Nieuwsbrief september en oktober 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief september en oktober 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief september en oktober 2014 Belangrijke data Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag voor de leerkrachten: alle leerlingen vrij! Presentatie door architect van de nieuwbouwplannen kindcentrum De Geluksvogel om uur in de Hotel Management School, voor alle ouders en buurtbewoners t/m Herfstvakantie Groep 8: informatieavond over voortgezet onderwijs uur Studiedag voor de leerkrachten: alle leerlingen vrij! t/m Week van de rapportgesprekken, dinsdag kunnen ook gesprekken in de avond worden ingepland. September en oktober 2014 Beste ouders, Hier is voor u de nieuwsbrief van september en oktober. Een nieuwsbrief boordevol informatie. Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen binnen onze school. Ook op de schoolwebsite en onze facebookpagina vindt u alle actuele informatie over onze school. Wij wensen u veel leesplezier. Op weg naar een nieuwe school De Geluksvogel Je hebt mazzel dat je hier mag meedoen Workshops voor ouders door Ivizi Uit de ICT enquête van vorig schooljaar kwam naar voren dat veel ouders interesse hebben om meer informatie/vaardigheden te verkrijgen rondom de tablet/ipad. In overleg met Ivizi (Apple store, Kemenadeplein in Nazareth) hebben we daarom een workshop georganiseerd waarin o.a. de volgende onderwerpen aan bod komen: Basisgebruik ipad Wat is een Apple ID?

2 Mogelijkheden voor ouderlijk toezicht Belangrijke instellingen Dinsdag 23 september was de eerste avond. De ouders die mee hebben gedaan vonden de informatie erg nuttig en leerzaam. Op donderdag 9 oktober is de volgende workshop voor ouders in het Ivizi Support Center aan het Kemenadeplein in Nazareth (rotonde Meerssenerweg). Tijd: uur. Maximaal 10 aanmeldingen per avond. Er zijn nog plekken vrij!!! Bij grote interesse wordt een extra avond georganiseerd. Wilt u uw ICT vaardigheden en kennis vergroten, stuur dan een mailtje naar a.willems@mosalira.nl met vermelding van: - datum - aantal personen Projectgroep nieuwbouw De projectgroep nieuwbouw is druk bezig met het ontwerpen van het nieuwe Kindcentrum Limmel/Nazareth. Op dit moment zijn de volgende groepen actief bezig met het voorbereiden van de bouw van de nieuwe school: De projectgroep De projectgroep bestaat uit de architect, directie van school, gemeente Maastricht en experts over duurzaam bouwen. De projectgroep houdt zich bezig met de voortgang van de bouwtekeningen en zal straks ook het bouwproces begeleiden. De stuurgroep De stuurgroep bestaat uit bestuur Mosalira, directie van school en gemeente Maastricht. Zij bestuderen de voorstellen van de projectgroep en beslissen wat er wel en niet kan doorgaan van deze ideeën. De stuurgroep houdt zich bezig met het nemen van de beslissingen en bewaakt de financiële begroting van de bouw. De klankbordgroep De klankbordgroep bestaat uit vertegenwoordigers van alle toekomstige gebruikers in het nieuwe Kindcentrum. De klankbordgroep houdt zich bezig met het verzamelen van alle wensen en ideeën van de professionals die in het Kindcentrum zullen gaan werken en geven dit door aan de projectgroep. De werkgroepen Voor diverse onderdelen van de bouw worden er speciale werkgroepen gevormd. Deze werkgroepen gaan zich bezig houden met o.a. - de inrichting van het buitengebied (speelplaats en schoolomgeving) - de inrichting van de binnenruimtes - de communicatie naar ouders en naar omwonenden Ook ouders kunnen actief deelnemen in deze werkgroepen. Wilt u meedenken in een werkgroep? Laat dit weten aan het managementteam!

3 Uitnodiging voor presentatie door de architect van de nieuwbouwplannen van KINDCENTRUM DE GELUKSVOGEL op de Hoolhoes-locatie Op donderdag 16 oktober geven onderwijsstichting MosaLira en U- Architecten een toelichting op de nieuwbouwplannen voor het nieuwe kindcentrum De Geluksvogel op de Hoolhoes-locatie. Deze informatieavond vindt plaats van uur tot uur in de Hotel Management School. (Bethlehemweg 2, Maastricht) Tijdens de avond geeft de architect een toelichting op de bouwplannen en inrichting van het nieuwe kindcentrum. Daarnaast geeft Annette Wijnen, directeur van basisschool t Spoor een toelichting op de uiteindelijke invulling en bestemming van het nieuwe kindcentrum. U bent allen van harte uitgenodigd om deze informatieavond bij te wonen! Entree is gratis en de koffie staat klaar. Welkom Bureau Iris als medegebruiker van het gebouw in Nazareth. Vlak voor de zomervakantie was bekend dat de bovenbouw leerlingen van onze school allemaal in Limmel les zouden krijgen vanaf augustus. Dat betekent dat de hele bovenverdieping leeg zou komen te staan. Samen met de gemeente Maastricht heeft schoolbestuur MosaLira toen gezocht naar een goede oplossing om de leegstaande ruimtes te verhuren. Daaruit is Bureau Iris naar voren gekomen. Vanaf 1 augustus werken de mensen van Bureau Iris in het gebouw van locatie Nazareth. Als team hebben we inmiddels kennisgemaakt met de nieuwe bewoners en verloopt het samen werken in één gebouw heel goed. Overlast Kasteel Schaloenstraat Na de zomervakantie is er regelmatig overlast geweest bij de ingang van de gymzaal aan de Kasteel Schaloenstraat. Na vele vernielingen en bekladdingen heeft de school hiervan melding gedaan bij de politie. Vervolgens heeft de wijkagent actie ondernomen om de overlast te verminderen. Ook de school heeft maatregelen genomen: na sluitingstijd van de toegangshekken is de buitenruimte van onze school locatie Nazareth (speelplaats, tuin en fietsenhok) verboden gebied voor iedereen. Zo hopen we dat er een einde komt aan de vele vernielingen en bekladdingen van onze school. De hoge kosten van het herstellen en schoonmaken van de vernielingen besteden we liever aan leermiddelen en spelmaterialen voor de kinderen!

4 Krantenbericht over opvang vluchtelingen in Overmaze In september berichtte Dagblad De Limburger over de komst van vluchtelingen naar het gebouw van Overmaze. In dit bericht liet de verslaggever weten dat kinderen van het asielzoekerscentrum les zouden krijgen op school in Limmel. Veel ouders raakten hierdoor ongerust. Wij waren als school zeer verbaasd en verrast door dit krantenbericht, bij ons was hierover niks bekend. We hebben toen contact opgenomen met de gemeente Maastricht. Inmiddels is er een informatiebijeenkomst geweest voor alle buurtbewoners en daarin is het volgende gezegd ten aanzien van onderwijs: De ervaring leert, dat ongeveer 10% van de asielzoekers kinderen zijn. Bij een aantal van 600, gaat het dus om rond de 60 kinderen. Ongeveer de helft daarvan gaat naar het basisonderwijs; de andere helft zijn leerlingen voor het voortgezet onderwijs. Wat betreft de verdeling van de kinderen wordt er eerst gekeken hoe dit in het belang van de kinderen kan worden uitgevoerd. Met de gemeente is afgesproken ergens een plek te vinden om deze kinderen op te vangen. Dat moet een gebouw zijn, dat leeg staat en een bepaalde periode gebruikt kan worden. Op het moment dat de kinderen 'speelplaatstaal' kunnen spreken, dan kunnen ze verspreid worden over meerdere scholen. Het gaat dan om 4 à 5 kinderen per school. Werkgroep Veilige Oversteek Kort geleden hebben wij als school een gesprek gehad met de gemeente Maastricht over onze zorgen omtrent de verkeerssituatie. De gemeente deelt de zorgen van de ouders en de school. Het is daarom aangevraagd dat de toezichthouders van de gemeente in de ochtendspits zullen blijven tot de tunnel onder het spoor klaar is. Deze toezichthouders zijn er dus van uur voor de fietsende kinderen. Aan het eind van deze periode zullen we wederom een gesprek met de gemeente hebben om te bekijken waar nog knelpunten liggen en hoe we verder gaan. Als u als ouder hierbij aanwezig wilt zijn, kunt u dit melden bij juf Silvia (s.soons@mosalira.nl) of juf Maud (m.nuss@mosalira.nl) Bij de rotonde bij Ivizi blijft een conciërge en/of vrijwilliger brigadieren voor de voetgangers. We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers om ons te ondersteunen met het brigadieren. Bent u in de gelegenheid? Wilt u zich aanmelden of heeft u nog opmerkingen over de verkeerssituatie? U kunt terecht bij juf Silvia of juf Maud. Voor extra informatie verwijzen wij naar de volgende website:

5 Duurzame school: verzamelen en recyclen doen we samen! Actie lege inktcartridges en lege batterijen U kunt ook nog steeds op school lege inktcartridges en lege batterijen inleveren. De ton voor batterijen en inleverbox voor cartridges vindt u bij de ingang bij de balie van de conciërge. Iedere kilo lege batterijen die wij als school ophalen, is geld waard. We verdienen hiermee namelijk spaarpunten die we kunnen inwisselen voor nieuw spel- en speelmateriaal. Ook voor u is er een leuke actie: wanneer er minimaal 10 batterijen in een plastic boterhammenzakje gestopt worden inclusief een papiertje met de naam, adres en telefoonnummer, kunnen er prijzen gewonnen worden (reischeques VVV-cadeaubonnen). Niet inleveren: lege auto accu s of andere industriële accu s. Helpt u ons mee om zoveel mogelijk in t zamelen? Alvast bedankt voor uw medewerking! Even voorstellen juf Sandy Hallo allemaal, Ik zal mij even voorstellen, Mijn naam is Sandy Tierney. Ik ben 44 jaar oud en moeder van mijn dochter Fleur (20) en zoon Pepijn (14). Ik werk al vijf jaar binnen de organisatie als psychologisch assistent en houd me dan voornamelijk bezig met het afnemen van intelligentie testen. Dit jaar zijn mijn werkzaamheden op een andere manier ingedeeld. Ik werk nu drie dagen op bassischool t Spoor als onderwijsassistent, in de groepen 3-4 en 4-5. Daarnaast werk ik dan nog één dag in de week binnen de organisatie als psychologisch assistent. Ik kan zeggen dat ik geboft heb, dat ik met hele leuke collega s op basisschool t Spoor mijn nieuwe werkzaamheden mag verrichten. Samen met alle lieve, leuke, unieke, enthousiaste leerlingen hoop ik hier samen met iedereen een hele leuke tijd te mogen beleven. Ik heb er zin in! Groetjes Sandy Ziekmelden/afwezig/wat later Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer uw zoon/dochter afwezig zal zijn of later zal komen. Dit kan via telefoonnummer , voor Nazareth én voor Limmel.

6 Ouderbijdrage Voor elke leerling vragen wij een eenmalige eigen bijdrage van ouders. Deze bedraagt 21,00 per leerling. Wij verzoeken u om de ouderbijdrage over te maken naar IBAN: NL45INGB Ten name van: basisschool t Spoor Onder vermelding van: 8302/OBD/ voor en achternaam van uw kind(eren) Met de ouderbijdrage zullen wij ook dit schooljaar weer een aantal interessante en gezellige activiteiten/uitstapjes organiseren naast het reguliere lesprogramma. Onder bepaalde voorwaarden kunne ouders in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in deze kosten. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met het Wijkservicepunt, Kasteelschaloenstraat 54, Maastricht. Bewegingslessen in het water. Vrijdag 10 oktober 2014 hebben alle leerlingen vrij van school i.v.m. studiedag. Het zwemmen gaat deze dag WEL door. Omdat er geen school is, vragen we van de ouders om de leerlingen zelf naar de bus te brengen en ze na het zwemmen weer bij de bushalte op te halen. Met de zwembus zal onze vaste vervangster juf Judith samen met de stagiaires van groep 4 met de kinderen naar het zwemmen gaan. Brengen: Buurthuis Nazareth uur komt de zwembus Lochtmanshuis Limmel uur komt de zwembus Ophalen: Lochtmanshuis Limmel uur komt de zwembus De ouders van groep 4 hebben hierover een brief en een mail ontvangen. Voor uw vragen over het schoolzwemmen kunt u terecht bij juf Maud, m.nuss@mosalira.nl Tussenschoolse opvang: overblijven Lekker en gezond! Sinds april is er elke week vers fruit tijdens het overblijven, dankzij supermarkt Attent in Nazareth. Samen met de tosti dagen maakt dit dat de kinderen heerlijk gezond kunnen smullen tijdens het overblijven! Aanmelding en betaling TSO U kunt uw kind te allen tijde aanmelden bij de coördinator tussenschoolse opvang van de school, of bij de leerkracht van uw kind.

7 Wij werken met een strippenkaart, waarmee uw kind vijf of tien keer kan overblijven. Zodra uw kind is aangemeld, kan het meteen deelnemen aan de tussenschoolse opvang. Betaling van de tussenschoolse opvang kan contant. De kosten zijn 5,50 voor een kleine kaart, deze bevat 5 strippen, en 11,- voor een grote kaart deze bevat 11 strippen waarvan er een gratis is. Ook kunt u ervoor kiezen om voor een heel schooljaar te betalen. Dit kunt u aangeven bij de coördinator overblijven. U ontvangt dan een factuur met de resterende overblijfkosten van het schooljaar, die u kunt overmaken per bank. Wel vragen wij u dit jaarbedrag vóór 1 november 2014 te betalen. U kunt dit totaalbedrag overmaken op IBAN NL45INGB ten name van basisschool 't Spoor onder vermelding van: 8302, TSO, naam van uw kind(eren) en groep/locatie Meer informatie over de TSO? Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met onderstaande: Désirée Huntjens voor locatie Nazareth (dham.huntjens@mosalira.nl) Maud Nuss voor locatie Limmel (m.nuss@mosalira.nl) Stichting KIX KIX is het centrale coördinatiepunt voor alle naschoolse activiteiten voor alle kinderen in de gemeente Maastricht. Via dit coördinatiepunt werken scholen, kinderopvang en peuterspeelzaal samen om op professionele wijze naschoolse activiteiten in de wijk aan te bieden, transparant en toegankelijk voor alle kinderen in Maastricht, dus ook voor jou! Ook de leuke, sportieve naschoolse activiteiten van Maastricht Sport kunt u via deze website bekijken. Via de website van KIX kun je zien wat er gepland staat en kun je je meteen inschrijven om mee te doen. Tot KIX! MR Nieuws Aan het begin van schooljaar namen wij afscheid binnen de MR van MR lid juf Wendy Roijen. Juf Wendy zal niet langer deel uit maken van de MR, aangezien zij andere taken binnen onze school gaat vervullen. Wij bedanken juf Wendy voor haar jarenlange inzet in onze MR. De MR voor het schooljaar bestaat uit: Oudergeleding Gabrielle Zink gab-zink@home.nl voorzitter Oudergeleding Maurice Bastings maurice.bastings@gmail.com Personeelsgeleding Maud Nuss m.nuss@mosalira.nl secretaris Personeelsgeleding Désirée Huntjens dham.huntjens@mosalira.nl

8 De MR denkt of beslist mee over de formatie van het team, de klassenorganisatie, het (digitaal) pestbeleid, overblijven, de financiën en veiligheid op school, het jaarplan en ondernemersplan, onderhoud van gebouwen en speelplaats e.d. Eén van de doelen van de MR is te komen tot een goede communicatie met ouders/verzorgers, leerlingen, leerkrachten en directie/managementteam. Daarom nodigt de MR iedereen uit mee te denken over het reilen en zeilen van de school. Voor vragen en/of opmerkingen kunt U terecht bij de leden van de MR. Verantwoording besteding geld ouderbijdrage: Inkomsten ouderbijdragen schooljaar Uitgaven voor activiteiten en vieringen: Kinderboekenweek 12,85 Totaal inkomsten: 2.866,05 Sinterklaas Kerstmis Carnaval Pasen Communie Overige (bedankjes, drinkbekers, vaderdag, moederdag etc.) 644,90 149,60 65,00 53,15 20,00 118,94 Totaal uitgaven: 1.064,44 Saldo naar reserve: 1.801,61 De reservering van het saldo is bedoeld voor o.a. financiering van het grote schoolreisje in juni 2015 Deze verantwoording is vastgesteld voor akkoord door de MR. Ook bent u als ouder van harte welkom om onze MR vergadering bij te wonen. De volgende MR vergadering is maandag 13 oktober om uur in het schoolgebouw locatie Limmel. Via de mail ontvangt u van ons de agenda voor deze vergadering. De MR zal ook aanwezig zijn bij de presentatie van de nieuwbouwplannen voor het Kindcentrum De Geluksvogel door de architect op 16 oktober Wij hopen dat veel ouders deze avond mee komen kijken naar de ontwerpen van de architect!

9 Ouderwerkgroep De ouderwerkgroep verwelkomt weer een nieuw lid. Dimitri Nelissen, papa van Stevie in groep 7L en Bregje in groep 3N. Hij komt onze OWG versterken. Wij wensen hem veel plezier binnen onze OWG. De nieuwe versie van het handboek kunt u vanaf het nieuwe schooljaar bekijken op onze website De OWG wenst alle leerlingen, ouders en teamleden een heel fijn schooljaar! Voor meer info over onze ouderwerkgroep, kunt u contact opnemen met juf Anouk Willems in Limmel (a.willems@mosalira.nl) of in Nazareth juf Silvia Soons (s.soons@mosalira.nl). Ook wordt er van elke ouderwerkgroep vergadering een notulen gemaakt. Deze kunt u vinden op onze vernieuwde website Zo kunt u lezen wat er allemaal besproken wordt tijdens zo n vergadering en waar de ouderwerkgroep zich zoal mee bezig houdt. We houden u op de hoogte. De volgende nieuwsbrief verschijnt begin november Team basisschool t Spoor

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief maart 2015 Belangrijke data 09-03-2015 t/m Week van de rapportgesprekken, dinsdag 10-03-2015 kunnen 13-03-2015 ook gesprekken in de avond worden ingepland. 12-03-2015 Informatieavond nieuwbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief april 2015 Belangrijke data 24 april Koningsontbijt op school 25 april t/m 10 mei Meivakantie 10 mei Moederdag 11 mei Feestelijke opening in Limmel van de eerste schooldag met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Belangrijke data 03-02-2015 Uitroepen schoolprins en schoolprinses carnaval 13-02-2015 Carnavalsviering LET OP! De leerlingen blijven allemaal over en zijn om 14.00 uur uit. Er

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni en juli 2014

Nieuwsbrief juni en juli 2014 Nieuwsbrief juni en juli 2014 Belangrijke data 7 juli schoolreis 8 juli doorschuifochtend om 8.30 uur: alle leerlingen gaan kennismaken met hun nieuwe klas en juf van het nieuwe schooljaar. 9 juli groep

Nadere informatie

STUDIEDAG GAAT NIET DOOR, ALLE KINDEREN KOMEN GEWOON

STUDIEDAG GAAT NIET DOOR, ALLE KINDEREN KOMEN GEWOON Nieuwsbrief mei 2014 Belangrijke data 28 april t/m 11 mei Meivakantie 11 mei Moederdag 20 mei groep 7: praktijkexamen verkeer op de fiets 23 mei Inleveren briefjes schoolfotograaf 28 mei STUDIEDAG GAAT

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

De Geluksvogel. Welkom! Inhoud: Je hebt mazzel als je hier mag meedoen! Social media

De Geluksvogel. Welkom! Inhoud: Je hebt mazzel als je hier mag meedoen! Social media Nummer 1: december 2014 De Geluksvogel Je hebt mazzel als je hier mag meedoen! Inhoud: Welkom Nieuw onderwijsconcept Even voorstellen.. Info avond nieuwbouw Welkom! Nieuwbouwproject Integraal KindCentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014

Nieuwsbrief januari 2014 Nieuwsbrief januari 2014 Belangrijke data 21 december t/m 5 januari Kerstvakantie 31 januari Studiedag over nieuwbouw school Alle leerlingen vrij! 28 februari Carnavalsviering op school Géén zwemmen! Januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Belangrijke data 13 juli Schoolreisje 15 juli Musical groep 8 16 juli Doorschuifochtend: alle leerlingen gaan na de kleine pauze oefenen in de groep van volgend schooljaar 17 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Opbrengst Jantje Beton: 486,46. Belangrijke data. Belangrijke info. November 2015

NIEUWSBRIEF. Opbrengst Jantje Beton: 486,46. Belangrijke data. Belangrijke info. November 2015 NIEUWSBRIEF November 2015 Belangrijke data * Sinterklaasviering: vrijdag 4 december Opbrengst Jantje Beton: 486,46 * Studiedag: maandag 7 december * Schaatsen groep 6-7-8: maandag 14 december * Kerstviering:

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Belangrijke data 5 december Sinterklaas en zijn Pieten komen op bezoek op school 6 december studiedag: alle leerlingen vrij Leerkrachten professionalisering ipads 10 december

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2018-2019, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 9, nr..; 2 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Koningsspelen. Belangrijke data. Belangrijke info. Mei 2016

NIEUWSBRIEF. Koningsspelen. Belangrijke data. Belangrijke info. Mei 2016 NIEUWSBRIEF Mei 2016 Belangrijke data * Donderdag 19 mei fietscontrole groep 7 * Dinsdag 24 mei praktijkexamen verkeer groep 7 Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat

Nadere informatie

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar FlexFlits Nr. 11 4 juli 2019 Vakantierooster en vrije dagen schooljaar 2019-2020 Herfstvakantie ma 14-10-2019 t/m vr 18-10-2019 Kerstvakantie ma 23-12-2019 t/m vr 03-01-2020 Carnavalsvakantie ma 24-02-2020

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 7 16 november Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 7 16 november Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 7 16 november 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 12 nummer 4 vrijdag 11 september 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 16 11 maart 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 11 maart Uitgave

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Leerlingenraad basisschool t Spoor. Belangrijke data

NIEUWSBRIEF. Leerlingenraad basisschool t Spoor. Belangrijke data NIEUWSBRIEF Oktober 2015 Belangrijke data * Herfstvakantie Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober * In de schoolkalender staat een klein foutje. Op zaterdag 19 december staat "school tot 12.00 uur" deze notitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Oktober 2017

MARIMBAZUIN Oktober 2017 MARIMBAZUIN Oktober 2017 De van Willemien, directeur Allemaal genoten van een heerlijke zonnige herfstvakantie? Ook meester Bart heeft een bijzondere week achter de rug. Collega s zijn al op bezoek geweest

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Belangrijke data. Eerste schoolweek!

Belangrijke data. Eerste schoolweek! Belangrijke data Vrijdag 31 augustus: groep 1-2-3 vrij Donderdag 6 september: betaling ouderbijdrage van 8:15 8:45 en van 11:45 12:15 Maandag 10 september: studiedag; alle leerlingen vrij Donderdag 13

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

De Geluksvogel. Eerste steenlegging. Inhoud: Je hebt mazzel als je hier mag meedoen! Social media

De Geluksvogel. Eerste steenlegging. Inhoud: Je hebt mazzel als je hier mag meedoen! Social media Nummer 6: maart 2015 De Geluksvogel Je hebt mazzel als je hier mag meedoen! Inhoud: Eerste steenlegging De Geluksvogel door de Bril van Frans (directeur BSO De Boomhut) De Geluksvogel door de Bril van

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 )

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 ) Hallo Nummer 14 (schooljaar 2016-2017, 25 juni 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Nieuws van de oudervereniging Nieuws

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN Schooljaar 2017/2018, nr. 1 SEPTEMBER, OKTOBER ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gemonde,

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief TSO Geachte ouder(s), verzorger(s), Deze brief gaat over de TSO in het schooljaar 2018-2019. Via de aanmeldstrook kunt u inschrijven voor TSO (na de zomervakantie). Ook als uw kind in het huidige

Nadere informatie

Datum Activiteit Waar Tijdstip 13 september Lesvrije dag voor

Datum Activiteit Waar Tijdstip 13 september Lesvrije dag voor VOORAF De eerste week van het nieuwe schooljaar zit er alweer op! Na een heerlijke vakantie is het altijd even wennen. Voor de meeste kinderen is het een beetje spannend: een nieuwe juf of meneer, andere

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord DigiDUIF Iedereen heeft deze week

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen Nummer 33 28 e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 10 juni 2 e pinksterdag extra vrije dag. 11 juni Jeroen Oosterhof tot 14.30 uur afwezig ivm directie overleg 12 juni Tussenevaluatie met ouders over de SOVA training

Nadere informatie

UITNODIGING Informatieavond Andere Schooltijden

UITNODIGING Informatieavond Andere Schooltijden Inleiding Onlangs in het journaal en prominent in het Algemeen Dagblad: Het basisonderwijs gaat geleidelijk aan over op andere schooltijden. Bijna 20% van de basisscholen werkt al met andere schooltijden

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 6 Datum: 27 september 2018

Schooljaar: Nummer: 6 Datum: 27 september 2018 Schooljaar: 2018-2019 Nummer: 6 Datum: 27 september 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Kom erbij, is het motto van de Kinderboekenweek van dit jaar. Daar gaan wij natuurlijk op Weilust ook mee

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 32ste jaargang nr. 37 26 juni 2019 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317 843525 JARIGEN 30-06 Dirk, groep 2B 30-06 Hannah, groep 8 02-07 Shania, groep

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 17 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Algemene ledenvergadering Oudervereniging Studiedagen: Vrijdag 28 september

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 6 januari: Eerste lesdag van

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint,

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, FlexFlits Nr. 3 8 november 2018 Anti-pest beleid De Piramide In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, Ik hoef geen pepernoten, geen chocoladeletter, geen skateboard, geen fiets,

Nadere informatie

Info oktober In deze info

Info oktober In deze info Info oktober 2019 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info Inhoud Belangrijke data... 1 Studiedag... 2 Overblijven ná de herfstvakantie...

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 4 28 september Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 4 28 september Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 4 28 september 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Opbrengst Bag2School: 222,- Belangrijke data. Belangrijke info WAUW!!!!!

NIEUWSBRIEF. Opbrengst Bag2School: 222,- Belangrijke data. Belangrijke info WAUW!!!!! NIEUWSBRIEF Januari 2016 Belangrijke data * Carnavalsviering: 5 februari Opbrengst Bag2School: 222,- * Eerste steenlegging IKC De Geluksvogel Woensdag 17 februari Belangrijke info * Ziekmelden/afwezig/wat

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Ernst & Bobbie op De Bolster sparen met Jumbo voor gratis voorstelling.

't Bölsterke. Algemene informatie. Ernst & Bobbie op De Bolster sparen met Jumbo voor gratis voorstelling. 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 07 sept 2018 180903 volgnummer 03 Ernst

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag 29 Luizencontrole 30 31 Kleine Steeg 11 046-451349 Dunantstraat 11 september 2017 1 2 3 4 5 6 7

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Thema. Sjouwen en Bouwen. Belangrijke data. Juli * 18 juli schoolreisje groep 4 & 5 en 6 t/m 8. * 19 juli groep 1 t/m 3

NIEUWSBRIEF. Thema. Sjouwen en Bouwen. Belangrijke data. Juli * 18 juli schoolreisje groep 4 & 5 en 6 t/m 8. * 19 juli groep 1 t/m 3 NIEUWSBRIEF Juli 2016 Belangrijke data * 18 juli schoolreisje groep 4 & 5 en 6 t/m 8 Thema Sjouwen en Bouwen * 19 juli groep 1 t/m 3 * 20 juli musical groep 8 * 22 juli laatste schooldag Aangezien de bouw

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers,

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers, SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 1 2-9-2019 Singelnieuws www.obsdesingel.com Beste ouders/verzorgers, Ik hoop dat u allemaal heeft genoten van een zonnige zomervakantie en dat we met elkaar uitgerust aan het nieuwe

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

brief over het overblijven Activiteiten overzicht zomervakantie Enschede Noord

brief over het overblijven Activiteiten overzicht zomervakantie Enschede Noord Nieuwsbrief Donderdag 19 Nummer 39 Nieuw op school Na de zomervakantie begint in groep 1A Emanuel Malki. Veel succes en plezier Emanuel! Terugblik op het schooljaar 2011 2012 Het jaar zit er weer op! Wat

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras obs De Phoenix Week 38-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over de startgesprekken, de speerpunten

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

tussenschoolse opvang o.b.s. de Runde Informatie voor ouders Colofon: O.b.s. de Runde tussenschoolse opvang

tussenschoolse opvang o.b.s. de Runde Informatie voor ouders Colofon: O.b.s. de Runde tussenschoolse opvang tussenschoolse opvang o.b.s. de Runde Informatie voor ouders Colofon: O.b.s. de Runde tussenschoolse opvang Runde zz 84 7881 HP Emmer-Compascuum Tel: 0591-351446 Schooljaar 2015 2016 Pagina 2 Pagina 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 17 april 2019 (4 blz.) Inhoud: kinderen op De Heerdstee, jaarplanning, Klasbordapp, OR (Avondvierdaagse), MR (besproken punten), gratis kinderfiets laten maken, ouders gevraagd wijkvernieuwing, uitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA

Nieuwsbrief 5. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA Nieuwsbrief 5 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA vrij 3 nov. Extra gymles voor groep 7 do 9 nov. Les over brandveiligheid voor groep 6 vrij 10 nov. Extra gymles voor groep 8 wo 15 nov.

Nadere informatie