenroute kreeg de Koninklijke Familie een fris en kruidig oranje drankje en een verrassende oranje versnapering aangeboden. Graag willen wij nog aangeven dat wij en onze opdrachtgever zeer ontdaan zijn over het feit dat deze Koninginnedag, die zo mooi begon, zo moest verlopen. Wij wensen vrienden en familieleden van de slachtoffers en de mensen die de nare gebeurtenis van dichtbij hebben meegemaakt heel veel sterkte toe.

4 Prikkels raken ons, sensueel en smakelijk, Afstotelijk en ongepast. Ze zijn (het contact met) ons dagelijks bestaan. Ze vragen waardering of afwijzing, liefde of weerzin. Prikkels brengen herinnering en hechting. De waarde van het (be)leven; Het leven pur sang Senta multisensory concepting >> San Jubileum Jaarboek San Jubileum Jaarboek Het thema van het SanAccent jaarboek 2009 is prikkels. Senta is gevraagd om het thema uit te werken aan de hand van cases, onder meer over de vijf zintuigen: zien, ruiken, horen, proeven en voelen. Iedere categorie uit het San boek begint met een inleidende case waarin het thema prikkels centraal staat. Zo gaat het in de categorie Business tot Business over een vergaderruimte waarin prikkels optimaal worden ingezet om adviestrajecten verder te dragen en in de categorie Retail wordt het emotionele moment van het winkelen gekoppeld aan zintuiglijke prikkels. Het San Jaarboek 2008 is een prachtig boek geworden, waarin inspirerende cases worden beschreven en aandacht wordt geschonken aan alle zintuigen. Wij wensen alle genomineerden veel succes! Tijdens een drukbezochte bijeenkomst op 5 maart j.l. met juryleden, sponsors en relaties in het congrescentrum van de Nederlandse Spoorwegen in Utrecht, heeft SAN voorzitter Ruud Polman het eerste exemplaar van het Jubileum Jaarboek 2008 uitgereikt aan Désirée Struijk van Senta multisensory concepting, die daarna een voordracht hield over Zintuiglijke prikkels in communicatie, het thema van dit naslagwerk met de ingezonden campagnes uit het jaar 2008 (Bron: Bond van Adverteerders).

5 Senta multisensory concepting >> verleiden en verbinden Doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de onderlinge samenhang in zintuiglijke prikkels van een product. Verleiden & Verbinden Senta heeft zich afgelopen tijd bezig gehouden met de ontwikkeling van de Sensory Coherence Scan. Dit is een nieuwe, kwalitatieve onderzoeksmethodiek gericht op multizintuiglijke productbeleving. Doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de onderlinge samenhang in zintuiglijke prikkels van een product. Iets beleven en ervaren vindt plaats door middel van de zintuigen. Wanneer consumenten op consistente wijze geprikkeld worden, zullen zij het product en/of merk pas écht gaan beleven. De scan is toegepast op de nieuwe Pink Sensation lijn van Robijn wasmiddel en wasverzachter. De resultaten van de onderzoeksmethodiek zijn lovend: het onderzoek brengt veel verrassende informatie boven water en biedt veel inzicht in de productbeleving van consumenten. Creativiteit, interactiviteit en de focus op zintuiglijke prikkels maken deze scan uniek. Interviews direct aan het schap, gebruikerstests en creatieve sessies vormen de basis voor het onderzoek. De interactie met deelnemers is groot, waardoor zij zeer enthousiast raken en ronduit vertellen gedurende elke onderzoeksmodule. Dit geeft ons een kijkje in de belevingswereld van consumenten, waarin rituelen een belangrijk aspect vormen. Naar aanleiding van de resultaten en conclusies is er een adviesrapport geschreven. Wij bieden dergelijk onderzoek en advies in de toekomst ook graag aan voor uw merk.

6 Marinde van Leeuwen Consultant innovatie VODW Marketing, initiatiefneemster Yellow Cats: De eerste vergadering met onze nieuwe Yellow Cats Innovation Leaders Network moest een ware beleving worden. Daarom waren we op zoek naar een prikkelend en interessant onderwerp dat zou gaan over innovatie en een inspirerende ruimte. Deze combinatie vonden wij bij Senta. Naast de ervaring die Senta heeft in de zintuiglijke marketing, verwelkomde Senta ons in een rustige en inspirerende locatie! Een ware zintuiglijke beleving werd gecreëerd door middel van een zintuigendiner. Het was een succesvolle bijeenkomst en alle Yellow Cats waren enorm enthousiast. Yellow Cats wilde een origineel en informeel evenement organiseren, waar ze konden discussiëren over het thema zintuiglijke merkbeleving maar waar ze ook hun eigen zintuigen konden prikkelen Yellow Cats Innovation Leaders Network Eind januari organiseerde Senta een zintuigendiner voor Yellow Cats Innovation Leaders Network. Zij zijn verantwoordelijk voor innovatie bij 500 verschillende bedrijven. Yellow Cats is opgericht door VODW Marketing, ICSB en Ciri Marketing. Het thema van de eerst Yellow Cats bijeenkomst was Innovatie en Merkbeleving. Yellow Cats wilde een origineel en informeel evenement organiseren, waar ze konden discussiëren over het thema zintuiglijke merkbeleving maar waar ze ook hun eigen zintuigen konden prikkelen. Senta organiseerde een presentatie over de zintuigen en een belevingsdiner waarin de zintuigen het centrale thema waren. Een voorbeeld van hoe de zintuigen werden geprikkeld is dat de gasten moesten raden welke muziek hoorde bij het voorgerecht. De tafels waren ingedeeld op basis van het meest dominante zintuig van elke gast. Het buffet was 3 kleurig en onze expert legde aan de gasten uit wat hun keuze in voedsel zegt over hun persoonlijkheid. Dit zijn slechts voorbeelden van hoe je meer bewust wordt van de zintuigen. Senta multisensory concepting >> Yellow Cats Innovation Leaders Network

7 Senta multisensory concepting >> What the # is going on in retail?! What the # is going on in retail?! In april was het weer zover: het jaarlijkse congres dat bijna iedere marketeer niet wil missen: What s going on in retailing?! Wij zijn er trots op dat we dit jaar een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan het congres door middel van het ontwikkelen van een Guest Journey. Gedurende de dag werden de zintuigen aangewakkerd en de aanwezigen geprikkeld met inspirerende vragen. Op zo veel mogelijk verschillende plekken kwamen uitdagende vragen in beeld, van entree tot garderobe en van koffiekopjes tot in de plenaire zaal. Vragen als What is your design for this year? en Do you want to be inspired? en Can you think outside the box? moesten de aanwezigen prikkelen en aanzetten tot nadenken. Aan de Guest Journey hebben meegewerkt, uiteraard de organisatie zelf: European Business Studies. SmartNose heeft geur verspreid bij de ontvangst en de plenaire zaal. En Nespresso, Senta en Fair Support hebben een koffie experience gemaakt. Hiervoor heeft Senta 400 verschillende koffiekopjes verzameld, zodat iedere bezoeker zijn eigen design kan uitkiezen. Fair Support gaf Food for Thought met een wenskaartje en Nespresso uiteraard heerlijke koffie! Can you think outside the box? Ook heeft Senta samen met Paddock Live een Inspiration Room gerealiseerd. In samenwerking met partners als KLM, Fair Support en SmartNose was hier de toekomst van retail te beleven en te ontdekken. Mark de Leeuw Spex Director van European Business Studies De samenwerking met Senta hebben wij als energiek en sprankelend ervaren. In een goede samenwerking hebben we een guest journey ontwikkeld die onze deelnemers extra beleving en inspiratie geboden heeft.

8 Het blijkt dat het personeel van KLM zich vooral oriënteert met voelen, proeven en ruiken Zintuiglijke voorkeur Ieder mens neemt de wereld waar op zijn of haar unieke manier. Zo blijkt uit onderzoek van Senta dat er drie verschillende groepen bestaan, met allen hun eigen zintuiglijke talent: Visueel ingestelde mensen (zien) Auditief ingestelde mensen (horen) Tactiel / kinesthetisch ingestelde mensen (voelen, proeven, ruiken) Informatie komt via alle zintuigen binnen, maar meestal verdient er één de voorkeur. Visueel ingestelde mensen prefereren leren door het zien van plaatjes, schema s en beelden. Auditief ingestelde mensen leren door hardop te lezen (je hoort jezelf de woorden uitspreken). Kinesthetisch ingestelde mensen willen de positie en de bewegingen meekrijgen. Tactiel ingestelde mensen willen voelen. Vaak worden de laatste twee categorieën samengenomen omdat hun gelijkenis is dat beide types informatie via zenuweinden waarnemen. Onder ruim Cabin Attendents van KLM is er onderzoek gedaan naar het zintuiglijk talent van de crew. Het blijkt dat het personeel van KLM voor een groot deel uit voelen, proeven, ruikers bestaat. Deze groep mensen heeft als eigenschap dat ze veel met hun handen praten, kunnen genieten van lekker eten, uit hun humeur raken van een nare omgevingslucht en heel veel behoefte hebben aan sociaal contact. Dit sociale contact is kenmerkend voor hun dagelijkse werkzaamheden met veel verschillende passagiers en collega s. Belangrijk voor KLM is niet alleen te weten welke zintuiglijke talenten bestaan onder de crew, maar ook begrip voor verschillende groepen passagiers. De passagiersgroep visuelen en auditieven hechten meer waarde aan hun eigen ruimte en kunnen zich goed oriënteren. Zij hebben minder behoefte aan geklets terwijl een voelen, proeven, ruiker deze aandacht juist wel opeist. Inzicht in deze verschillende zintuiglijke talent groepen zorgt voor begrip. Senta multisensory concepting >> Zintuigelijke voorkeur

9 Senta multisensory concepting >> Brandbooster Brandbooster De economische situatie heeft op iedereen effect. Wat de toekomst ons brengt is nog onduidelijk en het gedrag van de consument is ook lastig te voorspellen. De enige manier om sterk uit deze tijd te komen is het opstellen en vervolgens volgen van een duidelijke merkstrategie en toekomstvisie. Uw eigen DNA en het associatieve netwerk van de consument vormen de basis voor een sterke merkstrategie en een gedegen toekomstvisie. Om u daarbij te helpen biedt Senta een sessie van een paar dagen aan die u niet mag missen. For 9.500,- your Brand is Boosted! Boost program Kick off meeting Brand analyze Consumer interviews Strategic sessionw Creative workshop Action plan Deliverables Trends & future vision Consumer insights Multi-sensory Brand DNA Experience Strategy Increase of customer value Higher return on investment Do you want to vitalize your brand?

10 Wilt u weten wat Senta voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak! Senta multisensory concepting Agenda & 11 september Congres Consumententrends Duik in de wereld van uw consument 15 september Congres Winkelbeleving 2009 Verleiden en Verbinden, laat u inspireren! Interessant voor beslissers op hoog niveau. Kijk voor meer informatie op 22 oktober Seminar Emotional Branding Prikkelend seminar in de vorm van een zintuiglijk diner Creëer beleving die de consument in het hart raakt... Masterclass

11 Senta multisensory concepting Senta multisensory concepting De Genestetlaan GW Amersfoort T + 31 (0) W I

Merkwaardig denken. Merkw waard dig denken. Désirée Struijk, Founding Director Senta multisensory concepting

Merkwaardig denken. Merkw waard dig denken. Désirée Struijk, Founding Director Senta multisensory concepting Merkwaardig denken Merkw waard dig denken Désirée Struijk, Founding Director Senta multisensory concepting Vraagstukken Hoe ontrafelen we het shoppergedrag? Hoe benut je deze kennis voor eigen merk? Hoe

Nadere informatie

Het beleven van een merk, product of dienst is zien, voelen, horen, ruiken én proeven.

Het beleven van een merk, product of dienst is zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Het beleven van een merk, product of dienst is zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Senta multisensory concepting >> nieuwsbrief 2009 - l Neem een kijkje op: www.senta.com! Senta is een marketingadviesbureau

Nadere informatie

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten Ontdek de plussen van Congres & evenement creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten 3 theaterzalen 3 foyers 8 break-out zalen ingangen 45 parkeerplaatsen

Nadere informatie

FLUVIUM* NIEUWS. Senta multisensory concepting - nieuwsbrief 2012. Neem een kijkje op www.senta.com

FLUVIUM* NIEUWS. Senta multisensory concepting - nieuwsbrief 2012. Neem een kijkje op www.senta.com FLUVIUM* NIEUWS * de levenskracht van een merk in het hart van de consument 2012 Senta is een adviesbureau dat helpt bedrijven te laten groeien richting een zintuiglijke Soul Brand met winstgevende en

Nadere informatie

Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen

Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen Join us: Consumer & Shopper e-news juli 2014 Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen COLUMN DOOR CINDY VAN CAUTER Eataly is een droom voor de food liefhebber. Ik bezocht de nieuwe conceptwinkel

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht 18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht Het congres podiumkunsten is een moment van ontmoeting, inspiratie en kennisdeling voor professionals werkzaam in de podiumkunsten; van directeur tot

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus Inspiratie Centraal op Wageningen Campus ligt een bijzonder

Nadere informatie

het starters lab het Starters Lab starters4communities werkt met jong talent aan maatschappelijke innovatie.

het starters lab het Starters Lab starters4communities werkt met jong talent aan maatschappelijke innovatie. het starters lab In het Starters Lab bouwen jonge talenten in teams sociale ondernemingen. Samen sterker! Jij bent: starters4communities werkt met jong talent aan starters4communities presenteert het Starters

Nadere informatie

Inspiration, Business & Innovation. Each of us can change your world

Inspiration, Business & Innovation. Each of us can change your world Inspiration, Business & Innovation Each of us can change your world Optimism Welkom, leuk dat je de tijd neemt om dit even te lezen. Wij zijn Gotogrow en succesvol in commerciële dienstverlening. Wat wij

Nadere informatie

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. merkpaspoort Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. Dit paspoort is voor iedereen die op een of andere

Nadere informatie

Creativity COST SAVING INNOVATION

Creativity COST SAVING INNOVATION Creativity COST SAVING INNOVATION 2015 DONDerDAG 4 juni 2015 van 14u tot 23u BENELUX event WORKSHOPS Flanders expo meeting CEnTEr Maaltekouter 1 be-9051 Gent networking INSPIRATIE exclusieve promoties

Nadere informatie

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel!

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel! Gaby Remmers: senior onderzoeker Blauw Research Drijfveer: organisaties helpen inzicht te krijgen in de kansen op een nog klantgerichtere dienstverlening Andre Heeling: onderzoeker Blauw Research Drijfveer:

Nadere informatie

Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK

Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK Cor van Leeuwen Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK Benut je vermogens en verhoog je authentieke impact. Vrijheid, onafhankelijkheid,

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

In twee dagen een jaar verder

In twee dagen een jaar verder In twee dagen een jaar verder The 48 hrs by Laboratorivm Met The 48 hrs introduceert Laboratorivm een nieuwe methode om binnen 48 uur een diepgaande merkstrategie te ontwikkelen, inclusief creatieve vertalingen

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

Nieuw: Branding Boostcamp 3.0!

Nieuw: Branding Boostcamp 3.0! CHIP Your Future Nieuw: Branding Boostcamp 3.0! CHIP Your Future haalt meer energie en resultaat uit elke marketing euro! CHIP Your Future is gebaseerd op de bestseller Cool is Hot en veel meer! CHIP Your

Nadere informatie

EXPERTGROEP FUTURE CITY CENTRE

EXPERTGROEP FUTURE CITY CENTRE In samenwerking met: EXPERTGROEP FUTURE CITY CENTRE Shopping Today 24 september 2015 Korte introductie.. Enny van de Velden Managing Director CCV Dienstverlener voor elektronische transacties in Europa

Nadere informatie

Het ontstaan van Room of ideas

Het ontstaan van Room of ideas Het ontstaan van Room of ideas Al enige (jd viel het me op dat veel bedrijven behoe4e hebben om hun mee(ng of event op een externe loca(e te houden. Soms heel simpel door ruimte gebrek of het ontbreken

Nadere informatie

Wat we doen. Interactief & online identiteit. Merk & identiteit. Marketing & communicatie. Branding en merkstrategie. Marketingstrategie

Wat we doen. Interactief & online identiteit. Merk & identiteit. Marketing & communicatie. Branding en merkstrategie. Marketingstrategie Wat we doen Merk & identiteit Marketing & communicatie Interactief & online identiteit Branding en merkstrategie Merkarchitectuur Positionering Visuele identiteiten... Marketingstrategie Campagnes Communicatie

Nadere informatie

Evaluatierapport Terugkomdagen 2014 Nationale Opleiding MediaCoach Februari 2015 www.nomc.nl

Evaluatierapport Terugkomdagen 2014 Nationale Opleiding MediaCoach Februari 2015 www.nomc.nl Evaluatierapport Terugkomdagen 2014 Nationale Opleiding MediaCoach Februari 2015 www.nomc.nl De terugkomdagen Najaar 2014 van de Nationale Opleiding MediaCoach werden als goed en zelfs uitstekend beoordeeld,

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus _ER&I_brochure_Impulse.indd 1

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus _ER&I_brochure_Impulse.indd 1 !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus 8412100110_ER&I_brochure_Impulse.indd 1 12-3-2015 11:20:26 !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

Nadere informatie

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM OPENING 2015 2 WAAROM IS DE PIER ZO SPECIAAL INNOVATIEF LANDMARK CULTUREEL ERFGOED VANONS VERNIEUWEND VOORCULTUUR IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND EIGENTIJDS BAKEN AMBACHTELIJK GELIEFD UNIEK CONCERTEN REUZENRAD

Nadere informatie

TU NZAKEN RETAILEXPERIENCE 4-6FEB2015

TU NZAKEN RETAILEXPERIENCE 4-6FEB2015 DEELNEMERSINFORMATIE TU NZAKEN RETAILEXPERIENCE 4-6FEB2015 THE FUTURE OF GARDEN RETAIL KICKOFF GARDEN SEASON 2015 WINKELBELEVING CROSS-SELLING HOSPITALITY PRESENTATIE MERCHANDISING TUINZAKEN RETAIL AWARDS

Nadere informatie

Het beleven van een merk, product of dienst is zien, voelen, horen, ruiken én proeven.

Het beleven van een merk, product of dienst is zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Het beleven van een merk, product of dienst is zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Senta multisensory concepting >> nieuwsbrief voorjaar 2008 Senta is een marketingadviesbureau gespecialiseerd in multi

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Merkstrategie & Reputatie De cursus Merkstrategie & Reputatie Management duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE OVER ONS At Your Event is een energiek, creatief, jong en dynamisch bedrijf. En dat merkt u al tijdens het eerste gesprek. Wij denken graag met u mee en verplaatsen ons in u als opdrachtgever. Inventariseren

Nadere informatie

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ VERHUUR POPZAAL 150-500 personen THEATERZAAL 175 RODE 68 BLAUWE 62 FOYER 75-150 CAFÉ 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink PODIUM VOOR ONTMOETING EVENEMENTENLOCATIE CENTRUM APELDOORN Ieder

Nadere informatie

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes Cultuurhuis Wherelant is het centrum voor kunst en cultuur in Purmerend met een breed aanbod voor

Nadere informatie

Wil jij de wereld verkennen? Laat je inspireren door verschillende retailconcepten in negen verschillende wereldsteden.

Wil jij de wereld verkennen? Laat je inspireren door verschillende retailconcepten in negen verschillende wereldsteden. RETAIL TOURS Wil jij de wereld verkennen? Laat je inspireren door verschillende retailconcepten in negen verschillende wereldsteden. +31(0)33 245 46 37 Printerweg 22 Amersfoort info@qanda.nl Q&A is de

Nadere informatie

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen.

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen. 02 03 Let s impress! Van Straaten is sinds 1918 hét allround productiebedrijf voor innovatieve visual branding. Samen met onze partners brengen we wereldwijd merken tot leven. Innovatie, vakmanschap en

Nadere informatie

uitnodiging Opening 25 november 2010 14.00 uur

uitnodiging Opening 25 november 2010 14.00 uur uitnodiging Opening 25 november 2010 14.00 uur Opening van Het House of Food Geachte heer, mevrouw, Op 25 november 2010 opent het House of Food, centrum voor de voedingsindustrie in Zaandam, haar deuren.

Nadere informatie

Your Own Impact Duurzaamheid begint bij jezelf

Your Own Impact Duurzaamheid begint bij jezelf Your Own Impact Duurzaamheid begint bij jezelf Powered by Over Your Own Impact Your Own Impact is een gratis evenement over duurzaamheid. Het thema van het evenement is 'duurzaamheid in verbinding met

Nadere informatie

PROGRAMMA NETWERKDAG 21 JANUARI 2005 EN LEARNING ENCOUNTER. PrimaVera Research Program UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM

PROGRAMMA NETWERKDAG 21 JANUARI 2005 EN LEARNING ENCOUNTER. PrimaVera Research Program UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM PROGRAMMA NETWERKDAG EN LEARNING ENCOUNTER 21 JANUARI 2005 AMSTERDAM PrimaVera Research Program UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM INLEIDING Op deze dag beogen wij een ieder met elkaar in contact te brengen, die

Nadere informatie

Futurise Trends. Jempi Moens Founder & Chief Imagination Officer Fresh Forward

Futurise Trends. Jempi Moens Founder & Chief Imagination Officer Fresh Forward Futurise Trends Jempi Moens Founder & Chief Imagination Officer Fresh Forward Retail op weg naar de toekomst Jempi Moens Mechelen, 10 december 2013 Jempi Moens Klinische Psychologie MBA Marketing/Vlerick

Nadere informatie

Foodstep Marktontwikkeling

Foodstep Marktontwikkeling Foodstep Marktontwikkeling Onze filosofie Ons doel is mensen en organisaties in food en services stap voor stap te verbeteren door inzicht te geven in de markt en uw marktpositie en de basis te leggen

Nadere informatie

KPN XL 1 KPN XL 1 Titel van de presentatie Classificatie

KPN XL 1 KPN XL 1 Titel van de presentatie Classificatie KPN XL KPN XL 1 Titel van de presentatie Classificatie Ambitie KPN XL: ontwikkelen van een full service formule die past bij merk KPN. Wat willen we? KPN Beste dienstverlener met on-telco hoge klanttevredenheid

Nadere informatie

Customer Engagement 15. Datum: 11 juni a.s. Tijd: 08.30 17:30 uur Locatie: Theater Spant in Bussum

Customer Engagement 15. Datum: 11 juni a.s. Tijd: 08.30 17:30 uur Locatie: Theater Spant in Bussum Customer Engagement 15 Datum: 11 juni a.s. Tijd: 08.30 17:30 uur Locatie: Theater Spant in Bussum Hartelijk dank voor uw interesse in Customer Engagement 15. Hierbij ontvangt u meer informatie. Binnenkort

Nadere informatie

PARTNER IN GROEI WELKOM WELKOM

PARTNER IN GROEI WELKOM WELKOM PARTNER IN GROEI WELKOM WELKOM 1 Tijn Bresser 42 jaar, getrouwd met Nathalie, geboren in Amstelveen Resultaat gerichte strateeg met pragmatische aanpak Bruggenbouwer met eigen Visie op samenwerking Ruim

Nadere informatie

Programma & Informatie in company

Programma & Informatie in company Programma & Informatie in company INNOVATION & INSPIRATION PROGRAMS Met deze speciaal ontwikkelde programma s bieden we organisaties de mogelijkheid voor hun medewerkers of relaties een inspiratie- en

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT

D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT DECHESNE EN BOERTJE Als fullservice eventmarketing bureau hebben wij het mooiste vak van de wereld: het raken en laten stralen

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

@mrcdssldrp @patrickruijs januari 2015 Branding & Experience. Branding & Experience Shopping 2020

@mrcdssldrp @patrickruijs januari 2015 Branding & Experience. Branding & Experience Shopping 2020 @mrcdssldrp @patrickruijs januari 2015 Branding & Experience Branding & Experience Shopping 2020 Wat is een merk? Een merk is een netwerk van associaties in het hoofd van de consument 1. Een merk bestaat

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

Een passende ruimte voor elke gelegenheid. Snel en makkelijk reserveren

Een passende ruimte voor elke gelegenheid. Snel en makkelijk reserveren Waarom Aristo? Drie uitstekend bereikbare toplocaties in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven Een passende ruimte voor elke gelegenheid De juiste sfeer voor uw bijeenkomst Aandacht voor de inwendige mens Snel

Nadere informatie

experiencing research voor live contact met uw doelgroep

experiencing research voor live contact met uw doelgroep experiencing research voor live contact met uw doelgroep In de beleveniseconomie draait alles om voelen, ervaren, meemaken en het creëren van waardevolle herinneringen. The hunt for the ultimate experience

Nadere informatie

presentatie voor distributeurs

presentatie voor distributeurs presentatie voor distributeurs we don t remember days we remember moments brand De naam (fonetisch bàki) vindt zijn oorsprong in Italië en is daar een veelvoorkomende Italiaanse achternaam. Italië staat

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

O Talent Werk Explorum

O Talent Werk Explorum O Talent Werk Explorum Welk talent heb jij voor welk werk? O Talent Werk laat iedereen zelf ontdekken en zelf verwoorden welke talenten en passies zij hebben en welk werk daarbij past. If you know what

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

Hart voor ondernemers

Hart voor ondernemers nieuwe verbinding merkboek Hart voor waarom een merkboek? Een merk gaat leven als het geleefd wordt, door de werk. Daar waar de buitenwereld het merk tegen komt op de touchpoints daar leeft het èn wordt

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen!

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Introductie In een wereld die op alle vlakken steeds meer digitaal verbonden raakt,

Nadere informatie

INSPIRED BY LIVE MUSIC

INSPIRED BY LIVE MUSIC INSPIRED BY LIVE MUSIC K = 100 K = 70 K = 90 PMS 7546 U PMS 7544 U PMS 7545 U C = 35 C = 10 C = 25 M = 5 K = 72 K = 40 K = 65 PMS 180 U M = 80 K = 10 PMS 138 U M = 40 PMS 173 U M = 70 K = 5 PMS 259 U C

Nadere informatie

WAAR STAAT HET NFF VOOR

WAAR STAAT HET NFF VOOR WAAR STAAT HET NFF VOOR Het Nederlands Film Festival zet zich in voor de ontwikkeling en verspreiding van de Nederlandse film en de Nederlandse filmcultuur in brede zin. Dat doet het festival door aandacht

Nadere informatie

ONDERNEMER LIVE. Het event is ingericht rondom een meetingplaza. plaats zullen vinden. Daaromheen zijn 4 themapleinen ingericht waar organisaties

ONDERNEMER LIVE. Het event is ingericht rondom een meetingplaza. plaats zullen vinden. Daaromheen zijn 4 themapleinen ingericht waar organisaties Deelnamemogelijkheden 2017 ONDERNEMER LIVE 2017 HET businessevent van de regio Arnhem. Op 22 en 23 juni 2017 kunt u uw organisatie 2 dagen in de spotlight zetten voor ruim 1500 bezoekers. OndernemerLIVE

Nadere informatie

Waterfront Business Events

Waterfront Business Events Waterfront Business Events BIJ FINLEY IN HET WITTE HUIS Geen mooiere plek voor je bedrijfsevent Een bijzondere productintroductie, een inspirerende brainstorm of een prachtig bedrijfsfeest? Maak het onvergetelijk

Nadere informatie

ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE

ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2016 De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

Design for what? Your customers (future) success!

Design for what? Your customers (future) success! 5 JAAR INSPIRATIE Design for what? Your customers (future) success! KENNISDELING NETWERKEN 5 JAAR Innoversum Innovatiecongres - achtergrond Het Innoversum Innovatiecongres is een jaarlijks terugkerend

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

The art of giving. Geven brengt geluk

The art of giving. Geven brengt geluk The art of giving Geven brengt geluk 25 jaar ervaring geeft u rust en zekerheid Waardeer uw medewerkers met een passend geschenk In de huidige tijd wordt veel van uw medewerkers gevraagd. Met het geven

Nadere informatie

R E N É H E R R E M A N S - C R E D E N T I A L S. Employer Branding en Merkrelaties fundament van duurzame business

R E N É H E R R E M A N S - C R E D E N T I A L S. Employer Branding en Merkrelaties fundament van duurzame business R E N É H E R R E M A N S - C R E D E N T I A L S Employer Branding en Merkrelaties fundament van duurzame business Merkrelaties: Brandstof voor moderne organisaties Niet de individuen maar hun relaties

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

Look listen learn 2013. Congres Shop and the City Eindhoven, 21 november 2013 Henk Gianotten

Look listen learn 2013. Congres Shop and the City Eindhoven, 21 november 2013 Henk Gianotten Look listen learn 2013 Congres Shop and the City Eindhoven, 21 november 2013 Henk Gianotten 1 Programma 1. Consumentenvertrouwen en bezuinigingsstrategieën 2. Wat vindt de consument ervan? 3. Online en

Nadere informatie

Hoe stevig is uw fundament?

Hoe stevig is uw fundament? Hoe stevig is uw fundament? Foto van de Vijverhoeve Uitnodiging Masterclass Succesvol Ondernemen Landgoed de Vijverhoeve 18 januari 2011 Bent u een leider, die een nieuwe stap gaat zetten in uw carrière?

Nadere informatie

Programmaoverzicht Bachelor Open dag

Programmaoverzicht Bachelor Open dag Programmaoverzicht Bachelor Open dag 11 2017 Ronde en tijd Openingsronde 09.00-09.30 uur Sessies en activiteiten Waarom Tilburg University? Informatiesessie met de rector magnificus en een student van

Nadere informatie

Kunstwerk met Cees Vermeulen

Kunstwerk met Cees Vermeulen 3e jaargang Atelier Lia de Craen #3 Met de natuur als inspiratiebron. Met foto s en schetsen als vertrekpunt. Met de levenscycli van beweging, verandering en vergankelijkheid als thema. Met vormen, kleuren

Nadere informatie

The brand. Introductie.

The brand. Introductie. Brandmanual. The brand Introductie. NL Innovators. ontstaan vanuit Code 06 Business- en Conceptdevelopment, met het idee om op toegankelijke wijze mensen met innovatieve ideeën verder te helpen. Gestart

Nadere informatie

MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014

MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014 MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014 @JORISKOK LINE-UP! q Internet is video?! q Webinars q DIY of DWDD q Cases q Rendement q Tip(s) van de Dag INTERNET IS VIDEO?! 3 MILJARD

Nadere informatie

Designing human-centred organizations. Erik Roscam Abbing en Christine De Lille

Designing human-centred organizations. Erik Roscam Abbing en Christine De Lille Designing human-centred organizations Erik Roscam Abbing en Christine De Lille Design your Innovation Flanders In Shape 29 juni 2012 voor we beginnen... GSM cursus voor ouderen Wat is het echte probleem?

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien een datagedreven wereld vol kansen Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien succesvolle organisaties groeien door big data 50% van de meest succesvolle organisaties Volg ons op twitter:

Nadere informatie

Contactgegevens Rowan Schaaf

Contactgegevens Rowan Schaaf Het Congres Podiumkunsten is een moment van ontmoeting, inspiratie en kennisdeling voor professionals werkzaam in de podiumkunsten: van directeur tot marketeer, van zakelijk leider tot horecamanager, maker

Nadere informatie

Wat is het. DNA van mijn winkel?

Wat is het. DNA van mijn winkel? Wat is het DNA van mijn winkel? Introductie Ad van Antwerpen 17 jaar BROVA Hout Brox / Duthler / Intersport / Active Life 9 jaar adekwaad - Non food retail - Mode, Schoenen, Sport - Van zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

Productkaarten Connectprogramma

Productkaarten Connectprogramma Productkaarten Connectprogramma De kracht van het netwerk: sámen maken we Brabant Brabant op de kaart zetten als de meest gastvrije en innovatieve regio van Europa. Zodat meer bezoekers naar Brabant komen,

Nadere informatie

Rapport Carriere Waarden I

Rapport Carriere Waarden I Rapport Carriere Waarden I Kandidaat TH de Man Datum 18 Mei 2015 Normgroep Advies 1. Inleiding Carrièrewaarden zijn persoonlijke kenmerken die maken dat u bepaald werk als motiverend ervaart. In dit rapport

Nadere informatie

RESEARCH COMMUNITIES HEEN KUNNEN

RESEARCH COMMUNITIES HEEN KUNNEN DE 7 REDENEN WAAROM MARKETEERS NIET OM RESEARCH COMMUNITIES HEEN KUNNEN Odette Vlek Senior marktonderzoeker Ruigrok NetPanel November 2015 INTRODUCTIE Online research communities zijn al enige jaren hot.

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw Impressie plattegrond en tips voor de standbouw VAN INSCHRIJVING TOT BEURS 1. Online inschrijven 2. Standlocatievoorstel 3. Handboek en inloggegevens voor webshop 1. Beursplan 2. Persmateriaal 3. Promotioneel

Nadere informatie

The Future: what s in it for us!

The Future: what s in it for us! The Future: what s in it for us! Tim Rook Marketing Republic! 16 juni 2010 Persoonlijke introductie: Chief Inspiration Officer: Marketing Republic! Ruim 20 jaar ervaring in Channel Marketing & Communicatie:

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Samen innoveren met onze Creatieve professionals BLOOM CO-CREATIVES IDEATION TOOL

Samen innoveren met onze Creatieve professionals BLOOM CO-CREATIVES IDEATION TOOL Samen innoveren met onze Creatieve professionals BLOOM CO-CREATIVES IDEATION TOOL Wat is Bloom Co-Creatives? Co-Creatives is de nieuwe Ideation tool van Bloom. Met Co-Creatives brengen wij jonge, creatieve

Nadere informatie

FILM & BUSINESS ARRANGEMENTEN. Nederlands Film Festival 2014 2014 MEER DAN FILM 24 SEP T/M 3 OKT 2014

FILM & BUSINESS ARRANGEMENTEN. Nederlands Film Festival 2014 2014 MEER DAN FILM 24 SEP T/M 3 OKT 2014 FILM & BUSINESS ARRANGEMENTEN MEER DAN FILM Nederlands Film Festival 2014 2014 MEER DAN FILM 1 24 SEP T/M 3 OKT 2014 Inhoud 3 Welkom 4 Gouden Kalveren Arrangement 5 Rode Loper Première Arrangement 6 Op

Nadere informatie

VOOR BESTUREN EN ORGANISATIES. Presentatie door: Kristel Van Ael, Namahn Caroline Van Cauwelaert, Yellow Window

VOOR BESTUREN EN ORGANISATIES. Presentatie door: Kristel Van Ael, Namahn Caroline Van Cauwelaert, Yellow Window VOOR BESTUREN EN ORGANISATIES Presentatie door: Kristel Van Ael, Namahn Caroline Van Cauwelaert, Yellow Window AGENDA WAT IS SERVICE DESIGN? OVER DEZE TOOLKIT HOE KUN JE DEZE TOOLKIT GEBRUIKEN? TOOLKIT

Nadere informatie

Studio BliQ. Het future center van de gemeente Oss

Studio BliQ. Het future center van de gemeente Oss Studio BliQ Het future center van de gemeente Oss Studio BliQ is Studio BliQ is het future center van de gemeente Oss. Met studio BliQ wil de gemeente Oss een klimaat stimuleren waarin creativiteit, innovatie

Nadere informatie

Excellence Day 9 april 2015 You are invited! Follow your instinct! Excellence Management Business School. in samenwerking met

Excellence Day 9 april 2015 You are invited! Follow your instinct! Excellence Management Business School. in samenwerking met Excellence Day 9 april 2015 You are invited! Klik op pagina voor volgende bladzijde Excellence Management Business School in samenwerking met Follow your instinct! Locatie: Oasen, filmzaal. Nieuwe Gouwe

Nadere informatie

Waar komt dit jaar vandaan?

Waar komt dit jaar vandaan? PAG 001 Waar komt dit jaar vandaan? particulier idee om cultuur, landbouw, toerisme en economie te verbinden leren van andere Europese regio s idee uit s-hertogenbosch door Provincie geadopteerd tien

Nadere informatie

REDENEN OM. Dankbaar TE ZIJN. Dirkje Evers

REDENEN OM. Dankbaar TE ZIJN. Dirkje Evers REDENEN OM Dankbaar TE ZIJN Dirkje Evers Er zijn vele kleine zegeningen die het leven de moeite waard maken. Leer de kleine dingen in het leven te waarderen. Het helpt je om een dankbaar hart te ontwikkelen

Nadere informatie

Enkele succesvolle voorbeelden

Enkele succesvolle voorbeelden Enkele succesvolle voorbeelden OP ZOEK NAAR HET DNA VAN MOERDIJK Bevorderen van behouden een voorkeur voor de zorgen dat product en communicatie op orde zijn om relevante doelgroepen aan te spreken

Nadere informatie

Als je wel wat Marketing Hulp Kunt gebruiken...

Als je wel wat Marketing Hulp Kunt gebruiken... Als je wel wat Marketing Hulp Kunt gebruiken... Startbijeenkomst Kennisverbreding Toeristisch Westerveld 26 januari 2016 Voorstellen Paul Wijers Docent hbo-opleiding Toerisme en Hotel 11 jaar recreatiebedrijf

Nadere informatie

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4 VOEL JE THUIS! Voel je thuis De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek is

Nadere informatie

2 Het ervaringsproces

2 Het ervaringsproces Ontspanning en geluk 2 Het ervaringsproces Inleiding Het ervaringsproces is een hulpmiddel om te ontspannen en om geluk te ervaren. Je doorloopt zeven ervaringen. Om van de ene naar de andere ervaring

Nadere informatie