Geachte mevrouw Goossens,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Geachte mevrouw Goossens,"

Transcriptie

1 Behoort bij besluit van Burgemeester en Wethouders From: To: Cc: Aaken, Jan van Subject: RE: reactie op overleg concept ontwerpbeschikking dat u m : 29 juli 2015 r eg.n r. : Z-HZ_WABO besluit : Toegekend Nam ens dezen, de manager Vergunningen van de afdeling Dienstverlening Geachte mevrouw Goossens, Het lijkt mij verstandig als u de onderstaande tekst mbt energiebeheer toevoegt aan uw aanvraag. Zou u dit in een aparte mail willen doen? Ook weer aan mailregistratie.wabo@tilburg.nl, met een cc naar Jan van Aaken. Dan pas kan ik er met het opstellen van de voorschriften rekening mee houden. Met vriendelijke groet, Dorie Gruijters Vergunningverlener Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant Spoorlaan CB Tilburg Postbus AB Tilburg T. (013) E. d.gruijters@omwb.nl I.

2 Van: Verzonden: maandag 20 april :31 Aan: Gruijters, Dorie CC: Onderwerp: RE: reactie op overleg concept ontwerpbeschikking Geachte mevrouw Gruijters, Hierbij bevestigen wij dat wij akkoord zijn met de door u voorgestelde tekstuele aanpassingen onder punt 1 en 2. Verder treft u hieronder tevens ons voorstel met betrekking tot het energiebeheer, zoals besproken d.d. 14 april jl.: Het management van NWB is volledig gelieerd aan Cofely Zuid Nederland b.v. Cofely heeft een duidelijke visie, missie en strategie als het gaat over duurzaamheid, energie efficiëntie en duurzame technologische oplossingen. Hiermee gepaard gaande is het management volledig betrokken bij het creëren van duurzame oplossingen om ook voor toekomstige generaties de aarde leefbaar te houden. Hierdoor investeert Cofely in duurzame groei, met respect voor mens en milieu. Om dit te bewerkstelligen zullen keuzes in technologische oplossingen altijd gepaard gaan in een nauw verband tussen duurzame en economische keuzes. Waarbij de duurzaamheid een grote rol zal spelen in de afwegingen.

3 Mede door dit standpunt heeft het AWZI project heeft een groen label verkregen in de financieringsopzet. Daarnaast zal door de AWZI duurzame energie worden ingekocht van Fuji. Teneinde het energieverbruik te monitoren wordt de AWZI centraal bemeterd om inzicht te behouden in het energieverbruik. In de belangrijkste fase, de ontwerpfase wordt rekening gehouden met selectie van energiezuinige componenten zoals elektromotoren ( Energieklasse IE 2 of IE 3) dit i.c.m. frequentieomvormers. Bij de afwegingen wordt het principe gehanteerd van een terugverdientijd van maximaal 5 jaar. Dit laatste houdt in dat m.b.t. de gemaakte ontwerpkeuzes er rekening gehouden zal worden met een afweging tussen duurzame oplossingen en economische voordelen. Zodra voor een duurzamere oplossing de terugverdientijd 5 jaar bedraagt zal deze keuze voorrang krijgen op de meest economische oplossing. Tijdens de exploitatiefase zal In geval van REMPLACE (vervanging) hetzelfde principe gehanteerd worden als in de bouwfase en zal daarnaast de dan huidige stand van techniek gehanteerd worden. Registratie: Naast de registratie van de energiemeters zullen aan de hand van het installatiebeheersysteem ook de diverse bedrijfsuren van de motoren en storingen continue geregistreerd worden. Tijdens het reguliere onderhoud van de installatie wordt de energie efficiency van de motoren gecontroleerd en geregistreerd. Mocht u naar aanleiding van voorgaande nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan vernemen wij het graag. Met vriendelijke groet,

4 Laura Goossens-Hollander Juridisch contractmanager Finance & Control Cofely Zuid Nederland BV Regio Zuid Schijfstraat 21, 5061 KA Oisterwijk Postbus 72, 5060 AB Oisterwijk laura.goossens@cofely-gdfsuez.nl ver vooruit in duurzame technologie Van: Gruijters, Dorie [mailto:d.gruijters@omwb.nl] Verzonden: donderdag 16 april :26 Aan: Goossens-Hollander Laura (Cofely Zuid Nederland BV - Regio Zuid) CC: 'Aaken, Jan van' Onderwerp: reactie op overleg concept ontwerpbeschikking Geachte mevrouw Goossens, Zoals afgesproken hierbij mijn inhoudelijke reactie op de tweetal vragen waarvan we hebben afgesproken dat ik nog zou reageren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om de mail door te sturen naar uw collega s? Ik beschik niet over alle adressen.

5 1. Slibcontainers: tijdens het gesprek is aangegeven dat u van mening bent dat het niet noodzakelijk is om de slibcontainers op een vloeistofdichte vloer of voorziening te plaatsen. Het gaat hier om slib met een droge stof gehalte van 20 % dat steekvast zou moeten zijn. Ik heb hierover overleg gehad met een collega. Wij zijn van mening dat slib met een droge stofgehalte van 20% beschouwd moet worden als een afvalstof waaruit vloeistof kan uitzakken. Het droge stof gehalte is eenvoudigweg niet hoog genoeg. Wij gaan uit van de voorzieningen zoals weergegeven in de Nederlandse Richtlijn Bodembescherming (NRB2012). Dit heeft u overigens ook zelf in de aanvraag aangegeven. U wenst nu uit te gaan van paragraaf Overslag en opslag van droog stortgoed: Hiermee wordt stortgoed bedoeld dat tijdens de overslagperiode zodanig droog is en blijft dat geen vloeistoffen uittreden. Gedurende de overslagperiode moet worden voorkomen dat het stortgoed nat wordt. Aandacht voor verstuiving en verwaaiing van stoffen buiten de daarvoor bestemde gebieden. Wij kunnen op dit moment het slib niet als droog stortgoed beschouwen.

6 De mogelijkheid bestaat dat u kunt aantonen dat er geen vloeistoffen uittreden. In dat geval zou een kerende voorziening voldoende zijn. Feit blijft dat het hemelwater afkomstig van de vloer waarop de slibcontainers staan, op de riolering moet worden aangesloten (vuilwaterriool) of in het geval van de AWZI dit hemelwater (afkomstig van een bodembeschermende voorziening) terug wordt geleid naar uw eigen zuivering. Conclusie is dat wij een vloeistofdichte vloer of voorziening noodzakelijk achten. We zullen de tekst zodanig nuanceren dat u in de gelegenheid wordt gesteld om aan te tonen dat er geen vloeistoffen uittreden, en in overleg met de toezichthouder bepaald of volstaan kan worden met een vloeistofkerende vloer, maar probleem hierbij is dat dit pas kan, nadat er slib binnen de inrichting aanwezig is. U neemt dus enig risico dat u later alsnog verplicht wordt tot het aanpassen van de vloer of voorziening. We voegen de volgende tekst toe: Het bodemrisicodocument maakt weliswaar onderdeel uit van de aanvraag maar zal geen onderdeel uit maken van de vergunning. Dit houdt in dat het bodemrisicodocument indien de omstandigheden daarom vragen door de vergunninghouder kan worden aangepast. Er zal dan overeenstemming bereikt moeten worden met het bevoegd gezag over de andere voorzieningen en/of maatregelen. 2. Voorschrift In het voorschrift is aan gegeven dat geur verspreidende stoffen zo spoedig mogelijk moeten worden aangevoerd. U heeft aangegeven dat u 1 keer per week het slib wil afvoeren, niet dagelijks. In uw geurrapport is de opslag van slib meegenomen als geurbron. Dit houdt in dat er rekening meegehouden is dat geur afkomstig van het slib wordt verspreid. De oppervlakte verandert vermoedelijk weinig als gevolg van een langere opslag. U zult moeten voldoen aan de uitgangspunten van het geuronderzoek en de voorschriften mbt geur. Dit houdt in dat afvoer van het slib met een hogere frequentie dan 1 keer per week, alleen nodig is als de omstandigheden daartoe aanleiding geven: hoge temperatuur, ander aanbod van afvalwater, extreem geurend slib, het niet meer kunnen voldoen aan de geurvoorschriften. Het voorschrift zal worden aangepast en komt te luiden: Stankverspreidende stoffen moeten op doelmatige wijze worden afgedekt en zo vaak als nodig, doch ten minste één maal per week, worden afgevoerd. Ten aanzien van het hemelwater afkomstig van niet-bodembeschermende voorzieningen: u heeft in uw aanvraag zelf aangeven dat het hemelwater wordt geloosd op het bestaand riool Fuji. (blz 12 van uw aanvraagformulier) Ik kan deze tekst dus niet aanpassen. Zoals gezegd vind ik het niet wenselijk dat schoon hemelwater op uw eigen zuivering wordt geloosd. U gaat dan schoon water mengen met vuilwater.

7 Zou u kunnen aangeven of u zich kunt vinden in de tekstuele aanpassingen onder punt 1 en 2? Met vriendelijke groet, Dorie Gruijters Vergunningverlener Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant Spoorlaan CB Tilburg Postbus AB Tilburg T. (013) E. d.gruijters@omwb.nl I. OMWB staat voor Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant. Dit bericht (inclusief de bijlagen) kan vertrouwelijk zijn. Als u dit bericht per abuis hebt ontvangen, wordt u verzocht de afzender te informeren en het bericht te wissen.

8 Het is niet toegestaan om dit bericht, geheel of gedeeltelijk, zonder toestemming te gebruiken of te verspreiden. De Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant sluit elke aansprakelijkheid uit wanneer informatie in deze niet correct, onvolledig of niet tijdig overkomt, evenals indien er schade ontstaat ten gevolge van de . De Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant garandeert niet dat het bericht vrij kan zijn van onderschepping of manipulatie daarvan door derden of computerprogramma's die worden gebruikt voor elektronische berichten en het overbrengen van virussen. ============================================================== ================================== De informatie opgenomen in dit bericht kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u dit bericht onterecht ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren. ============================================================== ================================== The information contained in this message may be confidential and is intended to be exclusively for the addressee. Should you receive this message unintentionally, please do not use the contents herein and notify the sender immediately by return . ============================================================== ==================================

Hierbij doe ik je de brief welke ik persoonlijk per post aan alle gasten van deze vakantieweek 2016 wil sturen.

Hierbij doe ik je de brief welke ik persoonlijk per post aan alle gasten van deze vakantieweek 2016 wil sturen. Mail contact aan en van Wim Groeneveld Valt jullie ook niet iets op! Wim antwoord allemaal op maandag 7 maart om 21:04 op alle mails welke ik op verschillende dagen en tijdstippen heb verstuurd! Onderwerp:

Nadere informatie

Westmaas G.A. Met vriendelijke groet, Ronald van Klinken Adviseur vergunningen

Westmaas G.A. Met vriendelijke groet, Ronald van Klinken Adviseur vergunningen Westmaas G.A. Van: Klinken, Ronald van Verzonden: maandag 11 juli 2016 8:42 Aan: Westmaas G.A. CC: Terpstra, Hans Onderwerp: RE: Gestuurde boring Gasunie thv niedorperdijk 3 Beste

Nadere informatie

image001.gif; image002.png; image003.png; NB_verklaring PV cellen op dak GRA gebouw.pdf

image001.gif; image002.png; image003.png; NB_verklaring PV cellen op dak GRA gebouw.pdf Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: Bijlagen: Eric van Noord Monday, November 02, 2015 7:41 PM Kramer, Rob RE: Rietveld academie kapvergunning en image001.gif; image002.png; image003.png;

Nadere informatie

Aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hilvarenbeek Ter attentie van de heer T. Li

Aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hilvarenbeek Ter attentie van de heer T. Li Van: Marianne Docters Van Leeuwen-Bekers [mailto:marianne.doctersvanleeuwen@minvrom.nl] Namens Postbus VIZ Ruimtelijke plannen Verzonden: donderdag 15 juli 2010 10:43 Aan: Theo Li CC: 'iap@brabant.nl'

Nadere informatie

Onderwerp: Re: Reactie GFA en Politie op "Voorlopige" TNO Rapportage

Onderwerp: Re: Reactie GFA en Politie op Voorlopige TNO Rapportage 036 Van: Wiebes, Mark (M.Y.) Verzonden: maandag 5 september 201608:35 Aan:.) Onderwerp: Re: Reactie GFA en Politie op "Voorlopige" TNO Rapportage 29-08-2016 Ja, graag. Mark Wiebes Commissaris van politie

Nadere informatie

Het bezwaar is afgewezen omdat het een gemeente verordening betreft waar geen bezwaar tegen gemaakt kan worden.

Het bezwaar is afgewezen omdat het een gemeente verordening betreft waar geen bezwaar tegen gemaakt kan worden. From: Stephanie Boom (Gemeente Oosterhout) Sent: vrijdag 7 maart 2014 9:05:20 To: #Servicepunt PIM Cc: Subject: svp inboekenfw: Brief gemeente Oosterhout Van: Hans Knol [mailto:h.knol@gnk-group.com] Verzonden:

Nadere informatie

Hoop je voldoende geïnformeerd te hebben mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Hoop je voldoende geïnformeerd te hebben mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag. Van: Verzonden: Aan: CC: Onderwerp: Bijlagen: Randen van, Dennis Monday, February 08, 2016 11:25 AM Kramer, Rob Dijk van, Peter; Deriga, Liesbeth RE: Kapaanvraag

Nadere informatie

De tekeningen en andere documenten zullen we zo snel mogelijk aanleveren.

De tekeningen en andere documenten zullen we zo snel mogelijk aanleveren. Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: Matthijs Bakker Tuesday, August 09, 2016 3:30 PM Ouweelen, Rinze van Fwd: Zaak 990301 - Schiphol Real Esate B.V. - Toepassen brandschermen in

Nadere informatie

Pier Wiebe Rienstra Onderwerp: FW: vooroverleg bestemmingsplan MFA Westergeest en Camping degreidpole. Geachte mevrouw van der Heide,

Pier Wiebe Rienstra Onderwerp: FW: vooroverleg bestemmingsplan MFA Westergeest en Camping degreidpole. Geachte mevrouw van der Heide, B i j l a g e 3 : O v e r l e g r e a c t i e s Bericht pagina 1 van 1 Pier Wiebe Rienstra Onderwerp: FW: vooroverleg bestemmingsplan MFA Westergeest en Camping degreidpole!"# "" $%&'( Geachte mevrouw

Nadere informatie

Geachte mevrouw, Met vriendelijke groet, adviseur bedrijfsvoering

Geachte mevrouw, Met vriendelijke groet, adviseur bedrijfsvoering Cc: Onderwerp: RE: Vragen betreffende Offerteaanvraag Vormgeving grote verplichtstelling, kenmerk 021500100.017.040 Datum: woensdag 4 maart 2015 9:53:42 Bijlagen: Bijlage (nummer optioneel) Verklaring

Nadere informatie

Reactie inzake de consultatie over het Ontwerpbesluit Wijzigingsbesluit financiële markten 2012 (het "Ontwerpbesluit")

Reactie inzake de consultatie over het Ontwerpbesluit Wijzigingsbesluit financiële markten 2012 (het Ontwerpbesluit) Reactie inzake de consultatie over het Ontwerpbesluit Wijzigingsbesluit financiële markten 2012 (het "Ontwerpbesluit") 12 mei 2011 secretaris - mr. C. Heck-Vink - Postbus 16020-2500 BA Den Haag - tel.

Nadere informatie

In deze mail: artikel 10, lid 2 onder d, e en g en artikel 11, lid WOB

In deze mail: artikel 10, lid 2 onder d, e en g en artikel 11, lid WOB Page 1 of 5 In deze mail: artikel 10, lid 2 onder d, e en g en artikel 11, lid WOB Van: Verzonden: woensdag 22 april 2015 17:50 Aan: Onderwerp: Gesprek ter info Politie Landelijke Eenheid afdeling Communicatie

Nadere informatie

Inventaris. nr. document reeds openbaar niet geheel deels 10.1.c 10.2.e 10.2.g 11.1 DEC nr Verzoek erkenning x x x 2 Aanvraagformulier x x x

Inventaris. nr. document reeds openbaar niet geheel deels 10.1.c 10.2.e 10.2.g 11.1 DEC nr Verzoek erkenning x x x 2 Aanvraagformulier x x x Inventaris wordt verstrekt weigeringsgronden nr. document reeds openbaar niet geheel deels 10.1.c 10.2.e 10.2.g 11.1 DEC nr. 9 1 Verzoek erkenning x x x 2 Aanvraagformulier x x x 3 Reglement x 4 Samenstelling

Nadere informatie

Beste Paul, Met vriendelijke groet, Anton Remmerswaal uitvoerder 06-e Heijmans Infra BV. Labradoriet KB Dordrecht

Beste Paul, Met vriendelijke groet, Anton Remmerswaal uitvoerder 06-e Heijmans Infra BV. Labradoriet KB Dordrecht Van: Remmerswaal, Anton Verzonden: woensdag e8 juni e017 6:56 Aan: Joormann, Paul CC: Godert Overweel; Mastenbroek, Jan Onderwerp: FW: Bypass Marathonweg Bijlagen: By-pass met

Nadere informatie

Inventaris. nr. document reeds openbaar niet geheel deels 10.1.c 10.2.e 10.2.g 11.1 DEC nr Verzoek erkenning x x x 2 Ontvangstbevestiging x x x

Inventaris. nr. document reeds openbaar niet geheel deels 10.1.c 10.2.e 10.2.g 11.1 DEC nr Verzoek erkenning x x x 2 Ontvangstbevestiging x x x Inventaris wordt verstrekt weigeringsgronden nr. document reeds openbaar niet geheel deels 10.1.c 10.2.e 10.2.g 11.1 DEC nr. 13 1 Verzoek erkenning x x x 2 Ontvangstbevestiging x x x 3 Uitnodiging bijeenkomst

Nadere informatie

@minvenj.nl> Verzonden: woensdag 16 november :12 Aan: ;'Sjoerd Hoogendoorn' 10.2.e

@minvenj.nl> Verzonden: woensdag 16 november :12 Aan: ;'Sjoerd Hoogendoorn' 10.2.e 047 Jeuring, Vera (V.J) Van: @minvenj.nl> Verzonden: woensdag 16 november 201611:12 Aan: CC: ; Wiebes, Mark (M.Y.); ;'Sjoerd Hoogendoorn' ) Opvolgingsmarkering: Markeringsstatus: Opvolgen Gemarkeerd Categorieën:

Nadere informatie

Van: Verzonden: woensdag 10 januari 2007 16:18 Aan: Aanbesteding CoZa - DBOB Onderwerp: Vragen m.b.t aanbesteding 5433844/06/DBOB (2006/S 188-200063) Geachte Na bestudering van uw bestek betreffende de

Nadere informatie

Marjon Opgenoort-Peeters; Karin Klooswijk; Manon Bieleman; Erna van de Peppel; Ben Lampe CC:

Marjon Opgenoort-Peeters; Karin Klooswijk; Manon Bieleman; Erna van de Peppel; Ben Lampe CC: Gera Gerritsen Van: Hermine van den Berg-van Zijl Verzonden: woensdag 17 september 2014 18:01 Aan: Marjon Opgenoort-Peeters; Karin Klooswijk; Manon Bieleman; Erna van de Peppel; Ben Lampe CC: Peter Spitteler;

Nadere informatie

Isi l'v 1 2J. donderdag 8 juni :50. tfnederland.nll

Isi l'v 1 2J. donderdag 8 juni :50. tfnederland.nll si l'v 1 2J ÄilS i-v -Van: '"Verzonden: Aan: donderdag 8 juni 2017 9:50 ce nderwerp: FW: tarieven EWN Urgentie: Hoog Allen, ter info en ter bespreking vrijdag. Groet, Van: W-Äi^ërSdag 7 juni ^17 10:2^

Nadere informatie

Welke stukken ontbraken er in het incomplete dossier dat professor Maat bij de eerst inzage te zien kreeg?

Welke stukken ontbraken er in het incomplete dossier dat professor Maat bij de eerst inzage te zien kreeg? Verzonden: dinsdag 19 januari 2016 13:28 Aan: ' - BD/NCTV/PDCT/PBI';. - BD/NCTV'; CC: '. - BD/NCTV/PDCT/VS'; Onderwerp: RE: Nieuwe Kamervraag inzake het feitenrelaas over professor Maat Beste Ik weet niet

Nadere informatie

Pit bouwadvies - Nienke te Slaa

Pit bouwadvies - Nienke te Slaa Pit bouwadvies - Nienke te Slaa Van: [niels.tenvoorde@forfarmers.eu] Verzonden: maandag 12 januari 2015 9:52 Aan: Pit bouwadvies - Nienke te Slaa Onderwerp: FW: Verzoek aanvullende gegevens Radstaak -

Nadere informatie

Ik had je al eens een zaak toegestuurd ivm een hoogwerker. Zie bijgevoegde mail. Hier is een inet zaak van. Deze zaak is

Ik had je al eens een zaak toegestuurd ivm een hoogwerker. Zie bijgevoegde mail. Hier is een inet zaak van. Deze zaak is Ik had je al eens een zaak toegestuurd ivm een hoogwerker. Zie bijgevoegde mail. Hier is een inet zaak van. Deze zaak is naar gegaan. Ik heb per abuis deze naar jou gezonden. Aan de andere kant, mogelijk

Nadere informatie

http://us.f906.mail.yahoo.com/ym/showletter?box=sent&msgid=9808_0_45957_656...

http://us.f906.mail.yahoo.com/ym/showletter?box=sent&msgid=9808_0_45957_656... http://us.f906.mail.yahoo.com/ym/showletter?box=sent&msgid=9808_0_45957_656... Date: Wed, 21 May 2008 04:36:48-0700 (PDT) "Fam. R. Sloots" vraag t.a.v. Minor Change Certificatie

Nadere informatie

Van: "Dwars-Hunnekink, Wiljanneke" <Wiljanneke.Dwars@Doesburg.nl> Aan: "Dwars-Hunnekink, Wiljanneke" <Wiljanneke.Dwars@Doesburg.

Van: Dwars-Hunnekink, Wiljanneke <Wiljanneke.Dwars@Doesburg.nl> Aan: Dwars-Hunnekink, Wiljanneke <Wiljanneke.Dwars@Doesburg. Van: "Dwars-Hunnekink, Wiljanneke" Aan: "Dwars-Hunnekink, Wiljanneke" ; " info@centrum.rotterdam.nl " ; " info@charlois.rotterdam.nl

Nadere informatie

Aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Groningen, ter attentie van Bert van de Vorstenbosch

Aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Groningen, ter attentie van Bert van de Vorstenbosch Van Postbus VI Ruimtelijkeplannen Aan: "'juza.roez@groningen.nl'" Datum 9-5-2011 15:49:22 Onderwerp: FW: vooroverleg bestemmingsplan Oostelijke

Nadere informatie

dank voor uw bericht, ja gaarne zien wij de beantwoording van uw zij de tegemoet, waarvoor alvast onze dank,

dank voor uw bericht, ja gaarne zien wij de beantwoording van uw zij de tegemoet, waarvoor alvast onze dank, Van: Verzonden: Onderwerp: Bijlagen: vrijdag 16 november 2018 11:23 Re: FW: Wob verzoek omtrent verhuizing huis van de wijk Olympus image001..jpg Opvolgingsmarkering: Markeringsstatus: Opvolgen Gemarkeerd

Nadere informatie

VOORSCHRIFTEN. behorende bij de veranderingsvergunning Wm

VOORSCHRIFTEN. behorende bij de veranderingsvergunning Wm VOORSCHRIFTEN behorende bij de veranderingsvergunning Wm betreffende het voornemen tot het reinigen van afvalwater van derden in de bestaande Biologische Voorzuivering Installatie (BVZI) Attero Noord BV

Nadere informatie

*15.182956* 15.182956

*15.182956* 15.182956 omgevingsvergunning wijzigen van vergunningvoorschriften (ogv art 2.31 WABO) wijzigen van vergunningvoorschriften (ogv art 2.31 WABO) Beschikking 236848 *15.182956* 15.182956 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

Nadere informatie

-----Original Message----- From: Sent: Monday, March 30, :32 PM W. Europe Standard Time To: Subject: RE: aangepaste offerte

-----Original Message----- From: Sent: Monday, March 30, :32 PM W. Europe Standard Time To: Subject: RE: aangepaste offerte Van: Onderwerp: RE: aangepaste offerte Datum: woensdag 1 april 2015 10:45:33 Wat mij betreft meld je dat wij een rondetafel willen. Geen interviews. Onze ervaring is dat dit snel en efficiënt werkt. De

Nadere informatie

Dank voor uw e-mail. Op een aantal punten ervan wil ik graag nog wat nader ingaan.

Dank voor uw e-mail. Op een aantal punten ervan wil ik graag nog wat nader ingaan. Andre Elings Van: Cert (NCSC-NL) [cert@ncsc.nl] Verzonden: maandag 21 juli 2014 15:26 Aan: Andre Elings Onderwerp: RE: Hulpvraag i.v.m. verdachte inlog Digi-D / RE: "Handreiking cybercrime" Beste heer

Nadere informatie

Wetterskip Fryslân Postbus 36, 8900 AA Leeuwarden T 058 292 2612 F 058 292 2223 E jvanderkloet@wetterskipfryslan.nl www.wetterskipfryslan.

Wetterskip Fryslân Postbus 36, 8900 AA Leeuwarden T 058 292 2612 F 058 292 2223 E jvanderkloet@wetterskipfryslan.nl www.wetterskipfryslan. Wim Noom Aan: Onderwerp: Bootsma, Nico RE: Watertoets - planvorming De Riich te Schiermonnikoog Van: Jelly van der Kloet [jvanderkloet@wetterskipfryslan.nl] Verzonden: maandag 7 september 2015 12:01 Aan:

Nadere informatie

Inventaris. nr. document reeds openbaar niet geheel deels 10.1.c 10.2.e 10.2.g 11.1 DEC nr. 8 1 Uitnodiging bijeenkomst x x x

Inventaris. nr. document reeds openbaar niet geheel deels 10.1.c 10.2.e 10.2.g 11.1 DEC nr. 8 1 Uitnodiging bijeenkomst x x x Inventaris wordt verstrekt weigeringsgronden nr. document reeds openbaar niet geheel deels 10.1.c 10.2.e 10.2.g 11.1 DEC nr. 8 1 Uitnodiging bijeenkomst x x x 2 Aanvraagformulier x x x 3 Reglement x 4

Nadere informatie

Reinigingsbedrijf Midden Nederland. Soest

Reinigingsbedrijf Midden Nederland. Soest Afdeling Vergunningverlening BESCHIKKING van GS van Utrecht Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 http://www.provincie-utrecht.nl Datum 16 oktober 2007 Team Milieubeheer Nummer

Nadere informatie

Onderwerp: 714068 MER Windpark De Veenwieken Toetsing LVNL & ILenT

Onderwerp: 714068 MER Windpark De Veenwieken Toetsing LVNL & ILenT Marjolein Pigge Van: CNSToetsing@lvnl.nl Verzonden: maandag 11 mei 2015 14:52 Aan: CC: henk.van.den.berg@ilent.nl Onderwerp: RE: 714068 MER Windpark De Veenwieken Toetsing LVNL & ILenT Beste heer Vogelaar/Bouke,

Nadere informatie

Omgevingsdienst Brabant Noord

Omgevingsdienst Brabant Noord ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING WIJZIGEN Omgevingsdienst Brabant Noord Onderwerp Gemeente Uden heeft op 16 december 216 een verzoek ontvangen van de Provincie Noord-Brabant (hierna de provincie) voor

Nadere informatie

gemeente AM. O (Z JKop,'ie Nummer Ontvangstbev. sl wesk: onze referentie dir/gh/wl

gemeente AM. O (Z JKop,'ie Nummer Ontvangstbev. sl wesk: onze referentie dir/gh/wl directie Kruisbergseweg 25 postbus 1 69, 7000 AD Doetinchem telefoon (0314) 32 99 11 telefax (0314)32 39 43 gemeente AM. O (Z JKop,'ie Nummer Ontvangstbev. sl wesk: s I ï n g e I a n d ziekenhuis Aan het

Nadere informatie

Bijgaand ontvangt u twee aanvullingen op de stukken voor de vergadering van de regioraad op dinsdag 4 maart 2014:

Bijgaand ontvangt u twee aanvullingen op de stukken voor de vergadering van de regioraad op dinsdag 4 maart 2014: Page 1 of 2 Ouwehand, Lizette Van: Ramon Smit [R.Smit@stadsregioamsterdam.nl] Verzonden: vrijdag 21 februari 2014 14:34 Aan: CC: Regiohuis Bestuurlijke Besluitvorming Onderwerp: Aanvulling stukken regioraad

Nadere informatie

Nederlandse Vereniging van Banken

Nederlandse Vereniging van Banken Nederlandse Reactie per mail verzonden via nrgfo@afm.nl Datum 18 augustus 2015 Referentie BR2417 Betreft: Consultatiereactie Nadere regeling gedragstoezicht financiële ondernemingen Wft Geachte heer, mevrouw,

Nadere informatie

Sent: woensdag 21 oktober 2015 22:08:10 From: Jasper en Astrid To: Bert Brok Cc: Subject: RE: Tijdelijke woonunit, Oude Trambaan te Esbeek

Sent: woensdag 21 oktober 2015 22:08:10 From: Jasper en Astrid To: Bert Brok Cc: Subject: RE: Tijdelijke woonunit, Oude Trambaan te Esbeek Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 21-10-2015 Sent: woensdag 21 oktober 2015 22:08:10 From: Jasper en Astrid To: Bert Brok Cc: Subject: RE: Tijdelijke woonunit, Oude Trambaan te Esbeek Geachte heer Brok,

Nadere informatie

Inventaris. nr. document reeds openbaar niet geheel deels 10.1.c 10.2.e 10.2.g 11.1 DEC nr Verzoek erkenning x x x 2 Ontvangstbevestiging x x x

Inventaris. nr. document reeds openbaar niet geheel deels 10.1.c 10.2.e 10.2.g 11.1 DEC nr Verzoek erkenning x x x 2 Ontvangstbevestiging x x x Inventaris wordt verstrekt weigeringsgronden nr. document reeds openbaar niet geheel deels 10.1.c 10.2.e 10.2.g 11.1 DEC nr. 16 1 Verzoek erkenning x x x 2 Ontvangstbevestiging x x x 3 Aanvraagformulier

Nadere informatie

Bezoekadres. E-mail. Aan de bewoners van: Breitnerweg, Joh. Bosboomlaan 22, J.H. Weissenbruchweg 8 t/m 19, J. van Ruisdaellaan 44

Bezoekadres. E-mail. Aan de bewoners van: Breitnerweg, Joh. Bosboomlaan 22, J.H. Weissenbruchweg 8 t/m 19, J. van Ruisdaellaan 44 Datum Bijlage(n) 17 mei 2011 1 Verzonden 18 MEI 2011 Ons kenmerk 461617 I bm Behandeld door M.J. Hin Uw brief van Doorkiesnummer 023-5485769 Uw kenmerk Onderwerp Riolering Breitnerweg Aan de bewoners van:

Nadere informatie

1.1. Beklaagde heeft een Europese openbare aanbestedingsprocedure gehouden voor het leveren van 1.600 refurbished PC's.

1.1. Beklaagde heeft een Europese openbare aanbestedingsprocedure gehouden voor het leveren van 1.600 refurbished PC's. Advies 156 1. Feiten 1.1. Beklaagde heeft een Europese openbare aanbestedingsprocedure gehouden voor het leveren van 1.600 refurbished PC's. 1.2. In het Pakket van Eisen Refurbished PC(*) is met betrekking

Nadere informatie

Nieuwsbrief IBI Nummer 36, 23-07-2012

Nieuwsbrief IBI Nummer 36, 23-07-2012 Nummer 36, 23-07-2012 Nieuwsbrief IBI Nummer 36, 23-07-2012 Hierbij ontvangt u de zesendertigste nieuwsbrief Interbestuurlijke informatie (IBI). De nieuwsbrief IBI brengt informatie over het brede terrein

Nadere informatie

Aan; Gedeputeerde- en Provinciale Staten Fryslân Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Betreft; nagekomen reactie AcconlAvm op conceptadvies Donkerbroek.

Aan; Gedeputeerde- en Provinciale Staten Fryslân Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Betreft; nagekomen reactie AcconlAvm op conceptadvies Donkerbroek. PrOVJ rr- Aan; Gedeputeerde- en Provinciale Staten Fryslân Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Betreft; nagekomen reactie AcconlAvm op conceptadvies Donkerbroek. Doe. nr.: Class. rir.: Ingek.: 10 A1S 2012

Nadere informatie

Je bent geweldig. George Maat. Verstuurd vanaf mijn iphone. geschreven: Beste,

Je bent geweldig. George Maat. Verstuurd vanaf mijn iphone. geschreven: Beste, Van: Verzonden: dinsdag 1 december 2015 12:29 Onderwerp: Re: Verzoek om inzage Feitenrelaas Je bent geweldig. George Maat Verstuurd vanaf mijn iphone Op 1 dec. 2015 om 07:54 heeft geschreven: @knp.politie.nl>

Nadere informatie

Vanaf 21 april is de website van Agentschap NL in een nieuw jasje gestoken. De toegankelijkheid en leesbaarheid zijn aanzienlijk verbeterd.

Vanaf 21 april is de website van Agentschap NL in een nieuw jasje gestoken. De toegankelijkheid en leesbaarheid zijn aanzienlijk verbeterd. nummer 2, april 2011 EVOA Nieuwsbrief nummer 2, april 2011 Nieuwsbrief voor internationaal afvaltransport Inhoud Website van EVOA in een nieuw jasje Nieuwe tool om de hoogte van de financiële zekerheid

Nadere informatie

From: Sent: To: Subject:

From: Sent: To: Subject: From: Sent: To: Subject: Ik snap niet dat de MIVD toegestaan heeft dat publicatie met de namen van MIVD medewerkers op internet zijn gezet. Want namen zijn vrij eenvoudig via internet aan foto's en erger

Nadere informatie

Geachte mevrouw. Ik verneem graag van u of u ons deze informatie kunt toezenden. Met vriendelijke groet, Follow Stibbe on:

Geachte mevrouw. Ik verneem graag van u of u ons deze informatie kunt toezenden. Met vriendelijke groet, Follow Stibbe on: Van: Aan: Onderwerp: RE: Eurogrit dordrecht [STIBBE-Legal.FID381825] Datum: dinsdag 7 november 2017 17:41:49 Bijlagen: image001.png image002.png image003.png Geachte mevrouw In vervolg op onderstaande

Nadere informatie

WW IMIIIIIIIIIIIMIIIMIII

WW IMIIIIIIIIIIIMIIIMIII WW IMIIIIIIIIIIIMIIIMIII IN.1261299 18/10/2012 mr drs S.W.Th. Huisman burgemeester gemeente Oosterhout Aan de gemeenteraad Datum 17 oktober 2012 Uw kenmerk Ons kenmerk In behandeling bij (0162) 489160

Nadere informatie

Postbus DIV Den Helder - Ingekomen brief: Van Beveren over inrichting mediation bij Meerwerf

Postbus DIV Den Helder - Ingekomen brief: Van Beveren over inrichting mediation bij Meerwerf Page 1 of2 7 Postbus DIV Den Helder - Ingekomen brief: Van Beveren over inrichting mediation bij Meerwerf Van: Christine Bakker - Kansen Aan: postbusdiv@denhelder.nl Datum: Maandag 14 januari 2013 15:11

Nadere informatie

Raadsinformatiebrief. Onderwerp Achtervangovereenkomst voor leningen Laurentius komt te vervallen.

Raadsinformatiebrief. Onderwerp Achtervangovereenkomst voor leningen Laurentius komt te vervallen. Raadsinformatiebrief Onderwerp Achtervangovereenkomst voor leningen Laurentius komt te vervallen. Inleiding/aanleiding In mei jl hebben we u geïnformeerd over de onwenselijke situatie waarin gemeente Oirschot

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad van Bronckhorst als ook het college van B&W van Bronckhorst,

Aan de gemeenteraad van Bronckhorst als ook het college van B&W van Bronckhorst, Ing. 22 mei 2016 PS2016-364 2016-007189 PS 28 september 2016 Van: Paul Kok Verzonden: zondag 22 mei 2016 9:49 Aan: 'j.schwarz'; 'Hetty Harmsen en Willem Sleijster'; fred.oostendorp@planet.nl; 'Besselink,

Nadere informatie

1. Toelichting afwijking (C7C/08): Investering Stedelijke Vernieuwing

1. Toelichting afwijking (C7C/08): Investering Stedelijke Vernieuwing Nummer 40, 01-03-2013 Nieuwsbrief IBI Nummer 40, 01-03-2013 Hierbij ontvangt u de veertigste nieuwsbrief Interbestuurlijke informatie (IBI). De nieuwsbrief IBI bestrijkt het brede terrein van interbestuurlijke

Nadere informatie

Thijs Boerman VPVA Notarissen

Thijs Boerman VPVA Notarissen Thijs Boerman VPVA Notarissen Van: Georgette Willemsen namens Balie Bouwen en Leefomgeving Verzonden: donderdag 25 februari 2016 17:48 Aan: Jiska

Nadere informatie

I. BESLISSING DE MELDING. II.A. Beschrijving van de melding en de inrichting

I. BESLISSING DE MELDING. II.A. Beschrijving van de melding en de inrichting Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 3 maart 2009 Team Milieubeheer Nummer 2009INT238015

Nadere informatie

Ik mail om een nieuwe afspraak te maken voor het inzien van mijn dossier. Ik kan volgende week ma, di en woe.

Ik mail om een nieuwe afspraak te maken voor het inzien van mijn dossier. Ik kan volgende week ma, di en woe. Van: George Maat < Verzonden: donderdag 17 december 2015 15:02 Onderwerp: RE: Verzoek om inzage Feitenrelaas Urgentie: Hoog Beste, Ik mail om een nieuwe afspraak te maken voor het inzien van mijn dossier.

Nadere informatie

G roe:, From: Sent: woensda To: Cc: 20 januari 2C16 9:58

G roe:, From: Sent: woensda To: Cc: 20 januari 2C16 9:58 G roe:, From: Sent: woensda Cc: 20 januari 2C16 9:58 Subject: RE: notitie minimumjeugdloon Dit is de finale versie met gecorrigeerde grafiek in de appendix. Voor wat betreft het moment van pubiicatie:

Nadere informatie

Amitec. Het aanvraagformulier is aangepast en het lozen van huishoudelijk afvalwater en hemelwater is in de aanvraag opgenomen.

Amitec. Het aanvraagformulier is aangepast en het lozen van huishoudelijk afvalwater en hemelwater is in de aanvraag opgenomen. Reactie op opmerkingen naar aanleiding van opmerkingen op concept Aanvraagformulier 1 de bijlage van de aanvraag is een volgens de NRB toegevoegd. de bedrijfsafvalcontainer met het nummer 22 w o r d t

Nadere informatie

Verder leest u wanneer u uw jaaropgave 2015 kunt verwachten en wanneer P- Direkt voor u klaarstaat rondom de feestdagen.

Verder leest u wanneer u uw jaaropgave 2015 kunt verwachten en wanneer P- Direkt voor u klaarstaat rondom de feestdagen. P-Direkter Jaargang 3, Nummer 4, 14 december 2015 Nog een paar weken en het is 2016. Een mooi moment om even kort terug te blikken op enkele onderwerpen waaraan we in 2015 in de P-Direkter aandacht hebben

Nadere informatie

Bezwaar maken tegen een beslissing van de Gemeente op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning(wmo)

Bezwaar maken tegen een beslissing van de Gemeente op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning(wmo) Bezwaar maken tegen een beslissing van de Gemeente op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning(wmo) Mezzo Auteur : Ina Hoek Bunnik, november Inhoudsopgave Wat is bezwaar?... 3 Termijn... 3 Bezwaarschrift...

Nadere informatie

B i j l a g e 2 : O n t v a n g e n o v e r l e g - e n i n s p r a a k r e a c t i e s

B i j l a g e 2 : O n t v a n g e n o v e r l e g - e n i n s p r a a k r e a c t i e s B i j l a g e 2 : O n t v a n g e n o v e r l e g - e n i n s p r a a k r e a c t i e s Jan-Ale van der Ploeg Onderwerp: FW: Reactie op voorontwerp bestemmingsplan Boksum Van: Jelly van der Kloet [mailto:jvanderkloet@wetterskipfryslan.nl]

Nadere informatie

ClaimConcept. Geachte heer Hillebrand,

ClaimConcept. Geachte heer Hillebrand, Van: Hillebrand, E (Eelke) [Eelke.Hillebrand2@achmea.nl] Verzonden: dinsdag 23 oktober 2012 15:02 Aan: Destijds is de claim door Levob afgewezen. Hierna heeft mevrouw [Y] een advocaat ingeschakeld. Diverse

Nadere informatie

BESCHIKKING D.D. 23 APRIL 2007 - NR. MPM7609 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESCHIKKING D.D. 23 APRIL 2007 - NR. MPM7609 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESCHIKKING D.D. 23 APRIL 2007 - NR. MPM7609 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Algemene wet bestuursrecht/wet milieubeheer INLEIDING Op 6 juni 2006 hebben wij het verzoek van De Jong Gameren B.V.

Nadere informatie

Aanvraagformulier rioolaansluiting

Aanvraagformulier rioolaansluiting Aanvraagformulier rioolaansluiting Gemeente Gouda T.a.v. afdeling Beheer Openbare Ruimte Postbus 1086 2800 BB Gouda Raadpleeg de toelichting aan het einde van het aanvraagformulier als u uitleg wenst over:

Nadere informatie

Willen jullie zo vriendelijk zijn om onderstaande aanvraag in te boeken?

Willen jullie zo vriendelijk zijn om onderstaande aanvraag in te boeken? 3 attachments Frannie Frenaij/Hellevoetsluis 29-03-2012 14:22 Aan gemeente@hellevoetsluis.nl Cc Onderwerp Fw: aanvraag incidentele subsidie VPR-Molendag Aanvraag incidentele subsidie gem.hellevoetsluis

Nadere informatie

Ten eerste bedankt voor je bericht. Je schrijft: ik beschik niet over en ken niet de cijfers waaruit blijkt dat hier weer een stijging in is.

Ten eerste bedankt voor je bericht. Je schrijft: ik beschik niet over en ken niet de cijfers waaruit blijkt dat hier weer een stijging in is. Eef Franke Van: Hans van Nuyssenborgh Verzonden: woensdag 10 december 2014 11:27 Aan: Eef Franke; Gerrit Boonzaaijer Onderwerp: RE: grote bloemheuvel Beste Eef, Ten eerste bedankt

Nadere informatie

Per e-mail. Aan de Stichting Haarlemse Bouwplannen Ter attentie van de heer E. Haverkorn Te Haarlem. Haarlem, 4 april 2012. Geachte heer Haverkorn,

Per e-mail. Aan de Stichting Haarlemse Bouwplannen Ter attentie van de heer E. Haverkorn Te Haarlem. Haarlem, 4 april 2012. Geachte heer Haverkorn, WIJKRAAD KONINGINNEBUURT Olieslagerslaan 16 2012 EX Haarlem tel. 023-5321441 Email: info@koninginnebuurt.nl Website : www.koninginnebuurt.nl Per e-mail Aan de Stichting Haarlemse Bouwplannen Ter attentie

Nadere informatie

Kijk jij er nog een keer naar. Dan kan het deze week naar de anderen.

Kijk jij er nog een keer naar. Dan kan het deze week naar de anderen. Dag B Bijgaand nog met wat track changes. I Gaat het via ons naar CPB, of hoe loopt het? g'h Van: mm Verzonden: maandag 8 december 2014 15:02 Aan: mhh Onderwerp: Kansrijk-Inleiding SdecRB.docx Ik heb jouw

Nadere informatie

Subject: KansrijkAMB_ Inl_sv_tabellen_voor KBG.docx. [ welke vraag heb je dan? Zie in de tekst niets staan.

Subject: KansrijkAMB_ Inl_sv_tabellen_voor KBG.docx. [ welke vraag heb je dan? Zie in de tekst niets staan. Subject: RE: 2015 01 30 KansrijkAMB_ Inl_sv_tabellen_voor KBG.docx Met dank. [ welke vraag heb je dan? Zie in de tekst niets staan. @Rest: Zal ik een paar zaken invullen, zoals bij productiviteit? Groet,

Nadere informatie

FW: Eerste vooroverlegreactie is binnen, alleen tekstuele aanpassing verder niets.

FW: Eerste vooroverlegreactie is binnen, alleen tekstuele aanpassing verder niets. Van: Verzonden: woensdag 4 mei 2011 12:12 Aan: Onderwerp: FW: Eerste vooroverlegreactie is binnen, alleen tekstuele aanpassing verder niets. Van: Bart Breukink [mailto:b.breukink@wrij.nl] Verzonden: vrijdag

Nadere informatie

Ruigrok, Kees. SfMEËMTË LAPJGEDUK 1 5 JAN 2C13. Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: Bijlagen:

Ruigrok, Kees. SfMEËMTË LAPJGEDUK 1 5 JAN 2C13. Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: Bijlagen: B i j l a g e 2 : O v e r l e g r e a c t i e s Ruigrok, Kees Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: Bijlagen: Bruin, Leonie dinsdag 15 januari 2013 9:19 Info FW: Vooroverleg Bestemmingsplan Bedrijventerreinen

Nadere informatie

Offerte Witschilderen Sintenbuurt-Noord te Eindhoven

Offerte Witschilderen Sintenbuurt-Noord te Eindhoven Offerte Witschilderen Sintenbuurt-Noord te Eindhoven Tuesday, November 1, 2016 8:10 PM From: "Sander van Loon" To: "Marc Visschers" CC: "info@wittewel sintenbuurt.nl" Date: maandag 4 januari 2016 15:59:21

Nadere informatie

Statenleden namens Bieze, Conny Verzonden: woensdag 28 november :32 Aan:

Statenleden namens Bieze, Conny Verzonden: woensdag 28 november :32 Aan: Van: Statenleden namens Bieze, Conny Verzonden: woensdag 28 november 2018 14:32 Aan: 'statenleden@mailman.prvgld.nl' Onderwerp: [Statenleden] informatie rondom Vink

Nadere informatie

tômgevingsd/msŕ jc Midden- ca Wts-t-Brabaat

tômgevingsd/msŕ jc Midden- ca Wts-t-Brabaat tômgevingsd/msŕ jc Midden- ca Wts-t-Brabaat Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant c2ļ2223073472392 Van Gansewinkel Milieutechniek BV, Middenweg 15 te Moerdijk. t9mgevingsdí'm.sŕÿ Midden-

Nadere informatie

M-1. Zoals overeengekomen met onze adviseur de Heer A.M. Rensen hoeven we geen aanvullende gegevens in te dienen ten aanzien van het gesaldeerde.

M-1. Zoals overeengekomen met onze adviseur de Heer A.M. Rensen hoeven we geen aanvullende gegevens in te dienen ten aanzien van het gesaldeerde. Doe. nr.: Class. I UJJ. nr. III.. Ingek.: ^ 8 SEP 2014 M-1 Afdelinn. Beh. door. Afd. Hoofd Ai,3.. weken voor kunnisg. aangenomen/tel. afgedaan Aan de Provincie Friesland Afdeling Sted en Plattelan T.a.v.

Nadere informatie

Gemeente Haarlem, Stadszaken. Economieen Cultuur

Gemeente Haarlem, Stadszaken. Economieen Cultuur Gemeente Haarlem, Stadszaken Economieen Cultuur Haarlem Retouradres Postbus 511,2003PB Haarlem Aan de heer T. Bruggeman, bestuurslid van de Gemeenschappelijke regeling Muziekcentrum Zuid- Kennemerland,

Nadere informatie

Nieuwsbrief IBI Nummer 28,

Nieuwsbrief IBI Nummer 28, Nummer 28, 03-11-2011 Nieuwsbrief IBI Nummer 28, 03-11-2011 Hierbij ontvangt u de achtentwintigste nieuwsbrief Interbestuurlijke informatie (IBI). De nieuwsbrief IBI brengt informatie over het brede terrein

Nadere informatie

Rijkswaterstaat Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Rijkswaterstaat Ministerie van Infrastructuur en Milieu Rijkswaterstaat Ministerie van Infrastructuur en Milieu RWS ONGECI..ASSIFICEERD beschikking 27 SEP. 2075 Nummer Onderwerp Maatwerkbesluit op grond van artikel 3.5, vijfde lid van het Activiteitenbesluit

Nadere informatie

odijmond REGIO WATERLAND

odijmond REGIO WATERLAND Gemeente Waterland - k MRĨ 2015 INGEKOMEN Gemeente Waterland O 4 MRT 2015 GESCAND odijmond REGIO WATERLAND Gemeentewerf Monnickendam De heer J.A.J. Borst Postbus 1000 1140 BA MONNICKENDAM VERZONDEN -3

Nadere informatie

I. BESLISSING. I.A. Algemeen

I. BESLISSING. I.A. Algemeen Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 10 november 2009 Team Milieubeheer Nummer 2009INT250700

Nadere informatie

Advies Opleiding & Installatie B.V. UITSLUITEND PER E-MAIL verzonden aan: marcel.balk@minbzk.nl

Advies Opleiding & Installatie B.V. UITSLUITEND PER E-MAIL verzonden aan: marcel.balk@minbzk.nl UITSLUITEND PER E-MAIL verzonden aan: marcel.balk@minbzk.nl Aan: Ministerie van BZK Directoraat-generaal Wonen en Bouwen t.a.v. de heer M. Balk Turfmarkt 147 2511 DP Den Haag Datum : 31 januari 2015 Aantal

Nadere informatie

Rapport. Datum: 22 januari 2002 Rapportnummer: 2002/005

Rapport. Datum: 22 januari 2002 Rapportnummer: 2002/005 Rapport Datum: 22 januari 2002 Rapportnummer: 2002/005 2 Klacht Verzoeker klaagt erover dat de Pensioen- en Uitkeringsraad (Raadskamer wetten buitengewoon pensioen) zonder hem daarover te informeren zijn

Nadere informatie

Amsterdam, 12 september 2014. Stadsdeel Zuid Secretaris Bestuurscommissie Zuid Afd. Bestuursondersteuning Leden van de Bestuurscommissie

Amsterdam, 12 september 2014. Stadsdeel Zuid Secretaris Bestuurscommissie Zuid Afd. Bestuursondersteuning Leden van de Bestuurscommissie Amsterdam, 12 september 2014 Telnr. 020-6643282 Stadsdeel Zuid Secretaris Bestuurscommissie Zuid Afd. Bestuursondersteuning Leden van de Bestuurscommissie Per fax nr. 020-25243652524365 verzonden. ( totaal

Nadere informatie

Vandaar dat wij deze brief onder de dringende aandacht van uw college en die van de Raad brengen. Laatstgenoemde zal deze brief in kopie ontvangen.

Vandaar dat wij deze brief onder de dringende aandacht van uw college en die van de Raad brengen. Laatstgenoemde zal deze brief in kopie ontvangen. From: Reinders, M.T.P. (Martijn) Sent: 4 May 2017 11:55:43 To: Undisclosed recipients:; Cc: Subject: t.a.v. De Gemeenteraad Attachments:5083 - NVWA Handleiding RAS v2.pdf; Brief

Nadere informatie

Goedemiddag Joyce, Als dat toch aan de hand mocht zijn, moet het met inzet van een bootje worden verwijderd.

Goedemiddag Joyce, Als dat toch aan de hand mocht zijn, moet het met inzet van een bootje worden verwijderd. From: Koos Vriend Sent: woensdag 23 november 201613:19:53 To: Mulder, Joyce Cc: Lammeren, Remco van; Vincent Bertram Subject: FW: Startbaan, aanvullingen aanvraag watervergunning

Nadere informatie

Rapport. Datum: 9 juli 1998 Rapportnummer: 1998/270

Rapport. Datum: 9 juli 1998 Rapportnummer: 1998/270 Rapport Datum: 9 juli 1998 Rapportnummer: 1998/270 2 Klacht Op 4 november 1997 ontving de Nationale ombudsman een verzoekschrift van de heer B. te Voorburg, met een klacht over een gedraging van het Korps

Nadere informatie

St, - 5 SEP 2013. Geachte heer Dalhuisen, geachte Griffier en Leden van het college van PS,

St, - 5 SEP 2013. Geachte heer Dalhuisen, geachte Griffier en Leden van het college van PS, Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: Bijlagen: Lex Strikkers [lexstrikkers@versatel.nl] donderdag 5 september 2013 12:51 Olde Bijvank, M (Marcelle) Fw: mail LS/GB: gedeputeerde staten OV onjuist/onvolledig

Nadere informatie

Nieuwsbrief NRGD. Editie 27. pagina 1 van 5. http://nieuwsbrieven.nrgd.nl/newsletter/email/77

Nieuwsbrief NRGD. Editie 27. pagina 1 van 5. http://nieuwsbrieven.nrgd.nl/newsletter/email/77 pagina 1 van 5 Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk dan de online versie Nieuwsbrief NRGD Editie 27 VULLING REGISTER VORDERT GESTAAG! / 2 NOVEMBER 2011 In deze editie: De vulling van het register

Nadere informatie

Geachte heer / mevrouw,

Geachte heer / mevrouw, From: Stichting Burger Sent: Thursday, January 18, 2018 4:01:52 PM To: 'Stichting Burger' Cc: Subject: Dichter Bij De Burger met Stichting Burger: bericht aan de leden van de

Nadere informatie

Procedure Deze beschikking is voorbereid met de reguliere voorbereidingsprocedure als beschreven in paragraaf 3.2 van de Wabo.

Procedure Deze beschikking is voorbereid met de reguliere voorbereidingsprocedure als beschreven in paragraaf 3.2 van de Wabo. BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING MILIEUNEUTRAAL VERANDEREN Onderwerp Wij hebben op 17 april 2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het milieuneutraal veranderen van de inrichting ontvangen van

Nadere informatie

Voor de overzichtelijkheid worden de door u gestelde vragen herhaald.

Voor de overzichtelijkheid worden de door u gestelde vragen herhaald. Fractie PvdA Stichtse Vecht Datum 10 oktober 2018 Onderwerp Aanvraag omgevingsvergunning Kleizuwe 129 te Vreeland Bijlage(n) 1. Feitenrelaas T 140346 F 0346 25 40 10 info@stichtsevecht.nl Team Omgevingskwaliteit

Nadere informatie

B&W 26 juni 2012 Gemeenteblad

B&W 26 juni 2012 Gemeenteblad Jaar: 2012 Nummer: 51 Besluit: B&W 26 juni 2012 Gemeenteblad PROTOCOL ELEKTRONISCH BERICHTENVERKEER HELMOND 2012 Hoofdstuk 1 Begripsbepaling en reikwijdte Artikel 1 Begripsbepaling In dit protocol wordt

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op de op 7 januari 2005 bij hen ingekomen aanvraag van N.V. Razob, Gulberg 9 te Nuenen om wijziging van de op 20 juni 2000 verleende milieuvergunning

Nadere informatie

-www.twitter.com/omdenhaag

-www.twitter.com/omdenhaag Van: Pritl Stift Verzonden: donderdag 21 augustus 2014 15:44 Aan: Heer, 1. de CAPDen Haag) Onderwerp: Re: Verzoek contact Hoepel op. Jullie begonnen. groeten, de hoofdredactie Op 21 augustus 2014 15:39

Nadere informatie

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning BESCHIKKING Milieuneutrale omgevingsvergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Aanvraag Op 25 mei 2017 hebben wij, Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, een aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

Bodemrisicoanalyse AVR Brielselaan 175 Rotterdam

Bodemrisicoanalyse AVR Brielselaan 175 Rotterdam Bodemrisicoanalyse AVR Brielselaan 175 Rotterdam AVR-Bedrijven 6 december 2011 Definitief rapport 9W2623.01 Barbarossastraat 35 Postbus 151 6500 AD Nijmegen +31 (0)24 328 42 84 Telefoon +31 (0)24 323

Nadere informatie

FW: Brief gemeente Rheden aan VNG inzake bestuursakkoord bestuursakkoord.pdf

FW: Brief gemeente Rheden aan VNG inzake bestuursakkoord bestuursakkoord.pdf Rita Wevers Onderwerp: Bijlagen: FW: Brief gemeente Rheden aan VNG inzake bestuursakkoord bestuursakkoord.pdf Van: Peter Bies [mailto:p.bies@rheden.nl] Verzonden: Wednesday, May 25, 2011 9:56 AM Aan: info@charlois.rotterdam.nl;

Nadere informatie