Steps2Success Werkboek

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Steps2Success Werkboek"

Transcriptie

1 Steps2Success Werkboek Jij Bepaalt Hoe Succes En Je Droombedrijf Eruit Ziet!

2 2 Dit zijn je verschillende stappen 1. Hoe definieer jij succes? 2. Wie ben jij als High End Ondernemer? 3. Stel het probleem centraal 4. Verliefd! 5. Jouw Persoonlijke Steps To Success actieplan voor jouw Droombedrijf

3 3 Eerst even dit... Hé Fantastische Ondernemer! Schitterend dat jij het werkboek Steps To Success Naar Jouw Droombedrijf hebt gedownload. Ik weet zeker dat alle oefeningen jouw grote stappen laten zetten. Ik stel me ook heel graag kort aan je voor: Petra Mertens, No Nonsens Business Coach voor Daadkrachtige Ondernemers Die Meer Willen. Kort samengevat: ik breng je in actie en hou je in de DOE modus. Nog te vaak verliezen small business owners zich in het oeverloos creëren en het bedenken van nieuwe concepten of programma's. Bij mij ga je echt aan de slag. Daarom ook dit werkboek. Mijn missie is dat alle ondernemers in Vlaanderen en Nederland echt een DROOMBEDRIJF hebben/realiseren ipv dat hun onderneming hun leven zoals ze het echt willen, in de weg staat. Steps to Success Werkboek 2014 Petra Mertens

4 Mijn grote passie is om zelfstandigen zoals jij te leren hoe ze van en met hun expertise nu inderdaad een echt bedrijf kunnen maken. Mijn eigen zelfstandige actitviteit begon in Omwille van een reorganisatie kreeg ik mijn ontslag. Na een bezinningsperiode in een boeddhistisch klooster in India nam ik de beslissing dat ik voortaan eigen baas zou zijn. innerout werd geboren en Personal Branding werd mijn topic. Uren en veel geld heb ik geïnvesteerd om extra kennis te vergaren. Cursussen lichaamstaal, NLP, Personal Branding, presentatievaardigheden etc... vroegen allemaal veel tijd, maar leverden me geen klanten of nog minder omzet op. Lang verhaal kort: de eerste 2 jaren waren absoluut niet leuk en ik heb vaak gedacht om opnieuw een baan te zoeken. 4 Van innerout kon ik totaal niet leven en van de (vele) bijbaantjes werd ik allesbehalve vrolijk. De kentering kwam toen ik de allereerste keer besliste te investeren in een business coaching programma op maat van solo- ondernemers. Het was een immens grote stap want ik investeerde ineens het bedrag van een kleine tweedehands auto terwijl ik niet wist vanwaar de omzet ging komen. Vanaf dan ging alles anders. Ik leerde de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn met Personal Branding via Lichaamstaal. De 2de maand van de opleiding had ik mijn investering al terugverdiend! Ik had die maand minder dan ooit gewerkt en veel meer dan ooit verdiend.

5 Omdat de vraag in Vlaanderen erg groot was, besliste ik om de overschakeling van Personal Branding naar Business Coaching te maken en startte ik met de Klantenmagneetprogramma's. Ik was de allereerste die op deze manier op de Vlaamse markt werkte en ben er trots op dat ik Vlaanderen heb leren kennismaken met een andere insteek van zelfstandig ondernemen. 5 Intussen fast forward naar 2014: de naam van de website is veranderd van innerout naar Die keuze heb ik gemaakt omdat deze nieuwe naam veel beter weergeeft wat ik doe en wat jij kan verwachten. Bouwen aan je DROOMBEDRIJF is een constante en never ending story, maar ik kan wel vertellen dat ik intussen een leven leid dat ik 5 jaar geleden nooit voor mogelijk had gehouden. Meer nog: ik had zelfs geen idee dat het leven dat ik nu leef, daadwerkelijk bestaat. Ik ben nog elke dag dankbaar en wens het jou ook toe dat jij je Droombedrijf realiseert! Ik hoop dan ook dat dit werkboek jou helpt om de nodige stappen te zetten naar het leven en bedrijf dat je echt diep van binnen wenst! Op jouw Droombedrijf! Lieve groet, Petra

6 6 Durf te DROMEN - Wat betekent succes voor jou? - Wat is het financiële target waarvan je stiekem droomt? - Hoe ziet jouw Droombedrijf er concreet uit? - Hoe zou je leven anders zijn als je je Droombedrijf realiseert?

7 7 Maak De Balans Je kan maar starten met je echte DROOMBEDRIJF te realiseren, als je weet waar je vandaag staat. Elk succesverhaal begint vanaf een ijkpunt. Stel jezelf de vraag en wees vooral heel eerlijk in je antwoord. Je kan maar veranderen waar je je bewust van bent en dus is het zaak om de rauwe waarheid onder ogen te zien. Heb je te weinig inkomsten met je bedrijf? Zeggen te weinig ideale klanten YES tegen jouw onweerstaanbare aanbod? Is je financiële situatie dramatisch? Behandel je je professionele stuk eerder als een hobby dan als een echt bedrijf? Wat het ook is, het is nu het moment om echt helder en duidelijk te zijn met en voor jezelf. Als je een kaart gebruikt om naar Parijs te rijden, dan dien je ook te beginnen met je vertrekpunt te bepalen. - Waar sta ik vandaag met mijn bedrijf en mijn leven? - Waar ben ik nu al heel gelukkig mee? - Wat frustreert me en wil ik absoluut veranderen?

8 8 Droom Verder Je DROOMBEDRIJF is een bedrijf dat ten dienste staat van het leven dat jij kiest. Je business ondersteunt je levensstijl maw ipv omgekeerd. Het is dus super belangrijk dat jij op voorhand heel goed weet HOE jij wil dat je leven eruit ziet. Enkel JIJ bepaalt wat wel en niet belangrijk is. Zorg dat je een onderneming uitbouwt die volledig past bij wie jij bent en die volledig aansluit bij alle verwachtingen die jij hebt van het leven. Wil jij een leven met veel reizen? Hou jij van luxe? Ben jij actief als vrijwilliger? Spendeer jij graag veel tijd met je gezin? Door deze oefening te doen, wordt het een EN - EN verhaal. Je kan inderdaad alles hebben wat jij belangrijk vindt!

9 9 Stel jezelf de volgende vragen: - Hoe ziet jouw ideale leven er nu écht uit? - Geloof je heel diep vanbinnen echt dat dat voor jou is weggelegd? - Wat kan je vandaag al veranderen in je denken/mindset om je ideale leven/bedrijf dichterbij te brengen?

10 10 10 Cruciale Steps To Success Je weet ongetwijfeld dat de mate van jouw succes, bepaald wordt door je denken en je doen. Uit de vele gesprekken die ik met echte TOPondernemers heb gevoerd, kwamen de volgende cruciale regels naar voren. Maak ze je volledig eigen en daag jezelf constant uit. Durf volledig te geloven in jouw succes en jouw potentieel. Jij bent echt geweldig! SuccesWetten: 1. Geef nooit op 2. Werk niet harder, wel slimmer 3. Doe elke dag iets dat je nooit eerder deed 4. Vergeet de HOE van je plan, de eerste stap kennen is voldoende 5. Ga voor constante ACTIE 6. Durf echt te staan voor wat jij doet 7. Val veel en sta weer op 8. Wacht niet tot alles perfect is 9. Denk véél verder dan je neus lang is 10. Wees voor alles dankbaar

11 11 Nu is het tijd om jouw succesverhaal te claimen! Bepaal wat je nu ECHT wil in je leven. Droom jij van een (multi)million dollar company? Wil jij een (groot) team rond je zodat je echt nog enkel doet waar jij goed in bent? Wil jij op de rode loper schitteren? Op een podium staan voor een zaal van man? - Wat wil je? - Bepaal nu datgene wat je echt persé wil. Schrijf hier datgene neer dat het allerbelangrijkste voor je is.

12 12 High End Ondernemen - Wat betekent HIGH END ondernemen vandaag voor jou? - Hoe ziet HIGH END ondernemen er voor jou momenteel uit? - Welke overtuigingen ondersteunen je HIGH END ondernemen?

13 13 - Welke overtuigingen belemmeren je HIGH END ondernemen? - Hoe ondersteunt jouw omgeving je in je HIGH END ondernemen? - Hoe belemmert jouw omgeving je in je HIGH END ondernemen?

14 14 De reden dat ik voor High End koos... Mijn allereerste coach Jeroen, een hele bekende strategiecoach, deed me zonder het zelf te weten, mijn kijk op de immense mogelijkheden volledig veranderen. Ik leerde Jeroen kennen op een event van Unizo, hij was één van de sprekers die avond. Jeroen kwam een zaal met bijna Vlaamse ondernemers vertellen waarom het ontzettend belangrijk is om naast een missie ook een visie (of strategie) te hebben. Voor mij was het feit dat hij op dat podium stond en een boek had geschreven, het bewijs dat hij super succesvol was. En daarbij hoorde in mijn verbeelding een groot bedrijf met heel veel personeel bij. Een realiteit die nooit de mijne zou zijn... Daar DACHT ik zelfs niet aan toen ik Jeroen leerde kennen! In mijn ogen was een strategie enkel iets dat grote bedrijven hebben en dus totaal niet op innerout van toepassing. Maar ik ben ook heel nieuwsgierig en dus vroeg ik Jeroen de oren van z'n hoofd. 1 koffie date later en ik had beslist dat hij mij ging helpen om innerout van de grond te krijgen. Want tot mijn verbazing was zijn bedrijf enkel hij, zijn zakenpartner en een secretaresse groot! Maar wel met een omzet waar ik stijl van achterover viel en met de meest prestigieuze klanten die je kan bedenken. Jeroen was (en is) een internationaal expert in strategy en begeleidt grote multinationals bij het realiseren van hun doelstellingen. Jeroen zei me steeds opnieuw (nu kan ik ermee lachen, maar toen maakte het me woest) Petra, er zit heel veel in, maar het komt er nu totaal niet uit. Je kiest te veel voor de easy way en bereikt zo nooit je volle potentieel. Jij kan echt alles realiseren dat je wil, maar je moet er dan wel in geloven en ervoor over je grenzen gaan. Het is nog steeds mijn leidraad en het maakt dat ik mezelf blijf uitdagen waar mijn klanten dan weer hun voordeel mee doen!

15 15 Focus op de problemen! Jij weet dat het ontzettend belangrijk is om niet in de WWW- valkuil te trappen en dus heb jij de fundamenten van je DROOMBEDRIJF echt heel stevig geworteld. Jij weet exact Wat je doet voor WIE en WAAROM je dat doet. Kort samengevat: WIE = je ideale klant WAT = het probleem dat je oplost WAAROM = de reden dat jij hiervoor de GO TO persoon bent Ook al lijkt het een open deur, toch is net dit de reden dat vele ondernemers nooit echt hun DROOMBEDRIJF realiseren. Het is nl. super sonisch belangrijk dat jij de problemen van je klant HEEL CONCREET in kaart kan brengen. Geloof me, het is de meest moeilijke oefening en diegene waar mijn klanten het meest mee worstelen. Het is zo ontzettend belangrijk om in de woorden VAN JOUW IDEALE KLANT het probleem naar voren te brengen.

16 16 Onthoud hierbij de gouden regel die ik leerde van mijn mentor David Neagle: 'Give them what they want, deliver what you promise and teach them what they need'. Hang dit ergens in het GROOT boven je bureau, boven je bed, je badkamerspiegel... En prent dat er in. Het is NIET wat jij denkt/gelooft/weet dat het probleem is, dat jouw ideale klant daar ook zo over denkt. Pas op het moment dat iemand jouw klant is geworden en het vertrouwen groot genoeg is, kan je jouw functie als expert gebruiken om hem/haar/bedrijf te leren wat ze nodig hebben. Maak NIET de fout om in hun plaats te denken! ZEKER niet als je samenwerkt met grote(re) bedrijven. Vooral hierin geldt dat hoe concreter en zakelijker je hun probleem kan maken, des te groter jouw succes zal zijn. Fair of niet, het is hoe de wereld draait.

17 17 Extra Tip Werk je met soft skills? Verpak deze dan in een harder 'jasje' voor een beter resultaat. Bedrijven investeren nu eenmaal enkel (of toch vooral) in die opleidingen die hen een reële ROI (return on investment) opleveren. Zorg er daarom voor dat jij steeds met een concreet resultaat dat jouw dienst/product oplevert. Geef je presentatietraining voor young potentials? Een resultaat kan zijn dat door te investeren in het aanleren van betere presentatievaardigheden: - de productiviteit met x% stijgt wat een positief effect heeft op het bedrijfsresultaat -

18 18 Stel jezelf de volgende vragen ü Mijn ideale klant droomt er vaak van om het volgende te bereiken: ü Mijn ideale klant heeft een hekel aan het volgende: ü Mijn ideale klant betaalt graag om volgende problemen op te lossen: ü Het ontbreekt mijn klanten vaak aan de volgende inzichten/stappen om hun doel te bereiken:

19 19 Maak een lijst van minstens 30 problemen

20 20 Wat is jouw Persoonlijke (succes)verhaal? ü Mijn persoonlijke worsteling die mijn ideale klant kan inspireren is de volgende: ü Deze obstakels waarmee mijn ideale klant af te rekenen heeft, heb ikzelf of een klant overwonnen: ü De belangrijkste lessen die ik geleerd, zijn de volgende: of een klant uit mijn worsteling heb ü Dit zijn de 4 belangrijkste punten die ik mijn ideale klant kan leren uit mijn eigen ervaring: ü Mijn worsteling is intussen gegroeid tot het volgende succesverhaal van mezelf:

21 21 3 manieren om geen concurrenten te hebben ü Wat mij onderscheidt in de markt, is dat ik: ü De reden dat ik er alles zal voor doen om te blijven gezien worden als o een expert is de volgende: ü De meest belangrijke bestaansreden van mijn bedrijf, is:

22 22 Kies voor zichtbaarheid Het allerbelangrijkste in je Steps To Success is jouw potentieel om zichtbaar te zijn. Met de komst van het internet en social media zijn er zo ontzettend veel manieren waarop je jezelf kunt tonen. Maak het jezelf niet moeilijk. Kies voor max 3 methodes die echt bij jou passen en omarm die volledig. Je kan veel beter 3 dingen echt heel goed doen, dan 10 een beetje. Hou bij je keuze rekening met 2 heel belangrijke factoren: 1. Wat vind ikzelf leuk? Kies niet voor een wekelijkse nieuwsbrief als je een hekel hebt aan schrijven. 2. Wat is de beste manier om mijn ideale klant te benaderen? Facebook is niet het juiste medium als jouw ideale klant de HR- manager van dat grote bedrijf is.

23 23 Jouw Magische Marketingboodschap Dit is essentieel als je met gemak wil ondernemen. Besteed er de nodige aandacht aan! Wees je er ook van bewust je deze regelmatig moet aanscherpen. Blijf testen! Ik Krachtig werkwoord: Ideale Klant Probleem. (methode of specifieke werkwijze). Waardoor/zodat/om.. Resultaat Mijn marketingboodschap is:

24 24 Jouw 30 dagen zichtbaarheidsplan Je zichtbaarheid is te belangrijk om aan het toeval over te laten! En om geen tijd te verliezen, is het handig dat je op voorhand bepaalt wat je nu precies gaat doen. Stel je eens voor als je 30 dagen lang massaal actie neemt met de 3 gekozen marketingmethodes wat een effect dat zal hebben op je zichtbaarheid en op je vindbaarheid! Het is dus een essentiële stap om meer te bereiken met minder moeite!

25

26 26 Bereik het max in je 30 min marketing per dag Schakel je telefoon & e- mail uit Geen social media openzetten Zet een timer (pomodore techniek is hiervoor perfect) Sla die vaste 30 min dagelijkse marketing nooit over Zet die 30 min dagelijks in je agenda (liefst op hetzelfde tijdstip) Weet op voorhand waar je focus op zal liggen Stop met multitasken Focus op afwerking, goed is goed genoeg en perfectie laat je los Zorg dat je NIET wordt gestoord tijdens je 30 min dagelijkse marketing tijd Doe hetgeen je het minst leuk vindt, eerst Voor 30 min per dag, elke dag, is je business het allerbelangrijkste en het enige dat er op de wereld bestaat Zorg voor hele korte time frames om een taak uit te voeren Onthoud vooral dat het om slechts 30 min gaat!

27 27 Geld & JIJ Geld en omzet zijn een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Ook al weet jij perfect dat je het niet doet om rijk te worden, maar wel om anderen te helpen. Toch loopt het maar als jij ook aandacht geeft aan het financiële stuk. Stel jezelf volgende vragen: - Welke woorden komen bij je naar boven als je aan geld denkt? - Hoe verdien jij je geld? Is het een uitdaging of is dat een makkelijke opgave? - Hoe is jouw relatie met geld? Haat of liefde en waarom? - Hoe geef jij geld uit? Geef je makkelijk uit of ben je behouden? - Hoe beslis je aan wat je geld spendeert?

28 28 Toestemming aan jezelf om meer te verdienen - Hoeveel omzet heb je ooit in 12 maanden gerealiseerd? Dit is hoe hoog je financiële barometer momenteel is ingesteld. Verdubbel dit getal en laat het 1 min inwerken op je geest. - Is er iemand die je zou kwetsen als jij inderdaad dat dubbele bedrag realiseert? Wat doet dat met jou? - Wat heb je nodig om af te rekenen met negatieve gevoelens of gedachten over geld? - Geef je zelf de toestemming om. te verdienen Ik geef mezelf de toestemming om. te verdienen

29 29 Verkopen zonder te Verkopen Verkopen is een essentieel onderdeel van ondernemen. Of je het nu leuk vindt of niet. High End Ondernemen betekent dat jij vraagt wat je dienst of product echt waard is. Om daarvoor die YES te krijgen, heb je ook de juiste vaardigheden nodig. Verkopen zonder te Verkopen heeft letterlijk mijn leven veranderd! Hoewel ik een achtergrond heb in sales en ik met fierheid kan zeggen dat ik in mijn corporate leven miljoenen contracten heb onderhandeld en binnengehaald, lukte het me in het begin totaal NIET om die JA te krijgen. Ik geloofde oprecht dat het voldoende was om een goed gesprek te kunnen voeren en dat de persoon aan de andere kant van de tafel dan instant YES, wij willen met jou werken, zou zeggen. Gebeurde dus niet... En het is ook het allergrootste struikelblok bij de klanten uit mijn Steps To Success Mastermindgroepen. Het voelt zo onecht en ongemakkelijk!! Hoe zit dat met jou? Heb jij t gevoel dat je jezelf verkoopt? En vind je dat vreselijk? Dan is Verkopen Zonder te Verkopen echt de oplossing voor jou. Had ik voordien misschien een ratio van 1/10 dan is dat nu 8/10... Ik heb dus veel minder afspraken (en tijd!) nodig om een geweldig resultaat te realiseren. Meer nog: het heeft me ook de kans gegeven om te leren verkopen vanop een podium. 1- veel verkopen heet dat. En dat was echt een life changer van heel groot formaat!

30 30 Jouw Mindset YES! Pijn Jouw Klant Weerleg bezwaren Dromen Jouw Aanbod

31 31 De sequentie die tot YES leidt 1. Gesprek openen - Hou het kort. Je intentie van het gesprek is om te kijken of jij de andere partij kan helpen, daarvoor moet je niet weten wat iemand in het weekend heeft gedaan. - Jij neemt en houdt de leiding van het gesprek. Je zorgt er ook voor dat de ander niet in zijn verhaal van problemen geraakt. Hou je bij de feiten. 2. Focus op het probleem Dit is misschien wel het aller moeilijkste want jij bent natuurlijk niet gemaakt om met opzet iemand z'n probleem nog uit te vergroten. Toch is het de enige manier als je je potentiële klant echt wil helpen. Als je het niet doet, dan is het omdat JIJ er bang van bent en laat je je ideale klant in de kou staan. Onthoud dat jij nooit iets kan verkopen! De ander verkoopt jouw oplossing aan zichzelf. Maar dat kan enkel als jij het aandurft om het probleem concreet en sterk naar boven te halen. Oefen dit en er gaat een hele nieuwe wereld voor je open.

32 32 3. Dromen Neem de ander mee naar de ideale situatie. Stel de vraag: Hoe zou het zijn als je nu je ideale leven/werk/team/relatie zou beschrijven. Geef de ander de tijd en ruimte om te dromen. We zijn met z'n allen verleerd om te kunnen en durven dromen, jij bent de facilitator van dat proces. Je zal zien dat de ander je enorm dankbaar zal zijn. 4. Kapitein Als je stap 1-3 goed hebt gedaan, dan zal jouw prospect jou nu zien als de kapitein die hij nodig heeft om hem van Eiland A (probleem) naar Eiland B (oplossing) te begeleiden. Nu is de juiste moment om je aanbod te doen. NIET vroeger want dan verlies je je klant sowieso. Vraag of de ander wil weten hoe jij kan helpen. Doe het ook enkel als je zeker weet dat jouw dienst/product de oplossing is op dit moment. Heb je t gevoel dat hij/zij eerst iets anders moet in orde brengen, zeg dat dan ook eerlijk! Zorg er enkel voor dat jij heel zeker weet waar je staat! Durf te vragen voor een duidelijk antwoord JA of NEE. Misschien is altijd slecht. Plan de volgende stap: - YES we werken samen - Follow up

33 Hoe je altijd een antwoord hebt op de vraag: Wat kost het? 33 Help hen om hun echte pijnpunten te zien Zorg dat ze de 'emotionele' impact voelen hoe deze uitdagingen energie verspillen en veel meer gebieden in hun leven beïnvloeden dan dat ze eigenlijk zelf vermoeden (wat kost het om het probleem niet op te lossen) Help hen een beeld te schetsen van hoe ze willen dat hun wereld eruit ziet (problemen opgelost) Laat hen de 'emotionele' impact van het bereiken van hun dromen voelen en laat hen voelen dat een businessdoel bereiken ook een invloed heeft op hun leven en vice versa Zorg dat jouw aanbod de brug is tussen hun problematische realiteit en hun gedroomde oplossing

34 34 Jouw Steps To Success ActiePlan Voor Bepaal hoeveel klanten je in 2015 in totaal wil helpen... aantal klanten - Splits dit nu op per productcategorie die je hebt. Hoeveel personen/bedrijven wil je voor de verschillende diensten die je aanbiedt? Hier komt ook het financiële resultaat bij te pas!... x klanten voor een Mastermind Retreat EUR... TOTAAL:EUR x klanten voor de 6- maanden Mastermind EUR... TOTAAL: EUR x klanten voor online YES formule EUR... TOTAAL: EUR... - Maak nu werk van je kalender voor de eerste 6 maanden Wanneer ga je op vakantie? Wanneer lanceer je welke dienst/product?

35 35 Bepaal nu je absolute FOCUSDOEL voor de eerste 6 maanden. De naam zegt het al zelf! Een FOCUSDOEL helpt je om te focussen! Wat je aandacht geeft groeit, dus des te meer aandacht je geeft, des te sneller zal je resultaat hebben. Kijk kritisch terug naar het afgelopen jaar. Wat ga je zeker niet meer doen? Wat ga je zeker en vast veel meer doen? Door te focussen op 1 project ipv 10 verschillende dingen tegelijk te willen, krijg je rust in je hoofd en ruimte in je hart.

36 Welke concrete acties ga je de komende 30 dagen nemen om FOCUSDOEL dichterbij te brengen? 36 Wat ga jij concreet doen om in gesprek te komen met je ideale klant? Nr. Actie Datum

37 37 Haal jij eruit wat erin zit? Ik hoop in elk geval dat dit werkboek je daarbij zal helpen. De beste manier om resultaat te bereiken is gewoon door te doen en onderweg bij te sturen. Maar misschien vind jij dat het nu gewoon eindelijk ns echt tijd is om er alles uit te halen? In dat geval wil ik je graag helpen. Door met je in gesprek te gaan. Zonder enige verwachting van mijn kant of verplichting van jouw kant. Een gesprek waarin we bekijken wat jij in 2015 echt wil gaan neerzetten en of de strategieën en methodes die je daarvoor wil gebruiken, je dat resultaat zullen brengen. Even kortsluiten waar jouw blinde vlekken zitten en zorgen dat jij weer een frisse kijk op jouw bedrijf krijgt. Wat je ervoor moet doen? Stuur simpelweg een mail naar met in het onderwerp: Ik wil er alles uithalen! En dan plannen we je gesprek in! Kanttekening: dit gesprek is niet voor iedereen want daar is helaas mijn tijd te beperkt voor. Als je nog in de absolute startfase zit of nog nadenkt over welke dienst/product je in de markt wil zetten, ben ik niet de geschikte persoon voor je. Dat ben ik wel als jij echt overtuigd bent van je expertise en daarmee veel meer YES wil krijgen! Mail me op Op jouw Droombedrijf, Petra Mertens

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Pen en papier? Wat is een businessmodel? Jouw businessmodel is de manier waarop jij in business bent Twee

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Leroy Seijdel Company Les 2: Weten wat je echt wilt Je moet eerst mentaal presteren, voordat je fysiek kunt presteren Hoe

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Maak van je Passie je Bedrijf

Maak van je Passie je Bedrijf - Stappenplan - Sheila van den Bosch www.maakvanjepassiejebedrijf.nl Inleiding Ondernemen geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wat je doet, hoe je dat doet, waar je dat doet en voor welke klanten je

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

HOE JE IN 5 STAPPEN ECHT ZELFVERTROUWEN OPBOUWT

HOE JE IN 5 STAPPEN ECHT ZELFVERTROUWEN OPBOUWT HOE JE IN 5 STAPPEN ECHT ZELFVERTROUWEN OPBOUWT DOOR ANN VAN RIET WWW.ALTHEA-COACHING.BE Hallo! In dit e-book ga je leren hoe je echt zelfvertrouwen kan opbouwen. En daarmee bedoel ik dus niet gewoon denken

Nadere informatie

Werkboek. Start een succesvolle business als. Virtual assistant. Succes Module. Mijn ideale klant.

Werkboek. Start een succesvolle business als. Virtual assistant. Succes Module. Mijn ideale klant. Werkboek Start een succesvolle business als Virtual assistant Succes Module Mijn ideale klant Succesmodule Jouw ideale klant Jouw droomklant. Jouw wensklant. Jouw ideale klant. Hoe je het ook noemt zorg

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

WERKBOEK. compassiechallenge. 10 dagen / minder perfectie meer mildheid. Stephanie van Workum ACT COACH. Naam: Datum:

WERKBOEK. compassiechallenge. 10 dagen / minder perfectie meer mildheid. Stephanie van Workum ACT COACH. Naam: Datum: WERKBOEK compassiechallenge 10 dagen / minder perfectie meer mildheid Stephanie van Workum ACT COACH Naam: Datum: compassiechallenge 10 dagen / minder perfectie meer mildheid Wat fijn dat je meedoet met

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Tips voor Succesvolle Productlancering

Tips voor Succesvolle Productlancering Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky 2015-2016 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma BE HAPPY 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma Alle rechten voorbehouden. Geen deel van dit boek mag worden gereproduceerd op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt..

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt.. WERKBOEK Durf te doen wat je raakt.. Dag 1 what makes you happy Wat is jouw happy list? Waar word je blij van? Waardoor vergeet je de tijd? Wanneer voel je de sprankel in je buik? Wat is je droom, je wens

Nadere informatie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Leer authentiek bloggen en trek meer klanten aan Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Backhuijs Communicatie 1 Les 2: Onderwerpen Les

Nadere informatie

Je gedachten gestructureerd op papier

Je gedachten gestructureerd op papier Online training: Je gedachten gestructureerd op papier Start: 14 september 2015 Een online programma, mét coaching, voor ondernemers en werknemers Voor als je logisch opgebouwde teksten wil leren schrijven,

Nadere informatie

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete 21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen An Verstraete 92% van je concurrenten moet dit nog ontdekken In dit E-boek beschrijf ik de ontdekkingen die ik doe in mijn zoektocht naar succes. Bloem, boter, een

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Bas Smeets page 1

Bas Smeets  page 1 Bas Smeets www.bsmeets.com page 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen idee wat hoe hun ideale

Nadere informatie

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Soms voel je je gevangen door het leven. Vastgezet door de drukte, en beklemd in je eigen hoofd. Je voelt je niet vrij en je voelt geen liefde. Met deze tips breng

Nadere informatie

Doorbreek je belemmerende overtuigingen!

Doorbreek je belemmerende overtuigingen! Doorbreek je belemmerende overtuigingen! Herken je het dat je soms dingen toch op dezelfde manier blijft doen, terwijl je het eigenlijk anders wilde? Dat het je niet lukt om de verandering te maken? Als

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI. IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND

IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI. IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND www.vasef.nl INTRODUCTIE Beste VASEF Vriend(in), Wat fijn dat je getuige bent van een mooie reis naar jouw versie

Nadere informatie

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg Stap 6: Deel 2 6.2.1 Dealen met afleiding onderweg In het tweede deel van jullie experiment ga je verder met het ondernemen van ACTies die je met de anderen hebt afgesproken te doen. Daarnaast krijg je

Nadere informatie

De kracht van het doen! In zeven stappen van wens naar realiteit

De kracht van het doen! In zeven stappen van wens naar realiteit De kracht van het doen! In zeven stappen van wens naar realiteit Wist je dat 95% van de mensen die een goed voornemen voor het nieuwe jaar hebben deze niet waarmaken? De reden daarvoor is dat de meeste

Nadere informatie

- 10 gouden tips Met meer praktijkervaring, de juiste mindset en een

- 10 gouden tips Met meer praktijkervaring, de juiste mindset en een - 10 gouden tips Met meer praktijkervaring, de juiste mindset en een dijk van een zelfvertrouwen in no-time aan de slag als coach! Divera.nl Dé coach voor beginnende coaches Iedere expert is ooit gestart

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Tel: 06 239 475 38 esther@ikhouvanmij.eu www.ikhouvanmij.eu

Tel: 06 239 475 38 esther@ikhouvanmij.eu www.ikhouvanmij.eu Tel: 06 239 475 38 esther@ikhouvanmij.eu www.ikhouvanmij.eu Met dit Ebook wil ik je graag inzichten geven in hoe je van jezelf kunt (leren) houden. Dit bereik je (wellicht helaas) niet door even een knop

Nadere informatie

IK HOUD VAN MIJ!! LIEFDE EN HOOGGEVOELIGHEID...

IK HOUD VAN MIJ!! LIEFDE EN HOOGGEVOELIGHEID... IK HOUD VAN MIJ!! LIEFDE EN HOOGGEVOELIGHEID... Geplaatst op 28 juni, 2015 in het YOGI YOGA blad editie juli + augustus 2015 Lieve schat, je bent zo'n mooie, lieve en grappige vrouw, zelfs met je nukken

Nadere informatie

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken.

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. ü Yes ü No ü Yes ü No Krijg een contstante stroom klanten en verhoog je inkomen ü No Auteurs

Nadere informatie

Jij bent een hele bijzondere GO-GETTER dame die :

Jij bent een hele bijzondere GO-GETTER dame die : 1 JIJ BENT HIER NIET ZOMAAR: Jij bent een hele bijzondere GO-GETTER dame die : Weet dat het belangrijk is om in zichzelf te investeren Het verlangen heeft om slim en efficiënt business strategieën te implementeren

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt Leroy Seijdel Company Les 4: je wordt wat je denkt Als je niet leeft zoals je denkt, ga je denken zoals je leeft

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon:

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon: Ondernemen als Deel 1 Doelgroep: Naam: Telefoon: 2 Over Rose Drs. Rose Jansen Marketingpsycholoog Spiritueel Businesscoach Journeytherapeut In 2006 studeerde ik af als Journeytherapeut bij Brandon Bays.

Nadere informatie

Marketing voor een Succesvolle praktijk

Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing is iets dat je eigenlijk continu doet als je met vreemden over jouw dienst praat. Marketing is namelijk het communiceren van de waarde van jouw dienst

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? De juiste beslissing maken over jouw toekomst (en eventueel de toekomst van jouw paard), is een belangrijk proces. Deze richtlijnen zullen jou helpen de juiste keuze

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

ZET JEZELF IN DE ETALAGE

ZET JEZELF IN DE ETALAGE ZET JEZELF IN DE ETALAGE EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 INTRO IN LAWAAI MAKEN Zonder opscheppen onder de aandacht brengen ' waar je voor gaat en staat '. De achtergrond van het programma "Was er maar

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming 8 Succesfactoren voor een Online Onderneming Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen of zelfs hun hele inkomen online verdienen met hun kennis en content. Misschien

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Wat is assertiviteit en hoe kan het je helpen met je persoonlijke wellness?

Wat is assertiviteit en hoe kan het je helpen met je persoonlijke wellness? Wellness Ontwikkelings Activiteit Assertief zijn Hoe deze techniek je leven kan verbeteren Voordelen Meer zelfvertrouwen Meer geloof in je eigen kunnen Eerder nee durven te zeggen Vermindering van Weinig

Nadere informatie

DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben.

DRIE GOUDEN TIPS om Nee te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. Chantal Smeets 1 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. INLEIDING... 4 3. DRIE GOUDEN TIPS...

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

Dag 2. Ondernemen als ZORG- PROFESSIONAL. Probleemgerichte Doelgroep Marktanalyse Sygnature system. Naam: Telefoon:

Dag 2. Ondernemen als ZORG- PROFESSIONAL. Probleemgerichte Doelgroep Marktanalyse Sygnature system. Naam: Telefoon: ONDERNEMEN ALS ZORG-PROFESSIONAL DAG 2 1 Ondernemen als ZORG- PROFESSIONAL Dag 2 Probleemgerichte Doelgroep Marktanalyse Sygnature system Naam: Telefoon: ONDERNEMEN ALS ZORG-PROFESSIONAL DAG 2 2 Over Rose

Nadere informatie

Lichtwerk. Succesvol. 11 tips. voor. Femke van Kuijk /

Lichtwerk. Succesvol. 11 tips. voor. Femke van Kuijk  / Je hebt er voor getekend om andere te helpen met je licht, kies je dan nu voor succes? 11 tips Succesvol voor Lichtwerk Femke van Kuijk www.dehelderebron.nl / www.femkevankuijk.nl Welkom! Ben je een healer,

Nadere informatie

10 gouden tips voor social media

10 gouden tips voor social media 10 gouden tips voor social media Social media voor positiviteit 10 gouden tips om succesvol te zijn met social media Op 28 februari 2011 ben ik begonnen met Twitteren. Ik had er totaal geen kaas van gegeten.

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Deze folder legt uit hoe je SNAP kan gebruiken voor een blijvende verandering.

Deze folder legt uit hoe je SNAP kan gebruiken voor een blijvende verandering. Bij SNAP leren we ouders en kinderen vaardigheden om problemen op te lossen en meer zelfcontrole te ontwikkelen. Deze folder legt uit hoe je SNAP kan gebruiken voor een blijvende verandering. SNAP (STOP

Nadere informatie

Ga eens even bij jezelf na waarom je dit programma bent gaan volgen: wil je weg van iets of wil je ergens naartoe?

Ga eens even bij jezelf na waarom je dit programma bent gaan volgen: wil je weg van iets of wil je ergens naartoe? Je bent waarschijnlijk begonnen met Het VoedingsKompas vanuit het verlangen om iets te veranderen in je leven. Misschien wil je alleen maar méér energie, misschien wil je af van enkele lichamelijke klachten

Nadere informatie

Ondernemen als. Deel 1. Visie: Naam: Telefoon:

Ondernemen als. Deel 1. Visie: Naam: Telefoon: Ondernemen als Deel 1 Visie: Naam: Telefoon: 2 Over Rose Drs. Rose Jansen Marketingpsycholoog Spiritueel Businesscoach Journeytherapeut In 2006 studeerde ik af als Journeytherapeut bij Brandon Bays. Vol

Nadere informatie

Deel 12/12. Ontdek die ene aanpak waarmee je al je problemen oplost

Deel 12/12. Ontdek die ene aanpak waarmee je al je problemen oplost Beantwoord eerst de volgende vragen: 1. Welke inzichten heb je gekregen n.a.v. het vorige deel en de oefeningen die je hebt gedaan? 2. Wat heb je er in de praktijk mee gedaan? 3. Wat was het effect op

Nadere informatie

Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten

Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten Anderen over het werk van David en Arjan: Met hun boek en hun seminars maken De Kock en Vergeer heel Nederland gelukkig.

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 1: van missie naar business

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 1: van missie naar business Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 1: van missie naar business Pen en papier? Het begint met een missie Dit is een korte maar wel heel belangrijke les over de rol van

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

ZET JEZELF IN DE ETALAGE

ZET JEZELF IN DE ETALAGE ZET JEZELF IN DE ETALAGE LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! PROGRAMMA OVERZICHT 2016 INTRO IN LAWAAI MAKEN Zonder opscheppen onder de aandacht

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

Bij u schuil ik, u bent mijn schild,

Bij u schuil ik, u bent mijn schild, Bij u schuil ik, u bent mijn schild, in uw woord stel ik mijn hoop. Psalm 119:114 inleiding Laten we eerlijk zijn: het is niet zo eenvoudig om regelmatig uit de Bijbel te lezen en te bidden. Onze volle

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

WERKBOEK. Checklisten, scripts, templates. Door Laura Babeliowsky

WERKBOEK. Checklisten, scripts, templates. Door Laura Babeliowsky WERKBOEK Checklisten, scripts, templates Door Laura Babeliowsky Laura Babeliowsky Inhoudsopgave DEFINITIE CASESTUDIE 3 VOORDELEN CASESTUDIES 4 WAT JE KUNT TESTEN IN EEN CASESTUDIE 5 DE PLAATS DIE CASESTUDIES

Nadere informatie

MARK HUIJSMANS VIJF CARRIÈRETIPS VAN. Marketingdirecteur bij Miele. Op 7 februari opent Miele als derde Top Marketing

MARK HUIJSMANS VIJF CARRIÈRETIPS VAN. Marketingdirecteur bij Miele. Op 7 februari opent Miele als derde Top Marketing in het hart van de marketing VIJF CARRIÈRETIPS VAN MARK HUIJSMANS Marketingdirecteur bij Miele Door: Tristan Lavender, bestuurslid NIMA Young Professionals Op 7 februari opent Miele als derde Top Marketing

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset Pen en papier? Verkopen Als je niet bereid bent om te verkopen dan kun je nu beter stoppen Dat is heftig Je bent

Nadere informatie

5 manieren om je eigen pad te bewandelen

5 manieren om je eigen pad te bewandelen 5 manieren om je eigen pad te bewandelen Hierbij het nieuwe artikel met als onderwerp: 5 manieren om je eigen pad te bewandelen. Het is geschreven door wandelcoach Tineke Franssen. Tineke wandelt al een

Nadere informatie

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse en ook: wil ik werken, of door naar een (passende) hbo-opleiding? Optie 1: Een vraag die ieder mens zich vroeg of laat stelt: wat wil

Nadere informatie

Introductie. Ik ben Kawtar Najjar, life & business coach voor ondernemende vrouwen die een onderneming willen uitbouwen in alle vrijheid

Introductie. Ik ben Kawtar Najjar, life & business coach voor ondernemende vrouwen die een onderneming willen uitbouwen in alle vrijheid Introductie Ik ben Kawtar Najjar, life & business coach voor ondernemende vrouwen die een onderneming willen uitbouwen in alle vrijheid Mijn passie is jou leren hoe je jouw droombedrijf kan doen groeien

Nadere informatie

Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven!

Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven! Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven! Maak kennis met de DÉ EERSTE en KRACHTIGSTE STAP WWW.BGREAT.NL 2-11-2016 Opgesteld door: Timo Breemen Welkom in het stappenplan van bgreat.nl!

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

DAMstenen voor het dagelijks LEVEN

DAMstenen voor het dagelijks LEVEN Voorwoord Verschijnt september 2013 DAMstenen voor het dagelijks LEVEN Allerdaagse overdenkingen voor het dagelijks leven Daar ligt het dan. Een boekje met dagelijkse overdenkingen. Noem het maar tegeltjeswijsheden.

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

Inspirerend Presenteren

Inspirerend Presenteren Inspirerend Presenteren Door Kai Vermaas & Charis Heising Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Inleiding Wil je leren hoe jij een presentatie kunt geven waar je zeker bent van je verhaal? En

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie