weekworkshop essentie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "weekworkshop essentie"

Transcriptie

1 weekworkshop essentie in het Katharenland van Zuid-Frankrijk 9 16 november 2013 katharenburcht de Peyrepertuse

2 Deze workshop biedt je de mogelijkheid om jezelf aan te sluiten op de energie van de Nieuwe Tijd. Meebewegen op de vibraties van de nieuwe tijd is niet iets wat je bereikt door passief te blijven. Integendeel! Het betekent werken aan jezelf op verschillende niveaus. Dat impliceert ook direct het aannemen van een nieuwe houding, omdat het verschuiven van het identificatiepunt van de persoonlijkheid naar essentie er onder andere een is van dualiteit naar eenheid, van leven in tijd en zwaartekracht naar ruimtelijkheid en van moeizaam aangeleerde kennis op school naar de vreugdevolle speelsheid van intuïtieve wijsheid, die voortkomt uit de eigen essentiele gave die je goddelijke deel vertegenwoordigt. Met deze workshop maken we gebruik van twee belangrijke bronnen van inspiratie. ont-dek de persoonlijke deur naar je essentie De eerste bron van inspiratie is je spirituele geboortehoroscoop. Dit is als het ware een prachtig instrument om individueel te werken. Het unieke van deze workshop is dat de spirituele geboortehoroscoop via een aantal belangrijke punten voor iedere deelnemer op verschillende manieren de persoonlijke weg tot groei en bewustwording aangeeft. Zo ontvouwt zich een unieke levensweg voor ieder afzonderlijk. Het praktisch werken van persoonlijkheid naar essentie met deze thema s impliceert het openen van jouw weg naar de nieuwe energie en dit zelf te voelen en te ervaren. Het zet je in je kracht en geeft je ankers om jezelf te sturen naar creativiteit, zelfbewustzijn, speelsheid en leven in het nu. leven vanuit essentie is je openen naar je Ware Zelf Leven vanuit essentie gaat stapsgewijs. Het is voor ieder mens een uniek, creatief en individueel proces en kan, wanneer het proces eenmaal op gang is gekomen, met grote sprongen het individuele bewustzijn naar ruimtelijkheid openbreken. Op het niveau van de persoonlijkheid impliceert het dat je jezelf zoveel mogelijk schoonmaakt van blokkerende conditioneringen. Daarna ga je bewust worden van negatieve emotionele patronen die je zo lang gevangen hebben gehouden en die je kunt ombuigen naar hun positieve tegendeel. Fontaine des Amours Op het niveau van de ziel gaat het erom te ontdekken welk zielspad je bent gegaan in het verleden en welk pad zich voor je wil ontvouwen in de toekomst. Vervolgens ga je je focussen op je essentie, want dit is de weg naar kosmisch bewustzijn. Dat houdt in dat we het individuele kosmisch geboortekanaal gaan openen om je essentiële gave op te delven. Dat maakt de weg vrij om met je aangeboren intuitieve wijsheid en met passie te gaan creëren vanuit essentie.

3 De tweede bron van inspiratie is het Katharengebied waar de workshop wordt gehouden. Dit gebied is onderdeel van Occitanie. De bevolking is vriendelijk, gastvrij en respectvol naar dat wat van hun eigen cultuur verschilt, iets waar de meeste Fransen niet echt bekend om staan. Je bent dan eigenlijk niet zozeer in Frankrijk, maar in de Languedoc of het Land van Oc. Dit gebied heeft diepe wortels in de Katharengeschiedenis. De beroemde Katharenburchten zoals de Montségur, de Peyrepertuse, Quéribus, Roquefixade, Puilaurens zijn zeker de moeite van een bezoek waard. Wie zich eenmaal verdiept in de religie van de Katharen komt tot het besef dat deze religie een gnostieke is gnosis is innerlijke kennis - een weg van persoonlijke bewustwording naar de innerlijke god met een diep respect voor dit proces van het individu. Dit sluit prachtig aan bij de gnostieke aanpak die wij hanteren met je spirituele geboortehoroscoop. Het Katharenland zindert van spiritualiteit. Kathaar komt van katharsis en betekent zuivering. Het is een gebied met een ongekende natuurlijke en zuivere schoonheid, waar moeder aarde en vader hemel elkaar op een uiterst verfijnde en harmonieuze manier elkaar raken, zodat je er als het ware een voortdurende vrijage kunt voelen tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Er zijn vele abdijen, middeleeuwse dorpjes en stadjes, marktjes. geboortegrot Rennes-le-Chateau is het gebied waar Maria Magdalena met haar dochter Sarah naar toe is gevlucht na de kruisiging van Jezus. In deze omgeving is de Maria Magdalena grot, waarvan wordt gezegd dat zij daar is overleden. Naast de grot is de zogenaamde geboortegrot waar zij vele mensen, vooral vrouwen schijnt te hebben geheeld. Wij zullen in het kader van de workshop, die in het teken staat van de essentiele (tweede) geboorte een respectvol bezoek hieraan brengen. Beide grotten zijn moeilijk te vinden. Er is geen enkel bordje of aanwijzing. Men moet het in de regel doen op eigen intuitie, maar we kunnen je ook gidsen. De spirituele opening naar de nieuwe tijd betekent dat je je bewust wordt van het feit dat je zowel een ééngeborene als een tweegeborene bent. Je bent geboren in je bloedlijn, maar je hebt ook een andere afkomst die je kosmische identiteit is. Het creëren van een spirituele opening naar de nieuwe energie gaat onder andere gepaard met een tweede, essentiële geboorte. Een geboorte door het kosmisch geboortekanaal, die ook weer voor ieder mens anders is. Een opening waarmee wij niet alleen de verbinding vinden met onze goddelijke kant en onze kosmische wortels, maar waarbij het universum zich ook kan openen naar ons toe. Daardoor kom je los van een gevoel van afgescheidenheid en zul je je gedragen en verbonden voelen.

4 Monique Leurink spiritueel astroloog en workshopleider Monique heeft meer dan 40 jaar studies gedaan in verschillende gebieden van astrologie. De laatste 22 jaar heeft zij zich verdiept in de Spirituele Astrologie. Vanaf die tijd heeft zij zich vooral op dit gebied gespecialiseerd. In september 2005 richtte zij Luna Negra op en heeft zij al vele astrologen in binnen- en buitenland opgeleid in deze nieuwe astrologie. Luna Negra biedt een twee- tot driejarige gespecialiseerde en professionele opleiding tot spiritueel astroloog. Ruim 22 jaar geeft ze consulten aan particulieren en sinds enkele jaren ook aan bedrijven, zzp-ers en doorstarters. In 2006 lanceerde ze Seminar Nieuwe Tijd, een seminar dat inzicht biedt in de veranderende tijdgeest en dat wordt gegeven in de vorm van lezingen en workshops voor bedrijven en geïnteresseerden. Sinds enkele jaren brengt ze haar kennis en ervaring in praktijk met workshops. Spirituele Astrologie is een nieuwe dimensie in het astrologisch gedachtegoed. Monique heeft inmiddels 22 jaar ervaring in het geven van consulten op deze nieuwe wijze. Zij gebruikt de traditionele horoscoop in relatie tot de spirituele dimensie die leidt naar de eigen essentie en scheppingskracht. Dit is een zielsgerichte manier om de horoscoop te duiden en voert naar de essentiële identiteit opdat de eigen innerlijke ruimte geopend kan worden. Naast alle astrologische interesses studeerde ze Engelse Taal -en Letterkunde waarin ze 10 jaar lang les gaf aan groepen volwassenen. In 2009 werd het boek Het Individuele Scheppingsproces gepubliceerd. In 2013 wordt haar nieuwe boek Nieuwe Waarden gepubliceerd, dat handelt over de individuele spirituele opening naar de nieuwe energie in relatie tot de universele waarden van de nieuwe tijd. Haar grote passie en uitdaging is om mensen door het individuele kosmisch geboortekanaal te leiden en de vernieuwende scheppingskracht te openen om met veel plezier en vreugde te gaan leven vanuit essentie. Monique werkt vanuit hart, ziel en geest.

5 PROGRAMMA zaterdag aankomst, welkom en kennismaken. Installeren en acclimatiseren. zondag ont-vissen - oefening om los te komen van de energie van het Vissentijdperk je persoonlijke conditioneringsthermometer visualisatie op conditioneringen bewustworden en ombuigen van negatieve emoties naar hun positieve tegendeel maandag persoonlijke essentie: diepte vis-à-vis met iedere deelnemer aan de hand van de spirituele geboortehoroscoop (1) je zielspad aan de hand van de geboortehoroscoop oefening om delen van het verleden los te laten die je niet meer dienen en omarmen van jouw persoonlijke weg naar de toekomst dinsdag persoonlijke essentie: diepte vis-à-vis met iedere deelnemer aan de hand van de spirituele geboortehoroscoop (2). meditatie - verschuiven van het identificatie punt van de persoonlijkheid naar de ziel pijn en irritatie als brandstof voor essentie woensdag trip naar Rennes-le-Chateau en bezoek aan geboortegrot en Maria Magdalena grot donderdag het denken stil leggen, de leegte in en de innerlijke ruimte verkennen vrijdag spiegelen van de groep op de individuele essentie, bevestiging en bekrachtiging oefeningen - creëren vanuit essentie afronding zaterdag afscheid Monique Leurink heeft een boek geschreven over de waarden van de nieuwe tijd dat binnenkort gepubliceerd wordt. Deze waarden worden ook gebruikt als leidraad tijdens de workshop. Iedere dag is er een dagdeel van input en een dagdeel van bezinking en verwerking. En natuurlijk is er ruimte om er op uit te trekken, de prachtige natuur en in iets te bezoeken! Laat je inspireren door deze prachtige schoot van Moeder Aarde die haar rijkdommen wil geven, het gnostieke zeer voelbare erfgoed van de Katharen en alles wat je wordt aangereikt in de workshop zelf.

6 PRAKTISCHE GEGEVENS datum 9 t/m 16 november 2013 plaats Middeleeuws gehuchtje la Borie Basse, schitterend gelegen in het Parc Régional Naturel du Haut-Languedoc in het Katharengebied Zuid-Frankrijk (zie foto s op laatste pagina) 35 km ten noordoosten van Béziers uitzicht in la Borie Basse kosten 595,-- dit bedrag is incl. verblijfskosten incl. workshop incl. spirituele geboortehoroscoop reis aanmelden Op eigen gelegenheid. De meeste mensen reizen gezamenlijk. Vliegen is heel voordelig. Er zijn al retourtickets vanaf 75,--. Vliegen op Montpellier, Béziers of Carcassonne. Hoe eerder je boekt, hoe voordeliger. Ook is het mogelijk om gezamenlijk met de auto te gaan. een mailtje of een telefoontje vóór 25 september naar Sylvia Boersma (organisatie en administratie) boersma.sylvia@gmail.com + 31 (0) Monique Leurink (workshopleider) leurinkmonique@gmail.com of + 31(0) na aanmelding krijg je een bevestiging en verdere informatie

7 Middeleeuws gehuchtje la Borie Basse één van de workshopkamers zwemplek 4 km van la Borie Basse druivenpluk in Borie Basse Maria Magdalena grot Rennes-le-Chateau Magdalena toren Rennes-le-Chateau Rennes-le-Chateau en de Bugarach pad naar de Peyrepertuse zijaanzicht Peyrepertuse

8

weekworkshop spirituele astrologie 2014 in het Katharenland van Zuid-Frankrijk 26 april 3 mei juni okt

weekworkshop spirituele astrologie 2014 in het Katharenland van Zuid-Frankrijk 26 april 3 mei juni okt weekworkshop spirituele astrologie 2014 in het Katharenland van Zuid-Frankrijk 26 april 3 mei 21 28 juni 18 25 okt la Borie Basse, opgenomen in de natuur, bijna niet te zien.. even inzoomen. Middeleeuws

Nadere informatie

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie begeleid door een ervaren vakspecialist Monique Leurink spiritueel astroloog samen met. jou - als mens word je twee keer

Nadere informatie

essentie Weekworkshop in het Katharenland van Zuid-Frankrijk 29 okt - 4 nov 2016

essentie Weekworkshop in het Katharenland van Zuid-Frankrijk 29 okt - 4 nov 2016 Een week werken aan je essentiële ontwikkeling in een adembenemende omgeving Weekworkshop essentie in het Katharenland van Zuid-Frankrijk 29 okt - 4 nov 2016 met je persoonlijke spirituele geboorte horoscoop

Nadere informatie

Weekworkshop. TRANSITIE - ESSENTIE - de 5e DIMENSIE EN JIJ in het Katharenland van Zuid- Frankrijk 29 okt - 5 nov 2016

Weekworkshop. TRANSITIE - ESSENTIE - de 5e DIMENSIE EN JIJ in het Katharenland van Zuid- Frankrijk 29 okt - 5 nov 2016 Unfolding the specific Core of your Being Working with your Diamond Astrology chart 3 Weekworkshop TRANSITIE ESSENTIE de 5e DIMENSIE EN JIJ in het Katharenland van ZuidFrankrijk 29 okt 5 nov 2016 met je

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten Laurence Brian spiritueel lichaamswerker en Monique

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met je spirituele geboortehoroscoop als leidraad

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met je spirituele geboortehoroscoop als leidraad weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met je spirituele geboortehoroscoop als leidraad met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten Laurence Brian spiritueel lichaamswerker en Monique

Nadere informatie

CREËREN VANUIT ESSENTIE

CREËREN VANUIT ESSENTIE innovatie, transitie, persoonlijke groei workshop CREËREN VANUIT ESSENTIE 7 november 2015 MET DEZE WORKSHOP LAAT JE JE KOSMISCHE GENEN ONTWAKEN In deze tijd van transitie hebben steeds meer mensen transitie-symptomen

Nadere informatie

weekworkshop spirituele astrologie in Zuid-Frankrijk

weekworkshop spirituele astrologie in Zuid-Frankrijk weekworkshop spirituele astrologie in Zuid-Frankrijk la Borie Basse, opgenomen in de natuur, bijna niet te zien.. Even inzoomen. Middeleeuws gehuchtje van acht huizen, boven op een berg. plaats streek

Nadere informatie

weekworkshop spirituele astrologie in Zuid-Frankrijk

weekworkshop spirituele astrologie in Zuid-Frankrijk weekworkshop spirituele astrologie in Zuid-Frankrijk la Borie Basse, opgenomen in de natuur, bijna niet te zien.. Even inzoomen. Middeleeuws gehuchtje van acht huizen, boven op een berg. plaats streek

Nadere informatie

LILITH WORKSHOP de verborgen vrouw in jezelf

LILITH WORKSHOP de verborgen vrouw in jezelf LILITH WORKSHOP de verborgen vrouw in jezelf Lilith de kracht Eva de liefde. wat duizenden jaren verborgen heeft gelegen in de nevelen en sluiers van het Vissentijdperk, komt aan het licht in de Watermantijd.

Nadere informatie

de nieuwe tijd vraagt om op een nieuwe manier te investeren in jezelf van persoonlijke naar essentiële ontwikkeling

de nieuwe tijd vraagt om op een nieuwe manier te investeren in jezelf van persoonlijke naar essentiële ontwikkeling de nieuwe tijd vraagt om op een nieuwe manier te investeren in jezelf van persoonlijke naar essentiële ontwikkeling Monique Leurink The Maya s are right The Maya s were wrong zo was enkele dagen na 21

Nadere informatie

Info: Froukje van der Zwaag 0519-29 76 41 Website: www.stichting-wijzer.nl Email: stwijzer@stichting-wijzer.nl

Info: Froukje van der Zwaag 0519-29 76 41 Website: www.stichting-wijzer.nl Email: stwijzer@stichting-wijzer.nl Lieve mensen, WijzeR Voor spirituele N i e u w s b r i e f S t i c h t i n g 8e jaargang, nummer 1, september 2010 groei en bewustwording Info: Froukje van der Zwaag 0519-29 76 41 Website: www.stichting-wijzer.nl

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

WAAROM DEZE TRAINING?

WAAROM DEZE TRAINING? ONEDERFUL AWARENESS EEN BRUG NAAR JE ONBEWUSTE WAAROM DEZE TRAINING? Omdat ieder mens gelukkig en succesvol wil zijn en je dit bereikt door te groeien in bewustzijn. In dit vervolg op de Oneness Awakening

Nadere informatie

Het ontstaan van Breathfulness

Het ontstaan van Breathfulness Het ontstaan van Breathfulness Het is een intensieve reis om deze nieuwe weg in te slaan, alles mag er zijn om de weg van Breathfulness te realiseren: een weg naar een verruimd leven. Een weg om de harmonie

Nadere informatie

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn Op weg naar 2012 Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn 29 oktober 2011 tot 21 december 2012 De mensheid en Moeder Aarde staan aan de vooravond van een enorme sprong in de evolutie. Het Aquariustijdperk

Nadere informatie

ZWARTE MAAN - HET ONTWAKEN VAN HET KOSMISCH KIND IN JEZELF. Monique Leurink

ZWARTE MAAN - HET ONTWAKEN VAN HET KOSMISCH KIND IN JEZELF. Monique Leurink ZWARTE MAAN - HET ONTWAKEN VAN HET KOSMISCH KIND IN JEZELF Monique Leurink Zwarte Maan Je hebt zonder twijfel gehoord van de nieuwe tijd. Je hebt er vast ook veel over gelezen. Met dit artikel wil ik je

Nadere informatie

1 februari, vrijdagavond, Kennismakingsworkshop: Verbindende Communicatie

1 februari, vrijdagavond, Kennismakingsworkshop: Verbindende Communicatie Agenda Februari 2019 1 februari, vrijdagavond, Kennismakingsworkshop: Verbindende Communicatie Wil je leren hoe je empatisch kunt luisteren? Hoe je kunt communiceren met mededogen en begrip voor de ander,

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT

ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK 6 5264 PC VUGHT 06-29436075 bianca@ontdekjekracht.nu www.ontdekjekracht.nu DE KRACHT VAN KLEUR Cursus van 5 les dagen of 10 avonden waarin

Nadere informatie

Onze Veertien Lichamen

Onze Veertien Lichamen Onze Veertien Lichamen We bestaan uit de volgende 14 lichamen: 11: Cel Lichaam 10: DNA Lichaam 9: Universeel Lichaam 8: Sterre Lichaam 7: Kosmisch Lichaam 6: Spiritueel Lichaam 5: Gezamenlijk Lichaam 4:

Nadere informatie

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN Het doel van het drie weken plan van Follow the Honey is een dagelijkse gewoonte op te bouwen van naar binnen gaan, met je aandacht bij Jezelf zijn*. Binnen is bij je hart,

Nadere informatie

Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum

Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum Witte Buffelvrouw Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum Ik heb vrije toegang tot de wijsheid en de kennis van de voorouders die voor mij op deze aarde waren. Ganesha

Nadere informatie

Meelezen, meeleven: Mijn HealingArt-orakelboek..

Meelezen, meeleven: Mijn HealingArt-orakelboek.. WantToKnow.nl Meelezen, meeleven: Mijn HealingArt-orakelboek.. 25 februari 2014 Door GuidoJ. Aanbevelen Vanaf haar vroegste jeugd heeft Willeke Hendrik via haar ouders, de passie voor kunst en spiritualiteit

Nadere informatie

Gnosis en opstanding (265, 266, 267, 268, 269)

Gnosis en opstanding (265, 266, 267, 268, 269) Gnosis en opstanding (265, 266, 267, 268, 269) 265. Benut je gaven volop en wees nederig 25 maart 2012 De inhoud van deze preek is gebaseerd op Rom.12: 2-21 en op het Geheime Boek van Jacobus (Codex I,

Nadere informatie

De 7 universele wetten

De 7 universele wetten Book Title ~ Author De 7 universele wetten Deborah Yvel JOHN DOE Geschreven door: Deborah Yvel Website:mediumconsultancy.com De 7 universele wetten ~ Deborah Yvel Heey mooi mens, Super leuk dat je dit

Nadere informatie

Ontwikkeling van intuïtieve kwaliteiten en zelfbewustzijn

Ontwikkeling van intuïtieve kwaliteiten en zelfbewustzijn Training Focus Ontwikkeling van intuïtieve kwaliteiten en zelfbewustzijn De Focus training legt een basis voor permanente educatie met hulp van kennis en vaardigheden met als resultaat om vanuit wijsheid

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310, fax: 030-2331217

Nadere informatie

21 december poort naar een nieuw bewustzijn

21 december poort naar een nieuw bewustzijn 21 december 2012 poort naar een nieuw bewustzijn Monique Leurink historische tijden 21 december 2012. het einde van de oude wereld en het begin van een nieuwe. We hebben allemaal een plaatsje kunnen veroveren

Nadere informatie

Kunsttraject Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen

Kunsttraject Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen Kunsttraject 2018-2019 Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen Nieuw kortdurend creatief traject 5 lesbijeenkomsten o.l.v. Drs. Loucas van den Berg Start maandag 19 november Kunst heeft te maken met de

Nadere informatie

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa Zeven hulpbronnen van vertrouwen Door: Carlos Estarippa Geïnspireerd door het boek van Bertie Hendriks Dagboek van de Ziel. De zeven levensfasen (Hendriks, 2013) wil ik in onderstaand artikel beschrijven

Nadere informatie

COMBINATIE REMEDIES. Bloesem Remedies Nederland

COMBINATIE REMEDIES. Bloesem Remedies Nederland COMBINATIE REMEDIES Bloesem Remedies Nederland COMBINATIE REMEDIES Combinaties voor de ziel. Er is een nieuwe serie combinaties, die te maken hebben met de verbinding, groei en ontplooiing van de ziel.

Nadere informatie

Retraite Authenticiteit, leiderschap en samenwerken

Retraite Authenticiteit, leiderschap en samenwerken Retraite Authenticiteit, leiderschap en samenwerken Stichting o nt w i k k e l j e z e l f ve r der Waarom Je bent jong talent, jonge professional, ambitieuze student of gewoon gedreven. Er is volop communicatie,

Nadere informatie

een verschuiving in bewustzijn

een verschuiving in bewustzijn een verschuiving in bewustzijn het openen van je innerlijke universum historisch tijdsgewricht Monique Leurink Wellicht zal iedereen die deze agenda koopt wel iets gelezen of gehoord hebben over de Nieuwe

Nadere informatie

Ontdek de 7 Levenslessen van de Chakra s

Ontdek de 7 Levenslessen van de Chakra s Ontdek de 7 sen van de Chakra s Jouw overzicht om in balans te komen Tri Academy 2016 Leven in Licht & Liefde Ontdek de 7 sen van de Chakra s Elke Chakra heeft zijn eigen levensles over Licht & Liefde..

Nadere informatie

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook Module 1. Bewustwording Dag 3. Van twijfel naar helderheid: luister naar de instructies van je ziel. Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt

Nadere informatie

Healing weekend. Een uniek aanbod van yoga, gezonde voeding, klankhealing, (familie)opstellingen en zweethutceremonie. Zaterdag 8 en zondag 9 juli

Healing weekend. Een uniek aanbod van yoga, gezonde voeding, klankhealing, (familie)opstellingen en zweethutceremonie. Zaterdag 8 en zondag 9 juli Healing weekend Een uniek aanbod van yoga, gezonde voeding, klankhealing, (familie)opstellingen en zweethutceremonie Zaterdag 8 en zondag 9 juli In Lekkum (Friesland) Spiritueel centrum Pacha Mama In dit

Nadere informatie

Universiteit van het leven

Universiteit van het leven Universiteit van het leven Eerste druk, april 2012 2012 Lucien M. Verkooijen Corrector: Elly van de Vlugt Fotografie: Fred van Welie Coverbeeld: schilderij De Parel, olieverf op paneel, door Lia Vonk isbn:

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

Sparkle Paradise. Co-Creatie Cirkel Introductiefolder

Sparkle Paradise. Co-Creatie Cirkel Introductiefolder Sparkle Paradise Co-Creatie Cirkel Introductiefolder Denken als Eén Al-Wat-Is is Eén en de Ene is Al-Wat-Is. Bashar Wanneer mensen als één gaan denken, maken we gebruik van de grootste kracht die bestaat

Nadere informatie

En dat andere boek dan? Dat is mijn persoonlijke verhaal. Een verhaal met een boodschap, een verhaal over keuzes. Een verhaal over geloven en

En dat andere boek dan? Dat is mijn persoonlijke verhaal. Een verhaal met een boodschap, een verhaal over keuzes. Een verhaal over geloven en Dag mooi lief mens, Een nieuwsbrief voordat de Paasdagen voor de deur staan. Een tijd om even stil te staan bij jezelf. Waar sta jij op dit moment, wat leeft er diep binnenin je ziel? Er gebeurd veel in

Nadere informatie

COMBINATIE REMEDIES. Bloesem Remedies Nederland

COMBINATIE REMEDIES. Bloesem Remedies Nederland COMBINATIE REMEDIES Bloesem Remedies Nederland COMBINATIE REMEDIES Combinaties voor de ziel. Er is een nieuwe serie combinaties, die te maken hebben met de verbinding, groei en ontplooiing van de ziel.

Nadere informatie

Retraite. Authenticiteit, Leiderschap en samenwerken

Retraite. Authenticiteit, Leiderschap en samenwerken Retraite Authenticiteit, Leiderschap en samenwerken Authenticiteit, leiderschap, en samenwerken: ontwikkel jezelf verder Als mens, leider of teamspeler komen we het beste tot ons recht als we vanuit onszelf

Nadere informatie

Meditatie en Inspiratietraject 2019 Dagelijkse meditatie, afstemming en toepassing Maandag 11 maart - 13 mei

Meditatie en Inspiratietraject 2019 Dagelijkse meditatie, afstemming en toepassing Maandag 11 maart - 13 mei Academie voor Spiritualiteit Meditatie en Inspiratietraject 2019 Dagelijkse meditatie, afstemming en toepassing Maandag 11 maart - 13 mei olv. Drs. Loucas van den Berg Dit meditatietraject maakt het contact

Nadere informatie

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh 6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh Voorbij Tijd & Ruimte, realiseer je eigen Meesterschap. 2016/2017 1ste deel Cyclus: 1e activiteit Vrijdagavond 14 oktober, Introductieavond: Realiseer je

Nadere informatie

De boodschappen die je hebt ontvangen, komen van Hogerhand. Ze zijn onvoorwaardelijk

De boodschappen die je hebt ontvangen, komen van Hogerhand. Ze zijn onvoorwaardelijk CONTACT MET HET GODDELIJKE De boodschappen die je hebt ontvangen, komen van Hogerhand. Ze zijn onvoorwaardelijk liefhebbend, jagen geen angst aan en moedigen je aan om te groeien en je ware Zelf te zijn.

Nadere informatie

Heling in de nieuwe tijd

Heling in de nieuwe tijd Heling in de nieuwe tijd Op zoek naar jouw ware zelf Zoals we hier bij elkaar zijn, zijn we allemaal lichtwezens. We zijn in ons diepste wezen allemaal al heel. Door het proces van de dualiteit wat we

Nadere informatie

Stilte retraite: In het Hart van het Leven Zomerretraite

Stilte retraite: In het Hart van het Leven Zomerretraite Stilte retraite: In het Hart van het Leven Zomerretraite Deel I van zondag 29 juli tot vrijdag 3 augustus 2012 Deel II van vrijdag 3 augustus tot woensdag 8 augustus 2012 in Rosario België Open avond:

Nadere informatie

Inleiding. vol liefde, licht & zegeningen, Toni Carmine Salerno

Inleiding. vol liefde, licht & zegeningen, Toni Carmine Salerno Inleiding Dit boek is een uiting van dankbaarheid. Het is mijn manier om Moeder Aarde te bedanken. Hopelijk begeleidt dit boek je op heel wat transcendentale en prachtige reizen en brengt het je naar een

Nadere informatie

Werken vanuit Essentie

Werken vanuit Essentie Leergang Werken vanuit Essentie (midden- en hoger management) - van leidinggeven naar LEIDERSCHAP - Leergang Werken vanuit Essentie - van leidinggeven naar leiderschap - Er is veel meer dan voorheen het

Nadere informatie

HEEL en Evolutie Mededelingen HEEL en Evolutie HEEL leven

HEEL en Evolutie Mededelingen HEEL en Evolutie HEEL leven HEEL en Evolutie Mededelingen Op woensdag 7 december is er weer een vragenuurtje via skype. Aanmelden via skype door een contactverzoek te sturen naar mies.kloos te Roosendaal met de vermelding dat je

Nadere informatie

De BN en Evolutie. Activiteiten op korte termijn (http://www.levensbewustzijn.nl/activiteiten/agenda-workshops-en-lezingen/)

De BN en Evolutie. Activiteiten op korte termijn (http://www.levensbewustzijn.nl/activiteiten/agenda-workshops-en-lezingen/) De BN en Evolutie Activiteiten op korte termijn (http://www.levensbewustzijn.nl/activiteiten/agenda-workshops-en-lezingen/) 5, 6, 20 en 21 januari: Workshop "Bio-Logica van Gedrag en Karakter" in Hoogstraten

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO 6 t/m 12 oktober 2019 Rust in de natuur Reflectie Ruimte voor jezelf Bewustwording De rust van de natuur geeft ruimte voor wat er ten diepste in mij leeft.

Nadere informatie

Een innerlijke reis naar bewustwording en groei

Een innerlijke reis naar bewustwording en groei ONENESS AWAKENING Een innerlijke reis naar bewustwording en groei WAAROM DEZE TRAINING Omdat ieder mens gelukkig en succesvol wil zijn en je dit bereikt door te groeien in bewustzijn. De tweedaagse Oneness

Nadere informatie

Agenda - oktober

Agenda - oktober Agenda - oktober - 2017 3 oktober dinsdagavond en 4 oktober woensdagochtend, Yin Yoga door Natasha Baumgarten Yin Yoga is een pad binnen de yoga dat in vergelijking met andere yoga vormen zachter en meer

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Wijsheid (343, 369,374, 395, 400, 446) 343. Het Licht in de mens

Wijsheid (343, 369,374, 395, 400, 446) 343. Het Licht in de mens Wijsheid (343, 369,374, 395, 400, 446) 343. Het Licht in de mens 16-02-2014 Het thema van vandaag is Wijsheid Hoe we wijs kunnen handelen heb ik verstopt in de volgende preek Elk mens heeft een Licht in

Nadere informatie

Waarom Running Therapie?

Waarom Running Therapie? Ben jij een vreugdevolle looptrainer of fysiotherapeut en zoek je naar verdieping om jouw lopers en patiënten meer te kunnen geven dan alleen een schema? Dan is deze unieke bijscholing absoluut iets voor

Nadere informatie

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN 7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN Met deze tips wil ik je kennis laten maken met mijn werk en een heel bijzondere dienst die ik aanbied, namelijk: De Helende Reis De Helende Reis is een uiterst krachtige manier

Nadere informatie

netwerk Op weg naar floreren

netwerk Op weg naar floreren Op weg naar floreren door Marja de Vries Als iets in lijn is met de universele wetmatigheden, functioneert het optimaal, komt het meer overeen met wie we in essentie zijn, is het in balans en harmonie

Nadere informatie

Van klacht naar kracht, een nieuwe kijk op hooggevoeligheid. Lusanne Hogeweg

Van klacht naar kracht, een nieuwe kijk op hooggevoeligheid. Lusanne Hogeweg Van klacht naar kracht, een nieuwe kijk op hooggevoeligheid Lusanne Hogeweg Hooggevoeligheid wordt vaak beschouwd als een lastige karaktertrek. Ten onrechte, meent Lusanne Hogeweg. Haar boodschap aan alle

Nadere informatie

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016:

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016: Mankind Mens & Organisatie gelooft in de kracht van dromen en drijfveren in relatie tot ondernemerschap en leiderschap. Dromen en drijfveren vormen de grond waarop ambitie kan groeien. Passie zorgt vervolgens

Nadere informatie

Van dezelfde auteur. Ik hou van mij. Bezoek Annemarie s website voor meer informatie

Van dezelfde auteur. Ik hou van mij. Bezoek Annemarie s website  voor meer informatie Van dezelfde auteur Ik hou van mij Bezoek Annemarie s website www.annemariepostma.nl voor meer informatie A n n e m a r i e P o s t m a Leven in acceptatie Antwoorden, inzichten en inspiratie voor elke

Nadere informatie

Versluierde boodschappen van Jezus in het Thomas Evangelie (392, 406, 407, 408, 409)

Versluierde boodschappen van Jezus in het Thomas Evangelie (392, 406, 407, 408, 409) Versluierde boodschappen van Jezus in het Thomas Evangelie (392, 406, 407, 408, 409) 392. De versluierde boodschap van Jezus 22-02-2015 Deze preek is gebaseerd op het Evangelie van Thomas (Codex II, Boek

Nadere informatie

lichaa mswerk zelfonderzoek Oorsprong van Rebalancing 25 J A A R STICHTING OPLEIDING REBALANCING

lichaa mswerk zelfonderzoek Oorsprong van Rebalancing 25 J A A R STICHTING OPLEIDING REBALANCING Oorsprong van Rebalancing In deze jaren heeft de opleiding zich verder en dieper ontwikkeld in het aanbieden van een driejarige beroepsopleiding en diverse workshops. Deze creëren de ruimte en de gelegenheid

Nadere informatie

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider?

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? LEVENDAAL 11, 6715 KJ EDE - TELEFOON 06 21 24 22 55 leidjew@xs4all.nl - www.leidjewitte.nl SPIRITUALITEIT De aangeboren menselijke behoefte

Nadere informatie

De kracht van de ontmoeting

De kracht van de ontmoeting FEMALE LEADERSHIP JOURNEY NEPAL De kracht van de ontmoeting De Female Leadership Journey naar Nepal biedt je de kans om in een land vol spiritualiteit en diversiteit je persoonlijke leiderschapsstijl verder

Nadere informatie

Hazrat Inayat Khan en het Universeel Soefisme

Hazrat Inayat Khan en het Universeel Soefisme Hazrat Inayat Khan en het Universeel Soefisme Hazrat Inayat Khan Geboren 5 juli 1882 te Baroda (India) Gestorven 5 februari 1927 in India Hazrat is een aanspreking voor een hooggeplaatst iemand Hazrat

Nadere informatie

Dieper duiken, Hoger vliegen en Waarnemen met Hoger Inzicht. De Energieën voor april 2010

Dieper duiken, Hoger vliegen en Waarnemen met Hoger Inzicht. De Energieën voor april 2010 Dieper duiken, Hoger vliegen en Waarnemen met Hoger Inzicht De Energieën voor april 2010 Aartsengel Michaël door Celia Fenn, vertaald uit het Engels door Oscar Woudsma Geliefde Familie van Licht, in deze

Nadere informatie

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Spiritueel dagboek Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Voorwoord: Een spiritueel dagboek 5 Waarom een spiritueel dagboek? 7 Om bewuster te leven en te handelen Aandachtspunten

Nadere informatie

Retraite in Frankrijk

Retraite in Frankrijk Retraite in Frankrijk Naar een Liefdevolle Volwassen Relatie! Van strijd naar helen Waarom systemische Relatie Retraite? Van 03 t/m 10 juli 2015 Relaties lijken onze levens te beheersen. Als we "alleen"

Nadere informatie

Secure Base Docentschap. Je verbinden met jezelf en anderen

Secure Base Docentschap. Je verbinden met jezelf en anderen Secure Base Docentschap Je verbinden met jezelf en anderen 2018 Al sinds ik een kind was, had ik de instinctieve neiging tot ontwikkeling en groei. Voor mij is de functie en de plicht van mens-zijn de

Nadere informatie

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019:

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: Bid dat de heilige Geest je een mooie bijbeltekst zal geven als leidraad voor het komende jaar en schrijf hem hier op: Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: God wil zijn genade en liefde geven aan iedereen

Nadere informatie

Nâm Afscheid & Overgang en Stervensbegeleiding Opleidingstraject

Nâm Afscheid & Overgang en Stervensbegeleiding Opleidingstraject Op school en op de universiteit kunnen wij werkelijk alles leren, Maar hoe wij afscheid kunnen nemen, dat leren wij niet. (toespraak tijdens een uitvaart) Afscheid nemen is een onderdeel van het leven

Nadere informatie

Salk a, vitale ongetemde bewuste energie

Salk a, vitale ongetemde bewuste energie Salk a, vitale ongetemde bewuste energie Wij nodigen je graag uit deel te nemen aan de komende Salk a dagen en intensives in 2017! Salk'a-dagen Salk'a intensives 1 september 5 en 6 oktober 24 november

Nadere informatie

Retraite In het hart van meditatie. Van donderdag 21 mei tot en met dinsdag 26 mei 2015 Epidaurus, Griekenland. Dr. Indah Courtens

Retraite In het hart van meditatie. Van donderdag 21 mei tot en met dinsdag 26 mei 2015 Epidaurus, Griekenland. Dr. Indah Courtens Retraite In het hart van meditatie Van donderdag 21 mei tot en met dinsdag 26 mei 2015 Epidaurus, Griekenland Dr. Indah Courtens There is something beyond our mind, which abides in silence within our mind.

Nadere informatie

De essentie van het leven

De essentie van het leven De essentie van het leven Eerste druk, 2014 2014 Lucien M. Verkooijen Coverbeeld: schilderij Mystieke reis ei tempera op board door Lia Vonk Fotografie: Fred van Welie Correctors: Elly van de Vlugt, José

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Feest van de heilige Familie en Oudjaar. viering zondag 20 dec jaar c. Antonius van Padua..

Feest van de heilige Familie en Oudjaar. viering zondag 20 dec jaar c. Antonius van Padua.. Feest van de heilige Familie en Oudjaar. viering zondag 20 dec. 2018 jaar c. Antonius van Padua.. Genade, vrede en verbondenheid, in de naam van de Vader, Zoon en Heilige Geest. Welkom U allen op deze

Nadere informatie

Manen. om je dromen waar te maken. JAARBOEK november december 2017

Manen. om je dromen waar te maken. JAARBOEK november december 2017 13 Manen om je dromen waar te maken JAARBOEK november 2016 - december 2017 JAARBOEK november 2016 - december 2017 Dit ben ik PERSOONLIJK Naam Adres Postcode en woonplaats Telefoon thuis Je natuur is liefde

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com)

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com) Als de Grootmoeders worden gehoord, wordt de aarde geheeld. (een Hopi profetie) Met deze voorspelling werd bedoeld, dat er een tijd aan zou breken, waarin de wijsheid zou gaan prevaleren boven het verstand

Nadere informatie

Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen

Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen Martha Veerbeek Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen Boodschappen voor vrouwen van nu Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 9 Welkom 11 Vrije wil 14 Onvoorwaardelijke liefde 18 De hemel op aarde 26 Het

Nadere informatie

HET ULTIEME CIRKEL VAN VERVULLING ASSESSMENT

HET ULTIEME CIRKEL VAN VERVULLING ASSESSMENT WIE ZIT HIER ACHTER? WIE ZIT HIER ACHTER? IK BEN SANDRA DERKSEN EN AUTEUR VAN AFVALLEN ALS SPIRITUELE OEFENING LESSEN VOOR EEN LICHT EN VERVULLEND LEVEN EN FOOD FOR THOUGHT. Ik ben de bedenkster van de

Nadere informatie

Hallo mooi lief mens,

Hallo mooi lief mens, Hallo mooi lief mens, Juni staat inmiddels op de kalender. Vanuit een heerlijke plek waar we nu mogen vertoeven schrijf ik deze nieuwsbrief. De energie van de Volle maan is nog volop aanwezig en geeft

Nadere informatie

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Datum: 10 november 2016 We doorlopen de stappen in twee richtingen. Eerst van buiten naar binnen en daarna omgekeerd, van binnen naar buiten. Gebruik zowel je hoofd

Nadere informatie

Zuiverheid (280, 289, 321, 336, 404, 418, 419, 436) 280. Zuiverheid als basis voor liefde, vriendschap en Waarheid

Zuiverheid (280, 289, 321, 336, 404, 418, 419, 436) 280. Zuiverheid als basis voor liefde, vriendschap en Waarheid Zuiverheid (280, 289, 321, 336, 404, 418, 419, 436) 280. Zuiverheid als basis voor liefde, vriendschap en Waarheid Lieve mensen 29 juli 2012 Iedereen weet dat liefde en het hart van de mens met elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Soefi centrum Den Bosch april 2019.

Nieuwsbrief Soefi centrum Den Bosch april 2019. Nieuwsbrief Soefi centrum Den Bosch april 2019. Lieve mensen, elk jaar ben ik weer verwondert over de geweldige schoonheid van de natuur. In dit jaargetijde komen uit de kleinste takjes weer voorzichtig

Nadere informatie

MOEDERWORKSHOP ZONDAG 21 DECEMBER 10.30 UUR - 21.00 UUR UTRECHT

MOEDERWORKSHOP ZONDAG 21 DECEMBER 10.30 UUR - 21.00 UUR UTRECHT MOEDERWORKSHOP ZONDAG 21 DECEMBER 10.30 UUR - 21.00 UUR UTRECHT GEEF JOUW EIGEN BEVALLING EEN DIEPERE PLEK IN JE LEVEN WORKSHOP VOOR MOEDERS OM HUN BEVALLING AAN MOEDER AARDE TE GEVEN IN DE SYMBOLIEK VAN

Nadere informatie

Ontdek je diepste bron in de woestijn 8 daagse workshop Vertrouwen, zielsgeluk, kracht, kwaliteit, liefde, wijsheid, overgave, vreugde en stille vrede. Ik zou nog uren kunnen doorgaan over al het moois

Nadere informatie

Advent leesrooster 2018

Advent leesrooster 2018 Advent leesrooster 2018 Vanaf zondag 2 december is het Advent. Hieronder vind je een leesrooster bestaande uit korte Bijbelteksten om elke dag even bij stil te staan. Gemaakt door een trouwe vriendin.

Nadere informatie

DE LANTAARN KRIJG ZICHT OP JOUW WAARDEN

DE LANTAARN KRIJG ZICHT OP JOUW WAARDEN KRIJG ZICHT OP JOUW WAARDEN Een lantaarn helpt je om in het donker je weg te vinden. Zo is het ook met je waarden. Je persoonlijke waarden belichten het pad dat voor jou is weggelegd, ze geven richting

Nadere informatie

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Geschreven door auteur Geen Reacties Gepubliceerd: december 28th, 2013 Natalie Glasson Aartsengel Metatron, met Natalie Glasson Binnenin jouw wezen

Nadere informatie

* Hieros Gamos festival, 3 t/m 7 juli 2019 * Tantra weekeinden in een kleinschalige, intieme omgeving * Zwemmen met wilde dolfijnen in de Rode Zee

* Hieros Gamos festival, 3 t/m 7 juli 2019 * Tantra weekeinden in een kleinschalige, intieme omgeving * Zwemmen met wilde dolfijnen in de Rode Zee Hoi mooi mens, In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen: * Hieros Gamos festival, 3 t/m 7 juli 2019 * Tantra weekeinden in een kleinschalige, intieme omgeving * Zwemmen met wilde dolfijnen in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie