Zon, mens én paard in ontwikkeling! Invloed van de zon, kosmos en natuurkrachten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zon, mens én paard in ontwikkeling! Invloed van de zon, kosmos en natuurkrachten"

Transcriptie

1 Pagina 1 Zon, mens én paard in ontwikkeling! Invloed van de zon, kosmos en natuurkrachten Hoe meer je weet, hoe groter je vertrouwen en hoe kleiner je vrees zal zijn. Medewiwin gebed, Ojibway (Indianen) Zielsopdracht van het paard Je kunt ervan uit gaan dat Paarden net als mensen, een bezielde weg doorlopen op Aarde. Een levensloop die grotendeels niet zomaar gaat zoals het gaat ontmoetingen met andere paarden, mensen en plekken die passen bij hun zielsontwikkeling. Paarden zijn sterker verbonden met de natuur dan mensen en reageren sterker en directer op natuurverschijnselen, zoals maansverduisteringen of bv. een volle maan. De meest elementaire krachten die we kennen, zijn de natuurkrachten: licht (warmte), wind en water. Al deze krachten zijn uiteindelijk (weer) afkomstig van de zon, de voornaamste en belangrijkste energieleverancier van de aarde. De zon verlicht en verwarmt de aarde (licht en warmte), de aarde draait om de zon en haar as (zwaartekracht, opwaartse kracht) en daardoor ontstaat er beweging in de atmosfeer (wind/luchtdruk) en valt er neerslag op aarde (water). Ruimtebewoner van de planeet Aarde Zonnestormen zijn onderdeel van ons bestaan als Aardebewoner, we zijn samen met de dieren ruimtewezens die een tijdje op de planeet Aarde vertoeven om hier en daar onze bijdrage te doen en ons bewustzijn te verruimen. Ons melkwegstelsel is in ontwikkeling en altijd in beweging maar met name deze periode is onze Aarde in een bijzonder veranderingsproces. Het veranderingsproces is met name voelbaar in de behoefte meer naar het hart te leven en anders om te gaan met emoties. Dieren doen hier in mee. Denk hierbij letterlijk aan vergroting van gedachtekracht en de invloed van de mens op het paard in deze context. De telepathische overdracht zal alleen maar groter worden. Al jouw emoties komen sterker binnen bij het paard dan bijvoorbeeld 10 jaar geleden, omdat de trilling van de Aarde is gewijzigd en ook die van de paarden zelf. Vergeet ook niet dat letterlijk evenwichtsproblemen en hoofd pijnen bij paarden ontstaan omdat paarden, net als dolfijnen en walvissen de ontwikkelingsweg vervolgen van deze tijd namelijk meer gevoel, vrouwelijke energie, meer synchroniciteit en vredige rust in plaats van wilskracht, prestatie, druk en persoonlijke belangen.

2 Pagina 2 Kernwoorden voor de komende periode zijn: onafhankelijkheid, zuiverheid (ook in water, voeding, sfeer en contact), versterken van innerlijke kracht, herstellen van intuïtieve vermogens. Maar daarnaast heeft dit veranderingsproces ook letterlijk invloed op de Aarde en meetbare zaken zoals: - golfstromen veranderen in de grote oceanen en de temperatuur van de zeebodem stijgt - poolverschuiving (zeer langzaam proces maar wel actueel) - verandering van chakra s van de aarde maar ook bij mens en paard - Noordpool smelt, maar het ijs op de Zuidpool groeit - 500% meer vulkaanuitbarstingen en tornado s - meer water.. meer regen, verschuiving van land en letterlijk en figuurlijk een ander evenwicht op Aarde. Paarden voelen dit sterk aan, ook met betrekking tot aardschokken op grote diepten (denk aan de recente aardschok van 7.8 op 10 km. diepte die heel wat in beweging brengt op het oppervlak) - het zogenaamde energetische raster en netwerk verschuift op Aarde Vruchtbaarheid De invloed van onze zon en ons melkwegstelsel komt voort uit grotere krachten uit andere stelsel die ons meenemen op een volgende reis. Onze zon zelf, staat onder voortdurende invloed van grotere zonnen en magnetische krachten uit andere stelsels, zoals Ophiuchus. (achter Schorpioen). Dit veroorzaakt meer zonneactiviteit van onze eigen zon. Naast de normale 11 jarige cyclus van de zon met de zogenaamde verhoogde zonneactiviteiten, is veel (meer) op dit moment niet langer te verklaren voor astronomen. Er is een onverklaarbaar patroon van activiteit, beweging en planetenloop. De Tijd is dan ook in verandering! Astrologen waaronder ik krijgen steeds meer moeite tijd te duiden omdat de intenties van mensen steeds bepalender worden. Ons hart, verbonden aan onze zon, kan enorm in kracht toenemen. Onze vruchtbaarheid zit hem dan ook in de opbouwende positieve omwentelingen die hart gerelateerd zijn. Volg je hart en kan er weinig mis gaan. Dit geldt minstens net zo sterk voor paarden! Mocht er een behoefte ontstaan je merrie te willen laten dekken, of insemineren, houd dan rekening met de zonnestormen! Zet je paard meer in de zon, in het licht, werk aan het hart. J. Vruchtbaarheid is in het algemeen groter binnen 2 dagen na een zonnevlam. Onze paarden doen hun galactische bijdrage naast hun eigen stukje zielsontwikkeling en helpen ze ons op weg deze omschakeling en verankering van de zachtere energie te doen laten plaatsvinden. Onze paarden zelf trillen sterk mee in de magnetische krachten van de Aarde en bevrijden zich van familiethema s en energetische ziektes. Denk aan de sterke en zwakke punten uit bepaalde bloedlijnen. Dit veranderingsproces kan zich openbaren door onverklaarbare klachten van paarden, moeilijk te duiden stemmingen of grenzen die aangegeven worden door paarden omdat ze niet langer bestand zijn tegen de hardere en mentale omgang met mensen.

3 Pagina 3 beeld van de Aarde, gezien vanaf onze maan een beeld om je te herinneren dat we nu eenmaal ruimtewezens zijn bewoners van de planeet Aarde Buitenaardse informatie en nieuwe kennis Een zonnestorm ontstaat als er verhoogde activiteiten op de zon plaatsvinden. Je moet hierbij denken aan hitte- uitbarstingen op het oppervlakte van de zon die tot een hoogtepunt komen, dit veroorzaakt een zonnestorm. Een uitbarsting is binnen 8 minuten voelbaar op Aarde, de zonnestorm doet er ongeveer 2 dagen over voor hij de Aarde bereikt. In invloed doen ze zeker niet voor elkaar onder. Door deze explosieve uitbarstingen op de oppervlakte ontvangt de Aarde grote hoeveelheden elektrisch geladen deeltjes. Door de aantrekkingskracht van de aarde komen deze deeltjes binnen het magnetisch veld van de aarde en worden ze met grote kracht en snelheid naar de aarde toe getrokken. Deze constante stroom van zonnemateriaal, bevat niet alleen elektrische deeltjes afkomstig van de zon maar bevat ook kennis en trilling, waar paarden en in het algemeen gevoelige mensen sterk op reageren. Normaal gesproken beschermt het aardmagnetisch veld ons tegen zonnestormen maar bij hevige activiteit van de zon kunnen de deeltjes in de buurt van de polen de aarde bereiken. Dit is dan zichtbaar als noorderlicht (poollicht). Hevige zonnestormen kunnen leiden tot verstoringen aan elektriciteitsnetwerken en satellietverbindingen op aarde. GPS- systemen zullen hierdoor niet goed kunnen functioneren. Het effect bij o.a. dolfijnen en walvissen is dat zij hun route niet meer weten de innerlijke wegwijzer ontregelt raakt, dit is ook iets wat bij paarden wordt gesignaleerd. Hoewel paarden bij onze manier van paardenhouderij, altijd naar huis leiden, kun je toch opmerken dat paarden ook regelmatig de weg kwijt zijn. Zonnekracht De kracht van zonneactiviteit kan op meerdere manieren gemeten worden. Zo kan een zonnestorm worden ingedeeld in een van de volgende drie hoofdklassen: - X: dit zijn de ergste zonnestormen, die kunnen leiden tot het uitvallen van satellietverbindingen en elektriciteitscentrales. NASA en ESA verwachten dat dit zal gebeuren en zijn gedeeltelijk hierop voorbereid. Denk aan uitval van satellieten, internet, telefoonverkeer, navigatie In maart 1989 was er een zonnestorm die grote schade toebracht aan de elektriciteitscentrales in Quebec in Canada.

4 Pagina 4 Toen werd het poollicht zelfs in Noord- Afrika gezien! - M: dit zijn matige uitbarstingen, die vooral rond de polen tot overlast zorgen, zoals korte perioden van uitval van radioverbindingen - C: dit zijn kleine uitbarstingen die nauwelijks invloed hebben op praktische zaken maar wel gevoelsmatig doorwerken. De zonnestormen veroorzaken tijdelijke storingen in de magnetosfeer van de aarde en duren gemiddeld 24 tot 48 uur. Effect Vooral onder de hoogsensitieve mensen zijn er vlak voor,tijdens en 3 dagen na CME s wel degelijk effecten merkbaar, denk aan: - duizeligheid - hartkloppingen - extreme vermoeidheid - plotselinge verkoudheid - gewrichtsklachten - benauwdheid - mentale chaos/piekeren, zwaar hoofd - plotselinge conflicten, woede aanvallen etc. Ook in de wereld zijn er naast vulkaanuitbarstingen ook meer conflicten op het nieuws hoorbaar. Emoties worden versterkt. Als je je bewust bent van de zonne- activiteit, kun je werken aan het versterken van je aarding, lichtkracht en verbinding maken met o.a. de kristallen in de Aarde. Hierover vertel ik o.a. meer op mijn lezingen. Je kunt deze emotionele turbulentie namelijk prima opvangen! Eye- openers Waarom deze informatie? Omdat we ons nog niet altijd bewust zijn van de grote invloed van het heelal op ons dagelijks leven. Het feit dat wij maar gewoon ruimtewezens zijn die continu reageren op kosmische krachten, geeft een belang van kennis en bewustzijn op dit gebied. Deze invloed zal alleen maar toenemen. In mijn nieuwsbrief van mei 2015, lees je meer informatie over deze feiten. De natuurkrachten van de Aarde zijn ook voor onze paarden en dieren in het algemeen, een belangrijke factor in welzijn en gemoedstoestand. Graag draag ik mijn steentje bij door kennisoverdracht en met de karmische horoscoop als basis hier op individueel niveau inzicht in te krijgen. Want, wanneer je eenvoudigweg weet via bv. de website dat er gisteren een zonnevlam is geweest in de categorie M of X, kun je hiermee rekening houden in de omgang met jouw paard. Ik hoop dat wanneer je paard een dagje anders is, of je niet begrijpt waarom hij met zijn hoofd schudt, zijn ogen anders staan of wat spanning in zijn lijf zit die je er niet makkelijk uit krijgt. dan hoop ik dat je je realiseert dat ook jouw paard, samen met jou, reageert op zonne- activiteit!

5 Pagina 5 Het mooie aan deze zonneactiviteit is, dat het ons verder op weg helpt onze lichtkracht te versterken. Zelf merk ik dat ik regelmatig inzichten en eyeopeners ontvang na een zonnevlam en mijn lijntje met het hoger Zelf sterker is. Wanneer je weet dat het emotionele veld los trilt door de zonneactiviteit, voel je wel aan dat het ons een kans geeft los te komen van oude patronen en conditioneringen die niet langer passen bij de nieuwe tijd, het Aquarius tijdperk. Paarden worden beperkt in het volgen van hun ziel, kunnen niet grazen, reizen, socialiseren naar wens en hebben wat extra steun nodig zo nu en dan? Ik denk het wel. Het werd me duidelijk tijdens het werken als trainer op grote handelsstallen in het binnen- en buitenland. Honderden paarden heb ik gereden en allerlei paardenzielen ontmoet. De diversiteit in ontwikkelingsweg en emotionele intelligentie heb ik via deze weg kunnen waarnemen. Ook is toen de verrijking door de astrologie in de betere begeleiding en training van het paard succesvol gebleken. Hart Intelligentie Door jouw hart te volgen en hierin ook het paard te erkennen, zal de verbinding tussen jou en je paard verder ontwikkelen in een nieuwe relatie, behorend bij deze tijd. Ieder in zijn eigen ruimte, ieder op zijn eigen pad, respect en erkenning voor de ziel achter de persoonlijkheid. De zogenaamde zachtere, vredige energie die op dit moment op Aarde terrein wint, wordt geholpen door een focus op het positieve en helpt ons door deze tijden met kracht heen te reizen. Ook voor een paard is het belangrijk in het NU te zijn en de zachte energie van de mensen om zich heen te voelen. Soms kan een paard wat hulp vragen voor zijn eigen emotionele processen. Vaak uit zich dit lichamelijk, verplichte aandacht en zorg voor een boodschap van het lichaam. Het hart is de poort naar het verhogen van de energietrilling en bewustzijn. Paarden met bijzondere levenservaringen of trauma s dienen soms geholpen te worden hun hart weer vrij en open te maken. Wanneer jij jouw hart opent, help je ook dat van jouw paard verder te ontwikkelen. Paarden zijn, door de wijze waarop wij ze voeden, onderhouden en beperken, grotendeels afhankelijk van onze Hart intelligentie! Daarnaast zijn veel paarden hun hartverbinding deels kwijt geraakt door de beperkte vrijheden en tegennatuurlijke manier van leven. Net als wij mensen. Het gelukkig zijn en glimlachen is zeer belangrijk. Zoek het niet buiten jezelf. Je activeert deze fijne stroom al met vriendelijkheid, met dankbaarheid, met liefde.. door jouw paard te behandelen zoals je ook zelf behandeld wilt worden..niet kwaad te zijn, niet te bekritiseren Misschien is het resultaat in het algemeen minder belangrijk dan de intentie? Vergeet daarnaast zuiver drinkwater niet, goede volwaardige voeding (geen biks!!) en voldoende contact, lucht en licht. Wat komt jouw paard eigenlijk doen op Aarde?

6 Pagina 6 Wil je ook weten hoe jouw paard specifiek reageert op natuurkrachten en wat de zielsopdracht van jouw paard is? Welke reis jouw paard wil maken op Aarde en waarom? Dan help ik je graag met een consult op maat, op afstand of op locatie. Ieder paard reageert op zonne- activiteit, bv. via de darmen, soms via het hoofd, of middels interactie met anderen, binnen relaties, of via emoties? In de horoscoop van jouw paard is duidelijk te zien op welke wijze en waarom jouw paard in deze periode op Aarde is, wat zijn levenspad is en welke invloed de zonnekracht heeft. Het enige wat hiervoor nodig is de geboorteplaats en geboortedatum. Heb je behoefte aan breder bewustzijn, inzicht, healing en tips? Voel je welkom onder de sterren en maak een afspraak voor: Consult op locatie (95 euro) of een Skype consult (75 euro), foto van het paard is wenselijk Tarief consult op locatie: 95 + reiskostenvergoeding Prijs is incl. Btw, horoscooptekening van jouw paard en reading Alle vragen kunnen gesteld worden en zullen worden behandeld Op uitnodiging verzorg ik een lezing op lokatie met mooie diapresentatie waarbij ik dieper inga op actuele kosmische invloeden. Dit kan een persoonlijke teint door de horoscopen van geïnteresseerden (en diens paarden) te behandelen. Tarief 200 euro + reiskostenvergoeding Voor het maken van een afspraak kun je een sturen naar: welkom@liaouendag.nl. Ik verwijs je vriendelijk naar mijn website voor meer informatie over astrologie voor de ziel. Ik onderscheid me door in mijn astrologische uitleg rekening houden met de feiten uit de astronomie, gecombineerd met mediumschap. En dan als laatste wat Indianenwijsheid: Ik kan je zonder meer zeggen: Er zijn geen geheimen Er is geen mysterie Er is alleen gezond verstand. Oren Lyons Turtle clan Onondaga 1990 Dank voor jullie interesse en aandacht. Ik wens jullie een fijne reis toe!

7 Pagina 7 Hartelijke groet, Lia Ouendag Praktijk Zutphen / Huizen welkom@liaouendag.nl

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn Op weg naar 2012 Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn 29 oktober 2011 tot 21 december 2012 De mensheid en Moeder Aarde staan aan de vooravond van een enorme sprong in de evolutie. Het Aquariustijdperk

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

Lia Ouendag Artikeltje Zo boven, zo beneden Juli 2016

Lia Ouendag Artikeltje Zo boven, zo beneden Juli 2016 Deventer, juli 2016 En dan maar gewoon even met de voeten op de vloer. Kijken naar feiten, even nuchter, wat speelt er nu werkelijk? Graag neem ik jullie mee op een kosmisch reisje zodat Aardse ontwikkelingen

Nadere informatie

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie begeleid door een ervaren vakspecialist Monique Leurink spiritueel astroloog samen met. jou - als mens word je twee keer

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

De Inner Child meditatie

De Inner Child meditatie De Inner Child meditatie copyright Indra T. Preiss volgens Indra Torsten Preiss copyright Indra T. Preiss Het innerlijke kind Veel mensen zitten met onvervulde verlangens die hun oorsprong hebben in hun

Nadere informatie

Waarom natuurlijke kraamzorg?

Waarom natuurlijke kraamzorg? Waarom natuurlijke kraamzorg? Herken jij dat ook dat je tijdens je zwangerschap veel aan je hoofd hebt? Wil jij ook met jouw baby een hart tot hart verbinding en communicatie tot stand brengen en verder

Nadere informatie

Stress uit de bouw. Maak als UTA-werknemer gebruik van gratis advies en begeleiding bij de aanpak van stress. Informatie voor de werknemer

Stress uit de bouw. Maak als UTA-werknemer gebruik van gratis advies en begeleiding bij de aanpak van stress. Informatie voor de werknemer Stress uit de bouw Maak als UTA-werknemer gebruik van gratis advies en begeleiding bij de aanpak van stress Informatie voor de werknemer In de bouw wordt hard gewerkt, geen project verloopt hetzelfde.

Nadere informatie

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

Onze Veertien Lichamen

Onze Veertien Lichamen Onze Veertien Lichamen We bestaan uit de volgende 14 lichamen: 11: Cel Lichaam 10: DNA Lichaam 9: Universeel Lichaam 8: Sterre Lichaam 7: Kosmisch Lichaam 6: Spiritueel Lichaam 5: Gezamenlijk Lichaam 4:

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 3. Aanleren. Dag 18. Je nieuwe geest neurologisch. Zoals je gisteren al las gaan we de komende 11 dagen de energie van je nieuwe geest opbouwen. Gisteren ben je hiermee begonnen door de emotionele

Nadere informatie

IJSLAND: EEN LAND VAN WATER EN VUUR

IJSLAND: EEN LAND VAN WATER EN VUUR Naam: Klas : Nr: Datum: IJSLAND: EEN LAND VAN WATER EN VUUR A. Roegis & L. Van Eycken 2014-2015 BACHELORPROEF HOGENT Aardrijkskunde IJsland: een land van water en vuur Pagina 2 Deze werkbundel mag gebruikt

Nadere informatie

Business Essentials. 3 Essentiële lessen

Business Essentials. 3 Essentiële lessen Coach Business Essentials 3 Essentiële lessen Welkom! Wat super dat je je hebt ingeschreven voor de Coach Business Essentials! Deze gratis training is speciaal voor coaches en therapeuten, die hun onderneming

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten Laurence Brian spiritueel lichaamswerker en Monique

Nadere informatie

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015 Praktijk Avana Nieuwsbrief September 2015 Beste nieuwsbrieflezer, IK wil graag een behandelmethode, die ik zelf heel graag gebruik, onder de aandacht brengen Waarom? Omdat deze behandeling zo ontzettend

Nadere informatie

StratEgiSch ZElf management SpEcial Zuid-afrika 2012

StratEgiSch ZElf management SpEcial Zuid-afrika 2012 StratEgiSch ZElf management SpEcial Zuid-afrika 2012 Ont-Wikkel je effectiviteit op een adembenemende locatie StratEgiSch ZElf management SpEcial Zuid-afrika 2012 Je bent nooit te oud om te worden wie

Nadere informatie

Feedback. in hapklare brokken

Feedback. in hapklare brokken Feedback in hapklare brokken Jan van Baardewijk Zorgteamtrainer Op zorgteamtraining.nl is de meest recente versie van feedback gratis beschikbaar. Mocht je willen weten of je de meest recente versie hebt,

Nadere informatie

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5 Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5 Doe de challenge 8 dagen lang en doorbreek je blokkades: Op naar meer flow, geluk en energie! Welkom! Heel erg leuk dat je meedoet aan de Doorbraak Dagen Challenge! Dit is

Nadere informatie

Meelezen, meeleven: Mijn HealingArt-orakelboek..

Meelezen, meeleven: Mijn HealingArt-orakelboek.. WantToKnow.nl Meelezen, meeleven: Mijn HealingArt-orakelboek.. 25 februari 2014 Door GuidoJ. Aanbevelen Vanaf haar vroegste jeugd heeft Willeke Hendrik via haar ouders, de passie voor kunst en spiritualiteit

Nadere informatie

QUINTA ESSENTIA. 3-daagse workshop. rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk

QUINTA ESSENTIA. 3-daagse workshop. rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk QUINTA ESSENTIA 3-daagse workshop rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk DE KERN VAN DE ZAAK Alleen geluk en welzijn zijn echt. Al het andere verbleekt. De ware juwelen van vervulling, geluk

Nadere informatie

Leren in contact met paarden Communicatie die is gebaseerd op gelijkwaardigheid (Door Ingrid Claassen, juni 2014)

Leren in contact met paarden Communicatie die is gebaseerd op gelijkwaardigheid (Door Ingrid Claassen, juni 2014) Leren in contact met paarden Communicatie die is gebaseerd op gelijkwaardigheid (Door Ingrid Claassen, juni 2014) Inleiding De kern van (autisme)vriendelijke communicatie is echt contact, gebaseerd op

Nadere informatie

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben.

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben. Het meditatieprogramma duurt veertig dagen en bestaat uit tien affirmaties. Het is fijn om gedurende dit programma een dagboek bij te houden om je bewustwordingen en ervaring op schrijven. Elke dag spreek

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Itaka in een nieuw jasje! Leven is verandering en verandering is een voorwaarde voor creatie. Het is een tijd van stromende energie en van bijzondere nieuwe mogelijkheden. Het

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Evaluatie Acquisitietraining Kaap11

Evaluatie Acquisitietraining Kaap11 Evaluatie Acquisitietraining Kaap11 1. Hoe duidelijk was de aankondiging van de bijeenkomst? Uitermate duidelijk 40,0% 4 Zeer duidelijk 60,0% 6 Redelijk duidelijk 0,0% 0 Niet erg duidelijk 0,0% 0 Helemaal

Nadere informatie

De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid

De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid Tobias gechanneld door Geoffrey Hoppe www.crimsoncircle.com Inspiring Consciousness De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid Tobias gechanneld

Nadere informatie

Dominique Filion s prestatiemix

Dominique Filion s prestatiemix Dominique Filion s prestatiemix Dominique over de 7 factoren die haar prestaties beïnvloeden Geschreven door Marlon van Wissen en Dominique Filion Er zijn 7 factoren die de prestaties van een ruiter beïnvloeden

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap voor februari Wij nemen jullie mee in een shift die noodzakelijk is om de energie op jullie planeet te balanceren. Het magnetische

Nadere informatie

Organisatie: Yvonne Roosen Uitvoering: Koekkoek en co vertegenwoordigd door:

Organisatie: Yvonne Roosen Uitvoering: Koekkoek en co vertegenwoordigd door: Cursussen bij Dressuurstal (Website: www.cursustotaal.nl) Organisatie: Yvonne Roosen Uitvoering: Koekkoek en co vertegenwoordigd door: Nel Koekkoek, sportpsycholoog, GZ- psycholoog BIG Marie-José Hulsman

Nadere informatie

Om mee te beginnen: boekfragment en opdrachten

Om mee te beginnen: boekfragment en opdrachten Om mee te beginnen: boekfragment en opdrachten Bron: http://ninabrackman.blogspot.nl/p/de-alchemist-paulo-coelho.html Dit is een deel van een blog over De Alchemist van Paulo Coelho door Nina Brackman.

Nadere informatie

rome van je De Sleutels Dit is een uitgave van:

rome van je De Sleutels Dit is een uitgave van: Dit is een uitgave van: ITIP school voor leven en werk Marspoortstraat 16 7201 JC Zutphen Telefoon: 0575-510 850 E-mail: opleiding@itip.nl Website: www.itip.nl De Sleutels rome van je Ik hou van de mystieke

Nadere informatie

Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam. met My Boulevard.eu

Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam. met My Boulevard.eu Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam met My Boulevard.eu Kun je wat vertellen over het tot stand komen van je bedrijf? In 1986 startte ik met mijn partner een advies bureau

Nadere informatie

Hoe Zeker Ben Ik Van Mijn Relatie

Hoe Zeker Ben Ik Van Mijn Relatie Hoe Zeker Ben Ik Van Mijn Relatie Weet jij in welke opzichten jij en je partner een prima relatie hebben en in welke opzichten je nog wat kunt verbeteren? Na het doen van de test en het lezen van de resultaten,

Nadere informatie

Veiligheid en traumaverwerking

Veiligheid en traumaverwerking Veiligheid en traumaverwerking A.L. Struik Ontkenning van kindermishandeling Angst gevolgen van bekennen: Kinderen kwijt aan BJZ Geen omgang Strafvervolging Detentie Baan kwijt en financiele problemen

Nadere informatie

. "I am not what happened to me. I am what I choose to become."

. I am not what happened to me. I am what I choose to become. VERGEVING EN ZELFBEELD. "I am not what happened to me. I am what I choose to become." IS DEZE WORKSHOP IETS VOOR MIJ? Vaak denkt men bij vergeving aan mensen, die iets vreselijks is aangedaan of zelf een

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

Mindfulness op het werk

Mindfulness op het werk Mindfulness op het werk Mindfulness op het werk Werken vanuit rust en aandacht Veel mensen ervaren hun werk als een plek waar nooit rust is, met een doorlopende activiteit aan lijstjes die af moeten, mensen

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP

BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige schuurkerk

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

Blijvende Aantrekkingskracht Curriculum

Blijvende Aantrekkingskracht Curriculum Blijvende Aantrekkingskracht Curriculum #1 Hoe aantrekkingskracht voor mannen in relaties werkt De vijf sleutels om met zijn hart in contact te kunnen komen. De redenen waarom een man zich emotioneel van

Nadere informatie

Is iemand in jouw omgeving verslaafd?

Is iemand in jouw omgeving verslaafd? Is iemand in jouw omgeving verslaafd? Verslaafd aan Jou ondersteunt en informeert de omgeving van verslaafden. Vaak gaat alle aandacht uit naar de verslaafde en daardoor wordt soms niet gezien dat familie

Nadere informatie

Module 1. Bewustwording.

Module 1. Bewustwording. Module 1. Bewustwording. Dag 3. Visioning Ontdek wat jouw ziel te zeggen heeft over jouw bestemming en werk. Je staat op het punt om te gaan luisteren naar de wijsheid van je ziel als het gaat over jouw

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Celia Fenn- Aartsengel Michael De Frequentie van Goud Dec.2013/Jan.2014

Celia Fenn- Aartsengel Michael De Frequentie van Goud Dec.2013/Jan.2014 Celia Fenn- Aartsengel Michael De Frequentie van Goud Dec.2013/Jan.2014 Geschreven door auteur 1 Reactie Gepubliceerd: december 25th, 2013 Geliefde Familie van het Licht, in deze maand van december 2013

Nadere informatie

NU Genieten 2011 Prognos Scan Plus www.gezondbedrijven.nl

NU Genieten 2011 Prognos Scan Plus www.gezondbedrijven.nl GB meting individueel Prognos Scan Plus Ieder mens bevindt zich continu in een toestand tussen ziek en gezond. Er zijn al lang verstoringen voordat iemand verschijnselen krijgt. Deze verstoringen zijn

Nadere informatie

Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen.

Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen. Een klein gesprekje met God Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen. God lachte breed. Dat is waar!, zei God. Jij bent ook het licht.

Nadere informatie

Over Manifestatie. 'Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent daadwerkelijk te realiseren' Goethe

Over Manifestatie. 'Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent daadwerkelijk te realiseren' Goethe Over Manifestatie Visies die je voor jezelf hebt, zijn een duidelijke voorbode van wat je voor jezelf kunt creëren. Je mag er van uitgaan dat je precies de juiste talenten in huis hebt en dat je precies

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

ZONNESTORM KAN WERELDEN ZONDER STROOM ZETTEN

ZONNESTORM KAN WERELDEN ZONDER STROOM ZETTEN ZONNESTORM KAN WERELDEN ZONDER STROOM ZETTEN Door: Günther Brants 15/12/12-09u00 ap. Komt er op 21 december een apocalyptisch einde aan de ons nu bekende wereld - zoals blijkbaar één à twee procent van

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: Als je verliefd op iemand bent is dat vaak een fijn gevoel. Als de ander dan ook verliefd op jou is, wordt dit gevoel alleen maar sterker. Het is echter niet altijd

Nadere informatie

13 Jij en pesten. Ervaring

13 Jij en pesten. Ervaring 82 13 Jij en pesten Wat doe ik hier vandaag? P Ik word me ervan bewust hoe erg het is om iemand te pesten en gepest te worden. P Ik leer dat ik met anderen steeds weer respectvol moet omgaan. P Ik ken

Nadere informatie

Ruimteweer: de impact van zonnestormen op aarde

Ruimteweer: de impact van zonnestormen op aarde Ruimteweer: de impact van zonnestormen op aarde Cis Verbeeck Koninklijke Sterrenwacht van België Open Deur Dagen Koninklijke Sterrenwacht van België, 11-12 oktober 2014 Feb 08, 2008 Space Weather: international

Nadere informatie

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen.

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen. Oefening 1: Nodig: 2 personen en een boom of een huisdier: Zoek een plek op bij een boom of in de buurt bij je paard of ander huisdier waar je even niet gestoord wordt en veilig even je ogen dicht kunt

Nadere informatie

Maandblad van het Religieus Genootschap der Vrienden (Quakers) www.quakers.nu 85e jaargang nr. 7 Juli/Augustus 2014

Maandblad van het Religieus Genootschap der Vrienden (Quakers) www.quakers.nu 85e jaargang nr. 7 Juli/Augustus 2014 Maandblad van het Religieus Genootschap der Vrienden (Quakers) www.quakers.nu 85e jaargang nr. 7 Juli/Augustus 2014 Groepsfoto van de Nederlandse Jaarvergadering op zondag 18 mei 14 Kees Nieuwerth vertelt

Nadere informatie

paardencoach Frederieke van der Lijn Buitenpost www.equinama.nl

paardencoach Frederieke van der Lijn Buitenpost www.equinama.nl Loop je steeds tegen dezelfde valkuilen aan? Ben je toe aan veranderingen of aan een volgende stap in je ontwikkeling? Wil je persoonlijke inzichten? Graag begeleiden mijn paarden Gio, Stanley en ikzelf

Nadere informatie

Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld

Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld meer liefde 39 Oefen je met de buitenwereld meer evenwicht

Nadere informatie

Onderzoek je energiebalans*

Onderzoek je energiebalans* Onderzoek je energiebalans* Om je gevoel van stress aan te pakken, is het van belang dat je eerst ziet hoe je energiebalans er uit ziet op 5 gebieden: Lichamelijk, mentaal, emotioneel, werk en privé. Het

Nadere informatie

In harmonie met onze dieren

In harmonie met onze dieren 1 In harmonie met onze dieren Willen we niet allemaal in harmonie leven met onze dieren? Willen we hen niet allemaal begrijpen en aanvoelen? Het beste doen voor hen? Intuïtief communiceren met hen? Hen

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Module 2. Afleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Module 2. Afleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 2. Afleren. Dag 11. Het immuunsysteem van je geest. Vandaag leer je hoe je beperkende overtuigingen uit je systeem kunt opruimen door een lang vergeten vriend weer op te zoeken en te omarmen. Deze

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Kernkwadranten Kernkwadranten, wat is jouw uitdaging? Weet jij wat jouw eigenschappen zijn? Waar ben jij sterk in en wat zijn jouw valkuilen? Wanneer je dit weet, kun je hier rekening mee houden.

Nadere informatie

M O O N R I T U A L S

M O O N R I T U A L S M O O N R I T U A L S N I E U W E M A A N T I P S & R I T U E E L De nieuwe maan staat voor een nieuw begin. Het is daarom de perfecte tijd om te bedenken wat je wensen en doelen zijn voor de komende maand.

Nadere informatie

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels De Tantrische Weg Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels Tantra is het pad van intimiteit met jezelf. Intimiteit met jezelf is in hoge

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

4 Het heelal 6. De zon. De aarde. Jupiter. De maan. Ons zonnestelsel. Mars. Mercurius Venus

4 Het heelal 6. De zon. De aarde. Jupiter. De maan. Ons zonnestelsel. Mars. Mercurius Venus Inhoud 4 Het heelal 6 De zon 10 8 De aarde De maan Jupiter 18 12 Ons zonnestelsel 14 15 16 Mars Mercurius Venus 22 Saturnus Verre planeten 24 Satellieten van het zonnestelsel 20 26 Planetoïden 27 Kometen

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Opvang na uw uitzending. Dienstencentrum Bedrijfsmaatschappelijk Werk

Opvang na uw uitzending. Dienstencentrum Bedrijfsmaatschappelijk Werk Opvang na uw uitzending Dienstencentrum Bedrijfsmaatschappelijk Werk Dienstencentrum Bedrijfsmaatschappelijk werk helpt iedereen binnen of direct rondom Defensie met problemen die voortkomen uit het werk.

Nadere informatie

De 7 universele wetten

De 7 universele wetten Book Title ~ Author De 7 universele wetten Deborah Yvel JOHN DOE Geschreven door: Deborah Yvel Website:mediumconsultancy.com De 7 universele wetten ~ Deborah Yvel Heey mooi mens, Super leuk dat je dit

Nadere informatie

Zonder toestemming. Nota BOPZ eenvoudige versie

Zonder toestemming. Nota BOPZ eenvoudige versie Nota BOPZ eenvoudige versie Zonder toestemming Ben je soms boos? Ben je soms boos en ben je dan wel eens gevaarlijk voor jezelf of anderen? Of doe je wel eens dingen die niet mogen? Soms moeten begeleiders

Nadere informatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie 9 Communicatie-tools voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie Maar één persoon Je hebt maar een persoon nodig om nieuwe ervaringen te introduceren VOORWOORD Geen enkel

Nadere informatie

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE Uitkomst onderzoek We geven in dit verslag een aantal samenvattende uitkomsten weer van het onderzoek onder de deelnemers die in de periode 2012-2015 hebben deelgenomen aan de zesdaagse Zelfrealisatie.

Nadere informatie

OOGGETUIGE. Johannes 20:30-31

OOGGETUIGE. Johannes 20:30-31 1 januari OOGGETUIGE Johannes 20:30-31 Een nieuw jaar ligt voor ons. Wat er gaat komen, weten we niet. Al heb je waarschijnlijk mooie plannen gemaakt. Misschien heb je goede voornemens. Om elke dag uit

Nadere informatie

If you want to fly, you have to give up the shit that weighs you down

If you want to fly, you have to give up the shit that weighs you down Praktijk informatie Als ik blijf kijken Zoals ik altijd heb gekeken Blijf ik denken Zoals ik altijd heb gedacht Als ik blijf denken Zoals ik altijd heb gedacht Blijf ik geloven Zoals ik altijd heb geloofd

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Zand erover. verzoeningsviering voor de tweede graad. VAN IN 2013 Tuin van Heden.nu - Viering

Zand erover. verzoeningsviering voor de tweede graad. VAN IN 2013 Tuin van Heden.nu - Viering Zand erover verzoeningsviering voor de tweede graad Zand erover Verzoeningsviering voor de tweede graad Vooraf in de klas Wat heb je nodig? - twee grote bladen papier, schrijf op het eerste blad het kernwoord

Nadere informatie

WAAROM DEZE TRAINING?

WAAROM DEZE TRAINING? ONEDERFUL AWARENESS EEN BRUG NAAR JE ONBEWUSTE WAAROM DEZE TRAINING? Omdat ieder mens gelukkig en succesvol wil zijn en je dit bereikt door te groeien in bewustzijn. In dit vervolg op de Oneness Awakening

Nadere informatie

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN HERKEN JE DIT? Heb je steeds het gevoel het net niet goed genoeg te doen voor iedereen? Zijn de dagen te kort voor

Nadere informatie

De geest creëert, voeding compenseert

De geest creëert, voeding compenseert De geest creëert, voeding compenseert Inhoud van deze nieuwsbrief Mededelingen De geest creëert, voeding compenseert Over mijn lijk Nieuw leven Oefenen Nieuw op mijn site Activiteiten Activiteiten van

Nadere informatie

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh 6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh Voorbij Tijd & Ruimte, realiseer je eigen Meesterschap. 2016/2017 1ste deel Cyclus: 1e activiteit Vrijdagavond 14 oktober, Introductieavond: Realiseer je

Nadere informatie

Beeindiging samenwerking met Richard Hereijgers. Richard en ik hebben in goed overleg besloten onze samenwerking inzake de

Beeindiging samenwerking met Richard Hereijgers. Richard en ik hebben in goed overleg besloten onze samenwerking inzake de Nieuwsbrief 2015 nummer 8 Inhoud Pagina Beeindiging Sound Experience 1 Tantrische healing dag 13 dec 2 Tantrische healing vierdaagde 2016 4 Beeindiging samenwerking met Richard Hereijgers Richard en ik

Nadere informatie

Beoordelingsformulieren

Beoordelingsformulieren Beoordelingsformulieren In elke prestatie zitten zoals hierboven uiteengezet (p. 81) vijf elementen verpakt. Het Takenblad is daarop gebaseerd. Om elk van die vijf elementen grondig te kunnen beoordelen

Nadere informatie

Een huwelijk sluit je niet, maar een huwelijk open je.

Een huwelijk sluit je niet, maar een huwelijk open je. Een huwelijk sluit je niet, maar een huwelijk open je. Zo komt het dat een man zich losmaakt van zijn vader en moeder en zich hecht aan zijn vrouw, met wie hij één van lichaam wordt. - Genesis 2:24 samen_bw_v3.indd

Nadere informatie

Tel: 06 239 475 38 esther@ikhouvanmij.eu www.ikhouvanmij.eu

Tel: 06 239 475 38 esther@ikhouvanmij.eu www.ikhouvanmij.eu Tel: 06 239 475 38 esther@ikhouvanmij.eu www.ikhouvanmij.eu Met dit Ebook wil ik je graag inzichten geven in hoe je van jezelf kunt (leren) houden. Dit bereik je (wellicht helaas) niet door even een knop

Nadere informatie

Ervaringen van deelnemers Individuele begeleiding

Ervaringen van deelnemers Individuele begeleiding PRAKTIJK VOOR VERLIESVERWERKING Wilma Luyke Doetinchem Ervaringen van deelnemers Individuele begeleiding "Ik kan U vertellen dat ik in zak en as zat voordat ik bij Wilma aanklopte. Mijn vrouw is plotseling

Nadere informatie

Het Groot en Bijzonder Verdriet Doe Boek

Het Groot en Bijzonder Verdriet Doe Boek Het Groot en Bijzonder Verdriet Doe Boek De enige officiële training voor Troostbeesten. Lilian Kars, 1999 Illustraties: Rainer Harman Niets uit deze uitgave mag op enige wijze worden gebruikt of gedupliceerd

Nadere informatie

Kwaliteitszorg. Test jezelf.

Kwaliteitszorg. Test jezelf. Kwaliteitszorg. Test jezelf. Pagina 1 Weet jij hoe je je deskundigheid of die van je collega s kunt bevorderen of professionaliseren? Kun je goed samenwerken? Kun je kwaliteitszorg leveren? Doe de testjes

Nadere informatie

h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college

h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college LEREN READEN Vaak wordt readen beschouwd als een bijzondere gave die alleen voor bepaalde

Nadere informatie

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE 2 0 1 4 OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE Beste NEI-ers, NLP-ers, Collega s en geïnteresseerden. Trots kunnen we weer een nieuwsbrief vol met workshops en opleidingen laten zien. Het

Nadere informatie

Online Psychologische Hulp Overspanning & Burn-out

Online Psychologische Hulp Overspanning & Burn-out Online Psychologische Hulp 2 Therapieland 3 Therapieland Online Psychologische Hulp In deze brochure maak je kennis met de online behandeling Overspanning & Burn-out van Therapieland. Je krijgt uitleg

Nadere informatie

HEADS LARGER THAN HANDS

HEADS LARGER THAN HANDS HEADS LARGER THAN HANDS Op zoek naar meer balans Drs. Annemarije Struik Psycholoog HOE ZIT HET MET JOU?? Quotes uit de praktijk Ik vind het allemaal zo leuk Ik geef dingen niet graag uit handen Als ik

Nadere informatie

Geschreven door Manuela van der Knaap

Geschreven door Manuela van der Knaap Dit artikel gaat over de invloeden van de nieuwe Maan van 1 augustus 2019 voor de komende Maan(d). In dit artikel kun je lezen over de liefde voor jezelf, het helen van oude vastgezette oordelen in het

Nadere informatie