Technische Omschrijving

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Technische Omschrijving"

Transcriptie

1 BAM Woningbouw Technische Omschrijving Datum 10 december 2016

2 Blad 2 van 14 Pinksterbloem (type A) Blauwe Lis (type B) Waterviolier (type C) Voor u ligt de technische omschrijving van de woningen in bovengenoemd project. Hierin wordt in het kort omschreven hoe uw woning wordt samengesteld, afgewerkt en wat u in de diverse ruimten mag verwachten. Deze technische omschrijving is onderdeel van de contractstukken bij de koop van de woning en is onlosmakelijk verbonden met de verkooptekeningen. Inhoudsopgave 1. Algemeen Fundering Vloeren en bouwmuren Buitengevels Gevelkozijnen Het dak Binnenwanden Binnendeuren en -kozijnen Houten trap Plafond-, wand- en vloerafwerking Schilderwerk Keuken Sanitair Gas- en waterleidingen Riolering Elektra Ventilatie Verwarmingsinstallaties Tuininrichting Kleur- en materiaalstaat exterieur Kleur- en materiaalstaat interieur... 14

3 Blad 3 van Algemeen Deze technische omschrijving is nauwkeurig en met zorg samengesteld. Ondanks het bovenstaande moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen, voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De verkopende partij is gerechtigd tijdens de bouw die wijzigingen aan te brengen, waarvan de noodzakelijkheid tijdens de uitvoering blijkt, mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan waarde, kwaliteit en bruikbaarheid van de woning. Deze wijzigingen zullen geen van de partijen enig recht geven tot het vragen van verrekening van meerdere of mindere kosten. De indeling op de situatietekening van het openbare terrein (paden, groen e.d.) is opgesteld aan de hand van de laatste gegevens. Wijzigingen hierop vallen buiten de invloedssfeer van de verkopende partij. De genoemde maten in de tekeningen en in de technische omschrijving zijn nooit exact maar een goede benadering. Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK) Uw woning wordt gerealiseerd met SWK waarborgcertificaat. Dit waarborgcertificaat beschermt u tegen risico s die verbonden zijn aan de aanschaf van een nieuwe woning. Zo heeft u zekerheden ten aanzien van de kwaliteit en garanties van uw woning maar bent u ook beter beschermd bij een faillissement van één van de partijen. Meer informatie kunt u lezen op Forest Stewardship Counsil (FSC ) BAM woningbouw heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Zo is BAM woningbouw FSC gecertificeerd en wordt het toepassen van FSC-hout zo veel mogelijk gestimuleerd. Zo ook bij uw woning. Volgorde van stukken Ongeacht hetgeen in deze technische omschrijving is bepaald, gelden onverkort de door SWK gehanteerde en voorgeschreven regelingen, reglementen en standaardvoorwaarden, tenzij daarvan uitdrukkelijk en in overleg wordt afgeweken. Als een omschrijving in deze technische omschrijving onverenigbaar of nadeliger is voor de kopende partij, dan gelden nog steeds de bovengenoemde bepalingen van het SWK. Bij tegenstrijdigheden gaat de technische omschrijving voor de tekeningen. Bouwbesluit en andere regelgeving In het Bouwbesluit (=wetgeving) wordt niet geredeneerd in 'functionele eisen' maar wel in 'prestatie-eisen'. De begrippen woonkamer, keuken, slaapkamer en dergelijke worden niet gebruikt. In het Bouwbesluit wordt gesproken over verblijfsgebied, verblijfsruimten, onbenoemde ruimten en inwendige verkeersruimten. Hierna worden een aantal voorbeelden gegeven van de begrippen die van toepassing zijn op uw woning.

4 Blad 4 van 14 Benaming Bouwbesluit Verblijfsruimte Verkeersruimte Onbenoemde ruimte Technische ruimte Toiletruimte Badruimte Buitenruimte Benaming brochure / technische omschrijving woonkamer, keuken, slaapkamer entree, hal, overloop (nader aangegeven ruimten in de woning) MV/CV-ruimte, meterkast, techniek/werkkast toilet badkamer tuin, terras Naast het Bouwbesluit zijn ook onderstaande voorschriften en bepalingen van toepassing: de gemeentelijke bouwverordeningen van de gemeente Rijswijk voorschriften en bepalingen van gemeentelijke bouwtoezicht. nutsbedrijven. brandweer. Verrekenposten Indien verrekenposten zijn opgenomen, wordt daaronder het bedrag van de verrekenpost in euro s verstaan. Deze posten zijn inclusief montage en inclusief BTW (tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven). Koperswijzigingen In deze technische omschrijving is omschreven op welke wijze de woning standaard wordt samengesteld en afgewerkt. Afhankelijk van de door u gekozen koperswijzigingen kan hiervan afgeweken worden conform de omschrijving van deze koperswijzigingen (zie verder betreffende bijlage(n) van de koop- aannemingsovereenkomst). Individuele koperswijzigingen dienen altijd ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de woonadviseur van BAM Woningbouw. Hierbij wordt gekeken naar de technische haalbaarheid, het voldoen aan de van toepassing zijnde regelgeving en de invloed op het gestandaardiseerde bouwproces. 2. Fundering De woningen hebben een fundering van betonnen heipalen en betonnen funderingsbalken. 3. Vloeren en bouwmuren De begane grond van de woning bestaat uit een geïsoleerde betonnen systeemvloer. De verdiepingsvloeren zijn massieve betonnen vloeren die in het werk zijn gestort. De vloeren zijn glad afgewerkt met een afwerkvloer. In de badkamer is dit een zandcement vloer, in de rest van de woning is dit een anhydriet vloer. Achter de knieschotten en in de meterkast wordt geen afwerkvloer aangebracht. De woningscheidende bouwmuren zijn massieve betonnen wanden van 25 cm dik. Dit geldt ook voor de kopgevelwand bij de eindwoningen van een blok. Deze wand is 15 cm dik. Voor de afwerking van de wanden en plafonds: zie paragraaf 12.

5 Blad 5 van Buitengevels De gevels van de woningen worden uitgevoerd als een spouwmuur. De voor- en achtergevel worden opgebouwd met houten spouwbladen (met FSC keurmerk). De complete gevelopbouw van binnen naar buiten is als volgt: gipsvezel beplating. dampremmende folie. houten stijl- en regelwerk met daartussen isolatie van minerale wol. dampopen, waterkerende folie. luchtspouw. metselwerk. De aansluitingen van de houten spouwbladen op de betonwanden en -vloeren worden met een PUR-voeg tochtdicht afgewerkt. De kopgevelwand bij de eindwoningen van een blok is van binnen naar buiten als volgt opgebouwd: massieve betonnen wand isolatie luchtspouw metselwerk en/of Eternit beplating Het metselwerk wordt uitgevoerd als schoon metselwerk en wordt gevoegd met een doorstrijkmortel op kleur. Boven de kozijnen van de beganegrond en de kopgevels worden de stenen gedragen door stalen lateien. Metselwerk onder kozijnen wordt afgedekt met Holonite raamdorpel. Op de buitenhoeken van de woningen, woningen onderling en onderzijde van het dak worden houten sierbalken geplaatst. Voor de exacte posities zie de verkooptekeningen. De houten balken zijn onafgewerkt waardoor de balken na verloop van tijd zullen vergrijzen. Ter plaatse van de gevelkozijnen worden er op diverse posities aluminium sierluiken geplaatst. Zie hiervoor de verkooptekeningen. De luiken zijn beweegbaar en dus ook te openen en te sluiten. Op de verdieping worden doorvalbeveiligingen aangebracht t.p.v. de naar binnen draaiende ramen welke tot aan de grond doorlopen. Hierdoor kunt u veilig uw raam van de slaapkamer openen en geeft dit een zeer ruimtelijk gevoel. Zie hiervoor uw verkooptekeningen. 5. Gevelkozijnen De houten kozijnen, ramen en deuren in de gevels worden gemaakt van hardhout en voorzien van een drie-laagse beglazing. De draai-kiep ramen worden voorzien van scharnieren en afsluitbare raamboompjes. De houten kozijnen en ramen worden geleverd onder FSC keurmerk. Aan de binnenzijde worden de kozijnen voorzien van natuurstenen vensterbanken. De voordeur is een plaatdeur en voorzien van een driepuntssluiting en een brievenbus met een tochtwering.

6 Blad 6 van 14 De houten kozijnen, ramen en deuren worden afgewerkt zoals in hoofdstuk Schilderwerk is omschreven. De schuifpui in de achtergevel is van aluminium. Deze wordt fabrieksmatig in een door de architect bepaalde kleur gemoffeld en voorzien van drie-laagse beglazing. De schuifdeur is zowel aan de binnen- als buitenzijde afsluitbaar. De voordeur, schuifpui en de bergingsdeur worden voorzien van een cilinder. Deze zijn gelijksluitend en kunnen dus met dezelfde sleutel geopend worden. 6. Het dak Het schuine dak van de woning bestaat uit een geïsoleerde sporenkap (met FSC-keurmerk) met een binnenbekleding van spaanplaat. De buitenzijde wordt gedekt met keramische gesmoorde dakpannen. Onder het dak wordt een zinken mastgoot op stalen gootbeugels aangebracht. De onderzijde van deze gootconstructie aan de buitenzijde heeft een lichtgrijze kleur. Daar waar het dak en de vloer op elkaar aansluiten, wordt een constructief knieschot aangebracht. Dit knieschot wordt opgebouwd uit vuren regelwerk met een spaanplaat bekleding. De aansluitingen van de kap op de betonwanden en -vloeren worden met een PUR-voeg tochtdicht afgewerkt. Deze aansluitingen worden afgetimmerd met aftimmerlatten. De onderzijde van de kap wordt met witte spaanplaat afgewerkt. In de kap wordt een houten tuimeldakvenster geplaatst. Deze is aan de binnenzijde ook afgetimmerd met witte spaanplaat. De inbouwhoogte van dit dakraam is afgestemd op de verdeling van de PV panelen waardoor dit dakraam iets hoger in het dak wordt geplaatst. De bediening van het dakraam zit aan de onderzijde waardoor u het dakraam goed kunt bedienen. 7. Binnenwanden De binnenwanden van de woning worden samengesteld uit gipsblokken met een dikte van 7cm. Tussen de slaapkamers onderling worden, in verband met extra geluidswering, zwaardere blokken toegepast dan tussen de overige wanden. 8. Binnendeuren en -kozijnen. De binnendeuren zijn fabrieksmatig afgelakte opdekdeuren (met FSC-keurmerk). Deze zijn voorzien van een loopslot, deurkrukken en kortschilden. De deur van de hoofdslaapkamer wordt voorzien van een dag- en nachtslot, de deuren van de badkamer en toilet van een vrijen bezetslot en de deur van de trapkast van een kastdeurslot. De opdekdeuren worden geplaatst in kozijnen van gemoffeld plaatstaal met bovenlichten van blank glas. Boven de trapkastdeur wordt een ondoorzichtig bovenlicht van wit geplastificeerd hardboard geplaatst. De meterkastdeur is een paneeldeur van gemelamineerd spaanplaat op een bijpassend houten regelwerk. De meterkastdeur wordt voorzien van een stalen kastdeurslot.

7 Blad 7 van Houten trap De verdiepingstrappen worden gemaakt van vurenhout met FSC-keurmerk. De trap van begane grond naar eerste verdieping in gesloten uitvoering en de trap van de eerste naar de tweede verdieping in een open uitvoering. Houten traphekjes worden geplaatst op onderste trapboom op de begane grond, tussen de spillen op de eerste verdieping en rondom het trapgat op zolder. Langs de muurzijden wordt een blank gelakte houten stokleuning geplaatst. 10. Plafond-, wand- en vloerafwerking Plafondafwerking Alle betonplafonds worden voorzien van structuurspuitwerk. Alleen het plafond van de meterkast en de kap worden niet nader afgewerkt. Wandafwerking De niet nader afgewerkte wanden worden behangklaar afgewerkt. Dit houdt in dat de wanden geschikt zijn voor een (bouw)behang. Tegenwoordig is een grote verscheidenheid aan behang verkrijgbaar. Voor de fijnere behangsoorten en voor het schilderen van de wanden moeten deze door u zelf nog verder worden afgewerkt/voorbehandeld. Op de hieronder genoemde plaatsen worden wandtegels merk Kermos glanzend wit met een afmeting van 25x33 cm aangebracht. toilet: rondom tot +/- 1,50 m 1 + vloer. badkamer: rondom tot plafond. Boven het tegelwerk in het toilet wordt de wand tot aan het plafond voorzien van structuurspuitwerk. Vloerafwerking In de badkamer en in het toilet worden vloertegels merk Kermos antraciet, afmeting 30x30 cm op de afwerkvloer aangebracht. Ter plaatse van de douchehoek worden de tegels verdiept aangebracht ten opzichte van de rest van de vloer. Het water wordt afgevoerd in een easydrain draingoot. Voegen tegelwerk Het tegelwerk wordt afgewerkt met een waterdichte voeg in de kleur wit bij de wandtegels en in de kleur grijs bij de vloertegels. De hoekaansluitingen tussen tegels onderling en tussen tegels met kozijn en aanrechtblad worden voorzien van een schimmelwerende siliconenkit. 11. Schilderwerk De houten gevelkozijnen, -ramen en -deuren worden aan de binnen- en buitenzijde afgewerkt met een dekkende grondlaag. Daarna worden de houten gevelkozijnen, -ramen en -deuren aan de binnen- en buitenzijde afgelakt in de kleur zoals in de kleurenstaat is aangegeven. De houten trap wordt afgewerkt met een dekkende grondlaag. Daarna worden de diverse onderdelen van de houten trap afgelakt in de kleur zoals in de kleurenstaat is aangegeven. De onderzijde van trap in de trapkast, de traptreden en de stootborden worden niet afgelakt.

8 Blad 8 van 14 De waterleidingen die in het zicht komen worden dekkend afgelakt. De leidingen in de meterkast en in de installatiehoek alsmede de leidingen van het verwarmingssysteem worden niet afgelakt. De aluminium schuifpui, de meterkastdeur, de binnendeuren en kozijnen en de radiatoren worden in de fabriek al volledig voorzien van een kleurafwerking. Het is niet nodig om deze onderdelen tijdens de bouw van de woning te voorzien van een nadere afwerking. 12. Keuken In uw woning wordt kan een keuken worden geplaatst door Bruynzeel. Hiervoor is voor de rijwoningen een cheque van 4000,- euro incl. Btw beschikbaar en voor de Twee-onder-één kappers een cheque van 7500,- euro incl. Btw. In uw verkoopdocumenten is een aanbieding toegevoegd waar u gebruik van kunt maken. Mocht u elders een keuken aanschaffen verwijzen wij u naar het retourbedrag in de kopersoptie prijslijst. 13. Sanitair De sanitair combinaties worden geleverd conform onderstaande opsomming. Toilet een wit vrij hangend wandcloset type Ideal standaard Connect met een bijbehorende closetzitting en druktoetsbediening inclusief waterbesparende voorziening. een witte porseleinen fontein type Ideal standaard Connect Arc, met een verchroomde fonteinkraan type Venlo Nimbus II en een verchroomde sifon met vloerbuis. Badkamer een wit vrij hangend wandcloset type Ideal standaard Connect met een bijbehorende closetzitting en druktoetsbediening inclusief waterbesparende voorziening. een porseleinen witte wastafel van Ideal Standard, type Connect Arc, afmeting circa 60 cm, met een één-greeps verchroomde mengkraan van Ideal Standard, type Mara Grande, en een verchroomde sifon met vloerbuis. Een wit kunststof duobad van Ideal Standard, type Hotline, afmeting 180 x 80 cm, voorzien van een thermostatische bad/douchemengkraan van Ideal Standard, type Ceralin, inclusief badset Ideal standaard, type Idealrain, bestaande uit een verchroomde kunststof douchekop en een verchroomde verstelbare handdouchehouder. Het bad is alleen standaard in woningtype C. Bij type A & B is dit optioneel. een keramisch planchet van Ideal Standard, type Eurovit, en een spiegel (60x80cm) met verdekte bevestiging. een verchroomde thermostatische douchemengkraan van Ideal Standard, type Ceralin, zonder omstelinrichting, met een verchroomde doucheslang. een glijstangcombinatie type Ideal Standard Idealrain bestaande uit een verchroomde kunststof douchekop en een verchroomde glijstang ( 60cm ).

9 Blad 9 van 14 Zolder: Wasmachine aansluiting [tevens vulpunt t.b.v. de cv-installatie]: o een verchroomde kraan (Venlo) met een zwart kunststof handgreep, beluchter en slangkoppeling. o een wit kunststof vloerbuis met sifon. 14. (Gas)- en waterleidingen In de meterkast wordt geen gasaansluiting gerealiseerd door de nutspartijen. Uw woning wordt voorzien van een Warmtepomp met individuele bron. De kosten hiervoor zijn niet opgenomen in de vrij-op-naam prijs van uw woningen. U ontvangt hiervoor een apart voorstel van BAM Techniek Energy Systems. In de meterkast wordt een wateraansluiting met een watermeter gerealiseerd door de nuts partijen. Van de watermeter en van de warmtepomp worden koud- en warmwaterleidingen naar onderstaande tappunten gebracht. Alleen koud water naar: de wasmachine op de zolder de spoelvoorziening van de closetpotten het fonteintje in het toilet een afgedopte aansluiting in de keuken (voor een vaatwasser) Koud en warm water naar: de keukenkraan de wastafel in de badkamer de douchekraan in de badkamer De aansluitkosten op het waternet zijn opgenomen in de VON-prijs van uw woning. 15. Riolering De rioleringsleidingen van het regenwater en de vuilwaterriolering worden apart aangesloten op de openbare riolering. De riolering loopt door uw voortuin naar de bestrating. Vanaf de dakgoot worden zinken regenpijpen naar de riolering gebracht. De regenpijpen van de achtergevel worden met een riolering door de kruipruimte naar de voorkant gebracht. In de woning worden vanaf diverse aansluitpunten afvoerleidingen gelegd en met een stankafsluiter op de buitenriolering aangesloten. Voor de ontluchting wordt de riolering aangesloten op een ontluchtingspijp in het dak. De aansluitkosten op het rioleringsstelsel zijn opgenomen in de VON-prijs van uw woning. 16. Elektra In de meterkast wordt een elektra-aansluiting met een elektrameter gerealiseerd door de nutspartijen. Van de elektrameter wordt een laagspanningsinstallatie aangelegd volgens het centraal dozensysteem.

10 Blad 10 van 14 De leidingen worden weggewerkt in de wanden en vloeren. De wandcontactdozen en schakelaars worden uitgevoerd als inbouw. De uitzonderingen hierop zijn de meterkast, de onderzijde van de dakplaat en de vrijstaande berging. De meterkast wordt standaard voorzien van 1 hoofdschakelaar, 2 aardlekschakelaars en 7 groepen. De aansluiting van de wasmachine wordt op één van deze groepen apart aangesloten. In de meterkast wordt tevens een dubbele wandcontactdoos gemonteerd voor algemeen gebruik (Router e.d.). Omdat uw woning geen gasaansluiting heeft kunt u alleen elektrisch koken (keramisch/inductie). Hiervoor wordt standaard een aansluitpunt gemaakt in de keuken met een 2x230V aansluiting op een aparte groep welke wordt afgemonteerd met een Perilex wandcontactdoos. In het algemeen wordt het elektramateriaal op de volgende hoogte gerealiseerd. De schakelaars op circa 105cm De wandcontactdozen in de woon- en slaapkamers op circa 35cm De wandcontactdozen boven het aanrechtblad op circa 117cm De wandcontactdozen in de verkeersruimten en de badkamer op circa 105cm Vanuit de meterkast worden twee loze buisleidingen naar de woonkamer en één loze buisleiding naar de hoofdslaapkamer aangebracht. Deze onbedrade buisleidingen komen uit in een inbouwdoos op circa 35 cm boven de afgewerkte vloer. Door de geliberaliseerde telecommarkt zal uw woning mogelijk niet worden voorzien van een telefoon- en/of cai-aansluiting voor telefonie, internet en/of televisie. De leveranciers zijn niet meer verplicht om standaard iedere woning aan te sluiten. U heeft zelf de mogelijkheid om een leverancier te kiezen. De door u gekozen leverancier zal de aansluiting in de meterkast van uw woning realiseren. Op elke verdieping van uw woning wordt een rookmelder aangebracht, zoals op tekening is aangegeven. Op uw dak worden standaard een hoeveelheid PV panelen geplaatst. Deze zonnepanelen wekken energie op welke wordt omgezet in elektriciteit. Deze opgewekte elektriciteit is voldoende om de basis installaties van uw woning te voorzien van energie. Hierdoor is uw woning zelf bijna energie neutraal en heeft u alleen een energierekening voor uw eigen huishoudelijke gebruik. De woning heeft hierdoor een EPC waarde van 0,0 en loopt u voorop op de toekomstige doelstellingen van de overheid vanaf De kosten van deze PV panelen zijn niet opgenomen in de vrij-op-naam prijs van uw woningen. U ontvangt hiervoor een apart voorstel van BAM Techniek Energy Systems. De aansluitkosten op het energienet zijn opgenomen in de VON-prijs van uw woning. De basis meterkastaansluiting wordt aangevraagd op basis van 3x25 Ampère.

11 Blad 11 van Ventilatie In uw woning wordt een balans-ventilatiesysteem aangebracht op basis van mechanische toevoer van lucht en mechanische afvoer van lucht. De toevoer geschiedt via de ventilatieventielen in het plafond van de verblijfsruimten. De mechanische afvoer vindt plaats via een gemotoriseerde WTW-ventilatie box op zolder. Vanaf de ventilatie box wordt de lucht afgezogen via metalen kanalen met eventuele (flexibele) hulpstukken. In de keuken, toilet, badkamer en zolder worden afzuigventielen aangebracht op vaste posities. De afzuigventielen worden per vertrek ingeregeld. U kunt het systeem bedienen in de woonkamer (hoofdbediening) en in de badkamer. 18. Verwarmingsinstallaties Uw woning wordt voorzien van een centraal verwarmingssysteem dat bestaat uit een warmtepomp in de trapkast met bijbehorend voorraadvat van +/- 200 liter. De afgifte van warmte geschied d.m.v. vloerverwarming op de beganegrond en de 1 e verdieping. De leidingen worden in de afwerkvloer weggewerkt. Er worden geen radiatoren geplaatst behoudens een elektrische designradiator in de badkamer t.b.v. extra comfort. De capaciteit van de warmtepomp/voorraadvat geeft een nominale volumestroom voor warmtapwater van ca. 7,5 liter/minuut. De te behalen en te handhaven temperatuur, bij gelijktijdig functioneren van het vloerverwarmingssysteem en bij gesloten ramen en deuren, dient voor de volgende ruimten ten minste te zijn: woonkamer 20 o C keuken 20 o C slaapkamers 20 o C badkamer 22 o C entree 15 o C De temperatuur kunt u regelen door middel van een thermostaat in de woonkamer. De vloerverwarming wordt voor u ingeregeld op de verdelen in de trapkast en/of installatieruimte. 19. Tuininrichting De grond die bij het ontgraven van de bouwputten vrij komt, wordt gebruikt om de tuinen weer mee aan te vullen. In de tuin wordt de volgende bestrating aangelegd. Achtertuin: Betonnen staptegels van 60x40 cm van de aluminium schuifpui naar de trap welke toegang geeft tot de houten vlonder langs het water. Voortuin: een plateau van 0,9 x 1,5 m 1, met betontegels van 30x30cm. een pad van het plateau naar de openbare bestrating van 90cm breed met betontegels van 30x30cm. De twee-onder-één kap woningen krijgen 2 opstelplaatsen voor een auto in de voortuin. Deze rijstroken worden gemaakt van betontegels van 60x40 cm. De erfgrenzen worden waar nodig gemarkeerd door middel van paaltjes op de hoeken van het perceel.

12 Blad 12 van 14 In uw voor of achtertuin wordt een berging geplaatst. De berging bestaat uit: een betonnen vloerplaat, de bovenkant van de vloer is vlak en wordt niet nader afgewerkt. wanden van houten stijl en regelwerk met een bekleding van Eternit beplating. een hardhouten kozijn en deur met glasopening van brute draadglas. een schuin dak van houten regels met daarop keramische gesmoorde dakpan en een PVC goot met PVC hemelwaterafvoer. een houten tussenwand. een PVC hemelwaterafvoer wordt bij de bergingen in de voortuin aangesloten op de riolering van de woning. De hemelwaterafvoer van de bergingen in de achtertuin lozen direct in het aangrenzende water. een elektrische installatie welke als opbouw wordt uitgevoerd en aangesloten op de installatie van de woning, hiervoor loopt een kabel door uw tuin. de berging is niet geïsoleerd. In uw achtertuin wordt langs de waterkant een houten vlonder geplaatst met een afmeting conform uw verkooptekening. De toegang tot deze vlonder vind plaats d.m.v. een houten trap welke langs het talud van de tuin wordt geplaatst. Op verschillende posities tussen privé en openbaar gebied worden Liguster hagen van +/- 80 cm hoogte geplant. Op de situatietekening kunt u zien waar de hagen zich bevinden.

13 Blad 13 van Kleur- en materiaalstaat exterieur Onderdeel Materiaal Kleur Woning: Bestrating en terras Betontegels Naturel grijs Metselwerk (baksteen) Rustique genuanceerd Licht rood/bruin/grijs Voegwerk Doorstrijkmortel Grijs Gevelkozijnen Hardhout Licht grijs Ral 7047 Ramen Hardhout Licht grijs Ral 7047 Voordeurkozijn Hardhout Donkergrijs Ral 7039 Onderdorpel maaiveld niveau Kunststof Zwart Voordeur Plaatdeur Donkergrijs Ral 7039 Schuifpui Aluminium gecoat Licht grijs Ral 7047 Raamdorpelsteen Kunststeen Natura Bruingrijs Lateien Metaal gecoat Licht grijs Ral 7047 Glasprofielen Aluminium gecoat Licht grijs Ral 7047 Isolerende beglazing Ondoorzichtige beglazing Goot Onderzijde dakoverstek Glas Geëmailleerd glas Zink Rockpanel plaat Blank Lichtgrijs Naturel grijs Lichtgrijs Ral 7035 Hemelwaterafvoer Zink Naturel grijs Dakpannen Keramische dakpan Gesmoorde pan donkergrijs Dakdoorvoer riool pan met kunststof Antraciet Dakdoorvoer WTW pan met kunststof Antraciet Sierbalken (Sier)Luiken / roosters Balustrade Verduurzaamd Hout Aluminium Hardglas Naturel Donkerbruin Ral 8022 Mat Buitenberging A+B: Bekleding Eternit Donkerbruin C04 Bergingsdeurkozijn (ook C) Hardhout Donkergrijs Ral 7039 Bergingsdeur (ook C) Hardhout Donkergrijs Ral 7039 Dak Keramische dakpan Gesmoorde pan donkergrijs Lichte kleurverschillen tussen de verschillende materialen kunnen voorkomen. De definitieve materialen en kleuren worden aan de hand van monsters in het werk door de bouwdirectie vastgesteld.

