t beste voor iedereen in 2006!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t beste voor iedereen in 2006!"

Transcriptie

1 e d i t o r i a a l augustijn buelens, voorzitter t beste voor iedereen in 2006! Traditioneel, maar daarom niet minder gemeend, bieden we aan al onze leden en hun familie onze beste wensen aan voor een zorgeloos en blij nieuw jaar waarin de gezondheid prima mag blijven. Dit jaar zullen we trachten in feestelijke stemming te houden; onze club bestaat immers 40 jaar in 2006 en in oktober houden we ons 40 e fotosalon. Dat zullen we trachten duidelijk in het zonnetje te zetten en wij ver - wachten nuttige suggesties van onze leden. Onze mogelijkheden zijn in ieder geval vergroot. Voor onze cursus digitale fotografie, die we nu voor de tweede maal geven, hadden we een beamer nodig. Via ons lid Chris Ceuppens hebben we bijna heel het jaar een toestel mogen gebruiken waarvoor onze hartelijke dank. Onlangs moesten we het apparaat echter terug binnenleveren en huur - den we een beamer. Vermits we nog enkele malen een beamer nodig hebben en we toch van plan waren ooit een te kopen heeft het bestuur beslist om de beamer nu aan te kopen om de huurkosten uit te sparen. Tijdens een demovoormiddag bij het AV Center Cools hadden we in september reeds een aantal toestellen kunnen testen. Verhouding prijskwaliteit was er een degelijk apparaat van Benq. Dit werd nu aange - kocht zodat niet alleen onze digitale werkers meer mogelijkheden heb - ben, ook onze diawerkers kunnen van de mogelijkheden van digitale projectie profiteren. Het volstaat immers om hun diareeksen in te scan - nen en zijn kunnen dan volop gebruik maken van de bijkomende voor - delen. Denk maar aan het maken van mooie titeldia s. Op onze statutaire vergadering zal een demo gegeven worden met enkele geleende reeksen begint dus in kleur!

2 h t t p : / / u s e r s. t e l e n e t. b e / c i n e k l u b r u m s t Ben je al gaan kijken op onze website? Indien niet, dan heb je al wat gemist. Luc is daar enkele maanden geleden aan begonnen en de pagina s zijn bijlange nog niet af. Ideeën en materiaal zijn nog steeds welkom bij Luc. Ondertussen vindt je op onze website niet alleen nuttige clubinfo, ook nieuws over wedstrijden en salons in onze provincie kun je er vinden en ook reeds enkele links naar andere interressante sites. Van een aantal leden staan er al foto s op, verschillende analoge werkers moeten nog echter negatieven of foto s laten inscannen zodat ook zij onze galerij kunnen vervolledigen. Zelfs enkele digitale werkers, die dus bestanden in voorraad hebben, ontbreken nog. Voor diegene die niet zo vertrouwd zijn met sites op het net : Als je Bv onze portfolio opent zie je een aantal foto s van leden, klik je nu op de foto van Luc dan verschijnen zes kleine foto s, klik je op één van deze foto s dan vergroot die zich zodat je hem goed kunt bekijken en beoordelen. Zo gaat dat bij alle leden. Bedoeling is dat we regelmatig aan Luc nieuwe foto s bezorgen zodat je toch Bv tweemaandelijks nieuw werk kunt bewonderen. In het ledenhoekje staat o.a. onze ledenlijst. Omdat de reglementering inzake privacy dat niet zomaar toestaat moet je bij Luc een login en paswoord aanvragen zodat je dan kunt zien waar de collega s wonen en wat hun telefoonnummer is. Wat dus betekent dat we verwachten dat je een adreswijziging ook meedeeld. Mettertijd zullen we onze website deponeren zodat je met een kortere naam toekomt. Is je geheugen niet meer zo best? Copieer dan de titel van deze bladzijde in een Word document en bewaar dat dan bv gewoon als een file CKR Wil je op het web gaan kijken, open deze file en klik dubbel op de regel, normaal opent dan je browser automatisch onze pagina. L i d g e l d Het lidgeld van onze club blijft zeer laag : 7,00 euro voor 1 jaar! We kennen geen enkele club die ons dit nadoet! Wil je onze penningmeester wat onlasten, schrijf dan nu je lidgeld over op de clubrekening Cineklub-Rumst, Je lidkaart voor 2006 wordt je thuis bezorgd!

3 Sinds half november baat ons lid Erwin Cools met zijn vrouwtje Nancy het nieuwe Volkshuis uit. Was Rumst in de omstreken gekend als het dorpje van plezier met de daarbij horende vele cafetjes, de laatste jaren waren deze café s sterk in aantal gedaald. Velen verheugen er zich in dat er een mooi gezellig café is bijgekomen naast zaal Steenberg. Onze leden kunnen dus gezellig een kleine kroegentocht in Rumst aan - vatten, we hebben niet minder dan drie leden cafébazen. Nitje en Robert, beide oud bestuursleden van onze club, hebben inder - tijd hun Schuurke gewisseld voor het huidige De Linde waar men niet alleen een frisse pint kan drinken maar ook lekker tafelen. Eveneens bij ons lid De Wachter Armand die samen met zijn echtgeno - te De drie rivieren uitbaat gelegen aan het waterknooppunt in Rumst. Nu komt daar dus Erwin bij die samen met Nancy het nieuwe Volkshuis uitbaat en waar de Corsendonck van t vat veel gevraagd is. Onze leden hebben dus meerdere goede adressen!

4 Nog maar eens wedstrijden! We gaan geen energie steken in een pro of contra discussie, feit is dat nieuwe leden graag een neutrale beoordeling hebben van hun zelf gemaakt werk. Voor de diawerkers is het eenvoudig : zij ramen hun dia s in en gebruiken daarvoor raampjes met glas zodat het dia niet kan bevuild of beschadigd worden en perfect kan geprojecteerd worden. De fotomannen (EN VROUWEN) moeten hun foto s op passe-partout zetten. Voor ons salon is een passe-partout van 40x50 cm verplicht! Onze club heeft enkele jaren geleden een forse investering gedaan in 110 lijsten van dit formaat zodat ons salon er deftig verzorgd uitziet en de leden zelf niet op extra kosten gejaagd worden voor slechts enkele dagen. Dit passe-partout karton is onlangs nog spotgoedkoop kunnen aangekocht worden via de AVF. Voor de wedstrijden hebben de leden wel de keus : eerst het formaat, hier kan men kiezen tussen 40x50 en 30x40 cm. Maar hier bestaat al jaren een goedkoop alternatief : vele fotografen gebruiken hier immers niet het duurdere passe-partout karton dat men moet uitsnijden, maar zij kiezen voor wit of zwart karton van 300 gr/m 2 en plakken daar hun foto op. Dit karton is gereed op formaat van 30x40 cm te koop bij foto Nelissen in Mechelen, zelfs nog in andere kleuren. Ook op de AVF vergaderingen kan men het kopen, de Antwerpse broeders hebben echter alleen zwart en wit in voorraad. Ter verduidelijking voor nieuwe leden: Het formaat dat in reglementen wordt opgegeven (40x50 of 30x40) gaat dus over het formaat van het opzetkarton. Ooit is een Brabo wedstrijd gewonnen met een Polaroidfoto van ± 9x9 cm opgeplakt op een 30x40 karton. Dat mag dus! De meeste dokamensen vergroten hun foto s op papier 24x30 en hun resultaat is daar dus van afgeleid. Bij de digitale werkers zien we veel ± 20x30cm foto s waaruit je kunt afleiden dat ze een A4 printer gebruiken. In onze club hebben verschillende leden een A3 printer en zij gebruiken veel de helft van een A3+ vel, dit is een formaat van 33x48 zodat zij beelden van 33x24 kunnen printen en dus hetzelfde formaat gebruiken als de natte dokawerkers. Zowel natte als droge dokawerkers kennen gelijklopende situaties : de apparatuur wordt steeds beter betaalbaar, films, fotopapier, inkt en printerpapier worden duurder. Een reden te meer om gemaakt werk meermaals te tonen en dat kan ook via wedstrijden.

5 A g f a - G e v a e rt Interimage 2006 MONOCHROME FOTO, vrij onderwerp (M). KLEURENDIA - onderwerp VRIJ (CS) Per deelnemer maximaal 4 foto's/dia s per sectie. Diapositieven in glasraampjes 5 x 5 cm. Maximum formaat van de drager: 40 x 50 cm. Het formaat van de foto is vrij zolang het max. formaat niet overschreden wordt (PSA-class A). Op de rug van elke foto dient de naam en het adres van de auteur, de titel en het volgnummer overeenkomstig de Entry-form vermeld te worden. Op elke dia dient de naam van de auteur, de titel en het volgnummer overeenkomstig de Entry-form vermeld te worden. Binnen in club : 17 januari 2006 Prijs Maurice De Vos (2 e reeks) A: 3 foto's monochroom op passe-partout 30x40 of 40x50 cm B: 3 foto's kleur op passe-partout 30x40 of 40x50 cm C: 3 kleurdia's in raampjes tussen glas Proeven: 24 januari 2006 Binnenbrengen: 7 februari 2006 Jury: 7 maart 2006 B R A B O A = 3 MONOCHROME FOTO S, op passe-partout 40x50 cm B = 3 KLEURENFOTO S, op passe-partout 40x50 cm C = 3 KLEURENDIA S in raampjes tussen glas Diapositieven in glasraampjes 5 x 5 cm. Op de rugzijde van de foto s de ingevulde AVF klever Op de dia s : duimerk, titel en code 57/.. Binnen in club : 12 april 2006

6 de eerste bladzijde staat vanachter... Tijdens een sexfilm in de bioscoop wordt door een van de bezoekers constant enorm gekreund. Nadat diverse bezoekers er al iets over hebben geroepen, wordt de manager erbij gehaald. Meneer, als u niet ogenblikkelijk ophoudt, ben ik genoodzaakt de politie te bellen! De man gaat echter gewoon door...de politie verschijnt en een agent vraagt: Meneer, wilt u daar - mee ophouden?! Alleen gekreun klinkt. Meneer, wat is uw naam? Alleen gekreun klinkt. Meneer, waar komt u vandaan? Waarop de man antwoordt: Van t balkon... Wilt u iets eten? vroeg de stewardes aan de man voor mij. Waaruit kan ik kiezen? vroeg hij. Uit ja of nee, zei ze. Rond sluitingstijd staat een agent bij een cafe te wachten, om te zien of hij nog wat mensen kan bekeuren die met een slok teveel op achter het stuur willen kruipen. Op een gegeven moment strompelt een vent de kroeg uit, struikelt over de drempel, zwalkt wat rond over de parkeerplaats, probeert zijn sleutel op 5 verschillende auto s uit voor hij zijn eigen auto gevonden heeft en is nog zeker 10 minuten bezig om zijn sleutel in het contactslot te krijgen. Alle ove - rige bezoekers zijn intussen al lang vertrokken. Eindelijk lukt het hem de auto te starten en hij wil wegrijden. De agent laat de bestuurder stoppen en laat hem een blaastest ondergaan. Zelfs na meerdere pogingen geeft het apparaat 0,0 promille aan. De agent vraagt verbaasd aan de man hoe dat mogelijk is, waarop de man antwoordt: Vanavond ben ik de afleidings-manoeuvre! Een man zit in een chique restaurant. Hij vraagt aan de ober: Ken ik hier ergens schijten? De ober fronst zijn wenkbrauwen, en zegt: Aan het einde van die gang daar, vind u een deur met het opschrift HEREN. Trekt u zich daar niets van aan, en ga gewoon naar binnen. Waar zijn de meeste warenhuizen ter wereld? In Kosovo: daar waren huizen, en daar waren huizen, en daar... Weet je waarom mannen zo dol zijn op dames in leer? Omdat ze de geur van een nieuwe auto hebben...

7 p r o g r a m m a 3 januari Statutaire Jaarvergadering met Nieuwjaarsreceptie en beamerdemo 10 januari Werkavond 11 januari AVF-vergadering (vanaf 2006 op woensdag en in nieuw lokaal! Parochiaal Centrum Hemiksem) 17 januari Bespreking nieuw werk + Proeven 2 e klubwedstrijd 21 januari Galaprojectie Interclub bij Argus Boom om 20 uur. 23 januari bestuursvergadering 24 januari Cursus digitaal les 5 door Jan De Gueldre (Agfa-Gevaert) 31 januari Raw, witbalans, grijskaarten - Digitaal voor gevorderden 7 februari Definitief 2 e klubwedstrijd Teleac cursus fotografie (2e deel) 8 februari Jaarvergadering AVF in Parochiaal centrum Hemiksem 14 februari Bespreking resultaten werkavond 10 januari 21 januari Jurering clubwedstrijd JEP + 23 januari Bestuursvergadering 7 maart Commentaar bij onze 2 e klubwedstrijd 18 april Proeven 3 e klubwedstrijd 2 mei Definitief 3 e klubwedstrijd 7 mei AVF Rally te Willebroek 30 mei Commentaar bij onze 3e klubwedstrijd In onze ijver om sportief te blijven parkeren we onze auto zo dicht mogelijk bij de sporthal uit Brandpunt

Veertig jaar. e d i t o r i a a l

Veertig jaar. e d i t o r i a a l e d i t o r i a a l augustijn buelens, voorzitter Veertig jaar Dit moet gevierd worden! Al onze leden zijn daar blijkbaar mee akkoord, maar de wijze waarop laat men graag aan het kleine bestuur over. De

Nadere informatie

Maandelijks nieuwsbulletin DRIEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 4 - december 2008 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf

Maandelijks nieuwsbulletin DRIEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 4 - december 2008 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf Maandelijks nieuwsbulletin DRIEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 4 - december 2008 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 Ket Knarf editoriaal augustijn buelens, voorzitter Change Dat was het toverwoord dat ontelbare

Nadere informatie

editoriaal

editoriaal editoriaal augustijn buelens, voorzitter 1966-2006 Iedere reden om te feesten is een goede reden! Dat Rumst het dorpke van plezier is, zoals in het liedje bezongen word weten velen. Als er dan nog vele

Nadere informatie

Maandelijks nieuwsbulletin DRIEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 1 - september 2008 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf

Maandelijks nieuwsbulletin DRIEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 1 - september 2008 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf Maandelijks nieuwsbulletin DRIEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 1 - september 2008 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 Ket Knarf editoriaal augustijn buelens, voorzitter 43e start Toen we in de zestiger jaren

Nadere informatie

nieuwsbulletin NEGENENVEERTIGSTE JAARGANG Nummer 2 november /december 2015

nieuwsbulletin NEGENENVEERTIGSTE JAARGANG Nummer 2 november /december 2015 Verschijnt tweemaandelijks Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 P 802144 ver. uitg. A. Buelens, Hollebeekstraat 31, 2840 Rumst BC 30977 2840 RUMST P.B. België-Belgique nieuwsbulletin NEGENENVEERTIGSTE JAARGANG

Nadere informatie

Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 4 - december 2006 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1

Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 4 - december 2006 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 4 - december 2006 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 editoriaal augustijn buelens, voorzitter Fotosalons Meermaals beweerde ik dat een fotoclub

Nadere informatie

Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 11 - vakantienummer 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1

Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 11 - vakantienummer 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 11 - vakantienummer 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 editor iaal augustijn buelens, voorzitter Prettige vakantie (gehad?) Het is een jaarlijkse

Nadere informatie

n i e u w s b u l l e t i n

n i e u w s b u l l e t i n nieuwsbulletin DRIEENVEERTIGSTE JAARGANG Nummer 7 - mei - juni 2009 editoriaal augustijn buelens, voorzitter Leve de lente! Na een echte winter hebben we nu toch ook al mooie lentedagen gekend. Dat is

Nadere informatie

ver. uitg. A. Buelens, Hollebeekstraat 31, 2840 Rumst nieuwsbulletin TWEEENVIJFTIGSTE JAARGANG Nummer 1 - september-oktober 2018

ver. uitg. A. Buelens, Hollebeekstraat 31, 2840 Rumst nieuwsbulletin TWEEENVIJFTIGSTE JAARGANG Nummer 1 - september-oktober 2018 Verschijnt tweemaandelijks Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 P 802144 ver. uitg. A. Buelens, Hollebeekstraat 31, 2840 Rumst nieuwsbulletin TWEEENVIJFTIGSTE JAARGANG Nummer 1 - september-oktober 2018 editoriaal

Nadere informatie

n i e u w s b u l l e t i n

n i e u w s b u l l e t i n nieuwsbulletin DRIEENVEERTIGSTE JAARGANG Nummer 8 - juli-augustus 2009 editoriaal augustijn buelens, voorzitter Leve de vacantie! Als jullie dit lezen hebben een aantal leden hun verlof al achter de rug,

Nadere informatie

Het vuurwerk is voorbij!

Het vuurwerk is voorbij! editoriaal augustijn buelens, voorzitter Het vuurwerk is voorbij! En hier bedoelen we niet het vuurwerk dat het einde van de jaarmarkt uitknalde en de hemelsluizen tegelijkertijd opende waardoor horen

Nadere informatie

Aan alle leden, een gelukkig nieuwjaar

Aan alle leden, een gelukkig nieuwjaar VIERENVEERTIGSTE JRGNG Nummer 3 - januari/februari 2011 augustijn buelens, voorzitter an alle leden, een gelukkig nieuwjaar Traditiegetrouw maak ik van dit eerste nummer van het nieuwe jaar gebruik om

Nadere informatie

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal

Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Reglement Foto expositie: Foto Nationaal Doel Foto Nationaal is een landelijke expositie voor alle individuele leden van de Fotobond. Foto Nationaal (FN) is een fotosalon met het beste fotowerk van de

Nadere informatie

n i e u w s b u l l e t i n

n i e u w s b u l l e t i n nieuwsbulletin DRIEENVEERTIGSTE JAARGANG Nummer 6 - maart-april 2009 editoriaal augustijn buelens, voorzitter Het jaar van de vrouw? Na ons 42e fotosalon hebben we enkele nieuwe gezichten in de club mogen

Nadere informatie

A) Schrijf het verbum in de best passende tijd en vorm, eventueel met een hulpverbum

A) Schrijf het verbum in de best passende tijd en vorm, eventueel met een hulpverbum A) Schrijf het verbum in de best passende tijd en vorm, eventueel met een hulpverbum 1. Wat voor rare mensen waren dat daarstraks? (zijn) 2. Zodra we de film, zullen we je vertellen wat we ervan vonden.

Nadere informatie

Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 9 - mei 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf

Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 9 - mei 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 9 - mei 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 Ket Knarf e d i t o r i a a l augustijn buelens, voorzitter Leve de buitenlucht! Alle weer is fotoweer!

Nadere informatie

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015 DIEST De V.V.V.-Diest, stedelijke adviesraad voor toerisme, organiseert een fotowedstrijd over de zomer in Diest. De winnende foto s kunnen gebruikt worden door de Stad Diest voor promotionele toeristische

Nadere informatie

Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 10 - juni 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf

Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 10 - juni 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJR Nummer 10 - juni 2007 fgiftekantoor : 2840 Rumst 1 Ket Knarf editoriaal augustijn buelens, voorzitter Prettige vakantie! e komende maanden zal door

Nadere informatie

Ket Knarf. Maandelijks nieuwsbulletin TWEEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 2 - oktober 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1

Ket Knarf. Maandelijks nieuwsbulletin TWEEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 2 - oktober 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 Ket Knarf Maandelijks nieuwsbulletin TWEEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 2 - oktober 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 editor iaal augustijn buelens, voorzitter We geven ons visitekaartje weer af Het

Nadere informatie

Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 6 - februari 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf

Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 6 - februari 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 6 - februari 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 Ket Knarf editoriaal augustijn buelens, voorzitter Weer 40 jaar? Het is zeker niet de bedoeling

Nadere informatie

nieuwsbulletin VIERENVEERTIGSTE JAARGANG Nummer 7 - november/december 2010

nieuwsbulletin VIERENVEERTIGSTE JAARGANG Nummer 7 - november/december 2010 nieuwsbulletin VIERENVEERTIGSTE JAARGANG Nummer 7 - november/december 2010 Verschijnt tweemaandelijks Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 P 802144 ver. uitg. A. Buelens, Hollebeekstraat 31, 2840 Rumst Jaarmarktsalon

Nadere informatie

Veertig jaar! editoriaal

Veertig jaar! editoriaal editoriaal augustijn buelens, voorzitter Veertig jaar! Gisteravond als nieuwbakken AVF voorzitter een vergadering gehad met vrienden van Optika Zwijndrecht. Optika Zwijndrecht, jawel de club waar we vorig

Nadere informatie

Kandidaten gevraagd. e d i t o r i a a l

Kandidaten gevraagd. e d i t o r i a a l e d i t o r i a a l augustijn buelens, voorzitter Kandidaten gevraagd Als je rondkijkt in het verenigingsleven hoor je overal dezelfde klacht : de anciens vinden zeer moeilijk opvolgers voor hun plaats

Nadere informatie

ver. uitg. A. Buelens, Hollebeekstraat 31, 2840 Rumst nieuwsbulletin VIJFTIGSTE JAARGANG Nummer 4 - januari - februari 2017

ver. uitg. A. Buelens, Hollebeekstraat 31, 2840 Rumst nieuwsbulletin VIJFTIGSTE JAARGANG Nummer 4 - januari - februari 2017 Verschijnt tweemaandelijks Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 P 802144 ver. uitg. A. Buelens, Hollebeekstraat 31, 2840 Rumst nieuwsbulletin VIJFTIGSTE JAARGANG Nummer 4 - januari - februari 2017 editoriaal

Nadere informatie

n i e u w s b u l l e t i n

n i e u w s b u l l e t i n nieuwsbulletin VIERENVEERTIGSTE JAARGANG Nummer 1 - september/oktober 2009 editoriaal augustijn buelens, voorzitter Weer aan de slag! Het verlof is amper voorbij en we zijn allemaal (?) weeral druk in

Nadere informatie

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan.

Op dit alles toosten we tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 11 januari. Alleszins tot dan. 1. Voorwoord Beste leden, Wat is er kostbaarder dan een goede gezondheid? Niets kan daar aan tippen, tenzij goede vrienden en een onvoorwaardelijke vriendschap, liefde, heel veel liefde, genegenheid en

Nadere informatie

Oktober Vergeet zeker vrienden en familie niet uit te nodigen om naar jou werk en dat van de andere leden van de club te komen kijken.

Oktober Vergeet zeker vrienden en familie niet uit te nodigen om naar jou werk en dat van de andere leden van de club te komen kijken. Verschijnt maandelijks (niet in juli en augustus) Verantwoordelijke uitgever: v.z.w. Videoclub Evergem Pagina 1 Oktober 2015 Oktober is gala maand, dit jaar geen uitzondering. Zaterdag 3 en zondag 4 is

Nadere informatie

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg 7 APRIL 2015 18 uur Vergaderzaal Nuclea Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg Geen lidkaarten: sedert 2015 verdwijnen de lidkaarten. Bevestiging

Nadere informatie

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet.

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. INFOMAP 1 VOORWOORD U toont interesse in onze fotoclub. Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. -In deze brochure vindt u nuttige informatie over

Nadere informatie

Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 3 - november 2006 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf

Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 3 - november 2006 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf Maandelijks nieuwsbulletin EENENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 3 - november 2006 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 Ket Knarf editoriaal augustijn buelens, voorzitter Opnieuw aan de slag Het is alle jaren hetzelfe,

Nadere informatie

naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen?

naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen? Verbond van Limburgse Fotokringen vzw 0011 0010 Hoe 1010 de 1101 werken 0001 merken 0100 1011en klaarmaken voor inzenden naar onze wedstrijden? Wanneer onderscheiding en sterren aanvragen? 1. Digi: a.

Nadere informatie

augustijn buelens, voorzitter Fotosalon

augustijn buelens, voorzitter Fotosalon n i e u w s b u l l e t i n VIJFENVEERTIGSTE JAARGANG Nummer 1 - september/oktober 2011 e d i t o r i a a l augustijn buelens, voorzitter Fotosalon In onze club is zoals in zovele andere clubs, altijd

Nadere informatie

België-Belgique nieuwsbulletin VIERENVEERTIGSTE JAARGANG Nummer 2 - november/december RUMST BC P.B.

België-Belgique nieuwsbulletin VIERENVEERTIGSTE JAARGANG Nummer 2 - november/december RUMST BC P.B. Verschijnt tweemaandelijks Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 P 802144 ver. uitg. A. Buelens, Hollebeekstraat 31, 2840 Rumst BC 30977 2840 RUMST P.B. België-Belgique nieuwsbulletin VIERENVEERTIGSTE JAARGANG

Nadere informatie

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 377 dec 2018

Refleks. maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA. 38ste jaargang nummer 377 dec 2018 . Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA 38ste jaargang nummer 377 dec 2018 kalender expressie Woensdag 12 december 2018 20u00 de Kerkewegel Projectie najaar uitstap Ieper. Projectie

Nadere informatie

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Een tijd geleden kwam ik op Facebook een vakantiebestemming tegen in Spanje. Iedereen is daar hartelijk welkom, maar ze ontvangen ook graag mensen met

Nadere informatie

Informatie. over. Fotoclub Rapenland

Informatie. over. Fotoclub Rapenland Informatie over Fotoclub Rapenland 1 Inhoudsopgave Pagina 3 : algemeen : geschiedenis : waarom een fotoclub Pagina 4 : het bestuur : verloop van een clubavond : forumavonden : forumavond met afdrukken

Nadere informatie

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR.

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Inloggen: Als je de site opent dan zie je o.a. bovenstaande afbeelding met het logo van de club en het menu. Om in te loggen klik je helemaal

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! editoriaal

Gelukkig Nieuwjaar! editoriaal editoriaal augustijn buelens, voorzitter Gelukkig Nieuwjaar! Traditioneel, maar daarom niet minder gemeend bieden het bestuur en ikzelf onze beste wensen aan aan alle onze leden. Dat zij en hun familie

Nadere informatie

15 de AKTIVA CUP. Zaterdag 22 JUNI 2019 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING

15 de AKTIVA CUP. Zaterdag 22 JUNI 2019 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING 15 de AKTIVA CUP Zaterdag 22 JUNI 2019 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING Beste turnvrienden, Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op onze 15 de AKTIVA Cup. Ook dit jaar wedstrijden tumbling, dubbel mini

Nadere informatie

door Jeff Kinney De Fontein

door Jeff Kinney De Fontein door Jeff Kinney De Fontein Boeken over Bram: Het leven van een Loser (deel 1) Vette pech! (deel 2) Bekijk het maar! (deel 3) Een hondenleven (deel 4) Jouw leven als Loser Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nadere informatie

Water Egypte. In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven.

Water Egypte. In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven. Water Egypte In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven. Ik ga naar een restaurant in Nederland. Daar bestel ik een glas water. De ober vraagt

Nadere informatie

WELKOM OP ANTWERP GOLFSCHOOL

WELKOM OP ANTWERP GOLFSCHOOL WELKOM OP ANTWERP GOLFSCHOOL Hoe werkt i-golf? Antwerp Golfschool Groenenhoek 0 2630 Aartselaar Tel. +32 (0) 3 887 0 70 info@ags.be www.ags.be Welkom op onze club Onlangs werd je lid van AGS en kreeg je

Nadere informatie

F.A.Q. BRUILOFT. Je hebt misschien heel veel vragen over de fotografie voor jullie bruiloft. In deze F.A.Q. behandel ik de meest gestelde vragen

F.A.Q. BRUILOFT. Je hebt misschien heel veel vragen over de fotografie voor jullie bruiloft. In deze F.A.Q. behandel ik de meest gestelde vragen F.A.Q. BRUILOFT Je hebt misschien heel veel vragen over de fotografie voor jullie bruiloft. In deze F.A.Q. behandel ik de meest gestelde vragen WERKWIJZE IN HET KORT AANVRAAG VRIJBLIJVEND GESPREK OFFERTE

Nadere informatie

t is vakanse, we mogen danse,

t is vakanse, we mogen danse, n i e u w s b u l l e t i n VIERENVEERTIGSTE JRGNG Nummer 6 - juli / augustus 2011 e d i t o r i a a l augustijn buelens, voorzitter t is vakanse, we mogen danse, Een halve eeuw geleden zongen we dit als

Nadere informatie

13 de AKTIVA CUP. Zaterdag 24 JUNI 2017 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING

13 de AKTIVA CUP. Zaterdag 24 JUNI 2017 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING 13 de AKTIVA CUP Zaterdag 24 JUNI 2017 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING Beste turnvrienden, Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op onze 13 de AKTIVA Cup. Ook dit jaar wedstrijden tumbling, dubbel mini

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

In wezen is de mens alleen

In wezen is de mens alleen 4 George Groot In wezen is de mens alleen werkblad 1 Luister naar het gedicht. Geef aan welke van de onderstaande woorden in het gedicht voorkomen. doorgaans meestal geborgenheid gezelligheid dikwijls

Nadere informatie

2014 FC-Sprint² Leerbedrijf Bronnen

2014 FC-Sprint² Leerbedrijf Bronnen 1 Les 1: Hobby Thema 7: Vrije tijd 1 Heeft u een hobby? Ja, ik heb een hobby Welke hobby heeft u? Mijn hobby is kleren naaien Wat doet u graag? Ik kijk graag naar de tv. Waar houdt u van? Ik houd van mooie

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

Maandelijks nieuwsbulletin TWEEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 10 - juni 2008 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf

Maandelijks nieuwsbulletin TWEEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 10 - juni 2008 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf Maandelijks nieuwsbulletin TWEEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 10 - juni 2008 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 Ket Knarf editoriaal augustijn buelens, voorzitter Weeral! Inderdaad, het tempo waarmee de werkingsjaren

Nadere informatie

11 de AKTIVA CUP. Zaterdag 27 JUNI 2015 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING

11 de AKTIVA CUP. Zaterdag 27 JUNI 2015 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING 11 de AKTIVA CUP Zaterdag 27 JUNI 2015 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING Beste turnvrienden, Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op onze 11 de AKTIVA Cup. Ook dit jaar wedstrijden tumbling, dubbel mini

Nadere informatie

donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1

donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1 Analoog vs Digitaal donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1 Programma De verschillende modules: De foto maken Mijn eerste afdruk Basis verbeteringen aanbrengen Geavanceerde bewerkingen De meest

Nadere informatie

Foto s afdrukken met je eigen printer

Foto s afdrukken met je eigen printer Foto s afdrukken met je eigen printer De veranderingen in Picasa 3.6 en 3.8 spelen voor dit onderwerp geen rol - hoogstens zijn er kleine verschillen in de schermafbeeldingen. Zie Intro Picasa 3.6NL en

Nadere informatie

Uitslag enquête Sociaal Culturele Dag

Uitslag enquête Sociaal Culturele Dag 1 Uitslag enquête Sociaal Culturele Dag ja nee ja nee ja nee Totaal Antwoorden ja ontvangen Antwoorden nee ontvangen van totaal 125 van totaal 125 van het aantal antwoorden van het aantal antwoorden vraag

Nadere informatie

Koninklijke fotoclub Westhoek

Koninklijke fotoclub Westhoek Koninklijke fotoclub Westhoek Veurne, 61e jg 2019 Programma maart-april 2019 Maandag 4 maart -Studio-portret shoot. -Er wordt gewerkt in twee studio's waaronder één met zwarte achtergrond. Ditmaal zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief n 8, april 2007

Nieuwsbrief n 8, april 2007 VLAAMSE VERENIGING tot BEHOUD van HISTORISCHE VAARTUIGEN vzw Lakenmakersstraat 41 B-2800 Mechelen Nieuwsbrief n 8, april 2007 Beste leden, Donderdagavond 5 april kwam uw bestuur weer bij elkaar, deze keer

Nadere informatie

REGELS. Kies het goede woord. 1 Ik vind de fiets niet mooi. Ik koop... niet. a het b hem

REGELS. Kies het goede woord. 1 Ik vind de fiets niet mooi. Ik koop... niet. a het b hem 114 114 REGELS 1 1 Ik vind de fiets niet mooi. Ik koop... niet. a het b hem 2 Deze film is pas nieuw. Bijna niemand heeft... gezien. 3 Deze slagroom moet je niet meer eten.... is te oud. a Het b Hij 2

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd 2016 doel Doelgroepen Bondsfotowedstrijd is een clubwedstrijd waarbij ook individuele foto's worden geklasseerd Elke aangesloten club kan deelnemen beperkingen

Nadere informatie

thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken

thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken Voor thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken Plus De ultieme must-have fotogadget voor deze lente en zomer Highlights Klein en makkelijk mee te nemen, met grotere foto s dan de gewone HP Sprocket

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

HEA OPLEIDING. Assist acties 1

HEA OPLEIDING. Assist acties 1 HEA OPLEIDING Assist acties 1 E-learning platform Wat is e-learning? Is interactief leren via de computer Je volgt de lessen wanneer het je uitkomt Je kan het op je eigen tempo doen Je vindt er de cursus

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

De ijnmanager. Cartoons december Luc Timmers

De ijnmanager. Cartoons december Luc Timmers De ijnmanager Cartoons december 2011 Luc Timmers Doet het anders Dat zijn nu precies de redenen waarom wij procedures hebben Hé, waarom wijk jij af van de procedures? Nou, als ik het op mijn eigen wijze

Nadere informatie

Werkboek Immersive space Aileen Pol C1G

Werkboek Immersive space Aileen Pol C1G Werkboek Immersive space Aileen Pol C1G 1 Inhoudsopgave IDEEFASE * 3 voorbeelden van immersive spaces met toelichting waarom jij die immersive vindt (pagina 3) * mindmap/brainstorm van de wereld die jij

Nadere informatie

1966-2006. editoriaal

1966-2006. editoriaal editoriaal 1966-2006 augustijn buelens, voorzitter Meermaals heeft het bestuur aan de leden suggesties gevraagd betreffende het in de verf zetten van ons veertigjarig bestaan. uiten enkele ludieke, maar

Nadere informatie

Programma januari-februari 2018

Programma januari-februari 2018 Programma januari-februari 2018 Beste clubleden, Een nieuw jaar is ingezet met nieuwe verwachtingen, nieuwe projecten, nieuwe doelstellingen die we proberen in te vullen of na te streven. Een nieuw jaar

Nadere informatie

Schoolkamp. Ze hadden toen allemaal iets verzonnen om niet mee te hoeven met de dropping.

Schoolkamp. Ze hadden toen allemaal iets verzonnen om niet mee te hoeven met de dropping. Schoolkamp En jij, Abel?, vraagt Nadia. Wat doe jij over tien jaar? Abel buigt naar voren om nog een flesje bier uit het kratje te pakken. Dan werk ik bij de Amsterdamse politie, zegt hij. Hij maakt het

Nadere informatie

Tweede plaats Verhalenwedstrijd Tamarinde oktober Britt van der Wal (groep 7) Vampiermissie

Tweede plaats Verhalenwedstrijd Tamarinde oktober Britt van der Wal (groep 7) Vampiermissie Britt van der Wal (groep 7) Vampiermissie 1 Vampiermissie Het is half zes en het is niet echt lekker weer, het dondert en bliksemt en het regent ook heel hard, dat maakt de straat heel glad. Woes, daar

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering 17 November 2016

Verslag ledenvergadering 17 November 2016 Verslag ledenvergadering 17 November 2016 Aanwezig 17 leden en een aspirant lid Noel Bonné Verontschuldigd Rob en Denise AGENDA Tentoonstelling Gemeentehuis Toekomst CvB en VLF Tips voor trips Achter de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moederdag

Nieuwsbrief Moederdag Nieuwsbrief Moederdag Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november. Hallo lieve leden, ACTIVITEITEN. Het is al november! Bizar dat het al weer bijna het einde van het jaar is.

Nieuwsbrief november. Hallo lieve leden, ACTIVITEITEN. Het is al november! Bizar dat het al weer bijna het einde van het jaar is. +6 Nieuwsbrief november Hallo lieve leden, Het is al november! Bizar dat het al weer bijna het einde van het jaar is. Maar zo ver is het nog niet de temperaturen van afgelopen weken leken er zeker nog

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVINGEN Europese Bedrijfssportspelen Gent 2017

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVINGEN Europese Bedrijfssportspelen Gent 2017 HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVINGEN Europese Bedrijfssportspelen Gent 2017 1) Verbinding maken met de online inschrijvingstool... 2 2) Kies je taal... 2 3) Een account creëren... 3 4) Verbinding maken met

Nadere informatie

editoriaal augustijn buelens, voorzitter Feest!

editoriaal augustijn buelens, voorzitter Feest! editoriaal Feest! augustijn buelens, voorzitter Verjaardagen worden gevoerd. Jubilea ook! De tijden zijn veranderd, we vieren er meer dan vroeger. Bij onze grootouders werd 25 jaar huwelijk een beetje

Nadere informatie

Max van Olden DE JUISTE MAN. in makkelijke taal

Max van Olden DE JUISTE MAN. in makkelijke taal Max van Olden DE JUISTE MAN in makkelijke taal 3 Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen DEEL 1 1996 Vrijdagvond, zeven uur. De cursus van vandaag is afgelopen. Oscar doet zijn schrijfblok dicht. Hij

Nadere informatie

Ket Knarf. Maandelijks nieuwsbulletin TWEEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 1 - september 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1

Ket Knarf. Maandelijks nieuwsbulletin TWEEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 1 - september 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 Ket Knarf Maandelijks nieuwsbulletin TWEEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 1 - september 2007 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1 editor iaal augustijn buelens, voorzitter We vliegen er weer in! t Is weer voorbij

Nadere informatie

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN Op de time2match.com pagina van uw club klikt u in de linkerkolom op "Reeksen". Vervolgens klikt u op de "Inschrijven"-knop van de reeks waar aan u wenst deel te nemen. U krijgt

Nadere informatie

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03 Inhoudstafel Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2016 Toegang deelnemers / Inloggen... 02 Paswoord vergeten. 02 Account deelnemer... 03 Communicatiemateriaal.. 03 Bijbestellen communicatiemateriaal..

Nadere informatie

Prijslijst LiRoJo Fotografie (ingangsdatum 1 juli 2013)

Prijslijst LiRoJo Fotografie (ingangsdatum 1 juli 2013) Prijslijst LiRoJo Fotografie (ingangsdatum 1 juli 2013) Kosten fotosessies in onze studio aan het Onegameer Studiosessie Actie (1 jaar - 99 jaar) Mini (max. 0,5 uur). 35,00 Alleen boekbaar op speciale

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief is een maandelijkse uitgave van VideoClub HOORN en de REGIO http://www.videoclub-hoorn.nl blocq.x11@tiscali.nl

Deze nieuwsbrief is een maandelijkse uitgave van VideoClub HOORN en de REGIO http://www.videoclub-hoorn.nl blocq.x11@tiscali.nl Januari 2013 Deze nieuwsbrief is een maandelijkse uitgave van VideoClub HOORN en de REGIO http://www.videoclub-hoorn.nl blocq.x11@tiscali.nl Agenda januari: 26 december 2012 Geen clubavond. 2 januari 2013

Nadere informatie

Maandelijks nieuwsbulletin TWEEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 5 - januari 2008 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf

Maandelijks nieuwsbulletin TWEEENVEERTIGSTE WERKINGSJAAR Nummer 5 - januari 2008 Afgiftekantoor : 2840 Rumst 1. Ket Knarf Maandelijks nieuwsbulletin TWEEENVEERTIGSTE WERKINGSJR Nummer 5 - januari 2008 fgiftekantoor : 2840 Rumst 1 Ket Knarf editoriaal augustijn buelens, voorzitter Gelukkig Nieuwjaar! Kan er nog eentje bij?

Nadere informatie

Online banner ontwerp via UBA website www.banners.uba.be

Online banner ontwerp via UBA website www.banners.uba.be Online banner ontwerp via UBA website www.banners.uba.be Banner Via www.banners.uba.be willen we de UBA secties de gelegenheid geven op een eenvoudige manier zelf een banner te ontwerpen en tegen een gunstige

Nadere informatie

WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER.

WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER. WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER. Inloggen Ga naar de TC ORBIS site: www.tcorbis.be, klik bovenaan op de knop TERREINRESERVATIE. Daar krijg je automatisch het inlogscherm

Nadere informatie

Uw HorecaPro : handleiding

Uw HorecaPro : handleiding Uw HorecaPro : handleiding Als klant van Resto.be, hebt u de mogelijkheid om te reageren op de commentaren van uw klanten. Ook kunt u de informatie en gegevens wijzigen die verschijnen op uw Resto.be pagina

Nadere informatie

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen INTERCLUB 2018 Ploegen/Inschrijvingen Detail ploegen Speeldagen Ontmoetingen met officiële speeldag op ma-di-wo-do-vr (D45, H35, H55, DH60, DH70,DD50, DG5060) mogen op elke dag van de week gespeeld worden,

Nadere informatie

Hoe gebruikt u BabyOnline en BabyMobiel?

Hoe gebruikt u BabyOnline en BabyMobiel? Gynaecologie Hoe gebruikt u BabyOnline en BabyMobiel? www.catharinaziekenhuis.nl Inhoud Wanneer kunt u uw kindje niet bekijken?... 4 Hoe gebruikt u BabyOnline?... 4 Hoe gebruikt u BabyMobiel?... 6 Tot

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Hoe inloggen op

Hoe inloggen op Voor wie is dit document bedoeld? We kregen de laatste maanden regelmatig de opmerking dat er problemen waren met het inloggen op onze site. Het was bijzonder moeilijk om dit probleem te forceren, maar

Nadere informatie

Bijlage 3 Samenvatting onderzoek HAN naar werkzame factoren vanuit gebruikersperspectief

Bijlage 3 Samenvatting onderzoek HAN naar werkzame factoren vanuit gebruikersperspectief Bijlage 3 Samenvatting onderzoek HAN naar werkzame factoren vanuit gebruikersperspectief In 2016 (februari tot juli) hebben acht studenten, in totaal 3 groepen, van de Hogeschool Arnhem Nijmegen nader

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Mediris Recipe 1. Overzicht van Mediris Recipe Starten met Mediris Recipe Uw gegevens Uw ehealth sessie

Mediris Recipe 1. Overzicht van Mediris Recipe Starten met Mediris Recipe Uw gegevens Uw ehealth sessie Mediris Recipe 1. Overzicht van Mediris Recipe... 2 2. Starten met Mediris Recipe... 3 2.1. Uw gegevens... 3 2.2. Uw ehealth sessie... 3 2.2.1. ehealth-sessie via MediRing... 4 2.2.2. ehealth-certificaat

Nadere informatie

Boekverslag. Verwerk de onderstaande punten in je boekverslag. (Maximaal 50 punten)

Boekverslag. Verwerk de onderstaande punten in je boekverslag. (Maximaal 50 punten) Onderbouw Boekverslag Verwerk de onderstaande punten in je boekverslag. (Maximaal 50 punten). Titelpagina. (2 punten) o Naam o Klas o Datum o Titel van het boek o Schrijver o Jaar van uitgave o Uitgever

Nadere informatie

Handleiding bij online inschrijving provinciale wintercompetitie

Handleiding bij online inschrijving provinciale wintercompetitie Inschrijvingen wintercompetitie 2017-18 Handleiding online inschrijvingen Handleiding bij online inschrijving provinciale wintercompetitie 2017-2018 Eerste stappen in de digitalisering van de petanque

Nadere informatie

Handleiding. EB Online en het Uitwisselingsplatform

Handleiding. EB Online en het Uitwisselingsplatform Handleiding EB Online en het Uitwisselingsplatform 2015 Allianz EB Online en het Uitwisselingsplatform - 2 Inhoud 3 Welkom op EB Online en het Uitwisselingsplatform 3 Aanmelden met uw digipass 4 Homepage

Nadere informatie

DENNIS VAN MIDDENDORP. Toekie en Miezemuis. Reizen door Europa

DENNIS VAN MIDDENDORP. Toekie en Miezemuis. Reizen door Europa DENNIS VAN MIDDENDORP Toekie en Miezemuis Reizen door Europa Wat een spannende maar mooie wedstrijd was het. Dankzij de prachtige doelpunten van Toekie wint zijn team met 2-1, nadat ze achter waren gekomen

Nadere informatie

Een retour Rotterdam

Een retour Rotterdam 71 71 HOOFDSTUK 5 Een retour Rotterdam WOORDEN 1 Wat hoort bij elkaar? 1 zebrapad a pinnen 2 auto b binnengaan 3 automaat c oversteken 4 ingang d parkeren 2 Kies uit: tram vertraging door de week strippenkaart

Nadere informatie

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website.

Taakverdeling e Fotosalon. Zie ook onze website. el Taakverdeling 2018 37 e Fotosalon Zie ook onze website www.visueel.be 1 Salondagen 2018 Donderdag 1 november: open van 10.30 u tot 21 u Projecties reeks A: Projecties reeks B: 11 14 16 18 u 12 15 17

Nadere informatie

Stap 1: je eigen website registreren & activeren

Stap 1: je eigen website registreren & activeren Stap 1: je eigen website registreren & activeren Je eigen website registeren We gaan nu echt aan de slag en gaan in een mum van tijd onze eigen website reeds hebben gestart. Je eigen website is niet meer

Nadere informatie