Kromhouthal Amsterdam. Donderdag 10 oktober 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kromhouthal Amsterdam. Donderdag 10 oktober 2017"

Transcriptie

1 Kromhouthal Amsterdam 2017 Donderdag 10 oktober 2017

2 Elk jaar heeft u maar één kans om met uw bedrijf een onuitwisbare indruk achter te laten op álle relevante beslissers in de Nederlandse (staal)bouw De Nationale Staalbouwdag is hét jaarlijkse info-event voor bouwprofessionals die het voor het zeggen hebben bij vastgoed- en projectontwikkelingsmaatschappijen, architectenbureaus, ingenieursbureaus, bouwondernemingen, staalconstructiebedrijven, maar ook bij overheden en onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Ze komen naar de Nationale Staalbouwdag om kennis te vergaren over de laatste trends en ontwikkelingen in het opdrachtgeven, ontwerpen en bouwen met staal. Hiertoe biedt organisator Bouwen met Staal een veelzijdig programma met een dagvullend plenair congres en praktijkseminars voor specifieke doelgroepen. En ze komen daar voor u, als exposant op de Nationale Staalbouwdag. Om persoonlijk kennis te maken met uw bedrijf en uw diensten en producten voor het ontwerpen en bouwen met staal. Soms ter verblijvende oriëntatie of aankoopoverweging, maar vaker nog om de aanschaf niet langer uit te stellen. Want misschien is juist uw product of dienst wel hét antwoord op hun vraagstuk bij ontwerp of concept, detaillering, uitvoering, beheer en onderhoud of projectmanagement, bedrijfsvoering of kwaliteitsborging. BEZOEKERSPROFIEL De Nationale Staalbouwdag trekt jaarlijks ruim bezoekers en dat zijn de échte beslissers binnen de nationale bouw. Denk aan directie, staf, afdelingshoofden en projectleiders bij professionele opdrachtgevers, architectenbureaus, advies- en ingenieursbureaus, bouwondernemingen en staalconstructiebedrijven. Daarnaast worden, als voorgaande jaren, zo n 300 studenten civiele techniek en bouwkunde (TU, HBO, MBO) verwacht. EXPOSANTENPROFIEL Bedrijven en organisaties, op het gebied van staalbewerking, oppervlaktebehandeling, lassen, bevestigingsmiddelen, vloeren, dak- en gevelmaterialen, brandwerende materialen, bouwmaterieel, software, ingenieursdiensten, onderzoek en opleidingen, uitzenden- en detacheren.

3 Deelnemen aan de Nationale Staalbouwdag: u heeft daar álle redenen voor ONTMOET UW NIEUWE KLANTEN Op de Expo van de Nationale Staalbouwdag komen heel veel beslissers over de aankoop van producten en diensten. Veel van die beslissers kent u waarschijnlijk nog niet en ze willen u graag leren kennen. Misschien heeft uw bedrijf wel waar zij al heel lang naar uitkijken BEHOUD UW BESTAANDE KLANTEN Klanten houden graag persoonlijk contact met hun leverancer. En wat is prettiger dan contact houden met tevreden klanten. Deelnemen aan de Expo is dé gelegenheid om de goede relatie te versterken, de klant te bevestigen in hun eerdere keuze voor uw product en (wie weet) opnieuw zaken te doen. TREF UW PARTNERS De Nationale Staalbouwdag is het trefpunt voor alle disciplines in de nationale bouw. Daarom treft u als exposant op de Nationale Staalbouwdag niet alleen uw nieuwe en bestaande klanten. Ook bezoekers of collega-exposanten die in zijn voor samenwerking met uw onderneming bij bijvoorbeeld een bouwproject, conceptontwikkeling, productinnovatie of een marktintroductie. Dé kans om de bedrijfscompetenties anders of nog beter te benutten en uw bedrijf nog steviger op de kaart te zetten als een coöperatieve, initiërende, flexibele en innoverende businesspartner. RUIME DEELNAME-OPTIES Breed uitpakken met een grote, eigen stand of als sponsor. Meer low budget, maar doeltreffend acte de presence geven met een kleine, uniforme stand óf collectief met enkele partnerbedrijven op een Projectplace. Het kan allemaal op de Nationale Staalbouwdag. HIGH IMPACT Hoe u ook deelneemt aan de Nationale Staalbouwdag, uw investering haalt u er altijd uit. Op de Expo heeft u een hele dag lang zoveel contactkansen, gesprekken en vervolgafspraken met potentiële klanten en bestaande relaties dat de kosten per contact verwaarloosbaar worden. En de kwaliteit van die éénop-één contacten is bijna niet in Euro s uit te drukken. U BENT NIET DE ENIGE Op de Expo behoort uw bedrijf tot het gezelschap van zo n 60 gerenommeerde bedrijven en organisaties in en voor de (staal) bouw. Vorig jaar waren dat o.a. Movares, Materia, Tata Steel, Iv-Groep, PPG, ArcelorMittal, Arup, Diana FEA, ea. Ze zijn vast van plan om er in 2017 weer bij te zijn. U ook?

4 STAND EXPOSURE MOGELIJKHEDEN (TARIEVEN ZIJN EXCLUSIEF BTW) STAND SILVER SPONSOR GOLD SPONSOR PLATINUM SPONSOR Stand 3x3 meter met custom made achterwand naar eigen ontwerp en lage zijwanden 1x stand 1x stand Dubbele stand Dubbele stand Uw bedrijfsnaam in een lichtbox aan de zijkant van uw stand Inclusief stroom en verlichting Logo in de augustuseditie van het vakblad Bouwen met Staal Logo en bedrijfsprofiel op de website nationalestaalbouwdag.nl (2.600 bezoekers p/mnd) Uw logo groot op het projectiescherm in de congreszaal ovv Sponsor Vermelding e/o logo opname in het vakblad Bouwen met Staal U wordt Sponsor van de koffie/thee Uw logo wordt groot geplaatst bij de catering (Staalbouwplein) Uw logo wordt op alle bekers gedrukt tbv koffie, thee, etc Uw logo en/óf naamsvermelding komt op alle BmS uitingen (vakblad, nieuwsbrieven, websites): personen die meerdere malen rechtstreeks worden aangeschreven Logo op de welkomstbanner boven entree Uw bedrijfsnaam in alle uitingen betreffende de Nationale Staalbouwdag o.v.v. Gold / Platinum Sponsor. Uw handelsnaams komt daarmee uitgebreid in vele landelijke media Uw logo op groot formaat op het projectiescherm congreszaal, tijdens de presentatie van de keynote spreker als ook van alle andere sprekers Banner en bedrijfsprofiel op de homepage Staalbouwdag (banner altijd in zicht) /1 bedrijfsprofiel in het vakblad BmS augustus /1 advertentie in het vakblad BmS augustus of oktober /1 advertentie in het bezoekers programmaboekje (bij doorgang) PLATINUM SPONSOR Het Hoofdsponsorschap is exclusief voor één bedrijf dat echt wilt uitpakken en een onuitwisbare indruk wilt achterlaten. U zult ongetwijfeld begrijpen dat het Hoofdsponsorschap een exclusiviteit betreft dat maatwerk is. Hopelijk geeft bovenstaande u een beeld welke mogelijkheden u tot uw beschikking heeft. Uiteraard staan wij open voor andere uitingen. Bovenop dit pakket kunt u bijvoorbeeld de keynote spreker sponsoren; uw naam wordt verbonden aan zijn lezing, uw logo wordt t.t.v. zijn lezing groot getoond op het witte doek. SILVER EN GOLD SPONSOR Deze Sponsorschappen biedten uw bedrijf de mogelijkheid zich te onderscheiden in de staalmarkt. Mede als gevolg van dit partnerschap zal niet alleen uw naamsbekendheid worden vergroot; de Nationale Staalbouwdag is een uitermate geschikt marketinginstrument waarbij u duidelijk kunt aangeven wat jullie precies doen en waar jullie voor staan (PR, HR, product, dienst, kernwaarden, visie, etc).

5 OVERIGE SPONSORMOGELIJKHEDEN (ALLE TARIEVEN ZIJN EXCLUSIEF BTW) LANYARDS/KEYCORDS Alle bezoekers krijgen dit lintje bij de inschrijfbalie. En als zij allemaal met een lenyard/keycord van uw bedrijf rondlopen, heeft u maximale aandacht van alle bezoekers! BUITENEXPO (exposanten 500) - Heeft u iets groots om ten toon te stellen? Uw vrachtwagen met reclame, uw hijskraan met logo, uw staalconstructie of andere grootse zaken worden buiten bij de ingang geëxposeerd. SPONSORING SPECIAL GUEST N.O.T.K. - Uw logo op het witte doek achter de keynote spreker én de Special Guest ontvangt u daarna op uw stand alwaar hij uw gasten te woord staat, proost op uw bedrijf en de handen schudt. SPONSORING 2 GROTE BILLBOARDS IN DE ZAAL Op de beursvloer komen twee grote billboards met een flinke lichtspot te hangen met daarop uw logo e/o reclameboodschap. Bezoekers kunnen hier niet meer om heen. SPONSORING TV RECLAME Exclusief uw logo /reclameboodschappen tussen de congres- en seminarprogramma s door op zeven TV schermen verspreid over de beursvloer. MEDE SPONSORING LUNCH Uiteraard mag de lunch op iedere beurs niet ontbreken. Naast het omroepen aangeboden door wordt uw logo groot bij de catering op het Bouwen met Staal plein getoond. Uw naam wordt dus meerdere malen gezien, afhankelijk van hoe vaak een bezoeker eten en drinken haalt. U kunt hierbij bijvoorbeeld eigen gesponsorde servetjes inbrengen. SPONSORING BORREL Dit is het moment waarbij alle beslissers in de Staalbouwbranche en uw mogelijke opdrachtgevers proosten en stil staan bij de economische ontwikkelingen en bij uw bedrijf. Naast het omroepen aangeboden door wordt uw logo groot bij de catering op het Bouwen met Staal plein getoond. Een enorme exposure waarbij alle bezoekers op u proosten! SPONSORING FOOD & BEVERAGE SPECIAL Een eigen F&B product/special uitreiken aan alle bezoekers? Bijvoorbeeld flesjes water voorzien van uw logo die bezoekers na afloop van de beursdag kunnen mee nemen. SPONSORING A LA CARTE N.O.T.K - Heeft u zelf frisse ideeen om eens goed uit te pakken op de Nationale Staalbouwdag? Wij vernemen graag en in overleg.

6 MARKETINGCOMMUNICATIE Ruim personen en organisaties worden rechtstreeks persoonlijk meerdere malen aangeschreven. Daarnaast verwacht men via diverse vakbladen, verenigingen, websites, nieuwsbrieven, social media, etc. nog eens ruim personen/organisaties te bereiken, waaronder: aannemers (o.m. NVB en Bouwend Nederland), adviesbureaus, architecten (BNA), beleggers (IVBN), bouwfysisch adviseurs, constructeurs (KIVI/NIRIA en Constructeursregister), diensten Rijkswaterstaat & provinc. verkeer/vervoer, gemeentewerken, (project)ontwikkelaars (NEPROM en NVB), opdrachtgevers, producenten, projectmanagers (COMOG, GBS, FMN), redacties van vakbladen, websites, nieuwsbrieven (circa 200 verschillende media), staalbouwers, staalhandelaren en tekenbureaus. Als exposant wordt uw bedrijf via deze media, voorafgaand aan de Nationale Staalbouwdag, in de schijnwerpers gezet Staalbouw Paviljoen Ingang 2 Hoofd ingang Koffie Thee Bouwen met Staal plein (grote bar) Koffie Thee Buiten terras Congres zaal Constructeurs en Architecten Seminar AANMELDEN Wilt u een stand op de Expo reserveren of eerst meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Erik de Jong via erik@bouwenmetstaal.nl of bel naar +31 (0) of mobiel +31 (0) ALGEMENE INFORMATIE Dinsdag 10 oktober 2017, uur uur Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam Organisator: Bouwen met Staal Foto s: Pieter Kers, beeld.nu LET OP INSCHRIJVING OP VOLGORDE VAN RESERVERINGSDATA!

Dinsdag 11 oktober 2016

Dinsdag 11 oktober 2016 Kromhouthal Amsterdam 2016 Dinsdag 11 oktober 2016 Uitreiking Nationale Staalprijs 2016 Elk jaar heeft u maar één kans om met uw bedrijf een onuitwisbare indruk achter te laten op álle relevante beslissers

Nadere informatie

Donderdag 13 oktober 2016

Donderdag 13 oktober 2016 Kromhouthal Amsterdam 2016 Donderdag 13 oktober 2016 Uitreiking Nationale Staalprijs 2016 De Oversteek (stadsbrug Nijmegen) Thea van den Heuvel/DAPh Elk jaar heeft u maar één kans om met uw bedrijf een

Nadere informatie

3 OKTOBER 2018 ONTMOET LEIDINGGEVENDE PROFESSIONALS IN DE (STAAL)BOUW LOCATIE: TATA STEEL IJMUIDEN

3 OKTOBER 2018 ONTMOET LEIDINGGEVENDE PROFESSIONALS IN DE (STAAL)BOUW LOCATIE: TATA STEEL IJMUIDEN ONTMOET 1.600 LEIDINGGEVENDE PROFESSIONALS IN DE (STAAL)BOUW 3 OKTOBER 2018 LOCATIE: TATA STEEL IJMUIDEN De Nationale Staalbouwdag is hét jaarlijkse info-event voor bouwprofessionals die het voor het zeggen

Nadere informatie

staal gaat het maken

staal gaat het maken nationale staalbouwdag donderdag 4 oktober 2012 staal gaat het maken nieuwe locatie Hangaar 2, Katwijk voormalig vliegveld Valkenburg nieuwe inzichten Special Guest René van der Gijp uitreiking Nationale

Nadere informatie

Staal café 2! Frank Maatje (Bouwen met Staal)!

Staal café 2! Frank Maatje (Bouwen met Staal)! Staal café 2 Frank Maatje (Bouwen met Staal) Programma vanmiddag 15.00-15.15 u. Welkom en korte introductie partnerships met Bouwen met Staal door Frank Maatje 15.05-15.35 u. Globale marktontwikkelingen

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven Beurs Domotica & Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven DE BEURS DOMOTICA & SLIM WONEN 2014 Editie 9 komt eraan! 19 en 20 november opent Smart Homes weer de deuren van het Evoluon te Eindhoven.

Nadere informatie

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen!

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen! Partnerpakketten Word partner van de Promotiedagen! U kunt als bedrijf uw naam verbinden aan de Promotiedagen. U vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf en toont uw betrokkenheid bij het bedrijfsleven

Nadere informatie

STAAL GAAT HET MAKEN STUDENTENPROGRAMMA IN SAMENWERKING MET BEDRIJVEN NATIONALE STAALBOUWDAG 2012

STAAL GAAT HET MAKEN STUDENTENPROGRAMMA IN SAMENWERKING MET BEDRIJVEN NATIONALE STAALBOUWDAG 2012 STAAL GAAT HET MAKEN NATIONALE STAALBOUWDAG 2012 STUDENTENPROGRAMMA IN SAMENWERKING MET BEDRIJVEN Elk jaar trekt de Nationale Staalbouwdag vele opdrachtgevers, ontwerpers, (staal)bouwers, leveranciers

Nadere informatie

Staal: duurzaam sterk

Staal: duurzaam sterk Staal: duurzaam sterk NATIONALE STAALBOUWDAG 2011 STUDENTENPROGRAMMA IN SAMENWERKING MET BEDRIJVEN Wat geldt voor het materiaal staal, geldt ook voor de Nationale Staalbouwdag: duurzaam sterk. Elk jaar

Nadere informatie

Jaarcongres 2013 Thema Woningbouw

Jaarcongres 2013 Thema Woningbouw Jaarcongres 2013 Thema Woningbouw Woensdag 15 mei 2013 Jaarcongres 2013 Thema: Woningbouw Subthema: Hoe kan de woningbouw weer opgang gebracht worden? Subthema Particulier opdrachtgeverschap en de stem

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop noordoost- Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 21, 22 en 23 mei 2016 Hardenberg Netwerken in 78% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van noordoost-

Nadere informatie

Extra promotie? Altijd een goed idee!

Extra promotie? Altijd een goed idee! Val extra op tussen de ruim 175 andere exposanten woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 55% 40% 10% Extra promotie? Altijd een goed idee! De afdeling Sales en Partnerships van Eventex adviseert graag

Nadere informatie

Brochure informatieplein

Brochure informatieplein Brochure informatieplein Dè kans om uw bedrijf te profileren Donderdag 12 april 2012 Ahoy Rotterdam Inleiding Op 12 april 2012 organiseert SBR voor de zesde keer op rij het Nationaal Brandveiligheidscongres.

Nadere informatie

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Op 4 en 5 oktober 2017 staat Hart van Holland / De Loods in Nijkerk in het teken van de Vakdagen

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY 15, 16 en 17 oktober 2016 Venray Netwerken in Dé inspirerende inkoopbeurs van Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde 30 5807 EZ Venray Laat u inspireren! Ontdek meer

Nadere informatie

Ondernemers-Plaza 2015

Ondernemers-Plaza 2015 FACTSHEET ONDERNEMERS PLAZA 2015 Aandachtspunten voor deelnemende bedrijven en organisaties Februari/maart 2015 1. Datum Dinsdag 24 maart 2015 2. Locatie Messe Kalkar Hansehalle Griether Strasse 110-120

Nadere informatie

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Op 4 en 5 oktober 2017 staat Hart van Holland / De Loods in Nijkerk in het teken van de Vakdagen

Nadere informatie

Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012. www.zakenbeursdrechtsteden.nl

Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012. www.zakenbeursdrechtsteden.nl Concept De Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 is een zakenbeurs met een vernieuwend concept. Geen stands in alle soorten en maten, maar een eenduidig totaalconcept voor elke beursdeelnemer. Dit houdt in

Nadere informatie

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Op 4 en 5 oktober 2017 staat Hart van Holland / De Loods in Nijkerk in het teken van de Vakdagen

Nadere informatie

Contactgegevens Rowan Schaaf

Contactgegevens Rowan Schaaf Het Congres Podiumkunsten is een moment van ontmoeting, inspiratie en kennisdeling voor professionals werkzaam in de podiumkunsten: van directeur tot marketeer, van zakelijk leider tot horecamanager, maker

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop midden- en west- Nederland Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 23, 24 en 25 januari 2016 Gorinchem Netwerken in 82% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs

Nadere informatie

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus.

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus. Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus www.denetwerkvloer.nl Van ontmoeting naar succes Nieuwe mensen, nieuwe ideeën, nieuwe zaken Het echte verschil maken we samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe

Nadere informatie

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Kempisch Bedrijvenpark te Hapert - - Bankrekening NL04RABO.0302.0666.16 Inhoudsopgave ALGEMENE INFORMATIE DEELNAMEMOGELIJKHEDEN PRAKTISCHE INFORMATIE

Nadere informatie

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Installatie360 is de digitale bestemming voor bouwprofessionals in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten van de installatie-industrie. De redactie besteedt

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

www.uitgeverscongres.nl

www.uitgeverscongres.nl Donderdag 7 juni Thema: Battle in the Channels Hét congres over strategie & online & business modellen & facts & trends en ontwikkelingen voor decisionmakers uit crossmediale uitgeverijen, mediabedrijven

Nadere informatie

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging 22 november 2015 ZEKER BUITEN DE PISTE! NKBV Opgericht: 24 mei 1902 58.000 leden Ambitie 2016; 61.000 leden Passie voor bergen Het hele jaar door, een leven lang Kernwaarden: betrokken, duurzaam en veiligheid

Nadere informatie

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland & SPONSORINFORMATIE Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland Na 10 jaar ervaring met het Nationaal Symposium Makelaardij hét evenement voor de woningmarkt in Nederland en een meer dan geslaagde

Nadere informatie

25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht

25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht 25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht 25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht ONTMOET DE ONDERWIJSPROFESSIONAL OP ONDERWIJS & ICT 2012 Onderwijs & ICT is het platform voor ICT-toepassingen en diensten

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop Zuid- Nederland Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 17, 18 en 19 oktober 2015 Venray Netwerken in 80% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van Zuid-Nederland

Nadere informatie

HR Praktijk Dag 2013

HR Praktijk Dag 2013 HR Praktijk Dag 2013 Hét congres om uw organisatie te profileren onder HR-professionals Sponsorkit Datum: Thema: Locatie: 30 mei 2013, www.hrpraktijkdag.nl Kasteel de Vanenburg in Putten Uw persoonlijk

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

17 t/m 20 januari 2017 Ahoy Rotterdam SLIM VERBINDEN. www.infratech.nl GASTHEREN STRATEGISCHE PARTNERS ORGANISATOR

17 t/m 20 januari 2017 Ahoy Rotterdam SLIM VERBINDEN. www.infratech.nl GASTHEREN STRATEGISCHE PARTNERS ORGANISATOR 17 t/m 20 januari 2017 Ahoy Rotterdam SLIM VERBINDEN www.infratech.nl GASTHEREN STRATEGISCHE PARTNERS ORGANISATOR Slim verbinden is het thema van InfraTech 2017 in Ahoy Rotterdam. Letterlijk en figuurlijk.

Nadere informatie

UKP Symposium Paard & Tijd 6 8 oktober 2017 SPONSOR OPTIES

UKP Symposium Paard & Tijd 6 8 oktober 2017 SPONSOR OPTIES 1. SPONSOR PAKKETTEN SPONSOR OPTIES PLATINUM HOOFDSPONSOR UKP SYMPOSIUM 6, 7 EN 8 OKTOBER Met dit pakket wordt u hoofdsponsor van het gehele evenement. U mag zelf een voorstel doen voor welk bedrag u hoofdsponsor

Nadere informatie

Projectprofessionals in Nederland bereiken? Dan kunt u niet om het kennisplatform van IPMA-NL heen!

Projectprofessionals in Nederland bereiken? Dan kunt u niet om het kennisplatform van IPMA-NL heen! Projectprofessionals in Nederland bereiken? Dan kunt u niet om het kennisplatform van IPMA-NL heen! Projectprofessionals in Nederland bereiken? ALGEMENE INFORMATIE IPMA-NL is Nederlands enige beroepsorganisatie

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

Driving Business 2012

Driving Business 2012 Zaken- en Bestelauto van het Jaar 2013 AMbitieprijs 2013 Nationaal Zakenauto Onderzoek 2012 Driving Business 2012 Automobiel Management organiseert ook dit jaar weer Driving Business, het meest feestelijkste

Nadere informatie

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Hét carrière-evenement voor de financiële branche Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Carrière-evenement voor de financiële branche Marcommunity organiseert op zaterdag 21 mei 2011 de eerste

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor 1 Inhoudsopgave Inleiding Sponsor van de Kasteeltuinconcerten 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Additionele avond sponsoring 6. Donaties Contactgegevens 2 Inleiding Na twaalf

Nadere informatie

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016 Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen Doelstelling van de stichting Bouwkunde Bedrijvendagen De stichting Bouwkunde Bedrijvendagen heeft als doel bouwkundestudenten van de Technische

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Dé vakdag waar u door afbouwondernemers gezien wilt worden. 4 april Utrecht

Dé vakdag waar u door afbouwondernemers gezien wilt worden. 4 april Utrecht Dé vakdag waar u door afbouwondernemers gezien wilt worden 4 april 2019 - Utrecht Impressie van de stands Wijzigingen onder voorbehoud. Meubels en verlichting zijn exclusief. AfbouwVakdag wordt op 4 april

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2018

SPONSORBROCHURE 2018 SPONSORBROCHURE 2018 Datum: 17 maart 2018 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2018 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

De vakbeurs voor professionals in het laboratorium

De vakbeurs voor professionals in het laboratorium De vakbeurs voor professionals in het laboratorium 7-8 OKTOBER 2015 JAARBEURS UTRECHT www.labtechnology.nl Partners: S C DE ONTMOETINGSPLAATS VOOR DE LABORATORIUMWERELD Op 7 en 8 oktober 2015 ontmoeten

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Metaal360 is hét kennisplatform op het gebied van metaalbewerking, innovaties en verspaning in Nederland en België. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid 2017 Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek De klassieke openluchtconcerten in 2014, 2015 en 2016 bij het Landhuis Oud Groevenbeek waren een groot succes met

Nadere informatie

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan 27 5175 NV Loon op Zand 0416-36 33 64 info@tennisloz.nl tennisloz.nl SINDS 1975 IS TENNISCLUB LOON OP ZAND EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN

Nadere informatie

Partnerpakket Hallo2014!

Partnerpakket Hallo2014! Partnerpakket Hallo2014! Evenement Hallo2014! Het Hallo-evenement is dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noordwest-Holland. Voor velen dé start van het nieuwe jaar! Op de eerste maandag van het nieuwe

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen CONNECTING WORLDS. 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven. www.beursdomoticaenslimwonen.nl

Beurs Domotica. Slim Wonen CONNECTING WORLDS. 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven. www.beursdomoticaenslimwonen.nl Beurs Domotica & Slim Wonen 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven CONNECTING WORLDS www.beursdomoticaenslimwonen.nl Connecting Worlds Alles is met elkaar te verbinden. Steeds meer apparaten zijn te

Nadere informatie

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen NKBV-Bergsportdag De 17 de Bergsportdag wordt op zondag 16 maart 2014 georganiseerd Het grootste bergsportevenement van Nederland Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Nadere informatie

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi (vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019) 0 HOOFDSPONSOR: - Naamgeving aan toernooi. - Naamsvermelding op alle toernooi-uitingen,

Nadere informatie

HEAD Congres juni 2013

HEAD Congres juni 2013 HEAD Congres 13-14 juni 2013 Sponsoring op drie niveaus HEAD is dé beroepsvereniging van en voor financials en hoger opgeleiden in financiële functies in de zorg. HEAD is een actieve beroepsvereniging

Nadere informatie

360º Staal Nationale Staalbouwdag 2017

360º Staal Nationale Staalbouwdag 2017 2017 360º Staal Nationale Staalbouwdag 2017 Dinsdag 10 oktober 2017 is Nationale Staalbouwdag 2017: hét kennis- en netwerkevent voor iedereen die betrokken is bij het opdrachtgeven, ontwerpen en bouwen

Nadere informatie

TAXI EXPO Expo Houten I 12 & 13 oktober 2016

TAXI EXPO Expo Houten I 12 & 13 oktober 2016 TAXI EXPO 2016 Expo Houten I 12 & 13 oktober 2016 Taxi Expo 2016 Op woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2016 organiseert TaxiPro.nl haar jaarlijkse branche event Taxi Expo 2016. Taxi Expo 2016 is een actieve

Nadere informatie

Alles op het gebied van Geluidsisolatie en Akoestiek onder een dak

Alles op het gebied van Geluidsisolatie en Akoestiek onder een dak IN SAMENWERKING MET DE RAI ORGANISEREN WE HET KGI PAVILJOEN Alles op het gebied van Geluidsisolatie en Akoestiek onder een dak Marktontwikkelingen Bouwopgave: Industrialisatie: ti Geluidsbewust bouwen

Nadere informatie

Exposantenbrochure. Vakantiebeurs Limburg. editie 2017

Exposantenbrochure. Vakantiebeurs Limburg. editie 2017 Exposantenbrochure editie 2017 Grootse van Zuid-Nederland Gratis entree Hoge opkomst; in 2016 meer dan 2300 bezoekers Centrale locatie & brede doelgroep Professionele uitstraling: uniforme en complete

Nadere informatie

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht 18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht Het congres podiumkunsten is een moment van ontmoeting, inspiratie en kennisdeling voor professionals werkzaam in de podiumkunsten; van directeur tot

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2019 23 januari 11.00-21.00 uur 24 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

partnerpakket HOOFDSPONSOR

partnerpakket HOOFDSPONSOR partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 En wat krijgt u van ons? meer dan 200.000 bezoekers! partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 Naamsvermelding op en in.. Aankondigingsborden en posters in 2018 EDWIN EVERS BAND

Nadere informatie

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. TASTE&TRAVEL FAIR 2017 De Taste & Travel Fair is DE fair waar bezoekers letterlijk de vakantie kunnen

Nadere informatie

Mobiele en flexibele buitenreclame

Mobiele en flexibele buitenreclame De BudgetBuster is een echte eyecatcher en is direct en overal inzetbaar! Mobiele en flexibele buitenreclame Festivals Evenementen Stadions Bouwprojecten Woningbouw Verkiezingen Unieke buitenreclame Een

Nadere informatie

Overheid Rotterdam. Make it Happen

Overheid Rotterdam. Make it Happen Rotterdam. Make it Happen www.digitaleoverheid.org partnerprospectus 2019 R dam claim je thema in het programma In gesprek met beslissers De Dag van de Digitale is een groeiend jaarlijks terugkerend evenement

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS

PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS Na een zeer succesvolle eerste congres in 2017 organiseert De Zorg Brandveilig op dinsdag 27 maart opnieuw een bijzonder congres over risicogestuurde

Nadere informatie

Bouw & Infra Park introductie pakket NATIONALE ASBEST CONFERENTIE 2018 WWW.BOUW-INSTITUUT.NL/ASBEST Inleiding Op 6 november 2018 vindt wederom de Nationale Asbest Conferentie plaats. Hét congres waar jaarlijks

Nadere informatie

Congres. KOSTENBESPARING door SAMENWERKING in de BOUW en INFRA. Dinsdag 5 juni CineMec Ede, Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede

Congres. KOSTENBESPARING door SAMENWERKING in de BOUW en INFRA. Dinsdag 5 juni CineMec Ede, Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede Congres KOSTENBESPARING door SAMENWERKING in de BOUW en INFRA CineMec Ede, Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede Bouw- en infraprojecten worden geplaagd door kostenoverschrijdingen. Hoe kan een project

Nadere informatie

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW WOENSDAG 16 EN DONDERDAG 17 MEI 2018 BRABANTHAL LEUVEN BROCHURE INFRA EXPO SEMINARIE

Nadere informatie

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS?

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? De 19de VOV-beurs wordt een waar L&D-festival, met verschillende podia en een unieke sfeer. Het is dé dag voor iedereen die met Leren en Ontwikkelen te maken heeft. De

Nadere informatie

BusVison van contractvervoer worden bezocht.

BusVison van contractvervoer worden bezocht. Met medewerking van: Mediapartner: BusVison 2016 Op woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2016 organiseert OVPro.nl BusVision 2016. BusVision 2016 is een vakbeurs voor touringcarbedrijven, het Openbaar Vervoer

Nadere informatie

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer 2 & 3 december 2011 AmsterdAm rai HÉt JAArLIJKse VAKeVeNemeNt VOOr KLeINscHALIG PersONeNVerVOer taxi expo 2011 is dé vakbeurs voor alle nationale

Nadere informatie

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE Haal alles eruit wat erin zit NEVACON 2018 jaar is ERVAREN en DOEN! De De huizenmarkt is volop in beweging.

Nadere informatie

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie:

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie: VOORWOORD Beste wielerliefhebber van de Draai van de Kaai, Het wielrennen leeft en vooral in Roosendaal tijdens de Draai van de Kaai. En dat al meer dan 35 jaar op en rondom de Kaai. In de afgelopen 35

Nadere informatie

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013 ontmoeten inspireren co-creëren Dagelijks contact met voorschrijvers en opdrachtgevers Materia brengt u in contact

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden 15 februari Locatie: GIA Trade & Exhibition Center VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht 22 maart Locatie:

Nadere informatie

Circulariteit op Building Holland. Samen met de partners van Cirkelstad laten we zien waar we trots op zijn!

Circulariteit op Building Holland. Samen met de partners van Cirkelstad laten we zien waar we trots op zijn! Circulariteit op Building Holland Samen met de partners van Cirkelstad laten we zien waar we trots op zijn! Tijd voor Circulariteit, op Building Holland! Building Holland Van dinsdag 17 april t/m donderdag

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Feiten & cijfers 2011 Impressie eerdere edities Wat is het? Fysieke presentatie van een Online Winkelcentrum via de gezamelijke paraplu van Babyplaats.nl

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN

SPONSORPAKKETTEN DINSDAG 1 OKTOBER SPEELHUIS HELMOND SAMENWERKEN LEEFBAARHEID INNOVATIE MOBILITEIT SPONSORPAKKETTEN WWW.VASTGOEDHELMOND.NL Over het vastgoedcongres Slim naar 2030 Vastgoedcongres Slim naar 2030 is een evenement

Nadere informatie

Woensdag 20 & donderdag 21 mei 2015 Hotel Houten Mastering Business Transformation 2015

Woensdag 20 & donderdag 21 mei 2015 Hotel Houten Mastering Business Transformation 2015 Woensdag 20 & donderdag 21 mei 2015 Hotel Houten Mastering Business Transformation 2015 In 2015 bundelen het landelijk EAM-congres en BPM-congres hun krachten en presenteren u een tweedaags praktisch en

Nadere informatie

EXPOSANTENBROCHURE 2019

EXPOSANTENBROCHURE 2019 EXPOSANTENBROCHURE 2019 georganiseerd door: Bekijk onze aftermovie! Maximale exposure voor uw reisbedrijf in! Beste lezer, Met in totaal 20 reisbureaus en 7 mobiele reisadviseurs zijn we samen de grootste

Nadere informatie

VOORJAARSEditie. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014

VOORJAARSEditie. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014 NIEUW! NU 2X PER JAAR IN DE JAARBEURS UTRECHT! VOORJAARSEditie 21 t/m 23 MAART 2014 Extra TUIN paviljoen met totaal meer dan 40.000 gerichte bezoekers. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014 Extra INTERIEUR

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

Kumoweld 22 sept Assen

Kumoweld 22 sept Assen Kumoweld 22 sept. 2017 Assen Kumoweld 22 sept. 2017 Programma Kumoweld 22 sept. 2017 13.30-14.00 Ontvangst met koffie en thee Kumoweld Assen 14.00-14.10 Welkomstwoord Mic Barendsz (Bouwen met Staal) 14.10-14.40

Nadere informatie

UNIEKE FORMULE! Belangrijke data en deadlines

UNIEKE FORMULE! Belangrijke data en deadlines UNIEKE FORMULE! Smart Homes kiest niet voor niets het Evoluon in Eindhoven uit als beurslocatie. Het Evoluon staat als een huis als het gaat om techniek en innovatie. Waar anders komt de beurs Domotica

Nadere informatie

Sponsorpakket CROW Infradagen 2018

Sponsorpakket CROW Infradagen 2018 Sponsorpakket CROW Infradagen 2018 Over CROW CROW is een onafhankelijke kennisorganisatie zonder winstoogmerk die investeert in kennis voor nu en in de toekomst. Wij streven naar de beste oplossingen voor

Nadere informatie

14 juni Samenwerkingsvoorstel CONGRESCENTRUM ACHMEA ZEIST. Igor Dirkx Sr. Projectmanager /

14 juni Samenwerkingsvoorstel CONGRESCENTRUM ACHMEA ZEIST. Igor Dirkx Sr. Projectmanager / Samenwerkingsvoorstel 14 juni 2018 CONGRESCENTRUM ACHMEA ZEIST Van de makers van Igor Dirkx Sr. Projectmanager 06-29 52 44 28 / 040-2 974 872 i.dirkx@sbo.nl Congres & izone 6 oktober 2016 Media Plaza Utrecht

Nadere informatie

HR Live, hét HR-evenement van 2014. Innovaties en trends voor HR-professionals. HRLive 28 OKTOBER 2014 FOKKERTERMINAL DEN HAAG

HR Live, hét HR-evenement van 2014. Innovaties en trends voor HR-professionals. HRLive 28 OKTOBER 2014 FOKKERTERMINAL DEN HAAG HR Live, hét HR-evenement van 2014 Innovaties en trends voor HR-professionals 28 OKTOBER 2014 FOKKERTERMINAL DEN HAAG Waarom HR Live? HR Live is een nieuw, leuk en kennisintensief event waar u relaties

Nadere informatie

17 t/m 20 januari 2017 Rotterdam Ahoy SLIM VERBINDEN. GASTHEREN STRATEGISCHE PARTNERS ORGANISATOR

17 t/m 20 januari 2017 Rotterdam Ahoy SLIM VERBINDEN.  GASTHEREN STRATEGISCHE PARTNERS ORGANISATOR 17 t/m 20 januari 2017 Rotterdam Ahoy SLIM VERBINDEN www.infratech.nl GASTHEREN STRATEGISCHE PARTNERS ORGANISATOR Slim verbinden is het thema van InfraTech 2017 in Rotterdam Ahoy. Letterlijk en figuurlijk.

Nadere informatie

AMSTERDAM RAI DONDERDAG 4 APRIL. Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional EXPOSITIE CONGRES NETWERKEN INNOVATIEPRIJS

AMSTERDAM RAI DONDERDAG 4 APRIL. Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional EXPOSITIE CONGRES NETWERKEN INNOVATIEPRIJS AMSTERDAM RAI DONDERDAG 4 APRIL Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional EXPOSITIE CONGRES NETWERKEN INNOVATIEPRIJS MEDIAPARTNERS ORGANISATIE Fleet Expo : Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional

Nadere informatie

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers TENNISCLUB De Kikkers Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers Inleiding Om maar direct met de deur in huis te vallen: een club zonder sponsors heeft geen bestaansrecht. T.C. De Kikkers vormt hierop geen

Nadere informatie

doe mee aan Overheid & ICT! 7.000 klanten en prospects leggen Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd

doe mee aan Overheid & ICT! 7.000 klanten en prospects leggen Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd www.overheid-en-ict.nl doe mee aan Overheid & ICT! Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd 7.000 klanten en prospects leggen contact met 140 exposanten, 34% voor het eerst! 2 Inhoud

Nadere informatie

Nieuwsplatform voor marketing, communicatie en media. MEDIAKIT. Uitgave november 2016

Nieuwsplatform voor marketing, communicatie en media. MEDIAKIT. Uitgave november 2016 Nieuwsplatform voor marketing, communicatie en media. MEDIAKIT 2016 Uitgave oktober 2016 Uitgave november 2016 MEDIAKIT 2016 Bereik hoogopgeleide professionals in marketing, communicatie en media via frank.news.

Nadere informatie