14 Blad 14 van Kleur- en materiaalstaat interieur Onderdeel Materiaal Kleur Betonplafonds en wanden boven tegelwerk Structuur spuitwerk Wit Binnendeurkozijn Metaal gecoat Wit Binnendeur Lakboard Wit Bovenpaneel deurkozijn overig Glas Blank Hang- en sluitwerk Metaal F1 Binnendeurkozijn meterkast Hout Wit Binnendeur meterkast Geplastificeerd Wit spaanplaat Vensterbank Kunststeen Lichtgrijs Dorpel toilet/badkamer Natuursteen Donkergrijs Radiatoren Plaatstaal Wit Wandtegels Keramisch 25x33 cm Wit Voegwerk wandtegels Mortel/kit Wit Vloertegels Keramisch 30x30 cm Antraciet Voegwerk vloertegels Mortel/kit Grijs Sanitair Kristalporselein Wit Ventilatie ventielen Kunststof Wit Trapbomen, spillen Vurenhout Wit Traptreden Vurenhout Wit, alleen gegrond Stootborden Mdf Wit, alleen gegrond Traphek Vurenhout Wit Trapgataftimmering Mdf Wit Trapleuning Hout Blank gelakt Elektronisch schakelmateriaal Kunststof Wit Onderzijde dakkap binnen Spaanplaat Wit De kleur van het schilderwerk van gevelkozijnen, -ramen en -deuren is aan de buiten- en binnenzijde gelijk. Lichte kleurverschillen tussen paneel en kozijn kunnen voorkomen. Onder wit wordt verstaan: een wit-tint, De kleur wit van de diverse materialen verschillen namelijk per fabrikant. Lichte kleurverschillen tussen de verschillende materialen kunnen voorkomen.

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Voor u ligt de technische omschrijving van de woningen in bovengenoemd project. Hierin wordt in het kort omschreven hoe uw woning wordt samengesteld, afgewerkt en wat u in de diverse

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Voor u ligt de technische omschrijving van de woningen in bovengenoemd project. Hierin wordt in het kort omschreven hoe uw woning wordt samengesteld, afgewerkt en wat u in de diverse

Nadere informatie

Kleur- en materiaalstaat

Kleur- en materiaalstaat Utrecht Kleur- en materiaalstaat Datum: 27-06-2016 1. Kleur- en materiaalstaat exterieur Onderdeel Materiaal Kleur Woning: Bestrating achtertuin Parkeerplaats in achtertuin Bestrating naast parkeerplaats

Nadere informatie

Kleur- en materiaalstaat

Kleur- en materiaalstaat Kleur- en materiaalstaat Datum: 18-09-2017 1. Kleur- en materiaalstaat exterieur Onderdeel Materiaal Kleur Woning: Bestrating achtertuin Betontegels Naturel grijs Metselwerk Metselwerk plint Baksteen waalformaat

Nadere informatie

Kleur- en materiaalstaat

Kleur- en materiaalstaat BAM Wonen Kleur- en materiaalstaat Project: 34 woningen BAM Wooncollectie Zuidplas fase 5 te Zevenhuizen Datum: 19-07-2019 1. Kleur- en materiaalstaat exterieur Onderdeel Materiaal Kleur Woning algemeen:

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 30 woningen Singelkwartier Schuytgraaf te Arnhem Type A, A1 en A2 Voor u ligt de technische omschrijving van de woningen in bovengenoemd project. Hierin wordt in het kort

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 28 woningen Boelse Hof te Nijmegen Datum 20 november 2015 Voor u ligt de technische omschrijving van de woningen in bovengenoemd project. Hierin wordt in het kort omschreven

Nadere informatie

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave Technische omschrijving eengezinswoningen Projecttitel: Huurwoningen Majoraanveld en Kervelveld Redactiedatum: 2013/2014 Inhoudsopgave 1. Erf afscheidingen... 2 2. Berging in tuin... 2 3. Fundering...

Nadere informatie

Concept Technische Omschrijving

Concept Technische Omschrijving Concept Technische Omschrijving Project 17 woningen De Zeven Boompje, type B Pagina 1 van 13 Blad 2 van 13 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe woning te kopen! Voor u ligt

Nadere informatie

Technische Omschrijving woningtype C (Bredenrode)

Technische Omschrijving woningtype C (Bredenrode) Technische Omschrijving woningtype C (Bredenrode) Project 37 woningen Dorpshart Hoef en Haag te Vianen Woningtype C blok I Woningtype C blok VI Pagina 1 van 13 Blad 2 van 13 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd

Nadere informatie

Kleur- en materiaalstaat

Kleur- en materiaalstaat Utrecht Kleur- en materiaalstaat Datum: 5 mei 2017 1. Kleur- en materiaalstaat exterieur Onderdeel Materiaal Kleur Woning: Bestrating achtertuin staptegels Parkeerplaats in achtertuin (bnr 153 t/m 158)

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Pagina 1 van 13 Blad 2 van 13 Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe woning te kopen. Voor u ligt de technische omschrijving van uw woning. Hierin wordt u per onderdeel

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn Materiaal/Onderdeel Specificaties Kleur/ type Woning exterieur Gevels type A Baksteen, handvorm waalformaat Rood gemêleerd Gevels

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving BAM Woningbouw Technische Omschrijving 6 Voor u ligt de technische omschrijving van de woningen woning in bovengenoemd project. Hierin wordt in het et kort omschreven hoe uw woning wordt samengesteld,

Nadere informatie

Technische Omschrijving woningtype E (Dorpshuis)

Technische Omschrijving woningtype E (Dorpshuis) Technische Omschrijving woningtype E (Dorpshuis) Project 37 woningen Dorpshart Hoef en Haag te Vianen Woningtype E blok VII Pagina 1 van 13 Blad 2 van 13 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project Datum 48 van 127 woningen fase 2 Kleine Where te Purmerend, type De Brouwer 09 maart 2018 Pagina 1 van 15 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving B Woningbouw Technische Omschrijving Pagina 1 van 13 B Woningbouw Blad 2 van 13 Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe woning te kopen. Voor u ligt de technische omschrijving van uw woning.

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 22 woningen Wilgendaal te Dordrecht Voor u ligt de technische omschrijving van de woningen in bovengenoemd project. Hierin wordt in het kort omschreven hoe uw woning wordt

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project Datum 48 van 127 woningen fase 2 Kleine Where te Purmerend, type Beeldhouwer 09 maart 2018 Pagina 1 van 15 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 27 woningen Façade Deurne Pagina 1 van 13 Blad 2 van 13 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe woning te kopen! Voor u ligt de technische omschrijving

Nadere informatie

Technische Omschrijving woningtypen B en C

Technische Omschrijving woningtypen B en C Technische Omschrijving woningtypen B en C Project 28 woningen Dorpshart Hoef en Haag te Vianen Woningentype C (Bouwnummer 139 t/m 143) Woningen type B (bouwnummer 144 t/m 152) Pagina 1 van 13 2 van 13

Nadere informatie

Technische Omschrijving woningtype H (Kasteeltuin)

Technische Omschrijving woningtype H (Kasteeltuin) Technische Omschrijving woningtype H (Kasteeltuin) Project 37 woningen Dorpshart Hoef en Haag te Vianen Woningtype H blok VIII Pagina 1 van 13 Blad 2 van 13 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw

Nadere informatie

Technische Omschrijving 35 rijwoningen

Technische Omschrijving 35 rijwoningen Technische Omschrijving 35 rijwoningen Bovenstaande impressie dient als illustratie, aan deze afbeelding kunnen geen rechten worden ontleend Inhoudsopgave 1. Algemeen...3 2. Fundering...5 3. Vloeren en

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving 18 mei 2017 Pagina 1 van 16 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe woning te kopen. Voor u ligt de technische omschrijving van uw toekomstige woning. In

Nadere informatie

Technische Omschrijving 41 rijwoningen

Technische Omschrijving 41 rijwoningen Technische Omschrijving 41 rijwoningen Project: 51 woningen Larense Veld fase 2 te Almere Haven Bovenstaande impressie dient als illustratie, aan deze afbeelding kunnen geen rechten worden ontleend Inhoudsopgave

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving 18 mei 2017 Pagina 1 van 14 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe woning te kopen. Voor u ligt de technische omschrijving van uw toekomstige woning. In

Nadere informatie

Kleur- en materiaalstaat

Kleur- en materiaalstaat Kleur- en materiaalstaat Datum: 21-12-2018 1. Kleur- en materiaalstaat exterieur (A) Onderdeel Materiaal Kleur Woning: Bestrating achtertuin staptegels Betontegels Naturel grijs Bestrating achterpaden

Nadere informatie

Technische Omschrijving woningtypen E

Technische Omschrijving woningtypen E Technische Omschrijving woningtypen E Project 28 woningen Dorpshart Hoef en Haag te Vianen Bouwnummer 157 en 158 Pagina 1 van 13 Blad 2 van 13 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Voor u ligt de technische omschrijving van de woningen in bovengenoemd project. Hierin wordt in het kort omschreven hoe uw woning wordt samengesteld, afgewerkt en wat u in de diverse

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 75 woningen Schoemaker Plantage Klinkerbuurt III Datum 18-12-2017 Pagina: 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Nul op de meter... 5 3. Fundering... 6 4. Vloeren en bouwmuren...

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 50008-36 woningen BAM Wooncollectie Pagina 1 van 15 INLEIDING Beste koper van het project Parc Hooglande, Gefeliciteerd met uw nieuwe woning. Voor u ligt de technische omschrijving

Nadere informatie

Technische Omschrijving 16 2-onder-1- kap woningen

Technische Omschrijving 16 2-onder-1- kap woningen Technische Omschrijving 16 2-onder-1- kap woningen Project: Datum: 51 woningen Larense Veld te Almere Haven 19 april 2018 Bovenstaande impressie dient als illustratie, aan deze afbeelding kunnen geen rechten

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 31 BAM Wooncollectie woningen - Tuinen van Mollenburg te Gorinchem, type D Blauwe Regen Blok 16 Pagina 1 van 15 Pagina 2 van 15 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 30 woningen Klinkerbuurt 2 Datum 06 december 2016 Pagina 1 van 17 Blad 2 van 17 INLEIDING Voor u ligt de technische omschrijving van uw woning. Hierin wordt u per onderdeel

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 69 koopwoningen fase 2A Dorpshart Hoef en Haag type Hoftuin Blok 28 (bouwnummer 112 t/m 116) Blok 29 (bouwnummer 117 t/m 119) Pagina 1 van 15 Pagina 2 van 15 INLEIDING Beste

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 69 Koopwoningen fase 2A Dorpshart Hoef en Haag type Buitenhuis Blok 4 (bouwnummer 69 en 70) Pagina 1 van 15 Pagina 2 van 15 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 50 koopwoningen fase 2B Dorpshart Hoef en Haag type Meander Blok 10 (bouwnummer 32 t/m 35) Blok 11 (bouwnummer 27 t/m 31) Blok 12 (bouwnummer 20 t/m 26) Pagina 1 van 16

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project: 38 woningen De Zouterij fase 2 te Ede Deze afbeelding is indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend Inhoudsopgave 1. Algemeen...3 2. Fundering...5 3. Vloeren

Nadere informatie

CONCEPT - Technische Omschrijving

CONCEPT - Technische Omschrijving CONCEPT - Technische Omschrijving Project Rijwoningen type A, B, C, 2-onder-1-kap type D en vrijstaand type E Voor u ligt de technische omschrijving van de woningen in bovengenoemd project. Hierin wordt

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 69 koopwoningen fase 2A Dorpshart type Dorpshoeve Blok 24 (bouwnummer 102 t/m 106) Blok 24 (bouwnummer 107 t/m 111) Pagina 1 van 15 Pagina 2 van 15 INLEIDING Beste klant,

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 69 koopwoningen fase 2A Dorpshart type Koetshuis Blok 25 (bouwnummer 96 t/m 101) Pagina 1 van 15 Pagina 2 van 15 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 50 koopwoningen fase 2B Dorpshart Hoef en Haag type Brederode NOM Blok 15+16 (bouwnummer 1 t/m 8) Pagina 1 van 15 Pagina 2 van 15 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Technische omschrijving. 45 stuks rij woningen. Project 69 woningen plan Nordlandt te Almere Datum 1 mei 2018

Technische omschrijving. 45 stuks rij woningen. Project 69 woningen plan Nordlandt te Almere Datum 1 mei 2018 Technische omschrijving 45 stuks rij woningen Project 69 woningen plan Nordlandt te Almere Datum 1 mei 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen...3 2. Fundering...5 3. Vloeren en bouwmuren...5 4. Buitengevels...6

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 10 woningen Heemsingel fase 3 Pagina 1 van 15 Blad 2 van 15 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe woning te kopen. Uw woning wordt gerealiseerd

Nadere informatie

Technische omschrijving. 24 stuks 2 onder een kap woningen. Project 69 woningen plan Nordlandt te Almere Datum 1 mei 2018

Technische omschrijving. 24 stuks 2 onder een kap woningen. Project 69 woningen plan Nordlandt te Almere Datum 1 mei 2018 Technische omschrijving 24 stuks 2 onder een kap woningen Project 69 woningen plan Nordlandt te Almere Datum 1 mei 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen...3 2. Fundering...5 3. Vloeren en bouwmuren...5 4. Buitengevels...6

Nadere informatie

KLEUR-, MATERIAAL- EN AFWERKSTAAT 58 KOOPWONINGEN RIJSWIJKBUITEN DE TUINEN VAN SION FASE 13 Datum: 22 juni 2018

KLEUR-, MATERIAAL- EN AFWERKSTAAT 58 KOOPWONINGEN RIJSWIJKBUITEN DE TUINEN VAN SION FASE 13 Datum: 22 juni 2018 Materiaal / onderdeel Specificaties Kleur / type BUITEN / EXTERIEUR Buitengevels blok 11 t/m 13, 17 Metselwerk van baksteen Geel / crème genuanceerd Buitengevels blok 1, 2, 4, 14, 16 Metselwerk van baksteen

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Ons Belang. Technische omschrijving

Ons Belang. Technische omschrijving Ons Belang Technische omschrijving 1. Algemeen Dit is de technische omschrijving van het project Ons Belang. Deze omschrijving heeft betrekking op het appartementen comple Ons Belangen, bestaande uit 10

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 69 koopwoningen fase 2A Dorpshart Hoef en Haag type Brederode Blok 5 (bouwnummer 61 t/m 68) Blok 3 (bouwnummer 71 t/m 76) Blok1 (bouwnummer 81 t/m 84) Blok 27 (bouwnummer

Nadere informatie

Kleur- en materiaalstaat

Kleur- en materiaalstaat Kleur- en materiaalstaat Datum: 2-04-2018 1. Kleur- en materiaalstaat exterieur Onderdeel Materiaal Kleur Woning: Bestrating achtertuin staptegels Parkeerplaats in achtertuin (bnr 9 t/m 13, 28, 29 en 32

Nadere informatie

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders Technische omschrijving Georgine Sanders 17 2-kamer appartementen 49 3-kamer appartementen Ontwerp 01-10 Architecten, Rotterdam Aannemer van Wijnen Stolwijk September 2017 1/5 OMSCHRIJVING HUURAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 64 koopwoningen fase 3 Dorpshart Hoef en Haag, type B Koetshuis Blok 1 (bouwnummer 1 t/m 9) Blok 3 (bouwnummer 19 t/m 23), geen AI van. Blok 13 (bouwnummer 57 t/m 64) Pagina

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 64 koopwoningen fase 3 Dorpshart Hoef en Haag type Kasteeltuin Blok 10 (bouwnummer 49 en 50) Pagina 1 van 16 Pagina 2 van 16 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project Datum 53 woningen fase 1 Kop van Waal te Tiel, woningtype C, D 10 mei 2019 Pagina 1 van 17 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe woning te kopen.

Nadere informatie

Technische Omschrijving 2-onder-1- kap woningen

Technische Omschrijving 2-onder-1- kap woningen Pagina 1 van 20 Technische Omschrijving 2-onder-1- kap woningen Project 56 woningen ZuiderHoeven te Hoofddorp INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe woning te kopen. Voor u ligt

Nadere informatie

Algemene beschrijving constructie en materialen

Algemene beschrijving constructie en materialen Algemene beschrijving constructie en materialen 1 oktober 2015 TUINAFWERKING De tuinen worden geëgaliseerd opgeleverd met uitkomende grond. Grijze betontegels naar voordeur afmeting 40 x 60 x 5 cm Op de

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Technische Omschrijving rijwoningen

Technische Omschrijving rijwoningen Pagina 1 van 22 Technische Omschrijving rijwoningen Project 56 woningen ZuiderHoeven te Hoofddorp INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe woning te kopen. Voor u ligt de technische

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Fluitekruid+ SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een kunststof zitting

Nadere informatie

2-kap Vrijstaand. Exterieur

2-kap Vrijstaand. Exterieur Huizen Exterieur Gevelsteen plint Baksteen, halfsteensverband, Antracietzwart bezand Baksteen, halfsteensverband Antracietzwart bezand Voegwerk plint Verdiept Antracietzwart Verdiept Antracietzwart Gevelsteen

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 64 koopwoningen fase 3 Dorpshart Hoef en Haag type Brederode Blok 2 (bouwnummer 10 t/m 15) Blok 6 (bouwnummer 32 t/m 36) Blok 9 (bouwnummer 45 t/m 48) geen AI van. Blok

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance Zwaag / Hoorn Type Nuance & Nuance+ Nieuwbouw 6 huurwoningen Technische omschrijving Technische omschrijving Omschrijving van het werk Het werk bestaat uit het bouwen van 6 rijwoningen

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Blok 7 (bouwnummer 37 t/m 40) Blok 8 (bouwnummer 41 t/m 44), hier is geen AI van. Pagina 1 van 16 Pagina 2 van 16 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project Datum 53 woningen fase 1 Kop van Waal te Tiel, woningtype E en H 10 mei 2019 Pagina 1 van 18 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe woning te kopen.

Nadere informatie

Informatiebrochure Bessembiender

Informatiebrochure Bessembiender Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure informatie op een rij gezet. Project Locatie Vijf appartementen, waarvan twee senioren- en drie hat-appartementen

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Duizendschoon en Ereprijs SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een

Nadere informatie

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening.

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening. Algemeen Meewerkende bedrijven Makelaar: Mennink makelaars, Loolaan 14 7315 AA Apeldoorn Ontwerper: Ontwerpstudio IN-STYLL, Platinastraat 23 7334 BD Apeldoorn Aannemer: Timmer Ugchelen, De Cloese 3 7339

Nadere informatie

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl www.wonenaandepeppelweg.nl 3 Welko o de Peppel e! Peppelweg Wilt u wonen op een aantrekkelijke locatie, die niet alleen uitstekend bereikbaar is, maar ook een fijn aanbod aan winkels heeft? In een wijk

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Deze afbeelding is indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave 1. Algemeen...3 2. Fundering...5 3. Vloeren en bouwmuren...5 4. Buitengevels...6

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Bostulp en Fonteinkruid SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een kunststof

Nadere informatie

hoogtelijn v.p. hoogtelijn v.p hoogtelijn knieschot v.p. CV ketel DOORSNEDE A1.2K Gouden Buurten CV datum

hoogtelijn v.p. hoogtelijn v.p hoogtelijn knieschot v.p. CV ketel DOORSNEDE A1.2K Gouden Buurten CV datum hoogtelijn 2600+ v.p. hoogtelijn 1500+ v.p. 2600 hoogtelijn knieschot 1000+ v.p. CV ketel mv box 250 5800+P 2650 250 2900+P 2650 PEIL=0 DOORSNEDE koper ontwikkeling woningtype A1.2K Gouden Buurten CV datum

Nadere informatie

Projectnummer: AV Datum: twee-onder-een-kapwoningen fase 2

Projectnummer: AV Datum: twee-onder-een-kapwoningen fase 2 Algemeen Werknummer Het werknummer van het project is verkeerd op de stukken vermeldt, dit moet zijn AV.718209 i.p.v. AV.718207 Technische Omschrijving 4. Vloeren Er wordt, vanwege de bereikbaarheid van

Nadere informatie

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Algemeen Aan de Wheeme en Doeveslag in Vollenhove bouwen wij 15 levensloopbestendige eengezinswoningen, 2 bovenwoningen en 2 benedenwoningen.

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project: Tussen- en hoekwoningen Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Fundering... 5 3. Vloeren en bouwmuren... 5 4. Buitengevels... 6 5. Gevelkozijnen... 7 6. Het dak... 7 7. Binnenwanden...

Nadere informatie

juni 2014 Aan de inhoud van deze technische omschrijving kunnen geen rechten w orden ontleend.

juni 2014 Aan de inhoud van deze technische omschrijving kunnen geen rechten w orden ontleend. CENTRUMPLAN Technische omschrijving appartementen blok 3 en 4 Blok 3: 57 appartementen Blok 4: 36 appartementen (gecombineerd met koopappartementen) Een ontwikkeling van A.S.R. vastgoed ontwikkeling Ontwerp

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Adres: Telefoon privé: Postcode: Telefoon werk: Woonplaats: E-mail adres: SANITAIR EN LOODGIETERSWERK O L.01 Standaard sanitair in de toiletruimte Sanitair

Nadere informatie

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04 Begane grond Entree Toilet - 1 schakelaar t.b.v. buitenlichtpunt aan de voorgevel - 1 wisselschakelaar voor lichtpunt overloop - 1 elektrische deurbelinstallatie - 1

Nadere informatie

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24 8 huur woningen Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld Blok 17: Type A20 t/m A24 Algemene projectgegevens Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 8 woningen blok 17 Uitbreidingsplan Veller

Nadere informatie

Koperskeuzes. 1. Bouwkundig. Alle prijzen incl. BTW. De opties waar inclusief achter staat zijn standaard opgenomen in de v.o.n. prijs.

Koperskeuzes. 1. Bouwkundig. Alle prijzen incl. BTW. De opties waar inclusief achter staat zijn standaard opgenomen in de v.o.n. prijs. 1. Bouwkundig 1.0.00 Aanbouw aan achterzijde 1,2 meter diep Inclusief Pakket De woning wordt aan de achterzijde op de begane grond uitgebreid: De gehele achtergevel van de begane grond verplaatst circa

Nadere informatie

Modern wonen in historisch groen

Modern wonen in historisch groen Park Bolnes Modern wonen in historisch groen Technische omschrijving Park Bolnes fase 1 Voor meer informatie: Ontwikkeling van: PARK BOLNES BV. 2 Algemene Technische Informatie Fundering en heiwerk De

Nadere informatie

Project meer- en minderwerklijst

Project meer- en minderwerklijst Project: De Verwondering Project meer- en minderwerklijst Uitbreiden Begane grond woning 1200 mm (30) De begane grond van de woning aan de achterzijde uitbreiden met 1200 mm conform tekening(en). Inclusief

Nadere informatie

38 woningen BAM Wooncollectie. Zuidplas fase 4 te Zevenhuizen

38 woningen BAM Wooncollectie. Zuidplas fase 4 te Zevenhuizen Technische Omschrijving 38 woningen BAM Wooncollectie Zuidplas fase 4 te Zevenhuizen Pagina 1 van 20 pagina 2 van 20 INLEIDING Beste klant, Gefeliciteerd met uw voornemen een nieuwe woning te kopen. Voor

Nadere informatie

2-kap Vrijstaand. Exterieur

2-kap Vrijstaand. Exterieur Huizen Exterieur Gevelsteen plint Baksteen, halfsteensverband, Antracietzwart bezand Baksteen, halfsteensverband Antracietzwart bezand Voegwerk plint Verdiept Antracietzwart Verdiept Antracietzwart Gevelsteen

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project 40 van 66 woningen t Hart van het Carré (bouwnummers 27 t/m 66) te Ede Deze afbeelding is indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend Pagina 1 van 21 INLEIDING

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project: 59 woningen Groenhout te Zaandam, Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Fundering... 5 3. Vloeren en bouwmuren... 6 4. Buitengevels... 6 5. Gevelkozijnen... 7 6. Het dak...

Nadere informatie

Kleur- en materiaalstaat

Kleur- en materiaalstaat Kleur- en materiaalstaat Datum: 23-01-2018 1. Kleur- en materiaalstaat exterieur Onderdeel Materiaal Kleur Woning: Bestrating achtertuin staptegels Parkeerplaats in achtertuin (bnr 61 t/m 64) Bestrating

Nadere informatie

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST 17 appartementen GESCHIKT VOOR IEDEREEN! Horst Aan de Gebroeders van Doornelaan realiseert Wonen Limburg 17 appartementen. Waar tot en met maart 2015 nog

Nadere informatie

Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016

Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016 Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016 Algemeen en buitenzijde - Al het houtwerk moet gecontroleerd worden op houtrot en waar nodig deels vervangen worden,

Nadere informatie

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd.

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Technische omschrijving Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Woningen Peil Als peil geldt de afgewerkte begane grond vloer. Fundering De bestaande funderingen

Nadere informatie

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet.

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Nieuwbouwwoningen Vliegenkamp in Afferden Vliegenkamp, Afferden Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Project Locatie

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. Recreatieve Appartementen te Gorishoek

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. Recreatieve Appartementen te Gorishoek TECHNISCHE OMSCHRIJVING Recreatieve Appartementen te Gorishoek 04-02-2013 Inhoudsopgave Peil... 3 Grondwerk... 3 Buitenriolering... 3 Terreinverharding... 3 Constructie... 3 Gevels... 3 Binnenwanden...

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Project Datum 17 Parkhuizen Schoemaker Plantage - Klinkerbuurt 3 22-05-2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen...3 2. Nul op de meter...5 3. Fundering...6 4. Vloeren en bouwmuren...6 5.

Nadere informatie