Niemand is zoals jij!! Themadienst Gospelband SINJAEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Niemand is zoals jij!! Themadienst Gospelband SINJAEL"

Transcriptie

1 Niemand is zoals jij!! Themadienst Gospelband SINJAEL

2 Sinjael: Durf te leven.. (Tekst & muziek: Linda Delfsma) Hef je gezicht op naar de zonnestralen naar het eerste licht. Vergeet maar al je zorgen, houd je oog op Hem gericht. Laat de wind maar lekker waaien, leeg nu maar je hoofd. God zal voor je zorgen, dat heeft Hij jou beloofd. Leef..

3 Soms kunnen al je zorgen, je overspoelen als de zee. Je dreigt haast te verstikken, het donker sleept je mee. Ga maar naar je Vader als het eventjes niet gaat Blijf er in geloven, dat Hij je niet verlaat! Leef. Probeer maar te genieten, van de dag die voor je ligt. Ruik de lentegeuren, voel de regen op jouw gezicht. Dus durf nu maar te leven want Hij wil maar één ding; Al je lasten dragen en dat ik voor je zing: Leef..

4 Sinjael : Zinloos geweld.. (Tekst en muziek: Egbert Schilstra) Hoe groot is het wonder van het leven. Verwondering maakt alles even stil. Afhankelijk van alles wat we geven, maakt liefde al spoedig het verschil. Oprechte zorg en vriendschap maakt de dag, maar afgunst en haat ligt op de loer. En wie zich niet bezint gaat overstag. Zo doodde Kaïn lang geleden al zijn broer!

5 Want zinloos is geweld altijd geweest. Het houdt de mens al eeuwen in de macht. Maar wie de woorden uit de Bijbel leest, ziet dat van ons iets anders wordt verwacht! Het licht dat God in mensen eens begon, had Hij nodig, want dat is zo heel speciaal. Iedereen past in Gods plan in Zijn verhaal! Voel in elkaar de warmte van de zon. Verlicht elkaar, als het vuur eens lijkt gedoofd. Geef dan de ruimte te schijnen waar het kan. En laat niet los wat past in Jezus plan. Dan komt het goed, dat heeft Hij ons beloofd!

6 Want zinloos is geweld altijd geweest. Het houdt de mens al eeuwen in de macht. Maar wie de woorden uit de Bijbel leest, ziet dat van ons iets anders wordt verwacht! Verlicht elkaar, als het vuur eens lijkt gedoofd. Geef dan de ruimte te schijnen waar het kan. En laat niet los wat past in Jezus plan. Dan komt het goed, dat heeft Hij ons beloofd!

7 Niemand is zoals jij!! Woord van welkom

8 Opw 488: Heer ik kom tot U.. Heer ik kom tot U; neem mijn hart, verander mij, als ik U ontmoet, vind ik rust bij U. Want Heer ik heb ontdekt, dat als ik aan uw voeten ben, trots en twijfel wijken voor de kracht van uw liefde. Houd mij vast, laat uw liefde stromen. Houd mij vast, heel dicht bij uw hart. Ik voel uw kracht en stijg op als een arend; dan zweef ik op de wind, gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde.

9 Heer, kom dichterbij dan kan ik uw schoonheid zien en uw liefde voelen diep in mij. En Heer, leer mij uw wil, zodat ik U steeds dienen kan En elke dag mag leven door de kracht van uw liefde. Houd mij vast, laat uw liefde stromen. Houd mij vast, heel dicht bij uw hart. Ik voel uw kracht en stijg op als een arend; dan zweef ik op de wind, gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde.

10 Houd mij vast, laat uw liefde stromen. Houd mij vast, heel dicht bij uw hart. Ik voel uw kracht en stijg op als een arend; dan zweef ik op de wind, gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde. dan zweef ik op de wind, gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde.

11 Niemand is perfect, maar bij sommigen valt dat meer op.

12 Sinjael: Oorlogskind.. (Tekst en muziek: Egbert Schilstra) Oorlogsbeelden, ogen vol angst. Kinderen huilend aan moeders hand. Ik zie je staan, je toekomst ruw verstoord heeft dan geen mens jouw stem gehoord! Al die jaren, t lijkt onecht Je was gelukkig, er was vrede en recht! Je leefde samen, soms heel dicht bij elkaar de oorlog leek ver, maar nu sta je daar!!

13 Maar nu we hier zo samen zijn, vraag ik steeds meer en meer. Wil hun leven leiden God en breng een ommekeer. Laat de mensen vrede zien en maak de kind ren blij. Want nu het daar zo eenzaam lijkt, ook nu blijft U nabij! Ik zie je lopen, met gebogen hoofd waar je ooit van droomde dat is nu gedoofd. Toch ga je verder je weet wel dat het moet, want het meisje naast je, ze volgt je op de voet!

14 Maar nu we hier zo samen zijn, vraag ik steeds meer en meer. Wil hun leven leiden God en breng een ommekeer. Laat de mensen vrede zien en maak de kind ren blij. Want nu het daar zo eenzaam lijkt, ook nu blijft U nabij!

15 We gaan bidden

16 Sinjael De Bron.. (Tekst: Linda Delfsma, muziek: Egbert Schilstra) Met m n hoofd in de wind, loop ik blij als een kind, want ik hoor bij U. Ik ging terug naar de Bron, waar het allemaal begon, want daar bent U. Net als de vrouw bij de bron zegt U tegen ons: Als je weet van het leven dat God je wil geven. Als je weet wie Ik ben, zul je Mij vragen om water. En Ik geef je Levend Water.

17 Met m n hoofd in de wind, loop ik blij als een kind, want ik hoor bij U. Ik ging terug naar de bron, waar het allemaal begon, want daar bent U. Net als de vrouw bij de bron, zegt u tegen ons: Dorstig zul je niet meer zijn, door het water dat Ik geef. Het zal wellen als een bron, dat eeuwig leven geeft. Want Ik geef je Levend water!

18 Met m n hoofd in de wind, loop ik blij als een kind, want ik hoor bij U. Ik ging terug naar de bron, waar het allemaal begon, want daar bent U. Net als de vrouw bij de bron, zegt U tegen ons: Nu is gekomen de tijd om de Vader te aanbidden. In Geest en in waarheid, dus keer terug naar de bron waar het allemaal, allemaal begon.

19 Met m n hoofd in de wind, loop ik blij als een kind, want ik hoor bij U. Ik ging terug naar de bron, waar het allemaal begon, want daar bent U!

20 Opw 167: Samen in de naam.. Samen in de naam van Jezus heffen wij een loflied aan. Want de geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen bidden, samen zoeken naar het plan van onze Heer. Samen zingen en getuigen samen leven tot zijn eer!

21 Heel de wereld moet het weten dat God niet veranderd is. En zijn liefde als een lichtstraal doordringt in de duisternis. T werk van God is niet te keren omdat hij er over waakt. En de Geest doorbreekt de grenzen die door mensen zijn gemaakt.

22 Prijs de Heer de weg is open naar de Vader naar elkaar. Jezus Christus, triomfator, mijn verlosser, middelaar. Vader met geheven handen breng ik u mijn dank en eer. T is uw Geest die mij doet zeggen Jezus Christus is de Heer!

23 Korte sketch

24 Opwekking 642: De rivier.. Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom ontmoet mij hier. Want dit water brengt nieuw leven en verfrist mij elke dag. t is een stroom van Uw genade, waar ik U steeds ontmoeten mag.

25 Refr: Here Jezus,neem mijn leven, ik leg alles voor U neer. Leid mij steeds weer naar het water; ik wil U daar ontmoeten Heer. Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij Vader, kom ontmoet mij hier.

26 Want dit water brengt nieuw leven en verfrist mij elke dag. t is een stroom van Uw genade, waar ik U steeds ontmoeten mag. Here Jezus, neem mijn leven, ik leg alles voor U neer. Leidt mij steeds weer naar het water; ik wil U daar ontmoeten Heer.

27 Kom ontvang een heel nieuw leven, kom en stap in de rivier. Jezus roept je, Hij verwacht je En Hij zegt: Ontmoet mij hier Here Jezus neem mijn leven, ik leg alles voor U neer. Leid mij steeds weer naar het water; ik wil U daar ontmoeten Heer. Leid mij steeds weer naar het water; k wil U daar ontmoeten, Heer.

28 Perfectie is niet haalbaar, toch vragen we het vaak van anderen.

29 Sinjael: Spiegels van liefde.. (Tekst en muziek: Coby Helder) Jij bent zo heel speciaal voor mij. Jij bent uniek, geen een is als jij. En jij begrijpt zonder woorden ook mij. Jij bent bijzonder voor mij. Heb ik verdriet, dan huil jij met mij. Ben ik heel blij dan lach je met mij. Jij bent mijn maatje en ik die van jou, een vriendschap waar ik op bouw.

30 Jij bent mijn maatje en samen zijn we één, als het regent of de zon schijnt, we komen er doorheen. Jij bent mijn liefste, samen zijn we sterk, verbonden voor het leven, verbonden t is Gods werk. Jij bent er altijd, altijd voor mij, en jij gelooft onvoorwaardelijk in wij. En jij weerspiegelt Gods liefde in mij, jij brengt Zijn liefde dichtbij.

31 Gezegend de dag, dat ik jou tegen kwam. Een vriendschap niet even maar een heel leven lang. Verbonden voor altijd dat het nog kan, zoals David en Jonathan. Jij bent mijn maatje en samen zijn we één, als het regent of de zon schijnt, we komen er doorheen. Jij bent mijn liefste samen zijn we sterk, verbonden voor het leven, verbonden het is Gods werk.

32 Jij bent mijn maatje en samen zijn we één, als het regent of de zon schijnt, we komen er doorheen. Jij bent mijn liefste samen zijn we sterk, verbonden voor het leven, verbonden het is Gods werk.

33 Het verhaal van de

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47 JESAJA 41 VANAF VERS 9: Ik heb je gekozen, Ik heb je niet afgewezen. Wees niet bang, want Ik ben bij je, Wees niet bang, want Ik ben je God. Ik zal je sterken, Ik zal je helpen, je steunen met Mijn onoverwinnelijke hand. Jij bent zo kostbaar in Mijn ogen, zo waardevol en Ik houd zoveel van je.. Jezus!

48 Opw 136: Abba Vader.. Abba, Vader, U alleen, U behoor ik toe. U alleen doorgrondt mijn hart, U behoort het toe. Laat mijn hart steeds vurig zijn, U laat nooit alleen. Abba, Vader, U alleen, U behoor ik toe.

49 Abba, Vader, laat mij zijn slechts van U alleen, Dat mijn wil voor eeuwig zij d'uwe en anders geen. laat mijn hart nooit koud zijn, Heer. laat mij nimmer gaan. Abba, Vader, laat mij zijn slechts van U alleen.

50 Sinjael: De belofte.. (Tekst & muziek: Linda Delfsma) Een belofte staat er in de bijbel een belofte zo ontzettend groot. In al je blijdschap, verdriet en grootste nood, ben Ik erbij Heer, dat heeft U zelf gezegd, ze als woorden in de bijbel gelegd, al ga je door het diepe dal van duisternis..

51 De belofte die U gaf aan Noach, staat nu ook nog hemelhoog. U omarmt ons en zegt: Door de regenboog, ben Ik erbij! Dwars door alle kleuren heen, laat U ons zien: Ik laat jen nooit alleen, Ik ga met je mee tot aan de nieuwe dag! ( 2x )

52 Een belofte staat er in de Bijbel een belofte zo ontzettend groot In al je blijdschap, verdriet en grootste nood, ben Ik erbij ben Ik erbij!

53 Zingen : Wat de toekomst ons zal geven.. Wat de toekomst ons zal geven, weet geen mens op deze dag. Maar God geeft ons tijd van leven, sinds de zesde scheppingsdag. Hij gaf ons de lieve aarde om te leven dag en nacht. Die ons in de tijd bewaarde, voor een toekomst, ongedacht.

54 In het leven door de tijden, gaan wij verder, dicht bij Hem. In tien woorden, van bevrijding horen wij nog steeds Zijn stem. Hij vraagt om een keus te maken, samen op Zijn weg te gaan. Om de koers niet kwijt te raken en voor and ren in te staan.

55 God wil ons de vrijheid geven, staat garant voor jou en mij. Eenmaal zullen wij beleven dat wij vrij zijn, ja echt vrij! Vrij van t duister, vrij van zorgen, zonder angst en zonder haat. Levend in een nieuwe morgen waar de toekomst nooit vergaat.

56 Geloofsbelijdenis Ik geloof dat God bij ons is, zoals een vader die opkomt voor zijn kinderen, zoals een moeder die zorg en liefde schenkt. Ik geloof dat God bij ieder mens is vooral bij hen die zwak en kwetsbaar zijn bij hen die lijden en achtergesteld worden. Hij wil dat ieder mens gelukkig kan leven.

57 Ik geloof dat God is als een herder, die om ons geeft, die ons blijft zoeken, die zorg heeft om het heil van elke mens. Ik geloof dat God ons hoop geeft, dat Hij ook de toekomst is, dat Zijn liefde sterker is, dan onrecht en dood.

58 Ik geloof dit, omdat Zijn zoon Jezus Christus mens geworden is en ons leven heeft gedeeld. Amen.

59 Sinjael: Met de ogen van mijn hart.. (Tekst & muziek: Coby Helder) Als ik kijk, als ik echt naar jou kijk. Als ik kijk door de ogen van Hem. Dan zie ik in jou een prachtig, mooi waardevol mens. Als ik luister, als ik echt naar jou luister. Als ik luister met t gehoor van Hem. Dan hoor ik in jou een prachtig, mooi waardevol mens.

60 Als ik zie met de ogen van mijn hart, Als ik geef van de liefde die Hij me gaf Dan wil ik met de delen je vreugde en je pijn, want jij bent toch mijn naaste en mijn naaste zal mijn broeder zijn. Als ik jou, als ik jou echt wil kennen. Als ik je ken met de kennis van Hem. Dan herken ik in jou een prachtig, mooi waardevol mens.

61 Als ik zie met de ogen van mijn hart, Als ik geef van de liefde die Hij me gaf Dan wil ik met je delen je vreugde en je pijn, want jij bent toch mijn naaste en mijn naaste.. zal mijn broeder zijn.(2x) Als ik zie met de ogen van mijn hart.. Dan geef ik van de liefde die Hij me gaf!

62 Collecte..

63 Sinjael: U bent alles.. Tekst: Egbert Schilstra, Muziek: Coby helder) Er zijn soms van die dagen dat ik zweef van het geluk k blijf niet stil staan bij mijn vragen nee ik maak mezelf niet druk. k kan dan duizend liedjes zingen van de dingen die ik zie En ik kleur mijn tekeningen van Gods schepping op muziek.

64 Want U bent Heer, aan U de eer, dank aan U voor dit alles Heer. Want U bent Heer, aan U de eer. dank aan U voor dit alles Heer. Er zijn soms van die dagen dat ik me echt geweldig voel Regen wind en zonnestralen voelen warm en zacht of koel k kan dan duizend liedjes fluiten van de dingen die ik hoor Soms heel hard dat het gaat tuiten, soms heel zachtjes in mijn oor.

65 Want U bent Heer, aan U de eer, dank aan U voor dit alles Heer. Want U bent Heer, aan U de eer. dank aan U voor dit alles Heer. Er zijn soms van die dagen dat ik kan dansen in de straat en de mensen met me mee trek ook al gaan ze uit de maat. k wil dan U mijn God bedanken voor de dingen die ik ruik, Zoute zeewind, korenaren, lentebloesem in een struik

66 Want U bent Heer, aan U de eer, dank aan U voor dit alles Heer. Want U bent Heer, aan U de eer, dank aan U voor dit alles Heer (2x) Want U bent Heer, aan U de eer, dank aan U voor dit alles Heer. Want U bent Heer, aan U de eer, dank aan U voor dit alles Heer!

67 We gaan danken

68 Opwekking 334: Heer Uw licht.. Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen. Waar U bent zal de nacht verdwijnen. Jezus, Licht van de wereld, vernieuw ons. Levend Woord, ja, Uw waarheid bevrijdt ons. Schijn in mij, schijn door mij. Kom, Jezus kom, vul dit land met Uw heerlijkheid. Kom, Heilige Geest, stort op ons Uw vuur. Zend Uw rivier, Laat Uw heil heel de aard vervullen. Spreek, Heer Uw woord: dat het licht overwint.

69 Heer, k wil komen in Uw nabijheid. Uit de schaduwen in Uw heerlijkheid. Door het bloed mag ik U toebehoren. Leer mij, toets mij, Uw stem wil ik horen. Schijn in mij, schijn door mij. Kom, Jezus kom, vul dit land met Uw heerlijkheid. Kom, Heilige Geest, stort op ons Uw vuur. Zend Uw rivier, Laat Uw heil heel de aard vervullen. Spreek, Heer Uw woord: dat het licht overwint.

70 Staan wij oog in oog met U Heer. Daalt Uw stralende licht op ons neer. Zichtbaar, tastbaar wordt U in ons leven. U volmaakt wie volkomen zich geven. Schijn in mij, schijn door mij. Kom, Jezus kom, vul dit land met Uw heerlijkheid. Kom, Heilige Geest, stort op ons Uw vuur. Zend Uw rivier, Laat Uw heil heel de aard vervullen. Spreek, Heer Uw woord: dat het licht overwint.

71 We zingen samen: De Here zegent jou.. De Here zegent jou en Hij beschermt jou Hij schijnt Zijn licht over jouw leven. Hij zal genadig zijn en heel dichtbij je zijn Hij zal Zijn leven aan je geven (2x) de Here zegent u en Hij beschermt u Hij schijnt Zijn licht over uw leven Hij zal genadig zijn en heel dicht bij u zijn Hij zal Zijn vrede aan u geven.

72 Sinjael: Seizoenen in je leven.. (Tekst: Linda Delfsma & muziek: Egbert Schilstra) Ons leven lijkt op seizoenen, soms voelt het als de winter zo koud. Harten lijken bevroren, niets om je heen lijkt nog vertrouwd. Dan vangt je leven het zomerse licht, je hart springt op van geluk. Je ogen naar de hemel gericht en je hoort Jezus fluisteren: Ik ben de Weg, Ik ben de Waarheid, Ik ben het Leven. En wie mij volgt, en wie mij volgt, heeft het eeuwige leven!

73 Als de herfst weer is gekomen, met de stormwind door de bomen. De regen klapt tegen je ziel, en er was niemand toen je viel. Maar toch werd het weer lente, je zet een stap en staat er midden in. Voorzichtig een nieuw begin. En je hoort die ene stem: Ik ben de Weg, Ik ben de Waarheid, Ik ben het Leven. En wie mij volgt, en wie mij volgt, heeft het eeuwige leven! S

74 Seizoenen gaan en ze komen, ze gaan als een zucht weer voorbij. En tussentijds blijf je dromen, over woorden die Jezus eens zei: Ik ben de Weg, Ik ben de Waarheid, Ik ben het Leven. En wie mij volgt en wie mij volgt, heeft het eeuwige leven!

75 Fijn dat u er was. Tot ziens! Volg ons ook op FB en

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Schuurdienst 10 juni 2018 Zaaien met pit! Voor de dienst zingen we: Opwekking 277 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U,

Nadere informatie

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met:

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met: 14 september 2014, 16.30 uur, Goede Herderkerk Zangdienst: Samen zingend het nieuwe seizoen in, Thema van de landelijke startdag is met hart en ziel. Verbinden. Tjimmie van der Wal: Hans van de Pol: Jaap

Nadere informatie

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij!

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij! Zondag 19 oktober 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Voorhof Vakantie Club - dienst Thema: Kom maar hier - vertrouw op Mij! Voorganger: ds. Bram Bregman Mee voorbereid door: mw Karin Schaap Muzikale

Nadere informatie

MARCUS & DIANA 13 MEI NOVEMBER ½ jaar getrouwd. dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen

MARCUS & DIANA 13 MEI NOVEMBER ½ jaar getrouwd. dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen MARCUS & DIANA 13 MEI 2005 13 NOVEMBER 2017 12 ½ jaar getrouwd dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen zaterdag 11 november 2017, 15.00 uur voorganger ds. J.M. Weststrate organist/pianist Jan Koelewijn

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 1 : 26-28 Genesis 2 : 18-25 Leviticus 12 Numeri 5 : 11-31 Psalm 148 : 1 en 4 Gezang 121 : 1 en 2 Gezang 121 : 3, 4, 5 en 6 Gezang 121 :

Nadere informatie

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok Zondag 29 Oktober Zondag Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok OM TE BEGINNEN Welkom Stil worden Zingen: Samen in de

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart.

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart. Toon mijn liefde Aan de maaltijd wordt het stil, als de meester knielen wil, en vol liefde als een knecht, elk apart de voeten wast en zegt: Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 februari 2017

Liederen voor zondag 5 februari 2017 Liederen voor zondag 5 februari 2017 Hemelhoog 429 / Opwekking 599 Nog voordat je bestond Kende Hij je naam Hij zag je elk moment En telde elke traan Omdat Hij van je hield Gaf Hij zijn eigen zoon Hij

Nadere informatie

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken.

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Welkom Mededelingen namens de Kerkenraad Aanvangslied: Opwekking 167:

Nadere informatie

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God?

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Zingen voor de dienst: Opw 439 Machtig is de naam van de Heer Machtig is de naam van de Heer. Machtig is de naam van

Nadere informatie

28 april uur RTh de Boer orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Anny Runhaar

28 april uur RTh de Boer orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Anny Runhaar 28 april 2019 17.00 uur RTh de Boer orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Anny Runhaar Welkom Votum en groet GK ps97:1, 3, 5 Gebed Schriftlezing: Johannes 1:1-18 GK 196 (Jezus zegt: blijf niet alleen)

Nadere informatie

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Zingen: Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat. Als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Handelingen 2 vers 29 t/m 41 Lied 124 (Op Toonhoogte) Gezang 477 vers 1 en 2 (Liedboek) Lied 315 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Tekst lied van de maand bovenbouw 2017-2018 September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Ik hef mijn ogen op naar de bergen, waar komt mijn hulp vandaan? ik hef

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Zingen: Evangelische Liedbundel 374 vers 1, 2 en 3 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U

Nadere informatie

Hartelijk welkom. Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8

Hartelijk welkom. Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8 Hartelijk welkom Organiseer je een nieuwe (eenmalige of vaker terugkerende) activiteit binnen BOEI 90? Valt er een door jou georganiseerde activiteit uit of verandert er iets in de data hiervan? Laat het

Nadere informatie

Liturgie jongerendienst 14 juli 2019

Liturgie jongerendienst 14 juli 2019 Liturgie jongerendienst 14 juli 2019 Muzikale invulling Welkom Zingen: Schrijvers van gerechtigheid: Met open armen Kom, als je honger hebt of dorst. Hier kun je eten, deel met ons. Kom met je tranen en

Nadere informatie

de zon schijnt altijd

de zon schijnt altijd de zon schijnt altijd GEDICHTEN Klara Hobrink Inhoud 1 Achter de wolken 2 Zit men in een diep dal 3 Wat gebeurt er om ons heen? 4 U geeft antwoord 5 Loof de Heer 6 De blijdschap 7 Hem danken 8 Ken je de

Nadere informatie

ORDE. voor afscheidsdienst van. Theo Cornelis Heus. Theo. Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017

ORDE. voor afscheidsdienst van. Theo Cornelis Heus. Theo. Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017 ORDE voor afscheidsdienst van Theo Cornelis Heus Theo Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017 Voorganger: ds. Jaap Hansum Orgel: mw. Margret Spelt Intochtsmuziek: George Samphire - The Lonely Shepherd

Nadere informatie

Na deze dienst mag je, je eigen kerstwerkje opzoeken en mee naar huis nemen.

Na deze dienst mag je, je eigen kerstwerkje opzoeken en mee naar huis nemen. Na deze dienst mag je, je eigen kerstwerkje opzoeken en mee naar huis nemen. JOUW LICHT SCHIJNT ALS VERLOSSER OM TE ONTHOUDEN: God geeft ons het verlossende wonder, zijn licht wil ook in ons leven

Nadere informatie

De startdienst in de Hoeksteen op zondag 8 september Voor de dienst zingen, uit de Evangelische Liedbundel, 184: 1,2,3

De startdienst in de Hoeksteen op zondag 8 september Voor de dienst zingen, uit de Evangelische Liedbundel, 184: 1,2,3 De startdienst in de Hoeksteen op zondag 8 september 2019 Voor de dienst zingen, uit de Evangelische Liedbundel, 184: 1,2,3 het donk re dal ligt achter mij, en 'k weet mij in Zijn trouw geborgen. Welk

Nadere informatie

Om 9.55 uur zingen we samen met de muziekgroep: U bent heilig

Om 9.55 uur zingen we samen met de muziekgroep: U bent heilig Westlanddienst op zondag 28 mei in de Dorpskerk te s-gravenzande m.m.v. de Muziekgroep; Schriftlezer is Sjaan van der Kaaij Thema: Kopje onder Voor de dienst zingt en speelt de muziekgroep Om 9.55 uur

Nadere informatie

Eredienst 18 juni uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden

Eredienst 18 juni uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden Eredienst 18 juni 2017 10.00 uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden Liturgie Votum/ zegengroet (Sela) Te Deum Schuldbelijdenis Genadeverkondiging Opwekking 595 Gebed Joh. 8: 1-12; 9: 1-7 en 35-41 Lied 26:

Nadere informatie

Liturgie Startzondag

Liturgie Startzondag Liturgie 03-09-2017 Startzondag 1 Zingen Hemelhoog 399 Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de Geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen In deze dienst wordt Sophie Boersma gedoopt & Vieren we het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Opwekking 672 Kinderopwekking 185 Gezang 125 : 1, 3, 4 en 5 Gezang 167

Nadere informatie

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek!

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek! Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om 19.00 uur in de Pauluskerk te Wezep Thema : Je bent gek! Voorganger : ds. Hans van Ark Ouderling : dhr. J. Fijn Muziek : Marloes van Ommen Welkom

Nadere informatie

Voor de dienst worden de volgende liederen gedraaid

Voor de dienst worden de volgende liederen gedraaid Orde van dienst Voor jong en oud Wie is hier de oude zak? DIENST VAN DE VOORBEREIDING Voor de dienst worden de volgende liederen gedraaid Vul dit huis met uw glorie - Reyer Zegekroon Reyer De kerkenraad

Nadere informatie

Orde van dienst Jeugddienst 28 oktober 2018

Orde van dienst Jeugddienst 28 oktober 2018 Orde van dienst Jeugddienst 28 oktober 2018 Muziek Kerkenraad komt binnen Welkom en mededelingen door: Merel We zingen lied 215: 1 en 2 2 Bemoediging en groet Gemeente gaat zitten We luisteren naar het

Nadere informatie

Liederenbundel Toerustend Weekend

Liederenbundel Toerustend Weekend 1 Opwekking 123 Groot is uw trouw, o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst

Nadere informatie

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst. Liturgie zondag uur Focus dienst. Thema: let s Focus together

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst. Liturgie zondag uur Focus dienst. Thema: let s Focus together Liturgie zondag 14-05-2017 09.30 uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst Thema: een leven dat van liefde overloopt Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Opwekking 599 Gebed Getuigenis

Nadere informatie

Niet bang zijn! God maakt je sterk!

Niet bang zijn! God maakt je sterk! Niet bang zijn! God maakt je sterk! Aangepaste dienst Zondag 22 november 2015 Br. Peter Zuidema Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen:E & R 230 - Jezus is de goede Herder 1. Jezus is de goede herder

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk) Schriftlezing: Lukas 11 vers 1 t/m 13 Lied 315 (Op Toonhoogte) Psalm 135 vers 1 Psalm 62 vers 1, 4 en 5 Psalm 86 vers 4 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Kinderdienst 12 februari 2017

Kinderdienst 12 februari 2017 Kinderdienst 12 februari 2017 Zacheüs: vriend of vijand? Voorganger Organist Koor : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : K@njerkidZ! o.l.v. Erik Olislagers & Elly Korbijn Welkom Mededelingen door ouderling

Nadere informatie

27 januari uur K Beiboer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Pieter Hooghuis EER AAN GOD. Welkom. Belijdenis van afhankelijkheid.

27 januari uur K Beiboer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Pieter Hooghuis EER AAN GOD. Welkom. Belijdenis van afhankelijkheid. 27 januari 2019 10.00 uur K Beiboer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Pieter Hooghuis EER AAN GOD Welkom Belijdenis van afhankelijkheid LB 868 (LvdK 434): 1.2.3.4.5. 10 woorden van leven GK ps42, 1.

Nadere informatie

Liturgie 21 juli Gemeenteledendienst, Lydia Huibers

Liturgie 21 juli Gemeenteledendienst, Lydia Huibers Liturgie 21 juli 2019 Gemeenteledendienst, Lydia Huibers Video: De Kerk - Dat Ben Jij! Votum en groet Zingen Hemelhoog 471 Door uw genade Vader Door Uw genade, Vader, mogen wij hier binnengaan. Niet door

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal) Schriftlezing: Romeinen 8 vers 18 t/m 27 Lied 216 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 140 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 62 vers 1 en 4 (Nieuwe

Nadere informatie

Liturgie. zondag 9 juli :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt

Liturgie. zondag 9 juli :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt zondag 9 juli 2017 Liturgie 09:30 uur Ds R Prins 14:15 uur Ds H D Bondt 09:30 uur 9-jul Ds R Prins PsvN 84 : OPW 715 Gez 158 : Recht 15 : Ps 7 : 1, 3, 7 Gez 143 : 1, 2, 4 Opw 354 : PsvNu 84 Wat hou ik

Nadere informatie

Deel. je leven. Startzondag Protestantse Gemeente Mariëngaarde. 18 september 2016

Deel. je leven. Startzondag Protestantse Gemeente Mariëngaarde. 18 september 2016 Deel je leven Startzondag Protestantse Gemeente Mariëngaarde 8 september 06 Voorgangers: Johan Helfferich en ds. Jeannette van den Boogaard Muziek: Hallumer Fanfare o.l.v. Annemarieke Bos Voor de dienst

Nadere informatie

126 Jezus vol liefde. 502 Jezus ik wil heel dicht bij U komen

126 Jezus vol liefde. 502 Jezus ik wil heel dicht bij U komen 126 Jezus vol liefde Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer. Kom met uw kracht o en vul ons tot uw eer, kom tot uw doel met ieder van ons. Maak ons een volk heilig en rein, dat

Nadere informatie

GEZINSDIENST - 1 OKTOBER MARKTPLEINKERK. Voorganger: ds. Evert van der Veen, Emmeloord Organist Cees Lodder

GEZINSDIENST - 1 OKTOBER MARKTPLEINKERK. Voorganger: ds. Evert van der Veen, Emmeloord Organist Cees Lodder GEZINSDIENST - 1 OKTOBER 2017 - MARKTPLEINKERK Voorganger: ds. Evert van der Veen, Emmeloord Organist Cees Lodder Youtube filmpje Zandtovenaar / Stef Bos Openingslied: Hemelhoog 391: 1, 3 U brengt ons

Nadere informatie

Elisa Jasmijn Alferink

Elisa Jasmijn Alferink Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Elisa Jasmijn Alferink Dochter van Jeroen en Anouk Alferink-Vugteveen 3 juli 2016 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Organist:

Nadere informatie

Zet je voet maar op het water!

Zet je voet maar op het water! Zet je voet maar op het water! Gezinsdienst Zondag 1 mei 2016 Locatie: Voorganger: Organist: Medewerking: Oosterkerk Ds. Koning Jurjan Lipke Combo Joy 4 All Voor de dienst zingen we: Jezus roept alle kleine

Nadere informatie

Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat.

Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. Hartelijk welkom Laat het feest zijn in de huizen Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Voorganger: Marije Kooistra Pianist: Albert van Eldik Ouderling: Hielkje de Vos Koster: Marianne Schipper Orde van dienst Welkom en ontsteken

Nadere informatie

ACTIVI TEITEN CENTRALE EVANGELISATIE COMMISSIE

ACTIVI TEITEN CENTRALE EVANGELISATIE COMMISSIE CENTRALE EVANGELISATIE COMMISSIE ALPHACURSUS Maak voor het eerst of opnieuw kennis met de kern van Christelijk geloof. In een gezellige omgeving samen eten, luisteren en praten over het doel van je leven.

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané Schoollied Opwekking 331 > Breng dank aan de Eeuwige, breng dank aan de Heilige, breng dank aan onze Vader die ons Jezus zond. Opwekking 331

Nadere informatie

Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden

Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden M.m.v.: Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden WELKOM door de ambtsdrager van dienst LIED Opw. 219 Juicht, aarde! Juicht alom de Heer. Juicht,

Nadere informatie

Jezus, hoop van de volken, Jezus, trooster in elk verdriet; U bent de bron van hoop die God ons gee?.

Jezus, hoop van de volken, Jezus, trooster in elk verdriet; U bent de bron van hoop die God ons gee?. Hartelijk welkom Jezus, hoop van de volken Opwekking 618 Jezus, hoop van de volken, Jezus, trooster in elk verdriet; U bent de bron van hoop die God ons gee?. Jezus, licht in het duister, Jezus, waarheid

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Berend Jongsma Lezen : Psalm 139 Opwekking 354 Psalm 139 : 1, 2 en 11 Gezang 165 Gezang 161 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 111 : 1 en 2 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze

Nadere informatie

Liturgie voor de Appèldienst op zondag 14 maart 2010, om uur in de Dorpskerk. Voorganger: Ds B.J. vd Kamp BFF <3.

Liturgie voor de Appèldienst op zondag 14 maart 2010, om uur in de Dorpskerk. Voorganger: Ds B.J. vd Kamp BFF <3. Liturgie voor de Appèldienst op zondag 14 maart 2010, om 18.30 uur in de Dorpskerk Voorganger: Ds B.J. vd Kamp BFF

Nadere informatie

Inzameling van de gaven (tijdens collecte Heer, wij kijken omhoog, Sela; zie onder)

Inzameling van de gaven (tijdens collecte Heer, wij kijken omhoog, Sela; zie onder) 25 maart 2018 17.00 uur GP Hommes orgel: Piet Noort schriftlezing: Annemarie Kreling Moment van stilte Belijdenis van afhankelijkheid en groet Opw. 640 (Ik hef mijn ogen op naar de bergen) Gebed Johannes

Nadere informatie

Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 21 mei 2017, om uur

Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 21 mei 2017, om uur Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 21 mei 2017, om 17.00 uur Voorbereiding en medewerking: de mensen van Bijbelgespreksgroep Schouwenoord Ook werken mee: Organist Mar van der Veer Dominee Freek Schipper

Nadere informatie

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Cadeautjes Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Opwekking 32 Dit is de dag, dit is de dag, die de Heer ons geeft, die de Heer ons geeft. Wees

Nadere informatie

Paasgezinsdienst 6 april 2015

Paasgezinsdienst 6 april 2015 Welkom in de Paasgezinsdienst 6 april 2015 God wint, dat geloven wij 1. Samenzang Opwekking 167 (2 en 3 bovenstem) 2. Welkom en gebed 3. Samenzang Opwekking voor kids 85 4. Uitleg paasproject 5. Samenzang

Nadere informatie

Liedboekje kinderkoor de Bubbel. september t/m december 2017

Liedboekje kinderkoor de Bubbel. september t/m december 2017 Liedboekje kinderkoor de Bubbel september t/m december 2017 Volg het spoor : Kijk eens naar een vlinder luister naar een eend die kwaakt kijk eens naar de bloemen zie hoe mooi ze zijn gemaakt kijk eens

Nadere informatie

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Welkom en mededelingen Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Stil gebed Votum en groet van Sela Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte laat niet

Nadere informatie

Liturgie. zondag 4 juni :30 uur Ds H D Bondt. 13:45 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 4 juni :30 uur Ds H D Bondt. 13:45 uur Ds R Prins zondag 4 juni 2017 Liturgie 09:30 uur Ds H D Bondt 13:45 uur Ds R Prins 09:30 uur 4-jun Ds H D Bondt NLB 675 : 1 Gez 105 : 1, 2, 3 Opw 769 : Hand 1 : 1-13 Ps 68 : 2, 11 PsvN 16 : Hand 10 : 34 en 42 Opw

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 10 september, voorganger ds. W. van der Veer. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 84(psalmen voor nu)

Liturgie morgendienst 10 september, voorganger ds. W. van der Veer. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 84(psalmen voor nu) Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 84(psalmen voor nu) Stil gebed Wat hou ik van Uw huis Ik kan zo sterk verlangen naar de binnenpleinen van de Heer. Diep in mijn lijf is zo n heimwee, zo'n blijvende

Nadere informatie

6 januari uur EB Buitendijk orgel: Jannes Munneke schriftlezing : Marieke Urbach

6 januari uur EB Buitendijk orgel: Jannes Munneke schriftlezing : Marieke Urbach 6 januari 2019 10.00 uur EB Buitendijk orgel: Jannes Munneke schriftlezing : Marieke Urbach Votum en vredegroet Zingen GK06 gz171 Wees stil voor het aangezicht van God Wet Zingen GK ps111: 5 De Here heeft

Nadere informatie

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een HOF VAN HEDEN DIENST Praisedienst 23 november 2014 18.30 uur Voorganger: ds. Dick Steenks Muzikale medwerking: CHE Live Band Ede *** Muziek voor de dienst CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop Liturgie voor de doopdienst van Femke Marije -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop zondag 10 juli 2016 in de protestantse kerk te Oudehorne. Aanvang: 9.30 uur Voorganger: Organist: ds. Piet Hulshof Jelger

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 13 oktober 2019 Dienst met de Tienerdienst Voorganger: ds.

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 13 oktober 2019 Dienst met de Tienerdienst Voorganger: ds. Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 13 oktober 2019 Dienst met de Tienerdienst Voorganger: ds. Lyonne Verschoor Orgel: dhr. Leo Lommers ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Jezus, mijn Jezus Koning zonder weerga, Jezus, U mijn psalm en lied, U wil ik minnen, loven, aanbidden, tot eeuwig U mijn oog eens ziet

Jezus, mijn Jezus Koning zonder weerga, Jezus, U mijn psalm en lied, U wil ik minnen, loven, aanbidden, tot eeuwig U mijn oog eens ziet Lied 01 Titel: 'k Heb geloofd en daarom zing ik Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: John Zundel (Nederlandse) J Mathijsen 'k Heb geloofd en daarom zing ik daarom zing ik van gena, van ontferming

Nadere informatie

Thema: Ik ben Christen, jij niet?

Thema: Ik ben Christen, jij niet? Liturgie voor de jeugddienst op zondag 2 april 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Ik ben Christen, jij niet? Voorganger: ds. G.J. Röben Ouderling

Nadere informatie

Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om uur in de Pauluskerk te Wezep

Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om uur in de Pauluskerk te Wezep Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om 19.30 uur in de Pauluskerk te Wezep Voorganger : ds. M. Boersma Ouderling : dhr. C. v/d Berg Schriflezing : mw. A. v/d aande Organist : dhr. M. van

Nadere informatie

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 1 mei 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham aanvang: 19.00 uur. Thema: Wat er ook gebeurt. Voorganger: Ouderling van dienst: Muzikale inbreng: Organist: Ds. A.W.

Nadere informatie

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 15 november 2015 U bent welkom - opwekking 573 We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En

Nadere informatie

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse 21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse Votum en groet Ps. 65,1 (U luistert als wij bidden) De lofzang klinkt uit Sions zalen tot U met stil ontzag.

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Liturgie Kerk en Schooldienst 14 oktober 2018 Thema: vriendschap Predikant: Organist: Met medewerking van: Intrede Zingen 288: 1 ds. Bram Verduijn Anita Wubs alle kinderen en leerkrachten van Het Gebint

Nadere informatie

ZOEKEN.EN VINDEN! Liturgie voor de aangepaste dienst. op zondag 5 mei om uur in de Dorpskerk te IJsselmuiden

ZOEKEN.EN VINDEN! Liturgie voor de aangepaste dienst. op zondag 5 mei om uur in de Dorpskerk te IJsselmuiden ZOEKEN.EN VINDEN! Liturgie voor de aangepaste dienst op zondag 5 mei om 15.00 uur in de Dorpskerk te IJsselmuiden Voorganger: Ouderling van dienst: Muzikale begeleiding: ds. de Graaf, Heerde Arjan van

Nadere informatie

Samenzang: Kom allemaal samen (op de wijs van Komt allen tezamen)

Samenzang: Kom allemaal samen (op de wijs van Komt allen tezamen) Samenzang: Kom allemaal samen (op de wijs van Komt allen tezamen) Kom allemaal samen. Zing het uit van vreugde. Kom nu, ja, kom nu, naar Bethlehem. Hier is de Koning van ons hart geboren. Kom, laten wij

Nadere informatie

1. Als het leven soms pijn doet

1. Als het leven soms pijn doet 1. Als het leven soms pijn doet 1 Als het leven soms pijn doet en de storm gaat tekeer in een tijd van moeite en verdriet. Alsof de zon niet meer opkomt en het altijd donker blijft en de ochtend het daglicht

Nadere informatie

in de Hoeksteen te Numansdorp

in de Hoeksteen te Numansdorp Voor de aangepaste Aangepaste zangdienst op zondag zangdienst 18 januari 2015 op om zondag 15.00 uur in de 18 Hoeksteen januari te Numansdorp 2015 om 15.00 uur in de Hoeksteen te Numansdorp Koor en band

Nadere informatie

Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen:

Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen: Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen: Zingen: Heer, U doorgrondt en kent mij 1 Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden

Nadere informatie

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen 19.00 uur LAAT HET FEEST ZIJN IN DE HUIZEN (Opw. 533) Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht

Nadere informatie

Lezen : Johannes 14: 1-9. Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710

Lezen : Johannes 14: 1-9. Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710 Lezen : Johannes 14: 1-9 Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710 Kumba Ya my Lord Kom bij ons o Heer, kom bij ons Kom bij ons o Heer, kom bij ons Kom bij ons o Heer, kom

Nadere informatie

22 januari uur Pim Poortinga orgel/piano Piet Noort

22 januari uur Pim Poortinga orgel/piano Piet Noort 22 januari 17.00 uur Pim Poortinga orgel/piano Piet Noort votum en groet zingen: Opwekking 642 De rivier gebed, zingen GK gezang 177 Hoor trouwe vader ons gebed lezen: Galaten 3:1-14 zingen: Ps 147: 3

Nadere informatie

14:15 uur 7-jun. Ds H D Bondt. Opw 708 : Efeze 2 : Opw 174 : Opw 717 : Opw 698 : Opw 616 : Opw 347 : Opw 733 :

14:15 uur 7-jun. Ds H D Bondt. Opw 708 : Efeze 2 : Opw 174 : Opw 717 : Opw 698 : Opw 616 : Opw 347 : Opw 733 : 14:15 uur 7-jun Ds H D Bondt Opw 708 : Efeze 2 : 4-10 Opw 174 : Opw 717 : Opw 698 : Opw 616 : Opw 347 : Opw 733 : Opwekking 708 - Hoe groot is uw trouw Kom, zing voor de Heer, die eeuwig regeert, die nooit

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor de SIEN-dienst op zondag 6 november 2016 Thema: Dank je wel! Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 15.00 uur Pianist: Henk Dubbink Voorganger: ds. Kees Benard = = =

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Voorganger : Ds. J. H. den Braber Organist : Jaap Dekker Muzikale medewerking : Emma Engels / Thom Engels / Maarten Cieremans / Tessa van der Horst / Michelle de Regt /

Nadere informatie

De Rivier - Opwekking 459

De Rivier - Opwekking 459 Hartelijk welkom De Rivier - Opwekking 459 Levend water, verfrissend, vrij; het stroomt de berg af tot in de vallei. 't Is Gods rivier die je vreugde geeft. Hij brengt vernieuwing aan alles wat leeft.

Nadere informatie

U alleen hebt alle macht. Leer ons leven uit uw kracht. Blaas uw vuur aan in ons hart, dat iedereen het ziet en ieder hoort

U alleen hebt alle macht. Leer ons leven uit uw kracht. Blaas uw vuur aan in ons hart, dat iedereen het ziet en ieder hoort Opening en welkom Zegengroet en gebed. Opwekking 586 - Hij is Heer Heel de schepping geeft U eer. Buigt zich vol aanbidding neer. Jezus Christus, Zoon van God, trouw in eeuwigheid. Heel de schepping zingt

Nadere informatie

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij City Harmonic Wedding Day Votum en Groet (Sela) Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die

Nadere informatie

Vernieuw Gij mij, o eeuwig Licht God, laat mij voor uw aangezicht geheel van U vervuld en rein naar lijf en ziel herboren zijn

Vernieuw Gij mij, o eeuwig Licht God, laat mij voor uw aangezicht geheel van U vervuld en rein naar lijf en ziel herboren zijn Lied 01 Titel: Vernieuw Gij mij Eerste componist: Traditional (Nederlandse) : Ad den Besten Vernieuw Gij mij, o eeuwig Licht God, laat mij voor uw aangezicht geheel van U vervuld en rein naar lijf en ziel

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 15 oktober, voorgangers ds. W. Louwerse. Micha-zondag Thema: De knop om. Mededelingen. Zingen: Gezang 21: 1 en 4. Votum.

Liturgie morgendienst 15 oktober, voorgangers ds. W. Louwerse. Micha-zondag Thema: De knop om. Mededelingen. Zingen: Gezang 21: 1 en 4. Votum. Mededelingen Zingen: Gezang 21: 1 en 4 Votum Groet Zingen: Opwekking 672 Micha-zondag Thema: De knop om. Heerser over alle dingen God van de oneindigheid van Uw liefde wil ik zingen buigen voor Uw majesteit

Nadere informatie

1. Wie er horen. Liturgie morgendienst zondag 20 mei Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed. Votum en vredegroet. Zingen: Gez.

1. Wie er horen. Liturgie morgendienst zondag 20 mei Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed. Votum en vredegroet. Zingen: Gez. Liturgie morgendienst zondag 20 mei 2018 Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed Votum en vredegroet Zingen: Gez. 281:1-4 (LvdK) Kinderen naar de KND De Tien Woorden + samenvatting Zingen: Ps. 103:3 (NB)

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Sieds de Jong Lezen : Zondag 1 (HC) Gezang 167 Gezang 161 Lezen : Zondag 1 (HC) Welkom en mededelingen, Inleiding leerdienst Gezang 167 Gezang 161 Lezen : Zondag

Nadere informatie

NIEUW LEVEN IN JEZUS

NIEUW LEVEN IN JEZUS NIEUW LEVEN IN JEZUS 7 mei 2017 8:30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Jacquelien Simon Organist: Lydia van den Broek Koster: M. vd Bor Lector: Fennie van den Broek Intocht: Psalm 139 1 Heer,

Nadere informatie

Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus thema:

Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus thema: Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus 2016 thema: voorganger: ds. Co Janssen Ouderling van dienst: Dinie Kossink mmv: The Ballad Singers aanvang: 9.30 uur Orde van dienst The Ballad Singers zingen enkele

Nadere informatie

Niels Methorst & Jolanda van Rhee

Niels Methorst & Jolanda van Rhee Orde voor de trouwdienst van Niels Methorst & Jolanda van Rhee Op 19 juni 2015 om 15.00 uur In de Maranathakerk te Lunteren Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. Jaap Hansum Dhr. Henk Koekoek

Nadere informatie

Liturgie bij de eredienst op zondag 16 juni 2019

Liturgie bij de eredienst op zondag 16 juni 2019 Liturgie bij de eredienst op zondag 16 juni 2019 waarin de Heilige Doop bediend wordt aan Hermannes Kornelis Aart Vellinger Protestantse gemeente Ichthus (Emmen) Orde van dienst U kunt voor de dienst naar

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 17 januari 2016 Gebedsdienst voor de eenheid Dienst voorbereid door de Raad van Kerken Lemele - Lemelerveld Thema: Ga terug naar Start Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld

Nadere informatie

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur Liturgie van zondag 24 februari 2019 in de Hervormde Dorpskerk Aanvang 14.30 uur Zing allemaal en maak muziek! De dienst wordt geleid door dominee David ten Voorde. Muzikale medewerking wordt verleend

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 4 november uur

Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 4 november uur Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 4 november 19.00 uur Predikant: ds. G. Zijl, Lemele Zingen: ELB 226: 1 en 2 1. Heer, ik komt tot U, neem mijn hart, verander mij. Als ik U ontmoet, vind

Nadere informatie

En ik kom tot U Opwekking 612

En ik kom tot U Opwekking 612 Hartelijk welkom En ik kom tot U Opwekking 612 In uw aanwezigheid kan ik daar ooit zijn, want ik ben een mens, zondig en onrein. Maar U gaf uw Zoon om in mijn plaats te staan en door wat Hij deed mag

Nadere informatie

Orde van dienst 4 februari Zondag van het diaconaat

Orde van dienst 4 februari Zondag van het diaconaat Orde van dienst 4 februari 2018 Zondag van het diaconaat m.m.v. Brassband De Woldklank uit Steenwijkerwold vg: ds. Jaap Jonk Voor de dienst speelt de Woldklank Welkom! Moment van stilte Aansteken van

Nadere informatie