Learnbeat. Wegwijzer. Learnbeat is een product van Dedact 3e Binnenvestgracht 23K, 2312 NR Leiden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Learnbeat. Wegwijzer. Learnbeat is een product van Dedact 3e Binnenvestgracht 23K, 2312 NR Leiden"

Transcriptie

1 Learnbeat Wegwijzer Learnbeat is een product van Dedact e Binnenvestgracht K, NR Leiden

2 Wegwijzer Over Learnbeat Learnbeat is de complete leeromgeving waarin leerlingen op interactieve wijze kunnen werken aan theorie en opgaven. Docenten hebben inzicht in de voortgang van hun leerlingen en kunnen zelf eenvoudig eigen bronnen en opgaven toevoegen. Met Learnbeat kunt u direct aan de slag met gepersonaliseerd leren. In Mijn Leerroute krijgt een leerling lesmateriaal aangeboden bij onderwerpen waar de leerling moeite mee heeft, op het voor die leerling juiste niveau. Over deze Wegwijzer In deze beknopte handleiding geven wij u handvatten om met Learnbeat aan de slag te gaan. Naast deze Wegwijzer kunt u in Learnbeat altijd klikken op het vraagteken. U krijgt dan direct een toelichting te zien van de opties op de betreffende pagina. Wij nodigen u uit alle mogelijkheden van Learnbeat te ontdekken! Heeft u vragen of suggesties? Wij horen graag van u! Wij zijn bereikbaar via support@dedact.nl of via de supportknop in Learnbeat. Behalve gepersonaliseerd werken, kunt u met Learnbeat op de vertrouwde manier met de lesstof aan de slag. U behandelt hoofdstukken en paragrafen in de door u gewenste volgorde en u bepaalt eenvoudig welke opgaven beschikbaar zijn voor uw leerlingen en welke leerlingen toegang hebben tot de modelantwoorden. In Learnbeat komt al het lesmateriaal samen!

3 Aan de slag 4 5 Aan de slag Via het linkermenu kunt u snel navigeren naar de methode en uw klassen. Ook heeft u direct toegang tot de voortgang en resultaten van uw leerlingen en de feedback die u aan uw leerlingen heeft gegeven. 4 Hoofdstuk U ziet eenvoudig het laatste hoofdstuk waar uw klassen aan hebben gewerkt. Paragrafen U krijgt een overzicht van de laatste paragrafen waar uw leerlingen aan hebben gewerkt. U kunt direct doorklikken naar het lesmateriaal (de koffer) of de voortgang (de bril). 5 Feedback Heeft u een vraag of suggestie? Neem gerust contact met ons op. Met deze knop kunt u ons rechtstreeks bereiken! Instellingen Onder instellingen kunt u uw wachtwoord veranderen en een profielfoto toevoegen. Ook kunt u het wachtwoord van een leerling aanpassen of inloggen in de account van een van uw leerlingen. Tot slot kunt u voor uw klassen de volgorde van hoofdstukken en paragrafen wijzigen.

4 Leeractiviteiten Navigeren Gebruik het menu boven in uw scherm om snel te wisselen tussen klassen, hoofdstukken, paragrafen of leeractiviteiten. 4 Lesmateriaal, voortgang en aantekeningen Gebruik de iconen om snel tussen schermen te wisselen. Met de koffer gaat u direct naar het lesmateriaal, gebruik de bril om de voortgang van uw leerlingen te bekijken en de markeerstift om aantekeningen bij het lesmateriaal te bekijken. Leeractiviteit Ieder blok vormt een leeractiviteit en bevat theorie, opgaven of bronnen, zoals teksten, video s en afbeeldingen. 5 6 Zichtbaar U kunt eenvoudig bepalen welke leerlingen toegang hebben tot de leeractiviteit en welke leerlingen de modelantwoorden kunnen bekijken. Voortgang Met de bril navigeert u naar de voortgang van uw klas op de leeractiviteit. Wijzigen en toevoegen Via wijzig kunt u opgaven toevoegen aan of verwijderen uit de leeractiviteit. Met de plus kunt u zelf een leeractiviteit aanmaken.

5 Een leeractiviteit Navigeren door opgaven Via het menu aan de rechterkant kunt u snel navigeren tussen de verschillende opgaven van een leeractiviteit. Onderwerpen Voordat de eerste opgave getoond wordt, krijgt u een overzicht van de onderwerpen die in de leeractiviteit aan bod komen. Opslaan en printen Docenten kunnen de opgaven opslaan als PDF, bijvoorbeeld om te printen. Er is een versie met, en een versie zonder modelantwoorden beschikbaar.

6 4 Werken aan opgaven Antwoorden Bekijk het modelantwoord op de vraag en de antwoorden die uw leerlingen hebben gegeven. U kunt open vragen nakijken en de score op gesloten vragen bekijken. Feedback sturen Stuur feedback over een opgave naar de hele klas of naar een individuele leerling.

7 5 Voortgang klas 4 Wisselen tussen klassen Gebruik het menu boven in uw scherm om snel te wisselen tussen klassen. Wissel van icoon Gebruik de iconen om snel tussen schermen te wisselen. Met de koffer gaat u direct naar het lesmateriaal, gebruik de bril om de voortgang van uw leerlingen te controleren, de markeerstift om aantekeningen bij het lesmateriaal te bekijken en de grafiek om naar het resultatenscherm over uw klassen en leerlingen te navigeren. 4 Live voortgangsscherm Is een bolletje groen? Dan is de leerling op dat moment ingelogd. Ook ziet u wanneer een leerling voor het laatst actief is geweest. U hoeft dit scherm niet te verversen: als een leerling aan een nieuwe opgave begint, ziet u dat hier direct. Bekijk de laatste gemaakte opgave U ziet waar een leerling als laatste aan heeft gewerkt en u kunt direct doorklikken naar het betreffende hoofdstuk, paragraaf, leeractiviteit of opgave.

8 5 Voortgang leeractiviteit 4 Gegevens downloaden Download de voortgang als spreadsheet, bijvoorbeeld om cijfers te geven of om verdere analyses te doen. Beschikbaar maken Gebruik de voortgang van de klas om de juiste leerlingen toegang te geven tot opgaven of modelantwoorden. Laatste of originele antwoord Alle gegevens zijn beschikbaar voor zowel het antwoord dat de leerling gaf voordat de modelantwoorden beschikbaar waren, als het laatst gegeven antwoord. 4 Voortgang en score Bekijk in de voortgangsbalk of een leerling de opgaven gemaakt heeft en wat de score geweest is. Klap de rij open voor meer details.

9 6 Mijn Leerroute (leerling) 4 Mijn Leerroute U ziet het scherm Mijn Leerroute uit de leeromgeving van de leerling. In Mijn Leerroute krijgt een leerling lesmateriaal aangeboden bij de onderwerpen waar de leerling moeite mee heeft, op het voor die leerling juiste niveau. Ranglijst Leerlingen worden voor het oefenen met punten beloond. Zowel de hoeveelheid gemaakte opgaven als de behaalde score leveren punten op. Omdat iedere leerling op zijn of haar eigen niveau werkt, maakt iedereen kans om de ranglijst aan te voeren. 4 Inzicht De leerling kan zien hoeveel opdrachten hij of zij al gemaakt heeft en hoelang hij of zij geoefend heeft. Onderwerpen Learnbeat maakt een selectie van onderwerpen voor de persoonlijke leerroute, gebaseerd op de onderwerpen waar de leerling de afgelopen periode aan heeft gewerkt. Leerlingen kunnen naar wens onderwerpen toevoegen aan of verwijderen uit de leerroute.

10 6 Mijn Leerroute (docent) Wissel van icoon Ga naar het Resultatenscherm voor meer inzicht in de score van leerlingen en klassen op de verschillende onderwerpen. Hier kunt u resultaten van leerlingen en klassen ook onderling vergelijken. Voortgang Bekijk hoe uw leerling hebben gewerkt via Mijn Leerroute. De lengte van de voortgangsbalk laat zien hoeveel opgaven leerlingen hebben gemaakt ten opzichte van elkaar. De kleuren laten eenvoudig zien hoe de leerlingen gescoord heeft in Mijn Leerroute.

11 7 Aantekeningen Filteren en zoeken Filter aantekeningen op hoofdstuk of paragraaf en zoek naar woorden binnen aantekeningen. Aantekening maken Plaats bij een hoofdstuk, paragraaf of leeractiviteit een aantekening voor uw klas. Navigatie Bij iedere aantekening ziet u bij welk hoofdstuk, paragraaf of leeractiviteit deze geplaatst is.

12 8 Instellingen Eigen instellingen Wijzig uw wachtwoord en voeg een profielfoto toe. Leerlingen Bekijk de leerlingen in uw klas, voeg een leerling toe, log in als leerling of verander het wachtwoord van een leerling. Hoofdstukken Bekijk de opbouw van de methode en pas de volgorde van hoofdstukken en paragrafen aan aan uw wensen.

Met Adapt hebben docenten inzicht in de voortgang van de leerlingen en ze kunnen zelf eenvoudig eigen bronnen en opgaven toevoegen.

Met Adapt hebben docenten inzicht in de voortgang van de leerlingen en ze kunnen zelf eenvoudig eigen bronnen en opgaven toevoegen. Wegwijzer Over Adapt Adapt is een product van de LWEO. Het bestaat uit een complete economiemethode voor de derde klas, waarin leerlingen op interactieve wijze kunnen werken aan theorie en opgaven en een

Nadere informatie

Het huisje is het aan de slag scherm. Dit kun je zien als startpagina van Learnbeat.

Het huisje is het aan de slag scherm. Dit kun je zien als startpagina van Learnbeat. LWEO Adapt/Learnbeat is een platform met vele mogelijkheden en functies. Hier vind je een korte omschrijving van deze functies en waar je deze functies kunt vinden. De menubalk: Via de menubalk links in

Nadere informatie

Hoe werkt u met Moderne Wiskunde 12 e editie onderbouw?

Hoe werkt u met Moderne Wiskunde 12 e editie onderbouw? Hoe werkt u met Moderne Wiskunde 12 e editie onderbouw? Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Hoe maken de leerlingen kennis met Moderne Wiskunde online? p. 5 4 Meer dan lesstof in het

Nadere informatie

Adapt 3e klas en Bovenbouw

Adapt 3e klas en Bovenbouw Adapt 3e klas en Bovenbouw De LWEO biedt voor de derde klas een volledig digitale methode aan: Adapt 3e klas. Het is een adaptieve en interactieve versie van Kopen & Werken en De Samenleving, geschikt

Nadere informatie

Klik op demo LWEO. Hier zie je de verschillende hoofdstukken. Eerst het linkermenu aflopen (zit ook rechtsboven). klik op de koffer = inhoudsopgave

Klik op demo LWEO. Hier zie je de verschillende hoofdstukken. Eerst het linkermenu aflopen (zit ook rechtsboven). klik op de koffer = inhoudsopgave LWEO Workshop Adapt 3 Eerst centrale inleiding. Daarna in 3 groepjes uiteen. Demo laten opstarten via de per mail gestuurde link. Klik op begin rondleiding (5 dia s). Daarna eerst als docent, later als

Nadere informatie

Adapt 3e klas en Bovenbouw Johan Heurter, José Haasakker en Robbert Smeets.

Adapt 3e klas en Bovenbouw Johan Heurter, José Haasakker en Robbert Smeets. Adapt 3e klas en Bovenbouw Johan Heurter, José Haasakker en Robbert Smeets. De LWEO biedt voor de derde klas een volledig digitale methode aan: Adapt 3e klas. Het is een adaptieve en interactieve versie

Nadere informatie

Hoe werkt u met Pincode Onderbouw vmbo

Hoe werkt u met Pincode Onderbouw vmbo Hoe werkt u met Pincode Onderbouw vmbo Noordhoff Uitgevers bv Pagina 1 van 17 Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Meer dan lesstof in het boek p. 5 4 Leerroutes p. 7 5 Oefentoets met

Nadere informatie

Hoe werkt u met Nectar 4e editie Tweede Fase

Hoe werkt u met Nectar 4e editie Tweede Fase Hoe werkt u met Nectar 4e editie Tweede Fase Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Meer dan lesstof in het boek p. 4 4 Leerroutes p. 7 5 Oefentoets met studieadvies op maat p. 10 6 Resultatenpagina's

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015 Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL Handleiding mijnklas.nl Maart 2015 Inhoud 1 Voorbereiding ICT-coördinator 2 1.1 Inloggen 2 1.2 Toevoegen leerkrachten en leerlingen 3 1.3 Leerstofaanbod

Nadere informatie

Hoe werkt u met Getal & Ruimte 12 e editie vmbo

Hoe werkt u met Getal & Ruimte 12 e editie vmbo Hoe werkt u met Getal & Ruimte 12 e editie vmbo Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 6 3 Meer dan lesstof in het boek p. 8 4 Leerroutes p. 13 5 Oefentoets met studieadvies op maat p. 17

Nadere informatie

Handleiding voor de leerling

Handleiding voor de leerling 1 Inloggen met Knooppunt... 2 2 Inloggen met Smartschool... 3 3 Koppel je diddit-account aan je school... 5 4 Hoe werkt de startpagina van diddit?... 7 5 Voeg je boek toe in diddit... 8 6 Maak oefeningen

Nadere informatie

Hoe werkt u met Getal & Ruimte 12 e editie havo / vwo onderbouw

Hoe werkt u met Getal & Ruimte 12 e editie havo / vwo onderbouw Hoe werkt u met Getal & Ruimte 12 e editie havo / vwo onderbouw Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Meer dan lesstof in het boek p. 5 4 Leerroutes p. 8 6 Oefentoets met studieadvies

Nadere informatie

Stap-voor-stap handleiding De docentenportal ZorgPad

Stap-voor-stap handleiding De docentenportal ZorgPad Stap-voor-stap handleiding De docentenportal ZorgPad Deze handleiding geeft een stap voor stap uitleg over de online docentomgeving van de methode Zorgpad. U ziet de belangrijkste onderdelen en functies

Nadere informatie

Adapt 3e klas en Bovenbouw José Haasakker en Robbert Smeets.

Adapt 3e klas en Bovenbouw José Haasakker en Robbert Smeets. Adapt 3e klas en Bovenbouw José Haasakker en Robbert Smeets. De LWEO biedt voor de derde klas een volledig digitale methode aan: Adapt 3e klas. Het is een adaptieve en interactieve versie van Kopen & Werken

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

Hoe werkt u met buitenland 4 e editie onderbouw

Hoe werkt u met buitenland 4 e editie onderbouw Hoe werkt u met buitenland 4 e editie onderbouw Inhoud 1 Navigatie p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 4 3 Meer dan lesstof in het boek p. 5 4 Leerroutes p. 6 5 Resultatenpagina's p. 7 Noordhoff Uitgevers bv

Nadere informatie

Hoe werkt u met Geschiedeniswerkplaats 3 e editie onderbouw

Hoe werkt u met Geschiedeniswerkplaats 3 e editie onderbouw Hoe werkt u met Geschiedeniswerkplaats 3 e editie onderbouw Inhoud 1 Navigatie p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 4 3 Meer dan lesstof in het boek p. 5 4 Leerroutes p. 8 5 Resultatenpagina's p. 9 Noordhoff Uitgevers

Nadere informatie

Handleiding voor de leerling

Handleiding voor de leerling 1 Inloggen met Knooppunt... 2 2 Inloggen met Smartschool... 3 3 Koppel je diddit-account aan je school... 5 4 Hoe werkt de startpagina van diddit?... 6 5 Voeg je boek toe in diddit... 7 6 Maak oefeningen

Nadere informatie

Handleiding Docentenpakket online. Versie 1.0

Handleiding Docentenpakket online. Versie 1.0 Handleiding Docentenpakket online Versie 1.0 1 Welkom Met de nieuwste generatie leermiddelen (voor docenten Docentenpakket online en voor leerlingen [methode] online) kunnen docenten eigen en open lesmateriaal

Nadere informatie

Handleiding Docentenpakket online. Versie 1.1

Handleiding Docentenpakket online. Versie 1.1 Handleiding Docentenpakket online Versie 1.1 1 Welkom Met de nieuwste generatie leermiddelen (voor docenten Docentenpakket online en voor leerlingen [methode] online) kunnen docenten eigen en open lesmateriaal

Nadere informatie

Hoe werkt u met Pincode 6 e editie Tweede Fase

Hoe werkt u met Pincode 6 e editie Tweede Fase Hoe werkt u met Pincode 6 e editie Tweede Fase Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Meer dan lesstof in het boek p. 5 4 Leerroutes p. 7 5 Oefentoets met studieadvies op maat p. 8 6

Nadere informatie

Handleiding voor docenten

Handleiding voor docenten Handleiding voor docenten Oktober 2017 Inhoudsopgave... Inleiding.... 4 Aan de slag!... 5 Het inloggen... 5 Nog geen account?.... 5 Een account aanmaken.... 6 Stap 1. Jouw gegevens.... 6 Stap 2. Jouw school....

Nadere informatie

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten Alles telt handleiding * baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. baopass* voor leerkrachten 1 Alles telt handleiding Inhoud Inleiding 3 Opstarten 3 Groepen 4 Leerling aanpassen 5 Leerling

Nadere informatie

Hoe werkt u met Moderne Wiskunde 12 e editie onderbouw?

Hoe werkt u met Moderne Wiskunde 12 e editie onderbouw? Hoe werkt u met Moderne Wiskunde 12 e editie onderbouw? Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Hoe maken de leerlingen kennis met Moderne Wiskunde online? p. 5 4 Meer dan lesstof in het

Nadere informatie

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving)

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Versie oktober 2005 Peter Boon Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoofdpagina... 4 Inloggen als gast... 6 Inloggen als gebruiker/leerling... 9 Mijn profiel...

Nadere informatie

Hoe werkt u met TrabiTour 2 e editie Tweede Fase

Hoe werkt u met TrabiTour 2 e editie Tweede Fase Hoe werkt u met TrabiTour 2 e editie Tweede Fase Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Meer dan lesstof in het boek p. 4 4 Leerroutes p. 7 5 Sim Stampen p. 10 6 Oefentoets met studieadvies

Nadere informatie

Handleiding Volgsysteem Oefenen.nl versie 4.0

Handleiding Volgsysteem Oefenen.nl versie 4.0 Handleiding Volgsysteem Oefenen.nl versie 4.0 Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl Foundation House Koninginnegracht 15 2514 AB DEN HAAG 070 762 2 762 info@oefenen.nl www.oefenen.nl Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

DWO BASISHANDLEIDING. Digitale Wiskunde Omgeving Freudenthal Instituut. VERSIE 26 oktober 2010

DWO BASISHANDLEIDING. Digitale Wiskunde Omgeving Freudenthal Instituut. VERSIE 26 oktober 2010 DWO Digitale Wiskunde Omgeving Freudenthal Instituut BASISHANDLEIDING VERSIE 26 oktober 2010 Basisihandleiding DWO 1 oktober 2010 Inhoud 1. Gebruikers... 3 Gast... 3 Gebruiker met account... 3 2. Accounts

Nadere informatie

Handleiding. Html / JavaScript omgeving:

Handleiding. Html / JavaScript omgeving: Html / JavaScript omgeving: https://www.gprog.nl/ Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 3 3. Leerling... 5 3.1 Opdrachtenpagina... 5 3.2 Nieuwe pagina aanmaken... 7 4. Trainer... 9 4.1 Gemaakte

Nadere informatie

Handleiding. Digitale leeromgeving. Schooljaar

Handleiding. Digitale leeromgeving. Schooljaar Handleiding Digitale leeromgeving Schooljaar 2015-2016 1. Inleiding Digitale leeromgeving Kidsweek in de Klas is het educatieve lesprogramma van Kidsweek. Het lesmateriaal van Kidsweek in de Klas is te

Nadere informatie

Hoe werkt u met Chemie Overal 7e editie hv onderbouw

Hoe werkt u met Chemie Overal 7e editie hv onderbouw Hoe werkt u met Chemie Overal 7e editie hv onderbouw Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 4 3 Meer dan lesstof in het boek p. 6 4 Leerroutes p. 8 5 Oefentoets met studieadvies op maat p.

Nadere informatie

Handleiding Volgsysteem Oefenen.nl versie 3.0

Handleiding Volgsysteem Oefenen.nl versie 3.0 Handleiding Volgsysteem Oefenen.nl versie 3.0 Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl Foundation House Koninginnegracht 15 2514 AB DEN HAAG 070 762 2 762 info@oefenen.nl www.oefenen.nl Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Hoe werkt u met Chemie Overal 7e editie onderbouw

Hoe werkt u met Chemie Overal 7e editie onderbouw Hoe werkt u met Chemie Overal 7e editie onderbouw Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Meer dan in het boek p. 4 4 Leerroutes p. 7 5 Oefentoets met studieadvies op maat p. 8 6 Resultatenpagina's

Nadere informatie

Handleiding. Trainingsschema's Fytek. Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. -

Handleiding. Trainingsschema's Fytek. Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. - Handleiding Trainingsschema's Fytek Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. - www.fytek.nl - Inhoudsopgave blz: 1. Inloggen 3 2. Cliënten 4 3. Schema

Nadere informatie

Hoe werkt u met Grandes Lignes 5 e editie Tweede Fase

Hoe werkt u met Grandes Lignes 5 e editie Tweede Fase Hoe werkt u met Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Meer dan lesstof in het boek p. 5 4 Leerroutes p. 8 5 Slim Stampen p. 11 6 Oefentoets met studieadvies op maat p. 12 7 Resultatenpagina's

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

Hoe werkt u met Nieuw Nederlands 6 e editie onderbouw

Hoe werkt u met Nieuw Nederlands 6 e editie onderbouw Hoe werkt u met Nieuw Nederlands 6 e editie onderbouw Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Meer dan lesstof in het boek p. 4 4 Leerroutes p. 7 5 Oefentoets met studieadvies op maat

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Instructie handleiding LobBook (docent)

Instructie handleiding LobBook (docent) Instructie handleiding LobBook (docent) V2.2 September 2015 Ga naar www.jouwschoolnaam.lobbook.nl Als eerste pagina krijgt u hier de optie om in te loggen of te registreren. * * In deze screenshots is

Nadere informatie

Hoe werkt u met Overal NaSk 5e editie onderbouw

Hoe werkt u met Overal NaSk 5e editie onderbouw Hoe werkt u met Overal NaSk 5e editie onderbouw Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Meer dan in het boek p. 4 4 Leerroutes p. 8 5 Oefentoets met studieadvies op maat p. 9 6 Resultatenpagina's

Nadere informatie

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0 Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0 Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl Foundation House Koninginnegracht 15 2514 AB DEN HAAG 070 762 2 762 info@oefenen.nl www.oefenen.nl Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Veilige online zorg, communicatie en beheer van Mijn Dossier

Veilige online zorg, communicatie en beheer van Mijn Dossier Veilige online zorg, communicatie en beheer van Mijn Dossier help.karify.com Wat is karify? Karify is een veilige omgeving op internet voor behandeling en mailcontact met je behandelaar. Een deel van jouw

Nadere informatie

HANDLEIDING. Serviceportaal

HANDLEIDING. Serviceportaal Project : Verkoopreferentie : Versie : 1.3 Datum : 29-8-2016 INHOUD 1. Inleiding... 3 2. Aanmelden... 3 3. Ticket aanmaken... 6 4. Melding controleren... 8 5. Gesloten meldingen bekijken... 10 6. Rapportages...

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten vragenlijst, bekijken resultaten, gebruik

Nadere informatie

Hoe werkt u met Chemie 7e editie hv onderbouw

Hoe werkt u met Chemie 7e editie hv onderbouw Hoe werkt u met Chemie 7e editie hv onderbouw Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Meer dan lesstof in het boek p. 5 4 Leerroutes p. 9 5 Oefentoets met studieadvies op maat p. 10 7

Nadere informatie

Docenthandleiding OefenprogrammaEngels.nl

Docenthandleiding OefenprogrammaEngels.nl Docenthandleiding OefenprogrammaEngels.nl Oefenprogramma voor Engels lezen, luisteren en kijken Wat is OefenprogrammaEngels.nl? Met OefenprogrammaEngels.nl gaan uw leerlingen aan de slag om de lees- en

Nadere informatie

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 3.0

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 3.0 Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 3.0 Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl Foundation House Koninginnegracht 15 2514 AB DEN HAAG 070 762 2 762 info@oefenen.nl www.oefenen.nl Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Leerlingomgeving Emma Klassiek

Gebruikershandleiding Leerlingomgeving Emma Klassiek Gebruikershandleiding Leerlingomgeving Emma Klassiek In deze instructie wordt het werken met de leeromgeving van Emma Klassieke Talen uitgelegd. De uitleg en voorbeelden zijn vooral gedaan op basis van

Nadere informatie

U ziet het volgende scherm:

U ziet het volgende scherm: In deze handleiding ziet u een uitgebreide beschrijving van alle mogelijkheden van De Junior Bosatlas Topo Online. Wilt u niets instellen en snel aan de slag? Dat kan natuurlijk, aan u de keuze. Handleiding

Nadere informatie

Inloggen en instellingen

Inloggen en instellingen Inloggen en instellingen Inloggen Typ hier je naam. Vul hier het wachtwoord in. Ga naar het programma Door hier te klikken kun je kiezen uit: Taal (Nederlands of Engels) Verschillende versies Klas Als

Nadere informatie

Handleiding. Billingportal

Handleiding. Billingportal Handleiding Billingportal Inhoudsopgave 1. Inloggen telefoniegedeelte 2 2. Gespreksdetails 2 2.1 Totalen 2 2.2 Details 3 3 Facturen 4 4 Telefoon 4 4.1 Algemene instellingen 4 4.2 Instellingen voor telefoon

Nadere informatie

Werken met Pallas, Minerva en Fortuna - Docentenomgeving

Werken met Pallas, Minerva en Fortuna - Docentenomgeving Via methodewebsite: www.emma.eisma.nl www.pallas-online.nl www.minerva-online.nl Werken met Pallas, Minerva en Fortuna - Docentenomgeving servicedesk@eisma.nl 088-2944880 Gebruikershandleiding Docentenomgeving

Nadere informatie

Hoe werkt u met Stepping Stones 6e editie Tweede Fase

Hoe werkt u met Stepping Stones 6e editie Tweede Fase Hoe werkt u met Stepping Stones 6e editie Tweede Fase Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Meer dan lesstof in het boek p. 5 4 Leerroutes p. 8 5 Slim stampen p. 9 6 Oefentoets met studieadvies

Nadere informatie

Handleiding Workspace (basis) Codename Future

Handleiding Workspace (basis) Codename Future Handleiding Workspace (basis) Codename Future Handleiding Workspace Codename Future_Basis 1 Inhoudsopgave I. Inleiding... 3 II. Functionaliteitenoverzicht Workspace... 4 III. Leerlingen aan het werk...

Nadere informatie

Brandweeracademie handleiding demo Manschap A juni korte handleiding gebruik ELO demo-accounts Manschap A DEELNEMER

Brandweeracademie handleiding demo Manschap A juni korte handleiding gebruik ELO demo-accounts Manschap A DEELNEMER korte handleiding gebruik ELO demo-accounts Manschap A DEELNEMER 1 Inloggen Ga naar https://elo.brandweer.nl. Log in met de volgende gegevens: Inlognaam: deelnemerma01 (je kunt ook kiezen voor deelnemerma02,

Nadere informatie

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar.

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar. In deze handleiding worden alle functionaliteiten besproken. Door middel van twee iconen wordt aangegeven welke functionaliteit in welke abonnement beschikbaar is. Hieronder een overzicht. Wanneer dit

Nadere informatie

Handleiding ELO. Handleiding. Electronische Leeromgeving (ELO)

Handleiding ELO. Handleiding. Electronische Leeromgeving (ELO) Handleiding ELO Handleiding Electronische Leeromgeving (ELO) 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Opbouw van de ELO... 5 2.1 Je bent ingelogd, wat nu?... 5 2.2 Klaslokaal... 6 2.2.1 Ondersteunende

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf:

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf: Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen Stap 1 Stap 2 Ga naar lommonline.nl/admin Voer je gebruikersnaam in Voer je wachtwoord in Klik op inloggen Vooraf: Je bent nu op de beheerderspagina.

Nadere informatie

versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE

versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE 1 EERSTE KEER INLOGGEN Heb jij inloggegevens van ons ontvangen? Dan ben je klaar om het platform te gaan gebruiken. 1. Open de e-mail met inloggegevens

Nadere informatie

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL INLOGGEN De REMA TIP TOP TPMS webshop kunt u bezoeken via www.tpmsspecialist.nl. Log hier in met uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Presenteer je bedrijf op MindYourBizniz

Presenteer je bedrijf op MindYourBizniz Dit document geeft een beschrijving van je als bedrijf jezelf kunt presenteren op MindYourBizniz Presenteer je bedrijf op MindYourBizniz Handleiding voor bedrijven U-Approach v1 november 2014 Inhoud Aanmelden...

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Handleiding Elektronische leeromgeving

Handleiding Elektronische leeromgeving Handleiding Elektronische leeromgeving Inhoudsopgave 1. Inloggen 2. Navigatie 3. Starten 4. Module toevoegen 5. Module toegevoegd 6. Navigatie module 7. Met de module aan de slag! 8. Aan de slag 9. De

Nadere informatie

De nieuwe methodesite Traject Nederlands. Voor docenten Traject Nederlands Studiejaar 2013-2014

De nieuwe methodesite Traject Nederlands. Voor docenten Traject Nederlands Studiejaar 2013-2014 De nieuwe methodesite Traject Nederlands Voor docenten Traject Nederlands Studiejaar 2013-2014 Inloggen methodesite Ga naar www.trajectnederlandsonline.nl Klik op de button inloggen. U komt vervolgens

Nadere informatie

Quickstart Lesomgeving docenten

Quickstart Lesomgeving docenten Inloggen en dashboard Om in te loggen in de lesomgeving ga je naar je schoolportaal/elo of naar https://docent.saga.nl/ Dit is het inlogscherm op https://docent.saga.nl/ Vul hier het e-mailadres in waar

Nadere informatie

Handleiding Oefenbank Examentraining Docent

Handleiding Oefenbank Examentraining Docent Handleiding Oefenbank Examentraining Docent Datum: 20-12-2011 Versie: 1.0 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Selecteren van een vak/schooltype... 2 Navigeren... 2 Zoeken... 3 Een reader maken... 3 Een artikel

Nadere informatie

HANDLEIDING LOGO-digitaal groep 3. Inhoudsopgave. Woord vooraf p 1. Woord vooraf. p 2. Ter voorbereiding.

HANDLEIDING LOGO-digitaal groep 3. Inhoudsopgave. Woord vooraf p 1. Woord vooraf. p 2. Ter voorbereiding. HANDLEIDING LOGO-digitaal groep 3 Inhoudsopgave Woord vooraf Ter voorbereiding Account activeren Aan de slag! Digibord - Klassikaal oefenen Resultaten monitoren Extra instellingen p 1 p 2 p 2 p 5 p 8 p

Nadere informatie

Handleiding itslearning deeltijdonderwijs

Handleiding itslearning deeltijdonderwijs Handleiding itslearning deeltijdonderwijs versie augustus 2018 Inhoud 1. Inloggen in itslearning... 3 Eenmalig: Toestemming verlenen en voorkeuren instellen... 4 2. Startpagina itslearning... 5 3. Vakken

Nadere informatie

Wat als het (nog) niet lukt om in te loggen in 'Mijn RSD'? Handleiding

Wat als het (nog) niet lukt om in te loggen in 'Mijn RSD'? Handleiding Wat als het (nog) niet lukt om in te loggen in 'Mijn RSD'? Handleiding In deze handleiding vertellen we u graag hoe Mijn RSD werkt. Mijn RSD is een digitale omgeving, die u terugvindt op de homepage van

Nadere informatie

the Reading Network Technische handleiding versie 1.0 november 2016

the Reading Network Technische handleiding  versie 1.0 november 2016 the Reading Network? Technische handleiding www.thereadingnetwork.nl versie 1.0 november 2016 1. Aanmelden & account aanmaken 1.1. Aanmelden Om de website te gebruiken moet je jezelf aanmelden (inloggen)

Nadere informatie

SchoolWapps handleiding voor ouders

SchoolWapps handleiding voor ouders SchoolWapps handleiding voor ouders Met SchoolWapps blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen van uw kind en de school. Bekijk de website op uw telefoon of tablet of maak gebruik van de SchoolApp

Nadere informatie

Handleiding VKKOnline

Handleiding VKKOnline Handleiding VKKOnline Welkom bij de Online cursus van de Vrij-Katholieke Kerk. Deze handleiding neemt je bij de hand om de cursus te kunnen starten. 1 Donatie Het volgen van de cursus is kosteloos. Wel

Nadere informatie

Hoe werkt u met Nectar 5e editie onderbouw

Hoe werkt u met Nectar 5e editie onderbouw Hoe werkt u met Nectar 5e editie onderbouw Inhoud 1 In vogelvlucht p. 2 2 Hoe wilt u werken? p. 3 3 Meer dan in het boek p. 4 4 Leerroutes p. 7 5 Oefentoets met studieadvies op maat p. 8 6 Resultatenpagina's

Nadere informatie

Handleiding Management Drives

Handleiding Management Drives Handleiding Management Drives Viewer Download de Management Drives viewer op: www.managementdrives.com/md-viewer-update Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik

Nadere informatie

Handleiding. Volgsysteem v2.2. Professioneel Account

Handleiding. Volgsysteem v2.2. Professioneel Account Handleiding Volgsysteem v2.2 Professioneel Account Inhoudsopgave Inleiding 2 1 Inloggen 3 2 Het menu 4 3 Groepen 5 4 Deelnemers 6 5 Huiswerk 9 6 Extra materiaal 11 7 Resultaten 12 8 Berichten 13 9 Forum

Nadere informatie

Takenmappen zijn vernieuwd

Takenmappen zijn vernieuwd Takenmappen zijn vernieuwd Takenmappen gebruik je om leerlingen een aantal specifieke oefeningen en/of toetsen in een bepaalde periode te laten maken. Er is veel nieuw aan Takenmappen het goede nieuws:

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN. Handleiding Studentenpagina 1

Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN. Handleiding Studentenpagina 1 Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN Handleiding Studentenpagina 1 Inhoud van de handleiding Inhoud van de handleiding... 2 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op de

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen DOCENTEN HANDLEIDING Oktober 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de in of krachtens

Nadere informatie

Handleiding voor. Contentbeheerder. Beknopte handleiding bij het gebruik van het landelijk platform

Handleiding voor. Contentbeheerder. Beknopte handleiding bij het gebruik van het landelijk platform Handleiding voor Contentbeheerder Beknopte handleiding bij het gebruik van het landelijk platform Introductie TARA is een web-gebaseerd programma en biedt een complete online omgeving voor mensen met een

Nadere informatie

Scovr discover English

Scovr discover English Scovr discover English v. 2.1 Augustus 2012 Inhoudsopgave Snel aan de slag met Scovr... 3 Ondersteuning, FAQ s en contact... 3 Inloggen... 4 Welkomstscherm... 5 Docenten... 5 Leerling... 5 Starten met

Nadere informatie

Handleiding Elektronische leeromgeving

Handleiding Elektronische leeromgeving Handleiding Elektronische leeromgeving Inhoudsopgave Pagina Inloggen 3 Navigatie 4 Navigatie profiel 5 Starten 6 Module toevoegen 7 Beginnen met de module 8 Met de module aan de slag! 9 Aan de slag! 10

Nadere informatie

Stap 0: Voorbereiding

Stap 0: Voorbereiding Welkom, Wat fijn dat je voor NT2+ van ThiemeMeulenhoff hebt gekozen! We helpen je graag op weg! Termen: Instituut Groepen Coördinator Docent Student Een onderwijsinstelling die uit een of meerdere groepen

Nadere informatie

Handleiding voor Kidsbook - op internet

Handleiding voor Kidsbook - op internet Handleiding voor Kidsbook - op internet Wat is Kidsbook? In deze handleiding geven we je uitleg over de mogelijkheden van ons ouderportaal Kidsbook. Kidsbook is bedoeld om ouders en andere mensen te laten

Nadere informatie

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten 2014 Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten Gerben Teeler Staff Support B.V. 14-7-2014 Deze handleiding geeft een complete beschrijving van alle onderdelen inzake het roosteren

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen CURSISTEN HANDLEIDING November 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de in of

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl December 2017 Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures op MaastrichtDoet.nl dient u eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kunt u onbeperkt inloggen

Nadere informatie

Handleiding Verwerkingssoftware Pluspunt. Versie 1.2

Handleiding Verwerkingssoftware Pluspunt. Versie 1.2 Handleiding Verwerkingssoftware Pluspunt Versie 1.2 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Starten 4 2.1. Inloggen via Basispoort door de kinderen 4 2.2. De leerling-startpagina 5 2.3. De software voor de kinderen

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Handleiding Fytek trainingsschema s

Handleiding Fytek trainingsschema s Handleiding Fytek trainingsschema s Fysiosoft v.o.f. Oude rijksweg 12 / 4472 AG / s'heerhendrikskinderen www.fysiosoft.nl info@fytek.nl Handleiding Fytek trainingsschema s Inhoud Inhoud... 2 1. Inloggen.

Nadere informatie

Docentenhandleiding. Methode Start Pagina en edition De interactieve leeromgeving van ThiemeMeulenhoff MBO

Docentenhandleiding. Methode Start Pagina en edition De interactieve leeromgeving van ThiemeMeulenhoff MBO Docentenhandleiding Methode Start Pagina en edition De interactieve leeromgeving van ThiemeMeulenhoff MBO Datum 16 augustus 2019 Willem Hajer 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen voor docenten... 3 2. Docent keuzepagina...

Nadere informatie

Stap-voor-stap handleiding Klassen- en groepenbeheer MBO

Stap-voor-stap handleiding Klassen- en groepenbeheer MBO Stap-voor-stap handleiding Klassen- en groepenbeheer MBO Voor hele locatie & alle docenten Deze handleiding legt stap voor stap uit hoe u centraal voor de hele schoollocatie klassen en groepen aanmaakt

Nadere informatie

Quickstart - Docentomgeving

Quickstart - Docentomgeving Quickstart - Docentomgeving Inloggen en dashboard Om in te loggen in de lesomgeving ga je naar je schoolportaal/elo of naar https://docent.wired.nl Dit is het inlogscherm op https://docent.wired.nl 1 Vul

Nadere informatie

Handleiding leerplatform van Vonk

Handleiding leerplatform van Vonk Handleiding leerplatform van Vonk Inhoud Inloggen op het leerplatform:... 2 Je profiel aanpassen... 3 Je profielgegevens aanpassen:... 3 Een foto of omslagfoto toevoegen aan je profiel... 4 Je instellingen

Nadere informatie

Publiceren basisrooster

Publiceren basisrooster Publiceren basisrooster Inleiding Op deze pagina DESKTOP In dit hoofdstuk laten we u zien hoe u het rooster kunt publiceren zodat het zichtbaar wordt in het portal en in de app. Ook ziet u hoe u eenvoudig

Nadere informatie