Zon, mens én paard in ontwikkeling! Invloed van de zon, kosmos en natuurkrachten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zon, mens én paard in ontwikkeling! Invloed van de zon, kosmos en natuurkrachten"

Transcriptie

1 Pagina 1 Zon, mens én paard in ontwikkeling! Invloed van de zon, kosmos en natuurkrachten Hoe meer je weet, hoe groter je vertrouwen en hoe kleiner je vrees zal zijn. Medewiwin gebed, Ojibway (Indianen) Zielsopdracht van het paard Je kunt ervan uit gaan dat Paarden net als mensen, een bezielde weg doorlopen op Aarde. Een levensloop die grotendeels niet zomaar gaat zoals het gaat ontmoetingen met andere paarden, mensen en plekken die passen bij hun zielsontwikkeling. Paarden zijn sterker verbonden met de natuur dan mensen en reageren sterker en directer op natuurverschijnselen, zoals maansverduisteringen of bv. een volle maan. De meest elementaire krachten die we kennen, zijn de natuurkrachten: licht (warmte), wind en water. Al deze krachten zijn uiteindelijk (weer) afkomstig van de zon, de voornaamste en belangrijkste energieleverancier van de aarde. De zon verlicht en verwarmt de aarde (licht en warmte), de aarde draait om de zon en haar as (zwaartekracht, opwaartse kracht) en daardoor ontstaat er beweging in de atmosfeer (wind/luchtdruk) en valt er neerslag op aarde (water). Ruimtebewoner van de planeet Aarde Zonnestormen zijn onderdeel van ons bestaan als Aardebewoner, we zijn samen met de dieren ruimtewezens die een tijdje op de planeet Aarde vertoeven om hier en daar onze bijdrage te doen en ons bewustzijn te verruimen. Ons melkwegstelsel is in ontwikkeling en altijd in beweging maar met name deze periode is onze Aarde in een bijzonder veranderingsproces. Het veranderingsproces is met name voelbaar in de behoefte meer naar het hart te leven en anders om te gaan met emoties. Dieren doen hier in mee. Denk hierbij letterlijk aan vergroting van gedachtekracht en de invloed van de mens op het paard in deze context. De telepathische overdracht zal alleen maar groter worden. Al jouw emoties komen sterker binnen bij het paard dan bijvoorbeeld 10 jaar geleden, omdat de trilling van de Aarde is gewijzigd en ook die van de paarden zelf. Vergeet ook niet dat letterlijk evenwichtsproblemen en hoofd pijnen bij paarden ontstaan omdat paarden, net als dolfijnen en walvissen de ontwikkelingsweg vervolgen van deze tijd namelijk meer gevoel, vrouwelijke energie, meer synchroniciteit en vredige rust in plaats van wilskracht, prestatie, druk en persoonlijke belangen.

2 Pagina 2 Kernwoorden voor de komende periode zijn: onafhankelijkheid, zuiverheid (ook in water, voeding, sfeer en contact), versterken van innerlijke kracht, herstellen van intuïtieve vermogens. Maar daarnaast heeft dit veranderingsproces ook letterlijk invloed op de Aarde en meetbare zaken zoals: - golfstromen veranderen in de grote oceanen en de temperatuur van de zeebodem stijgt - poolverschuiving (zeer langzaam proces maar wel actueel) - verandering van chakra s van de aarde maar ook bij mens en paard - Noordpool smelt, maar het ijs op de Zuidpool groeit - 500% meer vulkaanuitbarstingen en tornado s - meer water.. meer regen, verschuiving van land en letterlijk en figuurlijk een ander evenwicht op Aarde. Paarden voelen dit sterk aan, ook met betrekking tot aardschokken op grote diepten (denk aan de recente aardschok van 7.8 op 10 km. diepte die heel wat in beweging brengt op het oppervlak) - het zogenaamde energetische raster en netwerk verschuift op Aarde Vruchtbaarheid De invloed van onze zon en ons melkwegstelsel komt voort uit grotere krachten uit andere stelsel die ons meenemen op een volgende reis. Onze zon zelf, staat onder voortdurende invloed van grotere zonnen en magnetische krachten uit andere stelsels, zoals Ophiuchus. (achter Schorpioen). Dit veroorzaakt meer zonneactiviteit van onze eigen zon. Naast de normale 11 jarige cyclus van de zon met de zogenaamde verhoogde zonneactiviteiten, is veel (meer) op dit moment niet langer te verklaren voor astronomen. Er is een onverklaarbaar patroon van activiteit, beweging en planetenloop. De Tijd is dan ook in verandering! Astrologen waaronder ik krijgen steeds meer moeite tijd te duiden omdat de intenties van mensen steeds bepalender worden. Ons hart, verbonden aan onze zon, kan enorm in kracht toenemen. Onze vruchtbaarheid zit hem dan ook in de opbouwende positieve omwentelingen die hart gerelateerd zijn. Volg je hart en kan er weinig mis gaan. Dit geldt minstens net zo sterk voor paarden! Mocht er een behoefte ontstaan je merrie te willen laten dekken, of insemineren, houd dan rekening met de zonnestormen! Zet je paard meer in de zon, in het licht, werk aan het hart. J. Vruchtbaarheid is in het algemeen groter binnen 2 dagen na een zonnevlam. Onze paarden doen hun galactische bijdrage naast hun eigen stukje zielsontwikkeling en helpen ze ons op weg deze omschakeling en verankering van de zachtere energie te doen laten plaatsvinden. Onze paarden zelf trillen sterk mee in de magnetische krachten van de Aarde en bevrijden zich van familiethema s en energetische ziektes. Denk aan de sterke en zwakke punten uit bepaalde bloedlijnen. Dit veranderingsproces kan zich openbaren door onverklaarbare klachten van paarden, moeilijk te duiden stemmingen of grenzen die aangegeven worden door paarden omdat ze niet langer bestand zijn tegen de hardere en mentale omgang met mensen.

3 Pagina 3 beeld van de Aarde, gezien vanaf onze maan een beeld om je te herinneren dat we nu eenmaal ruimtewezens zijn bewoners van de planeet Aarde Buitenaardse informatie en nieuwe kennis Een zonnestorm ontstaat als er verhoogde activiteiten op de zon plaatsvinden. Je moet hierbij denken aan hitte- uitbarstingen op het oppervlakte van de zon die tot een hoogtepunt komen, dit veroorzaakt een zonnestorm. Een uitbarsting is binnen 8 minuten voelbaar op Aarde, de zonnestorm doet er ongeveer 2 dagen over voor hij de Aarde bereikt. In invloed doen ze zeker niet voor elkaar onder. Door deze explosieve uitbarstingen op de oppervlakte ontvangt de Aarde grote hoeveelheden elektrisch geladen deeltjes. Door de aantrekkingskracht van de aarde komen deze deeltjes binnen het magnetisch veld van de aarde en worden ze met grote kracht en snelheid naar de aarde toe getrokken. Deze constante stroom van zonnemateriaal, bevat niet alleen elektrische deeltjes afkomstig van de zon maar bevat ook kennis en trilling, waar paarden en in het algemeen gevoelige mensen sterk op reageren. Normaal gesproken beschermt het aardmagnetisch veld ons tegen zonnestormen maar bij hevige activiteit van de zon kunnen de deeltjes in de buurt van de polen de aarde bereiken. Dit is dan zichtbaar als noorderlicht (poollicht). Hevige zonnestormen kunnen leiden tot verstoringen aan elektriciteitsnetwerken en satellietverbindingen op aarde. GPS- systemen zullen hierdoor niet goed kunnen functioneren. Het effect bij o.a. dolfijnen en walvissen is dat zij hun route niet meer weten de innerlijke wegwijzer ontregelt raakt, dit is ook iets wat bij paarden wordt gesignaleerd. Hoewel paarden bij onze manier van paardenhouderij, altijd naar huis leiden, kun je toch opmerken dat paarden ook regelmatig de weg kwijt zijn. Zonnekracht De kracht van zonneactiviteit kan op meerdere manieren gemeten worden. Zo kan een zonnestorm worden ingedeeld in een van de volgende drie hoofdklassen: - X: dit zijn de ergste zonnestormen, die kunnen leiden tot het uitvallen van satellietverbindingen en elektriciteitscentrales. NASA en ESA verwachten dat dit zal gebeuren en zijn gedeeltelijk hierop voorbereid. Denk aan uitval van satellieten, internet, telefoonverkeer, navigatie In maart 1989 was er een zonnestorm die grote schade toebracht aan de elektriciteitscentrales in Quebec in Canada.

4 Pagina 4 Toen werd het poollicht zelfs in Noord- Afrika gezien! - M: dit zijn matige uitbarstingen, die vooral rond de polen tot overlast zorgen, zoals korte perioden van uitval van radioverbindingen - C: dit zijn kleine uitbarstingen die nauwelijks invloed hebben op praktische zaken maar wel gevoelsmatig doorwerken. De zonnestormen veroorzaken tijdelijke storingen in de magnetosfeer van de aarde en duren gemiddeld 24 tot 48 uur. Effect Vooral onder de hoogsensitieve mensen zijn er vlak voor,tijdens en 3 dagen na CME s wel degelijk effecten merkbaar, denk aan: - duizeligheid - hartkloppingen - extreme vermoeidheid - plotselinge verkoudheid - gewrichtsklachten - benauwdheid - mentale chaos/piekeren, zwaar hoofd - plotselinge conflicten, woede aanvallen etc. Ook in de wereld zijn er naast vulkaanuitbarstingen ook meer conflicten op het nieuws hoorbaar. Emoties worden versterkt. Als je je bewust bent van de zonne- activiteit, kun je werken aan het versterken van je aarding, lichtkracht en verbinding maken met o.a. de kristallen in de Aarde. Hierover vertel ik o.a. meer op mijn lezingen. Je kunt deze emotionele turbulentie namelijk prima opvangen! Eye- openers Waarom deze informatie? Omdat we ons nog niet altijd bewust zijn van de grote invloed van het heelal op ons dagelijks leven. Het feit dat wij maar gewoon ruimtewezens zijn die continu reageren op kosmische krachten, geeft een belang van kennis en bewustzijn op dit gebied. Deze invloed zal alleen maar toenemen. In mijn nieuwsbrief van mei 2015, lees je meer informatie over deze feiten. De natuurkrachten van de Aarde zijn ook voor onze paarden en dieren in het algemeen, een belangrijke factor in welzijn en gemoedstoestand. Graag draag ik mijn steentje bij door kennisoverdracht en met de karmische horoscoop als basis hier op individueel niveau inzicht in te krijgen. Want, wanneer je eenvoudigweg weet via bv. de website dat er gisteren een zonnevlam is geweest in de categorie M of X, kun je hiermee rekening houden in de omgang met jouw paard. Ik hoop dat wanneer je paard een dagje anders is, of je niet begrijpt waarom hij met zijn hoofd schudt, zijn ogen anders staan of wat spanning in zijn lijf zit die je er niet makkelijk uit krijgt. dan hoop ik dat je je realiseert dat ook jouw paard, samen met jou, reageert op zonne- activiteit!

5 Pagina 5 Het mooie aan deze zonneactiviteit is, dat het ons verder op weg helpt onze lichtkracht te versterken. Zelf merk ik dat ik regelmatig inzichten en eyeopeners ontvang na een zonnevlam en mijn lijntje met het hoger Zelf sterker is. Wanneer je weet dat het emotionele veld los trilt door de zonneactiviteit, voel je wel aan dat het ons een kans geeft los te komen van oude patronen en conditioneringen die niet langer passen bij de nieuwe tijd, het Aquarius tijdperk. Paarden worden beperkt in het volgen van hun ziel, kunnen niet grazen, reizen, socialiseren naar wens en hebben wat extra steun nodig zo nu en dan? Ik denk het wel. Het werd me duidelijk tijdens het werken als trainer op grote handelsstallen in het binnen- en buitenland. Honderden paarden heb ik gereden en allerlei paardenzielen ontmoet. De diversiteit in ontwikkelingsweg en emotionele intelligentie heb ik via deze weg kunnen waarnemen. Ook is toen de verrijking door de astrologie in de betere begeleiding en training van het paard succesvol gebleken. Hart Intelligentie Door jouw hart te volgen en hierin ook het paard te erkennen, zal de verbinding tussen jou en je paard verder ontwikkelen in een nieuwe relatie, behorend bij deze tijd. Ieder in zijn eigen ruimte, ieder op zijn eigen pad, respect en erkenning voor de ziel achter de persoonlijkheid. De zogenaamde zachtere, vredige energie die op dit moment op Aarde terrein wint, wordt geholpen door een focus op het positieve en helpt ons door deze tijden met kracht heen te reizen. Ook voor een paard is het belangrijk in het NU te zijn en de zachte energie van de mensen om zich heen te voelen. Soms kan een paard wat hulp vragen voor zijn eigen emotionele processen. Vaak uit zich dit lichamelijk, verplichte aandacht en zorg voor een boodschap van het lichaam. Het hart is de poort naar het verhogen van de energietrilling en bewustzijn. Paarden met bijzondere levenservaringen of trauma s dienen soms geholpen te worden hun hart weer vrij en open te maken. Wanneer jij jouw hart opent, help je ook dat van jouw paard verder te ontwikkelen. Paarden zijn, door de wijze waarop wij ze voeden, onderhouden en beperken, grotendeels afhankelijk van onze Hart intelligentie! Daarnaast zijn veel paarden hun hartverbinding deels kwijt geraakt door de beperkte vrijheden en tegennatuurlijke manier van leven. Net als wij mensen. Het gelukkig zijn en glimlachen is zeer belangrijk. Zoek het niet buiten jezelf. Je activeert deze fijne stroom al met vriendelijkheid, met dankbaarheid, met liefde.. door jouw paard te behandelen zoals je ook zelf behandeld wilt worden..niet kwaad te zijn, niet te bekritiseren Misschien is het resultaat in het algemeen minder belangrijk dan de intentie? Vergeet daarnaast zuiver drinkwater niet, goede volwaardige voeding (geen biks!!) en voldoende contact, lucht en licht. Wat komt jouw paard eigenlijk doen op Aarde?

6 Pagina 6 Wil je ook weten hoe jouw paard specifiek reageert op natuurkrachten en wat de zielsopdracht van jouw paard is? Welke reis jouw paard wil maken op Aarde en waarom? Dan help ik je graag met een consult op maat, op afstand of op locatie. Ieder paard reageert op zonne- activiteit, bv. via de darmen, soms via het hoofd, of middels interactie met anderen, binnen relaties, of via emoties? In de horoscoop van jouw paard is duidelijk te zien op welke wijze en waarom jouw paard in deze periode op Aarde is, wat zijn levenspad is en welke invloed de zonnekracht heeft. Het enige wat hiervoor nodig is de geboorteplaats en geboortedatum. Heb je behoefte aan breder bewustzijn, inzicht, healing en tips? Voel je welkom onder de sterren en maak een afspraak voor: Consult op locatie (95 euro) of een Skype consult (75 euro), foto van het paard is wenselijk Tarief consult op locatie: 95 + reiskostenvergoeding Prijs is incl. Btw, horoscooptekening van jouw paard en reading Alle vragen kunnen gesteld worden en zullen worden behandeld Op uitnodiging verzorg ik een lezing op lokatie met mooie diapresentatie waarbij ik dieper inga op actuele kosmische invloeden. Dit kan een persoonlijke teint door de horoscopen van geïnteresseerden (en diens paarden) te behandelen. Tarief 200 euro + reiskostenvergoeding Voor het maken van een afspraak kun je een sturen naar: Ik verwijs je vriendelijk naar mijn website voor meer informatie over astrologie voor de ziel. Ik onderscheid me door in mijn astrologische uitleg rekening houden met de feiten uit de astronomie, gecombineerd met mediumschap. En dan als laatste wat Indianenwijsheid: Ik kan je zonder meer zeggen: Er zijn geen geheimen Er is geen mysterie Er is alleen gezond verstand. Oren Lyons Turtle clan Onondaga 1990 Dank voor jullie interesse en aandacht. Ik wens jullie een fijne reis toe!

7 Pagina 7 Hartelijke groet, Lia Ouendag Praktijk Zutphen / Huizen

Uitgeschreven channelings van Pamela Kribbe

Uitgeschreven channelings van Pamela Kribbe Uitgeschreven channelings van Pamela Kribbe Oktober 2011 Copyright notice: De teksten in dit document zijn uitgetypte channelings, die je in het kader van het channel-abonnement reeds als geluidsbestand

Nadere informatie

Communiceren met je Engelen en Spirituele Gidsen

Communiceren met je Engelen en Spirituele Gidsen Communiceren met je Engelen en Spirituele Gidsen Door Jennifer Hoffman Door Jennifer Hoffman Kanaal voor Aartsengel Uriel healing@urielheals.com Vert. Fran Tielemans 1 Communiceren met je Engelen en Spirituele

Nadere informatie

Lichtwerker zijn in de Nieuwe Tijd

Lichtwerker zijn in de Nieuwe Tijd Lichtwerker zijn in de Nieuwe Tijd Inhoudsopgave De Poortwachters 2 1. Spirituele woede 4 2. Spirituele depressie 6 3. Angst voor je eigen kracht 7 Relaties in de Nieuwe Tijd 9 Relaties in de Nieuwe Tijd

Nadere informatie

De URIM-Code. 1 Inhoud

De URIM-Code. 1 Inhoud De URIM-Code Verzameling informatie en reacties over de energetische Stoelen Voor ondersteuning bij het thuisgebruik en als aanvulling in een praktijk. 1 Inhoud 1 De energetische Stoelen: Urim-Code, Thummim-Code

Nadere informatie

Djoj programmakrant. Djoj: voedsel voor je ziel SEPTEMBER-DECEMBER 2015. Tantra Festival gaat over liefdevolle aandacht

Djoj programmakrant. Djoj: voedsel voor je ziel SEPTEMBER-DECEMBER 2015. Tantra Festival gaat over liefdevolle aandacht Djoj programmakrant SEPTEMBER-DECEMBER 2015 Psychosynthese: ontdek wie je bent Feng-Shui tips Energetisch Tantra Weg met je Relateren doe 3 voor je huis 5 coachen 6 Festival 11 verslaving 17 je zo 23 Djoj:

Nadere informatie

1. INLEIDING Reiki Inwijding

1. INLEIDING Reiki Inwijding 1. INLEIDING Reiki, ofwel de Usui Methode van Natuurlijk Genezen, is een geneeswijze waarbij universele levensenergie word doorgegeven. Deze levensenergie stroomt vanuit de Kosmos, via de behandelaar naar

Nadere informatie

NIEUW ERVAAR EEN MOMENT VOOR VREDE OP JOUW MOMENT EN PLEK. ALLE INSTRUCTIES MET ONZE STONES2JOIN, VOOR IEDEREEN. DOE JE MEE?

NIEUW ERVAAR EEN MOMENT VOOR VREDE OP JOUW MOMENT EN PLEK. ALLE INSTRUCTIES MET ONZE STONES2JOIN, VOOR IEDEREEN. DOE JE MEE? NIEUW ERVAAR EEN MOMENT VOOR VREDE OP JOUW MOMENT EN PLEK. ALLE INSTRUCTIES MET ONZE STONES2JOIN, VOOR IEDEREEN. DOE JE MEE? Stones2Join achtergronden ontstaan toepassing overzicht toelichting voor ieder

Nadere informatie

HONDERD EN EEN VRAGEN OVER ONDEVIT. gesprekken met Ir. Claude G.A. Onillon. Tweede druk. Copyright 1994 Claude Onillon Rijswijk Z.H. The Netherlands.

HONDERD EN EEN VRAGEN OVER ONDEVIT. gesprekken met Ir. Claude G.A. Onillon. Tweede druk. Copyright 1994 Claude Onillon Rijswijk Z.H. The Netherlands. HONDERD EN EEN VRAGEN OVER ONDEVIT gesprekken met Ir. Claude G.A. Onillon Tweede druk. Copyright 1994 Claude Onillon Rijswijk Z.H. The Netherlands. Uitgever: ONDEVIT CENTRUM Leeuwendaallaan 35 2281 GK

Nadere informatie

Hogere frequenties & basistechnieken voor de paranormaal therapeut. Wat is jouw basis?

Hogere frequenties & basistechnieken voor de paranormaal therapeut. Wat is jouw basis? Hogere frequenties & basistechnieken voor de paranormaal therapeut Wat is jouw basis? Marie-Louise (M.G.) van Craaikamp van der Laan, H08 HJBC, mei 2012 Begeleiding door Joke Crone Ravestein 2/75 Voorwoord

Nadere informatie

Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe?

Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe? Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe? Inhoud 1. Voor wie is deze brochure?...4 2. Introductie...5 3. Vermoeidheid een klacht?...5 4. Geen gewone vermoeidheid...5 5. Oorzaken van vermoeidheid...11

Nadere informatie

Albert Sonnevelt. minicursus leven zonder stress: deel 1. 1 minicursus: leven zonder stress. deel 1

Albert Sonnevelt. minicursus leven zonder stress: deel 1. 1 minicursus: leven zonder stress. deel 1 Albert Sonnevelt minicursus: leven zonder stress deel 1 1 minicursus: leven zonder stress STRESS inleiding 2 STRESS Het lijkt of je het voortdurend van iedereen die je kent hoort: Ik ben ZO gestresst!.

Nadere informatie

Speaking Circles * met Stef de Beurs. Bijzondere ontmoetingen

Speaking Circles * met Stef de Beurs. Bijzondere ontmoetingen Speaking Circles * met Stef de Beurs Bijzondere ontmoetingen Met voorwoord van Hans Otjes en met medewerking van: Paula Koekkoek en Peter Paul van de Beek * Speaking Circles is een geregistreerd handelsmerk

Nadere informatie

InCompany workshops 2014

InCompany workshops 2014 InCompany workshops 2014-2 - INHOUDSOPGAVE WORKSHOPS Schot in de roos! Ik ben het visitekaartje Zij krijgt alles gedaan Laat je uitstraling voor je werken Hoe hecht is ons team? Uit je comfortzone De weg

Nadere informatie

Hoogsensitiviteit. Van klacht naar kracht. Scriptie HBO beroepsopleiding Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde

Hoogsensitiviteit. Van klacht naar kracht. Scriptie HBO beroepsopleiding Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde Hoogsensitiviteit Van klacht naar kracht Scriptie HBO beroepsopleiding Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde Sharon Nethercott Marsstraat 48 6133 WL Sittard 045 4580669 Registratienummer: 229 Ingeleverd

Nadere informatie

INTEGRALE PSYCHOTHERAPIE

INTEGRALE PSYCHOTHERAPIE INTEGRALE PSYCHOTHERAPIE Bijlage voor therapeuten cliënten en begeleiders bij het boek: DE GEHEIMEN VAN DE ZIEL Kees en Marijke Aaldijk Uitgeverij Elmar (2009) 1 Psychische problemen Integrale psychotherapie

Nadere informatie

Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers.

Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers. Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers. Ook dit boekje geeft je inzicht, ditmaal in de keuken van de realiteit. De hoe en waarom van het dagelijks leven. Natuurlijk kun je zelf de dingen

Nadere informatie

10 tips voor succesvol communiceren

10 tips voor succesvol communiceren 10 tips voor succesvol communiceren Deze brochure is een uitgave van Acteursdiensten Van Derden. Vanuit de samenwerking met Van Derden, de ouderraad en het Stellingwerf College is een interactief programma

Nadere informatie

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven.

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. Beginnen met leidinggeven en dan Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. S o n j a v a n B e v e r e n, M e l k w e g 2 3, K l i j n d i j k R e g i e & R e s u l t a a t r e g i e @ s o n

Nadere informatie

Welkom. bij Djoj training & opleiding

Welkom. bij Djoj training & opleiding Cursusprogramma najaar 2011 Welkom bij Bedrijven hebben te maken met snelle en complexe veranderingen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Sterker nog, het beroep dat op flexibiliteit en improvisatievermogen

Nadere informatie

het andere alternatief

het andere alternatief het andere alternatief fontys Thomasdag 2014 Workshop De weg van de elementen Ben niet bang om jezelf te zijn. Workshop De weg van de elementen Intro Het Andere Alternatief houdt zich bezig met sociale

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei 2012

Nieuwsbrief Mei 2012 Nieuwsbrief Mei 2012 Hallo allemaal, Elke keer als het halverwege de maand is, is het weer tijd voor een nieuw voorwoord voor onze nieuwsbrief. En waar ga ik het nu weer over hebben, wat leeft en speelt

Nadere informatie

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN INTRODUCTIE... 5 MINDSET ALS BASIS VOOR SUCCES... 6 DE MEEST VOORKOMENDE ANDERE WERKZAAMHEDEN VAN ONDERNEMERS:... 6 UITSTELGEDRAG... 7 STARTEN MAAR SNEL WEER AFHAKEN... 8 HET GEVAAR VAN UITSTELGEDRAG...

Nadere informatie

Werkboek. Creëer meer plezier in je werk

Werkboek. Creëer meer plezier in je werk Werkboek Creëer meer plezier in je werk Schouten en Nelissen ontwikkelde, samen met de universiteit van Utrecht, een training die medewerkers bewust maakt van de ruimte die zij zelf hebben om het werk

Nadere informatie

Iedereen zei dat het onmogelijk was, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist

Iedereen zei dat het onmogelijk was, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist ERVARINGSPROFESSIONALS IN EETSTOORNISSEN Iedereen zei dat het onmogelijk was, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist Kennismaken met Human Concern 1 Als je een muur opricht, denk dan aan wat er

Nadere informatie

De 10 tips voor. Succesvol Communiceren

De 10 tips voor. Succesvol Communiceren De 10 tips voor Succesvol Communiceren Wat je geeft, ontvang je terug ICM Uitgave De 10 tips voor Succesvol Communiceren Extra tip: Print dit 10 tips e-book voor optimaal resultaat 1 De 10 tips voor Succesvol

Nadere informatie

Hooggevoelige personen.

Hooggevoelige personen. Hooggevoelige personen. Wat is HSP? De afkorting HSP staat voor "High Sensitieve Person" oftewel hooggevoelige persoon. Iemand die gevoeliger is voor indrukken en subtieler nuances en details intenser

Nadere informatie

Langedijk Consult. Nieuwsbrief, thema: Feedback Jaargang 4, Editie 1, Nr. 12, maart 2009

Langedijk Consult. Nieuwsbrief, thema: Feedback Jaargang 4, Editie 1, Nr. 12, maart 2009 Langedijk Consult Nieuwsbrief, thema: Feedback Jaargang 4, Editie 1, Nr. 12, maart 2009 Het is zover! De lentenieuwsbrief van Langedijk Consult. Een nieuwsbrief voor coachingsklanten, opdrachtgevers, relaties,

Nadere informatie

~Flow~ Massagetherapie. [Typ hier]

~Flow~ Massagetherapie. [Typ hier] ~Flow~ en Massagetherapie Heb je het geduld om te wachten tot de modder zakt en het water weer klaar is? Kun je onbewogen blijven tot de juiste actie ontstaat door zichzelf? Lao Tze Minne van Woersem Eindopdracht

Nadere informatie

Hand-out behorende bij de training. Ten behoeve van ERAcademy. ERAcademy Zwarte Woud 2 3524 SJ UTRECHT 030-2899900 www.teamera.nl

Hand-out behorende bij de training. Ten behoeve van ERAcademy. ERAcademy Zwarte Woud 2 3524 SJ UTRECHT 030-2899900 www.teamera.nl Hand-out behorende bij de training ERAcademy Zwarte Woud 2 3524 SJ UTRECHT 030-2899900 www.teamera.nl Een nadere kennismaking ERAcademy is een partner in ontwikkeling van mensen en organisaties. Trainen

Nadere informatie

Leef je Passie! Voor iedereen die zijn Passies wil ontdekken en leven. Dit handboek gidst je in het leven vanuit Hart en Ziel. Martijn Raaijmakers

Leef je Passie! Voor iedereen die zijn Passies wil ontdekken en leven. Dit handboek gidst je in het leven vanuit Hart en Ziel. Martijn Raaijmakers Leef je Passie! Voor iedereen die zijn Passies wil ontdekken en leven. Dit handboek gidst je in het leven vanuit Hart en Ziel. Martijn Raaijmakers Ieder mens kan op ieder moment in z n leven volop Passie

Nadere informatie