In de prijs inbegrepen: Transfers, Engelssprekende gids, boottocht, lunch bij St. Naum, entreegelden voor het klooster en kosten voor de rooibootjes.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In de prijs inbegrepen: Transfers, Engelssprekende gids, boottocht, lunch bij St. Naum, entreegelden voor het klooster en kosten voor de rooibootjes."

Transcriptie

1 Excursie Ohrid: Prachtige rondleiding met Engelstalige gids door het stadscentrum van Ohrid. Deze door UNESCO beschermde stad herbergt de geschiedenis van een jaar oude beschaving. U bezoekt o.a. beroemde kerken zoals St. Sofia kerk, de Ikonegalerij en het Byzantijnse openluchttheater. Aan deze excursie kunt u gratis deelnemen. Hierbij zijn geen transfers en geen entreegelden inbegrepen, de Engelstalige gids wel. Indien u tevreden bent met onze gids en zijn / haar uitleg kunt hem na de excursies zelf belonen. Boottocht: Ohrid - St. Naum Klooster: Vanuit de haven van Ohrid vaart u langs de kust met hoge rotspartijen en een fantastisch uitzicht op Nationaal park Galicica. U bezoekt het Klooster van St. Naum, een van de mooiste plekjes aan het meer van Ohrid! Het klooster is vooral bekend door de monniken St. Naum en St. Klement, leerlingen van Cyrillus en Methodius, grondleggers van het Cyrillisch schrift. Ook wordt er een roeiboottocht bij de bronnen van de Zwarte Drim gemaakt en er wordt geluncht bij St. Naum. In de prijs inbegrepen: Transfers, Engelssprekende gids, boottocht, lunch bij St. Naum, entreegelden voor het klooster en kosten voor de rooibootjes.

2 Dagexcursie Albanië: Tot voor kort was het niet mogelijk Albanië te bezoeken. Nu heeft u de mogelijkheid om de grote verschillen tussen Macedonië en Albanië te bewonderen. U zult nog altijd sporen van de dictatuur bespeuren en uw ogen uitkijken bij de rijke culturele historie. In de prijs inbegrepen: Transfers, Engelssprekende gids en lunch in Albanië. Dagexcursie naar de Nationale Park van Mavrovo: U maakt een reis naar Nationaal Park van Mavrovo, het grootste nationale park op de Balkan. We maken korte wandeling over met graslanden bedekte plateaus en bergruggen rondom de Mali Sar, die s zomers bezaaid zijn met talloze bergbloemen. Herders trekken sinds mensheugenis met hun schapenkuddes deze bergen in om de zomerse hitte van de valleien te ontvluchten. Na de wandeling keren we naar het hotel aan het Mavrovomeer terug. Daarna bezoeken we het dorpje Galicnik waar het verhaal horen over de bekende Bruiloften van Galicnik, een traditie langer dan 25 jaar. Laat in de middag wordt een lunch georganiseerd aan het meer van Mavrovo. In de prijs inbegrepen: Transfers, Engelssprekende gids en georganiseerde lunch in Mavrovo.

3 Excursie Bigorski Klooster: Onze dag begint via de prachtige weg langs het meer van Debar en de ongenaakbare bergen, die de grens met Albanië vormen, tot aan het mystieke St. Jovan Bigorski klooster dat zijn naam leent van het Bigor-gesteente. Onderweg bezoeken we het vrouwenklooster St. Joris, dit is het klooster waar alle hoeden van de Macedonische priesters worden gedecoreerd. Daarnaast bezoeken we ook stad Debar aan de Albanese grens met korte pauze voor koffie in het centrum van de stad. Als eindbestemming staat een bezichtiging van het klooster Bigorski en aanliggende kerk met één van de meest waardevolle iconostase van Macedonië gepland. Een houtsnijwerk van de oude meesters Marko en Makarij Frckovski. Uit de dorpen in de omgeving is een hele plejade van kunstenaars afkomstig die vooral in de 19e eeuw door geheel Macedonië actief is geweest en kerken en kloosters met iconen, fresco s en hout - gesneden iconostasen heeft gedecoreerd. In het klooster zijn hiervan prachtige voorbeelden te zien. Deze dag zullen we afronden met traditionele lunch in het dorpje van Vevcani. In de prijs inbegrepen: Transfers, Engelssprekende gids, entreegelden voor de kloosters van Bigorski en St. Joris en lunch in het dorpje Vevcani. Prijs: 34 euro p.p. Excursie Struga: In de ochtend bezoeken we Kalista, een grotkerkje waar ooit lang geleden de monniken teruggetrokken en afgesloten leefden om zich volledig over te kunnen geven aan hun geloof. Korte pauze voor Koffie. Daarna brengen we een bezoek aan Struga en maken we kennis met het werk van de meest bekende Macedonische schrijvers, de gebroeders Miladinovi en de wereldbekende Avonden van de poëzie van Struga. Tijdens deze wereldmanifestatie wordt Struga bezocht door dichters uit hele wereld. De dichters kunnen op één van de vele bruggen van de stad hun gedicht in eigen taal voorlezen. Georganiseerde lunch en vrije tijd in Struga. In de prijs inbegrepen: Transfers, Engelssprekende gids, entreegelden (max. 3) en lunch in Struga. Prijs: 34 euro p.p.

4 NP Galicica en het Meer van Prespa: Via een prachtige slingerende weg klimmen we in de Nationale Park van Galicica omhoog naar de bergpas Livada (1568 m), de waterscheiding tussen het meer van Ohrid en het meer van Prespa. De kam van het Galicica-gebergte biedt een prachtig panorama over het meer van Ohrid. Vrij vertaald betekent Prespa "het slapende meer". Deze naam is niet vreemd, want nog geen uur rijden van Ohrid lijkt dit meer zo eenzaam en verlaten gelegen alsof het miljoenen jaren aan het slapen is. Aan de overkant van het Meer bezoeken we het kleine kerkje van St. Joris in het schilderachtige dorp Kurbinovo waar we de tijd nemen voor onze lunchpakketten. Het laatste dorpje dat we gaan bezoeken is het pittoreske dorpje Brajchino, vlak bij de Griekse grens waar de echte Macedonische sfeer zullen proeven. Vanaf daar beginnen we aan de terugreis naar Ohrid. In de prijs inbegrepen: Transfers, Engelssprekende gids en lunchpakketten. Prijs: 29 euro p.p. (max. aantal deelnemers = 20 pax.) _gc.r_pw.r_qf.&biw=1366&bih=567&wrapid=tlif &um=1&ie=utf- 8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=bBxsUNfdEaOi0QXoiYGoAQ Excursie Krusevo: Bezoek aan Krusevo, het hoogst gelegen stadje van de Balkan, dat soms het arendsnest genoemd wordt. We maken kennis met het rijke verleden van dit multiculturele stadje, waarin de opstandelingen van verschillende etnische groepen in 1903 tijdens de opstand tegen de Turkse overheersing de eerste Republiek op de Balkan hebben uitgeroepen. Vele monumenten en musea in dit stadje helpen de bezoeker herinneren aan deze treurige gebeurtenis. We zullen ook een bezoek brengen aan het musea van de recent verongelukte zanger Tose Proevski, zeer interessant voor het jeugdige publiek. Met zijn muziek en unieke persoonlijkheid wist deze zanger als eerste de door oorlog uit elkaar gegroeide bevolkingsgroepen in ex-joegoslavië weer bij elkaar te krijgen. Georganiseerde lunch in hotel Montana in Krusevo. In de prijs inbegrepen: Transfers, Engelssprekende gids, entreegelden (max. 3) en lunch in hotel Montana in Krusevo.

5 Excursie Bitola: Georganiseerde bezoek aan Bitola en wandelen langs de belangrijkste historische bezienswaardigheden. Bitola is de tweede grootste stad van het land, van oudsher al een politiek, cultureel en economisch centrum. In het Ottomaanse Rijk werd Bitola tussen 1870 en 1930 ook de stad van de consulaten en de diplomatie. De pracht en praal van de consulaire gebouwen en de huizen van rijke handelslieden en de Macedonische gilden bepalen ook nu nog altijd het stadsbeeld. Bitola is ook de stad van de opgravingen van de nabijgelegen Heraclea Lyncestis, met goed bewaard gebleven mozaïekvloeren. Georganiseerde lunch in het centrum van de stad. In de prijs inbegrepen: Transfers, Engelssprekende gids, entreegelden (max. 3) en lunch in het centrum van Bitola. Bergavontuur - Ogen van Pelister: Georganiseerde transfer tot aan het Pelister gebergte, met terreinwagens dringen we diep het Pelister gebergte in. Vanuit de stad Bitola stappen we na een rit van ruim 1 ½ uur uit op 2200 meter hoogte en maken samen met een lokale berggids een prachtige wandeling rondom de twee kaarmeertjes, die op respectievelijk 2180 en 2200 m hoogte liggen. Dit zijn de Ogen van de Pelister, die in een door gletsjers uitgesleten kom aan de oostzijde van de 2600 meter hoge top van de Pelsiter liggen. Na de wandeling dalen we met de terreinwagens weer terug naar de stad Bitola waar de bus ons naar Ohrid terugbrengt. In de prijs inbegrepen: Transfers Ohrid Pelister v.v. kosten terreinwagens en plaatselijke berggids. Prijs: 49 euro p.p.

6 Het nationale park van Pelister (sinds 1948) ligt in het zuidwesten van Macedonië en heeft een oppervlakte van ha. Bijzonder zijn de twee gletsjermeren, bekend onder de naam Gorski Oci. Pelister telt tien soorten amfibieën, vijftien soorten reptielen, 91 soorten vogels en 35 zoogdiersoorten. Bijzonder zijn de Pelister rivierzalm (Salmo trutta peristericus) en de Pelagonia rivierzalm (Salmo trutta pelagonicus). Excursie Skopje: Een excursie in de hoofdstad van Maceodonië. In Skopje zijn interessante bezienswaardigheden, zoals de oude stad met de bazaar en vele moskeeën, het kerk Sv. Spas met de bijzondere iconostas; het oude treinstation getroffen in 1963 door de aardbeving van Skopje dat nu dienst doet als museum, het monument ter nagedachtenis aan moeder Theresa (geboren in Skopje) en het Nationale museum Makedonija waar we de tijd nemen om te genieten van de diverse collecties van het land. Georganiseerde lunch in het centrum van de stad. In de prijs inbegrepen: Transfers, Engelssprekende gids, entreegelden (max. 3) en lunch in het centrum van Skopje. Wandelexcursie Macedonische dorpjes: Georganiseerde wandeling over de beboste flanken van het Galicicagebergte dat uitgeroepen is tot Nationaal Park. Via de stille bergdorpjes Konsjko en Elzani wandelen we naar Pestani. Tijdens de wandeling hebben we regelmatig een magnifiek uitzicht over het meer van Ohrid, dat 500 meter lager ligt. Aan de overzijde rijzen de Albanese bergen boven de nevel uit die op warme dagen boven het meer hangt. Als de wind uit de bergen opsteekt, kan het uitzicht over het 366 km2 grote meer kraakhelder zijn. De lengte van de wandeling is ongeveer 7km, die we in ca. 2 ½ uur wandelen. Tijdens de wandeling stijgen we zo n 150m en dalen we 250m. In de prijs inbegrepen: Begeleiding door lokale berggids en transfers. Prijs: 19 euro p.p.

7 Gipsy night with Gipsy guide: Een unieke 2-daagse excursie in het uiterste zuidoosten van het land, een vakantie in je vakantie. Tijdens deze excursie ontdekken we het authentieke gezicht van Macedonië; we bezoeken stad Prilep bekend door haar tabakvelden, we proffen de traditionele gerechten, we genieten van de wijnen van Popova Kula maar de meest belangrijke is dat we een bijzondere muziekavond beleven midden in net zigeunerwijk van Strumica. Na het georganiseerde avondeten brengen we een avondbezoek aan de locale zigeunerbevolking. Een zigeunerorkest zal middenin de zigeunerwijk van de stad op het erf van één van de huizen muziek voor ons spelen. Muziek met veel passie en emoties zoals dit alleen de zigeuners kunnen. Muziek vanaf 4:03 In de prijs inbegrepen: Begeleiding door Gipsy guide, transfers, diner in Strumica in traditionele restaurant, zigeunermuziekavond, overnachting in hotel in Strumica, en wijnproef bij Popova Kula. Prijs: 119 euro p.p. Wijnproef Belvedere: Geschikt voor kleine groepen, max. 16 deelnemers. Na de producenten uit De Nieuwe Wereld doen nu ook producenten uit de Oude Wereld een aanval op de jarenlang onaantastbaar lijkende positie van de marktleiders uit Frankrijk. Met wijn uit De Nieuwe Wereld wordt wijn bedoeld uit de landen met een minder oude wijntraditie dan Frankrijk. Wijn uit Macedonië en de rest van de Balkan in de toekomst wellicht aangeduid als wijn uit de Oude Wereld. In de oudheid bestonden verschillende volkeren in het noorden van de Balkan, bij wie de oude wijntraditie al bekend was. De wijntraditie is als eerst in Mesopotamie begonnen, Balkan was in die tijd het eerste gebied die contacten met de Midden Oosten maakte en op die manier is de oudste Europese wijnproducent geworden. Aangezien de wijntraditie in de Midden Oosten door de Islam bijna uitgestorven is kun je makkelijk zegen dat de Balkan niet de oudste maar wel de langste wijntraditie kent.

8 Onze wijnproefavond wordt georganiseerd in hotel Belvedere waar we de nodige deskundige uitleg over de wijntraditie van het land krijgen en waar we maar liefst 8 verschillende wijnen proeven inclusief diner. In de prijs inbegrepen: Transfers, deskundige uitleg over de Macedonische wijntraditie, wijnproef van 6 wijnen van Popova Kula en traditionele diner. Prijs: 34 euro p.p. (min. aantal deelnemers = 10 personen) Muziekavond met Zoran Madzirov, The Bottle-men: Zoran Madzirov is een unieke percussionist en de bedenker van Bottlephone. In zijn rijke carrière heeft Zoran opgetreden op diverse plaatsen van de wereld maar ook met de allergrootste muzieknamen, zoals Sting, Tito Puentes, Tina Turner, Harry Belafonte, Scorpions, Tommy Emmanuel en anderen. Deze zomer zal Zoran speciaal voor het Nederlandse publiek, elke zaterdagavond in Ohrid zijn kwaliteiten live laten zien. Beleef deze muziekavond en geniet van de virtuoos Zoran The Bottleman. Op deze avond kunt u ook genieten van een Macedonische Barbecue en diverse andere hapjes. In de prijs inbegrepen: Transfers naar Bellevue v.v. Muziekavond, Barbecue -diner incl. 2 drankjes (geen sterke drankjes, wel wijn of bier). Muziek 1:25 Speciale lezing over Ohrid Om de stad Ohrid beter te leren kenen hebben we voor jullie een speciale lezing georganiseerd. Tijdens de lezing zal de Iconen -kenner van de stad dhr. Milcho Gjorgjievski alles over Ohrid vertelen, over haar verleden, de kerken, iconen maar ook over het Meer, de ligging, de Unesco status en veel meer. In de prijs inbegrepen: Lezing over Ohrid, incl. koffie. Prijs: 15 euro p.p. (min. aantal deelnemers = 10 personen)

9 Excursiepakketten Inbegrepen Vervoer van en naar uw accommodatie Engelssprekende gids Eventuele entreegelden Excursie Dag Vertrek Terug Prijs More Inclusive Boottocht Ohrid Vrijdag en Maandag uur uur 39 Boottocht + roeiboottocht incl. lunch Dagexcursie Albanië Zaterdag uur uur 39 lunch Dagexcursie Mavrovo Zondag 9.00 uur uur 39 lunch Bigorski klooster Donderdag uur uur 34 lunch Dagexcursie Struga uur uur 34 lunch Galicica en Prespa Woensdag 9.00 uur uur 29 Lunchpakket Dagexcursie Krusevo uur uur 39 lunch Dagexcursie Bitola uur uur 39 lunch Bergavontuur - Ogen van Pelister uur uur 49 Berggids + terreinwagens Dagexcursie Skopje Dinsdag uur uur 39 lunch Wandeling 3 dorpjes uur uur 19 Berggids Zigeuneravond Strumica Woensdag met Donderdag uur uur (volgende dag) 119 Diner in restaurant, Zigeunermuziek, overnachting in Strumica, Wijnproef Popova Kula Excursie Ohrid uur uur 00 Gratis (geen transfers, geen entreegelden, wel gids) Wijnproef met deskundige uitleg over de Macedonische wijntraditie elke zaterdagavond vanaf uur (hotel Belvedere) Prijs: 34 euro p.p. (incl. wijnproef van 6 soorten wijn, traditionele diner en deskundige uitleg), wordt verzorgd door Popova Kula. (min. aantal deelnemers = 10 personen) Muziekavond Zoran Madzirov Elke zaterdag om uur (hotel Bellevue) (Transfers v.v. Barbecue incl. 2 drankjes geen sterke drank) kinderkorting t/m 10 jaar = 50% (alcohol niet toegestaan) kinderkorting vanaf 11 t/m 14 jaar 25% (alcohol niet toegestaan) Stad Ohrid en haar erfgoed - bijzondere lezing (Nieuw Nieuw Nieuw) Elke dinsdagavond vanaf uur (hotel Granit) Prijs: 15 euro p.p. (incl. koffie) Word verzorgd door dhr. Milco Gjorgjievski (Macedonische iconen expert) (min. aantal deelnemers = 10 personen)

8-daagse Rondreis: Macedonia Timeless

8-daagse Rondreis: Macedonia Timeless 8-daagse Rondreis: Macedonia Timeless Bijzondere rondreis door Macedonië met kleine groepjes van max. 15 en min 6 deelnemers met meer aandacht voor de klant en de reisinhoudelijk. Macedonië is een land

Nadere informatie

Speciale 8-daagse Rondreis: West - Macedonie

Speciale 8-daagse Rondreis: West - Macedonie Speciale 8-daagse Rondreis: West - Macedonie Met grote trots bieden wij u onze speciale programma Macedonië 2012 aan. Een land vol historie met zichtbare sporen uit het verleden, met vele culturele bezienswaardigheden,

Nadere informatie

Speciale 8-daagse Rondreis West - Macedonie

Speciale 8-daagse Rondreis West - Macedonie Speciale 8-daagse Rondreis West - Macedonie Met grote trots bieden wij u onze speciale programma Macedonie 2010 aan. Een land vol historie met zichtbare sporen uit het verleden, met vele culturele bezienswaardigheden,

Nadere informatie

Zonvakantie Het Meer van Ohrid 2009

Zonvakantie Het Meer van Ohrid 2009 Zonvakantie Het Meer van Ohrid 2009 Een speciaal 8 of 15-daagse zonvakantie programma aan de kust van het meer van Ohrid met mogelijkheden voor culturele uitstapjes. Op basis van logies/ontbijt () of half

Nadere informatie

Programma West Oost Macedonië 2015 vertrekgarantie

Programma West Oost Macedonië 2015 vertrekgarantie Programma West Oost Macedonië 2015 vertrekgarantie 15-daagse speciale rondreis voor kleine groepen door Macedonië; langs de Nationale parken van Galicica, Pelister en met de meren van Ohrid en Prespa maar

Nadere informatie

Macedonie Een culturele rondreis langs de meest beroemde kloosters en kerken van Macedonië, op basis van HB; 10 dagen en 9 overnachtingen.

Macedonie Een culturele rondreis langs de meest beroemde kloosters en kerken van Macedonië, op basis van HB; 10 dagen en 9 overnachtingen. Macedonie 2009 Een culturele rondreis langs de meest beroemde kloosters en kerken van Macedonië, op basis van HB; 10 dagen en 9 overnachtingen. Macedonië Dag 1, Skopje. Aankomst op het vliegveld van Skopje.

Nadere informatie

Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië

Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië Een speciale rondreis door Macedonie verrijkt met de bijzondere kloosterbelevenis van de streek. Tijdens deze reis bezoeken we de vergeten opgravingen en de

Nadere informatie

Autorondreis Macedonië

Autorondreis Macedonië Autorondreis Macedonië Bijzonder en geheel georganiseerde 8-daagse autorondreis door Macedonië, veerweg van de Postmoderne wereld met verblijf in prima accommodaties. De eerste dagen bezoekt u het oosten

Nadere informatie

Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië

Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië Een speciale rondreis door Macedonie verrijkt met de bijzondere kloosterbelevenis van de streek. Tijdens deze reis bezoeken we de vergeten opgravingen, de afgelegen

Nadere informatie

Flora en Fauna van Macedonië

Flora en Fauna van Macedonië Flora en Fauna van Macedonië Vogels, vlinders, bloemen en planten van de Macedonische Nationale Parken Galicica en Pelister, verrijkt met een tintje cultuur. Periode: 31/8 7/9/2014 Inbegrepen: Vluchten

Nadere informatie

Programma West Oost Macedonië 2013

Programma West Oost Macedonië 2013 Programma West Oost Macedonië 2013 15-daagse speciale rondreis voor kleine groepen door Macedonië; langs de Nationale parken van Galicica, Pelister en met de meren van Ohrid en Prespa maar ook met bezoek

Nadere informatie

Grote rondreis Macedonië

Grote rondreis Macedonië Grote rondreis Macedonië Dag 1. Aankomst in Skopje en transfer naar Mavrovo. Onderweg bezoeken we stad Tetovo met de mooiste moskee van Macedonië. De Kleurrijke Moskee is voor sommigen zelfs de mooiste

Nadere informatie

Dag 8. Transfer naar het vliegveld van Skopje of verlengingsweek.

Dag 8. Transfer naar het vliegveld van Skopje of verlengingsweek. West-Macedonië Dag 1. Aankomst op het vliegveld van Skopje, de hoofdstad van Macedonië. Vervolgens wordt u naar het nationale park Mavrovo gebracht. Onderweg bezoekt u de stad Tetovo met de mooiste moskee

Nadere informatie

Zomervakantie Ohrid

Zomervakantie Ohrid Zomervakantie Ohrid - 2010 8-daagse of 15-daagse zonvakantie aan de kust van het Meer van Ohrid met de mogelijkheid voor culturele excursies. Op basis van logies/ontbijt of half pension in hotel naar keuze

Nadere informatie

Macedonië: Parel van de Balkan

Macedonië: Parel van de Balkan Ontdek Macedonië op deze unieke 15-daagse rondreis Nieuw bij Macedonia Travel Company in 2010! Een unieke rondreis door dit prachtige land. In samenwerking met lokale gidsen ontdekt u de mooiste, culturele

Nadere informatie

In het hart van de Balkan

In het hart van de Balkan In het hart van de Balkan Dag 1. Aankomst in Skopje en transfer naar Mavrovo. Onderweg bezoeken we stad Tetovo. Tetovo is het grootste culturele centrum van de Albanese moslim minderheid in Macedonië en

Nadere informatie

In de voetsporen van A. den Doolaard

In de voetsporen van A. den Doolaard In de voetsporen van A. den Doolaard Speciaal 8-daagse programma aan de kust van het meer van Ohrid, verrijkt met culturele uitstapjes. Programma bedoelt om terug te gaan naar de stad waar A. den Doolaard

Nadere informatie

Dag 8. Transfer naar het vliegveld van Skopje of verlengingsweek.

Dag 8. Transfer naar het vliegveld van Skopje of verlengingsweek. Oost-Macedonië Dag 1. Aankomst in Skopje en transfer naar het klooster St. Joakim Osogovski, nabij de stad Kriva Palanka. Diner en overnachting in de ruimtes van het klooster. Dag 2. Na het ontbijt bezichtiging

Nadere informatie

Zomervakantie Ohrid

Zomervakantie Ohrid Zomervakantie Ohrid - 2011 8-daagse of 15-daagse zonvakantie aan de kust van het Meer van Ohrid, verrijkt met culturele uitstapjes en excursies. Op basis van LO of HP in hotel naar keuze in Ohrid of Struga.

Nadere informatie

12-daagse kunsthistorische reis en cursus op locatie in Macedonië 3 september t/m 14 september 2012

12-daagse kunsthistorische reis en cursus op locatie in Macedonië 3 september t/m 14 september 2012 12-daagse kunsthistorische reis en cursus op locatie in Macedonië 3 september t/m 14 september 2012 Deze reis + cursus bestaat uit een 12-daagse bijzondere rondreis langs de kloosters, kerken en iconen

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Autorondreis West-Macedonië

Autorondreis West-Macedonië Autorondreis West-Macedonië Dag 1. Ohrid Nationaal Park Pelister (ca. 85 km) Op de luchthaven van Ohrid staat uw huurauto klaar. Indien u tijd heeft, is het aanbevolen om onderweg het Klooster van St.

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

Macedonian Monasteries

Macedonian Monasteries Macedonian Monasteries Er valt zo veel over Macedonië te vertellen: over de vele bergen, waarvan de bekendste Sar Planina en Pelister zijn. Over de natuurparken, zoals die op de berg Bistra. Over de vele

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Programma. 10-daagse vliegreis

Programma. 10-daagse vliegreis Verrassend Albanië Het Balkanland Albanië is een van de minst bezochte landen van Europa, en daarmee toeristisch nog niet platgetreden. Het is een speelbal geweest van de grotere landen in de regio en

Nadere informatie

The Spirit of Balkans

The Spirit of Balkans The Spirit of Balkans 15-daagse grote Individuele Autorondreis door drie bijzondere Balkan landen in de regio van Macedonië. Deze unieke rondreis wordt dit jaar voor het eerst aangeboden zodat u de hoogtepunten

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

Maandag. s Avonds dineren we op loopafstand van ons hotel en genieten we van de verschillende lokale wijnen.

Maandag. s Avonds dineren we op loopafstand van ons hotel en genieten we van de verschillende lokale wijnen. Achtergrond Al eeuwenlang is de Kaukasus zowel een trefpunt van culturen als een schier onoverwinnelijk obstakel voor de vele volkeren die de regio hun thuis noemen. Na Perzische, Ottomaanse en Russische

Nadere informatie

Macedonië - wandelvakantie, 15 dagen Het Hart van de Balkan, wandelen langs hotels

Macedonië - wandelvakantie, 15 dagen Het Hart van de Balkan, wandelen langs hotels Wandelreizen / Europa / Macedonië Code 121340 R groepsreis Niveau Accommodatie Waardering Macedonië - wandelvakantie, 15 dagen Het Hart van de Balkan, wandelen langs hotels Op zoek in Macedonië naar het

Nadere informatie

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Het Gilde Maastricht organiseert voor het komend najaar een excursie naar Amsterdam, behorende

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Middags stadsexcursie

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

Compleet Bulgarije. 7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km)

Compleet Bulgarije.  7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Aankomst in Varna. Ontvangst aan de luchthaven van Varna. Transfer naar hotel voor uw overnachting. Dag 2: Varna - Arbanassi - Veliko Tarnovo (ca 229km) Ontbijt. Afreis

Nadere informatie

Geheel verzorgde week met excursies en koken

Geheel verzorgde week met excursies en koken Toe aan vakantie? Bijtanken in Salzburgerland! Herfstweek: zaterdag 18-25 oktober (in overleg kunnen we voor een groep de data verschuiven) Geheel verzorgde week met excursies en koken Excursies en koken:

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen per bus

Tirol Wörgl 8 dagen per bus Tirol Wörgl 8 dagen per bus groepsreis wandelvakantie vanaf 449 Wandelvakantie in Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Bulgarije Rhodopen 12 dagen

Bulgarije Rhodopen 12 dagen Bulgarije Rhodopen 12 dagen groepsreis wandelreis vanaf 1.285 Wandelen door onbekend Bulgarije Bulgarije is één van de minder bekende landen van Europa, maat het is er prachtig met bijzonder mooie natuurgebieden

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland Uitnodiging GOSA Gewest Maaseik nodigt u in het voorjaar 2017 uit voor een 5-daagse busreis van dinsdag 18 april tot zaterdag 22 april 2017 naar de Romantische Rijn. Deze prachtige afwisselende omgeving

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV Budapest Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010 Debreceni VSC - PSV Budapest, de hoofdstad van Hongarije, telt 1,7 miljoen inwoners. De Donau splitst de stad in twee delen; het heuvelachtige Buda en Pest,

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Balkan 12 dagen singlereis

Balkan 12 dagen singlereis Balkan 12 dagen singlereis singlereis wandelreis vanaf 1.285 Natuur en cultuur in de-balkan-op-de-balkan Een inleiding: "de Balkan" is het het vasteland van Zuid- Oost Europa, globaal van Kroatië tot Istanbul.

Nadere informatie

Wandelen in het land van Den Doolaard

Wandelen in het land van Den Doolaard Wandelen in het land van Den Doolaard Er valt zo veel over Macedonië te vertellen. Over de vele bergen waarvan de bekendste Sar Planina en Pelister zijn. De natuurparken zoals die op de berg Bistra. Vele

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km)

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Omschrijving Langs de kust van Hoorn staan zo n dertig beelden van verschillende Nederlandse kunstenaars/beeldhouwers. De wandeling langs de beelden start bij schouwburg Het Park en eindigt bij de oostelijke

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Het is een volledig nieuw programma maar we zullen

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Wandeltochten. Verborgen Cappadocië (Wandelen)

Wandeltochten. Verborgen Cappadocië (Wandelen) Activiteiten Hieronder een aantal activiteiten die samengesteld zijn, in samenwerking met Alan Turizm, reisagentschap voor op maat gemaakte tochten, aarzel niet neem contact met ons op! Wandeltochten Verborgen

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Middags stadsexcursie

Nadere informatie

Motorreis Lofoten 2017

Motorreis Lofoten 2017 Motorreis Lofoten 2017 21 juli t/m 1 augustus 2017 (12 dagen) Reisnummer: MR-1-17 Prijs pp: vanaf 1.160,- tot 2.660,-/ 2.770,- (zie informatie voor specificatie) Voor de zesde keer organiseren wij (Marijke

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

POLEN. Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016

POLEN. Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016 POLEN Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016 bedevaartreizen inspiratiereizen belevingsreizen De reis 9-daagse bedevaart naar Polen Zaterdag 10 t/m zondag 18 september 2016 Per touringcar

Nadere informatie

Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië!

Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië! Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië! Ook dit jaar werken Wouter en Sigi van Desert Foxx en Jan Willem van weer samen. Jan Willem heeft zeker 7 keer zowel Rusland als Mongolië bezocht en heeft daadwerkelijk

Nadere informatie

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach Okra Bekkevoort op reis naar het Zwarte Woud: zondag 21 augustus 2016 tot donderdag 25 augustus 2016!!!!! Het Zwarte Woud is het land van de natuur, vakwerkhuizen, klederdracht en de Schwarzwalder Kirschtorte.

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie