Activiteitenboekje 1 ste trimester scoutsjaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Activiteitenboekje 1 ste trimester scoutsjaar"

Transcriptie

1 Activiteitenboekje 1 ste trimester scoutsjaar

2 Kapoenen Hey,Ho, Hier zijn we weer! En deze keer gebeurt er weer.. Iets speciaal! De kapoenen gaan op tocht door het woud! Ja,ja zoals een echte scout. We gaan er allerlei avonturen beleven, Dat kunnen we jullie al prijsgeven! Leeuwen, tijgers, olifanten en giraffen, apen en andere dieren, Je hoort het al! Misschien gaan we wel aan lianen zwieren! Kom en ontdek! Takleiding: Helen Sels Gsm: Als uw zoon/dochter niet kan komen, Gelieve dit aan de takleiding te laten weten. Dank je wel!!

3 Even jullie leiding voorstellen Wij hebben er alvast super veel zin in! Helen Sels Louise Van Der Veken 26 september 2015 lokalen 13u30-16u30 Dit is de officiële start van het nieuwe scoutsjaar, dus maak je al maar klaar. Overgaan naar een nieuwe tak, gebeurt vaak niet zonder ongemak. Je zal enkele hindernissen moeten overwinnen, om daarna aan een nieuw topjaar te kunnen beginnen. 10 oktober 2015 lokalen 13u30-16u30 Met de jeep door het oerwoud, met een stoet papegaaien om ons heen. Met de jeep door het oerwoud, in het oerwoud ben je nooit alleen. Olifanten, Olifanten hé,hé,hé! Slingerplanten, slingerplanten hééééy! 24 oktober 2015 lokalen 13u30-16u30 In de jungle ben je nooit alleen! De jungle is ooo-zo mooi! De jungle is ooo-zoo wild! Dieren leven er vrij! Ze kiezen zelf wat ze doen en laten. Maar dit alles zou te mooi zijn, als er geen slechteriken op de loer lagen! Gelukkig zijn er de kapoenen, om de wilde dieren te redden!

4 7-8 november 2015 Wordt later meegedeeld Pak jullie koffers maar, Voor het leukste weekend van het jaar! Want we gaan 2 dagen weg, Wat hebben jullie geluk zeg. Nu gaan we écht op tocht door de jungle! Kom verkleed als een wild dier, zodat je niet herkenbaar bent hier! 14 november 2015 lokalen 13u30-16u30 Vandaag worden we echte jungledieren. Gedaan met ons enkel wat te versieren. We vliegen erin voor het grote werk en knutselen erop los. We geven ons over aan papier-maché, dat kan alleen maar bij den akabee. 27 november 2015 Prekerstmisquiz! Hoera! Op 27 november is het weer zover, de vijfde editie van de Prekerstmisquiz van Kris Kras Akabe! Vanaf nu kan u weer naarstig iedere krant beginnen lezen en wekelijks een afspraak maken bij de kapper om de nieuwste roddels te horen. Het komt allemaal van pas. Begin de hersenen al maar te trainen! 5 december 2015 lokalen 13u30-16u30 Vandaag zijn wij goed gezind, Want wij krijgen bezoek van de sint! En speciaal voor akabe, neemt hij ook zwarte pieten mee!

5 19 december 2015 lokalen 13u30-16u30 Wie Madagascar hoort, denkt meteen aan zotte dieren die altijd goed gezind zijn en erop los feesten. Kunnen onze kapoenen ook zo feesten als de beesten? Trek vandaag maar je beste danskledij aan, want jaja we feesten er tegenaan. 31 december Nieuwjaarszingen! Meer info volgt!

6 Wouters Astrid Janssens Gsm: Als uw zoon/dochter niet kan komen, Gelieve dit aan de takleiding te laten weten. Dank je wel!! Even jullie leiding voorstellen Hanne Van Doninck Kato Keutgens Liese Vertommen Lovelie Wegge Lotte Van Gool Astrid Janssens Liefste Woutertjes Hopelijk zijn jullie allemaal kant en klaar Voor een niet te vergeten topjaar Hopelijk kennen jullie allemaal Tiny, onze beste vriendin Zonder haar heeft dit jaar niet veel zin Ze neemt ons mee op al haar avonturen Hopelijk zijn jullie bereid om mee te gaan door hete vuren! 26 september Lokalen 13u30-16u30 Het begin van het scoutsjaar doen we samen met allemaal, Want de Overgang is voor alle leden toch wel iets heel speciaal. We komen allemaal terecht in een nieuwe groep, Hopelijk draait dat maar niet in de soep!

7 10 oktober Lokalen 13u30-16u30 Er is een koninkrijk in gevaar Gelukkig zijn de Wouters daar! Wie schuift de vijand aan de kant En wordt zo de baas van het hele land?! 24 oktober Lokalen 13u30-16u30 Pak je koffer in de hand Samen reizen we door het hele land Waar gaan we heen, wie zal het zeggen? De leiding heeft jullie hulp nodig om de weg uit te leggen! 7&8 november Lokalen Ledenweekend Noteer 7 en 8 november alvast in je agenda, want dan gaan we een weekendje weg. Verdere informatie volgt later! 14 november Lokalen 13u30-16u30 Vandaag komen onze dromen uit We gaan naar het circus, leef je lekker uit Ben jij een clown, acrobaat of olifant? Het maakt niet uit, het wordt super plezant!

8 5 december Lokalen 13u30-16u30 Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje, leg wat in mijn laarsje dank u Sinterklaasje De Sint is in het land en hij komt naar Akabe! Zijn jullie allemaal braaf geweest? 19 december Lokalen 13u30-16u30 Het is weer de gezelligste tijd van het jaar Onze kerstboom staat alvast klaar De leiding is wel aan het wenen Want al de cadeautjes zijn spoorloos verdwenen! 31 december Kerk Sint-Antonius Info volgt Schraap jullie keel liefste Woutertjes, want het is tijd om te gaan nieuwjaarszingen! Verdere informatie volgt nog.

9 Vrolijke groetjes van Tiny en haar vriendinnetjes; Astrid, Hanne, Liese, Lovelie, Kato en Lotte Astrid Hanne Kato Lovelie Lotte Liese

10 Jonggivers Jente Hofmans Gsm: Als uw zoon/dochter niet kan komen, Gelieve dit aan de takleiding te laten weten. Dank je wel!! Even jullie leiding voorstellen Tine Vervecken Lobke Verheyen Ine Van Hoeck Jente Hofmans Beste jonggivers, Wij gaan dit jaar een reis rond de wereld maken. We zullen met het vliegtuig pakken naar Amerika, Italië, China en ga zo maar door! Een reis moet natuurlijk goed gepland worden en daarom hebben wij voor jullie al enkele routes uitgestippeld. 26 september Lokalen 13u30-16u30 Het begin van het scoutsjaar doen we samen met allemaal, Want de Overgang is voor alle leden toch wel iets heel speciaal. We komen allemaal terecht in een nieuwe groep, Hopelijk draait dat maar niet in de soep! :) 10 oktober Lokalen 13u30-16u30 Hello, vandaag zullen we het vliegtuig naar Amerika nemen. En wat is er typisch aan Amerika? HAMBURGERS! Inderdaad, we spelen het grote hamburgerspel.

11 24 oktober Lokalen 13u30-16u30 Hoi! Vandaag mogen de houten klompen worden aangetrokken, want we gaan naar Nederland! Wie is er het beste in de typische volksspelen? Dat wordt spannend! 7&8 november (Ledenweekend) Lokalen 13u30-16u30 Noteer 7 en 8 november alvast in je agenda, want dan gaan we een weekendje weg. Verdere informatie volgt later! 14 november Lokalen 13u30-16u30 Buongiorno, de jonggivers vliegen vandaag niet zo ver. We gaan naar la bella Italia! De jonggivers gaan hun kookkunsten mogen bovenhalen njammie! 5 december Lokalen 13u30-16u30 Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje, leg wat in mijn laarsje dank u Sinterklaasje De Sint is in het land en hij komt naar Akabe! Zijn jullie allemaal braaf geweest? 19 december Lokalen 13u30-16u30 We gaan in Frankrijk het grote sneeuwbergspel spelen! 31 december Kerk Sint-Antonius Volgt nog Schraap jullie keel jonggivers, want het is tijd om te gaan nieuwjaarszingen! Verdere informatie volgt nog. Groetjes! Jente, Lobke, Ine en Tine

12 Givers Anneleen Van de Bogaert Gsm: Als uw zoon/dochter niet kan komen, Gelieve dit aan de takleiding te laten weten. Dank je wel!! Even jullie leiding voorstellen Fleur Wetzels Anneleen Van den Bogaert 26 september Lokalen 13u30-16u30 Het begin van het scoutsjaar doen we samen met allemaal, Want de Overgang is voor alle leden toch wel iets heel speciaal. We komen allemaal terecht in een nieuwe groep, Hopelijk draait dat maar niet in de soep! 10 oktober Lokalen 13u30-16u30 Aangezien jullie al een hele tijd op de hoogte zijn van het thema, hebben jullie je al zeker en vast goed kunnen voorbereiden! Het is tijd om uit de zetel te komen en je sportieve kleren aan te doen. Want vandaag is het zover, HET GROTE AKABE KAMPIOENSCHAP!

13 24 oktober Lokalen 13u30-16u30 Toen de leiding vorige week het lokaal aan het kuisen was, merkte ze iets op De bekers van het kampioenschap zijn verdwenen!! Helpen jullie mee deze terug te vinden? Spannend groet, Jullie leiding 7&8 november (Ledenweekend) Noteer 7 en 8 november alvast in je agenda, want dan gaan we een weekendje weg. Verdere informatie volgt later! 14 november Lokalen 13u30-16u30 Om er weer een knaller van kamp van te maken, hebben we natuurlijk ook wel centjes nodig Komen jullie vandaag mee jullie handen uit de mouwen steken bij onze epische WC-papierverkoop?! Ondernemende groetjes, Jullie leiding 5 december Lokalen 13u30-16u30 Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje, leg wat in mijn laarsje dank u Sinterklaasje De Sint is in het land en hij komt naar Akabe! Zijn jullie allemaal braaf geweest? Zwarte handdruk, jullie leiding! 19 december Lokalen Om ons voor te bereiden op al doe kampioenschappen moeten we natuurlijk ook goed eten! Goed veel vetten binnen krijgen om ze daarna allemaal af te sporten! Maken doen we wel zelf gelijk de echte! Wees welgekomen bij pizzeria mamma giverias!

14 31 december Kerk Sint-Antonius Volgt nog Schraap jullie keel jonggivers, want het is tijd om te gaan nieuwjaarszingen! Verdere informatie volgt nog. Stevige vuist, Anneleen en Fleur

15 De gekoppelde afbeelding kan niet worden weergegeven. Het bestand is mogelijk verplaatst, heeft een andere naam gekregen of is verwijderd. Controleer of de koppeling verwijst naar het juiste bestand en de juiste locatie. Jins Kaat Somers Gsm: Als uw zoon/dochter niet kan komen, Gelieve dit aan de takleiding te laten weten. Dank je wel!! Even jullie leiding voorstellen Kaylee Lamoen Kaat Somers Zoë Trombini Activiteitenboekje Jins Jullie raden nooit wat er vandaag is gebeurd, Vandaag stond er ineens een teletijdmachine voor de deur! Hij lijkt wel echt als je hem zo ziet, maar of hij werkt, weten we niet. Als het lukt, kunnen we samen de tijd gaan verkennen, Dat is toch supercool! Dat kan je niet ontkennen ;) 26 september: Overgang Lokalen 13u30-16u30 Het begin van het scoutsjaar doen we samen met allemaal, Want de Overgang is voor alle leden toch wel iets heel speciaal. We komen allemaal terecht in een nieuwe groep, Hopelijk draait dat maar niet in de soep! :)

16 10 oktober: Dinosaurussenjacht Lokalen 13u30-16u30 We gaan terug naar het allerverste verleden, Toen de dinosaurussen nog over deze planeet schreden. Willen we die grote beesten kunnen vangen, Dan mogen we het hoofd niet laten hangen. Hou je klaar en wees paraat, En sla toe voor het beest ervandoor gaat! 24 oktober: de Prehistorie Lokalen 13u30-16u30 Als oermens keren we terug naar de prehistorie, met onze knuppel verwerven we daar eeuwige glorie. Kom uit je grot en hou je maar klaar, Want buiten loert overal gevaar. Maar wij oermensen, wij kennen geen angst, En hopelijk komen we straks veilig terug met een goede vangst. 7&8 november: Ledenweekend Lokalen 13u30-16u30 We keren terug naar de tijd van toga's en filosofen, Dat kan alleen maar een spannend weekend beloven. Ja, die Oude Grieken die waren best snugger, Maar ons verstand is oneindig veel vlugger. 14 november: de Egyptenaren Lokalen 13u30-16u30 Farao's en piramiden, dat is waar onze tijdmachine ons deze keer heenbrengt, Zorg maar dat je de opdrachten van Cleopatra allemaal volbrengt. Pas op voor de mummies, die komen van overal, En laat niets over aan het toeval.

17 5 december: Sintactiviteit Lokalen 13u30-16u30 Daar is hij weer, een jaar hebben we op hem gewacht, En opnieuw heeft hij weer veel lekkers meegebracht. Hopelijk zijn jullie dit jaar allemaal braaf geweest, Want dan is het vandaag zeker groot feest! 19 december: Romeinen vs Galliërs Lokalen 13u30-16u30 Asterix en Obelix komen wij vandaag tegen, Die vandaag ook bezoek van de Romeinen kregen. Caesar of Ambiorix, wie zal winnen, De oorlog staat op het punt te beginnen. Maak jullie klaar voor de grootse strijd, Het wordt het grootste spektakel van deze tijd. 31 december: Nieuwjaarszingen Kerk Sint-Antonius Volgt nog Het oude jaar is weer voorbij en het nieuwe staat voor de deur. Met ons prachtige zangtalent geven we de laatste dag van het jaar wat extra kleur. Met z'n allen trekken we naar alle mensen, Om hen allemaal een gelukkig niewjaar te wensen. Tot snel! Kaat, Kaylee & Zoë

Activiteitenboekje 1 ste trimester scoutsjaar 2014-2015

Activiteitenboekje 1 ste trimester scoutsjaar 2014-2015 Activiteitenboekje 1 ste trimester scoutsjaar 2014-2015 Kapoenen Astrid Janssens Gsm: 0499 45 66 70 E-mail: kapoenen@kriskras-akabe.be Als uw zoon/dochter niet kan komen, Gelieve dit aan de takleiding

Nadere informatie

INHOUD. 1. Woord vooraf 2. Het ontstaan 3. Ons doel & onze doelgroep 4. Wie is wie? 5. Praktisch 6. Bijzondere activiteiten 7.

INHOUD. 1. Woord vooraf 2. Het ontstaan 3. Ons doel & onze doelgroep 4. Wie is wie? 5. Praktisch 6. Bijzondere activiteiten 7. INHOUD 1. Woord vooraf 2. Het ontstaan 3. Ons doel & onze doelgroep 4. Wie is wie? 5. Praktisch 6. Bijzondere activiteiten 7. Contactgegevens 1 1. WOORD VOORAF Beste ouder, kris krasser,... Momenteel hebt

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

Activiteitenboekje 2 e trimester

Activiteitenboekje 2 e trimester Activiteitenboekje 2 e trimester Kapoenen Astrid Janssens Gsm: 0477 388302 E-mail: kapoenen@kriskras-akabe.be Als uw zoon/dochter niet kan komen, Gelieve dit aan de takleiding te laten weten. Dank je wel!!

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

November december

November december November december 2016-2017 Blabla Scouteske groetjes, De groepsleiding: Jène, Jolien en Laur INLEIDING Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

BON. Professor Utonium wint met teletijdmachine nobelprijs voor de wetenschap

BON. Professor Utonium wint met teletijdmachine nobelprijs voor de wetenschap Wereldrecord scheten laten verbroken door 10 jarige. Artikel 8 p. 9 Justin Bieber opnieuw single? Artikel 5 p.7 Professor Utonium wint met teletijdmachine nobelprijs voor de wetenschap Afgelopen week werd

Nadere informatie

kajogijinneke %@=5@/;;/0=3983 '1=CBA +3AB;/::3 A3>B3;03@ =9B=03@ <=D3;03@ *) :/7@3 *3@03@19 @7393<2@334 -=3@A3:

kajogijinneke %@=5@/;;/0=3983 '1=CBA +3AB;/::3 A3>B3;03@ =9B=03@ <=D3;03@ *) :/7@3 *3@03@19 @7393<2@334 -=3@A3: kajogijinneke Woordje van de groepsleiding Nieuwe regeling Belangrijke data Informatie groepsweekend Het uniform Kapoenenleiding Wouterleiding Jonggiverleiding Giverleiding Jinleiding Jins Programma

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Nu de eerste twee maanden van het scoutsjaar voorbij zijn, naderen we de winter! Dit is uiteraard geen excuus om lekker warm binnen te zitten. Nee nee, als echte scouts geven we

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 1 SEPTEMBER - OKTOBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 1 SEPTEMBER - OKTOBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 1 SEPTEMBER - OKTOBER V.U. Ward Sels Voorwoord Gegroet allemaal Het zat eraan te komen, het begin van een nieuw scoutsjaar. Alvorens

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

30 september. 7 oktober. 14 oktober. 14u-17u

30 september. 7 oktober. 14 oktober. 14u-17u 30 september 14u-17u Assepoester is haar aardappelen kwijtgeraakt en wij moeten die voor haar zoeken, daarom spelen we vandaag het grote PATATTENSPEL!! Als we alle patatten vinden, krijgen we een mooie

Nadere informatie

SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI

SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI 02/03 : Leidingswissel (14u-17u) Omdat wij (jullie allerleukste leiding) op uitwisseling zijn naar China, komt er Chinese vervang leiding een spel met jullie spelen. Spannend

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Na de infoavond (huisbezoeken voor de gidsen) weten jullie nu waarschijnlijk alles over de vincies en het komende scoutsjaar! Wie is de leiding

Nadere informatie

Voorwoord. Als nieuwe leiding verwelkomen we graag Wim, Aster, Bo, Flore, Victor, Klara, Julie en

Voorwoord. Als nieuwe leiding verwelkomen we graag Wim, Aster, Bo, Flore, Victor, Klara, Julie en Voorwoord Als een pijl uit een boog zijn wij uit onze startblokken geschoten. De zon doet haar uiterste best om de zondagen op Puytvoet nog leuker te maken terwijl de kapoenen citroencitroen spelen, de

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Kapoenen SUPERHELDEN

Kapoenen SUPERHELDEN Kapoenen SUPERHELDEN Spiespunt september - oktober SPIDERELIAS Hobby's : Spinbal Superkracht : Schieten met spinnenwebben Levensmotto : een dag zonder boeven pakken is een dag niet geleefd Lievelingseten

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*

*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN* Hallo allerliefste kapoenen! SKOETEKE SEPTEMBER-OKTOBER Zijn jullie klaar voor een nieuw scoutsjaar vol plezier, spelletjes en veel nieuwe vriendjes? Wij alvast wel! Maaaaaaaaaaaaaar wie zijn wij? Wie

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

September Oktober

September Oktober September Oktober 2016-2017 INLEIDING Liefste Akabe Toetertoe-fans, Met veel plezier kunnen wij jullie welkom heten in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

TINAMOE. jaargang Oktober & november akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748

TINAMOE. jaargang Oktober & november akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748 Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 2 TINAMOE jaargang 2016-2017 Oktober & november akabetinamoe.scoutsgroep.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Verjaardagen Een gelukkige

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden maar natuurlijk ook de ouders, De lente is begonnen. Dus vanaf nu is het altijd mooi weer, tenzij je natuurlijk in België woont, daarom vergeet deze

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

4 Kapoenen. Kapoenen

4 Kapoenen. Kapoenen 2 Contact Contact Voorwoord 3 Voorwoord Hoi pipeloi! Een nieuw scoutsjaar, een nieuw jaarthema. Dit jaar is dat Minder is meer, een thema rond ecologie en hoe we als scouts daar allemaal een steentje aan

Nadere informatie

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30 Aller liefste schatties, PIONIERS Hopelijk hebben jullie al zin in dit ontzettend spetterend, gewoon weg zalig jaar bij de pioniers. We gaan dit jaar de tofste spelletjes spelen, de beste dagtochten meemaken

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Maart-April KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hoi roodkapjes, sjimmers en ouders, Januari en februari zijn alweer voorbij

Nadere informatie

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder!

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Dag liefste welka s Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Let heel erg goed op! Er zijn namelijk

Nadere informatie

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar September oktober Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar Naam: Jesse Aantal jaren in leiding: 1 Lievelingseten: Boomschors maar dan extra goed gebakken Hobby s: Boomhutten van Bamboe maken Levensmotto:

Nadere informatie

jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven Turnhout

jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven Turnhout jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout Lieve Akabeer! Jij bent toch ook flink geweest?! Want op zaterdag

Nadere informatie

Algemene Kalender Hieronder vindt kan je ook nog de thema s per tak terug vinden.

Algemene Kalender Hieronder vindt kan je ook nog de thema s per tak terug vinden. Algemene Kalender Hieronder vindt kan je ook nog de thema s per tak terug vinden. September: 08/09: Overgangsactiviteit 22/09: Activiteit 28/09: Pioenfeesten: pannenkoekendag en quiz Oktober: 06/10: Activiteit

Nadere informatie

Drinkbad 12/11: , hoedje van papier. Veldstraat 10/12: Kerstrozenverkoop

Drinkbad 12/11: , hoedje van papier. Veldstraat 10/12: Kerstrozenverkoop Kapoenenprogramma Het grote Mosbos 10/09 : Overgang Het protmoeras 08/10: Restaurant dag: zie poolshoogte Het bos van Orik en Borik 17/09: We leren elkaar kennen! JOEPIE Het zwarte slangenbos 15/10: Wieltjes

Nadere informatie

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder.

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Vandaag vertrekt er op de KLJ een ruimteschip naar Pluto, het

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

OPENING 42ste SCOUTSJAAR

OPENING 42ste SCOUTSJAAR Scouts De Geuzen Ternat Presenteert: OPENING 42ste SCOUTSJAAR 2017-2018 Heb jij zin om op zondag de tijd van je leven te beleven? Je bent niet bang voor avontuur en wil graag nieuwe vrienden maken? Dan

Nadere informatie

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017 Voorwoord december December is een maand vol feesten, eetpartijen en samenzijn. Voor de jonggivers en givers betekend december ook een maand vol hoofdpijn, knarsetanden en stress. Natuurlijk gaat de scouts

Nadere informatie

september oktober - november 2018

september oktober - november 2018 september oktober - november 2018 INLEIDING Liefste Akabé Toetertoe-fans, Met veel plezier heten wij jullie welkom in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

TINAMOE. jaargang September akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748

TINAMOE. jaargang September akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748 2 Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 8 TINAMOE jaargang 2016-2017 September akabetinamoe.scoutsgroep.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Belangrijke info! Beste ouder,

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Oktober 2016 Voorwoord Dag iedereen, We

Nadere informatie

december januari - februari

december januari - februari december januari - februari 2018-2019 AKABE Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen alweer achter de rug. We maakten kennis met de nieuwe

Nadere informatie

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS Eikeltje November Beste ouders ( en leden uiteraard), Het leven is in de herfst pas goed, als je elkaar de das omdoet! (lees: weer of geen weer, dassen aan en naar de scouts toe gaan) De leiding is er

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

November, December en Januari 2015-2016

November, December en Januari 2015-2016 November, December en Januari 2015-2016 INLEIDING Groepiewoordje Dag lieve ouders, Ons Bal zit er op, maar van feest krijgen wij niet genoeg. Het volgende op ons programma is ons jaarlijks feest, want

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend Februari Februari 2018 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg.

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend. September-Oktober

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend. September-Oktober Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend September-Oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2016

Nadere informatie

T Kapoentje. Liefs, De leiding

T Kapoentje. Liefs, De leiding T Kapoentje Dag liefste kapoentjes! Nu de herfstvakantie gedaan is, vliegen we er terug in met leuke activiteiten voor jullie! Hier vinden jullie een overzicht met de eerstvolgende activiteiten tot aan

Nadere informatie

September Oktober - November 2017

September Oktober - November 2017 September Oktober - November 2017 s INLEIDING Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen alweer achter de rug. We maakten kennis met de nieuwe

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur!

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur! Krantje december Wat staat er op de kalender 24 & 31 december GEEN SCOUTS want KERST EN NIEUWJAAR staan voor de deur! O nze wens voor het nieuwe jaar is alvast het vinden van vele helpende handen voor

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Het scoutsblad november

Het scoutsblad november Het scoutsblad november Het scoutsblad november 1 Het scoutsblad november 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen...

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan Aarschot

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan Aarschot België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan 65 3200 Aarschot 29ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara Lieve Jogi s, Na de vakantie en een fantastisch kamp is het nu weer tijd voor een nieuw super leuk scoutsjaar. Wij hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! Iedere week zorgt de leiding met veel

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte Februari 2016 Hallo allemaal De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbijgevlogen. Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van het uitslapen op zondag want vanaf februari zij het terug zondagvergaderingen!

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Nu de eerste twee maanden van het scoutsjaar voorbij zijn, naderen we de winter! Dit is uiteraard geen excuus om lekker warm binnen te zitten. Nee nee, als echte scouts geven we

Nadere informatie

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli Seintoren kabouters 2017-2018 Beste kabouters, Het nieuwe scoutsjaar staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

L I E F S J U L L I E A L L E R L I E F S T E L E I D I N G

L I E F S J U L L I E A L L E R L I E F S T E L E I D I N G MA ANDBRIEF NOVEMBER DECEMBER L I E F S J U L L I E A L L E R L I E F S T E L E I D I N G 4 NOVEMBER KNUTSELVERGADERING Vandaag zullen we ontdekken of er toekomstige Picasso s in jullie verscholen zitten!

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske December 2016 Voorwoord December December

Nadere informatie

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika Dag dag dag!! Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2012 in te luiden. En het wordt niet zomaar een maand, nee het wordt een te bangelijke maand vol leuke activiteiten!

Nadere informatie

Zaterdag 5/05 Zwembad Geel. Zaterdag 12/05 70 jaar Bel

Zaterdag 5/05 Zwembad Geel. Zaterdag 12/05 70 jaar Bel Zaterdag 5/05 Zwemmen @ Zwembad Geel 36 ste jaargang: 2017-2018 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: mei 2018 Nummer: 9 P409906 Zaterdag 12/05 70 jaar activiteit @ Bel Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

TINAMOE. jaargang december & januari akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748

TINAMOE. jaargang december & januari akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748 Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 3 TINAMOE jaargang 2016-2017 december & januari akabetinamoe.scoutsgroep.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Verjaardagen Een gelukkige

Nadere informatie

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be Contact 2 Hebt u vragen voor de leiding van je zoon of dochter? U mag hen altijd mailen op volgende adressen: Kapoenen@77Ste.be Welkas@77Ste.be Jonggivers@77ste.be Givers@77ste.be Voorwoordje 3 Yes! Het

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts, sympathisanten, kortom mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar en hopelijk wordt dat ook de beste maand van

Nadere informatie

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1 Het scoutsblad Januari Het scoutsblad januari 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Nieuwjaardrink... 7 Speelhoekje... 8 Doolhof...

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

TINAMOE. jaargang Februari & Maart akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748

TINAMOE. jaargang Februari & Maart akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748 Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 4 TINAMOE jaargang 2016-2017 Februari & Maart akabetinamoe.scoutsgroep.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Verjaardagen Een gelukkige

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!!

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: september 2015 Nummer: 1 P409906 Zaterdag 3 oktober: Pecho Party @ de Waai Afzendadres en VU Elien Verbiest

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

De kapoenen. in het circus. Spiespunt september- oktober

De kapoenen. in het circus. Spiespunt september- oktober De kapoenen in het circus Spiespunt september- oktober Voorstelling leiding Naam: Arthur Vercambre Artiestennaam: King of the Circus Zotste circuservaring: Ooit wou de kapper mijn manen afknippen, ik heb

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Januari 2019

De Eurefantokrant. Januari 2019 Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Januari 2019 05/06/2004 Camie Dekens 15 jaar Lid Tiptiens 06/01/2011 Floor Nieuwborg 8 jaar Lid Speelclub 06/01/2010 Lisa Kaneza 9 jaar

Nadere informatie

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april 't jefke scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind februari - april Groepsteamintro! Dag allemaal! We zijn al weer even ver in 2017, dus is het tijd om het nieuwe scoutsjaar volledig in te stappen. De leiding

Nadere informatie