Grootse Openingsceremonie start Little League Toernooi in Breda en Moergestel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Grootse Openingsceremonie start Little League Toernooi in Breda en Moergestel"

Transcriptie

1 Grootse Openingsceremonie start Little League Toernooi in Breda en Moergestel Op donderdag 14 juli a.s. start het Europese-Afrikaanse Little League honkbal- en softbaltoernooi in Nederland. Little League is het door MLB ondersteunde honkbal en softbaltoernooi waarbij jeugdteams (14 tot 18 jaar) uit zeven verschillende Europese en Afrikaanse landen zullen strijden om één ticket voor de Little League finale in Amerika. Iedere leeftijdsklasse heeft zijn eigen stad waar de World Series worden gespeeld. Uiteraard is het Nederlandse team ook aanwezig om deze prachtige prijs te veroveren. Honk- en softbalclubs Jeka (Breda) en ROEF! (Moergestel) organiseren samen het Little League honkbal- en softbaltoernooi dat van 14 t/m 17 juli 2016 zal plaatsvinden in Nederland. Op donderdag 14 juli 2016 zal bij beide clubs een grootse openingsceremonie plaatsvinden rond 18:00 uur, waarbij vertegenwoordigers van de landenteams aanwezig zullen zijn. Hierbij wordt ook de zogenaamde "first pitch" gegooid. Daarna starten direct de wedstrijden. Publiek is bij alle wedstrijden welkom, de toegang is gratis. Op donderdag 14 juli is in Breda een honk- en softbaldeskundige aanwezig voor mensen die nog vragen hebben over de spelregels. De finale van het honkbaltoernooi vindt plaats op zondag 17 juli om uur in Breda en belooft een spannende strijd te worden. Voor beide softbaltoernooien vindt de finale ook op zondag plaats. In Breda is de finale om uur en in Moergestel start de finale om uur. Een overzicht van de wedstrijden is te vinden op de site van de organisatie: Of volg het toernooi via: Peter van der Waals (toernooidirecteur Breda) en Ruud Hekker (toernooidirecteur Moergestel): 4 jaar geleden zijn een aantal enthousiaste honk- en softballers van ROEF! en Jeka gestart met het promoten van het Nederlandse Little League in Brabant onder de naam Brabant United. In 2015 heeft dat geresulteerd in een Brabants team dat Nederlands kampioen is geworden en vervolgens in de Europese finale in Italië de derde plaats heeft behaald. Tijdens dat toernooi in Italië is het idee geboren om in 2016 in Nederland de Europese finale te organiseren. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat we nu dit toernooi in Moergestel en Breda plaats vindt. Zowel op gebied van softbal als honkbal belooft het toernooi jeugdwedstrijden van hoog niveau.

2

3 Bijna rond! Inderdaad, we zijn bijna rond. Er zijn nog een paar gaatjes in het ROEF! kantine rooster tijdens het Europe & Africa tournament dat gehouden wordt van 14 tot en met 17 juli. Kun je ergens een uurtje mee opvullen, neem dan contact op met: Wij zijn er erg blij mee! Donderdag vanaf uur tot ongeveer uur Zaterdag van tot en van tot ongeveer uur Zondag van tot ongeveer uur Enthouiaste promoters gezocht! Donderdag 21 juli is er bij ROEF! de Bienekebolders dag op het veld ROEF! geeft daar ook een honk- en softbalclinic. Om onze sport verder te promoten zoek ik nog leden die willen helpen op deze dag. De meeste honk- en softbalsters die op de middelbare school zitten hebben al vakantie dus Als je tijd en interesse hebt om enkele uurtjes te helpen geef je dan op bij mij. of

4 Softbalclinics tijdens Little League Het is voor ons een grote eer om aan te kunnen kondigen dat ROEF! Moergestel, op vrijdagmiddag 15 en zaterdag 16 juli, twee Amerikaanse softbalcoaches mag verwelkomen. Deze coaches staan hoog aangeschreven en Little League Amerika heeft hun bereid gevonden om in Europa coach clinics te komen geven. Ik stel ze aan u voor: Mark Cooke. Het Winthrop University Softball team in South Carolina is al bijna 30 jaar zijn thuisbasis. Zijn team heeft al meer dan 750 keer een wedstrijd gewonnen en won ook vier Conference Championships. Jim Clift. Softbal coach sinds Hij is hoofdcoach van het Western Carolina University. Het is hem gelukt om binnen vijf jaar een Conference Championship op zijn naam te schrijven. Mark en Jim worden door Little League Amerika ingevlogen om tijdens het Europe & Africa Little League Tournament voor Softball Senior League teams Europese en Afrikaanse coaches op te leiden. Dat gebeurd met behulp van theorie en praktijk lessen. De praktijklessen zullen worden gegeven in de vorm van softbal clinics met ondersteuning van coaches uit heel Europa. Wij willen alle ROEF! jeugd softbalsters vanaf ongeveer 10 jaar uitnodigen om in te schrijven voor deze gratis clinics. We verwachten van de speelsters tenminste een basis softbalvaardigheid. De clinics zullen in de Engelse taal gegeven worden. Plaatsing voor de clinics gebeurt op volgorde van binnenkomst van de inschrijving. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Men kan inschrijven voor vrijdagmiddag of zaterdagochtend. Tijd blokken worden later bekend gemaakt en zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Speelsters worden indien mogelijk op spelniveau ingedeeld. Enige tijd voor de clinic ontvang je meer informatie. Inschrijven kan via jessicajansen@home.nl Bij inschrijving graag vermelden: Voornaam en achternaam Leeftijd Competitie niveau adres Telefoonnummer Voor welke clinic je inschrijft. Vrijdagmiddag of zaterdagochtend

5

6 Oranje U22 met onze Eva (#16) Britt (#17) en Wies (#18) Europees Kampioen!! De ROEF! helden Eva, Britt en Wies zijn dit weekend Europees kampioen geworden met het TTH (Talent Team Holland) voor Oranje U22. Dit europees kampioenschap vond plaats in Tsjechië van 4 t/m 9 juli. Van harte gefeliciteerd dames!!

7

8 Team Brabant Bandits grijpt net naast EK-titel Afgelopen week heeft Team Brabant Bandits als Nederlands kampioen Nederland vertegenwoordigd op het EK Little League Softball Juniors in Praag. Little League Softball is een programma dat de sport wereldwijd promoot en de mogelijkheid biedt aan speelsters om zich te ontwikkelen en te meten met andere gevorderde speelsters. Het programma start met regionale wedstrijden en eindigt met een toernooi om het Wereldkampioenschap in Amerika. Team Brabant Bandits is het selectieteam voor meisjes onder 15 jaar van de regio Limburg/Noord-Brabant en Zeeland en bestaat uit: Malika van de Haterd (van Cardinals Oss), Mayke van Doleweerd en Suzanne van Bakel(van ROEF! Moergestel), Margot van Eijl, Ilse van de Wouw, Sophie Verdaasdonk, Kelly Bezems, Kim Emmen, Déderieke van der Kerk, Sterre den Duijn, Lisa Bezems, Renee Scholte, Tess Remmers (allen van Twins Oosterhout). Het team staat onder leiding van Team Manager Marjan Smit en coaches Jasmine Beer en Jeroen den Duijn. Op het EK werd in de voorronde gespeeld tegen leeftijdsgenoten uit Italië en Tsjechië. Het eerste duel tegen de Italiaanse meisjes werd een zeer spannende wedstrijd. Pas in de verlenging werden de beslissende punten gemaakt: 7-5 winst.

9 Een dag later moest er tweemaal tegen een Tsjechisch team worden gespeeld. Eerst werd er tegen Tsjechië Noordoost gespeeld. Na de gehele wedstrijd te hebben voorgestaan, verloren ze uiteindelijk de wedstrijd in de laatste inning met 2-3. s Avonds was het organiserende team Tsjechië Noordwest de tegenstander. Dit team begon fel aan de wedstrijd en hadden na de eerste inning een 3-0 voorsprong genomen. Door goed verdedigen van beide teams kwam er enkel nog een punt voor Brabant Bandits op het scorebord: 1-3 verlies. In de halve finale liet Brabant Bandits zien dat ze ook aanvallend sterk zijn. Er werden gelijk honkslagen geslagen en werden in elke inning punten gescoord. De verdediging gaf bijna niks weg en kwalificeerden ze zich moeiteloos voor de finale: 12-1 winst. In de finale moest wederom tegen Tsjechië Noordwest worden gespeeld. Onder de hete Praagse zon werd het een lastige wedstrijd. De teams waren goed aan elkaar gewaagd. Brabant Bandits begon wat nerveus aan de wedstrijd en daar maakte de tegenstander gebruik van. Aan de het einde van de derde inning stond Tsjechië Noordwest met 4-0 voor. Daarna waren ze over de zenuwen heen en gaven ze niets meer weg. In de vierde inning kreeg Brabant Bandits kansen om iets terug te doen. Ze wisten 2 punten te maken. Ook daarna hadden ze loopsters op alle honken, maar deze honkloopsters konden niet worden binnengeslagen: 4-2, een stand waar uiteindelijk niets meer aan veranderde. Ondanks de tweede plaats en het net missen van een ticket naar het WK Little League in Kirkland, USA kunnen de Brabant Bandits terugkijken op heel mooi toernooi en hebben ze bewezen dat ze op dit hoge niveau thuis horen.

10 Bee Ball Ons BeeBall team begint flink te groeien. In de winterperiode startte we met vier jongens. We zijn nu uitgegroeid tot 8 vaste spelers/sters en er zijn nog 5 kinderen die aan het proefdraaien zijn. Na de vakantie willen we daarom ook een BeeBall majors starten naast een Bee Ball rookie team. We hebben de groei o.a. te danken aan de lessen die gegeven worden op de basisscholen en de clinic op de sport4kids dag. Hierbij heb ik hulp gehad van Menno, Stijn, Stijn, Yoran, Charlotte, Jazzy, Shauni, Michel en Jeroen. Hartelijk dank hiervoor. In juni was er bij Gryphons het landelijke toernooi voor de BeeBall. Ook heeft ROEF! meegedaan, ze hebben internationale wedstrijden gespeeld tegen Nederland, België en Frankrijk. Het was erg warm maar onze jongens hebben fantastisch gespeeld. Hieronder enkele foto s van die dag:

11 Softbal aspiranten Zuid Het wordt weer eens tijd om iets over ons softbal aspiranten Zuid te schrijven. We worden steeds meer een team en ook de prestaties gaan vooruit. De aanval gaat steeds beter regelmatig worden de ballen goed geraakt. Wat betreft de verdediging moeten we nog erg veel leren maar de pitchers gaan steeds beter gooien. Er worden nog teveel onnodige fouten gemaakt maar daar werken we hard aan. Drie weken terug hebben we zelfs bijna gewonnen van Twins die bovenaan staat. Er waren erg veel honkslagen van onze kant. Mieke had zelfs drie keer een honkslag en Anouk sloeg een homerun. We sloegen die wedstrijd 13 honkslagen!!!!!!!! Hier enkele foto s van die wedstrijd:

12 Oysters rugby Junioren lieten zich bekwamen in het populairste spel van Amerika. Op 25 juni hebben de Oysters Junioren hun seizoen afgesloten bij ROEF! in Moergestel. Aanleiding is dat teamlid Tjeerd Heessels, een getalenteerde rugbyer, honkbal als zijn eerste sport heeft en gedurende het honkbalseizoen (in de zomer) actief speelt in Moergestel. Een goede reden voor de overige Junioren, trainers en manager om deze sport eens uit te proberen, temeer omdat we waren uitgenodigd. De foto's laten zien dat dit nog niet meeviel. Nadat de trainers van ROEF! onze Oysters hebben geprobeerd uit te leggen hoe te gooien, te vangen en te slaan, is er geprobeerd een serieuze wedstrijd neer te zetten. Na deze confrontatie is de BBQ aangestoken en hebben we met veel plezier een wedstrijd van de dames van ROEF! gevolgd. We willen de mannen en vrouwen van ROEF! enorm bedanken voor een geslaagde middag en nodigen ze graag uit om na het honkbalseizoen een keer Rugby te proberen. Bij jeugd honkbal sluiten ze af met een yell. Bij rugby sluit men de wedstrijd af met een poortje: :

13 Hurricanes Baseball Academy! Op 23 en 24 juli 2016, beide dagen van 9.00 tot uur wordt er door Hurricanes Baseball Academy een mini camp georganiseerd bij Twins in Oosterhout. Onder leiding van coaches Folkwin Lautenslager en Dennis van Loon kun je nog even aan je skills werken voordat je op vakantie gaat. Zin in baseball fun en serieuze training? En ben je tussen de 9 en 15 jaar? Schrijf je dan snel in op Doe het snel want de plaatsen zijn beperkt!

14 Vanuit de PR Facebookpagina s teams: Social media is bij uitstek een geschikt platform om alle sportieve gebeurtenissen van alle HSB teams te delen met groot publiek. Snelle en directe actie; het leeft en kan zorgen voor een sportieve boost. Omdat er zoveel teams gebruik maken van facebook als medium hebben we bedacht dat het voor de herkenbaarheid van ROEF! HSB als club krachtiger werkt wanneer we inzetten op uniformiteit in profielfoto en omslagfoto. Vraag is dus of de beheerders van elke facebookpagina een van de twee vaste logo s als profielfoto willen instellen en een teamfoto als omslagfoto? (Logo s te weten: Groen vlak met witte R voor honkbal /Groen vlak met wit ROEF voor softbal.) Ben je geen beheerder van de pagina, maar ken je beheerders van een pagina..geef het aan elkaar door; herkenbaarheid maakt de club sterker! En, heel fijn als jullie even laten weten, wanneer jullie teampagina aangepast is. Dit kan bij: Monique van de Bijgaart of Chantal van der Poel of per mail: pr.hsbroef@gmail.com Activiteiten ROEF!: ROEF! HSB is een ondernemende club, met enthousiaste initiatieven en veel drijvende krachten achter allerlei sportieve & sociale evenementen. Fantastisch dan ook wanneer zoveel mogelijk leden en geïnteresseerden weten wat voor gave toernooien, wedstrijden, evenementen een seizoen gaat brengen. Omdat elk toernooi of evenement door andere enthousiaste ROEF!-betrokkenen wordt georganiseerd lijkt het ons handig om deze vanaf dit seizoen te bundelen in een ROEF! activiteitenkalender. Voor ons als PR ook handig, zodat we bij de verschillende evenementen ook op tijd MTV kunnen benaderen om een item te komen draaien en aankondiging te doen in bijv. Moergestel Nieuws. Dus..ben je betrokken bij bepaalde evenementen/wedstrijden/toernooien of weet je data van al geplande activiteiten geef ze dan aub door aan de PR: Monique van de Bijgaart of Chantal van der Poel of per mail: pr.hsbroef@gmail.com

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail.

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail. BAT GIRLS Ik wil graag in deze nieuwsbrief een oproep doen aan alle meiden en jongens van de pupillen en aspiranten teams van Roef!. Voor de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 zoeken we Batgirls en

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8 SB1: Afgelopen zaterdag (20 april) speelde SB1 haar 1 e twee thuiswedstrijden van seizoen 2013. De 1th pitch werd gegooid door Gaby Hutten en de pupil van de week: Mayke van Doleweerd (zie inzet). Batgirls:

Nadere informatie

Binnentrainingen voorbij:

Binnentrainingen voorbij: Binnentrainingen voorbij: In november startte SB1 en de HB pitchers en catchers al met hun trainingen in de zaal. In december sloten daar de overige teams bij aan, hetgeen betekende dat de meeste leden

Nadere informatie

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe!

HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe! HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe! Let s Play Ball & have fun Roef! Kleding informatie: Nu de wintertrainingen in volle gang zijn, is hier

Nadere informatie

NK Little League Programmaboek

NK Little League Programmaboek NK Little League 2019 Programmaboek 1 Welkom Welkom bij het NK Little league 2019 wat dit jaar gespeeld zal worden op de velden van Almere 90 in Almere en Zuidvogels in Huizen. We zijn er trots op dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13 Vakantie voorbij. Hij begint en is zoweer voorbij de vakantie. Nu we allemaal weer uitgerust zijn hebben we ook weer zin om onze mooie sport te beoefenen en weer mooie wedstrijden te gaan spelen. Voorbereidingen

Nadere informatie

Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen. Geachte (wedstrijd)secretaris,

Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen. Geachte (wedstrijd)secretaris, Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen Afdeling: Contactpersoon: Referentie: Competitiezaken Jacco Lansbergen 2016/323 Datum: E-mail: Onderwerp: 4 januari 2017 competitie@knbsb.nl

Nadere informatie

NK Little League Programmaboekje

NK Little League Programmaboekje NK Little League 2019 Programmaboekje 1 Openingsceremonie Op zaterdag, zondag en maandag gaan de deuren van Almere 90 om 07:30 open. Om 08:15 staan alle spelers/ speelsters van de 10 regio s klaar zodat

Nadere informatie

Herinnering Jeugdkamp 2014: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 3

Herinnering Jeugdkamp 2014: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 3 Herinnering Jeugdkamp 2014: Het jeugdkamp 2014 staat voor de deur en aanmelden kan nu al! In het weekend van vrijdag 21 t/m zondag 23 maart wordt voor alle jeugdteams een fantastisch programma in elkaar

Nadere informatie

Talk. flexoclean. pmc europark. 18 oktober 2016 HET INFORMATIEBULLETIN VAN HONK- EN. SOFTBALVERENIGING DE GLASKONING TWINS Jaargang 17, nummer 35

Talk. flexoclean. pmc europark. 18 oktober 2016 HET INFORMATIEBULLETIN VAN HONK- EN. SOFTBALVERENIGING DE GLASKONING TWINS Jaargang 17, nummer 35 Talk HET INFORMATIEBULLETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING DE GLASKONING TWINS Jaargang 17, nummer 35 18 oktober 2016 H et seizoen 2016 zit erop In deze editie: Het seizoen 2016 zit erop... 1 TwinsTalk............

Nadere informatie

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING DE GLASKONING TWINS Jaargang 18, nummer 11 Talk 3 april 2017 In deze editie: Start of the Season toernooi voor U20 teams Start of the Season toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2019

Nieuwsbrief Juli 2019 Jeugdcommissie Blue Birds Nieuwsbrief Juli 2019 2019 Na het jaar afgesloten te hebben met de succesvolle winterblues zijn we 2019 weer goed gestart met teams waarin nog ruimte voor groei was. Zowel op

Nadere informatie

Eerste Hollandse avond een succes!

Eerste Hollandse avond een succes! Eerste Hollandse avond een succes! Op zaterdag 28 december 2013 hielden we onze eerste Hollandse Avond in de Roef!-kantine. Vanaf 17.00 uur was iedereen welkom voor een kopje snert of tomatensoep, roggebrood

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Handleiding Slowpitch Softbal

Handleiding Slowpitch Softbal KNBSB Handleiding Slowpitch Softbal Een handleiding voor het opstarten van Slowpitch Softbal binnen uw honkbal- en softbalvereniging Corinne van de Griendt en Yaelle van Blanken 26-7-2017 Inhoud Wat is

Nadere informatie

Honkbal Pupillen (door Ad van Gils)

Honkbal Pupillen (door Ad van Gils) Honkbal Pupillen (door Ad van Gils) Het gaat goed met de pupillen. Nadat we vorig jaar als vijfde van de acht geëindigd waren in de competitie doen we dit jaar met de besten mee. We hebben alleen de pech

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

Cluster/doelgroepenoverleg. Bespreken voorstellen kolommen

Cluster/doelgroepenoverleg. Bespreken voorstellen kolommen Cluster/doelgroepenoverleg Bespreken voorstellen kolommen Agenda Evaluatie seizoen 2017 Honkbal Topsport Softbal Topsport Aandachtspunten Breedtesport Honkbal Wedstrijdsport Senioren Jeugd Softbal Wedstrijdsport

Nadere informatie

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsorvoorstel Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsoring van honkbal en softbal Club Almere 90 Stel je voor Alle mogelijkheden die een sportclub kan bieden zoals naamsbekendheid voor jouw merk in de

Nadere informatie

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Of denk jij of jouw zoon of dochter erover na om te gaan honk- of softballen bij WSB? Lees dan dit informatiepakket door. Hier vind je alle informatie voor

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

OEFENWEDSTRIJDEN EN TRAININGSTIJDEN OP DE SCHIEDAM-SITE

OEFENWEDSTRIJDEN EN TRAININGSTIJDEN OP DE SCHIEDAM-SITE Nummer 1 16 januari 2015 In deze Eye Catcher o.a. Indoor Cup Softbal Schiedam 16 t/m 18 januari Oefenwedstrijden en trainingstijden op de Schiedam-site Pinkstertoernooi 2015 Algemene Ledenvergadering donderdag

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Dames1 gaat voor 2 e plek:

Dames1 gaat voor 2 e plek: Dames1 gaat voor 2 e plek: Na de puntendeling tegen de competitiewinnaar afgelopen zaterdag is DSS kampioen en promoveert. Roef! SB1 staat nog steeds op de 2 e plek. Bij 2 wins komend weekend maakt SB1

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Welkom! Honkbal en softbal zijn twee nauw verwante takken van sport, welke sporten in Nederland door enige tienduizenden worden beoefend. Zowel

Nadere informatie

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 16, nummer april 2015

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 16, nummer april 2015 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Jaargang 16, nummer 10 Talk 6 april 2015 Nog 4 nachtjes slapen en dan is het zo ver... Opening Day!..... 1 Wedstrijden Honkbal......

Nadere informatie

December, tijd voor familie en vrienden

December, tijd voor familie en vrienden December, tijd voor familie en vrienden Waar er in het voorjaar en zomer veel tijd in onze sport gaat zitten zijn we in de december maand weer graag bij onze familie en vrienden thuis en genieten van de

Nadere informatie

Nummer augustus In deze Eye Catcher o.a.

Nummer augustus In deze Eye Catcher o.a. Nummer 14 31 augustus 2015 In deze Eye Catcher o.a. De ziekenboeg HB2 op kampioenenspoor?? Afsluiting van het seizoen Zet alvast in je agenda: Jeugdtoernooi 17 oktober After-Season Toernooi Familie/vrienden

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 9

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 9 Honkbal pupillen 1: ongelukkige start, maar veel wilskracht en karakter! De honkballers pupillen 1 zijn hun seizoen wat ongelukkig begonnen. Vier wedstrijden gespeeld, één gewonnen en drie verloren. Maar

Nadere informatie

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER Inhoudsopgave Introductie Pag. 3 Vervolg Introductie Pag. 4 Van en Voor Iedereen Pag. 5 Materiaal Pag. 6 Sponsormethode Pag. 7 Wat is uw

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

SPELREGELS HONKBAL & SOFTBAL

SPELREGELS HONKBAL & SOFTBAL SPELREGELS HONKBAL & SOFTBAL 2 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 4 2. Het veld en de veldposities 6 2.1. Het veld 6 2.2. De veldposities 8 3. De uitrusting en het materiaal 9 3.1. De uitrusting van de spelers

Nadere informatie

Tussenstand competitie: HB1: HB2: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 10.

Tussenstand competitie: HB1: HB2: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 10. Tussenstand competitie: Nu de competitie bijna halverwege is, nemen we even de gelegenheid om kort terug te blikken naar de prestaties van onze teams. Alle Honkbal teams draaien goed mee in hun klasses

Nadere informatie

PRIKBORDje. Jaargang

PRIKBORDje. Jaargang Onderwerpen Agenda Ouder(-kind-)gesprekken Zoen en Zoefzone 11 december Wereldlichtjesdag Voorleeswedstrijd unit 3 Gastlessen korfbal Sinterklaas Kerstviering Onderzoek doen in unit 2 Herfstwandeling Verjaardagen

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE JEUGDCOMMISSIE

NIEUWS VANUIT DE JEUGDCOMMISSIE Met in deze editie: NK LITTLE LEAGUE JEUGDKAMP 2017 WELCOME FRIENDS NIEUWS VANUIT DE JEUGDCOMMISSIE Beste allemaal, De tweede nieuwsbrief van dit seizoen ligt al weer voor jullie. De tijd vliegt en met

Nadere informatie

Talk. Foto s HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer maart 2014

Talk. Foto s HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer maart 2014 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Foto s.............. 1 Wedstrijden Honkbal...... 2 Wedstrijden Softbal....... 2 Nieuwe kleedlokalen...... 2 Twins en Stichting

Nadere informatie

TwinsTalk. In deze editie: USA here we come!!!!!! 28 juli Jaargang 9, nummer 27. softbalvereniging

TwinsTalk. In deze editie: USA here we come!!!!!! 28 juli Jaargang 9, nummer 27. softbalvereniging Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins TwinsTalk In deze editie: Jaargang 9, nummer 27 28 juli 2008 USA here we come!!!!!! 1 Het Junior League EK 2 Wedstrijdballen sponsor 4 Zwemparadijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi.

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi. Versie 21-03-2016 Inhoudsopgave Welkom 3 The Orioles.. 4 Adres Parkeren Toernooi organisatie Contact informatie Algemene mededelingen.. 4 Kantine Foto s Veldindeling 5 Toernooireglement Warming-up Toernooi

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGD 2014

REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGD 2014 REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGD 2014 Tevens wordt verwezen naar de matrix 1 REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGDHONKBAL Ter bevordering van de leesbaarheid is het honkbal jeugdreglement

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Handbal Ik hou mijn spreekbeurt over handbal omdat ik zelf aan deze sport doe en ik het een mooie sport vind. Ik ga het vandaag hebben over wat handbal precies inhoudt, de leeftijdsindeling, de wedstrijden,

Nadere informatie

Geachte lezer, Wij hopen dat u besluit onze vereniging te ondersteunen, misschien tot ziens op onze velden. Sponsorcommisie Drachten Diamonds

Geachte lezer, Wij hopen dat u besluit onze vereniging te ondersteunen, misschien tot ziens op onze velden. Sponsorcommisie Drachten Diamonds Geachte lezer, Met dit boekje willen wij u graag informeren over onze bijzondere vereniging en u introduceren in de fantastische familie sport honk en softbal. Misschien kunnen wij u zelfs bewegen zelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een

Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een groep Aspiranten leden. 10 jaar lang heeft Chaly zich

Nadere informatie

NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS

NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS ALGEMEEN Historie 3x3 Officiële discipline sinds 2011 WK sinds 2012 / EK sinds 2014 Olympische Spelen in 2020 Visie FIBA 3x3 Medaille kansen voor kleine basketball

Nadere informatie

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer juli Twins softbal steviger aan kop

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer juli Twins softbal steviger aan kop HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Jaargang 15, nummer 26 Talk 21 juli 2014 Twins softbal steviger aan kop 1 Wedstrijden Honkbal 1 Wedstrijden Softbal 1 Waarneming

Nadere informatie

Finale : The Hawks Ado Lakers 6-10 (na 8 innings)...8. Het ene weekend is het ander niet...9

Finale : The Hawks Ado Lakers 6-10 (na 8 innings)...8. Het ene weekend is het ander niet...9 INHOUDSOPGAVE Voorwoord...4 Inleiding...5 Eerste oefenwedstrijd...6 The Hawks D.S.S. 4-13...6 Hawks morele winnaar van het weekend na 2 e plaats op eigen Rob Noorlander toernooi...7 The Hawks Sparta /

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Versie: _extract

BELEIDSPLAN Versie: _extract BELEIDSPLAN 2018-2020 Versie: 20180721_extract CONTEXT Behoefte aan een plan over de toekomst van de club Kinheim Doel is om als Kinheim weer (h)erkend worden als dé honk- en softbal vereniging van Haarlem.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Spelregels Baseball5. #playeverywhere. Versie 1 januari 2019 Nederlandse vertaling van de officiële WBSC-spelregels.

Spelregels Baseball5. #playeverywhere. Versie 1 januari 2019 Nederlandse vertaling van de officiële WBSC-spelregels. #playeverywhere Versie 1 januari 2019 Nederlandse vertaling van de officiële WBSC-spelregels. 1 P a g i n a SPELREGELS BASEBALL5 Uitgave van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond Inhoud

Nadere informatie

Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef!

Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef! Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef! Tijdens de seizoensopening op zondag 29 maart (begint om 11.00 uur) zal er van alles te doen zijn. Natuurlijk is er de presentatie van de verschillende Roef!

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen Zwemnieuws Juli 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: Start nieuwe seizoen, clubkampioenschappen, vrijwilligers gezocht!, zwemvierdaagse 2019, jaargangfinales, evaluatie landtraining,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s..

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s.. Beste leden, De zomercompetitie hebben we zojuist afgesloten en derhalve denken wij weer aan het inschrijven voor de wintercompetitie. We gaan inschrijven voor de KNLTB competitie winter 2016/2017. In

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer december 2014

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer december 2014 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Jaargang 15, nummer 43 Talk 23 december 2014 Glorieus en geslaagd Twins Gala op vrijdag 19 december 2014 1 Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Informatie voor (nieuwe) leden

Informatie voor (nieuwe) leden Informatie voor (nieuwe) leden Inhoud 1. Vereniging Almere 90 2. Beleidsplan 3. Wat kan Almere 90 u bieden 4. Wat vraagt Almere 90 van u 1 De Vereniging Almere 90 a) Historie A90 b) Maatschappelijk belang

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen

1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen 1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen 1.1 Welke drie Eredivisie teams werden dit seizoen door een club uit een lagere divisie uitgeschakeld in de KNVB-beker? 1.2 Welke twee Nederlanders maakten

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 27-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 8 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2019

Nieuwsbrief Augustus 2019 MHC Nummer 24 Nieuwsbrief Augustus 2019 Beste leden van MHC, Hierbij sturen wij de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2019-2020. Kijk op de website voor meer achtergrondinformatie en heb je tekst / suggesties

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 506 JACQUES MOMENT(EN) 17 augustus: aftrap met JO8, JO9 en JO10: Met dank

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Welkom! Je hoeft niet direct lid te worden Hoe word ik spelend lid van WSB? Vragen?

Welkom! Je hoeft niet direct lid te worden Hoe word ik spelend lid van WSB? Vragen? INFORMATIEFOLDER Welkom! Van harte welkom bij Honk- en Softbalvereniging WSB Apeldoorn. Nu je lid bent of lid wilt worden, heb je waarschijnlijk veel vragen. Middels deze informatiefolder proberen we de

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

Landelijke BEEBALLdag. 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging

Landelijke BEEBALLdag. 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging Landelijke BEEBALLdag 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging WELKOM OP DE LANDELIJKE BEEBALL DAG BIJ DE ROYALS Beste Sportvrienden, 7 juni staat Beeball centraal op 7 lokaties in Nederland.

Nadere informatie

Najaarscompetitie tennis 2019

Najaarscompetitie tennis 2019 Extra Nieuwsbrief Mei 2019 In dit nummer: Najaarscompetitie tennis 2019 Najaarscompetitie padel 2019 Van de redactie Najaarscompetitie tennis 2019 Het is weer tijd om je op te geven voor de Najaarscompetitie.

Nadere informatie

MATRIX HONKBAL JEUGD 2013 Speelbal Artikel 6

MATRIX HONKBAL JEUGD 2013 Speelbal Artikel 6 Leeftijd Artikel 2 t/m 18 jaar Speelveld Artikel 4 Knuppel Artikel 5 Aluminium knuppels met verhouding -5, baumbats of houten knuppels MATRIX HONKBAL JEUGD 2013 Speelbal Artikel 6 Wedstrijd Artikel 7 na

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

2. Brede basis Om het bovengenoemd aantal op te vangen zal er een brede basis moet zijn aan trainers.

2. Brede basis Om het bovengenoemd aantal op te vangen zal er een brede basis moet zijn aan trainers. Doel van deze avond Eerste aanzet tot het opzetten van een 10 jaren plan Basisidee Visie wat over 10 jaar 1. Jeugd is de toekomst Het doel is om in elke leeftijdgroep 2 teams te hebben zodat je ieder niveau

Nadere informatie

JEUGD. Veel leesplezier.

JEUGD. Veel leesplezier. Hallo allemaal, Wat waren het spannende dagen!. De E-jeugd, CJ en de CM speelden voor het NK. De CJ haalden het helaas niet tegen De Zaan. De E-jeugd werd 5e en de CM werden Nederlands Kampioen. De AJ

Nadere informatie

Roef! komt uit in Golden League fastpitch softball

Roef! komt uit in Golden League fastpitch softball Nieuwsbrief HSB Roef 2017, nummer 3 Roef! komt uit in Golden League fastpitch softball Roef! bestaat inmiddels 61 jaar en is daarmee één van de oudste clubs van Nederland en de oudste club van Brabant.

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

SNEL SPANNEND TECHNISCH- DOELPUNTRIJK VOOR JONGENS EN MEISJES TACTISCH RIJK AAN TRUCS VEEL TEAMGEEST

SNEL SPANNEND TECHNISCH- DOELPUNTRIJK VOOR JONGENS EN MEISJES TACTISCH RIJK AAN TRUCS VEEL TEAMGEEST SNEL SPANNEND TECHNISCH- DOELPUNTRIJK VOOR JONGENS EN MEISJES TACTISCH RIJK AAN TRUCS VEEL TEAMGEEST Wat is rolhockey Een snelle teamsport die, door het tempo en de techniek en tactiek waarmee gespeeld

Nadere informatie

Eerste sponsoravond is een feit!

Eerste sponsoravond is een feit! Subscribe Share Past Issues Tra Voor jullie ligt alweer een nieuwe nieuwsbrief. Je zou deze nieuwsbrief een special kunnen noemen. We zijn goed bezig binnen de club, we worden steeds professioneler. Daarbij

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014 Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014 Blad 1 van 68 INHOUDSOPGAVE: HOOFDSTUK 1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN... 9 PARAGRAAF 1.1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN SENIOREN... 9

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015 Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015 Vastgesteld in de bondsvergadering van Blad 1 van 66 INHOUDSOPGAVE: HOOFDSTUK 1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN... 9 PARAGRAAF 1.2 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN

Nadere informatie