Aan de ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aan de ouders,"

Transcriptie

1 Marsstraat RK De Krim Tel.: website: Aan de ouders, Sinterklaas. Voor de zekerheid 8.30 uur ontvangst van Sinterklaas We gaan gezamenlijk naar het speellokaal. De kinderen van 3 jaar mogen eerst bij Sinterklaas komen en krijgen een cadeautje. ± 9.15 uur De kinderen van 3 jaar gaan met hun papa en/of mama nog wat drinken in het lokaal van groep en gaan dan naar huis. Groep 5 t/m 8 gaat naar het lokaal van groep om daar gezamenlijk Sinterklaas te vieren. Groep blijft in het speellokaal en viert daar het feest samen met Sinterklaas en de zwarte Pieten. Het is de bedoeling dat alle ouders dan het speellokaal verlaten uur De kinderen van groep mogen opgehaald worden en zijn s middags vrij uur De kinderen van groep gaan met de juffen en meester naar de Huttenheugte om fijn een hele middag pret te maken In het zwembad. De ouderraad heeft het ook dit jaar weer mogelijk gemaakt dat we deze middag kunnen organiseren. ± uur We vertrekken vanuit de Huttenheugte en brengen de kinderen thuis. Goede doel voor de kerstmarkt. We hebben besloten om dit jaar ons tijdens de kerstmarkt in te gaan zetten voor Het vergeten kind ({ HYPERLINK " }). De kerstmarkt is van uur op het Turfstekersplein. De leerkrachten zullen ook allemaal een uurtje achter de kraam staan. Ook zullen de kinderen van de oudste groepen in de kraam helpen met verkopen. We hopen dat we een goede opbrengst hebben met onze zelfgemaakte spullen. Kerst. Direct na de Sinterklaas gaan we ons voorbereiden op het kerstfeest. 9 december krijgen de ouders een informatiebrief over kerst. Op 10 december is de kerstmarkt op het Turfstekersplein. Maandag 12 december wordt de school versierd. Van 12 t/m 16 december hangen de lijsten voor het kerstdiner in de gang. Het is de bedoeling dat iedere ouder op die lijsten aangeeft wat deze familie gaat maken voor het diner. De gerechten staan al vermeld. U kunt kiezen welk gerecht u kunt maken. Op woensdag 21 december gaan we allemaal een kerstbakje maken. Tijdens de godsdienstlessen zal juf Dieke het kerstverhaal vertellen. Op 22 december zijn de kinderen s middags vrij. Op 22 december hebben alle kinderen gezamenlijk het kerstdiner in het speellokaal. Het wordt vast heel gezellig.

2 Afspraken We willen graag dat het voor alle kinderen duidelijk is wat we verwachten van elkaar. Daarom bespreken we regelmatig in het team hoe we dat kunnen realiseren. Zo hebben we de afspraak hoe we handelen wanneer kinderen zich niet gedragen in de groep. Deze afspraken gelden al een aantal jaar op deze school, maar om iedereen weer dezelfde informatie te geven melden we u onze afspraken. We volgen de volgende 3 stappen: 1 e keer: Waarschuwing / je naam komt op het bord 2 e keer: Je krijgt een kruisje achter je naam 3 e keer: Je moet 5 minuten de klas uit en deze tijd na schooltijd inhalen. Samen met de meester of de juf bel je zelf je ouders om dit te vertellen. Wanneer verdwijnen de waarschuwingen van het bord? Na elke pauze, want iedereen verdient altijd een nieuwe kans! We hopen natuurlijk dat we (bijna) nooit de derde stap hoeven te zetten. We leren zelf na te denken over hoe we ons gedragen en dat we zelf verantwoordelijk zij voor ons gedrag. Met vriendelijke groet namens het team, Monique Dikken Data om te onthouden: Contactmiddag en avond Strippenverkoop Sinterklaas Informatiebrief Kerstmarkt Lijsten kerstdiner invullen Kerstbakjes maken Kerstfeest Kerstvakantie 21 november 30 november 5 december 9 december 10 december 12 t/m 16 december 21 december 22 december uur 23 december

3 Marsstraat RK De Krim Tel.: website: Aan de ouders, Sinterklaas. Voor de zekerheid 8.30 uur ontvangst van Sinterklaas We gaan gezamenlijk naar het speellokaal. De kinderen van 3 jaar mogen eerst bij Sinterklaas komen en krijgen een cadeautje. ± 9.15 uur De kinderen van 3 jaar gaan met hun papa en/of mama nog wat drinken in het lokaal van groep en gaan dan naar huis. Groep 5 t/m 8 gaat naar het lokaal van groep om daar gezamenlijk Sinterklaas te vieren. Groep blijft in het speellokaal en viert daar het feest samen met Sinterklaas en de zwarte Pieten. Het is de bedoeling dat alle ouders dan het speellokaal verlaten uur De kinderen van groep mogen opgehaald worden en zijn s middags vrij uur De kinderen van groep gaan met de juffen en meester naar de Huttenheugte om fijn een hele middag pret te maken In het zwembad. De ouderraad heeft het ook dit jaar weer mogelijk gemaakt dat we deze middag kunnen organiseren. ± uur We vertrekken vanuit de Huttenheugte en brengen de kinderen thuis. Goede doel voor de kerstmarkt. We hebben besloten om dit jaar ons tijdens de kerstmarkt in te gaan zetten voor Het vergeten kind ({ HYPERLINK " }). De kerstmarkt is van uur op het Turfstekersplein. De leerkrachten zullen ook allemaal een uurtje achter de kraam staan. Ook zullen de kinderen van de oudste groepen in de kraam helpen met verkopen. We hopen dat we een goede opbrengst hebben met onze zelfgemaakte spullen. Kerst. Direct na de Sinterklaas gaan we ons voorbereiden op het kerstfeest. 9 december krijgen de ouders een informatiebrief over kerst. Op 10 december is de kerstmarkt op het Turfstekersplein. Maandag 12 december wordt de school versierd. Van 12 t/m 16 december hangen de lijsten voor het kerstdiner in de gang. Het is de bedoeling dat iedere ouder op die lijsten aangeeft wat deze familie gaat maken voor het diner. De gerechten staan al vermeld. U kunt kiezen welk gerecht u kunt maken. Op woensdag 21 december gaan we allemaal een kerstbakje maken. Tijdens de godsdienstlessen zal juf Dieke het kerstverhaal vertellen. Op 22 december zijn de kinderen s middags vrij. Op 22 december hebben alle kinderen gezamenlijk het kerstdiner in het speellokaal. Het wordt vast heel gezellig.

4 Afspraken We willen graag dat het voor alle kinderen duidelijk is wat we verwachten van elkaar. Daarom bespreken we regelmatig in het team hoe we dat kunnen realiseren. Zo hebben we de afspraak hoe we handelen wanneer kinderen zich niet gedragen in de groep. Deze afspraken gelden al een aantal jaar op deze school, maar om iedereen weer dezelfde informatie te geven melden we u onze afspraken. We volgen de volgende 3 stappen: 1 e keer: Waarschuwing / je naam komt op het bord 2 e keer: Je krijgt een kruisje achter je naam 3 e keer: Je moet 5 minuten de klas uit en deze tijd na schooltijd inhalen. Samen met de meester of de juf bel je zelf je ouders om dit te vertellen. Wanneer verdwijnen de waarschuwingen van het bord? Na elke pauze, want iedereen verdient altijd een nieuwe kans! We hopen natuurlijk dat we (bijna) nooit de derde stap hoeven te zetten. We leren zelf na te denken over hoe we ons gedragen en dat we zelf verantwoordelijk zij voor ons gedrag. Met vriendelijke groet namens het team, Monique Dikken Data om te onthouden: Contactmiddag en avond Strippenverkoop Sinterklaas Informatiebrief Kerstmarkt Lijsten kerstdiner invullen Kerstbakjes maken Kerstfeest Kerstvakantie 21 november 30 november 5 december 9 december 10 december 12 t/m 16 december 21 december 22 december uur 23 december

5 Marsstraat RK De Krim Tel.: website: Aan de ouders, Sinterklaas. Voor de zekerheid 8.30 uur ontvangst van Sinterklaas We gaan gezamenlijk naar het speellokaal. De kinderen van 3 jaar mogen eerst bij Sinterklaas komen en krijgen een cadeautje. ± 9.15 uur De kinderen van 3 jaar gaan met hun papa en/of mama nog wat drinken in het lokaal van groep en gaan dan naar huis. Groep 5 t/m 8 gaat naar het lokaal van groep om daar gezamenlijk Sinterklaas te vieren. Groep blijft in het speellokaal en viert daar het feest samen met Sinterklaas en de zwarte Pieten. Het is de bedoeling dat alle ouders dan het speellokaal verlaten uur De kinderen van groep mogen opgehaald worden en zijn s middags vrij uur De kinderen van groep gaan met de juffen en meester naar de Huttenheugte om fijn een hele middag pret te maken In het zwembad. De ouderraad heeft het ook dit jaar weer mogelijk gemaakt dat we deze middag kunnen organiseren. ± uur We vertrekken vanuit de Huttenheugte en brengen de kinderen thuis. Goede doel voor de kerstmarkt. We hebben besloten om dit jaar ons tijdens de kerstmarkt in te gaan zetten voor Het vergeten kind ({ HYPERLINK " }). De kerstmarkt is van uur op het Turfstekersplein. De leerkrachten zullen ook allemaal een uurtje achter de kraam staan. Ook zullen de kinderen van de oudste groepen in de kraam helpen met verkopen. We hopen dat we een goede opbrengst hebben met onze zelfgemaakte spullen. Kerst. Direct na de Sinterklaas gaan we ons voorbereiden op het kerstfeest. 9 december krijgen de ouders een informatiebrief over kerst. Op 10 december is de kerstmarkt op het Turfstekersplein. Maandag 12 december wordt de school versierd. Van 12 t/m 16 december hangen de lijsten voor het kerstdiner in de gang. Het is de bedoeling dat iedere ouder op die lijsten aangeeft wat deze familie gaat maken voor het diner. De gerechten staan al vermeld. U kunt kiezen welk gerecht u kunt maken. Op woensdag 21 december gaan we allemaal een kerstbakje maken. Tijdens de godsdienstlessen zal juf Dieke het kerstverhaal vertellen. Op 22 december zijn de kinderen s middags vrij. Op 22 december hebben alle kinderen gezamenlijk het kerstdiner in het speellokaal. Het wordt vast heel gezellig.

6 Afspraken We willen graag dat het voor alle kinderen duidelijk is wat we verwachten van elkaar. Daarom bespreken we regelmatig in het team hoe we dat kunnen realiseren. Zo hebben we de afspraak hoe we handelen wanneer kinderen zich niet gedragen in de groep. Deze afspraken gelden al een aantal jaar op deze school, maar om iedereen weer dezelfde informatie te geven melden we u onze afspraken. We volgen de volgende 3 stappen: 1 e keer: Waarschuwing / je naam komt op het bord 2 e keer: Je krijgt een kruisje achter je naam 3 e keer: Je moet 5 minuten de klas uit en deze tijd na schooltijd inhalen. Samen met de meester of de juf bel je zelf je ouders om dit te vertellen. Wanneer verdwijnen de waarschuwingen van het bord? Na elke pauze, want iedereen verdient altijd een nieuwe kans! We hopen natuurlijk dat we (bijna) nooit de derde stap hoeven te zetten. We leren zelf na te denken over hoe we ons gedragen en dat we zelf verantwoordelijk zij voor ons gedrag. Met vriendelijke groet namens het team, Monique Dikken Data om te onthouden: Contactmiddag en avond Strippenverkoop Sinterklaas Informatiebrief Kerstmarkt Lijsten kerstdiner invullen Kerstbakjes maken Kerstfeest Kerstvakantie 21 november 30 november 5 december 9 december 10 december 12 t/m 16 december 21 december 22 december uur 23 december

7 Marsstraat RK De Krim Tel.: website: Aan de ouders, Sinterklaas. Voor de zekerheid 8.30 uur ontvangst van Sinterklaas We gaan gezamenlijk naar het speellokaal. De kinderen van 3 jaar mogen eerst bij Sinterklaas komen en krijgen een cadeautje. ± 9.15 uur De kinderen van 3 jaar gaan met hun papa en/of mama nog wat drinken in het lokaal van groep en gaan dan naar huis. Groep 5 t/m 8 gaat naar het lokaal van groep om daar gezamenlijk Sinterklaas te vieren. Groep blijft in het speellokaal en viert daar het feest samen met Sinterklaas en de zwarte Pieten. Het is de bedoeling dat alle ouders dan het speellokaal verlaten uur De kinderen van groep mogen opgehaald worden en zijn s middags vrij uur De kinderen van groep gaan met de juffen en meester naar de Huttenheugte om fijn een hele middag pret te maken In het zwembad. De ouderraad heeft het ook dit jaar weer mogelijk gemaakt dat we deze middag kunnen organiseren. ± uur We vertrekken vanuit de Huttenheugte en brengen de kinderen thuis. Goede doel voor de kerstmarkt. We hebben besloten om dit jaar ons tijdens de kerstmarkt in te gaan zetten voor Het vergeten kind ({ HYPERLINK " }). De kerstmarkt is van uur op het Turfstekersplein. De leerkrachten zullen ook allemaal een uurtje achter de kraam staan. Ook zullen de kinderen van de oudste groepen in de kraam helpen met verkopen. We hopen dat we een goede opbrengst hebben met onze zelfgemaakte spullen. Kerst. Direct na de Sinterklaas gaan we ons voorbereiden op het kerstfeest. 9 december krijgen de ouders een informatiebrief over kerst. Op 10 december is de kerstmarkt op het Turfstekersplein. Maandag 12 december wordt de school versierd. Van 12 t/m 16 december hangen de lijsten voor het kerstdiner in de gang. Het is de bedoeling dat iedere ouder op die lijsten aangeeft wat deze familie gaat maken voor het diner. De gerechten staan al vermeld. U kunt kiezen welk gerecht u kunt maken. Op woensdag 21 december gaan we allemaal een kerstbakje maken. Tijdens de godsdienstlessen zal juf Dieke het kerstverhaal vertellen. Op 22 december zijn de kinderen s middags vrij. Op 22 december hebben alle kinderen gezamenlijk het kerstdiner in het speellokaal. Het wordt vast heel gezellig.

8 Afspraken We willen graag dat het voor alle kinderen duidelijk is wat we verwachten van elkaar. Daarom bespreken we regelmatig in het team hoe we dat kunnen realiseren. Zo hebben we de afspraak hoe we handelen wanneer kinderen zich niet gedragen in de groep. Deze afspraken gelden al een aantal jaar op deze school, maar om iedereen weer dezelfde informatie te geven melden we u onze afspraken. We volgen de volgende 3 stappen: 1 e keer: Waarschuwing / je naam komt op het bord 2 e keer: Je krijgt een kruisje achter je naam 3 e keer: Je moet 5 minuten de klas uit en deze tijd na schooltijd inhalen. Samen met de meester of de juf bel je zelf je ouders om dit te vertellen. Wanneer verdwijnen de waarschuwingen van het bord? Na elke pauze, want iedereen verdient altijd een nieuwe kans! We hopen natuurlijk dat we (bijna) nooit de derde stap hoeven te zetten. We leren zelf na te denken over hoe we ons gedragen en dat we zelf verantwoordelijk zij voor ons gedrag. Met vriendelijke groet namens het team, Monique Dikken Data om te onthouden: Contactmiddag en avond Strippenverkoop Sinterklaas Informatiebrief Kerstmarkt Lijsten kerstdiner invullen Kerstbakjes maken Kerstfeest Kerstvakantie 21 november 30 november 5 december 9 december 10 december 12 t/m 16 december 21 december 22 december uur 23 december

Nr.8 Slagharen:

Nr.8 Slagharen: Nr.8 Slagharen: 16-12-2016 Aan de ouder(s)/verzorger(s), 100 e leerling! Deze week was het een beetje feest op school. Lennart Pieper is 4 jaar geworden en zit nu in groep 1 op onze school. Dat is wel

Nadere informatie

Kinderpostzegels. Naar verwachting zijn woensdag 9 november de kinderpostzegels binnen en gaan de kinderen de bestellingen rondbrengen.

Kinderpostzegels. Naar verwachting zijn woensdag 9 november de kinderpostzegels binnen en gaan de kinderen de bestellingen rondbrengen. Marsstraat 26 7782 RK De Krim Tel.: 0524-571679 email: directie@obsklimopschool.nl website: www.obsklimopschool.nl Aan de ouders, 4-11-2016. Rots & Water. Om een goede Rots & Waterschool te worden moeten

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

het KerstSchoolnieuws

het KerstSchoolnieuws het KerstSchoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, 14 december 2018 E-mail: administratie@koempoelan.nl Beste ouder(s), Sinterklaas

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Donderdag 10 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 16 december Donderdag

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

HEB JE HUISWERK VANDAAG?

HEB JE HUISWERK VANDAAG? BLAD 1 HEB JE HUISWERK VANDAAG? Je kind moet thuis werken voor school. In de agenda kan je kijken wat je kind moet doen. Wat moet je doen? 1 Maak oefening 1 op blad 2: Wat doet je kind na de school? 2

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

Nieuwsblad 12 28 november 2014

Nieuwsblad 12 28 november 2014 Zandkasteel kinderdagverblijf P. van Vlietlaan 8 2285 XM Rijswijk Groepen 1 t/m 5 locatie Kiezel Dr. Poelslaan 2-4, 2285 VD Rijswijk Groepen 6 t/m 8 locatie Kei P. van Vlietlaan 2, 2285 XM Rijswijk telefoon:

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr november kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. Kinderen vanaf uur vakantie! Nieuwsbrief op de site

Nieuwsbrief. nr november kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. Kinderen vanaf uur vakantie! Nieuwsbrief op de site Nieuwsbrief nr. 4 26 november 2010 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer vr. 26 november Surpriseavond 18.30-19.15 uur di. 30 november Schoen zetten op school vr. 3 december Sinterklaas op school, de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Piet Prins Praat Nr E W T

Piet Prins Praat Nr E W  T Piet Prins Praat Nr. 7 12-12-2016 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Komende week, 22 december viert meester van Dijk zijn verjaardag en in de kerstvakantie mag juf Stuursma haar

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 20 december Kerstviering op school 21 december Groep 2 t/m 8 vanaf 12.00 uur vrij Vinn 7 januari Eerste schooldag van 2019 Week van 7 januari Hoofdluiscontrole Wat was

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden!

Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden! Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 Beste ouders en geïnteresseerden! een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Inmiddels is het 1 december geweest en dat betekent dat alle

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

Nieuwsbrief (4) december 2017

Nieuwsbrief (4) december 2017 Nieuwsbrief (4) december 2017 Facebook Wij zijn ook te vinden op Facebook; via onze website vindt u een link naar de Facebookpagina van onze school. Inpakavond groep 1 en 2 De inpakavond voor de ouders

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer begin december. De komende maand werken we op school toe naar Sinterklaas en Kerst. Daarover moet u wat dingen weten. Al deze informatie staat in dit Lepelaartje.

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Sinterklaasfeest. Continurooster tot uur

DE HELIOSCOOP. Sinterklaasfeest. Continurooster tot uur Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 7 Nummer 5 2 december 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

De ouderraad, de medezeggenschapsraad en het team van de Egelantier wensen u heel fijne feestdagen en een harmonieus en gezond 2016!

De ouderraad, de medezeggenschapsraad en het team van de Egelantier wensen u heel fijne feestdagen en een harmonieus en gezond 2016! Nieuwsbrief december 2015 juni 2015 EXTRA Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Woensdag; groente/fruit dag 3. Wist u dat 4. Vandalisme 5. De Cito toetsen in januari 6. Afscheid van juf Anneke 7. Afscheid

Nadere informatie

Regel van de maand oktober

Regel van de maand oktober Jaargang 25 - nr. 4 14 oktober 2014 www. kw-a.nl Kindgesprekken Na de herfstvakantie gaan we beginnen met kindgesprekken. In het onderwijs voeren we met de kinderen vooral leerstofgerichte gesprekken.

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 11-12- 2014

Het Berichtje Donderdag 11-12- 2014 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 11-12- 2014 Kalender:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 6/

NIEUWSBRIEF november 6/ NIEUWSBRIEF november 6/ 2017-18 Grote Pietenparcours Naar jaarlijkse traditie vragen de zwarte pieten ook nu weer aan meester Guy om de dagen voor de intrede van de Heilige Man onze Burgstraatbengels te

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017 Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 7 december 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Internet verbinding en ICT migratie Het Veldhuis in kerstsfeer Pedagogisch Klimaat Staking 12 december 2017 Herdertjestocht

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

Agenda. Maandag 10 december Groep 1/2a gaat naar Meermanno voor een letterfeestje Playing for succes start vandaag

Agenda. Maandag 10 december Groep 1/2a gaat naar Meermanno voor een letterfeestje Playing for succes start vandaag Agenda Maandag 10 december Groep 1/2a gaat naar Meermanno voor een letterfeestje Playing for succes start vandaag Dinsdag 11 december De opa van Ties en Hidde komt voorlezen over het goede kerstdoel Tussen

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Schooljaar 2016/2017 Schooltijden Onze schooltijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag van 8:30 uur tot 12:30

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 december 2015

Nieuwsbrief. 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 Kerstvakantie! Tijd om even uit te rusten en bij te komen van de afgelopen weken. In de afgelopen 9 weken hebben we alweer veel met elkaar beleefd waar we ook met veel plezier

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden Onze kernwaarden: Voorwoord Vandaag is het 30 november en staat december al voor de deur. In school is het al één groot feest, want wij zijn klaar om Sinterklaas en zijn Pieten te mogen verwelkomen op

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Postadres: Plein Emaus JN Vlaardingen website:

Postadres: Plein Emaus JN Vlaardingen website: Locatie Plein Emaus (PE) Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen telefoon: 010 434 70 07 Postadres: Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen website: www.janligthartvld.nl Locatie Goudsesingel (GS) Goudsesingel 100

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

nieuwsbrief Agenda Dit leest u in deze nieuwsbrief:

nieuwsbrief Agenda Dit leest u in deze nieuwsbrief: nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 04-12-2015 December Fijn dat u de tijd neemt, om deze 4e nieuwsbrief te lezen. De maand december is aangebroken, dat betekent vooral veel warmte en gezelligheid, maar ook

Nadere informatie

P.C.B.S. De Springplank Bonaireplein HG Leiden

P.C.B.S. De Springplank Bonaireplein HG Leiden P.C.B.S. De Springplank Bonaireplein 4 2315 HG Leiden NIEUWSBRIEF 5 30 NOVEMBER T/M 18 DECEMBER Vandaag was sinterklaas op school, wat een feest. De kinderen in de onderbouw vieren feest met sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP Inleiding Op veel basisscholen in Nederland bestaat een Oudervereniging omdat ouders graag betrokken willen zijn bij de school van hun kinderen. Zo ook

Nadere informatie

Wordt vervolgd! Namens het team, Rachel Taggenbrock, directeur

Wordt vervolgd! Namens het team, Rachel Taggenbrock, directeur Driewekelijkse uitgave, 8 december 2016 Van de directie Beste ouders en verzorgers, Met heel veel plezier kunnen we meedelen dat meester Arie, onze conciërge, is uitverkozen tot Concierge van het Jaar

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2018/januari 2019 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/ 7/2018-2019 Nieuwsbrief Sinterklaas is in het land! Joepie! Sint en Piet zijn weer in het land! Wij hebben van de Sint reeds een bericht gekregen dat hij samen met zijn Pieten zal langs komen op dinsdag

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 detoverlaars@stichtingleersaam.nl www.toverlaars.nl Kersteditie 2018 Agenda JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek Hoofdluis 16. 19.30

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 7 9 december 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SchouderCom GroepsInfo o Groepen 1-2

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd Week 50 2018-2019 10 december Spreekuur Jeugdverpleegkundige 20 december Kerstviering (Vanaf nu om en om wo en do in combinatie met Zandberg. Dit jaar op de donderdag.) 21 december Start Kerstvakantie

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie