o.b.s. DE EGLANTIER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl"

Transcriptie

1 o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef HB Delft Tel: Fax: Nieuwsbrief 19 adres: MR: OR: TSO: BSO: Schooljaar Margedag. Op vrijdag 18 juli begint voor de kinderen de zomervakantie. Op de kalender noemen wij deze laatste dag altijd een eventuele vrij, margedag Koninklijk. Wanneer gedurende het schooljaar een lid van het koninklijk huis overlijdt, moeten wij deze dag inzetten om de kinderen vrij te geven. Er heeft dit jaar geen sterfgeval plaatsgevonden, daarom zijn de kinderen vrij op vrijdag 18 juli. Bibliotheekouders Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar ouders die het leuk vinden om op woensdagochtend te helpen in de schoolbibliotheek. Het gaat om het helpen van de kinderen bij het kiezen van boeken en om de boekenruil goed te laten verlopen. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u een mail sturen naar Agenda Vrij, margedag Koninklijk Zomervakantie t/m Zomervakantie Eerste schooldag Wij wensen jullie allen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe. Vervanging juf Lotte Op de valreep, nog net voor de zomervakantie hebben we een goede vervanger gevonden voor het verlof van juf Lotte. Juf Nienke Verwijmeren zal na de zomervakantie op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in groep 1/2B staan. Zij zal zich na de zomervakantie iets uitgebreider aan u voorstellen. Engels Zoals u weet hebben wij direct na de zomervakantie geen native speakers meer binnen onze school. Dat betekent niet dat we na de zomervakantie ook geen Engels meer geven, dat zullen de groepsleerkrachten eerst zelf gaan doen. Juf Honorine en juf Nancy hebben een overdracht gedaan zodat de kinderen verder kunnen in de methode waar ze gebleven zijn. Na de zomervakantie gaan we bekijken hoe we de lessen Engels opnieuw kunnen inrichten. Kunstwerk libelle Zoals u weet hadden we op onze school een groot mysterie: wie heeft dat mooie kunstwerk hier geplaatst? Inmiddels hebben mijn onderzoekende kwaliteiten vruchten afgeworpen Vorige week vrijdag heb ik met de ouders die het kunstwerk hebben geplaatst een kopje thee gedronken en iets lekkers erbij. Nogmaals bedankt namens het team en de kinderen! Verjaardagen Rebecca groep 2b Stefan groep 1b Oualid groep Rafi groep 7a Mohamed groep 3 AUGUSTUS Demi groep Senna groep Momo groep 7b Nayric groep 2b Elize groep 1b Hashem groep 1a Jens groep Anayah groep 1a Michelle groep 6b Elif groep 2b Ilse groep 1a Marten groep 1b

2 Muffendag Graag willen wij (alle muffen) iedereen bedanken voor de gezellige dag en de leuke cadeaus die wij 2 juli gekregen hebben op onze verjaardag Informatieavond Zo vlak voor de vakantie is het goed om alvast naar het komende jaar te kijken. Daarom willen wij u laten weten dat onze informatieavond van het volgende schooljaar gehouden zal worden op dinsdag 9 september. Op deze avond kunt u kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en zult u alle belangrijke informatie voor het komende jaar krijgen. Schrijf deze datum daarom dus vast in uw agenda. Afscheid groep 8 Het zit erop, het is klaar, afgelopen. Groep 8 vliegt uit. De musical was een groot succes. Woensdag zijn de leerlingen met elkaar nog een ochtend naar de Delftse hout geweest en hebben zij nog even van elkaar mogen genieten. Toen het moment was aangebroken om weer terug te fietsen naar school, kwamen de tranen en knuffels dan toch tevoorschijn. Een waardig afscheid. Groep 8, wij hebben jarenlang met veel plezier van jullie mogen genieten en wij wensen jullie heel veel plezier en succes in het voortgezet onderwijs. Meester Maarten in groep 4 Beste allemaal, Komend schooljaar ben ik op woensdag, donderdag en vrijdag de meester van groep 4. Daarom wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Maarten Buijsman en ik ben 24 jaar. Vorig jaar behaalde ik mijn diploma aan de Academie voor leraar Lichamelijke Opvoeding. Ik ben dus ook gymleraar! Het lijkt mij leuk om groepsleerkracht en gymmeester te zijn. Dat is dan ook de reden dat ik heb gekozen voor het zij-instroomtraject van de PABO. Het zij-instroomtraject is bedoeld voor meesters en juffen die nog geen diploma hebben, maar wel goed genoeg zijn om alle lessen te geven. Deze opleiding duurt twee jaar en de lessen worden s avonds gegeven. Als ik na twee jaar hiermee klaar ben dan ga ik heel graag ook weer gymles geven. Wie weet word ik dan ook gymmeester op de Eglantier Tanthof! In ieder geval ben ik na de zomervakantie meester van groep 4. Ik kijk er heel erg naar uit, vooral na vandaag. Want vandaag reageerde groep 3 (volgend jaar groep 4) super leuk toen ze mij een beetje leerden kennen. Ik kan niet wachten tot ik hen ook leer kennen! Fijne zomervakantie! Meester Maarten Afscheid juf Irma Ik wil alle ouders en kinderen bedanken voor de fijne jaren op school. Nu op naar een nieuwe stap op de Freinet. Ik zal de Eglantier een extra mooi plekje in mijn hart geven. Groeten allemaal Meester Maarten Welkom!

3 RT komend schooljaar- een nieuw gezicht Zoals u al eerder heeft kunnen lezen krijgen wij extra ondersteuning van juf Jacqueline Biesbroek. Zij zal vanaf september tot en met januari 2015 rt geven aan groepjes kinderen in de school (buiten de klas). Juf Jacqueline Biesbroek heeft jaren voor het Samenwerkingsverband (zorgadviesteam) gewerkt. Wat is RT precies? RT staat voor remedial teaching (extra ondersteuning/ instructie voor groepjes leerlingen). Vroeger ging dit vaak samen met IB (interne begeleiding). Het is natuurlijk heel mooi en fijn dat er extra handen komen die de leerkracht ondersteunen voor onze leerlingen. Toch moeten we vermelden dat het wel iets tijdelijks is. Juf Jacqueline zal dit niet het gehele schooljaar kunnen doen. Momenteel zijn we intern (leerkracht, directie en intern begeleider) bezig om een programma voor juf Jacqueline op te zetten en maken we een selectie groepje kinderen die hiervoor in aanmerking zouden komen. Wanneer uw kind hiervoor in aanmerking komt hoort u dit z.s.m in het nieuwe schooljaar. Vanaf de tweede schoolweek zal zij op dinsdag aan de slag gaan. Zij is wekelijks op dinsdag op school aanwezig en een keer per maand op de donderdag. We proberen zoveel mogelijk haar tijd optimaal in te zetten voor de leerlingen. Dat houdt wel in dat juf Jacqueline niet in gesprek zal gaan met ouders, maar dat dit wordt overgedragen aan de leerkracht en intern begeleider. Uiteraard wordt de voortgang wel met u besproken en mag u ervan uitgaan dat alles goed wordt doorgesproken/ overgedragen aan de desbetreffende leerkracht. Mocht u nog vragen hebben kunt u bij mij terecht. Ik wens iedereen een goede zomervakantie. Een zomerse groet, juf Miranda (Intern begeleider) Tekenlessen Hierbij een aantal foto's van de tekenlessen.. Lucy hoopt half september weer met deze cursus door te gaan op de Eglantier met haar inspirerende buurttuin, en dat er na de zomervakantie meer kinderen meegaan doen. Het is voor kinderen ook een ontspannende activiteit! TSO Heeft u vragen en/of opmerkingen die betrekking hebben op de TSO, dan kunt u contact opnemen met Femke Hayes (Coördinator TSO Eglantier-Tanthof.) BSO VindingRijk Heeft u vragen en/of opmerkingen die betrekking hebben op de BSO, dan kunt u contact opnemen met Tim van Pagée, (Coördinator BSO VindingRijk) g-plein.nl Door de aandacht op het kijken/tekenen te richten leren kinderen om zich beter te concentreren en dit geeft ook rust in hun hoofd. Daar kunnen ze bij de schoollessen ook profijt van hebben! Ook is het natuurlijk heel gezellig en leuk om samen creatief bezig te zijn. Ook Lucy wenst iedereen en hele fijne vakantie.

4 Nieuws van de OR/MR: Van de MR Op 24 juni was de laatste MR vergadering van dit schooljaar. Het is dan altijd spannend met welk voorstel Erika komt over de groepsindeling voor volgend schooljaar. Helaas, deze was nog niet rond op het moment van de vergadering, maar inmiddels weet u in welke groep, bij welke leerkracht en welke klasgenootjes uw kind volgend jaar zit. Ook zijn we volgend jaar een echte Early Bird school en waren de resultaten van de Anglia test, afgenomen in groep 6 en 8, zeer goed. Verder is eindelijk de oprichting van Stichting vrienden van de Eglantier Tanthof een feit. Heeft u interesse om hier een taak in te vervullen of een donatie te doen, houdt de berichten hierover in de gaten. Voor juf Irma was het de laatste MR vergadering. Zij zal een nieuwe uitdaging aangaan op de Freinet school. Juf Attie gaat haar plaats in de MR overnemen. Daarnaast zal Jindra in september de MR verlaten en zoeken we voor volgend schooljaar een nieuw ouderlid. Meer informatie over alle onderwerpen vindt u in de notulen op onze website. De volgende vergadering is op dinsdag 30 september. Bent u als ouder geïnteresseerd in wat de MR doet, dan bent u van harte uitgenodigd om eens deel te nemen aan een vergadering. Hiervoor kunt u contact opnemen met juf Laura. Laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar! Het schooljaar is nu echt (bijna) voorbij. De groepsverdeling en de formatie waren al definitief en deze heeft u al van ons gekregen. De laatste gesprekken zijn gedaan, de rapporten zijn mee naar huis, de grote schoonmaak is begonnen, de musical is afgelopen maandag opgevoerd en het team heeft tijdens een gezellige lunch afscheid genomen van de teamleden die weg gaan. Deze Nieuwsbrief is dan ook de laatste van dit schooljaar. We kijken terug op een mooi schooljaar. We hebben weer genoten van alle mooie momenten met alle kinderen en ouders. Namens het team willen we iedereen dit wensen: Fijne vakantie!!!!

5 Beste ouders/verzorgers, Onlangs is de stichting Vrienden van Eglantier Tanthof opgericht. De stichting heeft als doel om extra activiteiten voor de kinderen en extra kosten voor de school te kunnen bekostigen. Om de stichting in de beginfase van haar bestaan een financiële impuls te geven gaat Service-Select met de volgende actie van start. U kunt gratis 20 euro doneren door te besparen op uw energienota. Hoe werkt dat? Service-Select biedt ouders/verzorgers, maar ook opa s, oma s of familie en vrienden van de leerlingen van de Eglantier, de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een besparingsmogelijkheid te laten berekenen m.b.t. de energienota. Uit onderzoek is gebleken dat 87% van de mensen te veel betaalt en dat een overstap naar een goedkopere energieleverancier mogelijk is. Service-Select zoekt onafhankelijk de goedkoopste leverancier voor u zodat u tot 700 euro per jaar kunt besparen op uw energienota. Service-Select ontvangt van de maatschappijen in Nederland een vergoeding wanneer wij voor deze mensen die overstap verzorgen. Van deze vergoeding geven wij graag 20 euro aan de stichting Vrienden van Eglantier Tanthof. U kunt zich vrijblijvend aanmelden via de site klik op Service Select Actie. Vul uw gegevens in en gebruik de Actie Code: Eglantier Heeft u nog vragen of wilt u zich liever telefonisch aanmelden, belt u dan naar of Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Armand Muilenburg Service-Select

6 Parkennacht Op vrijdag 29 augustus 2104 organiseert de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland een Parkennacht in het Parkje Buitenhof. Via korte workshops en excursies ervaren de deelnemers het leven in het donkere Parkje Buitenhof in Delft. Deze vinden van 20:00 0:30 uur plaats. Denk daarbij aan de sterren, de maan, planeten, vleermuizen, nachtvlinders maar ook verhalen vertellen, speurtocht en nog veel meer. Om 20:00 uur is er een gezamenlijk aftrap met een verhaal aan de Beethovenlaan. Er is een prijs te verdienen voor de leukste heks of spook. Leeftijdscategorieën tot 7 jaar en van De deelname is gratis en voor elke leeftijd geschikt, opgeven is ook niet nodig, kom gewoon langs. In het park is een informatietent aanwezig. Deze activiteit is mede mogelijk door De gemeente Delft Dit is een activiteit in het kader van een Duurzaam Delft

7

8

9

10

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

Hoogeveense Vaart 34 7912 TB Nieuweroord 30 juni 2014 Tel.:0528-341405 e-mail:dehoeksteen-nieuweroord@live.nl website:www.hoeksteen-nieuweroord.

Hoogeveense Vaart 34 7912 TB Nieuweroord 30 juni 2014 Tel.:0528-341405 e-mail:dehoeksteen-nieuweroord@live.nl website:www.hoeksteen-nieuweroord. Prot. Chr. Basisschool "De Hoeksteen" Nieuwsbrief Hoogeveense Vaart 34 7912 TB Nieuweroord 30 juni 2014 Tel.:0528-341405 e-mail:dehoeksteen-nieuweroord@live.nl website:www.hoeksteen-nieuweroord.nl Aan

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Bij deze de nieuwsbrief van de maand juli. Tijdens deze laatste schoolweken staan er nog enkele momenten op de planning die voor u als ouders belangrijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie

Nummer 19 6 februari 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 19 6 februari 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 19 6 februari 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), CITO normering

Nadere informatie

Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Waterwilg Jaargang 16, nummer 14

Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Waterwilg Jaargang 16, nummer 14 Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Waterwilg Jaargang 16, nummer 14 Nieuwsbrief 12 december 2014 Jarigen Komende week zijn de volgende kinderen jarig; 13-12 Annick Gorissen groep 1 15-12 Berend Hennipman

Nadere informatie

Mededelingen. Op de warmste dag van het schooljaar werden alle kinderen door de ouderraad verrast met een ijsje. Bedankt voor deze frisse verrassing!

Mededelingen. Op de warmste dag van het schooljaar werden alle kinderen door de ouderraad verrast met een ijsje. Bedankt voor deze frisse verrassing! 7 juli 2015 2014-2015 nr. 6 Mededelingen Ouders bedankt! Graag willen wij u bedanken voor uw hulp bij allerlei activiteiten die dit schooljaar op school hebben plaats gevonden. De manier waarop u geholpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 0 Nieuwsbrief Maart 2015 Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief leest u over de volgende onderwerpen: Cito-toetsen: successen geboekt! Teach like a Champion heeft effect op onze onderwijsopbrengsten

Nadere informatie

Nummer 18 24 januari 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding?

Nummer 18 24 januari 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding? obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 18 24 januari 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding?

Nadere informatie

DOLFIJN NIEUWS A G E N D A. Nieuwsbrief nr. 1 12 september 2013. Locatie Noord: Weidestraat 1 3971 CH Driebergen T 0343-513216 F 0343-521249

DOLFIJN NIEUWS A G E N D A. Nieuwsbrief nr. 1 12 september 2013. Locatie Noord: Weidestraat 1 3971 CH Driebergen T 0343-513216 F 0343-521249 Nieuwsbrief nr. 1 12 september 2013 DOLFIJN NIEUWS Met deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gebracht van alle wetenswaardigheden binnen de school. -.-.- Stamgroepavond Op maandag 16 september vindt er

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f 1 6

N i e u w s b r i e f 1 6 N i e u w s b r i e f 1 6 Deltaweg 109, 2134XS Hoofddorp Tel: 023 561 91 87 e-mail: directie@obsoptimist.nl website: www.obsoptimist.nl Nieuw op school Kyan Abdelaziz is gestart in groep 12a en Mitch de

Nadere informatie

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

n ieuwsbrief Jaargang 19, nr.19, 17 juni 2015. Beste ouders,

n ieuwsbrief Jaargang 19, nr.19, 17 juni 2015. Beste ouders, Jaargang 19, nr.19, 17 juni 2015. n ieuwsbrief Beste ouders, Nog anderhalve week en het schooljaar zit er alweer op. Wat is het weer ontzettend snel gegaan. Deze laatste weken voor de grote vakantie hangt

Nadere informatie

De Zonnewijzer nr.21 03-07-2015 basisschool De Zonnebloem blz. 2

De Zonnewijzer nr.21 03-07-2015 basisschool De Zonnebloem blz. 2 KAMPIOEN VAN NEDERLAND Het is wellicht voor veel lezers al bekend, maar we willen het feit hier toch vermelden. Ons schoolvolleybalteam uit groep 6 is onlangs schoolkampioen van Nederland geworden. Dat

Nadere informatie

We hopen dat u er samen met uw kind volop van kunt genieten! Laatste Lispeltuut van het jaar Op vrijdag 11 juli verschijnt de laatste Lispeltuut!!!

We hopen dat u er samen met uw kind volop van kunt genieten! Laatste Lispeltuut van het jaar Op vrijdag 11 juli verschijnt de laatste Lispeltuut!!! Annie M.G. Lispeltuut Nieuwsbrief v an de Annie M.G. Schmidtschool Editie Van Hoornbeekstraat 34. Van de directie Zomerfeest Op beide scholen wordt er achter de schermen door ouders en teamleden kei hard

Nadere informatie

jaargang 12 nr. 1 augustus/september 2012

jaargang 12 nr. 1 augustus/september 2012 jaargang 12 nr. 1 augustus/september 2012 EEN MOOIE START! En vandaag ligt er alweer een verse nieuwsbrief voor u. Zo wensten wij elkaar een fijne vakantie en zo is een nieuw schooljaar begonnen. Waar

Nadere informatie

Infobrief nummer 18, 2014-2015

Infobrief nummer 18, 2014-2015 Infobrief nummer 18, 2014-2015 AGENDA Ma. 08-06-2015 Juf Christine ADV, meester Jeroen in groep 8 Inloop Di. 09-06-2015 Potje Wo. 10-06-2015 Do. 11-06-2015 Groep 7 bezoekt De Lingehof De Borgwal Daltonbasisschool

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Van harte wensen we u en jullie een heel gelukkig en gezond 2015! Personele zaken

KlimtorenNieuws. Van harte wensen we u en jullie een heel gelukkig en gezond 2015! Personele zaken KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 09 06-01-2015 Het nieuwe jaar.. In dit nummer: Het nieuwe jaar Personele

Nadere informatie

Een goede start na de vakantie

Een goede start na de vakantie Jaargang 5, nummer 1 Volgende: 11 september Een goede start na de vakantie Het is alweer de tweede week van het nieuwe schooljaar en we zijn goed gestart. De kinderen hebben zin in leren, zijn nieuwsgierig

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

maandbrief Maandbrief juli 2014 Nieuws van de directie Voorleesparade

maandbrief Maandbrief juli 2014 Nieuws van de directie Voorleesparade maandbrief Maandbrief juli 2014 Nieuws van de directie Met de spannende wedstrijd Nederland-Mexico nog in mijn achterhoofd begin ik aan dit stukje voor de een na laatste maandbrief van dit schooljaar.

Nadere informatie

In dit Turfje 01 Vanuit het MT

In dit Turfje 01 Vanuit het MT In dit Turfje 01 Vanuit het MT 02 Vanuit de groepen 03 Even voorstellen 05 Vanuit de MR 07 Vanuit de OC 07 Vanuit de Kober 09 Prinses Christina Junior Concours 09 Kermiskorting 10 Stichting Jeugd en Rouw

Nadere informatie